Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.19. 12:00 Fabius

102 ezer dalolva ment - a bíróságra

Címkék: nyugdíj einstand manyup perközösség

Kedves Feleim!

Pártunk és kormányunk újabb einstandját tettek követnék, hogy ne nyúlhassák le következmények nélkül a maradék pénztártag lóvéját. Egy kedves barátom gyűjtőhelyet indít a perközösséghez, információgyűjtéshez, tömörüléshez. Gyülekezni és csatlakozni a manyup nyilatkozók blogon lehet.

Sose kérem, hogy reklámozzatok vagy osszatok meg bármit a lehető legtöbb helyen, de ezúttal kivételt teszek: tegyétek ezt most, légyszi.

Kösszépen!

124 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr783475293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pontosítok: csak a 10 %-os járulék átirányítását nem tartja jó ötletnek.
@néma bárány: Hát legalább a látszat látszatára valamicskét adnak. Most még a tyúklépés is lépés, idáig jutott az ország, nekik is köszönhetően (lásd vizitdíjas szavazás. Ott kezdődött a kurvulásuk)
@Spániel: Az nem értem, hogy ezek, akiknek van azért egy méltányolt nemzetközi szinten is mérhető szakmájuk (esetleg abban valahai renoméjuk) nem gondolják, hogy most minden nyugati, amerikai előbbre vivő útjukat elvágták ezzel, hogy az agyatlan mellé csatlakoztak harsogva?

Vagy most kezd pár kisasszézni de azért forró tangóba forrva Orvbánnal? De azért néha hátra is pislantva a vad ölelkezésben, kicsit kirúgva abból? Mert aki csak itthon és seggbebújva érvényesülhet, hát oké, ez az egy lehetősége van. De aki mehetne ad astra?
@a szív fészkei: szép képek, és jó kérdések, de az a baj, te is tudod ezekre a választ....
@gyongyi70: Hajrá! Szájerné erre szavatos ezek szerint - a jogorvoslatot megakadályozni ebben. Meg majd másban is. Kíváncsi vagyok, mit mond egy nemzetközi jogban járatos szakember?
Örülök, hogy apám már nem láthatja mivé kurvult imádott szakmája és a magyar jogalkotás. Már 10 éve is igen kiábrándult volt, Hofival együtt vallotta: "Az igazságból, az igazságból, az igazságból elveszett sz I!" (Pedig eleinte milyen büszke volt, hogy mennyi jogász ül ott. magából indult ki. Na aztán meglátta, mit hozott ez, főleg miután ismerte Torgyit, mint Újpest jogi csillagát....)
@Cirbi: Lehet, hogy naiv vagyok, de nem tudom. Amennyit itt rabolhatnak - mert persze miért is másért - az kárpótolja őket az elvesztett lehetőségekért? Tudni - mert egy bizonyos IQ felett azért ezt lehet tudni - hogy lábszagú ótvarként néznek ránk kint, úgyis kezelnek, pláne, akik tevőlegesen is részt vesznek az ámokban, olyan jó? Picit sem szégyellik magukat?

Oké, nem voltam soha ilyen helyzetben. Hogy így leszarhassak mindenkit. De nem irigylem őket. Lesznek egy lábjegyzet valaha és azt nem teszik ki az utódaik az ablakba.
@Fabius: A mandineren kommentelgettem én barom, és valaki kinyomozta a foglalkozásomat, gondolom a címemtől sem lehet már messze. Nagy testvér figyel gyerekek, ezért most én is aktivizálom magam a nyilatkozóblogon. Üdv: 1/102000
@a szív fészkei: ifjoncként szembesülnöm kellett az alapvető emberi természettel, hogy 10 emberből 8-9 ha kiváltságos helyzetbe jut, akkor azonnal csak a saját érdeke lesz a fontos, és azokkal akikkel korábban azonos szinten volt, azonnal el lettek felejtve, igen a '90-es évek sorállumányú honvédségéről beszélek, igen régen volt, de tudom azóta nem hogy javult volna a helyzet, hanem romlott, mára a 10-ből egy is hihetetlenül optimista feltételezés lenne.

A bajszos osztrák fő pajzsra emelői is az egyszeri emberek voltak, aki a falkaszellem alapján, kicsit hatalmat kaptak, ezek után a meglévő tömegre rácsüccsent a számítóbb ilyen olyan értelmiségi rétek, persze főleg a pecsenyesütögetés miatt, ha már lehetőség van, ki is kell használni, ilyenkor az elvek-gerinc-tartás már nem játszik...
@dávidzoli: nem akarok kutakodni, de azért felteszem a kérdéseimet: pontos névvel regisztráltál?, face profilod van-e?, mert azért a foglalkozást egy ip címből kicsit munkás dolog kitalálni, csak a mi és mások okulása miatt kérdem
@Cirbi: Á, én nem ilyen nagyszabású dolgokról kérdezek - persze, ilyen elvétve van, hogy valaki nem felejti el honnan jött!

Csak a maga jól felfogott érdekében - hogy későbbi külföldi karrier, hírnév mittoménmi ne kerüljön teljesen veszélybe - nem tűnődik-e el valaki a szakmai életén? Ez aztán szigorúan önérdek, kvázi biztosíték a jövőre! Ahogy németek is tettek a végső összeomlás előtt puhatolózó vagy a hatalommal szembeni destruktív lépéseket a másik felé - lásd a pl. a Zongoristát (ha már itt Adrian Brodyn poénkodtunk múltkor) megmentő német tiszt esete.

DE hát költői a kérdés, látom.
@Cirbi: Kubatov él, élni fog. A szent listáiban, nem véletlen az a rengeteg belé feketett meló. És ezekkel 102 embert akarnak ellehetetleníteni? Vagy hogy?
@a szív fészkei: a módszer évezredes, ellenség kell, legyen az kulák, zsidó, szláv, cigány, fekete, fehér, sárga, muzulmán, keresztény, református, szik, északi, déli stb. ha az egyik elfogy, van/lesz másik
Ja és élj a mának, ez a magyarnak a legfontosabb mozgatója, előre tervezni nem szabad, és nem is lehet, ma mindent amit lehet, holnap meg majd lesz valahogy

A lista, igen a mesteri, na azért dolgozniuk is kelljen vele, azért teszem hozzá gyorsan: csókoltatom a nagy testvért, és tudom csak ránk akar vigyázni ;)
Girosz, te gerinctelen, hazaáruló patkány.
www.origo.hu/itthon/20111219-az-ab-dontese-mediatorveny-ugyben-lenyegi-pontokat-semmisit-meg.html

De a még lényegibbekhez nem nyúltak - mert az AB-ben ott vannak a fékek, név szerint: Dr. Balsay, Stumpf , stb.

Remélem sokan csatlakoznak a fenti bloghoz, az igaz, a magyar emberhez az erszényén keresztül vezet az út. Pro s kontra: Vitam et sanguinem, sed avenam non. Hát most ezt kell mondani - pedig azért Mária Terézia mégis kicsit nagyobb szabás volt, mint...
@gyilkos fűegér: Mintha meg lennél lepve. Hát mit mondjon fejből olvasva????

Azért kell ezt a petíciós izét minél előbb és nagyobb létszámban a köz elé tárni. Ti így egyeztetek bele, Strasbourgig hallatszóan. Ja.
Mivel kicsit forrong a hangulat, elterelendő megint előkapták kedvenc bábműsorukat: www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/hutlen-es-hanyag-kezeles-gyanuja-merult-fel-gyurcsanynal-364819

Kemény Henrik azért jobb volt Vitéz Lászlóval.
"Orbán Viktor péntek reggel, az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában arról beszélt, hogy a magán-nyugdíjpénztári befizetések mostantól mindig az állami kasszába mennek. A kormányfő közlése szerint nem egyszeri döntésről van szó, az a 10 százalék, amit a magánnyugdíjpénztárakban maradt körülbelül 100 ezer ember a magánnyugdíjpénztárba fizetett, azt mostantól az állami nyugdíjalapba kell befizetni, és "ez most már mindig így lesz".

A miniszterelnök hangsúlyozta: a nyugdíjrendszer teljes átalakítása most befejeződik, lényegében önkéntessé válik, hiszen aki az államnak fizetendő járulékon túl akar még félretenni, azt a magánnyugdíjpénztárakon keresztül megteheti, de "amit az államnak be kell fizetni, azt mostantól az államnak kell befizetni, nem lehet máshová"."

KURVA ANYÁDAT MINISZTERELNÖK ÚR.
@gyilkos fűegér: Ez hülye, keveri a szezont a f*szával, a mynup-ot az önkéntessel. A manyupba nem lehet önkéntesen fizetni, anno megkérdeztem. A manyupomat.
@Cirbi: Nem pontos névvel regisztráltam és egy másik nicket használtam mint itt. Van faceprofilom, de onnan asszem nem tudhatják meg azt a nicket. Vagy lehet, hogy egy ismerősöm baszakszik velem, de akkor sem nyugtat meg, hogy csak úgy kirakja amit tud rólam egy kommentben.
[..]""Nem hiszem el, hogy elment. Hogy hagyhatott magunkra minket? Mihez kezdünk így?" - kérdezte egyikük bánatosan a semmibe bámulva. "Annyi mindent tett azért, hogy jobb legyen az életünk, és most csak így elmegy..." - tette hozzá egy másik párttag." Na ezt mondaná itt is pár IQ-litghos.
@a szív fészkei:

Én attól vonaglok zokogva, hogy él ez a fasz.
@a szív fészkei: ""Annyi mindent tett azért, hogy jobb legyen az életünk,"

El sem merem képzelni, mi lett volna nélküle, Nukleáris Tél?
@a szív fészkei: "A fővárosnak azon részét, ahol Kim Dzsong Il testét felravatalozták, lezárták a forgalom elől. "

Milyen "forgalom" elől? :))))

lh6.ggpht.com/_dlkAw43cLC0/ST-ps3iPgLI/AAAAAAAABSA/38FGQGUEktI/s800/09-north-korea-traffic-lady2.jpg
@gyilkos fűegér: Jogos, attól én is.

Valószínűleg a rendőrnő elől.

Egyébként, amikor Sztálin meghalt és a ravataljához igyekeztek az emberek szintén vonagolva, sírva - több mint ezer embert, gyerekeket összetapostak halálra.
www.nyest.hu/hirek/ma-fogadjak-el-az-uj-kozoktatasi-torvenyt Kötelező erkölcstanból már most mindet meg is lehetne azonnal buktatni. Ne lopj! - megszegve.
@a szív fészkei: jah kérem, a vak hit nagy úr, ott akkor a józan észnek helye nincs
@Cirbi: erre: www.origo.hu/itthon/20111219-uj-alkotmanybirok-kulonvelemeny-mediatorveny-buntetoeljarasi-torveny-egyhazugyi-torveny.html

A Pokolt is ki kéne kövezni, csupa jóindulatból persze. [..]"A tavaly szeptemberben hivatalba lépett alkotmánybíróknak több ponton is más véleménye volt a hétfőn megsemmisített törvényekről, mint az Alkotmánybíróság többségének. Pokol Béla úgy látja, a média mérgező, ezért fel kell lépni a "szervezett magánhatalom" ellen, és nem értett egyet a médiatörvényről szóló döntés egyes elemeivel Balsai István korábbi fideszes képviselő sem."

Na kezdődik a ketrecharc?
@a szív fészkei: Legalább látszik, mitől vannak beszarva. Hát pláne kell a manyupos dolgot nyomatni bármilyen és -mennyi helyen és fórumon.
@a szív fészkei: na ezért nem értem, mi a fszért nem maradt annyi tartás a régiekben, hogy ellemt merjenek mondani ennek a vezényló idiotának, nekik már úgy is végük, igy vagy úgy, akkor legalább szép emlékük maradna az utókorra, mert vityánk úgy is mindent meg fog oldani okosba nélkülük...
hvg.hu/vilag/20111219_kimdzsongil_funfact Ezen már lehet röhögni, kicsit jobb hely lett mától a világ. (bár Havel maradhatott volna bőven!) De a nagytakarítást lehetne folytatni.
[..]"Kim sokat küzdött alacsonysága ellen, több fronton is: a nyolccentis cipősarok mellett tupírozott frizurájával is igyekezett felfelé terjeszkedni. [..]Míg saját mélynövését különféle trükkökkel igyekezett ellensúlyozni, az egyszerű polgárokat Kim egyszerűen deportálta a fővárosból, ha túl öregek vagy túl alacsonyak voltak. Az egyik módszere az volt, hogy brosúrákat küldetett szét egy csodaszerről, amely megnövelheti az alacsony emberek magasságát. A jelentkezőket aztán összegyűjtötték, és vidékre száműzték. A hadműveletnek valószínűleg eugenetikai, fajnemesítő célja volt, mivel Észak-Korea a közhiedelemmel ellentétben mélyen rasszista rezsim."
Bocs, de az asszociációk csak jönnek:[..]"Hattrick láthatatlan telefonnal

Nagy feltűnést keltett az észak-koreai labdarúgó-válogatott a 2010-es világbajnokságon, de még a játékuknál is meglepőbb volt edzőjük nyilatkozata. Kim Dzsonghun azt állította, hogy az első meccsen elért sikert annak köszönheti a csapat, hogy Kim Dzsongil egy láthatatlan mobiltelefonon keresztül folyamatosan segítette őket tanácsaival. Természetesen a telefont is a Kedves Vezető fejlesztette ki szabadidejében. A KNDK válogatottja aztán a második meccsen súlyos, 7-0-s vereséget szenvedett Portugáliától és kiesett. Ekkor már nem említették a láthatatlan telefont, az edző viszont állítólag súlyos büntetést kapott hazatérése után."

A zenei ízlése se volt semmi!! A cikk végén videó: Kerényi muzikálisan.
remélem, nagyon remélem, hogy még nyomokban sem lesz ilyen nálunk, igaz őszintén nem tudok benne hinni...

18+ Verik a tüntetőket Egyiptomban
A rendőrök botokkal esnek földön fekvő embereknek, a fejüket rúgják, ugrálnak rajtuk. Embertelen videó.
sakk-matt

Megszűnik a magán-nyugdíjpénztári tagdíjfizetés
2011. december 19., hétfő 18:06 InfoRádió / MTI

Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a kötelező magán-nyugdíjpénztári tagdíjfizetést azok esetében, akik eddig fenntartották magánpénztári tagságukat. Az általuk fizetett nyugdíjjárulék így az állami nyugdíjkasszába kerül.
É-koreai mindenhez értés:"Wblog Az úgy volt, hogy KJI valahogy tudomást szerzett arról, hogy egy német tenyésztő óriási nyulakat termeszt. Gondolta, hogy pont ilyenek kellenek neki is, és akkor lesz mit enni. Vásárolt is tíz darabot, és felvették a kapcsolatot a tenyésztővel, mondták neki, hogy küldenek gépet, gyöjjön és tenyésszen. A német meg mondta nekik, hogy ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallott, mert igaz, hogy a nyúl tíz kiló, de nincs rajta sok hús, viszont borzalmasan sokat zabál, szóval ha ezt megcsinálják, még nagyobb lesz az éhínség. Állítólag aztán az történt, hogy KJI szülinapján megették a tíz nyulat."
@Cirbi: Meg sem nézem. De ott is provokálók robbantották ki ez a véres balhét.
@a szív fészkei: "edzőjük nyilatkozata. Kim Dzsonghun azt állította, hogy az első meccsen elért sikert annak köszönheti a csapat, hogy Kim Dzsongil egy láthatatlan mobiltelefonon keresztül folyamatosan segítette őket tanácsaival. Természetesen a telefont is a Kedves Vezető fejlesztette ki szabadidejében. "

Ebben az a durva, hogy az az edző olyan szinten elhitte a mobiltelefon sztorit, hogy tényleg hallotta szerintem a fejében a hangokat.
@a szív fészkei: nem megyek bele milyen provokátorok...még a végén rasszista lennék...
@dávidzoli:
A hozzászóláshoz, esküszöm, nem vagyok paranoiás, de úgy egy héttel ezelőtt én is kommentelgettem egy kicsit a mandineren, és rá egy-két napra szép fokozatosan elszállt a winyóm! Cirka 25 éve ülök a gép előtt, láttam már mindenféle rendszerhibát, amit csak elképzelni lehet, de olyat, hogy egyszer csak nem indul el az avast, nem lehet kapcsolódni a levelezőhöz, majd a böngészőhöz, végül magához az internethez se, még nem. Maga a program (XP) a tesztek szerint hibátlanul működik...
@netlovetta: Jé. Egyetértőleg voltatok ott fent? Vagy kritizáltatok? És utána? Ne konteozzak? ;-))

Na ez meg a csodás Eu-s pénzfelhasználásához: vingatlanmenedzser.hu/varos/2011/12/19/Vilagbotrany_gyilkos_ontozocsatorna_unios_p_8RBE2M#rss
Ezek alkotmánybírák világszégyenére: (mint a fenti gyilkos csatorna: ilyenekre vagyunk csak képesek??)
vastagbor.blog.hu/2011/12/19/kulonvelemeny_20
@felebarát: Azoknak épp nem érdekük egy teljesen felfordult és anarchiába süllyedt Egyiptom, amit aztán átvehet valami vad nacionalista vallásos valami.. (Még ha velünk kéz a kézben támadják is meg Iránt, ami ugye szerinted lehetséges...)

Lehet néha az elfogult zsigeri dolgok helyett gondolkozni. Mi az érdeke a szomszédoknak és miért? És ez biztos nem zsidó érdek, hogy emberek vesszenek oda egy tömegtüntetésen és kitörjön a teljes anarchia. Mert az múltkor is az ő nagykövetségük ellen uszult.
@gyilkos fűegér: Amikor úgy kikaptak és kiestek, tényleg egyszerre kérdeztük a férjemmel, hogy ezután még életben maradhatnak-e? Hát talán, de nem sok örömük lett belőle.
@netlovetta: Nem semmi, most nem nyugtattál meg. Ráadásul nem vagyok egy PCguru, szóval szerintem az én gépembe úgy törnek be, hogy a tudtomon kívül én adom a kulcsot és még meg is köszönöm. Lehet, hogy ez volt.
@dávidzoli: Bocs, hogy belepofa, de mindig csak a mandíneri kommentelés után volt ez? Amikor Tóta W. Árpád elment az Indextől, akkor volt egy érdekes fél napunk nekünk, akik ott még a meghagyott dolgain kérődztünk, + nem is engedett sehogyse belépni a FB-on az elindított blogjába.
@a szív fészkei: Dehát idő van.
Húzzák csak.

Mire nyugdíjba megy a 102 ezer, pont jól fog jönni a pénzecske
esetleg 20 év kamattal megfejelve.
@simonmondja.: És mindegyiknek Selmeczi fogja átadni díszcsomiban. (mármint a pénz lesz abban. Nyugdíjvédő Selmeczi meg tán velorexben. Vagy mi áll majd jól neki)
@a szív fészkei: és mondá OV az ő szájával: "Világossá tettük, hogy csak szavahihető emberekkel szabad szóba állni."

Világossá, bazdmeg. Annyira, hogy újabban ballal fogom vissza a kalapács után kapkodó jobbomat, nehogy a szintetekre süllyedjek :-(
@a szív fészkei: Az a helyzet, az a lényeg :D Hogy itthon minden jogorvoslati utat végigjárjunk, és ki lehessen vinni Strasbourgba. Nekünk még van 10-15 évünk minimum nyugdíjig nem? ráérünk....
@a szív fészkei: Nekem ez volt az első ilyen flessem, hát jól ráparáztam.
Aki ért a hadvezetéshez, az katonákat nem soroztat másodszor, élelmet pedig nem szállíttat harmadszor. Ha a hadifelszerelést saját országunktól kapjuk, de élelmünket az ellenségtől szerezzük, akkor a hadseregnek mindig lesz elegendő élelme.

Az ország elszegényedik, ha a seregnek messzire kell (élelmet) szállítani; a messzire való szállítás: a nép szegénysége.

(Másrészt) a sereg közelében található emberek drágán adják el (portékájukat), s ha drágán adják azt, a nép javai megint csak kimerülnek, és ha (népünk) javai kimerülnek, nehézzé válik az adók beszolgáltatása.

Ha pedig erőnk megtört, és a javak kimerültek, akkor a középső síkságon belül üressé lesznek a házak, s a nép kiadásra fordítható (javai) hét tizeddel csökkennek, a fejedelmi ház vagyonából pedig tönkremennek a kocsik, elfogynak a lovak, s a páncélok és sisakok, íjak és nyilak, lándzsák és kisebb vagy nagyobb pajzsok, ökrök és nagy szekerek állománya hat tizeddel megcsappan.

Ezért a bölcs hadvezérnek gondja van rá, hogy élelmet az ellenségtől szerezzen. Egy csung[8] élelem, amit az ellenségtől veszünk el, húsz csung-nak felel meg a sajátunkból. Egy si takarmány az ellenségtől, megfelel húsz si-nek a sajátunkból.

Ezért az ellenséget megölni: dühöngés; ám az ellenségtől elvenni: javaink gyarapítása.

Szun-Ce
Ezért a fejedelem három esetben zúdíthat szerencsétlenséget a hadseregre: 1. ha nem érti meg, hogy a hadsereg nem képes előrehaladni, és parancsot ad az előnyomulásra; ha nem érti meg, hogy a hadseregnek nem szabad visszavonulnia, és parancsot ad a visszavonulásra. Ekkor mondjuk azt, hogy bilincsbe verte a hadsereget. 2. Ha nem érti meg a hadsereg sajátos feladatait, és ugyanúgy kezeli, mintha a hadseregnek egyszerű kormányzásáról lenne szó, akkor a hadsereg tisztjei megzavarodnak. 3. Ha nem ismeri a hadsereg taktikáját, és úgy kezeli a hadsereget, mint az állami hivatalokat, akkor a hadsereg tisztjei nem tudják, mit tegyenek. De ha a hadsereg megzavarodott, és már nem tudja mit tegyen, akkor a szomszédos fejedelmek ki tudják használni nehézségeinket. Akkor elmondhatjuk, hogy (a fejedelem) felfordulásba döntötte a hadsereget, és (az ellenségnek) biztosította a győzelmet.
Szun-Ce
@a szív fészkei:

Brosúrákat osztottak szét, hogy a magánnyugdíjpénztárban maradók megtarthatják a megtakarításaikat. Aztán összeszedték a pénzüket, mert kellett a szeretett vezetőnek. Sokan örömujjongásban törtek ki. Megkapták a nép ellenségei!

( Azért léptem át az államiba, nem hittem nekik egy percig sem. )
@Husz_János_Puszita: Nekem személy szerint szintén világos volt 1 évvel ezelőtt, hogy ellehetetlenítik a kmanyup-okat. De én éppen ezért maradtam és maradok. Mert felháborít, hogy egyszerűen zsarol a saját kormányunk. Ha bárki élőben, szemtől-szemben "kérne" téged arra,hogy mondjuk adjátok át az autótokat, akkor mit tennétek? Illetve minek neveznéd?
Nem tudom, olvastátok-e, de egy nagyon csúnya vicc, amit ezek a biorobotok a gombnyomkodással művelnek. Ezek még ahhoz is faékek, hogy egyáltalán tisztában legyenek azzal, mit művelnek...

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/19/koltsegvetes/

Dicsőség a Pártnak! Dícsértessék!
Oszt lőn setétség... EZ A MAGYAR PARLAMENT, 2011, NARANCSKOMCSI ETTÁRSAINK AZ ŰRBEN! Dönölűsség, bódósság!
Bocsi az off-ért de nem bírom ki, kiskretén baromságait...
"Az NGM közölte, Magyarország további lépéseket tesz annak érdekében, hogy 2018-ra 50 százalék alá csökkentse az államadósságot. "Ha a kormány a végrehajtott intézkedéscsomagokat nem vezette volna be, akkor az államadósság jelentősen nőtt volna, és most a GDP 80 százaléka lenne" - írják.

Csakhogy a helyzet valójában tovább romlott, az NGM kalkulációi szerint a novemberi adósság eléri a GDP 79,7 százalékát. Az ÁKK adatai szerint bár a központi költségvetés nettó adóssága 20 326 milliárd forintra csökkent, a bankoknak kölcsönadott pénzzel együtt az adósságunk soha nem látott szintre, 21 426 milliárdra nőtt.

„Az államadósság nem közgazdasági probléma, hanem egy ellenség, amelyet ha nem győzünk le, az ellenség győz le minket” – vélte Orbán Viktor még júniusban. Egy decemberi beszédében azt mondta, a csökkenés az árfolyamváltozások miatt lehet kevésbé látványos."

A legszörnyűbb, hogy egy majom sincs a környezetében, aki megdobálná banánnal, hogy "Te Viki, legalább kussolj, ha már hülye vagy!" :))
Ezek egy országot vezetnek? Illetve csak próbálkoznak... SIKERES EMBEREK! AZ ÁM!!
@naiszen:
Rablás?
Szívlapát!
Pofánba..ni a pofátlan politikusát!
Így gondoltad Te is? :D
Maradjunk annyiban, hogy nem "jogorvoslatot" keresnék. ;)
Nem keresem a bajt, de ha egyszer egy zsarolónak engedsz, akkor jön legközelebb is, és még többet kér. És most gondoljunk bele, ha a pénztártagoknak mondjuk a fele nyilatkozik és tartja vissza a megtakarításait januárban. Mi is lenne most a költségvetéssel?
Ezek készek... :DD

"Érdekesség, hogy az eltűnés után pár órával egy többnyelvű üzenetet kódoltak a világűrt kémlelő új-mexikói antennák több fényévnyi távolságból. A szöveg szabad fordításban így hangzik: "anyádat nevezd el fidelitasnak te köcsög"."

hircsarda.blog.hu/2011/12/19/felrobbant_a_fidelitas_csillaga
@Boli: Hé a Filmmúzeumon 0.55-ig Charlize Theron az Asztronautában!
@a szív fészkei: Hátha épp ezt kódolja, amit írtál fentebb :-DD Szép, épp rövid hajjal...
Sem elemző, sem pszichológus nem vagyok, de ez a kép mintha beszélne: kep.index.hu/1/0/257/2570/25708/2570860_5eac77061c5f9f293cbe94f227752c40_wm.jpg
Matolcsy: elfojtott röhögés, "Jók voltunk, mondd, hogy jók voltunk..."
Orbán: "Megcsináltuk, Gyuri. Megmondtam, hogy megcsináljuk."

Nem most vették el a magánnyugdíjamat, odaadtam nekik az első alkalommal. Gondolkodtam az ellenállást jelentő maradáson, de mindig eszembe jutott az az alapelv, hogy a (mindenkori) kormánynak pénz kell, és végül - reálisan felmérve az esélyeimet - hagytam az egészet. Pusztán amiatt érzek egy kis nyugtalanságot, mert a mai napig nem tudtam eldönteni, hogy a hozzám hasonlókon elszenvedett veszteség, vagy egyesek indokolatlanul magas, esetleg indokolatlanul járó nyugdíja okozott, okoz-e nagyobb kárt az államnak. De túl sokat nem szoktam ezen töprengeni, úgysem változtat semmin, a jogfolytonossági nyilatkozat vagy mi pedig valószínűleg a szarnak adott pofon tipikus esete volt.

Szeretem ezt az országot. Szeretem azt, hogy gond nélkül értem a kollégáim vicceit, a magyar nyelv ezernyi trükkös kifejezését, a "Húsbolt" feliratot, és még sorolhatnám. Bizonyos szinten hálás vagyok minden iskolámnak, tanáraimnak, még az utáltaknak is, mert tőlük is lehetett tanulni valamit (ha csak annyit, hogy soha ne hasonlítsak hozzájuk, akkor is). Örülök annak a ténynek, hogy bár soha nem voltam senkinek senkije, mégis, egy apró, szinte névtelen falucskából indulva vittem, vihettem itt, ebben az országban valamire, megvalósíthattam legalább egy keveset a gyerekkori álmaimból.
Ezzel szemben az utóbbi hetekben, hónapokban nyugtalanná váltam, csöndes gyanakvással figyelem az eseményeket. Nem értek a gazdasághoz, politikához, még csak az emberekhez sem, diplomás ember létemre is inkább a megérzéseimre, ösztöneimre hallgatok, mintsem a tanult, nagy tudású vezetők hangzatos szavaira. És az ösztöneim azt súgják, hogy baj van, sőt, talán nagyobb baj jön; azt érzem, talán indulni kellene valamerre, hogy majd a gyerekemnek is megadasson az önerőből valamire jutás lehetősége. Saját nyugdíjas (nyögdíjas?) létem kilátásait nagyjából leszarom, de az nem lehet, azt nem hagyhatom, hogy a gyerek(ek, mert lesz még) az ország elmúlt 8, 20, 50, 150, akármennyi éves szerencsétlenkedése miatt azért éljenek és dolgozzanak, hogy megszorítsák, általuk soha fel nem használt hitel törlesztésére kényszerítsék őket... Igen, kissé félek a jövőtől.
És utálom azt, hogy nem tudom eldönteni: bízzak és maradjak, vagy menjek, és kezdjek elölről mindent. Ennél jobban már csak az akármilyen zászlajú, és akármekkora embertömeg által támogatott sunyi, hazug, önimádó, Janus-arcú, poliptestű politikusokat utálom, akik miatt mindezen egyáltalán gondolkodnom kell.
Bocs az off-ért, Fabius.
@Boli: Ezeket kőbe kéne vésni és a Lendvayt meg a Kossuth teret,- amíg még ott rongálják az amúgy is szar levegőt - kikövezni vele!! :-DDD
ennek mem lesz jo vege...ennek nem lesz jo vege... itt lehet csunya dolgok fognak tortenni, ha egyszer elszakad a cerna....
Jó, hogy írsz erről a kezdeményezésről Fabius, mert legitimálod.
Tartok attól, hogy a TEK-től vagy a töretlen népszerűségű AVH-tól is fognak jelentkezni, hogy azt ne mondjam, provokátorok, mert a fideszhez hasonló kommunista pártok gyakorlatában ez nem idegen módszer.
@Cirbi: Nekem is; nem is aludtam, és ez már csak rosszabb lesz. Mindenkinek ebben a túszuk ejtett nyomorulttá tett országban. Kim Jong Il éledezik.
@a szív fészkei: na mégis, mit gondolsz?:-);-)Egyébként utoljára az örülünkvincentes "Petschauer és a patkány. Nemposzt"-ról mentem a Mandinerre, szavakkal nem kifejezhetően feldühödött hangulatban... Nna az volt a vég kezdete.

"Tajgán fogunk fű után kutatni" - ez jó. A Puszták népében jó levesreceptre találni, amit a cukorrépa leveléből főztek. (Van még cukorrépa-termelés Mo-n?)

@dávidzoli: Bármilyen védelmi rendszert át lehet törni, semmi perc alatt be lehet dönteni egy szervert. Még különösebb szakértelem se kell hozzá.
@naiszen:

Ha pisztolyt szögezne a fejemhez, átadnám az autómat, aztán feljelentést tennék. Sok idő van még a nyugdíjig, van idő pereskedni. Drukkolok a manyuposoknak ezerrel. Csak nem ülnek ezek még 20 évig a fejünkön.
@Boli:

A hiány egyre nagyobb lesz, a strukturális deficit miatt mindig újratermelődik. Teljesen hiábavaló minden kín és keserv, amit elszenvedünk. A költségvetés, a maga anomáliáival feneketlen zsák, elnyel mindent. 10 vállalkozó ismerősből 5 leépít vagy bezár, akivel beszéltem. A GDP csökkenni fog.
@Interlock:

Emlékszem, a rendszerváltáskor mennyire tele voltunk reménnyel, boldog várakozással. Kinyílt a világ előttünk. Nem voltak irreális elvárásaim, de azt hittem, ha keményen dolgozom, viszonylag jó életem lesz. Azt hittem, vége az uram-bátyámnak, a félművelt párttitkárok korának, tehetséggel és szorgalommal, tanulással juthatok valamire. Sosem akartam gazdag lenni, de azért nem gondoltam, hogy a rezsiszámlák fizetése 2011.-ben gondot fog okozni. A legjobban azért gyűlölöm őket, mert a reményt vették el tőlem. A célokat, amiért küzdhetek, a belső motivációt. Anélkül megette a fene az egészet.
@Husz_János_Puszita: gyűlölni? Annyira azért nem kavarog bennem az indulat. Megvetem a teljes politikai "elitet", haragszom rájuk a gerinctelenségük miatt, közben csendes szomorúsággal figyelem a többieket, a folyton hívőket (még ha néha ki is akadok ezért-azért). Még nem vették el teljesen a reményt, de a legjobb úton járnak affelé.
A posztolók, kommentelők között tízszer annyi értelmes, jószándékú embert lehetne találni, mint amennyi az ország irányításához szükséges; néha azt vízionálom, hogy belőlük, zömmel független pártállású emberekből szavazunk meg egy garnitúrára valót. Nincs zászló, nincsenek pártdroidok, csak a meló tudata és vállalása. De szép is lenne...
Ha valakinek kétsége lenne, az ÁLLAM NEM VESZI EL A MAGÁNNYUGDÍJ PÉNZEKET! Ennyi...

vimeo.com/33958742

Az volt már, hogy a .... . .... ..... .. .. .. . ..... :DD Ja, meg a ku..... .a ..a .a.
”A posztolók, kommentelők között
tízszer annyi értelmes, jószándékú
embert lehetne találni, mint amennyi
az ország irányításához szükséges”

Egy árnyékkormányt simán összehoznék a bloghu bloggereiből és kommentelőiből, és még csak nagyon mellé se lőnék. Kár, hogy ezeknek a nickeknek eszükben sincs ezt magukra venni.
@néma bárány: hogy egyik kedvenc mondásomat idézzem: feltételezés a siker halála.
Variációk:
a.) A normális bloggerek, kommentelők egy része már nagyon szívesen tenne valamit, csak kellene nekik valaki, aki elkezd, s összefog
b.) Már aktívan aknamunkáznak, de csak az utolsó pillanatban lépnek nyilvánosságra, nehogy ellehetetlenítsék őket
c.) Bedőltünk az átverésnek, a bloggerek (blogok) a kormány által jól fizetett leeresztőszelepek, mi pedig egyrészt felfedjük létszámunkat és IP-címünket előttük, másrészt amíg itt dühöngünk, addig sem megyünk az utcára zavart kelteni.

A harmadik eset nem tetszik, az első kettőhöz per pillanat fel tudok ajánlani 7 darab majdani kopogtatócédulát, illetve szavazatot, a kollégák beleegyezésével.
@Interlock:

Hmmm. Fabiust és néhány kommentelőt ismerve személyesen azt mondom: ezekből egyik sem.

Fabius vezető alkat de esze ágában nincs politikával foglalkozni a blogján kívül. Sajnos. Azt viszont tudom, hogy én szívesen támogatnék már valami hiteles, valódi erőt.
@néma bárány: "ezekből egyik sem"
Egy ideig fent voltam a FB-on, mert sok minden kicsapta már a biztosítékot, és úgy gondoltam, legalább az ismerőseimet fel kellene rázni egy kicsit. Hadd ne mondjam, a döglött kutyát se érdekelte az egész, én pedig meguntam, töröltettem is magam. Végső soron teljesen megértem Fabius-t, meg a többieket.
Itt csak a jó világra van igény, de az "győjjön magátú..."
@néma bárány: @Interlock:

Vessünk véget az álmodozásnak azzal, hogy igen, a jó világra van igény. Viszont azt nem várom, hogy magától jöjjön. De ehhez nem kell politikussá vagy bármilyen közéleti szereplővé válni. Van a palettán olyan társulat amit támogatnék, és akikre igaz lehet Interlock b pontja.
süti beállítások módosítása