Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.01. 05:25 Fabius

Putyin tanítómestere: Orbán Viktor

Címkék: fidesz tüntetés putyin bayer zsolt békemenet

Orbán Viktor visszavonhatatlanul bevonul a Halhatatlan Politikusok Panteonjába. Már nem ő kacsingat kifelé másokra, hogyaszongya lenyúlom ezt az Obamás netkampányt, faszbúkos nyomulástól személyes levélkéig, frászt. Innentől ő a tanár, aki a világ nagyjait oktatja politikai marketingfogásokra:

"Ha nem akarod, hogy Oroszország játékszer legyen külföldiek kezében, gyere velünk tüntetni február 4-én"

Mielőtt kiszakad belőlünk az Oroszországért aggódó őszinte sóhaj, - nabazz, csak nem gyarmatosítják a ruszkikat is - előtte mindenképpen próbáljunk úrrá lenni a hasfalszaggató röhögésen. Vlagyimir Putyin és a putyinisták az oroszországi felfokozott helyzet megoldására megpróbálják lemásolni a nagyjaink által szervezett békemenetet. Hiába no, az autokráciákban úgy látszik fertőz az orbánizmus vírusa, az ellenzék ellen leghatékonyabb fegyvernek a tüntetést gondolják a putyinisták is. Lassan csodaszámba megy a kontinens nyugati felén, ha Viktorunk megússza a karantént és az alapos kivizsgálást belépés előtt.

De ha már így állunk, miért nem próbálunk hasznot húzni a módszerből? A tüntető import ősi kormánypárti szokás. Mi lenne, ha ezúttal megpróbálkoznánk a tüntető exporttal? Mittom a menetelő tömeg bevetésével jóárasíthatnánk a gázt, Bayer Zsolt végre legitimálhatná puszta létét.
Adhatjuk a tömeget csomagban, együtt a híradó stábjával, akik a kívánt szögből fotózva növelhetik vagy csökkenthetik a megmozdulás jelentőségét. Így a megszokott objektivitással közvetíthetnék Európa felé amit Putyin üzenni akar. De abszolút extraként Rákay Kálmán hivatásos tömegszámolót is bevethetnénk, ez a szolgáltatásegyüttes akár egy Paks felújítást is megérhet. Igaz hazafiak módjára csatlakozhatna az egészhez a Jobbik is. Úgyis nyitni akarnak az oroszok felé, nem árt taposni a bizalomért egy kicsit, és felajánlani egy rögtön és bármibe beavatkozó árpádsávos kontingenst. Gondolom Putyin a szívességért cserébe egy kacsintásra rávehető, amit itthon diplomáciai sikerként lehet majd mutogatni.
Hajrá, előre! Legfeljebb arra ügyeljetek, hogy a ruszkik haza ki ne csússzon valaki száján, és Moszkvában ne kezdje el keresni senki Széll Kálmán szobrát.

261 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr804039500

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újabb kormányszóvivői közleményre várva 2012.02.01. 19:11:58

 Kedden a kormányszóvivő vendége volt az ATV-nek. A műsor második felében Kálmán Olga két dologról faggatta Giró-Szászt. Az egyik az IMF feltételekkel kapcsolatosan a bírói nyugdíjkorhatár megállapítása volt. A szóvivő hablatyolt ezt-azt, a kérdés...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.02.01. 11:35:28

Alkalmas-e az ország vezetésére Orbán, akinek szónoki képességei rendkívüliek, a polmarketing trükköket is ügyesen alkalmazza, ám mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett? Mihez ért az ELTE-n h...

Trackback: Vova és Gyima kifestő Putyin születésnapjára 2012.02.01. 11:34:53

Mesehőst csinált hálás népe az orosz elnökből 59. születésnapja alkalmából. A kiadvány címe Vova és Gyima, a benne lerajzolt történet főhőse két jóbarát, ismertebb nevükön Vlagyimir és Dmitrij, azaz Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin, az orosz minisztere...

Trackback: Orbánizmus: made in EU? 2012.02.01. 11:00:51

Az idei év legnagyobb belpolitikai eseménye (már persze VV Kristofel és VV Veronika románcát nem számítva) szeretett vezetőnk világraszóló pálfordulása, csúnyábban mondva megjuhászodása, még csúnyábban mondva a fingófára önként történt felkéredzkedése....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@tucano:

Talán az ennyi szegény egy lakótelepen nem lakik máshol fíling az egyetlen különleges benne. Meg talán a tény, itt ingatlanba fekteni se jó biznisz. ( feleségem örökségét 2 éve áruljuk nem az Avas legputribb helyén) Ennek a panelkupacnak a Havanna is kistestvére minden értelemben.
@tucano: Akkor meg jön a "a mocskos szemétek, felvásárolják a szegény ember élethelyeit is direkte, hogy kicsempésszék, mint PET-palackban a vizünket"-mantra.
@Dr. néma bárány: Figyelj, a budai Kissvábhegy elit részén, angol iskolához, sőt magához Lévai Katinkához!! közel (mindig pofátlanul beparkolt a ház elé) egy 180 nm-es három hálós, három fürdős, két nappalis négyszintes, kertes, erkélyes, dupla garázsos sorházat négy évig nem tudtak eladni ingatlanossal sem. És kurvára áron alul kelt el most tavaly év végén. Szóval ha a piac bepunnyad, akkor azt érezni mindenhol.
@a szív fészkei:

Én nem bánnám, hogy dilettáns a nyomorult, ha legalább segítséget kérne ahhoz amihez nem ért. A tündöklés lehetne az övé, az átgondolt értelmesen elköltött pénz haszna meg a csóriké.
@Pantagruel: mint tudhatod, annyiféle vallások vanják magukat szerte széjjel, mióta -persze ne elsőként- Saulus megalapította a katlikokat azóta rengeteg sok új és még újabb vallás keletkezett és még keletkezik, leginkább Mammon Elvtárs ímádatára szerveződik csak a jelmezek különböznek, a magyar ködmönös párt a katlik alpápa almosásából amiben az egyenruha kinőtt vagy kihízott alpakka öltöny a dobálósból, de a narancsosok sem különböznek ott a lila nyakkeamiből kevesebb láccik, mert aztat nem annyira szellőztetik...a jobbik vallás is piros csíkos asztalkendőt tereget a fejire meg ahová befér és turulozik meg griffezik de sok sok más is van...én nem tisztelem egyiket sem sőt mondhatnám leszarom csak azt útálom amikor adó sarcolnak a saját jobbéletükre azoktól is akik sohasem ebben hittek...az egész vallási gittegylet csak anyagi alapon műxik...lopják a pénzt és a perselyük is egyre nagyobb
@Fabius: Kedvenc helyi hülyédről: hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/2/1/Vegtorlesztes_utan_ki_a_hulye_mondd_meg_te_V4I370

[..]""A Gyurcsány-kormány pontosan látta, hogy ez komoly kockázatot rejt magában a költségvetésre és a családokra nézve", mondta erről Papcsák , hozzátéve, hogy a büdös kommunista mégsem avatkozott be, hanem hagyta az embereket eladósodni.

Szavaiból az is kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc sokkal okosabb nála, Papcsák ugyanis például egyáltalán nem látott semmiféle kockázatot, amikor maga is felvette a devizahitelt a mogyorónyi agyával, és meg is szopta volna rendesen, ha nincs akkora szerencséje, hogy végtörleszthet. Gyurcsány, amikor előre látta a kockázatot, Papcsákon kívül a következő agyatlan fideszeseknél volt még okosabb: Kósa Lajos, Rogán Antal, Cser-Palkovics András, Kocsis Máté és Gulyás Gergely. Ezek a szerencsétlenek ugyanis nem számoltak előre az éles eszű Gyurcsánnyal szemben, ezért nyakló nélkül adósodtak el, és ha nincs a végtörlesztés, akkor talán egy józsefvárosi padon fagynának meg ezekben a napokban. (UPDATE: Gulyás Gergely szíves tájékoztatása szerint nem élt a végtörlesztéssel, hanem vállalta a következményeit annak, hogy nem látta előre a jövőt.)"
@a szív fészkei:

Punnyadáskor a kacsalábat mindig nehezebb eladni, mint a 65 m2 panelt. A pénz nem kenyérre kell szerencsére, így kivárjuk amíg valami történik. Mert egyharmad forgalmi értéken inkább megmarad.
@Fabius: Ja ez még nagyon jó, írd ki Zugló bejáratához rovásírással (nálatok van,ugye?)
[..]"Papcsák Ferencnek gratulálunk: a saját vizsgálata mutatta ki, hogy hülyébb Gyurcsánynál, aki mindezt látta előre. IQ-tesztnek egy kicsit drága mulatság, de ettől még hasznos, dicsekvésre viszont nem ad okot." Tóta
@Dr. néma bárány: Hát a hegyiekhez képest ez már kicsit avétos kacsaláb, de mondjuk a tulajok balfaszsága is belejátszott ebbe a lakásnyi buktába,amit elszenvedtek. Amikor volt jó ajánlat a válság előtt. elhajtották, hogy csakis ingatlanossal csinálják. Szóval megérdemlik valahol.

Azt olvastam a nagyon egyszerű és a nagyon luxus megy ilyenkor is. A Svábhegyen kínál valaki - tényleg szép panorámával - hárommilliárdért is kéglit. Nem is normális, aki kifizeti.

De azt is mondja ingatlanosoldal, hogy elsősorban fontos a good address, vagyis, hol van a kégli. Aztán a milyensége, amit lehet turbózni, de odébb tolni valahonnan már nem. Most lehet, hogy Gyurcsány ottléte lendít majd a piacon... Mondván, ha ő kibírta, miért is ne?
@Dr. néma bárány: Biztos van benne :-) De tényleg van olyan szintű, sokaknak luxus - nekem is az lenne, csak ismerem már a hibáit - lakás, ház, ami nem kel el mert az egyszerűknek nagyon drága, a sznoboknak meg nem annyira...
@a szív fészkei:
Az enyém is az.
A két kisebbnek pedig van ideje alkalmazkodni.
Közvetlenül nem érint bennünket.
Egyszerűen megbocsáthatalan patkányságnak tartom, mert nem büdösbolsilibsi ellenségeket vágtak embertelenül tropára, hanem még tiszta gyerekeket, fiatalokat.
@Habakuk999: Alattvaló kell nekik, nem kiművelt és emiatt rajtuk könnyen átlátó emberfő.
@a szív fészkei:

Gyurcsány látogatása ennek lótúró amíg a fészekrakók ennyien vannak. Bár most ki lehetne használni a visszhangot, és katasztrófa turistákat lehetne szervezni a Gyurcsány járta útra :-D

Vagy a pr irigy pártoknak referencia lakást referencia lakosokkal :-))
@Rodeo36: úgy vagyok vele, hogy ha csak belegondolok, hálát adok Istennek úgy általában az ateizmusért, meg úgy a sajátomért

Máskülönben ez is csak egy piac ahol, az államilag támogatott, monopolhelyzetben lévő vállatok tohonyák és eredménytelenek, legalábbis sokkal kevésbé hatékonyak, mint egy szabályozatlan vallási gazdaságban. (USA)

Úgyhogy minél kedvezőbb helyzetbe hozzák nálunk a maroknyi történelmi egyházat, azok annál kevésbé érnek célt.

Amint megszüntetnék ezek monopolhelyzetét, vallási vállalkozások sokasága jönne létre, melyek versengenének egymással, specializációra kényszerülnének, igyekeznének megtalálni és kitölteni, kielégíteni valamennyi piaci szegmenst, igényt, szükségletet.

Ilyen sokrétű, a szivárvány minden színében pompázó, kompetitív vallási piacon a vallásos részvétel előreláthatóan emelkedne, mert a szakosodott vallási vállalatok együttesen nagyobb keresletet tudnak támasztani, mint amikor csak egy hit kerülhet a fogyasztó kosarába.

Így viszont a nagy többség néhány jelképes külsőséget leszámítva abszolút közömbös, még egy olyan keresztény pártokkal teli országban is, mint Németország. Szóval ennek az állapotnak is megvan a maga előnye.
@Gábriel angyal: (bocsi de csak most tudom folytatni)
-Angyalkám,ennél egy politikus is konkrétabban válaszol!
-?????
@a szív fészkei:
Nem kellettek a keresztények istenének, mert kirabolták Rómát.
Több humanizmus és emberszeretet esetleg egy kis bölcsesség lenne a kommentekben, ha az Angyallal Waltarit olvastatnál kurucinfo helyett.

Ha Fabius holnap arról írna, milyen kár, hogy ezt a vakítóan csillagfényes februári eget holnapra gonosz hófelhők takarják el, fogadni mernék, hogy a második hozzászólás cionista léghajókban seprűvel hadonászó pajeszosokra kenné a felelősséget.
@Habakuk999: Azok mindenhol ott vannak, hogy árthassanak - én csak tudom. :-D Sőt azért jönnének, hogy ellopják a havunkat is a föld mellé. Hóember formájában csempésznék ki az El Al járatán, ami föld alatti bunkerból landolna, mint a megszokott napi 400 a magyari földdel megrakva... Vagy igenyöst felolvasztanák és a szokott PET-palackos módszerrel csempésznék ki. Helyette meg ledobnának tíz tonna imaszíjat és sálat... Ha már Marylin Monroet meg Madonnát beszervezték, ki állhatna nekik ellen??? :-DD
@a szív fészkei:

"írd ki Zugló bejáratához rovásírással"

Szerinted Papcsák tud rovásolvasni? :)
@Habakuk999:

"cionista léghajókban seprűvel hadonászó pajeszosokra kenné a felelősséget."

Gyurcsányt kifelejtetted! :)
@Dr. csaknézek...: csak azt, arhaikus keményen, írni is baltával rovásol :-)
@Pantagruel: +47% ÁFA minden hitügyi vállalkozásra...quarterly LOL
@a szív fészkei: irány Kelet a korábbi irány Észak helyett meg lézer vezesse útatok a pokolba
@a szív fészkei: te, aranyom az imaszíjat miből hasítják és hogyan lóg rajt a zima?
@Idet:

"Többek között azt, hogy nem csak kenyérrel él az ember, valamint, hogy látni kell a fától az erdőt."

Elhiszem, hogy őszintén írtad, amit.
Ám körülnéztél mostanában Magyarországon?
Látod, hányan élnek SOKKAL ROSSZABBUL?

Lehet persze mindezt az előző kormányokra fogni (hozzáteszem: ők IS sokat tettek mindezért!), vagy más okokat keresgélni.

Ám szerintem ami most van, amit a mostani kormány művel, az messze alulmúl mindent, ami 1990 után történt!

És valóban nem csak kenyérrel, de az is kell!
@Dr. csaknézek...: az nem jellemző de felrón: ademelést, devíza törlesztést, meg a jólétet a hátatokra baltával
@a szív fészkei: Csak követi az időjárás is az orbáni útat: irány kelet!:D
@Dr. néma bárány: Francba, néznem kellene a közszolgálatit is?!:O
@Rodeo36: hát én úgy kezelném őket, mint minden más gazdasági szereplőt, vállalatokként, mert azok, épp csak szent tehenek

ha indítok egy rendezvényszervezői szolgáltató vállalkozást/céget esküvőkre, halotti torokra, névadó ünnepségekre, évfordulókra specializálódva, mi a különbség? az hogy nem vagyok szent tehén, le lehet vágni

máskülönben nem az ujjamból szoptam a fentebbit, vizsgálták a vallási vállalatok működését mindenféle arcok, a közgazdaságtan eszközeivel:

en.wikipedia.org/wiki/Economics_of_religion#Secularization_and_religious_economy
@Rodeo36:

"meg a jólétet a hátatokra baltával"

Lehet, hogy embert akarna faragni belőlünk?
Vagy a legújabb drasztikus fogyókúra receptjét alkalmazná csupán?

A jólét manapság annyira erősen nyomul az életünkbe, hogy ki se bírjuk védeni!

Próbálunk egy kicsit nyomorogni, de nem megy - csak úgy zúdul ránk a Nagy Mannáskosár!
@Dr. csaknézek...:
Igazad van:)

Mondjuk különösebben nem is zavar. A cigányozás és zsidózás igen.
Szerintem Gyurcsányt sem.
Minél többet ismételgetik, annál jobb a DK-nak.
@a szív fészkei: Szerintem mi igen közel laktunk egymáshoz az említett részen, amíg arrébb nem toltam a bringát!! Itt nagyon dívik a szülőhelyről tetováltatni vmit, gondolkoztam rajta, de elég hülyén nézne ki egy Kakukk:)
@a szív fészkei: Chavez uralmát nagyon sokan félreértik és kezdik otthon elfogadni, hogy vmi mitikus szabadságharcos, mert a globáltőke ellen harcol, tehát akkor csak a barátunk lehet. Na, ehhez képest kőkemény diktátor, az undorítóbb fajtából. Azzal kezdte 2. uralkodását, hogy kinyitotta a börtönök ajtaját, mindenkit kiengedett. Egy pillanat alatt sikerült Venezuelából földi poklot csinálni, komolyabb a bűnözés, mint Guatemalában, pedig az nagy szó. Konkrétan mindent a bűnbandák uralnak és aki egy rossz szót szól az elnökre, azt rögtön kinyírják. Egész Közép és Dél-Amerikában mindenki elvből nagyon kivan az USA-ra, de nagyon óvatosan barátkoznak Chavezzel. Ha már választani kell, akkor inkább Kubával haverkodnak, mert ott nincs akkora káosz, mint Venezuelában. Rengetegen menekülnek el onnan, kb. olyan most élhetőség szempontjából, mint Afganisztán a tálib uralom alatt.
@tucano: Nem ott lakom, a volt barátainké volt az a kégli, mi csak gondnokoltunk, mondjuk úgy. Kiadta a férjem, küldet ki nekik a pénzt, jártunk takarítani a bérlők után, stb. 20 évig.

Most ott a Kakukk végében a kiserdőt legyalulta valami Amerikában élő fószer villaparkkal - az önkori állítólag bérletbe odaadta neki - volt nincs tájvédelmi körzet azóta, csak kerítés és pusztaság.

Én nem is tudom, tán egy éve voltam arra utoljára és nem is érdekel mi van arra.

Az akkor volt nagyon cool, amikor még ott volt az amerikai suli meg a klub. Most van angol iskola, csupa kínai kölyök jár oda.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: ez egy igazi tökös gyerek, tudja, hogy mit akar. Nem 2 anyja van véletlenül?
@tucano: Elhiszem. Az ilyen nagypofájúak azért mindig valakinek a kárára annyira forradalmárok... És van magánhadseregük a nagy pofa alátámasztására, neki épp a bűnözőkből. Úgy könnyű bekussoltatni mindenki mást. Én azt olvastam egy nőtől, aki levelezett néha venezuelai asszonnyal, hogy alig van ott áram, mindent ellenőriznek ezerrel, valóban pokol kezd ott lenni.

Isten mentsen ettől; jellemző, kinek a lieblingje az ilyenféle hatalom. Na, pl. ma ki ment Dörnert megtámogatni és félelmet kelteni az Új Színházhoz?
A módszerek azonosak - mondhatni globalisták - , csak a helyzet nem annyira, ezért zavar sokakat az Eu-hoz tartozás.
Mondjuk Chaveznak van némi ásványkincse, amire még egyelőre pofázhat, de itt mi lenne?
Ezt soha nem mondják meg a "rabiga" elleniek.
@a szív fészkei: jajj, mért van az, hogy otthonról mindig rossz hírek jönnek:( Az a kiserdő a gyermekkorom igen aktív része volt, még tüntettünk is érte, talán 15 évvel ezelőtt, akkor a filmgyár parcellázta fel magának nagylelkűen, mint az utca végi lakóparkot, persze az is természetvédelmi terület volt. Akkor még legalább azt a kis darabot meg lehetett menteni.
@Pantagruel: A legprofibb gazdasági szakemberük X. Leo pápa volt a bűnbocsánati cetlikkel igazodva az igényekhez, kiépítve egy szuper hálózatot erre. hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BAcs%C3%BAc%C3%A9dula Halottaknak is meg lehetett utólag váltani, no para a pokoltól, nagyon piacképes és rugalmas eszköz volt pénzt szerezni azonnal, amit befektetett egy gigamán építkezésbe. Ami az óta is szolgálja a Vatikánt és Rómát, tehát tökjó, nem?

Plusz kialakult - nem mintha ezt akarta volna - a protestantizmus, újabb keresztény fiókszervezet. Mi ez, ha nem legzseniálisabb pénzforgatási és felhasználási mód? Piacérzékeny, vevőkonform módon kivitelezve. Csomó háborút lehetett kirobbantani ezért, elkobozni az épp vesztesek vagyonát - minden világ cég csak őket utánozza azóta is.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Nem. De van ellenérved? Mert ez iszonyú, gondolj bele, nem vagyok 35, most rám is vonatkozik, néhány órára kikölcsönözhetek egy bkv ellenőrt?!
@tucano: Sajnos, ez van. Férjem járt bent az önkormányzatnál tiltakozni - senki nem akar persze tudni semmit,Lévai Katóka se nagyon avanzsálta magát ebben - valamit hablatyoltak a bérletről, hog ynemt udni, ki írta végülis alá.... De már mindent kiírtottak ott és körbekerítették, no bicajozás, ilyesmi.
Valami San Jose-ban élő magyar faszié lett a telek pár ráhúzott drága villával, nem tudom eladtak-e belőlük. De a pasi is túladott ezen az egészen már, azt hiszem.

Nincs már ott zöld, elérték... :-(
@Dr. csaknézek...: Na hasonulunk Moszkvához. Nekik ez bakfitty, nem kell kényeskedni itt sem!!! Az igaz, 87-ben még nem volt piaci a gázár, a hasonlóan kurvahideg télen... De orvbánék már dolgoztak rajta, mint tudhasssuk-láthasssuk.
A jobboldal eszi egymást? Válogatott legények egymás ellen, mikor van közös ellenség, akit együtt lehetne szépen hand in hand utálni?? Mivamááááá!? mandiner.blog.hu/2012/02/01/tomcat_vs_mandiner_a_por_folytatodik
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Az oktatásra! és a médiára! gondoltam, mint anyákra.
Szal Te sem gerjedsz az egykulcsosra. Elgurult a gyógyszerük.
Egyetlen érvem van: Anyaként úgy gondolom, hogy csodálatos érzésektől, dolgoktól fosztanád meg magadat, ha nem lenne gyermeked.
Még a legnyomorúságosabb körülmények között is születnek gyermekek. Én is rossz időben, rossz helyre születtem, mások eldobott játékaival játszottam, még a gimiben is csúfoltak, mert nem volt egy jó ruhám. De a szüleimtől szeretetet és jó tanácsokat kaptam, amivel elboldogulok. Korán elkezdtem dolgozni, mert a szegénységünk miatt nem volt módom egyetemre, főiskolára menni. Munka és két gyermek mellett tanulunk tovább és és a párom is. Hidd el, hogy most már csak a szépre emlékezem.
A gyermekeim a Te korosztályod, igazán ismerem a problémáitokat rajtuk keresztül. A jövőkép nem túl biztató, először mindenképpen az egzisztenciát szeretnétek megteremteni. Ez teljesen jogos, mivel mindenki normális körülmények között szeretné a gyerekeit felnevelni. Szal az én gyerekeim sem nagyon lelkesednek/tek a családalapításért. Főleg a lányom nem, aki egészen 2 évvel ezelőttig tántoríthatatlan volt ebben a kérdésben
Tegnap volt 10 hónapos az első unokám. Anyukája rájött, hogy kár volt ezzel 34 éves koráig várnia.
Vágj bele és ahogy Burns mondta "ahogy lesz, úgy lesz". Pozitívan állj a dologhoz, mert itt már jóra kell fordulnia a dolgoknak.
Nemcsak la Donna e mobile: www.blikk.hu/blikk_aktualis/brusszelbe-rendelte-kisbuszat-orban-2079092

[..]"csúcstalálkozón sorsdöntő kérdések kerültek terítékre. Ennek egyik eredménye, hogy a magyar miniszterelnök aláírta azt a pénzügyi paktumot, amit tavaly decemberben még élesen kritizált, sőt úgy vélte: csak az Országgyűlés dönthet róla.

A megállapodás kemény szabályokat ír elő az eurót használó országoknak például az adórendszer egységesítésére, illetve a költségvetési hiány lefaragására. Bár mi még nem vagyunk az övezet tagjai, de belépésünkkel ránk is kötelezőek lennének a pontok, így Magyarország esetében akár 500 milliárd forintos megszorítást jelentene.

Oda-vissza 2600 kilométert vezettek a testőrei, hogy biztosítsák neki az autót
Miért adta fel eddigi szembenállását a miniszterelnök?

– Ez a paktum már nem egészen az a paktum, amelyről korábban szó volt, hiszen kimaradt belőle az adóharmonizáció kérdése, amit támogatott a kormány – magyarázta Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője. – A döntés oka emellett, hogy jogi következmények az eurót még nem használó országok esetében csak a belépést követően élnének. Ez decemberben korántsem volt egyértelmű.

Vasali Zoltán elemző szerint azonban valószínű, hogy a hazánkra nehezedő nyomás miatt kényszerült Orbán az engedményekre.

– Az adórendszer összehangolásáról már decemberben is kiderült, csak a kereteket egységesítené az EU, a kulcsokat szabadon állapítanák meg az országok – állította Vasali. – Az is tudható volt: a szigorú költségvetési hiánylefaragást sem egyik napról a másikra kell teljesíteni. Vagyis Orbán decemberi kemény ellenkezése inkább a választóknak címzett szabadságharcos kommunikáció része volt.
M. L."

Ahogy a sétafika is. A karaván haladt, a kutya meg a meleg vackában mindent átgondolt és elfogadott,csak erről nem szólt a karavánozóknak egy büdös szót se. Szereti ő igen a népét, csak semmire se becsüli a biomasszaságon és -díszletelemségen túl.
@a szív fészkei: "A döntés oka emellett, hogy jogi következmények az eurót még nem használó országok esetében csak a belépést követően élnének. Ez decemberben korántsem volt egyértelmű."
Én úgy emlékszem, hogy ez már akkor is teljesen egyértelmű volt.
Amúgy meg kiderült, hogy mégsem a parlamenttel kellett megszavaztatni, hanem zárt ajtók mögött lerendezték azt, amit korábban a nép nevében nem mert bevállalni, inkább kakaskodott egy kicsit BX-ben, aztán meg kiderült, hogy milyen símán hazudott
Boli doktor! Hová tűntél? Csak nem elrabolt egy klón?
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: De jó neked, van már legalább unokád. Én meg sem merem kérdezni - egyszer magkaptam, hogy szüljek magamnak, ha annyira kell - tehát kuss részemről, tényleg nem nekem csinálják. De kifutnak az időből, ettől félek, a vőjelöltem se mai kakaska már annyira.

Már megbarátkozom azzal a gondolattal is, ha nem lesz, nem lesz. Pedig látom a barátnőimen, mit jelent! Én örülök, hogy - a maiakhoz képest - fiatalon szültem, jó volt, soha nem pótolható élmény, tanulság és öröm- de bánatforrás is. Nincs vége, ahogy hajdan hittem az érettségivel, diplomával, soha nincs vége az aggódásnak!

Én is sok mindent csináltam a férjemmel együtt magam - baldachinos fekvőhelyüktől a ruháikig, nagy ágyukig - pedig nem voltunk csórók, de akkor meg az országban nem volt annyi importcucc. Ma egy szaros babaágy súrolja 100 ezret, abszurd, komolyan.
Most is a gyerekrajzaik között írok :-), olyan szépet és szívhez szóló ajándékot nem kaptam soha senkitől.

De az igaz lehet, Matolcsy bülbül hangjaira totál kihúnynak a vágyak. Pedig ő másként hiszi és kommunikálja.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Épp a klónnal kávézott. Még a hatása alatt lehet. :-Dd Legalább ő örülhet valaminek.

Jöhetne a Lennon klónja vagy ilyesmi.
@a szív fészkei:

"Az igaz, 87-ben még nem volt piaci a gázár, a hasonlóan kurvahideg télen..."

Höhö, éppen akkor voltam katona.
És a körlet ablaka cseppet ki volt törve!

Nagy élmény volt kabátban, sapkában, kesztyűben aludva is vacogni... :))
Emberek, ez a mai Magyarország rövid, velősen találó összefoglalója: [..]"Óriási tömeg gyűlt össze az idei Zámbó Jimmy emlékkoncerten. A fellépők, mint egy igazi hollywoodi gálán, limuzinnal érkeztek, és a vörös szőnyegen végigsétálva léptek be a Csepeli Munkásotthonba." www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/ferjhez-megy-verona-zambo-jimmy-feleseg-113474.html

Nosztalgia minden mennyiségben valaki csodává hazudott körül, nem a jelennel foglalkozás, álhollywoodi magyarosan kivitelezett drága felhajtás a Csepeli Munkásotthonban!!! Óriási.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Szal Te sem gerjedsz az egykulcsosra."

Most, hogy mondod ezt, mély sajnálat öntötte el szívemet a vakhívők irányában.
Mer'hogy Kusza Szem aszondta, gerjedni köll, akkor az tótumfaktum!
NO apelláta!

És sajnálatom alanyai ama férfiakok, akiknek ezt produkálniuk szükséges... :)
@a szív fészkei: Sztem akkor még csak a Chicco cumik meg rágókák voltak, mint jobb darabok, meg lengyel babakocsi. Én is rengeteget varrtam, megtanultam kötni, ami pl. soha nem tudtam elképzelni magamról.
Az aggódás természetes és soha el nem múló velejárója a családnak oda-vissza.
Hogy manapság mibe kerül, a szüléstől (vagy még hamarabb) kezdve? Ajjaj. Főleg, hogy már egész iparág épült rá, hogy a rengeteg felesleges, méregdrága szarjával nyúzza a szülőket. Nálunk szerencsére nagyon megy a kismamák között a cserebere, adják-kapják egymás között a cuccokat kölcsön vagy éppen örökbe. Vateráznak, én meg turkálok a piacon, néha 100 Ft-ért adják a ruháknak darabját és van közöttük új is.
Szereted Lennont?
@Dr. csaknézek...: És még ez a cudar hideg is, mi lesz a jövő héten? Már ffiak sem lesznek?
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Már ffiak sem lesznek?"

Macsótúltengés van manapság.
Hogy aztán azok mennyire férfiak...?

Genetikus adottságaimból fakadóan nincs tapasztalatom erről, s nem is lesz. :)
nem volt ma se címlapos halálhír? kár...
na mindegy, majd talán holnap...

apropó Dr. skicpalinak hány napja van még a 2 év+ 1 naphoz?
@a szív fészkei:

Papcsák Ferencnek valami egészen máshoz fogok gratulálni a napokban. Az ösztönöm azt súgja boldog nem lesz tőle.
@dr. Bubó:

Nincs két év +1 nap. A Fidesz eltörölte, már egy hivatalban eltöltött nap után is jár az életfogytig kánaán. Nem tudom mire várnak.
@Fabius:

"Nem tudom mire várnak."

A látszat nagyon fontos nekik, mint az álszenteknek általában.

Majd küldik, ha már úgy lehet kommunikálni, hogy nem azért, mert...izé, mert nemhamisított, hanem azért MI akartuk így!

Vagy jön az univerzális bónusz-szöveg: "érdemei elismerése mellett".
@Fabius:
:)) Ez a sötét, nem az éjszaka! Ezeket a firkászokat megfizetik, hogy ennyire hülye és gerinctelen lábasjószágok legyenek, vagy egy belső kényszer lehet náluk??? :D

Pesten voltam ma és az Andrássy felé mentem, amikor leesett a rádióból, hogy mi is van ma... Az Operaház felé kerültem, a Révay, Lázár utca felé - hát nem semmi volt ott! :)) Legalább 40-50 rendőrségi jármű volt arra, meg zsaruk mindenhol, civil embert arra alig láttam... Aranyos...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Halihó! Csak dógozóba... Napok óta tök este érek haza. Ráadásul ma kies Büdipest megtekintése is volt. Ja, meg egy kávé 10 percben, egy fekete hajú "ChT klónnal" :)) NEM KELL IRIGYKEDNI, LEHET RAGYOGÓ FÉNYESSÉGEM SUGARAIBAN SÜTKÉREZNI! :D
Pihent is vagyok...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Lennont nagyon. :-)

Igen, Chicco-cumik, orrszívók, rágcsák, csörgők, Curver badellák, vödrök, bilik... Luxus a köbön. Tiglio, Siesta cipőcskék. Sort állni értük. Hóferhérkéből néha olasz kis cuccok.

Ó, vaterán nagyon aranyos holmik kaphatók, amiket zsákszámra rugdosnak a vállalkozó szellemű ifjú anyák haza a Hádából és más turkákból még olcsóbban megvéve. :-) Hálistennek, az angol és egyéb hanyatlóan hátrányos helyzetű nyugatiak, agyon vásárolják magukat és alig viselik, máris adják le az Üdvhadseregnek és vesznek újat. A rút szibarita vázak!! Mi meg öltözhetünk belőle viszonylag jól és olcsón, nem tudom hány hálózat épült erre rá! Gyerekholmik pláne cukimukik, sokszor vadiújak - hülyeség is vagyonokat adni értük.

Olvastam, hogy horrorért kapni vízforralót. Na neee: a gázon felforralni egy edényben miért nem ugyanolyan jó? 100 fok, 100 fok, nem mindegy, hogyan bugyog? Azért ilyenkor tényleg baromság a fogyasztói ámokfutás.
@Fabius: Bayer menetszervező kolléga nem kínosozta le Slicc lopását? mandiner.hu/cikk/20120125_bayer_iszonyatosan_ciki_a_schmitt_ugy Most megrepedt a békemenet példamutató vállvetettsége? Jajaj.

DE hernádizsuzsák is kurva jót tesznek az újságírószakmának. Látni rajta , milyen egyszerű egy növény élete, bár bocs a növényektől, ők nem tehetnek róla, hogy ilyenek rongálják a hírüket.
@a szív fészkei:
Nono... van olyan fikuszom, amelyik ennél a némbernél sokkal okosabb! :)
@Dr. Boli Ch.T: Voltak civilek, csak a rendőrök rájuk engedték kicsinyeg a nácikokat, akik ugyan nem jelentették be a tüntit - minek, most már otthon vannak arrafelé, nemdebár Tarlós úr? - de hőzöngtek és mocskoszsidóztak. De azért az a dörnerkebabos színház nem nyilas, nem náci szellemiségű, az színmagyar! Üvöltözték, hogy ma-gyar szín-há-zat a-ka-runk!!! - mire szóltak nekik, hogy az a Hevesi Sándor - címadó nyilasok által letiltva a színházigazgatásról és ebbe belehalt - tér 1. szám alatt van. Nem tudhatnak szegények mindenről, most kezdenek majd művelődni odajárva demonstratívan.

Milyen volt a klón? :-) Megőrizte a hasonlatosságot? mert akkor te legalább láttál ma szépet is. Én csak a tüntetés képeit a férjemtől.Az meg nem az. :-(
Tényleg, Dr. Gyilkos Dr. Fűegér doktor végzett már a költöztetéssel??? Vagy már a sörökön is túl van és épp a holdat vonyítja??? :o)
@a szív fészkei:
A híreket olvastam el HVG-n, Origón, Indexen. Hát igen, a narancskomcsik nyilaskeresztes segédhada megcsinálta a műbalhéját, a rendőrség meg tényleg hagyta azt a párat bejutni - áááá, alig voltak feltűnőek, a többit miért nem engedték be, nem is értem...
A vicc az, hogy fidesz gyűlésen ezek mindig hasonlóan teszik a dolgukat?
Vagy csak a másikakkal, azok ellen van ugye balhé?
Értem én, hogy balhé kell minden ellenzéki tüntetésre (hátha legközelebb több ember marad távol, nem akar ilyen férgek közelében maga is mocskos lenni), no meg hát annak a Fradika stadionnak is meg kell szolgálni az árát, amit a gazdi odadobott a kutyuliknak...
Cui prodest? Mert csak ennyi a kérdés...

A "klón" (húúú mit fogok kapni, ha beleolvas) ma is perfekt, pedig már nagyon közel a xxx-hez... :)) Na ezzel, szét tudom szekálni!!! :)
Nem Matolcsy ötletelt itt: nivo.blog.hu/2012/01/31/minimalberbol_elni_hovege

Mi is egybe lakunk most, tulképp tényleg bulinak is felfogható - nekem mindenképp, mert zseniális kajákat rittyent mindenki. Végülis a Dallasban is együtt lakott a család - na jó nincs ranch-em, mögött olajkútjaim és még elenyésző számban sincs dollárom - kibírták az együttélést ha nehezen is. Nálunk azért nincs Jockey. :-DD

Fűtenem mindenképp kell, ha magamban élnék, ha többen, akkor miért ne optimalizáljunk. A blogban is írva vagyon,a készkaja kurva drága. Én erről már nagyon régen leszoktam - anno nem is az ára de a millió szar E-komponens miatt, amivel telizsufizták.

Ma például három-négy közepes krumpliból héjhámozóval zseniális és finom chips=rósejbni készült hármunknak. Eléggé laktat, eteti magát, nagyon hamar megvan: a hámozás és a sütés csak az idő. Olaj leszűrhető és újra felhasználható. Szaga sincs nagyon vokban.

Kelttésztais kurvagyorsan és könnyen összedobható - durván 10 perc - , bármeddig elvan meleg helyen magában, húsz perc sütés belőle egy pizza, fánk, lángos, akármi. Fillérekből, ahhoz képest...

De biztos, hogy minden okossággal is iszonyú nehéz ennyiből megélni, de majd Matolcsy kijavít. Ő csak tudja, csak edényre anno eszméletlen pénzeket költött - AMC www.wellnet-bolt.hu/fozorendszer.htm - az ár tíz éve is negyven-hetvenezer között mozgott lábasonként. Egy minimálbér árát simán kiadta ezért.
Most meg miket vehet, mikor fut a szekere??
@a szív fészkei:
Gondold el, milyen szépen és artikuláltan beszélni tudó, magas szintű, irodalmi műveltséggel és kultúrával rendelkező szélsőjobbunk lesz itt egy-két éven belül. Hisz kétséged sem férhet ahhoz, hogy ezek már jövő héttől, hosszú tömött sorokban fognak tolongani a színház bejáratánál. Szünetben eltartott kisujjal fognak teázni és az aktuális irodalmi élményeiket megosztani egymással... Komolyan látom ezt... De tényleg!! Ne légy gonosz! :))
@Dr. Boli Ch.T: Harminc év az kor? Ha valaki szép, akkor meg sem látszik rajta még jó 15 évig nagyon. Charlize 37 lesz és itt ájuldoztok többe tőle már mióta. Monica Bellucci 48. Ééés? Mosnád a hátát,ha füttyentene...
Ezzel szerintem ne szekálj senkit. :-)))

Így követi irodalmi munkásságodat? Azta.
@Dr. Boli Ch.T: A Goj Motorosok már bejelentették, hogy bérletet vesznek oda. Mondjuk, nekik, pláne a Lázár tesóknak, telik is rá a tecsószívatásokból.
@a szív fészkei:
Valami ilyesmiket mondok én is... majdnem... bár kicsit gonoszabb hangsúllyal...
Ha megkérdik, én is mindig 19 éves vagyok... Lehet alkudozni.
Mosnám hát! MEG CSÓVÁLNÁM IS! |:|
Szerencsére nem állandó olvasóm... :)
Na, aluka, mert 6 körül kelnem kell... Rosszak legyetek! :)
@Dr. Boli Ch.T: Mi tudod te? Lehet, hogy egymásnak adják a címedet, ha összefutnak Hollywoodban. :-DD Látod, Ámerikából is figyelnek vizsla szemmel... :-D Jó éjt, lesz miről álmodnod.
@a szív fészkei: hihihi, ki lehet váltani anyjuk egyik plusz melóját! Én ugyan imádok főzni, de a babramunka - előtte-utána - azt ugyan átvállalhatná más!
@a szív fészkei: Szia! Jobb kenyeret sütök, mert szájam íze szerinti, mint a pék, kicsit munkás,de köménymagosat, kukoricásat, krumplisat, rozsosat... minimum egy hétig eláll. Hűtőben kettőig is. Nem olyan mutatós, mert semmi felfújós nincs benne, de roppant jó ízű! Költségben nem sokkal kevesebb - energia ára - viszont másnap nem kell kidobni.
@a szív fészkei: valamikor akkortájt ki kellett ásnom magam Bp egyik központi kerületében a fszt-i lakásból, gyerekkel elindulni ... el is jutottunk a rendelőig,s 1 hét hószünet - semmi nem járt. Valószínűleg most is ezt zengik be, akkor még figyelmeztetés sem volt!
marcius 15-en is varhato kis keveredes, verekedes ezekutan?
@prof...de nem dr felebarát: Ez nem is kérdés. Ezeknek provokálni kell majdan minden kormányellenes tüntetésen, hisz akkor lehet nyomatni a kommunikációban, hogy ott mindig balhé van, bezzeg a fidesznyik az milyen békés. Hát persze... ha megfizetik... :)
@Rodeo36: mármint Hodorkovszkij meg Kaszparov? pont annyira tudnak meghatni, mint a hód, ami a hasát sütteti, amíg a többiek építik a hódvárat.

kérdezed hogy
-te hód, a faszér' nem dolgozol?
-tudod, én máshogy építeném mint ezek.

pff, irány a meló.
Putyin nagy geci, de ahhoz képest hogy Jelcin alatt a rubel csak hivatalos fizetőeszköz volt, egyébként gyújtós, a dodó volt az igazi pénz, ahhoz képest Petrográd (mármint Leningrád, a szentpétervár igen buzis elnevezés, nem komálom) egy lepukkant panelnegyedében (mocsáron épült, állítólag egy kislányt egyszer be is lakmározott a játszótér) egy cirka kétszobás panel 17 millió hungárien forint.

szóval
Putyin > Hodorkovszkij
Putyin > Jelcin
Putyin > Kaszparov
Putyin > Zsirinovszkij
Putyin > Zjuganov
Putyin > az egész Jabloko kirakatszarság
de
Medvegyev > Putyin

azért akit a Berlusconi fog le, hogy az igenigenfontos G8-as csúcson halálrészegen ne verje le a folyton pofázó Szarközyt, na az rajesh.

ja ha félreértettem volna valamit, az ami McCaint is rühellem, megfőzhették volna a sárgák gungbao csirkének.
@Fabius:

"ómájfaszom :-D"

Nem értem, mijabajod! :)

Világosan leírták, hogy "A Demokrata azon véleményének ad hangot, hogy nem Schmitt Pál húsz éve írt, szakmailag, jogilag és morálisan is vitathatatlan dologozatát (sic!) kellene vizsgálgatni..."

És ha nem Plagibá lopott, akkor ki más lehetne a hunyó, mint a HVG?
Meg Dimitrov.
Meg a Zájemef a Zusával és a Zeu-val karöltve.
Meg biztosan a zsidók is benne vannak valahol, az tuti!

Ejnye, szellemi hanyatlást érzékeled rajtad... :)))
@Dr. Boli Ch.T:

"jövő héttől, hosszú tömött sorokban fognak tolongani a színház bejáratánál."

A színháznak be kell majd ruháznia egy motoros parkolóba... :)
@anyósnyelv: Kenyér érdekelne! Próbáltam géppel, azzal nagyon pocsék lett. Emlékszem, a gyerekeinket szánkóval huzigálta el a férjem az oviig, nagyon élvezték. :-DD Hát ma a maci meglátva az árnyékát, már visszamehetett a barlangba, hosszú tél lesz, basszus!

@prof...de nem dr felebarát: Akkor ez tendencia, mert ez volt 2-án is. 40 percig nem volt rendőr arrafelé, ahol a nácik inzultálták a többieket a szintén rászervezett kis mókabókájukon, pedig fél háromtól már odaküldték őket posztolni az Opera elé. Vérre játszanak Pintérék, egértelmű...
@Dr. csaknézek...:

"szellemi hanyatlást érzékeled rajtad"

Ez talán azért lehet, mert megáll az eszem mikor a csodálatos társaságnak sikerül túlnyalni a meleg szaron :-D
@Fabius: ez után már csak egy babystep, aztán beleírják az új Száray-féle törikönyvbe, hogy Orbán Viktor és Schmitt Pál kiadta az Aranybullát, majd Várnánál törököt vert, Mohács a Gyurcsány vétke, a Habsburgot a Gyurcsány keverte be a honi levesbe, nem Báthory nádor, minek előtte pedig Orr-bán figyelmeztette a népet, hogy a gonosz Gyurcs-jan egy idegenszívű örmény kutya. Orbán és Plagi bá ezután megvívták az Esze-féle szabadságharcot, majd pedig, miképp Lorenzo Lamas, nem meghalva, közben szólt a Queen, megnyerték a 48-as forradalmat, leszopatták Mária Teréziát a Burgban, mondták IV. Károlynak, hogy szoszi veled testvér, takarodj a picsába, majd szentté avatták, egyből, boldogság nélkül.

a reformer pápa: Orbán Viktor aka XIII. János
a pápa, aki megküzdött az olasz maffiával: Orbán Viktor aka I. János Pál

a magyarok istene, deklaráltan, marhabőrbe kötve: Ormány Vittorio, mert azt mondta.

a magyarok védőszentje: Schmitt Plagi bácsi, a jóságos kardozó, a nemzet védelmezője páston és csatatéren egyaránt. touché.
@dr. Kusics Iván:

:))

Egy helyen módosítási javaslatom van: az Esze-féle szabadságharc helyett eszetlen.

Egyébként touché! :)
süti beállítások módosítása