Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.29. 05:28 Fabius

SkiccPali az Index trollja?

Címkék: index fidesz imf troll schmitt pál

Közeleg az év vége, de visszatekinteni egyelőre nincs idő. Legfeljebb arra szakíthatunk egy keveset, hogy odaítéljük a Magyarország Legkreténebb Megnyilvánulója Érdemérmet az arra rátermettnek. Sokáig a sértett hisztijében fikalufit eregető Kusza Szem vezetett az IMF-hez intézett: gyakoroljatok önkritikát wazzeg! - kiszólással, de év közben komoly versenytársat szerzett a Thomas Meliát lekijafaszozó dajcstomi személyében. Eldőlni látszott az öldöklő küzdelem, de az igazi sportember az utolsó pillanatban is képes hátulról becsúszva elkaszálni a már-már gólörömmámorban fürdőzőket.

A tévétornászasszony férje, - akit mi csak SkiccPaliként vagy a Nemzet Tollaként ismerünk - bizonyította, hogy mennyire csapatjátékos, és mennyire nem lóg ő ki semmilyen sorból. Messze földön híres diplomáciai érzékének csodájára jár a fél világ, simulékony modora és kommunizmustól orbánizmusig terjedő alkalmazkodóképessége teszi őt méltóvá Magyarország képviseletére. A megnyerő külső vérbeli profit takar, aki méltósága teljes tudatában képes kilökni magából akár az amerikai követség fogadásán a kritikák hallatán: a kutya ugat, a karaván halad.

Mit tehetett volna, ha a kormányunk félhivatalos álláspontja szerint ezek az imperialisták csak ezt értik? Végülis a gatyáját is letolhatta volna, és farpofavillantás közben, annak észventúrás tárogatásával is elmondhatta volna mit is gondolunk a velünk szemben kritikát megfogalmazó nagykövetasszonyról, a levelezésével Kedves Vezetőnket zaklató külügyminiszterről, és az oktondi Nobel díjas tudálékoskodásáról.
Micsoda egy vérbeli őskuruc ez az ember! - mondhatnánk, ha nem rémlene fel emlékeinkben ugyanez a karavános szólás, más környezetben. Közéleti blogokon nem ritkaság a mundérvédő címlaptroll, aki kizárólag címlapos írásokat látogat, de ezek között is kiemelkedő teljesítményt nyújtott az egyik: a kormányt kritizáló posztok alatt a nyáron hétmilliónégyszázhuszonhétezerötszáztizenhatszor írta le: a kutya ugat, a karaván halad. Ezért bennem gyanú horgadt, és megkérdezem:

- Csak nem te vagy a popocatepetl néven kommentelő félhülye, Palikám?

Ha igen, nem baj, legalább egy van köztetek aki elmerül az internet világában, megmártózik a mocsárban amiben oly élvezettel fürdőzik dajcstomi, és amit borzalmasan iszonyodva szemlélnek messziről a többiek. Hasznos, ha otthon vagy a szájber térben ilyen vészterhes időkben, mikor a világ legjobb hekkercsapata fenyegeti a hónaljszagú munkával összeerőlködött rendszert. Ez megmagyarázza hol sikerült magadba szívni a hejje sírás sajátos formáját, hol sikerült összeszedni a leglekezelőbb beszólásokat, és hogy miért nem tudtok hiba nélkül idézni a Himnuszból.

Kifordított országban nem számít ez furcsának, sőt. Ott, ahol nem mi kívánunk a Mikulástól, hanem ő olvas fel Orbánnak kilométer hosszú kívánságlistát, mielőtt a fejünkre omlik ez az egész januárban, semmi meglepő nincs ebben.
Szerintem vita nem férhet hozzá, hogy ezért a teljesítményért neked jár a Magyarország Legkreténebb Megnyilvánulója Érdemérem, fogadd tőlünk el nem múló hálánk jeléül. Innentől elfogadjuk és természetesnek vesszük, ha az újévi köszöntőben halványan, méltósággal zsidózol is egy picit.

 

237 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr203503430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Rodeo36: Ebben igazad lehet: szétverni a liberális Budapestet! - ez a parancs.
@Rodeo36: igen, ez mar nekem is atjott, hogy orban es a fidesz priorizalt celja bp megbuntetese a folyamatos renitenskedesert....

LEGYEN BUDAPEST KULON ALLAM!

:-)
Az éhségsztrájkolók a következő évek magyarjainak prototípusai. Csak nem sztrájkolni fognak. Budapestet pedig meg kell büntetni. Szerintem már meg is tették, Tarlóssal, Dörnerrel, Csurkával.
A legkeményebb hüjeség(azért is pontos j-vel.) a tűzveszélyes koszorú. Ők maguk csinálnak hírt és szenzációt a sztrájkolókból.
A hírtévés Terminátor arcúnak aki I. Győzelemmel készített riportot láttam a plakátját. "mindig tudja mit kell kérdezni" (lehet nem pontosan így). Olyan jó kedvre derültem. Ő az etalon, a hiteles, az egyszeri.
Közben az egyetlen nézhető kultúr-riporter az Alinda lekerült mindenhonnan. Lehet a vezetékneve miatt?
Most nézem, hogy a Duna tévén van egy Giro-Szász. Ő véletlenül nem pukkantószájú rokona?
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Hosszú, de érdekes és talán benne van, miért utálja Orvbán és az ő vezette jobboldal a fővárost:[..]"Ady Endre itt olyasmit ír le, amit versben ilyen egyértelműen sehol: „Itt két fajtátlan s egyformán idegen fajta szeretkezik egymással... Itt egymást fojtogatva a szerelemtől, vagy új népet produkálunk, vagy pedig utánunk az özönvíz... A kultúra és a továbbmenés tehát a Balkán-fajták közé ékelt korcs magyarság számára: a nem éppen tökéletes, de hasznos zsidóság.” (236–37.)
Új népet produkálni a zsidó néppel együtt.
Volt a magyar történelemnek egy évszázada, amikor mesébe illő lehetőséget kapott a sorstól. Nem tudott élni vele. Ez a korszak 1849 nyarától, a zsidó emancipációtól 1944 tavaszáig tartott. Ez a zsidósággal való együttélés korszaka volt. Amikor Magyarország menedék, a létbiztonság szigete volt (súlyos kivételek ellenére) a kelet-európai zsidók számára. Akik tömegesen jöttek is ide, és bőségesen megfizettek a befogadásukért. Ahogy Ady írja a Korrobori-ban: „megcsinálták nekünk Budapestet, s mindazt, ami – talán? biztosan – nincs is, de európaias és távolról mutatós...” innen: www.holmi.org/friss/17.html
@a szív fészkei: és ezt hallottad már másik változatban :D előkészítése volt, majd Izrael áttelepülésének.. :D bár akkor még nem is létezett :D

másik meg, állitólag én nem tudok róla, de több helyről hallottam, hoyg vannak üres lakótelepek, társas háázak, amiket fegyveres őrök védenek és körbe vannak keritve...és valakik fogadására épült...
@felebarát: bakker, ezt az összeesküvés elméletet, ma már másodjára hallom, felemlegetve mellé, a vezényló tábornok sorozatos és hipertitkos látogatásait az annyira utált közelkeleti szent földre, ebbe szőtték bele az én kérdezett embererem is ott fenn
@Cirbi: tudod mit jelent mag hogy összeesküvés elmélet :D annyira valószinű, hoyg hitessük el, hoyg összeesküvés :D
Roubiniék 2012-es magyar bukással riogatnak
2011. december 29. | 14:38

A kormány szokatlan gazdaságpolitikai intézkedésekhez történő ragaszkodása, valamint az, hogy tévesen reménykedik abban, hogy a nemzetközi szervezetek feltételek nélkül adnak hitelkeretet, továbbra is akadályokat gördít az IMF-tárgyalások folytatása elé - értékelik a legutóbbi magyarországi eseményeket a Roubini Global Economics elemzői. A neves közgazdász professzor, Nouriel Roubini nevével fémjelzett elemzőház szakértői szerint jövőre két választási lehetősége lesz az adósság megújításával küzdő magyar kormánynak: vagy elfogadja az EU-IMF-páros feltételeit, vagy kitart a gazdasági szuverenitás mellett, ez utóbbival azonban az állam fizetőképességét kockáztatja.

www.portfolio.hu/gazdasag/roubiniek_2012-es_magyar_bukassal_riogatnak.160645.html
@Rodeo36: az az oldal túl olyan infót is tartalmaz ami jelen pillanatban nem tűnik fontosnak, a stratégiát és a hátteret keresem, hogy mit tervezhet a meglévő portfoliójával:

"Az elemző arra is kitér, hogy a kormány elutasító magatartása újabb forintgyengülést válthat ki és felerősítheti a finanszírozási kockázatokat a 2012-es évben. Ha a kormány végül úgy dönt, hogy nem állapodik meg egy újabb IMF-hitelkeretről, akkor a piacok várhatóan befagynak, ami felveti a likviditási válság bekövetkezését - mutat rá a szakértő, aki azt is megjegyzi, hogy a külföldiek magyar állampapírállománya igen magas. Arra is felhívja a figyelmet, hogy második félévben tapasztalt vásárlása mögött nagyrészt a Franklin Templeton Investments amerikai nagybefektető áll, ami jelenleg megközelítőleg 1000 milliárd forintnyi magyar állampapírt tart a kezében. "
@a szív fészkei: hihihi, jó rendrakást - van jobb, kivárni mikor únja meg!Olyan nem volt,hogy egészet, idő után magáét rendbetette! Hogy milyen képet vágott? - nem részletezném. Okom volt rá.
Ha már mást nem tudunk, pótcselekvésnek tökéletes a feljelentgatősdi, akkor biztosan nem lesz csőd....ehhh...

Oszkót és Verest is érinti Budai Gyula újabb feljelentéseMTI|[origo]|2011. 12. 29., 12:32|Utolsó módosítás:2011. 12. 29., 13:58|Címkék:Budai Gyula, Oszkó Péter, Veres János, feljelentés, privatizáció
A jövő év elején tesz feljelentést a Malév privatizációja és visszavásárlása ügyében Budai Gyula. Az elszámoltatási kormánybiztos szerint az ügyben Veres János és Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszterek az érintettek.

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111229-oszkot-es-veres-is-erinti-budai-gyula-ujabb-feljelentese.html
@felebarát: Hogyne jönnerk, hová máshová, mint ide, ahol úgy szeretik őket? Ady is megvették, láthatod. :-)) Mi ilyenek vagyunk. Megvesszük Clintonnét, a NYT-ot, a FAZt, Kasza Lászlót, a svájci lapokat, hogy azt írják, amit mi diktálunk hazugul és mellékesen letaroljuk az országot. Amit szegény hülye Ady delíriumában kis ideig európainak látott, legalább fővárosi szinten. Majd a jó hazaffyak mindjárt jönnek és megmondják, hogy ez gyarmatosítás volt és van és lesz...

Amúgy pedig tegnap voltunk épp egy nagyon elegáns lakóparkban Óbudán. Őr védi (nem tudom, van-e fegyvere), szinte üres, alig páran lakják. Mert képzeld el, nem adták még el a kégliket, tehát üresen várják a jövendő vásárolóikat. Ilyen sátáni dolog ez. :-)

Állnak a házak esetleg máshol is így üresen-őrösen, mert valakik befektetésként megépítették még a válság előtt és védik is őket, mielőtt az édes habtiszta nép elhordana abból minden mozdíthatót.
@felebarát: volt laktanyák, munkásszállók tényleg vannak,s őrzik is őket... Hogy minek is? Fene se tudja, de, hogy nem a hajléktalanokat szállásolják el bennük, az fix. Pedig azért kicsit fűtve jobb,mint a "kiverünk még a parkból is" megoldások. Lehet lecsukatni napi 8-10 ezerért , nem azok fizetik, akik kitalálták..... Jó abbahagyom, mert messzire vezet.
Megint sikerült magunkra vonnunk a világ figyelmét
2011. december 29. | 13:41

A nemzetközi piacokon zajló viszonylag csendes kereskedésben nagy visszhangot kaptak külföldön a magyar állampapíraukciók eredményei. A Businessinsider írása a mai hároméves kötvényaukciót hozza fel példaként egy igazi "besült" kibocsátásra, míg a CNBC gazdasági hírcsatorna címlapján számol be a csalódást keltő adatokról.

www.portfolio.hu/gazdasag/megint_sikerult_magunkra_vonnunk_a_vilag_figyelmet.160640.html
@anyósnyelv: Ne is mondd! :-D Miket léptem én is meg kétségbeesésemben... De jön a szülinapja mindjárt, nem cseszek ki vele most - perpill csak magammal.
@Cirbi: Budai Gyula ellen is tegyen már valaki. Ha másért nem, esztétikai rendbontásért, amit a fejével végez!
Kariaji tőle szeretettel, jövőre lehet örülni neki: www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111229-par-szazalekkal-emelkednek-jovore-a-rezsikoltsegek.html

Amúgy Skicc Pali nemcsak az Index, de a Haza Trollja.
valamit kavarnak, remélhetőleg nem szegnek szerződést, mint a bankokkal

Megfontolandó ajánlatot kaptak az orvosok
Index/MTI
2011. december 29., csütörtök 15:48 | Tweet Email A teljes orvostársadalmat érintő alapbérrendezésre vonatkozó ajánlatot kaptak a Magyar Rezidens Szövetség vezetői csütörtökön Szócska Miklós egészségügyi államtitkártól.

index.hu/belfold/2011/12/29/megfontolando_ajanlatot_kaptak_az_orvosok/
oops, miről is beszéltem az elöbb????

Címkék:finanszírozás,államháztartás,költségvetés,beszállító
Év végi nagy költekezésbe fog az államBaksa Roland|2011. 12. 29., 15:57|Pár nappal év vége előtt a kormány eltöröl egy takarékosságra szorító rendeletet, a Nemzetgazdasági Minisztérium arra biztatja a minisztériumokat és költségvetési intézményeket, hogy még idén amit csak lehet, fizessenek ki a szállítóiknak, mert 2012 nehéz lesz.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20111229-ev-vegi-nagy-koltekezesbe-fog-az-allam.html
Nekem is popocatepetl ugrott be elsőnek erről a karavánozásról!
Viszont ő nem lehet az álamfő, mert ahhoz túl jó a helyesírása.
@Virág et.: lehet, begepeli egy wordbe mielott bekopizza ide..;-)

itt megteheti, de az alamfoi latogatas elso alomasan csak egy tollat kapott:-D
@Cirbi: Hess kifele a szétrobbanó taknyos fejemből!
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: És kaja után, amikor az agyból minden vér leszáll emésztést segíteni a gyomorba...
@a szív fészkei: szerintem a ver csak felnez neha a koponyaurbe, megjegyzi, hogy megint sincs semmi dolga es megy tovabb..:-)
@a szív fészkei: megfertőztél, fáj a torkom, micsoda biohazard van nálad? :-)
@Cirbi: Sajna, nekem is így kezdődött három napja. Nyeltem azonnal, Neocitránt, aztán az Aspirin komplexet, a Strepsilst, de kész: támad a takony-köhögés-fejfájás kombó, nem úsztam meg!

Jobbulást, sajnállak. Valami kórság kering, nekem az uram hozta, semmit nem tud megtagadni tőlem!
@a szív fészkei: pálinka :D azt jó van :D akár inhalálni vagy öblögetni vele :D
Kicsi babák, egyem a zúzájukat! hvg.hu/itthon/20111228_szolgalati_auto_sofor_orban_kormany#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_12_28

Ha azt mondom, hogy a kurvanyjukat úgy petőfisen, akkor klasszikust idéztem vagy káromkodok itt felelőtlenül??
@felebarát: Utálom, sajna, ennyiben sem vagyok magyar. Pláne nem főzöm... Csak tyúklevest.Remélem, az Újházy helyreráz kicsit majd.
@a szív fészkei: lehet szeretni és utálni..de tény és való segít :D

meg ajánlott sok sok vizet inni és borocskát :D
Már ne rágjátok tovább véresre a kétségtől a körmötöket, aláírta hvg.hu/itthon/20111229_schmitt_koznevelesi_torveny
"A nap képe: Orbán leállíttatta az éhségsztrájkolók kivégzését. Drasztikus lépésre szánta el magát Böröcz István az MTVA ellen tüntetőkkel szemben. A miniszterelnök az utolsó pillanatban lépett közbe."

"Bejgli evéssel válaszol a kormány az éhségsztrájkra. Az MTVA előtti demonstrációra válaszul a kormány és az MTVA vezetői bejgli evéssel és töltött káposztázással válaszolnak."

heccelik a demokratákat... kivégzés... és beiglizabálás... (hírcsárda)
nol.hu/gazdasag/az_arfolyamveszteseg_megosztasat_keri_lazar_az_erstetol

Ezt még nem láttam itt. Lehet, hogy figyelmetlen voltam, de megér egy duplázást. Ez ugyanis csődöt jelent, valamint azt, hogy soha, senki nem ad ezeknek egy büdösfillért se többet. És szeretnék visszautalni rögtön Lázár ominózus félmondatára, hogy majd visszajön az IMF, hisz nálunk van a pénzük. Igen, faJankó, és titeket meg a taknyotokon fognak kicsúsztatni nagyon messzire.
@szerénységem: hány ezer devizahiteles van, hányan tudtak előtörleszteni, hányan fogják ezen felbuzdulva ugyan ezt csinálni, hányan fognak bedölni, hány eladhatatlan lakás lesz, hány milliárd fog megint füsté válni, hány évtized kell, hogy magunkhoz térjünk, és mennyi idő amíg ezt a hitelességi deficitet feldolgozza az ország.....

ez a cím jobb lett, beszédesebb:
www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/lazar_ultimatumot_kuldott_az_erste_banknak.160655.html
@Cirbi: érzésre ez tudod, mi..megpróbáljuk kicsiben, ha bejön..akkor a teljes államadósságot, amjd a bankok viszik el :D
@Cirbi: A kétharmad ezt akarta. Nem tudom, miért sopánkodsz. :-)
Mellesleg ez egybevág a magyar pénzügyi műveltséggel, hozzáállással, és úgy általában a magatartással, amit mindenhol tanúsítunk. A piacon, a taxiban, a kocsmában fizetéskor, a számlaadáskor, az abc-ben, az adózásnál, a sorbanállásnál, az élet minden területén jelentkező átverésnél, inkorrektségnél, sunyiságnál, ügyeskedésnél, taplóságnál.
Ilyenek vagyunk, ezzel kell főzni.
@felebarát:

Ha Oszkó nyilvánosan vág vissza Budigyusznak, asszem azt hívják borzalmas beszopásnak :-D

Ezek még mindig nem tanulták meg, hogy Oszkóékkal szemben legcélszerűbb lapítani, mint szar a gazban.
@Cirbi:

Álmodik a lézernyomor. Szerintem az Erste elhajtja a francba. Ha mégse teszi akkor az önkormányzatok és az állam hitelezése megszűnik Magyarországon.
@néma bárány: Márpedig - ahogy most értesültem - Lázár már kötelezővé tette a vásárhelyi köztisztviselőknek, közalkalmazottaknak, akiknek a munkáltatója az önkormányzat, hogy az Erstétől menjenek át a bivalybasznádi takarékszövetkezethez. (Állítólag öt éven belülharmadszorkötelezi őket bankváltásra)Hogy mi lesz az eddigi banki kedvezményeikkel, személyi hitelkeretükkel, stb, az rejtély.
@szerénységem: lehet ezt tervezték, már évek óta??? néhány hónap, és ki lehet írni: ország akciósan eladó, csak az a kérdés ki fogja megvenni....
@szerénységem:

Lázár nem kötelezhet senkit ilyesmire munkáltatóként sem. A vásárhelyiek hülyék ha ráhagyják. Ha ki akarna rúgni érte akkor simán belengetném, hogy a sajtót telezengve vinném a munkaügyi bíróságra, és mittom élőben nyomnám a kontentot a twitteren.
A világ 3 legfontosabb íratlan szabálya:
1.
2.
3.
@néma bárány: munkaügyi bíróság, amikor a mindenható főbíró aki haveros, pont ott "alkotott", szerinted?
@Cirbi: még tanulmányozom az ultimátumot, de a röhögéstől (?) nehezen megy.
Hogy mi lesz ebből?

Ja! És nincs bankom!
@néma bárány: Annyival kiegészítem, hogy ha mégsem hajtják el, akkor napokon belül sok ezer hasonló tartalmú levél fog landolni szeretett bankjainknál!

A következményeket fel sem merem becsülni!
@Cirbi:

Ebben az esetben a munkaügyi bíróság mindenképpen beszopós, Uniós jogot egy ilyen tyúkpernél nincs az a hülye aki lábbal tiporna Lézer puszta hiuságáért.
@Tűzfal: és akkor chf=490 eur=600, közszolgák nuku píz, argentina rulez, utánunk a vízözön...
@Tűzfal:

Ebben az esetben az amit mondtam: megszűnik az önkormányzatok és állami intézmények hitelezése. Oszt jónapot.

Amúgy Barroso személyesen kúrná Orbánt seggbe egy ilyenért kb.
@Cirbi: Erre is van megoldás.
Teljes vagyonelkobzás 20 évre visszamenőlegesen meghozott törvény :)
(kéretik nem ekézni ezért! Hadd remegjenek kicsit, ha belegondolnak valaha is!)
@néma bárány: Ez utóbbit akkor is megnézném, ha a hasonló tevékenység hányingert kelt bennem! :)
Még egy dolog.

Nem írtam volna le, ha ezt most nem olvasom.

Ma egy barátom tanácsot kért.
Mi a véleményem arról, hogy:
- befektetéshez kötött életbiztosításokat kötött a gyermekeinek.
- azt beszélik, hogy a kormány ezeket a megtakarításokat fogja legközelebb lenyúlni.
- most este már nem mernék ebben a témában semmit sem mondani!
2011. december 29., csütörtök 19:55 Nagy László Nándor
Végtörlesztés: Végevan - A kormány elvesztette realitásérzékét?
Lezárul − ha lezárul − a végtörlesztés sztorija, pénteken lehet utoljára leadni az igényeket a bankokban − talán ez a határidő volt az egyetlen, ami nem változott az elmúlt negyedév során az intézkedéscsomagban

www.napi.hu/magyar_vallalatok/vegtorlesztes_vegevan_a_kormany_elvesztette_ralitaserzeket.506311.html
megmondom frankon, ez nekem egyre jobban tetszik...:-)

innen mar nincs visszaut a fidesznek. ennyi. 2012 januar 1. lesz a fidesz agoniajanak elso hivatalos napja:-D

hosszu lesz es nagyon fog fajni.
nekunk is, de legalabb mi is tanulunk belole:-)

es e vegen kimerulten, de ott fogunk allni a politikai hullaik felett egy-egy politikai benzineskannaval:-)

en hozok politikai gyufat is:-D
@Cirbi: ez durván 343 milliárd HUF jelenlegi árfolyamon és a régin 243 milliárd kerekítve nem számoltam költségeket és járulékokat amiket ilyen esetben felszámol a bank és annyit amennyit nem szégyell, a különbség 100 milliárd HUF, ma...ha változás lesz holnap akkor nem érvényes és nem lehet mozgó árfolyamon fix szerződést kötni vagy kiröhögnek... tehát a lézerke akar -ha megosztják 50-50%-ban 50 milliárdocskát kapni semmiért ez országosan lehet ennek 100x-sa azaz 5000 milliárd HUF...ez már háborús ok is lehet...jó kis vita lesz de mialatt vitatkoznak a magyar hajó elmegy azaz a gyors'naszád elsűllyed kb. január 5-ig 2012-ben!!!
előzőmhöz megjegyzés: azt írja a fáma, hogy 342 milliárd aktívum van ma a GDP/GNP-n de a törlesztés márciusban esedékes ami így -ha addig Magyarország nem nyer a lottón- nullázható és kijönnek a számaim a magyar kötelezettség 2012-re 14000 milliárd amiben a veszteségek és elbaszások is benne vannak és ehhez jön a 21500 milliárd évre eső része amit ha nyugodtan számolunk -hisztéria nélkül- 2012-re csak kötelezettség cca 5500 milliárd de ezt mai árfolyamon ha árfolyam változás lesz és lesz a matolcsynéférje költségvetésében a EUR 299-re van számolva a megemelt méretben de ma már 312 és emelkedik ami azt jelenti semmi sem igaz tehát lehet 5500 milliárd és 7000 milliárd között bármi a GNP/GDP 14000 milliárd körüli ami azt jelenti a fele le van kötve növekmény nem lesz mert....csak ezek ilyenek tehát az ország finanszírozását a GDP/GNP feléből vagy kevesebb-ből kell megoldani ami lehetetlen hacsak nem esik pénzeső hó helyett
Ha szerencsénk van, elmenekülnek a felboruló szarral rakott szekér bakjáról, és lesz a mellényzsebben egy beszámítható kormánynak való csomag az EU-nál.

@anyosnyelv: élsz még?
@Rodeo36: Valamiért csak odakerült a polgármesteri meg képviselői székbe, most már látszik, hogy a nagyfokú gátlástalanság segítette a karrierjét. Orbántól már kapott egy kis pénzt, most a bank jön, amelyiknek tartozik, hiszen az IMF-es megjegyzéséből is látszik, hogy meg van győződve róla, hogy mindenki ezer örömmel ad neki megint pénzt a kedvteléseire. Ilyen nagystílűen kell élni az életet, nem elaprózva.
@legeslegujabbkor: ezek a multat a jelent de legfőképpen a jövőt költik el anélkül, hogy egy fillért meg akarnának termelni ahhoz, hogy visszafizessék...mintha valami lottó nyeremény lenne úgy kezelik...a lovasiskolája meg a többi "ügylete" sem termel tulajdonképpen semmit hanem költ és főleg hitelre...ezt kellene megakadályozni...szerintem 2100-ig -ez a legkevesebb- eladósítják az egész országot
Halihó... Ilyen ország nincs! Pofátlan Lézer csávó (tényleg viszket a mancsom a feje láttán) szimplán megzsarolja az egyik bankot. Gondolom a bank kényszerítette, hogy kötvényeket bocsásson ki a város.
Szerintem pedig (jogászok nyugodtan kijavíthatnak) itt szimplán a polgármester részéről egy "kis" hanyag kezelés és a közvagyon eltőzsdézése áll fenn... Remélem rövidesen majd neki is bíróság előtt kell felelnie nagy vagyoni hátrány okozásáért.
A mocsok életbe, hogy ennek mekkora vastag bőr van a retkes pofáján!
index.hu/belfold/2011/12/29/lazar_az_arfolyamveszteseg_megosztasat_keri_az_erstetol/
@Rodeo36: Most már hitelre nem fog, mert senki nem ad neki, csak a mi megtakarításunkat veheti el, de ez mikor érdekli őt, amikor az agyában nagy betűkkel az van felírva, hogy "ez a 2/3-dal jár nekem". Azért erre a körre az Erstével kíváncsi vagyok, szeretem nézni a csalódást egyes közszereplők szemében. (Orbán aztán felszántatja a bank helyét is)
@felebarát: Beadtam a derekam, ágyaspálinka előtt kapituláltam. Brrrrr, ugyanolyan szarul vagyok, most főzöm a hagymateát.

Nem tudom, még mit fogok elkövetni magam ellen.:-))
Amikor kikezdik kisköcsögöt... :))
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=Ko_LazFnTus&NR=1

Viktorka elmondja, mit is fognak csinálni... Tessék, igen, meg is tette! Hazudott éjjel, hazudott nappal! Olyan szép, ahogy a sok fidióta ott csápol... Istenem, megható... Remélem voltak már páran kurvaanyázni a Parlamentnél a napokban...
www.youtube.com/watch?v=CLCokYTDNnU&feature=related
@legeslegujabbkor: mint szívemcsücske írja, a lézerke eltőzsdézte a kötvények ellenértékét és most a teljes veszteséget a bankkal akarja megfizetni, mi az neki 100 milliárd HUF krixkrax és már kapná is ha félre tuggya kapni a tökfejit mert a szekerce arrafelé száll...mint a győzelmi zászló...egyébként nekem az teccik kurvára, minő gabanc van a Kunigunda uccában pedig csak kettő embör nem több kezdte el és már a fél világ arra les a kordonyt lebontották -engedély nélkül, mert tanultak a Kedves Vezető példájából: a kordonylebontanivaló- és most ég a pofája a zalcsútbasznádikondásnak hihihihihihi ez a kis 100 milliárdocska csak tejszínhab a nagy tortán összesen a jaffás önkoriknak van 6000 milliárdnál nagyobb kötvénymennyiségük CHF-ben ami 147 helyett 255-öt ér azaz közel 10000 milliárdocskácskát eztet lehet alkudozni meg tőzsdézgetnyi lézeresen blokkolóval hihihihihi
@a szív fészkei: drágám: 3 üveg sör felmelegítve fazékban tea hőmérsékletűre 5 db citrom leve és 8 db aspiryn ezt egyszerre beszeded és lefexel azonnal betakaródzol 4 óra múlva egészségesen ébredsz és forró fürdő után folytathatod a porszívós party-t pusszantlak...kipróbáltam műxik!!!!!
@Rodeo36: 3 üveg sööör felmelegítve 8 aszpirinnel??? Kösz, ha túlélem :-D.

Orvbánnak olyan nincs, hogy ég a pofája. Nem tudja, mit jelent szégyenkezni, alkatilag képtelen rá.
@a szív fészkei: +++5 citrom leve...semmi bajod nem lesz de nehogy valami komplikált aspiryn legyen egyszerű olcsó ami nincs bevonva semmivel
Itt tartunk: ecoline.hu/ki_hitte_volna/2011/12/29/Hova_kell_menekiteni_Magyarorszagrol_a_penz_8RZ0EG#rss

Bizalom, hit - na azt marhulja el most Lázár. Igen, lábbal, kivett betéttel szavaznak a népek. Mikor dől be az ország ennek nyomán?

És megint csak a kurvanyjukat!! www.blikk.hu/blikk_aktualis/felpenzbol-menthetik-az-ujszulott-babakat-2075934
@a szív fészkei:
Francnak aprózzátok el... sör... Milyen magyarok vagytok az anyátok hétszentségét! Semmi pálinka? Pedig Viktorka megengedte és ti nem pálesz főztök, hanem vacsorát? Sör... Wazze... Legalább whisky, vagy valami! :))
@a szív fészkei:
Remek ország, remek vezetői, remek tetteik! Ez van, amikor balfaszok vannak a kormánynál. Felénk minden hülye és félhülye nem ülhet hátra a kenuba kormányozni. Pedig az csak 1,2, vagy 3 emberért felel. Egy országot meg debilek próbálnak kormányozni... Remek... :(
@Boli: ha összeöntöd és a citromokat is belefacsarod akkor bizonyosan kibírod a törpe hülyeségeit zsibbadtan könnyebb...ezek után szoktunk szivart elnyomni az alkarunkon...másnap nem tudtam megnézni sem hihihihihi

szívem szedd be a zaspiryn-t akármilyen csak izzadd már ki ezt a náthát...remélhetőleg nem rheuma elleni aspiryn hihihihihi
@a szív fészkei: és kalmopiryn? az ragyogó ugyanerre
@Rodeo36: Én a maláta whiskyre esküszöm... A szivar mehet hozzá! :))
a fenti számaim korrekciója, a magyar GDP/GNP cca. 34500 milliárd HUF ez van megterhelve a 37000 milliárd HUF-tal amiből persze nem egyszerre kell törleszteni, de mint a szaklapok írják a jövő évi "quarterly" törlesztési kötelezettségek meghaladják a 4500 milliárd HUF-tot ami így 18000 milliárd ha nincs árfolyamváltozás és egyéb kalamajka tehát a -szerintem az árfolyamok miatt már nem 86% hanem 100%-on felüli a teher!!!- a GDP nem a mienk!!! de 50%-ával lehet játszogatni és ha struktúrális váltások és munkahely teremtés azaz értéklétrehozás beindul akkor lehet remény 10 év alatt arra, hogy normalizálódik a helyzet ha nem akkor a csőd marad
@Boli: mindegy mire esküszöl, ha létrehozza azt az effektet, hogy nagyon hirtelen nagy hőmérsékletváltozás jöjjön létre a vérben ami kiöli a kórokozókat, az izzadás kitisztítja a lympho rendszert és egy forró fürdő rendbe tesz...ezért volt hatásos az angolok teaszlopásálása a trópusokon whisky-vel én a RED BREAST-et jegyzem 13 évest
@Rodeo36: Izzadni fogok, ne félj! Bár már ezek izzadnának valahol egy kívülről zárt szaunában egymás levében főve...

@Boli: Sört is főzhetsz magyarkodva a jóságos vezető megengedte, de ittam ágyaspálinkát. Ennél többet nem tudok tenni a hazáért. Ez már Skicc dolga, látod, hogy elirányította a Clinton asszonyságot. Azóta is keresi szegény kisnagysád a karavánt, ami halad. De hová????

De a Skicc karácsonyi lapja a weboldalán az tényleg annyira randa, mintha maga Kerényi alkotta volna sajátkezűleg. Tényleg lenyilaztak minden jó ízlésű embert a környékén???
Hogy ez mekkora egy hernyó (elnézést minden készenléti állapotában hernyóként funkcionáló pillangótól!!) hvg.hu/itthon/20111229_ehsegsztrajk_kdnp_kozmedia

Pálffy pfffiii... Rakná helyre a vörösre ivott arccafatait inkább - még a kollégáit is megtagadja a genya... Havi kétmilláért még ki se józanodott a hírolvasás idejére. Undor.
FB-ról: "Bodó Balázs
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
2010 tavaszán, a fülkeforradalmat elhozó második forduló éjszakáján egy fontos dokumentum egy-egy példányát helyeztünk letétbe az Európai Uniónál, az IMF-nél, a főbb hitelminősítőknél, a Velencei Bizottságnál, és Dr. Kovácsné Dr. Hegyi Ildikó közjegyzőnél.
Ebben a dokumentumban leírtuk mit fogunk elvégezni 2011. december 31. éjfélig, azaz mostanáig. Leírtuk, hogy értelmetlen zagyvasággá daráljuk be az alkotmányt, felszámoljuk a jogállam biztosítékait, rokonokkal, csókosokkal, zsoldosokkal vagy szimpla hülyékkel töltjük meg az állami kulcspozíciókat. Leírtuk, hogy kifosztjuk, akit ki lehet, elvesszük a megtakarításokat, akitől el lehet, és akinek nincs, azt előbb nyomorba döntjük, aztán, ha a lakását is elveszítette, és az utcára került, börtönbe zárjuk. Ebben a dokumentumban azt is rögzítettük, hogyan tesszük a közmédiát pártmédiává és hogyan lehetetlenítjük el a független sajtót. Előre leírtuk, hogyan számoljuk fel a parlamentarizmust. Jeleztük az ország hitelezői, és az EU-s intézményrendszer felé, milyen lépéseket fogunk tenni az ország stabilitásának, hitelességének felszámolására.
Talán meglepve hallják tőlem mindezt, drága barátaim, és felmerül Önökben a kérdés, hogy miért tettük mindezt. Nos, erre egyszerű a magyarázat.
Az elmúlt két évtizedben elkényelmesedtünk, kedves honfitársaim. Elkényelmesedtünk, és ennek az lett a következménye, hogy megfeledkeztünk arról, mit is jelent a szabadság, mit jelent a köztársaság, mit jelent a jól működő demokratikus intézményrendszer. Elhatároztuk tehát, hogy felrázzuk egymást, felrázzuk Magyarországot abból a bénultságból, amibe az elmúlt évtizedekben süllyedt, és mindent megteszünk azért, hogy ráébredjünk, mindannyian, kedves barátaim, arra a felelősségre, amivel ennek az országnak tartozunk.
Az elmúlt másfél évben minden tőlünk telhetőt megtettünk azért, hogy ezt a leckét mindenki számára érthető módon megtanítsuk. Őszintén reméljük, hogy most már mindenki érti, hogy sem a köztársasági elnök, sem az alkotmánybírók, sem a legfőbb ügyész, sem a médiahatóság elnöke, sem a házelnök, sem a gazdasági miniszter, de még a hajléktalanügyi felelős személye sem játékszer, és nem mindegy, hogy kik, milyen felkészültséggel, milyen szándékokkal viselik ezeket a stallumokat.
Bízunk benne, hogy célunkat elérve hozzáfoghatunk a letétbe helyezett cselekvési tervünk második szakaszának megvalósításához. A választás második fordulójának éjszakáján, szembesülve azzal az irtózatos felelősséggel, ami Isten kegyelméből ránk méretett, vállaltuk, hogy miután megmutattuk, mire vezet az, ha Önök vakon megbíznak olyanokban, akik egy szót sem árultak el a szándékaikból, miután elvezettük az országot a szakadék széléig, és belebámultatunk a totális gazdasági, politikai és társadalmi összeomlás torkába, ebben a pillanatban, azaz most, drága honfitársaim, felfedjük Önök előtt a tervünket, és bejelentjük: 2012. Január 1.-én, 0 órával visszaállítjuk a választások előtti törvényes társadalmi-politikai berendezkedést. Visszavonunk minden beterjesztett és minden már elfogadott törvényt, beleértve az alkotmányt és a sarkalatos törvényeket is, és 2012 Májusára kiírjuk a választásokat.
Mivel nemzetközi partnereink ismerték ezirányú terveinket, így természetesen visszaállnak mind a 2010-es tavaszi devizaárfolyamok, mind az ország pénzpiaci megítélése.
Reméljük, megbocsájtják nekünk ezt a tanulságokban és izgalmakban bővelkedő időszakot, és egy életre megtanulták: a szavazójog gyakorlása, a politika civil ellenőrzése, a szabad média, az állampolgári felelősség és a szolidaritás olyan dolgok, melyek nélkül nincs sikeres Magyarország.
Mindenkinek sikerekben gazdag 2012-t kívánunk. Proszit!

Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság ügyvivő miniszterelnöke"

Nem, nem erre ébredünk majd...
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: legalább nem zsebrevágta, mint más. hihihi

Azért egy tolltól még szárnyat nem növeszt.
@Rodeo36: Arra mérget vettem volna, hogy neked tetszik az a kapkodásos folytatásos teleregény, amit a feltőkésített tévés vezetők művelnek az éhségsztrájkolókkal.
@legeslegujabbkor: te hülye állat pont azt írtam, hogy a királyi teve ég mint a pampafű... de ha te nem tucc olvasni sem arról a génjeidet kérdezd a kunigundai események akkora pofánbaszás a kormánynak mint mikor elefánt rálép az egérre bruhahahahaha
@Rodeo36: Legalább megkérdezted volna, miért írtam ezt. Szóval azért tetszik neked, mert pár ember ellenállása (végre) zavart jelző reakciókat szült, és minél inkább kapkodnak, annál többször adnak hibás választ.
süti beállítások módosítása