Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.01.18. 14:25 Fabius

Palizálom a bizonyítványomat

Címkék: röhej schmitt pál kisdoktori disszertáció palizálás

Öt nap kemény fejtörés, gondolkodás és agytorna után SkiccPali ma megszólalt a plágium ügyről. Nem tudom kit minősít, őt magát vagy a mögötte álló stábot, hogy ez a szösszenet megnyugtató magyarázat helyett inkább a polgárjenő hivatalos mém stílusában a „szellemi eltulajdonítás fogalma kizárt, továbbá nincs értelme”- mondókára lett kihegyezve.
Továbbá megtudhattuk, hogy a bolgár Nikolaj Georgiev annyira meg volt tisztelve a lehetőségtől, és úgy úszott a boldogságban, hogy a Schmittel konzultálás tényéről a családját sem értesítette. Ennek ellenére a lánya elmondta volna kérdezősködőknek, ha azok jól kérdezik. De rossz kérdésre csak rossz választ lehet adni, meg különben is az a lényeg, hogy 180 oldalon gyűjtsünk össze valamit, és arról előremutató következtetéseket vonjunk le.

Ha ma valaki SkiccPali palizáló tevékenységéről készülne kisdoktorit írni, akkor az adatgyűjtéskor minimum fura dolgokkal kéne szembesülnie. Van ez a remek ember, aki 1992-ben az átemelt 180 oldalról levont következtetéseit készül megvédeni, és vannak a tőle függőségi viszonyban lévők, akik előtt ezt neki tennie kell. 20 évvel az események után, a botrány kipattanásakor is adott ugyanez a helyzet: az ügy tisztázására hivatott kivizsgáló bizottság élén olyan ember áll, aki már az Orbán-Schmitt érában kapta a MOB orvosbizottsági tagságot és a dékáni kinevezést. Nem mondok én ezzel semmit, csak a következtetések levonásához szükséges információkat igyekszem összegyűjteni nyilvános adatokból.

A tények sorába tartozik az is, hogy Kertész István, a dolgozat opponense 5 oldalon keresztül sorolta annak hibáit, majd a sumák kum lauda minősítés helyett a legfaszábbfasza címkét ragasztotta rá. Nincs könnyű helyzetben az sem, aki SkiccPali címhasználási szokásain keresztül igyekszik megközelíteni a dolgot. Ugyanis a palizátor hol doktor, hol nem doktor, mint a mesében. A címet leginkább a törvények aláírásakor használja, a határozatoknak meg kell elégedniük a dr előtag nélkül SkiccPali aláírással.
Nem lehet figyelmen kívül hagyni a palizálás társadalomra gyakorolt hatásait sem. Az interneten ekkora idő alatt soha ennyi mém/karikatúra nem született, együtt röhög az ország, és a hálás magyar nép önkéntes doktori címekkel vállal szolidaritást a Nemzet Tollával, aki a magyar nyelv őreként csak píédzsdí-ként emlegeti a péhádét a rádióműsorban is. Nyelvi fordulatok és szójátékok tucatjai születtek, a palizálás különböző variációi rekord idő alatt beépültek a szlengbe.

Ha ezek után kell valami következtetést levonni, akkor talán nem lesz túl nehéz dolga a kisdoktori címre apellálónak. Elég kimenni az utcára, vetni egy pillantást az utca emberére, meghallani a hangját, és palizálni a mondanivaló lényegét:

849 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr803573857

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A parancsolatok 2012.01.18. 14:49:14

Jó másfél éve alig-alig hallgatom a közszolgálati rádiót. Ma reggel viszont készültem meghallgatni az országot, a nemzetet reprezentáló első emberünket. Élt bennem a halovány remény, hogy elhangzik egy tisztázó beismerés, és ezzel pontot is tesz a talá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@dr lecsekkoltam palihd: annyira fárasztó vagy te is meg itt mindenki! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

Kihúzta a vita méregfogát: minden egyes csepp mérget ő csöpögtetett ama fogba hosszú, kitartó, bunkoid munkálkodással.
Kihúzta = vigyordiplomáciát próbált imitálni, szerény sikerrel (lásd: Piszkos Fred mosolyog...)

De mi lett volna, ha...?
- kemény-legényként üvölt: HUHH, jólmegaszondta, ilyen tököscsákót!
- fejen állt volna, és énekel: Vazze, milyen sportos, tud állni fejen, nahát! És igazán, felléphetne akár a zoperában is, olyan jó a hangja!

És így tovább... :)
@felebarát: Hehe. Ha smittecske lemond a plágium botrány miatt, akkor megeszek egy adag halászlét. Pedig utálom a halat. :D:D
Bréking: a Schmitt ügy kapcsán az Úristen elnézést kért az otromba tréfáért, kárpótlásul megígérte: megduplázza Charlize Theron Művésznőt.
@Dr. szívcsakracsaknézek...:

Azért egy dologra mégis jó volt, hogy Viktorunk széttárt ánuszrózsával kiállt a plénum elé egy vödör ajándék vazelinnel:

A néppárti képviselők úgy gyurcsányoztak, hogy csurkapista meg a vonagábor ksikutyafaszám pamutbojtok lehetnek ehhez képest.

Na, innentől a baloldali kiosztja mit kell mondani mantra szavatossága lejárt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Álhír. Én ilyet nem kértem, és nem mondtam.
@Dr. szívcsakracsaknézek...: túlharsogta magát Cohn-t is :D mekkora hangja van és hoyg oda tette magát :D

szépsége elhomályosította még CHT-t is :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"A Galaktikus Konföderáció hivatalos közleményben fejezte ki reménykedését, hogy dr Sith Pál nem számít a Föld bolygó rendszerszintű jelenségei közé."

Mondhatni: unikum! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

A garnéla nem hal, egyem meg a szívedet.
@Dr. szívcsakracsaknézek...: Akkor legalább elmondhatnánk hogy a) van egy komplett elmebeteg kormányfőnk, aki furán viselkedik közösségben, és ne menjenek közelebb mert harap.
b) az eu-ban mindenki minket irigyelne, milyen eredeti, vicces, laza csávó a miniszterelnökünk, aki úgy viselkedik mint egy gettószökevény.
:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért a rák az hall?...egyik se hall :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de olyan szaga van, borzalmas gumi állaga és halas íze. Nekem ami a vízben él és úgy kerül ki a tányérra az hal. Nem megeszem hal :D:D
@a szív fészkei:

"Káprázik a szemem a doktorságoktól!"

Kisebbségbe kerültél, mint nem doktor! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szíriuszról küldték, múltkor írtam. Rosszkedvünk telét vidámítani! Nem mindenki van el csak ChT-nal. Néha röhögni is kell. :-))

Arra ez az Izé onnan pont jó. az elnökösködést ott se gondolták komolyan.
@a szív fészkei: Vagy te is megválogatod, mikor hogy írsz alá, mint plágika. Dr-s aláírás csak törvénynek jár, minen más csak sima smitt plágia:D:D:D
@Fabius:

"Na, innentől a baloldali kiosztja mit kell mondani mantra szavatossága lejárt."

Lejárt az eddig is.

De majd elfelejtik, elfelejtetik.

És lesz még ez a lemez toplistás! :)
@dr lecsekkoltam palihd:

"...aki úgy viselkedik mint egy gettószökevény."

De hát nem úgy viselkedik most is? :)))
@Fabius: Ez olyan mint a vírus. A fidesz hülyesége és retorikája terjed. D:D
Van ellene védőoltás? Ha kimenne viktor amerikába ott is elkezdenének a republikánusok gyurcsányozni?!:D
mandiner.hu/cikk/20120117_iksz_amerikai_konzervativok_szerint_magyarorszag_jogallam

komment :DAmerikai konzervatívok, rebulikánusok élükön a Pet Robertsonnal a 700-as klubból, meg a többi szektás.. a déli redneckekről már ne is beszéljünk.. de azért üdvözítő, hogy támogatnak minket! :)
@Dr. csaknézek...: Igen, de eddig csak a határokon belül látszott. Az nem ugyanaz, mert akkor már nem megfontolt politikus álarcát venné fel magára, aki szabadságharcosokat vezet a gyorsnaszádján az orkánerejű szél ellenében. :D:D
Azért a gyorsnaszád kapitány snájdigabb mint a gettószökevény:D:D
@dr lecsekkoltam palihd:

"Jó éjt doktor!"

Bocs, mellényomtam.
Fabien dokijelöltnek szántam.
@felebarát: Feltéve, ha meg tudják különböztetni a hungary-t a hungry-tól, és ha eltalálták, akkor a hungary-t el tudják helyezni +- 50k km hibahatáron belül. :D:D
Meg most mond már, miért ne lehetnének nagylelküek szegény szorongatott hitsorsosaikkal. Ki tudja, lehet hogy e-mail címet cseréltek tavaly előtt a katolikus keresztényi törvénykezés szemináriumon semjénnel meg orbánnal. :D Nem röhög, tényleg voltak ilyenen 2010-ben. Gondolom ott tanulták meg az egyháztörvényt. :D:D
@felebarát:

"...de azért üdvözítő, hogy támogatnak minket"

Friss hír!

Az Alienek Szövetsége, az Ufonauták Társasága és a Szíriusz Zrt. egyaránt támogatásáról biztosította Magyarország kormányát! :)
@dr lecsekkoltam palihd: Őszintén, én tényleg azt nézem, mit alakítanak. Ha jó,mint a Leoka - minden női bugyingó nedvesítője a megint aktuális Titanic óta - az Aviatorban, akkor tetszik. Egyébként brrr.

Ha jó, mint Fiennes az Angol betegben, akkor ja, de egyébként nem érdekel. Ha jó, mint bármiben Robert de Niro,Dustin Hoffmann vagy Robert Redford, akkor abban a két órábana világ végére is elmennék értük. Meg a többi jóért. De amúgy nem érdekelnek, bár a férjem fiatalon és szőkén némileg hasonlított Redfordra. Woody Allenért is, naná, pláne a régi filmjeiben, pedig iszonyranda szegény de valóban!

De ha egy színésznő isteni: Meryl Streep plö, akkor érte is, mert a tehetség csodás dolog. Ezért írtam a Szeplőtlen??? Charlize-osoknak, hogy mivel láttam a nőt a nagy oscaros szerepében, elismerem, hogy zseniális.

Én Mick Jaggernek vallanám be az adómat erősen négyszemközt, mivel ugye adótanácsadónak tanult.

Ő, Sliccsége írta alá egyáltalán a 400 törvényt futószalagon (vagy futópadon)? Vagy csak idézték az aláírását, nehogy ímnhüvelygyulája is legyen a sok más címe mellé?
@dr lecsekkoltam palihd:

"Azért a gyorsnaszád kapitány snájdigabb mint a gettószökevény:D:D"

Ha a gyorsnaszádot Concordiának hívják, már nem egyértelmű... :)
@Dr. csaknézek...: Nem értem, valaki hogy lehet csak jelölt???? Mire vár, hogy nem doktoráltatja le magát? Langyosakat az Úr is kiköpi, mondja tömjén.
@dr lecsekkoltam palihd:

"Gondolom ott tanulták meg az egyháztörvényt. :D:D"

Csak folytatták a megkezdett sorozatot:
"Egy a tábor, egy a zászló, egy a ház!" :)
@felebarát: Azért kerülte Bozót Gyuri Orvbánt, mint a pestiest? Palin asszony vigye Orvbánt lőgyakorlatra Tea party után, ha úgy szeretik az ottani konzervék. Annyi eltévedt golyó van Alaszkában is...
@a szív fészkei: pestisest

Meg van a PestiESt kétségkívül. :-DD
@a szív fészkei:

"Nem értem, valaki hogy lehet csak jelölt????"

Nem schmitti értelemben jelölt. :)
@Dr. csaknézek...: Nü, mondtam, hogy Szíriusz mi vagyunk, csak máshol.
@Dr. csaknézek...: Ja, van aki ezek után komolyan hajt? Mikor lehet szerezni?
@Dr. csaknézek...: nem teljesen jól plágizált...még másolás védelem alatt áll :D
@a szív fészkei: 500 a kis ezer a nagy doktori..djere ocó van szok
"Orbán az EP-ben védte magát" (HVG)

No, ez egy tök precíz megfogalmazás!
Mert valóban magát védte, nem az országot.
Mint ahogy nem az országgal, hanem Orbánnal kapcsolatban fogalmazódtak meg a kritikák is!
@Dr. csaknézek...: nincs igazad...el lesz fenekelve CHT...hoyg mondhatsz ilyet, egy mindenkiért, mindenki ő érte, kivéve mikor a hazát támadják, ami valójában ő...szóval..na csssss

megvonom a doktoridat
@a szív fészkei:

"Ja, van aki ezek után komolyan hajt? Mikor lehet szerezni?"

Nem fejtette ki bővebben.
@d fele doktor fele barát r: kéne csinálni egy cohn benedicteset is, hoyg nincs a teremben :D
@d fele doktor fele barát r:

Diszerdáció" :)

Esküszöm, Plagi bá' Fülig Jimmy reinkarnációja helyesírásilag! :)
@a szív fészkei: Leokát érdemes megnézni a Téglában, Eredetben, Véres gyémántokban. Nem a titanicos nyálgép, messze nem. Vagy a szabadság útjai, az nagyon ott van, ott tényleg annyira jó, hogy elhiszed, meg fogja ütni kate winslet-et.
Fiennes isteni Voldemortként, bármennyire is elcsépelt, aztán ott van még az elszánt diplomata, Egy kapcsolat vége, Anyegin.
Rickman: Szívből igazán, the search for john gissing, egy csoda teremtése, hósüti, váltság nobel-díj, ezek mellett a klasszikus potter sorozat, az értelem és érzelem is. :D:D
Meryl Streepet szintén imádom, olyan ő is mint egy kaméleon, ahogy de Niro is. Charlize-nak is nagyon ott vannak a filmjei.
@d fele doktor fele barát r: Copy General már vérkomolyan kikérte magának, hogy ezzel egy lapon írják le a nevét! árt a cég imázsának!!! Egyenlítő blogot keresték meg ezzel hivatalosan. egyenlito.blog.hu/2012/01/17/a_copy_generalt_serti_schmitt_pal
@Dr. csaknézek...: De annak a kapitánya is úgy hárít, mint viktor. Biztos nem ő vezette?!
Annak idején a hajam téptem, mikor nagy büszkén elmondták, hogy elmennek keresztény törvényalkotást tanulni a katolikus egyházhoz. Rossz viccnek tünt, pedig komolyan vették a leckét és ezt láthatjuk is jobbra meg balra meg középen meg a pápai leiratokban az iskolákban.
@dr lecsekkoltam palihd: Igen, a Téglában, abban nagy volt. elismerem jó, ahogy a Brad Pitt is sokban. Akit imádok - de nem férfiként - az Roberto Benigni, aki most nem tudom hová tűnt sajna. A Jarmusch-filmekben eszelős, na.

Én nem vagyok ilyen nagy mozis, mint te, szóval sokat nem láttam, de most hogy vettünk szupi tévét, majd rágyúrok. :-D Múlt héten láttam egy 74-es filmben Lenny Bruce-ként Dustin Hoffmannt. Uramisten a pasi! Hihetetlen menyi jó színész van arra! De nekünk majd terem sok Szamóca.
@dr lecsekkoltam palihd: ledoktorálsz :D én is lépek, mert nem találom, hol lehet olyan mémeket készíteni :(
@dr lecsekkoltam palihd: Neked is, álmodj az összes őrstagoddal. Jó mozgalmas lesz! :-))
@d fele doktor fele barát r: és miért akarna bárki józan a főváros belvárosában élni bérlakásban minimálbérből? :) ja, hogy van 1,5-2 millió kretén (vagy sokkal több), aki szerint ez normális? az Újvilágban is mindenki Manhattanban bérel lakást minimális keresetből, nem? alanyi jogon :D
@Pantagruel: mi a baj :D? normális, nem?...nem akarsz annyit utazni, akkor keresel a munkádhoz közeli ocó albérletet
@dr lecsekkoltam palihd:

"De annak a kapitánya is úgy hárít, mint viktor. Biztos nem ő vezette?!"

Ezt már nem doktor :) szív fészkei is felvetette... :)

"keresztény törvényalkotást": ez jól hangzik, csak ilyen fogalom egyszerűen nincs!
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy muzulmán űrhajózás, semmi köze a két dolognak egymáshoz.

Egyházi törvényalkotás viszont van.
@d fele doktor fele barát r: Ja ezt írta meg tegnap Tóta. Sodika az egyik mértékegység a keresztény erkölcsre. Amit nem ért meg Európa, csak Orvbánék, mint hallhattuk tegnap..
@a szív fészkei: az a banda, amelyik a zasztal túloldalán üldögélt az egy ragyogó keresztmetszete a magyar hatalomnak, egy őrült simlis hatalmi tébolyban szenvedő, két closetgay, egy függetlennek álcázott szélsőjobbos, és egy zseni aki képes egy zsebkomputeren vonatozás közben alkotmányt írni, amit persze el is fogadnak, azaz a hiteligénylők akik géppisztollyal és T34-gyel mennek a bankba a hiteligényt benyújtani
@Pantagruel: mostmár Magyarországon mindenki alanyi jogon kisdoktor elől hátúl...ez az a fajta doktorság amit semmilyen normális országban vagy egyetemen nem fogadnak el a Ba, Master és a PhD után van az akadémiai doktor az egyetlen aki kiírhatja, sőt a jogászok sem jogosultak kiírni de lehet őket dottore-nak szólítani de ugyanúgy a mérnököt és közgazdát is, mert a teljes egyetemi diploma az minden más felsőfokú végzettségtől megkülönböztetendő jogot ad -tiszteletből, megegyezés alapján- az egyetemet végzetteknek és a medical doctor köteles kiírni, hogy MD azaz alapfokú gyógyító az egyetlen aki történelmileg doktor...:)))))))
mi a véleményed? lesz valami eredménye ennek a szeánsznak? vagy egyszerűen az lesz, hogy a Kedves Vezető nem kap egy buznyák vasat sem márciusban amikor esedékes a törlesztés és lefektetik föltörölve vele a padlót? vita nélkül
@d fele doktor fele barát r: hát ezzel a pofával nem véletlen, hogy sem buzi sem heteró kapcsolatokat nem tud marad neki a kiveréses és kurucos nedvesített trutyizott...szép magyar jövő...meg jelen...még jó, hogy anno ez nem lehetett mert nem lehetett levélben elküldeni sem táviratban, maradt az élő előadás vagy felállt vagy nem vagy benn volt vagy nem...a kutyák meg csaholtak
@Rodeo36: nem dolgoztam kulcoldon, de itthon most ugy tunik az a tendencia, h a ket kezi munkas a nem diplomaval rndelkezok masodrangu polgarok, akkor vagy valaki ha van diplomas. Teljesen mindgy mi az, mert erteke szinte nulla de van :( remelem visszajon az, hogy ha a paraszt nem szarik a nemes nem eszik. Amikor jo dolog lesz meg peknek, autoszerelonek lenni. Nem csak fehergallerosnak
jah es tegyuk hozza, hohy az orvosoknal es a kezdo ugyvedeknel ketszer haromszor is jobban kersnek
Fabius térden állva könyörgöm máskor NE rakj a bejegyzés címébe multiknál első körben letiltott szavakat (pl. szex) mert kurvára nem lehet így hozzáférni :(((((
@pom pom: top-memes.com/

keresd meg itt
@Rodeo36: szóhoz sem tudok jutni. :) nem követtem a teljes vitát, fél szemmel-füllel sasoltam-kagylóztam, most, hogy már aludtam is rá, így hirtelen annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ellentétben Hohenzollern spritzen sprutz und Morgen:

www.youtube.com/watch?v=ig0RC4Es2c0
@Rodeo36: Ez pontos, talált, süllyedt. (vele mi is)
@Pantagruel: Erősen Besenyő Pista bácsi népe lettünk. Már semmi se noooooormális.
@Prof. Dr. csizsikpizsik:

Kéne egy lista ezekről a szavakról, mert fogalmam nincs mit tiltanak.
@Fabius: Mindenhol más a szórás, attól függ a góré mit látott már egyes renitensek képernyőjén :)
De a szex/sex alap és minden szókapcsolata (az uniszex póló ugyanúgy letiltott mint a leggányabb pornóoldal, pedig ugye ég és föld), és általában a legismertebb kifejezések (nem mintha Te nagyon beleszőnéd azokat a címekbe:)
@Prof. Dr. csizsikpizsik:

Rendben, igyekszem erre figyelni :-)
No most akkor lehet hibajavítózni az összes NENYI-t!

Mer' a pallynk sajnos doktorként írta alá.

Nemzetgazdasági, spórolós okokból tartsa meg a Dr-t. Mi pénzbe fájna mindenhonnan levakarni:(((
Lassan már csak az a kérdés maradt, hogy kitől nem lopott a nemzet motorja.
@Dr.csőrike:
Tőlem nem lopott Páleszünk! Jó, az enyém programozás volt, Clipperben, de attól még tekinthette volna azt is törzsanyagnak... :))
Egyébként akkor apránként hány oldalt is sikerült Palikának összedobnia?
Mert ugye 215 oldal volt
- 180 bolgár cuccos
- 17 deutsche cuccos

A végén kiderül, hogy vannak olyan ecceri istenbarmai, akik szerint 18 oldal bőven elég kell, hogy legyen egy kisdoktorihoz!
Aki kételkedni mer ebben az pedig a HAZA ELENSSÉGGE! Paleszosan mondva... Szégyen! :)
@Dr. Boli Ch.T:

Azért az sokat elárul, hogy kivizsgálni nem nagyon akarja senki:

m.index.hu/belfold/2012/01/21/senki_nem_akarja_schmitt_dolgozatat_vizsgalni/

A nyilvánosságra hozott részletek után csak egyféle eredmény lehet, ennek kimondását nem akarja felvállalni senki. Lassan oda jutunk, Palizátornak legkevésbé kínos a lemondás lesz.
@Dr. néma bárány J.László opponense: hallod-e a másik blogon mán van j. lászló boyfriendje is :D
@d fele doktor fele barát r:

Mondtam én, hogy J.László buzi, azért rí siffer után :-D
süti beállítások módosítása