Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.12.07. 05:19 Fabius

A Fidesz frakció új tagja: Marx Károly

Címkék: gazdaság fidesz marxizmus mobil fizetés

Nincs több találgatás, nincs több bizonytalanság: a Fidesz Láng Zsolt helyett Marx Károlyt ülteti a frakció megüresedett helyére. Legalábbis erre utal Láng legfrissebb törvényjavaslata a nemzeti mobil fizetési rendszerről, mert Zsotya azért annyira nem lángelme, hogy tollbamondás nélkül összedobjon egy ilyet.

A nyájas olvasó most persze csodálkozik hogy lehet, hogy az Úr 2011-ik évében, Európa közepén egy kormány a piacgazdaság és a szabad verseny ellensége. Legutóbb ekkorát egyszerű magyar parasztnak a búzatáblában hugyozó Rákosi elvtárson volt alkalma csodálkozni. Szerintem az európai jobboldal a fejét fogva éppen a Néppártból való távozásra felszólító levelet fogalmazza az államosítás-központosítás-tervgazdaság bermuda háromszögében fuldokló Fidesznek. Abban még ők is egyetérthetnek, hogy gazdasági irányváltásra van szüksége a matolcsyzmusba belebukó kormánynak, de hogy az interkontinentális fordítókorong hogy a picsába dobott minket a marxizmus felé, és mi miért indulunk el rajta újra, azt ők se nagyon érthetik.
Láng Zsolt - illetve a megfogalmazó - javaslata szerint az autópályadíj és parkolási díj, az összes közlekedési jegy és minden mobilról is fizethető olyan szolgáltatás amihez az államnak bármi köze van, állami monopólium lesz. A jelenlegi szolgáltatók ügyfélkörével a kormány úgy tesz, mint a manyup lóvéval: vagyis einstand, ez már a miénk, lehet menni az Európai Bírósághoz megint panaszra, úgyis visszatérő vendégek leszünk ott a közeli jövőben. A magánszerződésekre ismét teszünk magasról, elvégre az ötvenes években sem holmi alkotmányok meg általunk is aláírt alapjogi charták voltak a mérvadóak.

Láng agymenése önálló indítványnak látszik, de nagyon is egy kidolgozott terv része. Koszorús László november harmadikán nyújtotta be szintén egyéni indítványát, - ugye róla sem hisszük, hogy ezt neki saját ötlete - ami a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat létrehozását szabályozná. Hogyezmiez? Ez az államigazgatási szervek közötti elektronikus adatközlés jelenlegi infrastruktúrája, amit elvennének az eddig szolgáltató T-System csoporttól, és az üzemeltetést az MVM egyik erre a célra alapított leánykájára bíznák. De, ha már hálózat van, akkor ügyfélkör sem ártana, így erre a célra pont megfelelnek a mobilról állami szolgáltatást fizető ügyfelek.

Nem is olyan egyszerű ez, mint ahogy a Láng féle javaslat beállítani igyekszik. Ennek az indoklásában vannak olyan gyöngyszemek, milyeneket legutóbb a téeszcsébe lépés idején hangoztatott kormány Magyarországon.

1: A sok különálló és egymással is versenyben lévő cég unalmas, rossz, az egy monolit tömbbe ágyazott összes szolgáltatás meg jó. Ha állami az pláne jó, mert az állam szeret téged kedves állampolgár.

- Főleg, mert láthatóan egy darab piaci szereplő marad, akinek se versenyezni nem kell senkivel, se hálózatfejlesztési-szolgáltatói piaci nyomás nincs rajta. Szarhat bele az egészbe, ahogy tette ezt a nem túl szép emlékű MATÁV idején is. Ha szolgáltatás kell nem ugrálsz, hanem virítod a lóvét oszt'jonapot.

2: Elejét veszi a szigetszerű fejlesztéseknek, lehetővé teszi a rendszer által kínált szolgáltatások hatékony fejlesztését és innovatív díjstruktúrák bevezetését.

- Jó is lesz, ha nem fejlesztget itt senki semmit összevissza! Az ne legyen, hogy valami valahol kiemelkedik és fejlődik, innentől az egységes állami modell lesz érvényben, pont ahogy a MÁV, BKV esetében is nézhetjük. Vagyis a béka segge alatt lesz minden, de legalább egységesen, és ezért igen innovatív lesz a díjszámítás.

3: A méretgazdaságosság elve alapján növeli a hatékonyságot.

- Ja. Mint a - majdnem (GYESEV)- egyetlen vasúti cég az országban, aminek a méretgazdaságosság elve szerint legalább minimális hasznot kéne termelnie a milliárdos adóssághegyek helyett.

4: Felgyorsítja a bevezetést a személyszállítási szegmensben, amitől elégedettek és boldogok leszünk, pluszbónusz a közpénzek hatékony felhasználásnak ellenőrzése is hatékonyabbá válik.

- Ha kiröhögted magad vegyél egy nagy levegőt és folytassuk. Ebben az országban a legnagyobb, legátláthatatlanabb közpénztemetők az állami vállalatok, főleg a személyszállítási szegmensben. MÁV, BKV és egyéb közlekedési társaságok, Malév, elég csak ezeknek a felhalmozott adósságaira, fejlesztetlenségére, lepukkantságára gondolni. Ide feltétlenül kell még egy állami monopol mamut, aminek a fejlesztésére nem fog jutni soha egy büdös peták sem, hisz versenyhelyzet nincs, kényszeríteni semmi nem fogja az államot.

Azt gondolom a gazdaság és a kormány iránti befektetői bizalom jelenlegi állása - nulla - mellett milliárdos fejlesztéseket végrehajtó piaci szereplőket kitúrni onnan egy tollvonással az önherénrúgással egyenlő. Arról nem beszélve, hogy a mobil távközlési piacot sújtó válságadó miatt már megyünk az Európai Bíróságra, ahol a menetrend szerint elmeszelnek érte. Tovább romboljuk az országimázst a magánszerződésekbe nyúlással amiért a végtörlesztés esetében már megkaptuk a sallert, és ugyancsak az Európai Bíróság elé visznek minket. Innentől már csak az marad hátra, hogy a magyar mobilnetezők és okostelefont használók kedvenc játékát az angry birds-öt is államosítsuk. Legyen egy Orbán season, amiben Viktor arcú madarakkal dönthetünk le mobiltornyokat a szemétül röhögő zöld malacok fejére, miheztartás végett. Úgy vélem ennyi kárpótlás jár azért, mert neked kedves állampolgár majd külön kivetett rendkívüli adók formájában kell összedobnod az uniós büntetéseket. Azt már csak csöndben kérdezem, hogy ha a mobilszolgáltató luxusprofittal dolgozik amiből ágazati különadóznia kell a nemzetrontó szemétnek, akkor hogyhogy magatoknak is meghagyjátok ezt az aprócska kedvességet? Igen, tudom, hiszen naponta használom, hogy a szolgáltatás pénzbe kerül. Meg is fizetem, mert utálok a kútnál rendszámpötyögéssel tökölni mikor a telefonomban mentve van minden, utálok aprót tartani magamnál a parkolóautomatákba, utálok egyáltalán elsétálni addig, meg a jeggyel vissza. De, ha mindez szerintetek luxusprofithoz juttatja a cégeket, akkor hogyhogy nekem továbbra is fizetnem kell a "kényelmi díjat" az állambácsi felé? Luxusprofitra vág meg az állam ami szeret engem? Hogy lehet ez, Viktor?

Tudjátok Károly bácsi is azt dörmögte a szakálla mögül, hogy az ideális társadalom megteremtéséhez szükség van egy átmeneti, politikai korszakra. Viktor azt mondta tegnap, hogy éppen ezt az átmeneti korszakot éljük, nektek az ország teljes átalakításához még három év kell. Tudjátok, hogy nevezte ezt az átmeneti időszakot az öreg? Úgy van, szocializmusnak. Gondolom a KISZ vezetőképzőben elmondták mi következik a szocializmus után, ha készen lesz a nagy mű.

Mert a tanokat el nem felejtettétek, az tisztán látszik.

240 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr793444561

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hallgatag Mong Attila, Bazmegelő Dopeman, pénzszállítós Lőrincz Róbert - hogyan születnek a hősök 2011-ben 2011.12.08. 13:19:59

Az elnyomással és annak gyakorlóival szembeni harc, az igazságtalan vagy annak tűnő hatalom elleni lázadás mint tiszteletreméltó magatartási forma Magyarországon meglehetősen mély gyökerekkel bír (ahogy például az íreknél is). Sok száz év telt el úgy, ...

Trackback: Hallgatag Mong Attila, Bazmegelő Dopeman, pénzszállítós Lőrincz Róbert - hogyan születnek a hősök 2011-ben 2011.12.08. 13:19:37

Az elnyomással és annak gyakorlóival szembeni harc, az igazságtalan vagy annak tűnő hatalom elleni lázadás mint tiszteletreméltó magatartási forma Magyarországon meglehetősen mély gyökerekkel bír (ahogy például az íreknél is). Sok száz év telt el úgy, ...

Trackback: A politikusok és az antiszociális személyiségzavar – I. rész 2011.12.07. 13:05:48

Minden történelmi korszakban, minden országban voltak olyan vezető politikusok, akik saját érdekeik érvényesítése végett készek voltak különböző világmegváltó ideológiák előállítására, a közvélemény öncélú manipulálására. A pszichopata politikusokra és...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éljen és virágozzék dicsô kommunista pártunk és kormányunk! Az államosításban még rengeteg tartalék van. Pl. a magánbankszámlák, a magán tulajdonú földek, a magántulajdonú házak, üzemek... Most miért? Olyanok vagytok! Hisz ôk Ifjú Kommunistaként ezt tanulták. Most megvalósítják, evégre a 2/3ad felhatalmazta ôket erre is...
Az volt már, hogy elmebetegek is? Nem? Pedig külföldön is el fog hangzani! :)
Nem értem!
Minden hívás után fizetek a szolgáltatónak, és erre jön az Áfa.
Eddig rendben?
Ebből kiválogatják, hogy hányszor parkoltam telefonnal és ezekre egy + adót helyeznek?
És akkor hogyan? A különadónak itt is alapja lesz az Áfa, mint az üzemanyagnál?

Nem lehetne ezt még megfejelni bonyolultsági adóval?
Az adókat egybeszámoló adóellenőrök többletmunkáját is meg kellene fizetni, vagy nem?

Lenin él! Elvtársak, a probléma azért van, hogy megbeszéljük! És ne feledjétek: a lassú munkához idő kell.
Így veszed észre időben (vagy soha), ha rossz úton jársz.
www.youtube.com/watch?v=eRSCbLlqKXA

durva :D kina usa ellen, akár 3. világháború is lehet, ha megtámadja bki is Iránt
Tetszik ez a "kényelmi díj", valami újabb adó? A javaslat egyébként lehetővé teszi, hogy az állam, különösebb jogállami faxni nélkül figyelhesse a mobiltelefonnal fizetők mozgását. Ilyen nibekes időkben ez elég vérfagyasztónak tűnik.
@nu pagagyí:
A megfigyelés költségeit is beépítik, az is alapja lesz majd az áfának.
Még egy-két ötlet, és háromszor annyit fogunk fizetni.
@nu pagagyí: most emelt a trémobil 5%-ot...
Azért az érdekes, hogy megint egy olyan figura mondja meg a tutit a munkával kapcsolatban, aki soha egy percet nem dolgozott!!

topi mackó
A HVG-n volt tegnap vagy tegnapelőtt egy cikk, amiben volt egy kép Kövérről. Asztalán egy ősrégi Nokia 6310-essel.
Szerintem ezek leragadtak azon a szinten, és be fogják vezetni a Narancs-mobilt, amin gyorstárcsázásban:
1. Hangposta, természetesen Szijjártó olvassa fel az üzeneteket (miután a NIBEK szignózta)
2. NAV (feljelentő vonal)
3. Legközelebbi Fidesz pártiroda
4. Pintér örző-védő cége (rendőrség)
5. Hibabejelentő ("Ön félretárcsázott, NINCS is hiba!")

A csengőhangokat és háttérképet Kerényi komponálja.
A térerőért könyörögni kell, mint a régi szép időkben, és újra eljön a 100 Ft/perc hivásdij ideje.
"Tudjátok Károly bácsi is azt dörmögte a szakálla mögül, hogy az ideális társadalom megteremtéséhez szükség van egy átmeneti, politikai korszakra. Viktor azt mondta tegnap, hogy éppen ezt az átmeneti korszakot éljük, nektek az ország teljes átalakításához még három év kell. Tudjátok, hogy nevezte ezt az átmeneti időszakot az öreg? Úgy van, szocializmusnak."
Persze mi tudjuk, h ez az átmeneti állapot soha nem ér véget.
a mocskos kommunistak atmentettek a hatalmukat, es ok iranyitjak a fideszt
akkor most a fides az komcsi? de jó komcsi? ugye?
hvg.hu/gazdasag/20111207_allami_mobilceg_mvm_posta_mfb

A próféta szólt belőlem az előbb, battyameg :/

Csak az a kérdés minek fogják hivni? Mert Orange már van Romániában :]
A zember csak kapkodja a fejét ennyi állatság láttán, erre már nincs más szó mint az abszurd.

Ma már sztem eldőlt a kérdés: meg lehet-e állítani ezt a surmó proli bandát?

Az FN24-en volt egy cikk a jobbikról. Lehetséges váltópárt, erre jutott az elemző. Ma az értelmes beszéd nem ér semmit. Gyűlölkodés, uszítás kell a magyarnak aki azt hiszi jön vmi vezető és 1-2 év alatt rendet vág. Aha...
@Kőmíves Kelemen: és fides? vagy V-mobil? vagy simán Nemzeti Szolgáltató Holding Központ...
és tényleg nem lesznek adók... emelik az állami monopóliumok díját, osztjónapot
Nem értem ezt az államosítással való riogatást...
Szó sincs itt államosításról. Ez igenis privatizáció.
Most privatizálják Magyarországot egy fidesz nevű cégbe.
Már privatizálták az országgyűlést, az ügyészséget, az alkotmányt és az alkotmánybíróságot, a nyugdíjakat, a médiát, most privatizálják a bíróságot és a titkosszolgálatot. Van még néhány csipcsup cég, és kész!
Államosítás... miről beszéltek???
@Fabius, tudod szeretem a számszakilag helyes dolgokat: "Viktor azt mondta tegnap, hogy éppen ezt az átmeneti korszakot éljük, nektek az ország teljes átalakításához még három év kell. Tudjátok, hogy nevezte ezt az átmeneti időszakot az öreg? Úgy van, szocializmusnak. Gondolom a KISZ vezetőképzőben elmondták mi következik a szocializmus után, ha készen lesz a nagy mű." 2010 március-2011-március-2012-március = 2 azaz kettő évvel hiányzik belőle január, február és március eleje az ídusa tudod a rohadt kurva aki gyilkol is, azaz már csak kevesebb mint 2 azaz kettő évke van nekíjjek de ha kampányolást is leszámítolom 5 hónapocskácskát akkor máris 2013 októberében vagyunk azaz addig mától már 22 hónapkácska van hátra a'mmög nem 3 évke...ugyííííííííí? namá'mmost ha az einstandolás így folytatódik, akkor nem marad állami bevétel vagy csak negatív...lustaságodért meg fizess és sokkal többet...én mint gyakorló üzletember rájöttem valamire hosszú évekkel ezelőtt a havi 250 dolláros mobil számláimat stornóztam -rettegve mi lesz a sok információval?, nem lett semmi megtakarítottam évente 500 azaz ötösszáz órát sokkal hasznosabb dolgokra, például új üzletek kialakítására ahelyett, hogy a sültcsirke reptetéséről írtam volna sms-eket és olvastam volna hasonló nagyértékűt- 500 óra x250 dollár óránként = 125000 dollár megtakarítás, 200x12= 2400 125000+2400=127500x8 év=1019200 dollár ami közel 300000000HUF megtakarítás és ugyanennek az adóhányada is ami kiesett az állambácsi zsebéből direkte bele az enyémbe...és nem hiányzik semmi aki fel akar hívni skype van két címem, msn, és a többi másik három mindez ingyen és a skype-on elköltök évente 25 dollárt távolsági hívásokra telefonszámokra a Holdon vagy a Marson de sohasem költöttem el ezt a 25-öt és odasétálok a parkoló órához meg a benzinkútnál is bankkártyával sitty sutty és akkor a drága izé...ja és nincs iPadom sem és nem is lesz meg bölcs telefonom sem mert mindíg olyan helyen vagyok ahol nem csöröghet vagy nem beszélhetek akkor meg minek roam-öljek...bruhahahaha és akkor a zsolti máris dugájába dőlt egyébként Warren Buffet-től tanultam, ő csak tuggya?
persze, megint elindulhatunk a 'B' kategorias termekekrol, amiket hozzank szannak. Itt van a Levis gyar, ami nem Mo-ra gyart, hanem nyugatra es mi meg megkapjuk a torok farmert, ami meg nem ugyanaz a minoseg. Ott vannak a mosoporok, amik ugy szint nem ugyanaz. Cipo energia ital lcd tvk. mind mind b kategorias.
@felebarát: Bóvliországnak ez jut... Zombia... parasztnak jó ez...
jó lenne, ha több ilyen patinás-stabil cég emelné a magyar gyorsnaszád fényét...

mit lehetne még államosítani? MINDENT. de lehetne a következő a BANK szektor... aztán a biztosítás, majd az üzemanyag... óriási biznicek... szerintem: NOSZA rajta jókatonák....

index.hu/belfold/2011/12/07/atkari_a_bkv_csodje_magaval_ranthatja_az_orszagot/
@Rodeo36: Ja ebben igazad lehet, a kényelmi faktorra gyúrnak. n is minimálisan mobilozok , az tis úgy, hogy a férjemet megcsördítem - ő meg visszahív ingyér`, slussz - pedig talkatív alkat volnék. Azt, hogy miért jó órákon át lelkiéletet élni mobilon soha nem is értettem, zajos buszon, utcán mindenki füle hallatára - ugye én a tömegesen közlekedők lenézendő táborát erősítem - nem értem.
Skype-ot lehet mobilra irányítani, nem? Bár nekem ez nem igényem - de akit kintről ismerek(nem szegényt) az is skype-pal él, ha tud.

Na most ettől függetlenül persze agyrém, amit ezek művelnek, de még mindig azon csodálkozom, aki ezen csodálkozik. Ha TG, ha más az illető. Amiből pénz facsarható ki, bármilyen eszközzel, arra rámásznak, mint a svábbogár, tökmindegy, mi lesz a visszhangja bárhol.
Az agyatlanjaikat valami dakotarizsával leszedálják, a többiek úgyis potenciális Kubatov-listára méltó ellenség a szemükben, akiket jó is szivatni, oszt jónapot.

Tóta is reménykedve várta, hogy a kétharmaddal majd jajdejó lesz, belepofa nélkül munkálkodhatnak majd töretlenül az ország üdvén. Pedig ő okos nagyon. Babarczy ugyanúgy. Pofáraesésük, amikor leírták mindezt, borítékolva volt.

Hisz már akkor és mióta látszott, hogy aki ezekben bízik - profanizálom Virág elvtársat - az a mi szép (inkább randa) halálunkban bízik.... Minél rosszabb en bloc, nekünk annál jobb! - idáig jutott Orvbán a homokozó-korszaka óta. Ott Marx volt a jele vagy a szőlőprés már mindegy is. Mindenesetre azért Marxból is kiválogatta azt, ami neki belőle jó, mert a munkástömegek relatív jóléte már annyira nem izgatja a forradalmár lelkecskéjét. Sőt mintha a rabszolgatartást favorizálná ezerrel. Azt meg Karl atya se csípi, ha jól emlékszem.
Hireink:
- Már fogalmazzák azt a kormányrendeletet, amely e súlyos gazdasági helyzetben is biztosítani fogja, hogy karácsonyra legyen elég banán a boltokban. Az intézkedéseket személyesen Orbán Viktor fogja bejelenteni a TV-ben.
- Az államosított cipőgyárak 120%-al teljesítették a tervet! A következő évben a modell és színválaszték bővítésére fognak koncentrálni, tudtuk meg Ifj. Simicska Lajostól, a tröszt elnökétől.
Ami itt folyik, az a korrupció államosítása.
@messi gonoszul ez ugy hangzik, szegnysegre gyurnak. mert neked minden ketszer annyiba kerul mint egy nyugatinak, mivel nem birja addig, illetve tobb kell belole
Na most itt van az ötletkonyha - teljesen jó név arra, ami itt folyik, odakozmált, ehetetlen szarok fortyognak bűzölögnek - Szőcstől: www.ingatlanhirek.hu/hir/Uj-neve-lesz-a-Varosligetnek-alagut-lesz-a-Dozsa-Gyorgy-alatt/30425/

Ezt a Baánt szolíd és akkor még Hiller, Demszky seggét nyalogató igazgató korában erősen hájpoltam, mert jó és értékes kiállításokat hozott létre a múzeumában. Mára elszabadult hajóágyúvává vált, mint mestere Kerényi - ő is zsűrizett a botrányos kotmányfestőknek - és beindult teljesen:[..]"Baán a Ligetet nemzetközileg ismert kulturális zónává tenné, amelynek megjegyezhető, új nevet kell adni. A brand megtalálására pályázatot írnának ki. Cél, hogy idegen nyelven is kimondható, megjegyezhető név szülessen" Most minden őrület alapja, ebben is vannak jó ötletek, de most nekiesni mindennek, pénz, parpa, fegyver híján, csak úgy, mert miért is ne, felforgatva azonnal az egészet - Orvbánra jellemző elmebaj. annyi a koncepció, hogy Baán legyen a nagyfőnök:[..]"Semmibe nem kerül

Honnan lesz erre pénz, miközben a kulturális intézmények az elvonások miatt a túlélésért küzdenek, feszegették újságírók. Baán válasza szerint az 56-osok terén épülő múzeumokat teljes egészében az EU támogatja, ahhoz nemzeti forrásból nem kell hozzájárulnunk. Szőcs Géza pedig elmondta, hogy kulturális intézmények összevonásával teremtenek elő pénzt. Két kulturális intézmény összeolvasztásával ugyanis „fele áron megoldható a működtetés.” A beszélgetésen hangzott el először hivatalosan, hogy – amint az legutóbb a Szépművészeti és a Nemzeti Galéria közt zajlott – beolvasztják a Néprajzi múzeumot a Szentendrei skanzenbe. Ez a múzeum költözését egyelőre nem jelent, de azt igen, hogy innentől az utóbbi vezetése működteti a Kossuth téri intézményt is." Ilyenkor, ha fejni kell hülyeségre, jó az Eu mégiscsak.

Mondjuk, egy valamivel egyetértek: a Néprajzinak azért túl szép és nagy volt a Curia épülete, ami nem véletlenül volt ott és úgy emelve, szemben a Parlamenttel. Lehetne visszaadni a Legfelsőbb Bíróságnak, mint a törvényalkalmazás tekintélyét emelendő.
@a szív fészkei: gyakorlati dolgok -hagyjuk jaffásékat, dögrováson vannak- a telefon: minden olyan ismerősöm, aki komoly üzleti életet él lemondta a mobiljait, mind, van egy helyi mobilja amire még üzenetet sem lehet küldeni ha esetleg mentőket vagy tűzoltókat kell hívnia neadj'sten a röndért...semmi egyéb nincs rajta, volt olyan akinek 1500 dolláros havi számlái voltak mert utazik, 15 dollár havi befizetése ellenében van neki 25 helyi száma 25 országban azon elérhető ott, egyébként a skype-pal összekötve amire kérhetsz telefonszámot valami 5 dollár havonta én 14,00 dollárt fizetek havonta egy számért amin az egész világot ingyen távhívom, bárki hívhat és hagyhat üzenetet, vídeo konferenciát is ugyanúgy mint a két a skype-omon...mi kell még én az utcán föl sem veszem a közlekedés közben életveszélyes és ráadásul tilos is, sms-t nem küldök nem is fogadok küldjön e-mailt és a közösségi oldalakat hanyagolom, nem hiányoznak...ez a gittegylet meg nagyon randa véget fog érni és nagyon hamarosan, én már látom formálódni...képzeld megjött hahahahaha
Gyere vissza Kádár János!
Miután Viktort 18 éves kora óta annyira lefoglalja a kamarillapolitika, meg állami pénzek családi vagyonná transzferálása, hogy azóta sajnos nem volt érkezése könyvet a kezébe venni, egy kicsit leragadt úgy 1987 magasságában, ambíciózus KISZ-titkárként.
elrugaszkodik, majd felemelkedik a keleti Széllel a lehorgonyzott mozdonyú gyorsnaszád...

és ha minden jól megy
(nemcsapnak le rá a karvaj tőkés récék, a saSSok, sem a londoni tőzsdecápák),

akkor jövőre a pannon páva (turul) is felszállhat a vármegye házára...
@Kőmíves Kelemen:

Erről eszembe jutott Joker üzenetrögzítője egy klasszikus Batman-rajzfilmből:

"Ön rossz számot hívott. De ha mégis szeretne üzenetet hagyni, tegye meg a sikoly elhangzása után."
Elvtársak tettünk egy kis kényszerű kitérőt, de végre visszatértünk a helyes irányba.
Elvtársak tettünk egy kis kényszerű kitérőt, de végre visszatértünk a helyes irányba.
"Nagyot csökkent a devizatartalék. Novemberben 1,1 milliárd euróval lett kevesebb a számlán, de még így majdnem 36 milliárd maradt"

az csak 10 billió... hm... kevés... csak 3szorosa a nyuggerkasszának... ez csak 1-1,5 évig fog tartani...

na mindegy... carpe diem... de addig nagyon joool. :)
@messi-asz:

Bazmeg, és ezek jövőre tényleg eltapsolják a devizatartalékot is...
Megyünk a levesbe.
Narancs zászlónk leng, lengetia szél,
Tör előre a Fidesz sereg,
Elődei országát,
fülkeforradalomban nyerte meg. :P
@messi-asz: Attól függ - Pozsgay remek átkötés, ha Rákosi jó komcsi volt, akkor a fidesz is az.
@Kőmíves Kelemen: "A próféta szólt belőlem az előbb, battyameg :/

Csak az a kérdés minek fogják hivni? Mert Orange már van Romániában :] "

Kelemen Kelemen.....

Miből gondolod, hogy Viki nem tudja megoldani a Román Orange államosítását?

UN OR THO DOX! Meg kell érteni, hogy itt kérem a világ újragondolása folyik!

:P
@a szív fészkei: ... és illusztrálóbb tagja is egyszersmind@

Rodeo36: Ezt írom, az amerikás jóemberem is úgy,mint te leginkább. De itt státuszszimbóleum (by Gugyerák,emlékszel Bárdyra??) aminél drágább mobil, amin szétbeszélik-sms-ezik a népek az agyukat.Én cska akkor kérek valakimtől sms-t, ha elmegy hosszabb útra,akkor is annyit, hogy csóka család,megvagyok, minden oké...

Persze a mobil már gerekpásztor is, eztse feledd! Na de Orvbán múltkor már megtanult sms-t fogadni,talán ezt ünnepli! ;-))
@a szív fészkei: Na ez színtiszta újmagyarul írtam, de ez a rohadt új klavi az agyamra megy - úgy kell ütni (mint ezeket verném), hogy működjék.
@gyilkos fűegér: Itt van már, csak sokszor átoperált (ezt egyébként tényleg nagyon mondogatják és nem is sarki krimóban hallottam, hanem komoly adótanácsadótól, aki jár mindenfelé cégekhez) arccal és eleve romlottabban, mint az eredeti klón.
Nehezen értelmezhető, hogy miért csak a mobilos fizetést kívánja a kormány egy szervezetbe koordinálni: hiszen még sokféle elektronikus fizetési mód van, sőt népszerűbbek, mint jelenleg a mobilos változat.
Ilyen például az interneten megvásárolható vonatjegy, autópálya-matrica. A MÁV-Start épp a napokban vezette be, hogy már nemcsak megvenni lehet interneten a jegyet,hanem kinyomtatni is. De van még sok más lehetőség is: elsősorban a chip-kártyás megoldások, vagy az a formula, hogy egy személyi kártyára
integrált fizetési módozat.
Pettkó András
A Fitch kivár a magyar leminősítéssel
Kíváncsiak, mi lesz az IMF-tárgyalásokon, és azt mondják: elég nagy mentőhálóra lesz szükségünk.
---
nem tudom mit várnak, vitya kokizik az ájemeffel báj Fellegi, oszt csókolom, mert a dec közepi támadás beigérve, csak nem szegheti/k meg a szavát/ukat :D
@pettko-netpolgár: Repülőjegyet is így lehet venni fapadoséknál már mióta.

Valamelyik jóelvtársuk állástalan lett és kell kreálni nekije egy kétmilla/hós szinekúrát ebben a mobilnyúlós izében?
@messi-asz: Az a pávás dal be lett tiltva.

A főkarvalyt meg belinkeltem,lehet nála hőzöngeni.
@pettko-netpolgár: arra ott van a kaja otrépé kártya, a figyelés lefedettség közelíti a 100%-ot, majd jön a kötelező otrépé számla a fizetésnek, meg az összes szolgáltató államosítása és 1 FT-sem fog a figyelő tekintetek elől eltünni, és hol van még a vége, Orwelli 1984 kismiska lesz hozzáluk képest....
@gyilkos fűegér: van neked valamilyen ötleted, hogy mire ment el az amit az eddigi 18 hónap alatt 6000 milliárd HUF-ot elköltöttek és hátrébb vagyunk mint előtte? az én gondolatom az, hogy hazahordták vagy rejtekre, a devíza 36 milliárd EUR hát arra a rossz tréfára amit a Matolcsynéférje összehordott arra nem is lehet abban semmi sincs csak tréfák...utána befalazzák a határállomásokat? ha(SIC) az EU és az IMF kérne egy részletes egyoldalas kimutatást mire költötték a pénzeket úgy, hogy az állami tartozás még nőtt is, akkor mit csinálnának?
@Boli: Na látod, erre gondolván - indul az einstand a magánszámlák ellen - , menekültem ki Csányi bácsi (aki persze nem rossz és nem zsidó és ezért nem is karvaly) elég szorosan ölelő kezei közül a kis pénzemmel. Nem örültek ott, azonnal elkezdték kérdezni, hogyhádemijéééé?

Végtörlesztek ennyiből? Mondtam, nem családi okok - tettem magamban hozzá: Orvbán családi okok - miatt.
502 Bad Gateway

--------------------------------------------------------------------------------

nginx/0.7.67

nibesszameg nocsak, nálam vagy a blognál???
@gyilkos fűegér: Adj hozzá még pár évet: már az óvodában - egyik óvónője emlékezett kis színesben erről; nem tudom, él-e ezek után még - arról, hogy az utolsó lekváros kalácsot is felfalta mások elől. Anyukája meg azt nyilatkozta - azóta se engedik beszélni újságnak - hogy picinke fiacskája már 10 évesen!!!! miniszterelnök akart lenni.

A KISZ, az csak gyakorló tanpálya volt ehhez neki. Nem ott kezdte a világmegváltást, csak ott ezt már díjazták.
@Rodeo36: az EU és az IMF kérne egy részletes egyoldalas kimutatást mire költötték a pénzeket úgy, hogy az állami tartozás még nőtt is, akkor mit csinálnának?

Nem mondod komolyan, hogy kétségbeesnének! :(
Példás gyorsasággal szolgálatba helyezné magát szííííjártó és kitenné az asztalra!
Gyöngy szemek :D
/kereskedő cégek állími irányítással, ezt még a középkorban is sikeresen magánok csinálták, na ebben is világotmegváltunk.../

Magyar Növekedési Tervben meghatározottakra utaló újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy a két személyes kedvence az újraiparosítás Magyarország és a Kárpát-medence területén (ami Demján Sándor "termelni,termelni,termelni" javaslatának elfogadását jelenti a miniszter elmondása szerint), valamint a kereskedőházak létrehozása. Utóbbihoz kapcsolódóan megjegyezte: integrátorok kellenek a gazdaságba. Ilyenek lennének ezek a kereskedőházak is, amelyek állami garanciavállalás mellett kereskedelmi megállapodást kötnek külföldi partnerekkel (példának Kínát, Indiát, Azerbajdzsánt!!! ez meg hogy??? említette) és termeltetnek.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_valott_kedvenceirol_tuzszunetet_kotott_simorral.504143.html
Cííííímlap!

Jobb ha felkészültök, mert oda vagytok dobva, mint a gyöngy a disznóknak!
Trollok rábuknak... Jön a kánkán is...talán. :)
Irigykedtek mi csúnya komcsik?

Szigorúbbak és fegyelmezettebbek leszünk, mint a németek, és modernebbek, mint egész Európa.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/07/matolcsy_sajtotajekoztato/

Az emútnyócévben semmit nem tudtatok letenni az asztalra! Gyuri bácsi pedig már eddig is átütő erővel lépett színre most pedig a szebb jövőbe vezeti az országot.
@Boli: lehet azért döglődik az elérésem??? nyomulnak a droidok :D
@a szív fészkei:
Még picit várok, de ha úgy van, gyorsan megsétáltatom én is a maradékot, egy internetes tranzakcióval... Viktorék meg kinyalhatják, a peremig.
"502 bad gateway" nálam is...tik tak tek?
Marx? A nagy büdös lófaszt!!!

Az elmúlt 20 év tapasztalatait összegezve 2 dologgal lehetett pofátlanul nagy összegeket lenyulni:
1. Állami vállalatok, részvényesek nincsenek, elszámoltatás nincs, annyit zsebelnek, amennyi jól esik.
2. Privatizáció. Szarért-húgyért eladni valamit, jó nagy kenőpénz ellett.

Tehát most csinálnak egy rakás állami ezt meg azt. Beszedik a bevételeket a parasztoktól, majd ha kormányváltás lenne kilátásban, akkor meg szép kis csúszópénzért eladják ismerősöknek/bárkinek.
@Viktus: :))) Ne'ba!!!! Mit szíttá?
De ha mi komcsik, akkor Viki és csapata?
Hamar leszel Te is komancs, csak bukjon be néhány trollocska és simán lebolsiznak téged is!!! :D
Aztánakkó' magyarázkodhatsz!!
@Boli:

Különben is idézve egy tegnapi klasszikust:

"Minden magyar ember pontosan tudja, hogy a nagy állami cégek sokkal hatékonyabban működnek a kisebb magánvállalkozásoknál.

...

Igen!!! Ezt az alapösszefüggést jól ismeri minden magyar ember: állami monopolcég = átlátható közpénzfelhasználás. A két dolog gyakorlatilag szinonimája egymásnak."

Elképzelni sem tudom mi a probléma ezzel a ragyogó nemzetünket a sárból kiemelő tervezettel.
@Viktus:
Egyébként egy ilyen beteg Gyurika elme, csak ilyen beteg ötleteket képes produkálni... / év coci elkúrás és majd 2 narancskomcsi elkúrás az = 8 év!
Hogy melyik volt a nagyobb, azon lehet vitatkozni, de számszakilag kezd kiegyenlítődni! :(
Különben is emlékezzen mindenki vissza a régi szép időkre. Ma egy csomó gond van kivel kössek szerződést, hol olcsóbb régen meg nem volt ilyen gond 10-20 év röpke várakozás után már jött is a jó kis vonalas kiszámítható tarifákkal. Ez kell nekünk a kiszámítható stabil fejlődés.
@Viktus:
Éljen és virágozzék kommunista pártunk és ormányunk!! Há'de eztetet mondom én is!!! :)
Csak a Fidesz!
(Rákosi elvtárs elégedetten mocorog a pokolbéli üstjében és dörzsölgeti mancsait Viktorunk láttán...)
@Viktus: "Elképzelni sem tudom mi a probléma ezzel a ragyogó nemzetünket a sárból kiemelő tervezettel."

Nekem speciel az állami cégről a Magyar ÁLLAM Vasútak ugrik be. ;)
@Viktus: Stabil szar... Kemény és büdös legyen, koppanjon is, mint a VIM-es doboz, olyan legyen!
De ezeknek akkor is azt a bizonyos klasszikus "szarjon sünt az egész elit" mondást tudom idézni!
@Boli:

Azt nem tudom, de azt tudom, hogy anno azt hittem Gyurcsány-Veres-Draskovics féle csapatnál nem jöhet már egyszerűen nagyobb szar a felszínre, de nemzetünk mindig képes meghazudtolni elképzeléseimet az életről.
Ez az Orbán-Matolcsy-Lázár triumvirátus lehengerlő sikerrel döngöli a földbe Gyurcsány féle elkúrások produkcióit.
@Rodeo36: te külső idegen ip-s vagy ugye? mert akkor ungaréze bix szarakszik
@Viktus:
Nehezen mérhető össze a kettő.
Jelenleg egy új kategória, a feudális alapokon működtetett állampárt alapjait rakjuk le. Olya, ideológiailag nem meghatározható, heterogén eszmerendszerre, mely hajlamos egyre gyorsuló ciklikusságot mutatva, akár önmagának is ellentmondva változni.
Hja, dialektikus viktorizmus.
Vigasztaljon, hogy most a jövőt építjük. Az ő jövőjüket.
@Viktus:
Ja kérem a tehetség...

Most irigykedsz? Mi??? ;))
Tanulságos olvasnivaló:

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111206-interju-rona-peter-kozgazdasszal-az-imftargyalasokrol-gazdasagpolitikarol-bankrendszerrol.html

- Mekkora recessziót borítékol ez számunkra?

Hát ez az. Emiatt mondtam én azt korábban, hogy 2,5 százalékos recesszióra számítok 2012-ben. De ezt még az osztrák intézkedés előtt számoltam, és ha az osztrák hatást is figyelembe veszem, akkor még rosszabb a helyzet. Ez nagyon komoly veszély, mert ha a bankok elkezdik visszahívni a hiteleiket, akkor nagyon sok életképes magyar vállalkozás fog bedőlni, és ez tovább rontja a hitelportfóliót.

- Matolcsy György vajon számol ezzel? A gazdasági miniszter növekedési tervében látta ennek nyomát?

Átolvastam mind a 170 oldalt, de abban nincs erről szó.
Lassabb növekedést vár a kormány, módosulhat a 2012-es büdzsé
2011. december 7. | 11:38

A kormány most 0,5-1%-os növekedést vár jövőre a magyar gazdaságban - árulta el a nemzetgazdasági miniszter. Matolcsy György ennek kapcsán elmondta: nem zárja ki, hogy a jövő évi költségvetésben emiatt kis korrekció következzen be, erre a jövő heti kormányülésen tesz javaslatot.

www.portfolio.hu/gazdasag/lassabb_novekedest_var_a_kormany_modosulhat_a_2012-es_budzse.159600.html
Ez jó hír, de a német követelési tőke is növekedik ettől, úgy hogy az ájemefes magyar kűdöttség felkötheti a gatyót

2011. december 7., szerda 13:22 MTI-Eco
Jó hír a magyar gazdaságnak, újra gyorsít a német ipar
Az előző két havi csökkenés után a várakozásokat meghaladó mértékben nőtt októberben a német ipari termelés - közölte szerdán a német gazdasági minisztérium.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/jo_hir_a_magyar_gazdasagnak_ujra_gyorsit_a_nemet_ipar.504164.html
@Fabius:
"Abban még ők is egyetérthetnek, hogy gazdasági irányváltásra van szüksége a matolcsyzmusba belebukó kormánynak, de hogy az interkontinentális fordítókorong hogy a picsába dobott minket a marxizmus felé, és mi miért indulunk el rajta újra, azt ők se nagyon érthetik."

Banyek, már ezért az egy mondatért megérte ma felkelni. Hálás köszönet, gazdagodtam egy csodás költői képpel!

Üdv:
Zb.
@a szív fészkei:

Nekem van egy elméletem Viktorra, de most részletesen nem tudom kifejteni, de röviden: ő egy celeb. Nem Putyin, hanem Paris Hilton. Butaság, folyamatos villantások, állandó megmondási kényszer, partiállatkodás, a környezet manipulálása. Csak amíg Paris minimális kárt okozva játszik hol színésznőt, hol divattervezőt, de valójában senki nem akkora fasz, hogy mondjuk a segge alá tolja a Rolls-Royce konszernt, hogy megvalósíthassa régi álmát, az unortodox Hello-Kitty Phantomot a szőrkormánnyal, addig mi a nyakunkra ültettük ezt a faszt, ahogy kiesett a Való-Villából, ahol nyolc évig kavarta a szart.
Mert könyörgöm, Alekoszra is sokan szavaztak, de hát attól ő most egy valaki?
@pettko-netpolgár:

Egyszerű ez: az IP alapú jegyvásárlásnál csak tranzakciós díj van, amíg sms alapon szolgáltatási (sms ára) és kényelmi díjat (pályamatricánál átlag 160, parkolásnál 70 Ft. ) is a jegyen felül. Magyarul azt a szeletet harapják ahol nagyobb a bevétel. Ráadásul pl az otthon nyomtatható vonatjegy csak a teljes árú vásárlásnál lehetséges, amit ma elég kevesen vesznek igénybe az országban.
@Fabius:

Ha lehet, ezt a kifejezést, hogy "kényelmi díj", ne használd még egyszer. Ingerel.
@gyilkos fűegér: én javasolnám a védelmi díjjat, szerintem ez jobban fog tetszeni ;)
-where are you from?
-budapest
-bucharest?
-No no, budapest, you know, szabadság szobor, lánchíd...
-Orbán Viktor?
-no no bucharest...
@Qeatzkoatl: "a feudális alapokon működtetett állampárt alapjait rakjuk le." Hogy fog ennek örülni Messi ász, mert ő mondogatja mindig. Most már csak egy nagy testvért kéne találni hozzá, aki szárnyai alá vesz minket, mert a pápában vagy a kínaiakban nem bízom.
@messi-asz:
Nem a fényét kellene emelni ennek a roncsnak. Megfeneklett gyorsnaszádnak. Hanem vizet, vizet, vizet, hogy elmozdulhasson. De ezzel a kapitánnyal nem megy. Mert ez még mindég azt hiszi a parancsnoki hídról, hogy még messze van a zátony. Pedig, ha az IMF nem pumpál vizet a naszád alá, hát márciusra még a MNB tartaléka is elfogy. Igaz, a kormány függetlensége megmarad.
@Rodeo36: @a szív fészkei:

Nekem a mobiltelefon lassan 20 éve munkaeszköz. Olyan valami, amivel éves szinten több ezer kilométer utazást és ennek költségét takarítom meg, időt és pénzt spórolva. Mobilnetet azóta használok amióta a szolgáltatás Magyarországon létezik. Az én melómnál fontos és lényeges, hogy elektronikus úton tudjak dokumentumokat kezelni, fogadni és küldeni, ügyeket intézni a személyes jelenlétem nélkül.

Ezért kifejezetten tetszik, hogy a mobilszolgáltatók egymásra licitálva igyekeznek a kedvemben járni a hálózatfejlesztésekkel, a szolgáltatások gyorsabbá és gördülékenyebbé tételével. És éppen ezért nem tetszik, ha ezt a folyamatot akarja monopolizálni az állam erőszakos módon. Ismerjük az állami monopólium alá vont üzletágak sorsát, látjuk mi történik mindennel ami állami.
@gyilkos fűegér:
És akkor neki mész a monitornak?
Bár ezt a cirkuszt már nehéz épésszel kibírni. Úgy látom, hogy Orbán sem nagyon bírja, nagyon kezdenek kiütközni rajta az elmabajra utaló jelek.
@Fabius:
Na látod. Ez a kivagyiság. Éppen itt az ideje, hogy áttérj a füstjelekre.
@Cirbi: ja, a zungaréze, hogy a súly esne bele...
@Fabius: nem vagyunk egyformák, valamikor a csacsicska írta le, hogy az amerikai entrepreneur az úgy dolgozik, hogy felbassza a két csülkit az íróasztalra és vakargatja a fejit meg kávédzik napokig, mintha semmi sem történne, majd egyszer csak ülőhelyzetbe bassza magát és secpec leírja a projectet amin eddig "csak" gondolkodott, "megcsámcsogta" ehhez nekem nem kell mobil és az én baráti köröm sem media-ban "utazik" és ők kezdték amit leírtam én "csak" megértettem...
@pumukli 12:

Próbáltam, de nem bírtunk akkora máglyát rakni, hogy a jelei az 560 km távolságban lévő legtávolabbi érdekeltségben is simán foghatóak legyenek.
@legeslegujabbkor: ha nekem ilyen kistezsvérem lenne addig ütném a sodrófával amíg meleg
@Rodeo36:

Ezzel semmi gond nincs. De nekem nem mindegy, hogy egy szerződés aláírásához utaznom kell-e egy napot, vagy megtehetem adott esetben egy autópálya pihenőből 5 perc alatt, mobilnetes telefonról.
@Fabius: ja, mert te is olyan ortodox füstölőt használtál, le vagy maradva, unortodox füstölő az jó 10000 parsec-re, kérdezd a Zikon-t
@Fabius: mi meg is szoktuk szagolni a másik aláírót mielőtt tintára fogjuk magunkat...ha már ismert az más, akkor viszont műxik a Gentleman agreement LOL
@Rodeo36: csak nem erre gondoltál,

hirek.csillagaszat.hu/files/images/2008/10/20081016-pulzar-ami-csak-a-gammatartomanyban-pislog-2.jpg

kellemes a hasznosban, eredményesen felbontaná a zikontot is az áldásos gammasugárzás is :D
@Rodeo36: Nem kell, mert Orbán a saját testével akadályozza meg a szabad pénz- és információáramlást. Azért olyan elnyűtt szegény.
@Fabius: Persze, igazad van. Bár a mobilszolgáltatók kézlábtörését én annyira nem tapasztaltam, mert amit adtak egyik manccssal,valahogy csk elvették a másikkal. Igaz, ugye, ahogy fejtegettem, nekem nem melóeszközöm,nem költök rá annyit, de hűséges sok éve vagyok, ha ez nem is érték manapság.

Szerintem pont a lakosság teljes lefedettsége miatt annyira vonzó nekik ez a szegmens, hiszen valamelyik érzéketlen tufájuk azt bírta mondani, hogy nincs itt szegénység, hisz mindenki mobilozik. És ebben te meg a magad fajta üzletemberekugyanúgy benne vannak, mint a szófosás tinilányok , vagy a buszon ordítva telcsiző öregek, + a plázadögök. Ahol ekkora a vásárlóerő - mert erre mindenki elég szépen költ, valamelyest engem és Rodeot kivéve - azt nem szabad másnál, csak a saját Fidesz-zsebben hagyni/terelni.

Szerintem teljesen logikus gondolat tőlük, nem értem a elháborodásotokat. Ha az állam Orvbán Viktor, akkor államosítani kell. Kis gömböc. talán írj ki új, cudarkékszemű gumivaránuszra pályázatot, hogy mikor robban fel gömbikénk mindent befalva???
@Cirbi: valami hasonszőrű minél gammásabb annál jobb, kis plazma és máris örökélet
Jöhetnek meglepetések az év végén

A legtöbb jel arra utal, hogy jó hangulatban ér véget az év − vélik a lapunknak nyilatkozó elemzők és üzletkötők. A legnagyobb kockázatot a magyar piacon továbbra is a kormány jelenti /mit nem mondanak, kokit nekik :D/. Az EU-csúcsot kiábrándulás követheti a jövő héten.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/johetnek_meglepetesek_a_kormany_a_legnagyobb_kockazat.504137.html
@a szív fészkei:

Lesz új gumivaránusz kiírás, de a rettenetet az IMF tárgyalás eredményének bejelentésre tartogatom, hogy stílszerű legyek :-)
@a szív fészkei: igen rájöttél, minden píííz nekik: -szolgáltatások /víz, villany,csatorna/, -benzin, -olaj, -cigi, -mobil, stb.
@Fabius:
Így fogják kommunikálni:

Szijjártó:

"Sikerült szellemi fölényünkkel sarokba szorítani és legyőzni az IMF-t. Váltságdíj fizetésére is kényszerítettük, melyért hajlandóak vagyunk 4% kamatot fizetni, mert a sok éhező gyerekére hivatkozott és ettől a mi vezérünk szeme könnybe lábadt."
@a szív fészkei: hahaha, mióta a David Letterman egyik izéjében elszólta magát, hogy egy 20 éves Sony Trinitron tv-je van és nincs is szándékában kicserélni sem venni valami laposat a rötyibe azóta meg vagyok nyugodva...azt sohasem tudtam megcsinálni amit a "modern" ifjúság és a nem is annyira ifjúak csinálnak hogy egyetlen NIKE teniszük van abban művelik az életüket az összes lehetséges ikes igét meg ami iktelen, majd meesnek egy bó'tba ott levakarják a lábukról ami rárohadt -ez ellen jó a légkondi- és vesznek egy másikat, ez vonatkozik alsónemüre ugyanúgy mint a farmer nevű intézményre is...ezek nem járnak koktélparty-ra meg a királyi udvarokba...bár elnézve a Donald Trump-ot mindíg ugyanabban a parókában vagy néhányan döglött rókának mondják van a fejin és ugyanazt az egyszínű nyakkendőt viseli mint a törpe csak a donald nem szereti a sötétlilát hanem bugyirózsaszínt...a második Boeing 747-esére kétember nagyságú betűkkel festve hogy TRUMP lemaradt a LY...egy "csaj" valakinek az özvegye, Miami-ban el akart adni egy kastélyt amiben tök egyedűl élt a kutyáival potom 350 milliót kért érte dollárban 400 szobás kis több golfpályával meg izé de a donald nem akart neki annyit adni mondván recesszió van, a csaj bevalotta hogy vannak olyan részei a kastélynak ahol még sohasem volt...a mobilját arra tartotta, hogy a kedvenc éttermét hívja a delievery-ért
@Qeatzkoatl: lebuktál, te vagy a szövegírója a dicső vezetői elitünknek
@Qeatzkoatl: ja, naponta 4,00% kamatos kamatokkal 25 éves futamidőre? hát nem kedves meg a kroko könnyei
@Rodeo36: bocs, rectify: "bevalotta" helyett: bevallotta, smuccpajasmuccpajamindentlát
@Rodeo36: Szakítottam a minap időt és alaposan átnéztem az "othet sites" -okat. Azt hiszem megértettem, hogy hogyan lehetséges, hogy ők 180 fokkal eltérően látják a dolgoknak az ő alakulását.
@gyilkos fűegér: Várjál! A szőr feláll a hátamon Paris Hiltontól - mindent elmondott az országunkról, ahogy a hazai cölöpök egymást félrelökve járultak térdencsúszva elé, amikor a Coin üzlet megnyitóján picsarózsaszín Barbie-trónon fogadta őket - ourfashion.blog.hu/2009/09/06/celebgozos_coin_megnyito_tetszetos_ruhakkal - de!!!
Egyrészt eléggé a földbe döngölte őt az Ostobenko kurva-epizóddal a South Park (örök hála nekik érte) ám azért ez a nő maga is termelt/i pénzt. Effektíve dolgozott - hogy pornóvideóval, pezsgőgyárnak pózolással,ilyen hülye meghívásokkal - szóval a maga módján keresi a pénzt, mert a nagyapja kitagadta. Nem a családi kasszát törögeti fel tehát.

Ennyivel jobb Orvbánnál és saját magát hozza kínos szituba (meg néha a családját, de azok megszokták) nem az országát. Nem más pénzét lopja el. Szóval ne említsd egy lapon a kettőt! :-DD
Felvállalja az útdíjháborút a kormányJoó Hajnalka|2011. 12. 07., 13:49|Utolsó módosítás:2011. 12. 07., 15:25|Címkék:útdíjfizetés
Pénzhiány miatt most már biztosan elkerülhetetlen az útdíjrendszer januári átalakítása, amivel az [origo] kormányzati körökből is megerősített információi szerint az alkalmi úthasználók járnak majd a legrosszabbul. Nemcsak az eddigi legolcsóbb, négynapos sztrádamatrica szűnik meg, de egy új, az útpénztárba befolyó tétellel emeli a kormány az üzemanyagárakat is. Információink szerint az is eldőlt, hogy ebben a ciklusban már nem lesz semmi a korábban 2013-tól elindítani tervezett használatarányos útdíjfizetésből sem

www.origo.hu/itthon/20111207-a-kormany-terve-az-utdijrendszer-atalakitasara.html
@a szív fészkei: nem lehetne a gömböc-nek segíteni? a disznósajtba bombát tölteni szalonna közé?
@Cirbi: Építhetnének munkatáborokat is, viszont te még mindig a saját kéglidből netelsz, hát mit akarsz??

Lenin bácsi meg a pöttyös labdát rúgók kölykek esete...
@Fabius: Hatásvadász vagy! :-)) Ugyanaz a gumivaránusz lesz a díj? Legalább te spórolsz.
@Qeatzkoatl: még nem gyanakodtál némi durva fokozatú DALTONISM-ra? vagy "semisitelessness"-re? az orientáció nem az igazi ezekben az esetekben...a keletiek meg már fenn ülnek a Keletiben a Transszibériai gyorson...
@pumukli 12: Függetlenség a józan észtől. Az mindig megvolt neki.
@a szív fészkei: miért a kötelező közmunka az mi??? amit akár szabályszegésért is ki lehet szabni, vagy csak gürizz, hogy könyöradományként megkapd a munkanélküli támogatást /amit véletlenül vonogattak addig is, amíg volt munkahelyed és dolgoztál/
@Cirbi: füstadó és a primae noctis?
@a szív fészkei: azért szerényen megjegyezném: liba liba mindkettő, bár az a liba nem ez a liba
@Cirbi: Igaz. Akkor ellopatják - egyszer már sikerült valami gyűjtőnek - Auschwitz főbejáratáról az Arbeit mach frei táblát.
Tulképp utaztatnak is a közmunkáért, hirtelen elfelejtettem, hogy nem mindenki debreceniként fogja a stadiont építeni.

Ahoj szép új/régi világ!
@Rodeo36:
Abszolút tudományos a megoldás. Beigazolódott, hogy háromnál több dimenzióban élünk. Egyesek ezt nem képesek észlelni (mi), ezek az egyedek a forszírozott evolúció következtében kihalnak. Ők felül emelkedvén a negyedik dimenzióba, nagy-nagy fényességeket látnak, csillogó győzelmeket, átgondolt stratégiát fénylő szemeket és marcipán fajanszokat. Irigylésre méltóak. (Habár, LSD-vel ez az képesség művi úton is elérhető.)
@elmeherceg: Totál igazad van!A hatalom NEM A DOLGOZÓ NÉPÉ,hanem az élcsoporté.
Mindig is az volt a bajuk,hogy kimaradtak a privatizációból,muszáj nekik lopni!-ezt mondják fidesznyik ismerőseink.
Mielőtt bukna a FIDESZ ZRT,ténylegesen magántulajdonba fognak kerülni a cégek, lehet,még előbb is.Pl. a MOL.
Nekünk az tisztább helyzet lenne,mint ez az állami maszatos,talán a magántulajdon szentsége,mint minden jogállam alapja is visszakerülne az alkotmányba.
Olyat is hallottam,hogy nagyobb cégek tulajdonosainak az állam tesz egy ELLENÁLLHATATLAN ajánlatot:ha nem a válasz,jön az APEH,majd utána egy újabb,most már olcsóbb ELLENÁLLHATATLAN AJÁNLAT.Oszt jó napot!
@Qeatzkoatl: és ki kérdezi meg tőlük: elesté'?
@xylu: Lófejek már a mélyhűtőkükben várakoznak, mint a meggyőzés végső eszközei?
@Rodeo36: az ucsót, haladva a korral, átalakították pornóadóvá, a többit amit le sem írtál, már félig meddig betörvényesítették
@xylu: confiscacius vagabundus "tutto bene"
carcellacius decapitatus...punto!
Ezek még a nagy londoni vonatrablóknál is hamarabb buktak le... Marha hamar, dicsőség Pintérnek. www.borsonline.hu/news.php?befujta-tarsa-a-milliarddal-menekulo-penzszallitot-&op&hid=50262
@Cirbi: per ius proper tutti é nostri?
@a szív fészkei:

A díj ugyanaz, de nem én spórolok, hanem Rodeo nagylelkűségének köszönhetitek :-)
@a szív fészkei: mon'tam én mindíg nincs már betyárbecsület sem
@a szív fészkei: Kertész Ákos mintha erről is írta vó'na, hogy: piha!
én nem szarok be az újcucilizmustul. egyrészt, mer a rénjeim jól tejelnek, a mikulás rendesen fizeti a lízing díjat. másrészt, ezek aszt is garantáltan el fogják baszni.

gugyerák lajos, két "s" "y"-nal. (leginkább az "y" kétes.
Helló, helló.... Elvittek benneteket???
Hazaérek, erre sehol ....
:))
Nem hiszel nekem Fabius, ezek semmit nem fogtak fel a világ működéséből. Annyit tudnak, pénz kell, pénz kell, adjatok pénzt!
@Boli: nebikusHagyjad őket, éppen szájkosarat vadásznak rájuk lehet, mert túl nagy csönd lett :D
itthon meg az index??? mi a fsz van a bix-el?

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, support@magex.hu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.9 (Debian) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8g Server at index.hu Port 80
Ha azt mondom, hogy szerencsétlenkedés, akkor finom voltam...

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/07/eutdij/

... mert szerintem sima balfaszság és lopás előkészítése!
Éljen a Párt - no de közpénzen??
Az volt már, hogy a pénzért örömködő édesanyukájukat?
@Cirbi:
Ne'má, hogy bedöntötte valaki az Apache szervert...
Pártfeladat volt ettárséknál?
Jópízért... Bármit... Én is bevállalom, de sokba kerül, nagyon! :)
Bakker csak nem elkezdett valaki számolni, és még infót is adott ki, mi történt???

2011. december 7., szerda 16:42 Papp Zsolt
Itt a NGM prognózis: brutál hiány jön decemberben
Az államháztartás hiánya a magányugdíjpénzeknek köszönhetően novemberben 1247,9 milliárd forintra csökkent – közölte az NGM . A tárca az év végére 1517,1 milliárdos hiányt jósol – vagyis decemberben 269 milliárddal nőne a deficit – ami példátlan lenne

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_ngm_prognozis_brutal_hiany_jon_decemberben.504210.html
vitya figyelnek:

Szponzorált cikkA magyarok körmére is jobban ránézne Merkel és SarkozySzigorúbb költségvetési fegyelmet és a gazdaságpolitikák széleskörű harmonizációját javasolja az eurózóna országainak, de ha lehetséges az egész Európai Uniónak Angela Merkel német kancellár és Nicolas...
Tovább a cikkhez... hirdetés

A magyarok körmére is jobban ránézne Merkel és Sarkozy
2011. december 7. | 18:41

Szigorúbb költségvetési fegyelmet és a gazdaságpolitikák széleskörű harmonizációját javasolja az eurózóna országainak, de ha lehetséges az egész Európai Uniónak Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök - írja az MTI.

www.portfolio.hu/gazdasag/a_magyarok_kormere_is_jobban_ranezne_merkel_es_sarkozy.159630.html
@Cirbi:

Nem csak az index, nekem a bloghu is szarakodott egész nap.
@gyilkos fűegér:
"Rolls-Royce konszernt, hogy megvalósíthassa régi álmát, az unortodox Hello-Kitty Phantomot a szőrkormánnyal"

Ez valami gyönyörű:))))
@Boli: du a blog döglődött, most meg néha az index, vagy van valami, vagy készül :)
@orica:
Dögök vagytok, mert vizuális típus vagyok... Ennél dúúúúrvább már csak a Matolcsy féle unortodox gazdaságpolitika... :))
@Boli:

Hülyék ezek bazmeg. Ezzel hazavágják az egyetlen olyan sápot is amit a magamfajta vidéki még ha nem is örömmel, de jó szájízzel fizetett. Mert az fasza, hogy ideért az autópálya, sokkal elérhetőbb az ország többi része, mondjuk egy Pécs - Miskolc távolság menetideje 2 órával rövidült. Ezért simán ér annyit, hogy megvegyem a 4 napost ha menni kell. Na de éves kötelező matrica, vagy minimum havi közel 5 rugóért? Hát az anyjukat bazmeg, állami sms szolgáltatóval különösen!
ez a fsz, még mindig terel, mellédumál, szédit, meddig még???

Orbán Viktor kérdésre válaszolva kifejtette: ebben a pillanatban a közös költségvetésre vonatkozó szabályok nem érintik Magyarországot, hiszen azok az eurózóna tagállamaira vonatkoznának. "Bennünket annyiban érint, hogy később, amikor majd csatlakozunk az euróhoz, akkor már ránk is vonatkoznak ezek a szabályok. De a magyar gazdaság mostani állapotát tekintve nem várható, hogy ez a következő néhány év problémája lesz. Ez legközelebb 2018 és 2020 között kerül majd az akkori parlament asztalára" - mondta.
@Cirbi:
Kinek van erre du. ideje?
Én DÓGOZOK, hogy még több pénzt tudjak befizetni Pártunk és Államunk legnagyobb dicsőségére! Ja, meg a ........ ..... .. és az ..... .... ........ ..
@néma bárány:
Most komolyan! A pofátlan pénzlenyúlás neve csak az lesz, hogy orbanizálnak...
Ezek, ráadásul, teli torokkal orbanizálnak!
Éljen a Magyar Narancskommunista Párt! Csak a fityisz!
@néma bárány: @Cirbi: @Fabius:
Ha ismertétek bocsi, lehet, hogy csak nekem új...
"A Fidesz Hit Gyülekezetének 21 pontja.

1. Amikor Orbán Viktor megszületett, egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról.

2. Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja ki a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog.

3. Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.

4. Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért ő is rá szavazott.

5. Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!

6. Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.

7. 5 gyerekéből hármat maga Orbán Viktor szült.

8. Orbán Viktor a felcsúti pályán egyszer leszúrt egy szögletzászlót, és amikor kihúzták, nagy sugárban tört fel a tej, a méz és a kánaán.

9. Orbán Viktor egyszer mosolyt fakasztott Áder Jánosból.

10. Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen. Igaz, hogy előre küldi Kósát és Szijjártót.

11. Orbán Viktor soha nem néz kérdőn, csak felkiáltón.

12. Orbán Viktor 2 000 000 magyar szót ismer fejből, de ennél jóval többet használ.

13. Orbán Viktor egyszer szembe találta magát egy vérengző kárpáthegyi jetivel, Állítólag két napig folyamatosan küzdöttek, mire Viktornak sikerült betörnie a fenevadat. A jeti később Kövér László néven vált ismertté.

14. Ha valami nem sikerül elsőre 2/3-dal, akkor te nem vagy Viktor.

15. OV-nak nincs órája, mert ő mondja meg mennyi az idő!

16. Orbán Viktor nem épít hidat. Orbán Viktor egyesíti a két oldalt!

17. OV nem kap napszúrást, viszont a nap rosszul lesz, ha sokáig nézi.

18. Az emberek csak agyuk 10%-át használják. A maradék 90%-ot Orbán Viktor használja helyettünk!

19. Orbán Viktor nem csupán vallásos.
Ő maga a vallás!

20. Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!

21. Isten magára hagyta Magyarországot.
Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!"

Na....
@Cirbi:

Én szóltam, hogy ki fogunk maradni. Merkel és Sárközy nem "javasol", hanem ultimátumot adott. Márciusig nyilatkozni kell a tagállamoknak, megszoknak vagy megszöknek. Nos akkor vagy lemond a kormány, vagy megyünk a futottak még kategóriába.
@Husz_János_Puszita:
De nem ám! Majd megmagyarázzák az egybites narancsdroidoknak, hogy mi olyan jók vagyunk, hogy nem tudták a MI követelményeinket azok teljesíteni, ezért ŐK MARADTAK KI belőlünk! Aha...
Éljen a Párt!
A gerinctelen seggnyalók világa tündököl, sosem volt még ilyen jó!
"Bár a BKV a csőd szélén tántorog, dolgozóinak juttatásait megnyirbálták, és januárra jósolt bukásával magával ránthatja a 4-es metró beruházást és a fővárost egyaránt, a Fővárosi Önkormányzat munkáját igazgató vezetők között decemberben 54 millió forintot osztottak szét - számol be a Blikk.
Ebből az összegből az öt főpolgármester-helyettes: György István, Csomós Miklós, Bagdy Gábor, Szentes Tamás és Hutiray Gyula; Sárádi Kálmánné főjegyző, valamint a főosztályvezetők és az osztályvezetők részesültek - közölte a Blikk kérdésére a Városháza sajtóosztálya. Tarlós István főpolgármester ugyanakkor nem kapott jutalmat.
"Mivel a szóban forgó összeg jutalom, nem pedig prémium, tehát nem kellett célfeladatot teljesíteni ahhoz, hogy valaki megkapja" - mondta el Szűcs Somlyó Mária, a Városháza kommunikációs igazgatója. "A szétosztott 54 millió forint a bérmaradványból tevődik össze, amit átcsoportosítani nem lehet. Ezt a dolgozóknak kell kifizetni, nem lehet például hajléktalanszállóra költeni" - tette hozzá."
hvg.hu/itthon/20111207_varoshaza_jutalmak
Megható,... de tényleg... még a végén kiderül, hogy durva kényszer volt!
Húbazz, ezt a diszlexiás-diszgráfiást minden komunikációs eszköztől el kell tiltani, többet árt mondataival, szavaival, mint a mongol hordák teljes csapatai

Az alkotmányról is blogolt Schmitt a CNBC-n
"Az uniónak szüksége van a dinamizmusunkra" - írja Schmitt Pál a CNBC blogjának vendégszerzőjeként.

www.origo.hu/nagyvilag/20111207-a-cnbcn-blogolt-schmitt-pal.html
”Orbán Viktor csak a magasságához
képest alacsony.”

Neki ahhoz is sámli kell, hogy a sliccemet állva felérje :-D
@Cirbi:
Nélkülünk hol is lennének... Evégre mi vagyunk a MOTOR! A hülyeség motorja...
@Cirbi: Az a verzió szám, Te.:)
@Cirbi: Az eredeti még csak a v.:2.3-nál tart.
@Qeatzkoatl: Na jó van ám!!! Nem ismerem, de milyen verziók? Le vagyok maradva... Felénk se újság, se tévé, se internet... Hetente egyszer jár a postagalamb...
Az eredeti államosítás poszthoz, hogy miért van szüksége Orbánnak Malévre, Malra, Molra, Rábára, Mfb-re, Mvm-re és a már meglevő monopol helyzetben lévő állami vállalatokra az a válasz, hogy azt hiszi, hogy az általuk előállított terméket vagy szolgáltatást ő olyan áron adja majd, amilyenen akarja.
@Qeatzkoatl:
Mintha már hallottam volna róluk... HCs.
Én postagalambbal kaptam a HIT gyülisek listáját.
@Boli: Flambirozva volt? (Nem a lista.)
@Qeatzkoatl:
"Kívül is megsózzuk, borsozzuk, majorannázzuk a galambot, utána füstölt szalonnaszelettel körbetekerjük, alufóliába becsomagoljuk és így sütjük meg"... No, csak, hogy a sült galamb hogyan repül be...
@Qeatzkoatl:
Kívül is megsózzuk, borsozzuk, majorannázzuk a galambot, utána füstölt szalonnaszelettel körbetekerjük, alufóliába becsomagoljuk és így sütjük meg... A sült galamb hogyan is repül... :)
Dögüljön meg a blogmoci.. is! :(
Most nézem az ATV műsorát,Lengyel Lászlót hallgatva,szép jövő elé nézünk ...Alszik ez a nép.. www.youtube.com/watch?v=msUIrKL-Xlc
@vörös meteor:
Ja, Kumin meg úgy hazudik és beszél mellé, mintha fizetnék... KAMUGÉP a csóka... Vetít.
@Boli:

Kumin szánalmas: van otthon borotválkozó tükre?
@vörös meteor:
Nem szoktam nézni (bevallom őszintén...), de Lengyel miatt gyorsan rámentem az online adásra, az egy órás csúszásban van, úgyhogy ott most kezdődött...
Höhöh, véletlen egy másikba tettem, de ide akartam:

Csak szólok, hogy a jövő itt van feketén-fehéren:

www.origo.hu/uzletinegyed/20111207-magyarorszagot-nevezte-szlovakianak-az-eurozonat-bemutato-terkepen-a-new-yorki.html

:-))))
@Boli: Jancsika óvónénije kérdezgeti a gyerekeket:
- Mi az apukátok foglalkozása?
- Asztalos, vízvezeték szerelő, tűzoltó, orvos - az összes szokásos válasz elhangzik.

Jancsika kivételesen csöndben ücsörög, de őt is megkérdezi az óvó néni:
- Hát a te apád mivel foglalkozik?
- Az apukám egzotikus táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját és buzik előtt táncol, és néha, amikor igazán jó ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és kielégíti őket.
Az óvónő elkapja Jancsikát és a folyosóra viszi:
- Apukád komolyan ebből tartja el a családot?
- Á, nem, igazából szakállamtitkár a Orbán-kormányban, de ezt olyan kínos lett volna elmondanom itt mindenki előtt...
@Boli: kumin? az micsoda? babérlevél ecetben? vagy milyen ző'dség?
@Rodeo36:
Hát ha Kumin is inkább táncoslányka lenne egy buzibárban, akkor valamivel hitelesebbnek is tűnne, mint ezzel a harmatgyenge dumával, amit ott most lenyom. Annyira hiteltelen a faszi, hogy egyszerűen kiábrándító. A nyelve nagyon mélyen van beszorulva valahová...
@Rodeo36:
Kb... zőccség...
No meg vagy tényleg tök hülye, vagy adja az értetlent - de ÁTLÁTSZÓ, mint a medúza! Egyébként nagyon csiga a csóka...
Két megszívlelendő tanács Orbán Viktornak és Kusza Szemnek, soXeretettel:

1: - Visszatérve az IMF-megállapodásra, ön szerint miért jutottunk el újból oda, hogy segítségre szorulunk? Ki hibázott, mi volt a legnagyobb probléma?

A legnagyobb probléma az, hogy Magyarországnak nincs hiteles gazdaságpolitikája. Ezt a gazdaságpolitikát az égvilágon senki sem érti. Ha nem érti, akkor nem veszi meg a kötvényét. A londoni Rothschild-ház alapítója, Nathan Rothschild mondta a 19. század legelején, hogy amit én nem értek, abba nem fektetek be. Ez azóta szállóige lett a banknál.

2: - Most is elképzelhetőnek tartja, hogy szakértői kormány alakuljon Magyarországon?

Könnyen lehet. Úgy látom, hogy az IMF-fel való tárgyalás a kormány utolsó esélye arra, hogy egy hiteles programot összeállítson. Ha ez nem megy neki, akkor a kötvénypiacok ezt a kormányt el fogják söpörni.

Jó reggelt a valóságban srácok.
@Cirbi: namost komolyan és csakis egymás között, mi lehetne más mint brutál hiány? a kormány és a jaffások a parlamentben ellopják a befizetett adók 80%-át, elszámolás nélkül, az országban senki sem dolgozik haszonra, azaz profit nem keletkezik, akinek van az kiviszi nyom nélkül, viszont költenek és ez a tartozást növeli ez olyan mint amikor egy család 12 tagjából senki sem dolgozik, de mindenki eszik és lakik meg közlekedik és vendégül látnak naponta 3x még 12 barátot ugyanarra mit ők fogyasztanak mennyi idő alatt mennek tönkre ha nincs tartalékuk és hitelt meg csak uzsora kamatra 10% kamatos kamatra kapnak?

seperc ez a matolcsynéférjének legújabb terve 170 oldalon
@Fabius:
Viktor akkor is maradni akar.
Szóval a TEK belső csapatát kell akkor a kötvénypiacoknak majd szólítani... különben Viktor akkor is maradni akar... ne má', hogy a babaruhát odaadja... Pedig olyan dicsőséges... már most pedzegetik elvakultak, hogy csak 1-2 év kéne és ez lenne a kánaán, mert hát a Viktor aztán tutti, de tutira megakadályozzák majd azok a gaz imprilsta, kapitalista, nyuszipista körök... A Nagy Sárga Ház azért ott figyel, rendesen. Evégre a komcsik nem vesztek el, csak lapítanak, mint nagy barna a fűben.
@Boli:

Berlusconi társadalmilag és anyagilag is sokkal jobban be volt ágyazva az olasz társadalomba, és őt sem tudták megvédeni a carabinierik. Leginkább, mert nem támadta meg senki. Önként mondott le, ahogy önként mondott le Gyurcsány is.

Az ilyen helyzetekben a TEK a Felcsútig vezető utat tudja hermetikusan lezárni a mielőbbi emigrálás megkönnyítésére. :-)
@Fabius:
Nem tudom láttad-e Lengyelt a műsorban, de nagyon ott volt amit mondott és Kumin hülyeségeit, mellébeszéléseit javítgatta rendesen.
Olyan jövőképet és kormányzati impotenciát festett fel, hogy ha csak a fele jön be, akkor nagyon-nagyon csúnya szopás lesz még itt, olyan, amilyent a droidok a legrozsdásabb rémálmukban sem tudnak elképzelni!
A legelemibb alapkövetelményeket és terveket nem készítették, nem készítik el ezek a barmok és olyan felkészületlenek mindenre, hogy végül is nem csoda, hogy állandóan kifelé mutogatnak, hisz ennyire hülyét nem feltételeznél ilyen pozíciókban. Ráadásul a külföld előtt folyamatosan lejáratják magukat, hisz ott nem lehet mellédumálni, hanem várják, hogy akkor talán teríteni kéne, ezeknek meg csak egy narancsosló.asz van a kezükben, nem kártyalap. Amivel persze meg lehet próbálni csapkodni az asztalt, de nem fog eredményre vezetni... Komolyan, néha felmerült régebben bennem, hogy taktikáznak csak...
DE NEM, EZEK TÉNYLEG ENNYIRE HÜLYÉK ÉS IMPOTENSEK! :(
@Fabius:
Valahol máshol kéne az a hermetikus lezárás... :)
Na húztam alukába, mert holnap valakinek meg kell termelni a Viktorka által elbaszarintható harcos adóforintokat, a Párt legnagyobb örömére...
Bekap6ják az ettársak! Még a paciét is...
@Boli:

Nem láttam a műsort, de nem is kell ehhez a megfejtéshez Lengyel Lászlónak lenni. Hiszen napról napra ezt vesézzük ki itt mindannyian.

Olyat mondjon Lengyel amit nem tudunk. :-)

Kumin a politikai elemzők karikatúrája, a tartalékos Giró-Szász. Vicc az ember, röhej amit ír vagy mond. Igazán érdekelne miért költözött el a bloghuról, na meg az is, miért nem erőlteti a közéleti blogolást mostanában. Valami azt súgja, ami engem itt tart - a közösség, a viták, kommentek - az őt elüldözte innen :-))
@Boli: No ha már pénzért örömködést, mint húzóágazatot említetted: loptam a FB-ról, de aranyos.
"Gyerekektől kérdezték mi a kurva szó jelentése. (szülők beleegyezésével történt)

Zsófi, 6 éves.
A kurva? Az egy csúnya szó amit apu mond amikor nem megy a számítógépe.

Peti, 7 éves
A kurva az egy olyan néni aki olyan bácsikkal alszik, akik nem tudnak egyedül elaludni mert félnek a sötétben.

Eszti, 8 éves
A kurva az az, aki nem tud rendesen parkolni, apu szerint.

Bécike 7 éves
A kurva az a fradi mert apa mindig azt mondja hogy kurva fradi kurva fradi bár nem tudom hogy mi az a fradi de biztos az is nagyon csúnya szó.

Csilla, 6 éves
Apa szokta mondani mikor nézem a barbis mesét, hogy már megint ez a rózsaszín kurva vernyákol a tévében és én ilyenkor mindig sírok és anyu megvigasztal és azt mondja, hogy a barbi nem is kurva viszont apu egy köcsög. A köcsög az pedig az a váza amibe anyu virágot kap de nem tudom miért mondja ezt apának hiszen apa nem is váza.

Botond, 7 éves
A kurva az az, aki nagyon ki van festve és nincs pénze ruhára, ezért áll az út szélén és kéreget az autósoktól pénzt ruhára.

Petra, 6 éves
A kurva az egy olyan néni, aki csak este dolgozik, mert akkor jönnek haza fáradtan az apukák és ő beszélget velük. én is szeretnék majd kurva lenni. (itt anyuka hanyatt esett...)

Dénes, 4 éves.
A kurva az a szomszéd kutyus, mert hajnalban ugat és apa mérges lesz ilyenkor és azt mondja hogy megöli a kurva kutyát, szerintem a kurva az egy kutya fajta mint például a kuvasz, csak hangosabb.

Brigi, 7 éves
A kurva az az aki pénzért szexel, ezt onnan tudom, hogy megkérdeztem aput. De nem tudom mi az a szexelni, mert azt már nem magyarázta el.

Viola, 5 éves:
A kurva az a nagynéném mert anyáék mindig azt mondják, hogy már megint jön kölcsönkérni az a kurva és akkor megjön a nagynéném. (szülő gyereket tékából kirángat, saller repül...)

Zolika, 6 éves
A kurva az olyan néni, aki letolja a bugyiját és megmutatja a punciját, aztán elszalad."
@Fabius: Magyarországnak csak hiteles gazdaságpolitikája van kérlek szépen. Devizahiteles meg mingyá IMF-hiteles.

Ja, szóval másodlagos frissességű varánusz-díjért szállunk síkra. Kösz Rodeo!! Mi anno a Cartman című nickkel már aprólékosan elrendeztük a holtversenyben megnyerendő varánusz gyerek életét - fél év nála, félév nála, de ő állítólag több zsebpénzzel rongálná az idő alatt...
@Boli: Hát Ádert mosolyra fakasztani, na azt az egyet nem hiszem el!!! A többi smafu.
@a szív fészkei: imádom az ártatlan kölkeket, a petra mindnt ver, kibaszta a bitosítékaimat, mindet :-)))
@a szív fészkei:

dajcstomi szerint pofátlanul mézes mázosan aggódnak. Már a faszozás se megy üzemszerűen. Bárány ma nem küldte el a picsába, fegyelmi! :-D

http://twitter.com/#!/dajcstomi
@a szív fészkei:

A kis varánusz azóta kamasz, csupa hiszti és mindent jobban tudás :-D
@Fabius: Majd megoldja okosba` a hiradó, hogy kell rendre utasítani az izgágogó amerikánereket! vastagbor.blog.hu/2011/12/07/csokosoknak_ingyenreklam?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_08&utm_campaign=index

Most egyelőre csak Kun Béla unokáját:[..]"A Kun család tagjai Nánikával együtt Bolognába kerültek. Itt született meg fiúgyermekük Kun Miklós Tibor 1920-ban, akinek a fia, vagyis Kun Béla unokája azonban messze esett fájától. A mai antikommunista és szovjetellenes médiaadások ünnepelt sztárja." és feleségét, gereben Ágnes történészt ajnározzák, ahogy a vastagbőr is megírta.

innen: www.aszabadsag.hu/cikkek/2008/11/mozgalom.html
@Rodeo36: Anyukájáét is. :-DDD De a többi is jóóó.
@Fabius: Na, akkor nem is hajtok rá annyira. Bár van villanyírógépem, tudnék makarenkóian nevelni, ha muszáj.:-))
lesz új poszt vagy még sokat kell várni? ;)
akkor lehet még is maradok... a belvárosban az Akácfa utcában egy jót hányni... azér ez sehol nincs ez a fíling...

na meg a Túró Rudolf... na meg még az ...

kepviselofunky.blog.hu/2011/12/07/utcai_hanyassal_tartana_itthon_a_fiatalokat_a_kormany?
@a szív fészkei:

Kun Miklós Zugló és Papcsák Fecó házi előadója, közpénzen, hogy máshogy, nem kell őket bemutatni sajnos.
Ennyi jó új téma van: velemenyvezer.blog.hu/2011/12/07/igy_foglalja_el_a_fidesz_mar_az_birosagokat_is

www.origo.hu/itthon/20111207-blikk-millios-jutalmak-a-fovarosi-onkormanyzat-vezetoinek.html (nem adhatták volna pl. télen hajléktalanellátásra - kénytelenek magukra költeni, óh, irgalom atyja ne hagyj el, de szar élet!!)
@messi-asz:

Az IKSZ túró rudival és pörkölttel csalna haza, a KDNP meg hányással tartana itthon.

Ilyenek a felnőttek.
@Fabius: Ez a te szűkebb pátriárkád (Bogyay Katalin hajdani aranyköpete) nagyon élen jár figurákban és stílusban. Én nem vagyok ott annyira ismerős de így olvasva ritka genyagézák kapnak ott hatalmat és rangot.

Nincs elegetek? (Ötker Tonyó házastársi cívódását már feltettem, legalább nem unatkoznak a Belben a népek. Cecília asszonyság ráver Jászai Marira: érik a tér átnevezés...)
@Fabius: viszont mi köze az autópálya fenntartóknak az euróhoz? már ők is szlovákiában/auzstriában tankolnak?

"január elsejével az euró/forint árfolyam változásához igazodva átlagosan 7,5 %-kal emelkedik az autópálya e-matricák díja@
@a szív fészkei:

De, kurvára elegünk van. Ezek itt megkajálták Papcsák Pártökle Feri elszámoltatós dumáját, ami ugye már nem lesz szerinte sem, így a csalódás egyre nagyobb. Ez a kerület zavart már el Fideszes polgit, nem ússza meg ő sem.
@messi-asz:

Kifogás ez csak, kell a pénz az útalapba.
@a Fabius: Nekem is volt jó régen egy gumivaránuszom! Tényleg. Valamelyik kutyám magáévá tette - alkatrészeire szétrágva - már sajnálom, többen érdemelnék. Én nem a dicsőség táblára tettem volna, hanem a legmocskolódobnak - bár ezt nemigen kellene díjazni. Végig megyek, s visszatérek.

Ma megint sok mindent olvastam s megin,s megint elment kedvem még az életemről is. Majd átmegyek a másik profilodra.
@messi-asz: Miért nem mész le az Akácos-udvarba, ha még van? Egy jó kis - tudj meg többet a vakok világáról - előadásra? Ja már nincs, nem tudom, pár éve még volt. Ott figyelni kellett szem használata nélkül. Remek volt. Annyi fiatal volt, hogy én szinte szégyelltem magam, hogy majd 30 voltam anyukaként. Remek fiatal lányok-fiúk voltak. S remek előadások. Képzeld el, hogy tök sötétben pld. afrikai néptáncokat tanulsz - legalább két napig izomlázam volt. Más: megfogva egy hosszú kötelet, zenét hallgatva, megkóstolva az aszalt almát-körtét... s egymást követve, segítve végigmenni mindenféle akadályokon.... Szerintem én már akkor korelnök voltam a majd 40 évemmel. ... nagyon jó kezdeményezés volt... Fogalmam sincs mi lett. Régen nem voltam arra.
@anyósnyelv: ja szültem,majdnem 30, ott viszont majdnem 40. Nem kevertem,csak rosszul írtam.
@anyósnyelv:

Most a Népligetben van a Láthatatlan kiállítás, ráadásul karácsonyra egyet fizet kettőt kap jegyakció van:

www.lathatatlan.hu/karacsonyi-akcio/
@a szív fészkei: Azért gondolom felfogtad mekkora földmunkával, kővel, s mozgatással jár: nehogy Papus éhen koppanjon.
@Fabius: A jóhiszemüen mondom, a blogmotor bepöccent erre a topikra: justitia_belep_a_fideszbe

itt még tudok kommentet írni, megnézem hogy meddig :D
Tsányibácsit kárpótólni kell:

Kampány indul a SZÉP kártyáért
2011. december 8. | 07:48

A SZÉP (Széchenyi pihenő) kártyát 350 millió forintos kampánnyal kívánja népszerűsíteni a gazdasági tárca, írja Napi Gazdaság.

www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/kampany_indul_a_szep_kartyaert.159639.html
@Fabius: A kezdőoldalon is csak a Marx topik van, na többet nem próbálkozom, bocsi ha már ez is sok volt :D
@Kőmíves Kelemen: Nokiát nem bántani, nekem is 6310-esem volt, amíg el nem lopták, ezért bocsánatot kértem a 6210-től, és azóta is azt használom. Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk túlélni a serdülőkort. :-)
@anyósnyelv: Persze, hogy temetné be őket as bányájuk összes köve és énekeljen felettük táncolva a bányászbéka!
Ha nem lehet kikapcsolni, nem is fizetnek
a közműszolgáltatásokért
Növekszik a szolgáltatók adóslistáin szereplő önkormányzati társaságok száma.

-----------------------------------
éljen a kárpátok géniuszának örök szelleme, igen megcsinálják, igen képesek rá, kifizetni vagy az áramszüneteket elviselni, persze nem ők fogják, de a harcot megnyerhetik, de nem lesz kinek rajtuk kívül...
@Cirbi: Én az áramszolgáltatók helyében nem is kapcsolnám ki, hanem - ugyan nem tudom, megoldható-e - úgy adnám az áramot, hogy folyamatosan villogjon a lámpa, ki-bekapcsoljon a számítógép, a nyomtató.
Bakker,EZEK azt is elérték, hogy kénytelen legyek ilyen matáv, főgáz és egyéb rohadékoknak szurkolni, ami ezért nem kis dolog!
@kisa: jó ötlet, csak az az érzésem, hogy ez nem csak náluk lesz így, hanem mindenkinél, csak a romániai 80-as évekre kell gondolni...
Cukiság amit a blogmotor csinál :-D

Két egymás melletti lapon van megnyitva ez és a mai poszt, ezen én látom a skizó bannerjét, a másikon nem, ennél vannak hozzászólások, a másiknál nincsenek.
@Fabius: Már csak ez jön be. Mindenki szereti Marx bácsit, míg azt a kardos, szemkendős Justícia nevű menyecskét kevésbé, na.
Ez a J-s posztnál látható "nincsenek hozzászólások" felirat valakinek a wishful thinkingje?

Ki az a valaki? Varánuszdíjas kérdés.
@a szív fészkei: inkább költői, ugye nem kell válaszolnom rá? ;)

Nincsenek hozzászólások.
@kisa: A vízművek is úgy ad az adósainak vizet, hogy igencsak leszűkíti a kapacitást, tehát nagyon kell kapkodniuk a fürdésnél, egyebeknél.

De mondjuk a csap ettől nem megy szarrá azért. Egy gépet meg nem erre a csikicsukira terveztek.

Igen, Erdélyben anno nem volt fényszennyezés, lehetett gyönyörködi a fagyos téli éj csillagaiban. Szép is az kékre fagyva, éhesen. Kárpátok Cipésze után jött a Mátra Jogásza. Na osszuk be ezt az élményt! Dáko-román elmélet ideplántálva magyar selyemút banánnal - történelem nálunk is dettó bruttó megerőszakolva.

Most már csak azt kéne tudni, Lévai Anikónak hány cipője van, felzárkózott-e a Kárpátok Vegyészéhez ebben is?

Szép példaképet követ Orvbán, grat neki. Megtaláltak legalább egy csontvázat a nagy keresésében!
@Cirbi: De Orvbánnak hozsannázók se. Nos, amíg nem telik rájuk vagy nem terelik össze őket kötelékben támadni, nem is lesznek hozzászólások?
Ezt olvasva, meg ismerve a fijúk szrkavarását, erősödik a gyanúm ez a bejelentés csak PR lesz, az ellenség megtévesztésére

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/08/fellegi/
jó ez a blog.hu, mert más oldalain is döglődik a komment listázása, most pölö a lista meg jelenik, csak a komment ablak nem jön be....

de ez a kisebbik gond, a nagyobb az ez, és ezt egy jobb karbantartással sem lehet megoldani....

Tovább drágult az adósság finanszírozása
A 12 hónapos kincstárjegyből a tervezettnél kevesebbet sikerült eladni, a hozama kétéves csúcson.
@a szív fészkei:

Szerintem ez a kurvás kérdőív FAKE, de kurva nagyot röhögtem rajta! :DDD
@gyilkos fűegér: Lényeg, hogy röhögtél - ezekben a vészterhes időkben az is nagy kincs! Mondhatnának ilyet is, ez a lényeg.

Mint a ChT őrs tagjának, küldtem neked képeket a másikra - ami most, hogy megjöttek kara kánék, tökjól és simán működik, addig, meg csak haldoklott - , szóval az úttörőmozgalom lényege, hogy odaadóan ápoljátok a névadó kultuszát! (én anno-anno Kr. e 1500-ban a Mackó őrs vezetője voltam. És azóta is imádom a macikat.)
@gyilkos fűegér: www.superiorpics.com/charlize_theron/ Ne kelljen végigkurkásznod, valami jzs nickne adottnál van ez, aki elcsudálkozott, hogy Handó Tünde nem egy tünde... Akkor kérdeztem, miért Szájerhez - Fideszhez függetlenül, ami nehezen megy - ChT-t gondolná kompatilibilsnek külcsín szempontjából?
@a szív fészkei:

Oh Yeah! ♥ ♥ ♥ I love you Charlize!

Charlize-nak küldöm:
www.youtube.com/watch?v=yILTa34FYR8
Meg mindenkinek, aki szereti.

Ami Szájer b. nejét illeti, majdnem beírtam valamit, de annyira azért mégsem vagyok szemét, de annyira azért igen, hogy beírjam, hogy majdnem beírtam valamit... :)
eszem megáll, ide tudok írni a másikra neg nem, minő cenzúrára képes ez a menő blogmotor :D
akkor boldogítom azt aki itt van, ezen besírtam, van ennél még lejebb?

Az unortodoxia betört a szelektív hulladékgyűjtésbe!
akiraly
2011. december 8., csütörtök 16:43 | Email Radikálisan magyaros észjárásról tett tanúbizonyságot az Esztergomi Köztisztasági Kft. A cég meghallotta a kormány szavát, miszerint a válságból a munka a kivezető út, így bravúros húzással és még annál is bravúrosabb indoklással bevezette a deszelektív hulladékgyűjtést a városban.

index.hu/belfold/2011/12/08/az_unortodoxia_betort_a_szelektiv_hulladekgyujtesbe/
@Cirbi:

Aztabüdöskurvaélet! :DDD
@gyilkos fűegér: \o/ egy élő ember itt is, a másikon látom ám, hogy kurkászkán felkavarta a csapatot :) ő is egy unortodox gondolkodó...
süti beállítások módosítása