Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.28. 05:27 Fabius

Májnémiz Spam, Orbán Spam

Címkék: adatvédelem internet fidesz orbán viktor

Megint lehetett valami trükkös közbeszerzés, mert pártunk és kormányunk kíván az ország legnagyobb spammere lenni. Lehet, hogy rajtuk ragadt egy akciós botnet szerver, és ha már így megesett a dolog, akkor igyekeznek valamire felhasználni?

"A megyei kormányhivatalok levélben arra kérik az érettségit szervező középiskolák igazgatóit, hogy küldjék el nekik az iskolában dolgozó tanárok elektronikus elérhetőségét" - így a hír, amire elsőre csak pislogni lehet, mint Hoffmann Rózsának a közoktatási törvény mellett heverő padlóköpetre, amire Orbán Viktor volt szíves felhívni a köz figyelmét. Kubatov Gábor óta tudjuk, hogy Orbán szerint a hacker támadás az, mikor a TEK srácok faltörőkossal igyekeznek Viktort anyázó fészbúk profilt feltörni monitoron keresztül.
Így joggal merül fel a kérdés, hogy a kormány, akinek feje az internetet ennyire nem érti minek bajlódna a tanárok közvetlen elérésével? Pláne érettségit szervező középiskolákban? Ennyi kádergyerek érettségizik idén, hogy a hagyományos hátszél már nem használ? Célzott levelet kell küldeni Kovács Bélánénak az érettségibizottságba, hogy kiskezitcsókolom, a Staubinger Szaniszlónak ma sikeres vizsgát kell tenni, mert az alsó-büdöshartyáni Fidelitasznál már nagyon várják? Vagy ennyire szívükön viselik a tanárok sorsát, hogy reggelente névre szóló jó reggelt üzivel kedveskednek, hogyaszongya Manyi néni, csillagbogár, hát kínozza-e még a tegnapi isiász? Tessék sok szamárbütyök teát inni, az majd jót tesz. Vagy szimplán csak annyi a cél, hogy a kormány emberarcúságát mutogassák, mert a NENYIre nyomtatott Orbán poszter már nem hozza a kívánt lelkesedést?Két pornóoldal, három Viagra és egy nigériai elhunyt milliomos nagybácsi után jön egy alsógatyáig közvetlen Orbán?

Esetleg szimplán csak bizonyítani akarjátok, mi a frász baja van Brüsszelnek az adatvédelmi törvénnyel, meg az adatvédelemről alkotott felfogásotokkal? Mert akkor nem kell tovább gyötrődni a válasszal, mert pont ez. Hogy ti akarjátok megvédeni a mi adatainkat magatoktól.

Így.

Hogy máris a sajátotokként kezelnétek, mintha alanyi jogon járna. Pedig nem jár. Úgy különösen nem, hogy se megfelelő indoklás nincs, se konkrét meghatározás, ki kezelné ezeket az adatokat, hol, meddig, és ki férhetne hozzá. Arról nem beszélve, hogy egy cím alapján a használójáról jelentős mennyiségű adat gyűjthető össze az internetes jelenlétéből. Egészen extrém esetben az egészet bedobhatjátok egy levelezőrendszer kontaktlistájába, és mondjuk a faszbúkon regisztrált új: Magyarország Kormánya profilról máris lehet ismerősöket keresni. Amivel nyilván nem az a baj, hogy Magyarország Kormánya reglap megbök, hogy legyémá' ismim kisköcsög.

Ezzel ismét sikerült megmutatni Európának, hogy de, ti tényleg és ennyire, nem alaptalanok a veletek szemben támasztott előítéletek. Hajrá srácok, fog ez menni, csak így tovább!

 

322 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr23931051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

index.hu/kulfold/hirek/2012/01/28/kivonul_az_arab_liga_sziriabol/

csak megfigyeltek? es csak leallitottak, vagy eppen most inditanal el vmi mast...iran bojkotja...arab liga kivonja megfigyeloit...oooo
Az anyjakarauszát: hvg.hu/hvgfriss/2012.04/201204_tamogatas_a_fogturizmusnak_tomes_maskent#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_28

[..]" Ugyanakkor a 2010 őszén alakított fogászatiturizmus-fejlesztő cégcsoport két társtulajdonosa eddig nem bizonyult virilistának: az érdekeltségi körükbe tartozó vállalkozások szépen termelték a mínuszokat." Ezek is jómatolcsysan unortodoxok?? Csak a hiányra hajtanak? Foghiányból pénzhiány? És ezek adnak tanácsot???
Amúgy, jellemző Orvbánraa, hogy még fogászt is szart talál magának. Hihetetlen személyzeti politika: remélhető, hogy a fog bosszúja működésbe lép...
@a szív fészkei: azok lovagoltak ezen, akik legszívesebben a saját támogatóik emlékét is titkosítanák... Nem is kell velük foglalkozni.
Ha pénz áll a házhoz, az jó. Ha nyilvánosan kiírom, hogy kitől mennyi, az naiv, de tisztességes; és akik mindebből következtetéseket vonnak le, azok ráérnek.
@Pantagruel: a píízzt Canossa-ban kaptya a törpe? bugyiban térdenállva kell mennie? a zorránjáró viszi utána a bilit...mint a jövő
@Rodeo36: Látod, az elempések is petákra mérték az időt maguknak. Csikorog a humoruk, mit mondjak,mint fogak között - ha már Bátori Béla - a homok...
@Fabius: ha belegondolsz a magyarok félig irániak, Hunor és Magyar Dula leányait rabolták el, Dula alán volt, az alánok irániak, ergo a hun-magyar nép ősanyja az iráni (aryani = arya = árja) nép, kár, hogy ma már nép nincs, csak tömeg

jó lenne, amit Vona mond, csak nehéz megvalósítani - lehet küzdeni a kor ellen, amelyben élünk, csak olyan szembejön a valóság és elgázol fílingje van
@Fabius: Húha! [..]" Egy igazi forradalomhoz ugyanis szabadságharcosokra van szükség, akiknek forró a szívük, de a fejük higgadt a nehéz helyzetre való tekintettel. A problémák elemzése és az eszerint való cselekvés a legfontosabb a Jobbik elnöke szerint." (Index) Vazze, amit a burberrys elvtársúr, aki nem náci, mint tudjuk, összehordott fentebb, az higgadtság és problémaelemzés?

Iránt ünneplik, ahoj! Menjenek testületileg oda, de Azerbajdzsánba is lemaradhatnak.

Vonácskát nem zavarja, hogy Törökország mióta teper, hogy bevegyék a nyámnyilák közé? Ez szokott kinézni a fejéből, vagy takarja Burberry-kocka/sáv a kilátást? És miért van rajta narancsnyaki?
@Fabius: Vona "nem vagyunk demokraták sem" című mondatát olvasva eszembe jutott Hitler egyik beszéde, nemrég ment NatGeo-n: "be fogjuk tiltani az összes többi pártot".
Vona most legalább helyretette a dolgokat :-)
@Interlock:

A pontosság kedvéért én speciel nem oltottalak le. Mindössze megindokoltam, hogy miért voltam hajlandó Gyurcsánnyal egy tömegben tüntetni.

Ezen kívül nagyjából naponta írtam le, hogy tőlem automatikus amnesztia nem jár egyiknek sem.
@Pantagruel: Ne hari, de Vonának Iránból nem az ősanyákok számítanak, csak az, hogy ő megy a legjobban szembe most a zsidókkal. És akkor attól cukihaver.

Alán, nem alán az mindegy, ha Ahmadinezsád szerint nem is volt holokauszt, hisz az csak egy mítosz. (na ilyesmit pedzegetett az a drága, most hogy eltűnt Gábriel térítő szárnyas is.) Ilyen ember vezette ország csak a szövetségük lehet! Pláne, hogy mindenki más ellene van, főleg a két fő ellensége a Jobbiknak: Amerika és az Eu.
@Pantagruel:

Tulajdonképpen Darius is magyar volt, és most perelnénk az örökségünkért.
@Rodeo36:

Szerintem épp most mutatták meg, hogy ha nem is sokkal, de többek ennél.

Viszont remélem, ez nem a vég, hanem a kezdet.
varosban.blog.hu/2012/01/28/allatul_nez_ki_budapest_hugh_jackman_mogott Szerintem is csodaszép Budapest, de sok szemetet kéne gőzborotvával kipakolni belőle.
@a szív fészkei: ott erdekesen kezelik ezt a temat...

szir allaspont vagyis szir ismeros szerint, nekik Izrael allam letrehozasa megfelel egy Trianonnak...bar toluk nem loptak el teruletet..csak kaptak egy nem kivanatos szemelyt...

jah es meg egy ok Hitlert nem azert utaljak, mert holokauszt hanem mert felhivta a figyelmet a vilagnak a zsidokra, es utana mindenki tudta oket sajnalni, es akkor adjuk man nekik egy teruletet, ami sosem volt az ovek...
@Fabius: És kiderült, hogy szegény, két hete az őrületbe - és a Caps Lockba- menekült J.László kérdésére mi a válasz? Erre (nem tudom sajna szó szerint idézni): MILYEN ALJAS BELPOLITIKAI JÁTSZMA KÉSZTETTE sCHIFFERT A LEMONDÁSRA??????
a fides 800 ezer zombirkával is 2/3-ot csinál az előrehozotton...
nincs értelme számolgatni... a közvéleménykutatásnak nincs szerepe...
hiszen már a KÖZvélemény sem befolyásolna egy választást...

nyugodjon békében a demokrácia !
@a szív fészkei: @Interlock:

Egyetértek, de ezt bővebben nem kommentálom, mert lelövöm a holnapi poszt poénját :-)
@Fabius: hát tudod-e, hogy a zavasi akció óta én hajlandó lennék milliós szavazó lobby-t a fletónak besegíteni? ha másért nem a stílusa miatt, ahogy ott nyugodtan, mosolyogva elvette a "levagyszarvadögöljmeg" tüntitáblát a csajtól és közben mondta tovább a mondandóját amiben a legmagasabb fokú (???demagógia vagy a ugyanolyan fokú őszinte demokrácia és liberalizmus) volt????

ezt a hisztiskurva schifferke megsemtuggya tanulni még lenintől sem, a többiek meg valami zártkörű kispártot akarnak a magyar realitásból kifaragni körömreszelővel egy alcsútbasznádnyi népesség számára...minden lobbyfillér kidobott pénz rájuk költve !!!IS!!!
@a szív fészkei:

:-D Nem, ez nem derült ki, Lacika tovább küzdhet a bizonytalansággal.
@Fabius: igen... a fides már bukott... már csak vegetálnak kicsit...

az igazi veszély az a fides utáni újrakezdést nagyon megnehezítené...
ha a zemberek beszopják hogy a zsidók és a cigányok a hibásak...
a valós veszély a jobbik...

az megér egy posztot... a fides az egy múló játék...
a fides csak a gazdaságot és a társadalmat verte szét...
a jobbik az hozhat könnyen FIZIKAI MGESEMMISÜLÉST is...
@prof...de nem dr felebarát: Hát én úgy tudom, azért a XX. század elején megvettek minden földdarabot a hülye zsidók, amit röhögve el is adtak nekik az ott élő arabok, hisz csak szikla és por volt. Hogy aztán eszelős melóval most más van ott számukra, az a sorry tipikus esete.

Trianonért pedig Magyarország keményen megdolgozott, ez a véleményem. Igen, Palesztina akkori főmuftija Hitler kebelbarátja volt, hasonló a hasonlóhoz elv alapján: www.hetek.hu/hatter/200209/az_arab_hitler

Na ez off, de Vonék mély arabbartásgá innendatáléódik. ami röhej, hgoy az európai széljobberek meg kemények muszlimellenesek, lásd a holland - amúgy meleg - pártelnök halálát is.

Melegolimpia mint maja világvége Bp.-en - hány buzi lehet ezek között, hogy ennyire vehemensek ellenük? Ja Irán faszályos hely ebből a szempontból is: ott felköti a homokosokat, ha diákok, akkor is. Szép a szimpátia, pláne, ha ennyire érdekmentes oda-vissza.
@Fabius: na jó, nem kötözködöm :-)

Furcsa ez amúgy... Amikor azt mondom, hogy én bizony nem is vonulnék vele együtt, eszembe jut, hogy talán lehet még olyan helyzet, amikor mégis. Inkább ne legyen ilyen.
Van egy fényképem egy évekkel ezelőtti gyárlátogatásról, amin Gyurcsány pont az én legfrissebb melómat szemlélgeti (azt persze nem tudta, hogy én csináltam, sőt látni is csak én láttam őt, erről azért gondoskodtam). Ott állt a gép mellett, még meg is érintette, erről is van kép (arra az esetre, ha netán eltűnt volna egy alkatrész... :-D ); franc se gondolta volna, hogy pár év múlva még a szemüvegének a keretét is gyanakodva figyelem majd, mert ott mögötte biztos furdal még valamit...
jav: arabbarátsága innen datálódik - akartam volna írni, ha tudok írni.
@Fabius: the proof of the pudding is, in it!

nem értünk egyet, kettőt értünk nekem a schiffer aljas akciója -pénzért és szavazócéduláért- a fleto ellen mindent visz, ráadásul semmit nem nyert vele és az amit ma kezdenek, hogy már pedig izé...23 évvel azután, hogy kellett volna..."é tardi" mondja a haldokló Violetta Valeri...mit akarnak agnoszkálni, ma? végre azt kell csinálni amit azok akik a Dísztéren beszéltek...a múlt elmúlt hamut rá ha állandóan hátrafelé nyilaztok mint a törpe és csapata akkor nem vagytok különbek...a lusztráció a világ legnagyobb baromsága és nem érte el csak azt a célt amire gondoltak ha volt gondolatuk egyáltalán és nem a tegyünk bármit csak azt ne...alapon hőzöngtek

üres, semmitsemérő és nincs tömegbázisa a lömpöpőnek és nem is lesz pláne így

az egyetlen a LELÁNCOLTPROMÉTHEUSZUK VOLT MINT SZíNHÁZI CSEPŰRÁGÁS SIKER a többi üres szavak és a tömegnek nem kell
@Rodeo36:

Gyurcsány kaparjon csak nyugodtan, van hova. Viszont a hazai köz - ellenzéki - életnek nem tragédia, ha van egy "nemsáros" pártja. Jól jöhet ez később, ha kénytelenek lesznek mégis összeállni választások előtt.
@a szív fészkei: ja, igen, hát ez alap. ezzel együtt bár lehet, hogy egy kazal hülyeségnek hangzik, amit beszél, de sztem még nagyobb hülyeség volna nem _jól_ odafigyelni Vonára: a Jobbik nem olyan, mint az LMP
@Fabius: DE MIÉRT NEM MONDTA EL SCHIFFER? Bocs eről csak ennyire felindultan lehet... :-D Tényleg miért nem öntött a pohárba tiszta vizet? (amit még nem loptak el persze a zsidók. Mert mingyá kiszárítanak minket.)
@Pantagruel: Erre azért rájöttem. Hogy nem olyan... Ara kéne rájönnöm, az LMP milyen is?
@Fabius: Te se mondod el neki kibaszásiból! (ha már Schiffer ilyen kis titkolódzós fajta)
@Rodeo36:

Ilyenkor olyan, vagy, mintha a Gréczy Zsolt Bartus páros szerelemgyereke lennél. Ez az azonnal bocsássatok meg Ferikének hiszti nem vezet sehova. Szabad megérteni mindenkinek: NINCS automatikus amnesztia, Orbán elkúrása nem legitimálja az elkövetett balfaszságokat. Dolgozzon meg érte.

Nézz rá nyugodtan egy közvéleménykutatásra: a társadalom többsége ma is ezt mondja azzal, hogy nem választ pártot magának.
@Interlock: te ezt tudod amivel vádolod és bizonyítékaid is vannak, vagy ez is legendárium jobbik és jaffa szerint szabadon: la calunia?
@Interlock: következetes keresztény-nacionalistaként nem is lehetsz demokrata, ez teljesen rendben van. vagy egyik vagy vagy másik, a kettő együtt nem megy (persze hazudhatod a kamerába - el fogják hinni)
@Fabius: ja szerintem nem "nemsárosak" hanem: "sár" mondj má' valamit ami miatt érnek egy rézpetáknál többet?
@Interlock:

Ez tűpontos leírása Gyurcsány mostani megítélésének. Remélem figyelsz Rodeó! :-)

Na ezért érvényes az amit az előbb írtam.
@a szív fészkei: az LMP egy bábszínházi társulat, pár volt szadeszes és maszopos fejes érdekkörének képviselete, akik utálják Bajnait és Gyurcsányt, és beletolták a pénzt ezekbe a kölykökbe, hogy valaki őket is képviselje, ennyi tömören
@a szív fészkei:

Fogalmazzunk úgy, khmm...van a hanyatlás szimbolizálásától jobb ötletem a képeket illetően :-D
@Rodeo36:

Pillanatnyilag a korrumpálhatatlanságuk az egyetlen érték. Ez sem kevés, de program és jövőkép nélkül magában lófaszt ér.
@Fabius: a társadalom tapsolt a törpének az agnoszkáláshoz 1989-ben ezzel előttem leviszgázott és azóta megette az összes szart amit letolt a torkukon és meg is érdemlik, mai napig megy a hiszekegytörpébenésazőigazságábanamihazugságdehinnikkel ha más nikkel nincs

számomra ez undorító

és pontosan azt teszi a fleto: megdolgozik érte... a zuniversumgondolata óvjon bennünket a schiffertől a vona nem ember és a gittegylete sem ezért azokat nem kritizálom ők azok akiket a mosdóvízzel együtt kell kiönteni
@a szív fészkei: egy kalap szar =lömpöpő...higyjél nekem
@Pantagruel: DE akkor ezek a Fidesz emberei is, ha így - LMP által - gyengítik mondjuk Bajnai esélyeit a normalizálásra való visszatérésénél.

Kölykök? Kukorelly már nem annyira az.
@Rodeo36: Nem vagyok oda értük, olvashattad. Ahogy Árpád se, ha emlékszel.
@Rodeo36:

Azt mindig elfelejted, hogy most változik a társadalom. Sokkal nagyobb a civil kontroll, mint eddig bármikor, és sokkal több lesz a tudatos szavazó is 2014-ben, mint eddig volt.

A törpe pont baszhatja a híveit. Mondjuk mindenki más is, aki épkézláb gazdasági program nélkül menne ennek neki.
@Fabius: "korrumpálhatatlanságuk az egyetlen érték"

ez hogyan derül ki? mert az egyetlen kísértésnek pl nem tudtak ellenállni (Mező Ricsi az amerikai ügynök lovettája)

azóta meg megkeresésük sincs... szóval könnyű szűznek maradni...
@Fabius: nem gazdasági program és nem is társadalmi kell...

hanem erkölcsi tisztalap... meg kell rázni az asztalt (tabula rázza)
@Fabius: szerinted tűpontos, szerintem meg nem, @interlock-nak komplexusai vannak egészen a skizóig...az hogy ti néhányan nem is vagytok hajlandók újraértékelni az elmúltnyóccévet az a törpe nagy eredménye, meg fogtok fizetni érte, azaz máris fizettek már 3 év hátrányban vagytok a 2009-2012 miatt kampány van...mert6 kormányzás nincs és ezt ti akartátok nem akarva semmit de most könnyű dumálni, hogy a babaruhát elbaszták...
@Pantagruel: már nem érzem magam olyan magányosnak...

LÁTOD fABIUS?
@Rodeo36: nem értelek: mivel vádoltam Gyurcsányt? Gyárlátogatással? Arról van fényképem...
Oppácska: index.hu/bulvar/2012/01/28/agyonlottek_egy_francia_turistat_egyiptomban/ Iszlamistáknak tökük teli van a pénzt hozó turistákból. Lehet is, csak akkor mit esznek ezen túl , milyen pénzből: tiszta Jobbik: mennyen mindenki az annyába innen, aki külhoni és pénzt tol ide, és azután??? Özönvíz elvtárs a küszöbön. [..]"A parlamenti választásokon nagyszabású győzelmet arató iszlamisták, különösen a fundamentalista szalafisták, azonban többször is jelezték, hogy elegük van az alkoholfogyasztásból és a bikinis turistákból, ami félelmeket ébresztett az idegenforgalmi szektorban."

Ki fogják bírni a turisták Egyiptom nélkül, mert lehet pl. a Holland Antillákon is nagyon búvárkodni (ott is utálják a fehéreket, de legalább nem lövik), csak Egyiptom is kibírja-e nélkülük? [..]"csapást mértek az ország egyik fő, ha nem egyetlen bevételi forrását jelentő turisztikai iparágra. Tavaly 10 millió turista kereste fel Egyiptomot, hárommillióval kevesebb mint 2010-ben."
@Interlock: azzal vádoltad, hogy ragad a keze és tanúbizonyság a kép, hogy a terméked ottmaradt mert ha nincs fotó akkor bizony...na ez a gusztustalan inszinuáció nem teccik nekemnek
@Rodeo36: ja, közben rájöttem, hogy rossz linkre kattintva válaszoltál.
Szóval: ez vád volt? Nem, ahhoz ügyész kell. Én csak továbbgondoltam a TV2-RTL Klub-márnememlékszem betiltásának ígéreteit, amiket ugyanígy Vona adott elő. Lehet, hogy túloztam (azt még szabad), de ez olyasmi, amit élesben nem akarok kipróbálni...
@Fabius: blogmotorba a ménkü...nem korrumpálhatatlanok hanem a korrupció szülte őket a törpe megvette őket szavazócetlivel meg voksturizmussal a hosszú kések éjszakáján ...de...legyen igazad, az én értékítéletem szerint a schiffer nem ér kalap szart sem és a többi meg kiscsoportos óvodás és a @Pantagruel-lal értek egyet meg persze önmagammal
@Rodeo36: akkor mégis jó linkre kattintottál, bocs.
Nos, cirka 2000 kg állt előtte, ha azt csak úgy ellopja, én magam nyitom ki neki a gyárkaput :-)
De tudod, mindig figyelni kell...
@Rodeo36:

Engedelmeddel azt a hülyeséget, hogy a törpe kimosta az agyamat itt és most ünnepélyesen kiröhögném.

:-D :-D :-D :-D :-D

Mellesleg Gyurcsány Feri Megfellebbezhetetlen Nagy Igazsága nem létezik. Értékeljem újra az elmútnyócévet? Oké. Máris, mihelyt kiszámolod mennyibe is fájt az nekünk 100 napos programtól 2008-as válságig és annak elkúrásáig. Mert asszem éppen volna miért sűrűn hamut szórni és meakulpázni.
@Interlock: Jobban járt Gyurcsány nálatok, mint anno szegény Vályi Péter: ő belehalt a gyárlátogtásba. Ki tudja azóta is, miért?? Hogyan?? www.youtube.com/watch?v=zr9MsAqKHOc
@Interlock: útálom az inszinuációt, pont!!!
@pom pom:

Hmm...ha azt mondom kell egy párt, ami "nemsáros" akkor azt mondod tiszta lap kell. Nem ugyanazt jelenti a kettő?
@a szív fészkei: nyilván egy új, semmiből előbukkanó, pártnak szüksége van reklámarcokra, ezek lesznek az idősebbek, jogászokra és közgazdászokra, akik ismerik a dörgést: tudnak úgy nyilatkozni, hogy ne lehessen őket megfogni - vagyis öreg(ebb) rókákra/csókákra

az ellenségem ellensége alapon lehet őket Fidesz-pártiak közé sorolni, de nem ez a lényegük (sztem, nyilván a magamét mondom) - hanem az, hogy egy szűkre szabott érdekcsoport képviselőiről beszélünk, akik tömeges szavazóbázist keresnek a maguk érdekeihez

az LMP-vel ellentétben a (mindenkori) Jobbiknak van bázisa, pl. ha Vona vagy Z. Kárpát azt mondja, hogy utálja a zsidókat, akkor biztos lehetsz benne, hogy utálja a zsidókat: utálta tegnap is, utálni fogja holnap is, és a lánya születésnapján is arról fog beszélni, hogy a zsidók így meg úgy; ez nem csak szép, színes-szagos program, hanem minden egyes képviselő szívügye, nem csupán biznisz, hanem személyes ügy; nem olyan, hogy ellenállást hirdet egyik nap, és feloszlik másnap, hanem következetesen képviseli azt, amit képvisel
@Fabius: megkönnyebbültem, látván duzzogsz!!! :))) igenis hülyék vagytok -mind!!!- akik nem akarjátok globálisan elhelyezni a fleto éráját és nem a fleto-t, hagyott nektek 34 milliárd UER-t, azaz 11000 milliárdforintot aranytartalék helyett amit mások eladtak ...korábban.

elfelejtettétek 2008 at és előzményeit amelyekbe olyan kis cégek amelyek napi revenue je több mint a magyar GNP/GDP csak úgy eltüntek a süllyesztőben meg kaptak 2 trillió segélyt az államtól olyan AIG amelynek csak az ingatlan vagyona 4000 milliárd USD a forgótőkét hagyom... de agnoszkáljatok csak hátha előkerűl Attila 3 koporsója
Emberek belülről bomlasztó van az Orvbán-kormányban: Lászlóné!! www.borsonline.hu/news.php?nemethne-4-ingatlanom-van-&op&hid=52320

Őt mikor védi meg Selmeczi? Hagyja így vekengeni? [..]"Megkérdeztük a minisztériumot, hogy Némethné miért nem lépett vissza az állami rendszerbe, hiszen a kormány álláspontja az, hogy a magánpénztárak csak eltőzsdézik az emberek pénzét. Választ azonban lapzártánkig nem kaptunk."
@Rodeo36:

Én csak azt tudom, de azt tényként állítom, az itteniek nem feküdtek le pénzért/posztért a papcsákistáknak. Várnai úgy őrzi az önkormányzat közpénzét, hogy időnként anyagilag eléggé rábaszik.

Amíg ezt látom és nem az ellenkezőjét, addig nincs okom kételkedni.
@Pantagruel: A zsidó- és cigányutálatról a Jobbikban kétségem sincs. Ez tartja össze őket leginkább.

Az LMP - ha rétegpárt marad -, mi hasznot hoz a gündolóinak, ezt nem értem. Mert eddig megszólítani még senkit nagyon nem tudtak, most szalámizzák is kicsit egymást - akkor a megbízóik miben is reménykednek? Hogy lesz ebből tömeg? annyian nem utálják itt a tecsót és az ósant, hogy ez hatalmassá növelje őket. Még mit akarnak amúgy? Mivel bízták meg őket? - akkor kérdezem így.
@Rodeo36:

Duzzogok? :-)))

Dehogy. Belekergettelek a zsákutcába: most vagy kiszámolod a gyurcsány cehjét ahogy orbánét szoktad, vagy buktad a partit :-)

Szóval akkor most ki a hülye? :-D
@Fabius: hát 2014-ben lesz egy tök új szavazó generáció, akikről egyelőre nem tudni semmit. az valószínű, hogy a Jobbik számolhat a számtalan Kárpátia-típusú nemzeti pop-rockzenekar közönségével, a nemzeti trendi: van nemzeti rock és rap, van nemzeti manga, divatos az euszkeptikusság ésatöbbi

viszont én még mindig nem hiszem, hogy akár a legtudatosabb választók (akik amúgy sem számítanak tipikusak) körében is általános volna az, hogy gazdasági programokra szavaznának

magam pl. elég finnyás vagyok az ilyesmire, és én sem programra szavazok - ha így lenne, simán leadtam volna a voksomat a Jobbikra 2010-ben, de maga a Jobbik (ideológia pl., ami taszít) nem volt elég meggyőző, a választási programjuk már inkább, de az kevésnek bizonyult
@Rodeo36: komplexus, meg skizó, én? Nabazmeg. Orvosi papír van róla, vagy most csak úgy vádaskodsz, he?

Figyelj ide. Tőlem védheted Gyurcsányt, ahogy akarod; csak azért tudod valamennyire felértékelni, mert van kihez hasonlítanod. De ezzel nem tudod tőlem elvitatni azt a jogot, hogy én meg ne valakihez, hanem önmagához mérjem. Ha elkúrok valamit a melóban, és kettészakad egy ötvenmilliós gép, a főnököm kivág a faszba, függetlenül attól, hogy tavaly Józsi a nyolvanmilliósat vágta tönkre.
Én is kivágnám az ilyen melóst, és ugyanígy fogom kivágni (mellőzni) a leszerepelt politikusokat is. Ha ez komplexus, akkor basszaszentség, legyen igazad.
@a szív fészkei:
Öreg tata elvesz feleségül egy fiatal lányt, nászéjszakán megkérdezi tőle:
- Nos, kicsim, anyád elmesélte, hogy mi fog most következni?
- Nem...
- A picsába... Én meg már nem emlékszem...
@Fabius: csak nem????? milyen aranyosak, nemdebár főleg a papcsákkartárs..."Ember küzdj és bízva bízzál"

:)))))))))))))
@Pantagruel:

Jellemzően a tudatos szavazók is az összképre szavaznak. (program+ideológia vállalhatóság) Az eddig volt divat, hogy gazdasági program helyett ígérettel és osztogatással választást lehetett nyerni. Én azt látom, ma ebből van elege mindenkinek, ezért mondom, megvalósítható gazdasági program nélkül belevágni is felesleges.

Lesz friss generáció, de éppen így lesz egy olyan változás is a társadalomban, amelyik réteg a fentiek szerint fog hangsúlyosabban szavazni.
@Fabius: nincs olyan párt...

persze a siffer távozása érdekes téma... (a zördög ügyvédje stb)
a lemp nek ezek után van esélye... sok arcot ismerek személyesen...
azok egész tisztességesek...

de nem tud komoly párt lenni még ha tisztességessé is válna...
egy 5% os párt, max "külső körülmények miatt" felugorhat 15%-ra, de ennél nem komolyabb...
@Fabius: én nem buktam semmilyen partit... nem számolom ki, jusztse...

most party van :)))) itt! én csinálom,

örülök, hogy visszavonultál Trója Fellegvárába (na nem a Walhallá-ba) Priamus-hoz Cassandra meg iszik...közben the times are changing hogy ne francúl nyomjam egyre jobb lesz a blog, tudod? így szerettyük, mi: @szívemcsücske meg én
@Rodeo36:

Pártökle Feri a közpénz nagy barátja, főleg mikor elkúrni kell :-))
@Fabius: "Én azt látom, ma ebből van elege mindenkinek"

sajnos nagyon kis szegmenst lácc... sok sok barom (zombirka) van a zországban... ilyen értelemben a fides-jobbik nagyon tájékozott... képben van az igényekkel...

nagyon nagyon buták a zemberek... BUTA és LUSTA 99%
@Interlock: bruhahaha...most lesz jó a blog, befűtöttem...hadd lángoljon és adjon füstöt, én így szeretem, ha izzik...ez a vita a vitáról akkor dől majd el ha mint am puddingot a nép megeszi és nem hányja ki 15 hónappal később, nem fogadok...de engedd meg nekem, hogy mint a ki nagyon nagy magasságból szemléli és akinek térkép e táj, hogy én látok kurézsit a fleto-ban még akkor is ha...(hahahaha igazatok van, részben vele kapcsolatban de én meg ebben "hiszek" egyre kevésbé, minél jobban berzenkedtek annál inkább a lelkiismeretetek lázad ellenetek,,,ha te valaha is össze tudnál hozni egy Őszödi beszédet, és legalább részegen el mernéd hangosan mondani, akkor lenne miről beszélni...)

the pudding is on the plate on the table proof it, eating it, please!
@Rodeo36:

Hehe, szerintem én, Achilleus éppen azon röhögök, hogy Hector halott, Paris meg most közölte: partit rendez a Trója főterén :-))
@a szív fészkei: hát ezek érdekes kérdések - de ezek után: nem tökmindegy? amúgy meg nem világos, hogy mivel? már abból, ahogy alapvetően viselkednek: pl. "GyF nem, nem, soha"
@pom pom:

Hogy a lempnek mire lesz esélye most, az leginkább attól függ, a szerkezetátalakítás is megtörténik-e, vagy sem. Aztán majd meglátjuk.
@pom pom:

Zombirka tényleg sok van. Buta és szarik rá is. De azért ennyire nem sok.
@Fabius: bruhahahaha vagy csak (spanyol) bruja!!!!!!!!

számokat ide nekem most, telibe!!!

ugye hagyott 34 milliárd EUR-t, a MOL érte pontosan 2.12x-ét, mint ma, a MANYUP 3500 milliárd HUF-ja segítette a gazdaságot felszabadítva fizetőeszközöket más célra, behívta és megkötötte a szerződést a győri AUDI, kecskeméti MERCEDES és törlesztette azt a hitelt amit nem használt fel, és a 80% körüli azaz normális volt az időben törlesztett tartalék...és a gazdaság a VILÁGGAZDASÁGI CSŐD ELLENÉRE GÖRDÜLT ha nem is pannon puma de legalább Lipótvárosi cica -ként erre varrjál gombot, ha már számokat kértél a törpe meg elbaszott 16000 milliárdot és most akar hozzátenni 11000 mkilliárdot fedezetlen váltóként hason lííícsd össze a kettőt csak úgy ortodoxikuschan

egészségedre
@Rodeo36: látszik, hogy nem ismersz :-) Engem arra neveltek, hogy amit tettem, vállaljam, akár rossz volt, akár jó. Vállalom is a mai napig, illetve igyekszem úgy élni, hogy viszonylag kevés legyen, amit be kell vallanom.
Őszödi beszéd? Akármikor. Józanul is, bele a kamerába, a választók elé, nem egy kiszivárogtatott hangfelvételre. Sőt, már régen sok beszéd lett volna, Gyurcsánynak az róható fel nem kicsit, hogy évekig látta, évekig asszisztált - kussban. Én elmondtam volna, és leváltásig küzdök az igazamért, az biztos.
Ugyanis én meg tudok élni másból is, ha a politikusság nem jönne be.
@Fabius: ja és a bor meg a LÓBÓL FOLYIK de ne igyátok mert LÓHÚGYíZŰ VINKÓ

én nem szeressem...
@Rodeo36: lehet, hogy nem értettem kristály tisztán; azt állítod, hogy Gyurcsánynak hosszú távon még lehet jövője? akár Orbánnal szembeállítva: GyF-nek van/még lehet, Orbánnak nincs?
@Rodeo36:

Ne terelj kisbojtár, nem vagy te juhász :-))

Ferike számait toljad ide éppen ilyen részletességgel. Véletlenül sem akarsz demagógnak és egyoldalúnak látszani ugye? :-))
@Interlock: köszönöm, tehát a fleto elmondta, a törpe meg mint szar a gazban elbassza szépen a ti asszisztenciátokkal, ha nem tévedek?

tehát a fleto-nál nem elég az őszödi de még flagellálnia is kellett volna a főtéren -olvasd amit fabius-nak Írtam éppen most- de a jaffaszok meg titokban az egész hőscincér banda asszisztálásával a BÉKAMENETTEL is asztteszamitakar és még nem is fejeztetitek be vele...pedig a naszád már elsűllyedt a Titanic egy kis játékgőzös persze ha minden gőz a kürtre van kapcsolva akkor lehet hogy annyira felgyorsúl, hogy lesz belőle ENTERPRISE hahahahaha
@Fabius: segíts ki lécci...csak néhány számocskával súgjál most, olyan rossztanuló felel van bennem is hahahahaha... megbűnhődte márenép a múltatsjövendőt??? vagy mégse?
@Rodeo36:

Mivel ez az elmúttnyócév anyaga, így a rossz tanuló ha nem tudja, kap egy elégtelent és mehet a helyére :-)
@Rodeo36: választás volt, nyert a Fidesz, kapott négy év felhatalmazást. Mit kezdjek vele, ha nem tetszik? Alapítsak noname pártot, és higgyem azt, hogy 2014-ben győzhetek? Vegyek a feketepiacon távcsövest, vagy RPG-t, és iktassam ki Orbánt a bandájával együtt? Szervezzek népi ellenállást, felkelést, általános lázadásokat? Ugye, ezek eszedbe sem jutnának 10000 kilóméterre tőlünk, a biztonságos melegben?
Tessék, fika helyett használd arra a szádat, azaz az írást, hogy utat mutass nekünk, ó, Mester, Aki Felülről Lát Minket Az Kristálynak Tisztaságával. Gyerünk, vénember: mit kell tennünk?
@Fabius: hát legyen így! hajlok arra, hogy úgy véljem, nem csak púderre van igény - bár ez csak megérzés, intuíció. ha mondanom kéne egy érvet, mire alapozható egy ilyen várakozás, az jut eszembe, hogy talán 2005-06-ban is azért csúszott le a fidesz, mert fűt-fát ígért, már túl sok volt, érezte, aki hallgatta, hogy túl szép, hogy igaz legyen, szóval átesett a dakota ló másik oldalára, míg 2009-ben Ovi mélyen kussolt, és lazán besöpörhette a protestszavaztokat. szóval látok benne rációt. a civil kontrollban is lehet vmi - ez esetben akár jó jelnek is felfogható, hogy a nép nem vonul utcára, talán csak türelmesen vár, mint Csákón az ötödik menetig, mert bízik a liberális, plurális demokráciában (már ami maradt belőle), de ezen a téren Ovi komoly ellenfél, vétek alábecsülni: a végsőkig el fog menni, kemény menetnek ígérkezik
@Pantagruel: a friss generációval kapcsolatban jutott eszembe: nemrég volt valamelyik rádióban egy félórás beszélgetés gimnáziumok végzőseivel, akik ugye a friss szavazók lesznek. Döntő többségüket az "el innen" motiválja, nem is foglalkoznak sem a lokális, sem az országos eseményekkel ennél mélyebb szinten; egy részük még menne fősulira, egyetemre, de utána ők is elsősorban lépni akarnak. Nem nagyon lehet arra számítani, hogy túl sokat hozzátennének 2014-hez.
@Interlock: ja, ez hihető; ugyanakkor ha főiskolában / egyetemben gondolkodnak, akkor még az is elképzelhető, hogy a keretszámok és tandíjak okán más helyet keresnek az X-nek, mint a fityisz melletti kis négyzet
meglepo, hogy szinte az egyetlen blog ami ejccaka is uzemel, azaz van elet..

lemondott man sith pali?
amugy mi van a 4K-val ?
melyik partnak van szerintetek a legnagyobb utanpotlasa,? fiatal szarvezete? vagy a legdinamikusabb?
Azt az éjszakai rézf..zú bagoly mindenit! Má'megint nagyüzem vót! A trollmentes idôszak nem piskóta, de dögök vagytok... Jóvanna, csak irigykedek, mert ennyire ráértek... :)
@Dr. Boli Ch.T: bakker ezek nélkülünk cserélnek okosan eszmét, már megint csak visszaolvasni tudunk, az eszem megáll :D
Egy jövőbeli disztópia két leghíresebb példáját George Orwell 1984 és Aldous Huxley Szép új világ című könyvében olvashatjuk. Vajon melyik író járt közelebb az igazsághoz? Orwell szerint a világot egy mindent elnyomó, mindenkit megfigyelő rendőrállam irányítja majd, ami semmilyen kegyetlenségtől nem riad vissza, hogy hatalma alatt tartsa birodalmát.

Huxley olyan világot látott a jövőben, ahol az embereket a szórakozás, a látványosságok és a technika vívmányai tartják rabságban és bűvöletben, hogy ellenállás nélkül elfogadják saját elnyomásukat és válasszák inkább a pazarló és mértéktelen fogyasztást. Ma úgy tűnik mindkét szerzőnek igaza volt. Huxley igába hajtásunk első fázisát jelenítette meg, míg Orwell megmutatta a másodikat.

A központi állam fokozatosan átvette a hatalmat minden felett, ahogy Huxley írja, elcsábítva a népet az érzékek kielégítésével, az olcsó tömegtermékekkel, mértéktelen hitellel és a politika színházával. Miközben mi jól szórakoztunk, a multikat és nagyvállalatokat egykoron úgy-ahogy kordában tartó rendelkezéseket észrevétlenül hatályon kívül helyezték és a törvényeket, amelyek arra lennének hivatottak, hogy az egyént védjék, megváltoztatták, az emberek nagyrésze pedig elszegényedett. Most, hogy a hitelforrások kezdenek kiapadni, a munkásoknak való jó állások örökre eltűntek és már a tömegcikkek is megfizethetetlenné váltak, a „Szép új világból” hirtelen „1984”-ben találjuk magunkat. A hitelek, vég nélküli háborúk és vállalati jogtiprások által fojtogatott állam egyre közelebb kerül a csődhöz. Itt az idő, hogy Orwell Nagytestvére átvegye a hatalmat Huxley „tapijától”, a szabad szerelemtől és a „szómától”. Fokozatosan áttérünk az ügyes manipulációk és illúziók világából, az óvatos, ideologizált kontrollból a nyílt hatalomelvű irányításra.
meg kell kérni az iskola számtektanárt, hogy mindenkinek generáljonegy email címet, aztán oda irogassanak. Nem tudom mit kell ezen annyit tökölni. Ha hülyének néznek, akkor tettesd magad hülyének.
süti beállítások módosítása