Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.18. 14:25 Fabius

Palizálom a bizonyítványomat

Címkék: röhej schmitt pál kisdoktori disszertáció palizálás

Öt nap kemény fejtörés, gondolkodás és agytorna után SkiccPali ma megszólalt a plágium ügyről. Nem tudom kit minősít, őt magát vagy a mögötte álló stábot, hogy ez a szösszenet megnyugtató magyarázat helyett inkább a polgárjenő hivatalos mém stílusában a „szellemi eltulajdonítás fogalma kizárt, továbbá nincs értelme”- mondókára lett kihegyezve.
Továbbá megtudhattuk, hogy a bolgár Nikolaj Georgiev annyira meg volt tisztelve a lehetőségtől, és úgy úszott a boldogságban, hogy a Schmittel konzultálás tényéről a családját sem értesítette. Ennek ellenére a lánya elmondta volna kérdezősködőknek, ha azok jól kérdezik. De rossz kérdésre csak rossz választ lehet adni, meg különben is az a lényeg, hogy 180 oldalon gyűjtsünk össze valamit, és arról előremutató következtetéseket vonjunk le.

Ha ma valaki SkiccPali palizáló tevékenységéről készülne kisdoktorit írni, akkor az adatgyűjtéskor minimum fura dolgokkal kéne szembesülnie. Van ez a remek ember, aki 1992-ben az átemelt 180 oldalról levont következtetéseit készül megvédeni, és vannak a tőle függőségi viszonyban lévők, akik előtt ezt neki tennie kell. 20 évvel az események után, a botrány kipattanásakor is adott ugyanez a helyzet: az ügy tisztázására hivatott kivizsgáló bizottság élén olyan ember áll, aki már az Orbán-Schmitt érában kapta a MOB orvosbizottsági tagságot és a dékáni kinevezést. Nem mondok én ezzel semmit, csak a következtetések levonásához szükséges információkat igyekszem összegyűjteni nyilvános adatokból.

A tények sorába tartozik az is, hogy Kertész István, a dolgozat opponense 5 oldalon keresztül sorolta annak hibáit, majd a sumák kum lauda minősítés helyett a legfaszábbfasza címkét ragasztotta rá. Nincs könnyű helyzetben az sem, aki SkiccPali címhasználási szokásain keresztül igyekszik megközelíteni a dolgot. Ugyanis a palizátor hol doktor, hol nem doktor, mint a mesében. A címet leginkább a törvények aláírásakor használja, a határozatoknak meg kell elégedniük a dr előtag nélkül SkiccPali aláírással.
Nem lehet figyelmen kívül hagyni a palizálás társadalomra gyakorolt hatásait sem. Az interneten ekkora idő alatt soha ennyi mém/karikatúra nem született, együtt röhög az ország, és a hálás magyar nép önkéntes doktori címekkel vállal szolidaritást a Nemzet Tollával, aki a magyar nyelv őreként csak píédzsdí-ként emlegeti a péhádét a rádióműsorban is. Nyelvi fordulatok és szójátékok tucatjai születtek, a palizálás különböző variációi rekord idő alatt beépültek a szlengbe.

Ha ezek után kell valami következtetést levonni, akkor talán nem lesz túl nehéz dolga a kisdoktori címre apellálónak. Elég kimenni az utcára, vetni egy pillantást az utca emberére, meghallani a hangját, és palizálni a mondanivaló lényegét:

849 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr283573857

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A parancsolatok 2012.01.18. 14:49:14

Jó másfél éve alig-alig hallgatom a közszolgálati rádiót. Ma reggel viszont készültem meghallgatni az országot, a nemzetet reprezentáló első emberünket. Élt bennem a halovány remény, hogy elhangzik egy tisztázó beismerés, és ezzel pontot is tesz a talá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most aztán megnyugtatott Paja mindenkit. A 180 oldalas másolat nem szellemi termék, az senkié, az csak egy törzsanyag ami véletlenül Georgijev könyvében szerepel.

Ebben az esetben nem értem miért nem lehetett a Schmitt dolgozatról másolatot, olvasható képet készíteni a szerzői jogra hivatkozva?

Már a hazudozáshoz is bénák vagytok Palikám!
Pajabá csak hozta a formáját. A védhetetlenen nincs mit védeni. A legjobb lenne az álamfő utolsó álamfői látogatásának utolsó álomásán végre eltűnne a balfenéken. Mindenkinek jobb lenne.
naon 1cerűűűű!
valaki szóljon Georgijev-nek, vagy örököseinek -mer asszem mintha már megboldogult volna-, hogy jogdíjjjjakért jelentkezzenek, de iziben............
ja: szójjatok a zartiszjóskának is:):):)
Szóval azt mondta a paja, hogy az csak kisdoktori, tehát nem kellett láb/végjegyzet.
Kérdem én, hogy ha egy dr-höz nem kellett 1992-ben, akkor egy francos főiskolai diplomamunkában miért kellett legalább 20 már 1990-ben is? (Még akkor is elvárták, ha mondjuk egy programot írtál C64-re.)

Másodszor, ha kisdoktor, akkor miért szerepel az Eu-s életrajzában Bx-ben, hogy PhD. Sőt a fent látható kinevezésen is Dr. és nem dr. szerepel. Jó, elismerem, hogy a szövegszerkesztő automatikusan javítja nagyra, de aki kezelni is tudja a programot, annak ez nem lehet gond, bár az elmúlt másfél évben azért világossá vált, hogy komoly kihívással küszködnek a titkárnénik a KEH-ben.
Nos, én még mindig nem vagyok meggyőzve az ártatlanságáról, sőt a ma reggeli produkciójával se győzött meg moralitásáról Schnitt úr.
Isten éltesse drága Plagibá! Éljen Dr. a forradalom, le a plagitátorokkal! Stb...
Doktorátust mindenkinek!
"Mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek!"
@Dr. Palmer Eldritch: Akarom mondani. Éljen a Dr. forradalom!
Lázban égek, doktor vagyok! Vagy mi?!
Köztársasági elnök drámájának végszava.
Vessetek a doktoranduszok elé! :P
Egy hete, még a magyar kommentelő társadalom nagyobbik része biztosra vette, hogy Sp megy, mert a kircsink szemet vetett a helyére. Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy Sp marad, és ovi is.
Nos, még mindig biztosra vehető a helycserés támadás?
Na ide átmentem a nap poénját: a Copy Generalra sértő Sliccre hivatkozva őket említeni: egyenlito.blog.hu/2012/01/17/a_copy_generalt_serti_schmitt_pal

A német és magyar palizáló közti difi: egyik lemondott mindenről. Húszpontos kérdés- hívd fel anyádat, ha nem tudod vagy nem vagy biztos benne - , melyikük az?? www.femina.hu/hirhatter/guttenberg_schmitt_parhuzamok
Energia egyenlő tömeg szorozva a fénysebesség négyzetével!

(Forrás: A Einstein: Általános relativitáselmélet)

Kérem a Nobel-díjat.
Most még mindketten egy szalmaszálba kapaszkodnak. Kérdés, meddig tart ki.
Ja, és én tüntetésből juszt se leszek semmilyen doktor, hiába is áll a sor az ablakom alatt térden könyörögve a hóban (nálunk az van), hogy de, de de, mert csak én hiányzom az illusztris 10 millás társaságba! Nem, nem, soha!

Elkezdtem ugyan írni Szerb Antalból - sehol bulgár gyökér ehhez - de meghalt a témavezetőm meg sok dolgom lett a kisgyerekeimmel. (de tulképp igen őszintén, ha nem vagyok lusta, be is fejezhettem volna, csak nem volt kedvem akkoriban valami marxizmusból vagy miből is vizsgázni hozzá: bezzegazeemúttnyóócvanasokban így ment ez!!)

Aztán így maradtam - de most már nem bánom, Slicc legalább rám nem hoz szégyent.
Palikám, ha nem sikerül saját kútfőből értelmes magyarázatot adni, akkor másolj ki valahonnan egy szakdolgozatból!!!!
@Spániel: Ugyanabba legalább? :-)) Nyomja meg valaki azt a Gundel-Takács-féle m1-es gombot le a süllyesztőbe!
Fabius, jó kép! hvg.hu/vilag/20120118_orban_level_barroso#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_18 Zabszemteszt erősen pouzitív,a hogy elnézem a pici fancsali magyarnaracsnyik orczáját a miénknek. Barrosó meg nem annyira kiborult... hanem sőt. A pákosztos macska feje semmi az övéhez képest: hogy bejött a csalijába a Diktorka.
@Dr. Palmer Eldritch: Éhes mókusdoktoranduszok elé! Ahogy elnézem a kertünkben ténykedőket, mindegyik elég szenilemil: elrak ősszel gondosan egy csomó makkot, diót és aztán fejvesztve keresi egész télen, hová is tettem, hová is tettem???

Na kb. ez az azonos szint vele.
Dr. Akula.

(Jé, Dr Theron Művésznő is a Dr Arsenalnak szurkol? Most még jobban imádom:
i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/05/01/article-1382187-0BDC32CD00000578-382_634x421.jpg )
Ez sajnos nem poén: igazi magyar doktorokat öltek Etiópiában. nol.hu/belfold/etiopiai_merenylet__a_szegedi_egyetem_munkatarsai_az_alozatok RIP

[..]"A turistacsoport a Vörös-tenger partján fekvő, sivatagos Afar régiót látogatta meg, amikor az eritreai kormány fegyveres erői megtámadták őket. A támadás az eritreai határtól körülbelül 20-25 kilométerre történt. A tengerszint alatt fekvő vulkanikus vidékként Afart festői szépségű sómezőiről ismerik. A területre látogató turistákat már korábban is érte itt támadás."
@a szív fészkei:

Képaláírás:

Nézd, ott a falnak támasztva a szopórollered. Metálnarancs, remélem teccik.
@gyilkos fűegér: Miről nem ő jut az eszedbe? Elég EGy ügyű vagy, ahogy látom.
@Fabius: :-D Ez a feje mindennél többet elmond. Főleg a szabiharcáról.
Viktor most nyomja élőben!
Megköszönte Barroso bátorító szavait...
@Fabius: Ahogy azt az orvbáni arckifejezését elnézem, lehet az anal-intruder is metálnarancsban kivitelezve.
Viktorka szerint nagy munkákat végeztek, cigányt és zsidót védenek, államadósságot csökkentettek,, újjászerveztek minden rendszert...hogy nem szakad le a pofája...
Felszámolta a paramilitáris szervezeteket. Gabriel remélem most örül :-)
Csak a takarítónőnek nem köszönte meg, mindenki másnak mindent nagyon - mintha egy Oscar-díj átadóján lenne. :)
viktor doktor?

@Dr. csaknézek...:
szolidáris doki vagy? én meg szoláriumos.
Oké Viktorka, valami konkrétum? Ez nem a Fidesz nagygyűlés és a hátad mögött nem Pataky Atis ujjong...
Mi természetesnek vesszük ha időnként ezt azt elbaszunk. De Majd Barrosoval gyorsan mindent elintéznek. Tuti.
Na én nem látom mert:"Update: az EP weboldala jelenleg nem elérhető, mivel a rendszer valószínűleg nem bírta a megnövekedett érdeklődést. Cikkünk írásának időpontjában, délután egy órakor még tökéletes közvetítést lehetett élvezni, a pörgős magyar tolmácshanggal együtt."
Ennyi. Mo számít az EP támogatására.
nincs ep-s link..ahol élőben megy....linket egy doktoriért
@Fabius: Hol látjátok?

Felszámolta és létrehozott egy sokkal drágábbat magának.
Daul-néppárt:

problémák merültek föl az alkotmánnyal.
@Prof. Dr. csizsikpizsik: Inkább rá a mennyezet. Megvédték mindezeket? Akkor jogos az átok: védjen meg téged Orvbán Viktor!
Hopp ez a Viktor? Aszt hittem a Windows hibaüzenete.

Ja nem, az Szógyártó.
@a szív fészkei: És átszervezték, volt pofája megemlíteni a nyugdíjrendszert is. Komolyan hülyének néz ez mindenkit...
Hát nekem nem megy onnan se. Méltatlan vagyok ennyi kegyre. Látni élőben azt az orczát(lanságot).
Swoboda - szocik

A demokrácia értéke, hogy változnak a kormányok, ezt a szellemiséget akarja Orbán megakadáylozni
Horvátországot egy Orbánéhoz hasonló kormánnyal nem vették volna fel az unióba - Swoboda
én értelek benneteket, csak nekem nincs ilyen hangot kiadó dobozom..csk az internet
@Dr. csaknézek...: az már megvót a héten, tudod a parasztok..
@Fabius:

Milyen szépen mondta, dr Csúti lényegében választási csalást óhajt elkövetni...
@a szív fészkei: és ha az állásod függne attól a nyamvadt három betűtől, amiből kettő nagy, egy kicsi?
Egy világ választja el Orbánt és Havelt- Swoboda
Verhofstadt-liberálisok:

30 aggály, összefoglalója a hivatalos kifogásoknak, gyakorlatilag a világ panaszkodik ránk, így nem lehet azt mondani, hogy nincs baj Mo-n.
most osztják I. Viktort.
index link:
index.hu/kulfold/ep/2012/01/18/orban_vitaba_szall_europaval/
sajna, csak IE alatt megy...
" Mordor Alaptörvényében nincs semmi olyan, ami ne szerepelne akár Rohan, akár Gondor Alkotmányában!" (Dr. Nagy Sauron)
@Fabius: Atyaég, hogy egyelik! A répa ehhez képest, semmi!

Jól ki vannak rá borulva. Ekkora égést! az a sértet buta pofája!! Jajaj.
Nem irigylem a királyi tv melósait, ebből kihozni egy diadalmenetet és dícséretcunamit kurva nehéz lesz...
Ne technikai kérdésekről vitázzunk, a jogi alapon vitázzunk, mert a 7 cikk, 1 bek alapján vizsgáljanak - Verh.

Orbánnak: jelenleg rossz úton jár, hallja meg korábbi kollégái szavát.
@a szív fészkei: Majd nem fog ha no lóvé, no szavazat és Simicska odacsörög hogy mi van a megbeszélt ügyekkel...
sértett na

@Prof. Dr. csizsikpizsik: lesz diadal, ne félj. Most védi épp egy Rapcsák-méretű.
Verhofstadt Márait idéz az EP-nek
Na, jön a Vörös Dany, lehet majd pedofilezni.
Kónbendit:

Az Unió nem lábtörlő mr Orbán!
Jó: nem lábtörlő, közös konstrukció, Orbán Viktor úr! - mondja. Kikéri a szemétkedését Orvbánnak, tök igaza!

:-DDDDDDD Skizó Ovbán, na végre kimondták.
@Fabius: Gyönyörű volt.

@a szív fészkei: Igen, megmenekültek a tv-szerkesztők, lesz ebből remek tudósítás.
Könbendit:

Orbán maga a zűrzavar.
ez a kónbendit egy isten!
ennek semmi értelme...ez lófasz
Orbán mosolya elég egy pszichológus diplomamunkájához aszem...
Jó a Dany, ahogy nyomja: "Mi befogadtuk a sztálini Magyarországot, de hálisten Orvbán megvívta ellen a harcot No de befogadtunk eddig egy sztálinista országot anno???" Mennyire igaza van! :-DD

Már biggyeszt a fasz erre, szarik rá. Na jönnek ide majd. Oké.
Kónbendit:

Hülye aki védi Orbánt, aki Castro rendszert épít. 7 cikk alapján küldöttség kell, az alkotmány félelmet kell, fél az értelmiség, a hajléktalan és a zsidó, meg a kisebbség.
Na Bokros lesz a hazaárulóóóó a híradókban.
@a szív fészkei: Igen, döbbenet ahogy láthatólag nem tud mit kezdeni egy parlamenti közeggel ahol esetleg kritika is elhangozhat felé...

És Bokros!
Bokros:

Az EB belátta komoly baj van Mo-n. A függetlenséget szőnyegbombázás érte, mindent elfoglaltak.
@Prof. Dr. csizsikpizsik: Tud mit kezdeni: dehonesztálja a pedofilséggel meg egyébbel. Ő most a hazáért van a kereszten. Maga mászott fel, de az mindegy.
@Fabius: Na mennek a nácik majd a Bokros kéglije elé is. A januári hetedhétbeli 100 ezerek is?
Bokros: aláásták a magántulajdon védelmének értékét. A polgárok mentik a pénzt.
Ja a belügyek miatt ment oda Orvbán műsorozni - jól látja az asszonyság.
@Prof. Dr. csizsikpizsik: Operás módszerrel simán összejön. Rövid snitt a bevonulásról, közben rövid szöveg. Utána Baroso és ovi nyilatkozatait interpolálják néhány vágóképpel a háttérben. (Bőven elég, ha a tagadószavakkal manipulálnak.)
Vergiat:

Orbán magyarázatot akar adni. Örülhetnénk, ha nem csak a belpolitikáról szólna.

*Egyesült jobboldali képviselő a nő.
Vergiat:

Miért kellett eddig várni a problémák vizsgálatával?
felraktam az ie-t hát vazze amit ez a géppel művel, hogy megnyiljon az egy negyed óra...azt de szar ez a rendszer...nincs tolmáécs:(
@Fabius: Azok hazaárulók, na. Velem együtt. Tudod, aki nem igazmogyoró, az még francia sajtot is vesz a Lehelen. ahelyett hogy fejné otthon a kecskét.
@Бабаяга: Ja, hát operás módszerrel elég a beszédét leadni aztán bevágni két felálló ep képviselőt és magyarul alámondani hogy "gratulálunk, várjuk az unortodox tankönyveket hogy mi is a siker útjára léphessünk"
Ziobro:

56-ban függetlenséget követeltek a magyarok. A történelem paradoxona, hogy az EU intézmények révén nyomást gyakorolnak ránk.
Ziobro:

Orbán bátran építi újra az országot, és bátor volt megadóztatni a bankokat.
Na a nagyseggű trójai faló megszólal zsinórmértékben :-DD
Morvai:

Az Unió a hibás, ki más?
@Fabius: miért nem beszél magyarul, hülye szőke...
Ő hol költi az Eu pénzét? Beszarok!!!

Ki van Orvbán ellen a Jobbikban??
na, megszólalt a nacsöcsösasszony is. Nem tiszta, hogy most ő Orbánt védi, vagy ellene van?
Morvai:

A teremben ülők kiafaszt képviselnek? Mert az embereket nem. Minden szenvedést az Unió okozott.
tedd zsebre a kezed, te nagyon laza ipad szerkesztő
Hó kemény a Szájer! Na ezt fogják végig adni!

A zsidók boldogok, hú de klassz! Ő indította el a Wallenberg-évet? Kikérem magamnak!
Fideszes magyar demokrata vagyok...apám, a te pofádon is vastag a bőr...
szájer magyarul beszél?
kikéri magának a zsidózást?
de senki sem zsidózott...
A nejed persze tombolán nyerte a posztját, mi?
de most komoylan miről beszélnek...szépen elbeszélnek egymás mellett, a másik a hülye...de semmi...szájkarate
Na megy a vakolat felpakolása, jézus ereje!!

Beszaarááás! A közösség tagjai akarnak maradni??? Mit szól Vona? Ja, most mondja, hogy megrendeltük a cikkeket. Úristen ez mennyire hülye.
Szemkilövés jön, mindjárt buzizik is? Ja azt nem. ;-))) Békés tünetők a parlament előtt 06-ban... Ohhhh.
Szájer:

Kónbendit hülye, és kikéri magának az antiszemitizmust mert itt a zsidók nem félnek. Különben is Wallenberg év van.

Ő fideszes magyar demokrata. (akinek felesége a főbíró) A fidesz betartja a szabályokat. Mi meghallgatjuk a kritikát és változtatunk. Magyarok megdöbbennek a kritikákon és nem ismernek a hazájukra.

Bevallotta a cikkíró hogy hazudott. Mindenki hazudik. Senki nem ismeri Magyarországot. Szemkilövő gyurcsány kigyereket evett.

Ez egy kretén.
Szemkilövés, hát gratulálok...tízezrek naponta a Kossuth-téren...viszont az állam átalakult, ez tény, Viktorné barinője főfőfő beosztásban...
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Akkor megnyugodtam, azt hittem csak nekem tűnik így.

A jobbik-fidesz kesztyűbábokon kívül valakinek kiesett valami pozitív a száján Viktorka felé?
Úh de megy a műsor!@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: ugye hogy ugye? Marha nagy ellenzék, előtérbe tolva a zsinórmacát a jobbbikból a védelmében... Na megvédi Tabajdi Orvbánt, mint embert. Hát nem könnyű feladat.
Tabajdi:

Magyar patriótaként rossz érzés a vita, Orbán miatt ez árnyékot vet a hazára. Túlzás, hogy Orbánt Putyinozzák és csávezezzék, a méltóság Viktornak is jár.

vazze a szocik megvédik Orbi méltóságát.
szájer eltévedt.
így kezdte a beszédet:
Cohn-Bendit üres székéhez beszélek, mert addig demokrácia a számára a demokrácia, amíg fel kell szólalni.
egyből bevágták a képet, ahogy integet a székéből. CB-SZ 1:0
szájer közben szemkilövősözött. meg magasztalta viktort.
lejárt az idő, rácsöngettek szigorúan

tabajdi (cocialista) jön
cohn-bendit integet
tabajdi: orbán rászolgált a bírálatokra. nem nevezhetjük őt valódi demokratának, de a méltóság őt is megilleti. nekiállt kicsit unió-nem-diktál nekünk-özni
@Fabius: Te mit tennél a főnököd orra előtt????
@Fabius: "Szájer:

Kónbendit hülye, és kikéri magának az antiszemitizmust mert itt a zsidók nem félnek. Különben is Wallenberg év van. "

A melegeket nem ragozta Ipad?
ezt az angolt nem értem...
@Prof. Dr. csizsikpizsik: tabajdinak, mszps kepviselonek...:-)

egy olasz probalkozott , de hamar leoltottak, hogyt ertik, hogy reszleteiben csillog az alkotmany, de ugye a friss szar is csillog, ha rasut a nap..:-)
miért nem beszél a saját nyelvén...azért eu...
Offnak tűnik, de nem az.

A legújabb kori, kalandozó (ejtsd: kalandor) magyarok csatáinak hírnökére vártam, Brüsszelből. Minden idegszálamat ötvonalas c-re (C’’’’) feszítve izgultam, hogy vezérünknek sikerüljön újra a bitang nyugatot meglepnie az ősmagyar (korai kréta kori), vágytában, nyeregből történő hátravizeléses cselünkkel.

Nos, eközben ezt olvastam : index.hu/belfold/2012/01/13/schmitt_pal_a_sajtoban/ .

Már régen bezártam az oldalt, tettem vettem, mikor tudatosodott bennem, hogy láttam az Írást, mit Paulus alkotott. (Tudni kell, előtte világ életében élvonalbeli és megbecsült Saulus volt.) Visszatértem, szememmel erősen néztem, de az agyam tiltakozott. Ez nem lehet az, ez biztosan csak káprázat, Paint Shop, liberális mágia.

Nekem csak diplomám van. Nincs sem kicsi, sem nagy, sem gyémántokkal és babérkoszorúval ékesített doktorim. Szakdolgozatban, diplomamunkában jó vagyok és írogattam is barátságból részeket disszertációkhoz, tehát nem ez az első csoda, amivel összehozott a jó szerencsém. Igaz, ilyet még álmodni sem álmodtam.
Miért is?
Akinek része volt a fenti munkák elkészítésében, tudja, hogy vannak szigorú tartalmi és formai szabályok. Most csak a formaiakra térek ki. (Ezek jelenleg is, majdnem mindenhol elfogadottak.)

A betű nagyság 12, sortávolság 1,5, a bal margó 3 cm, a jobb margó 2,5 cm, a felső margó 2,5 cm, az alsó margó 2,5 cm. Miért fontos ez? Ettől függ hány mondat, szó, vagy pontosabban „leütés” kell egy oldal megtöltéséhez.

Amilyen rohadék vagyok megvizsgáltam a képi „bizonyítékot” és kiderült:
Sortávolság 2, a bal margó >3 cm, a jobb margó 2,5 cm, a felső margó 6 cm (köszönhetően annak, hogy az oldal sorszámozással ellopta az első sort), az alsó margó 2,5 cm.

Mit eredményez ez?
„Normális esetben” egy oldalra 32 sor kerül, itt csupán 25. Konvertáljuk át a ma reggeli interjú alapján sajátként feltüntetett 30-35 oldalt „normális” formátumra. Az eredmény: 23-27 oldal. A disszertációknál elvárt, saját kutatási anyaga minimálisan 80-100 oldal.
(Egyetlen esetben fordult elő, hogy másfél, A4-es oldalért kapott valaki Nobel-díjat. Na, ki?)
Megjegyzem, hogy diplomamunka és disszertáció esetében százalékos arányban kerül szabályzásra a beemelt szövegek és anyagok mennyisége, mely általában 10-25 % lehet maximum. Ezeket gyilkosabb helyeken, ha több mondat, mellékletben, mely nem része az anyagnak, kell elhelyezni.)

Én azt javasolom, ne mondjon le. Ne váltsa le senki. Képes lenne elvegyülni, elegyet alkotni, kémiai kötésekkel roncsolni. Jó helyen van ő, ott ahol van az övéi, a hasonszőrűek között. Éljen és virágozzék.

PS. Itt a másik opponens, tanulságos az életútja: tf.hu/hallgatoink/intezetek-tanszekek/tarsadalomtudomanyi-tanszek/oneletrajzok/dr-takacs-ferenc/
Renata Weber:

7 cikk az EU alapértékeit védi. Itt az ideje, hogy az EP jó jelzéseket fogalmazzon meg. Egy tagjelölt se csatlakozhatna ha Orbán kormánya lenne.

Orbán ne betonozzon a következő ciklusra törvényeket. Cenzúrázzák az audiovizuális médiát. Uralmat gyakorolnak az értékek felett.

Interlocknak: ő volt aki miatt elbizonytalanodtál.
Na ezt nem fogja Orvbán: tiszteletben tartani az Európai Unió alapértékeit és alapelveit.

Másik asszony is fikázza. Miért nem normális a kormánya? ez jóóó!
A neandervölgyiek meg azért pusztultak ki, mert nem paterolták ki a zájemefet.
Orbán miért nem demokrataként működteti az országot, megvan hozzá a többsége.
Kettős mérce, kussoltak a szoci kormány idején. A magyarok bíznak Orbánban.

Na ez se olvas minket :-D
egyenlőre nem látszik éretlme ennek a vitának..
@gyilkos fűegér: A neandervölgyiek felolvadtak. Az IMF-ben.

Na megint magyaráznak neki, mint részeg anya félhülye gyerekeinek. Hiába.
@quetzalcoatl.: "(Egyetlen esetben fordult elő, hogy másfél, A4-es oldalért kapott valaki Nobel-díjat. Na, ki?)"

Csak tippelek: dr A. Einstein a Fényelektromos-jelenség magyarázatáért?
Jogsértést be kell fejezni, aszonták a magyar kormány készen áll erre. Ha nem az Eu lépjen, nem a nép ellen lépnek fel, nem basztatják a szuverenitást, a kormány ellen lépnek fel a szabályok betartásáért.
hogy elvette a szót :D
nincs lengyel magyar barátság :FD
Hú, Adenauer forog a sírjában emiatt, Orvbán a szép, a jó. tönkretették a hazát, de jó, ő egyedül megvédte. A szupermarketek tették tönkre szegényke védi a családot. (láttuk: drágább gyereket csinálni itthon.) Ki ez a farok?

Oroszok bánccsák Orvbánt? Mi van?
Sajnálatos, Adenauer forogna a sírjában ha látná mi lett Európából. Orbán nem kanosszát jár, nem kell hamut szórnia. Orbán hazáját hazavágták a szovjetek, ő meg kénytelen volt korlátozni a szupermarketek hatalmát.

Bazmeg és ezt így mondta.

Azért került tűz alá a kormány, mert a ruszkik kikerültek az enegriapiacról.
Na ezt fogják bevágni végig a híradókba. Ahogy őt édik védik.
Ne legyünk hipokriták, Verhofstadt betiltott pártot, Orbán még nem úgyhogy ez fasza.
de rosszul áll ennek az embenrek a felső kamera :DDDDDDDDDD
Wéber:

Ha kétség adódik az alapjogok érvényesülését illetően ki kell vizsgálni. Orbán jó csávó mert végigüli, hogy egyelik.
a végén piedesztára emelik :D szép volt
@Fabius: Azért nem semmi, mit képesek kitalálni a védelmében! Ő itt ül fapofával, még szép, mivel ideette a fene.

Ezek felköpnek és aláállnak? Nem irigylem érte egyiket sem. Néppárt. Kilép a Barrosó belőle ezek után?
A baloldal nem mondott semmit a tényekről. Minden szoci hülye, bírálni tartalmi indokokkal kell.

Ez nem hallotta Barrosot a vita elején, meg a 30 pontot se látta.

Marha.
Az egységes baloldal hülye és kész. Wéber pofa be, lejárt az ideje.
Rágalmazás, hogy Szájer felesége a főbíró???
A nemzeti bírói hivatal vezető hölgy vajon ki?

Kérdezd meg Szájer majd megmondja :-D

Ezt a képviselő mondta
Wéber nem ismeri Szájer feleségét. Kétharmaddal akár lehet is neki :-)))
széjer :D

qiunce tarjetad azules :D 15 kék kártya:D
Megtámadták Szájert!!! De nem azért... Hanem azért...
aki nem látta élőben, az azu atv-n MOST nézheti orbánt
Na, Szájer...nem azért a felesége főbíró, hanem mert 25 éve bíró :)))
Aranyapám...
Szájer:

Személyes támadás. A bírói hivatal elnöke a feleségem, de nem ezért a hivatal vezetője. Több ezer ítélet alatt nem érte kifogás. Szájer személye nem kell hogy akadályozza Tündi előmenetelét.
Jaj agymenés. Szájer besértődött. Kurvajó. Tisztázódott a helyzet, bekerül a jegyzőkönyvbe.

Ennél vastagabb bőr hol van??
A Néppárt ugyanolyan szartologató nulla, mint Orvbánt?
A 7 cikk alapján vizsgálat kell, vajon Wéber miért nem támogatja ezt?
A magyar alkotmányt alaposan értelmezni kell, a 7 cikk azt jelenti megfelel-e az Unió alapkövetelményeinek?
Látjátok Orvbán fejét??? Mussolini remake.
itt nem lez semmi..szép nagy lufi...Orbán nyert...megyek kávézni
Orbán nem Lukasenka, de nem lehet alkotmányossá tenni az adórendszert. Nem lehet az egykulcsost bevezetni, a néptől a változtatás jogát elvenni.

Miért kell a bírókat korán nyugdíjazni, el tudjuk képzelni hogy fog a pótlás történni. Klubrádió miért nem kapott frekvenciát?
mi is ez a kék kártya...?
Néppártiak miért csak másokat kritizálnak és Orbánt nem? Miért nem szólalt föl senki? Azért vagyunk itt, hogy a tekintélyelvű szellemet szüntessük meg.
elkezdtük a terelést...
Édes Istenem, Áder...előveszi a nőgyalázás kártyát Tüncimünci védelmében...
El tudjuk képzelni, hogyan fog történni az elbocsátott bírók helyének feltöltése.Ez jó, grat Lamsdorff!

Áder még azt sem tudja, mit akar és azt hogy akarja? Mióta van kint 3 millióért?

Na végre valaki megkérdi a Néppárt a hozzáállásáról. A kritikusok nem szólalnak meg onnan?

Na jön Áder. Megsértette a nőket Lambsdorff - mondja ez a faszkalap!! Jó jézus!!Atyaég! Paraszt. Na égetik a barmot: heheehe. Ó de jó utalt a buziságra.
ááááááááá...és a nő mondja meg neki, hoyg nem az :D ciki
De kíváncsi lettem volna arra ha 2006ban leosztanak Klári barinőjének egy főbírói állást mi lett volna Szájer-Áder szólam az EU parlamentben...gondolom az hogy Kláritól és a barinőtől most azonnal kérjen mindenki bocsánatot...
Áder:

Miért nem kértek bocsánatot a nőktől, mert azt állítják a nők a férjük miatt ne lehessenek tisztviselők! Diszkrimináció! Kérjenek bocsánatot!
Válaszban a nő: miért, ha Szájer egy férfival élne akkor rendben volna?

:-D :-D
@felebarát: Aki az előző megszólalásra reagálna, az lengetheti, nem?
Orbán új irányt követ, szakított a kommunizmussal mégis teljesen ellenőrizni akarja a társadalmat.
@a szív fészkei: nekem is úgy tünt...személyes megtámadtatás, illetve válasz
Áder iszonyú hülye, miért égetik szegény Mo-t?
Az EP-ben kék kártya felmutatásával lehet jelezni, ha valaki egy aktuális szónoktól akar kérdezni valami
@Fabius: Óriási, nem??? megkapta a hülye.

Na csak Rapcsákok védik? Padánia, az ugye fasiszta olasz?
@Бабаяга: Ezek jutna ki. Most épp fasiszta olasz védi. Mondom Mussolini-remake.
Pellengérre állítják az országot, de bezzeg a belgák tüntetőket is bezártak. Az úr irigyli a magyarokat, Orbán egy hős. Malomkővel.

Baszki, a nyakán vagy a lábára kötve? :-))
Hehe, Orbán nem hős, Padánia meg nem ország :-)))
Na végre megmondták neki, hogy nincs Padánia. Szép, hogy ilyenek állnak mögé. Akkor mit kéri ki magának, hogy széljobbos? Védi őt Morvay és a fasiszta olasz. Akkor?
úgy néz ki Orbán..mint akit nem hagytak aludni, egy kiadós vallatás után..
@Fabius: Effektív fasiszták, ők büszkék rá; Mussolini unokája a képvislőjük, ugye?
Példátlan helyzet, hogy Orbán itt ül a jogsértési eljáráson. Támogatják a bizottságot ha indít eljárást ha nem. Idő kéne kivizsgálni mindent, különbséget kell tenni politikai vita és mittom mi között.
ez meg meleg volt...melegek és a fasiszták támogatják :D
@Fabius: Egyébként menjen oda, és maradjon ott! Öt perc alatt kiutálnák.

Na jön a kócos asszony by Slota (ebben nincs nagy vita köztünk ;-)).
Ezt a Szájert minden egészséges, homoszexuális FÉRFI a kígyóbőr csizmája sarkával tiporna el.
Göncz Kinga:

Az otthoni kommunikáció kettős, nemzetközi baloldali összeesküvés ellen védenének de nincs ilyen. Adósságfelár viszont van. Önként csatlakoztunk az unióhoz.

Alaptörvény aláássa az intézmények függetlenségét. Fékek és ellensúlyok nélkül robbanás lesz, 84% magyar elégedetlen. Monitorozni kell a híradásokat, mert nem biztos hogy az jelenik meg a híradóban ami elhangzott :-D
ghyereke...itt nem lesz semmi...szép volt jó volt..lehet nyelni egy nagyot...
@Fabius: Ja , hogy mutatja be a királyi média ezt? Jó felvetés.
"Bár a kérdés valódi címzettje nem Lunachek képviselőasszony volt, élt a lehetőségével, hogy válaszoljon. Szerinte szó sincs nők elleni diszkriminációról, "Ha Szájer úr egy férfival élne együtt, akkor is kifogásolnánk a kinevezését" - mondta."

touche!:-DDD
A szakértők szerint feszültséget okoznak a törvények. Orbán ha nem lenne csóró biztos nem ülne most itt.
Pénzügyi ungabunga van! :-))))
@Fabius: Sőt biztos, hogy nem fog megjelenni a képviselőasszony megjegyzése.
A bácsi mögött Tőkés mindjárt bealszik :-)
@Бабаяга: najd negjelenik varánuszosan :D
Újságíróként beszél a nő - na majd felpattan Áder és Szájer, hogy hogy kell nőként karriert csinálni?
még nem kapott egy rendes fólelst se, nem fog felébredni...ez csak szájkarete..
A csaj nem politikusként szól, újságíróként: újságírók szerint a médiatörvény nem felel meg a szabályoknak. Orbán hogy magyarázza az ellenzéki tag nélküli médiatanács döntését a klubrádióról, hogy fenyegethet Pintér újságírót a Barroso levél nyilvánosságra kerüléséért?
@Бабаяга: Mindenhol le kell írni ezek után! Elmentette valaki? Ezt a mondatot a nőtől fel kéne tenni a youtbe-ra!
soha nem lengette még a kék kártyáját orbán...érdekes
Az értékekkel és a törvényekkel ellentétesek a mieink, ez a demokrácia megsértése. Orbán kihasználja matematikai többségét.
ovinak egyre szélesebb a szája, a végén még sírógörcsöt kap.
Gazdasági súlyos egyenlőtlenségeket korrigáltak Orvbánék??? Okoztak inkább. Ezt ki, aki ennyire hülye?
@Fabius: csak a ti közvetítéseteikből "látom", próbálom látni, mi megy kint, diadalmenetnek nem mondanám, mindenesetre Orbán pont azt hozza, amit vártam tőle.
Tudjátok, mi lett volna a legfaszább (és akkor én sem bizonytalankodom egy percet sem)? Leírni úgy, ahogy mondtam, paragrafus a paragrafus ellen, jogi szakértői nyilatkozat a jogszabály ellen. Leírni mindent, de csak annyit; aztán nyilvánosan odatolni a több száz oldalt Orbánnak, és azt mondani: neszebazmeg, ittvanbazmeg, ha kérdésed van, mondjadbazmeg.
Én nem csináltam volna ilyen oda-vissza nagyotmondós műsort, már csak azért sem, mert a lószart se érdekli sem Orbán védekezése, sem az, hogy melyik EU-s párt melyik másikkal tud támogatóan együttbeszélni.
Orbán kormány jóhiszeműen járt el, tiszteletben tartja az értékeket. Kijavította a médiatörvényt, most is kijavít majd mindent. Mo ugyanúgy szembe kell nézzen elégedetlenségekkel, Orbán nehéz gazdasági lépéseket érvényesített. Szocik a hibásak.

Bankokat adóztatni kell.
tényleg azt lehet tudni, az atv miért adja egyóra csúsztatással?
@Interlock: Azt is megfogja kapni, aztán végre akár használhatná is a jogi végzettségét.
szép nagy cirkusz ez...következmény itt semmi..blablabla..
@Interlock:

Tegnapelőtt tényszerűen leírtam melyik három törvény melyik három pontja miatt indul majd kötelezettségszegési eljárás.

Be is jött.

Orbán mégis ott ül ma, és szarik a világra. Nehogy azt mondja nekem valaki, hogy ha én tudtam mi a baj, akkor a kormány nem tudott semmit.
@gyilkos fűegér: Nekem a kedvencem az volt, mikor belekezdett, hogy nálunk a zsidóknak félni kell.... nincs mitől félniük a zsidóknak, merthogy elsőnek vezettük be a holokauszt emléknapot és a nagy isten megnyitotta tegnap a wallenberg évet....
Ez az elszólás, óriási volt
@Interlock: Megmondták mit kifogásolnak. Látod, hogy mikkel állnak ellen Szájerék? Bántják a feleségét,meg akarják a karrierjében akadályozni! Arról, hogy ez mit jelent egyébként az igazságszolgáltatásban kuss van réséről.

Csak lózungokat említenek Orvbán védelmében.

Ideológiai harcot folytatnak, mondja most egy faszi néppárti, persze. Most beszél az elégetett Eu-zászlóról.
@Fabius: Orbán és a kormány szerint nem baj. Mert amit ők csináltak jó, csak eddig mindenki polikailag támadják, nem azért mert baj lenne velük. Ezért mondja halálos komolyan, hogy ha rákényszerítik változtat, de egyébként meg neki van igaza. Tudta mivel lesz gond, csak szart bele.
@Fabius: Terelnek és ködösítenek. Áder és Szájer világszám!! A magyarok jobbat érdemelnek Orvbánná! - ,mondja egy Brünhilda. Ő azt mondja, hogy a jobboldaliak összezárnak Orvbánért mégis.
Orbán előtt Gyurcsány volt, de nem emlékszem a nevére. Ő hazudott. Akkor azt mondták meg kell vitatni a helyzetet. Orbán tavaly lett elnök de 20 éve ott van, és a nép megszavazta.

A bácsi nem mondott semmit, de ezt hosszan.
Nem is tudja valamelyikképviselő a Gyurcsány nevét, de a hazugságára utal. Hülye szerint a kétharmad megszavazta az orvbáni reformokat. CSak nem???

Másik nő meg épp a különleges felelősséget kéri számon Orvbánon a politikai kisebbség érdekében.
Biztosítani kell a pol.kisebbség képviseletét a médiában, ez alapelv. Tragikus, hogy nem így van. Az EB bűne, hogy hagyja.
@Fabius: baszki, Fabius, te azért tudod, mert utánajártál, mert érdekelt; miért feltételezed ugyanezt Orbánékról?
Ezek mindaddig le fogják szarni, míg valami utolsó szalmaszálat sejtenek maguk előtt :-(
Mondtam, hogy elkúrják a kintiek: azt hiszik, hogy szóból értő politikussal, modern emberrel beszélnek.
Orbán úr álma, hogy hazánk az igazi európai állam legyen. Bassza meg, hogy Orvbánnak köszönhetjük ezt???? Lengyel benyaligálás ment.
Értékekről folyik a vita. Orbánnal találkozott 89-ben, álmokról beszéltek. Valósággá váltotta Orbán az álmát, akik most bírálják nem harcoltak. Kónbendit is támogatta a mozgalmakat és reméli emlékszik még a tekintélyuralomra. Jöjjön ide és nézze meg hogy itt az nincs.
@Interlock: Igen, szegények, tévednek. Orvbán nacionalsita erőket vezet, mondja egy nő - hát ettől nincs messze az igazság.
Orbán kísérletet tesz kénye kedve szerint szabni a ny.korhatárt, lásd bírók.
Abortusztörvényről beszél a nő. Tünetésekről beszél amúgy mindegy, hová szorít Trlós, valahol lesz nagy banzáj.

Ki ez a zöld nő? 06- szemkilövés, stb. Mindig ugyanaz,csak buzizni nem tud.
a szájer meg a morvai hülye? ezek azt hiszek, hogy a többi ep képviselő nem olvas újságot, meg nem fordítják le a magyar sajtóból származó híreket?
Gál Kinga:

2006-ban nem voltak érzékenyek a szabadságjogokra, blabla. 20 év után európai a jogrendszerünk, ezt a nép kérte. A választókerületek aránytalanok voltak. Nem elfogadható a légből kapott szentszar. Senki nem olvasta az alkotmányt úgyhogy lófaszt nekik!
@Fabius: Mindig meglep, hogy milyen istenien igazolják, hogy ha azt mondják, hogy kifogás volt, de javítottuk, akkor azt hiszik fasza fiúk. Meg sem fordul a fejükben, hogy ha nem hoznak olyan törvényt amit kifogásolható lenne, akkor lennének fasza fiúk.:D
ez egyenlőre 1:0 Orbánéknak...ennek a napnak semmi értelme nem volt...
@dr.the_lonewolf: Te liberálbolsevista vagy mi! Még újpaliul írni se tucc. A balfenék az ballfenék!!!
Amúgy tényleg pártpolitizálnak a Néppártban most, a Barrosót jaratják le így. Nem egyeztettek?
Az EB intézkedési jelzés mindenkinek: ez vár mindenkire, főleg a bolgárokra ahol hasonló a helyzet. Ami legális önmagában nem érték.
@felebarát: Miért? Mert mögé sorakozott a Néppárt, de a főnök meg lebaszta?

A Néppárt súlykolja, hogy államot támadunk, pedig ez hazugság. Nem tudnak mást, mint csúsztatni.
@a szív fészkei:
hogy mutatja be?
mondom:

szájer: hol van Cohn-Bendit úr, amikor felszólalok?
vágókép
Cohn-Bendit távozik
vágókép
mutatnak egy üres széket
vágókép
Orbán szomorú
vágókép
több képviselő dühös.

szöveget kitalálod, vagy leírjam?
@a szív fészkei: nem sok lebaszás volt eddig...a semmiről beszélgetnek egy ideje...semmi konkrét..mindenki saját búját baját tárja inkább a parlament elé..lásd az oroszt...meg szájert
Csak azt mondják, amit Orvbán hazudik. Hogy itt a Kánaán.

Más meg szól a populizmus ellen. Pl. most.
@a szív fészkei: melléduma Szájer is, védi a mundér becsületét, ahogy kell.
A zászlóégetés miatt meg baszódjon meg a Jobbik, meg az összes éjsötét faszkalap, amelyik melldöngetve kiáll mellettük.
@a szív fészkei:
nem egyeztettek? bocsi, odakint nem az van, hogy bélabá' felüvölt:
-IGEEEEENNNNT! IGEEEEENNNNT!
és akkor mindenki igen gombot nyom.

ez a... ....ööö.... ...demokrácia?
Meghallgattuk Orbánt, de a válság nem kifogás a populizmusra. Viktorkám, el kell mondd mit gondolsz az autonómiáról? Nem kelthet gyűlöletet, nem lehet a régió puskaporos hordó.
@felebarát: Na röhög is Orvbán, mit neki kritika!

Szájer buzi nagy öngólt lőtt!
Azért az mókás, hogy sok felszólaló EU-s képviselőnek fingja nincs az egész ügyről.
Bezzeg ha Fabiust odaengednék a mikrofonhoz. :)

Jut eszembe, 15-én hol a fa....ba fogunk tüntetni?? :)

index.hu/belfold/budapest/2012/01/18/az_ellenzeknek_nem_maradt_hely_marcius_15-re/
Orbán kiáll a kritika elé, elég emlékezni gyurcsányra.

Mikor állapítják meg a jegybank függetlenségét?
Adatvédelmi biztos szabályozást hasonlítsák más országokéval. Mi a szándék a bírók ny.korhatár leszállításával?

de ha szocik csinálnák bezzeg fasza lenne mondta az úr.
Ha Orbán figyelt volna a tanácsokra nem lenne ma a vita.
"Néhány közösségi szabályt megsértettek" - a kedves mamádat...
A néppártiak elég súlyosan korlátoltak. Ezek szerint tényleg lószar az európaiság. Barroso ki is léphetne, ahogy Sárközy és Merkel is.

De ha Orvbánnak elege van Európából, miért bújuk a néppártosok segge mögé???? Ha védik, akkor jó az egybesültség?
1 éve indultak az antidemokratikus tendenciák, Mo, bolgár, román, a bizottság eljárása csak bizonyíték, hogy jogtalanság történt. Barroso és Redding fellép?
@Gábriel angyal: Ez teljesen demokratikus, ezt akarta a nép, amikor ott a fülkében behúzta az x-et a narancs mellé!
Egyébként lehet tüntetni a külvárosban is, miért mindig ez a belvárosi elitizmus, menjenek ki a gaz ellenzékiek a Hajógyári-szigetre, vagy foglalják le az M0-t, különben is a 2/3-d miatt olyan kevesen vannak, hogy nekik bőven elég mondjuk a Szervita tér.
Ez a Gyürk pofázott be Medgyesinek? Attól lett ekkora hős? hamis vádak. Szájer felesége?
Ez vicces.
Gyürk arról beszél PAPÍRBÓL, hogy mi is történt ma a vitában. :)
csak tegnap mondták mi a konkrét baj, Viktor máris itt van. ma a baloldalon koncepciós perekben érdekeltek, újra világos, hogy a baloldal hülye, abban bíznak a kétharmad felülírható Brüsszelben. A legnagyobb kárt a közös eu gondolatnak okozzák. Ezzel a nácikokat segítik!

Ezt valami fideszes mondta.
Szélsőséges pártok állnak ki mellettük. Skizók tényleg.
Hogy a piklibe lehet, hogy még az európai parlamentben is gyurcsányoznak a néppárti képviselők?!?!?! Ez valami vírus amit minden jobbos elkap?! Van ellene védőoltás?!
@a szív fészkei: Én is pont ezt mondtam a tesómnak. Aki meg nem szélsőséges, hanem néppárti az meg milyen együttműködő, meg rugalmas, meg hűűű, meg itt van.
@gyilkos fűegér:
Eisten nem erre kapta a Nobel-díjat. Viszont a következtetésed előre mutató.( bocs )
És ez a lényeg. Plagibá is így tett. Előre mutatott.
Jó lesz ez. A néppárt egyre inkább összezárni látszik, ahogy balról ekézik Orbánt, ez Viktorban azt a tévhitet kelti, hogy nem kell itt befeküdni, nem fog engedni, aztán Barosoék meg beintenek neki, (ha nem akarják, hogy a stílus meghonosodjon, nem tehetnek mást), az IMF dettó, mi meg megyünk a levesbe.
A 3 kritizált törvény nem szabad, hogy más változtatásokat beárnyékoljon. Pl munkatörvénykönyve, ami a munkáltatóknak kedvez. A bizottság ellenőrizzen, és figyeljen más tagállamokra is.

40 perces késésben a vita
Na végre!
"Nem a gazdasági válságról és nem a múltról beszélünk ma."

Végre visszatérés a főmenűbe.
A panasztételi jogot felfüggesztették, az alkotmánybírósághoz már nem lehet fordulni közvetlenül. Veszélyben az alapértékek.
Orbán megjelenése fasza, a kritikák egy része ideológiai, örülünk, hogy a régi alkotmány ment a levesbe. A bírák nyugdíjazása gáz, de majd megoldják és minden fasza lesz.
Hú de bátor Orvbán,megint felnyaligálják. Ez a fasz örüljön az új tákolmánynak és legyen főbírójuk Szájerné!
A probléma az új alkotmánnyal hogy utat nyit a destabilitásnak, szavazati jogot ad a határon túliaknak, csak etnikai elvek alapján adják.
Hoppá!
A külhoni magyarok szavazati jogáról beszél nemtomki, hogy ez miként is lehet.
@dr.maybach:

"A speciális (1905) és az általános (1916) relativitáselmélet megalkotója, a Brown-mozgás (1905) elméleti értelmezôje. Einstein kapta az 1921. évi fizikai Nobel-díjat 1922-ben a következô indoklással: "Az elméleti fizikának tett szolgálataiért, különösen a fotoelektromos hatás törvényének felfedezéséért."
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=einstein%20nobel%20d%C3%ADj&source=web&cd=3&ved=0CDUQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.termeszetvilaga.hu%2Ftv2001%2Ftv0107%2Finzelt.html&ei=kfcWT5LULcrO4QSimtz1Aw&usg=AFQjCNEP5aSHvZmjJRZRtZ3x9WpWY0SIFQ&cad=rja

Ehem. :)
@dr lecsekkoltam palihd:

Hahh!
Te is megszerezted?
Gratula!

Mint Gorcsev Iván, aki elnyerte a Nobel-díjat... :)
@dr lecsekkoltam palihd: doktor

Te csak kisdoki vagy? Ejnye, hol rontottad el? :D
@dr.maybach:

Az Általános és a Speciális relativitáselmélet annyira újszerű volt, és olyannyira szembement a józan paraszti ésszel, hogy az indoklásban meg sem merték említeni. De a Fotoeltromos-effektus magyarázata is ért egy Nobel, ebben a dolgozatban vezeti be E. a quantum fogalmát.
@Dr. csaknézek...: Nem volt könnyű, nekem 22 hivatkozásom volt és együtt kutattam Kopernikusszal. Igaz, ő most letagadja, pedig hidd el, elismerte hogy a heliocentrikus kutatásaim nagyon előremutatóak a gázkutatásban. :D:D:D
Orbán:"Magyarország barátjaiként szólaltak meg"
Aha. Megint Magyarország.
GYorsanmegoldja Orvbán a problémákat, akkor mire ez az iszapbírkózás. Na jón a haza megmentője. Bazd meg Magyarország mellett!4 szólaltak meg mellette szólaltak meg, ő nem Magyarország 15 év ellenzék, az tett neki be.

Nem szakadt le a mennyezet? Konrádot ekézi. Szadeszt ekézi. Emútnyócév. Uramisten.
@Dr. Kismac Ph.D: Hé, ha a Pali Bácsinak elég jó a kisdoktori, akkor nekem is. Ti bezzeg beképzelt értelmiségiek akik azt hiszitek, hogy ha másnak könnyebben megy a megszerzése, akkor az már nem is érvényes. Fúj.
felmagasztalódott :D wow
Ajvé, a tákolmány példaértékű, ajánlja más országoknak is. :)
Az ő eszméi!! Keresztények,nemzeti érzés, család - Szájerék.
Nem akart kilépni, mert lomha és hanyatlik?
Na most megkapjátok vitykától a frankót. :)
jah ezek nem voltak konkrétumok...akkor mia faszomról beszélgettetek pár órán keresztül
Ti hol vettétek a doktorit? :)

Nekem legalább valódi :) Eeeekkora fatokú diplomával adták :)
@Dr. csaknézek...: @a szív fészkei:

Nyomjátok mi van, mer itt terror. Asszony kétnyelvű szimpóziumot nyom telefonon bakker, és nem hallom a tévét :-D
Jaj...
A régi alkotmány eladósított...

Debezzeg az új...
Na gárdázik is egy kicsit a lelkem.:)
@Gábriel angyal: Ti is úgy vagytok vele, hogy sikítanátok a hülyeségeitől?!?!
Orbán Viktor jelzi, hogy 20 évből 15-öt ellenzékben töltött, volt hogy kormányzott, aztán vesztett, most megint kormányoz, tehát ha van a politikai versenynek barátja, akkor az én vagyok - ezt a szocialista vezérszónok bebetonozós vádjára mondta.

Verhofstadt leveléről: valóban antikommunistaák írták, de pártemberek, a liberálisok egykori vezetői, akik most be sem jutottak a parlamentbe.

@index
Megint hazudik. Cohn-Bendit kész. Ország vagyonát megvédik ők! Ők védik a polgári erényeket,beszarok.

Nem érveket kapott! Ezt meri mondani ez a szemét. Szégyellem magam. Kapja be,ez már fáj. európai kulturáltság! Áder,Szájer.
Nem érveket kapott, hanem indulatos vádakat, amit pártpolitikai düh vezet, mondta az Úr.

Na, van szabadságharc is, végre!

Merthgogy a magyar az ilyen nép.

Ismerjenek meg minket, jöjjenek el hozzánk.
szabadságharcosok földje volt és az is marad...

megköveteljük azt a tisztességet, amit mi is megadunk mindekinek, akinek kétségei vannak,azok jöjjenek el hozzánk, és ismerjenek minekt...
@Dr. csaknézek...: Meg megakadályozza a környezet leromlását
Meg a paramilitáris szervezetek se lesznek többet, éppen csak ott tüntetnek és égetnek zászlót az új alkotmány égöve alatt, nem igaz?!
@Gábriel angyal:

Gárda már nincs, minden formában beszüntette aszonta.
Swoboda:

Jó, hogy itt volt Orbán.
Részben elismerte, hogy hibázott és korrigálni kell.
Lebecsüli a demokrácia értékét, és nem Mo.-t bíráljuk, hanem önöket.
Ne használja fel a vallást politikai célokra.
@Dr. csaknézek...: Télleg az lesz a következő átok, mint itt valaki már mondta (bocs, hogy nem emlékszem a nickedre):

Védjen meg téged az Orbán Viktor!

:D

Ui.: Viktor, engem, KÉRLEK, ne védj meg, mert abból csak bajom lesz!
@Dr. csaknézek...: Hát, legalább igyekszik fellendíteni a turizmust, de megemlíthette volna, hogy az ócsó forint miatt most még kedvezőbb áron, és ne hagyják ki a lenyűgoző NYER-eket a közintézményekben, és a képmását a vakok intézetében...
@Fabius: Nézd online az indexen is. Van egy kis csúszás a TV és a Net között. Így kétszer hallod egymás után. :)
"Minden bizonnyal helyes, hogy az ön alkotmányában a kereszténységnek meg van a helye. De katolikusként engedjen meg nekem egy megjegyzést. Egy többvallású parlament elnökeként had jegyezzem meg, hogy a pluralizmus az igazi európai érték" - mondta Schulz házelnök.
Weber:

Swobodához: kétli, hogy a Mo. iránti szeretetből beszélne.

Válasz: jó lenne, ha figyelne Weber. NEM az országot, hanem az aktuálpolitikát bírálom.
@Fabius: Ó, akkor biztos a gárda szelleme tüntetett szombaton, igaz?! Micsoda vadregényes hely magyarország, ahol kopogószellemek fényes nappal tüntetnek.... :D:D
Verhofen:

A liberalizmus nem betegség, hiszen ön is az volt, mr. Orbán.

Nem szabad fekete-fehéren gondolkodni.

További eljárások is lehetnek-e, ezt megkérdezi majd.
@Gábriel angyal:

Kösz, de jókora csúszás van a tévéhez képest. Ott már vége a közvetítésnek, az online meg talán a közepénél jár.

A végéről lemaradtam.
nem Mo. a célpont, nincs gyűlölet ellene...

egy modern állam nem épülhet egy vallásra, mert a többi nem érezné jól magát egy ilyen államban...

nagyon sokakat a sovizmus hangulat miatt nem éreznék jól magukat...

menjen haza aludjon rá egyet
Cohn-bendit:

Ha azt hiszi negatívan viszonyulok MO.-hoz, akkor téved.
A kereszténység fontos érték, de ha kizárólagos, az nem oké.
Nacionalista-soviniszta hangulat nyomaszt sokakat Mo.-n
@dr lecsekkoltam palihd:

"Seejj, az EU lobogóját
Fényes szellemek gyúújtjááák..."

Énekeld velem!
:D
az indexen, már túl vannak rajta..ez már reflektálás...
jah az index is kb ezt írja...
Orvbán keresztényezik,de most szóltak rá, hogy Európa pluralista. Orvbán bólogat. Svoboda beszél: legalább elismerte a hibáka. Szerinte orvbán lebecsüli Magyarországot. Önt bíráljuk, ne használja fel a vallást politikai élkitűzéséhez. A családot elismerjük, az én családom Európa.

Weber elég hülye: ezzel kiigazítja őt Svoboda, hisz nem Magyarországot ekézik, hanem a miniszterelnököt.
Liberálisnak lenni nem betegség, mondja a Konrádot idéző. Nacionalista lett Orvbánkánk, mondja a pasi. Kötelezettszegési eljárások várhatók, kérdezi a biztos asszonyt. Cohn-Bendit beszél a kokikról, amit Orvbán majd megint elmesél, milyen bátran osztott most is ki belőlük... Nem Magyarországot bántjuk, mondja, ő szereti Magyarországot. Nincs csak szabadságharcos nemzet van. Nem épülhet egyetlen vallásra Európa, mert akkor a többiekkel mi legyen?

Jönni fognak Magyarroszágra képviselők.
Nemtomki, hölgy:

Vallászabadság: szabadon lehessen eldönteni hívő-e avagy sem.
Mondta, olvassuk el az alkotmányt, reméljük a fordítás után elemezni tudjuk a tényeket.
Ahogy kérte, oda fogok menni Mo.-ra és tájékozódni fogok.
Néppárt:

Szabadság van Mo.-n.
Minden oké.
Nehézségek máshol is vannak, egyre több szegény lesz, és ennek nem a magyar kormány az oka.
Más is felelős(elmúttnyócév).

Fájt a Chavez-hasonlat neki nagyon.
Szerinte Orbán nem tökéletes (na, ezért fog még kapni!!!).
Na kokisallerozás lesz, jól látja Cohn-Bendit.

Pajzsra emelik, jól megaszonta! És folyik minden tovább, csak a színfalak mögött bepucsít. Ezért ment ki, hogy ezt előadja, amikor Fellegi mindent aláír,mint egy kisangyal.. Nagyvalagú Morvai trójai faló meg mondhatja a 3 millás állásában, hogy de befűtött az Eu-nak a szegényekért. Mindenki elgéedett jobbszélen. A nagyonjobbszélen.Hányás.
@Dr. csaknézek...: Nem azt mondta, ma még szabadon lehet utazni mo-n, a magyarok is szabadon utazhatnak mo-on még, de az emberek egyre szegényebbek lesznek. Ő már tud valamit? Röghöz kötnek minket?
Schmitt PAli már többszőr konzultált a bulgárral
@a szív fészkei: Jöhetnének mondjuk március 15-én. :)
@a szív fészkei: Ja, az nagy só volt, ahogy eu képviselőként, részeként az embereket nyomorba döntő gépezetnek kikelt, hogy márpedig mindenkit kifosztanak, nyomorra ítélnek. Akkorát röhögtem rajta, ez még a szemkilövő gumilövedéknél is jobb volt :D:D
@felebarát: Ha gonosz lennék, akkor további örök konzultációt kívánok neki!
De nem vagyok gonosz, csak nem bírtam kihagyni.
@a szív fészkei: ó, te voltál az a zseni! Köszi!

...

...

Hogyhogy TE még nem vagy doktor?

:D
should i speak english, avgy magyarul :D
fontos nap volt a magyar alkotmány számára, az a veszély fenyegetette, hoyg a mocsarába sülyed...de nem következett be, mert sokan érdeklődnek iránta..köszönjük Szájernek és a többieknek...
semmiylen jogi eljárást nem inditott senki az alkotmánnyal szemben, csak az átmeneti törvényekkel kapcsolatban
nagy öröm volt itt lenni...és jó érzés volt..és bódogon megyek haza
Csalódottságomnak kell hangot adnom amiatt is, hogy nem a lila nyakkendő volt rajta. :) Ja és minek neki fordítás ha az újságíró angolul kérdezi?
kész volt kompromisszumra...ez egy másik arca...

nagyon súlyos a helyzet az ájemef szerint, és az a kérdés van e összefüggés a kettő között
akkor adok kompromisszumot, ha a magyar emberek igénye megkövetelei...

ez nem az a tárgyalás volt...remélem ott is sikerrel járunk
@Бабаяга: igen aug 7 dikén lesz a takarodás....

a Dr. és dr. problémáját jól látod, azt is jogosulatlanul használja....
NOL kérdés...

fejtse már ki mi az hogy nincs probléma az alkotmánnyal...ha mégis ellen foglaltak állást pl jegybank tv...

mert ez már egy módositás január 12...átmeneti rendelkezések...nem fontos a dolog...ha kell akkor külön maradnak..:D
Sok hűhó semmiért.

Jót pártpolitizáltak.

Oszt ennyi.
B..tok meg, most hallom, hogy a TELJES belvárost lefolglalta vagy a főváros, vagy a fidesz március 15-re, de még két évre előre!

Hol tudnak nagyobb tömeget összetrombitálni jól megközelíthető helyen? Mármint az ellenzék.

KÖLTŐI KÉRDÉSNEK SZÁNOM, NE VÁLASZOLJATOK, MERT MÉG A VÉGÉN AZT IS LEFOGLALJÁK!

Ellenzékiek, inkább ha eszetekbe jut, foglaljátok le! :D
@dr lecsekkoltam palihd: deizévagymá!

Azt hittem, én leszek az első! :)
@felebarát: Mennyibe is kerül nekünk, hogy kiruccant erre a két órára, hogy megmagyarázza a bizonyítványt?! Merthogy fellegi kalapozik, az oké, de ez?!
Aki lónak megy az "Part of the Job". :)
@elmo27: tényleg nem volt vmi hasonló más országban hasonló álamfői palizálás? mert akkor palizálhatna egy komojabb magyarázkodó nyilatkozatot....
Mo. nem hitelre van szüksége, nekünk nincs szüksége a németek pénzére, nekünk nincs szükségünk az eu pénzére...

mert előállhat az a helyzet , hoyg nem kell a piacon a papirjaink...ezért nekünk nem hitel kell, hanem biztonsági háló...
@Dr. csaknézek...: Van egy sanda gyanúm, hogy inkább lefoglalnak mindent, csakhogy ne legyen.
Hírcsárda! :)

"BREAKING: Lemondott Schmitt Pál

Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül.

„Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne mondanom. Meghallgattam az érveket, és megfontolt döntést hoztam.” – mondta el a Magyar Rádió reggeli műsorában Schmitt Pál.

„Megköszönve az ország, a magyarság és az Országgyűlés támogatását, Magyarország jó hírneve és a köztársasági elnöki hivatal méltóságának megőrzése érdekében ezennel lemondok a havi 18.000 forintos melegétkezési utalványról.

Nejem, a Köztársasági Elnökné, támogatta döntésemet, és megígérte, hogy minden nap készít nekem ebédre szendvicseket, de az uborkákat nem muszáj megennem belőle. A lemondó nyilatkozatomat még ma elküldüm az Országgyűlés elnökének. Az átmeneti időszakban, amíg nejem el nem kezdi készíteni a szendvicseket a megkapott ebédjegyeket fogyasztom el kis majonézzel és Hunyadi keserűvízzel. Köszönöm a Sándor-palota menzájának eddigi áldozatos munkáját, a 600 forintos napi menüt benne a szarvasgombás homárral és a hozzá járó Dom Perignon White Gold Jeroboam pezsgővel. Hiányozni fog, de igazi államférfiként le kell tudnom vonni a konvekzenceziákat.” - zárta szavait Schmitt Pál."

:)
hirtv...

abszurd ténybeli tévedésektől hemzsegtek a felszólalások...mi is volt ez?...

akik ma hozzászóltak, azoknak a töredéke se olvasta el az alkotmányt...

párt szimpátia alapján szólaltak fel...a szocialisták...(csak ők?)
@dr lecsekkoltam palihd: well.

Szerény véleményem szerint azért 73 milliónál kevesebbe (emlékeztetve a 2001-2002 környéki repcsibérlés-USA-ba utazás-amerikai elnök bácsi tessékmánfogadni esetre)...

:)
@Dr. Kismac Ph.D: Magyarországon 2/3 van, mindenki elégedett, csak az Eu nem. Az ellenzéknek ott van pl.: a Szervita tér, szerintük ott is elférünk.
Ez az unortodox demokrácia: lehet tüntetni, elvben. Ismered a viccet: Prímás úr, nekem nem jár a jattból? kérdi a szekundáns. Járni, jár, csak nem jut!
Vérmező, Népliget, Városliget, M0-s hidak, esetleg a teljes M0 blokádja?
Nehogy már kimaradjak valamiből...
@dr lecsekkoltam palihd:

No, azért elég nagy Budapest...

Ha másként nem megy, majd légitüntetés lesz. :)
@felebarát: én nem bírom ezt idegekkel...még a hangját sem bírom...nemhogy amit mond
jobba piacról felvenni, mint az ájemeftől olcsóbban kölcsön venni...nah ennek igy semmi értelme nem volt
@felebarát: Igen, mint régen május elsején a loksi koncerttel... De ti még akkor nem éltetek, de én már akkor is, hiszen a népmesehősök még a média előtt, a nép ajkán születtek.
@dr lecsekkoltam palihd: Ennyire félnek:ez jó! Bárhová elmegyek most már, ahol tünti lesz. Dafke.
@Бабаяга: uh mostanság voltam az ifjúsági parknál...hogy néz ki...borzasztó...pedig egy jelkép..és a zenészek sírnak érte, hoyg tegyék rendbe...borzasztóan néz ki
@Бабаяга: Tabánban volt Loksi, ja... Nem voltam, az igaz, akkor a Kexet gyászoltam, utánuk nekem nem volt már semmi érdekes.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: doktor
@Rodeo36: Én is így vagyok vele. De szinte az összes fideszessel, bár áder a legrosszabb az úgy is beszél mint ő.
@Dr. csaknézek...: A légtér az új törvény értelmében le van stipistopizva az államnak. :D Szerintem oda se adnák meg:D
@dr lecsekkoltam palihd:

Akkor marad a Duna. :)

Vagy ha asse, akkor venni köll telket a Holdon, ócsón árulják, és oda jumpingolunk. :)
plíz on dő szörd ró
@Dr. Kismac Ph.D: Írtam, hogy utálok a tömeg uszályában vergődni. Nekem valami szakmunkásbizit kéne vennem - varrni tudok, de nem nagyon profin - mert az szinte alig valakinek van már. Doktorokkal rekesztjük el a tüntetők elől a tereket két évre, ahogy látom...
@dr lecsekkoltam palihd:

Ekkora a befosás.

Azt speciel nem értem miért várják, hogy törvénytisztelőek legyenek az emberek, ha kiszorítják őket. A tömeg el fogja mondani amit el akar mondani. Ha törvényesen, szervezett keretek közt nem tudja, akkor előbb utóbb nem így fogja.

Ezek idióták de tényleg.
@Fabius: na lecsitult a környezeted :D?
nesztek jobbik kérdés...
@Fabius: Szerintem arra játszanak, hogy az emberek annyira nem lelkesek, ha kicsit kijjebb kell menni demonstrálni. Pedig nem az határozza meg egymagában egy tüntetés jelentőségét, hogy az az országház előtt van, vagy más szimbólikus területen, hanem inkább hogy hányan vannak ott.
az is európai gondolkodás, ha nem gondolkozik az euban...he hogy van ez...
@Dr. csaknézek...: Ráadásul mi leszünk az elsők akik a holdon tüntetünk bármi ellen!:D Akkor már tüntethetnénk a gyarmatosítás ellen, és az égitestek kizsákmányolása ellen.
Remélem a visszaút végén megfog majd minket orbán biztonsági hálója a becsapódástól :D:D
elkezdtett mellébeszélni...
@a szív fészkei: Azért 1971 után is volt Tabán, meg Loksi.
@felebarát: Istenkém, úgy szeretném látni, ahogy arról kampányol viktorka, hogy milyen szép, demokratikus, és pozitív, és kell nekünk az eu. :D:D
Azt a kitételt élvezzétek ki, hogy elfogadta 2002-ben a nem melletti érveket.
Emlékszik itt valaki, mikor azt mondogatta 2002-ben, hogy van élet az unión kívül is?!:D
@gyilkos fűegér: Volt valami olyasmi urban legend, hogy nem férfi az ideálja.
@dr lecsekkoltam palihd: Nem mindenki lakik a Váci utcában. Sőt a legtöbb, aki ott volt, azt sem tudta, hogy mi az a Váci utca, de jöttek. Ahogy én is kimegyek most már bassza meg bárhová, ahol elférünk...Kuruc mentalitás kell? Meglesz.
@Fabius: eszem-f.szom (ha lenne) megáll azon, hogy ezek ott a SZUVERENITÁST feszegetik, hogy joguk van-e beleszólni az itteni törvényekbe.

Hámáhogynelennemá!

Anno aláírtuk a csatlakozáskor, hogy EU JOGHARMONIZÁCIÓ van (illetve mostmár csak volt), ami azt jelenti, hogy elfogadjuk az EU alapelveit a törvényekben is.

Nomármost. Ha EU tagok vagyunk, elfogadjuk a pénzt, amit kapunk, akkor alá kell vetni magunkat az EU irányelveknek, ERGO: ha ők adnak pénzt, támogatást, határmentességet, stb., akkor nekünk meg a törvényekben alkalmazkodni KELL az ő elveikhez.

Nem bonyás elvek ám, olyanok, amik két éve még itt is elvek voltak...
@a szív fészkei: "Volt valami olyasmi urban legend, hogy nem férfi az ideálja."

Kinek?
@Бабаяга: Igen, de őszintén - elismerem őket, szeretem is most hallgatni - nekem már nem volt érdekes kimenni rájuk. A következő koncertélményem a Rolling volt 95-ben, aztán Koncz a Sportcsarnok leégése előtt 99-ben. :-)))

Ja nem, az első Illés-búcsúkoncert, az előbb volt, mint ezek. (az ezt követő többi hetvenet kicsit túlzásnak éreztem.)
@Dr. Kismac Ph.D: nem érted?....nem kell a pénzük...ne is szóljanak akkor be...:D
@dr lecsekkoltam palihd:

"Szerintem arra játszanak, hogy az emberek annyira nem lelkesek, ha kicsit kijjebb kell menni demonstrálni. Pedig nem az határozza meg egymagában egy tüntetés jelentőségét, hogy az az országház előtt van, vagy más szimbólikus területen, hanem inkább hogy hányan vannak ott."

Valóban nem lelkesek.
Hanem dühösek.
Nem kicsit, NAGYON!

Ezt a hangulatot tovább hergelni elég felelőtlen dolog.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szájernek, hanem a hamvasabb korosztály. Hímivarú, de még nem férfi. Nem mondták hogy gyerek, a kettő közt.

De lehet, hogy ez aljas pletyó. Csak arra, amit írtál: hogy minden egészséges homokos férfi a csizmája sarkával. Na ahhoz állítólag közel se kerül.
@felebarát:

Dr Z, a Fekete Lovas. :)

Ez nem saját, csak kurva jó:

Dr Ákói Sz. Igor

:)

De itt föntebb Dr Darth Vader Pálon is jót röhögtem.
@dr lecsekkoltam palihd:

Javaslom, a holdi tüntetésen József Attila: Levegőt! című verse legyen a nyitány. :)
egyébként nem lehetne valami spontán sétát rendezni mondjuk az Andrássy úton? Kimegyünk néhányan családostul, úgy több tízezren és sétálunk, esetleg egy két táblát is viszünk.
@Dr. Kismac Ph.D: Példamutató a nagyseggű morvay faló: ott van, felveszi a szét és uszít ellenük, ahonnan utalják a zsét, amit felvesz ott, hogy lehessen uszítania nyugodtan.
@a szív fészkei: de legalább magyarul mondaná...minek erőltetni az angolt...ha vannak tolnácsok?
@dr lecsekkoltam palihd:

"Azt a kitételt élvezzétek ki, hogy elfogadta 2002-ben a nem melletti érveket.
Emlékszik itt valaki, mikor azt mondogatta 2002-ben, hogy van élet az unión kívül is?!:D "

Ja, a sportszerű vesztes.
Aki a 2002-es második forduló előtt őrjöngött a Kossuth téren.
Aki a szavazás után újraszámoltatást követelt és arról dumált, hogy illegitim a kormány...

Aha.

De megint én vagyok a hülye, hát miért is jó az nekem, hogy emlékszem, nem?
@Бабаяга: a multkor is az volt...tömeges séta...városnézéssel
@a szív fészkei: zsét=zsét, vagyis jau eurót, ahonnani rendszerből szintén ki akar ugrasztani a Burberry-sálas főnöke. Nem égeti a kisnagysád kezét a szaros nyugati valuta, amikor költi BX-bn? Vagy jaj de mocsok vagyok!! Mind a szegényekre költi itthon!

Biztos úgy van, igaz-e?
jah de nem az a fontos amit ma mondott ottan az ejúban, amit tesz ::D
@Dr. csaknézek...: Alapítsuk meg a Szenil Emil Pártot! Le a ginko bilobával és más kapitalista agyserkentőkkel!!! (állítólag tényleg semmit nem ér ehhez.)
@Бабаяга: Ja hirtelen így mászkálni támad kedvünk március idusán óra-perckor.
heeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeee

nagy érdeklődés övezte mai napon az alkotmányunka.....

hozzászólás :D

A tömegmészárlások is érdeklik az emberek....
@a szív fészkei:

Öööööö, jó.
Alapítsuk.
Pártot.
No biloba!
És nem serkenünk agyilag!

Szenil-debil státuszban.

Csak el ne feledjük!
@a szív fészkei:

Mindig sajnálni fogom, hogy tizen-egykét éves koromban nem molesztált egy perverz, olyan óvónéni-szerű néni... Pedig igényem lett volna rá! :)
@fele dr... fele baráti píédzsdzsí: az sem zavarta közben, hogy elhúnyt! - gondolom....
@a szív fészkei:

"15 ezer egy telek. Ne maradjunk le!!!"

Ugye hogy ugye!
Hát szoktam én a levegőbe dumálni? :)

Bévesszük a Hódat! :)
@Dr. csaknézek...: Tudatlanság áldás. Elnézem ezeket az 1.0-ás fidesz szavazókat, és arra gondolok, bár olyan boldog, tudatlanságban élhetnék, olyan természethez közeli naivitásban mint ők :D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Mindig sajnálni fogom, hogy tizen-egykét éves koromban nem molesztált egy perverz, olyan óvónéni-szerű néni... Pedig igényem lett volna rá! :)"

Jaj, Te szegény!
Hát hogy tudtál így felnőni?
No molesztiózist nem kaptál? :)
vérszegény volt az eu. vezénylóra hagytak szinte mindent, hazudnék, ha nem erre számítottam volna, de azért jó lett volna ha megszorongatják kicsit :-)
Valaki kérdezte, hogy fogja a hiradó ma tálalni a vitát. Hát a mandiner alól így:
"Azt is eltesszük, hogy Daniel Cohn-Bendit szerint a hajléktalanok, az értelmiségiek és a zsidók félnek Magyarországon. Ötperces, hevesen gesztikuláló jelenete után pedig rögtön el is hagyta a termet."

Na hát valahogy így. Cohn-bendit amúgy is hálás téma, lehet libsizni, meg hasonlók.
@dr lecsekkoltam palihd:

"Tudatlanság áldás. Elnézem ezeket az 1.0-ás fidesz szavazókat, és arra gondolok, bár olyan boldog, tudatlanságban élhetnék, olyan természethez közeli naivitásban mint ők :D:D"

Tudatlanság=szabadság! :)

Végül is az a korlátlan szabadság érzetét kelti, ha valaki nem látja a rácsokat, láncokat.
Vagy elmagyarázzák neki, hogy tulképp a világ rácsokon túli része van bezárva... :)

Soxor én is irigyelem az ilyen embereket!(jelzem: ennek a törésvonala nem a Fideszes-nemFideszes határ mezsgyéjén van).
@Fabius: nem tudom, észrevettétek-e (természetesen, hiszen élesszemű a társaság), hogy ÁLTALÁNOSÍTANAK.

Amikor Orbán politikáját kritizálják = az egész magyar társadalmat éri kritika.

Ugyanez volt itt is.

Konkrétan azt tették szóvá, ami jogos, de neeem, aztán jött KÁDERJANI, hogy ez azt jelenti, hogy minden nőt kritizálnak. LOL.

Ezen már csak kínosan röhögni lehet.

(Egyébként én a legjobb barátaik helyében akkor igencsak aggódtam volna, mert szerinte nincsenek olyan helyzetek, amik tiltottak, ilyen például, hogy NEM mászunk rá a legjobb haver csajára. Ő megtette volna.

Ezt a helyzetet erre analógnak érzem, mert EZ, hogy Anikó legjobb barátnője, Tündike a legfőbb bíró, aki nem mellesleg picit fidesz közeli... az ember gyomra felfordul!)
@Dr. csaknézek...: búvárkund...és az Országházát nem lehet kibérelni arra a napra?
@anyósnyelv:

"ő legyen Alheizmel-es - ne Te!"

Kösz a tippet és a figyelmeztetést!
Mindenféleképpen be fogjuk osztani, hogy ki mikor lesz Alzheimeres.
Így nem lesz gond. :)
@a szív fészkei: www.youtube.com/watch?v=Tuj8lqKMoAM - csak emlékül.... Akkoriban spárgán hordták a háztartási kekszet a nyakukban, a bőrgatyás fiatalok, én még nagyon gyerek voltam, de arra sétáltattam a kutyákat.
@Dr. csaknézek...: Ugye? Ott nincsenek spekulánsok és semmi nem fog minket vissza, még a fránya gravitáció sem, ami a spekulánsok legbevettebb módszere, hogy földhöz ragasztják a gyorsnaszádokat, hogy ne száguldhassanak.
@Dr. csaknézek...: Elnézést - elgépeltem! Akkor máris kezdhetem a Cavington-kúrát?
@Dr. csaknézek...: Nem, nem ott. De milyen egyszerű kis életet élnek ezek. Nem sok fát vágnak ki az okosításukért, az biztos.
@anyósnyelv: Én nem voltam már gyerek, 17 évesen jártam a Bem rakpartra, a Citadellába és az Ifi parkba utánuk, ja meg a Párizsi kertbe. Kösz szépen, mindjárt bőgök, annyira hiányoznak. :-(
@a szív fészkei: Ez a beszéd! Viktor is megmondta, hogy mi a szabadságharcosok országa voltunk, vagyunk, leszünk!
@fele dr... fele baráti píédzsdzsí:

Áhh merjél már nagyot álmodni!
Országház?
Amikor a Hódot is lehet választani?
No nem!

Kis lépés nekünk (khm, majdnem azt írtam, hogy kilépés...) :), de nagy öööö... beszarást fog okozni! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

"Ugye? Ott nincsenek spekulánsok és semmi nem fog minket vissza, még a fránya gravitáció sem, ami a spekulánsok legbevettebb módszere, hogy földhöz ragasztják a gyorsnaszádokat, hogy ne száguldhassanak. "

Höhö, persze hogy nincsenek spekuláncsok.
Azért megyünk, hogy legyenek! :))
@dr lecsekkoltam palihd: a kisdoktori nem doktori, a PhD meg kis hanem nagydoktori, kisdoktori nem létezik, az egy magyar sajátosság...nemzetközileg nem is használhatná, de semmiképpen nem tudományos fokozat.
@anyósnyelv:

"Elnézést - elgépeltem! Akkor máris kezdhetem a Cavington-kúrát?"

Nem kell!
Te is be leszel osztva, hogy mikor leszel Alzheimeres, ennyi. :)
@Dr. csaknézek...: Újra áll a régi vicc: értelmiségi előtt két út áll, az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Ha keményen innál, nem zavarna az emlékezeted.
valami jó hír

www.tervlap.hu/cikk/show/id/966

megkezdődött a Várbazár...Ifi park rekonstrukciójának kiirása...
@Rodeo36: én tudtommal úgy van...hogy a "nagydoktori" az orvosi és az ügyvédi...a többi meg kis doktorinak számit, de alapvetően nincs különbség...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
off:
Gondolom hogy hallottál a Prometheus filmről amiben játszani fog Charlize is. De játszik benne Idris Elba is, aki viszont az én kedvencem, úgyhogy javaslom, hogy a ChT őrs tartson a Csokifiú klubbal közösen egy őrsi foglalkozást valamely moziban. ;))))
ON
@Dr. csaknézek...: Én a Cavington helyett a Cavinton kúrát javaslom :D:D
@Dr. csaknézek...:

Ha elkezdeném árulni, tuti lenne akkora barom, aki venne egy szép telket a Napon, hogy hátha egyszer...
@dr lecsekkoltam palihd: jujj Luther mekkora film az...vagyis sorozat...

meg csak neked...várj...

www.youtube.com/user/london2012?blend=2&ob=4
@dr lecsekkoltam palihd:

"Nem, nem ott. De milyen egyszerű kis életet élnek ezek. Nem sok fát vágnak ki az okosításukért, az biztos."

Furcsa ez.
Mert mainapság az ész és IQ-vitézek a pengearcok sok helyen.
Pedig arról ugyanúgy senki sem tehet, mint a bőrszínéről pl.

Én inkább az emberséget és a bölcsességet díjazom.
na, jóccakát, mentem a mandinerre észt osztani, meg opponálni a védéseket.
@Dr. csaknézek...: Mi fogunk spekulálni, és leminősítjük a holdlakók gazdaságát és megszerezzük a vízkészleteiket?
@Бабаяга:

"Ha keményen innál, nem zavarna az emlékezeted."

Bocs, de a feltételes módot nem értem. :))
@dr lecsekkoltam palihd: DE Bruce Willis dobva is van? Na te se soká tartasz ki az értékeid mellett, pedig Diktor ma megmondta, hogy pedig de, az kéne!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Ha elkezdeném árulni, tuti lenne akkora barom, aki venne egy szép telket a Napon, hogy hátha egyszer..."

Kitűnő gondolat!

Matolcsy már rá is harap, szerintem... :)

Lényeges szempont, hogy a fűtésre, világításra elhanyagolható összeget kell csupán invesztálni. :))
@Dr. csaknézek...:DE a csehek már ott vannak, csak szólok. Vihetünk oda is fel fehér lovat, vagy hogy volt a régi elkonfikálás Szvatopluktól?

@Бабаяга: Azért van a házipáleszfőzés, mint opció?
@fele dr... fele baráti píédzsdzsí: Na és a Drót?! Az első három évadban van benne.
Köszönöm a linket, mindig jó látni.
De itt sokkal szexibb, hiába, az öltönyös-szmokingos pasik nagyon bejönnek. Azt hiszem james bond komplexusom van :D:D

www.youtube.com/watch?v=HaUtWcBLgwA
@a szív fészkei: Kérlek megvan a szigorú sorrend. Csokifiú, aztán Ralph Fiennes, Alan Rickman, Bruce Willis, Richard Armitage, Gerald Butler.
:D:D
jön egy kis kézilabda eb...ha valaki érdekelne :D mindzsárt a királyi egyesen
@dr lecsekkoltam palihd:

"Mi fogunk spekulálni, és leminősítjük a holdlakók gazdaságát és megszerezzük a vízkészleteiket?"

Persze!

Kiinduló tanulmányunk a "Dark side of the Moon" (Pink Floyd) lemez. :)

És adómentes övezetet hozunk létre!

Off-shore helyett Hód-shore lesz!
Nagy fantáziát látok a zügyben! :)

Na és bevezetjük a víz-itt díjat! :))
"Az se számított volna sokat nekik, ha tudják, mekkora hatalom illeti meg az elnököt: semekkora.

Az Elnök csupán jelképes figura, aki az égvilágon semmiféle hatalmat nem gyakorol. Tényleg a kormány választja, de a legfőbb követelmény, melynek eleget kell tennie, nem a vezetői rátermettség, hanem a finoman mérlegelt közbotrány.

Emiatt az Elnök mindig ellentmondásos személyiség, egyszerre tenyérbemászó és elbájoló.

Nem az a feladata, hogy gyakorolja a hatalmat, hanem hogy elterelje róla a figyelmet.

Alig néhányan vették észre, hogy sem az Elnöknek, sem a Kormánynak nincs semmi hatalma, s közülük is csak hatan tudják, hol a politikai hatalom végső forrása.

A többiek általában úgy vélik, hogy a végső döntéshozatalt egy számítógép végzi. Nagyobbat már nem is tévedhetnének.

Az egész Galaxisban csak hatan tudták, hogy a Galaxis Elnökének a feladata nem az, hogy gyakorolja a hatalmat, hanem az, hogy elterelje róla a figyelmet."

- Galaxis Útikalauz Stopposoknak
@dr felebaráti doktor: Mai napság az ügyvéd/orvos/gyógyszerész/állatorvos az simán doktor. Az a diplomával kapja a címet. A többi doktor az a Ph.D. (Ba/Master/Ph.D. fokozatok.)
Az orvosdoktor is "PhD"-zhet, és akkor lesz belőle Dr Izé Ph.D.
@a szív fészkei:

"DE a csehek már ott vannak, csak szólok. Vihetünk oda is fel fehér lovat, vagy hogy volt a régi elkonfikálás Szvatopluktól?"

Szvatopluk csendestársként biznicel velünk, no problemo! :)
@a szív fészkei: És erre még csak most jöttél rá?? A Szovjetunió széthullásának a legfőbb oka az volt, hogy bevezették a "szuhojzakon"-t, azaz korlátozták a szeszhez való hozzájutást. Amíg ihat a nép, addig boldog, szívesen vonul fel, éljenez és arra se emlékszik, hogy mit kéne felejtenie.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most már jó a barna is?? :-D És ez is nagyon szép nő, tényvaló. Nem volt semmi a Malenában.
@Dr DarthVader Pál köztárasságelnök:
egy pontban tévedsz: a gyógyszerész nem dr.
hiába ugyanazt a sulit járta ki, mint a rendes orvosok, a legvégén, ha közli, hogy ő gyógyszerész akar lenni, akkor nem kap doktori fokozatot. vagy mi.
de hallottam valamit arról, hogy megváltoztatták? vagy csak akarták?

különben most jövök a mandinerről, nagy a kuss, nagy a kuss. vagy csak későn van.
@dr lecsekkoltam palihd:

Már hogyne tudnám, barátom az Úrban (Dr Isten)!

Remélem Dr Ridley Scott a rendezés során nem követett el semmi ostobaságot...

Az előzetes alapján a díszlet elég fullos. Azt viszont Scott nem hajlandó elárulni, hogy végül is lesz-e a filmben Dr Alien.
@dr lecsekkoltam palihd:Széles spektrumod van. :-D

Ezek mint pasik vagy színészek tetszenek? Mert megőrülök a Sopranos főszereplőjéért, James Gandolfiniért színészként, de úgy civilben nem ilyen az ideálom. (aki mondjuk soha nem is volt.)
@Dr. csaknézek...: Jó! És lehet amúgy napos vagy árnyékos oldalt választani.
@Бабаяга:

"És erre még csak most jöttél rá?? A Szovjetunió széthullásának a legfőbb oka az volt, hogy bevezették a "szuhojzakon"-t, azaz korlátozták a szeszhez való hozzájutást. Amíg ihat a nép, addig boldog, szívesen vonul fel, éljenez és arra se emlékszik, hogy mit kéne felejtenie."

A "szto gramm" hazájában ez bizony nagy mellényúlás volt! :)
@dr lecsekkoltam palihd: fú milyen útóvéd harcokat folytattok a mandineren :D doktor :D
@Бабаяга: Sajna, nekem ez nem elég az üdvösséghez, nem vagyok vodkahívő. (más sem.)
@a szív fészkei: Ezek mint színészek és férfiak tetszenek :D:D Szerintem jó pasik, és jó színészek, de a legjobb színész az szerintem Fiennes és Rickman. :)
@dr felebaráti doktor: 4 évig kormányzott, most pedig "vezetem az országot" szó szerint így mondta... szal vezeti.. be-, ki-, le-, fel-, meg-, el-, át-, rá-, ide-, oda-, szét-, össze-, vissza?
@dr felebaráti doktor: Mi doktorok tartsunk össze. Mi lenne itt, ha már mi sem?! :)
@dr lecsekkoltam palihd: :-) Oké. Én utoljára a Szelíd motoroskban reménykedtem abban 14-szeri megnézés után a boldog kádáriban zsenge lánykoromban, hogy végül csak lemászik hozzám Peter Fonda, ahelyett hogy meghalna. :-DD
@a szív fészkei:

"Jó! És lehet amúgy napos vagy árnyékos oldalt választani."

Hát lehet.
Van egy apró kis bajság:
- a napos oldalon a mcsülészet fenyeget.
- az árnyékos oldalon a mcfagyászat árnya settenkedik.

Két lehetőség van ezek kivédésére:
1. a köztes részen köll leledzenünk,
2. statisztikust köll, alkalmazni, aki bebizonyítja, hogy ÁTLAGBAN tökre mediterrán hőmérsékleti viszonyok vannak a durva kilengések ellenére.

Utóbbi esetben átlagosan kell éreznünk magunkat. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kinézem Dr Scottból, hogy dr Alien nélkül is olyan Alien filmet csinál, hogy összef*****uk magunkat. Remélem a film végén életben marad Dr Theron és Dr Elba, csak azért, hogy minél több látványban legyen részünk. :D
Ő is, én is jól jártunk volna. :-DD
@a szív fészkei:

"Borotvaszesz már nem játszott?"

De.
Egyelőre arcon.
De kituggya, mit hoz a jövő! :)
@Dr. csaknézek...: "Lényeges szempont, hogy a fűtésre, világításra elhanyagolható összeget kell csupán invesztálni. :)) "

Viszont a légkondira a gatyád is rámegy.
de most kérdés...

lefoglalták Budapest közterületeit március 15-ére...éés ha odasétál több ezer ember, hoyg Orbán takarodj, akkor mi van? vagy oda se mehet?
@Dr. Kismac Ph.D: akkor a kőőőr közepén fognak állni?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne legyetek már olyan puhányok, hiszen csak tüntetni megyünk oda, nem?! Azt a 2 órát kibírjuk légkondi nélkül is :D:D
@Dr. csaknézek...:

Meg kicsit gáz, hogy mire leteríted a plédet, elpárolgott Audid.
@Dr. csaknézek...: egy kicsit nyelvtan náciskodhatok? szto grammov / сто граммов
többes birtokos.
@a szív fészkei: Még sose ittam vodkát, pedig ezzel a névvel, ilyen múlttal, de még pálinkát is csak egyszer némi zsarolás miatt ittam egy kupicával. Ellenben dédanyám iránti tiszteletből a folyékony kenyeret nem vetem meg. (Egy korsó hideg sörtől kapott a legenda szerint tüdőgyuszit, még a boldog monarchiában.)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha horror, akkor: Dr Akula! (c) by Ed Wood
Kedveseim, lennétek olyan kedvesek, hogy felhomályosítotok mi ez a minden közterületet lefoglaltak?
hu hol lehet csinálni olyan mtv-s képet...hoyg nem volt ott cohn :D?
hvg.hu/itthon/20120118_orban_kezeles_thorpe#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_1_18

Parti Nagy letiltatta a Kossuth és egyéb rádióból magát. www.litera.hu/hirek/letiltatta_muveit_parti_nagy_lajos_a_magyar_radioban

Mások, mint a faszkalap, bármennyiért eladom magam Geszti meg mennek be nyalizni szerencsétlen D. Tóth Kriszta alibi-showjába. Jáksó meg el pláne kiárulta oda magát nekik horroráron. Mondjuk a fejük tükörben már eddig se volt túl szép, nem kell sokszor ránézniük...
@lafatyolokft: Félés-beszarás. Övék a tér Loksival szólva, hogy nekünk ne legyen terünk. Mint mondá uram, akkor megyünk Rákosmezejére új országot gyűlni. Miért is ne?
Mai csemege:
Vidéki válaszolta nekem.

Írod: „Ha valaki kb. 700 milliárdra tervez egy hiányt, majd lesz belőle 1600-1700 milliárd az nem épp a kiszámíthatóságra vall.”

Nem kiszámíthatatlanságra vall, hanem arra, hogy a kormány nem mindenható.

Akkor lenne igazad, ha az új kormány mindenható lenne.

Ha a kormány mindenható lenne, akkor mindenért felelőssé is lehetne tenni.

Ha viszont racionálisan gondolkodunk, nem tételezzük fel egy kormányról, hogy mindenható.

Persze propagandistáknál nem kötelező a logikus gondolkodás. Náluk ez inkább hiba, mint erény.

A hajdani Szovjetúnió 22 millió négyzetkilométeres területével, óriási erőforrásaival és óriási lakosságával megtehette, hogy ötéves terveket csináljon a múlt századi gazdasági válság idején.

Mi nem vagyunk ilyen kedvező helyzetben.

A „Vidám Vásár” című egykori szovjet operett film jól kifejezte a „tömegek” akkori életérzését.

Gyönyörűszép szovjet kolhozparasztasszonyok takarították be a bőséges búzatermést és kirobbanó boldogsággal énekelték:

„Úgy határoztunk, hogy hozzon,

A mező bő termést”:
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Majd rétegesen öltözködünk, mindenki mindent hord és az árnyékba húzódunk. :D
@a szív fészkei: Visegrád...:D vagy valami szép helyre...valami szép nagy rétre :D
@a szív fészkei: Ne mondd, hogy most nincs olyan színész (Adrien Brody-t említetted?:)), aki láttára megdobban a szíved?!:D
@fabi(en):

"4 évig kormányzott, most pedig "vezetem az országot" szó szerint így mondta... szal vezeti.. be-, ki-, le-, fel-, meg-, el-, át-, rá-, ide-, oda-, szét-, össze-, vissza?"

Ez jó kérdés!
Bontsuk hát ki a témában rejlő mélyebb tartalmat!

Bevezet: törvénykezik

Kivezet: Meccsoda kérdés, hát ő vezet, a Nagy Vezér!

Levezet: ma is levezette, hogy ő frankó-mandró, csak hát "emúttnyócév"...

Felvezet: Csúti út hazafelé...

Megvezet: asszem, ezt nem szükséges itt értelmeznem... :)

Elvezet: na, ez elírás. Élvezet, helyesen. Amint gyakorolja az hat almát a népen.

Átvezet: pálcájával utat nyit a Vörös-tengeren...

Rávezet: hogy helyesen lássunk. Mer' a képzetlen tömegek enélkül még mindig hajlanának arra, hogy higgyenek a saját fülüknek/szemüknek. Nem, ez tűrhetetlen!

Idevezet: ha hallgatunk rá: hát megböcsülnek minket a világban! Pl.ma is a teljes Júróp miattunk gyűlte össze magát unióilag. Mi ez, ha nem tisztelet?

Odavezet: a tiszta forráshoz. Hol tiszta-szittya eszmékeket fogadhatunk magunkba, rovásírásos formátumban.

Szétvezet: megen' egy heje sírási probléma, mert ez valójában: szervezet. Az erős idejológiai alapokon álló básty...ööö...tehát szervezet, kilöki magából az ánti-eszmék fertelmes globalizmusát, s megtisztulva áldja az Egyigaz Hitet!

Össze-vissza: ja, ez a kommunikáció... :)
@dr.dr. Secnir doktor: Néhány éve a gyógyszerészek is megkapják, sőt visszamenőleg mind megkapta a doktori cimet.

De amikor Schmitt Pálgium szerezte az övét, akkor még kisdoktori meg nagydoktori fokozat volt. Neki csak a kisebbikre tellett az idejéből, a nagydoktorihoz nem volt elég fénymásolókapacitás.
@Бабаяга:

"'egy kicsit nyelvtan náciskodhatok? szto grammov / сто граммов"

Ok! :)

Já gavarjú ócseny nyemnoska párusszki! :)

És cirilles bötűket sem bírok írdogálni.
@a szív fészkei: mint vidéki suttyó olvasgatva a helyszínek listáját, azért akad még hely szép Fővárosunkban. Nagyon kedvesek, mindenhol állami ünnepség lesz? Honnan vesznek ennyi statisztát? Két évre előre? A demokratikusság látszatát is kerülik.
@dr felebaráti doktor: kedves doktor úr, jobb szeretem a ti összefoglalóitokat olvasni.
@lafatyolokft: megtisztelő...végre vezetünnk :D 9-8
Amennyiben fabi(en) is benne van, gyönyörűen térkövezett városunkban mindenkit szívesen látunk, ha Budapest egész területén szimpátia tüntetés lenne.
@Dr DarthVader Pál köztárasságelnök: doktor

A gyógyszerészek is doktorok?! Hová fajul a világ, ha nem állnának ilyen csehül a közgazdászok viktornál, a végén ők is dr lennének.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Meg kicsit gáz, hogy mire leteríted a plédet, elpárolgott Audid."

Audival s pléddel valóban nem ajánlatos a Napra lépni.

No de ez csak nem lészen akadály? :)

Helyesen mutattál rá az azbeszt kiemelt alkalmazásában rejlő potenciális és szükséges lehetőségekre! :)
Kérem engem mindenki félreért!

Nem doktori dolgozat volt ez, hanem Francia- magyar társalgási segédkönyv! Ezt mindenki láthassa. Még a bekezdéseket és a szórendet is összehangoltam a könnyebb érthetőség kedvéért. Megnyugvással látom hogy munkám elérte célját, hisz mindenki meglátja a tartalomban az összefüggést.

Az az olimpiás cím csak a kommunisták felforgató tevékenységének köszönhető.

Az eredeti cím a "francia-magyar sporttársalgás felsőfokon" volt.
mandineren, hoyg védig a hazát...azt egy hét alatt 5000 ft drágább a heti vbevásárlás..
@a szív fészkei: képzeld az indexen az emailem miatt megváltoztatták az egyik hajós katasztrófa cikkük tartalmát. Ezek se lesznek kormánytagok :D
@lafatyolokft:

"Honnan vesznek ennyi statisztát? Két évre előre? A demokratikusság látszatát is kerülik."

Nem az a lényeg, hogy mikor/honnan/miből lesz statiszta.
Hanem, hogy más ne tüntethessen ott!

Látszat?
Á, az nem jáccik.
Hatalom.
Na ez az, ami...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

OFF:

csatlakoznék a mozibamenős klub-gyűléshez (mivel bár értékelem ChT úrhölgyet, mégis... csokifiú >sóóhaj<...)!

Idris kiváló színész és gyönyörűen érthetően beszél inglézül dacára a hadarásának. A belinkelt Golden Globe-linken nagyon tetszik a kommunikációja. Aki kérdezi, az osztatlan figyelmét élvezi, de úgy, hogy teljes testtel felé fordul. Kár, hogy a cipőjét nem mutatták, ha már kérdezték...

ON
@Dr. Kismac Ph.D: Ahogy a Hairben is elhangzik: "édesszájú vagyok a szerelemben" :D:D
Júj mit fogunk ezért kapni a j lászlóktól :D:D:D
@felebarát: a bírók megint csalnak a kézin.
nem fontos mit írtam, nem akarom magam fényezni, a lényeg, hogy hallgattak az érvekre és a tényekre. Amúgy leírtam nekik, hogy hajón kötelező a mentési gyakorlat, és ne írjanak olyat, hogy hajókon nincs emberekkel mentési gyakorlat csak mentési terv.
@Dr. csaknézek...: Lefoglalhatják akár az egész várost, akkor is lesz tüntetés. Pont az ellenkezőjét fogják elérni annak amit akarnak.
Az Erdélyből indított buszokról már írni se nagyon van kedvem, na ezért tartom bűnösnek furcsán felkót... na de ezt már megvitattuk.
@lafatyolokft: mikor csinálják a mentési gyakorlatot, tényleg volt már előtte?...vagy csak ténylegesen terv volt, hoyg lesz
@lafatyolokft: de semmi hegyes orrú vagy magas vagy vékony sarkú cipő... mert a térkő gyönyörű, viszont sem sürgősségi, sem pedig sebészet, sem pedig sebész sincs a városban, ja egy kicsit túlzás, mert munkanapokon előfordul egy "orvos" aki a sebészet feliratú ajtó mögött tevékenykedik, sztem kevesebb, mint több sikerrel
@lafatyolokft:

"Lefoglalhatják akár az egész várost, akkor is lesz tüntetés. Pont az ellenkezőjét fogják elérni annak amit akarnak."

Épp most szervezzük a Holdra a tüntetést! :)

De viccet félre: igen, LESZ TÜNTETÉS!

"Az Erdélyből indított buszokról már írni se nagyon van kedvem, na ezért tartom bűnösnek furcsán felkót... na de ezt már megvitattuk. "

Ok.
12:11 a félidő ide :D
@Dr. csaknézek...: Tudod mit mondott erre a csiga, a kistigrisnek a mesében: Nyicsevo, glavnoje, sto ti, jeszty (Nekem meg ez a fonetikus gépelés nem megy, de nem akarlak fárasztani a kirillicával.) Fordítása: Nem számít, lényeg, hogy vagy! (A mesében a jelentése, hogy mint barát, akire számíthat a tyigrjonka.)
@Бабаяга: na ne! Pedig a pálesz... a pálesz!
Most is jóféle magyar szilvapálinkát kóstolgatok-kortyolgatok (50%). Nagynéném főzette (ketten co-op: övé a termés, én álltam a főzetést), hát kéhhlekk, isteni!

De kóstoltál már csokipárlatot? Várj, inkább ne tedd, ha nem érzed az alkohol mellett az ízeket... (gyakorta van így, ha nem szoktál pálinkázni) :)
@felebarát: húúúú akkor leírom itt is. Minden hajón kötelező az út első 24 órájában teljes mentési gyakorlatot tartani az összes utas részvételével, ilyenkor magától értetődően részt kell venni a legénységnek is. Ezen kívül a legénység részére hetente kell gyakorlatot tartani, ezen kívül kötelező tömeg és pánik kezelési oktatások vannak. Komolyan veszik ezt a tengeren. Első szabály Safety is the first.
@fabi(en): kórházunk van, igaz gyógyítás már kevésbé. sebészet? múltkor úgy vizsgálta meg a dr. a lábam hogy le se kellett vennem a nadrágot. Lehet röntgen szeme volt, és még meg volt sértődve, hogy nem írtam alá, hogy ez 12ezer Ft-ba kerül a TB-nek.

Nincs más lehetőség, a Dunát a folyófenékig befagyasztani, majd ott felkiáltással I.Győzelmet királynak választani.
@anyósnyelv: Azóta csak Kex szól a háttérben. Nagyon szeretem úgy 14 éves korom óta.
@Dr. csaknézek...: hiányolom a bele -t mint igekötőt! Belevezet...? Én még ilyen sorrendben tanultam: ki, be, fel, le, meg, el, át, rá, szét, ide, oda, össze, vissza, bele.

Szóval kérek egy mondatot a belevezet-re. :P

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: YESS, BABY, YEEESSS!!!
(Kösz!) :D
@lafatyolokft: köszönöm a tajákoztatást..nem akarsz egy píéjdzsdzsit.. :D?

miként teljesítettél a hajón?
@néma bárány:

Az jutott eszembe, vajon mit kaptál volna Szepesi Karcsitól, ha ennyi hetest harcol ki rólad a liberó? :-))
@lafatyolokft:

"Nincs más lehetőség, a Dunát a folyófenékig befagyasztani, majd ott felkiáltással I.Győzelmet királynak választani."

Ebből csak a Duafagyasztás nem volt eddig meg. :)
@felebarát:

A felvonulásra tudok egy jó transzparenst:

KÖSZÖNJÜK GYURI HOGY OLCSÓBBÁ TETTED A FORINTOT!
@felebarát: bérrabszolga :D napi 12-16 óra meló, de legalább nem volt szabadnap.
@Dr. csaknézek...: Lehet hogy az időjárás tud valamit, kolléga?! Azért ennyire enyhe az idő, hogy még egy pocsolya sem fagy be, nemhogy a Duna?!
A végén ő lenne I Győzelem az igazságtalan?!
azt nézem, elég gyenge az ellenállás a mandineren is már...
@lafatyolokft: De legalább körülötted a nagy kék víz.
azért nem egyszerűek ezek a német bírók...kicsit megint nehezen fújnak
@Fabius:

He he he, azt amit veled csinált Zsigmond Gyurival az emlékmeccsen :-P
@Dr. Kismac Ph.D:

"hiányolom a bele -t mint igekötőt! Belevezet...? Én még ilyen sorrendben tanultam: ki, be, fel, le, meg, el, át, rá, szét, ide, oda, össze, vissza, bele."

Kérlek, semmi akadálya!

Belevezet: ez biza újfent a tiszta s nemes eszméktől való eltántorodás egyik eklatáns példája lehetne, mert a mocslib.kom weboldal nyomán elterjedt globálcsúsztatásről van szó, ami ősmagyar nyelven belövezetet jelent.

Belövezet: honfoglaláskori áramfolyászati szakkifejezés.
Szakleírás: konnektor, bedug, és áramoltattya az áramot az ősmogyorós népmasinériába.
:)
@felebarát: Iváncsik ellen milyen homály fújtak wazz!
@néma bárány: ellenünk fújnak a szemetek, viszont a kapusteljesítményünk...
@lafatyolokft: Mikler a zisten! A bírók meg kinyalhatják.
@felebarát: 40 perc nálunk 8 perc kiállítás, náluk 0
@dr lecsekkoltam palihd:

"A végén ő lenne I Győzelem az igazságtalan?!"

Kedves Drkolléga!

Mint Te is tudod, mindenkire hárul egy személyre szabott szerep a világ Nagy Színházában.
Az Igazságos király ősképe már Mátyás Királyhoz kötődik.
És képviselnie kell valakinek a másik oldalt is, nem? :)
@dr lecsekkoltam palihd: @Dr. Kismac Ph.D:

A linkelt fotón dr Szöszi és dr Csoki arckifejezéséből arra következtetek, hogy hamarosan gondok támadnak, majd a helyzet egyre gyorsuló ütemben romlani kezd...
A Nostromo legénysége se gondolta volna még reggel, hogy este már egy háromméteres fekete szörny fogja őket kergetni a folyosókon.
@Dr. csaknézek...: pont a másik oldalára ferdül az orra, így az esztétikai hatás is meglenne.
@lafatyolokft: A repülőn is van ilyen oktatás. Csak ott nics esély. Egyszer egy 30 személyes géppel 15 percig köröztünk Frankfurt felett, mert nem kaptunk leszállási engedélyt. Aztán szóltak a pilótának, hogy vazze van 2 perced, hogy leszállj vagy addig maradsz amíg üzemanyagod van. Halálfélelmünkben csak egy mondatot tudtunk elhörögni: van még söröd? Szal, így utólag vicces, de lehetett volna tragikus is a földet érésünk. Ha pánik van, akkor az emberek nagy része megvadul, és ebből van a legnagyobb baj. Hozzáértő, határozott, higgadt mentés esetén talán kevesebb áldozata lett volna ennek a szerencsétlenségnek.

Más. Ebben a városban éltél mindig?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :D

Na de tényleg. Biztos nem szeretnél örsi-gyűlést? dr lecsekkoltam palihd és jómagam is szívesen elmennénk a ChT őrs tagjaival! Ó, tényleg, ti hányan vagytok már?
A német bírók nem pitik, anyjukat nekik, azt!
@Dr. csaknézek...: jó szöveg... :D

Azt hittem, valami olyasmit fogsz mondani, hogy:

Belevezet minket a Viktátor a kánajánba, persze a sajátjába (ami nekünk a pokol).

:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Halihó! Csak most értem haza... Erre mit látok, Te is ledoktorizáltál már? Miből? ChT-ből? :))
Papíruszodon lévő szösszenetek és elmélkedésed témája? Honnan "emelted át"?

Amúgy Páleszunk a híreket elhallgatva már a harmadik verziónál tart, hogy hogyan is lett kisdoktorija... :)
210 oldalból 180-at egyben átírni, majd 30-al kiegészíteni és ezt doktoriként beadni - SUMMA CUM LAUDE... KOMOLY, HITELES EMBER A PALI! NAGYON! :DD
Az én szakdolim 65 oldal, de "átemelve" benne 15 sor(!) van csak, az is idézőjelben, anno '93... Ja, az is igaz, hogy nem doktori, csak egy sima programozói szakdoli... A végén mellékletként befűzve +80 oldal forráskód... :))
Akkor én hülye voltam, hogy nem másoltam? :( Köszi, ma már tudom...
@fabi(en): Szerintem így is nagyon kevés áldozat van, bár egy is sok. Igen mindig itt éltem, már amikor itthon voltam. Mostanában csak aludni járok haza, mert olyan sok munkát teremtett szeretett pmesterünk, mínusz 5000 az eddigi teljesítménye. :(
@fabi(en): és talán IDŐBEN elkezdett mentés esetén.

Ha ESETLEG talán nem fél óra-negyven perccel később kezdik meg...
@lafatyolokft: főleg egy magyar...és még lehet még egy :(
@Dr. Kismac Ph.D: fejétől bűzlik a hal, jelen esetben a commandante a bűnös.
@felebarát: 47 perc 10 perc kiállítás nálunk németeknél 0
@lafatyolokft: azt hiszem most kezdenek megtörni minket a németek...
@Dr. Kismac Ph.D: A bele nem igekötő, én még helyhatározónak tanultam, mint alá-, fölé-, elé-, mögé- stb. De folyamatosan módosítják a nyelvtant is, most éppen azt hallottam, hogy el akarják töröltetni a "j" és az "ly" használatát. Csak hogy könnyebb legye a helyjesss sírás
@felebarát: a bírókon járt az agyam, hogy mekkora szemét állatok, a jó qrva anyjukat.
@fabi(en): hol hol :D ? segítsenek Paliak :D:?

nekem mondjuk a passziv szerkezet is tetszik..
meg lett írva a doktorin...nem az a lényeg kiáltal :D
@Dr. Kismac Ph.D:
Na, Te is ChT hódoló vagy? Akkor felveszünk szerintem az Örsbe és Nagypáholyba! Bár a másik dokit kérdezted, de ős is bele fog menni!

Eszem-fas.om elhagyom, mennyi doki lett itt is hirtelen! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Isten nyugosztalja őket. De ha a forgatókönyvíró tisztában van vele, milyen fontos is dr Szöszi és dr Csoki, akkor a kergetőzésnél meg is áll.:D Elég volt látni dr Csokit meghalni a Drót 3. évadjának végén, mikor egy gonosz, cúna ember lepuffantotta.
@Boli: akkor nem phd hanem cht :D
@dr lecsekkoltam palihd: csak hogy feltámadjon a Lutherben :D
@Boli: szuper, csatlakozom is, bár nem teljesen olyan okból, mint ti... :D

Maximálisan tisztelem a csajszit, nagyon jó színésznőnek tartom.
@fabi(en): Tényleg ezt akarják?! Majd elnevezik Kazinczy - tervnek, és azt hiszik nemcsak gazdasági és agrár és oktatási és média óriások, hanem nagy nyelvnyújtók is, bocsi, nyelvújító?!
@felebarát: Ámen. :D Meg a Prometheusban (milyen profetikus cím, nem?:D), Thronban. :D
@lafatyolokft: Hát sajna vagy utazgatsz vagy nincs munkád. Szted ? főnek van bejelentett munkahelye a városban?
@felebarát: most jön ki a 12 perc hátrány, elfújták a németek.
@dr lecsekkoltam palihd: sajnos előtte dr. Csoki elég sok emberkének keresztbe tett... és tettei nem maradtak megtorlatlanul, még azután se, hogy jópógár lett belőle. :)
@fabi(en): nem tudom, nem hiszem hogy soknak. neked van elképzelésed?
@dr lecsekkoltam palihd: ajánlanék két szókapcsolatot divatba hozni az új njelvhez:

füstpöfögészeti tovalöködönc és
nyaktekerészeti mellfekvenc.

:D
@Dr. Kismac Ph.D:

Gombolkozom rajta! Asszem össze-vissza vagy három ember tudja ki vagyok... na nem mintha olyan nagy szám lenne...

Viszont a Prometheusra már van partnerem! :)
ezt kivédekezni és felhozni döntetlenre
@Dr. Kismac Ph.D: igaz, nem vagyunk angolok, de a Csokifiú angol, szval nem alapítjuk meg hivatalosan is a Csokifiú Klubot? Ahová elvárunk mindenkit akinek tetszenek a tehetséges fekete színészek?:D
@felebarát: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Dr. Kismac Ph.D:
Bakker, akkor én is átmegyek doktoriba...
Azt, hogy miből doktorálhatnék le, nem merem leírni... A csajok szerint nagyon jó vagyok benne... Csak így, szerényen... :D
@Dr. Kismac Ph.D: Az a g.. kapitány. Az előző munkahelyemen is azzal volt a a baj, de az csak "zászlóshajó" volt és nem kicsi, amit 3 búvár kund ( mindegyik másfelé tépte a száját)meglékelt és gyorsan el is sűllyesztett. Nem gondatlanságból, saját zsebre.
@néma bárány:
Ne ba'! Te mikor leszel már doktor? Ne légy ilyen maradi! :))
időntúli hétméteres...vazeeeeeeeeeeeeeeee
@Dr. Boli Ch.T: ne is mondd! A törzsgárdából még:

- a szív fészkei
- lafatyolokft

sem doktor.

Nem is beszélve a bloggazdáról!
Fabius, te mikor leszel doktor? :D
olé olé olé olé olé olé ooo olé oo olé ooo olé
@Boli: "Eszem-fas.om elhagyom, mennyi doki lett itt is hirtelen! :DDD "

Doktor, doktor, doktor:
www.youtube.com/watch?v=Hp4tqIRXDOQ

:)))
@Dr. Kismac Ph.D:
Danke! Disszertációmat titkosítom, úgy 2000 évre! Ne má', hogy azon élvezkedjetek! :DD
Mekkorát húzott Mocsai a végén???!!!

Császár Gabinak az ereiben meg nem vér folyik! :-)))
@Dr. Boli Ch.T: Csak semmi szerénykedés! Ha te ebben vagy előremutató, akkor ebben, legyél rá büszke ;)))))) :D:DD:
@lafatyolokft: namos'akkor megnyertük? Mennyire?
@dr lecsekkoltam palihd: Szavahihető embertől hallottam, akinek a felesége pedagógus. Azt sem tudom mikor újították, hogy a lakcímben a város után vesszőt kell tenni, meg azt sem, hogy nem március 15.-én, hanem március 15-én, pont nélkül a helyes
@Fabius: hogy láttad a bírók munkáját?...
@Dr. Kismac Ph.D:

"Fabius, te mikor leszel doktor? :D"

Basszus, télleg!
Hánehogymá' doktortalan maraggyon a blog szerzője! :)
@lafatyolokft: namos'akkor megnyertük? Mennyire?
@Dr. Kismac Ph.D:Na, majd min'gyá!

@a szív fészkei: Tessék már ledoktorálni! Apránként mind doktorok leszünk, ne lógj ki! :)

@Fabius: Na Dr. Fabius??? :)
@Dr. csaknézek...: Viccelsz? Milyen snassz lenne?
@lafatyolokft:
Na, gyerünk, dokikám! Ne szerénykedj! :)
@Dr. Kismac Ph.D:

Én? Soha. Istenek nem piszmognak földi címekkel.

:-D :-D :-D
@Dr. Boli Ch.T:
" +80 oldal forráskód... :))"

azt tuti másoltad.
1. épeszű ember nem ír meg kézzel forráskódot, csak másol+módosít
2. amikor leírod:
void (main){}
akkor bírod lábjegyzetnek, hogy másoltam Dennis Ritchie-től?
Ha valaki nem ismerné, örök klasszikus: :DD

www.youtube.com/watch?v=wmEu6-l1mS8
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bakker, pont ezt akartam még betenni hozzá! :)) Gyagyás!!! :D doktor, doktor, doktor...
@fabi(en): Nekünk az utóbbit tanították anno, kb 10-15 éve.
De marhára ráérnek, hogy egy dyslexiáshoz igazítsák a helyesírást!
@Dr. Boli Ch.T:

"Viccelsz? Milyen snassz lenne?"

Áhh, én bazi hamar mexoktam az újdonsült címemet!

No, és meg is dolgoztam érte! :)
@felebarát:

Simán meg lehetne óvni a meccset miattuk. Számtalan bírói tévedés volt, egyoldalú ítéletek, a spanyoloknak lejtett a pálya. A fő gond nem csak a látványos dolgokkal volt, a beállóról adott hetesek fele nem volt jogos.
@Dr. Boli Ch.T:

Csináltam még egy ilyen nevet is, ünnepélyes alkalmakra.
@Fabius: hehe. Na jó, akkor tessék:

Isten vagy, Fabius!

:D
@dr.dr. Secnir doktor:

SAP-os körökben így becézzük egymást a fejlesztőkkel:

- ők azt mondják nekünk (tanácsadók), hogy csak checkbox-okat x-elgetünk (hahahahaha), erre mi:
- ti meg csak ctrl+c, ctrl+v-ztek!

:D
@Dr. Kismac Ph.D:

"Isten vagy, Fabius!"

Khm, személyi kaktusz érzete kezd körvonalazódni hsz-edből... :)
nah akkor egy kis copa del rey :D real - barca
@Dr. Boli Ch.T: igen, és itt voltál nagyon udvariatlan, mind dr. lecsekkoltam palihd-val, mind velem!

Mindketten köszöntünk ugyanis neked (doktor), de te nem köszöntél vissza (doktor). Még súlyosabb eme mulasztásod annak fényében, hogy ismered eme klasszikusat! :D
@lafatyolokft: boltos, fodrász, műkörmös, kozmetikus, földtulajdonos+román állampolgár ha be van jelentve, pedagógus, rendőr, önkori, ember-eü dolgozó, állatorvos, OTP, Takszöv, Káendhá, postás, vasutas, buszsöfőr, benzinkutas, tüzépes(ja ez boltos), biztonsági őr meg 1 feldolgozó, ahol szezonmunka van + a kiszolgáló üzeme (na ezek sem magyar tulajdonban vannak), csokigyár, kb ennyi a felhozatal nálam, úgy 3e körül?
@dr.dr. Secnir doktor:
Bolond vagy doki? Clipperben volt a szakdolim és kinyomtatva tettem be a mellékletet! :)
@Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház:
Aztttttak.rvaéletbe! Mik vannak??? :)
@Dr. Boli Ch.T: Én linkeltem először, én linkeltem először, és még nem nőttem fel, nem nőttem fel beeeee :D:D:D:D:D
@Dr. csaknézek...: az, az, kaktusz! Csipálom Fabius-t, de azééé kultusz... nemá! :)
@Fabius:
A LEGSZERÉNYEBB ISTEN! DE TÉNYLEG! :))
@Dr Szeplőtelen Szent Charlize Anyaszentegyház: annyira édesek vagytok Fűegér doktorral ezzel a Charlize-rajongással... :D
@fabi(en): Te meg mér nem vagy doki? Ne'má!!! :)
@felebarát: Mikor doktorálsz? :))
@Dr. Boli Ch.T: én csendben tartom...én a prof cimre gyúrok, vagy az atyaúristenre
@Dr. Kismac Ph.D: Jaóvanna... Bocsesz dokik! Majd helyrehozom! :)
@dr lecsekkoltam palihd: Én 45-50 éve tanultam és volt bőr a pofájukon eltitkolni előlem az ilyen fontos változtatást. Most égessem el a magyar helyesírás szabályai című könyvemet? Lehet, hogy már meg is buknék helyesírásból?
@felebarát: ne versengjé' itten a bloggazdával mer' ki leszel baszarintva! Itten csak egy istenke lehet!

:DDDDDDD
@fabi(en): Hát, érettségizőnek ne add kölcsön, mert akkor elrántják :D:D
@Dr. Boli Ch.T:

Csalódtam!

Te, aki fésztufész is ismersz nem hangsúlyozod legszerényebb szerénységem mellett, hogy a legszebb Isten is én vagyok???!

:-D :-D
@fabi(en):
Ugyan menj már! Pálesz is védi a nyelvet és fogalmazza át a szabályokat! A NÉP meg győz tanulni!
Azért kíváncsi leszek, hogy ha az elkövetkezendőkben valaki bead egy 210 oldalas szakdolit, amiből 180 lopez de gamma, akkor ugye az is doktorit fog érni? SUMMA CUM LAUDE! :)
@Dr. Kismac Ph.D:

Ugyan, jószívű vagyok, a kisdoktori mintájára lehettek kisistenek, nem bánom :-)))
@Fabius:
:))) Marha! Majdnem kiköptem a malátát! :DD
@Dr. Kismac Ph.D:

"ne versengjé' itten a bloggazdával mer' ki leszel baszarintva! Itten csak egy istenke lehet!"

Pssszt, kérlek, ne hozz ilyen kellemetlen helyzetbe!
Szeretnék tovább inkognítani! :)
@Fabius: értem. Végülis istenként lehetsz nagylelkű!

Jaj, most eszembe jutott, mit mondtak volna a követőid, ha te lettél volna Brájen:

"Nagylelkű a mi urunk! Nagylelkű a mi urunk!"

:D
@dr lecsekkoltam palihd:
Hüle vagy? :) Ő az ÖSSZES ISTEN és FÉLISTEN IS! Szerényen... csak...
@dr lecsekkoltam palihd: itten nincsen kultyusz, itten csak ökörködés vanik! :)

@Dr. csaknézek...: :))))
@Dr. Boli Ch.T: Én egészen addig doktor (emberorvos) akartam lenni, amíg be nem kerültem a gimibe. Azzal kezdődött, hogy 2 hétig rothadt paradicsomot kellett szednünk. És nem tejesítettem a normát. Elmaradt a paradicsomszedési teljesítményem a párttitkár, az orvos és a tanácselnök gyerekétől. Utána rögtön felvilágosítottak imádott tanáraim, hogy egy proli gyerekének sokkal kisebb az esélye még jobb tanulmány eredmény és felvételi esetén is, mert az orvos családok gyerekei már az anyatejjel szívják magukba a tudományt. Na onnantól már szartam az egészre. De ha nagyon akarjátok, összeguglizok egy disszertációt
@Dr. Boli Ch.T: Szerény, visszafogott istenke kultusz?:D
@Dr. Kismac Ph.D: hehe, ha ilyen tiszteletlen vagy akkor tényleg kibaszarint a főisten az olümposzról :D:D
@fabi(en):
Minek? Páleszt elnézve, elég, ha te is csak odaírod - ahogy mi is :o)
@dr lecsekkoltam palihd:
Szerény, visszafogott, szép(:)), libsibolsi istenke! :)) Így szokták a narancskomcsik kb. emlegetni! Vagy nem? :D
S ha már kultusz ütötte fel fejét ittenség, melynek központjában lapul az istenség,
akkor áldozat is dukál!

Kit, mit áldozzunk? :)
@Dr. kisBuddhacsaknézek...: Egyetértek, nem olyan nagy ördöngőssék, és látod, hogy meghátrálnak a dr-től még a mandineren is?! :DD:D:D
@Dr. Boli Ch.T: Hűha, akkor én egy libsibolsi istenke követője vagyok. Wow. :D:D A narancskomcsik meg ne panaszkodjanak, hiszen ők akartak egy méreten alulit istennek, nem igaz?:D
@Dr. Boli Ch.T: Nahát arra lennék kíváncsi, hogy ált.iskolában mit produkált össze helyesírásból, amikor még nem tudott vívni. Inkább csak a helyesírási szabályok átírásánál ragadjon le. Ebből még nem lehet nagy baj, csak legfeljebb szegénységi bizonyítvány. Az én fiam is "vérprofi" a helyesírásban, csak még nem köztelnök. Cak neki van annyi esze, hogy kéri a segítséget, ha nem akar leégni.
Hiszek az egy igaz ateista istenben - ööööö...,ez vajon jó kezdet imaként?
@fabi(en):

Szerintem ott kezdhette mexeretni a vívást.
Mert komoly meccseket vívhatott a heje sírással... :)
@Dr. kisBuddhacsaknézek...:
I. Orbánt? És az ormányát, Pártját, teljes létszámban, a Cocikkal, a LöMöPövel és a Dzsobbikkal együtt!
A sámánoknak lenne munkája... :)
@dr lecsekkoltam palihd: kicsit kakadt eme olda...vagyis a blog.hu motorja
@dr lecsekkoltam palihd:
Remélem! Mennyi is lehet a parlament és a pártok vezetőinek létszáma...? :) ENNYIT MEG KELL, HOGY ÉRJEN!!! Bár, kis ország vagyunk...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: nálam a ba...amikro a moziban ment :D mindig felröhögtünk, hogyy aszondja, baszom alássan :D
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: doktor

Mi mindig b.a.: british airways :D
@Dr. Boli Ch.T:

"I. Orbánt? És az ormányát, Pártját, teljes létszámban, a Cocikkal, a LöMöPövel és a Dzsobbikkal együtt!
A sámánoknak lenne munkája... :) "

Legyen hát (majdnem) úgy!

Azér' némi szelekció köll.
Tehát I. Orbán ormánya s ármánya áldoztassék fel! :)
@Dr. kisBuddhacsaknézek...: találó a teóriád
@dr lecsekkoltam palihd:

"Vérszomjas a mi ittenünk? :D"

Fogalmam sincs, hogy ezt miért gondolod... :)
@felebarát: Csak addid lesz "ba", amíg el nem készül a disszertációm, a vállalkozások is elkezdhetik a tevékenységüket, amíg folyamatban van a hivatalos cégbírósági bejegyzésük. Ebből kifolyólag a "ba" bejegyzés esetén hivatalosan is praktizálhatok. Ha kész a disszertációm, onnantól átírom PhD "b.m"-re, úgyis kedvenc kifejezéseim közé tartozik
Egyébként a poszthoz annyit tennék hozzá, hogy ILLENE lemondania, de ha lemondana, kin röhögnénk? Hová lenne ez a jóféle mémünk? :D

Képzeljetek el egy uncsi nemzet tollát, aki ugyanígy aláír, de nem ilyen hülye! Gáz lenne... :)))
Természetesen életem leghosszabb kommentjét nyelte be a köcsög blogmotor.
@Dr. kisBuddhaVámpírcsaknézek...: Az áldozat miatt. Elég a narancs áldozat, vagy a szegfű, vagy emberáldozatot követel? Mert ha nem jól áldozunk, megharagszik, ha megharagszik a mi ittenünk, kibaszarint minket az univerzumból. :D:D:D
@Dr. kisBuddhaexcandidacsaknézek...: Most már én baszhatom le a főnökömet, ha megfeledkezik a tudományos fokozatomról.Eccer elkövettem a hibát, hogy "d-vel kezdtem a nevét és felvilágosított, hogy a volt férjének nagyon nagyon nagy doktorija van. Névbitorlás, fúúúúúúj
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Jártam én is így. :(

Azóta a hosszabb szövegeknél mielőtt elküldöm, ctrl-a és ctrl-c-t nyomok, így visszahívható, mint Interlock javaslatában a népviselők. :)
@Dr. kisBuddhaexcandidacsaknézek...: Igen, na de milyen élet?:D:D Ahol se ChT örs Nagypáhollyal se sincsen, se nem lehet Csokifiú Klubot alapítani, és ahol nem értékelik a kémek mint mi legjobb jelenetét... Hát élet az ilyen?!
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Óóóóó naon jó. Mi tavaly voltunk velük skótoknál és visszafelé, hogy ne menjen szét a fejünk a nátha miatt a repcsin fájdalomcsillapítóként johnny walker-t ittunk 3-at, és alig bírtuk előkaparni a személyit ferihegyen, mert fejbe vágott a viszki meg a repülés rendesen. :D:D Nagy rajongójuk vagyok, szemük sem rebbent 3 vihogó spicces liba láttán :D:D
@dr lecsekkoltam palihd:

A zuniverzumon kijjebb van viszont kumisz, nemez-lemezpapucs, macsogány és fokírás.

No, mcgyőztelek? :)
@Dr. kisBuddhalexcandidacsaknézek...: Tejérzékeny vagyok, a nemezben mindig elcsúszok, a macsogány gusztustalanul hangzik, a fokirást meg nem ismerem D:D:D
Szerintem ne bosszantsuk fel a mi ittenünket, jó?D:D:D Már úgy megszoktam itt.:D:D:D:D:D
@dr lecsekkoltam palihd:

Diplomáciai híreink: dr Vicc Pál két perccel ezelőtt érkezett meg hivatalos látogatásra az Alienek Bolygójára.
És most halálozási rovatunk: sajnálattal közöljük, hogy szeretett elnökünk...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: megette az élieneket...izé aláirta őket és ennek hatására felolvadtak
@felebarát: Nem, hanem szeretett elnökünk beszédének hatására az élienek felvették magukat a kihalásra ítéltek listájára és a PETA állatvédő szervezethez fordultak védelemért. :D:D
adjatok egy szívlapátot, most csapom adjon eme Pepe gyereket...ez mekkora egy faszkalap
@dr lecsekkoltam palihd: A FinnAiren is nyomatták rendesen egy pár éve, igazán jó volt a felhozatal kajában is. Kellett is, mert akkor repültem először. Visszafelé Malévval jöttünk, de ott már csak alja sör meg bor volt, meg a kiszolgálás is
@Dr. kisBuddhalexcandidacsaknézek...: Dehonnem, hiszen körülnéztem a mandineren, meg magyarinfón, de hát borzalom. Mindenütt a júj viktor milyen higgadt volt, meg milyen jól beszélt, és a gonosz sajtó meg brüsszel bekaphatja megy. Ez maga a pokol. :D
Úgyhogy inkább tudjuk meg mit kell áldoznunk, mintsem kiüzessünk a zuniverzumból, mint egyszeri viktor a fehér ház gyepéről :D:D:D
@dr lecsekkoltam palihd:

Nem, rosszabb dolog történt.
Plagi bá' lemásolta őket is, így elvesztették identitásukat, ettől meghasonlottak saját magukkal és seperc alatt kipusztultak...
nincs egy értelmes spanyol stream...vazz az orosz jobban sugároz
Komolyra fordítva a szót
index.hu/belfold/2012/01/18/orban_viktor_megerto_lett/

A felvezető a címlapon:Strasbourgban erősen rászálltak Magyarországra, de kihúzta a vita méregfogát, hogy a magyar miniszterelnök nagyon engedékeny hangot ütött meg
Dögöljek meg, ha nem ez van a mandineren, szinte szórul szóra:
mandiner.blog.hu/2012/01/18/ep_vita_nyugvopont_a_zsakutcaban

"A magyar miniszterelnök lényegében kihúzta a vita méregfogát azzal, hogy a Barrosónak írt levélben megerősítette: a magyar kabinet rugalmas és nyitott azokra a konzultációkra, amelyek szükségesek a Bizottsággal a kedden nyilvánosságra hozott döntés alapján"

Erre varrjatok gombot.
Elhunyt Bear Grills! A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az álltala lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét és a fennmaradó 5000Ft- ot az azt követő második napon felélte elhunyt. Halát egyértelműen a levertségből a mélydepresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja...
@dr lecsekkoltam palihd: én a barátnómmel 1 -et ittam (meg), de szerencsére az nem repülőn volt, külön szerencsére én voltam a házigazda, őt meg a férje vitte haza
@dr lecsekkoltam palihd:

A poklot saját maga csinálja az ember magának.

Vezérünk higgadt volt, mint ha egy behúzott karmú, lenyugtatózott elmerokkantat alakított volna szerény képességekkel.
Jól beszélt: semmi újat nem mondott, némi nyalnokság volt benne.
Arcmimikájáról Rejtő leírása jutott szembe, hogy amikor Piszkos Fred kapitány elmosolyodott, akkor látszott csak igazán, hogy mennyivel kellemesebb volt az arca anélkül. :)

Gonosz sajtó: ja! :)
Azok a mocskok!
KÉRDEZNEK!
KELLEMETLENEKET, noch dazu!
Felháborító! :)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: De gondolom ti a 7 dl-es verziót nyomtátok, nem?:D Ketten egy 5 centisre, az bakfity.:D:D
@dr lecsekkoltam palihd: Nem húzta ki, én a végét láttam élőben, az a szíveskedjenek elolvasni az alkotmányunkat hangnem, meg egyéb tenyérbemászó megjegyzései a nem tudom, hogy mosolygó, vagy rángatolózó szájával... nálam nem így jönne le a stílus
@Dr. szívcsakracsaknézek...: De nagyon lelkesek voltak mert Plági bá lemásolta őket és előremutató következtetést vont le:D:D:D
@Dr. szívcsakracsaknézek...: Káprázik a szemem a doktorságoktól! Nincs ezentúl orvoshiány, hisz ezek után mindenki a maga vakbelének sebésze! Az se nehezebb, mint doktorálni seperc alatt!

Kumin doktor is felsorakozik: www.hirado.hu/Hirek/2012/01/18/19/Elemzok_megelozo_csapast_mert_az_Europai_Parlamentre_a.aspx?source=hirkereso
A Galaktikus Konföderáció hivatalos közleményben fejezte ki reménykedését, hogy dr Sith Pál nem számít a Föld bolygó rendszerszintű jelenségei közé.
@dr lecsekkoltam palihd: Jól gondolod. Én megúsztam átmeneti bénasággal, meg vaksággal, ő rosszulviselte az éjszakát. Szerencsére jó anyag volt, reggelre felépültünk minden mellékhatás nélkül. Azóta a whiskivel vigyázunk.
Orbán Viktor megelőző csapást tett azzal, hogy bement az oroszlán ketrecébe - jelentette ki Kumin Ferenc. Harciasan megvédi a magyar álláspontot, de hajlandó eleget tenni a nemzetközi szervezet kéréseinek is, ezt könnyű „politikailag érvényesíteni” - tette hozzá.

A Schmitt Pált ért plágiumvádakkal kapcsolatban Krekó Péter megjegyezte: az ügy akár az államfő bukásához is vezethet, véleménye szerint a Fidesz számára is ez lenne a kedvezőbb forgatókönyv.

jihaaa
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ááááá a malévról max annyi jó tapasztalat van az ellátmánnyal kapcsolatban, hogy nincs garnélás szendvicsük.D:D Utálom a halat, a ba meg odacsempészett egy ilyen szendvicset én meg jól meglepődtem az első falat után.:D:D
Jó, ez így nem igaz, mert kaptam másfél pohár bort, mert nálam fogyott ki az üveg és az új üvegből egy teljes pohárral kaptam Szóval azért a malév se nem rossz.:D:D:D
nyert a barca idegenbe :D szép nap sporteseményekkel kapcsolatba :D
@dr lecsekkoltam palihd: annyira fárasztó vagy te is meg itt mindenki! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

Kihúzta a vita méregfogát: minden egyes csepp mérget ő csöpögtetett ama fogba hosszú, kitartó, bunkoid munkálkodással.
Kihúzta = vigyordiplomáciát próbált imitálni, szerény sikerrel (lásd: Piszkos Fred mosolyog...)

De mi lett volna, ha...?
- kemény-legényként üvölt: HUHH, jólmegaszondta, ilyen tököscsákót!
- fejen állt volna, és énekel: Vazze, milyen sportos, tud állni fejen, nahát! És igazán, felléphetne akár a zoperában is, olyan jó a hangja!

És így tovább... :)
@felebarát: Hehe. Ha smittecske lemond a plágium botrány miatt, akkor megeszek egy adag halászlét. Pedig utálom a halat. :D:D
Bréking: a Schmitt ügy kapcsán az Úristen elnézést kért az otromba tréfáért, kárpótlásul megígérte: megduplázza Charlize Theron Művésznőt.
@Dr. szívcsakracsaknézek...:

Azért egy dologra mégis jó volt, hogy Viktorunk széttárt ánuszrózsával kiállt a plénum elé egy vödör ajándék vazelinnel:

A néppárti képviselők úgy gyurcsányoztak, hogy csurkapista meg a vonagábor ksikutyafaszám pamutbojtok lehetnek ehhez képest.

Na, innentől a baloldali kiosztja mit kell mondani mantra szavatossága lejárt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Álhír. Én ilyet nem kértem, és nem mondtam.
@Dr. szívcsakracsaknézek...: túlharsogta magát Cohn-t is :D mekkora hangja van és hoyg oda tette magát :D

szépsége elhomályosította még CHT-t is :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A Galaktikus Konföderáció hivatalos közleményben fejezte ki reménykedését, hogy dr Sith Pál nem számít a Föld bolygó rendszerszintű jelenségei közé."

Mondhatni: unikum! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

A garnéla nem hal, egyem meg a szívedet.
@Dr. szívcsakracsaknézek...: Akkor legalább elmondhatnánk hogy a) van egy komplett elmebeteg kormányfőnk, aki furán viselkedik közösségben, és ne menjenek közelebb mert harap.
b) az eu-ban mindenki minket irigyelne, milyen eredeti, vicces, laza csávó a miniszterelnökünk, aki úgy viselkedik mint egy gettószökevény.
:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért a rák az hall?...egyik se hall :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de olyan szaga van, borzalmas gumi állaga és halas íze. Nekem ami a vízben él és úgy kerül ki a tányérra az hal. Nem megeszem hal :D:D
@a szív fészkei:

"Káprázik a szemem a doktorságoktól!"

Kisebbségbe kerültél, mint nem doktor! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szíriuszról küldték, múltkor írtam. Rosszkedvünk telét vidámítani! Nem mindenki van el csak ChT-nal. Néha röhögni is kell. :-))

Arra ez az Izé onnan pont jó. az elnökösködést ott se gondolták komolyan.
@a szív fészkei: Vagy te is megválogatod, mikor hogy írsz alá, mint plágika. Dr-s aláírás csak törvénynek jár, minen más csak sima smitt plágia:D:D:D
@Fabius:

"Na, innentől a baloldali kiosztja mit kell mondani mantra szavatossága lejárt."

Lejárt az eddig is.

De majd elfelejtik, elfelejtetik.

És lesz még ez a lemez toplistás! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

"...aki úgy viselkedik mint egy gettószökevény."

De hát nem úgy viselkedik most is? :)))
@Fabius: Ez olyan mint a vírus. A fidesz hülyesége és retorikája terjed. D:D
Van ellene védőoltás? Ha kimenne viktor amerikába ott is elkezdenének a republikánusok gyurcsányozni?!:D
mandiner.hu/cikk/20120117_iksz_amerikai_konzervativok_szerint_magyarorszag_jogallam

komment :DAmerikai konzervatívok, rebulikánusok élükön a Pet Robertsonnal a 700-as klubból, meg a többi szektás.. a déli redneckekről már ne is beszéljünk.. de azért üdvözítő, hogy támogatnak minket! :)
@Dr. csaknézek...: Igen, de eddig csak a határokon belül látszott. Az nem ugyanaz, mert akkor már nem megfontolt politikus álarcát venné fel magára, aki szabadságharcosokat vezet a gyorsnaszádján az orkánerejű szél ellenében. :D:D
Azért a gyorsnaszád kapitány snájdigabb mint a gettószökevény:D:D
@dr lecsekkoltam palihd:

"Jó éjt doktor!"

Bocs, mellényomtam.
Fabien dokijelöltnek szántam.
@felebarát: Feltéve, ha meg tudják különböztetni a hungary-t a hungry-tól, és ha eltalálták, akkor a hungary-t el tudják helyezni +- 50k km hibahatáron belül. :D:D
Meg most mond már, miért ne lehetnének nagylelküek szegény szorongatott hitsorsosaikkal. Ki tudja, lehet hogy e-mail címet cseréltek tavaly előtt a katolikus keresztényi törvénykezés szemináriumon semjénnel meg orbánnal. :D Nem röhög, tényleg voltak ilyenen 2010-ben. Gondolom ott tanulták meg az egyháztörvényt. :D:D
@felebarát:

"...de azért üdvözítő, hogy támogatnak minket"

Friss hír!

Az Alienek Szövetsége, az Ufonauták Társasága és a Szíriusz Zrt. egyaránt támogatásáról biztosította Magyarország kormányát! :)
@dr lecsekkoltam palihd: Őszintén, én tényleg azt nézem, mit alakítanak. Ha jó,mint a Leoka - minden női bugyingó nedvesítője a megint aktuális Titanic óta - az Aviatorban, akkor tetszik. Egyébként brrr.

Ha jó, mint Fiennes az Angol betegben, akkor ja, de egyébként nem érdekel. Ha jó, mint bármiben Robert de Niro,Dustin Hoffmann vagy Robert Redford, akkor abban a két órábana világ végére is elmennék értük. Meg a többi jóért. De amúgy nem érdekelnek, bár a férjem fiatalon és szőkén némileg hasonlított Redfordra. Woody Allenért is, naná, pláne a régi filmjeiben, pedig iszonyranda szegény de valóban!

De ha egy színésznő isteni: Meryl Streep plö, akkor érte is, mert a tehetség csodás dolog. Ezért írtam a Szeplőtlen??? Charlize-osoknak, hogy mivel láttam a nőt a nagy oscaros szerepében, elismerem, hogy zseniális.

Én Mick Jaggernek vallanám be az adómat erősen négyszemközt, mivel ugye adótanácsadónak tanult.

Ő, Sliccsége írta alá egyáltalán a 400 törvényt futószalagon (vagy futópadon)? Vagy csak idézték az aláírását, nehogy ímnhüvelygyulája is legyen a sok más címe mellé?
@dr lecsekkoltam palihd:

"Azért a gyorsnaszád kapitány snájdigabb mint a gettószökevény:D:D"

Ha a gyorsnaszádot Concordiának hívják, már nem egyértelmű... :)
@Dr. csaknézek...: Nem értem, valaki hogy lehet csak jelölt???? Mire vár, hogy nem doktoráltatja le magát? Langyosakat az Úr is kiköpi, mondja tömjén.
@dr lecsekkoltam palihd:

"Gondolom ott tanulták meg az egyháztörvényt. :D:D"

Csak folytatták a megkezdett sorozatot:
"Egy a tábor, egy a zászló, egy a ház!" :)
@felebarát: Azért kerülte Bozót Gyuri Orvbánt, mint a pestiest? Palin asszony vigye Orvbánt lőgyakorlatra Tea party után, ha úgy szeretik az ottani konzervék. Annyi eltévedt golyó van Alaszkában is...
@a szív fészkei: pestisest

Meg van a PestiESt kétségkívül. :-DD
@a szív fészkei:

"Nem értem, valaki hogy lehet csak jelölt????"

Nem schmitti értelemben jelölt. :)
@Dr. csaknézek...: Nü, mondtam, hogy Szíriusz mi vagyunk, csak máshol.
@Dr. csaknézek...: Ja, van aki ezek után komolyan hajt? Mikor lehet szerezni?
@Dr. csaknézek...: nem teljesen jól plágizált...még másolás védelem alatt áll :D
@a szív fészkei: 500 a kis ezer a nagy doktori..djere ocó van szok
"Orbán az EP-ben védte magát" (HVG)

No, ez egy tök precíz megfogalmazás!
Mert valóban magát védte, nem az országot.
Mint ahogy nem az országgal, hanem Orbánnal kapcsolatban fogalmazódtak meg a kritikák is!
@Dr. csaknézek...: nincs igazad...el lesz fenekelve CHT...hoyg mondhatsz ilyet, egy mindenkiért, mindenki ő érte, kivéve mikor a hazát támadják, ami valójában ő...szóval..na csssss

megvonom a doktoridat
@a szív fészkei:

"Ja, van aki ezek után komolyan hajt? Mikor lehet szerezni?"

Nem fejtette ki bővebben.
@d fele doktor fele barát r: kéne csinálni egy cohn benedicteset is, hoyg nincs a teremben :D
@d fele doktor fele barát r:

Diszerdáció" :)

Esküszöm, Plagi bá' Fülig Jimmy reinkarnációja helyesírásilag! :)
@a szív fészkei: Leokát érdemes megnézni a Téglában, Eredetben, Véres gyémántokban. Nem a titanicos nyálgép, messze nem. Vagy a szabadság útjai, az nagyon ott van, ott tényleg annyira jó, hogy elhiszed, meg fogja ütni kate winslet-et.
Fiennes isteni Voldemortként, bármennyire is elcsépelt, aztán ott van még az elszánt diplomata, Egy kapcsolat vége, Anyegin.
Rickman: Szívből igazán, the search for john gissing, egy csoda teremtése, hósüti, váltság nobel-díj, ezek mellett a klasszikus potter sorozat, az értelem és érzelem is. :D:D
Meryl Streepet szintén imádom, olyan ő is mint egy kaméleon, ahogy de Niro is. Charlize-nak is nagyon ott vannak a filmjei.
@d fele doktor fele barát r: Copy General már vérkomolyan kikérte magának, hogy ezzel egy lapon írják le a nevét! árt a cég imázsának!!! Egyenlítő blogot keresték meg ezzel hivatalosan. egyenlito.blog.hu/2012/01/17/a_copy_generalt_serti_schmitt_pal
@Dr. csaknézek...: De annak a kapitánya is úgy hárít, mint viktor. Biztos nem ő vezette?!
Annak idején a hajam téptem, mikor nagy büszkén elmondták, hogy elmennek keresztény törvényalkotást tanulni a katolikus egyházhoz. Rossz viccnek tünt, pedig komolyan vették a leckét és ezt láthatjuk is jobbra meg balra meg középen meg a pápai leiratokban az iskolákban.
@dr lecsekkoltam palihd: Igen, a Téglában, abban nagy volt. elismerem jó, ahogy a Brad Pitt is sokban. Akit imádok - de nem férfiként - az Roberto Benigni, aki most nem tudom hová tűnt sajna. A Jarmusch-filmekben eszelős, na.

Én nem vagyok ilyen nagy mozis, mint te, szóval sokat nem láttam, de most hogy vettünk szupi tévét, majd rágyúrok. :-D Múlt héten láttam egy 74-es filmben Lenny Bruce-ként Dustin Hoffmannt. Uramisten a pasi! Hihetetlen menyi jó színész van arra! De nekünk majd terem sok Szamóca.
@dr lecsekkoltam palihd: ledoktorálsz :D én is lépek, mert nem találom, hol lehet olyan mémeket készíteni :(
@dr lecsekkoltam palihd: Neked is, álmodj az összes őrstagoddal. Jó mozgalmas lesz! :-))
@d fele doktor fele barát r: és miért akarna bárki józan a főváros belvárosában élni bérlakásban minimálbérből? :) ja, hogy van 1,5-2 millió kretén (vagy sokkal több), aki szerint ez normális? az Újvilágban is mindenki Manhattanban bérel lakást minimális keresetből, nem? alanyi jogon :D
@Pantagruel: mi a baj :D? normális, nem?...nem akarsz annyit utazni, akkor keresel a munkádhoz közeli ocó albérletet
@dr lecsekkoltam palihd:

"De annak a kapitánya is úgy hárít, mint viktor. Biztos nem ő vezette?!"

Ezt már nem doktor :) szív fészkei is felvetette... :)

"keresztény törvényalkotást": ez jól hangzik, csak ilyen fogalom egyszerűen nincs!
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy muzulmán űrhajózás, semmi köze a két dolognak egymáshoz.

Egyházi törvényalkotás viszont van.
@d fele doktor fele barát r: Ja ezt írta meg tegnap Tóta. Sodika az egyik mértékegység a keresztény erkölcsre. Amit nem ért meg Európa, csak Orvbánék, mint hallhattuk tegnap..
@a szív fészkei: az a banda, amelyik a zasztal túloldalán üldögélt az egy ragyogó keresztmetszete a magyar hatalomnak, egy őrült simlis hatalmi tébolyban szenvedő, két closetgay, egy függetlennek álcázott szélsőjobbos, és egy zseni aki képes egy zsebkomputeren vonatozás közben alkotmányt írni, amit persze el is fogadnak, azaz a hiteligénylők akik géppisztollyal és T34-gyel mennek a bankba a hiteligényt benyújtani
@Pantagruel: mostmár Magyarországon mindenki alanyi jogon kisdoktor elől hátúl...ez az a fajta doktorság amit semmilyen normális országban vagy egyetemen nem fogadnak el a Ba, Master és a PhD után van az akadémiai doktor az egyetlen aki kiírhatja, sőt a jogászok sem jogosultak kiírni de lehet őket dottore-nak szólítani de ugyanúgy a mérnököt és közgazdát is, mert a teljes egyetemi diploma az minden más felsőfokú végzettségtől megkülönböztetendő jogot ad -tiszteletből, megegyezés alapján- az egyetemet végzetteknek és a medical doctor köteles kiírni, hogy MD azaz alapfokú gyógyító az egyetlen aki történelmileg doktor...:)))))))
mi a véleményed? lesz valami eredménye ennek a szeánsznak? vagy egyszerűen az lesz, hogy a Kedves Vezető nem kap egy buznyák vasat sem márciusban amikor esedékes a törlesztés és lefektetik föltörölve vele a padlót? vita nélkül
@d fele doktor fele barát r: hát ezzel a pofával nem véletlen, hogy sem buzi sem heteró kapcsolatokat nem tud marad neki a kiveréses és kurucos nedvesített trutyizott...szép magyar jövő...meg jelen...még jó, hogy anno ez nem lehetett mert nem lehetett levélben elküldeni sem táviratban, maradt az élő előadás vagy felállt vagy nem vagy benn volt vagy nem...a kutyák meg csaholtak
@Rodeo36: nem dolgoztam kulcoldon, de itthon most ugy tunik az a tendencia, h a ket kezi munkas a nem diplomaval rndelkezok masodrangu polgarok, akkor vagy valaki ha van diplomas. Teljesen mindgy mi az, mert erteke szinte nulla de van :( remelem visszajon az, hogy ha a paraszt nem szarik a nemes nem eszik. Amikor jo dolog lesz meg peknek, autoszerelonek lenni. Nem csak fehergallerosnak
jah es tegyuk hozza, hohy az orvosoknal es a kezdo ugyvedeknel ketszer haromszor is jobban kersnek
Fabius térden állva könyörgöm máskor NE rakj a bejegyzés címébe multiknál első körben letiltott szavakat (pl. szex) mert kurvára nem lehet így hozzáférni :(((((
@pom pom: top-memes.com/

keresd meg itt
@Rodeo36: szóhoz sem tudok jutni. :) nem követtem a teljes vitát, fél szemmel-füllel sasoltam-kagylóztam, most, hogy már aludtam is rá, így hirtelen annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ellentétben Hohenzollern spritzen sprutz und Morgen:

www.youtube.com/watch?v=ig0RC4Es2c0
@Rodeo36: Ez pontos, talált, süllyedt. (vele mi is)
@Pantagruel: Erősen Besenyő Pista bácsi népe lettünk. Már semmi se noooooormális.
@Prof. Dr. csizsikpizsik:

Kéne egy lista ezekről a szavakról, mert fogalmam nincs mit tiltanak.
@Fabius: Mindenhol más a szórás, attól függ a góré mit látott már egyes renitensek képernyőjén :)
De a szex/sex alap és minden szókapcsolata (az uniszex póló ugyanúgy letiltott mint a leggányabb pornóoldal, pedig ugye ég és föld), és általában a legismertebb kifejezések (nem mintha Te nagyon beleszőnéd azokat a címekbe:)
@Prof. Dr. csizsikpizsik:

Rendben, igyekszem erre figyelni :-)
No most akkor lehet hibajavítózni az összes NENYI-t!

Mer' a pallynk sajnos doktorként írta alá.

Nemzetgazdasági, spórolós okokból tartsa meg a Dr-t. Mi pénzbe fájna mindenhonnan levakarni:(((
Lassan már csak az a kérdés maradt, hogy kitől nem lopott a nemzet motorja.
@Dr.csőrike:
Tőlem nem lopott Páleszünk! Jó, az enyém programozás volt, Clipperben, de attól még tekinthette volna azt is törzsanyagnak... :))
Egyébként akkor apránként hány oldalt is sikerült Palikának összedobnia?
Mert ugye 215 oldal volt
- 180 bolgár cuccos
- 17 deutsche cuccos

A végén kiderül, hogy vannak olyan ecceri istenbarmai, akik szerint 18 oldal bőven elég kell, hogy legyen egy kisdoktorihoz!
Aki kételkedni mer ebben az pedig a HAZA ELENSSÉGGE! Paleszosan mondva... Szégyen! :)
@Dr. Boli Ch.T:

Azért az sokat elárul, hogy kivizsgálni nem nagyon akarja senki:

m.index.hu/belfold/2012/01/21/senki_nem_akarja_schmitt_dolgozatat_vizsgalni/

A nyilvánosságra hozott részletek után csak egyféle eredmény lehet, ennek kimondását nem akarja felvállalni senki. Lassan oda jutunk, Palizátornak legkevésbé kínos a lemondás lesz.
@Dr. néma bárány J.László opponense: hallod-e a másik blogon mán van j. lászló boyfriendje is :D
@d fele doktor fele barát r:

Mondtam én, hogy J.László buzi, azért rí siffer után :-D
süti beállítások módosítása