Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.12. 05:24 Fabius

A farok csóválja bécsi nagykövetünket

Címkék: fidesz diplomácia médiatörvény

Új nyelvtörőt - akarom mondani családnevet - vagyunk kénytelenek megtanulni mostanában, mivel a Szalay-Bobrovniczky klán hőstetteitől hangos a sajtó. Szalay-Bobrovniczky Kristóf alig melegedett meg a Girosztalanított Századvégnél, máris Rogán Antal és Habony Árpád társaságában igyekezett homokot eladni az araboknak Abu-Dzabiban. A Vince keresztnevű eminens ettől is bátrabb és haladóbb volt, ő Ausztriába delegált nagykövetként igyekezett megszolgálni a belé fektetett bizalmat, és igazolni a világnak, mi a bánatos paripapéniszért kell még mindig a magyarok médiatörvényével foglalkozni.

Mert számunkra, illetve a kormányunk és a diplomáciánk számára továbbra nem világos, hogy vannak újságíró szervezetek a világon, akik őrzik civil mivoltukat, és pont azt tüntetnek ki az általuk alapított díjakkal, akiket nekik éppen jól esik. Tudom, hogy a bayerzsoltok és bencsikandrások békemenetes belterjességében a "független újságíró" oximoron, de néha azt hiszem van aki legalább a Lajtán túl elfoglalt állomáshelyéről túl lát a rendszerjanicsárok tömegén. De tévedtem, belátom.

A Riporterek Határok Nélkül szervezet tavaly Vásárhelyi Máriának és Rényi Pál Dánielnek ítélte a nemzetközi sajtószabadság díjat. Ezzel Szalay-Bobrovniczky Vincének agyába kergették a vért, mert mi az, hogy csak így, ukmukkfukk díjaznak itt összevissza? Ráadásul kiket, ugye? A buzgó jómunkásember feltűrte ingujját és azonnal munkához látott: írt egy meleghangú levelet a szervezet elnökének, Albert Rohannak, hogy aszongya miezmiez kispofám, díjazgatunk, díjazgatunk? Arra meg nem figyelünk, hogy kicsoda-micsoda ez a Vásárhelyi meg a Rényi? Vásárhelyi egy indexesekkel perben haragban álló gyurcsányista, Rényi meg cikket írt a Magyarok Nagyasszonyáról - nem Szűz Máriáról, frászt - Szalai Annamáriáról.
Eddig se volt cizellált, de innentől aztán túlhabzott, mint Ideál86' mosópor a szovjet félautomata Evrikából, fékezhetetlenül. Annyira belelovalta magát, hogy a végkövetkeztetésben eljutott egészen a megtévesztés puccsig. Igen, csak ez lehet az oka hogy az Albert Rohan elnökölte szervezet erre az aljasságra, erre a globális médiatámadásra képes lehetett. Azt nem volt pofája odaírni, hogy jobban jártok, ha visszacsináljátok az egészet, és párthű ember kapja a díjat, de azért azt megemlítette, hogy jó lenne kicsit nagyobb körültekintés, mert még ki találnak szőrösödni a magyar-osztrák kapcsolatok, mint a hűtő sarkában három hete didergő parizer. Ami nem azért zöld, mert mentolos.

Ekkora lojalitás láttán szerintem SkiccPali felzokogott az irigységtől. Szalay-Bobrovniczky jobban jár, ha eldugja a levelet, mert Paja képes és elpalizálja emlékbe, későbbi hasznosítás céljából.

Az, hogy Vásárhelyi Máriáról és a Szily-Bede kettős elleni peréről mit gondolok, teljesen mindegy. (röhejesnek tartottam, leírtam) De vajon mi köze van a magyar diplomáciának ahhoz, hogy milyen véleményt alkot egy független civil szervezet Vásárhelyiről? Mi közük van az általuk odaítélt díjhoz a semmin kívül? Miért működnek azonnal a kádárista reflexek, ha az agyonszabályozhatatlan - ráadásul külföldi - sajtó láthatóan tesz a kormány ízlésére? Miért ülnek ilyen futóbolondok nagyköveti székben, és miért járatnak le minket a hülyeségükkel? Miért kell nekünk erővel is igazolni, egyáltalán nem alaptalanok a médiatörvényünk körül uralkodó viszonyokkal kapcsolatos félelmek? Hiszen abba is belepofáznánk amihez végképp semmi közünk nincs.

Nehéz kérdések ezek annak fényében, hogy a valószínű forgatókönyv alapján Szalay-Bobrovniczky Vincéből nem hazahívott és a közéletből elzavart ex nagykövet lesz, hanem szépreményű álamfő aspiráns, amúgy SkiccPali módra. CNN puccs, mi? Szimplán csak ennyi eszetek van aranyapáim.
Link
 

342 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr564095715

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szőcs Géza államtitkár euró tízezreket remél civilként például a költségvetésből 2012.02.13. 09:26:23

Szőcs Géza a NEFMI kultúráért felelős államtitkára. Szőcs Géza december óta a Magyar PEN Club új elnöke. Szőcs Géza a napokban az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben beszél a Janus Pannonius-díjról, aminek megalapítására a PEN Club javaslatot te...

Trackback: Kezdődik a kiigazítás ülésszaka 2012.02.13. 00:12:19

 Kiigazítással kezdi munkáját hétfőn a faszfej parlament tavaszi ülésszaka, már hétfőn tárgyalják az utolsó téli ülésnapon fikázott egyházügyi törvény módosítását. Államosítják a dohánykereskedelmet és tárgyalni pisálik a lex Brad Pittet is. ...

Trackback: A Kedves Vezető megpuccsolta saját magát 2012.02.12. 18:50:50

A Kedves Vezetőből nyilván kettő van és folyamatosan megpuccsolgatják magukat. Más magyarázatot nem találok arra, hogy 24 órán, vagy akár pár percen belül is teljes meggyőződéssel ellentmondjon önmagának....

Trackback: Kik jártak jól az egykulcsos adóval? 2012.02.12. 18:49:59

Ebben az országban nem csak az alacsony jövedelműek, de a bruttó 220.000 Ft alatt keresők és gyerekeik is annyit érnek az államnak. Hogyan változtak az egykulcsos adó bevezetése és az adójóváírás eltörlése után a GYED és a nettó jövedelmek? Pontosan úg...

Trackback: A közmunkásokat meglopja az állam 2012.02.12. 18:47:56

Miért nem fizet az ináncsi tésztagyár legalább minimálbért az alkalmazottjának? Miért nem fizet az encsi önkormányzat legalább minimálbért a postázóban dolgozó közmunkásának?  Mennyivel lopja meg a közmunkásokat az alkalmazójuk és a magyar állam?...

Trackback: Nokia-ügy: Milliárdokat veszíthet Magyarország, “kihalhat” Komárom 2012.02.12. 18:47:36

A Nokia komáromi gyárából 2300 embert küldenek el idén, és a költségvetés valamint a város is jelentős bevételkiesést könyvelhet majd el....

Trackback: Fidesz: I. felvonás, a párviadalok kora 2012.02.12. 12:42:20

Nagyon-nagy ez a Fidesz-KDNP frakció. Sejthető is volt ezzel kapcsolatban, hogy előbb-utóbb felszínre kerülnek bizonyos ellentétek....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háááá tigen...még hátra van belepofázni a Nobel díj odaítélésébe és hadat üzenni a dinamitnak...

"ha az agyonszabályozhatatlan - ráadásul külföldi - sajtó láthatóan tesz a kormány ízlésére? Miért ülnek ilyen futóbolondok nagyköveti székben, és miért járatnak le minket a hülyeségükkel? Miért kell nekünk erővel is igazolni, egyáltalán nem alaptalanok a médiatörvényünk körül uralkodó viszonyokkal kapcsolatos félelmek? "

túlcsorgott a szar a köcsögön hahahaha
Nagyon jó írás, de az én információim szerint Pálinkás József a Magyar Tudományos Akadémia elnöke veszi át Schmitt Palika posztját!
Orbán, mikor felfedte a CNN összeesküvést, valamint vakondokozva megfenyegette a frakcióját, ugyanakkor elmondta azt is, hogy a külügyben dolgozóknak kiadta a házifeladatot, hogy védjék Magyarország, opardon az ő becsületét, és oroszlánként küzdjenek. Hol egy újságíró szervezettel kell megküzdeni, hol egy blogbejegyzéssel kormányzati szinten (Fukuyama versus Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár), a határ a csillagos ég. Ez leginkább a vezér mentális állapotáról mutat lesujtó képet, persze, van az a pénz, pozició, amiért vannak, akik lemennek kutyába. Most éppen ez a faszi ment le.
Tudj' Isten,valahogy nem irigylem azokat a bogarakat,amelyeknek a zorbán nevű szart kell majd megenniük.
Fabius, a Vásárhelyi sztorit én nagyon máshogy látom, ahogy te. Szerintem te összekevered a szezont a faszommal, már megbocsáss:)) A sajtószabadság eltiprásához, vagy megkérdőjelezéséhez semmi köze annak, hogyha valaki úgy érzi, megsértették az emberi méltóságát, jóhírnévhez való jogát, bírósághoz fordul, és perel. És a FÜGGETLEN bíróságra bízza a döntést. A szabad világban is létezik ez az intézményes út. Itt ugye nem az történt, hogy Vásárhelyi hatalmi poziciójával visszaélve próbált valakiket elhallgattatni, megbüntetni. Mikor Kövér kitoltotta az indexet a parlamentből, na az volt a hatalommal visszaélés. És nagyon szomorú, ahogy az index ezt kezelte. Bocsánat kérő levelet írt, és megigérte, hogy ezentúl jó gyerek lesz. Szóval ha valaki bírósághoz fordul azért, mert számára türhetetlen dolgokat írtak róla, ez NEM a cenzúra alkalmazása. Ez olyan, mikor azért kiáltanak cenzúrát, mert valaki a saját blogjában moderál. Cenzúrázni csak a hatalom tud, neki van erre pénze, paripája, törvénykezése, végrehajtó intézményrendszere.
A sajtószabadság igenlése nem egyenlő azzal, hogy mindent el kell tűrni, amit írnak rólad. Közszereplőnek többet kell elviselnie (helyesen), Vásárhelyi szerintem sokáig tűrt, mert rengeteg mocskolódás jelent meg róla, itt szakadt el nála a cérna. És a bíróság neki adott igazat, ezt már tényleg nem kellett eltűrnie.
Némelyik embernek már agyára megy a 2/3 ad.Elfelejtik,hogy hol a határ ,mibe pofázhat bele és mibe nem! Senki ne csodálkozzon,ha "támadás" ér bennünket! Az ilyen okos emberek b@sszál el a renoménkat !
Ezek a bérborzok, elnézést kérek az erdőkben lakó igazi borzoktól, kényszeres megfelelési kényszerben szenvednek, és most erre a hosszú nevű tetűre jött rá a bizonyítási kényszer. Már csak röhögni lehet a kényszeredett erőlködésükön. Szánalmas majmok.
dr zorbánt nem kéne pl. dr. Málé Szájnak hívni? csak mer úgy néz ki... az a teli pofás röhögés az nagyon debilnek mutatja... legalább a mimika nem hazudik...

a bátor dr. Málé Száj és az okos dr. Kusza Szem elindultak a fülkeforradalmat megcsinálni...
"Miért ülnek ilyen futóbolondok nagyköveti székben"

Kiegészítő kérdés: az egész bécsi magyar nagykövetségen nincs egyetlen ember, aki szólt volna, hogy: "Nagykövet Úr! Ezt a protokoll, meg a diplomáciai illem, stb. nem igazán támogatja."? Az osztrák kirendeltség azért mégse az alsó-hátasztáni képviselet.

Egyébként nem példa nélkül való nagyköveteinktől a nagy-nagy okosság. Washingtoni Gézánk is képes volt anno valami hasonlót villantani, ha jól emlékszem.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: azért nincs egyetlen ember, aki szólna, mert félnek Orbántól. Ő maga adta ki parancsba, hogy ezt kell csinálni. Ha a fej büdös, hogy maradhatna akár egy jószagú is?
@aritus: Hát, ja. Én mondtam neki, de inkább a hatóvadászathoz volt kedve.
Ha nem csal az emlékezetem, az a szakállas hadarós fiatalember a nyócvanas évek végefelé éppen azért hadarászott összevissza, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő Kishazánkban.
Tényleg, tudja valaki, hogy mi lett vele?
@G.I.J.: meghasonlott, szenilizálódott, elsősorban, a hosszútávú memóriája sérült
@G.I.J.: Abbahagyta a bábszinházat.

Csak addig hazudozott, amíg volt fölötte hatalom.
Most, hogy már nincs, kibontakozik a sok alakoskodás után - az igazi természete.
Hehe... Sokadik jel, hogy a jellemtelen és idióta csinovnyikhad túlbuzgóságában esetleg még orbán éppen aktuális utasításain is túl akar tenni, a szellemiség terjesztése érdekében és persze, hogy még jobban benyalják magukat nála (lásd még a pécsi cirkuszt Felszállott a páva jeligére stb.).
Csak aztán nehogy orbán meglepődjön, amikor a túlbuzgó külügyesei egyszerre üzennek hadat az USA-nak és az oroszoknak, mert majd úgy vélik, hogy a főnök most éppen mennyire örülne ennek... Vagy éppen ez a távlati cél az ilyen sudribunkók nagyköveti kinevezésével?
@Deathstick: Egyszer már viseltünk hadat mindkettő ellen, akkor sem jöttünk túl jól ki belőle. Miből gondolják, hogy most van valamennyi esélyünk is? Ja, a nyugat haldoklik :-) a kelet meg még nem erősödött meg teljesen :-). Nem baj, majd újra nyalogathatjuk a sebeinket.
@Dr. simonmondja.: ja, láttam, mert most olvastam el az erről szóló posztját. Akkor még csak esetlegesen, néha olvastam Fabiust, azóta függő lettem:)))
Remek az írásod! Tényleg végighahotáztam hangosan, kuty rám is nézett, hogy meggárgyultam-e... Közben meg bőgni lehetne, hogy ennek meg kellett születnie. Kösz, jövök majd olvasgatni a kommenteket.
@aritus: reggelente alig várom, hogy elolvassam! Ma későn keltem, mert hajnalig fennvoltam más fórumok miatt. www.youtube.com/watch?v=rffTiwrpmok
@aritus: Nehéz kenyér a népszerűség.
Nem könnyű megmaradni a csúcson.
Varánusznak is csatlakozni kell a trendekhez.
Trend a lelke mindennek.
Ilyen ez a közéleti megmondás.
a ló tolja a szekeret...

vannak még hason ló dakota mondások... de a magyarok jobbak...

dakota lónak ne nézd a fogát...

legjobb dakota a halott dakota...

suna sunárum:
a dakota piramis az szigorúan szakmai és erkölcsi habarccsal épül... minden köve(t) gerinces és a legalkalmasabb...
@dr.the_lonewolf: hát... ideje lenne már egy békeharcnak... az usát és az oroszok eccere kényszerítenénk térdre...

beszivárgunk és karddal levágjuk őket... szerintem ERRE nem készülnek...

mindenképp kellene már egy jó kis szükség állapot vagy hadi állapot, vagy katasztrófa helyzet... (akkor nincsenek pájázatok... bár már ez is mind1)
Nem a mai témához tartozik, de mai téma: Károlytól...
"Zoltán Lovas
Éhségmenet, 7 nap, reggel, friss jelentés, 9:30-kor, Megyától, a menetből: ---- ha gondoljátok, osszátok, köszi:---

Tegnap a menetelők holtfáradtan értek Hatvanba, gulyásleves, kenyérrel volt a vacsi, és kaptak hurkát is, annak a nagy része el lett téve mára ebédnek. Zsúfolt szálláson, de jót aludtak.
Ma reggel 9-kor indult megint útjára a csapat, mintegy 70 fő, benne a tegnapi menet... folytatói, és csatlakozók, Nógrádból, Pásztóról, Bp-ről a Tiszta Kezektől, meg egy LMP-s család kisgyerekkel, és egy kiegyenesített hólapáttal:) A mentben már 2 kutya is van. Elöl-hátul a biztosító rendőrkocsik, azután már 5 autóból álló kísérőkonvoj. Ezeken néhány sérült lábú menetelő utazik. A sérültek gyógyulnak, amikor erőre kapnak, és éppen nem vérzik már a sebük, vissz-visszaállnak a mentbe. A csapat magyar, EUs- Szolidaritás-os zászlók alatt masíroz. Ehhez jönnek a táblák: Munkát-kenyeret, meg egy Free Press, valamint kasza helyett a hólapát... Induláskor mínusz 14 fok volt, a nap süt, az izmok és az idő is lassan bemelegszenek. Hatvanban a menet indulásakor álmos, vasárnapi hangulat volt, az utcán szinte embert sem lehetett látni. Út közben változatlanul dudálva, integetve üdvözlik a menetelőket az autósok. Reggelire egyébként ma maradékevés volt, pogi, zsömle kézből és tea."/FB/
@anyósnyelv:

Orbánék nem fognak ezzel törődni. Majd azt mondják, hogy ez is a puccs része, és biztosan a CNN támogatja.
Csak egy biztos. Nagyon szomorú, hogy ilyen kegyetlen megnyilvánulásra kényszerülnek emberek, mert ebben az országban a kisembernek nem lehet megélni. És még arcátlanul bizonygatják, hogy 47 ezerből meglehet élni, csak nem kell elherdálni a pénzt.
@aritus: Kutyákok nevében kikérem az összehasonlítást ezzel!!! :-D
Képtelen vagyok eldönteni hogy a seggnyalás hivatalos mértékegységét melyik Fideszes idiótáról kellene elnevezni...
@dr. Bubó: A szükségállapot meg lesz majd tavasszal, ha elolvad a hó és a jég. A pályázatoknak akkor lőttek, és a haverok majd megkapják a biznict.
paripának már nemcsak szép emlék a pénisz? Ami - farok néven - itt nagyon csóválna már mindenkit. Kint is, csak nem hagyják...

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nyugodjék békében, de ezért ő tett meg mindent. Szép volt, naptehetséges, családos, dúsgazdag és ez valamiért nem volt elég neki. Mi a szart ad a tetű drog - valami múló orgazmushazugságot - amiért mindent eldobott?? Írtunk múltkor SH-ról meg a testi defektesekről - és azt még érteném, ha ők nyúlnak valami talán á la nature-ban soha meg nem ismert örömforrás pótlékául ilyenhez.

De egy ilyen diadalmas, gyönyörű, világverő nő?? Nem fogom soha megérteni sajna.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Ezért lesznek ők Orvbán nagykövetei. Képvizelik, ami ő, gondolkodás - az hátráltató és kizáró körülmény,mint múltkor egy tudományos kutatás is bebizonyította - nélkül, izomból. De azt aztán 1000%-ig. Ennél őszintébben nem lehetne politizálnia Orvbánnak, ilyeneket kinevezve és felvállalva.

Vásárhelyi, hmm - szerintem félúton van a dolog Fabius és aritus véleménye között... Mert igenis, aki kiáll a sajtó- ergo véleményszabadságért, annak tűrnie kell többet, mint a civileknek. Tudom, hogy mennyit fenyegették/getik a kurucon, mi mindennek elmondják - de ezt ő vállalta a munkásságával. Épeszű ember felméri, mielőtt ilyenbe belekezd, hogy van-e értelme neki látni.

Vállalta tiszteltreméltóan, kapott is azóta hideget-meleget, de ez - a mérleg másik serpenyője - hozott neki glóriát, hírnevet pont a másik, mocskolódó erejű kampánnyal egyenértékűt.

Az Index - pláne akkor még - olyan volt, amilyen, pláne hangnemben. Nagyon szabadszájú, mondhatni pofátlanul durva - lefolytattuk múltkor Fabiussal a szalonnamária vs. Tóta-vitát. Váráshelyinek szerintem ezt ignorálnia kellett volna - nem látványosan besértődni. Igen, a bíróság számára adott elégtételt.
De ezzel elvesztett valamit épp bizonyos, pont a véleményszabadságra kényes, nagypofájú körökben; az talán túlzás, hogy a hitelét, de a hímporát mindenképp. Ezt is végig kellett volna gondolnia, mielőtt perre megy. Itt a két pasi megsértette a női mivoltát - amit mondjuk nagyon kicsiben és veszélytelenül megéltem már én is itt, a Tótán, stb. Mert miért ne foroghatnának rólam/róla ilyen vélemények, ezek nem engem/őt minősítik, hanem pl. a Bedééket amúgy is. Komolyan venni röhej, pont a bírósággal tette nagyon fajsúlyossá az egészet.

Ez az ő kitüntetésre méltó munkásságát nem csorbítja, csak elvesztett egy réteget maga mellől, én úgy érzem.

Szalaiborz meg belekapaszkodhatott ebbe, ahogy san gens kipofázhatta a nagyasszony bajait is nagy löttyös védelmi indulatában - hát ilyen a mai személyzeti politika, csak a leghülyébb nyelvcsapások juthatnak királyi segghez, nekik gondolkodni se kell, hol találják, egész életükben a gazdából lógnak ki...
@a szív fészkei: hát a sikert nagyon nehéz elviselni, ahhoz nagyon erős, szilárd jellem kell. Valamint ő egy bántalmazott nő volt, egy verő állattal élt sokáig. Az is sokat rombol az énerőn. Talán ezek miatt kellett a drog.
Nekem is van kutyám:))) Akkor hogy a kutyuskákat ne sértsem, hogyan mondjam, hogy lement kutyába?:))
@Dr. simonmondja.: nem hiszem, hogy Fabius népszerűség hajhászásból írta azt a posztot. Így gondolja, szerintem sokan vannak Mo-n, akik keverik a sajtószabadságot, cenzúrát, moderálást, emberi méltóságért pert stb. Tanulnunk kell a demokráciát, a 40 év sivatagi vándorlásból 20 még hátra van. reméljük, hogy nem több:((
@anyósnyelv: Remélem,lesz erejük végigmenni, végigvinni.

Lehet amúgy csatlakozni a tévések 60 valahány napja tartó tiltakozásához is, a gördülő sztrájkhoz: ott vannak ezekben a mínuszokban kint. Bármikor be lehet ugrani közéjük, hétvégén még nagyobb szükség van emberre.
@a szív fészkei: "paripának már nemcsak szép emlék a pénisz?"

Nem. Csak herélik a jószágot, ami azt jelenti, hogy a melegben közel földig érni képes szakasz megmarad. Nekem van két herélt lovam is, látom eleget :)

Másrészt a paripa szó jelentése nem igazán tisztázott. Vannak, akik szerint a heréltek a paripák, mások szerint a lovaglásra (nem kocsi elé, nem kolbásznak) való lovak a paripák, ivartól függetlenül. Némi kapcsolat van a két elmélet között, ugyanis a rendes mén lovak elég önfejű jószágok bírnak lenni, a heréltek sokkal szelídebbek, lovaglásra alkalmasabbak.
@aritus: Igen, erről a bántalmazásról sokat vitáztam egy női blogon - ahol egyébként olyan kiba erőszakosak és durvák voltak egyes nők/ kismamák, hogy eljöttem. Hihetetlen indulatok munkáltak bennük - volt sok kellemes és nagyszerű ismeretségem is onnan - de itt, Tótán a legtöbb trolltól is kevesebb szívből jövő bántás ér, komolyan.

Nos, én szerintem ez oda-vissza: valamiért ezt vonzotta, ez kellett neki. Egy sikeres-dúsgazdag asszony ne tudjon elszakadni a Chris Browntól, egyáltalán minek akadt rá? Én nem tudok hinni az egyik szénfekete, a másik habfehér verzióban sajnos. Valamiért pokollá tették egymás életét, és tényleg nem simogathatta meg senki, nem volt neki valaki, aki több, mint testőre.

Fene tudja, de mindig a lelki sérültek áhítják annyira a külső sikert - meg is van adottságuk hozzá -, mert valamit kárpótolnak maguknak ezzel de cserébe beleroppannak. Annyira kevés a kiegyensúlyozottan sikeres művész.
@a szív fészkei: Még megvehetem az uccsó bérletemet... Még kifizethetem a villanyt,s vehetek egy 10 kg-os kutyatápot az olcsóbbikból, s haza is banyaszatyrozhatom... utána mi is lesz? Barátomat lenyúlta - segedelmemmel, mert már elviselni sem bírtam a svábját - ez nem a nemzetisége, hanem az antiszocializálttalansága mián - egy kedves férjezett sváb kellemetes hölgyemény, azóta legalább melegítik egymást itt is egy - ott is egy....középen az asszonyka, ki hithű keresztyén.... Én meg jót rötyögtem.... Nekem megfelel a szuka kuty, aki jót horkol a lábamnál.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Oké, szakértő nem vagyok :-D. Földig lóghat, de eredeti szervként hát hüm-hüm, nem nagyon funkcionál akkor se. Csonkolás mindenképp.
@a szív fészkei: a nyomor sem szépít semmit sem... Szerettem dolgozni, meg is becsültek,de a harmadik nekifutásra sikerült kitenniük - betöltöttem a 40. életévemet, s idősnek minősültem! Ráadásul nem olyan helyen dolgoztam, ahol a külcsín számít... kár ezt ragozni.
@anyósnyelv: Drukkolok, hogy jobb legyen neked, de hogy hogyan - arra nincs ötletem sajna semmi!
Ha nem volt már kellemes valakivel élned, akkor jobb, hogy nem keserít,látod a páros pokol - Withney Houstoné pl. - hová vezet.
@anyósnyelv: Saját magamnak, pár napra rá, megjelent huszonévvel ezelőtti kutyasétáltatási ismerősöm, s egyedüli magányát velem próbálná megosztani.... én erre még nem vagyok kész, sokakat temettem már mostanában, ő ugyan korosztályom, de épp a szkítákat tanulmányozza.... köszi
@anyósnyelv: Ezért írtam tegnap a nyugdíjasozásra, hogy nem elhatározás kérdése ilyen korban a munkavállalás, hanem mázlié.
Majd válaszolok, de most elszállt az egész.
@a szív fészkei: Már összetéptem kidobtam talán már minden próbálkozásomat..... Mikor majdnem meghaltam, de utolsó pillanatban akkori barátnőm megmentett, el tudtam helyezkedni, de azt nem tudtam, hogy mindig csak három hónapra... utána nihil...Na megyek, már jobb idő van, s kutynak szükségletei vannak.
@a szív fészkei: nem, nem a bántalmazós kapcsolatot nem lehet leírni, megérteni azokkal a folyamatokkal, amik egy normál kapcsolatra jellemzők. Ott nem érvényes, hogy mind a ketten benne vannak. Nem mindenki lesz egy bántalmazott kapcsolat fogja, de aki az lesz, nem azért, mert valahol ez jó neki. Sajnos itt Mo-n erről nagyon keveset tudnak még az emberek, ez hagyján, de a szakemberek is, a rendőrök, bírók, szociális munkások, pszichológusok. Nincsenek az áldozatokat védő törvények, pl a garzdaságot, kocsmai verekedést és a családon belüli bántalmazást ugyanazon a tv alapján tárgyalják. Nincs bántalmazottakat mentő intézményi hálózat stb. A válópereknél a bíró a bántalmazás tényére az esetek 99%-ban nem fordít figyelmet stb. Na mindegy ez hosszú, és itt off.
www.hirado.hu/Hirek/2012/02/12/10/Igy_gyaszoljak_Whitney_Houstont__fotok.aspx?source=hirkereso

És mindig a haláluk kezdik őket nagyon megértve szeretni. Addig meg? Tanulságos fim volt a Hard day`s night - a rajongók előli menekülés képsoraival.www.youtube.com/watch?v=q0eJEX5c1sM
@G.I.J.:
Azzal a szociopata, szakállas, hadarós csókával mi lett? Teljesen elhatalmasodott a kórja és ma már szerényen Isten elé képzeli magát, időnként megváltja a világot, összeesküvés elméleteket gyárt, amikben épp csak a nyuszi, meg a törpék nincsenek benne! A tablettáit nem szedi rendesen egyesek szerint, ez lehet itt a gond... No meg az ISTENKÉPZETEK túltengése... :))
@Rodeo36: "háááá tigen...még hátra van belepofázni a Nobel díj odaítélésébe és hadat üzenni a dinamitnak..." - bazz... lefordultam a röhögéstől. -))
@alapítói manifesztum: Szerintem abból nem lesz semmi. Pálinkás bár karrier tudós, van tartása.
Túlbuzgó fidesztálib, ennyi csak! Ám ezt csak itthon értik meg. Külföldön szerintem nem tudják eldönteni, röhögjenek-e vagy sem. Abban biztosak lehettek, hogy kezdünk felvenni egyfajta fehérorosz feelinget, ha így folytatjuk. Márpedig ahogy ezeket elnézem, folytatódik az elcigányosodás.
Orbán Viktor óriási öngólja a balfelsőbe

Bihari Ernő2012. február 10. 11:52

Erre is csak a legnagyobbak képesek: csinált magának ellenzéket. Tarkóján fogja érezni Brüsszel „hideg leheletét” a ciklus végéig. Ha már itthon elszívta a levegőt a többiektől.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1653_orban_viktor_oriasi_ongolja_a_balfelsobe
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
Öexcelenciája Szapáry (aki igen előkelő helyen van a trónöröklési sorban) is kitett magáért ;o) ott Washingtonban
@belekotty: a kérdés csak, hogy mennyit kell még erre a 2re várni?

amúgy én is rofl
Nagy OFF!

Fabius!
Egy szalonka nem csinál nyarat.
Itt is nemzeti lett minden!

- ...Nemzeti Vadgazdálkodási Program. Mikorra várható, hogy elkészül az anyag?

- Az Országos Magyar Vadászati Védegylet fennállásának 130. évfordulójára rendezett ünnepség keretében, Nádasdladányban a hazai érdekérvényesítő és érdek-képviseleti szervezetek vezetői aláírták a Nemzeti Vadászati Kerekasztal alapító okiratát...
@Psi Holo: "kezdünk felvenni egyfajta fehérorosz feelinget" - kezdünk felvenni? Már most Lukasenkóhoz hasonlítják Orbánt.

@Shinigami Daiko: Igen, sajnos így belegondolva nem is annyira vicces.
Te meg dupla állat vagy.Anno Göncz /hazaáruló../Kinga ámokfutását szépen tűrtétek.Írjál már blogot a "nagy trió" bokros,göncz,tabajdi Úniós,a saját hazájuk gyalázását élvező tetteikről.Bár sztem. ezek nem Magyarok...!!Te sem.
@G.I.J.: Ma király szeretne lenni.
@wagem:

Nyissál blogot, írd meg, hajrá!

Te magyar-ügyi szakértő vagy, hogy ennyire pontosan tudod, ki az és ki nem az?
@a szív fészkei:

"És mindig a haláluk kezdik őket nagyon megértve szeretni."

Szomorú ez az egész, ilyen fiatalon elmenni... :o(
Nyugodjék békében.
csak nem főcím? mintha egy kivesző állatfajt látnék :-)
@belekotty:

"Már most Lukasenkóhoz hasonlítják Orbánt."

És ha így megy tovább, lehet, hogy vágyódni fogunk még Lukasenkora, mint kevésbé rossz alternatívára...
@pumukli 12: Az a barom mindent elba....ó mondta- neki a felét adnám. és ha kijönne belőle egy félévig, akkor azt mondanám oké igazad van !
@D_rögtú_R_Cirbi_semleges PH_dé:

"mintha egy kivesző állatfajt látnék :-)"

Kiveszés nem fenyegeti őket, csak máshol tenyésznek.
Jelzem, szép számban...
@wagem:

"ezek nem Magyarok"

Nem, vazeg. Egyik se Magyar. Egyik Bokros, a másik Göncz, a harmadik meg Tabajdi.

Értem én a nagy löttyös indulatodat, de azért nem kéne seggbekúrni a magyar nyelvet.
Ja, ha esetleg tudatlanságból írnál ökörségeket, akkor felhomályosítalak, hogy akármekkora magyarokról is írsz, azt akkor is kisbetűvel írják, ha nagyobbak, mint a János-hegy. Megmondhatod a többi hülyének is.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

"a seggnyalás hivatalos mértékegységét melyik Fideszes idiótáról kellene elnevezni..."

Ilyen erős mezőnyben a célfotó sem tudna dönteni.

Holtversenyes elsők vannak, nem kevesen. :o)
@G.I.J.: Utolérte a történelem és a saját csapdájába esett.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

A paripa egyértelműen a herélt ló. És valóban: a pénisz megmarad, csupán a heréket távolítják el. (Hallgató koromban, nyári gyakorlaton vettem részt én is ilyen beavatkozásban, 2 paripa nekem "köszönheti" a nevét/nemtelen mivoltát.)

A bécsi követünkről meg csak annyit, hogy egy "történelmi nevet" viselő alak, aki annyira büszke, hogy lehet seggnyaló?
@dr.the_lonewolf:
Jól beszélsz! Nem tudom, figyelitek-e, de a fidesz, jobbik banda tele van ilyen "hosszúnevű" fazonokkal; ez mostanában a jobboldalon olyan sikkes lett. Honnan a faszomból szerzik be ezeket a szittya vérmagyarokat? Vagy csak frissen "magyarosítanak" a Szalalyi Bobornyák névről? Esetleg a Szánalmas Boborlyán-ról?
Ahogy mostanában észreveszem, a politikusi pálya úgy tűnik elmebajhoz van kötve.
@Kijelölt Felelős:

"Nemzeti Vadászati Kerekasztal alapító okiratát..."

Hát, ami ma nem nemzeti, az biza mind gyanús...
@wagem:
Segítek hátha felejtesz.
Elmúltnyóccév, Gyurcsány a hibás!
@Dr. csaknézek...: Figyeld meg, holnap kiöntöd a tejet a dobozból és az is piros, fehér, ződ lesz, úgy nemzetileg.
Istenem, és ez a dzsentroid név, Szalay-Bobrovinczky jóhogynem Vitéz Szalay-Bobrovinczky ez is annyira tipikus ezeknél a műidentitásos operettmagyar fideszeseknél, tiszta 20-as, 30-ass évek, amikor ment a kutyabőrhajkurászás, meg utólagos múltkreálás, nagy összegekben mernék fogadni, hogy születésekor nem igy anyakönyvezték ezt a bohócot sem. Oszt kikutatta, hogy a dédapját igy hitták, szigorúan ypszilonnal, nem ám ez egyik, de mindkét név végén, ez olyan nemeses, vitézes, szervuszkérlek Kristóf bátyám, én nagy tisztelője vagyok a női nemnek, keziccsókolom drága bárónő. Ha az anyakönyvezésben tévednék, az sem változtatna semmin, röhej ez a dzsentrinosztalgia. Na, elég ebből, le is megyek a zúrikaszinóba, játszom egy parti pókert, Vitéz Nagytelegdy-Boldogh Edömér cimborámmal.

ANYÁÁÁÁÁÁD :-)
@Crip Lee:

"Figyeld meg, holnap kiöntöd a tejet a dobozból és az is piros, fehér, ződ lesz, úgy nemzetileg."

De akkor rajta köll lennie a dobozon a helyes fogyasztási iránynak is!

Nehogy valamelyik lüke olasz tejet igyon itten... :o)
@georgie58:

"a politikusi pálya úgy tűnik elmebajhoz van kötve."

Sanszos, hogy nagyon szigorú teszten kell átmenniük, és akivel szemben akár csak az épelméjűség gyanúja is felmerül, azonnal kivágják! :o)
nol.hu/kulfold/feljelentettek_gatit__de_bajnait_es_simonyit_is
:))) ez a Lipták az amerikai magyarok főnökének képzeli magát, már Obamát is befenyítette, ha nem fogad neki szót, elveszíti 100 ezer magyar szavazatát:))
Orbán nagyon komolyan gondolja ezt a "külpolitikát", hogy meg kell védeni (Magyarországot ) a fidesz kormányt tüzön-vizen keresztül:)) Most már nemcsak nagykövetek, államtitkárok álltak a vártára, hanem Lipták Béla is! Lesz itt nemulass:))
@a szív fészkei: @aritus:

Amikor az egyesített baloldal egységesen sikítja:

médiatörvény! - cenzúra! - megcsúfolt szólásszabadság! - milliós büntetések! - véleménykorlátozás! - öncenzúra! - diktatúra!

akkor azt gondolom elég kontraproduktív egy olyan per amivel Vásárhelyi bajszot akasztott az indexesekkel. Kontraproduktív az eljárás amivel letiltatott cikket a hvg-n.

hvg.hu/itthon/20110421_vasarhelyi_maria_index_per

Ráadásul a volumen amiért megtette sem egy arcon spriccelt szalonnamária. Ti itt naponta kaptok különbet egymástól, szerintem egy szólásszabadság élharcosnak ennyit állnia kellett volna. Úgy különösen, hogy az új médiatörvény hatálya alatt így az ő nevéhez fűződik az első sajtóper.

Számomra ezzel a megmozdulással a - hogy is fogalmaztad, szív? - szólásszabadságért szájalás hímpora elveszett.
Amúgy szerintem nincsen igazatok, simán megvernénk az amcsikat. Egy részük, főként a katonai vezetők meg az elnök halálra röhögné magát a hadüzeneten. A maradék meg lebombázná Bukarestet Budapest helyett, és azt szállnák meg, vagy szlovákiát a katonák. :D:D:D
@Dr. nemMagyarcsaknézek...: :))), jaja, azt hiszi, hogy mekkora "Magyar" hazafi, oszt az olaszoknak tolja.
@wagem: Mi van szart ebédeltél és bemocskoltad a szád?
@aritus:

"hogy meg kell védeni (Magyarországot ) a fidesz kormányt tüzön-vizen keresztül:))"

Hát ez az.
Kezd a tütücipellőm betelni a rengeteg megvédéssel!
Jó lenne, ha már nem védenének minket annyira...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: olyan volt, mint minden halandó ember gyengeségekkel megtűzdelve, s kiszolgáltatottan.
www.youtube.com/watch?v=ocFxQjPeyiY
@Fabius: Néztem képeket a csajról. Ahogy kinéz, az inkább hízelgő a dominás hasonlat, mint megalázó. Szerintem:D:D
@Fabius: ja, csak nagyon más, hogy egy blogon kommentben kapok egy noname kommentelőtől, én, aki szintén noname vagyok. Mindegy, nem akarom ezt a vitát előről kezdeni, mikor már egyszer egy korábbi poszton már volt ez. Mindenestre te sem tudod, én sem tudom, hogy milyen az, évekekn keresztül, beazonosíthatóan kapni a mocskot, miért pont akkor szakadt el nála a cérna. És továbbra is úgy gondolom, hogy bírósághoz fordulni nem a sajtószabadság megtiprása, nem cenzúra. Cenzúrázni csak a HATALOM tud. Ezt kéne megérteni.
Úgy látszik még nem kapták meg az utasítást a bértollnokok, addig is leírom, amit gondolok...
Ugye minden korkedvezményesnek vissza kell menni dolgozni, mert a társadalom igazságérzete...ezt mondja azorbánc...A tűzoltok is menjenek vissza és dolgozzanak, de közben kirugdossák azokat, akik még tudnak dolgozni...
Ugye erre mondják azt, hogy okos, nem?
Ez nagyon jellemzi az egész zorbán kormányt...
Arról már nem is beszélek, hogy zorbánt puccsolták vagy nem...röhej:))
ha HOFI itt lehetne, adna az nektek...
A seggnyelvelési versenyre visszatérve: asszem itt a Nagy Pátosz számít.
Vannak egypátoszosak, kétpátoszosak, stb.

Például:

Hát ily apát osztott nékem a sors!
Ki oly tökéletes és gyors!

Lapátosztás - havaljunk!
Így lesz szép a gyarmatunk!

Na pá! - toszott egyet rajtam,
A Szent, kinek füle mögött vaj van...

No, ezek a sima, egypátoszos belépők a seggnyelvencek klubjába. :o)
@Dr. nemMagyarcsaknézek...: ja, mint a manyupunkat, azt is addig védték, amíg lába kélt. Ha ilyen vehemenciával védik a hont, félő, hogy Magyarország is eltünik a térképről.
@dr.the_lonewolf: a pájázat most sem komoj... csak az idő a probléma... betarcsák a "törvényes" időket a kamu pájázatoknál is...

minden pájázat KAMU... de a pájázat soká tar... ezér kell a szükségálapot (lásd vörös október...)
@aritus:

Lipták sem tudja a saját jelentőségét. Szomorú lehet majd arra ébredni egy napon, hogy kevésbé értékelik mint Charles Gatit.

Ja, amúgy Gati a Heti válasz kérésére kisdogát írt arról, hogy lehet az Orbán kormányt megbuktatni. Szerintem jelentsük fel. Mármint a Heti választ szó és betűpuccsért, minimum.

fn.hir24.hu/itthon/2012/01/12/charles-gati-variacioi-orban-bukasara/
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: látod, ebben a mondatodban kétszer is megaláztad. Egyrészt azzal, hogy a külseje nem előnyös. Másrészt azzal, hogy egy ronda nő örülhet, ha kurvának használják. Pedig biztos csak azt akartad mondani, hogy szerinted nem kellett volna bírósághoz fordulnia.
@Fabius: ja, és ezt forgatták ki úgy, hogy Gati polgárháborút akar, vért kíván, csak, hogy az Orbán bukjon. A szokásos fideszes hazugság és csúsztatásgyár.
mandineren megy megint a csont rágás, a kedvezményes nyugdijjal...
@aritus:

Önmagában nem lenne azzal baj, ha a diplomácia igyekezne kicsit bevédeni a kormányát, hisz valahol ez is a dolga. Csak ismernék a mértéket, és ne lőnének százból százszor túl a dolgon.

Ez a Vince srác olyan alapfogalmakkal sincs tisztában, mibe pofázhatunk bele, és mibe nem. Mikor van értelme megszólalni és milyen hangnemben, és mikor kell nagyon szigorúan kussolni az ország jól felfogott érdekében.

Lipták túlértékelt szerepzavara is egyetlen dologra jó, odakint is sokan röhögnek, és egymásnak feszülnek a hülyesége miatt ahogy itthon. Mondjuk Bartus ehhez remek partner.

nepszava.com/2012/02/magyarorszag/hazudnak-az-amerikai-magyarok-neveben.html
@Kijelölt Felelős: ja ja

ha valami
keresztyény-
vagy
nemzeti-
előtaggal nyomul, akkor az már szakmailag is profi
és tisztességes is...

legalábbis annak érezzük...
@Felnovo: szerintem a Vitéz+y izéknek lassan kb ojjan a társadalmi respektyük, mint a "dr"

nevetséges... és szánalmas

nyilván valamit kompenzál a szerencsétlen...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: szerintem oszd meg és uralkoggy...

az usa nagykövetünk átaggya a ruskik hadüzenetét az usának. aztán már csak meg kell várni a pusztulásukat... és a végén mi leszünk a legnagyobb hatalom
Lassan be kell tegyek y-onos Vitézt a nevem elé, kezd snassz lenni.
Maga a cselekedet eléri alapvető célját. A jelenlegi politika célja olyan eszeveszett baromságokat tenni, hogy minden jóérzésű ember elforduljon a politikától: ki undorral, ki szégyennel, ki unalommal. Ha azt elérik, hogy a választók 90 %-a annyira megutálja a politikát, hogy el sem megy szavazni, akkor jön el a pártok számára ideális helyzet: csak a 10 % valamelyik oldali elvakult barom megy el szavazni. Akár 7%-al kétharmadot lehet csinálni! Akár 6 ezrelékkel be lehet kerülni a parlamentbe! Tehát jól csinálják!
Egyébként pedig undorító, hogy nem is érdekli őket a népesség körében kivívott valódi támogatás. Leszarják ezek az ország lakosságát, csak hatalmat akarnak. Mindkét oldal.
Szívesen megnézném Matolcsy meg Veres János MONOPOLY csatáját. Első dolguk lenne a szabálykönyv meggyújtása...
Nekem ez az egész nagyon teccik. A nagykövet úr egy Biegler kadét.
Csak szólok a páholytagoknak, hogy amíg itt a nyálatokat veritek, addig én szálegyedül védelmezem Theron Művésznő jóhírét azon a kurva Mandineren! :D
Úgy gondolom, hogy bármiféle díj, amit még egy Vásárhelyi Mária is megkaphat, az a használt szalvéta értékénél egy kicsit azért még lentebb van. És minden józan eszű embernek joga van tiltakozni az ellen, hogy a papírt ilyesmire pazarolják.

Óriási ez a ballib hevület itt, hogy a magyarok minek beszélnek ebbe bele. Bezzeg akkor nem volt baj a belebeszélés, amikor Cohn-Bendit ordítozott kifordulét szemekkel hazánkról. Akkor egyetlen internacionalistától sem olvastam, hogy minek ugat bele mindenbe...
de gyorsan visszaszolt csücsköske, lehet betalált a kritika? :D

"Elhibázott pártszervezés": visszaszólt a Fidesz az LMP-nek
2012. február 12., vasárnap, 15:16
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Fidesz; LMP; Selmeczi Gabriella;

A Fidesz úgy látja, beigazolódtak korábbi bírálatai, mert az LMP magán viseli az elmúlt másfél év elhibázott pártszervezésének jegyeit - írta közleményében Selmeczi Gabriella. A szóvivő az ellenzéki párt délelőtti közleményére reagált.

hvg.hu/itthon/20120212_fidesz_lmp_reakcio
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én blogon vagyok..a másikra nem regisztrálok, mert a végén jötTEK
@ember67:

Hagyjál már, Veres Jani simán szétfejelné Matolcsyt! :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Jól van, de fincsi is csak annak jár, aki odatette magát! :D
@Hohó60:

Gondolom az első sorban ráznád ordítva az öklödet, ha Eleni Tsakopoulos Kounalakis levélben fordulna Nógrád megye képviselőihez, hogy akkor legyenek már kedvesek visszavonni Bayer Zsolt Madách díját, és az indoklásban annyi szerepelne: mert egy orbánista fasz.

De ha egyetértesz adj neki hangot, és azt mondom igazad van.
@Fabius:

Én bírom ezt a Bartus gyereket, remekül szórakozok, mikor elképzelem, hogy jobberéknek hogy lefő a kávéja, ha olvassák! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem engedhetem meg , hoyg regisztráljak...:D én a blogon vagyok ott...fröcsögnek rendesen a tűzoltókra...

kiábrándítóan irigy a magyar ...és működik az oszt meg és uralkodj, oszt jó napot
Nem is olyan regen tortent, hogy a kinaiak nyiltan, kozlemenyben megfenyegettek a Nobel-bizottsagot, hogy ha (bebortonzott) kinaiakat mereszelnek kituntetni, akkor annak sulyos (nem reszletezett) kovetkezmenyei lesznek.

Mi meg csak titokban fenyegetunk (a magyar osztrak kapcsolatok romlasaval), de azert a parhuzam adja magat. A magyar sajto egyebkent eppen csak becsuszik a "szabad" kategoriaba, egy minimalis romlas es maris udvozolhetjuk a "nem szabad" kategoriat. Igaz is, bovliorszagnak minek szabadsag?
@Hohó60: Lemondott már Schmitt Pali...nem engedhetjük meg, hogy mocskolja a doktori jelzőt-.-
vicces a nemzeti hevületre utalni, számomra a nemzettel nem egyenlő a vittátor :-)
Mi lenne ha a kommentelők a hazaárulókkal foglalkoznának akik minden mocskot összehordanak az országról ŐK A MAGYAROK konrád györgy,kertész imre ,göncz kinga vásárhelyi mária Csupa kisbetüvel.A magyar médiákban azt irják és mondják,hogy a magyar származásu kertész imre,konrád györgy ,gönnz kinga ,soros györgy stb elővehetnék az értelmező kéziszótárt és meglepődnének ők ZSIDÓ származásu magyar vagy nem állampolgárok. Kinában süssétek el, hogy kinai néger röhögne rajtatok egész kina. Valaki vagy MAGYAR származásu Magyar állampolgár,vagy zsidó származásu magyar állampolgár a kettőt ne tessék keverni.
@Fabius: ez azért kicsit gyengusz...
A példa akkor lenne jó, ha abban én azért ráznám az öklömet az első sorban, mert az amcsi követ azért tiltakozna, hogy mi kitüntetünk egy AMERIKAI WASP vallási fanatikust, aki a mai napig is tagadja Darwint. (Ilyen egyébként ott jó sok van ma is...)
Ez nagyjából azonos helyiértékű lenne Vásárhelyi munkásságával, lehetne igazad, ha ilyen párhuzamot állítottál volna fel.
A Reporters Without Borders egy ZSIDÓK által gründolt szervezet na vajon kit is tüntetnének ki Magyarországon hát nem a Gipsz Jakabot az biztos. Nézzetek utána mikor és kik alapitották meg fogtok lepődni. Dumáltok a levegőbe minden tárgyi tudás nélkül.
@Fabius: persze, de azért a diplomaták úgy tudnak legjobban lobbizni, ha jó kapcsolatokat építenek ki, nem úgy, hogy civilszervezeteknél, meg egyetemeken stb "feljelentik" azokat a honfitársaikat, akik nekik, vagy a kormányuknak nem tetszenek. Ez nagyon égő.
Bartus szintén bolond, de tudtommal ő nem jelentget fel senkit, csak írja az "újságját", és nincs mögötte kormányhatalom. Nagyon más a konnotációja csak úgy bolondnak lenni, mint kormányzati támogatással.
@Hohó60:

Mi köze az újságírásnak a vallási fanatizmushoz vagy az evolúciós elmélethez?

Elárulom: semmi.

Pont így nincs köze Szalay-Bobrovniczkynak Vásárhelyi díjához, és így nincs Kounalakisnak a Bayeréhez.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Az ánuszviaszolás mértékegysége a Semlyén, de ez a gyakorlatban alig fordul elő, inkább csak a mikro- és pikosemlyénnel kell számolnunk...
Jo ez a tahotlanito funkcio: bye-bye geolog!
@a szív fészkei: Minden együttérzésem ott is van,de jelen pillanatban örülök - s itt nem mondhatom el, hogy visítás nélkül élem meg a saját testi problémáimat.... Egyszóval kutymót levittem, azóta szenvedek, valakit nagyon megbánthattam, hogy megátkozott..... Fájdogálok, pedig a chili paprikát már rég elfelejtettem, pedig itthon termesztettem is - volt olyan, hogy 60 kicsi volt rajta.... Ha van ötleted, szívesen veszem. Neogranormonom még van,holnap valamit be kellene szereznem.
@geolog: tárgyi tudásod lenyűgöz.
Na látom megszálltak minket a nagyon MAGYAROK (csupa nagy betűvel, mert csak a zsidók írják kisbetűvel), most majd jól megtudjuk, hogy mitől döglik a balliberális new york-tel avív tengely.
@aritus:
Ez semmi, a Mandíneren bbjnick nyílt levele viszonyítási pont lett.
Mondjuk el nem olvastam, vasárnap pihenek.
@aritus:

Lipták és Bartus ugyanaz a véglet csak ellentétes oldalon. Egyébként Lipták sem diplomata, önszorgalomból bolond akár csak Bartus.

Diplomataként Szapáry védte a kormányt a NYT-ban Krugman írása miatt, de ott azért más volt a hangnem:

index.hu/kulfold/2011/12/26/szapary_gyorgy_a_new_york_timesban_vedi_a_kormanyt/

Ezzel speciel nem is volt baja senkinek, sőt válasz is érkezett:

www.origo.hu/nagyvilag/20111231-kim-lane-scheppele-professzor-es-szapary-gyorgy-washingtoni-nagykovet-vitaja.html
@aritus:

Egyébként tényleg vicces, hogy csak ma két olyan emberke is beröffent ide, akik nagy M-mel írták a magyarokat.

Mintha ettől nagyobb magyarokká válnának...

@Szív fészkei örökbecsű és találó jelzőjével élve: nagymogyorók... :o)
@Dr. csaknézek...: ha már nincs Köztársaság sem, legalább NAGYMAGYAROK vannak.... hát azért megkapirgálnám a történelmi ismereteiket....
Komolyan el kellene gondolkodni, van-e szüksége Magyarországnak tömérdek képviseletre. Létszámunk nem túl nagy valljuk be őszintén.

Magyarország sajnos több gazdag országot előz meg a képviseletek számában.

Magyarország megfelel egy nagyváros lakosságának, de itt minden aztán minden van.

www.kormany.hu/hu/kovetsegek-konzulatusok
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Ja, szuper a címlap, kötésig gázolni a geolog kaliberű seggarcokban. :D
Ja, csaxolók, hogy Bell & Sebastian kolléga szerint NKVD-s moszadügynök vagyok, aki a nyílt színen leplezi le a jobbos nickeket, hogy könnyebben elbánjon velük a nemzetközi, szóval úgy vigyázzatok! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: melyik poszt alatt nyomulsz éppen?
www.nyc.gov/html/nypd/html/home/home.shtml

New York várost 35 000 rendőr védi eredményesen, nos mi is van Magyarországon?
@Fabius: tudom, hogy Lipták nem diplomata, csak ő kinevezte magát az amerikai magyarok képviselőjének, és folyton a nevükben akciózik.
Amikor Szapáry reagált Krugmanra, akkor még nem volt kiadva parancsba, hogy hogyan kell megvédeni a (hazát) Orbánt. Akkor még a CNN által szervezett puccsról se tudtunk. Azóta felgyorsultak az események és a hangnem sokkal harciasabb lett:))
Azért az se volt semmi, ahogy Kovács Zoltán kiosztotta Fukuyamát.
@geolog: Nagyjából sem érdekel kik alapították. Egy embert vagy szervezetet a tettei tesznek valamivé. Meg kell vizsgálni kit és milyen indokkal tüntettek ki ... Lehet az én véleményem utána sem változna. De a származásuk az ami végképp NEM érdekel.
@wagem: honnan bújtál elő kispondró?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bell & Sebastian kolléga mit szólna hozzá, ha az Anonymous kitenné a Kuruc összes támogatójának, készítőjének, tulajának nevét, címét, telefonszámát, bankszámlaszámát ahogy a hasonló más oldalakéval csinálták? Tökön szúrná magát?
Ez a fickó annyit érhet, mint csili csala pala bácsi elnöki hivatala, jobb napjaiban. Kis orbán-csedléd.
@dr. Ringlósztár: ja, ha néha benézek a mandinerre, akkor az ő kommentjét biztos, hogy átugrom, van nekem időm meg energiám minden futóbolondot elolvasni?
"...akármekkora magyarokról is írsz, azt akkor is kisbetűvel írják, ha nagyobbak, mint a János-hegy..."

Valamelyik nyomorult liberális köpte be a fenti sorokat, úgy hívén, hogy magyar nyelv órán van. Hát nem mi - és ezt sohasem fogjátok megérteni - a nemzetünk iránti mélységes tiszteletből írjuk a MAGYART nagybetűvel, itt azért, hogy megkülönböztessük magunkat a nyomorult senkiházi hazaárulóktól, akik ilyen posztokat írnak! Szerencsére kevesen vagytok! Hajrá MAGYARORSZÁG!
@Kompli:

Ha az ő bőrükről van szó, mindjárt megtalálják az Emberi Jogok Nyilatkozatát, és bőszen mutogatnak rá.
@reálisan:

Nézd már, a vigyorgóba bevezették a netet, hálistennek. :D
@reálisan:

Emlékszem, te már jártál itt.
Akkor is pont ugyanennyire reális szöveget nyomtál.

Jössz máskor is?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: megragadták a gyenge pontodat és el is kaptak...
@reálisan: egy kávét kérnék...köszi...
@Fabius: "Lipták és Bartus ugyanaz a véglet csak ellentétes oldalon. Egyébként Lipták sem diplomata, önszorgalomból bolond akár csak Bartus. "

Az lehet, de Bartust legalább nem mi fizetjük! :D
@prof...de nem dr felebarát:

Legközelebb beszaratom őket, hogy tényleg tudom, kik... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tölgy/tölgyes elvtársat tényleg kinyírták? Kivel fogok ölre menni Pozsgay miatt?

Mi volt ez az egész?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mondom én, hogy kisbetűvel írni a magyart, az zsidó ármány:))) Még a helyesírási szabályainkba is betették a lábukat a zsidók. De szerencsére itt vannak nekünk az igaz m, jaj, majdnem elrontottam, MAGYAROK, ők vezetnek minket az igaz útra, hogy attól kódulunk.
@reálisan: ÉS NEM HASOGAT A FEJED MIKÖZBEN ILY TISZTELETTEL TELVE VAGY EGY HÜLYE? SZEDD A LILÁKAT NE CSAK A SÁRGÁKAT ÉS A NEMZETI SZíNŰEKET HÁTHA MEGNYUXOL

JOBBULÁST
@aritus: adj íjat a kezükbe...azt hagyj menjenek
@aritus:

A hazavédő parancs már egy éve él :-) A médiatörvény utáni attak következménye, csak ilyenkor CNN puccs idején megint csúcsrajár.
@Rodeo36: de most komolyan...bejön hozzáír...mit akar elérni, emberszámba vegyük?...megértsük?..kiröhögjük?...vagy csak bomlasztani akar...

sosem értettem...
@Fabius: tényleg nem is tudom, hogy sírja-e vagy nevessek a CNN puccs hallatán.... nem akarom újra behozni ide, lehet, hogy nem is hoztam,de KR megbeszéljünkön párezret visszanéznek, bejön a teljes életmű,s a teljes kórkép felvázolása is.
@a szív fészkei: "Pillanatokig időzni itt és remegni, hogy percek múlva végképp visszaessünk oda, ahonnan elindultunk - valóban nyomorúság. Pedig legtöbben megelégszenek ezzel a néhány alamizsna pillanattal. Mit tehetnek. Nincs bátorságuk és erejük, hogy magukra vegyék a nagyszerű, az örökkévalóságba lendítő hosszú gyönyör kockázatát. Pedig a kockázat olcsó, nevetségesen kicsiny. Mert igaz: a gyilkos nappal, a kaján dörömbölő világosság tíz órái nehezen múlnak, de az este és az éjszaka tizennégy órájában a csodálatos, titokzatos és idő nélkül való öröklét egy darabját kapjuk." (Csáth Géza)

az ópium-, heroin- és morfiumhasználat (illetve a variánsaik használata), még ha ez az egyszeri fogyasztóban nem is tudatosul, a test működésének kiröhögése, az elme győzelme az őt kényszerpályákra kárhoztató test fölött. csupán annyi a baj, hogy visszavágásképp a test feladja a küzdelmet.
@reálisan: "mélységes tiszteletből írjuk a MAGYART nagybetűvel"
Nincs ezzel semmi baj. Mi meg nem hisszük el.
@Fabius:

Írt a parasztja egy kommentet:
orulunkvincent.blog.hu/2011/12/17/petschauer_es_a_patkany_nemposzt

Botos meg úgy gondolta, hogy talán nem kéne fiatalok közelébe engedni. A Mandin úgy gyászolják, mint ha ő lett volna Sissy és Chuck Norris egy személyben...
@Fabius: ezt találtam a mandineren:

"Kettes 2012. február 12. 08:44

Ez a derék tölgy, aki soha nem zsidózott, egy "félresikerült" kommentjében félresikerült bajtársi tréfának nevezte Petschauer Attila olimpikon, munkaszolgálatos bestiális meggyilkolását egy munkatáborban. Tudomásom szerint tölgy soha nem érezte ezt "félresikerült" kommentnek, és nem is kért érte elnézést, a dékán előtt egyszerűen letagadta, hogy ő írta volna a hozzászólást. Ennyit a "névtelen rágalmakról".

Egyébként nem mi (mármint a Vincent) nyomtuk fel. Mi kiposztoltuk az eseményt, és egy előttünk ismeretlen személy jelentette fel a PPKE-n. A feljelentés minket is megosztott, én például leszarom, de JT kifejezetten nem értett egyet vele. Just for the records.

Ezreket rúgott ki az Orbán rendszer csak azért, mert nem voltak nekik elég jó fideszesek, és újabb ezreket fognak kirúgni a felsőoktatásból csak azért, mert Orbánnak van egy hajmeresztő képe a felsőoktatásról. Tölgy, isten hozott orbanisztánban. Milyen érzés a fasz rossz végén állni?"
ez is a lényeg, meg még sok más, de nagyon számít, hogy itt tartunk:

A szomorú valóság: ezért tart itt a görög és a magyar gazdaság
2012. február 12. | 15:40

A benyújtott szabadalmak száma és a kutatás-fejlesztésre költött források volumene egyfajta tükörképe az ország innovációs kapacitásainak, ez pedig lényegesen befolyásolja az adott ország versenyképességét, illetve a válságból való kilábalás sebességét - állapította meg egy minap közzétett európai uniós felmérés az innováció és a gazdasági növekedés kapcsolatáról. Márpedig ebből a szempontból kifejezetten rosszul állnak az eurózóna perifériájához tartozó országok közül a görögök, illetve a portugálok és sajnos Magyarország sem büszkélkedhet szép eredményekkel. Tulajdonképpen a benyújtott szabadalmak alacsony száma és a kutatás-fejlesztésre költött források kis összege is egyfajta magyarázat arra, hogy az említett országok miért tartanak ott, ahol, illetve miért gyenge a gazdaságból való kilábalásuk.

www.portfolio.hu/gazdasag/a_szomoru_valosag_ezert_tart_itt_a_gorog_es_a_magyar_gazdasag.162766.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Fabius:

A sztori különösen pikáns része, hogy amint rájuk húzzák a vizes lepedőt, persze bátor MAGYAR-jaink azonnal rázendítenek a "Kölcsön adtam a nickemet (LOL!)" című kamudumára. :D
@aritus: "Ezreket rúgott ki az Orbán rendszer csak azért, mert nem voltak nekik elég jó fideszesek, és újabb ezreket fognak kirúgni a felsőoktatásból csak azért, mert Orbánnak van egy hajmeresztő képe a felsőoktatásról. Tölgy, isten hozott orbanisztánban. Milyen érzés a fasz rossz végén állni?""

Megnézném Várúr arcát is, amikor közlik vele, hogy innentől kezdve talán termelje ki a versenyszférában a fizuját... :D
@aritus: Homályosíts fel, mert közben én kutyáztam, még volt miből vásároltam kicsinyt, s addig már sokszáz komment volt több helyen, amit elolvastam, s átmentem Sandwich-be...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Ehhez hozzá tartozik, hogy nem az az oka ne lennének világra szóló találmányok, sőt. Hanem az a mentalitás ami miatt már a biztonsági gyufa vagy a golyóstoll SEM itthon lett szabadalom. Nem kevés pénz, nagy bürokrácia és irigy emberek keresztbe tevése.
@reálisan: Hajrá bébibogyó! Okfejtésed helyes, a Faszt én is mindig nagybetűvel írom. Viktor csak megérdemel ennyit. Ezek után, Te is eme kitüntető figyelemben részesülsz.
@anyósnyelv:

Szerintem nevess, sőt röhögj. Másra nem alkalmas ugyanis :-9
@anyósnyelv: ", s átmentem Sandwich-be... "

Na de kérlek... ennyi ember előtt...
@Knósszosz:

Én a Faszt nagybetűvel írom, de azt a fasz viktort kicsivel. :D
@Kompli: igen, ezért mondtam, hogy részben, a háttér és a mentalitás, a lehúzó gizgazok, az a nagyobb baj...
@Fabius: Igen, szerintem is ez van.

Bírnia kéne és még maróbban önirónikus, őket is leégető gúnyos szöveggel visszavágni. De egy a bibi - ezt már elmondtam a rokonának is - nincs a nőnek humora. Okos, ideáljai vannak, bátran ki is áll érte, tisztelem,de írni se nagyon tud olyan stílusban, hogy visszaverhesse az ilyesmit csuklóból...

Persze három gyermekes anya, feleség, NŐŐŐ... Na und? Marháskodtak a fiúk, ad absurdumig vive egy képet - én nem hőzöngtem volna, sőt hízelgett volna, ha ilyennek látnak, végülis a domina, az a férfivágyak fülledt célja, nem? 60 évhez közel ez jut róla eszükbe??? Hmm, nem is rossz. :-DD Amúgy ez őket minősíti, nem a Mariskát; a családtagjai is beláttathatták volna vele.

Én - persze,nem leszek soha a helyébe, 00 vagyok közéletben - először kidühöngöm ilyenen magam, talán idegességemben bőgök is (nem hiszem) ám utána írok egy olyat, hogy mindketten indexesek sírva könyörögnek, mehessenek haza mamájukhoz orrot törülni... Ez a fasza, nem bíróságra rohanni, majd tényleg cikket letiltatni. Valahol döccent a mátrixban valami, igen.

És senki nem állította komolyan, hogy pénzért baszik. De azt meg bizonyítani kellett volna. Egy ilyen rissz-rossz poén a kiötlőjére vet rossz fényt.

Mondom, én angol, a világon mindenhol forgalmazott nyelvkönyvben láttam John Major gúnyrajzát, miszerint csakis arra jó, hogy a kutyaszart szipkázza fel a szájával porszívóként a londoni utcán. Na most ő is emberi lény, családapa, valakinek a pici fia, stb. - és megkapta a szarszívó jelzőt képileg..
Egy nő tisztelete szerintem nem ettől lesz faktum, hogy megítéli a bíróság.
@aritus: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Köszi, kiművelődtem.

Tölggyel itt egész jó kis parázs vitáim voltak a rendszerváltást közvetlenül megelőző és utáni időkről, emberek szerepéről etc. Azt sokszor gondoltam, hogy szemellenzős kretén, de azt soha, hogy náci lenne. Azt az érzéketlen faszarcúságot amit az inkriminált kommentben lenyomott nem tudom hová tenni.
@anyósnyelv: Első két komment megint "jó példának" felhozta a cukorgyárakat. Senki nem szán rá 2 perc keresést a netten, hogy kiderüljön azt biza' elb*szás útján sikerült kinyírni, nem az EU segedelmével?
a magyarsághoz, csak ennyit:

Az én magyarságom (1908)
Az én magyarságom
Mindennél keserűbb,
Mindennél igazabb.
(1. vsz.)
@Felnovo: :-DDDDDDDDDDDD Lehetne az a nicked, hogy felnoevoe.
Egyszer megkérdezte egy kiseherautó sofőrje, melyik az Eötvös út. Mutatom, hogy ez itt ni. De hát oda az van írva, hogy EÖtvös?!!! - mondta teljesen kétségbeesve...
@aritus: Uhh. Kívánjak ilyen félresikerült tréfát neki vagy bárkinek? Néztem a hídról ma a jeges Dunát. Ahová fürödni vittek ugye embereket az emberségesnél is emberségesebb Szálasi kicsit túlhabzó pernahajderjei. (Gábriel szokta mentegetni, nemde?)

Szép is az ilyen relativizálás valóban. Ja teli volt tegnap a hegy nácikkal - ma is két rendőrmobil volt a Turulnál, roskadoznak koszorúk alatt a lépcsők - megemlékeztek a fiúk rendesen február 13-ról. De valahová gyalogoltak délután fel a hegyre, rendőrök meg szembe velük (mesélték lányomék). Nem tudom, mi volt a sétájuk célja - mert a Turul a Böszi elején van, ott hegy még egy szál se.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Voltak. :-(

Most lízingebek vannak néha - vigyázunk kettőre, ha a gazdijuk elutazik.) Lányom szőrallergiás, lakásunkba nem jöhet sajnos egy se...
@anyósnyelv: A mandineren van egy tölgy nevű állandó, magát konzervatívnak tartó kommentelő, aki a Pázmányon tanít(ott), volt egy gusztustalan hozzászólása, amiről az örülünvincenten poszt született, valakik meg az egyetem dékánjánál feljelentették, és ha igaz, kirúgták. De én se tudom a részleteket.
@aritus: itt van röviden leírva, a vincent egyik szerzőjétől.
Itt pedig a vincentes poszt:
orulunkvincent.blog.hu/2011/12/17/petschauer_es_a_patkany_nemposzt
@Kompli: de azért az is igaz, hogy kutatás-fejlesztésre is egyre kevesebb pénzt adnak. A bokros csomagnak is ez volt az egyik nagy hibája, gyenge pontja, hogy az alapkutatásra szánt pénzeket nagyon megnyírta.
@Kompli: Tudod melyik a zsidók 3 legfontosabb ünnepe egy izig-vérig amerikai szinész szerint: A Nobel dij átadás ,az Oscar dij átadás és a peszah. Ennyit arról ,hogy ki tüntet ki-kit.
@Fabius:

Ezekben az arcokban azt nem értem, hogy tulajdonképpen kit akarnak meggyőzni??? Hát lehetetlen, hogy Tölgy tényleg azt higgye, hogy ez egy balul elsült "szívatás" volt... de akkor minek írja? Vagy semekkora arcvesztés nem nagy ár, ha a mundért kell védeni? De persze rossz a lelkiismerete, mert első dolga az volt, hogy letagadta... basszameg, nekem van hibám ezer, de én ország-világ előtt is vállalom az összes kommentemet.
Kérdéseidre a válasz: mert egy diktatúra csakis állandó ellenségkép árán tud fennmaradni, amit minden eszközzel fenn kell tartania.
@aritus: A NewYork Tel Aviv tengely nem igaz Ha értesz angolul Bobby Fischer 180-as IQ-val többszörös sakkvilágbajnok a következőt állitotta az USA-ról JEWNITED STATES !!!!!!!
@Fabius: szerintem se náci, sőt biztos vagyok benne, hogy még antiszemita se, legfeljebb csak úgy szőrmentén, tudod, a zsidók azok nem úriemberek, összekacsintás. Szerintem ez a komment a magyar "konzervatív jobboldal" tragédiáját mutatja, amelyik (talán trianon miatt, nem tudom) sose tudott igazán éles hatért húzni a jobb és szélsőjobb között, a náci Németországtól várták a Trianon miatti jóvátételt, megszavaztak 3 zsidótörvényt stb. Szóval szerintem rossz a lelkiismeretük, és emiatt "kénytelenek" eljelentékteleníteni azt, hogy mit tett Magyarország a saját állampolgáraival. Amíg ezzel nem kezdenek valamit (és ezt nekik kell megtenni, más nem teheti meg helyettük) addig ez a posvány lesz, nem lesz itt normális jobboldal. Emiatt van az is, szerintem, hogy ma is összemosódnak a szélsőjobbal, a hazafiságot tul.képp a szélsőjobb kottájából játszák, lásd Új Színház esete Tarlós Pistával. Biztos vagyok benne, hogy ő se antiszemita, náci.
@vladimir964: Akkor én is egy reakciós mosladék vagyok. Mert bár szeretem a déligyümölcsöket, viszont a narancstól annyi savam lesz, hogy ha Overdose-ra köpnék csak a patkó maradna belőle?
@geolog:

Bobby Fischer nem többszörös, hanem egyszeres világbajnok volt, 1972-75 között, és hírhedten utálta a zsidókat, holott ő maga is az volt.
Őt nem feltétlenül fogadnám el hitelesnek.
@a szív fészkei:

www.guardian.co.uk/commentisfree/cartoon/2011/dec/05/angela-merkel-nicolas-sarkozy-cartoon

Belegondolni rossz, szegény Merkel család és szegény Sarko család hogy dolgozza fel ezeket. Szerintem perelniük kéne, mert megalázzák őket. Ráadásul egymással. Mégis azt érzem az elintézés módja egy fáradt ásítás meg a kérdés: és?
@geolog: ja meg jew nork:))) ne fárassz
Trükkösek a fideszes pécsi "csalók".
Kecskevér folyt, pentagrammák izzottak, varázspálcák törtek, és elkészült Pécs 2012-es költségvetése. Az eddigi milliárdos hiányok elillantak, és 28 millió pluszban áll a büdzsé terve. Igaz, ehhez úgy 12 milliárdos mínuszt kellett eltüntetnie az udvari szemfényvesztőknek.

Nem figyelték a kezüket, és már csaltak is: Rodolfo szelleme lebeg Pécs 2012-es költségvetése felett. A tervezetről a jövő héten tárgyalnak a szakbizottságok, és rögtön utánuk a közgyűlés is, mielőtt még valaki mélyebb elemzésnek vetné alá az anyagot. Mi azért megtettük, és a könnyebb érthetőség kedvéért szétválogattuk a pozitívumokat és a negatívumokat.

A pozitívum

A költségvetés jelen állás szerint hosszú évek után először pozitív mérleget mutat: 28,59 millió forint pluszban van.

A negatívumok

Ez sajnos csak egy számszaki trükk. Elsősorban annak köszönhető, hogy a költségvetésben a likviditási célú hitelfelvétel 7,8 milliárd forinttal bevételként is szerepel a büdzsében. Ez azért lehetséges, mert bár a tavaly nyáron 10 milliárdra bővített keret jelenleg mínusz 7 milliárd körül jár, és csak a kormánytól kapott ajándék miatt nem 8 milliárd, mégsem jelentkezik januárban hiányként. Csak az egy év leteltével fog, azaz, a pécsi költségvetés ennek köszönhetően csak nyáron fordul mínuszba, körülbelül 9 milliárddal.

A költségvetésben a közhatalmi bevételek, azaz az adók között a 2011-ben várt 12,6 milliárd helyett 15,7 milliárd szerepel 2012-ben. Ez némileg ellentmond annak, hogy a városvezetés várakozásai szerint az adóbevételek 2,2 milliárddal nőnek, azaz, jó eséllyel itt egymilliárddal "túlszámláztak" a városházán. Az ugyanis szóba sem jöhet, hogy a város vezetői akkor nem mondtak igazat, amikor az adóemelésekről beszéltek.

Kozmetikázott benyomást kelt a költségvetés a "tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése" sora is, ahol 2 milliárd forint szerepel. Mint ismert: az ingatlaneladások tavaly és idén is igen szerény mértékben teljesültek, ennek ellenére továbbra is hatásos eszköz az értékesítés némileg túlzó tervezése. Igaz, némileg ellentmond a Fidesz érában készült költségvetések gyakran hangoztatott őszinteségének. Ugyancsak iparkodnia kell az illetékeseknek ahhoz, hogy a szintén betervezett 617 milliós bevétel teljesüljön az önkormányzati bérlakások eladásakor.

Számol a büdzsé több mint 2,5 milliárd forint tavalyi pénzmaradvány igénybevételével. Információink szerint ez abból az EIB hitelből származik, amelyet még a szocialista városvezetés vett fel, és amely része annak a bizottsági vizsgálatnak, amely a város eladósodottságának okait és felelőseit firtatja.

Rövid számításaink szerint mindent összevetve a költségvetés 28 milliós szufficite legkésőbb nyáron eléri a 10-12 milliárdos hiányt. Mellesleg a költségvetés működési kiadásai már a jelenlegi táblázat szerint is 1,9 milliárddal meghaladják a hasonló célú bevételeket.

Drága nullszaldó

Mindennek ára van, a papíron pluszba hajló költségvetésnek is, így a határozat számos megszorítást tartalmaz. Elmarad a Sopianae terv II/I, a még az EKF idején tervezett, 1,6 milliárd forintos Pécs-kelet szociális városrehabilitációs program, és az omladozó pécsi tűzoltóságot sem újítja fel idén senki.
@geolog:

Apukám, egy fizikai, vagy orvosi Nobel-hez kurva kevés, ha valaki zsidó.
@a szív fészkei: ja, sikerült a XII. kerületi fideszes önkormányzatnak egy szélsőjobb kegyhelyet csinálni:((( lásd a Fabiusnak írt kommentemet.
@Dr. csaknézek...: na de pont attól hiteles, hogy ő maga is zsidó és utálja a zsidókat:)))
Ő már csak tudja...Tudod, a zsidók lopnak, csalnak, hazudnak, de ha találunk egyet, aki rosszat mond róluk, annak hiszünk!
@aritus: Azért a domina nem sima talpas kurva. Ahogy tudom, ő a felettes én szinte, a büntető, a megszabó akarat. Valami ilyen megmondóasszony-értelemben baromkodták el a dolgot Indexék, mert van Vásárhelyinek egy ilyen attitüdje.

Nem mondta sem lecsekkoltam, sem én (akinek nem írtál,de most belepofázok) azt, hogy ronda és jogos az alázása ezért. Nem is szép persze, de hát a zidő vasfoga repked felettünk... Nem hiszem, hogy a külseje volt a téma a cikkben.
Eszükbe jutott ez a mém - ami nem azt állította, hogy valóban pénzért örömködik bárkivel - de ez korántsem tényleges, karaktergyilkos dehonesztálás. Az lenne,ha alkesz, elmebeteg, pedo, tolvaj, stb. stb. jelzővel lett volna megvádolva - szóval valami valóban ótvart ragasztottak volna komolyan rá. Ez polgárpukkasztás volt, felcseszni a balosok adrenalinszintjét.

Persze, hogy nem vagyok összevethető vele, mint névtelen de amúgy is noname kommentliba.
Nem is vindikáltam a jogot erre, nem is mentem ez irányba. Amire őt se nem kényszerítette senki. Azon az úton vannak ronda nagy gödrök is gyakran - ez papája sorsából tudnia kellett.

És igen, ma nincs már kéhlek alássan, nincs bokacsatt, meghajlás, nincs nagységos aszonyom, kisztihandolom azt a kis sziromkezét, stb. - ma ilyen durva a közbeszéd. Kurvázzák is az embert gyakran. Még az anyukáját is.

De amikor a fenti, szóban haláludvarias duma folyt, akkor lőttek embereket a Dunába és indultak a marhavagon transzportok a halálba.

Tudom, hogy sok minden a szavakkal kezdődik. DE szerintem lehet súlyozni. Ahogy egy tanárnak, szülőnek, politikusnak, stb. se lehet erővel, felülről kivívnia tekintélyt, csakis pusztán a levésével, ahogy jön-megy a hétköznapokban - ez újságíróra, bárkire is igaz.
@aritus: erre mondta anno a Raul Wallenberg szobránál Demszky, hogy maradjon csak ott a pipi és látszódjék, kik járnak oda elébe. És kik Wallenberghez.
@aritus:

Ja...

Az ürge egyébként zseni volt valóban, de soha nem volt százas.
A 90-es években egyébként több éven keresztül Pesten élt, és egyszer egy élő, itthoni rádióműsorban le kellett keverni, mert tele szájjal elkezdte szidni a zsidókat...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az ilyen stílusú kommentek általában a jelenőség bagatellizálását szolgálják. A konkrét esetben viszont azt sem értem mi szükség volt rá. Viszont a letagadása tényleg ultra gáz. Gondolom azért meglepte, hogy bármilyen következménnyel járhat az internetes jelenléte.
@Fabius: pusz. Marhára megpróbálok.
@aritus:

Jó megfogalmazás, egyetértek.
@aritus: lehet persze...

de azért tettek ők le az asztalra...tudom lopnak, mindenhez amihez hozzányúlnak eltűnik...persze...

de vmiért kellenek mindenhol a gazdaságokban...
@geolog: Téged sem lehet senkivel összekeverni. Ragozd még.
Ez itten egy betefonálós műsor? Igen? Akkor üdvözlöm drágabolgárúr, a nevem le van adva a hölgyeknél. Én nem a mai témához akarok hozzászólni, ez maguknál általában nem gond. Naszóval, a MALÉV ügye piszkálja még mindig a fantáziámat. A volt dolgozók összegyűltek a cég központjánál ahol beszédek hangzottak el, majd egységgé összeálltak és megindult a MALÉV utolsó vonata, utolsó útjára. Átment a Lágymányosi hídon, aztán a rakparton a Gellért tér felé vette az irányt. A sors fintora, hogy a Petőfi híd előtti feltételes megállón is áthaladt a szerelvény. Karthago-Alsón (leánykori nevén: Zöld Pardon) nem állt meg, mivel a gátlástan Fidesz akkora sómennyiséget szórt szét a területen, hogy teljességgel ellehetetlenült az élet, így utasok sincsenek mára. Mintha a koreográfia tudatos részét képezte volna ez a véletlen, hogy épp arra mentek. Fideszesek ne keressenek rejtett összefüggéseket a dologban, nekik ez nem fog menni. Az irónia telitalálat, főként ha az tudatos volt. A Fidesznek mihamarabb a történelem szemétdombján kell végeznie (igaz ugyan, hogy elfogult vagyok), de nekem a MALÉV és a ZP is szívügyem. A Pardonnak mint tudjuk azért kellett csúfosan végeznie, mert a Nemzeti Kreatív Rémálomgyár főintendánsa, többfelvonásos (választási ciklusos) darab reményében, országzászlót óhajt a területre. Bizonyára nagy ünnepség keretei között Pali bácsi majd el-semmitmondja a tőle szokásos patetikus beszédét, Erdő Péter bíboros meg kibaszottul megáldja az egész odaszart hóbelevancot. Kell ez nekünk, mondja meg! A Szolidaritás éppen most összefogásra szólított fel, meg ilyesmire, de itt aztán tépheti a száját a választópolgár, éhségsztrájkolhat, demonstrálhat, semmire nem megy vele, minden lepereg a fiúk kritikai záporok ellen impregnált cifraszűréről. Ebből adódóan, szerencsétlen Kónya Péter is sokkal nagyobb gyakorisággal álmodik szélmalmokkal, mint Szamantafox dudáival. Most mondja meg drágabolgárúr, mi a fasz lesz ennek a vége. Ja, amúgy semmi bajom a Klubrádióval. Van, oszt kész.
@Dr. csaknézek...: Ja magyar csaja volt. Igen, legjobban zsidókat zsidók tudnak utálni, faktum. Mindent tőlünk tanulnak szegény buta nácik. :-D volt Fischernek egy élete, egy gyerekkora, egy anyja - hát csoda, hogy még ennyire minimálisan normális maradt. Amúgy magyar apja volt. hu.wikipedia.org/wiki/Bobby_Fischer

Aki rá hivatkozva zsidózik, az is csak zsidót utánoz, mert még gyűlölni is hülyébb náluk. :-DD Ja de uncsi ez már.
Ja hát a poszt jól leírja azt az attitűdöt amit általában nem csípnek a mai magyar jobboldalban, nem éppen szalonképesek...
@a szív fészkei: "Azért a domina nem sima talpas kurva. Ahogy tudom, ő a felettes én szinte, a büntető, a megszabó akarat."

Jaj, de szépen tetszett mondani... ♥

:D
@prof...de nem dr felebarát: engem nem kell meggyőzni, tudod irónia:)))
@aritus: manapság kiveszendőben van...már én is benéztem..sebaj :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Láttad a Napfény ízét? abban azért eléggé realistán benne volt ez a jelenet. Szivatás a kínhalálig?? Egy felnőtt ember ezt hiheti?

Akkor mondjam azt, hogy Jézussal is csak szórakoztak a rómaiak?
@Knósszosz: az is megkapta még két hónapra az engedélyt...ez is fura nem,...miért pont két hónapra?...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit kell azon védelmezni? Ha nem fogják fel, kicsoda, miért nem hagyod őket? Gyöngyöt disznók elé? Nem értlek. Nekik Kapócs Zsóka a művészet és passz.
aki vásárhelyinek díjat ad, az annyit is ér....
@a szív fészkei: kedves szív, a vita nem arról folyik, már szándékom szerint, hogy ezt Vásárhelyi tűrhette volna vagy sem, vagy riposztozhatott volna valami frappánsat, hanem arról, hogyha bírósághoz fordulok azért, mert úgy érezem, hogy a méltóságomban stb megsértettek, ez vajon a cenzúra kívánása, vagy maga a cenzúra, a sajtószabadság elleni merénylet-e? Én azt képviselem, hogy nem. Nem véletlen, hogy még a szabad világban is lehet bírósághoz fordulni ilyen ügyekben. Cenzúrázni, sajtószabadságot eltiporni csak a hatalom tud, neki vannak meg erre az eszközei, pénz, paripa, törvényhozás, végrehajtás, megfélemlítés stb. Te, meg Fabius, ha jól értem, azt képviselitek, hogy már ez is cenzúrára hajaz, aki szájára veszi azt, hogy kívánja a sajtó szabadságát, az nem fordul a bírósághoz, akkor sem, ha úgy érzi beletiportak. Na, most itt tartunk, az álláspontok nem közelítettek, de én nem bánom:)) Nem kell mindenben egyetérteni, sőt!
Bátorkodom belinkelni Hont András "Ne legyen egyetértés" c. írását (aki egyébként nagy kedvencem:
hirszerzo.hu/velemeny/2012/1/5/Ne_legyen_egyetertes_NTX4UN
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy a munkaszolgálatos pucéron hideg vízzel locsolás nélkül is halálra volt szánva a keret, a hadsereg tagjaihoz képest. Se megfelelő ruházta az orosz télhez, se mása nem volt. Ha életben maradt - pl. apám - az a természet csodája volt (pláne még orosz hadifogság után is).

Aki a fegyvertelen alávetettet egyenrangúan akarja láttatni , hogy felmentse a szadistákat, tényleg ne menjen kölykek közelébe.
Volt már náci ruhában iwiwen pózoló - hagyományőrző - töritanár, iskola igazgatóhelyettes. magánidejében, gyerekek közt, iskolai táborban jópofizott náci ruhában. És nagyon meg volt sértve, hogy ezért járt felmentés. Egyházi suliban tanított, onnan eljött akkor - na de most már iskolaigazgató lett Ordason! www.origo.hu/itthon/20070621tanar.html
@aritus: Nem vitázom azzal, amit állítasz: cenzúrázni valóban csak a hatalom tud.

Csak az a hímpor szerintem azért törlődött le ezzel, mert a véleményszabadságot az azért küzdő tolerálni lenne kénytelen akkor is, ha az rajta csattan is. Az erre példaadása ereje veszett ezzel kicsit el, nézetem szerint.

Igen, lehet, hogy akkor a mértéken vitázunk kicsit. :-)
Meg főleg, minek kell egy interjút letiltani, ha abban elmondta, amit akart és ami megvilágította volna a szitut? Ez sem cenzúra, csak fura.

De persze éljen az egyetnemértés!! :-DDD
Persze a Bell & Sebastian nevű seggarc az elnézéskérést már nem tartotta fontosnak.
@a szív fészkei:
Agyamban ezer cenzor ül,
Minden szavamra ezer fül
Valaki helyettem gondolkozik
Valaki helyettem távozik
:))) De szerettem az Európa Kiadót
@a szív fészkei:

Érdekes, hogy a náculás, a buzulás meg a faszlóbálás mekkora divat a "keresztény, konzervatív polgári körökben"! ?DDD
@a szív fészkei:
Kurvára nem értitek, hogy a véleményszabadságot nem egy sértett nő szemérmessége veszélyezteti.

Így írt a Bede a cenzúrázott korban ...

index.hu/velemeny/menonemmeno/2009/11/06/fikazni_meno/

És hol van most ?

Éppen hol fikázik, ha olyan menő ?

Sehol, anyafej. .... Sehol.
@Dr. simonmondja.: tényleg hol van? kirúgták az indextől? Egyébként Szily, meg Bede ugye azért cikiztik Vásárhelyit, mert "bérretteg", oszt amvel ő "rigatott" az sehol nincs a fideszvalósághoz képest. Szily meg most Orbán évértékelőjéről olyat benyalt:(((
@Dr. simonmondja.: Kilépett, ahogy Tóta. Mi kellett volna csinálnia? Marad, mint Szily és dicséri a legutóbbi Orvbán-beszédet?

Tehát előre menekült a hogyan is kell barátságosabban Indexet-írni korszakból, kiment Dél-Amerikába vagy hová.
@a szív fészkei: ő csinálta a matula magazint, ugye? Az jó volt.
@aritus: Az indexesek Orbán nemi életéről nem írtak riportot, ugye.

Az a nagy élcelődésük pont csak Orbán győzelméig tartott.

Nincs már MENŐ-NEM MENŐ.

A fiúk már nem hisztiznek a cenzűra miatt.

Ahoj poplacsek.
@aritus: @a szív fészkei: Szily nem benyalt. ő pontosan ugyanúgy, mint egymillió másik, tényleg azt hiszi, hogy vannak kommunisták a spájzban, kell ellenük küzdeni, ebben Orbán pozitív, és erre az alaphangra jön rá csak minden más. ez az az alapprobléma, ami miatt itt tart az ország, hogy ezt a hülyeséget vagy 1,5 millió ember vallja, sajnos nem csak azok az 50-60-sok, akik nem csináltak karriert Kádár alatt, és azóta mind azt gondolja, hogy csak és kizárólag a kontraszelekció és a komcsik miatt; de még a gyerekeiket is sikeresen felnevelték ebben a szellemben. Budán csupa elnyomott, meg nem értett, kisemmizett, eltaposott egzisztencia van. ja, az ország legdrágább lakásaiban ücsörögve. (fingom nincs, honnan jött Szily, ez a budai gondolat nem rá vonatkozik, hanem illusztráció)
@is: Aki nem látja, hogy itt a legnagyobb kommunista maga Orvbán, az bárhonnan jött, hülye.
@reálisan: 17:01-es bejegyzésedhez. Ezt írtad: "Hát nem mi - és ezt sohasem fogjátok megérteni - a nemzetünk iránti mélységes tiszteletből írjuk a MAGYART nagybetűvel, itt azért, hogy megkülönböztessük magunkat a nyomorult senkiházi hazaárulóktól, akik ilyen posztokat írnak! Szerencsére kevesen vagytok! Hajrá MAGYARORSZÁG!"

Bizony háromszor is elolvastam, mire megértettem, mert a nagy nekibuzdulásban elfelejtettél kitenni egy vesszőt vagy kettőspontot ide: "Hát nem: mi - és ezt sohasem fogjátok megérteni - a nemzetünk iránti mélységes tiszteletből..."
Anélkül a kettőspont nélkül ugyanis értelmetlen volt a mondatod... Persze, ez az álamfői korszakban nem sokakat zavar. Gondolom a nagy magyar hevületben pedig Romániát kis r-rel írod, és persze Clemenceua-t is kis c-vel, akárcsak nemecsek ernőt.
Az ember nem attól hazafi, hogy a magyar nyelv helyesírási szabályait kényére-kedvére meghágja...
@Betelgeuse-2: gépelési hiba, a franc egye meg: Clemenceau.
@anyósnyelv: meglestem, több, mint 8 millióan laknak abban az egyik USA legnagyobb városában, úgy hogy elmész a jó piklibe ehhez a 35 ezer rendőr, majdnem kevés.... Bár ki tudja... nekem soknak is tűnhet, mert nem rontok öregekre,lopok pénztárcákat... meg egyátalán herótom van az erőszakosságtól!
@Dr. simonmondja.: @a szív fészkei:

Bede önmegvalósít Dél- Amerikában. Nulla% közélélet, 100% gyakorlati tapasztalat a bejárt helyekről, helyiekről, viszonyokról, kalandokról Bolíviától Antarktiszig. Fasza képekkel, szerintem jó szöveggel. Olvassátok, érdemes. Igazi életszagú Bede-kker.

panamericana.blog.hu/
@aritus:
Ha a komment miatt rúgták ki a Pázmányról, akkor az azt jelenti, hogy van fejlődés a jobboldalon.....
A helyzet az, hogy igaza van a vezérnek. Mint minden nagy elődjének is. Még rengeteg munka vár rá, mire mindenki megérti a rendszerét és meg is szereti. Addig sajnos az ilyen általatok leszólt úttörőkre ( ez mondjuk magáért beszél) van szüksége.
@Fabius: Képanyagnak :-) Hátha sírásra bírod az Orvicsek és egyéb családokat is (mint a merkelesen a Guardian - Az még a nemzeti nagylétükben is alázta a szereplőket). www.femina.hu/hirhatter/kepes_cikkek/osszefoglalo_hatodik_het_2012
@is:
de azért sikerült telibe találnod :)
@Fabius: Kösz, aranyos, majd belenézek. Szerintem is békén kéne hagyni minden állatot és nem kell szemetelni. És ezt így ingyen bérmentve, itt a fotelomból kikövetkeztettem. Nagyvalag pénzt megspórolva!

Szúnyogokért meg pláne nem irigylem,de az az hosszúorrú jószág az egyik képen nagyon édi. Kicsit olyan garasdezsős a nézése.
@Dr. simonmondja.: Ezt hogy érted? Kit árult el, kinek a vesztét okozta?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagy sikere lehet - íme bizonyság isten és az Eu előtt, hogy a felesége megérdemelt főnénisége mennyire nem veszélyezteti az ő karrierjét se. Hát még ha egy férfival élhetne együtt!
@a szív fészkei: Honnan tudjam ?
Lehet, nogy pont azért a domináért fizették meg ilyen jól, hogy két éve lazul.
Csak fikázom, mert fikázni menő.
mely részben nem szerepel joda a hatbol?
@is: De ha nem csinálhattak karriert - ami hozza a pénzt - honnan volt Buda legdrágább lakásaira vételáruk? És még mindig ott élniük lehetőségük? Azt valamiből finanszírozni kell - Budán, pl. Pokornia - már mióta van pl. ingatlanadó. Meg minden drágább.

Szóval, hogy sértettek a be nem futásuk okán, azt értem, hogy orrolnak emiatt a komenistákra és Orvbán lett a védszentjük ebben (úristen!), azt igyekszem felfogni - de honnan a masszív jólétük még mindig?
@Dr. simonmondja.: Bocs, azt hittem,konkrét infóid vannak. A dominaság felvetése ekkora pénzt ért?

De fikázz bármit, ha megnyugtat. Felőlem aztán...
@a szív fészkei:

Dolmányos hangyász, tényleg cuki. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hubazz. Ütősebb, mint néhai nagyanyám házi eperpálinkája, pedig az se volt matyóhimzés.

"Üdvözölte-e Ön uniós biztosként, hogy a Magyar Parlament bűncselekménnyé nyilvánította a roma közösségben a szocialista kormány idején rettegést és félelmet kiváltó rasszista indíttatású egyenruhás felvonulásokat?"

Ja. A Vér és becsület megemlékezést is hogy szétzavarták mán a minap. Mer'hogy teli volt rasszista indíttatású egyenruhákkal. (De lehet, hogy tévedek)

"Hol, mikor mondta el Ön a tegnapihoz hasonló bírálatait, amikor Magyarországon a szocialisták és az Ön politikai családjához tartozó SZDSZ volt hatalmon, és öt cigány családot irtottak ki bűnözők különös kegyetlenséggel egy rasszista indíttatású sorozatgyilkosság során? "

Azt hittem egy darabig, hogy a faszi normális. Aztán a zipadon irt kotmányon meginogtam, most meg látom, hogy pont ugyanolyan idióta faszfej, mint a többi pártbéli főcimborája.
Odavoltam, megjöttem. Történt valami? Esetleg valaki megint felkérte az USA kormányt arra, hogy kit küldjenek ide nagykövetnek? Kemény ez a magyar nyomás a világtörténelemre...
@DarthVader: Lehet, hogy nem véletlenül nem lehet kommentelni :)
@a szív fészkei:

Mondjuk ez is le tudna a karmaival bontani egy bunkert, úgyhogy csak óvatosan!
@DarthVader:

És ne feledjük, amikor tolókocsis terhes kismamáknak lőtték ki a szemét.
@DarthVader: ""Hol, mikor mondta el Ön a tegnapihoz hasonló bírálatait, amikor Magyarországon a szocialisták és az Ön politikai családjához tartozó SZDSZ volt hatalmon, és öt cigány családot irtottak ki bűnözők különös kegyetlenséggel egy rasszista indíttatású sorozatgyilkosság során? "

Na erre mondják, hogy odaszarsz a küszöbre, aztán becsöngetsz papírért...
@a szív fészkei: Szerinted Orbánék mennyit kaszálnak a teljhatalommal ?
Gondolom, annyira fizetik meg azokat, akik kilövik az űrbe az akadályokat.
Ilyenkor egy jó genyó sajtó aranyat ér.
Miazhogy nem Ildikó kapta a "sajtószabadságért a világon legjobban küzdő hőse" díjat? ;)
@Dr. simonmondja.: itt nem egyszerű kaszálásról, hanem az ország anyagi javainak birtokba vételéről van szó. Egy sajátos Fidesz- osztály létrehozásáról, amiből bárki pillanatok alatt kieshet, ha nem fogad szót. A diktatúra a csapaton belül jóval keményebb, mint amit az átlagpolgár érez. Mi csak megszívjuk és dühöngünk. De a buliba nagyon nehéz bekerülni. Nem értik a rajongók, hogy ez az egész nem értük van.
@Kandabula: "Mi csak megszívjuk és dühöngünk. De a buliba nagyon nehéz bekerülni."

"A Korrupció az, amiből kihagynak"
Amíg így írsz, hogy: "bayerzsoltok és bencsikandrások"

és ezzel szemben "Vásárhelyi Máriáról és a Szily-Bede"

addig te is csak egy fizetett csaholó kutya vagy! Egy egyszerű bérfirkász! Objektivitás nélküli, mint az összes díjaitok, rendezvényeitek!

Adjátok a haveroknak, mint a Kossuth Díjat akartátok a köztörvényes, elítélt adócsaló sasjózsiknak!

Ezek vagytok, ezért szavaztunk úgy, ahogy szavaztunk! És még százszor is így szavaznánk, és így is fogunk! Mert ti méltatlanok vagytok rá!
@DarthVader: "Azt hittem egy darabig, hogy a faszi normális."
Attól lehetett, h nem szólalt meg.
@Behajtó70: "...ezért szavaztunk úgy, ahogy szavaztunk! És még százszor is így szavaznánk, és így is fogunk! Mert ti méltatlanok vagytok rá! "

Ennyi ? Mi van akkor ,...ha Ők is méltatlanok rá....?
@MolnarErik:

Megszólalásig európai politikus.
@Behajtó70: Két éve azért szívunk,...mert Ti megharagudtatok két- három tolvaj politikusra ??? Mert a Tieitek nem lopnak ??? (Eleget....)
@Dr. simonmondja.: Hát Mariska nem lett kilőve ezzel, hanem sőt. De tény, hogy semmi sem drága nekik a teljhatalomért..

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Majd, ha az ürgebőrbe kötött titkokat kell a csőszkunyhóból előásni pl. a nemzetközi puccsról, akkor be lehetne vetni a csőszkunyhóval szemben. Lehet, hogy Bedét ezért küldték ki? Na összeállt a kép.
Jól van, címlap=kormányimádó kommentek - visszaállt a világ rendje. Jó megkapaszkodni ilyen biztos dologban.
@dr kíváncsivagyok: Hú de nem akarnék Orvbánra méltó lenni! Az lenne a vég.
"Az EU nem Magyarországgal tárgyal, hanem Magyarország borzalmas kormányával. Azzal a kormánnyal, melynek tagjai kipaterolták innen az IMF-et, és kokikat, valamint sallereket osztogattak Európának. Azzal a kormánnyal, amelynek feje folyamatosan az agglomeráció kocsmáinak színvonalán nyilatkozik az Unióról, és gémeskúttal a farzsebében megy tárgyalni, hátha valaki még nem tudná, mekkora őstermelő."

nepszava.com/2012/02/velemeny/para-kovacs-imre-mikor-jonnek-az-ufok.html
@gmower: Itten már nem korrupcióról van szó. Nehéz ezt megérteni. Sőt. Korrupcióról szó sincs, (pár kezdő persze még belekeveredhet) itten már presszióról van szó. Korrupcióra semmi szükség.
@Behajtó70:

Aztakurva. Orbán seggében beszél a tampon? Haladás ez én mondom.
@Behajtó70: Hülye vagy! Nem veszed észre hogy ezek még többet lopnak és sokkal rosszabbul vezetik az országot?
@geolog: Na kizsidóztad magad? Tudod milyen szánalmas amikor nyomorult életed kudarcait a zsidókra fogod?
@geolog: A Nobel díj átadás? Hát szar ügy, hogy az atombomba magyar tudósai zsidók voltak. Már értem, a kisebbségi érzésed miatt utálod őket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akik nem gratuláltak Göncznek www.nepszava.hu/articles/article.php?id=520473

Olyan szinten nem képesek diplomatikusan viselkedni, hogy Fejes Endre ha ma írná, róluk írhatná a Jó estét nyár, jó estét szerelem címmel a művét. A kis feltörekvő sudribunkó esztergályosról, aki "lenni görög diplomat" és úgy szédít nőket...
@Fabius: Ő azért van ott, hogy felfogja a szart? Issza minden szavát és méltó rá?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Handó Tündéné nyilvános blogot vezet, de véleményezni a mondandóját nem lehet. Ehhez képest a twitteren picsába elküldhető dajcstomi haladó szellemű igazi tökös gyerek.

Egyéb kérdés?
@a szív fészkei: 1945 február 11. Akkor törtek ki a Várból. Azt ünnepelték. Nem írom le ők minek nevezik.
@Fabius:

Csak irigykedsz. Tudom, hogy valójában te is szeretnél egy kicsit Szájer lenni! :D
@aritus: Csak Orvbán kottáját játssza le Tarlós összeállva a nyilas érzelműekkel. Parancsot teljesít. Eichmann is ezt mondta.

De figyelj, ha nem antiszemita és nem náci valaki , de úgy csinál, mintha az lenne, összekacsintva azokkal, helyeztbe hozza azokat, egyetért velük, - akkor mennyivel különb náluk?

Oké, tán finnyásan nem ő nyitná ki gázcsapot, ha úgy hozná ne adj isten a helyzet. Nem ő vágná puskatussal fejbe vagy lőne le a végsőkig elcsigázott Radnótit, akit nem fogadtak már sehová kórházba és minek éljen az ilyen? Talán félrenézne a lelövésekor és nem segítene. Akkor mennyivel jobb a náciknál? "Vétkesek közt cinkos, aki néma."

Aki úr volt és erkölcse volt, az ilyen volt akkor, amikor élet-halál kérdés volt, hová állsz: www.magyarszemle.hu/cikk/az_ur_szarnyas_angyala
Görgey Guidó, Thassy Jenő - csupa y, dupla s - meg akarták menteni Szerbet. Radnótiért is sikerrel petícióztak jobboldaliak. Éles helyzetben, sokat kockáztatva de megtették.

Lehet így is.

Mert nekem mindegy, hogy Orvbán, az a Tölgy nicknevű vagy épp Tarlós mit gondol kis rózsaszín lányszobája mélyén. Ahogy láthatóan viselkednek, sajnos a nácikkal látszanak egyetérteni vagy nekik segíteni.
A fenébe! Értitek, hogy itt miről van szó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Gondolom kezdetnek megtenné, ha letiltanám a kommentelést :-D
@Fabius:

Ebben az esetben a USS Charlize Theron imperial osztályú Csillagromboló tűz alá venné Zuglót! :D
@a szív fészkei:

Egy olyan országnak, ahol egy Radnótinak, ahelyett, hogy a seggét kinyalnák, pusztulnia kell, nincs mentsége.
@Fabius:

Vicces gyerek ez a Fabius, első tiszt... tüzeljen tetszés szerint.
images.wikia.com/starwars/images/5/51/Executor-CHRON.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tulajdonképpen te sem vagy százas :D

A rendszer kiléptetett, mert az IP címed nem egyezik a belépés során eltárolttal. Jelentkezz be újra úgy, hogy kiveszed a pipát az "IP cím ellenőrzésből"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hallod-e, most miért is akarod, hoyg belépjek eme citromail-es fiókba?...vagy ez eltévedt?...
@prof...de nem dr felebarát:

Miva? Ti nem tudjátok megnyitni? Vagy én basztam el valamit? Lehet, hogy nem lehet mail-fiókból linkelni? Akkor bocs!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te nem lenni informatikai okostojás :D nekem is kéne előbb a bejelentkező felhasználó neved és a jelszavad :D te zseni :D

ments le azt pakold fel valahova
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mélfiókból nem tudsz linkelni. Tedd az indára, képfeltöltésre és onnan linkeld.
El ne mondjátok Charlize-nak mekkora fasz vagyok!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Zúzunk a jégtáblákon .. én meg pár Hummer.
Na mond csak mi a pálya, ha jég van menni kell ..
Innen már nincs kiút, csak ha Chuck kihúz ..
Nekem bejön ez a Hummer, nekem bejön ez a Hummer.
Csak akkor driftelek a jégen, ha fagyott elég mélyen vagy megtalálsz egy lékben."
@Dr. csaknézek...:

Akkor viszont Kalifornia legnagyobb mamutfenyőjét a Vezúv lávájába mártom, és azzal írom fel az égre!
@G.I.J.: A kérdésről az 1994-es szilveszteri rádiókabaré konferansziéjának egy mondata jutott eszembe, az akkori kormányról mondta, akkor nem igazán értettem, miért, azóta megértettem.
Valahogy így hangzott ez a mondat: "az embernek, elnézve ezeket, az az érzése, hogy a hatalom a b.szásnál is édesebb".
A konferanszié egy bizonyos Fábry Sándor volt, aki valahogy szelektíven állította fel eme diagnózisát, de kérdésedre jól passzol ez a történet, tehát a szakállas fiatalember megízlelte a hatalom ízét, és köszöni szépen, de másnak nem akar adni belőle.
@prof...de nem dr felebarát:

Épp most nézem az Enciclopedia Galactica online verzióját, a Földről írt szószedetet: "Barmok!" a Hummer ügy után bővítették: "Kibaszott nagy barmok,hát ezt tényleg nem hiszem el!".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezek szerint én pesti budai vagyok. Ez most vajon szitok vagy bók? :-))
@Kandabula: Ez sajnos így van. De ez nem most kezdődött, már sokkal régebben. Akinek szeme van a látásra...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De hová tűnt Sauron? Leugrott a kocsmába?
Na jó éjt gyerekek, érezzétek magatokat otthon, csak ne viselkedjetek úgy!
Hu, nem kellemetlen ez a zambiai edző... :-)
Már jönnek a háromnevűek!
Kérlek tisztelettel!
Hozzátok a lovamat! nem azt, a fehéret!
@Behajtó70: tőletek én sohasem akarok méltó lenni soha semmire, bazdmeg!!!

amilyen seggfej vagy képes vagy ide rettyinteni publikusan,

menj a kurva anyádba!!!
@a szív fészkei: volt rengeteg dili, meg tiltás, tudod akkor amikor János volt a király...akkor egyik könyvesboltban, véletlenül, mert érdekes borítója volt és a kerületi Szabó Ervint már kiolvastam!!!! SIC. megvettem: Ajni: Buhara onnan belülről ők írták azaz egy író onnan ...és akkor még bennem nem volt ilyen "betegség" hogyismonnyák: politika meg jobboldal baloldal hanem voltak a Pál utcai fiúk a magyarázom a bizonyítványom (ezt fejből színpadon félévzáróra a szülők és nebulók valamint a tanarak előtt mon'tam el nem úttörőnyakkendőben hanem apám egyik selyemnyakkendőjében hahahaha) szóval tanultam azt, hogyan élnek ott ahol még a madár sem jár meg a nyóckerben...és jó volt...a két évi vakációt többször is elolvastam..de mint mondtam már volt műhelyünk krampácsoltunk is nagyokat és nyári szünetben meglátogattuk a sulit mert csak és látván, hogy bizonyos építő szülők ott nekünk építenek új tornatermet meg megyebeket hát beálltunk mert megkérdezték akarunk e és velük együtt mentünk haza fáradtan és koszosan de kurva büszkén...a tanács adta az anyagot és a szállítást a többi a mienk volt, szabadtéri kézilabda pálya és sok minden és akkor otthon sem dumcsiztunk ilyen izékről és azért nem jártunk templomba mert úntuk...és nem mondtuk senkinek hogy olyan rádiónk van amin van rövidhullám és a SZER-t hallgattuk lehúzott rolók megett de azt is meguntuk mert a szöveg se kaját se több pénzt nem adott...
ja, és a szülők tudták, hogy az ő gyerekük csak egy évig vagy egy évig sem fogja használni amit építenek, de épÍtettek, mert a gyerekeknek kellett és nem volt más megoldás...egymástól vettük át a tankönyveket mert nem volt elég új és pénz sem annyi...

kis 1.3 millió dolláros Bugatti Veyron bevezetve a tóba na ez a szemlélet sem volt, megtanultam vigyázni a dolgaimra...mert tudtam -mentem vele- mennyit és hogyan dolgozik ősöm, és hogy anyám aki reggel 7-kor friss meleg reggelivel ébresztett azt is tudtam, hogy ezért reggel 5 előtt felkelt ellátta a szükségeset és még erre is maradt ideje és a ruhám frissen vasalva várt az ágyfején és a Pajtival kikísért a kapuig...
Unalmas már nagyon a "kádárista" trükk emlegetése.
Ez NEM kádárista, hanem orbánista, csak a t. cikkíró nem meri leírni!
gyűlölködő fröcsögés- enélkül már nem megy, kedves posztoló?
A nagykövetek, mióta világ a világ, mindig ezt művelték. Beleszóltak zsürik munkájába, háttérből dolgoztak meg döntéshozókat. Ha Karamell győz valahol, lehet, hogy az indiai nagykövet keze van benne.
@wip: ne fröcsögj, MINDEN ország így trükköz minden rendszerben, imádott kádárkád alatt is.
@Farkantoán Chatpartner:

Apuci, ha már annyira kedveled a fröcsögés szót, utána nézhetnél, mit is jelent.
@Farkantoán Chatpartner: történetesen nem így dolgoznak a nagykövetek. Egy példa: nagyon ügyelnek arra, hogy nyelvtanilag helyesen fogalmazzanak, mert sérti a címzettet a pongyolaság. Mivel az is egy tanulható és tanulandó szakma, az amatőrök mellé szakapparátust szokás kinevezni. Bár ebben a seggnyalós időszakban már lehet ott is az a fontos, hogy megbízható legyen, komcsi trükk a szakértelem? Mert akkor még mélyebbre áshatjuk el magunkat, mint ahol vagyunk.
Könyörgöm!

Írja már meg valaki, hogy mi a lófaszt írt ez Szalay-Bobrovniczky Szalai Annamáriáról, amit állítólag mindenki tud, csak én nem...
@Rodeo36:

Már megvolt. Mikor az a *&#+§đĐ* Nobel-díj bizottság annak a magyargyűlölő, kies hazánkat rágalmazó liberbolsi ázalék "imrekertesz" tudjukkinek adta a díjat (nem is ér az semmit, elvégre az a nobel izé is tudjukki volt) akkor már ezrivel mentek az e- és nem e- mélek a belga királytól az ENSZ főtitkáráig minden számbajöhető nacsalnyiknak, hogy tessék visszacsinálni, amíg még nem késő!
Szeretnék innen kilépni ,mert ahogy nézem és olvasom itt nagyon kevés a gój a bennfentes zsidók határozzák meg ,hogyan lehet MAGYARORSZÁGOT ócsárolni szidni mindent ami nem liberális de hát vegyék már észre a liberalizmus régen megbukott Kiszállok
@geolog:

Irigyellek az egyszerű világlátásod miatt, mert neked sokkal könnyebb döntéseket hoznod.
@Farkantoán Chatpartner: NA de hogy ennyire primcsin, szánakozó röhejt fakasztva tud csak belepofázni a ti nagykövetetek? Szánalmas papírmasénak is silány figurákkal sakkozik a sakkozni se tudó Nagymestered, az a baj! Mind paraszt, akit a tábláján, összevissza toszigál - bástya, futó, ló az nem lehet a környékén se ugye - , az ilyen elvakultaton kívül, mint te meg a címlapra ideküldött had, mindenki sírva vihog már rajta. Még ehhez is hülye, még eben is nagy rá Kádár bakancsa.

Caramelért - mert így írják - ha az indiai nagykövet lobbizott - ah de finom cigányozás, erre képesek vagytok mindig - akkor az viszont kurvajól csinálta! Nem ilyen büdös lábszagúan, mint ez a háromnevű nímand.
@sentinel-x: Valami betegségéről értekezett, ami szig. biz. de szalonna - utólag - felhatalmazta, hogy beszélhet róla, bár nem kellemes téma.
@geolog: Minek jöttél ide? Küldtek?
ÓÓ, te szegény jobbágy, már azt sem te határozod meg, hogy hová hányhatsz?
@geolog: Minek jöttél ide? Küldtek?
ÓÓ, te szegény jobbágy, már azt sem te határozod meg, hogy hová hányhatsz?

jav. ebben
@Rodeo36: Gondolom, ez most is iskolától, szülőktől függ. Ki mit akar és tud a mikrokörnyezetében megtenni. És pótolni a hatalom nem megcsinálta dolgokat.

Most itt olvasgathatsz, hallgathatsz, amit akarsz, ezért nem vihetnek be. Akor elég volt a szomszéd besúgása és igen.

De a beteges rettegés, gyanúsítgatások, körbeszimat az megvan, ahogy anno Kádárnál is.
@a szív fészkei: meg vannak kis kockás füzetek. Hatékonyabbak a dossziéknál. Azok legalább megismerhetőek lehetnek.
süti beállítások módosítása