Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.24. 04:11 Fabius

A Jobbik és az IMF barátság hajnala

Címkék: gazdaság jobbik imf egykulcsos adórendszer

Ébredés után óvatosan kémleljünk szét Feleim, mert könnyen lehet, hogy nagy napra ébredtünk. Még az is előfordulhat, hogy vége van a háborúnak. Elhallgatnak a fegyverek, a mieink kimásznak a lövészárokból, és elkezdenek az ország jól felfogott érdekében értelmesen viselkedni.

Orbán Viktor ma megpróbálja megismételni a múltheti zajos sikert.
Barrosoval egyezkedve a Felséges Praclikkal ragad gyalogsági ásót, és a lövészárokba rituálisan eltemeti a dakota csatabárdot. Amíg a szorgos lökd a vasat legény ásogat, addig itthon megtörténik az elképzelhetetlen, és a Jobbik ugyanazt kezdi akarni, mint a gyűlöltellenségIMF.

Volner János tegnap bejelentette: "az egykulcsos adórendszer nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így megszüntetése időszerű. A Jobbik politikusa ismét többkulcsos adórendszer bevezetését javasolta."

A TV2 Tények műsora tegnap informális tárgyalásokra hivatkozva azt közölte, az IMF is pont
ugyanezt akarja.

Basszameg, akkor most mégse leszünk gyarmata senkinek? Még nem merem elhinni, várom az egybeesés cáfolatát az ilyenkor megszokott szélsőjobboldali retorikába csomagolva: Volner Jánost egyik éjjel meglátogatták a tudjukkik, és agymosásnak vetették alá. Szegény a rémülettől azóta is erősen tikkel, ezért tűnik úgy, hogy összekacsint a rohattimperialistákkal, és súlyos
an félrebeszél.Vagy: Vona Gábort óbudai otthona elől ismeretlenek elhurcolták, egy szupertitkos helyre vitték, ahol  személyesen Lagarde asszony napokon keresztül verte egy menórával, amíg a kínzástól üvöltve ki nem adta az új jelszót: vesszen az egykulcsos!Persze az is lehet, hogy a szélsőjobboldalon is sikerült végre megérteni: óránként 200 millió mínusszal üzemeltetni az országot annyira nem finom, és ugye leginkább a drága választópolgár zsebének nem tetsző dolog. Nem mondom, hogy ezért kizárólag az egykulcsos a hibás, de az tény, hogy kivette a részét a matolcsyzmus összeomlásából. Ezért én most először azt mondom, a Jobbik végre reálisan lát valamit a gazdaságból, és a több kulcs visszaállításán túl javasolt, termelői szférába adókedvezménnyel visszaforgatott pénz ötlete sem elvetendő. Nyilván a részleteket ki kellene még dolgozni, a sávhatárt valami egészséges mértékre belőni, az adókedvezményt úgy megállapítani, hogy a pénz biztosan a megcélzott célzott szférába jusson, de az alapgondolat nem rossz. 

Most már csak két kérdés maradt nyitva:

1: Orbán Viktort rá tudják-e venni, hogy az egykulcsos bukását a Matolcsyéval együtt hivatalossá tegye, mert erre a Jobbik önerőből nem képes.

2: Ha a Jobbik szerint és a gyűlöltellenségünk szerint is ugyanaz lenne jó az országnak, akkor vajon emezek tanácsot adnak, vagy belepofáznak a szuverenitásba?

+1 bónusz kérdés: ha az ellenségünk ellensége a barátunk, akkor a velünk egyetértő ellenségünk  vajon mi lehet?


 

359 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr153742931

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Súúúhanterz: Mesterházy lemossa a gyalázatot 2012.01.24. 09:46:48

Az év legdepressziósabb napján, amikor a konjunktúra index és a fogyasztói bizalomindex egyaránt rég nem látott mélyponton jár, joggal várunk megmentőnkre, aki varázsütésre szertefoszlatja gondjainkat, visszaveszi Schmitt Pál kisdoktori címét és vissza...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dr lecsekkoltam palihd agár miniszer: lehet szoba se kerult...vagy csak rahagytak...ha ez a legnagyobb gondod most otthon akkor hagyjuk
@prof...de nem dr felebarát:

Azt a csapatot ne várd, olyan egy tornán egyszer van max. Mondtam, a spanyolok elleni szintre kéne visszatalálni, az elég lenne.

De nincs kapus, lassú a fal, a kettes védők az összes átemelős cselt megeszik. Ráadásul bűn rossz a ziccer kihasználás.
A másik. Oké hogy az IMF meg többkulcsos meg minden, de ha felemelik az adókulcsot, adókulcsokat, és nem lesz adójóváírás, az még nagyobb szívás lesz mindenkinek. Az IMF nem fogja megoldani a nyomorunkat.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
" Először ketten voltunk, aztán sokan lettünk."
Felemelő érzés lehetett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A FILMBUZI BLOGON ELTÁVOLÍTOTTÁK A CHARLIZE THERON SZÍNMŰVÉSZNŐT ISTENÍTŐ KOMMENTEMET!!!
"

Miiiiiii?

Véres kard kiás, és körbe hordoz.

Szólj, mit döntöttetek, érdek nélkül csatlakozom!
@Husz_János_Puszita: "még nagyobb szívás lesz mindenkinek"
Welcome to the real world...
@Kijelölt Felelős:

Először is beteszünk az ágyukba egy lófejet...
@prof...de nem dr felebarát: De miért kell még ennél is nagyobb kretént csinálnia magából?! Kizárt dolog, hogy élvezné az eu debil törpéjének szerepét. Nem mintha lenne más választása :D
@Kijelölt Felelős:
... azután ott tartottunk, hogy elássuk a nyomorult bitjeiket, még be is sózzuk a hűlt helyüket. HÁBORÚ!
Szerintem a Viktorral megbeszéljük, hogy vegye a nevére őket! :)
@Dr. Boli Ch.T:
Az kevés! Védje is meg őket!
Az lenne nekünk az elégtétel!
Ilyés Feri out, ezzel be is szoptuk a meccset :-(
mi tortent velunk :( pedig olyan osszeszedett volt ez a csapat ;(
@Kijelölt Felelős:
Ezeknél AZ ugyanaz.. :)) A lófejnél sokkal dulvább!
miert nem dobod lefele ;(
No, vannak még véletlenek! Az a jó öreg olasz MAF meg a fiai, kismiskák ezekhez képest!
"Az Orbán-kormány felállása óta a Közgép vezette konzorciumok több mint 200 milliárd forint értékben nyertek el közbeszerzési tendereket – írja a Magyar Narancs online kiadása, a közbeszerzési értesítőkben megjelent adatsorokat összesítve. Ez az összeg különösen mellbevágó, ha azt nézzük, hogy tavaly összesen 680,5 milliárd forint összegben folytattak le érvényes közbeszerzési eljárásokat a központi költségvetés alá rendelt intézmények, helyi önkormányzatok, illetve közjogi szervek."
hvg.hu/gazdasag/20120124_kozgep_kozbeszerzesek_magyarnarancshu
VÉLETLEN CSAK! A TEHETSÉG! Csak az lehet! :)
ilyen nincs, ilyen nincs
most kell megenni oket mint viktor az eut
Nagy nap ez a mai (tegnapi), 10 éve tört ki a "Kiflicsücsök-gate"!
maria.blog.hu/2012/01/23/10_eve_tort_ki_a_kiflicsucsok_botrany

Mielőtt kattintana, jobb ha tudja, hogy ez a szutyok kurva, akarom mondani hölgy sárlájzot nyomokban sem tartalmaz.
igy elkurni ez most komoly ne mar
akkor most hanyadikoknleszunk?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez csak gagyi szőke... Ecceri mint a faszék! :)
@prof...de nem dr felebarát:

Ha megverjük a horvátokat akkor hatban vagyunk.

Bakker, a két német bíró az utolsó 6 percben nemtom mit nézett. Mert nem a meccset a ziher. Ettől függetlenül 60 perc alatt 3 védéssel és ilyen szar védekezéssel meccset nyerni nem lehet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem hiszem el, hogy a 10 éves jubileumra nem vettünk neki egy egész kiflit, díszcsomagban ahogy kell.

Dolgoznak ezek a képviselői irodaházban vagy a Lendvaiban vajon? Isten bizony küldök neki egy kiflit, ha igen.
@Fabius:
Szerintem egy komolyabb kifliszállítmánnyal kellett volna meglepni! Csak értene valamit azzal a szőke... fejével. Én is beszállnék a szállítmányba! Bérelünk egy futárt? :))
@Dr. Boli Ch.T:

Kéne, csak jó lenne tudni hol pernahajderkodik a naccsosasszony holnap :-))
@Fabius:
Parlament, 1. em. balra - biztosan lesz sikerkommentár sajtó és kiflitájékoztató a Viktori sikerek láttán... :) Na, küldjük azt a kiflit!! Lécci!
@Fabius:

Inkább dobjunk rá a századikról egy hangverseny-zongorát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Meggondoltam. Kár azért a szép zongoráért... dobjunk rá egy kispolszkit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem vicces... Egyszer cipeltünk négyen, egy orosz páncéltőkés pianínót a hetedikre... Hülye egy dolog! Na akkor és ott egy életre megutáltam a komolyzenét! :)
@Fabius: Ehhez: rokonunk ismerőse - idegenvezető hölgy, hatvan éves - ma a buszon beszélgetett egy utazási iroda vezetőjével arról, hogy nyugi kéne már, mert nem jönnek ebbe a hecckampányba a turisták. (a katasztrófavigécek azért nem töltik meg a szállodákat.)
Mikor a férfi leszállt a buszról, hárman férfiak odatolultak a hölgyhöz, aki egyedül üldögélt és nagyon agresszíven elkezdték felelősségre vonni, hogy miket beszél itt a békemenetet szidva? (nem szidta, csak mondták partnerével a szakmai tényeket.) Hogy képzeli? - nyomultak felé - megbánja még, fogja be a száját! Egy utas kelt csak a védelmére, akkor elcsitultak a nagymogyorók.

Kurvára kinyílt a csipájuk ennyi hazugságtól. Nagy Imre meg forog a 301-esben.

Amúgy én ma a buszon láttam a zigazi Jobbikost. Aki ráadásul még valamilyen komoly tényező is valahol, ahogy kivettem. Két full alkesz külsejű pasi beszélgetett. A Tényező fekete nájlon dzsekiben - hátán turulhímzésbe foglalva árpádsávos nagymagyarosság - Adidas!! gatyában és Nike!! felsőben szidta a tudjukiféle leigázókat, a 600 ezer soha nem dolgozott rokkantnyugdíjast, akikről a Magyar Nemzet is írt. És akikről ő az Echo tévében is beszélt nagy bátran.
Hát ilyen emberek - pl. ez, akit beválasztottak valahová tényezni 90 közül hetediknek, mint ötször elmondta elég hangosan - soha ne vezessék az országomat, mert behányok... Ja és ha kérhetem, ne talpig Adidasban-Nike-ban karvalytőkézzen és Eu-Amerika ellenesezzen. Legalább a szabadságharcukhoz legyen legyen stílusuk, basszus!
@Dr. Boli Ch.T:

Pedig szép:
www.youtube.com/watch?v=Fo0K_n3VLG4

Mondjuk ez hegedű. Legszebb hangú hangszer a világon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez stimm, meg szeretem is ezt... De az orosz, páncéltőkést a hetedikre, na azt nem... :)
Mit hajtod azt a kis feketét??? :))))
@a szív fészkei:

"Valami gondod van vele kisfiam, hogy nem tetszik a Viktorka pofája??? Gyere, mondd a (höhö!) "szemembe"!

filmtrailer.hu/wp-content/uploads/alien.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
NAGYON DÚÚÚRVA! :o)

"Forbidden
You don't have permission to access /wp-content/uploads/alien.jpg on this server."

Hagyd a francba, menj aludni... :))
@Gábriel angyal: Na ez majd két hónapja terjengett afganisztáni veterán állítólagos bejegyzése nyomán a FB-on. Hozzád most ért el???

Akkor se tudott senki sem erről, tán Fabius még emlékszik a menetekre, amiket vívtam a hülye hír hozójával. akkor IMf-helyzet volt, be kellett dobni a zsidó csalit. Olyan kis eccerűek vagytok, hihetetlen!
@Dr. Boli Ch.T:

Én betöröm, aztán Céháté megmutatja neki az Erő igazi mivoltát!

Planetáris Istennő Mátrix Rulez!
@Dr. Boli Ch.T:

Az előbb nyitottam meg, bénázol öreg! :DDD
@a szív fészkei:

Nálam megnyílik. A Csúti tehet erről is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor zsidózzunk e mentén: miért van sokkal több világhírű hegedűművész köztük, mint zongorista (az is akad persze, még félkarú is)? Mert hegedűvel lehet menekülni, a Boli leírta zongorával kevésbé, sőt sehogy...Lásd Adrian Brody filmje.

Fehér Sándor hegedűművész - ő meg roma - , aki meghalt a Concordián múlt héten, is a hegedűjét ment biztonságba helyezni szegény és ez lett a végzete. Talán, ha zongorista, hagyja a fenébe a hangszert és máig él...
@a szív fészkei:

Én olyat is olvastam, hogy szignifikánsan valamennyi népcsoport között a zsidók közt a leggyakoribb az abszolút hallás.
@a szív fészkei: "miért van sokkal több világhírű hegedűművész köztük, mint zongorista ?"

Zsidó népzenei hagyományok?
@prof...de nem dr felebarát: hülye Windows, mit kérdezősködik állandóan, naná... :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: meg egy valamirevaló hegedű talán olcsóbb is, mint egy valamirevaló zongora...
A mai Barroso-Orbán megbeszélésről az a szakállas vicc jut eszembe, amikor a férj dicsekszik, hogy az összes fontos kérdésben ő dönt otthon - csak hát eddig még ugye nem voltak fontos kérdések...

Orbán ebkötözése a karóhoz - esküvés legyen és Simor pénze ne változzék - lényegtelenek, arra viszont jók, hogy idehaza megint eljátszhassa a "hú-de-tökös-vagyok-ám!" című magánszámát.
@Dr. csaknézek...: de már se kutyaa, se karó, se póráz
Schulz nyilatkozatát díjaztam:

"Ne csak hazáján kívül tegye magáévá az európai retorikát, miközben otthon EU-ellenes kijelentéseivel van tele a nyilvánosság. Orbán úr egy okos ember, de az európaiak sem hülyék!" :)
@prof...de nem dr felebarát:

"de már se kutyaa, se karó, se póráz"

Póráz nincs???
Be jó lenne!

Másrészt qtya ugyan lehet hogy nincs, de még mindig az erősebb jogán kívánja elhálni az első éjszakát itthonság... :)
@Interlock:

"hülye Windows, mit kérdezősködik állandóan, naná... :-)"

Are you really sure? :))))
@Dr. Boli Ch.T:

"Majd jön a kékhalál..."

Az EU zászlója kék, erre utaltál? :)
@a szív fészkei:

Az ilyen agresszivitit nem tolerálom, pláne egy nővel szemben nem. Asszen lett volna békemenet lefele a buszról fejjel előre. Mind a háromnak.

Az ilyen Tényezőkön röhögni szoktam. Már azon, hogy tényezőnek álmodják magukat. Aztán, ha olyan hangulatban vagyok még ízekre is szedem, és beégetem a sajátjai előtt. Csak mert tényező.
@Dr. csaknézek...:

Én már vártam mikor szól be először Orbánnak :-)) Nem a szíve csücske, és az ember elég okos a szívatáshoz is.
@Dr. csaknézek...:

Az esküvés nem lényegtelen. Aki az alaptörvényére esküszik személyesen őrá esküszik. Hisz az alaptörvény ő maga.
@a szív fészkei:

Na, most mondja valaki, hogy az idióta rémhírek gyorsan terjednek :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez mi? Orbán Viktor harca a frakcióval köznevelési törvény idején? :-))
@Fabius: Hát tanulságos volt. És valahol szívszorító is, hogy ez marad nekik. Echo tévében szerepelni. Jaj istenem. Borzasztó felelőssége van Orvbánnak! (mert Vona is az ő kiscsicskája)
@Fabius:

Csapásokat adnak és csapásokat kapnak.
@Fabius: Melyik a Rózsi? Az a nőiesen lila kardos?
@a szív fészkei:

Na, most tippeljük meg hányan nézik az Echo-t, ha az UPC is kitette a családi csomagból a csak az vegye akit tényleg érdekel csomagba, és így micsoda jelentőséggel bírnak az ott megszólalók.
@prof...de nem dr felebarát: De mindig jönnek újabb ilyenre hajlandóak. Állítólag sokat Erdélyből importálnak, csakúgy mint tüntetőt.

Ott dolgozni kurva dehonesztáló lehet, nem? Krizsó még ott van?
@a szív fészkei:

Nem. A lila kardos az Viktor, a zöld Pokorni, Raúzsika meg a kék, aki éppen beleragadt a köpetbe amiért kitört a balhé :-)
@prof...de nem dr felebarát:

Így csinál a Jobbik meg a Fidesz Gyurcsányból megint valakit. Ha kussolnak a kutyát nem érdekelte volna hol jár és mit csinál.

Taps.
@Fabius: azt se tudtam, ott van de elkezdett érdekelni, és hogy mekkora ötlet...
@Fabius: Jaj szegény nagyon mondta, hogy hány napig fogadta a gratulációkat! Édes istenem. ez nekik a tiszta forrás. Amúgy a klubrádiós gábrieles kommenthez: Arató azt mondta, vasárnap, hogy bárhol megszólal a mariskabrigád - nem tudom a rövidítésüket, szóval a médiaizések - őt oda soha nem hívják és meg sem hallgatják. Kiricsi Karola meg békávés hangszóróként is nagyon irritálóan hiteltelen volt.

Arató van annyira profigéza üzletember, hogy nem cicózik 8 millán ilyen szituban.

De Orvbán sajnálja, hogy nem tudja mélyebben kifejteni a dolgokat a médiumokban (láttuk, ahogy a HVG-beni videón fejtegetett a bankelnökkel való beszélgetés után) - hát ennél már csak a jereváni rádió hírei jobbak és igazabbak, de tényleg!
@prof...de nem dr felebarát:

A helyi Jobbik már azt követeli nyilvánítsa a város nemkívánatos személynek.

Megjegyzem 3 napig van ott, amiből kettő letelt.
@Fabius: Oké, Na megtaláltam a legfelelősségteljesebb Magyar Kisnagyember felelősségboncoló nyilatkozatát, amiben nagyon mélyen kitér: hvg.hu/itthon/20120106_orban_viktor_forintgyengules
@Fabius: a gyűlőlet és a szeretet közel áll egymáshoz.. :::::::::::::::D
@a szív fészkei:

Izéééé...miután eddig még soha nem dőlt el frekvencia sorsa mutyi nélkül, nekem vannak fenntartásaim Aratóval és a Klub Rádióval szemben is. Nem tartom kizártnak, hogy tudták előre: ha nem nyernek ez lesz az ügyből. Kiszámítható volt, és ha én lennék Arató azzal a hátszéllel bizony én megjátszottam volna.
@prof...de nem dr felebarát:

Ezen az alapon tanulság: ha beleszerettek és le akarják smárolni sietniük kell :-D
@Fabius: a miskolci (messze nem jobbikos) kollégák eközben harsányan röhögnek Gyurcsány újabb előadásán, és meggyőződésük, hogy szavazatgyűjtő, népszerűségvadász színjáték az egész.
Amúgy szerintem is.
Ha egy közel másfél ciklust lehúzott egykori miniszterelnöknek élő egyenesben kell értesülnie arról, hogyan él a lakosság (még mindig nem a legnagyobb mértékű) lecsúszottságot reprezentáló része, akkor inkább kussolna otthon, a villájában.
@Fabius: Az utolsó hozzászóló keményen be is mondta, hogy mutyi minden frekiosztás, ez volt a balikéknál is. Nem örültek a népek, de meghallgatták, megtapsolták... Nekem nem a szívem csücske a Klubrádió, de a mariskamódszerek pláne nem. De persze semmi bele nem látok, ez igaz.

Orbán jól tette volna, ha - csakúgy, mint most Gyurcsányékkal - nem foglalkozik vele és hagyja ezt is szólni. De ő a zsigeri Kisgömböc. Ez pedig a pusztulását hozza majd, a mesék mindig alapigazságokat mondanak el.

Kéri: mindenki menjen azért, amiért akar atv.hu/cikk/20120123_keri_laszlo?source=hirkereso
@Interlock:

A kollégák véleményével egyetértek. De itt most a jelenségről beszélünk amit csinálnak ebből az amúgy 3 soros faszbúk posztból.

Gyurcsány elérte amit akart, megint rá figyel mindenki.
@a szív fészkei:

Nem fejtem ki bővebben mit gondolok, ez lesz a holnapi poszt.

Egyetértek Kérivel, legfeljebb azzal nem, a Fidesz helyett szervezték a bandukolást. Mert nem helyettük, hanem velük.
@Fabius: "Gyurcsány elérte amit akart, megint rá figyel mindenki"
Bingó :-) És akkor a költői jellegű találós kérdés: hol van, jobban mondva miért nincs más ellenzéki arc, aki hasonló módszerekkel próbálná meg felhívni magára a figyelmet?
Hétvégén nagyon sokat törtem a fejemet mindenféle dolgokon, néztem a vonulókat, beszélgettem az itthon maradó potenciális vonulókkal, meg az ilyen-olyan egyet nem értőkkel is, és közben arra jutottam: ha minden így marad, 2014 megint a Fidesz éve lesz. Kicsit úgy tűnik, hogy a magukat ellenzékként beállító emberek, szervezetek az "országos kormányutálat" sült galambjára várnak, jórészt tétlenül, egymást legalább annyira utálva, mint a Fideszt.
Ez most nem szemrehányás akart lenni, senki félre ne értse; innen, nekem (meg még egy pár ismerősnek) így látszik. És tudjátok, hogy szerintünk mi az igazi baj? Az, hogy azt sem igazán tudjuk eldönteni, baj-e ez így, ahogy van.
@Interlock:

1: Baj. Akkor is, ha a tétlenség és az egymás utálata is igaz.

2: Ettől függetlenül azt mondom, az egymás iránti elkötelezettség és az ellenzéki összebútorozás korai. Játsszák le most a marakodást és a szövetséghez szükséges feltételek tisztázását most, és ne a választások előtt 2 hónappal fogjanak neki.

És még ettől is függetlenül lehetnének SOKKAL aktívabbak. Az összes ziccert a média és a közbeszéd húzza be, ők meg egytől egyig bénák még egy faszán riposztozó közleményhez is.
ez a vidámvasárnap ez nagyon komoly....
akkor ma is targyalnak? vagy kiadtak az ukasut oszt van ket heted?
@a szív fészkei:

1. Nincs több jó zsidó hegedűművész, mint zongorista. Askenazy, Babin, Barenboim, Peraiha, Horowitz, sorolhatnám napestig, de itt egy link: www.remeny.org/node/225

2. A zongorát a hajón nem lehet sehova áthelyezni, a legtöbb bele van csavarozva a deckbe.

3. Egy jó hegedű majdnem olyan drága, mint egy jó zongora. Igaz viszont, hogy egy rossz hegedű olcsóbb, mint egy rossz zongora. :)
@Rodeo36:
Köszi, nagyon hasznos volt.
@Kis ember: Nem végeztem statisztikát, valahol olvastam, hogy a stettlben (zsidók lakta kis mezővárosok) vagy a gettóban inkább hegedülni taníttatták a tehetségeseket ebből a megfontolásból. De írtam, hogy volt/van/lesz köztük utolérhetetlen zongorista is, sőt félkezűen befutott is az ő körükből került ki elsőként.

Feltételezm, hogy ha Fehér Sándor zongorista lett volna, nehezen, de bele nyugodott volna abba, hogy a zongorát nem mentheti. És akkor talán ő maga megmenekül, mert nem rohan vissza az elárasztott részre a hangszeréért.

Tehát teljesen egyetértünk. :-))
@a szív fészkei:

Naná!

Főleg, mivel a zongora a hajón nem a miénk, hanem a társaságé.

:)
@Kis ember: :-) De azért fájhat a szíve egy művésznek érte pusztulni látva.
süti beállítások módosítása