Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.15. 13:00 Fabius

Így múlik a jogállam dicsősége

Címkék: fidesz alkotmánybíróság jogállam manyup

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.

Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De a jelenlegi állás szerint ez mégis így van. Méltóságos uraimék magára hagyták azt a - Sinkovics szerint - "102 ezer tudatos, fanatikus magyarellenest", akiknek volt bátorságuk nem engedni az orbáni zsarolásnak, és maradtak a magánnyugdíj rendszerben. Egy év kevés volt az állásfoglalás kialakítására, erre pedig se a megnyírt hatáskör, se a felduzzasztott létszám nem mentség. Az világos, hogy ellentmondani a kormánynak már nem akarnak, helyeselni egy ilyen intézkedést meg nem mernek. Így kézenfekvő a megúszásra játszás, a semmitmondás, januártól úgyis kukázzák az összes beadványt.

Visszanézve erre az egy évre azért vannak tanulságok: az ember megbánja és belátja tetteit, én is megbántam, hogy szolidaritást vállaltam a frissen megfűnyírózott Alkotmánybírósággal, és ott ácsorogtam a jogköreikért tüntető tömegben. Felesleges volt a fagyoskodás, felesleges a billentyűzet koptatás és szájalás, és igen, felesleges volt a remény is, hogy legalább a jogállam maradéka működőképes lesz még ebben az országban. Az alkotmánybírák gondolom a történtek után is tükörbe tudnak nézni, és nem találják szánalmasan röhejesnek a képet amit benne látnak.
Nyilván el tudnak számolni a lelkiismeretükkel - itt nem Stumpfra, Pokolra és a többi friss arcra gondolok - ha arra gondolnak, hogy a megszellőztetett állásfoglalást végül mégsem volt merszük kihirdetni. Nem tudom van-e még a kontinensen olyan ország, amelyiknek az Alkotmánybírósága asszisztál egy olyan törvény végrehajtásához, ami szerintük is alkotmányellenes. Nektek ez sikerült, a 102 ezer magyarellenes fanatikus nevében köszönöm! Ezek után viszont ne csodálkozzatok, ha köztiszteletben álló alkotmányőrök helyett az egyszerű rezsimszolgát látjuk bennetek.


Viccország karikatúra bírósága, szevasztok!

 

Update:

 

Kusza Szem sorhajómatróz a poszt élesedése után nyolc perccel jelentette be: továbbra is sajátjukként kezelik a 102 ezer magyarellenes befizetéseit 48 milliárd értékben, mert a pénzünknek nincs szaga, és ez különben sem kirablása a manyup tagoknak, hanem egyszerű átirányítás. Értitek? Na azért. Link

267 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr433465791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

....és finom voltam és nőies.
és tömören, röviden foglaltam össze.
@Secnir:

Egész frappánsan összefoglaltad.
Nagyon küzdenek, hogy a saját beleiknél fogva legyenek lámpavasra lógatva....
@lecsekkoltam: "több pénzt a manyup-ba már az életben nem érkezik"
Pedig itt:
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/104687
05:00-tól valami hasonló hangzott el. (2010.10.19-én). Csak olyan hihetetlennek tűnt :(
@nemecsek ernő áruló: Ők azt hiszik, hogy a modern Európában ilyen nem fordulhat elő. pedig 15-20 éve előfordult, sőt.
Mi meg azt hittük, hogy az nem fordulhat elő, hogy az állam lesz a maffia.

Milyen nagy lesz majd a tülekedés a kijáratnál,ha rájuk gyújtják a Parlamentet...
tehát:
-100.000 család fog a fidesz ellen szavazni 2014-ben
-100.000 család fog uszítani a fidesz ellen az elkövetkező két évben
-perek az AB-n és Brüsszelben, a fideszt lejáratva
+bejött kormányoldalon 43 mrd forint - ez két stadion ára, ha úgy tetszik, Csányi sanyibá vagyonának egy harmada

megérte?
@Secnir: Több az. Akik átmentek az államiba, egyre többen kezdenek ráébredni, hogy egy vasat nem kapnak nyugdíj gyanánt... Tégy mögé nyugodtan egy nullát...
Ez az orsosvitya le sem tagadhatná származását. Gyülöli a magyarokat és gátlástalanul lopja meg az őt és népes familiáját eltartó dolgozókat.
A magántulajdonról alkotott elképzelései is messze vannak a magyar szokásoktól.

Mi lesz a következő húzása?
Ha megint fogytán a lóvé, akkor ellopja az önkéntes nyugdíj megtakarításokat, utána pedig a magán bankbetétek következnek.
Akinek van esze, minden megtakarítását kimenti Magyarországról.

Még a kádár rendszerben is nagyobb biztonságban volt a magántulajdon, mint az orsós rezsim alatt.
atv.hu/cikk/20111215_mihalyi_peter

Ez például nem kap nagy visszhangot. Pedig mennyire jellemző.
@Boli: Drágám, a kulcsmondat: "műveli magát!" Ezt te a mostani zombik melyikénél tudod elmondani?????

Ezt még Mary Shelley se tudta elképzelni, na. Ott volt egy ethosza-tartása, minősége a rossznak is, de ezek annyira silányak, OMG, annyira!
@gyilkos fűegér:

Dehogy, "ez alkalommal még Heathcliffnek is voltak könnyei."
@gyilkos fűegér: Ez de szép mondat. :-)Fognak is a mamák-papák csodálkozni, hogy milyen lelkes nézője leszel a Hófehérkének.

@Pincode: a FB-on elég régóta szervezkednek.
@simonmondja.: Na de, ha kinavigálja a főnöke meg a még felsőbb főnöke az országot az Eu karvalyszárnyai alól, akkor mégis ki fizetne neki a zsinóros mentéjében dobogó honleányi szívéért ennyit?
@simonmondja.: Ja. Amit a véresre köhögött torkából, agyonszívott, szarrá dörzsölt orrából préselt ki a jaumagyar abban a nem ártalmas parlagfüves levegőben.
@Secnir: De mi az isten lesz azokban a stadionokban? Jó, persze hoogy meccsek; de hány embernek??? (akikből 90 % a balhéért megy oda, tehát eleve gladiátormeccsek is mehetnének, az még hozna nézőt is.)
@a szív fészkei:

Majd skandálgatunk: Orbán takarodj! Orbán takarodj!

Nincsen anyád!
Csak két apád!
Az is buzi!
Mind a kettő!!!
NB KETTŐ!!!!!!!!!!!!
Csatlakozom a perközösséghez. De ha lőni kell, azt is vállalom. Nálam átlépték a Rubicont.
@a szív fészkei: Elolvasták a párt alapító okiratát és a hogyan legyünk hatékony trollok a blogokon c pártkiadványt. Az is bötü. :)
A stadionokban meg lesz majd májköl fletni, meg dizni on ájsz, meg ákos koncert. :D:D
@gyilkos fűegér: Ezt addig másolom be, míg el nem kopik: photo.parismatch.com/media/photos2/actu/monde/viktor-orban/2678399-1-fre-FR/Viktor-Orban-Viktor-Orban_articlephoto.jpg "C’est un gars de la campagne, les joues roses et le sourire carnivore. Un tueur ?" Rodeo fordításában az a falusi pirospozsgás, ragadozómosolyú orgyilkos.

(utána azért - diplomácia is van a világon - hozzáteszi az akadémikus cikkíró, na de lehet, hogy csak a disznókra veszélyes gyilkos:"Peut-être, mais d’abord de cochons." De a jellemzés ott van és a kép külön zseniális. Ilyenek lesznek a stadionjai és a foci színvonala is.))
@Qeatzkoatl:

Sinkovics Fecó életrajzát két szóban össze tudom foglalni neked: ostoba kretén.
@leonito77: Csak jelzem, 16% a kamatadó. 2010-ben egy kormány csökkentette, mert az nem lehet, hogy azt adóztassák, akinek pénze van.
@lecsekkoltam: Májköl Fletli már nem táncikál - mondjuk ő azért abban, amiben, hasított, profi volt. De megöregedett már és mit tesz isten, belátja. Szart nem mutat - fénykorában vonult vissza. Ma csak irányít már.

Ákos, hát az jár is a híveknek. Brrrrrrrrrr.
@Fabius: De ezentúl kicsoda? Hülyén halok meg, ha nem tudom? Ő is ilyen rogán-klón? Vagy?
@gyilkos fűegér: Széééépóóóótóóóó!!!
Nem csodálkoznék, ha holnap az IMF kijelentkezne a hotelből.
Azért nincs minden veszve, kedves Feleim! A dicső múlt elénk idézi a röhejes jövőt. Orbán egykori szóvivője most a szaros gatyáját mossa:

hetivalasz.hu/jegyzet/kurucosan-brusszelben-43974?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201112

Szijjártó, kisfiam, remélem felsejlik előtted is a sorsod.
@Cirbi: Én még mindig a -0,5%-ot tartom. Nem... az MNB és a nyugdíjállamosítás miatt módosítom -1,5%-re. Lófasz lesz itt, nem növekedés.
@gyilkos fűegér: Forduljatok Brad Pitthez. Csurka is megaszonta, hogy a millásokat gyütt felfegyverezni. Nem sikerált találkoznom vele.
@gyilkos fűegér: Mondtam már, hogy Charlize-od is otthon van lődözésben - lásd Oscart hozó filmjét. Brad ide is hozhatná, ha úgyis egy nagy rakat fegyvercsempész az egész hollywoodi banda. Sőt jön januárban Dörner angol hangja, Bruce Willis is hozzánk, szóval az erő velünk lehet. :-)).
@Fabius:

Borókainál kevés undorítóbb féreg van a médiában.
@Fabius: Jaj ti szegény zuglóiak! Mivel vívtátok ki az ég haragját, hogy ennyi csapás özönlik rátok??? tudositok.hu/4835/video/Schmitt_Pal_osztalyfonoki_orat_tartott_Zugloban
@a szív fészkei:

Vagy. Sinkovics Ferenc egyike a Magyar Hírlap Szentesi Zöldi által bértollnoknak nevezett firkászainak, ahol Huth Gergellyel, Bayer Zsotyával élethalál harcot vívnak az Ország Legkreténebb Faszparasztja címért.

Mottója: hűségemet a béremért.

Ennyit kell róla tudni.
@gyilkos fűegér:

Borókainál kevés undorítóbb féreg van a földön.
@a szív fészkei:

A Mandin teljesen komolyan nyomatták, hogy Brad Pitt azért jött, hogy felvegyverezze a Gyurcsányistákat.
@a szív fészkei:

Még öldöklő küzdelem van az eladott példányszámok csökkenéséért :-) Aztán majd aki legnagyobb mértékben járult hozzá az üzleti buktához az eladhatatlanná vált kacat mellett, azt gondolom Széles majd kitünteti valamivel.
@a szív fészkei:

Hááát, ez a mi Fecónk és odabaszott a renoménak, Pajor atya sincs a helyzet magaslatán, így jött SkiccPali egyensúlynak.:-D
@gyilkos fűegér: Na tőle már csak egy ugrás Charlize... Next door.

Ja, nagyon jó csinálta a Becstelen brigantykban, biztos itt is ki akart állítani egy zsidó hadtestet. :-DDDNagy színvonal lehet a mandíneren azért. Hozzád meg jön mingyá a Hófehérke stábja nem? Charlize hozhatja is a preparált almát. CSak ránéz a TEK-eskre, azoknak meg ettől a pislantásától nem lesz idejük és erejük előkóstolni a főnöknek. Na, akkor ezt szervezd is meg!
@Fabius: A saját magáról mintázott Bulldog-renddel. De hogy hogy nem veszik ezt a gyöngyszemet??

Mert tényleg: ökölbeszorult arcú nemzetest látok a járgányokon BKV-szerte, de hírlapost még egyet sem.
@a szív fészkei: Profibb kéne, még a tek is kiszúrta, még a ferihegyen a fegyvereket. Legyen inkább bruce. Ő is itt forgat, ráadásul ő kő kemény akcióhős, nem olyan puhány selyemfiúcska mint brad :D:D
@gyilkos fűegér: Most csak szédítesz egy szegény vidéki lányt. Ilyen nem létezik.
@gyilkos fűegér: Kérlek, szerezd meg a dealerük telefonszámát! :)
atv.hu/cikk/20111214_rona_orban_kereshet_egy_masik_schmitt_palit?source=hirkereso

[..]"Róna számára nem teljesen világos, hogy konkrétan mi lehet a kormány célja a változtatásokkal, mert mint mondta, „Orbán Viktor már régen a racionalitás túlpartjára evezett”, de az látszik, hogy a terv az államvezérelt gazdaságpolitika kialakítását szolgálja. Elképzelhető, tette hozzá kérdésünkre, hogy a kormány így akar hozzáférni az MNB 36 milliárd eurónyi – ez több mint tízezer milliárd forint – valutatartalékához, illetve az új szervezeten keresztül akar beleszólni a kamatpolitika alakításába.

A két szervezet összevonásából kialakuló minden eddiginél erősebb hatalmi centrum vezetésével kapcsolatban két lehetőséget vázolt fel Róna: az egyik, hogy „Orbán Viktor talál egy másik Schmitt Palit”, azaz egy olyan személyt, aki a köztársasági elnökhöz hasonlóan minden ellenvetés nélkül végrehajtja a kormány akaratát.

A másik lehetőség, hogy az új vezető addig lesz lojális a kormányhoz, amíg a dolgok kezelhető mederben folynak, ám abban az esetben, ha a rendszer recsegni-ropogni kezd, inkább „Orbánt küldi a víz alá”, mintsem nevét adná az összeomláshoz. Róna szerint ugyanis az új vezetőnek meglesz az ehhez szükséges hatalma."
Utóbbi mondatához: Ámen,úgy legyen.
@lecsekkoltam: Jön a kispapa, aztán már nem is vállal több szerepet, a kőkemény mucsómacsó elkezd pelenkázni. Szóval addig kéne dolgoztatni.
@a szív fészkei:

Van ami túlesik egy normális jobber ingerküszöbén is. A Hírlap pont ilyen. Most képzeld el mi lenne velük a kötelező előfizetések nélkül? Csak Zugló évi 10 milliót költ MN-MH előfizetésre, gondolom a többi kerületnek és az ország önkormányzatainak is kötelező ugyanez. Ha ezt darabszámra megsaccolod és kivonod a MATESZ szerinti 11 ezer körüli értékesített darabszámból akkor megkapod azt a maréknyi embert aki önszántából hajlandó pénzt adni ezekért.

www.matesz.hu/data/index.php#mainpart_2
@a szív fészkei: Mna jó, keménykedni és lődözni jöjjön bruce, nekünk lányoknak meg brad. :D:D
@lecsekkoltam: Én Brad nélkül is elvagyok, meghagyom másoknak. :-)

Néztem ma egy régi Sean Connery-filmet, az Oroszország-házat. (helyesebben bealudtam rajta, ez a Sean papa mindig ezt váltja ki belőlem sajna, pedig nagyon kém volt Michelle Pfeferrel, Brandauerrel, Roy Scheiderrel.)

De volt benne egy mondat a SZU-ról: Lehet szeretni hazánkat és egyben gyűlölni a benne uralkodó rendszert. Na erre felkaptam a fejem.
@Fabius: És ezt felvágják ízléses vécépapírnak a hivatalos fülkeforradalmai zugokba kitéve? Nemzeti színű zsinórra fűzve. Akkor lenne haszna, bár a nyomdafesték alfélre gyakorolt hatását tekintve elég káros... Viszont a megfelelő tartalom a megfelelő helyre kerülne.
@lecsekkoltam: Egyébként úgy értettem, hogy Bruce lesz nemsokára kispapa és megy egy évig pelenkázni, semmi patakvér meg ilyesmi. (mondjuk Brad is dolgozik a kétszázadik gyerekén, ja.)
@a szív fészkei: Én bradről olvastam, hogy új gyereket akarnak beszerezni:D
Hú, nagyon érdekes! [..]"A Fideszben úgy tartják, érvekkel meggyőzhető Orbán.

A fenét. Tobzódnak a tévhitekben. Most éppen abba hergelik bele magukat, hogy pusztán álnok cselszövéseknek tudhatók be a kedvezőtlen gazdaságpolitikai tendenciák. És azt is elhiszik, hogy a gazdaság rendbetétele egyedül akarat kérdése. Vegyék már észre, hogy Magyarország mindig is tőkehiányos volt! Amelyik kormány megértette ezt és hajlandó volt alkalmazkodni, az jó teljesítményt nyújtott. Mindössze két ilyen akadt: a Németh- meg a Bajnai-kormány. A többit a küldetéstudat hajtotta, hozták is ránk a csődöket sorra.

Az ország teljes átalakítása a terv. Ez nem megy vízió nélkül.

Szálljunk már le a földre! Az év utolsó húsz napjában negyven törvényt akarnak elfogadtatni. Elmebaj. Mire fordították az elmúlt tizennyolc hónapot? Az első négyet a médiatörvényre pocsékolták. Minek? Hát eleve Geiger-Müller-számlálóval járnak körülöttük a magyar médiavezérek, azt lesik, hol csipog, hol nem csipog, kinek a fenekét nyaljam ki. Mi értelme volt a médiafoglalásnak? Amúgy is ájultan zuhant a karjukba mindenki. Aztán belehajszolták az országot az érdektelen alkotmányozásba. Miért kellett feláldozni a legértékesebb, ráadásul az uniós elnökséggel egybeeső fél évet erre a zagyvaságra? Iszonyú rossz kódok alapján működnek. Látszatügyekre használják a kétharmadot, ahelyett, hogy az egészségügyet, az önkormányzatokat meg az oktatást tennék rendbe." Stb. stb.
@lecsekkoltam: DE a Bruce-é már meg is van -egyelőre a mamája hasába. :-)) Szóval majd esetleg stafétában átadja a még meleg pelust Bradnek, ha összejön a hetedik.
@lecsekkoltam: Én kimazsoláztam a bulvárszenyából pár napja mindkét hírt. :-DD

Remélem,, Bruce csőre töltött fakanalakkal jön ide harcolni, mert különben ő is megnézheti a tik-Tek-re járóktól magát!
@a szív fészkei: John McClane mindig győz. Lehet hogy nem lesz cipő a lábán, és liftaknákban közlekedik, de győzni fog! Még ha tek-es audi terepjárókat kell felrobbantania és gonosz lézerblokkolókat vetnek be ellene, de ő túléli és győz!
@Fabius: szerinted mikor billen ez át blogtémából lámpavas témává? a lakkozott fejű geci mexólalt, de minek? nem kéne valami olyasmit csinálni mint a vincent célkeresztes képén?
@Rodeo36:

Lámpavas témává remélem soha. Ahogy a dolgok most állnak hamarabb végzik el ezt az európaiak pont mint Berlusconival tették. Erről is szól többek között a holnapi poszt. Mindenkinél kihúzták a gyufát.
@Fabius: te nem látod a rosszindulatot, a bosszúállást abban amit és ahogyan tesznek amit Kéri is mond -én meg mióta látom, mit tesznek ahelyett hogy dolgoznának- mind, kivétel nélkül fölösleges baromság, időpocsékolás és ami rosszat el lehet mondani...és a munkabérükért nem tettek semmit azt mind az utolsó fillérig vissza kell kérni
@Fabius: példáúl a fidesz frakció en block 98% adóra kötelezve jövedelmük után, hadd élvezzék a szart amit szétkenytek és ez csak egy dolog büntő perek a károkozásért és az egész ügyészi meg AB leváltása mind egytől egyig
@Rodeo36:

Én is pont ugyanazt látom amit te. A megoldás módjával nem értek egyet, legutóbb részletesen kifejtettem miért. Ehhez azóta hozzá jött, hogy egy utcai harc most oda lökne minket ahol a görögök vannak.

Tetszik vagy sem ki kell mondani: amíg nem jut annyi pénzhez az ország, hogy a rentábilis működése rendeben legyen legalább nagyjából és valahogy - IMF pénz - addig legfeljebb abban érdemes bízni, hogy a rohatt karvalytőke rákényszeríti Vityát a normális útra.
@Rodeo36:

Ez mehetne tőlem is. Sőt, az egész alkotmányukat haza lehet vágni jogszerűen is.
@Fabius: persze itt nem arról van szó, hogy az e'mútt nyó'cév meg a gyurcsányahibás, hanem ezek effective elloptak 6000 milliárd HUF-ot a SAJÁT ZSEBEIKEBN MEGTALÁLHATÓ!!! ezen túl a bűnös kormányzástalanság okán -most már mondhatjuk 2 év alatt- fél kurzus!!! nem hoztak létre munkahelyeket illetve nem tették lehetővé azok létrejöttét, a magyar munkaerő ára nem növekedett (a hozzáadott érték inkább csökkent mint nőtt) és a fejlesztések helyett elbaszták a pénzt összesen 14000 milliárd HUF-ot ami közelít a GNP/GDP nagyságrendjéhez (piacon hitelt felvenni uzsorásoktól fedezetlen váltók ellenében +++) ezek hazaárulás és államellenes, népellenes bűntettek nem lehet megúszni csak úgy, hogy ejnye bejnye
@Fabius: Pénzhez ? Baszod .

Ezek helikopterhadsereget vesznek a pénzen.

Ha pénzük lenne, már fegyverkeznének.

Ott futkosnál a tankok mellett,
ne legyenek illúzióid.
300 milliárdos megszorítás,

mert 100 milliárdért helikopterhadsereg köll nekik.
Nehéz erre mit mondani, részemről virtuálisan leköptem ezt a taláros rágcsáló bandát!

Persze ezzel OV végleg komcsit csinált magából. A narancsok 8 év kűzdelem után egy Rákosi reinkarnációt voltak képesek virítani. Kádár emlőn nevelkedett szánalmas komcsik egytől egyig, abból is az ócskább, igénytelen profi féléből!

Magyar jobboldal=KOMCSIK
@Secnir: A számból vetted ki a szót! :-)
@lecsekkoltam: Biztos így van, én nem nagyon néztem eddig az ő tevékenységét. Utoljára Bruce Willist a Simlis és a szende sorozatban láttam, amikor még volt egy csomó haja. :-DDD

De csak harcoljon hősiesen, lenne itt miért!
@Fabius: Ja, és közben terpentinnel locsolgatták magukat...

Édesek a madníneresek, öszeállították az elmúlt év legidegesítőbb közéleti figuráit. De egy valaki kurvára hiányzik, mint tótum faktum. Viszont legalább náluk első a sorban kedvenc összerendezetlen szeműd... mandiner.blog.hu/2011/12/16/2011_legnyomasztobb_arcai_a_magyar_kozeletben

És nincs benne Gyurcsány: hát mire ez a világ, ha már az eemúttnyócévezés is fájón hiányzik egy ilyen listából????????
@a szív fészkei: Te jó ég, olyan alapművekről maradtál le, mint a die hard, ahol fiatalon és a red ahol már öregebben rambózik a gonosz ellen?!
@lecsekkoltam: MOst mondják, hogy no és az Ötödik elem, ahol az egész földet menti meg a nagy sötét tömegtől?!
@Rodeo36: Vagy az állampolgároknak okozott kár miatti vagyon elkobzás? Az se lenne rossz.
@Fabius: Meg az olaszok lesznek: balhéznak - ahogy kinti barátnőnk keserűen írja:"Igen, igazat ir az ujság, általános sztrájkok vannak (bezzeg Berlusconi alatt az egy CGIL-en kivul az ossze kozép- és jobboldali szakszervezet csak rábólintott mindenre). Nem emlékszem, ki mondta, talán De Gaulle, hogy az olaszokat nem érdemes kormŕnyozni, ugysem lesz belole semmi."
@Fabius: Nanana, Skicc a szűkebb pátriárkád (by Bogyay Katalin tévés és londoni Magyar Ház igazgató, most nemtommi) gimijében könnyektől elfúló hangon szemelgetett belőle! Fejből olvasta a főbb téziseket! azt neked is kívülről kell majd jövőre fújni!

Van, akinek sokat ad a Tákolmány! #:-(((
@lecsekkoltam: Kérlek, nekem ez a vér-velőfazon nem annyira megy. Hát lehet valaki génselejt is, nem igaz??? :-D

Úgy kb. az ötödik percben kicsit elunom a világ ekképeni megmentését. (mondom Sean Connery is elaltat félórán belül, pedig bizony isten próbáltam én James Bondként meg mindenhogy.Na A rózsa nevében-t végignéztem a könyv miatt.

Nem kékharisnya lennék, csak ezek a szúrom-vágom filmek annyira egyensémára mennek számomra, hogy a huszadik trükk már uncsi. És ugyis a Willis papa győz, nem? Csak a végén kicsit kormos lesz az a szép pofija neki.
Amúgy jó arc a Bruce, vele semmi gondom. DörnerKebab a libsik uralma miatti honfybútól hullámzó lelkében meg csak feldolgozza valahogy, hogy ilyen kultúrmocsok magyarításából éldegél.
@a szív fészkei: Igen, de pl a Red nem véres, és összejön egy nagyon aranyos nyugdíjügyintézővel. Romantikus és kalandos, és vicces. :D:D
@lecsekkoltam: Jó, akkor igyekszem bepótolni, bár nekem a nyugdíjügyintéző is kicsit "véresnek" tűnik a napi magyar hírek alapján már...
@tarackos: Igen, Rákosi pajti azért több nyelven beszélt és művelt volt, aztán beborult mint a teli bili: [..]"Az apai nagyapja falusi kovács volt, és az 1848-as szabadságharc idején a helyi népfelkelők „kaszáit egyenesítette” és emiatt később menekülnie kellett. Apját a faluban „Kossuth-zsidó”-nak is hívták, mivel a Kossuth-párt támogatója volt. Apja 1904-ben változtatta családnevét Rosenfeldről Rákosira (helyenként tévesen olvasható, illetve elterjedt pletyka, hogy eredeti neve Roth Manó lett volna – valójában ez egy később ráragasztott gúnynév volt; a rot - németül vörös - a kommunisták által használt színre utalt). Sopronban végezte az elemi iskolát, majd 1910-ben érettségizett a szegedi főreáliskolában jeles eredménnyel. Ezután a Keleti Kereskedelmi Akadémia külkereskedelmi szakán tanult. 1912-től Hamburgban, 1913-ban Londonban tanult ösztöndíjasként.[..] 1947 után egyre inkább úrrá lett rajta a megalománia, s lassanként a hatalom rabjává vált. Pozícióinak megszilárdítására minden eszközt használhatónak ítélt meg. A Svájcban éppen szabadságát töltő Nagy Ferenc miniszterelnök alig öt éves fiát elraboltatta, s csak a lemondásáért, illetve azért cserébe engedte szabadon, hogy Nagy soha többé nem tér vissza Magyarországra. Saját bajtársait is habozás nélkül börtönöztette be, kényszerítette emigrációra, vagy végeztette ki, közülük Rajk László esete a legismertebb." (wiki)
@tarackos: Az "igénytelen profi" helyett nem prolit akartál volna írni? Mert az jobban stimmelne.
A kép zseniális!!! :)))

A kormányról mikor készül valami hasonló? Na, nem mintha akár csak ennyi figyelmet is érdemelnének a fajankók...
@Fabius: apu elmesélte. Követték hazáig. Megpróbálták berúgni az ajtónkat, mi még szopósak voltunk. Semmit nem csinált. Tápszert pénzért Astoriától - már lógtak emberek.
@Secnir: Az nudli, a határon túliak is többen vannak, meg ez a 100k ez nem hiszem hogy + 100k, én pl. már több mint 10 éve utálom a narancskomcsikat.
@gyilkos fűegér: "a Miniszterelnök úr ragadjon be a liftbe egy Aliennel."

Helyesebben: a Miniszterelnök "úr" ragadjon be a liftbe egy Aliennel.

Az ÚR megszólítás polgári kategória.
Orbánban és a fideszben hol lelhetőek fel a legenyhébb polgári elvek, a polgári tartás?

Nekem még a 'polgártárs' se jönne be, mert miféle társ az ilyen? Ki képes egy akarnok, tolvajjal társulni?
süti beállítások módosítása