Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.18. 05:22 Fabius

Jó reggelt, Szalai Annamária!

Címkék: fidesz közpénz köztévé közmédium kiegyensúlyozott tájékoztatás

Lett nekünk ez a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságunk, - rosszindulatú pletykák szerint a köznyelv csak Fákkjú ÁjszTí Emlékbizottságnak hívja őket - önmeghatározásuk szerint szigorúan nemfideszes, független tagokkal feltöltve. Jó is ez, mert legalább van aki buzerálja a korhatárkarikákat, ápolja a Nemzeti Összefogás A Valóságsókban Kivillanó Csöcsök Ellen szervezet radikálisainak lelkét, üzemelteti a forródrótot, és megannyi hasznos dologgal tölti ki munkaidejét. Szeretem is őket, mert nem szabadították ránk azt az apokalipszist ami a médiatörvény szerint módjukban állna, csak azt nem értem vajon miért fontosabb egy rétegrádióban elhangzó trágár angol szöveggel bíbelődni, mint a közpénzzel vastagon kisámfázott, elvileg közfeladatot ellátó közmédiumban zajló cirkusszal foglalkozni?

Jó reggelt kívánok drága Annusmariska, és kedves többi tagok!

Ébresztő fel, fürdőszobai csipa-fika negyedóra után reggeli torna az egészségőrzés jegyében, müzli szelet, mert ezt a cuccot éhgyomorra én sem ajánlom, aztán munkára. Őrizni való van kéremtisztelettel, sérültek itten mindenféle médiatörvénybe foglalt jogok. Csak nem kéne megvárni, hogy ezek a pernahajderek lassan a tv maci mellől is kiretusálják Paprika János közalkalmazottat személyes unszimpátia vagy a ruházatának színe miatt...
...és elkerülendő, hogy ezek a himpellérek a Tekintetes Főmédiaasszonyról felröppenő - felnőttekkel helytelenkedett - álhíreket úgy állítsák be a hazai közvélemény előtt, hogy a Tekintetes Főmédiaasszony elszaladt a kérdések és a rájuk adandó válaszok elől. Vagyis mi lenne, ha ezúttal tényleg jelét adnátok a függetlenségeteknek? Úgy talán értelmet nyerne az a száztíz milliárd amit jövőre rátok és a közmédiumokra költünk, és talán volna élő ember ebben az országban, aki merne hinni a köztévé híradójának. A retusálás és hírhamisítás korában minden elköltött közpénz kidobottnak és feleslegesen elherdáltnak látszik amit erre az egészre költünk. Meg úgy egyébként is a ti dolgotok lenne a kiegyensúlyozottság és hitelesség fölötti őrszolgálat, nem? Mert a hülye polgár mikor azt olvassa, hogy az MTVA előtt a hiteles hírszerkesztésért demonstrálókra még a rendőröket is kihívják ezek a pitiáner szarháziak, akkor bizony erősen étvágytalanná válik, és kedve támad odaülni közéjük.

Úgyhogy dologra gyerekek, hamar, hamar.

290 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr463472140

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán mögött meredező rákosista zászlóerdő 2011.12.18. 14:47:51

Gyaláz-e nemzeti jelképet a miniszterelnök azzal, hogy a Rákosi-diktatúrát idéző péniszjelkép-dekorációt csináltatott a nemzeti lobogónkból?(A fidesztrollok kedvéért ezt mindjárt pontosítanám is: péniszjelkép, más szóval fallikus szimbólum alatt bármit...

Trackback: Bazmeg az Orbánt, bazmeg a kormányt! 2011.12.18. 14:46:33

Olvastad már a szöveget, ami miatt Dopemant bactatja az ügyészség? Olvasd el most! Nem a nemzeti jelképünket sérti meg, hanem a parlamentlakókat sértegeti Dopeman, amikor arról bazmegol, hogy a magyarokon már csak a jó isten segíthet.  A VII. ker...

Trackback: Viktorok, Győzők és ami utána jön 2011.12.18. 11:25:51

Ennek a magyarországnak a miniszterelnöke ismét nagyot alkotott. Csak nehogy úgy járjon, mint a Kisvágner nálunk a faluban....

Trackback: +24 Zacskó 2011.12.18. 09:56:48

- Sziasztok! Köszöntök mindenkit! Azért tartjuk a szerkesztői értekezletet, mert szeretném felhívni a figyelmeteket valamire. Mint tudjátok, néhány napja mindenkinek elküldtem e-mailben azoknak a nevét, akik nem szerepelhetnek a Híradóban. A Lomnici-ri...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@felebarát: Nekem semmi problémán nem lenne az igazi nemzetiszocialistákkal. :) Azok húzták ki Németországot a szarból, annyira, hogy 1938-ra a gyarmatok nélküli, I. világháborús vesztes Németország bírt az USA után a második legnagyobb világkereskedelmi részesedéssel. Itt viszont bolsevik banánköztársaság épül, az nekem nem tetszik. :)
Egyébként én meg lennék elégedve ideiglenesen egy svájci vagy bármely más nyugati típusú demokráciával is. :)
@messi-asz: Hát nem fárasztalak, de annyi kellett volna az üdvösséghez, hogy tudjanak a magyarok kooperálni másikokkal. Nem megy, ma sem megy.

Akkor meg ez van: kiskaliberű aljas diktátorfióka játszótere az ország, mert nincs szövetséges közel, távol. Az Eu-t mindenki fikázza, a pénze kell, de a feltételei nem - mintha te vagy bárki adnál puszira sokat a havernak semmi igény ellenében - Amerika utálatos nekünk, hisz mindenki szar, csak mi vagyunk a trolibusz.

Neki a parlamentnek, oké, ne legyünk birkák: ömlik a vér like Egyiptom, kiírtjuk Orvbánékat, ettől - mert harc nélkül el nem mennek - ég és döglik egy darabig minden és aztán? Ki áll mellénk a harcokban, esetleg ki fogad be menekülteket? Ki ad pénzt majd renoválásra? Mindent megoldunk egyedül? Okosba` mint mindig? Az aztán mire juttatta eddig az országot?

Igenis, vannak jó hagyományok, azokat kéne elővenni, nem mindig mindent becsmérelni. akkor összeadódtak a magyar mezőgazdaság, az osztrák államrezon és a csee ipar eredményei. aztán sikeresen elbaszták a szar hülye és értelmetlen - mert eleve tudták, hogy értelmetlen - háborúval.

Csak akartak kicsit baszakodni Szerbiával (mert Ferenc Ferdinándot úgy utálták, hogy könny se hullott érte Bécsben, legjobban pedig a saját nagybácsikája nem bírta. Nem érte mentek a bakáka vágóhídra.)

Mr.Gupta - Európai származék (törölt) 2011.12.18. 17:17:36

@Pussy_cinE7lCPgPX:
Köszönjük, továbbtolhatod a biciklit. Az index.hu-t nem az adómból fizetik, úgyhogy tőlem azt is írhatja, hogy Lenin él, legfeljebb nem onnan szerzem be az információkat.
Hogy a pitlibe lehetne pl. ezt a blogot elküldeni az amerikai nagykövetnek?

Jó példa lehetne arra, hogy idehaza nem csak Karácsonyi Jánosok és Ugróiskolás Tomikák léteznek.

Bár, alighanem erre már magától is rájött. Vagy, legalább is, reméli...
Neve-Cohn ... mindig lekopik, amikor szembesül az igazsággal!:) Még nem kapta meg a mai pártdirektívákat, így zavarba került! :D
@messi-asz: Nálunk az elit mindig hasonult az éppen aktuális megszállóhoz, mintegy egybeforrt vele. A nép időnként hallatta ugyan a hangját, de áruló vezető rétege mindig gondoskodott róla, hogy visszapofozza a helyére, kockacukor reményében. A Fidesz innovációja, hogy külső megszálló hiányában is lehet a jól bevált módszereket alkalmazni. A nemzeti máz mögött totális lenézés és kapzsiság munkál a néppel szemben. A nép, túlélés reményében, a kussolás két, szintén történelmileg kialakult formáját gyakorolja, a lelkes dicsőítést vagy a néma hallgatást. Azért remélem, most máskép lesz.

Irígylem a szlovákokat, nekik nem jutott történelmi uralkodó osztály.
@messi-asz: Nem biztos hogy 56 országa tele van birkával,szerintem,nem kéne átesni a ló hasa alatt.Normális ember elhiszi amit mondanak neki,még akkor is a jót feltételezi másokról ha már 1-szer megvezették,nem feltételezi felebarátjáról,hogy 1 rohadék elmekárosult pszihopata tolvaj,miután magát sem gondolja annak.
@laci0011: tisztázzuk...

elég sok exódusban vonultak ki az értelemes polgárosultak hazánkból...
nem sorolom...

maradék: a zacc... illetve nem rossz szándék, "csak" lustaság és butaság
pont ez a különbség a polgárosult és a paraszt (/zombirka) között...

a fejlett társadalom fejlett (gondolkodó) egyedekből áll

lehecc naív hogy a bank ugyse csap be...
hogy a bíróságon a nyilvánvaló igazadat érvényesíted,
hogy az ellened elkövetett bűnügyet a sün felgöngyölíti...

de ha épp ésszel tudod akkor miért nem tanulsz a más kárán...

ha a fides tisztességes választásokon akarna nyerni, akkor azon törné magát, hogy jól kormányozzon...

szerinted ebből mi következik?

ha magáról is tudja hogy alkalmatlan tisztességtelen akkor hogyan lesz? lemond? áááá akkor el se vállalta volna... erőszakkal diktatórikus móccerekkel és áldemokratikusan a TÖBBSÉG akarata ellenére maradni fog...

loptál anynit mint ők? lesz médiád?stb egyéb? hogy a saját rendszerükön belül váltsd le őket??? áááh...
@messi-asz:

A kritikával semmi bajom nincs. Mindössze az anarchia helyett a demokráciában hiszek. Utóbbinak meg nem sajátja, hogy elzavarunk bárkit és mindenáron, ha éppen a többségi döntés eredménye nem tetszik.
@Pussy_cinE7lCPgPX: Látom frissen dobtak a mélyvízbe, ezért felvilágosítalak. A blogok vélemény rovatok, nem kell csúsztatásokat keresni. Mindenki elmondja, amit gondol. Én például azt, hogy az Orbán kormány egy diktatórikus szardarab. Azt mondom, amit látok és érzek, nincs benne semmi csúsztatás.
Csúsztatás ügyben a hivatalos tájékoztatóknál kell kereskedned, meg a közmédiumok retusálásügyi oszályainál.
@messi-asz: Mindössze annyira gondoltam hogy illetlenség okkal vagy ok nélkül sértegetni másokat,másrészt kontraszelektív,tehát sanszosan öngólt érsz el.
@Fabius: "anarchia helyett a demokráciában hiszek"

akkor jó... én meg DIKTATÚRA helyett a demokráciában hiszek

akkor ideje lenne demokráciát csinálni...

vagy szerinted is az van???? mint török szerint? sajátos magyar demokrácia? ahol a fides nyerhet csak???? hungarikum...
@Fabius: Attól tartok, hamarosan kiderül majd, hogy a TE demokrácia felfogásod, a narancs teoretikusok szerint, NEM tükrözi a MAGYAR valóságot.

Ez, ugyan rettenetesen szánalmas lesz európai szemmel, -de ha kell ehhez még egy népszavazást is kiírnak, vagy két nap alatt megszavazza a parlament.

A többieknek: Radnótit idézni ebben a belpolitikai helyzetben olyan, mint a pusztába hányt borsó.

Jobbikos szakértőink szerint. :)
A Lomnici-ügyről: "aki korpa közé keveredik megeszik a disznók"
még a végén ebből is jól fognak kijönni???
így lesz eltűrt a magyaros narancs diktatúra....

Fitogtatja erejét, de békére kényszerül a kormány és az EU[origo]|2011. 12. 18.,

Összekapott pénteken a magyar kormány az Európai Unióval és a Nemzetközi Valutaalappal, melyek képviselői a kormány hívására érkeztek, hogy segítsenek megvédeni a magyar gazdaságot az európai válságtól. A kemény összecsapás ellenére mindegyik fél érdeke a megállapodás. A magyar kormány a csődtől, az EU és az IMF pedig attól félhet, hogy elveszíti a pénzét, ráadásul újabb renitens országgal kell bajlódniuk a görögök és az olaszok után.
@Fabius: Azért van igaza messi-asznak. A mi kis magyar demokráciánk már csak egy vékony kocsányon lóg. Ez a kocsány a következő választás tisztasága. Ha azt is elmetszik lepottyan a gyümölcs és ott rohad tovább, velünk együtt. Onnan már nehéz lesz visszakapaszkodni a fára. És el fogják metszeni! Én már ott tartok, hogy az ördöggel is össze kell fogni, nem marad más választás.

Egyébként gratulálok a blogodhoz, ha nem is szólok hozzá, mindig elolvasom.
Ez egy vicc :D A MTV híradónál már csak a TV2-RTL a rosszabb.
@nu pagagyí: nagyon naiv...

ahhoz hasonlítanám amikor a Gladiátort a császár megszurkálja meccs előtt... aztán kiállnak a színre küzdeni...

na ez a magyar választási rendszer... a kopogtató+pártfinanszírozás+alapítás stb a nulladik forduló...
@Red shield representative: a magadfajta köcsög szerb cigányok viszik a pénzt
@nu pagagyí: jaaa és a demokráciának még 2 szála van: az Internet és a nyitott határok...

a választás már rég nem... és nem is volt... talán csak 1945-ben... talán...

lásd 1990 ben Október Párt...
@felebarát: "nem is tudtam, hoyg betiltották...miért is? "

Mert nem reklám. Propaganda.
Egyáltalán, betiltották? Belinkelnéd a tiltó végzést?
Pápa áhhhh....
Érdeklődöm, hogy ha valaki "Tahó", akkor miért kell minden olvasónak Tahótlanítani?

A törvénytelen bejegyzés mennyiben nem törvénytelen minden ember számára?!?
@messi-asz: Azért az internet szabadsága ellen már tettek lépéseket, bár egyelőre csak figyelnek. Aki meg kimegy, az ott is marad.
@Könnyen elkaptuk, uram!: nem tom az hol van...én ezt csak így találtam...kérdezd meg azt, aki igy feltette
A posztíró rosszul látja a dolgokat:
A Fakkjú Ájsztí...stb hivatal nem azért kapja a pénzt (sokat) mert a köznek kell a jó műsor, hanem azért, hogy a közgépközeliekkel reklámozhassák a FakkjúÁjszti..stb hivatalt.
Ez kábé az lesz, mint a " legyen az MVM trade partnere" :-))))))))))))))))))) Kva sok pénzért az mvm (fidesz szolnoki tagozat) reklámozhatja az állami áramszolgáltatót. A reklámozás az mindig tuti biznisz a fidess-ben, mert számonkérhetetlen.
Na, ezért kell a sok pénz!
@Napkutya: De zöld lesz tőle a puszta legalább. Jobbikosnál jobb szakértők szerint. :-) Vagy a fal, ha arra dobálják.
@felebarát: Erre gyúrtak? Elérték. Már mikor megmondták, hogy a Gyurcsánynak nyújtottnál jobb feltételekkel nem adnak épp a hektikusság miatt. Mire számítottak Orvbánék? Ha beléjük is rúgnak, rögtön bocsánatot kérve észre térnek, vagy mi???
@Könnyen elkaptuk, uram!: Ja épp ezt akartam. Laza kis ellenszenvkeltés minden ellen, ami import.

Ha ezt minden ország megteszi a magáét védve és feszt és sugározza, akkor annyi a szabad áramlásnak, ami azért a magyar mezőgazdaság érdeke is. Hogy azt is vegye valaki, aki épp a hazája terméke helyett vesz le a polcról magyart...
Ebből: [..]"Bajnai legnagyobb ereje a Nyugat osztatlan rokonszenve. A már emlegetett nagykövetek többsége úgy tartja: akkor lesz itt rend, ha ismét ő vezeti az országot. Egyre nagyobb az esély a káoszra, felértékelődnek a válságmenedzserek. Két ilyet ismerek: Bajnai és Bokros.

Miért írja le Gyurcsányékat?

Mert elszállt fölöttük az idő, végük van. A Feri körüli vékonyka értelmiségi réteg hallatlan ricsajt tudott csapni, miközben nem vette észre, hogy Gyurcsány taszító hatása sokkal nagyobb, mint a vonzereje. Befogadó párt nélkül, önálló politikai tényezőként semmi esélye. Sajnos azt kell mondanom, hogy Gyurcsány inkább bizonyul politikai kalandornak, mint megváltónak.[..] A Jobbikra milyen szerep vár?

Sötét ló, szerintem sose növi ki magát váltópárttá, ugyanis a „töröljünk el mindent, de azonnal” nem kormányzati alternatíva. Annak idején a nyilasok hatalomra jutásához is kellett egy háború, meg az, hogy ott állt mögöttük Hitler. Most hol látni a Jobbik nyugati mintáját? Sehol. A többi magyar párt felelőssége, hogy felmutassa Vonáék ígéreteinek abszurditását.

Egyre több a bizonytalan és az elégedetlen választó. Ez az MSZP-t most beérő Jobbiknak kedvez.

Abból a körből legföljebb további négy-öt százalékot erősödhetnek Vonáék. Huszonöt százalék a plafon. Ez nagyjából megegyezik a mostani MSZP támogatottságával.[..]
2014-ben ez még inkább így lesz. Érkezik egy új, szavazásra jogosult korosztály, háromszázezer olyan fiatal, aki nem olvas papíralapú újságot, nem néz híradót, tévéje sincs, és csak az internetes nyelvet ismeri. Sőt, a fölötte lévők is inkább erre az életmódra állnak át.[..]

Többé vagy kevésbé, de Orbán lépései befolyásolják a politika összes szereplőjének jövőjét. Még mindig ő az origó.

Az ország úgynevezett újjászervezésével példátlan káoszt zúdít mindannyiunkra. Fölkészültem rá, hogy 2012 az elmúlt negyed évszázad kirívóan legnehezebb éve lesz. A Nyugat kivár, annyit üzen: tudunk segíteni, ha nagyon akarunk. De ahhoz vissza kell venni a nagyképűségünkből. Viktor nem számolt azzal, hogy létezik nyugat-európai önérzet. Hogy Kína, az USA és időnként Oroszország kioktatja Merkeléket, nem szeretik, de nem tudnak tenni ellene. Na de, hogy Mucsáról is beszólnak Berlinnek meg Párizsnak, azt nem nyelik le. Huszonnyolc éve ismerem Orbánt, az első pillanatban látszott, hogy rendkívül kiszámíthatatlan, rendkívül tehetséges és rendkívüli pusztító erő lakozik benne. Látszott, hogy kitelik tőle a jó, de a rossz is, és bármelyik győz benne, túlzás lesz a vége. Sokszor hittem azt, átlátok Viktoron, de rendre rá kellett jönnöm, hogy mégsem. 2010-ben az a benyomás alakult ki bennem, hogy leszállt a szakpolitika szintjére, jókat beszélgettünk, azt hittem, rendet tesz a kormányzásban, de amit a választások után produkált, az rettenetes. A mostani Orbánt sosem láttam, fogalmam sincs, honnan bújt elő. Élete legterméketlenebb korszakát éli. Vezetni akarja a magyarokat, ahelyett, hogy békén hagyná őket. Sok éve interjúztam őt egy könyvhöz, kérdeztem, mi volt a gyerekkora kedvenc olvasmánya. Csillogó szemmel válaszolta, hogy a Gőgös Gúnár Gedeon, azt ezerszer olvasta, annyira szerette, még villanyoltás után, a takaró alatt is azt bújta zseblámpa fényénél. Most az az érzésem, hogy valaki leoltotta nála a külvilágot, ő meg a fejére rántotta a paplant, kezében a Gőgös Gúnár Gedeonnal. Megint magára maradt az álmaival. Ő a kétharmad legnagyobb áldozata."

Gőgöd Gúnár Gedeon!! Ott ragadt a baba, de nagyon.
Közmédia, hehehehe: "Wblog
Eredetileg úgy volt, hogy ma este diskurálunk itt egy jót Stumpf Andrással és Vitézy Zsófiával. Én mondjuk eleve csodálkoztam, hogy mi történt vajon a közszolgálatban, de aztán helyrezökkent minden, és lemondták még pénteken. Legalább nem kell utólag retusálni!"

www.dunatv.hu/musor/musorok/klubszoba.html Bátorság, Duna tévé a neved! :-DD
@mortadella:

A tahótlanítás melyik része nem világos? Aki neked nem tetszik arra rányomsz és nem látod. De a többiek igen.
@Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: Drágaságom! Bevazelinezted a popódat? Jövök! Imádlak! Le ne tagadj!
Olyan jólesett eltüntetni egy tahót. :-) Már rég kellett ilyet tennem itt, de tényleg élvezettel tahótlanítottam. :-)

privatbankar.hu/penzugyek/remalom-forgatokonyv-a-brit-hadsereg-bevetese-bankcsodok-eseten-243041

Viszont ez érdekes. Minket ki fog evakuálni? :-)
@Neve Cohn-Bendit, foglalkozása pedofil zsidó: Szépségem! Vigyáznunk kell, mert Annamária felfigyelt a szerelmünkre. Már a neved is zavarba hozta... Fingja sem volt, mit csináljon. Bár lehet, hogy fingja azért volt.
@szerénységem: Az azért érdekelne, hogy a bank hogyan rendelhet el 'azonnali beszedést' egy kötött futamidejü hitelnél...
@ökörpöröly: Ma ketszer annyian nezik az M1 musorat?
Na igaz, de ez nem hehez. Az eddigi 100 helyett ma val 200 lelkes nezoje... A nepesseg 0.000001 szazaleka. Nagy haladas mi?
Van meg mit feljodni.
Szobrot Szalacsi Annamáriának az MTV székház elé!
@messi-asz:

Abban igaza van Fabiusnak, hogy a demokrácia csinálásnak nem az a módja amit szorgalmaznak itt páran.

Abban meg neked, hogy ami itt van az olyan khm, izé. Legjobban talán az az amerikai szakértő fogalmazta meg aki azt mondta: nyugati értelemben vett demokrácia már nincs, diktatúra viszont még nincs.

Ilyen alapon meg Török se mond nagy hülyeséget. Igen, szerintem is száni, hogy a demokráciánkat mérincsélni kell, de aki rámutat erre az nem mind hülye.
@a szív fészkei:

Nagyon jó az interjú Kérivel! Sok dolgot látok hasonlóan mint ő. Jobbik helyzete, Bajnai megítélése, Orbán világa, stb.
@néma bárány: apám mondta: hülye játéknak hülye vége van.
Nem ájultak el az elemzők a kormány intézkedéseitől
2011. december 18. | 11:40

Nem győzte meg az elemzőket a kormány eheti, a 2012-es költségvetésben rejlő elcsúszások kezelését célzó intézkedéscsomagja. Néhány lépés ugyanis csak látszatintézkedés, a fontosabb döntések halogatása. Egyes szakértők még ezzel együtt is kétségbe vonják a jövő évi hiánycél teljesülését, ami pedig nem sok jót ígér az uniós túlzott deficit eljárás szempontjából.

www.portfolio.hu/gazdasag/nem_ajultak_el_az_elemzok_a_kormany_intezkedeseitol.160154.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@a szív fészkei:

Tűpontos:
www.kapitalizmus.hu/content/az-imbecilisek-parlamentje

Ennyi, itt a vége, fuss el véle.
Már egyszer beidéztem Kubrick "Dr Strangelove"ját, de csak ismételni tudom magam: elég jól mutatja, hova vezet ha egy rakás elmebetegnek hatalmat adsz a kezébe. Orbán és Matolcsy tuti tananyag lesz.
@Fabius: ..amennyiben szerinted ez amiben élünk demokrácia, akkor javaslom, hogy olvasd el Bereznay András írását:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
@Cirbi: nehogymár át meggy komolyba. Épp az előbb embargózták ki elmélkedésemet. Pedig csak annyit akartam írni, hogy beszáradt a tubusba a fogkrém.
@gyilkos fűegér: "
LEVÉL A HITVESHEZ (Radnóti Miklós)

A mélyben néma, hallgató világok,
üvölt a csönd fülemben s felkiáltok,
de nem felelhet senki rá a távol,
a háborúba ájult Szerbiából
s te messze vagy. Hangod befonja álmom,
s szivemben nappal ujra megtalálom,
hát hallgatok, míg zsong körém felállván
sok hűvös érintésü büszke páfrány.

Mikor láthatlak ujra, nem tudom már,
ki biztos voltál, súlyos, mint a zsoltár,
s szép mint a fény és oly szép mint az árnyék,
s kihez vakon, némán is eltalálnék,
most bujdokolsz a tájban és szememre
belülről lebbensz, így vetít az elme;
valóság voltál, álom lettél ujra,
kamaszkorom kútjába visszahullva

féltékenyen vallatlak, hogy szeretsz-e?
s hogy ifjuságom csúcsán, majdan, egyszer,
a hitvesem leszel, - remélem ujra
s az éber lét útjára visszahullva
tudom, hogy az vagy. Hitvesem s barátom, -
csak messze vagy! Túl három vad határon.
S már őszül is. Az ősz is ittfelejt még?
A csókjainkról élesebb az emlék;

csodákban hittem s napjuk elfeledtem,
bombázórajok húznak el felettem;
szemed kékjét csodáltam épp az égen,
de elborult s a bombák fönt a gépben
zuhanni vágytak. Ellenükre élek, -
s fogoly vagyok. Mindent, amit remélek
fölmértem s mégis eltalálok hozzád;
megjártam érted én a lélek hosszát,

s országok útjait; bíbor parázson,
ha kell, zuhanó lángok közt varázslom
majd át magam, de mégis visszatérek;
ha kell, szívós leszek, mint fán a kéreg,
s a folytonos veszélyben, bajban élő
vad férfiak fegyvert s hatalmat érő
nyugalma nyugtat s mint egy hűvös hullám:
a 2 x 2 józansága hull rám.

Lager Heidenau, Žagubica fölött a hegyekben,
1944. augusztus-szeptember"

Lealacsonyító, hogy a világirodalom egyik legszebb versét ilyen aljas politikus-senkik aposztrofálásohoz kell felhasználni...de akinek van lelke , az érzi a világegyetemnyi távolságot a vers,.....és a valóság között...
@néma bárány: "Ilyen alapon meg Török se mond nagy hülyeséget. Igen, szerintem is száni, hogy a demokráciánkat mérincsélni kell, de aki rámutat erre az nem mind hülye. "

Törökben megzakkant valami,...kezdi látni a valóságot....
Én nagyon szeretem Szalai Annamáriát!
Annyi gondja van, ami nem kéne, hogy lenne.
@kíváncsivagyok: "Törökben megzakkant valami"

szerintem "csak" a 102 ezer ellenálló egyike... aki most döbbent rá, hogy a NER ből kiírás az azt jelenti hogy büntetést is kap... mert dakota mondás:

a NER ből csak hullazsákban lehet távozni...
NHMH vagy mi. Nem is érdekel hogy hívják őket
Egy a lényeg: ingyenélő, lelkiismeret nélküli, korrupt, vastagbőrű banda.
Remélem a történelem majd helyre teszi őket, 20 év múlva meg az unokáik nem lesznek büszkék rájuk.
Az egész narancssárga bandának az a szerencséje, hohy még nincs alternatíva helyettük. Ami késik nem múlik! semmi sem tart örökké...
Szar ügy. De az a nyavalyás fizetés...
@kíváncsivagyok: "Törökben megzakkant valami,...kezdi látni a valóságot.... "

Eltartott egy ideig.

Más:napifix.postr.hu/lazareknal-elment-a-jezuska-001
@neszójjábe: maraggyá mán! SZ.A. a magyar ősgyökér erkölcsiség bázismeghatározott függvény-orientált felügyelője. Ennyi. Kérdés?
Akárhogy nézem ezeket a dolgokat, végül oda lyukadok ki, hogy otthon a feleség (férj) megkérdezi: - Te, figyelj már. Észnél vagytok?

Az igaz, hogy SZA-nak (a hírek szerint) se kutyája, se macskája. Kemény spiné.
@Kandabula:

Szalaival kapcsolatban idézném az Arvisura színház Kiss művész úr rettenetes élete" című színdarabjából való mondatot:

"Az a baj, hogy az, hogy te vagy, alapvetően mindenkinek kurva szar."
@Pussy_cinE7lCPgPX: ....hát igen,....Vagytok ugye Ti,...és a suttyók...sok suttyó, sokkal több mint Ti....
@messi-asz: " mert dakota mondás:

a NER ből csak hullazsákban lehet távozni... "

..meg az is . Jó ellenzéki , a börtönben lévő ellenzéki (vagy halott ) ...
@Kandabula: " Én nagyon szeretem Szalai Annamáriát! "

Más jelentkező ?...nincs ?...viheted...
@néma bárány: "Legjobban talán az az amerikai szakértő fogalmazta meg aki azt mondta: nyugati értelemben vett demokrácia már nincs, diktatúra viszont még nincs. " - Ez qrvára igaz.
@gyilkos fűegér: igaztalan vagy. Mindenkire szükség van. Viszont amiatt, hogy van, mindenkinek kurva szar. De ne ítélkezzünk. SZA egy nő, gyengéd lélekkel, bársonyos gondolatvilággal. Ahogyan mondják, ő csak a munkáját teljesíti. Rajta nem múlik semmi. (Tartok attól, hogy valóban nem.) Mit csináljak, hogy felfigyeljen rám?
@néma bárány: De a lényeg a Gőgös Gúnár Gedeon!!! :-DDDDDDDD Hát ő aztán ismeri elég jól ezt az irodalomfant. És nem is fogja vissza magát a jellemzésnél.
@néma bárány: Persze az egész helyzetelemzése jó, mondjuk ez lát is, nemcsak néz.
@kíváncsivagyok: Talán kell a női focicsapatba.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/ilyen-volt-szalai-kirugasa-2031502 Arról, hogy focizott tavaly a Bestben voltak képek, ez itt csak repiműsor.
@Kandabula: Tévéje sincs. Rózsafűzére viszont biztos.
@vuvuzelafan: Amikor beírtam, akkor még ott volt, hogy vasárnapi műsor: Klubszoba, ezekkel és ezekkel lesz a beszélgetés. Hát rezeg a gatya...
@Kandabula: "De ne ítélkezzünk. SZA egy nő, gyengéd lélekkel, bársonyos gondolatvilággal. "

Lófaszt nő. Mutatok egy NŐT, hogy lásd a különbséget:
www.highwallpapers.com/wallpapers/charlize-theron-HD_wallpapers.jpg

Erről ennyit. És egyben megvolt a Napi Charlize rovat is.
@gyilkos fűegér: igaztalan vagy. A nők vagy nők, akiket imádunk, vagy megveszekedett sárkányok. Ki vagyunk szolgáltatva.
Szánalom...

azon összekapnak az emberek, hoyg ki és miért nyerte meg az X faktort, nem azon veszekszenek, egyáltalán miért nézi...

áhhh kiábránditó...
@gyilkos fűegér: Nézd, könnyű annak aki szép és nagyon tehetséges. Ilyen kombináció nagyon ritka bárhol. A miénk, ez a szalonna egyik sem. Hát mit volt mit tennie? Besorolt, hogy legalább gazdag legyen.
Mindenhol buknak le a hülyék: www.borsonline.hu/news.php?bizarr-karacsony-melegboltban-vasarolt-a-polgarmester-&op&hid=50732

Nyugodjunk kicsit meg, ennyire az, radásul mohó is a barma:[..]"Davis 67 dollárt (16 ezer forintot) költött a termékre, amelyről annak rendje és módja szerint le is adta hivatalában a számlát és visszaigényelte a pénzt. Davis több furcsa számlát is leadott a hivatalban (drága borokról, amely miatt nyomozást indítottak: így derült ki a szexjátékszer. Az ügyből óriási botrány lett, Davis pedig kénytelen volt bevallani, hogy meleg."
@a szív fészkei: ebben tudod mi az érdekes...ha normális játékszereket vett volna, női ismerőseinek, akkor nem lett volna belőle balhé :D?
@a szív fészkei: az MN-os eredeti cikket nem találtam online
@felebarát: Szerintem két dolog miatt lett balhé: újabb republikánus szemforgató, aki ha le nem bukik, ugye hozza a kötelező isten-haza-család - de aki nem eszerint él, az milyenmááá - mantrát. A második ok a kicsinyessége: hogy ezt is államköltségen vette. Ez női csecsebecsénél is kiverné a biztit. Vegye jó vastag saját fizujából, ha már így viszket neki a játszhatnékja.

Pl. a DSK "hülye sztorijai" egyikeként pl. irtó nagy balhé volt abból jó pár éve - azt hiszem épp pénzügyminiszterként dugott Strauss-Kahn valakit (nem a nejét) - hogy méregdrága csizmát vett a nőjének. Talán azt is közpénzen. Valahogy ott erre ugranak, holott nem 67 dolláron vagy pár ezer frankon múlt a folyami kavicstermésük ugye ezeknek az államoknak. :-D
@messi-asz: @Napkutya: @néma bárány:

"Egyetlen olyan törvényről, jogszabályról sem tudok, aminek megszerkesztésébe belevették volna az ellenzéket, nincs olyan fontos állami, sőt médiavezetői pozíció, amelyet nem a Fideszhez közvetlenül vagy közvetve kapcsolódó embereknek adtak. Az ellenzéket, a független szakértőket, a párton kívülieket egy nyugati típusú demokráciában nem lehet semmibe venni. Magyarországon mégis ez teszik, és ebben bizonyosan egyedülállóak az Európai Unió országai körében. És ezt itt is tudják. Míg korábban a kutya sem volt kíváncsi a magyar alkotmányosságról szóló előadásaimra, a mostani konferenciánkon rettentő sokan voltak, és záporoztak a kérdések. Itt Amerikában is aggódnak az aggasztó fejlemények miatt."

Érdemes elolvasni az egészet. Scheppele asszony meglehetősen lényeglátó.

hvg.hu/itthon/20111216_scheppele_partallam_fidesz
Az MTVA megsértődött és perrel fenyegeti az Indexet és a nolt.

mandiner.hu/cikk/20111218_perelheti_az_indexet_es_a_nol_t_az_mtva

Érdekes, hogy azt a HVG-t, amelyik felhívta a rendőrség sajtóügyeletesét, és tőle kért az esetről felvilágosítást, azt nem .

hvg.hu/itthon/20111217_ehsegsztrajk_rendor

Cuki kis apróságok ezek. ;-)
@Fabius: Marhajó, mert ez is közpénzből megy persze, nem? Ahogy anno a Kondor Katalin fémjelezte rádió is állandóan pereskedett. De nem a Katóka bukszájából, gondolom.
@a szív fészkei:

Nem saját zsebből, hogyisne, még csak az kéne. A bukott pert kifizetjük a rájuk költött 110 milliárdból.
@Fabius: Gombház sej, ha leszakad, egy helyében ezer is akad! Na persze, dzsentritempó, az mindig menő volt itt.
Mi van akkor, ha ezek a szemetek kizáratnak az EU-ból minket, és utána jön egy új kormány. Visszavesznek nem?
www.nol.hu/belfold/mtv__ahol_a_leszbik_smarolnak_

MTV, ahol a leszbik smárolnak
Odaszorította a lányt a falhoz, s a feje vészesen közeledett felé. Csak egy pillanatig reménykedhettünk, hogy egy tapadós macskanőszerkóba bújt Szalai Annamária előre tolt ököllel berepül a képbe, s szétválasztja a párt, ám a médiamindenható nem érkezett meg: a nyelvek összeértek.
Pető Péter| NOL| 2011. december 20. |20 komment
nyomtat email plusz mínusz Küldés Facebook-ra Küldés Twitter-re Felvétel Google Bookmarks-ra
Cikk értékelésBe kell jelentkezni az értékeléshez!
KommentekBe kell jelentkezni a hozzászóláshoz!
Alasseo | 2011. december 20. | 14:06:45

Málcsik | 2011. december 20. | 10:23:02

Oh, dejódejódejó, az erényes erkölcscsősz kőheteró, és a sznob elitista "nincs tévém tíz éve" most egy személyben érkezett. :D
Alasseo | 2011. december 20. | 14:05:01

omnia | 2011. december 20. | 11:27:10

Nyugi, jövőhéten lehet, hogy őket kapják rajta kamerával a színfalak mögött, kandi kamera címszóval? :D

"tapadós macskanőszerkóba bújt Szalai Annamária előre tolt ököllel berepül a képbe, s szétválasztja a párt"

Ez a tagmondat alaposan odavág. :D
Dimitru1 | 2011. december 20. | 12:18:34

"A köz kiszolgálására gondolnak - a Hacktion című sorozatról küldött sajtófotó..."
Nem biztos, hogy a "kiszolgálására".
Mi van, ha a KÖZ NEVELÉSÉRE?...
Postmaster | 2011. december 20. | 12:04:57

A szerző ezúttal is több irányba lő (cikkeinek egyik jellemzője ez). A képmutató törvénykezés mellett a köztévé elfoglalásának gyalázatos módszere is megkapja a magáét.
sapiens | 2011. december 20. | 11:51:05

Aki elmeséli, hogy nincs tévéje, nem nézi, stb., annak gratulálok. Amiről viszont a cikk szól, az egy szemforgató, képmutató törvény, melyet maguk a törvényhozók nem tartanak be.

Se a leszbikkel, se másokkal nincs semmi baj. A törvénnyel - azzal van.
omnia | 2011. december 20. | 11:27:10

Hol van Tömjén és pálfi? , hogy ezt a fartőt ,bocsánat fertőt meggmorogja?O tompora O mores?
Attila | 2011. december 20. | 11:07:49

laci_54 | 2011. december 20. | 10:41:38

Óóó máriám, sötétség. És ön utálja az Orbán-kormányt? Valljon inkább szerelmet a KDNP-s-jobbikos csürhének.
laci_54 | 2011. december 20. | 10:41:38

Már elnézést kérek de miért uszító?
Engem nem zavar mások nemi attitűdje, de nem vagyok kíváncsi a buzeránsokra sem nyíltan sem titkoltan.
A királyi tévé pedig ne bátorítsa az ingadozókat a meleg létre, mert több kárt okoz, mint amennyit sokan gondolnak!
catoo | 2011. december 20. | 10:33:37

Kérdés:
Mi a különbség egy diktatórikus állam vagy szervezet és egy demokratikus közöt?

Válasz:
A demokratikusban minden poszton szakértők dolgoznak. Akik a munkájukhoz értenek!

Rákosi korszakban, Kovács bácsi 4elemivel volt a gyár vezérigazgatója.

Most másképpen van?

Málcsik | 2011. december 20. | 10:25:04

Erre az egész TV vitára pedig az a válaszom, hogy nekem több, mint tíz éve nincsen tévém. Azért nincs, mert csak a mocsok dől belőle. A televízió elvesztette és valószínűleg soha nem nyerheti vissza azt a szerepét, amelyet a kilencvenes évek elejéig betöltött.
Málcsik | 2011. december 20. | 10:23:02

„A család akkor tölti be szerepét, ha az anya és az apa tartós és szilárd kapcsolata a gyermekek iránti felelősségben teljesedik ki.”

Aki ezzel vitatkozni mer, az megőrült. Nem kell ehhez sem konzervatívnak, sem liberálisnak lenni, hogy belátjuk, minden szava igaaz. És ezt vegye mindenki tudomásul.
takácsmária | 2011. december 20. | 10:10:05

Attilának :-)

www.youtube.com/watch?v=2OQfx5PxYMk
Postmaster | 2011. december 20. | 09:19:12

A cikkírónak természetesen igaza van: az élet folyamatosan cáfolni fog minden álszent törvénykezést.
TLG01 | 2011. december 20. | 08:50:52

a cikkírónak teljesen igaza van
vízöntő60 | 2011. december 20. | 08:48:08

A leszbikusok vagy a heterok szexuális tevékenységét akinek nem tetszik nem nézi. Akit ez gyönyörködtet, esetleg kielégít, az megnézi. Ettől még nem romlik a GDP.
A gyermekeiért felelősséget vállaló szülő gyermeke este 10-kor alszik, hogy másnap kipihenten mehessen az iskolába.
Felelősség, öngondoskodás, és akkor nem kell Szalai elvtársnő.
liberal001 | 2011. december 20. | 08:39:05

A tét az, hogy a plebs a köztévét nézze, mert ott Fidesszé lesz nevelve. Hogy odacsalják a köztévére, azért mindent be kell vetni: Fábryt, leszbiket, erőszakfilmeket, stb. A gyerekeket még majd a Hoffmann megnevelteti az iskolában.
fenyesszelek | 2011. december 20. | 08:21:32

Attila | 2011. december 20. | 07:05:08
Mindenki tudja, hogy a kifundált magyar népnek a leszbikkel nincs semmi problémája, csupán a meleg férfiakkal.

LOL!
Egy polgár | 2011. december 20. | 07:59:11

Sztem is megvannak PP kerekei. Talán egy kicsit kukacos.
kalamáris | 2011. december 20. | 07:54:40

Biztosíthatlak, hogy a cikkíró normális, sőt józan, előre kiszámított racionalitás vezérli ilyen uszító cikkek írásakor.
Johny550 | 2011. december 20. | 07:27:50

Megnyugtatásul valaki írhatna a NOL-tól, ugye a cikkíró nem normális..???
Attila | 2011. december 20. | 07:05:08

Mindenki tudja, hogy a kifundált magyar népnek a leszbikkel nincs semmi problémája, csupán a meleg férfiakkal.
Fannyvár | 2011. december 20. | 07:01:16

****
HIRDETÉS
Már a díszlet is jelzi: ...
Már a díszlet is jelzi: ez a sorozat a magyar rögvalóságról szól. A kép bal sarkában a dramaturgiailag elkerülhetetlen, de ízléses ötlettelenséggel ábrázolt smaci
Fotó - MTV

A két nő szenvedélyes csókban forrt össze (forrás: Romana-füzetek), s akkor nem akadt egyetlen hetedik b-s kölyök sem, kinek ne tapadt volna szeme a tévére. A meglepett szülők gyomra görcsbe rándulhatott, mert a szexuális vonzalom e szintjén némi hirtelen mellmunka sem kizárt, de a duó időben szétvált. A leszbi csók csak néhány másodpercig tartott (plusz dramaturgiailag indokolt ismétlés). Mármint a Magyar Televízió Hacktion című sorozatában, amelynek aktuális részét 12-es karikával vetítették.

Nincs mit szépíteni: előre kitervelt akció keretében huppantam le kisöcsém albérletének szakadt kanapéjára. A film PR-kampánya sikeres volt: a hétfői sajtószemle részeként elfogyasztott Blikk tizedik oldalán föllelhető, Leszbikus csókcsata című dolgozat keltette föl az érdeklődésemet. A cikk részletesen taglalja egy efféle jelenet nehézségeit, s tájékoztat arról: a két résztvevő (az isteni frizurával hódító Gubík Ági és Kosik Anita) az ellenkező nemhez vonzódik, s csupán a forgatókönyvnek köszönhető fölöttébb önzetlen nyelvcsapások sorozataként meghatározható akciójuk. S még csak harmadszor olvastam a beszámolót, amikor a kommunikációs ügynökségek egyike sajtóközleményben informált a hétfő este látható leszbi jelenetről.

A figyelmes partner amolyan kedvcsinálóként még képeket is küldött a kalandról: a fotóknak olyan hangulata van, mint a színes újságok vonatkozó apróhirdetéseihez (pl.: Mindenemet megkaphatod!) mellékelt illusztrációknak.

Mindenesetre este fél tíz tájban egymásnak esett a két nő, s hirtelen a Hoffmann Rózsa köznevelési törvényét is támogató Gondviseléshez (kiemelés tőle) interpelláltunk volna az ügyben. Már csak azért is, mert mint korábban a Nemzeti Együttműködés Rendszerében Hókuszpók-szerepet megkaparintó képviselőktől megtudtuk: az alkotmányellenes médiatörvény célja nem az ellenzéki sajtó megregulázása, hanem főként az elkanászosodott kertévék megregulázása volt.
HIRDETÉS

Mert hát elkeserítő, hogy a képernyőn káromkodnak, dugnak, cigiznek, leszbi csókokat váltanak. Hiszen ki ne tudná: az életben ilyesmi nem fordulhat elő. Továbbá: az Országgyűlés éppen valami családvédelmi törvénnyel szöszöl, amelybe a magukat életvezetési tanácsadónak képzelő kereszténydemokrata politikusok azt írták: „A család akkor tölti be szerepét, ha az anya és az apa tartós és szilárd kapcsolata a gyermekek iránti felelősségben teljesedik ki.” Meg azt: „A család a természetes személyek érzelmi és gazdasági közösségét megvalósító olyan kapcsolatrendszer, amelynek alapja egy férfi és egy nő házassága.”

A köz kiszolgálására gondolnak - a Hacktion című sorozatról küldött sajtófotó a 'leszbikus csók' beharangozására
Fotó - MTV A megújult köztévé most mégis leszbiket nyomat a tizenhárom éveseknek? Esetleg a kertévék műsorstruktúráját tartja helyesnek? Vagy már lassan VV Alekoszt is összeengedné Összeesküvők Kati Nénivel, hogy Éden Szandra kezéért rivalizáljanak, csak valaki kapcsoljon végre oda? Vagy esetleg elutasítja a masszív homofóbiát, s az embereket arra ösztökéli: mindenki döntsön maga arról, mit tart helyesnek? (Utóbbi kizárva: ragályos liberális gondolat.)

Arra az apróságra már csak óvatosan térnénk ki, hogy a családvédelmi jogszabály szerint a szülőknek gondoskodniuk kell kiskorú gyermekük felügyeletéről, ha az ifjú éjszaka közterületen tartózkodik. Azaz a 18 és fél éves kölykök helyzete korántsem könnyű éjfél előtt hat perccel, sulidiszkó után, mert hiába indítanák el kezüket a 17 éves barátnőjük feneke felé, ha az apuka vagy a bratyi vigyázó tekintete követi az akciót... Vad smárolással kiegészített mellmarkolászásról most nem értekezek, mert az érintett aktuális vőjelöltet esetleg úgy tarkón rúgja egy agresszív felvigyázó, hogy legföljebb a saját bokáját nyalja meg. Ilyesmit nem lehet. Tizenhárom éveseknek leszbi csókot nézni a köztévé fullos, csilivili produkciójában, azt igen.

De minden egyéb pletykát megelőzve: nem ítélkezünk a smárolásról. Azt tegye meg mindenki maga. Sőt ha ma hetedik b-s lennék, akkor így felelnék a felvetésre: az irány jó, de 2012-nek az elrugaszkodás évének kell lennie, azaz a pár kapcsolatának intenzitását fokozni kell.

A több tízmilliárd forinttal dotált, mindenféle gondolattól s tehetségtől megszabadított, közmédiának nevezett szafaripark működése mindennek a tagadása, amivel a közszolgálat átalakítását, a médiát érintő törvényeket indokolták. Azt MTV mára nem több, mint a párthíradóknak otthont adó, színvonaltalan közkertévé, amely nem a piacról, hanem közpénzből él. Hagyjuk is a felesleges szájtépést, mert például a Hacktion című sorozat aktuális részének első tíz percében annyi Apple-termék tűnt föl, amennyi három év alatt nem fogy el a komplett Észak-Magyarországon, azaz e tartalom szociográfiai elemektől mentes, s kábé annyiban reflektál a magyar társadalom helyzetére, mint a Batman.

Egyébként amikor a lányok szája szétvált, egyikük így indokolta a csókot: „Hogy ne felejtsd el, hogy találkoztunk.” Értsd: dramaturgiailag éppúgy kikerülhetetlen volt, mint az MTV azonnali átnevezése Muppet Show-ra.

Fiúk, jó ötlet volt: a közszolgálatot elfoglalni, minden pártkatonát odatelepíteni, eszetlen pénzt belepumpálni, így a nézőt odavinni, azután hazudni, hazudni, hazudni, s örökké nyerni. De nem jött be.

Game over.
@Bandibacsi34: megér ez a dolog ennyi szöveget? A lényeg, a nép butítása és az információk visszatartása. Ma még sok helyen csak az MTV fogható. Ez a lényeg. Miért késik a digitális sugárzás?
süti beállítások módosítása