Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.15. 13:00 Fabius

Így múlik a jogállam dicsősége

Címkék: fidesz alkotmánybíróság jogállam manyup

Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren és Gellért hegyen is túl, ott ahol az Orbán kormány dúlt, élt egyszer egy Alkotmánybíróság, ami hirtelen meghalt. Itt a vége, fuss el véle.

Nem hittem, hogy az Alkotmánybíróságunk valaha egyet fog érteni Sinkovics Ferenccel. De a jelenlegi állás szerint ez mégis így van. Méltóságos uraimék magára hagyták azt a - Sinkovics szerint - "102 ezer tudatos, fanatikus magyarellenest", akiknek volt bátorságuk nem engedni az orbáni zsarolásnak, és maradtak a magánnyugdíj rendszerben. Egy év kevés volt az állásfoglalás kialakítására, erre pedig se a megnyírt hatáskör, se a felduzzasztott létszám nem mentség. Az világos, hogy ellentmondani a kormánynak már nem akarnak, helyeselni egy ilyen intézkedést meg nem mernek. Így kézenfekvő a megúszásra játszás, a semmitmondás, januártól úgyis kukázzák az összes beadványt.

Visszanézve erre az egy évre azért vannak tanulságok: az ember megbánja és belátja tetteit, én is megbántam, hogy szolidaritást vállaltam a frissen megfűnyírózott Alkotmánybírósággal, és ott ácsorogtam a jogköreikért tüntető tömegben. Felesleges volt a fagyoskodás, felesleges a billentyűzet koptatás és szájalás, és igen, felesleges volt a remény is, hogy legalább a jogállam maradéka működőképes lesz még ebben az országban. Az alkotmánybírák gondolom a történtek után is tükörbe tudnak nézni, és nem találják szánalmasan röhejesnek a képet amit benne látnak.
Nyilván el tudnak számolni a lelkiismeretükkel - itt nem Stumpfra, Pokolra és a többi friss arcra gondolok - ha arra gondolnak, hogy a megszellőztetett állásfoglalást végül mégsem volt merszük kihirdetni. Nem tudom van-e még a kontinensen olyan ország, amelyiknek az Alkotmánybírósága asszisztál egy olyan törvény végrehajtásához, ami szerintük is alkotmányellenes. Nektek ez sikerült, a 102 ezer magyarellenes fanatikus nevében köszönöm! Ezek után viszont ne csodálkozzatok, ha köztiszteletben álló alkotmányőrök helyett az egyszerű rezsimszolgát látjuk bennetek.


Viccország karikatúra bírósága, szevasztok!

 

Update:

 

Kusza Szem sorhajómatróz a poszt élesedése után nyolc perccel jelentette be: továbbra is sajátjukként kezelik a 102 ezer magyarellenes befizetéseit 48 milliárd értékben, mert a pénzünknek nincs szaga, és ez különben sem kirablása a manyup tagoknak, hanem egyszerű átirányítás. Értitek? Na azért. Link

267 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr43465791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mocskos tróger banda. Minden, amit hónapok óta ekézünk, megvalósítva. Már, vagy hamarosan!

Ha túl hatásos a belepofázás, akkor egy kicsit finomítva, de akkor is megcsinálják.

Semmi nem számít nekik. Csak a kitűzött cél!
Annak, aki anno elmulasztotta volna:
www.es.hu/majtenyi_laszlo8211;szabo_mate_daniel;a_kettes_szamu_felelos;2011-09-21.html
"A tervezet [mára már valóság -tinca]- ez tudható és nem is cáfolták - alapvetően az Alkotmánybíróságon készült.4 Azaz a testület nemcsak tétlenségével asszisztál, hanem tevőlegesen is hozzájárul a köztársasági alkotmány vívmányainak lebontásához."

Köpjünk egyet, és lépjünk tovább. Ez ma Magyarország.
További 48 milliárdot hoz a költségvetésnek az , hogy a magánnyugdíjpénztári rendszerben maradó pénztártagok a további befizetésüket az állami kasszába fizetik be

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/15/matolcsy_bejelent/
Jaja, kollaboráns banda!
Ráadásul a maradóktól továbbra is elveszik a 10% nyugdíjjárulékot:
index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/15/matolcsy_bejelent/
és a pénzhiánnyal végképp bedöntik a pénztárakat.
ennyit tennék hozzá:

Köszönjük Csányi Sándornak
dec. 15. 12:25 Patai elmondta, a megállapodás az Erste, Raiffeisen, OTP, FHB, K&H a Budapest Bank és a CIB vezérigazgatója nélkül nem jöhetett volna létre.

"És külön szeretném megköszönni Csányi Sándornak, nem a színészre gondolok" - mondta Patai. Szerinte az OTP vezér bölcsessége nélkül nem jöhetett volna létre a megállapodás.

na és még ennyit:

A maradó nyugdíjpénztártagoktól 48 milliárdot vesznek el.
2 lehetoseg van:

1. ezek is mocskos férgek
2. féltik a saját és a családjuk életét, azért nem mernek fellépni a tolvajok ellen.
@Lófasz esti fényben:
Mert a 2. felmenti őket?
Nem.
Megromlott egészségi állapot, és el a balfenéken! Már ha a gyomruk nem bírná!
De bírja!
@Cirbi: És természetesen ezért a jövő évi állami kasszába fizetésért sem jár majd állami nyugdij. Vigasztalja a maradókat az a tudat, hogy a munkavállalói járulék adóvá nevesitésével már senkinek se fog járni azután semmi :)
Namármost - tegyük fel, hogy van magyarországi jövedelmem -, ha továbbra is az állami kasszába fizetem a nyugdíjjárulékot, akkor miért is írom ki magam az állami nyugdíjból? Nem arról volt szó, hogy 2012-től mind a 10 % a manyup-nak megy?
Szerintem itt megtévesztés esete forog fenn: ezt mondták, és gondolom sokan ennek alapján döntöttek. Ez nem támadható meg a bíróságon?

Ja, tudom, a bíróság is...
Brüsszelben esetleg?
@Fabius hazudnék, ha nem erre számítottam volna, aki ezek után a legminimálisabban is hisz még a mai hatalom jóhiszeműságáben, és hiszi, hogy /de nehéz ezt is leírni/ országon belülről leváltható lesz, azt kell mondanom naiv, ez a vonat már elment, és ha valami csoda okán, még is leváltódik a mostani bagás, a következők még ennél is rosszabbak lesznek, mert a fő erejét egy olyan társaság fogja adni, ami a világon kevés helyen szalonképes és eltűrt. Összenőve a látrehozó, megalkotó jelenlegivel....
@kisa:
Asszony is háborog, ő el akar menni Brüsszelig (maradt manyupos).

Kurva ország, pucsitó közszolgákkal (köp)
@Cirbi: @Kőmíves Kelemen:
Össze kéne fogni.
Én is maradtam, csak nekem azóta semmilyen magyarországi jövedelmem nincs, egyelőre. TAlán majd márciustól.
Remélem a nagy semmiért is megkapják a millióikat. Nyomorult banda. Köszönjük!
Egy magyarellenes fanatikus! :P
@kisa: "Össze kéne fogni."

Gondolom, egyetértünk, azzal a kiegészítéssel, hogy már nem csak ebben az egy ügyben!

Létre kell hoznunk a blogpártot.
Az biztos, hogy a marketingünk jobb lenne, mint a mostaniaké...!
@Kijelölt Felelős: Csak az az egy kérdésem maradt, hogy magánnyugdíjpénztári tagként hol kell kezdeményeznem a pert a magyar állam ellen?
@Kijelölt Felelős:

Kőhalmitól lehetne ellopni az ötletet: EGYIKRESEM párt.
A bizonytalanokkal máris meglenne a 2/3. :D
@Tóthi: Perközösséget alapíthatsz. Szólj, benne vagyok.
@Kijelölt Felelős: Én benne vagyok.
De amúgy komolyan, kéne csinálni egy keresetközösséget, és bíróságon megtámadni a dolgot - persze kéne egy jó ügyvéd, aki akár elvinné Brüsszelig az ügyet, mert itthon valszeg nem lesz jogorvoslat.
De hát mégis mi a jó fenét vártunk? Ezektől? Nyíltan jobboldali, bocsánat, fidesz szimpatizáns volt a tagok többsége, a stumpfos, balsays felduzzasztás óta meg éppen csak ki nem tűzték a narancsos lobogót... Ezt nekik (mármint a felduzzasztás előtti) tagoknak kellett volna megvívni és nem passzív ellenállósdi lemondássaql, mert akkor még gyorsabban kerültek volna a helyükre a párttagok. Gusztustalanul gerinctelen élősdi szemét banda. Ennyit egyben bármilyen jogi munkakör becsületésről is.
Gondolkozzatok rajta, nekem most mennem kell. A jövő héten ráérek ezzel foglalkozni - aki tud ügyvédet, írja meg e-mailben. Nekem eddig kevés ügyvéddel volt dolgom, az is válóperes volt...
@kisa: @Tóthi: @Kijelölt Felelős:

EK Szerződés 24. és 227. cikk

Bármely uniós tagállam állampolgárainak joga van az Európai Parlamenthez fordulni petíció formájában, amit a Petíciós Bizottságnak ki kell vizsgálnia, és megalapozottság esetén az Európai Bíróság elé kell vinnie.

Részletesen:

www.euvonal.hu/index.php?op=tenyek_hatteranyagok&ha=1&id=298

lap közepén keressétek petíció benyújtásához való jog címen.
És ekkor még nem is volt publikus az, hogy a 102.000 manyup-os is fizessen! Azaz Kuszaszem Kapitányék ismét lenyúlják a befizetéseik 100%-át. Gratula. Hánynom kell ettől az egésztől.
1.
Pert ebben a tárgyban itthon indítani?
Jó hírnév (?) megsértése nélkül nehéz erről véleményt mondani!
2.
Olvasva benneteket, a szerzőket más nekem rokonszenves blogon, egyértelműen kiderül, hogy óriási szellemi tőke van a birtokotokban!
Tudom, hogy mindenki hányingert kap már az ötlettől is, de ezeket vagy a saját fegyverükkel lehet legyőzni, vagy az utcán.
A muszáj párt neve akár az is lehet, amit Kelemen írt: "Egyikresem blogpárt"
Vagy bármi. :)
A perközösséghez én is szeretnék csatlakozni!
A helyzet annyira szar, hogyha atombombát dobnának Magyarországra, és az utcán háromméteres Alienek rohangálnának, úgyszólván észre sem vennénk.
a perközösségből engem se felejtsetek ki!
lécci!

és az EGYIKRESEM párt is érdekelne!!
Szerintetek, ha most mocskos, gumicsizmás csúti gecinek titulálom a Miniszterelnök Urat, abból lehet valami bajom?
Én is csatlakoznék a perközösséghez!!!!
Pártot is alapíthatunk, már úgyis gondolkodtam rajta.
szóval az elmúlt két évben nulla forint ment a nyugdíjpénztáramba...szuper
‎"Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mondja szabadon és azt teszi, amit szabad"
Én is csatlakozom, mind a perközösséghez, mint a párthoz.

Mióta olvastam a híreket, hol a hányinger tör rám, hol az öklömet feszegetem szét és szólok rá magamra, hogy nem kéne ezt-azt összetörni.

Ez már a sokadik utolsó csepp. Olyan tömény keserűség van benne, hogy folyamatosan törlöm a hozzászólásomat, mert még magam számára sem szalonképes.
@gyilkos fűegér: Mint közszereplőnek tűrnie kell a kritikát, és a nem túl kedvező kijelentéseket róla. De azért ne lepődj meg, ha a TEKes legények az ajtókerettel mennek érted, mert te is nagyon veszélyes vagy az orbanisztáni közéletre. Rohadjon meg a felcsúti Bonsai Duce és valagnyaló bandája.
Ez a Sinkovics mekkora egy szarkupac geci lehet.
Szerintem Kusza Szem a ma bejelentésével, miszerint igényt tartanak 48 milliárd magánnyugdíj pénztári pénzre is, az kimeríti a jelentős értékben elkövetett sikkasztás vagy lopás bűncselekményét is. Remélem erre is emlékezni fog a fülkeforradalmárok kormánya, amikor a valódi forradalmárok a falhoz állítják őket.
Az Egyikresem Párt engem is érdekel!
@the_lonewolf:

Hogy témánál maradjak: a Miniszterelnök úr ragadjon be a liftbe egy Aliennel.
Szeretnék én is csatlakozni a perközösséghez, mert amikor Kusza Szem (saját hülyeségüket, bénaságukat megoldandó) azt nyilatkozta, hogy a költségvetési hiány megszüntetése érdekében újabb egy évre elveszik a manyup pénzemet kinyílt a bicska a zsebemben. Már régen átlépték nálam azt a határt, amikor még röhögni tudok a történéseken. Mostanában én is elgondolkodom azon - amit egy régi hozzászólásban olvastam - hohy hol van Lee Harvey Oswald, amikor szükség lenne rá?
Oszkó Péter blogja
Hát, a mai bejelentések alapján innentől akár mindegy is, hogy mit dönt vagy mit nem dönt az Alkotmánybíróság az eddigi magánnyugdíjpénztárakat érintő intézkedések körében. Mert hogy korábban bárki bárhogy is döntött akár még az állami nyugdíj elvesztésének fenyegetése mellett is, ezek után nem lesz tagdíjfizetés, hanem minden további pénzre ráteszi a kezét az állam. Azt hiszem csak gratulálni lehet ahhoz a költségvetési áttervezéshez, ami a tűzoltás jellegű zárolások mellett megint csak a pénztártagok öngondoskodására félretenni szándékozott pénzét találta meg. Ahelyett, hogy folynának azok a szerkezetátalakítások a költségvetés kiadási oldalán, amit már 2010 nyarától csinálni kellene.
nagyon durva, hoyg a csapból is az folyik, el kell innen menni...csak mosolyogtam rajta, és most rövid időn belül szembesítettek vele, mennyien mentek el, ez évben a fodrászom kuncsafti köréből ő lesz a 14. aki lelép...és ez csak egy kis közösség :(
@Kacatka:
Nem mondta Matolcsy, hogy a 10% nyugdíjjárulékot csak 2012-ben irányítják át az államhoz!
@NaP: Akkor lehet, hogy én bújok bele Lee Harvey Oswald bőrébe. Mert nagyon-nagyon-nagyon elegem van.
@Fabius:
Bazmeg, Fabius, az emútnyócévesek

keresgélték a szekrényben a csontvázakat ,

és minket találtak benne.

Nem az emberekkel fizettetik meg, hanem a pénztártagokkal,
bazmeg.

Az egész fos kormányzásukat az adózókkal fizettetik meg.

Akik nem emberek, ugye.

Ja, és csókoltatom a fülkepozitív alkotmánybírákat.
Remélem megvan még a 300 forintjuk, amire népszavazást írtak ki.
Állami milliárdokat kap az Orbán által alapított fociakadémia
A felcsúti akadémia információink szerint négymilliárd körüli összeget igényelt a társasági adóból, és ennek jelentős részét meg is kapja.

a jóóóó qrva annyát ennek az idióta segfejnek
Ja, és mindenki fizessen szorgalmasan, mert a
48 milliárd
csak a fele - a helikopterek árának - .
Úgyhogy hajrá.
@Kőmíves Kelemen: Jó ötlet, szerintem is el kell menni odáig, és vissza se jönni, amíg ez a rémálom véget nem ér. Speciel én bármely más államban gondolkodom, csak ide ne kelljen egy petákot se fizetni. Se járulék, se adó, se fabatka. Semmit.
@NaP: Ellenkezőleg, azt mondta, hogy 2013-ban is szükség lesz rá. Csak ugye nem elég tökösek kimondani, hogy több pénzt a manyup-ba már az életben nem érkezik.
Már ahhoz is gyávák voltak, hogy a tákolmányt megvizsgálják, az életben lévő nemzetközi szerződéseink fényében. Rohadt csirkefogók! Bűnrészessé váltak a diktatúra kiépítésében.
1. a perközösséghez csatlakozom!
2. maradtam (ha az első pontból ez nem lenne világos).
3. tegnap volt az első eset, mikor közöltem egy fejvadásszal, hogy nem itt keresek bejelentett melót.

Mert nem itt.

Testületileg kellene mind a 102 ezrünknek elhagyni az országot - és vinnünk a nyugdíjvagyonunkat.

Na azt megnézhetné Orbán!

Köszönöm, Viktor, hogy elüldözöl a hazámból. Köszi szépen!
"Speciel én bármely más államban gondolkodom, csak ide ne kelljen egy petákot se fizetni. Se járulék, se adó, se fabatka. Semmit. "

Mi már megléptük, kivittük a céget külföldre, innentől egy vasat sem fizetek ennek a büdös bandának.
Asszonynak van "rendes" munkahelye, de ha lelép onnan, akkor jön ő is a családi cégbe.
@lecsekkoltam:
namégegyszer, mert elfelejtettem válaszgombot nyomni:

"Speciel én bármely más államban gondolkodom, csak ide ne kelljen egy petákot se fizetni. Se járulék, se adó, se fabatka. Semmit. "

Mi már megléptük, kivittük a céget külföldre, innentől egy vasat sem fizetek ennek a büdös bandának.
Asszonynak van "rendes" munkahelye, de ha lelép onnan, akkor jön ő is a családi cégbe.
@GGG77: Ha nincs ő, akkor nem tudnád, hogy ebben a fülkeforradalmas időkben egyedül te vagy forradalmár, aki a rendszer ellen tör.:D
@Kőmíves Kelemen: Ami azt illeti, totál igazatok van. Bár én a radikálisabb, rávágni az országhatárra az ajtót. Jelenleg azon vagyunk, hogy minél előbb ki az országból. Minden olyan tétel bármely kicsi is legyen, de jut belőle a kormánynak, a szívem hasad bele. Mert nem akarok egy petákot se adni nekik.
@kisa: csináljuk, benne vagyok. TASZ esetleg nem segíthet? Ők szoktak ilyen ügyekbe beszállni, és elég otthonosan mozognak az EU-s bíróságokon is
@lecsekkoltam:
Én éltem/ingáztam pár évet, belaktam szinte egész Europát, Moszkvát is beleértve.

Hazajöttem, bekötötték a fejem, épitkeztünk, stb.
Nem akarok megint mindent felszámolni, kitartok a végsőkig, de persze a munkák egy részét megpróbálom intenziven külföldről beszerezni. De adót ezeknek semmit...

Jah, és papiron én már nem itteni lakos vagyok, szóval bekaphatják :]
Azért, ezzel a mostani lenyúlással van egy pici probléma. Mivel a tagokat kipöckölték 2013-tól a társadalombiztosítási nyugdíjból, tehát még szolgálati idő sem jár nekik, ezért a tagdíjukhoz már semmi köze sincs az államnak. A helyzet olyan, mintha a nettó jövedelem egy részét vennék el.
Arról sem olvasni, hogy az eddig eltulajdonított pénz, hogyan és milyen reálhozammal kerül vissza a tagok számlájára.
@NaP: ezek után gondolom a NYESZ és az önkéntes nyugdíjpénztár is megy a levesbe...
@lecsekkoltam: Nem török semmi ellen, megzsaroltak, nem volt mese, mentem az államiba.

Csak az ilyen Sinkovics-féle gerinc nélküli, egysejtűnek azt hazudni ne legyen már pofája, hogy én, meg még pár milliónyian az ő "rendjükre" vágyunk.
ezek után a bankok még nagyobb leépítést hajtanak végre, azt megint megy egy két ember a levesbe...és ismét jó lesz (....

már idén se adnak forgótőke hitelet, jövőre még ennyit se, nincs finanszirozás a kis és középvállalkozóknál...
@the_lonewolf: Csak arra vigyázz, hogy mikor ezeket leírod, akkor az időjárás által indokolható módon tedd magad azonosíthatatlanná....
@NaP: A PIN kódom nem kell nekik?
@the_lonewolf: @gyongyi70: @kazohin: @hüjemérnök: @Kőmíves Kelemen:

Régóta birizgál a gondolat, hogyan lehetne kevés pénzből olyan szerveződést gründolni, aminek hivatalosan módjában állna fellépni barmaink döntései ellen, végül is a legközelebbi választásig úgy feltuningolni, hogy akár egyedül elzavarhasson majdnem minden jelenlegi politikust.

És itt jön a felsorolás:
de...

ha én csak egy normális országban akarok élni, akkor tényleg ez lenne a járható út?

Az, hogy hatan is elgondolkodtunk ezen, az elkeserítő és nem minket minősít!
@Cirbi: Jah, addig gyűjtök rá sok pénzt ezeknek a majmoknak, vegyenek maguknak banánt belőle.
Én az előző percekben regisztráltam.Eddig csak olvas-
gattam a blogokat és a kommenteket, de mára nagyon
tele lett a hócipőm!
Kínomban,már csak azt tudom mondani-de rohadt komolyan-lett volna az édesanyjuk p....ja szecskavágó!
Gyerekek(bocs) ez egy beteg ,idióta banda.Ezek egymást fertőzik! Hogy törne ki köztük a kanyaró!
@Cirbi: Oké! Meg az egész rokonságának is,főleg a Papának! Mocskok!
@gyilkos fűegér: Igen,lehet bajod,de csak azért mert Úr-nak nevezted ezt a mini Ducét, ezt a senkiházi lepedőszökevényt.
Az maradt a legjobb megoldás, hogy a Kötelező pénztárakat bekebelezik az Önkéntesek. A nyugdíjjárulék megy az államhoz, az eddigi vagyon megmarad. De ez úgysem fog bekövetkezni. Kell az a pénz az államnak!
@Qeatzkoatl: Kösz!Tényleg szuper az oldal és itt is őszinte lehetek.Ez napjainkban nagyon hiányzik az embereknek.Félve mondom,de Rákosi ehhez a felcsuti törpéhez képest csak ministrás gyerek volt. Ennek az idiótának-szerintem-az elmebetek osztrák festő a példaképe.
@Kacatka: ha esetleg kerülne egy kamera is a távcső mellé, bármelyik Disney premierfilm DVD-árát örömmel megadnám egy jó minőségű, extra módon kilassított felvételért.
@sanyobácsi: Nézd, amíg ennyien asszisztálnak a mutatványhoz, nincs mit tenni. Annak, aki ezt a módszert kedveli, annak sérült a lelke. Nem meggyőzhető és igényli, hogy direkt irányítsák. Ehhez szokott, vagy annyira nélkülözi a komplex gondolkozás képességét, hogy csak jelszavakat és ikonokat képes megérteni és felismerni.
@gyilkos fűegér: azt a seggszájút én azért nem uraznám, hol van az attól....
szándékosan nem ő-t írtam
@Cirbi: Ez már izgatás. A focira és fociakadémiára egy kibaszott fillért sem szabadna költeni. Illetve, ha valaki akarja, az csak szigorúan saját zsebből támogathatja ezt a szart is, de erre közpénzt költeni az egyenlő a hűtlen kezeléssel.
@sanyobácsi: "Én az előző percekben regisztráltam.Eddig csak olvas-
gattam a blogokat és a kommenteket, de mára nagyon
tele lett a hócipőm!"

Majd be kell lépned a Charlize Theron Klubba, a Varánusz alblogjába is!

:DDD
@sanyobácsi: Mondj valami mást, mert az a kanyaró ellen be lettek oltva. Azt már nem kapják el. :((((((
@the_lonewolf:

Oldják meg Tippmix csalásból! :D
@gyilkos fűegér: Légyszives segíts! Hogy léphetek be.
Kösz!
@GGG77: Minden egyes átlépő az ő igazukat bizonygatja az ő szemükben. Mindegy miért léptél át (senki se szereti annyira a forradalmárokat, hogy pénzt adjanak, hacsak nem úgy néznek ki mint brad pitt vagy beyoncé), de átléptél, tehát nekik van igazuk. A többire nem kiváncsiak.
@lecsekkoltam: Esetleg a szomszédom fűkaszája? No abból nem lehet kigyógyulni! De szép is lenne!!!!
@sanyobácsi: Hogy osztással szaporodjanak?! Nincs olyan amitől nem szórodnának?
@sanyobácsi:

Nem bonyolult, csak egy kommentben jelezned kell, hogy szerinted is Ő a legszebb a Világon.
:D

Akkor találtam ki, amikor megnéztem a Hófehérke előzetesét:
www.youtube.com/watch?v=11Wn-_uyT48
és tragikus hirtelenséggel totálisan belezúgtam a Művésznőbe.

Pártoló tagok: Boli, Szív fészkei
@Qeatzkoatl: Én egyszerüen nem értem_lehet,hogy hülyülök-,hogy "felnőtt" embereket hogy lehet ennyire befolyásolni!?
Van valami patikaszer amit bekapnak,oszt vokon követnek minden baromságot! A Világtörténelem már sok
ilyen idióta önjelölt megváltót ismert. Sajnos mindig
a jónép itta a levét az elvakult világmegválltó
tevékenységüknek.Vajon mikor döbben rá az emberiség
azon része,akik időben tehetnének ellenlépéseket,hogy
mindnyájan áldozatai vagyunk egy-egy fantazmagóriás
diktátor rövidebb-hoszabb ámokfutásának.
Mi -a kommentelők- véleményt mondhatunk(míg lehet)
de ez sem elhanyagolható! Naponta csak pár ember szemét tudjuk felnyítani, az már eredmény! Sok lúd
DISZNÓT győz!!! Amúgy a tenger is cseppekből tevődik össze.Persze a Viktóriánus seggnyalók is olvasság ezeket az oldalakat, aztán elöbb-utobb okosodak. Reméljük.
Vidám 50-es évek.
Ne legyenek illúzióitok.
Sorkötelezettség.
Bankszámlák zárolása.
padlás söprés.
Hacsak el nem zavarjuk végre őket a bánatba.
De ez szintén illúzió.
@lecsekkoltam: Már megint gondolkodásra késztettek?
Tudod meggondolandó,mert mindjárt terrorizmussal fognak megvádolni.
De van egy ötletem,amitől a világ végére menekülnének.
Csak egy hétig legyen nekik kötelező igazat mondani!
@sanyobácsi:

Ez egy furfangosan kitalált rendszer. Sajnos ez sem új ötlet, csakhogy erre nincs copyright, szabadon alkalmazható.

Csak kevesen fognak 2012-ben ebből a csapatból kihullani, mert nekik hinni kell valakiben és nekik gyűlölni kell mindenki mást, aki nem úgy hisz, mint ők. Nincs helye a kételkedésnek, a józan gondolkozásnak, áruló aki kérdez. A szerelemben és a vakhitben élő ember nem győzhető meg és céljainak eléréséhez minden eszköz szentesítve lesz. Ázhat, fázhat, éhezhet, megerőszakolhatják a lányát, asszonyát, neki a vezér szava és céljai a fontosak. Aztán, ha győz és kap picinyke hatalmat, akkor mutatja ki a foga fehérét. Ilyenek voltak azok az egyszerű emberek, akik annó a káderpolitika miatt, vagy meggyőződésből igazgatók, ÁVÓ-sok, párttitkárok lettek. A hatalmi téboly őket azonnal elragadja. Ma is egyszerű emberekből áll a csapat (a fidesz közel 60%-a 8 osztályt végzett, vagy azt sem, 3% a felsőfokú végzettségű).
Ne bízzál abban, hogy elengedik azt a kezet melyhez érzelmileg kötődnek. Őket harcra és gyűlöletre nevelték és ők már nem változnak meg soha.
@Qeatzkoatl: Sajnos nagyon igazad van, de hogy juthattunk ide?
Na megyek, be kell zárnom a tyukokat. Tudod a paraszt gyerek.Jó pihenést!
A Magyar Helsinki Bizottság eléggé képben van a témával kapcsolatban, ad segítséget az esetleges jogorvoslati kérelmek elindításához (Emberi Jogok Európai Bíróságánál)
Olvasnivaló itt: helsinki.hu/wp-content/uploads/Tajekoztato_20110511.pdf
@sanyobácsi: birkák nincsenek? mert akkor a mikéntre ott a válasz, amúgy jó munkát
@sanyobácsi: Na ja, és akkor rájönnének, hogy nekik sürgős konferenciázhatnékjuk van az azori szigeteken ami kb 3 hétig tart. Ez meg drága. Mondj olcsóbbat :D:D
@sanyobácsi:

Fideszes nem tud igazat mondani. Nincs olyan enzimje.
@xcrow: azzal kezdem, hogy nem vagyok jogász, de látva vityáékat, ezt a forgatókönyvet látom most:
1. ha esetleg elmarasztalják a jogászqurmányt
2. megadják/visszaadják a szolgálati időt a jogfosztottaknak
3. már a pénztárak addigra bedöltek, a pénz a qrmánynál
4. estleges kártérítés fizetése esetén, kérdéses a címzett, bürokráciai ellehetetlenítés, vagy már pénz sehol, akkor miből is /akarnánk, de nem tudunk, válság van, meg nehogy a zemberek fizessék ki a lázadókat/
5. minden marad a régiben, mert nekünk nem dirigál senki, meg már úgy sem vagyunk EU-s tagok /"európán kívül is van élet..."/
6. addigra már egy militáns-jobbikos vezetés van, akivel már senki nem tud semmit tenni....
7. amit még most nem is gondolunk
@Qeatzkoatl:

Én erre nem vennék mérget. Majd nézd meg őket mikor február közepén - ugye már a 2012-es szabályok szerint adózott fizetésből ) elmennek a boltba vásárolni. Ami most jön azt nehéz elképzelni amíg csak beszélünk róla...
@Cirbi:

A Jobbiknak csak addig van ekkora feje, amíg ténylegesen nem kell lemondani az uniós pénzekről. Ezek nélkül konkrétan egy árva peták nem lenne se felújításra, se fejlesztések finanszírozására, se adósságfinanszírozásra, se semmire. Orbánék is végigkoldultak mindenkit Kínától az arabokig, az egyetlen aki pénzt ad nekünk bármire az az Unió és a Valutaalap.

Ja, az Európai Bíróság ítéletét kötelező végrehajtani, ez nem választható és trükközhető akció. Az áfa visszafizetést is csöndben csinálták. Annyi lehet, hogy már van lehetőség különadót szedni erre, amire lehet mutogatni. De ez meg Orbánék kreálmánya, amire mutogatni bazi nagy öngól.
Sajnos megint (még mindig) aktuális:

m.blog.hu/ne/negymadar/image/101123.jpg

A háttérben meg Sanyobacsi, amíg kiment bezárni a tyúkokat :-)

((Remélem meg lehet nyitni. ég sose szúrtam be, mindig csak pofázok))
Hogy alakul a perközösség?
Komolyan... mostmár tényleg arról van szó, hogy nekünk is vissza kell lépnünk...

Nem hiszitek el, de a düh miatt sírni tudnék. Komolyan mondom...

EL ebből az országból. Hogy SEMMIT ne fizessek itt. Semmilyen adót, járulékot vagy SEMMIT AZ ÉGEGYADTA VILÁGON.

Az az ország nem az én hazám többé, amelyik így kezel, mint állampolgárt. Hogy lop tőlem. Hogy ellehetetlenít. Hogy másodrangú állampolgárként kezel.

Nagyon-nagyon-nagyon szomorú vagyok.

Ti, többiek a 102 ezerből! Kövessetek, menjünk el innen, csak hiányozni fog mindaz az adó és járulék, amit itt fizetünk!!!!
@gyilkos fűegér:
Wazz, toborzunk, toborozgatunk? Azután meg frakciót alapítunk? Mi van itt? Te, eddig nem ÖRS-ről volt szó? Mit szíttá? :DD
@Fabius: Most úgy őszintén... Olyan naivak vagytok... Miből gondoltad, hogy ennyi zsével van esély a Párt és Kormány Ökle elől? Ezek a mocsok KOMCSI ETTÁRSAK simán lenyúlnak mindent és a primitív egysejtűeknek meg is magyarázzák, hogy ez így "hejjes"! Tényleg naivak vagytok... :( Éljen a PÁRT! Előre a Forradalmi Úton!
@gyilkos fűegér: Mint a gumicsizmát szerető, kikérem a gumicsizmák nevében. Az tud nagyon is trendi lenni meg ilyen zegernyés esőben hasznos! :-D

Ez sem babapiskóta: index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/15/simor/
@Boli:

Öhhh...naív lennék? Akkor nézz be a mandira az aktuális cikk alá, és lásd, hogy már az megy ott is ami itt szokott: egy igazhitű védi a mundért a többiek meg aprítják.

A jobber közvéleménytől egy felér egy lófaszmasnival átkötött levágott lófejjel Orbánnak karajira.
Én attól tartok, hogy, ha ez így halad, előbb-utóbb megpróbálják megsarcolni a bankbetéteket is. Most ugye van 20% kamatadó. Meg lehetne triplázni mondjuk, vagy egyéb formában az összes betétnek leszipkázni a 20 %-át.

Az eddig történtek fényében sajnos én már mindent el tudok képzelni.
@Cirbi: "7. amit még most nem is gondolunk"

"Aki tud olvasni Orbán szövegeinek sorai között, annak nem lehet kétsége, hogy ennek az embernek az Európai Unióból való kilépés jár a fejében, hogy senki és semmi ne korlátozhassa a kiépülő diktatúráját, és senki ne adhasson több kokit és sallert a magyar észjárású fejére."

nepszava.com/2011/12/magyarorszag/kilepteti-orban-magyarorszagot-az-europabol.html
@leonito77:
2011. december 15., csütörtök 19:00 MTI-Eco
Matolcsy megint ábrándokat kerget?
A Kopint-Tárki 0,3 százalékos gazdasági növekedést, a Pénzügykutató 0,7 százalékos visszaesést, a GKI Gazdaságkutató 1,5 százalékos GDP csökkenést prognosztizál jövőre - hangzott el a Magyar Közgazdasági Társaság csütörtök délutáni rendezvényén.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_megint_abrandokat_kerget.505150.html
@Qeatzkoatl: Na, megvolt a műsor. Himnuszt énekeltek? Polt, egyem a máját_zúzáját, de nagyon érzékeny fajta! Egy "fülkében" drukkolni a főnökkel, na az nem zavarja a szépérzékét? "Ugye mi jóóó barátok vagyunk???" www.youtube.com/watch?v=kacGwAu5eg0

nol.hu/belfold/barikad_az_mtv-nel Még tán egyszer lesz köztévé is? nol.hu/belfold/egyre_magasabbra_er_a_retusalas-ugy__kirugtak_a_hirigazgatot És nemcsak Fábry Sanya kifizetőhelye, aki kibaszat 30 millás díszletet, mert a régi prodicerfiújára emlékezteti??
@Qeatzkoatl:
Sok igazság van abban amit írsz.Nekem eszembe jutott a hírhedt Kertész levél.Micsoda fölhördülés volt akkor,leginkább a narancsos oldalról,pedig elnézve őket, most legjobban a szemellenzős fideszesekre vonatkozik.Talán tudat alatt találva érezték magukat.Sötét talpnyaló bagázs.
@Cirbi: Te nem olvastad, hogy 0,5 % lesz. Megmondták!

Emlékszel még a Hofi kabaréra a tervgazdálkodásról, meg a disznókról? Hogyasszongya a maga disznaja jövőre 11-et fog kölykezni.

Mire adódott a kérdés "elnézést, de ezt megbeszélték a disznóval is"

Amúgy meg érdemes visszaolvasni, hogy Matolcsy mit jósolt régebben 2012-re, de persze nem szabad megijedni.
@Fabius:
A Jobbik albánosodni akar.
Ahol nincs adósság és nincs fejlesztés.
Kaszáljuk a szénát, fejjük a kecskét.
@simonmondja.:

Tegyük fel, hogy igazad van és minden Jobbikos ezt akarja. (nem) Akkor is 800 ezer aránylik a 9,2 millióhoz.

Tőlem mehetnek kaszálni a Hortobágyra.
@gyilkos fűegér: Én tényleg pártollak, de Boli kollégád nem teljes jogú őrstag? Mégis 1 egyszemélyes őrs, az azért elég unikum. :-) (voltam őrsvezető, csak szólok, hogy ment ez az átkosban. Legalább 6-8 nép kell alád, különben magadat irányítgatod majd? Kell selyemzászló is az őrs nevét jelképező valamivel: na, gondolom, azt a szép szöszi fejét csak le tudod menteni valahonnan, aztán már vannak textilre fényképet rásütő masinák. De némi tiszteletdíjért ki is hímezem neked, ha autentikusan népiesch akarnál lenni. Olyan falvédősen :-DD, megnyalja az olimpiai díszruha tervező minden ujját.

Kell őrsi napló is - beragasztgatni a közösen töltött vidám/kulturális események dokumentációját: mozilátogatásról jegyek, stb.)

Ehhez a "hegyen-völgyön zakatol a vonat és mintamókus"-feelinghez passzolna a dolog nagyon. Ahoj retro!!
A hírt hallva egyik fiatal kollégámból az szakadt ki: "Legalább már nektek se lesz." És ő egyébként nem egy rosszindulatú valaki. Egy átlagos magyar, átlagos magyar kárörömmel. Ezt érezte meg a csuti törp és folyton ezen a magyar lélekfurulyán játszik... és lassan sor kerül mindenkire...
sajnos már nem emlékszem annak a nagyon okos embernek a nevére, aki talán az auswitzi tábort is megjárta és azt mondta:
-"Először a kommunistákat vitték el, de én nem szóltam, mert nem vagyok kommunista. Azután a zsidókat, de nem szóltam, mert nem vagyok zsidó. Később a cigányokat, de akkor sem szóltam, mert nem vagyok cigány. és amikor minket vittek, már nem volt senki, aki szóljon."
Ez a diktatúrák kiépítésénak a képlete is. Ez történik itt már másfél éve. De nem szóltunk, mert nem vagyunk korengedményesek, aztán nem szóltunk, mert nem vagyunk iskolázatlanok se munka nélküliek, se ezek se azok. Most viszik a manyup pénzeinket, de többen vannak, akik úgy érzik ez az igazságos. De holnap az ő bankbetétjüket / házukat / boltjukat / feleségüket / lányukat / fiukat fogják vinni, hogy azt is feláldozzák egy grazi zubbonyszökevény hatalmi gőgjének vértől és szartól lucskos oltárkövén.
A felelősség és a szégyen a miénk is. Mert nem szólunk, mert féltjük a semmi kis kincseinket és előjogainkat. A mi egész generációnkat fogja mocskolni a gyalázat.
@Fabius: Ja, kaszálhatnák amire szerveződtek: a parlagfüvet a bocikák.

Na de mint Papp szívsebész előadta profként, a parlagfüvet csak mocsokglobálpisták gyanúsították meg népfertőzéssel, hogy eladhassák a drága gyogyóikat ilyen furmányos módon. Ill. hogy a le nem kaszáltak miatt olyan büntetéssel sújthassák a derék, mindent parlagon hagyó parasztot, hogy az kénytelen legyen elkótyavetyélni ezért a drága szent - bár eleve leszart mert nem művelt - fődjit neki. A tudjikkiknek.
@simonmondja.: Na pici baba szentasszonyuk,bocskays Krisztike eléggé jól érzi magát a brüsszeli elfekvőben havi három milláért. Onnan kiesni - már másodjára neki, mert a libsikkel azért szakított ilyen látványosan, hisz az ENSZ-szinekúrától fosztották meg a mocskok, még egyszer nem őt jelölve - azért nem cél neki. És hát eu-s pénzeket tudnak jobbikos praclik is lenyúlni.
@a szív fészkei: Köszönöm most már megpróbálom megjegyezni a nevét.
Tanítsd meg erre a mondókára gyermekeidet, unokáidat is!

Egyedem begyedem tengertánc, Hoffmann Rózsi mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, butítom a gyereked,

Egyedem, begyedem tengertánc, te Matolcsi mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, lenyúlom a pénzedet,

Egyedem, begyedem tengertánc, Lázár Jani mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, növelem a zsebemet,

Egyedem, begyedem tengertánc, Giró András mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, lehazudom az eget,

Egyedem, begyedem tengertánc, Orbán Viki mit csinálsz?
Nem csinálok egyebet, HÜLYÍTELEK TITEKET.
@Fabius:
Hát, minden jobbikos még nem tudja,
de a pártjuk ezt akarja.
Orbánt támogatta Vona, hogy hagyja el az EU-t.
És a Jobbik nem győzi hangsúlyozni, hogy nem kéne fizetni az adósságszolgálatot.

Ha meg ezeket megteszik, akkor mehet mindenki legelni.
@Boli:

Simán megnyernénk a választásokat!

@a szív fészkei:

Gondolhattam volna, hogy a parlagfű is az elmúltnyolcév miatt van.
@a szív fészkei:
A kézmosást is a globálhapsik találták ki.
A szívsebész nyilván a véres hentesköntösben alszik.
@simonmondja.: Hát ha szent vérrel felavatott, akkor miért ne? Sámán vagy micsoda.
@simonmondja.: Már nem Balóné, nyáron elvált. Talán Baló feje is kisimult már kissé.
@Fabius: "Öhhh...naív lennék? Akkor nézz be a mandira az aktuális cikk alá, és lásd, hogy már az megy ott is ami itt szokott: egy igazhitű védi a mundért a többiek meg aprítják. "

Leesett pár koki, kiosztottunk néhány sallert.
@gyilkos fűegér: Hogy a fenébe ne!!! Jól látod.

Nálunk is embermagas pár helyen - a férjem tépkedte, tépkedte, de már unja a kicsit egyoldalú mecset.
@simonmondja.: Na de ha nem vagyok már Eu-tagok, ki fizeti a cechét ott kint? BX nem olcsó város.
@gyilkos fűegér: Ha ChT épp nem ér rá őrsgyűlni, ő jó lesz helyette? :-DDD www.femina.hu/sztar/kepes_cikkek/uma_thurman_meresz

Jó, idősebb nála, tudom.
@a szív fészkei:

Ennél nagyobb hülyeséget, mint "túlságosan szexi ruha" életemben nem hallottam! Felőlem ezek a csajok meztelenül is mászkálhatnának.
@a szív fészkei:
NEM!!!
Ennél azért valamivel elvhűbbek vagyunk, ráadásul, mint azt már említettem, tök komoly elveim is vannak! :D
@gyilkos fűegér: TE, ez a bige marhára el van szemtelenedve, "élcelődik" velünk és megpróbál tévútra vinni bennünket... ELÁSSUK? :)
@simonmondja.: "A kézmosást is a globálhapsik találták ki."

Ez kényes kérdés, mert a kézmosásos sztori ugyebár Semmelweis Ignác, aki szász-sváb származású magyar orvos volt. Így aztán egyrészt abszolút magyar, másrészt erősen nemzetközi, ha úgy tetszik globálhapsi :)
@Boli: Na kérlek, két kérés: valami ausztrál szobrásznő csinál vasból nagyon szép - cserében tökértelmetlen - csipkézett szobrokat: szívlapátot, talicskát, stb. Szóval ilyesmivel... És ne az Orvbánnal közös sírba, ha ennyit kérhetek!

Amúgy mi bajod Umával? Nincs rossz lába, ja de férjes volt és gyerekes; oké, belátom, hogy tévedtem. De sokáig magyar pasival kavart - egy echte Árpáddal ráadásul - , tehát azért majdnem brancsbeli. Ilyen nehéz időkben hazaffynak is kéne kicsit lenni.
@gyilkos fűegér: Megunnád. Kell a csomagolás, amit kibontasz, nem? Amúgy menj Horvátországba nudistrandra - kempingbe -, ott aztán overdose is leszel.
@Cirbi: Átgondoltam... :)
@a szív fészkei: "overdose" ... Te kis perverz! ;D
@Boli: Engem eltéríteni? Soha! Had idézzem Tibor Fischer egy mondatát a Gógyigaleri című regényből: "Ha majd meghalok, és felpattintják a szívemet, az ő miniatűr, tökéletes képmása fog kihullani belőle."
@a szív fészkei:

A Hófehérke őrs elvhű, de mi többiek azért tudnánk értékelni :-D
@a szív fészkei: Magukévá tették a negatív reklám A Reklám elvet.
@Boli:

"Azt mondtad, megöltelek - hát kísérts akkor! Az áldozat, úgy tudom, kísérti gyilkosát. Igen, járták már kísértetek a földet. Légy mindig velem... ölts bármily alakot... kergess az õrületbe! Csak el ne hagyj ebben a mélységben, ahol nem talállak! Ó, Isten! Ez kimondhatatlan! Nem élhetek az életem nélkül! nem élhetek a lelkem nélkül!"
(Emily Bronte: Üvöltő szelek)

Na, most már lehet, tényleg kibasz Fabius.
@néma bárány:
Csak hiszed! :o)
Nincs is szebb, az elvhűségnél! Nézd meg a narancskomcsikat...
@gyilkos fűegér:
Nekem meg ez jutott az eszembe:
"Victor Frankenstein, a szépreményű tudós ifjú elhatározza, hogy embert alkot a tudomány eszközeivel. Az eredmény irtózatos: torz teremtmény születik. A sorsára hagyott lény szenved a magánytól, a megalázottságtól, de műveli magát, szeretetre, megértésre vágyik, amit nem kap meg. Bosszút esküszik tehát, hogy számon kérje szörnyű sorsát teremtőjén…"
Mary Shelley - Frankenstein
@GGG77: engem is megzsaroltak. Ellent mondtam, maradtam.

Tudod, hogy hogy érzem magam?! A húgom világította meg nekem, miután dühömben már bőgtem (és tehetetlenségemben). A MANYUP tagok helyzete a következő:

Adott egy sorozatgyilkos. Elkapott engem. Megkínzott, megerőszakolt, de szerencsém volt, meg tudtam lépni, el tudtam jutni a rendőrségre.

Csakhogy a sorozatgyilkosunknak volt összeköttetése a rendőrségnél, így a zsaruk visszajuttatnak egyenesen a gyilkos kezére, aki ki is nyír.

Egyszerűen - javítsatok ki, ha ti máshogy érzitek, tagok - ÁLDOZATNAK érzem magam. Tehetetlennek, dühösnek. Meglopnak, betolakodnak a személyes terembe.
@Kismac:
A k.rva nénikéjét az összes agyatlan narancskomcsinak...
Kb. röviden...
Oszt még akkor finom voltam...
@Kismac: Amerikában volt egy ilyen sorozatgyilkos, akinek az áldoztát a rendőr kisérte vissza a sorozatgyilkossal együtt annak lakására, mert a gyilkolászó azt mondta, hogy csak szerelmi civakodás volt köztük... Később megtalálták a maradványait a hűtőben.
Az hogyan van, hogy erről a nagy tudású, csupa szív Sinkovics Feróról egyetlen életrajzi adat sincs fent a neten? Talált valaki valamit?
@Boli:

A Frankeinstein sztori modernebb, és talán igényesebb feldolgozását találod meg P. K. Dick "Az elektromos Lincoln" című művében, ajánlom.

(Meg persze: Dick: Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal?)
Vajon van még valaki aki felemeli a szavát? vajon van aki odaáll mellénk? Van akit érdekel, megloptak, ellopták a jövőnket? senki mert vele nem történik meg. Hurrá....
Ez tiszta ko....
@Kismac:

Megmondta a Csúti Geci: Nagyon bátor, aki maradt. És milyen igaza volt.
@a szív fészkei: Nem féltem. A feminista meg a magafajta dumáira biztos talál egy íróasztalt meg egy szószéket.
röviden összefoglalom a nap eseményeit:
A BÜDÖS KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TEHERBE TI SZEMÉTLÁDA FASZSZOPÓ TRÓGER GECIK!
....és finom voltam és nőies.
és tömören, röviden foglaltam össze.
@Secnir:

Egész frappánsan összefoglaltad.
Nagyon küzdenek, hogy a saját beleiknél fogva legyenek lámpavasra lógatva....
@lecsekkoltam: "több pénzt a manyup-ba már az életben nem érkezik"
Pedig itt:
www.rtlklub.hu/hirek/belfold/video/104687
05:00-tól valami hasonló hangzott el. (2010.10.19-én). Csak olyan hihetetlennek tűnt :(
@nemecsek ernő áruló: Ők azt hiszik, hogy a modern Európában ilyen nem fordulhat elő. pedig 15-20 éve előfordult, sőt.
Mi meg azt hittük, hogy az nem fordulhat elő, hogy az állam lesz a maffia.

Milyen nagy lesz majd a tülekedés a kijáratnál,ha rájuk gyújtják a Parlamentet...
tehát:
-100.000 család fog a fidesz ellen szavazni 2014-ben
-100.000 család fog uszítani a fidesz ellen az elkövetkező két évben
-perek az AB-n és Brüsszelben, a fideszt lejáratva
+bejött kormányoldalon 43 mrd forint - ez két stadion ára, ha úgy tetszik, Csányi sanyibá vagyonának egy harmada

megérte?
@Secnir: Több az. Akik átmentek az államiba, egyre többen kezdenek ráébredni, hogy egy vasat nem kapnak nyugdíj gyanánt... Tégy mögé nyugodtan egy nullát...
Ez az orsosvitya le sem tagadhatná származását. Gyülöli a magyarokat és gátlástalanul lopja meg az őt és népes familiáját eltartó dolgozókat.
A magántulajdonról alkotott elképzelései is messze vannak a magyar szokásoktól.

Mi lesz a következő húzása?
Ha megint fogytán a lóvé, akkor ellopja az önkéntes nyugdíj megtakarításokat, utána pedig a magán bankbetétek következnek.
Akinek van esze, minden megtakarítását kimenti Magyarországról.

Még a kádár rendszerben is nagyobb biztonságban volt a magántulajdon, mint az orsós rezsim alatt.
atv.hu/cikk/20111215_mihalyi_peter

Ez például nem kap nagy visszhangot. Pedig mennyire jellemző.
@Boli: Drágám, a kulcsmondat: "műveli magát!" Ezt te a mostani zombik melyikénél tudod elmondani?????

Ezt még Mary Shelley se tudta elképzelni, na. Ott volt egy ethosza-tartása, minősége a rossznak is, de ezek annyira silányak, OMG, annyira!
@gyilkos fűegér:

Dehogy, "ez alkalommal még Heathcliffnek is voltak könnyei."
@gyilkos fűegér: Ez de szép mondat. :-)Fognak is a mamák-papák csodálkozni, hogy milyen lelkes nézője leszel a Hófehérkének.

@Pincode: a FB-on elég régóta szervezkednek.
@simonmondja.: Na de, ha kinavigálja a főnöke meg a még felsőbb főnöke az országot az Eu karvalyszárnyai alól, akkor mégis ki fizetne neki a zsinóros mentéjében dobogó honleányi szívéért ennyit?
@simonmondja.: Ja. Amit a véresre köhögött torkából, agyonszívott, szarrá dörzsölt orrából préselt ki a jaumagyar abban a nem ártalmas parlagfüves levegőben.
@Secnir: De mi az isten lesz azokban a stadionokban? Jó, persze hoogy meccsek; de hány embernek??? (akikből 90 % a balhéért megy oda, tehát eleve gladiátormeccsek is mehetnének, az még hozna nézőt is.)
@a szív fészkei:

Majd skandálgatunk: Orbán takarodj! Orbán takarodj!

Nincsen anyád!
Csak két apád!
Az is buzi!
Mind a kettő!!!
NB KETTŐ!!!!!!!!!!!!
Csatlakozom a perközösséghez. De ha lőni kell, azt is vállalom. Nálam átlépték a Rubicont.
@a szív fészkei: Elolvasták a párt alapító okiratát és a hogyan legyünk hatékony trollok a blogokon c pártkiadványt. Az is bötü. :)
A stadionokban meg lesz majd májköl fletni, meg dizni on ájsz, meg ákos koncert. :D:D
@gyilkos fűegér: Ezt addig másolom be, míg el nem kopik: photo.parismatch.com/media/photos2/actu/monde/viktor-orban/2678399-1-fre-FR/Viktor-Orban-Viktor-Orban_articlephoto.jpg "C’est un gars de la campagne, les joues roses et le sourire carnivore. Un tueur ?" Rodeo fordításában az a falusi pirospozsgás, ragadozómosolyú orgyilkos.

(utána azért - diplomácia is van a világon - hozzáteszi az akadémikus cikkíró, na de lehet, hogy csak a disznókra veszélyes gyilkos:"Peut-être, mais d’abord de cochons." De a jellemzés ott van és a kép külön zseniális. Ilyenek lesznek a stadionjai és a foci színvonala is.))
@Qeatzkoatl:

Sinkovics Fecó életrajzát két szóban össze tudom foglalni neked: ostoba kretén.
@leonito77: Csak jelzem, 16% a kamatadó. 2010-ben egy kormány csökkentette, mert az nem lehet, hogy azt adóztassák, akinek pénze van.
@lecsekkoltam: Májköl Fletli már nem táncikál - mondjuk ő azért abban, amiben, hasított, profi volt. De megöregedett már és mit tesz isten, belátja. Szart nem mutat - fénykorában vonult vissza. Ma csak irányít már.

Ákos, hát az jár is a híveknek. Brrrrrrrrrr.
@Fabius: De ezentúl kicsoda? Hülyén halok meg, ha nem tudom? Ő is ilyen rogán-klón? Vagy?
@gyilkos fűegér: Széééépóóóótóóóó!!!
Nem csodálkoznék, ha holnap az IMF kijelentkezne a hotelből.
Azért nincs minden veszve, kedves Feleim! A dicső múlt elénk idézi a röhejes jövőt. Orbán egykori szóvivője most a szaros gatyáját mossa:

hetivalasz.hu/jegyzet/kurucosan-brusszelben-43974?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201112

Szijjártó, kisfiam, remélem felsejlik előtted is a sorsod.
@Cirbi: Én még mindig a -0,5%-ot tartom. Nem... az MNB és a nyugdíjállamosítás miatt módosítom -1,5%-re. Lófasz lesz itt, nem növekedés.
@gyilkos fűegér: Forduljatok Brad Pitthez. Csurka is megaszonta, hogy a millásokat gyütt felfegyverezni. Nem sikerált találkoznom vele.
@gyilkos fűegér: Mondtam már, hogy Charlize-od is otthon van lődözésben - lásd Oscart hozó filmjét. Brad ide is hozhatná, ha úgyis egy nagy rakat fegyvercsempész az egész hollywoodi banda. Sőt jön januárban Dörner angol hangja, Bruce Willis is hozzánk, szóval az erő velünk lehet. :-)).
@Fabius:

Borókainál kevés undorítóbb féreg van a médiában.
@Fabius: Jaj ti szegény zuglóiak! Mivel vívtátok ki az ég haragját, hogy ennyi csapás özönlik rátok??? tudositok.hu/4835/video/Schmitt_Pal_osztalyfonoki_orat_tartott_Zugloban
@a szív fészkei:

Vagy. Sinkovics Ferenc egyike a Magyar Hírlap Szentesi Zöldi által bértollnoknak nevezett firkászainak, ahol Huth Gergellyel, Bayer Zsotyával élethalál harcot vívnak az Ország Legkreténebb Faszparasztja címért.

Mottója: hűségemet a béremért.

Ennyit kell róla tudni.
@gyilkos fűegér:

Borókainál kevés undorítóbb féreg van a földön.
@a szív fészkei:

A Mandin teljesen komolyan nyomatták, hogy Brad Pitt azért jött, hogy felvegyverezze a Gyurcsányistákat.
@a szív fészkei:

Még öldöklő küzdelem van az eladott példányszámok csökkenéséért :-) Aztán majd aki legnagyobb mértékben járult hozzá az üzleti buktához az eladhatatlanná vált kacat mellett, azt gondolom Széles majd kitünteti valamivel.
@a szív fészkei:

Hááát, ez a mi Fecónk és odabaszott a renoménak, Pajor atya sincs a helyzet magaslatán, így jött SkiccPali egyensúlynak.:-D
@gyilkos fűegér: Na tőle már csak egy ugrás Charlize... Next door.

Ja, nagyon jó csinálta a Becstelen brigantykban, biztos itt is ki akart állítani egy zsidó hadtestet. :-DDDNagy színvonal lehet a mandíneren azért. Hozzád meg jön mingyá a Hófehérke stábja nem? Charlize hozhatja is a preparált almát. CSak ránéz a TEK-eskre, azoknak meg ettől a pislantásától nem lesz idejük és erejük előkóstolni a főnöknek. Na, akkor ezt szervezd is meg!
@Fabius: A saját magáról mintázott Bulldog-renddel. De hogy hogy nem veszik ezt a gyöngyszemet??

Mert tényleg: ökölbeszorult arcú nemzetest látok a járgányokon BKV-szerte, de hírlapost még egyet sem.
@a szív fészkei: Profibb kéne, még a tek is kiszúrta, még a ferihegyen a fegyvereket. Legyen inkább bruce. Ő is itt forgat, ráadásul ő kő kemény akcióhős, nem olyan puhány selyemfiúcska mint brad :D:D
@gyilkos fűegér: Most csak szédítesz egy szegény vidéki lányt. Ilyen nem létezik.
@gyilkos fűegér: Kérlek, szerezd meg a dealerük telefonszámát! :)
atv.hu/cikk/20111214_rona_orban_kereshet_egy_masik_schmitt_palit?source=hirkereso

[..]"Róna számára nem teljesen világos, hogy konkrétan mi lehet a kormány célja a változtatásokkal, mert mint mondta, „Orbán Viktor már régen a racionalitás túlpartjára evezett”, de az látszik, hogy a terv az államvezérelt gazdaságpolitika kialakítását szolgálja. Elképzelhető, tette hozzá kérdésünkre, hogy a kormány így akar hozzáférni az MNB 36 milliárd eurónyi – ez több mint tízezer milliárd forint – valutatartalékához, illetve az új szervezeten keresztül akar beleszólni a kamatpolitika alakításába.

A két szervezet összevonásából kialakuló minden eddiginél erősebb hatalmi centrum vezetésével kapcsolatban két lehetőséget vázolt fel Róna: az egyik, hogy „Orbán Viktor talál egy másik Schmitt Palit”, azaz egy olyan személyt, aki a köztársasági elnökhöz hasonlóan minden ellenvetés nélkül végrehajtja a kormány akaratát.

A másik lehetőség, hogy az új vezető addig lesz lojális a kormányhoz, amíg a dolgok kezelhető mederben folynak, ám abban az esetben, ha a rendszer recsegni-ropogni kezd, inkább „Orbánt küldi a víz alá”, mintsem nevét adná az összeomláshoz. Róna szerint ugyanis az új vezetőnek meglesz az ehhez szükséges hatalma."
Utóbbi mondatához: Ámen,úgy legyen.
@lecsekkoltam: Jön a kispapa, aztán már nem is vállal több szerepet, a kőkemény mucsómacsó elkezd pelenkázni. Szóval addig kéne dolgoztatni.
@a szív fészkei:

Van ami túlesik egy normális jobber ingerküszöbén is. A Hírlap pont ilyen. Most képzeld el mi lenne velük a kötelező előfizetések nélkül? Csak Zugló évi 10 milliót költ MN-MH előfizetésre, gondolom a többi kerületnek és az ország önkormányzatainak is kötelező ugyanez. Ha ezt darabszámra megsaccolod és kivonod a MATESZ szerinti 11 ezer körüli értékesített darabszámból akkor megkapod azt a maréknyi embert aki önszántából hajlandó pénzt adni ezekért.

www.matesz.hu/data/index.php#mainpart_2
@a szív fészkei: Mna jó, keménykedni és lődözni jöjjön bruce, nekünk lányoknak meg brad. :D:D
@lecsekkoltam: Én Brad nélkül is elvagyok, meghagyom másoknak. :-)

Néztem ma egy régi Sean Connery-filmet, az Oroszország-házat. (helyesebben bealudtam rajta, ez a Sean papa mindig ezt váltja ki belőlem sajna, pedig nagyon kém volt Michelle Pfeferrel, Brandauerrel, Roy Scheiderrel.)

De volt benne egy mondat a SZU-ról: Lehet szeretni hazánkat és egyben gyűlölni a benne uralkodó rendszert. Na erre felkaptam a fejem.
@Fabius: És ezt felvágják ízléses vécépapírnak a hivatalos fülkeforradalmai zugokba kitéve? Nemzeti színű zsinórra fűzve. Akkor lenne haszna, bár a nyomdafesték alfélre gyakorolt hatását tekintve elég káros... Viszont a megfelelő tartalom a megfelelő helyre kerülne.
@lecsekkoltam: Egyébként úgy értettem, hogy Bruce lesz nemsokára kispapa és megy egy évig pelenkázni, semmi patakvér meg ilyesmi. (mondjuk Brad is dolgozik a kétszázadik gyerekén, ja.)
@a szív fészkei: Én bradről olvastam, hogy új gyereket akarnak beszerezni:D
Hú, nagyon érdekes! [..]"A Fideszben úgy tartják, érvekkel meggyőzhető Orbán.

A fenét. Tobzódnak a tévhitekben. Most éppen abba hergelik bele magukat, hogy pusztán álnok cselszövéseknek tudhatók be a kedvezőtlen gazdaságpolitikai tendenciák. És azt is elhiszik, hogy a gazdaság rendbetétele egyedül akarat kérdése. Vegyék már észre, hogy Magyarország mindig is tőkehiányos volt! Amelyik kormány megértette ezt és hajlandó volt alkalmazkodni, az jó teljesítményt nyújtott. Mindössze két ilyen akadt: a Németh- meg a Bajnai-kormány. A többit a küldetéstudat hajtotta, hozták is ránk a csődöket sorra.

Az ország teljes átalakítása a terv. Ez nem megy vízió nélkül.

Szálljunk már le a földre! Az év utolsó húsz napjában negyven törvényt akarnak elfogadtatni. Elmebaj. Mire fordították az elmúlt tizennyolc hónapot? Az első négyet a médiatörvényre pocsékolták. Minek? Hát eleve Geiger-Müller-számlálóval járnak körülöttük a magyar médiavezérek, azt lesik, hol csipog, hol nem csipog, kinek a fenekét nyaljam ki. Mi értelme volt a médiafoglalásnak? Amúgy is ájultan zuhant a karjukba mindenki. Aztán belehajszolták az országot az érdektelen alkotmányozásba. Miért kellett feláldozni a legértékesebb, ráadásul az uniós elnökséggel egybeeső fél évet erre a zagyvaságra? Iszonyú rossz kódok alapján működnek. Látszatügyekre használják a kétharmadot, ahelyett, hogy az egészségügyet, az önkormányzatokat meg az oktatást tennék rendbe." Stb. stb.
@lecsekkoltam: DE a Bruce-é már meg is van -egyelőre a mamája hasába. :-)) Szóval majd esetleg stafétában átadja a még meleg pelust Bradnek, ha összejön a hetedik.
@lecsekkoltam: Én kimazsoláztam a bulvárszenyából pár napja mindkét hírt. :-DD

Remélem,, Bruce csőre töltött fakanalakkal jön ide harcolni, mert különben ő is megnézheti a tik-Tek-re járóktól magát!
@a szív fészkei: John McClane mindig győz. Lehet hogy nem lesz cipő a lábán, és liftaknákban közlekedik, de győzni fog! Még ha tek-es audi terepjárókat kell felrobbantania és gonosz lézerblokkolókat vetnek be ellene, de ő túléli és győz!
@Fabius: szerinted mikor billen ez át blogtémából lámpavas témává? a lakkozott fejű geci mexólalt, de minek? nem kéne valami olyasmit csinálni mint a vincent célkeresztes képén?
@Rodeo36:

Lámpavas témává remélem soha. Ahogy a dolgok most állnak hamarabb végzik el ezt az európaiak pont mint Berlusconival tették. Erről is szól többek között a holnapi poszt. Mindenkinél kihúzták a gyufát.
@Fabius: te nem látod a rosszindulatot, a bosszúállást abban amit és ahogyan tesznek amit Kéri is mond -én meg mióta látom, mit tesznek ahelyett hogy dolgoznának- mind, kivétel nélkül fölösleges baromság, időpocsékolás és ami rosszat el lehet mondani...és a munkabérükért nem tettek semmit azt mind az utolsó fillérig vissza kell kérni
@Fabius: példáúl a fidesz frakció en block 98% adóra kötelezve jövedelmük után, hadd élvezzék a szart amit szétkenytek és ez csak egy dolog büntő perek a károkozásért és az egész ügyészi meg AB leváltása mind egytől egyig
@Rodeo36:

Én is pont ugyanazt látom amit te. A megoldás módjával nem értek egyet, legutóbb részletesen kifejtettem miért. Ehhez azóta hozzá jött, hogy egy utcai harc most oda lökne minket ahol a görögök vannak.

Tetszik vagy sem ki kell mondani: amíg nem jut annyi pénzhez az ország, hogy a rentábilis működése rendeben legyen legalább nagyjából és valahogy - IMF pénz - addig legfeljebb abban érdemes bízni, hogy a rohatt karvalytőke rákényszeríti Vityát a normális útra.
@Rodeo36:

Ez mehetne tőlem is. Sőt, az egész alkotmányukat haza lehet vágni jogszerűen is.
@Fabius: persze itt nem arról van szó, hogy az e'mútt nyó'cév meg a gyurcsányahibás, hanem ezek effective elloptak 6000 milliárd HUF-ot a SAJÁT ZSEBEIKEBN MEGTALÁLHATÓ!!! ezen túl a bűnös kormányzástalanság okán -most már mondhatjuk 2 év alatt- fél kurzus!!! nem hoztak létre munkahelyeket illetve nem tették lehetővé azok létrejöttét, a magyar munkaerő ára nem növekedett (a hozzáadott érték inkább csökkent mint nőtt) és a fejlesztések helyett elbaszták a pénzt összesen 14000 milliárd HUF-ot ami közelít a GNP/GDP nagyságrendjéhez (piacon hitelt felvenni uzsorásoktól fedezetlen váltók ellenében +++) ezek hazaárulás és államellenes, népellenes bűntettek nem lehet megúszni csak úgy, hogy ejnye bejnye
@Fabius: Pénzhez ? Baszod .

Ezek helikopterhadsereget vesznek a pénzen.

Ha pénzük lenne, már fegyverkeznének.

Ott futkosnál a tankok mellett,
ne legyenek illúzióid.
300 milliárdos megszorítás,

mert 100 milliárdért helikopterhadsereg köll nekik.
Nehéz erre mit mondani, részemről virtuálisan leköptem ezt a taláros rágcsáló bandát!

Persze ezzel OV végleg komcsit csinált magából. A narancsok 8 év kűzdelem után egy Rákosi reinkarnációt voltak képesek virítani. Kádár emlőn nevelkedett szánalmas komcsik egytől egyig, abból is az ócskább, igénytelen profi féléből!

Magyar jobboldal=KOMCSIK
@Secnir: A számból vetted ki a szót! :-)
@lecsekkoltam: Biztos így van, én nem nagyon néztem eddig az ő tevékenységét. Utoljára Bruce Willist a Simlis és a szende sorozatban láttam, amikor még volt egy csomó haja. :-DDD

De csak harcoljon hősiesen, lenne itt miért!
@Fabius: Ja, és közben terpentinnel locsolgatták magukat...

Édesek a madníneresek, öszeállították az elmúlt év legidegesítőbb közéleti figuráit. De egy valaki kurvára hiányzik, mint tótum faktum. Viszont legalább náluk első a sorban kedvenc összerendezetlen szeműd... mandiner.blog.hu/2011/12/16/2011_legnyomasztobb_arcai_a_magyar_kozeletben

És nincs benne Gyurcsány: hát mire ez a világ, ha már az eemúttnyócévezés is fájón hiányzik egy ilyen listából????????
@a szív fészkei: Te jó ég, olyan alapművekről maradtál le, mint a die hard, ahol fiatalon és a red ahol már öregebben rambózik a gonosz ellen?!
@lecsekkoltam: MOst mondják, hogy no és az Ötödik elem, ahol az egész földet menti meg a nagy sötét tömegtől?!
@Rodeo36: Vagy az állampolgároknak okozott kár miatti vagyon elkobzás? Az se lenne rossz.
@Fabius: Meg az olaszok lesznek: balhéznak - ahogy kinti barátnőnk keserűen írja:"Igen, igazat ir az ujság, általános sztrájkok vannak (bezzeg Berlusconi alatt az egy CGIL-en kivul az ossze kozép- és jobboldali szakszervezet csak rábólintott mindenre). Nem emlékszem, ki mondta, talán De Gaulle, hogy az olaszokat nem érdemes kormŕnyozni, ugysem lesz belole semmi."
@Fabius: Nanana, Skicc a szűkebb pátriárkád (by Bogyay Katalin tévés és londoni Magyar Ház igazgató, most nemtommi) gimijében könnyektől elfúló hangon szemelgetett belőle! Fejből olvasta a főbb téziseket! azt neked is kívülről kell majd jövőre fújni!

Van, akinek sokat ad a Tákolmány! #:-(((
@lecsekkoltam: Kérlek, nekem ez a vér-velőfazon nem annyira megy. Hát lehet valaki génselejt is, nem igaz??? :-D

Úgy kb. az ötödik percben kicsit elunom a világ ekképeni megmentését. (mondom Sean Connery is elaltat félórán belül, pedig bizony isten próbáltam én James Bondként meg mindenhogy.Na A rózsa nevében-t végignéztem a könyv miatt.

Nem kékharisnya lennék, csak ezek a szúrom-vágom filmek annyira egyensémára mennek számomra, hogy a huszadik trükk már uncsi. És ugyis a Willis papa győz, nem? Csak a végén kicsit kormos lesz az a szép pofija neki.
Amúgy jó arc a Bruce, vele semmi gondom. DörnerKebab a libsik uralma miatti honfybútól hullámzó lelkében meg csak feldolgozza valahogy, hogy ilyen kultúrmocsok magyarításából éldegél.
@a szív fészkei: Igen, de pl a Red nem véres, és összejön egy nagyon aranyos nyugdíjügyintézővel. Romantikus és kalandos, és vicces. :D:D
@lecsekkoltam: Jó, akkor igyekszem bepótolni, bár nekem a nyugdíjügyintéző is kicsit "véresnek" tűnik a napi magyar hírek alapján már...
@tarackos: Igen, Rákosi pajti azért több nyelven beszélt és művelt volt, aztán beborult mint a teli bili: [..]"Az apai nagyapja falusi kovács volt, és az 1848-as szabadságharc idején a helyi népfelkelők „kaszáit egyenesítette” és emiatt később menekülnie kellett. Apját a faluban „Kossuth-zsidó”-nak is hívták, mivel a Kossuth-párt támogatója volt. Apja 1904-ben változtatta családnevét Rosenfeldről Rákosira (helyenként tévesen olvasható, illetve elterjedt pletyka, hogy eredeti neve Roth Manó lett volna – valójában ez egy később ráragasztott gúnynév volt; a rot - németül vörös - a kommunisták által használt színre utalt). Sopronban végezte az elemi iskolát, majd 1910-ben érettségizett a szegedi főreáliskolában jeles eredménnyel. Ezután a Keleti Kereskedelmi Akadémia külkereskedelmi szakán tanult. 1912-től Hamburgban, 1913-ban Londonban tanult ösztöndíjasként.[..] 1947 után egyre inkább úrrá lett rajta a megalománia, s lassanként a hatalom rabjává vált. Pozícióinak megszilárdítására minden eszközt használhatónak ítélt meg. A Svájcban éppen szabadságát töltő Nagy Ferenc miniszterelnök alig öt éves fiát elraboltatta, s csak a lemondásáért, illetve azért cserébe engedte szabadon, hogy Nagy soha többé nem tér vissza Magyarországra. Saját bajtársait is habozás nélkül börtönöztette be, kényszerítette emigrációra, vagy végeztette ki, közülük Rajk László esete a legismertebb." (wiki)
@tarackos: Az "igénytelen profi" helyett nem prolit akartál volna írni? Mert az jobban stimmelne.
A kép zseniális!!! :)))

A kormányról mikor készül valami hasonló? Na, nem mintha akár csak ennyi figyelmet is érdemelnének a fajankók...
@Fabius: apu elmesélte. Követték hazáig. Megpróbálták berúgni az ajtónkat, mi még szopósak voltunk. Semmit nem csinált. Tápszert pénzért Astoriától - már lógtak emberek.
@Secnir: Az nudli, a határon túliak is többen vannak, meg ez a 100k ez nem hiszem hogy + 100k, én pl. már több mint 10 éve utálom a narancskomcsikat.
@gyilkos fűegér: "a Miniszterelnök úr ragadjon be a liftbe egy Aliennel."

Helyesebben: a Miniszterelnök "úr" ragadjon be a liftbe egy Aliennel.

Az ÚR megszólítás polgári kategória.
Orbánban és a fideszben hol lelhetőek fel a legenyhébb polgári elvek, a polgári tartás?

Nekem még a 'polgártárs' se jönne be, mert miféle társ az ilyen? Ki képes egy akarnok, tolvajjal társulni?
süti beállítások módosítása