Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.15. 04:54 Fabius

Oszkó a Wizzairnél, Kerényi Rogán zsebében?

Címkék: fidesz közpénz malév wizzair budai gyula kerényi imre oszkó péter v kerület

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tegnap felizgatta magát, és nem sok választotta el attól, hogy saját fogaival tépje fel a sokat kérdező riporter nyaki verőereit, és a vérében fürödve hörögje a parlament folyosóján: OSZKÓ PÉTER MIT KERES A WIZERBEN??? Videó itt, eset 0:48-tól. Hiába no, egy pártököl élete sem fenékig tejfel, ideges lesz ha nem a legnagyobb gondja, hogy karcos az a kurva ingyen áhatos belülről, noszogatják válaszért SkiccPali miatt, és elvárás, hogy a Malév ügyet is sikerüljön valaki másra kenni. Segítsünk a szerencsétlennek megfejteni a hét kérdését, vagyis, hogy mit keres Oszkó Péter a Wizzairnél.

Jól figyeljél Gyuszkó, meglepőt mondok: pénzt keres. Tudod az úgy van, hogy mi magyar adófizetők szoktunk melózni. Kinek hol sikerül. Vannak a karcos Audi belsőt polírozók, meg vannak a felkapott gazdasági szakemberek, akiknek ettől picit jobb munka jut. De mindegyikükben az a közös, hogy összehordják az adóforintokat, aminek ti a seggére vertek. Oszkó Péter is élt ezzel a lehetőséggel, mint mindenki más. A légitársasághoz kerülésekor nem volt miniszter, se képviselő, se beszámolási kötelezettséggel tartozó állampolgár. Mert nyugtass meg minket Gyuszi, ott azért még nem tartunk, hogy munkahelyváltáskor személyesen neked kell bejelenteni a változást.

Megnyugtatásodra nyilatkozott Váradi az Wizzairtől, hogy Oszkó 2011 áprilisban került a céghez. Talán jelent valamit, hogy az Index sem találta nyomát Oszkó szerepének a cégben ettől hamarabb. A Malév felszámolást is van aki oknyomozza serényen, nevek is forognak közszájon, de speciel az Oszkóé ott sem bukkan fel. Mit csinál közben az egykori pénzügyminiszter? Rajtad röhög Gyulám, megírja a Malév sztorit a blogján, és belőled farag Pinokkiót a faszbúkján. Így megy ez, ha egy elszámoltatási biztost a nyomás terhe alatt az orránál fogva lehet vezetni, mert szó nélkül elhiszi, hogy a Malév után maradt 750 ezer felszabadult útért nem tesz meg szó szerint bármit a konkurencia, ingyen jegyosztástól feljelentésen keresztül állami támogatásról blöffölésig.

Miután ezt így tisztába tettük lenne itt valami furcsaság, amivel éppen foglalkozhatnál, ha mernél. Szerinted miért van az Gyuszkó, hogy Rogánisztánban az önkormányzat tévéjének felügyelő bizottságában székelő Kerényi "Alkotmányasztal" Imre majdnem a dupláját keresi egy ötödik kerületi önkormányzati képviselő pénzének havonta? Nézd csak, mutatom:

Kerényi Imre City TV FB elnök tiszteletdíja: 357 400.- forint,

Ötödik kerületi képviselők alapdíja az önkormányzati rendelet szerint számolva: 96 625.- forint. Oké, ehhez hozzá jön egy bizottsági tagság az alapdíj + 45%-val számolva, az összesen: 140 106 forint. Ha nagyon jól megy valakinek akkor bizottsági elnök lesz, és az alapdíja 90%-ra jogosult még, amivel a pénze 183 587 forint.Mondd csak Gyuszi, meg mered kérdezni, hogy Kerényi mit művel Rogánnal évente néhányszor abban a felügyelő bizottságban, hogy ez az ötödik kerületnek dupla annyit ér havonta, mint a választott képviselők munkája? Esetleg höröghetnéd ezt is a parlament folyosón, mit gondolsz? Vagy hagyjuk a francba az egészet, tudjuk be annak, hogy a koma sógor mutyivilág köszöni jól van, és a hűséges pártembereket felügyelő bizottságokban stafírungozzátok vastagon? Csak tudod, minket azért a boszorkányüldözés helyett jobban érdekel, hogy mi lesz az elszórt közpénzekkel. Ha már téged, az elszámoltatási biztost ez hidegen hagy.

 

410 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr524109974

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben? 2012.02.22. 09:25:41

Már nem abban az értelemben mit keres, hogy mifaszköze van hozzá bárkinek, hogy mit keres, hanem hogy mi a magyar most?...

Trackback: Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben? 2012.02.22. 09:25:41

Már nem abban az értelemben mit keres, hogy mifaszköze van hozzá bárkinek, hogy mit keres, hanem hogy mi a magyar most?...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, most én leszek az első, nem rodeo:))
Elképesztő, ahogy menekülnek a fideszes "honatyák" a riporter kérdése elől, tényleg, mint a svábbogarak a fény elől.
Kivétel Pokorni, aki egyedül(!) azt tudta mondani, ha bebizonyosodik a plágium, le kell mondania.
Egyébként meg az egyszerű fideszhívő (lásd békemenet) ugyanúgy nem tud különbséget tenni közállás és magáncégnél betöltött állás között, mint Budai. Mivel még mindig a szocializmusban élnek, hisznek (különben nem lennének fideszhívők). Tehát náluk Budai műfelháborodással feltett "oknyomozó" (haha) kérdése bejön, biztos összekacsintva bólogatnak, hogy bezony, lebukott az Oszkó. Sajnos itt tartunk, még mindig az alap, hogy államcsecsén lógni az teljesen normális. És az uralkodó párt ezt nagyon szereti, támogatja, és minden módon segíti. Mert neki az a jó, ha minél több alattvaló él itt.
És közben tök komolyan azt hiszik ez egy civil szerveződés:
kepviselofunky.blog.hu/2012/02/14/nemsokara_konnyu_lesz_megismerni_az_utcan_az_orbanistakat#comment-form
Mert fogalmuk sincs mi a különbség az államtól, párttól, kormánytól függó alatvaló, gazdaság és az ezektől valóban független gazdaság, civilszervezet, állampolgár között. Valószínűleg azért, mert számukra ez a különbség nincs is. Ha meg nincs, ugyan hogy lehetne megkülönböztetni?:)))
háá takkor a mai el sőségem ugrott, brühühühühü

ami a blogban megkapott:

"Jól figyeljél Gyuszkó, meglepőt mondok: pénzt keres. Tudod az úgy van, hogy mi magyar adófizetők szoktunk melózni. Kinek hol sikerül. Vannak a karcos Audi belsőt polírozók, meg vannak a felkapott gazdasági szakemberek, akiknek ettől picit jobb munka jut. De mindegyikükben az a közös, hogy összehordják az adóforintokat, aminek ti a seggére vertek. Oszkó Péter is élt ezzel a lehetőséggel, mint mindenki más. A légitársasághoz kerülésekor nem volt miniszter, se képviselő, se beszámolási kötelezettséggel tartozó állampolgár. Mert nyugtass meg minket Gyuszi, ott azért még nem tartunk, hogy munkahelyváltáskor személyesen neked kell bejelenteni a változást."

azaz, szabad munkahely választás van, mé gaz áll ami -nál is vagy megyek vagy nem ha igen akkor vagy benyalok vagy nem és aszerint leszek kerényi vagy rodeo36 kac ka

a tetvek rohanása a zimaházban tipikuss...félnek

most, hogy a Nagy Nemzeti Hurál Kedves Vezetője miatt elveszett 2300 jó munkahely és abból származó komáromi adóbevétel és esetleges támogatások ezen felül...hát min csodáxunk?

e'vvan...meg lehet kettyinteni

nem kapnak píííííííííííízzt az nem ajándék és semmi biztosíték nincs arra, hogy arra költik amire kérik és hogy vissza tuggyák füzetnyi beeeeeeeeeee

bye bye fidesz
Nem lesz ez így jó Varánusz Elvtárs! A narancskomcsi képmutató párt képmutató és semmiheznemértô mindentudóját és firsklassz keresô hülyegyerekét ekézni? Hát honnan tudná az a szerencsétlen köcs.g, hogy mi merre? Hogy miért és kit kell bas.ogatnia azt majd ez a népmûvészeti agyagedény is csak késôbb tudja meg, evégre azért a karcos autóért neki is sokat kell szopnia, mert hát a madamjuk, akarom mondani minielnökük nem minden nap mutat rá a felszopnivalóra. Viszont ha már bevette, akkor nagy élvezettel és bô nyállal, lelkesen nyal. Az sem baj neki, ha nyílt színen és nagyközönség elôtt ilyen lelkes, ráadásul kontraproduktív, no meg átlátszóan politikai prosti. Ecceri hívek zabálják az enyhén pornográf látványt az A6 hátsó ülésén, bár karcosak az ablakok, kiverve a lámpák, leeresztve a kerekek, no meg a motorból is kilopják a szeme láttára az alkatrészeket. Persze észrevenné, ha felnézne a szopásból néha... :)
Én ezt az egész WizzAir sztorit nem értettem. Először azt hittem, hogy minisztersége előtt vagy alatt volt a WizzAirnél és ezt eltitkolta. De nem, nem. UTÁNA. Civil emberként. Egy évvel a minisztersége után.
Ennek mi a hírértéke? Ha egy bankhoz megy dolgozni, akkor lám-lám a külföldi pénztőke oldalán áll? Most akkor nézzük meg, hogy az a kevés fideszes, aki végzett érdemi munkát életében, az 2002 után mit is csinált a magánszférában? Van ennek értelme?

Az viszont tény, hogy a hülyéknek ez meg a "titkos záradék" pont elég gumicsont, hogy elfelejtsék itt 2 évig egy fidesz kormány ült a problémán és nem csinált semmit, a kisujját sem mozdította, hogy megmentse a nemzeti légitársaságot. Még egy gyurcsányi lépést sem tett meg, hogy egy Abramovics kategóriás alaknak eladja, hogy legalább 1-2 évvel eltolja a bajt.
Ennyire nemzeti ez a kormány. Mutogatás és nagy pofa, teljesítmény meg zéró.
@Dr. Boli Ch.T:

te láttad a vídeót?

én sok felé éltem a trópusokon és ez a fejvesztett rohanás a kérdés elől egyetlen dologra emlékeztet mint mikor a csótányok serege rohan a gyíkok serege elől, a gyíkok kedvenc csemegéje a csótány és hogy recseg amint zabálják bruhahahahahah

hát nem szép az a zimaház a Duna partján tornyosúlva?
@Rodeo36: nekem is pont ez a kép jelent meg, csak én csótány helyett becsületes magyar nevén:)), svábbogárnak írtam. Mert én tudom, hogy a haza, bocsánat HAZA kötelez!
@Virág et.: ráadásul, az, hogy Oszkó a wizzairhoz ment, teljesen nyilvános adat volt, csak 2011-ben még a kutyát sem érdekelte, de most hirtelen politikai hírértéke lett. Jól leleplezték a sötétben bújkáló nemzetvesztőt.
@aritus: A hülyéknek ennyi is elég, hidd el.

Azt viszont akkor most már tényleg nem ártana eldönteni, hogy mi volt a nemzetvesztés: eladni vagy visszavenni. Mert a kettő egymást kizárja. Ha Oszkó az antikrisztus, hogy Varga min. elnök. h. jóváhagyásával és a fidesz folyamatos konzultációja mellett államosította a társaságot, akkor nyilván Ferencék tették jól, hogy 2007-ben eladták.

Az igazság persze ennél árnyaltabb: Ferencék privatizációja kényszerlépés volt és nem jött össze. A befektető nem bizonyult komoly partnernek (bár 50 millió euró befektetett a társaságba), ezért a visszaállamosítás szükségszerű lépés volt. A baj ott van, hogy utána nem történt semmi. Oszkóékkal a potenciális befektetők nem álltak szóba, mivel már csak 2-3 hónapjuk volt hátra kormányon, a fidesz meg vagy nem is keresett senki, magasan tett a bajra, vagy a szabadságharc üldözött el végleg minden érdeklődőt.

Budainak ezt kéne inkább vizsgálnia, mert itt százmilliárdok úsztak el. Csak ehhez ugye a saját házuk táján kéne nyomozgatni.
kíváncsi leszek, hogy egy esetleges rendszerváltás után:
- lesz-e elszámoltatási kormánybiztosi pozíció?
- ki lesz az?
- milyen ügyekkel kezd?
Ez a jobboldal - fideszesek - sara, remélem senki nem gondolja, hogy nem igaz: állami pénzből, adónkból fizették a kormány melletti BÉKETÜNTETÉS-t. Ez igazságos?
Olsvassátok:
''így könnyű a leggazdagabbak közé tartozni!

Barátaim!

Ha ez igaz, akkor ez a legmocskosabb banda aki valaha kormányon volt.

Elküldve: 2012. január 23. 10:24
Tárgy : Elcsíptem egy levelet örülünkvincentblogtól.

Navracsics Tibor Miniszter Úr részére!
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium

Tisztelt Miniszter Úr!
F. hó 12-i megállapodásunk szerint tisztelettel benyújtom a január 21-i "Békemenet civil demonstráció" c. rendezvényünk költségelszámolását. Kérem szíves intézkedését költségeim mielőbbi megtérítésére.
Tisztelettel
Széles Gábor
Költségelszámolás
Szervezői díj 21.700.000 Ft
Buszbérlet: 80.000 fő x 1850 Ft 148.000.000 Ft
Hideg élelem: 30.000 fő x 720 Ft 21.600.000 Ft
Molinó anyagköltség: 724.000 Ft 724.000 Ft
Aktivisták: 320 x 3.000 Ft 960.000 Ft
Mécsesek, koszorúk: 1200 x 2.400 Ft 2.880.000 Ft
Reprodukciós költségek (Orbán Viktor-kép stb.) 3.410.000 Ft
Toborzási jutalék: 450 x 10.000 Ft 4.500.000 Ft
Honorárium (Pataki A): 1.200.000 Ft 1.200.000 Ft
Licenszdíj (Kubatov G.): 4.200.000 Ft 4.200.000 Ft
Telefonköltség: 43.210 x 90 Ft 3.888.900 Ft
Összesen: 213.062.900 Ft

A Költségelszámolás áfa nélkül értendő, mivel Simicska Úr szíves ígérete szerint az alvállalkozók számlamentesen dolgoztak.
Maradok tisztelettel,
Széles G.""""
@nojelka: kizárt hogy papiroznák, nem olyanok, ennyire nem hülyék, de a költségek kb ezek lehettek
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Tavaly a március 15.i ünnepségre kifizetett "tapsolási" pénz is kikerült a fideszes rendszerből, az is igaz volt. Lehet, hogy egymás valamikori zsarolása miatt igen is lepapírozzák ezeket a dolgokat. Hát igen..ezekre van pénze a zorbánéknak, de a 4 millió szegény sorban élők megsegítésére nincs, azoktól még többet elvesznek és az egykulcsos haveroknak "fideszhívőknek" odaadják.
Hát így állunk ezzel a kormánnyal. Ne csukjuk be a szemünket, hiszen a vak is látja, hogy mit művelnek szegény magyarokkal.
@nojelka: #2 avagy sokadik parasztvakítás:

Négy hónapja porosodik 12 millió kérdőív

A tavalyi népszámlálás kérdőíveinek gépi feldolgozásával most kellene végezni, de még el se kezdődött a munka. Az adatok folyamatosan avulnak el, 2012-ben már biztosan nem lesznek eredmények.

index.hu/belfold/2012/02/15/negy_honapja_porosodik_40_millio_kerdoiv/?rnd=874
@Fabius: bővítmény,áhhhh, nem is mondok semmit:

Napi: 50 milliót kap a Malév felszámolója
Egy kedden megjelent rendelet soron kívül csoportosít át pénzt a Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft.-hez - közölte a Napi Gazdaság.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/elindult_a_malev_felszamolasa.510668.html
@Virág et.:

"Azt viszont akkor most már tényleg nem ártana eldönteni, hogy mi volt a nemzetvesztés: eladni vagy visszavenni."

Hát ez teljesen világos ügy, nem is értem a felvetést.
Kedves Virág et., Te még mindig képzetlen vagy ideológiailag! :o)

A Nemzet Ügyek Kormánya a nemzet oldalán áll.
Aki meg máshol áll, az nem nemzeti.
Vagyis hazaáruló!
Ez a kristálytiszta igazság!

Csődbe vinni a Malévot az az emberek érdekét szolgálta!
Meg aztán el is qrták az elődök.

Oszkó nyilvánvalóan azért állt be a WizzAirhez, mert tudta (hahaha, na honnan tudta? Hát persze hogy súgtak neki külföldről a tuggyukkik!), csődbe fog menni a Malév, és startra készen állt, hogy a karvalytőke érdekét szolgálja!

És miért is kellett volna a Fidesznek bárkihez elmennie a Malév ügyében?
Nehogymá' a Nemzet Kormányát ugráltassa holmi külföldi bagázs!

A helyes kérdés: miért nem keresték meg a külföldiek a Fideszt?

Csak a vak nem látja, hogy a külföld a hibás!

"százmilliárdok úsztak el. Csak ehhez ugye a saját házuk táján kéne nyomozgatni."

Hát ezt is rosszul látod!

A Nemzet Kormánya konzultált az emberekkel, és 2/3-os felhatalmazást kapott arra, hogy felemelje a nemzetet!
Éppen ezt teszi!

Vizsgálódni csakis a nemzetvesztő, külföldi érdekeket szolgáló hazaáruló komcsiknál, libsiknél kell, mert csakis ők lopnak!

Na, így már érted? :o)))))

(Komolyra fordítva a szót: a paranoia és az álszentség államvallássá emelése sajna nagyon sok embert elvisz az erdőbe. Nekik elég annyi, hogy - például - Oszkó a WizzAirnél van, és máris indulhat a hörrjöngés... Érvek, bizonyítékok, esetleg némi gondolkozás, ezek eretnekségnek és árulásnak minősülnek. Ez van.)
@nojelka:

Ne viccelj, ez ugyanolyan ironikus álhír, mint amiket a Hírcsárda szokott leadni!
@nojelka: jaj, ez az örülünk vincent blog poénja! Csak jól jellemzi a mai állapotokat, hogy elsőre majdnem mindenki komolynak hiszi:)))
@Dr. csaknézek...: ja, de azért abban biztos vagyok, hogy volt ott pénz a büdzséből. Széles nem a magánvagyonából áldozott arra, hogy ezt megszervezze.
@Dr. csaknézek...: te nagyon kened-vágod a nert meg a nenyit:)))
@aritus:

"volt ott pénz a büdzséből. Széles nem a magánvagyonából áldozott arra, hogy ezt megszervezze."

Persze, ez nagyon valószínű.
Illetve még az is lehet, hogy Széles beszállt valamennyivel.
Reklám...
Éppen erről szól Vincent írása.
@aritus:

"te nagyon kened-vágod a nert meg a nenyit:)))"

Egyszerű ezt megtanulni, csak néhány alapsémát kell variálni.
És mindenre rá lehet nyomni.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: ez azért van, mert csak gyenge, szar ember vacakol azzal, hogy megismerje a tényeket, egy igazi férfi maga alakítja azt:))
Mondjuk én azokban az adatokban, amikkel beazonosítható lennék, eleve kamuztam, és így tettem a családom többi tagjának adataival is. Kicsit paranoid vagyok, ha a fijjukra gondolok, pedig akkor még nem szüntették meg az adatvédelmi ombudsmant.
@Dr. csaknézek...: ja, és annyira hihető:((, hogy sokan bevették. Már nem először találkozom azzal, hogy blogokban terjesztik, teljesen jóhiszeműen:)) Szóval nagyot alkotott ezzel a vincent, mém lett belőle.
@Dr. csaknézek...: A rémisztő az, hogy amit itt viccnek leírsz azt emberek tízezrei vagy akár százezrei teljesen komolyan így gondolják.

Ilyen emberanyaggal mégis mit akarunk kezdeni? Katasztrófa ez az ország. :(
Off:

hvg.hu/itthon/20120215_schmitt_pal_plagiumugye

Gyönyörű összeállítás.

Pokorni volt az egyetlen, aki valóban véleményt mert mondani, a többiek...

Az erős mezőnyből is kiemelkedik Sellgabi és Wittner.
Nem kellene basztatni ezt a kergényííít.Már persze,ha nem hiányzik túlzottan egy, a "Fényes Jövőbe Néző Ablak" a falú főterére.
Szóval,hagyjuk inkább csendben szúúszókálni.
@Dr. csaknézek...:

Bocsánat, az előbbi felsorolásból méltatlanul kihagytam Budai Gyulát, aki mostanában valószínűleg minden kérdő, kijelentő és feltételes módban elhangzó mondatra ezt válaszolja (mint a videóban is):
"És mit keres Oszkó a WizzAirnél????????"

Vicc. :o)))
@Virág et.:
Aki olvasta a blogot, nehezen gondolhatta komolyan.
Ott a baj, ha valaki az ellen lejáratása céljából kezdi küldözgetni szanaszét. A rémhírek mindig gyorsan terjednek.
Második körben már teljesen jóhiszeműek küldözgetik, hogy ajajjjaj.

Amúgy nyilván fölmerült egy nagy csomó kts, amit valamilyen közvetett módon végső soron adókból fognak finanszírozni.
@aritus:

"Már nem először találkozom azzal, hogy blogokban terjesztik, teljesen jóhiszeműen:))"

Látod, ez a megagáz!
Nem a terjesztőkre nézvést, hanem arra a miliőre, amiben valóban felmerülhet, hogy ez igaz.
off
Jön valaki a mai felsőoktatási tv elleni tüntetésre?
3kor lesz a gyülekező a lágymányosi ELTE kampusznál és fél4kor indul a menet.
Én megyek a lányommal, mert ő nagyon megszívja, most felvételizik:((
@aritus: Érdekes. Miniszterként Pokornit sose bírtam, ellenzéki képviselőként is tudott ordenáré hülye lenni, de most valahogy Rózsi néni mellett egy konszolidált igazi jobboldali értelmiségi benyomását tudja kelteni. Csak van valami ebben a relativitás-elméletben!
@Dr. csaknézek...:
Szegények, mit csináljanak, ha még nem mondták meg nekik, mit gondolnak.
Budainak igen.:)
Wittner Mária legalább szembenézett a kamerával.
Oda jutottunk, hogy már ez is pozitívum lassan.:(
Hoffmann szeretett volna beszédet tartani a tüntetésen, de nem egyeztetett időben, így nem teheti:))
hu-hu.facebook.com/hallgatoi.halozat
@Habakuk999:

"Wittner Mária legalább szembenézett a kamerával."

Igazad van, visszavonom, amit Wittnerről írtam.

A többséggel ellentétben ő legalább tényleg válaszolt valamit, még ha nem is pont a kérdésre.
És azt gondolom, valóban hiszi is, amit mondott.
@Habakuk999: A Széles-állevélre gondolsz? Én nem arra reagáltam. De ha már felvetetted: azt Széles magának köszönheti. Ha nem küldözget ügyvédi felszólítókat az örülünkvincent blognak egy nyilvánvalóan kamuleveles vicces bejegyzés leszedetése miatt, akkor nem lett volna az egészből körlevél.

Ez az, amikor valakinek fogalma sincs, hogyan működik az internet és erővel mit tud elérni. Megérdemli teljesen.

Aki meg elhiszi, hogy ha volt is ennek valóságtartalma, akkor arról ilyen levél született, az meg is érdemli.
@aritus:

"Hoffmann szeretett volna beszédet tartani a tüntetésen"

Szerintem így jobban járt...

Másrészt becsülendő, hogy ki akart állni védeni a védhetetlent.
@Dr. csaknézek...:
Biztosan hallottad, hogy 3 ezreket fizettek tavaly március 15.-én azoknak akik ott tapsikolták a nemzetmentő miniszterelnököt. No meg az is bizonyos, hogy a kormány mellett tüntető "külhoni" honfitársaink is pénzért jöttek tapsikolni, tüntetni. Ezekről mind hírt adtak a médiumok.
Sok van a fideszes kormány rovásán: nekem ami nagyon fáj az, hogy a megtakaritott nyugdíjpénztári pénzemet lenyúlták, ellopták sokszázezer /millió/honfitársaméval együtt.
Ez csak a jéghegy csúcsa,mert ezek mindent ellopnak. Ilyen undorító társaság még nem volt kormányon.
@Dr. csaknézek...:
Pokornyi azóta elviselhetőbb a többi fideszesnél mióta kiderült, hogy az apukája az előző rendszer besugója volt.
@Dr. csaknézek...: hát inkább ezeknek tényleg ekkora arcuk van, azt hiszik, hogy csak a kommunikáción kell javítani, mert egyébként minden tökéletes, amit "alkotnak". A mostani magyar narancsban van egy nagyon jó cikk a köznevelési és felsőoktatási tv-ről. De sajnos nem tudom belinkelni, mert ami az újságban megjelenik, legújabban nem olvasható a neten:((( Röviden: végrehajthatatlan, káosz, mindent szétver, a problémákat nem megoldja, hanem újabbakat generál. És a végén egy szomorú mondat, hogy a rendszerváltás óta Hoffman az első oktatáspolitikus, aki a víziójába beleszőtte a pedagógusokat is, bár rémesen, hazugmódon és cinikusan. Itt tartunk.
@nojelka:

"Pokornyi azóta elviselhetőbb a többi fideszesnél mióta kiderült, hogy az apukája az előző rendszer besugója volt."

Nekem ez az egész "de-bezzeg a szülei-kik-voltak-he?!" maszatolás nem jön be.
Egyik oldalon sem.

Miért felelne bármelyik gyerek a szülei vélt vagy valós bűneiért?
Lássuk be, én megértem Oszkó miért gyanús, hát milyen az már hogy politikai szereplő elmegy DOLGOZNI a versenyszférába? Ez csak csalás és ármány lehet, ilyet politikus, kormány közelében megfordult nagyember nem tesz, nem tehet...

Kerényi meg hát...egyenlőbb, két láb jó, négy láb rossz, disznó nem alszik ágyban lepedőn, ismerjük na a sztorit.
@aritus:

"tényleg ekkora arcuk van"

Ez az egyik legalapvetőbb feltétel.
@Dr. csaknézek...: Szerintem se lehet a szülők miatt hibáztatni a gyerekeket, pedig a bibliában is az van, hogy hetedíziglen megbüntetlek az atyák vétkeiért. De gondolom, hogy itt inkább arra utal a biblia, hogy a családi sorsban jelen vannak, és hatnak a múltbeli vétkek, nem pedig arra, hogy el lehessen számoltatni a gyerekeket a szülők bűneiért. Igaz, adósságot lehet örökölni:((, szóval bonyolult kérdés ez:))
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Szerintem érkezett egy szép nagy számla x db demokrata és y db mn előfizetés az állam részére...
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

"Oszkó miért gyanús, hát milyen az már hogy politikai szereplő elmegy DOLGOZNI a versenyszférába?"

Kéhlek, ez olyan bohzasztóan közönséges dolog.
Dolgozni?
Máh a kéhdéstől is megfájdul a fejem!
Hát mivéghe való a cselédség, kéhlek alássan?
Nem úhiembeh ez az Oszkó, csak egy alantas pholi tesz ilyet!
Phöjj!
@Dr. csaknézek...: Nem értem, mit mondott volna?! Mint a Brian életében? "Lóma a balátotok!"
@aritus:

"szóval bonyolult kérdés ez:))"

Oké, pontosítok: a besúgásra vagy más múltbéli vétkekre/bűnökre gondoltam.

Mondjuk ha valamelyik szülőm besúgó lett volna, akkor egész életemben a padló alatt kellene közlekednem szégyenemben, és esélyem sem lenne hiteles embernek lenni?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Lóma a balátotok!"

:o)
Off:

"Döbbenet! A MASAT valójában a magyar Halálcsillag

...
magyar Halálcsillagot először a Hold ellen kívánják bevetni, és annak szétlővésével fenyegetőznek, „ha a világ többi része nem áll át a mi oldalunkra” – mondta el Gschwindt András, a BME docense, hobbi sithlovag.
...
A magyar Halálcsillag teljes üzemű sikeres bevetése azonban meghiúsulhat, ugyanis a MASAT egyelőre tévedésből a Mizut fügyülgeti morzéban, amiért az Artisjus már el is küldte a 2300 forintos jogdíj csekket a BME-nek, de egyelőre nincs pénz ennek kifizetésére, ezért az Artisjus hamarosan jedi behajtókat küld a műholdért."

hircsarda.blog.hu/2012/02/14/dobbenet_a_masat_valojaban_a_magyar_halalcsillag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_02_15&utm_campaign=index

Lököttek! :o))
@nojelka:
Ez egy poén volt, az Örülünk Vincent blogon.

Persze az, hogy vicc, nem azt jelenti, hogy ne így mennének a dolgok. De ez nem bizonyíték!
@Dr. csaknézek...:
A szülők hibájáért a gyermek nem felel.
Viszont akkor Pokornyinak sem kellett volna pocskondiázni, komcsizni azokat, akik nem a fidesz padsorokban ülnek.
@Dr. csaknézek...:
Aki az országban élt, valamilyen módon kapcsolódott a kádárizmushoz. Nevetséges és számomra rettentően unalmas ez az egész besúgósdi. Most éppen Martonyi jelentései vannak prédára terítve.
Pedig elképzelhető, tényleg csak úti jelentések.
Csak sokkal egyszerűbb támadni az embert, mint esetleg érdemben vitatkozva megcáfolni az érveit.
Azon sem ártana elgondolkodni a mélyen nem tisztelt feleknek, esetleges választási vereség esetén ugyanilyen boszorkány üldözés hogyan fog esni nekik.
Pokorni pedig nem akar arc nélküli maradni, ez számomra tiszteletre méltó. Nem lehet egyszerű a puccsistáktól való rettegés világában.
Ez a Budai bazi ciki. Isteni szerencse, hogy nem rokon.
Ez a történet nekem sehogy nem kerek.
A Wizz Air alapító tulajdonosa az első orbán kormányban Malév vezér volt.
Orbán hagyta a Malévot sődbe menni - ez számára óriási presztizsveszteség.
Lehetett tudni, hogy a Wizz Air és a Ryanair fel fogja osztani a piacot - tehát előre lehetett tudni, hogy kik lesznek a nyertesek.
A Wizz Air tulajdonosi szerkezete nem teljesen átlátható, ott ez a rejtélyes Mr. Blackburn.
Mr. Blackburn rejtheti a managementet, de lehet maga SL is vagy egy magyar TOP 100-es fazon. (Várszeginek pl. Blackburn Intrnational (volt) az off shore cége - de ez lehet véletlen vagy szándékolt egyezés is.

Több kérdés is felmerül? Hagyta-e a az alcsuti kör, hogy a Malév piaca ne náluk landoljon? Ha igen, erre mi a magyarázat?

Ha viszont nem és a Wizz Air fidesz baráti kezekben van, mit keres ott Oszkó? Ő a bűnbak?

HA valaki érti, segítsen!
Ez az egész elszámoltatásos dolog kezd nagyon izzadságszagú lenni. A Kellert az előző kurzusban már rég leállították, mert látható volt, hogy úgysem lesz képes találni semmit. A Budai is sokkal jobban tenné, ha a saját disznóságaik feltárásával töltené az idejét. Ez még jól is jöhetne neki, ha a következő kormány elkezdi a jelenlegi bagázs elszámoltatását, és ő vádalkut akarna kötni az ügyészséggel. Mert vaj van az ő füle mögött is bőven, elég ha csak az ő kedvezményes lakásvásárlására gondolunk.
Nem vagyok nagy Oszkó fan de Fabiusnak ebben speciel igaza van. Gyuszónak bőven lenne mit vizsgálgatni a fidesz portáján is.

Másrészről azért Malév ügyben azt sem merném kijelenteni, hogy a szocik majd Bajnai/Oszkó páros is makulátlan tiszta lenne.

Erről itt egy jó és elég tárgyilagos elemzés.

egekura.nolblog.hu/archives/2012/02/13/Vakrepules_zuhanas_a_Malev_csodjenek_tortenete_-_Tatrai_Miklos_irasa/

Ahogy persze a mostani narancsos fiúk is nyakig benne vannak. :(

atlatszo.hu/2012/02/14/titkos-forgatokonyv-szerint-dolt-be-a-malev/
hirek.msn.mainap.hu/gazdasag/a-kormany-is-szerepet-jatszott-a-malev-bedoleseben-9569/

Ja és O'Leary a Ryanairrel együtt menjen az anyjába. :)
Még egy kis kivizsgálni való Budai úrnak a közpénz témához: index.hu/belfold/2012/02/15/negy_honapja_porosodik_40_millio_kerdoiv/?rnd=692 . Vagy a haveri közpénz eltüntetés az tabu? Mert érdekes világgá hörögni való dolgok derülhetnének ki itt is.
@aritus: nehogy lemonnyon!!

Kin röhögnénk, most őszintén???
Skiccecske akkor mondjon le, ha lemond ez a f*** Orbán is!

(Most megint kiakadtam rájuk: ma kaptam meg az értesítőt a kötelező kamarai reg miatt. Igazán bekaphatnák azt a bizonyos rántott f***-t, és ezt nem az 5k miatt mondom, hanem azért, mert ez megint valami tök fölösleges cucc.)

@dr.the_lonewolf:

Milyen de MILYEN érdekes. Mindjárt félidejéhez érkezik ez a nemzetgyilkos rohadt hazaáruló bagázs, emberek millióit lopják meg, naponta derülnek ki olyan dolgok, hogy a fülünk kettéáll, KORMÁNYBIZTOST FIZETÜNK (bazze.....!!!!!!!!!!!!) emiatt, de hallottatok EGYETLEN letartóztatásról, EGYETLEN elszámoltatásról (persze Gyurcsányt leszámítva)??? Hallottatok? Én nem.

A büdös rohatt, nemzetrontó, HAZUG, bankárkormány szocik alatt volt üvegzseb törvény is, amit azonnal kiiktattak ezek a nyomoronc férgek és voltak letartóztatások is, szocis belső körökből is, országos szinten ismert politikusok is (Zuschlag, Hagyó, Terézváros).

Ilyet itt nem hallasz. Mert ezek mindeneken felül álló szentek. És nem lopnak.

Ja, persze. Nem nyamvadt Nokiás dobozban, hanem Volvo kamiont tartanak erre a célra.

Végülis... svéd-finn... egyre megy, nem?
@Gábriel angyal:

én csak azon csodálkozom, hogy ti csodálkoztok

LOL :-))))
@aritus: van annak, aki el nem issza! :D

(Az ellopott 3.000 milliárd forint MANYUP pénz szerinted nem magánszámlákon landolt? Például a Fidesz számláján valahol Zürich-ben? Van ott pénz, ne aggódjál, több ezer milliárd forint.)
@nojelka:

Egészen a legvégéig nem volt nagy sorállás a nyilatkozni vágyókkal...
Off:

Tarlóst becsülöm azért, mert néha kibújik a "kötelező" uniformisból:

"
Tarlós István: Most akkor ki tartja a markát?
Interjú – A BKV összeomlásának az ország és a kormány is kárvallottja lenne
...
A Fideszben sokan még mindig azt hiszik, hogy a fővárosnak jelentős tartalékai vannak. Ez talán az előző Orbán-kormány idejéből származó emlékképekből táplálkozik, de ki kell ábrándítanunk mindenkit. Azok a tartalékok, például a 4-es metró önrésze, 2006-ra elfogytak. Az elmúlt napokban néhány rosszízű megjegyzés is elhangzott, miszerint Budapest csak tartja a markát. Remélem, nem rám gondolt Lázár János, mert akkor nem az 53. helyen lennék a városháza fizetési listáján. De a fővárosra se igaz ez az állítás. A Lázár János irányította Hódmezővásárhely, illetve a Rogán Antal vezette V. kerület például jobban eladósodott az elmúlt években, mint Budapest, holott mindkettőt ugyanaz az ember vezeti most, mint előtte. Budapesten nem így van. Ráadásul a vidéki városok arányaiban sokkal többet kapnak vissza az ott befizetett személyi jövedelemadóból, mint Budapest. Most akkor ki tartja a markát?
...
Lázár János frakcióvezető és Rogán Antal belvárosi polgármester egymást váltogatva üzenget önnek. Mire véli ezt a koncentrált támadást?

- Meglepő kirohanásoknak tartom, és nem gondolom, hogy ezek csak rám vagy a fővárosra szorítkoznának. De nem szeretnék ebben állást foglalni. Nem érdekem, és nem is fogok a saját kormányom ellen beszélni. Az viszont kétségtelenül furcsa, hogy Rogán Antal az elmúlt hetekben úgy tűnik fel a színen, mint egy kívülálló idegen, holott fővárosi képviselőként és a gazdasági bizottság elnökeként minden korábbi BKV-t, illetve a Budapesti Közlekedési Központot érintő előterjesztést ellenvélemény nélkül támogatott. Miért nem sorolta eddig a kifogásait? De ha forrásokat lát, és a beruházásokon takarékoskodni kíván, akkor örömmel fogadom a felajánlásait. Kezdhetné mindjárt azzal, hogy befagyasztja a Ferenciek terének kerületi szintű 4,5 milliárdos beruházását.
...
Engem a párt csak jelölt a főpolgármesteri posztra, de a nép választott meg. Nem egy magas rangú hivatalnokról van szó, aki bármelyik nap leváltható. A BKV ráadásul egy kicsit drága ürügy lenne. Az állam és a város egyaránt százmilliókat veszíthet rajta. Ha engem valaki ilyen áron akar kellemetlen helyzetbe hozni, akkor súlyos kérdések merülnek fel az illető politikai alkalmasságáról.
...
Mennyiben változott a miniszterelnökhöz fűződő kapcsolata a választások óta?

- Nem keverném bele Orbán Viktort ebbe az ügybe. Nem tudom ugyanis, hogy a miniszterelnök urat mennyire széleskörűen és pontosan tájékoztatták a BKV helyzetéről. Így azt sem tudom, hogy a jelenlegi hozzáállása személyes meggyőződésén alapul, vagy csupán beleszorult ebbe a helyzetbe. Ettől függetlenül a BKV összeomlásának Budapest mellett az ország és a kormány is kárvallottja lenne. De abban azért nem vagyok biztos, hogy akik most nyakra-főre nyilatkoznak, veszítenének rajta."

nol.hu/belfold/20120215-_most_akkor_ki_tartja_a_markat__

Kiegészítés:

"A Fidesz kapásból kontrázza Tarlóst

...
A fővárosi Fidesz-KDNP nem tartja lehetségesnek a járatritkításokat, miközben Tarlós István főpolgármester éppen erről a lehetőségről beszélt egy reggeli interjúban."

hvg.hu/itthon/20120215_tarlos_istvan_bkv_jaratritkitas
@Rodeo36: én csak azon csodálkozom, hogy miért nem volt már rég itthon egy forradalom. :)
@Kara kán:

Hát most nagggyon-naggyon szomorú lettem...
Nyilván a többiek is ezt érzik...
Ajjaj, javul valami Magyarországon!
Hát ez óriási tragédia!

Pedig mennyire drukkolunk annak, hogy ne így legyen!

Ugye ezt akartad kihozni a szituból?

Benézted... :o))

Faszikám, ha esetleg nem tűnt volna fel, többnyire éppen arról folyik errefelé a diskurzus, hogy jó lenne, ha jó irányba mennének a dolgok hazánkban.

És megsúgom neked: bazi nagy Orbán-fanná is képes (lettem volna) válni, ha azt látom, hogy Szeretett Vezérünk jól irányítja az országot.
De ez a vonat már elment.
@Dr. csaknézek...:
Nyuszika!
Azért küldök neked egy dalt:
www.youtube.com/watch?v=iiW1e05qfpk

Szív küldi szívnek szívesen. :-)
@Dr. csaknézek...: Akkor lehet, hogy egyszer még Vona FAN is lehetsz. :)
@Kara kán:

Sajnálom, cicafiú, a hölgyeket kedvelem.
De értékelem a gesztust!

Próbálkozz másnál, talán összejön! :o)
@Dr. csaknézek...:

Ne legyél te olyan biztos abban, hogy a hölgyeket kedveled...DDD
@Dr. csaknézek...:
Te tényleg fintorogsz. Pedig én csak kedves vagyok, mindenféle hátsó szándék nélkül. Mert, ugye, nemi beállítottságtól függetlenül, jó az, ha udvarias, figyelmes, és főleg intelligens az ember.
Ez tényleg nagyon bűzlik. Érdemes lenne Fabiusnak is foglalkozni majd vele. Kíváncsi vagyok mik lesznek a további fejlemények. :(

atlatszo.hu/2012/02/14/titkos-forgatokonyv-szerint-dolt-be-a-malev/
@Dr. csaknézek...:
Érezten:))) És legalább jó velük?.))
@Rodeo36: Elkelne oda a gőzborotva belülre. Kívül már szép tiszta a parlament, de belül tiszta kosz. (ez is oximoron, de ezek már kosz koszok inkább.)
@Y. R. a levegő úrnője:

Sokszor elég fárasztó gyépézni...
De mindent a népnevelésért! :o)
@Gábriel angyal: Na megvagy? Csaknem beteg voltál és kidőltél a szolgálatból??? :-)

DE látom, teljes hadkészültséggel itt vagy. Visszaállt a világ és a varánusz rendje.
@Kara kán: nyugodj meg, haver, ez nem tart soká...
@aritus: DE a svábbogár elég szívós, sajna. Bár Bábolna azért ki bírta irtani. (legalábbis anyámék házában. ahhoz az kell, hogy mindenhol irthassák.)
@Dr. csaknézek...:
Bár én egy szamárral nem tudnám elképzelni...:DD
@Kara kán: Mielőtt elélveznél, olvasd el még egyszer a belinkelt cikkeket!!!!!FIGYELMESEN!!!
@aritus: Hajrá, az időjárás most sajna nincs veletek! Én lélekben.
Itt miért nincsen hóvihar?
:(((
@Dr. csaknézek...: Akart?? gondolom az Duracell-eleme betevője küldte. Már bele van táplálva a szöveg is, most mehet pocsékba. Majd hörrön előadja este, vagy pláne a Rákay-adón.
@Dr. csaknézek...:
Gruppen? Az rossz! Ott van csomó idegen pasi vagy nő, és te nem tudod hová nyúlj..))
@Y. R. a levegő úrnője:

A vagy nő opciót preferálom. :o)
Akkor azért nem lehet nagyot hibázni a nyúlással. :o)

Ám elismerem: ez elég pasiszta duma.
@Dr. csaknézek...:
Mostanában már egyéb kategória is van. Néha hátulról tekintve nem tudom, hogy az illető férfi vagy nő. múltkor is akit hátulról pasinak néztem az elölről nő volt.
@a szív fészkei: ki a frász ez a @levegő kúrnője? zsvsgstsr? mit kúr itt körbe körbe kurva unalmas egy picsa...ha nem más? :-)))
@Dr. csaknézek...: Basszus, a libsi fővárost még mindig büntetik. Nem hülye Tarlós, csak sose mondja ezt ki. (mondjuk, ő is szadeszosként indult, ugyebár.)

Ne is keverje bele Orvbánt, a felcsútit, mert ő ugye erről szinte nem is tudhat... Hogy nem esik le a szája ennyi Tartuffe-ösködés közben???? Ti mindent beszoptok? Tarlós hatalmat akart, Demszky II. akart lenni. Na itt van, megkapta - főleg, hogy D. nem is indult.

Most élőben láthatja-tapasztalhatja, hogy a Budapest-fóbia drága vezérének 20 éve meglévő súlyos agybaja, ezen semmi nem segít. Rogán is falusi suttyó, aki kilopta az ötkerből, amit lehet,mit érdekli a város maga? Ha támadni kell, akár Tarlós vagy BP. ellen is, megteszi, azért pártkatona. Ami agya volt - nem sok - Cecilje kiverte már belőle LV táskával. Gerincfejlődés meg ab ovo kimaradt nála, mint a többinél.

Pokornit is istenítitek, de azon a jó zsíros koncon, amit odavetett neki a Főnök anno - elég jól elvan. Még ilyen kis megjegyzéseket is megengedhet néha Rózsával, Sliccel szemben. Mert jól tejel a hegy eladása a XII.-ben kedveseim, nagyon jól. Abból azért van tartalékja, ha ki is esik a pixisből egyszer. De talán látja, hogy a Főnök sámlija már inogóban... Ki tudja?

Egy a vesztes: az ország és főleg a városom. De erre rábasznak, el tudja majd veszejteni őket a lenézett vízfej, bezony. Lehet importálni menetelőket, akkor is.
@Rodeo36: Nem mutatkozott be nekem. Itt van, beír, mit idegesíted mindenen magad? :-))
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Na, ha már Nokia: www.hir24.hu/belfold/2012/02/15/orban-dontotte-be-a-nokiat/~~fokusz

[..]"A lap névtelen, de megbízható forrásokból úgy tudja, a finn világcég helsinki központjának első embere hiába próbált többször is találkozni Orbán Viktorral, hogy olyan megoldásról tárgyaljanak, amellyel elkerülhető lett volna a fájdalmasan nagy létszámleépítés.

Az informátorok szerint a Nokia-vezér a cég bérköltségekkel kapcsolatos problémáiról, a létszám megtartásának kérdéséről egyeztetett volna. A világcég első embere Magyarországra is eljött - de a miniszterelnök nem fogadta - és hiába bízott a finnországi találkozóban, mert a kormányfő váratlanul lemondta helsinki útját, fontos belpolitikai eseményekre hivatkozva."

Erről valami konkrét? Abszolút el tudom képzelni amúgy. Unortodoxiában csak így megy ez.
@a szív fészkei:

Arra utaltam, hogy vakok közt félszemű a király.
Sem Tarlóst, sem Pokornit nem istenítem, hanem ahhoz viszonyítom, ami most - és már jó ideje - a Fideszben volt/van.
Pokorni ki mert mondani valamit, amit a többiek nem.
Tarlós pedig időnként kimondja a véleményét még akkor is, ha ez a hivatalos propagandával ellentétes.
@Kara kán: Meg is kapod. Ennyi?! Éves szinten 1,7% növekedés?! Az infláció meg 5,5%, magasabb mint amire az ellemzők számítottak. Most tényleg, minek örüljünk?! Hogy elvileg tavalyra 2,2%-ot jósoltak 2010-ben. Igen, hurrá, hasítunk, így tovább.
Ugyan már kanocska, most tényleg ennek örüljünk?! Mondd, ha a belvíz emelkedik, akkor a béka segge is magasabban lesz?
@Rodeo36:

Nem vagy túl szívélyes...

Elég sokszor szoktunk itt a témához nem kapcsolódó dolgokról is cseverészni, most is ez történt.
És ökörködés is ment már nem egyszer.

Miért ne lehetne bármiről fecsegni?

Vagy akkor már kérlek, basszál le engem is!
@Kara kán:

Igen, látjuk:
- valszeg kedvenc blogunk kikerült a naridroidok szeme elé, hogy idekúsztál
- és nekem nem nagyon tetszik az 1%-os növekedés.

A 4 jobban tetszene. Vagy a legalább három, amit a csehek és szlovákok is hoznak, még a románok is. De ezek mindenre képtelenek, de nem is kell ám, mert hogy nektek nem nagyon kell bizonyítani semmit. Mindent beszoptok kérdés nélkül. That's all folks. Most pedig tahótlanítok. :)
@Y. R. a levegő úrnője:

Előbb-utóbb kiderül, még ha a felszín mást is mutat!

"Surprise!!!" :o)
@a szív fészkei:

Ezekhez képest a svábbogár védett állat.

:D
Elképzelem, ahogyan Oszkó "összehordja az adóforintokat", aztán elküldi valamék adóparadicsomba.
Neki az is jól áll!
@a szív fészkei: Isteníti a nyavalya.
Csak utálom, ha az apjával példálózgatnak.

Kávé mellé megnéztem ismét a videót, így másodjára már nem is olyan vicces. Budai kirohanása nem semmi. Lesz itt új ellenség villámgyorsan, csak az EU kudarc könnyebb falatokat keresnek.
Igaza van: vastagbor.blog.hu/2012/02/14/hogyan_vagjuk_haza_az_ehsegmenetet Puch, hát legalább azt nem lehet eltakarítani? Tényleg ennyire hülyék? Tényleg.
@Habakuk999: Apjával példálóznak? Mikor volt az? Legfeljebb akkor vehetik elő, ha a Fidesz nyit nagy pofát ügynökösdiben... De ott van arra Szita, Martonyi, stb. Elég szép tornasor. Én Pokornit nem az apja miatt bírom vagy nem bírom. (utóbbi)
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Ja,bár én irtózom tőle, de valóban igazad van. Ezekhez képest nincs élőlény, amiben ne lehetne találni valami pozitívumot.
@Dr. csaknézek...: Értlek, relativitás rulez, na ja. Vakok között király a félszemű.

DE én meg azért javítgatok ilyenkor mindig, hogy el ne lágyuljon hőre a kebel, hogy né, vannak emberi megnyilvánulásaik is a nyalvánok mellett! Mert a nyalvánokkal jutottak el odáig, hogy már van némi önálló territóriumuk, amiből néha visszavakkanthatnak szolídan a gazdira.

És ugye akkor mégse nincs itt É-Korea, rajtuk lehet bemutatni az önálló véleményt alkotó fidesznyik alapesetét. Mindenki happy. Dramaturgia.
@a szív fészkei: Nem kell örülni neki.:)
Üdítő kivétellé vált a sok sápadt arcú, jajj hogyan is nézzek, mit is mondjak, csak nehogy kirakják a szűrömet ember között.

Igen, a belső ellenség elleni harc idején ez már fegyvertény. Ami szomorú egy picit.:(

Mert sokkal jobb lenne azt olvasni, hogyan vitáznak vért izzadva új gazdaságpolitikán, vagy bármin, ami ezzel az országgal kapcsolatos.
@Kara kán:

Rossz hírem van, ez nekünk is jó hír. Éppen ezért nem zavarlak össze olyan részletekkel, hogy a mérlegből az látszik, Európának még van pénze felvásárolni a termékeinket, javítani a külkereskedelmi mérlegünket, miközben itthon már a fogyasztás stagnálását is ünnepelni kell.

Tudom, a gondolkodás képessége liberális huncutság. De ma jó fej vagyok, és nem vetem a szemedre.
@Habakuk999: Hát talán belátta, hogy neki a polgizáson túl más babér itt nem terem. Vagy tényleg van, amire már ő is finnyás. És akkor mégis jobb egy ilyen szolídan ellenálló arcot mutatni, akkor a jövőre nézve egy befektetés mégis.
@Gábriel angyal:

Ezzel most pont azok foglalkoznak, akikre én is rábíznám. Bodokyéktól se jobban, se hatékonyabban nem fogja ezt kideríteni senki.
@a szív fészkei: Nem tudjuk.
Sértett ember, ki tudja milyen célokkal.
Nem vonnék le messzemenő következtetéseket.:)
Az apját itt emlegette valaki, azért merült fel.

Az egész történet nem ér meg fél percet.

A vastagbőrös fotók jók, tényleg ilyen gátlástalanok.
@a szív fészkei:

Mivel Puccs Laci bácsi lapja írja ezt, én azért a ténykényt kezeléssel megvárnám, hogy neve legyen annak a "megbízható forrásnak".
@a szív fészkei: Azért jó érzés, hogy hiányoztam. :) Sajnos nem én voltam beteg, hanem a kislányom. De én itt továbbra sem szolgálatból vagyok.
@Dr. csaknézek...: nyilván nem, de azért biztos kihat az életedre, hogy a szüleid mit csináltak, az az érdekes, hogy még akkor is, ha eltitkolják.
@Gábriel angyal: www.mfor.hu/cikkek/Minden_negyedik_munkatarsat_elbocsatja_a_Budapest_Airport.html

Minden megy a maga útján.

Valamikor kiderül hülyék vagy csak harapnak egy nagyot.
Mindkét dolgot habozás nélkül el lehet képzelni.:(
@Gábriel angyal: Kiváncsivá tettél. Te miért vagy itt?
@a szív fészkei:

"DE én meg azért javítgatok ilyenkor mindig, hogy el ne lágyuljon hőre a kebel, hogy né, vannak emberi megnyilvánulásaik is a nyalvánok mellett!"

Részemről - korábbi szavaiddal élve - mérnökagy vagyok, nem lágyul oly könnyen a keblem! :o)
@a szív fészkei: ja, sajna nagyon barátságtalan az idő.
@aritus:

"de azért biztos kihat az életedre, hogy a szüleid mit csináltak, az az érdekes, hogy még akkor is, ha eltitkolják."

Ezt nem vitatom.

A skatulyák ellen voltam/vagyok csupán.
@nojelka: Pokorny a viszonylag korrekt fideszesek közé tartozik. Nem is értem, hogy maradhat még alelnök?Talán tud vmiről?
@tinca: Beszélgetni és néha leírni a véleményem. Kb. úgy mint a többiek.:)
atv.hu/belfold/20120215_nem_engedik_hoffman_rozsat_felszolalni_a_hallgatoi_halozat_tuntetesen

Gratulálok!
Nagyon helyes, hogy nem hagyják felszólni a tüntetésükön.
Hallgatta volna meg őket a törvénykezés előtt.
@Habakuk999:

Innen ahol én ülök eléggé úgy néz ki, Raúzsika asszonyságot bezavarták a pofonerdőbe a gazdái. Magától sosem volt ilyen szorgalmas, nem nagyon akart ő vitatkozni semmiről. Pláne nem egy tüntetésen.
@Fabius: persze, megveszik az "echte" magyar Audit, Opelt, jövőre a Mercit (ez önmagában 2%-kal dobja meg a GDP-t),Hankokot,Michelint. Ezek javítják elsősorban a magyar külker-mérleget.
Malév ügyben mindenki figyelmébe ajánlom a következő cikket:
egekura.nolblog.hu/archives/2012/02/13/Vakrepules_zuhanas_a_Malev_csodjenek_tortenete_-_Tatrai_Miklos_irasa/
Normális esetben hogyan lehet Kerényi FB-elnok. Tudtommal ott gazdasági kérdéseket vizsgálnak.
@Fabius:
A híveknek is vannak felvételiző gyerekei.

Rózsa néni pedig feláldozható.
@a szív fészkei:

Puch-ot eltakarítani??? Épp őt nem lehet. Ha kinyitná a pofáját, ezek egymilliárd évet ülnének a sitten.
@Velence19: Köszi ezt már én is linkeltem korábban. :)
@Velence19:

Szerintem úgy lehet, hogy abban az fb-ben nem számszakilag, hanem művészi szabadossággal vizsgálják azokat a gazdasági kérdéseket.
@Habakuk999:

Ezzel csak annyi a probléma, hogy hiába lesz Hoffmann az oktatási törvények Raúzsika Le Tojalettye a közvélemény gijotonja alatt, ha az oktatási törvényeken ez mit sem változtat.
:O bakker, van ennél lejebb????

Várólistás lesz a mandulaműtét

Csak megyeszékhelyi kórházban vagy régiós központban lehet a jövőben "speciális" fekvőbeteg ellátásokban részesülni. Nem tévedés az sem: térségi várólista kell a mandulaműtéthez

www.napi.hu/magyar_gazdasag/indulnak_a_korhazbezarasok_rosszul_jarnak_a_gyermekes_csaladok.510692.html
@Fabius:
Normális ellenzéknek bombáznia kellene a módosításokkal a házat, nem borostásan fényképezkedni.

Civil támogatással.
És EU oktatással társadalmi gazdasági ismeretekből.
Mert az biztos, hogy az EU felébredt.
nol.hu/kulfold/strasbourgig_hallatszott_bayer_frocsogese
@Dr. csaknézek...: Na most off, de nekem van egy elméletem: a mérnökagyak tulajaiban van elrejtve a legtöbb érzelem, csak ezzel a külső higgadtsággal palástolják.

Szegény Latinovits is elvégezte az építészmérnökit, tervezett is - pl. saját házát - mert nagyon nem akart színész lenni (pedig gyerekként is kitűnt már) és az érzelmeivel dolgozni, aztán mégis, mégis.

Szerintem biz sok dologban lehetne téged kenyérre kenni :-))) - Pokorniért persze nem érdemes, ebben egyetértünk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bakker, én már pont egy éve túl vagyok azon, de pont az jutott eszembe nekem is, már akkor nem volt a sotén csipesz az osztályon a varrat szedésnél, kézzel fogta a doki a pengét, és vágott cérnát, áááá nem is írok semmit, megint robban az agyam.......
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Persze, egy lehetetlen kívánság, ja. De akkor annyi. Őrület, ehhez a 22-es csapdája babacsörgő.
A forintnak nem tett jót www.vg.hu/penzugy/devizapiac/a-nokia-leepites-es-a-malev-hagyateka-miatt-is-eshetett-a-forint-368501

www.hir24.hu/gazdasag/2012/02/08/tobb-mint-ketezer-embert-rug-ki-orban-kedvenc-cege/

Nézd, azt kéne megtudni, tényleg járt-e itt a Nokia-vezér, akit nem fogadott. Valaki beépített embered nincs a külügyben, vagy Lászlónénál?? :-DD
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Három hónapja nyiszáltak, helyi érzéstelenítéssel ébren, és a dokinak illetve az asszisztensnőnek kb. 5-10 percenként kellett felpumpálnia az ágyat, amin feküdtem, mert mindig lement...

Én speciel jót röhögtem a dolgon, de akár sírni is lehet az ilyen történeteken - okkal.
@a szív fészkei:

"Szerintem biz sok dologban lehetne téged kenyérre kenni :-)))"

Őőőőő, nem nyilatkozom! :o)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Remélem... :-)) Azért jobb egy érző ember, mint egy robot - elvive ad absurdumig persze. Mert az egyszer csak robban. Van erről Kosztolányinak egy remek novellája.

Na lélekkurkászat befejezve.
@Habakuk999:

Lunacek Szájer után Bayert is megmogyorózza, ez de gyönyörű :-))
A jobboldali izomfiúkat szétszívatja egy zöldpárti nő, aki nem kommunistapedofilzsidóbérenc, mint azt hangoztatni szokás Kónbanditáról. Ez micsoda pech. Na holnap jön megint Hóbagoly a kirohanással, hogy nemmegmondtamanőknekakonyhábanahelye???!!!
@Dr. csaknézek...: te nyertél, üdv a 21. századi magyarországon, ne tessék csesztetni a kisbetükért, erre pont illik, ugye nem kell megmagyaráznom miért.....
@Dr. csaknézek...: Ne dicsekedj volt - elvileg - pumpálható ágy! Műthettek volna két összetolt hokedlin is.

Anyámat az Árpádban - mentsen az isten a helytől - műtötték törött csípővel pár éve. A feltámasztását tényleg valami hokedli párna alácsempészésével oldották meg jó XXI. századi módra.

De nem baj, mert épülnek a szép stadionok a pénzből - ott egészséges futballhuligánok fognak jólevegőzni legalább.
@aritus: "A mostani magyar narancsban van egy nagyon jó cikk a köznevelési és felsőoktatási tv-ről. De sajnos nem tudom belinkelni, mert ami az újságban megjelenik, legújabban nem olvasható a neten:((( "

Annyira jó, h érdemes ide írni:
MaNcs 24. évf. 6. sz. (2012. 02. 09.)
Berlinger Edina
Felsőoktatás életre-halálra

Olvastam a papírváltozatban ;-)
@Habakuk999: Lunachek for president! Már Szájernál a szívbe zártam, nem volt semmi!

Kezdenek megőrülni a korai tagkönyvek tulajdonosai, ahogy látom. Már abból az eleve eszement állapotukból romlanak.
@Fabius: És ha a konyhából mondja, hogy ezek faszkalapok? Elhallatszik az is mindenhová. Mellesleg - üzenem a Hóbagolynak (csak nem Dr. Boross után szabadon?) - kiemelkedő uralkodók között elég sok jól funkcionáló nő volt, ahogy miniszterelnökök közt is sok a sikeres és történelemformáló.

Persze ha Fideszben Selmeczi a nő etalonja, akkor érteni vélem.
@Fabius: Nem ezt írtam, hogy puszta orvbáni ukáz volt a felszólalni kényszere? Nem szokott vitatkozni, horribile dictu eszmét cserélni Rauzsink se, inkább diktálni és punktum!

Csak most égő ez már nagyon. De majd jönnek határon túlról import egyetemisták hálásan köszönni mindent, gondolom, már szervezik a menetet. Avagy diákexport oda: index.hu/belfold/2012/02/10/beindulhat_az_erdelyi_diplomaturizmus/
@Fabius:

Ráadásul a hölgy pontról pontra idézi az odavonatkozó törvényeket - ebből is látszik, mennyire nincs fogalmuk az EU-ban a magyar törvényekről... :o)
@Gábriel angyal: Kell neked Slicc? Martonyinak legalább van doktorátusa, elég valódinak látszó.
@Fabius: @a szív fészkei:
Azt hiszem, ez egyre gyakrabban fog előfordulni.
Ha lassan is, de rájöttek, hogy Zsoltiék mégsem a Hírcsárda.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mondtam, hogy egymást kéne műteni. És pl. szépen tudok hímezni, a varrattal nem lenne baj. Hogy mit honnan,azzal már inkább - de minden együtt nem lehet.

Hálisten,nekem már vakbelem nincs. Mandulám se. Mennyire előrelátó voltam 40-50 éve!!!
@Habakuk999: Ezzel alázod a Hírcsárdát. Bayer az a műfaj, amit Goebbels-szel tudok csak jellemezni.
@a szív fészkei: amit és ahogy mondott az aspiráns álomfő, nem egy minőségi csere az a doktoris sem, nem e lehetne e valaki hitelesebb, nem hiszem hogy ne lenne, csak azok nem függnek a vezénylótól eléggé, és még van gerincük is talán. Igaz skicc után senkinek nem kell nagyon megerőltetnie magát, hogy jobban múködjön :)
A képhez: Névvel, képpel írta valaki a FB-ra, hogy ilyen állapotban utazott idén Debrecenbe a MÁV egyik vonatán.
@tinca:

A MaNcsnál elbaszták ezt az előfizetés dolgot. Ha már pénz kéne a tartalomért akkor illene digitálisan is elérhetővé tenni. De a digitális előfizetésnél csak a digitalstand van megadva - ráadásul link nélkül - ott viszont nincs a kínálatban a MaNcs.
@a szív fészkei:

Bocsánat! Egyszerűbb volt leírni, mint a komolytalan, gusztustalan, hihetetlen, épp ésszel fölfoghatatlan titulusokat keresgetni...
Igazad van.:(
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ja, Martonyinál működik a denevérfül - bőrredő leereszt és nem hallom, mit hazudik. Ez igaz, hogy a cseréjük csak koponyaváltozás lenne, de hát hol van ezeknek minőségük???

Pusztán technikai tényt írtam, emberileg szecsko jedno, ahogy a műveltebbje tartja.
@Fabius: Lehet túl gyorsak voltak, és még csak előkészületben van.
Az aktuális és előző heti tartalom még nem olvasható a neten, a régebbiek már igen.
@a szív fészkei: Pont akkor mentem le kuttyal, mikor beerősített.... 5 perc alatt belepte a kapucnimat. Kis kutyalánykám rövid szőrű, de úgy élvezte, hogy ugrált a hóban.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Látod, te tetszel nekem, mert öregapádnak szólítottál!
:-)
index.hu/belfold/budapest/2012/02/15/tarlos_alaposan_felizgatta_a_politikat/

legyen inkább járat ritkitás, de legyen inkább fűtés a buszon...az nem járja, hogy befagy a segged a buszon...inkább várok plusz 5 percet
helló doktorok! én csak azt szeretném tudnyi, mikor ér véget ez a rémálom.
Nehéz az új haverokkal.
Feltűnően szűkszavú a közlemény.

nol.hu/gazdasag/nem_lesz_mol-gazprom_gaztarolo
Oszkó Péter ülepének nyalása közben, jusson időtök Hu Csin-tao csépelésére is, mert segíti Európát, és ezzel együtt Magyarországot. Azt ti nem szeretitek, mert most épp nem tudtok lopni belőle.

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/a_kinai_bejelentes_adott_lokest_europanak.162917.html
én annak örülnék, ha se kina, se vittátor ne akarjon megmenteni senkit, hagyjon engem is a fenébe, és én is hagyon őket ugyan így
fűegér hol vagy ezek a fókák elszabadultak a mandineren _:D
@Kara kán: "az ázsiai ország jelentős szerepvállalásra készül az európai adósságválság felszámolásában"
Ezzel egyrészt nem sokat mondtak (Magyarországról speciel szó sem volt), másrészt az sem derül ki a cikkből, hogy mit várnak el "cserébe". Akár keleti, akár nyugati a tőke, szívességből nem tesz semmit.

"Azt ti nem szeretitek, mert most épp nem tudtok lopni belőle."
Ha itt az lehetne, amit én szeretnék, akkor pár millió "honfitársunk" éhen halna, én pedig végig is nézném. Mert akkor nem lopna senki, az kurvaélet.
kánka, örülj, benyaltak neked is biztonságstratégiailag :D

"Ázsiai rokonságunk" is szerepet kap az új biztonsági stratégiában
2012. február 15., szerda, 16:10 • Utolsó frissítés: 11 perce
Szerző: Csikász Brigitta

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Külügyminisztérium; Várhalmi Miklós; Nemzeti Biztonsági Stratégia; Dérer Miklós;

Kinyomtatom • Elküldöm •Szóljon hozzá
Moldova, Szerbia és Latin-Amerika is szerepel többek között az új Nemzeti Biztonsági Stratégia prioritásai között. Az anyagot ismerő biztonságpolitikai szakértő szerint a stratégia EU-centrikus és -barát, de a szuverenitást is kiemeli. Azzal azonban, hogy szinte minden ország felé nyit, "túlértékeli az ország lehetőségeit".

hvg.hu/itthon/20120215_nemzeti_biztonsagi_strategia_konkretumok_
----------------------
szívcsakra vagyunk wazze, és a világ közepe, na jah, csak hárman 4 felé húzunk, és egy kanál vízben kinyírnánk egymást....
Na, megint itt van ez a kozák pöcs! :DDD
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Amúgy Hu Csin-taó barátommal nem ajánlom, hogy ujjat húzzatok, mert ha ti nagyok vagytok szájkaratéban, a kínaiak TÉNYLEG tudnak karatézni meg kungfuzni!
@anyósnyelv: Aranyosan tudnak mindennek örülni. Szép látvány volt a hózuhogás, csak én tudom a kutyiddal ellentétben a következményét is, hogy leáll minden és kész. De talán megtalálják a hóekéket...
@Kara kán: Veled és a fidesszel ellentétben nem a lopás jár az eszünkben, ha olvasunk egy hírt.
@prof...de nem dr felebarát: Nagy Ervin??? Akkor én kiiratkozom. Hogy honnan ilyen tuti biztosak - de mivel írnak hülyeséget, tehát a nagy megbízhatóságot azért cáfolnám: pl.Mester Ákos fia nem Pásztor Magdolnától született.

Ha ez valakinek jó, hogy így összeszedi... Ettől megnyugszik vagy felforr a libidójuk?
Már a színész Nagy Ervin, na az jöhet. :-DD
@a szív fészkei: bejindult ez az egyszeri is:

Dörner kirúgta Galkó Balázst
Az Új Színház társulatában olyanok lesznek ezentúl, akik hisznek Istenben, és a másfajta dimenziókban.

index.hu/kultur/2012/02/15/kirugta_dorner_galko_balazst/
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Ezt az egyet nem hiszem el neked. Minimum.
@Kara kán:

De ti igen, meg akartok is nagyon. Csak ehhez meg kell várni, hogy apuci szépen sorban végigszopja az összes faszt ami az IMF pénztárig vezet.

Várjuk ám a pillanatot, mikor ezt is győzelemként fogjátok ünnepelni.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Mert ti olyan nagyvonalúak voltatok az ideológiai ellenségeitekkel, mi?
Azért még emlékszünk mi sok mindenre...
mandiner.hu/cikk/20120215_a_hallgatoi_halozat_hivta_meg_hoffmannt

Itt ( és Mezőkövesden volt ) a konszolidáció Fidesz módra.

Mindent és mindenkit lealázni, súlytalanítani.

Szép, új világunk lesz/van.
@a szív fészkei: "Mellesleg - üzenem a Hóbagolynak (csak nem Dr. Boross után szabadon?) - kiemelkedő uralkodók között elég sok jól funkcionáló nő volt, "

Hát I Erzsébetnek vagy Nagy Katalinnak nem nagyon mertek beszólogatni, ha jól emlékszem... :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

"Az Új Színház társulatában olyanok lesznek ezentúl, akik hisznek Istenben, és a másfajta dimenziókban."

Na, ezért kár volt Galkónak kussolni. Dörner meg egy féreg.
kepviselofunky.blog.hu/2012/02/15/mti_hircentrum_zsiga_marcell_szondi_vanda
Beh szép ez, utoljára szvsz Rákosi pajtás alatt ment az ekkora öngólrúgás.
Gondolom Kara kán jóelvtárs erre is gombot varr. Ideológiai ellenség? Hülye fasz vagy öcsém, nem több.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Dehogynem, nagyon is beszólogattak I. Bözsének. Pl II. Fülöp is aszitte verhetetlen az Armada, és mekkorát tévedett... :-D
@egyfejű:

A Zsiga gyereknek alpolgármesterként első dolga volt aput meg a tesót bedugni az önkormányzat cégeibe. Nehogy véletlen tényleg meg kelljen próbálkozni azzal a 47 ezres megéléssel.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: MInek maradt szegény? Ja kenyérgyáva, megértem, de tudhatta, hogy, miért vannak ott, ahová tették őket. Na de hát kiderült, hogy ezek alapból milyenek! Ilyen kis istenfélők, aham. Remélem meg is kapják tőle a jutalmukat.
@Kara kán: Elolvastam a linkedet, de nekem nem a lopás jutott róla eszembe. Hanem az, hogy ez vitte 288-ig talán a forintot. Fene se ért titeket, olvastok egy hírt és rögtön az jut eszetekbe, hogy lopni. Erre a hírre se mi írtuk le a lopni szót elsőként, kapásból, ha jól láttam, hanem te. Ezekszerint te átgondoltad, hogy a hír alapján mit lehet ellopni, majd eszedbe jutott hogy te jó keresztény polgár vagy, így rögtön a kezedre csaptál, utána a del gombra és kijavítottad: ti loptok...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én leginkább arra leszek kíváncsi kik lesznek azok, akik maradéktalanul megfelelnek majd a dörneri igényeknek. A színészek többsége inkább liberális, mint túldimenzionált istenhívő fajta.
@Fabius: Ó, biztos akad olyan,a ki a mocicuccot levetve Istenben és más dimenziókban hívő színésszé vedlik.:D
@prof...de nem dr felebarát: de tiszta hüjeség az egész, az derül ki, hogy az a zsidó, aki nekik nem tetszik:)) asszem itt olvastam, hogy Eszerházi Péter és Erdő Péter bíboros is zsidó:)) Szóval akik ezt a listát összeállították tök hüjék. Egyrészt azért, mert ez a legfontosabb nekik, hogy ki a zsidó, másrészt még ezt is szarul csinálják-
@tinca: én nem erre gondoltam, hanem Radó Péter: Megvalósíthatatlan és cinikus c. írására, 24. évf. 4.sz. 2012.jan.26.
@a szív fészkei: A járdán nálunk a közmunkások letolják a tetejét,hogy ne süppedjen,az utat meg muszáj megtisztítaniuk, a hókotróknak, mert a Móricz Zs. tér felé nagy a forgalom, s akkora dugó lenne, mert innen Tétény felől sokan beakarnak reggel jutni gépkocsival. Buszra egyébként fel sem férnének, mert mindig szinte lógnak rajta...
ezt nagyon jó látni... ez őszinte örömmel tölt el...
egyetemistaként én is legyőztem már egy fődakotát...
bizonyosan ott van köztük a jövő miniszterelnöke...
remélem nem tud olyan jól focizni és hadolválni...
de cserébe tisztességes és alkalmas KÖZÜGYEK moderálására

index.indavideo.hu/video/Nemet_mondtak_a_roghoz_kotesre
@Fabius:

Majd leigazolják Szamócát, Blaskót, valamint Bácsfi Diána Avatart!
bazmeg, a kurva anyját a HÖOKnak, ezt a közleményt voltak képesek kiadni, hogy nem sül le a pofájukról a bőr. (bocsánat, hogy durván beszélek, de tényleg kiakadtam:

Az ELTE Hallgatói Önkormányzatának közleményét inkább szó szerint idézzük, mert nem hinnék el, hogy ilyen van:

A mai napon Egyetemünk több, mint 375 éve alapvető tevékenységeit, az oktatást és a tudomány művelését zavarták meg illetéktelenek. Az ELTE Hallgatói Önkormányzata elítéli, ha bármilyen csoportosulás a véleményét oly módon szándékozik kifejezni, amellyel társadalmi normákat sért. Az ELTE Hallgatói Önkormányzata továbbra is demokratikus eszközökkel kíván a magyar felsőoktatás alakításában részt venni.
@aritus: ezt arra fel mondták, hogy a tüntetők HAHA) bementek az ELTE jogikarára és ott folytatták.
@aritus: Én sem akartam elhinni.
De a rendőri készültséget sem, ami a Corvinus mögött volt.
Az már csak a politika diszkrét bája, hogy hozzájuk az LMP csatlakozott.:)

Fletó pedig dörzsölgetheti a kezét, micsoda járványt indított el az Avason.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kicsit rizikós volt, igen. Dr. Kotász nagyon működött akkoriban.
@Habakuk999: kikhez csatlakozott az lmp?
Én ott voltam a tüntetésen a lányommal és barátaival, de csak néhány rendőrt láttam, aztán az indexen láttam a nagy rendőri készültséget, jól elbújtak. Még mondtam is, hogy itt mennyivel kevesebb a rendőr, mint az ACTA elleni tüntetésen.
@aritus: ATV híradóban nyilatkozgattak ketten is. Most öt perce.
@Habakuk999: Mindig van nekik valamilyen pszeduó emberük. Aki írt Schmidt Máriáék ellen anno a Nemzetben, meg ilyesmi figurácskák. Ezek nem guminőket - Magyarországon is gyártottak, neve Gizi!! - hanem gumifiúkat fújkodnak fel.
Pali bátyánk milyen udvariasan engedi maga elé Kövér Lászlót.
Ez az igazi méltóság.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remélem, Isten nem hisz Dörnerben. Megmutathatná.
@Fabius: Mindent kénytelen lesz Szamóca fideszelvtárs megtért úrpolgár eljátszani.
@aritus: Koncz Zsuzsa is azt mondta, ő nem az, de szívesen szerepel ilyen listán.

Biztos nagyon megvetendő dolog zsidónak lenni ezek szemében. Jaj de nyomorultak szegénykéim.
Szóval a HÖOK közleménye már tényleg a pártállami időket idézi, bírjuk mi elvtársak a kritikát, sőt szükségesnek tartjuk, de az építő kritikát, ez már tisztára ez.
Figyeljétek ennek a mondatnak a szépségét:
"Az ELTE Hallgatói Önkormányzata elítéli, ha bármilyen csoportosulás a véleményét oly módon szándékozik kifejezni, amellyel társadalmi normákat sért" és ők demokratikus eszközőkkel küzdenek. Ja, népi demokratikus eszközökkel. Ezeket biztos, hogy kilóra megvették!
@Habakuk999:
Inkább a Corvinus előtt volt, a főbejáratnál.

Kaptárkocsikkal vonult fel a rendőrség.

index.hu/belfold/2012/02/15/hocsata_a_corvinuson/

Szóval tilos az egyetemistáknak a termekben gyűlni.

Megint megtudtunk valamit.
@aritus: Milyen társadalmi normákat akartak sérteni a szándékukkal ?

Léccilécci.

Kérdezze már meg valaki a Hallgatói Önkormiktól.
@aritus: Eddig nem tudtad?
Csak gyávábbak, mert még nem stabil a diktatúra.

Érthetetlen a HÖOK, úgyis a Pázmány a favorit, nem hiszem, hogy nem látják.
@Dr. simonmondja.: ezt nézd meg mijjen nagyszerű ember

nagyon jót link... egy nagyon értelmes fiatalember nyilatkozik róla miért kell INGYENES FELSŐOKTATÁS...

nagyon nagyon OKOS és ÉRTELMES ember... szép volt hallgatni

www.youtube.com/watch?v=T-Yhi8SEWjU
Helyzetjelentés a fenti blogon percről percre: mennek a rendőrök az Egyetem térre.
@dr. Bubó: Ne tedd kérlek!
Szeretnék még vacsorázni, de ettől elmegy az étvágyam!
@Habakuk999: pedig komojan mondom...

nagyon szépen elmongya hogy miért nemzetellenes tett a tandíj bevezetése... és mijen nemzetrontó az a kormány aki bevezeti...

nagyon egyetértek vele... remélem még ő is saját magával...
@Dr. simonmondja.: tisztára, mint a kiszbizottság. Csak azt nem értem, hogy akkor mi a f.szért komcsiznak folyton?
Nol komment:
ELTE-ről üzenem. Az itteni hallgatói önkormányzat annyit ér, mint a szakszervezetek. Több problémánk volt a karral (BTK) vagy egyetemmel, nem segítettek. Nem értették a problémákat! Évek óta azzal vannak elfoglalva, hogy saját zsebüket töltsék meg, szavazógépek, semmit nem tettek a karért, a tanárokért. Tavaly volt egy 10%-os leépítés (tanári), most lesz megint egy. Mikor kértük a segítségüket: Hááát nem lehet segíteni, nehéz helyzetben a haza … Menjenek a sunyiba!
Az ELTE Hallgatói Önkormányzatának közleményét inkább szó........
@dr. Bubó: Ő szerintem már saját magával sem ért egyet.
Ennyi fordulat után már lehetetlen.
@Habakuk999: csomor.fidesz.hu/index.php?Cikk=152592
ezt nézd meg, ezekután nem csodálkozom a HÖOK közleményén és a kiszbizottsággal való kisérteties hasonlóságán!
@aritus: Jó jézus a jégen!!! Van egy titkos klóngyáruk.
@aritus: Bebújtak az aulába... Állítólag egy pár kocsi a környékben, jó nagy épület sok kisebb bejárattal...
Károly írta,hogy 100 ország részvételével volt valami süti-csoki bemutató is a Corvinuson, sok finomsággal, s marcona zsarukkal.
@a szív fészkei: :))) írtózatos, nem? Hát a HÖOK-ot is el kell söpörni a fideszkomcsikkal együtt.
@a szív fészkei: :))) tényleg írtózatos. A HÖOK-ot is el kell zavarni a fideszkomcsikkal együtt.
hüje blogmotor
Tényleg, Fabius igérte, hogy fog írni a felsőokt. tv-ről is. Hol marad az igért poszt?!
@Habakuk999: a HAHA viszont nagyon jól adja:)) éljen a HAHA!
@dr. Bubó: Megtennéd, hogy kivonatolod, amire gondolsz ?

Sajnos a Viktortól hányok, úgyhogy nagy segítség lenne.
Felszólították a kormányt, hogy keddig vonja vissza a tv tervezetet, mert akkor újabb egyetemfoglalások lesznek.
@aritus: Az ajánlott oldalai a
- miniszterelnök meg az országgyűlés elnöke ...

Akkor ez tényleg nem más, mint a KISZ.
@Dr. simonmondja.: A francokat a KISZ és az MSZMP.
Nem összehasonlítható, csupán a módszereik.
Nem visszasírom a régi időket, de basszus nem voltak ennyire nyomorban az emberek.
Egy rossz rendszert folyamatosan lazítottak.

Ezek most egy demokratikus rendszert tesznek pillanatok alatt autokratikussá és tönkre.
@Fabius:
Szánalmas ember vagy te, Fábián, ezzel az egész blogoddal, a köré gyűlt bandáddal, a negativizmusoddal együtt. Úgy néztek ki ti itt, mint egy VIII. kerületi lepusztult csehó törzsközönsége. Vajon eljön-e az a pillanat, talán évek múlva, amikor rádöbbensz saját gyarlóságodra? Vagy a mocsár nem fog kiengedni magából?
@Kara kán: Majd szerveztek megint egy békemenetet.

Hoztok föl sok sípos nénikét táblákkal, hogy -
Tandíjt akarunk!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: :))) szegény riporter, jól megszívta az operás tüntetést:))
@Dr. simonmondja.: na látod!!! épp ez az!!!!

pont ezt kérdezi Balló. Viki bától... hogy ok nem kell tandíj, de ezt akkor a nyugdíjas fizeti meg... nekik mit mond... Viki: azt hogy ércsék meg a zegyetem a tudás az a magyarok egyetlen kitörési pontya... így mindenkinek érdeke annak a nyuggernek is akinek nincs egyemistája...

vagy épp most Viki bá aszondja van: igaza van Ballónak... legyen "civil kezdeményezésre" mégis tandíj, hogy ne a nyuggerek fizessék meg !
@aritus: még egy párat szívni fog, ő lesz az arc
@aritus: Akkor már legalább két jó cikk szól a témáról...
@Kara kán:

Táncolj bohóc, rázd magad, hisz a szórakoztatásunkra tartalak. Érveid nincsenek, vitázni nem szoktál, legalább valami hasznosat is csinálsz ha mulattatsz.
@dr. Bubó: Nem a nyuggerek pénzén tanulnak.

Nem is az államén.

Az adófizetőkén - vagyis a cégek és az alkalmazottak, meg a vásárlók pénzén.

Orbánnak,... az élősködő kullancsnak - nincs joga elvenni tőlük a tanulást.

Ő soha nem tett be abba a közösbe, csak mindig kivett belőle.

..... Orbán - nem veheti el az adófizetők gyerekeitől a tanulást.

... Orbán egy senki.
@Kara kán:

Tudod, hogy mi a különbség a fizikai és a verbális pofon között?
Az, hogy az előbbit még a leghülyébb ember is észreveszi!

Te pedig újra és újra sorba állsz itt a következőért.

De te tudod... :o)
@Dr. simonmondja.: régen is fizetős volt...lehet megint....de jók kidolgozott rendszerrel, akár amerikai tipusú ösztöndijakkal...alternatívákkal...de nem tegnapról mára...elő sem lehet teremteni a pénzt, spórolni se lehet rá....
Esti mese I. rész:

"A Fidesz szerint az LMP szerdai közleményéből az derül ki, hogy az ellenzéki párt el akarja venni a versenyképes felsőoktatási rendszerben történő továbbtanulás lehetőségét a magyar fiataloktól. Selmeczi Gabriella közleményében úgy fogalmaz: a kormány minden magyar fiatal számára biztosítja a továbbtanulás lehetőségét egy hosszú lejáratú, mindössze 2 százalékos kamatozású diákhitellel. Emellett a kabinet a felsőoktatás szerkezetét a munkaerőpiaci igényekhez igazította, így nem munkanélkülieket, hanem versenyképes tudással rendelkező fiatal, diplomás munkavállalókat fognak képezni az egyetemek – fogalmaz a Fidesz szóvivője."

Esti mese II. rész:

"A miniszterelnök szóvivője szerint a szerdán publikált statisztikai adatok alapján bebizonyosodott, hogy a magyar kormány gazdaságpolitikája alkalmas a növekedés fenntartására egy törékeny európai környezetben is. Szijjártó Péter közleményében így reagált arra, hogy Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2011 negyedik negyedévében 1,4 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva a KSH és az Ecostat gyorsbecslése alapján. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint az előző negyedévhez viszonyítva 0,3 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék.

Szijjártó kifejtette: a magyar gazdaság növekedési üteme három év után ismét meghaladta az Európai Unió és az eurózóna növekedési ütemét, velük ellentétben Magyarországon sikerült elkerülni a recessziót az előző negyedévhez viszonyított adatok alapján. „Mindez megerősíti, hogy érdemes fenntartani versenyelőnyünket, amit az arányos adórendszer, az alacsony vállalkozási adó és az adóbürokrácia folyamatos visszaszorítása jelent” – írta."

Aludjatok jól, álmodjatok szépet gyerekek... :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És miért nem forgalmazzák itthon? Te biztosítanád a bevételt egymagad! :-))
@prof...de nem dr felebarát: azért jó volt olvasni, hogy a keretszámokra fókuszáltak, gondolnak a most felvételizni akarókra, tehát nem csak magukra
@Habakuk999: Teljesen igazd van. Ott volt remény, hogy valami jobb kisülhet - ha elmennek a ruszkik, ha ez lesz, ha az lesz.. Hitvilág oké, de a gödörből kifelé nézegettünk. Most meg löknének a még mélyebb bunkerba, amiből semmi kiút csak a nyomor vár... Csicskáknak meg a hawaii - ld. HÖk és egyéb janicsárszervezetek.
@Fabius:
Táncolok én, hogyne táncolnék!
Csak nehogy a bohóc aztán kinevesse a sok röhögésbe és élvezetekbe beleőrült főurakat. :-D
@Kara kán: Minek vagy itt te? A szánalomfokot viszont jól jelzed - ha te vagy a fanklubjuk Orvbánéknak, akkor nem sok jóra számíthatnak.
@Dr. csaknézek...:
Azt elfelejtette elmesélni, hogy a mezőgazdaság 30%-kal nagyobb teljesítménye okozta az eltérést, a tavalyelőtti gyalázatos aratáshoz képest.
@Kara kán:

Úgy néz ki, tényleg nem veszed észre, hogy kevés vagy, mint Plagibá doktorijában a saját szöveg...
@Habakuk999:
A mostani aratásnál várható terméskiesés, - repce, búza 10 % kiesés minimum várható- nyilván a gonoszok műve lesz.
@Kara kán: Valami szívcsakrás izében olvastam, illetve hallgattam, hogy a koronánk kódolva van, csak nő hordhatja. Királyunk nem lehet, csak királynénk. Most, hogy befagyott a Duna szted ki lesz megkoronázva, ha ennyire jók az információid, mint itt sejteted.
@Habakuk999:

Elfelejtette, elfelejtette, hát előfordul az ilyen, na!
Mé', asszed direkt csinálta? :o)
@Habakuk999: több lesz a kiesés, mert a hó miatt csapatostul járnak az őzek, és lelegelik, amit nem fújt el a szél (magokat), meg nem kelt ki a hóhiány miatt. Ha már tömjénünk ennyire szívén viseli a vadgazdálkodást (vadászatot), akkor talán ezeket az állatokat is etetni kéne, úgy tudom ez is feladata a vadásztársaságoknak, nem csak a pusztítás
tényleg, mindenki gyülölködik, ha mással nem megy akkor felmenőkkel...ez olyanmodoros...nicnsenek ész érvek, hoyg szerintem azért jó, vagy azért rossz...

mi a rák van, beidegződések, meg két bites agyrendszer, vagy fideszes vagy maszopos...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

Nem gond.
Hoznak majd egy új törvényt, hogy a vadaknak öngondoskodókká kell válniuk! :o)
@Dr. csaknézek...: Dehogy. Csak vigyáz arra, nehogy a túl sok jó hír megzavarjon bennünket.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Inkább az őszi aszály miatt.:)
Bár az állatok is legelnek, az igaz.
@Kara kán: Lehet, hogy nem látod, hogy aki még látja a hozzászólásaid, az is csak röhög rajtad? :D
@Dr. csaknézek...: hát már megindult a toportyán invázió, csak az irányt kell megmutatni.. kár, hogy csak apró jószágokat esznek
Biztos, hogy szórakoztatóbb és gyümölcsözőbb volt velük tárgyalni www.blikk.hu/blikk_aktualis/foldonkivuliekkel-targyalt-az-amerikai-kormany-2080589, mint a mi földhöz ragadtunkkal valaha is. Nem csoda, ha nem hívják nagyon oda se.
hvg.hu/gazdasag/20120215_diakhitel_tandij_adossag

Tényleg tönkre vágják a jövőt. Tudják ezt egyáltalán?
@Habakuk999: Ha már mezőgazdaság: www.femina.hu/egeszseg/magyar_talalmany_rak_es_mas_kronikus_betegsegek_ellen Ezt vajon támogatják, segítik-e vagy megy külföldi kézre, hogy megvalósulhasson?
@Kara kán: azt a felhők fölé emelkedett hétszentségit kegyednek, kiskezétcsókolom :-)
Gyarlóság felhánytorgatni a vezetésünkre választott politikusok faszságait? Negativizmus az, hogy vak hurráoptimizmus helyett a már kimondott, leírt dolgokat vesézgetjük? Banda, csak azért, mert nem a te nótádat fújja? És vajon nem az-e az igazi mocsár, amibe te hívőként beleragadtál?

Egy politikus senki ahhoz, hogy ne lehetne nyilvánosan kritizálni, baszodalássan. Képzeldmá', lelkiismerettel rendelkező emberek érteni szoktak a kritikából, el sem hinné az ember, mi? Vagy legalább elgondolkodnak rajta, miért kapták. Na de értenek a te isteneid valamiből? Lószart. Kíváncsiak egyáltalán a kritikára? Lószart. Szükségük van bárkire, aki nem pont ugyanazt és ugyanúgy gondolja? Lószart. Pont annyira nem, mint amennyire a magadfajta hívők sem. És a Fidesz hívői egy szállal sem különbek, mint az MSZP, vagy Gyurcsány hívői, még mielőtt félreértenél.

Nagy hibát követtek el, pajtás, nagyon nagy hibát. Igen, ti, a jobboldal, vagy a fasztuggya, minek nevezik magukat a Fidesz fedőnevű kompánia szerelmetes követői. Leszarhatjátok az ellenvéleményt, vonításnak titulálhatjátok, nevethettek rajta, de az, mármint az ellenvélemény, attól még ott lesz; egyre dacosabban, egyre hangosabban ott lesz - és kivár. A ti dacotok eredményét ma kétharmadként ismerjük, a miénk eredménye meg még akármi is lehet. Kivárjuk.
Chuck Norris meg tud élni 47ezer forintból Magyarországon!!!!
@a szív fészkei: Nem vagyok meggyőződve arról, hogy magyar támogatással jobban járnak.
Feljebb írta valaki, hogy szaporodnak a toportyánok - aranysakálok-.
Ez a magyar gazdaságban is így van, arany nélkül.
Más országok is fejlesztettek ki hasonló termékeket, a gazdák inkább a hagyományos, megszokott műtrágyázást alkalmazzák.
@prof...de nem dr felebarát: Naponta?@Interlock: Ez jó! :-D De ennek a fejébe csak a poshadt narancslé zubog. Miért itt égeti magát, az külön lélektani rejtély.
@prof...de nem dr felebarát: Na de tegnap, amikor ezt belinkeltem, az is oda volt írva, hogy szent agyari anyaszentegyföldet azért lephetik el a toportyánok, mert az a szent magyari föld műveletletlen! (mint a rá hivatkozó banda)

Tehát szarnak arrafelé a népek az szentséges aranykoronákra, meg hogy abból kéne önellátni mindenkit itt a tejjel-mézzel folyóban by Jobbik - csak hagyják gazzal felveretni a drága rögöket.
A toportyán meg rugalmas struggle for life-alapon, és biza gyün, ha megfelelő helyet talál magának a susnyásnak hagyott réteken. És talált, mert le van tojva a mezőgazdasági művelés arrafelé...
Jó jézus a jégen - van neki most elég - leigáz az IBM!! [..]"Az IBM 250 új munkahelyet létesített Székesfehérváron, új gyárat épít Rajkán az I. G. Gasket Kft., ahol hatvannal több ember dolgozhat majd" www.profession.hu/cikk/20120215/itt_lesznek_uj_munkahelyek_/773

Rohadt multik még mindig rabosítanak. Egy ilyen büszke nemzetet!
@Interlock: Jó írás.
Nem jöttem rá, hogy narancsos vagy jobbikos, mert normális mondatait én bizony nem láttam.
@a szív fészkei: Régen őshonos volt, csak kipusztították. Mivel ellensége tényleg nincs, lassacskán visszatelepültek, ellentétben a farkasokkal, akik csak látogatóba járnak.

Majd igaz keresztény módjára kivadásszák őket ismét.
fu tényleg ennyire egybitesek az emberek?

"Figyelj öcsi. látom új vagy itt, nem ismered a dörgést.

Nem kell ide semmiféle összefogás. 2010ben kétharmadot szereztünk a választáson.

Innentől mindenki másnak pofa súlyba, úgysem az lesz amit ti akartok, fogjátok már be a pofátokat!

Ezt kéne végre már felfogni. A pofázás nem visz minket előbbre.
A munka visz minket előbbre.

Na most valaki vagy dolgozik, vagy pofázik. A kettőt együtt nem lehet.

Úgyhogy sokkal inkább dolgozz! hülyegyerek, ahelyett hogy itt vered a nyálad a billentyűzetre. Így kurvára nem fog előbbre jutni az ország, ha itt ülsz és pofázol.
Ennyi."

"Az, hogy ez a magyartól teljesen idegen etno-szociokultura, miután felbomlott hagyományosan zárt etnokulturális közössége, az elmúlt 150 év alatt nem igen tudott és akart, beintegrálódni, -asszimilálódni meg végképpen nem-, a magyar viszonyok közé.
(Igaz ezt belső etnocentrikus, génekbe kódolt kiválasztottsági tudata, ősrasszizmusa ebben fékezte, akadályozta.)
Viszont ennek ellenére hitetlenül ragaszkodik a galuti ideiglenesség állapotához.Nincs sem ereje, sem pedig bátorsága saját eredeti etno-szocokultúrájába visszatérni. status in statu- t játszik.
Valami önrontó és önutáltató módon frusztráltan itt destruál, demoralizál, opponál.
Önmaga ellen irányuló, de saját maga által generált önutáltatása, mélyről fakadó és ösztönvezérelt. Olyan megnyilvánulás, amelyre már a híres nagy próféta Jesájáhu is felfigyelt, amikor azt mondotta az Örökkévaló Isten által sugallt- dorgálásban, hogy "Rombolóid és pusztítóid közületek valók".
Tehát napirendre kell térnünk afelett a tény felett, hogy ez a ZSIDÓ karakter az ösztönéből fakadóan provokál és utáltatja meg magát, hogy ezáltal az általa ilyen módon gerjesztett állapotban folyamatosan és erre a szerepre fixálódva játszhassa el és élhessék át az "üldözött" szerepét. Ez már-már egy fiziológiás szükséglet számára. Olyan, amelyet csupán ezekkel a technikákkal lehet fenntartani."

ez két külön hozzászólás
Semmi megszorítás, nehézség, kizsákmány nem jellemzi a fideszes érát: www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/oriasi-meglepetest-okozott-a-januari-dragulas-mi-all-a-hatterben-368833

Az a drága Irma néni, aki 2004-ben olyan nagyon szomorúan bámult bele az óriásplakátokon az ember szemibe, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve - és aki civilként elmesélte, hogy neki semmi baja, de jó pénzért korpásodik az ó tisztességben megőszült kontya is - ma dzsiggelne a boldogságtól, milyen wonderful a world!
@Habakuk999: Igen, olvastam. Szóval előbb volt itt, mint Tömjén Zsolt. Kettejük közül mindenképp a toportyánokkal vagyok!
@a szív fészkei: "Na de tegnap, amikor ezt belinkeltem, az is oda volt írva, hogy szent agyari anyaszentegyföldet azért lephetik el a toportyánok, mert az a szent magyari föld műveletletlen! (mint a rá hivatkozó banda)"

Hol nevét rút ferditésben
Ismerik csak átokképen.
Neve: szolgálj és ne láss bért.
Neve: adj pénzt és ne tudd mért.
Neve: halj meg más javáért.
Parlagfűben sakálok:
Ezzé lett magyar hazátok.

:D
@prof...de nem dr felebarát:

van itt még

":D nem érted

Tökmindegy ki győz a választáson, mert ott vannak az embereink tuti pozíciókban, soksok évekre odatéve...
Ezt kurvára elbasztátok...:D"
@Habakuk999: A kánkános csávó? Idióta tévébuzi, aki kb. két valóvilág közti reklámban ideböfög és halálian elégedett mindennel. Ô már a fikuszt sem tudja megszorongatni, ha röhögni akarsz az ecceriségén, olvass bele a blogjának nevezett rettenetbe. Óvatosan, no meg valami töményet készíts magad mellé, mert jó gyomor kell hozzá... :)
@prof...de nem dr felebarát: Volt Tótának egy Kara kánja, bizonyos xsasha. Ő aztán magyarázott is, néha agyömlésig; na neki egy idő után azért mindig a zsidók ugrottak be Orvbánimádatán és mémezésen túl. Rodeo emlékezhet rá.

Eljutott odáig xsashácska, hogy a zsidók önmaguk akarták a holokausztot, csak hogy egyszer az életben úgy igazán egy nagyot élvezhessenek a szenvedéssel.
hallgatoihalozat.blog.hu/

A hallgatói önkormányzatokról régebben is lehetett bírálatokat olvasni, de ezt azért álmomban sem gondoltam.
Nagyon csúnya időkre emlékeztet.
Patrióta polgárököl vasököl, odacsap, ahová köll: atv.hu/cikk/20120215_csakannyal_rontottak_tetenyi_sajtosanak_autojara?source=hirkereso

Hogy is mondják jobb helyen az ilyent? MAF-FI-A. (Olaszul egy f-fel)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Jó estét! ChT nagypáholy gyűlés? Mikor csapunk megint ChT seggére? :) Nem ám még azt is megadóztatják, pl. ez a Tonyó gyerek, mert kevés a BKV bevétele! :(
@a szív fészkei:
No de kérem! Ez csak egy szolíd figyelmeztetés volt! Már Hofi is elénekelte, hogy "Elvtárs a csákányt... ellopta valaki" - no, most meglett.
Ma, szép büdi fővárosunkat látogattam meg és ha valaki szintén hallgatta Kérit a rádióban, akkor tisztába jöhetett a KISZ vagyon "átkonvertálásával" és a jelenleg is dúló hatalmi harcok hátterével.
Kéri remekül leírta az egykori egyetemi focicsapatok máig ható szereplését és a volt KISZ-es és BIT-es kapcsolati hálók szerepét. Ilyen egyszerűen működik a lopás, illetve dehogy, akarom mondani így működik a "hatalom művészete" :))
@Dr. Boli Ch.T:
A C vitaminról írt kisdoktorit wikiből bemásolgatva. Ettől még Gyurcsány fan is lehetne.:)
"Jakab Andor
‎"Az ELTE ÁJK IX. termének bérleti díja: 32 000 Ft/óra. Az előadóban 17:20-tól 19:59-ig voltak bent a tüntetők, vagyis a 3 megkezdett óra annyi mint 96 000 forint. Ennyit követelhet polgári jogi igényként az egyetem az esemény szervezőitől." --- Abszolút jogosnak tartom ezt a felvetést! A Magyar Televízió bérleti díját, 2006-2010 között lezajló tüntetések költségeit is hasonlóképpen meg kellene fizettetni a tüntetőkkel. Nem?"
@Dr. Boli Ch.T: nem hallottam kifejtenéd...Gyurcsány és Viktor kéz a kézben lop :D izés megoszt...akarom mondani hatalmat gyakorol
@Dr. Boli Ch.T:

Nem forgalmazzák itthon az új filmjét a parasztok!

---

Tényleg nem vette senki észre, hogy átköltöttem a Vörösmarty verset? Szmájli vagy valami? Szükségem van a visszajelzésre! :(((
@Habakuk999:
Esze és intelligenciája meg is van hozzá! :) Lehet, hogy SchmCopyPalival együtt doktoráltak...
@prof...de nem dr felebarát:
Sokkal rosszabb! :)
De valamikor ismétlik, nézd meg a Klubradió oldalán, ma 18-19 között volt Kéri. Állat volt a riport, tanítani kéne ezeknek a pártgeciknek a tetteit, mint elrettentő példát!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Rohadékok ezek! Meg már a letöltő oldalak is hullanak, mindenki panaszkodik...
Te mit költesz??? Ilyen estélli órán, há'má magadnál vagy, teeeee? Örülünk, hogy látunk, én pl. reggel 6 óta pörgök, levezettem 580 kilométert, egy csomó pesti nyárigumis mazsolát elküldtem annnyukba... Hihetetlen a közlekedési morál, is...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezek a mandineresek, ezek tényleg ilyen egybitesek, vagyis kettő, vagy gyurcsány fanvagy vagy orbán...más nem létezik...

komolyan itt tartunk...ide sikerült zülleszteni mindent?
@prof...de nem dr felebarát:

Javaslom "Soma" kommentjeit! Ő annyira egyszerű, hogy... nem tudom elmondani.

@Dr. Boli Ch.T:

Már megint Székesfővárosunk ízlésesen Silent Hill-i viszonyait reklamálod? :DDD
moviesmedia.ign.com/movies/image/article/673/673613/silent-hill-20051205065333549.jpg
@prof...de nem dr felebarát: Az, valóban. De ez magánblog, nem folyik bele közpénz, ugye?

A köztévéhez akkreditált volt szolnoki jogerősen elítélt polgármester szolnokinaplo.hu/2012/01/18/szolnok-egykori-polgarmestere-segiti-a-kozteve-kommunikaciojat/ viszont közünk zsebéből kap nem keveset a tanácsaiért. Amik nagyon hasznosak lesznek biztos. [..]" Várhegyi Attilát, a Fidesz pártigazgatóját 2002-ben folytatólagosan elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt jogerősen felfüggesztett egyéves börtönbüntetésre ítélték. A vád szerint az Orbán-kormány egykori államtitkára 154 millió forintos kárt okozott Szolnok önkormányzatának. A politikus akkor lemondott parlamenti mandátumáról, azonban nem távolodott el a Fidesztől, és az utóbbi évben kapott megrendelést kormányhivataltól és több megyei önkormányzattól is."
Basszátok meg azért van ebben az országban ami örök: a szadisták tagság nélkül, támogatottság nélkül már a fantázia hatalmon is marakodnak:

retkesattila.blog.hu/2012/02/15/kuncze_az_uj_marosan?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201202

Kismókusok! Nektek se sikerült megfejteni miért szanált titeket a társadalom. Gondolkodjatok tovább, rátok fér.
hu-hu.facebook.com/photo.php?fbid=352791351409231&set=p.352791351409231&type=1&theater

A szegedi ehök bevezet a tetoválások világába.
Így legalább meg lehet majd különböztetni az igaz magyar deákot a lusta, csak szórakozgatóktól.

Mert azért sokan érzik úgy a kommenteket olvasva, hogy tanulni kéne, nem hőzöngeni.
A baromságnak nincs határa.
@prof...de nem dr felebarát: @a szív fészkei:
Ezt hívják a maffiánál "kárpótlásnak" és a "hallgatás árának" :((
Egyébként gyorsan nekiállnak levadászni a blogokat is, úgyhogy remélem HERR FABIUSNAK nem volt mostanság gyorshajtása, vagy tilosban átmenetele a zebrán, mert hamarosan olvashatjuk azon a makulátlan, a közpénzt messze elkerülő és tök független Mandin! :)) Szerintem Vincenték is hamarosan meg lesznek kukkolva, hogy mindegyikük adóbevallása rendben van-e, illetve a hálószobai perverzióik mennyire annyira! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Már-már egyenértékű vagy vele! :-DD

De én sem értem, miért nem lehet ilyen filmet forgalmazni - most ez Andy Vajnán múlik vagy mi lett?
@Fabius:

Épp most basztak le ott, hogy miért nem veszem komolyan azt a pöcsöt. :D
Fiam nemes egyszerűséggel azt mondja, hogy a HÖK mindig is patkánygyülekezet volt. az ő idejében is. Ott is.
@Fabius:
Olyan IZÉ vagy! Most'mé??? Legalább megpróbálják! Ha nem is értik az 1x1-et... Bár annál nincs veszélyesebb kombináció, amikor a hülyeség szorgalommal párosul! :(
Amúgy, amint azt fennen említettem, remélem nem voltál mostanság megbüntetve, illetve mivel az elvtársak alaposak lesznek, úgy a 8 évesen elkövetett csínyeid is lehet, hogy visszaköszönnek!
Valld be, hogy rajzszöget tettél a szegíny osztálytársad alá, aki fidesznagykutya lett és TE BEZZEG MÁR AKKOR TERRORIZÁLTAD és különben is éktelen lelki törést okoztál ezzel nekija, na!!! :) Ki leszel szerkesztve Te is a Mandin? :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hámer ők a Kunczétől fosnak, és minden jelentéktelen arcot komolyan vesznek.

Amúgy fasza az átköltés!

Szmájli:

:-D :-D

Na, most már szavad nem lehet :-)

* de tényleg fasza lett.
@a szív fészkei: :)) Evégre került ki onnan pár fidesznyik politikus... akkor meg mi más lehetne??? :))
@Fabius: Ennek mi ment ennyire az agyára?Valaha egy jónevű zenekritikus és főszerkesztő volt.

Mint látom az életéből, együtt adott ki kétszer is könyvet Gréczy Zsolttal: Bródy (Gréczy Zsolttal, Vince Kiadó, 2003)
Presser (Gréczy Zsolttal, Vince Kiadó, 2003). Ráléptek a tyúkszemére vagy mi történt???
@Fabius: Fényezem én is kicsit a rágcsálót, hadddddd őrüljön!
Amúgy fasza az átköltés!
Amúgy fasza az átköltés!
Amúgy fasza az átköltés!
Szmájli:
:-D :-D
* de tényleg fasza lett.
* de tényleg fasza lett.
* de tényleg fasza lett.

:)))))))
@Dr. Boli Ch.T:

"Ki leszel szerkesztve Te is a Mandin? :))"

Már kint van, mármint a blog.

A mai Varánusz poszt címét viszont ott kissé megszerkesztették...
@Dr. Boli Ch.T: A Mandi ezekhez hogy jut hozzá? Kubatov intravénásan táplálja őket adatokkal?
@prof...de nem dr felebarát: egy bit az, kolléga. Vagy az egyik állítás igaz (bit állapota logikai 0), vagy a másik (bit állapota logikai 1). Ne pocsékoljuk a tárhelyet, memóriát :-)

Igen, sokan ide, erre a szintre züllöttek. Valahányszor a Fideszes munkatársnak megemlítünk ezt-azt, azonnal jön a reakció: "DebezzegaGyurcsány, dehanektekazkell..." Nem fogják fel, még mindig nem fogják fel, hogy ha valaki fasz (vagy az volt), akkor nem kell, ha meg nem fasz, akkor nem érdekel a színe. Akármerről próbálom megérteni ezt a bálványimádó / minden mást ignoráló viselkedésmódjukat, mindig ugyanaz a végeredmény jön ki: győztek, fejükbe szállt, dicsértessék a káröröm.
Ezzel a stílussal, hozzáállással a jobboldal saját magát fogja tönkretenni; választást ugyan nyerhetnek, de tízmillió lelkes együttműködőt nem, pedig nem volna ez lehetetlen. Nekem mindez rettenetesen rosszul esik, mert inkább jobboldal-közeli lennék, de ahhoz, amit most művelnek, nincs gyomrom.
Tőlem, mint névtelen senkitől ugyan hülyén hangzik, de nem tudom jobban megfogalmazni: féltem ezt az országot.
Na így már mindjárt más! :DDD
@Dr. Boli Ch.T: Küldjétek el ChT-nak, hátha szeret szavalni.Vörösmartyn(benne fűegéren) be lehet indulni, vannak olyan versei.

"[..]Kié volt ez elfojtott sohajtás,
Mi üvölt, sír e vad rohanatban,
Ki dörömböl az ég boltozatján,
Mi zokog mint malom a pokolban?
Hulló angyal, tört szív, őrült lélek,
Vert hadak vagy vakmerő remények?" (A vén cigány) Ez még menne is a legújabb filmje szüzséjéhez is.
@Dr. csaknézek...:
:D Vajh miért? Érzékenyebb lelkű narancskomcsik ott szarnák össze magukat a dühtől! :))
@a szív fészkei:

"A Mandi ezekhez hogy jut hozzá? Kubatov intravénásan táplálja őket adatokkal?"

Nem.
Inkább ott dolgozzák fel a népszámlálás adatait. :o)
@Dr. Boli Ch.T:

Én készséggel bevallom, notórikus gyorshajtó vagyok, és ez már elég sokba került :-) Ha ezt valaha kiposztolja valaki, akkor a családom és a barátaim legfeljebb röhögve legyintenek: haj, ha azt is tudnátok amiről nem készült fénykép a kocsisportban eltöltött évtizedek alatt... :-D
@Interlock: Miért nem a te országod is? Pont annyi jogod van félteni, mint azoknak, akik kokárdába öltöznének, ha tehrtnék egész évben.
@prof...de nem dr felebarát: a toportyán ugyanolyan vad mint az őz meg a nyúl és a többiek egymásból élnek ez MOTHER NATURE magára kell hagyni és a vadászokat kilőni a tömjén elvtárssal az élén...a gazdák meg védjék meg a termést úgy, hogy etetik a fűevőket kis jászlakat kirakni nem egy nagy ügy a farkasok és rókák meg hadd ritkítsák a többieket pont erre vannak foglalkozzatok a 47000-es szupergazdag magyarokkal akik élnek mint Marci Hevesen ezt kapták volna 1975-ben nagyok lettek volna akár évente is hahahahahahaha
@Fabius:
Szóval ilyen kis genya vagy, ellövöd az összes patronjukat előre! Ja, most akkor kutathatnak, hogy is volt az a rajzszöges dolog, anno... :)
@Fabius:

A másik véglet sem feltétlenül egészséges: régi Moldova-sztori, a mamika így búcsúztatja reppilóta fiát:
Aztán lassan és alacsonyan repülj ám, kisfiam! :o)
@Rodeo36: Művelniük kéne a földet, amit ennyire megvédett a diktorjuk, aztán nem lenne a toportyánnak helye dúvadkodni...

De ha van, akkor meg ne a toportyánt hibáztassák. Szerintem martolcsy többet hagyon a Peek&Cloppenburgnál azon a bécsi kiruccanásán. Bár az se segít a szánalomgombóc kinézetén

@Dr. csaknézek...: De azzal meg le vannak maradva x millió ívvel. Lassú szegény Kubatov.
@Fabius: amíg nem okozol balesetet és kárt sem magadnak sem másnak csináld csak abban van az adrenalin...én még automata váltóval is kiugrok a zöldre 10-15 m-t megelőzve az alvókat akik akkor váltanak meg keresik a rudit mert szórakoznak a pirosban és arra ébrednek hogy valaki tolja őket vagy már megint piros van és egy nagy darab ürge a mögötte beragadt kocsiból odabattyog és kibassza az ülésből és akkor még neki áll feljebb...van olyan kultúrált hely, hogy aki telefonozik még ha szabadkezes is akkor elveszik a jogsiját 3 hónapra újra kell vizsgáznia és utána végleg első nekifutás 200 euro helyben
@a szív fészkei:

"Művelniük kéne a földet"

Műveletlen föld és műveletlen fő között lényeges különbség, hogy az egyikbe hiába lapátolod a szart... :o)
@Dr. Boli Ch.T:

Ha csak ez kell, én vállalom amilyen vagyok :-)
@a szív fészkei: azért én néhány tetvet kizavarnék a mínusz 25-ben egy szál kokárdában a Népköztársaság útján hosszában
@Dr. csaknézek...:

ŐŐőőőő...én csak a saját anyám arcára emlékszem, mikor életem első perece (összesen három volt) után a versenyautót úgy raktuk le az udvaron, hogy megkötöttem a cseresznyefához drótkötéllel, és kiállt alóla az autómentő. Mert nem gurult, ugyanis. Az összehajlott csonka állvány a levághatatlanul rágyógyult felnivel homokszórás után lelakkozva mementóként emlékeztet a saját korlátaimra :-)
@Rodeo36:

Igyekszem nem veszélyeztetni senkit, ráijesztés erejéig sem. Nem villogok le, nem dudálok, nem csinálom a fesztivált. De ha sietek tudok úgy vezetni, hogy az önkéntes népnevelők nem elém ugrálnak ki.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/erre-eleg-matolcsy-es-zsiga-47-ezer-forintja-2080604

Zsiga[..]"Csak egy közleményt adott ki, hogy egy „indokolatlanul provokatív kérdésre" válaszolta azt, hogy biztosan meg tudna élni havi 47,5 ezer forintból, ráadásul más, lényeges dolgot (például drótgyár alapkőletétele) mondott előtte."

Drótgyárat avat, anyám! ahol még tán túl is fizetik a melósokat! Megkapnak már 70-et is?
@Fabius: azt amelyiket én tanítottam repülni azt 3 hónapig építették újra és sikerült nem akartam mementót mert a jobb szemöldökömön van egy 16 mm-es vágás a visszapillantó csinyá'ta... a bokám a pampákon éjszakai menetelés miatt ficamodott ki...el is repedt egy kicsit mert emelt sarkú cipőben voltam és a görönggyel együtt 18 cm-re kellett volna visszahajlania de hát nem voltam a Nizsinszkij... kis huncut vagyol eztet eddig titkoltad kis rally a ...na hol is?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Eztete, láttad???

www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120215-charlize-theron-kiraz-a-hideg-young-adult-kritika-pszichoszingli.html

Hááát, rámgyógyulhatna :)) Az ilyen az esetem! (Nagy sóhaj, álmatagon elmereng, távolba néz...)
"Sok szánalmas bolsevik kommunista Fidesz szavazó aki gerinctelenül elrohant a tandíj ellen szavazni, azután most itt tapsikol amikor Orbán elvtárs bevezeti a tandíjat. Szar gerinctelen az ország 3 millió szavazója aki elment a tandíj ellen szavazni."

érdekesek az emberek :D
@Rodeo36:
Nem mondod, hogy erről lemaradtál? Neked még nem mondta? Na mindegy, majd ő...
@Fabius: Képeket is kérünk!!! :))) Lehet a felcsavart járgány is! :D
(A sportkocsiban megesett egyéb dolgok nem kellenek, mindenkinek a disznó fantáziájára számíthatsz!)
@prof...de nem dr felebarát:
Miért, a 300 forintos hisztike, 5 milliárdért megnépszavaztatva?
Most meg amikor havonta mindenkitől kb. +5.000-et akasztanak le eü címen még? Miközben hová kerülhet az a pénz, mert a dokikhoz nem! :(
Agyatlan narancskomcsik meg még ehhez is tapsolnak! :)
azon filóztam, ha behozzák eme röghöz kötést, azaz maradj itt ha lediplomáztál, vagy fizess, akkor elég sok 18 éves gyerkőc fog elmenni külfőldre tanulni...azt már egyetemista se lesz
@Kara kán: a kurva anyád, meg a hossóandreá-nak is, az egész dili belekerült egy milliárd forintjába a magyar adófizetőknek és a hossópicsa meg a fidesz kubatov vonalat viszi ezért érvénytelen viszont nem véletlen, hogy kormány melletti tüntetést komolytalannak tartanak komoly országok komoly sajtótermékei és leszarják, mint ahogy másra nem is jó egyébként az az undorító olajfestmény a zalcsúti cigánygyerekről az olyan gejl mint a cukrozott takony azaz mint a fidesz meg te te tetű hahahahahaha
@Fabius: azért egy kűlső képet is adhatnál azt jobban értékelném...ez így csak koszos meg rally és alig használt, láttad volna az enyémet amint a járó motor kint lóg az oldalán és teljes fényben van a tető meg nyomta a fejemet egyébként teljesen kettétört középen mert nem rally-ra volt felkészítve hanem úrhölgyek városi furikázására a pampák meg ártanak nekije...érdekes módon a szélvédők nem repedtek meg és ki tudtam nyitni az ajtót
@a szív fészkei: ha úgy nézem, hogy itt születtem, élek, dolgozom, adózom, családom dettó, akkor igen, ez az én országom. De ha ennyivel beérném, alacsonyra tenném a lécet magam előtt, azt meg nem szeretem.
Ha onnan közelítem, hogy itt a pozíció a nyerészkedést szolgálja, a mindenkori hatalom a pofátlanságot legitimálja, az átgondolatlanság és keresztbe tevés intézményes alapfelállás, az országegyesítés az egyet nem értők megsemmisítését jelenti (és még sorolhatnám, hogyan látom az elmúlt 22 évet) - akkor nem, ez az ország nem az enyém. Ezt az érzést annyira nem szeretem, hogy egyik nap forradalmat csinálnék, a másik nap meg hagynám az egészet a francba, és mennék innen családostul.
Baszná meg Pali bácsi, ezeket mind neki kellene elmondania, bele a köztévébe, a hívők és hitetlenek arcába egyaránt, minden egyes nap...
@prof...de nem dr felebarát: hogyan lehet földhöz kötni -vagy röghöz- bárkit? törvény hogyan szól?

ha nem veszi el az útlevelemet -ami jogtiprás- akkor oda utazok ahová akarok és ha nem gyü'ök vissza egy pár évig akkor mit tudnak csinálni? törvényesen?

mennyi és milyen tv-ket kell eszkábálni, az mennyi és milyen emberi jogot meg alanyi állampolgári jogot tipor a sárba?

és ha már kinn vagyok milyen módon hajtják be bármilyen tartozásomat? bejelentem: magáncsődben vagyok és fizetésképtelen vagy akármi és tegyenek egy szívességet...nem olyan egyszerű ez mint kubatov elvtárs gondolja...
@Kara kán: hogy a felvonulást agyonhallgatták a nemzetközi médiák, valóban szégyenletes rájuk nézve; ettől függetlenül nem mondhatom, hogy igazad van, hiszen ismét csak nem mondtál semmit.
Na de már maga a cím is: "The protest in Budapest showed that most Hungarians still support the government" - nettó félreinformálás. 'Most' helyett megfelelt volna a 'many', vagy 'a lot of' is, százezer embert azért ne értékeljünk a magyarok többségeként. Többségük valószínűleg 'Hungarian' volt, egye fene, legyen, de hogy mindenki Orbánért, a kormányáért vonult volna, azt egy kicsit kétlem. Simán el tudom képzelni, hogy a vonulók egy része pusztán az országért volt ott, mert tudod, a hazaszeretet pártfüggetlen dolog. Ha hagyják annak lenni.
Mellesleg, mivel a tiszta lelkiismeret a legpuhább párna, én jól alszom.
@Kara kán: Írta Hossó Andrea, Angliában élő magyar újságírónő, a daily blogoldalán, óriási sajtótörténelmi fegyvertény!
@a szív fészkei: német (átlagember) kollégák hallották, hogy volt valami, de tőlünk tudták meg a részleteket. Azt, hogy pl. Barroso miért orrol ránk, hiba nélkül felmondják, és kifejezetten lenézik Orbánt a kiskakaskodása miatt, gyakorlatilag naprakészek minden EU-t bíráló mondatából; de azt, hogy százezren kivonultak mellette (ha...), azt különösebben nem tolta az arcukba a média. Ha jól emlékszem, csak a TAZ-t említették, ami kifejezetten a menetről cikkezett, mást nem.
Érdekes volt amúgy, hogy miután elmeséltük, mi történt, egyszerre kérdezte meg két német: ezeket (mármint Orbánékat) vajon ki irányítja? Meggyőződésük, hogy mélyen (de még milyen kurva mélyen...) tisztelt felsővezetésünk kézivezérelt módban van.
@Interlock: Pozsgay
csak az tud ilyen elemekkel operalni aki az elozo eraban atelte
@Rodeo36: igen ez egy sarkalatos dolog, mert senki nem erti milyen jog alapjan akarjak behajtani...egy jogtudost meghallgatnek a temaban
@Interlock: Nézd, ilyen kormány melletti tüntetések diktatúrákban szokásosak. Értelmezni se bírják normális országokban, hogy ez mi? Pláne a határontúlról hozatva vattát... Pláne úgy, hogy sort állnak IMF-pénzért, amiben az ő adóforintjaik is benne vannak és ugyanakkor nem leszünk gyarmat meg fúj Eu táblák alatt menetelnek...

Ha neked ez hazafiúi megnyilvánulás, az más, jogod van így látni- de szerintem értelmes helyen ezt egy diktátor melletti szervezett megmozdulásnak és azon a értékrenden kezelik. É-Korea-like. Pláne festett arcképekkel vonulgatni - ne hari, de ezt Rákosi alatt lehetett itt látni. Még Kádárról se festegettek táblákat,hidd el,én vonultam gyerekként, gimnazistaként - nem jókedvemből - a Felvonulási téren az integetőkkel teli tribün alatt. Nem vagyok szenilis, emlékszem. Na akkor is ott volt a város próbált volna valaki nem menni! -és jaj de nagy támogatottságnak látszott onnan felülről...

Erről írni külföldön - hacsak valaki nem ilyen nyaligátor, mint a Kara kán idézte - csak a röhej és szánalom hangján lehet; ha ezt valaki nem fogja, az sajnálatos. Német kollégáidnak van igazuk: ők azt hiszik, hogy ez: Magyarország egy európai állam ahhoz tartozó értékrenddel. Ahol utcára menni a kormány intézkedései ellen szoktak, hogy így - és nem balhéval - fejezzék ki az emberek a tiltakozásukat, mert más módjuk szavazásig nincs.

Rómában sem vonulgattak Berlusconi mellett -noha ki tudta volna fizetni hidd el azt a tömeget, aminek ő is jó... Ott amiliós tüntin voltak fizetett, egyenruhás provokátorok, gyújtogattak, megzavarni a közrendet - ezt Orvbán is alkalmazta, ugyebár - de megvásárolt és külföldről odatucatolt emberek nem mentek érte. Hozhatott volna pedig Argenitánából népeket - sok ott az olasz, akit kurvára nem érint Olaszország napi sorsa - és akkor megmutathatja, hogy na, nekem is van bázisom!! De ehhez még ő sem hülye.
@a szív fészkei: Dehogy is, orbánisztánban közmunkás dolgozik a fidesz avatta gyárakban. Mert így milyen sejehuja lesz, meg bőségkosár 47k-ért per hó.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Akkor erről lehetettek ennek a nyálmarcinak veretes gondolatai az alapkőavatáson. Amiről nem kérdezték,csak provokátori módon a 47-ből megélésről.
De igaza is van, mert a Pilisbe 36-ért mennek majd gallyazni a közmelódia keretében, ahhoz képest a 47 fejedelmi.
@a szív fészkei: Ezért bosszantott a múltkoriban, hogy mindenki csak a közmunkában látja a foglalkoztatás egyedüli módját kishazánkban. Ezért vitatkoztam Fabiusszal is, mert inkább egy kétes közbeszerzésen nyert koma alkalmazza őket ideig-óráig minimálbéren, mint tök értelmetlen f****gokat csináljon megalázóan kevés odalökött alamizsnáért. Vagy az önkori a helyi tésztagyárnak, drótgyárnak kölcsönözze a szerencsétleneket.
@a szív fészkei: "Ha neked ez hazafiúi megnyilvánulás, az más, jogod van így látni"

Én ezt írtam: "Simán el tudom képzelni, hogy a vonulók egy része pusztán az országért volt ott"

Tessék már azt olvasni, amit írok, a mindenségit neki. Kifejtem:
- kinn volt egy rakás ember
- valamekkora hányada Orbánért menetelt, vagy legalábbis a látszatért (mármint hogy OV lássa őket)
- egy részük ('egy része', ahogy írtam) meg mehetett az országért - jobb híján az előbbiekkel.

Ugyanúgy jobb híján, mint azok, akik Gyurcsány mellé állva tüntetnek OV ellen, mondván: egy-két tüntetésen ezt ki lehet bírni. A százezres tömegből garantáltan voltak nem kevesen, akik ténylegesen az országért mentek, és mára talán már ég a képük amiatt, mert összemosták őket az OV-t dicsőítő többiekkel.
@Interlock: Nem értlek félre szerintem. Nekem az nem hazafiság, hogy vállalhatatlan arcokkal az épp egyeduralkodó mellett vonulgatok kis uzsicsomagért. Ha ennyire hülye valaki, akkor azt vegyék gyámság alá.

Én nem Gyurcsány mellett álltam egyik tüntin sem - mert azt a tüntetést,kérlek fogd már fel: én fizettem, nem a Gyurcsány! azért kellett mindig kalapozni.
Orvbánért meg bőszen mentek napidíjat, kaját, utaztatást kapva.
Aki Millára jött fel, az saját szabijára, saját zsebére tette. Ne mosd már össze a kettőfélét, légy szíves! Ha ott volt magánemberként Gyurcsány, ott volt, - nem láttam, nem tolakodott egyszer sem előtérbe, nem is engednek oda politikust felszólalni, szerepelni - állampolgárként mehet ahová akar, egyelőre . De nem ő szervezte, nem őérte mentünk ki a placcra.

Az az ország érdeke,hogy gyarmatosítók ki innen, amikor benyal az IMF-nek? Te ezt érted???

Tessék már elolvasni,mit írok,a mindenségit neki! :-D Klasszikust csak szó szerint, kösz!
@a szív fészkei: szerintem félreértesz, de megpróbálom egy másik irányból közelíteni.
Nemrég (vagy annál egy kicsit korábban :-) ) arról írtam itt, hogy időnként enyhén felkészületlennek tartom az EP-képviselőket, már ami a nyakunkba zúdított kritikáikat illeti (ha jól rémlik, egy román képviselő beszólása után feszegettem ezt). Azt állítottam, hogy egyik-másik bírálónak igazából fogalma sincs, miről beszél, a tényszerű elemzés helyett néhányan kiközösítősdit játszottak Orbán ellen. Nem az a lényeg, hogy fenti állításom helyes volt, vagy sem; az a lényeg, hogy én, mint eccerű pór, Orbán és rendszere iránt érzett ellenszenvem mellett is, bizony néha rászóltam volna egy-egy kiabálóra, hogy vagy lesz szíves konkretizálni a probléma okát (mint ahogy pl. Fabius összeszedett pár pontot, és akkor támadhatatlan, tudomásul veszem, sőt, örülök is az értékelhető tényeknek), vagy, ha ez nem megy, akkor kussoljon. Égő dolog lehülyézni a szomszédot úgy, hogy ha megkérdezik, miért, akkor is csak azt tudom hajtogatni, hogy há'mer hülye.
Namost. Feltételezhetjük-e azt, hogy vannak még rajtam kívül, akik így éreznek? Szerintem igen, mégpedig a nagy számok törvénye miatt. Lehetnek-e köztük olyanok, akik különösebben nem járnak utána a vádaknak, nem követik a napi eseményeket, szimplán csak unják, hogy már megint Magyarország így, meg Magyarország úgy van a Hírlap elején, vagy az megy az MR1-en? Szerintem erre is igen a válasz. És innentől már csak egy apró ugrás az, hogy ha ezen emberek mozgékonyabb rétege azt hallja, visszaszólunk a kritikusoknak, akkor ott legyen a vonulók között.
Úgy vélem, többen egyáltalán nem gondoltak bele abba, hogy a menetet a jobboldal Orbánék igazolására fogja felhasználni; és fenntartom azt az állításomat, hogy van olyan menetelő, aki mondjuk a sor végén békésen sétált pár cimborával, majd a transzparenseket utólag, felvételről látva, az igazi mondanivalót megértve még egyszer már nem menne így ki. Nem csak választáskor lehet megtéveszteni, rafináltan kihasználni a választópolgárt.

Lábjegyzet: lövésem sincs, milyen klasszikusról beszélsz, a szóban forgó mondatot magamtól írtam. Ne tessék fölényeskedni.
@Interlock: Vedd elő a humorod, mert van! Klasszikussal rád céloztam, mikor szó szerint idéztelek. Bocs,ha megbántottalak ezzel, de nehezen bírok humor és irónia nélkül meglenni.

Nézd, szerintem, aki politikai témában megnyilvánul, legalább vegye a fáradságot, hogy utánanéz annak, amiről szót ejt. Kicsit legalább.

Annyit még a te sokat emlegetett tiszta szent vidéki portáidon megértenek - irónia, igen, mivel Pest meg mindig a másik véglet sokaknak - hogy nem egészséges, ha az Alkotmánybíróság, ami a törvények feletti őrködésért van kitalálva, teli van sámfázva mindenben Orvbánt kiszolgáló főfidesznyikekkel. És annyit még ott is megértenek józan paraszti ésszel, ha 1 Fidesz-alapító fő fejes felesége lesz a bíróságok fő fejese, az nem szolgálja az objektív ítélkezést közel se. Márpedig a jog istennője, Justícia bekötött szemű, mérleggel és pallossal a kezében trónoló nőszemély, épp a pártatlanságot jelezve ezzel. Több ezer éve így ábrázolják!

És annyit még nálatok is megértenek azok, akik kurvára lenézik a pl. magamfajta bőcsész-lusta pesti polgárt (igen, megint túloztam, szoktam ezzel élni, de sokszor így jön le a szöveged, hogy csak ti és csak vidéken melóztok) hogy ha befenyíthet bármiért bármivel Szalonnamária 9 évre kinevezett médiacenzorral az élen egy csupa fidesznyikből álló bizottság, akkor az szar. Bezony szar, - és ezt se szeretik a szabd államokban - még ha egyelőre nem is történt retorzió (egyébként az átlátszó.hu-nál igen), mert az öncenzúra, a "fortélyos félelem"(József Atila) nem tesz jót a vélemény- és gondolatszabadságnak. Ha az önkoris iskolákat átjátsszák az egyháznak olyan helyen is, ahol csak az az egy van és te nem akarnál dicsértessék-es suliba járatni kölyköt, akkor érdekedben ezt is kifogásolják, igen. Európa szekularizált országok szövetsége. És legyen is úgy. Hogy ne szólhassanak bele lelkiismereti, gondolati dolgaidba, csak azért mert állampolgáruk vagy.

Olyan törvényeket hozzanak - és ne az ellenzék nélkül, meg sem beszélve velük, ahogy ez most történt pl. a Tákolmánnyal -, amik 10 millió emberre érvényesek, és mindenki számára betarthatók. Ne katolikus, ne orvbáni diktátumokat. Ma pedig ez folyik. Ez ellen szól az Eu.

Ennyit kifogásol durván egyszerűsítve az Eu, meg azt a szaros és sehová, csak tönkre vivő gazdasági kurucos ámokját.
Ha ez bárkinek Magyarország baszogatása, fordítva ül a lovon.
Ez Orvbán, Matolcsy, meg a többi őrült baszogatása éppen az élhető modern ország érdekében. Mert Európa nem akar több diktatúrát, több cár atyuskát, több hisztériát - pláne nem a pénzéért.

Beléptünk egy klubba és vannak szabályok, amiket betartatnak mindenkivel. Cserébe elég sok kiváltság jár, konkrétan rengeteg pénz, amit boldogan költene már ma el Orvbán, ha kifizetné puszira az IMF a zsét.

De elverni a másik ország polgárának adóforintját és ugyanakkor azok ellen hőzöngtetni a népet közköltségből - ocsmány hazug genya politika. Ennyit is megértene egy ember, ha értelmesen elmondják neki. Csak a hazugságot népnemzeti tarsolyban könnyebb elfogadni, ha leht másokat szidni, anyázni, lenézni...

Szerintem itt nagyon sokan számokkal tényekkel operálva ezt nálam ezerszer jobban elmondták, elmondják naponta. Ha csak ennyit mesélsz a kollégáidnak, szomszédaidnak, nem hiszem, hogy ne értenék, mire ment ki pl. a Békemenet állami pénzből. És miért nem bírják nyugaton azt komolyan venni - innen indultunk ugyebár.

Orica nevet rajtam kedvesen, hogy ötvenszer is leírok valamit. Igen, mert hátha, hátha.... Ötvenegyedszer valaki felfogja. Reményhal. :-DD

Gondolom, Fabius, Tóta és a többiek is ezért nem adják fel. Remélem, nem is fogják.

. Ennyit megértene szerintem egy közepesen értelme ember is. Felkészületlen képviselők lehetnek ott is, én azt láttam, hogy leginkább az Orvbánt védők voltak zum trucc-alapon, minden konkrétum nélkül, sak védve és hazudva, hogy a nemzetét támadják a többiek. Nem így van...

Akik kritizálták tényeket mondtak. Lunachek asszony is Szájernak.
@a szív fészkei: szeretem, mikor jó hosszú válaszokat kapok, kár, hogy emiatt írásban egyre macerásabb a gondolatokat közelíteni (legalábbis nekem, aki úgy gépelek tíz ujjal, hogy nyolccal keresem, kettővel meg nyomkodom).

Nem bántottál meg, azt hittem, félrepalizáltam valami nagy író mondatát, és helyreigazítást kaptam. Középsulis irodalomtanárnőnknek volt egyik kedvenc mondása a "klasszikust csak szó szerint", amihez mindig huncutul hunyorított egyet a szemüvege mögött, és megelőlegezte az egyest.

Amiket felsoroltál, értem, ismerem, és teljes mértékben igazat is adok neked, nektek, tényeket tényekkel kritizálóknak. Azoknak sosem fogok igazat adni, akik elordítják magukat, hogy alapjogot sértettünk, de több mondanivaló nincs, kifejtés nincs, csak győzelmi mámor van, mert közösen utálhatnak valakit. Volt ilyen EP-képviselői megnyilvánulás, és én róluk beszélek akkor, amikor azt mondom, elmehetnek a hangadásukkal a picsába. Az ilyenek pont annyit érnek, mint tévében a szellemkép: elrontják a néznivaló látványát is. Az ilyen tévét oldalba kell verni.

Az emberekkel kapcsolatban igazad van, ott tévesztesz, hogy feltételezed a változások átgondolását, elemzését. 13-an melózunk egy kis üzemben, én vagyok az egyetlen "blogos", ketten-hárman ránéznek néha az Indexre, Origora, de Orbán a Galaxist is meghódíthatná, csak nyerjen a Barca, ne essen több hó, és láttátok-e a bögyös kis szőkét a főoldalon. Napi- vagy hetilapok senkinek nem járnak, ilyenekre még én sem adok pénzt, pedig hozzájuk képest megtehetném. Két éve született meg a fiam, akkor "bekattantam" vagy mi, elkezdett érdekelni, milyen látásmódot kaphat majd tőlem. Rá kellett ébrednem, hogy elszaladt mellettem a világ: néhány általánosságon kívül semmiről nem tudtam semmit, nem foglalkoztam pártokkal, vezetőkkel, csak a melóval és a tanulással. Na, azóta is tanulok, épp csak a tananyag sokszorozódott meg, és teljesen új tárgyak bukkantak fel benne :-) Amit pedig megértek, azt terjesztem, magyarázom, a hatásfok témakörét inkább hagyjuk.
Közvetlen főnököm (aki ugyanúgy mérnök, mint én, egy éve még sima kollégák voltunk) a nagyon jó példa arra a felfogásra, amit sokan (LMP, Milla, figyeltek?) nem értenek: a Fidesz több pénzt hagy a pénztárcájában, ergo a Fidesz jó. Hónapokba telt, mire egy-egy esti műszakból lopott órában, rengeteg, szó szerint a képébe tolt Varánusz- és Vastagbőr-poszt után elkezdte felfogni, hogy valami mégsem fasza a rendszerrel. De a sima kollégákkal még mindig nem tudtam ide eljutni: végighallgatnak, egyetértően hümmögnek, olykor anyáznak - de véleményt továbbra sem formálnak a dolgokról, inkább engem akarnak hallani. És ez nem jó, mert gondolkodni és dönteni mindenkinek önállóan kellene, közben meg már az is eredmény, ha az információéhség felfedezhető.
Nem viccből szoktam azt mondani, hogy a hétköznapi ember általában leszarja, mi van az Alkotmányban, ki ül a főbírói székben, milyen a KE, és így tovább. Ezek nem érdekes témák; négy évig úgy olvastam az Indexen a tudományos és tech rovatokat, hogy egyszer sem néztem be bel- és külföldi, vagy gazdasági hírekbe - mindezt diplomásként. Szégyen? Lehet. De ez akkor is így működik azoknál, akik ezerszer hallották szüleik intését: "törődj a saját dolgoddal, fiam".
Anyám ma sem érti, minek foglalkozom azzal, amit nem változtathatok meg.
@Interlock: Hát te legalább hibátlanul írsz, nekem, akinek ez valahol anno szakmája volt - annak a Matolcsy nagybátynak is voltam a titkárnője - látod, soha nem megy. Annyira gyorsan nem tudok írni, ahogy akarnám.

Ne hidd, hogy a dolgokról gondolkozás olyan furi és csak unatkozó "értelmiségiek" terméketlen hobbija. A lányom barátja nagyon jó intellektusú ember, de nem volt a szüleinek pénze őt kitaníttatni, két szakmája van, egyikből próbál élni, nem nagyon megy.
De seperc alatt megértette a számtechet, mostanra mindannyinkat lekörözve mestere lett autodidakta módon, pedig csak pár éve adtunk neki egy gépet; addig nem is érdekelte.
És a legjobban, a legtöbbet vele szoktam politizálni a konyhában, a lányom már unja is, mindig ott hagy minket. Abszolút azt látja és mondja, amit én, noha nem befolyásolom, mert hogy tudnám. Értelmes embert nem lehet és kell. Ezt csak arra, hogy nem kell dipo a világosan értéshez és érdeklődéshez.

Az én férjem és fiam is sikítozik a tévé előtt a Barca, a Real, minden miatt, amit rúgnak - sőt végignézték az összes afrikai meccset is - már beletörődtem, hogy szotyi for ever és foci kivevés nélkül. De mellette megyünk tüntetni és kicsit érdekel ez a világ.

Szerintem minden mindennel összefügg, és a gazdasági hírek, látod, politikai hírek is egyben: ha hülye a kormány és kibaszik pl. a németekkel, akkor neked esetleg holnap emiatt nem lesz melód, mert berág a labanc és kész. Ez ilyen pofonegyszerű.
És ezt nem kéne hagyni, mert ha kipofoztat az Eu-ból (amit Vona mániája is), akkor még annyi esélye se lesz a srácodnak, mint amennyi most látszik. És ezt se kéne hagyni.

Az én fiam felnőtt: fél évet egyetemista volt Erasmus-szal egy nyugati-déli tünemény szép városban. Sokat számított neki minden szempontból, megérdemelné ezt a te fiad is. Ezek így függnek össze.

Lehet leszarni, ki ül a főbírói székben, csak pl. mi pereskedtünk fideszes vállalkozóval és láttuk, milyen, ha valahogy lefizeti a bírókat és mindig mindenhol neki ítélnek... Nem kellemes és ezt bármikor bárki megtapasztalhatja, mert beüthet peres ügy.
A Slicc meg a hadsereg főparancsnoka. Ugye nem kell ragozni, ha itt komoly helyzet lenne, habozna-e kiadni egy tűzparancsot, ha Orvbán rápirít?

Na bocs, mindig szájmenésem van.Én nagyon tisztelem benned az érdeklődést és a tenniakarást. :-)
A fiamnak is több pénze volt a Fidesz révén de hány tőlük. Mert azért nem minden csak a pénz. A milyen áron? - is kérdés.
@a szív fészkei: @Interlock:

Na, most mit szóljak én, a vidéki fiú a főfaluban? :-)

Nem tennék igazságot, vitázzatok csak, de van egy mondat amin megakadt a szemem:

"Nézd, szerintem, aki politikai témában megnyilvánul, legalább vegye a fáradságot, hogy utánanéz annak, amiről szót ejt. Kicsit legalább. "

Ebben vitán felül igaza van szívnek, és eszembe juttatja én hogy kezdtem ezt: tök laikus a magam esze szerint elkezdtem fölfedezni hogy működnek a nyilvános adatbázisok. Net jogtár, parlament.hu, és a többi, ahol ott van ki mondta a micsodát, ki terjesztette be és mikor, ki szavazta meg és ki nem, etc.

Borzalmas szívás volt megszerezni a rutint, hogy ne fél napba teljen megtalálni ha keresek valamit. Egyébként meg tessék hosszú kommenteket írni és kifejteni amit gondoltok. Ne feledjétek, van aki havi harminc millióért gondolja ezt:

"Manapság már a közösségi oldalakon gyakran gyorsabban terjednek a hírek és álhírek, mint a hivatalos csatornákon. Egy-egy hangadó blogger véleménye gyorsabban jelenik meg és meghatározóbb lehet egy hivatalos sajtótájékoztatónál. A döntéshozóknak pedig nemcsak azt kell tudnia, ki vette át az ő üzeneteiket, hanem azt is, mit tudnak és gondolnak róla a többiek."

Az utolsó mondatot nyugodtan vegyétek magatokra. Rólatok szól.
@Fabius: Te nagyon profin csinálod, erre soha nem lennék képes, agyam sincs hozzá. Ezért nem is írok posztot, nem vagyok ennyire alapos kalapos. De sok mindenre emlékszem, vagy beugrik valami.

A hozzáolvasást napi szinten értem, hogy ne a Szijjártó-Gréczy járomba kelljen behajtani a fejet és azt a csócsát rágni, amit ők vagy mások eléd köpnek.
Igen, nagyon fontos, amit csináltok, pláne hogy humorral, az a legfontosabb. És kösz! :-)

Ennyivel tényleg előrébb van a világ, mint amikor mi próbáltunk anno a sorok között olvasni és abból dekódolni. (nem volt olyan nehéz: amit cáfoltak, az volt az igaz.) Elég déja vu-m van azért ma is, mit mondjak.
@Fabius:

tuggya, szerény mekkfigyeléseim szerint valamennyi un. vita előbb-utóbb elér az anyázós szintre, míg mások a tézis-antitézis-szintézis viharos ösvényein kerülgetik a szküllát meg a karübdiszt, jóllehet ithaka messzebb van, mint ide lacháza. jómagam példának okául szinte skizoiddá válok, mikor mekkpróbálom eldönteni, hogy mellik rénszarvasomat dugjam meg elősször, de hogy ne árujjak zsákbamacskát elárulom, hogy a nőstények mindig pozitiv diszkriminációba részesülnek.
@Fabius:
Ezért szokta Navracsics bevásárolni magát a hangadó bloggerbe,
aztán csudálatos módon a hangadó blog nem talál más vállalható alternatívát, mint a Fideszt.
És ezt nem győzi hangsúlyozni.
@Dr. simonmondja.:
De "Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben?" :)
süti beállítások módosítása