Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • gazoló: jó éjt gyíkok) www.youtube.com/watch?v=X5hGElxySFw&t=2814s (2017.10.20. 00:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • kekex: @eszti....: Egyrészt csak aláírták a választási törvény elleni közös fellépést - másrészt pl a Ró... (2017.10.15. 08:55) Te leváltanád Orbánt?
  • gazoló: @taga20: www.youtube.com/watch?v=DFpKqD5EP1Y jó éjt) (2017.10.04. 22:23) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: @nagy_henrietta: Keresni lehet, de külön féle okokból nem biztos, hogy a keresőt talál, mert ne... (2017.09.05. 08:49) Pártfinanszírozás, magyar átok
  • Rodeo36 11: @Gábris szomszéd: www.youtube.com/watch?v=85fe_KliGwU az emberi naccság és a senkiháziak mai lev... (2017.09.04. 03:07) Menj a picsába, Soros!

2011.12.07. 05:19 Fabius

A Fidesz frakció új tagja: Marx Károly

Címkék: gazdaság fidesz marxizmus mobil fizetés

Nincs több találgatás, nincs több bizonytalanság: a Fidesz Láng Zsolt helyett Marx Károlyt ülteti a frakció megüresedett helyére. Legalábbis erre utal Láng legfrissebb törvényjavaslata a nemzeti mobil fizetési rendszerről, mert Zsotya azért annyira nem lángelme, hogy tollbamondás nélkül összedobjon egy ilyet.

A nyájas olvasó most persze csodálkozik hogy lehet, hogy az Úr 2011-ik évében, Európa közepén egy kormány a piacgazdaság és a szabad verseny ellensége. Legutóbb ekkorát egyszerű magyar parasztnak a búzatáblában hugyozó Rákosi elvtárson volt alkalma csodálkozni. Szerintem az európai jobboldal a fejét fogva éppen a Néppártból való távozásra felszólító levelet fogalmazza az államosítás-központosítás-tervgazdaság bermuda háromszögében fuldokló Fidesznek. Abban még ők is egyetérthetnek, hogy gazdasági irányváltásra van szüksége a matolcsyzmusba belebukó kormánynak, de hogy az interkontinentális fordítókorong hogy a picsába dobott minket a marxizmus felé, és mi miért indulunk el rajta újra, azt ők se nagyon érthetik.
Láng Zsolt - illetve a megfogalmazó - javaslata szerint az autópályadíj és parkolási díj, az összes közlekedési jegy és minden mobilról is fizethető olyan szolgáltatás amihez az államnak bármi köze van, állami monopólium lesz. A jelenlegi szolgáltatók ügyfélkörével a kormány úgy tesz, mint a manyup lóvéval: vagyis einstand, ez már a miénk, lehet menni az Európai Bírósághoz megint panaszra, úgyis visszatérő vendégek leszünk ott a közeli jövőben. A magánszerződésekre ismét teszünk magasról, elvégre az ötvenes években sem holmi alkotmányok meg általunk is aláírt alapjogi charták voltak a mérvadóak.

Láng agymenése önálló indítványnak látszik, de nagyon is egy kidolgozott terv része. Koszorús László november harmadikán nyújtotta be szintén egyéni indítványát, - ugye róla sem hisszük, hogy ezt neki saját ötlete - ami a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat létrehozását szabályozná. Hogyezmiez? Ez az államigazgatási szervek közötti elektronikus adatközlés jelenlegi infrastruktúrája, amit elvennének az eddig szolgáltató T-System csoporttól, és az üzemeltetést az MVM egyik erre a célra alapított leánykájára bíznák. De, ha már hálózat van, akkor ügyfélkör sem ártana, így erre a célra pont megfelelnek a mobilról állami szolgáltatást fizető ügyfelek.

Nem is olyan egyszerű ez, mint ahogy a Láng féle javaslat beállítani igyekszik. Ennek az indoklásában vannak olyan gyöngyszemek, milyeneket legutóbb a téeszcsébe lépés idején hangoztatott kormány Magyarországon.

1: A sok különálló és egymással is versenyben lévő cég unalmas, rossz, az egy monolit tömbbe ágyazott összes szolgáltatás meg jó. Ha állami az pláne jó, mert az állam szeret téged kedves állampolgár.

- Főleg, mert láthatóan egy darab piaci szereplő marad, akinek se versenyezni nem kell senkivel, se hálózatfejlesztési-szolgáltatói piaci nyomás nincs rajta. Szarhat bele az egészbe, ahogy tette ezt a nem túl szép emlékű MATÁV idején is. Ha szolgáltatás kell nem ugrálsz, hanem virítod a lóvét oszt'jonapot.

2: Elejét veszi a szigetszerű fejlesztéseknek, lehetővé teszi a rendszer által kínált szolgáltatások hatékony fejlesztését és innovatív díjstruktúrák bevezetését.

- Jó is lesz, ha nem fejlesztget itt senki semmit összevissza! Az ne legyen, hogy valami valahol kiemelkedik és fejlődik, innentől az egységes állami modell lesz érvényben, pont ahogy a MÁV, BKV esetében is nézhetjük. Vagyis a béka segge alatt lesz minden, de legalább egységesen, és ezért igen innovatív lesz a díjszámítás.

3: A méretgazdaságosság elve alapján növeli a hatékonyságot.

- Ja. Mint a - majdnem (GYESEV)- egyetlen vasúti cég az országban, aminek a méretgazdaságosság elve szerint legalább minimális hasznot kéne termelnie a milliárdos adóssághegyek helyett.

4: Felgyorsítja a bevezetést a személyszállítási szegmensben, amitől elégedettek és boldogok leszünk, pluszbónusz a közpénzek hatékony felhasználásnak ellenőrzése is hatékonyabbá válik.

- Ha kiröhögted magad vegyél egy nagy levegőt és folytassuk. Ebben az országban a legnagyobb, legátláthatatlanabb közpénztemetők az állami vállalatok, főleg a személyszállítási szegmensben. MÁV, BKV és egyéb közlekedési társaságok, Malév, elég csak ezeknek a felhalmozott adósságaira, fejlesztetlenségére, lepukkantságára gondolni. Ide feltétlenül kell még egy állami monopol mamut, aminek a fejlesztésére nem fog jutni soha egy büdös peták sem, hisz versenyhelyzet nincs, kényszeríteni semmi nem fogja az államot.

Azt gondolom a gazdaság és a kormány iránti befektetői bizalom jelenlegi állása - nulla - mellett milliárdos fejlesztéseket végrehajtó piaci szereplőket kitúrni onnan egy tollvonással az önherénrúgással egyenlő. Arról nem beszélve, hogy a mobil távközlési piacot sújtó válságadó miatt már megyünk az Európai Bíróságra, ahol a menetrend szerint elmeszelnek érte. Tovább romboljuk az országimázst a magánszerződésekbe nyúlással amiért a végtörlesztés esetében már megkaptuk a sallert, és ugyancsak az Európai Bíróság elé visznek minket. Innentől már csak az marad hátra, hogy a magyar mobilnetezők és okostelefont használók kedvenc játékát az angry birds-öt is államosítsuk. Legyen egy Orbán season, amiben Viktor arcú madarakkal dönthetünk le mobiltornyokat a szemétül röhögő zöld malacok fejére, miheztartás végett. Úgy vélem ennyi kárpótlás jár azért, mert neked kedves állampolgár majd külön kivetett rendkívüli adók formájában kell összedobnod az uniós büntetéseket. Azt már csak csöndben kérdezem, hogy ha a mobilszolgáltató luxusprofittal dolgozik amiből ágazati különadóznia kell a nemzetrontó szemétnek, akkor hogyhogy magatoknak is meghagyjátok ezt az aprócska kedvességet? Igen, tudom, hiszen naponta használom, hogy a szolgáltatás pénzbe kerül. Meg is fizetem, mert utálok a kútnál rendszámpötyögéssel tökölni mikor a telefonomban mentve van minden, utálok aprót tartani magamnál a parkolóautomatákba, utálok egyáltalán elsétálni addig, meg a jeggyel vissza. De, ha mindez szerintetek luxusprofithoz juttatja a cégeket, akkor hogyhogy nekem továbbra is fizetnem kell a "kényelmi díjat" az állambácsi felé? Luxusprofitra vág meg az állam ami szeret engem? Hogy lehet ez, Viktor?

Tudjátok Károly bácsi is azt dörmögte a szakálla mögül, hogy az ideális társadalom megteremtéséhez szükség van egy átmeneti, politikai korszakra. Viktor azt mondta tegnap, hogy éppen ezt az átmeneti korszakot éljük, nektek az ország teljes átalakításához még három év kell. Tudjátok, hogy nevezte ezt az átmeneti időszakot az öreg? Úgy van, szocializmusnak. Gondolom a KISZ vezetőképzőben elmondták mi következik a szocializmus után, ha készen lesz a nagy mű.

Mert a tanokat el nem felejtettétek, az tisztán látszik.

240 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr653444561

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hallgatag Mong Attila, Bazmegelő Dopeman, pénzszállítós Lőrincz Róbert - hogyan születnek a hősök 2011-ben 2011.12.08. 13:19:59

Az elnyomással és annak gyakorlóival szembeni harc, az igazságtalan vagy annak tűnő hatalom elleni lázadás mint tiszteletreméltó magatartási forma Magyarországon meglehetősen mély gyökerekkel bír (ahogy például az íreknél is). Sok száz év telt el úgy, ...

Trackback: Hallgatag Mong Attila, Bazmegelő Dopeman, pénzszállítós Lőrincz Róbert - hogyan születnek a hősök 2011-ben 2011.12.08. 13:19:37

Az elnyomással és annak gyakorlóival szembeni harc, az igazságtalan vagy annak tűnő hatalom elleni lázadás mint tiszteletreméltó magatartási forma Magyarországon meglehetősen mély gyökerekkel bír (ahogy például az íreknél is). Sok száz év telt el úgy, ...

Trackback: A politikusok és az antiszociális személyiségzavar – I. rész 2011.12.07. 13:05:48

Minden történelmi korszakban, minden országban voltak olyan vezető politikusok, akik saját érdekeik érvényesítése végett készek voltak különböző világmegváltó ideológiák előállítására, a közvélemény öncélú manipulálására. A pszichopata politikusokra és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Bakker csak nem elkezdett valaki számolni, és még infót is adott ki, mi történt???

2011. december 7., szerda 16:42 Papp Zsolt
Itt a NGM prognózis: brutál hiány jön decemberben
Az államháztartás hiánya a magányugdíjpénzeknek köszönhetően novemberben 1247,9 milliárd forintra csökkent – közölte az NGM . A tárca az év végére 1517,1 milliárdos hiányt jósol – vagyis decemberben 269 milliárddal nőne a deficit – ami példátlan lenne

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_ngm_prognozis_brutal_hiany_jon_decemberben.504210.html
vitya figyelnek:

Szponzorált cikkA magyarok körmére is jobban ránézne Merkel és SarkozySzigorúbb költségvetési fegyelmet és a gazdaságpolitikák széleskörű harmonizációját javasolja az eurózóna országainak, de ha lehetséges az egész Európai Uniónak Angela Merkel német kancellár és Nicolas...
Tovább a cikkhez... hirdetés

A magyarok körmére is jobban ránézne Merkel és Sarkozy
2011. december 7. | 18:41

Szigorúbb költségvetési fegyelmet és a gazdaságpolitikák széleskörű harmonizációját javasolja az eurózóna országainak, de ha lehetséges az egész Európai Uniónak Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök - írja az MTI.

www.portfolio.hu/gazdasag/a_magyarok_kormere_is_jobban_ranezne_merkel_es_sarkozy.159630.html
@Cirbi:

Nem csak az index, nekem a bloghu is szarakodott egész nap.
@gyilkos fűegér:
"Rolls-Royce konszernt, hogy megvalósíthassa régi álmát, az unortodox Hello-Kitty Phantomot a szőrkormánnyal"

Ez valami gyönyörű:))))
@Boli: du a blog döglődött, most meg néha az index, vagy van valami, vagy készül :)
@orica:
Dögök vagytok, mert vizuális típus vagyok... Ennél dúúúúrvább már csak a Matolcsy féle unortodox gazdaságpolitika... :))
@Boli:

Hülyék ezek bazmeg. Ezzel hazavágják az egyetlen olyan sápot is amit a magamfajta vidéki még ha nem is örömmel, de jó szájízzel fizetett. Mert az fasza, hogy ideért az autópálya, sokkal elérhetőbb az ország többi része, mondjuk egy Pécs - Miskolc távolság menetideje 2 órával rövidült. Ezért simán ér annyit, hogy megvegyem a 4 napost ha menni kell. Na de éves kötelező matrica, vagy minimum havi közel 5 rugóért? Hát az anyjukat bazmeg, állami sms szolgáltatóval különösen!
ez a fsz, még mindig terel, mellédumál, szédit, meddig még???

Orbán Viktor kérdésre válaszolva kifejtette: ebben a pillanatban a közös költségvetésre vonatkozó szabályok nem érintik Magyarországot, hiszen azok az eurózóna tagállamaira vonatkoznának. "Bennünket annyiban érint, hogy később, amikor majd csatlakozunk az euróhoz, akkor már ránk is vonatkoznak ezek a szabályok. De a magyar gazdaság mostani állapotát tekintve nem várható, hogy ez a következő néhány év problémája lesz. Ez legközelebb 2018 és 2020 között kerül majd az akkori parlament asztalára" - mondta.
@Cirbi:
Kinek van erre du. ideje?
Én DÓGOZOK, hogy még több pénzt tudjak befizetni Pártunk és Államunk legnagyobb dicsőségére! Ja, meg a ........ ..... .. és az ..... .... ........ ..
@néma bárány:
Most komolyan! A pofátlan pénzlenyúlás neve csak az lesz, hogy orbanizálnak...
Ezek, ráadásul, teli torokkal orbanizálnak!
Éljen a Magyar Narancskommunista Párt! Csak a fityisz!
@néma bárány: @Cirbi: @Fabius:
Ha ismertétek bocsi, lehet, hogy csak nekem új...
"A Fidesz Hit Gyülekezetének 21 pontja.

1. Amikor Orbán Viktor megszületett, egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról.

2. Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja ki a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog.

3. Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.

4. Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért ő is rá szavazott.

5. Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!

6. Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.

7. 5 gyerekéből hármat maga Orbán Viktor szült.

8. Orbán Viktor a felcsúti pályán egyszer leszúrt egy szögletzászlót, és amikor kihúzták, nagy sugárban tört fel a tej, a méz és a kánaán.

9. Orbán Viktor egyszer mosolyt fakasztott Áder Jánosból.

10. Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen. Igaz, hogy előre küldi Kósát és Szijjártót.

11. Orbán Viktor soha nem néz kérdőn, csak felkiáltón.

12. Orbán Viktor 2 000 000 magyar szót ismer fejből, de ennél jóval többet használ.

13. Orbán Viktor egyszer szembe találta magát egy vérengző kárpáthegyi jetivel, Állítólag két napig folyamatosan küzdöttek, mire Viktornak sikerült betörnie a fenevadat. A jeti később Kövér László néven vált ismertté.

14. Ha valami nem sikerül elsőre 2/3-dal, akkor te nem vagy Viktor.

15. OV-nak nincs órája, mert ő mondja meg mennyi az idő!

16. Orbán Viktor nem épít hidat. Orbán Viktor egyesíti a két oldalt!

17. OV nem kap napszúrást, viszont a nap rosszul lesz, ha sokáig nézi.

18. Az emberek csak agyuk 10%-át használják. A maradék 90%-ot Orbán Viktor használja helyettünk!

19. Orbán Viktor nem csupán vallásos.
Ő maga a vallás!

20. Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

21. Isten magára hagyta Magyarországot.
Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!"

Na....
@Cirbi:

Én szóltam, hogy ki fogunk maradni. Merkel és Sárközy nem "javasol", hanem ultimátumot adott. Márciusig nyilatkozni kell a tagállamoknak, megszoknak vagy megszöknek. Nos akkor vagy lemond a kormány, vagy megyünk a futottak még kategóriába.
@Husz_János_Puszita:
De nem ám! Majd megmagyarázzák az egybites narancsdroidoknak, hogy mi olyan jók vagyunk, hogy nem tudták a MI követelményeinket azok teljesíteni, ezért ŐK MARADTAK KI belőlünk! Aha...
Éljen a Párt!
A gerinctelen seggnyalók világa tündököl, sosem volt még ilyen jó!
"Bár a BKV a csőd szélén tántorog, dolgozóinak juttatásait megnyirbálták, és januárra jósolt bukásával magával ránthatja a 4-es metró beruházást és a fővárost egyaránt, a Fővárosi Önkormányzat munkáját igazgató vezetők között decemberben 54 millió forintot osztottak szét - számol be a Blikk.
Ebből az összegből az öt főpolgármester-helyettes: György István, Csomós Miklós, Bagdy Gábor, Szentes Tamás és Hutiray Gyula; Sárádi Kálmánné főjegyző, valamint a főosztályvezetők és az osztályvezetők részesültek - közölte a Blikk kérdésére a Városháza sajtóosztálya. Tarlós István főpolgármester ugyanakkor nem kapott jutalmat.
"Mivel a szóban forgó összeg jutalom, nem pedig prémium, tehát nem kellett célfeladatot teljesíteni ahhoz, hogy valaki megkapja" - mondta el Szűcs Somlyó Mária, a Városháza kommunikációs igazgatója. "A szétosztott 54 millió forint a bérmaradványból tevődik össze, amit átcsoportosítani nem lehet. Ezt a dolgozóknak kell kifizetni, nem lehet például hajléktalanszállóra költeni" - tette hozzá."
hvg.hu/itthon/20111207_varoshaza_jutalmak
Megható,... de tényleg... még a végén kiderül, hogy durva kényszer volt!
Húbazz, ezt a diszlexiás-diszgráfiást minden komunikációs eszköztől el kell tiltani, többet árt mondataival, szavaival, mint a mongol hordák teljes csapatai

Az alkotmányról is blogolt Schmitt a CNBC-n
"Az uniónak szüksége van a dinamizmusunkra" - írja Schmitt Pál a CNBC blogjának vendégszerzőjeként.

www.origo.hu/nagyvilag/20111207-a-cnbcn-blogolt-schmitt-pal.html
”Orbán Viktor csak a magasságához
képest alacsony.”

Neki ahhoz is sámli kell, hogy a sliccemet állva felérje :-D
@Cirbi:
Nélkülünk hol is lennének... Evégre mi vagyunk a MOTOR! A hülyeség motorja...
@Cirbi: Az a verzió szám, Te.:)
@Cirbi: Az eredeti még csak a v.:2.3-nál tart.
@Qeatzkoatl: Na jó van ám!!! Nem ismerem, de milyen verziók? Le vagyok maradva... Felénk se újság, se tévé, se internet... Hetente egyszer jár a postagalamb...
Az eredeti államosítás poszthoz, hogy miért van szüksége Orbánnak Malévre, Malra, Molra, Rábára, Mfb-re, Mvm-re és a már meglevő monopol helyzetben lévő állami vállalatokra az a válasz, hogy azt hiszi, hogy az általuk előállított terméket vagy szolgáltatást ő olyan áron adja majd, amilyenen akarja.
@Qeatzkoatl:
Mintha már hallottam volna róluk... HCs.
Én postagalambbal kaptam a HIT gyülisek listáját.
@Boli: Flambirozva volt? (Nem a lista.)
@Qeatzkoatl:
"Kívül is megsózzuk, borsozzuk, majorannázzuk a galambot, utána füstölt szalonnaszelettel körbetekerjük, alufóliába becsomagoljuk és így sütjük meg"... No, csak, hogy a sült galamb hogyan repül be...
@Qeatzkoatl:
Kívül is megsózzuk, borsozzuk, majorannázzuk a galambot, utána füstölt szalonnaszelettel körbetekerjük, alufóliába becsomagoljuk és így sütjük meg... A sült galamb hogyan is repül... :)
Dögüljön meg a blogmoci.. is! :(
Most nézem az ATV műsorát,Lengyel Lászlót hallgatva,szép jövő elé nézünk ...Alszik ez a nép.. www.youtube.com/watch?v=msUIrKL-Xlc
@vörös meteor:
Ja, Kumin meg úgy hazudik és beszél mellé, mintha fizetnék... KAMUGÉP a csóka... Vetít.
@Boli:

Kumin szánalmas: van otthon borotválkozó tükre?
@vörös meteor:
Nem szoktam nézni (bevallom őszintén...), de Lengyel miatt gyorsan rámentem az online adásra, az egy órás csúszásban van, úgyhogy ott most kezdődött...
Höhöh, véletlen egy másikba tettem, de ide akartam:

Csak szólok, hogy a jövő itt van feketén-fehéren:

www.origo.hu/uzletinegyed/20111207-magyarorszagot-nevezte-szlovakianak-az-eurozonat-bemutato-terkepen-a-new-yorki.html

:-))))
@Boli: Jancsika óvónénije kérdezgeti a gyerekeket:
- Mi az apukátok foglalkozása?
- Asztalos, vízvezeték szerelő, tűzoltó, orvos - az összes szokásos válasz elhangzik.

Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket.
Az óvónő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Á, nem, igazából szakállamtitkár a Orbán-kormányban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
@Boli: kumin? az micsoda? babérlevél ecetben? vagy milyen ző'dség?
@Rodeo36:
Hát ha Kumin is inkább táncoslányka lenne egy buzibárban, akkor valamivel hitelesebbnek is tűnne, mint ezzel a harmatgyenge dumával, amit ott most lenyom. Annyira hiteltelen a faszi, hogy egyszerűen kiábrándító. A nyelve nagyon mélyen van beszorulva valahová...
@Rodeo36:
Kb... zőccség...
No meg vagy tényleg tök hülye, vagy adja az értetlent - de ÁTLÁTSZÓ, mint a medúza! Egyébként nagyon csiga a csóka...
Két megszívlelendő tanács Orbán Viktornak és Kusza Szemnek, soXeretettel:

1: - Visszatérve az IMF-megállapodásra, ön szerint miért jutottunk el újból oda, hogy segítségre szorulunk? Ki hibázott, mi volt a legnagyobb probléma?

A legnagyobb probléma az, hogy Magyarországnak nincs hiteles gazdaságpolitikája. Ezt a gazdaságpolitikát az égvilágon senki sem érti. Ha nem érti, akkor nem veszi meg a kötvényét. A londoni Rothschild-ház alapítója, Nathan Rothschild mondta a 19. század legelején, hogy amit én nem értek, abba nem fektetek be. Ez azóta szállóige lett a banknál.

2: - Most is elképzelhetőnek tartja, hogy szakértői kormány alakuljon Magyarországon?

Könnyen lehet. Úgy látom, hogy az IMF-fel való tárgyalás a kormány utolsó esélye arra, hogy egy hiteles programot összeállítson. Ha ez nem megy neki, akkor a kötvénypiacok ezt a kormányt el fogják söpörni.

Jó reggelt a valóságban srácok.
@Cirbi: namost komolyan és csakis egymás között, mi lehetne más mint brutál hiány? a kormány és a jaffások a parlamentben ellopják a befizetett adók 80%-át, elszámolás nélkül, az országban senki sem dolgozik haszonra, azaz profit nem keletkezik, akinek van az kiviszi nyom nélkül, viszont költenek és ez a tartozást növeli ez olyan mint amikor egy család 12 tagjából senki sem dolgozik, de mindenki eszik és lakik meg közlekedik és vendégül látnak naponta 3x még 12 barátot ugyanarra mit ők fogyasztanak mennyi idő alatt mennek tönkre ha nincs tartalékuk és hitelt meg csak uzsora kamatra 10% kamatos kamatra kapnak?

seperc ez a matolcsynéférjének legújabb terve 170 oldalon
@Fabius:
Viktor akkor is maradni akar.
Szóval a TEK belső csapatát kell akkor a kötvénypiacoknak majd szólítani... különben Viktor akkor is maradni akar... ne má', hogy a babaruhát odaadja... Pedig olyan dicsőséges... már most pedzegetik elvakultak, hogy csak 1-2 év kéne és ez lenne a kánaán, mert hát a Viktor aztán tutti, de tutira megakadályozzák majd azok a gaz imprilsta, kapitalista, nyuszipista körök... A Nagy Sárga Ház azért ott figyel, rendesen. Evégre a komcsik nem vesztek el, csak lapítanak, mint nagy barna a fűben.
@Boli:

Berlusconi társadalmilag és anyagilag is sokkal jobban be volt ágyazva az olasz társadalomba, és őt sem tudták megvédeni a carabinierik. Leginkább, mert nem támadta meg senki. Önként mondott le, ahogy önként mondott le Gyurcsány is.

Az ilyen helyzetekben a TEK a Felcsútig vezető utat tudja hermetikusan lezárni a mielőbbi emigrálás megkönnyítésére. :-)
@Fabius:
Nem tudom láttad-e Lengyelt a műsorban, de nagyon ott volt amit mondott és Kumin hülyeségeit, mellébeszéléseit javítgatta rendesen.
Olyan jövőképet és kormányzati impotenciát festett fel, hogy ha csak a fele jön be, akkor nagyon-nagyon csúnya szopás lesz még itt, olyan, amilyent a droidok a legrozsdásabb rémálmukban sem tudnak elképzelni!
A legelemibb alapkövetelményeket és terveket nem készítették, nem készítik el ezek a barmok és olyan felkészületlenek mindenre, hogy végül is nem csoda, hogy állandóan kifelé mutogatnak, hisz ennyire hülyét nem feltételeznél ilyen pozíciókban. Ráadásul a külföld előtt folyamatosan lejáratják magukat, hisz ott nem lehet mellédumálni, hanem várják, hogy akkor talán teríteni kéne, ezeknek meg csak egy narancsosló.asz van a kezükben, nem kártyalap. Amivel persze meg lehet próbálni csapkodni az asztalt, de nem fog eredményre vezetni... Komolyan, néha felmerült régebben bennem, hogy taktikáznak csak...
DE NEM, EZEK TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYÉK ÉS IMPOTENSEK! :(
@Fabius:
Valahol máshol kéne az a hermetikus lezárás... :)
Na húztam alukába, mert holnap valakinek meg kell termelni a Viktorka által elbaszarintható harcos adóforintokat, a Párt legnagyobb örömére...
Bekap6ják az ettársak! Még a paciét is...
@Boli:

Nem láttam a műsort, de nem is kell ehhez a megfejtéshez Lengyel Lászlónak lenni. Hiszen napról napra ezt vesézzük ki itt mindannyian.

Olyat mondjon Lengyel amit nem tudunk. :-)

Kumin a politikai elemzők karikatúrája, a tartalékos Giró-Szász. Vicc az ember, röhej amit ír vagy mond. Igazán érdekelne miért költözött el a bloghuról, na meg az is, miért nem erőlteti a közéleti blogolást mostanában. Valami azt súgja, ami engem itt tart - a közösség, a viták, kommentek - az őt elüldözte innen :-))
@Boli: No ha már pénzért örömködést, mint húzóágazatot említetted: loptam a FB-ról, de aranyos.
"Gyerekektől kérdezték mi a kurva szó jelentése. (szülők beleegyezésével történt)

Zsófi, 6 éves.
A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.

Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya szó.

Csilla, 6 éves
Apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...)

Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad."
@Fabius: Magyarországnak csak hiteles gazdaságpolitikája van kérlek szépen. Devizahiteles meg mingyá IMF-hiteles.

Ja, szóval másodlagos frissességű varánusz-díjért szállunk síkra. Kösz Rodeo!! Mi anno a Cartman című nickkel már aprólékosan elrendeztük a holtversenyben megnyerendő varánusz gyerek életét - fél év nála, félév nála, de ő állítólag több zsebpénzzel rongálná az idő alatt...
@Boli: Hát Ádert mosolyra fakasztani, na azt az egyet nem hiszem el!!! A többi smafu.
@a szív fészkei: imádom az ártatlan kölkeket, a petra mindnt ver, kibaszta a bitosítékaimat, mindet :-)))
@a szív fészkei:

dajcstomi szerint pofátlanul mézes mázosan aggódnak. Már a faszozás se megy üzemszerűen. Bárány ma nem küldte el a picsába, fegyelmi! :-D

http://twitter.com/#!/dajcstomi
@a szív fészkei:

A kis varánusz azóta kamasz, csupa hiszti és mindent jobban tudás :-D
@Fabius: Majd megoldja okosba` a hiradó, hogy kell rendre utasítani az izgágogó amerikánereket! vastagbor.blog.hu/2011/12/07/csokosoknak_ingyenreklam?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_08&utm_campaign=index

Most egyelőre csak Kun Béla unokáját:[..]"A Kun család tagjai Nánikával együtt Bolognába kerültek. Itt született meg fiúgyermekük Kun Miklós Tibor 1920-ban, akinek a fia, vagyis Kun Béla unokája azonban messze esett fájától. A mai antikommunista és szovjetellenes médiaadások ünnepelt sztárja." és feleségét, gereben Ágnes történészt ajnározzák, ahogy a vastagbőr is megírta.

innen: www.aszabadsag.hu/cikkek/2008/11/mozgalom.html
@Rodeo36: Anyukájáét is. :-DDD De a többi is jóóó.
@Fabius: Na, akkor nem is hajtok rá annyira. Bár van villanyírógépem, tudnék makarenkóian nevelni, ha muszáj.:-))
lesz új poszt vagy még sokat kell várni? ;)
akkor lehet még is maradok... a belvárosban az Akácfa utcában egy jót hányni... azér ez sehol nincs ez a fíling...

na meg a Túró Rudolf... na meg még az ...

kepviselofunky.blog.hu/2011/12/07/utcai_hanyassal_tartana_itthon_a_fiatalokat_a_kormany?
@a szív fészkei:

Kun Miklós Zugló és Papcsák Fecó házi előadója, közpénzen, hogy máshogy, nem kell őket bemutatni sajnos.
Ennyi jó új téma van: velemenyvezer.blog.hu/2011/12/07/igy_foglalja_el_a_fidesz_mar_az_birosagokat_is

www.origo.hu/itthon/20111207-blikk-millios-jutalmak-a-fovarosi-onkormanyzat-vezetoinek.html (nem adhatták volna pl. télen hajléktalanellátásra - kénytelenek magukra költeni, óh, irgalom atyja ne hagyj el, de szar élet!!)
@messi-asz:

Az IKSZ túró rudival és pörkölttel csalna haza, a KDNP meg hányással tartana itthon.

Ilyenek a felnőttek.
@Fabius: Ez a te szűkebb pátriárkád (Bogyay Katalin hajdani aranyköpete) nagyon élen jár figurákban és stílusban. Én nem vagyok ott annyira ismerős de így olvasva ritka genyagézák kapnak ott hatalmat és rangot.

Nincs elegetek? (Ötker Tonyó házastársi cívódását már feltettem, legalább nem unatkoznak a Belben a népek. Cecília asszonyság ráver Jászai Marira: érik a tér átnevezés...)
@Fabius: viszont mi köze az autópálya fenntartóknak az euróhoz? már ők is szlovákiában/auzstriában tankolnak?

"január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 %-kal emelkedik az autópálya e-matricák díja@
@a szív fészkei:

De, kurvára elegünk van. Ezek itt megkajálták Papcsák Pártökle Feri elszámoltatós dumáját, ami ugye már nem lesz szerinte sem, így a csalódás egyre nagyobb. Ez a kerület zavart már el Fideszes polgit, nem ússza meg ő sem.
@messi-asz:

Kifogás ez csak, kell a pénz az útalapba.
@a Fabius: Nekem is volt jó régen egy gumivaránuszom! Tényleg. Valamelyik kutyám magáévá tette - alkatrészeire szétrágva - már sajnálom, többen érdemelnék. Én nem a dicsőség táblára tettem volna, hanem a legmocskolódobnak - bár ezt nemigen kellene díjazni. Végig megyek, s visszatérek.

Ma megint sok mindent olvastam s megin,s megint elment kedvem még az életemről is. Majd átmegyek a másik profilodra.
@messi-asz: Miért nem mész le az Akácos-udvarba, ha még van? Egy jó kis - tudj meg többet a vakok világáról - előadásra? Ja már nincs, nem tudom, pár éve még volt. Ott figyelni kellett szem használata nélkül. Remek volt. Annyi fiatal volt, hogy én szinte szégyelltem magam, hogy majd 30 voltam anyukaként. Remek fiatal lányok-fiúk voltak. S remek előadások. Képzeld el, hogy tök sötétben pld. afrikai néptáncokat tanulsz - legalább két napig izomlázam volt. Más: megfogva egy hosszú kötelet, zenét hallgatva, megkóstolva az aszalt almát-körtét... s egymást követve, segítve végigmenni mindenféle akadályokon.... Szerintem én már akkor korelnök voltam a majd 40 évemmel. ... nagyon jó kezdeményezés volt... Fogalmam sincs mi lett. Régen nem voltam arra.
@anyósnyelv: ja szültem,majdnem 30, ott viszont majdnem 40. Nem kevertem,csak rosszul írtam.
@anyósnyelv:

Most a Népligetben van a Láthatatlan kiállítás, ráadásul karácsonyra egyet fizet kettőt kap jegyakció van:

www.lathatatlan.hu/karacsonyi-akcio/
@a szív fészkei: Azért gondolom felfogtad mekkora földmunkával, kővel, s mozgatással jár: nehogy Papus éhen koppanjon.
@Fabius: A jóhiszemüen mondom, a blogmotor bepöccent erre a topikra: justitia_belep_a_fideszbe

itt még tudok kommentet írni, megnézem hogy meddig :D
Tsányibácsit kárpótólni kell:

Kampány indul a SZÉP kártyáért
2011. december 8. | 07:48

A SZÉP (Széchenyi pihenő) kártyát 350 millió forintos kampánnyal kívánja népszerűsíteni a gazdasági tárca, írja Napi Gazdaság.

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/kampany_indul_a_szep_kartyaert.159639.html
@Fabius: A kezdőoldalon is csak a Marx topik van, na többet nem próbálkozom, bocsi ha már ez is sok volt :D
@Kőmíves Kelemen: Nokiát nem bántani, nekem is 6310-esem volt, amíg el nem lopták, ezért bocsánatot kértem a 6210-től, és azóta is azt használom. Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk túlélni a serdülőkort. :-)
@anyósnyelv: Persze, hogy temetné be őket as bányájuk összes köve és énekeljen felettük táncolva a bányászbéka!
Ha nem lehet kikapcsolni, nem is fizetnek
a közműszolgáltatásokért
Növekszik a szolgáltatók adóslistáin szereplő önkormányzati társaságok száma.

-----------------------------------
éljen a kárpátok géniuszának örök szelleme, igen megcsinálják, igen képesek rá, kifizetni vagy az áramszüneteket elviselni, persze nem ők fogják, de a harcot megnyerhetik, de nem lesz kinek rajtuk kívül...
@Cirbi: Én az áramszolgáltatók helyében nem is kapcsolnám ki, hanem - ugyan nem tudom, megoldható-e - úgy adnám az áramot, hogy folyamatosan villogjon a lámpa, ki-bekapcsoljon a számítógép, a nyomtató.
Bakker,EZEK azt is elérték, hogy kénytelen legyek ilyen matáv, főgáz és egyéb rohadékoknak szurkolni, ami ezért nem kis dolog!
@kisa: jó ötlet, csak az az érzésem, hogy ez nem csak náluk lesz így, hanem mindenkinél, csak a romániai 80-as évekre kell gondolni...
Cukiság amit a blogmotor csinál :-D

Két egymás melletti lapon van megnyitva ez és a mai poszt, ezen én látom a skizó bannerjét, a másikon nem, ennél vannak hozzászólások, a másiknál nincsenek.
@Fabius: Már csak ez jön be. Mindenki szereti Marx bácsit, míg azt a kardos, szemkendős Justícia nevű menyecskét kevésbé, na.
Ez a J-s posztnál látható "nincsenek hozzászólások" felirat valakinek a wishful thinkingje?

Ki az a valaki? Varánuszdíjas kérdés.
@a szív fészkei: inkább költői, ugye nem kell válaszolnom rá? ;)

Nincsenek hozzászólások.
@kisa: A vízművek is úgy ad az adósainak vizet, hogy igencsak leszűkíti a kapacitást, tehát nagyon kell kapkodniuk a fürdésnél, egyebeknél.

De mondjuk a csap ettől nem megy szarrá azért. Egy gépet meg nem erre a csikicsukira terveztek.

Igen, Erdélyben anno nem volt fényszennyezés, lehetett gyönyörködi a fagyos téli éj csillagaiban. Szép is az kékre fagyva, éhesen. Kárpátok Cipésze után jött a Mátra Jogásza. Na osszuk be ezt az élményt! Dáko-román elmélet ideplántálva magyar selyemút banánnal - történelem nálunk is dettó bruttó megerőszakolva.

Most már csak azt kéne tudni, Lévai Anikónak hány cipője van, felzárkózott-e a Kárpátok Vegyészéhez ebben is?

Szép példaképet követ Orvbán, grat neki. Megtaláltak legalább egy csontvázat a nagy keresésében!
@Cirbi: De Orvbánnak hozsannázók se. Nos, amíg nem telik rájuk vagy nem terelik össze őket kötelékben támadni, nem is lesznek hozzászólások?
Ezt olvasva, meg ismerve a fijúk szrkavarását, erősödik a gyanúm ez a bejelentés csak PR lesz, az ellenség megtévesztésére

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/08/fellegi/
jó ez a blog.hu, mert más oldalain is döglődik a komment listázása, most pölö a lista meg jelenik, csak a komment ablak nem jön be....

de ez a kisebbik gond, a nagyobb az ez, és ezt egy jobb karbantartással sem lehet megoldani....

Tovább drágult az adósság finanszírozása
A 12 hónapos kincstárjegyből a tervezettnél kevesebbet sikerült eladni, a hozama kétéves csúcson.
@a szív fészkei:

Szerintem ez a kurvás kérdőív FAKE, de kurva nagyot röhögtem rajta! :DDD
@gyilkos fűegér: Lényeg, hogy röhögtél - ezekben a vészterhes időkben az is nagy kincs! Mondhatnának ilyet is, ez a lényeg.

Mint a ChT őrs tagjának, küldtem neked képeket a másikra - ami most, hogy megjöttek kara kánék, tökjól és simán működik, addig, meg csak haldoklott - , szóval az úttörőmozgalom lényege, hogy odaadóan ápoljátok a névadó kultuszát! (én anno-anno Kr. e 1500-ban a Mackó őrs vezetője voltam. És azóta is imádom a macikat.)
@gyilkos fűegér: www.superiorpics.com/charlize_theron/ Ne kelljen végigkurkásznod, valami jzs nickne adottnál van ez, aki elcsudálkozott, hogy Handó Tünde nem egy tünde... Akkor kérdeztem, miért Szájerhez - Fideszhez függetlenül, ami nehezen megy - ChT-t gondolná kompatilibilsnek külcsín szempontjából?
@a szív fészkei:

Oh Yeah! ♥ ♥ ♥ I love you Charlize!

Charlize-nak küldöm:
www.youtube.com/watch?v=yILTa34FYR8
Meg mindenkinek, aki szereti.

Ami Szájer b. nejét illeti, majdnem beírtam valamit, de annyira azért mégsem vagyok szemét, de annyira azért igen, hogy beírjam, hogy majdnem beírtam valamit... :)
eszem megáll, ide tudok írni a másikra neg nem, minő cenzúrára képes ez a menő blogmotor :D
akkor boldogítom azt aki itt van, ezen besírtam, van ennél még lejebb?

Az unortodoxia betört a szelektív hulladékgyűjtésbe!
akiraly
2011. december 8., csütörtök 16:43 | Email Radikálisan magyaros észjárásról tett tanúbizonyságot az Esztergomi Köztisztasági Kft. A cég meghallotta a kormány szavát, miszerint a válságból a munka a kivezető út, így bravúros húzással és még annál is bravúrosabb indoklással bevezette a deszelektív hulladékgyűjtést a városban.

index.hu/belfold/2011/12/08/az_unortodoxia_betort_a_szelektiv_hulladekgyujtesbe/
@Cirbi:

Aztabüdöskurvaélet! :DDD
@gyilkos fűegér: \o/ egy élő ember itt is, a másikon látom ám, hogy kurkászkán felkavarta a csapatot :) ő is egy unortodox gondolkodó...