Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.08. 01:21 Fabius

Orbán: mese a sokfelé osztott semmiről

Címkék: fidesz orbán viktor évértékelő

Kedves barátaim, harcostársaim, hűbéreseim, lekötelezettjeim, szóval gyerekek!

Köszcsi, hogy ilyen szép számban megjelentetek újra, nagy dolog ez ebben a szutyok időben.Tapicskolok is rendesen a létyóban ami a felvezetőt elgügyögő Balogh Zoliból maradt, bár nehezen tudom eldönteni, hogy a hólé olvadt ki a bakeszból, vagy a tőle megszokott fokozott nyáltermelés maradékában állok. Ha utóbbi Zolikám, akkor igyál valamit apa, mert kiszáradsz mire végzek. No, de csapjunk a lecsóba, kössétek be az öveket! Hogyhogy minek? Egyrészt a TEK előkészületeiből ítélve jobban félek tőletek, mint a hajléktalanoktól, - ha be vagytok szíjazva nem tudtok nekem rohanni - másrészt azért is jobb, ha be vagytok kötve, mert olyat mondok elájultok.

Szóval ahogy már említettem a héten, én vagyok a ti Linkoln Ábrahámotok. Igaz, hogy én nem eltörlöm a rabszolgaságot, hanem a 206 ezer közmunkásrabszolgával éppen bevezetem, és visszaállítom a dolgozók szombati iskoláját is, de szerencsére nincs módotokban kijavítani. Különben is a békemenet emléke melengeti picinyke szívemet, sokba került de megérte! Örömmel látom, hogy Pataky Attis sem hagyta el menetelés után a várost, most is a kör közepén áll, körbe veszik a jóbarátok,  Pozsgay Imre és Szűrös Mátyás. Várjál meg a hakni végén, jövök, te őrült.  Jól esett a biztatás, - mondhatni minden érzés amit adtál, jó volt nekem - most megint úgy érzem magam, mint a málhás szekér elé fogott Overdose. De aki lónak áll az ne nyihogjon, ahogy a dakota mondja. Különben harangoztak. A népnek. Az országnak. Nekünk.

Kedves hölgyeim és unatkozó uraim! Európában 13 kormány megbukott, de én mégis itt vagyok! Hollandiában akkora a córesz, hogy már csak a szélsőjobb támogatásával tudnak működni, de szerintem csak eltévedtek ezek az ostobák, mint egyszeri fűárus a kurvák negyedében. Vehetnének példát rólunk, Unortodoxia parlamentjében van az a valami, amitől jobban pucsít a gárdaoroszlán Vona Gábor mellényén, amitől 20 perc alatt hazudtolja meg saját magát Végtörlesztő Forradalom idején, és még csak fel sem tűnik senkinek. Úgyhogy győztünk, ez vitán felül áll.Amúgy az EU úgy csőd ahogy van. 2011 a bedőlt álmok éve. Nekünk az EU olyan, mint a felcsúti házipálesz: zárjegy nélküli boldogság, amitől a lókupecek opálos kapzsisága ver tanyát tekintetünkben, és amitől olyan bátor büfiket nyomunk, hogy az ájertól felpattogzik a szinterezés a strasbourgi mikrofonállványról. De hagyjuk ezt, most éppen koldulunk úgyhogy a kokiosztás és sallerverés ma elmarad. Különben is, legfrissebb agyszüleményem szerint félni csak a félelemtől kell.

Tényleg tesókáim, azt mondtam már, hogy a szocik a hibásak 2011-ért, de főleg ez a Gyurcsány nevű? Ugye? Mert az elmúttnyócév az elmúttnyócév. Megkérdeztem az asszonyt mint mondjak el ma nektek erről, és szerinte mindent. Úgyhogy tessék: a szocikahibásak meg a gyurcsányahibás, a szocikahibásak meg a gyurcsányahibás. Nem szívesen mondom ezt, de ha nem a szocik lennének a hibások akkor nem mondanám, de a szocikahibások úgyhogy mondom, csakis azért, hogy a hátsó sorban figyelők és a hírtévé előtt ülők is pontosan értsék: a szocikahibások. Ha 52% lenne az államadósság akkor mi adnánk az IMF-nek kölcsön, de mivel az államadósság elleni harc is úgy rúgott pofán minket, mint az önjáró forgóajtó, ezért is a szocikahibások.

De nézzünk előre drágáim, és szövetkezzünk. Igen, azt akarom a középosztály szövetkezzen a nyugdíjasokkal, mert nélkülük beszopjuk 2014-et. Úgyhogy meg ne halljam, hogy valamelyik egykulcsosát sirató, magát konzervatívnak hazudó fórumtroll inaktív semmirekellőknek nevezi szeretett szövetségeseinket! A szenilis marházás innentől a múlté, ahogy a szellemi frissességhez kötött választói jog követelése is! VILÁGOSAN BESZÉLTEM?! Ha ezt megteszitek nekem, akkor azt fogom akarni, hogy a középosztályé legyen a politikai hatalom. Uff, én beszéltem, és rólam köztudott, hogy amit most kimondok, az egy óra múlva már nem biztos!

Beszélgessünk kicsit az alkotmányromról, attól mindig izgalomba jövök. Szerintem fasza lett, mert az lett és kész. Olyan alapokat raktam le, amiket nem lehet fölszedni, mint jámbor tüntetőnek az utcakövet. Különben is, aki megpróbálja annak a békemenet lép a kezére, úgyhogy coki. Az adósságplafontól pláne coki, az országot nem adósíthatja el rajtunk kívül senki. 2015-ben majd megtudjátok milyen az, amit mi magunk nem vállaltunk be.

Az adórendszert is kidobtuk a francba. Most persze sokan rínak, hogy kevesebb a munkabér, meg cégek szűnnek meg, és a gazdagokat támogatja, de ez nem igaz. A gazdagok régen külföldre viszik a pénzüket - Lázár Jani is Svájcban bankol a kis Boldinak - úgyhogy őket pont nem érinti  higgyétek el. Meg kellett változtatni az ösztönzés irányát, most azt mondom kis kitartás, 2013-ra fog ez rendesen felpörögni. Vagy addigra megszüntetjük, mert ezt kéri minden épeszű szervezet. Huppsz, ezt hangosan kimondtam?? - vagy csak gondoltam? Remélem utóbbi...!

Megreformáltuk az oktatást is. Holnaptól hitben felnőtt szakmunkásokat képzünk, akik többet fognak állni műhelygyakorlaton az esztergagép mellett, mint ülni az iskolapadban. Egyrészt a haverok cégének az ingyen meló sose rossz, másrészt meg minek ennyi továbbtanuló értelmiségi? Hát átverik őket a diplomával, nem veszik észre? Azt hiszik kapósak nyugaton? Azt hiszik kellenek ők ezzel a semmi kis képzéssel amit itt kapnak? Azt. És kivándorolnak úgyhogy innentől röghöz kötjük őket! Ne jöjjön nekem senki az esélyegyenlőség megsértésével! Orbánia minden diákjának esélye van bejutni a felsőoktatásba, és a diákhitel segítségével esélye van eladósodni is. Kussbazmeg, mi így küzdünk a lakosság és a pályakezdő munkavállalók eladósodása ellen! Különben nem volna lehetőség az ifjúkommunista adósrabszolga - akarom mondani konzervatív keresztény új nemzedék elkötelezésére.

Zárszóként elárulok egy műhelytitkot: a spindoktoraim leghosszabban azon agyaltak, hogy milyen hasonlat lenne az, amelyik egyformán megfelelne az Indexes jégkorong blognak, az Origó főszerkesztő Gazda Albertnek, és még ennek a rohadt, nyálával ölő varánusznak is. Aztán megtalálták a megoldást, úgyhogy a jégkorong király Wayne Gretzky szavaival élve: nem oda megyek, ahol van a korong, hanem ahol lesz. És sűrűn imádkozom néhány csapattársért, akik Kusza Szemmel ellentétben látnak a pályán.

Hajrá Magyarország, semmitmondtam magyarok!


 

383 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr604077366

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Emberarcú kapitalizmus – nálunk? 2012.02.08. 13:22:33

Nem a kapitalizmus szüntette meg a nyomort Magyarországon. De a kapitalizmus hozta vissza a nyomort és a szenvedést....

Trackback: Slota Orbánnal is kampányol 2012.02.08. 13:20:20

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) az óvatos kezdés után erősebb fokozatra kapcsolt választási kampányában. Slota elővette régi, bevált, agyonnyúzott kártyáit, amelyek tuti szavazatokat hoznak: rasszizmus, nacionalizmus, magyarellenesség. Az egyik plakátjuko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@prof...de nem dr felebarát: Sajnos igaz, jól látod. A crew nagy része el fog helyezkedni, de lesznek akik, mennek a levesbe. Köztük a sztyuvik nagy része is. És akkor nem beszéltünk a többi beszállító cég melósairól. A zabát itthoni cégek tolták a fedélzetre, a Ryan meg a Wizz, baszik innen rendelni. Bár a Wizz esetében nem vagyok biztos. Mindegy, tszum-szuma-... cunami, a picsába! Ezt még át kell vennem. Szóval mi csak szopunk ezek után is. Na, nem akarok demagóg lenni, azért ez jót is jelent. Ezek a társaságok, egymást fogják széttépni az árversenyben. Ez jó, nekünk. Csak Lázár adjon már egy kis lóvét, hogy elrepülhessek mondjuk Nápolyba!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Magyarul és röviden:
SZART produkált és most feltálalta, amit ecceriek meg is tapsoltak! Jó étvágyat hozzá!
Beszéljünk ChT-ról inkább... :)) A kéglije... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vagy te vonzódhoz ama részhez ennyire nagyon :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hohóó, itt egy repülésbarát! A Mrija az egy...egy, hát mit is lehet mondani róla? Én a 31R-nél vártam, amikor jött. Nem jött. Anyáztam, de jó volt az aviatika őrültekkel beszélni. Kurva sokan voltunk, pedig a szántóföldön állt a sár. Lemeradtam, de mindegy. A Cargolux 747-800-as madarai fantasztikusak. Azokat el lehet csípni lisztesferin.
@Pantagruel:
le;)
a saab a spykeré. a koenigsegg csak bejelentkezett, hírverésnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én ChT farrészével inkább elfoglalnám magam... :)
Na, húztam, mert holnap Bécsben építgetjük a rendszert... Jó rosszak legyetek, naridroidok meg kinyalhatják a ... fánkostálat. :D
@Knósszosz: ki is volt az a kurva? Valami rémlik, de nem vagyok képben csak a kiflicsücsökkel. :)

@prof...de nem dr felebarát: no pontosan erről beszélek és örülök neki, hogy nem vagyok egyedül. Engem nagyon megrázott. Pluszban meglepett, hogy így reagáltam. Hogy ennyire megviselt. Én szerettem a Malévet, mindig is. De hogy mennyire részemmé vált, az most derült ki számomra.

És az is kiderült, hogy még dühösebb leszek a narikra, ha ki merik sajátítani a nemzeti érzéseket, hogy nekem olyan gondolataim legyenek, hogy hű, én nem vagyok jobbos, de a MALÉV A MI LÉGITÁRSASÁGUNK (bocs, most képtelen vagyok odaírni a ... szót). És hogy büszke vagyok rá, de nagyon.

És most ezt IS elvették tőlünk.

MEDDIG HAGYJUK? MEDDIG ENGEDJÜK, HOGY ELVEGYENEK TŐLÜNK MINDENT??
@prof...de nem dr felebarát:

A duplafarokhoz? Nem vonzódom hozzá, csak irigylem! :D

@Dr. Boli Ch.T:

Kit érdekel a kéglije??? Engem a (censored)ja érdekelne... meg a (censored)ja is... ♥
@Dr. Kismac Ph.D: A magyar aviatika legbüdösebb kurvája: Antal Erzsébet. A műszakiak és a pilóták 'imádják' ezt a lotyót.
@Knósszosz: de Malévos is volt, még a régi dizájnban, ha jól emlékszem. Gyönyörű gép egyébként!
@Knósszosz: lehet, hogy baromi hülye a kérdés. A lotyó neve nekem az előző Orbán-kormány idejéből ismerős... jól tévedek? Ott volt a kavarás? 98-02 között?
@Knósszosz:

Van is fent videó a Tube-on, ahogy a sok repcsibuzi ott tipródik a drótkerítésnél... :D

Nekem ez a kedvencem, mert kiskölyökként egy ilyen makettjét raktam először össze egyedül:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d2/Be-6_Ukrainian_State_Aviation_Museum.jpg/800px-Be-6_Ukrainian_State_Aviation_Museum.jpg
@Dr. Kismac Ph.D: oké, jól emlékeztem. Már hivatkozásokat is találtam. Ez is narikomcsi volt már akkor is.
dr. felebarát: nem vagy egyedül. Nekem is több a repülés és a MALÉV, mint puszta közlekedési eszköz! Nem nyomok itt szuperlatívuszokat, mert még elmeszelnek miatta. De leszarom: igen is, hiányozni fog (hiányzik) az az elkötelezettség, amit megtestesítettek a dolgozóik. Kurva jó gárda volt, szerettem velük repülni. Megint a rohadt anyagiak: fikázzák a pilótákat, hogy most megnyílt a világ és kétszer annyit kereshetnek, mondjuk Koreában. Eddig is elmehettek volna, de ezek a srácok MALÉV színekben akartak repülni. Nem én vagyok ilyen marha okos, ezt tőlük hallottam. Ez nem pusztán hazafias viselkedés, aki nem ismeri a magyar repülés elmúlt hatvan évét, annak hiába is magyarázza bárki. Ezt is elbaszták, nem marad csak isa, hamu, por. Ezek a mocskok meg tort ülnek a romok felett, azt az ezer milliárdot meg kiköhögjük, amibe ez kerül. Nem kellene innen elhúzni a picsába?
Bocsi, valamit elszúrtam. Nem ment ki amit válaszoltam, vagy mégis? Mindegy, a lotyó neve: Antal Erzsébet. Legyen áldott a neve... az újra indítandó, ózdi kohászati művekben, ahol áhítoznak rá, a rendeltetésszerűen használt kokillák. Viszlát MALÉV, hiányozni fogsz!
Hűű, mégse basztam el. Az előző is megjelent. Nem kellene ilyen kevés sört innom, akkor talán látnám mit beszélek. Bocsi...
index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/08/budai_1000_milliardba_fajhat_a_malev-csod/

Hogy a bélrák rágná szét még az agyát is annak a disznó Gyurcsánynak és bűnözőtársainak!
@Knósszosz: +1.

Malév gépen repülni... mindig valami extrát jelentett nekem. Mindig vágy volt, láttam jó 20 évvel egy dokufilmet a társaságról, milyen előkészületek előznek meg egy felszállást (naggyon durván odafigyeltek), meg általában a cégről.

Szóval amikor 2010. novemberében velük repülhettem Gatwick-re, az óriási élmény volt. És nem fair, hogy csak egyszer repülhettem velük... nem fair. Egyszerűen nem fair. Nagyon szuper volt, egy élmény. Aranyosak, kedvesek voltak, tudtak magyarul (hiába tudok angolul, de azééé mégiscsak...)...
Drága jó történelemtanárom mondaná, megjött daktari
@Dr. Kismac Ph.D: Lányomék négy éve voltak kint Londonban, eléggé kiszámítottan. És azt mondják, az ottani török kebabos olyan kaját ad jóval olcsóbban, mint itthon, hogy elvoltak vele jó sokáig: frissen sült tésztában finom, bőséges adag.

Igen, meg kell nézni mire megy. Én még nem tartok itt, hogy annyira visszafogjam a kaját, bár igyekszünk a legoptimálisabb módon venni. Főleg piacon, akciókon, stb. És persze otthon főzünk frisset. Még mindig az a legolcsóbb, most már legalább coolság lett. ;-)

Megértem, milyen ez a kiszámítottság, mert azért van, hogy én is egy százassal megyek feszesen az utcán, semmi más nincs nálam. És csak fejben költök. De egy egész ország állandóan nem élhet így, pláne, ha a vékony uralkodóréteg meg ennyire mínusz empátiával bír - lásd éhségmenet kezelése - és zsigerel ki.

Már a középosztály - ha nem talpnyal - is nehezen él. Könyvet venni? Rendszeresen színházba menni? Moziba? Koncertre? Csakúgy beülni, mint a németek és minden nyugati ország polgárai vendéglőkben családostul, miért is ne-alapon rendszeresen? Reménytelen ez már a "jobb" körökben is lassan. Ez fővárosi helyzetjelentés.
@Knósszosz:

Éppenséggel a Mahart is megérne pár szót... Amúgy elmeszeléstől itt nem kell tartani. :D
@simple observer: Persze, igazad van - nem vagyok otthon nagyon persze a jéghokiban - de röhej, hogy állandóan fikázza a nyugatot, ami neki hanyatlik meg minden, de idézgetni bezzeg tud onnan. A nagy kurucos löttyös indulatában keressen akkor magyar sportolót, ha okosságot lízingelne idegen tollakkal...

De látszik, milyen színvonalú sportoló volt. Hát nem olyan, akitől idézget épp most. Meg akitől te...
@a szív fészkei: Idézhetne például a szőke sziklánktól.:)

Nagy csodák ezek a videók, de az egri táblák se semmik.
Komolyan ez jobb, mint a régi Ludas Matyi.

A baj csak annyi, a mi bőrünkre szórakozunk.
@Fabius: :-D de akkor mások nagyjait se használja, mint a lukas zoknit. hagyjon már mindenkinek békét! De láttam ma egy nagyon alapvető idézetet egy amerikai szalvétán: az élet egy nagy folytonos weekend. Na nekik tényleg...

Ja és a nő legjobb barátja a gyémánt.
@Kara kán: Kicsit el vagy kábulva a tegnapi millenárisos lábszagtól! Már Oszkó mikor megcáfolta Budai Gyufátok ezen égését.
@Habakuk999: Ő eléggé négybetűsekre koncentrált, nem? :-DD Mondjuk az autentikusabb is lenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Grat annak, aki ezt leírta! Sokadosztályú tehetségtelen focista, akarnok, aki valahogy felhágott az ugorkafára.

És semmire nem képes valóbab, csak vakítani, csőbe húzni.
@a szív fészkei:
Mit cáfolt meg?

Ja, és ha nincs pénzed könyvkre, olvass ebookot. Nem e-book olvasón, hanem szám.gépen, rontsad a szemed te is.
A Kalózöböl tele van szétszórt könyvekkel. A Nyugat zátonyra futott hajójának maradékai. Mint olyan, szabad préda, még egy darabig.
@Dr. Boli Ch.T: Férfiasan bírd ki azt a feneketlen nyomort, amit ott látni fogsz. Te szegény, 100-as pzs-t vigyél!!!!
@Kara kán:

"Hogy a bélrák rágná szét még az agyát is annak a disznó Gyurcsánynak és bűnözőtársainak!"

Javasolt irodalom:

oszko.hvg.hu/hvg/malev-i-baljos-arnyak/

oszko.hvg.hu/hvg/malev-ii-partdroidok-es-klonjaik-haboruja/

oszko.hvg.hu/hvg/malev-iii-a-birodalom-felfalja-gyermekeit/

Kiemelt intro:

"...az ügyben a Fidesz és vezető politikusai velem szemben oly mértékben tisztességtelenül jártak el, hogy azzal felülmúlták még a 2010-es költségvetéssel kapcsolatos átlátszó hazugságkampányt is. S nem árt, hogy ha legalább azok világosan látják, hogy jelenlegi kormányunk egyes tagjai milyen mértékben vannak híján az elemi emberi tisztességnek, akikhez az írásaim eljutnak."

"...hogy ne tűnjenek légből kapottnak az állításaim, szívesen idézek csupán példaként néhányat Varga Mihállyal folytatott üzenetváltásaimból, melyet a levéltitok sérelme nélkül azért tudok megtenni, mert már az új kormányzati időszakban felhatalmazott, hogy ha úgy érezném, a Malév ügyeinek kezelésében velem szemben inkorrekt módon járnának el, bátran hozzam korábbi egyeztetéseinket nyilvánosságra. Márpedig az aktuális felelősségelhárító, feljelentgető és személy szerint engem is befeketíteni próbáló kormányzati megnyilvánulásokat nehéz lenne korrektnek vagy tisztességesnek nevezni."
@Kara kán: Kösz a jóságod. Orvbánnak is végy a Gőgös Gúnáron túl is olvasnivalót. Nekem azért mégis van párezer kötetem azért otthon. És működik a könyvtár.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De csak jobb a kéglijében érdeklődni ezek után, nem? Kényelem, luxus, ellazulás.
@a szív fészkei:

Ezt ugatom évek óta... nincs itt semmiféle terv, van egy akarnok, a kamarillapolitikát leszámítva mindenhez segghülye fasz, ennyi.

Mint a "visszavezetjük a rokkantnyugdíjasokat a munka világába" baromság... Hova? Kiket? Hány rokkantat vizsgálta felül a 200 ezerből? 3 ezret???

Most meg: "Ők (mármint a munkanélküliek) szombatonként iskolába fognak járni (bölcsen bólogat hozzá)!" Oda bazmeg, oda fognak járni. Inkább te figyeltél volna oda Oxfordban, ha már a Soros nevű karvalyzsiráf annak idején kifizette...
@a szív fészkei:

Vele egy, a Drake-átjáróban hánykolódó jégtáblán is ellazulnék.
Áááááááááááá :- DD orulunkvincent.blog.hu/2012/02/07/a_lincoln_abraham_menet

Mopt láttam a francia tévében, hogyy Putyin-fejet kiadó mintát szórnak az orosz cappucinókra a tejhabra fahéjból. Vikiboj, előtted a bögre!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja ne legen nyolc órai - mint említettem Pokorniéknál nyolc óra fagyban 36 ezerért - gallyazás után még egy nyamvadt szabadnapjuk se.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: TE, de azért rá is gondolhatnál. Elszokott a fapadtól. :-D
@Habakuk999:

Olvassuk már a lényeget, és a találgatást hagyjuk meg a helyzetet így-úgy beállítani igyekvőknek. A cikkben két tény van:

1: "a kormány adózási ügyben is segítette a Budapest Airportot, hogy minél több járat jöjjön Budapestre. Az MTI kérdésére a sajtótájékoztatót követően közölte: az önkormányzatoknak fizetendő iparűzési adóból – egyedi elbírálással – 4 millió euró kedvezményt kapott a repülőtér-üzemeltető társaság. "

Vagyis a repülőtér üzemeltető Hoctief az adókedvezménye terhére adhat akár a HabakukAir-nek is kedvezményt a reptérhasználatra. Bármelyik terminálra. Egyes vagy kettes hótmindegy.

2: Iparági körökben hárommilliárdos információ forog, ám ezt egyelőre sehonnan sem tudtuk megerősíttetni vagy cáfolni.

Ebből is az egyetlen tény a TALÁLGATÁS, amit feljebb kifejtettem. De éppen ezért volt szarházi dolog az ATV-től úgy beállítani a dolgot ahogy sikerült. Ezzel nem Orbánon rúgnak, hanem rajtunk. Ha a faszság miatt beint a Ryanair, akkor aztán végleg senki nem fogja kipótolni azt a 20 milliárdnyi adóbevételt, amit a Malév utasai itt elköltöttek.

Bizonyítani, nem találgatni. Addig meg fasza lenne, ha mindenki kussolna végre. (ezt nem rád értem. csak megint a politikai játszmázás megy, és ezen berágtam)
Hazafiú erotikusan telefonál és pornót néz ezentúl orrba-szájba. És a haza felvirágzik legott. www.adoforum.hu/index.php/articles/73778/81989?wa=hk10

Ennyi áldozatot muszáj hoznotok, kéri a NAVI szépen.
@a szív fészkei:

Amióta a kugli mindent ment, már a pornótól is elment a kedvem. Na, pá, mentem, valakinek innia is kell.
Fabius. Láttad, hogy a rózsaszínkabátos néni hogy helyre tette a bloggereket is?? :)

index.hu/video/2012/02/08/orban_viktor_tudja_milyen_erok_allnak_a_hatterben/
@Gábriel angyal:

Láttam. Mer'a internetizé meg a blogizé ilyen métely, tecciktunni? :-D
@Dr. csaknézek...: Én annyira leborulok a pro és kontra érvek előtt. Nekem mint széljobbernek nyilván a szocik kellenek, hogy unszimpik legyenek. De én ezen már rég túlléptem. A mostani bagázs is ugyanazt azt országrombolást végzi mint az elődei.

De könyörgöm ha mindig a másik fél a hibás akkor ki a fasz baszta tönkre ezt az országot és verte szét szisztematikusan azokat az értékeket amelyeket még a komcsik meghagytak a gengszterváltásig?

Nem akarok zsidózni, cigányozni, komcsizni, gyurcsányozni, bajnaizni, viktorozni csak egyet szeretnék. Egyszer az életben kapják már el a tökeit annak, aki ebben az undorító országrombolásban részt vett.

Ez szerintetek olyan elítélendő nagy kérés?? :(
@Fabius: Jo par jatekost megtalaltak foleg a jatektudasuk, veszelyesseguk, illetve fifikassaguk, esetleg aljassaguk okan.
Akkoriban foleg ugye a Fradi meccsek voltak a nagy esemenyek vegtere is zsinorban nyertek a cimeket. Ha a jatekosokban volt egy kis humor, akkor ezeket a "megtalalasokat" boknak is vehettek. Rendesen "dicsertek" ott szinte mindegyik jatekost, de pl. Szajlai, Hudak, vagy eppen Pindak mindig VIP elbiralasban reszesultek. Es meg akkor nem is emlitettem a rigmust: tics, tics, tics ... Na o se volt kutyauto.
Valamiert most, lehet tevesen, de vacillalok, hogy vajon eppen Oreskin, vagy Poznik volt aki rendszeresen "kihegedult" a nezoknek a kapusbotjan viszonzando a "nyajas" fogadtatast...
@Gábriel angyal: Húha és most aljas szemét mocsok leszek. Néni a rózsaszínben örüljön, hogy nem volt szél, így a parókája a helyén maradt. Remélem, nem egészségügyi okból kell hordania, de akkor meg gondoljon drága idoljára, aki miatt a Richter hat rákgyogyó gyártást abbafejezte.

Tökéletes volt, zseniális és még hallgatnák: Kívánom nekik soha ennél jobb ne érje őket. Orgazmusuk ebben rulez.

Ja és Budait is nekik adom, foglalják aranyba. De forróba.
Jut eszembe. Ezt a filmet láttátok már? Érdemes megnézni.

film.indavideo.hu/video/f_az_ugynokok_a_paradicsomba_mennek

Alapfilm, mindenkinek kötelező! Tökéletes kórkép a Kádár-rendszer liberális ellenzékének árulásáról, hogyan dolgoztak össze a "békés rendszerváltásnak" hazudott hatalomátmentésen a komcsikkal.

És nem utolsósorban azért is kötelező, mert ez a hálózat ma is létezik, és ma is kezében tart nagyon sok mindent.
jav: gyártását

@Gábriel angyal:Nem elítélendő nagy kérés de mivel ebben őrült összefogás lészen minden párt között - eléggé reménytelen is.
@a szív fészkei: Egyetertek veled. Viktorbol sokkal tobbet kihoztak a mogotte allok, mint ami tehetseg, tudas es emberseg alapjan benne van. Ilyen szempontbol akar meg sikernek is nevezhetnenk a karrierjet.
Ugyanakkor tenyleg nagyon kivancsi vagyok, hogy ki, es hol talalta ezt az idezetet. Es egyaltalan mi alapjan gondolta, hogy ez passzol a beszed(hez/be).
Amugy meg nem hiszem, hogy Viktornak, meg ha csak Nagy Imre ujratemetesetol vesszuk is a karrierjet, volt-e valaha is egyetlen oszinte pillanata. Szamomra amugy mar az a hires marc. 15-i kep is a rendorokkel elegge kerdeses.
@Gábriel angyal: Dézsy ZOltán, ehehe. Ismertem drága anyukáját, hú az is el volt nagyon nyomva a Magyar Nemzet főszerkijének titkárnőjeként, főszakszerveztisének babájaként. Dézsy csinálta a volt szoci székház, a Köztársaság tér alatti titkos kazamatákról az áldoksi filmet? Amik nincsenek is?[..]"Az 1994-es választási kampány idején mutatták be Dézsy Zoltán Pincebörtön I–II. című dokumentumfilmjét, amellyel a szerző tisztán politikai célból, hamis szemtanúkkal igyekezett újabb tömeghisztériát kelteni – mérsékelt eredménnyel" beszelo.c3.hu/cikkek/koztarsasag-ter-1956 [..]"Harmadikán újabb műszereket is hoztak, s azokkal azt állapították meg, hogy „a pártháztól egy földalatti folyosó vonul a tér színház felöli szélén egész a színház mögötti földszintes házig”. Késő este Oroszlányból megérkezett a második fúrókocsi is, amely azonnal munkához látott. Egy civil mérnöki bizottság is megjelent, velük Ficzere és Dobos megállapodott: folytatják a munkálatokat.

„Ficzere nekem mondta, hogy tudományosan meggyőződött arról, hogy nincs földalatti rendszer, de erről még jobb hallgatni, mert a tömeg nem hiszi el” – állította egy mérnök százados. Kétségtelen, hogy a Köztársaság téri tömeghisztéria napok alatt sem csökkent. A pártházba egyébként november elsejétől bevonulhattak a hajléktalanok."

És hasonló dokumentarista igazmondások tőle. Uhha, hát csak nézzed.
@simple observer: Igazad van, nincs őszinte pillanata. Ezt is felolvasta, monoton hangon, kiszámítottan. Rajtatok kívül, akik itt a hokiról beszéltek, szerintem ott a 99 %-nak fingja nem volt róla, kiről is beszél és kitől idéz, pláne hogyan játsszák a jéghokit. És hogy ő hokis fazon lenne, az meg csúcsvicc. Szerintem korizni se tud, amit legalább én igen. :-DD

De azonnal hájpolják, mert Ő MONDTA, AHHH. Hányan tudtak anno a dakotákról?? Beszarás.
@Gábriel angyal: Leforgatva megtörtént események alapján. Tehát úgy dehonesztál,hogy utal arra, ez így volt, csak kicsit álcázom... Te írod: Tökéletes kórkép a Kádár-rendszer liberális ellenzékének árulásáról, hogyan dolgoztak össze a "békés rendszerváltásnak" hazudott hatalomátmentésen a komcsikkal

Biztos voltak ügynökök minden körben, az ellenzékieknél is, de ilyen alapon lehetne talán Csurka ügynökségéről is forgatni. Meg a többiekéről is, akik nem liberálisként határozták meg magukat.

De Dézsykémnek valahogy pont ez és így jutott a kis múltkutakodó eszébe... Oké. Csak jeleztem, mennyire megbízható a memóriája és az morálja. Ennyi. Játékfilm, hát élvezd. Én meg mást.
Nekem Michael Moore is necces...
@a szív fészkei: Mint a chokito reklámban, "ne ítélj elsőre". Sok érdekes van benne, ami szerintem neked is tetszhet. :)
@Gábriel angyal: Szépen megmutatja hogy születtek "nagy rendszerváltóink."
@Gábriel angyal: Ő megmutatja. Aki hazudott egy dokumentumnak mondott filmben. Hamis tanukkal. Bocs, de ez nekem necces. Mikor ő maga annak a rendszernek kedvezményezettje volt, legalábbis hátránya egy szems e volt semmiből akkor - a saját szememmel láttam ugyebár.

És Kis Jánost verték, figyelték, másokat elüldöztek az országból - igen bizony Konrád, Heller, a férje, stb. - még a mostanra nagyon utált Demszkynek se volt melója sokáig. eközben a nagy leleplezők élték igencsak kibélelt világukat.

Na hagyjuk Mancika. Én akkoriban éltem és láttam és nem vagyok szenilis. Forgasson fimet Szűrösről, Martonyiról, a Hóbagolyról, Pozsgayról, Csintalanról - iskolatársam volt - olyan kurvanagy leleplező bátorsággal. Akkor okés a munkássága.

Tudom,te annak hiszel, akinek akarsz, ezt másoknak írom, mert ismerem már a preferenciáidat és a forrásaidat. Ha neked ez jó, csináld. Liberális és pláne zsidó neked szitokszó, te tudod, miért.

Egy Kis Jánoshoz pl. nem tudom a mai undokak közül felér-e valaki. NEM. Antall ugye tudjuk, hová merült le és hogyan bekkelte ki. Múzeumigazgatóként, nagy kaland tényleg, kurva nagy bátorság kellett hozzá elviselni..
@Knósszosz: a hetvenes évek eleje-közepe táján utaztam TU-154-el, remek pilótával,kinek humora is volt,s olyan előadást rittyentett Drezdáról, hogy már az utikönyvre is csak nyomokban volt szükség,csini és kedves sztyuvikkal. Visszafelé - ha jó az emlékezetem német géppel jöttünk volna már Lipcséből, de valami technkai hiba miatt 4 órás várakozás után - Mo-ról küldtek gépet értünk - indultunk, viharba kerültünk, hát megéreztem, mi is az, hogy esik az ember párszáz métert, de épen egészségesen hazaértünk,s meglepi: minden zárva,se busz, se taxi, semmi... Reggelig padlón bőröndön-hátizsákon nyomorogtunk, WC-be mehettünk inni egy kis vizet..... De hazaértünk.... Nekem fáj, hogy csődbevitték, mert nem hiszem el - annyi mindent elhittem már én naív -, hogy nem direkt csinálták. Ki fog itt derülni szép lassan még sok minden.
@a szív fészkei: Azert gondolom a debreceni Macho Man kepben volt. Es azert biztos voltak meg paran.
Lali kiraly egyebkent is a Korcsolyazo Szovetseg elnoke.
@Gábriel angyal:

Ez egy következmények nélküli ország. Az volt és az is marad amíg ez a - minden oldali - garnitúra vezeti.

Annyi nyilvános anyagot tudnék neked citálni, hogy hat hónapig egyebet nem csinálnál az olvasáson kívül. A végére jutva tisztában lennél egy s mással az antalli privatizációtól kezdve olajügyeken keresztül, Kaja Ibrahimot és Varga Tamást érintve a Kapolyi birodalomig, az önkormányzatok lenyúlásától a látszat Keller bizottságig, olvashatnál gazdasági bűncselekményről 3 milliárd értékben ahol a 23 vádlott ellenére Polt Péter ügyészségénél nem állt meg a bűnszervezetben elkövetés vádja, és a maximum kiszabott büntetés 3 év.

Aztán szembesülnél a valósággal: ezek az ügyek Magyarországon egyszerűen nincsenek. Látszat Gyurcsány üldözés van, látszat Orbán üldözés lesz, ha megbukik. Lesz új budigyuszi pont ekkora eredménnyel, mint a mostani. Papcsák megmondta kicsivel a polgármesterré választása után, megmelegedve, tájékozódva a viszonyokról: neki a múlt dolgaival foglalkozni nem dolga.

Tudod az a szomorú, hogy ha Vonát megkérdezik majd, hogy a végtörlesztés napirendre vételénél miért érte meg 20 perces szünetben hülyét csinálni magából a világ előtt, ő sem fog tudni elszámolni vele. Mert se előtte, se azóta ilyet nem láttunk tőle. Valami volt abban a csomagban, amiért bekorpásodott a séró.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: már figyel a gondnok,hogy mikor leszek öngyilok..... Tudja, hogy rokkantnyugdíjas vagyok, korhatáron belül,s ha kirúgnak ott maradok egyedül egy fitying nélkül,TB nélkül-minden nélkül....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Internet fórumon tudsz kérni tőle aláírt képet, írhatsz neki rajongói levelet is.... hát miért fosztod meg magadat ezektől az élvezetektől hihihi.
@a szív fészkei: drágám látom te sem adod fel, belőlem lehet köbgyököt vonni úgysem hagyom...a MALÉV-nak kurva jó gárdája volt osztályon felüli még Swissair vagy KLM, BA relációban is, egyébként amiről írsz, hívőknek nem érdemes, ők hisznek

az a kurva nagy igazság amit leírsz hogy a rendszer amelynek kedvezményezettjeiként kiemelt és preferált kádereiként ma ilyennek lenni az már nem tetű hanem fikusz vagy köztörvényes bűnöző!!!!!!!!!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem félsz, hogy ettől a magas szerelmi hőfoktól megolvadna alattatok a jég?
@Gábriel angyal: neked is meg nekik is a kurva anyjukat a film miatt!!!
@simple observer:

Póznik jelezte így, hogy megint elhúzzák a nótánkat, mert ő volt a Fradi kapusa :-)
@Fabius:

Ez a néhány soros példabeszéd asszem tökéletes kvinteszenciája a kismagyar lényegnek, nagymagyar valóságnak.

Komolyan gondolja itt bárki, hogy ha Gyurcsány tudná, hogy valóban ügye (és később hűvös is) lesz, akkor oly higgadtan AVAS-ozgatna???

Ugyan már! Mutyiország vagyunk. Ennek itt évezredes múltja van - Szent Istvánnal kezdődött.

Ennyi.
@Kara kán:

Ritka nagy balfék vagy- mondd, te valóban nem látod, mi folyik ebben a csóró országban???
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Tudod az az igazán szomorú, hogy a gyurcsányi elkúrás alatt se Gyurcsány lopott, mégis őt üldözik. Mielőtt félreérti valaki: nem sajnálom én Ferit, azt sajnálom, hogy akik tényleg sárosak azok vidáman itt tóthcsabázhatnak, simicskázva közgépezhetnek háborítatlanul. Amíg ez így van hótmindegy, hogy a Gyurcsányorbán-e a miniszterelnök.
@Dr. Kismac Ph.D: Anyuci azt hogyan tudja megoldani, nálunk egy 44 m2-es rezsije havonta - minden körte és főzőeszköz energiatakarékos - majdnem 45 e/hó télen-nyáron froncsi - igaz gáz nálunk nincs. Ja kisebbre nem lehet cserélni, mert olyan nincs.
@Fabius: El tudod képzelni, hogy amit gyermek kora óta nem kezdett el, majd ilyen idős korában elkezd - pld. olvasni, alapműveltséget szerezni..... Ne tévedjünk el! Mantrázni, azt igen, bebiflázott szövegekez nyomni, minden tájékozottság nélkül, az megy neki... Én már átlépek.
@Dr. Kismac Ph.D: Tudod mac! Volt olyan hónap, hogy volt a pénztárcámban komoly 105 Ft. Jött egy ismerős hajléktalan, intelligens ember, csak f. után menve kiakolbólintották - saját bevallása szerint is megérdemelte - oda adtam neki a 100-ast, mert abból fél kg. kenyeret sem tudtam volna venni, egy ötöst meghagytam, hogy a kutyák ne pisiljenek le! ... Remélem még él,mert hónapok óta nem láttam. Egyik közelben lakó hölgy? Addig adott enni neki, amíg rendbevágta a lakását, s hitegette - aztán kirakta...
@Fabius: mi mi? ez nincs meg...nem jöhet eme biblia...
@Gábriel angyal: a vatikánt bele se vetted...felületes vagy
@Dr. Kismac Ph.D: Érdekes beszélgetés Pető Györggyel Malév és Ryanair témában.

atv.hu/cikk/video-20120208_peto_gyorgy
www.klubradio.hu/cikk.php?id=22&cid=138122
Elmondom azt, amit a szabadságharcos Klubrádió (ellenséges propagandarádió!) eltitkol: cigányok vótak.
@Kara kán: oh te rasszista, antiszemita :D gyöngyöm...egyéb bajod nincs...propaganda rádió mi...azért hallgatod te is...muhahah
@Kara kán: Nagyon beteg ember vagy te szegény. Gyurcsánnyal kelsz, Gyurcsánnyal fekszel, bármilyen témáról Gyurcsány jut eszedbe. Egyetlen még élő agysejtednek ez az egyetlen funkciója. Se sajnos ezen Grazban sem tudnak segíteni, sajnos van más élő példa rá. Nem lehet valami jó így elvegetálni egy egész életben. Nótából és cédulából is csak a fele jut. Nem irigyellek na!
@a szív fészkei:
Botsánat.
A Köztársaság-téri eseményekkel kapcsolatosan, a szeizmikában (akkoriban) jártas és az eseményekhez meghívott szakemberekkel, még a '80-as években megadatott számomra, hogy beszélhessek. Az ő beszámolójuk nem jelentősen tér el a hivatkozott "dokumentum" filmben elhangzottaktól. (Talán szakmaiabbak és kerülik a szubjektivitást.)
Ott voltak, végigélték. (A jelenlétük számos esetben elgáncsolta a tudományos előrejutásukat.)
Nyilván, ez ma már keveseket érdekel, ezért nem részletezem, de az 1993-1994-es fúrásvezető nyilatkozata szakmailag konvergál a nullához, a dokumentum fim pedig nem érzékelteti azt a hatalmas nyomást, amit a hit (kazamata-elmélet) gyakorolt a résztvevőkre. A lényeg az, hogy a kor karotázs és szeizmikus méréstechnikai technológiája nem mutatott ki semmit, de ezt nem merték egyértelműen kinyilvánítani. Én nem tudtam, hogy a fehér zászló védelme alatt embereket öltek, én annyit tudtam, hogy ott embereket koncoltak fel élve, lábuknál felfüggesztve vágták ki, a még dobogó szívüket. (Ezek sorkatonák voltak.) Ilyen a népharag.
1994-re a módszerek és a technológia jelentősen megváltozott. Nem kellet volna fúrogatni, gyémánt fúróhegyeket feláldozni. A meglévő, onnan néhány száz méterre található (XIV. ker. Columbus utca,) Vibroseiz berendezéssel teljes kép lett volna nyerhető az egész tér föld alatti struktúrájáról. Miért nem tették? Hogyan lehet az, hogy a talajvízszint alatti helységek léte még ma is alternatíva? Hogyan érzékelhet egy mikrofon a csatornában emberi hangokat? (Meg tudom fogalmazni akusztikailag is, tudom, hogy így pongyola.) Miért nem mondták el, mikor és hol kaptak a beszállítottak abban az időben csíkos rabruhát? (Hullák kiemelése a csatornából.)
Kinek volt ez az egész cirkusz az érdeke? Miért nem szakemberek vettek ebben részt? Mikor vetül már fény, egy szerintem beteg elme által vezetett, kisebbségi komplexusokkal, bosszú-, és nyereségvággyal fűtött vezetés bűneire?
@quetzalcoatl.: állitólag a négyes metró szerződésében is vannak titkos kitételek eme térrel kapcsolatban.,,,
még a képviselő házban is vannak elzárt részek...nekem csak mesélték
@prof...de nem dr felebarát:

Én a kettes metró "csodáiról" tudok, ami miatt a duplájába kerültek a munkálatok. (Megjegyzem, 1993-ban megpróbálták ezeket a "vakjáratokat" értékesíteni, de visszavonták a kiírást.)
Az én ismereteim szerint, a Köztársaság tér alatt nincsenek sem járatok, sem kazamaták. Az urbánus legendák körét viszont nagyon hasznosan lehet beemelni az aktuális igényeknek megfelelően.
@simple observer: Ja, ja, láttam is szegény Gansta körül korizni az újjá épített Műjégen múltkor. Akkor lehet, hogy ő az ötletgazda. Mert tényleg ez olyan mucsómacsós hasonlat.
@quetzalcoatl.: helyszinrajzot azt hiszem a mai napig nem tudsz kérni róla...
@Fabius: Nézd, ebben igazatok van a szárnyassal.

De ahogy konzekvensen a liberálisokat ekézi, hitelteleníti el minden beszólásával, az azért gáz és nekem legalábbis kurva átlátszó. Mert lehet, sőt biztos, hogy a szadesz is korpásodott és lekurvult a többiekhez - ezt nálam gyakrabban és kritikusabban nem írja senki, pedig kezdetektől rájuk - de azért... De azért említettem Kis Jánost - aki nem telefonfülkenagysgú, csak egy kis vékony öreg filozófus faszi - mert ő és még páran bátrak voltak akkor, amikor mi, a többiek ültünk a dagonyában. Nem örülve, nem is elfogadva sok mindent, de nem is téve sok mindent ellene. Ő meg a barátai, akik hittek a SZABADSÁGBAN= Liberté ugyebár - kockáztatták a testi épségüket, a munkalehetőségüket, mindent. Be voltak ide zárva, amikor mások - Slicc meg sokan - utazhattak, csencselhettek és ebből jól élhettek. (azért a MALÉV-siratásnál azt se felejtsük el, micsoda kivételezettség volt ott dolgozni évtizedekig! Utazhattak, de nem hetven dollárból nyomorogva három évente és hozni, csak hozni naponta a nyugati göncöket, piákat, stb. eladásra. Mert volt apámnak sztyuvi ügyfele, tudom, hogy ment ez. Aranyélet, elképzelhetetlen luxusszint a civileknek.)
Vagy ellenzékiek ki lettek lökve innen örökre, hogy menjenek a picsába és vissza se nézzenek. Nem mindenki akar innen elmenni, ha hülyének is látszik ezért.Nemcsak az a haza-fogalom, hogy kokárdázok 365 nap. Műveik nem jelenthettek meg, kussba voltak, nagyon a margón családostul. Mindenkijükre kihatóan.

Lehet erre legyinteni, de én tudom, hogy azért semmi melót nem kapni, akkor mit jelentett. KMK=büntetőjogi kategória,tehát vegzálás azért is, stb. Poloskázott lakások, rendőri meg
Kis Jánost most is perli Polt Péter főügyész mert Kis kimondta az ÉS-ben hogy micsoda is ő: kesztyűbáb Orvbán ujjacskáján. És meglátjuk - első tárgyalás elhalasztva - mi lesz az eredmény. Tippelsz majd?

Vona meg a kurvabátor mai ellenállók mikor vállalták ezt a hercehurcát,belemondani ebbe a diktátorpofába, hogy meztelen vagy kiscsákó?
A széljobb hazudik, féligazságokkal operálva hülyít. Ezt leírta lecskkoltam, interlock is, no meg sajnálkoztak, vajh a fiatalságot miért bírják mégis megfogni? Mert hazudni kuurvakönnyű. Fegyvert csörtetünk a romák ellen, röhögünk a zsidókon és kész, jajdefaszák vagyunk csürhében egybeterelve!

De odamenni Orvbán bíróságára, kiállni a mindenható főügyész ellen az igazamért idősen, nem sok pénzzel - na nekem ez a hős. És erről mit tud egy mai kis fityfasz gimis vagy ipari tanuló? Semmit. Mert Vona meg a hazugságok dőlnek még innen is angyalka jóvoltából. Dézsyre hivatkozva, ami röhej.Ha már ügynönök, volt mindenféle pártban dögivel: www.utolag.com/BehalozottMagyarOrszaggyules.htm

Azért írok erről, mert éltem akkoriban és tudom, mi volt. Se nem az a rózsaszín hab, mint néha Rodeónál, se a Dézsy-féle überhazugságok.
@quetzalcoatl.: Én Csernok Attila - kortárs volt, akkoriban a Statisztikai Hivatalban dolgozott,a hol ő is részvett vöröscsillag leverésben, amúgy sem volt soha párttag, mivel apja horthyista katona-állatorvos volt - könyvében http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=72516&type=22&_v=Csernok_Attila_A_komaromi_pontonhid olvastam a Köztársaság téri horroról. Tehát mondhatni szemtanú és elfogultatlan tollából...

Hogy vadul lengették a fehér zászlót az ablakban, megadták volna magukat és mégis elszabadult a pokol, megrondítva az egész 56-ot. Fiatal, előtte nem sokkal besorozott kölyköket nyírtak ki brutálisan, akik effektíve semmit nem is tehettek ávósként már senki ellen. Voltak csilllíptó hangok, de nem hallgattak rájuk.
De erről hol olvashatsz? És 94-ben még mindig érdemes volt ilyen "doku"-t csinálni Dézsyéknek.
http://bookline.hu/product/product/home!execute.action?id=72516&type=22&_v=Csernok_Attila_A_komaromi_pontonhid Nagyon jó!
@anyósnyelv: Ez jó, arcunkba ököllel. A krisztusi szeretet jegyében, naná.
@Kara kán: pont ezert nem ertem azt a fene nagy rasszizmust, hiszen ha mar szuleszorvosok kozott is van cigany..:-)
süti beállítások módosítása