Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.27. 05:56 Fabius

Gyurcsány vs Orbán

Címkék: gyurcsány ferenc választási törvény dkp

Üzent nekünk ez a mi Ferink, mert neki csudálatos sugallata támadt. Én szeretem az ilyen Nagy Ráébredéseket, úgyhogy annyit megér a dolog, hogy foglalkozzunk ma egy kicsit ezzel. Gyurcsány gondolom álmot látott, megvilágosodott, és tálcán kínálja A Megoldást: közösítsük ki Viktort. Mert megérdemli.

Zárjuk ki a homokozóból, fordítsunk neki hátat, tegyünk úgy, mintha nem létezne, és éppen nem kénye kedve szerint irányítaná az országot. Mert, ha nem játszunk a szabályai szerint, akkor leszünk keménytökű faszagyerekek, demokraták, és ő meg ettől egyszeriben huss, nem is lesz. Ők a nagy büdösben bojkottálják a választási törvényt, mi meg bojkottáljuk magát a választást, mert az olyan demokratikus. Meg hasznos is. Jól kibabrálunk Viktorral és megmutatjuk a világnak. Mit? Hogy igen, mi tudunk ennél is hülyébbek lenni, mert Feri azt mondja.

Azt nem mondhatom, van némi homokszemcse a gyurcsányi elméletben, mert a valósághoz az áll közel, hogy beletolatott egy homokkal megpakolt Kamaz billencs. Nem tudom a nagy bojkottban olvasta-e a választási törvény szövegét - ha nem, ideje pótolni Feri - de abban az van, hogy a választás egyfordulós lesz eredményességi küszöb nélkül. Magyarul ha bojkottáljuk a választást, választókerületenként akár egy darab érvényes szavazattal mandátumot lehet nyerni. Így a bojkott különösen jó ötlet, mert amíg a gyurcsánydemokraták nem szavazunkot, nem asszisztálunkot játszanak, addig Orbánék röhögve újráznak a következő négy évre. Ha ez a cél Feri, bojkottáljatok csak bátran.

A gyakorlati marhaságon túl azért nekem egyéb bajaim is vannak ezzel. Röhejesnek tartom, ha pont a demokráciavédők érzik úgy, hogy az imádott eszme csak akkor fincsi és védendő, ha szánk íze szerint való. Pedig éppen a demokratáknak vallónak illene tiszteletben tartani olyan sarokköveket, mint a többségi akarat. Röhejesnek tartom azt is, ha egy magát Demokratikus Koalíciónak nevező szervezet vezetője buzdít arra, hogy a tagok és szimpatizánsok ne gyakorolják a demokráciát, aminek ugye pont az a lényege, hogy a választójoggal rendelkező tagok részt vesznek a közügyek eldöntésében.

A választási törvény nekem sem tetszik. Bár az egy fordulóval és a képviselők számának csökkentésével egyetértek, a választókörzetek átszabását minimum visszásnak tartom, és a jelöltállítás módját meg a kompenzáció tervezett gyakorlatát elutasítom, mégsem hiszem, hogy a bojkott lenne a megoldás. Sőt. Ha kormányt akarunk váltani, akkor a lehető legtöbb embernek kell elmennie választani. A kormányváltásra apellálók dolga lenne ilyen állatságok kitalálása helyett, hogy alternatívát igyekezzenek állítani a kormánnyal szemben. Mert az ma nincs.

Tavasszal itt a ciklus fele, a szaros biliből már a nyakunkba folyik lé, nem értem mire vártok még?


 

302 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr363414469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Ez a harc lesz a végső" - egy gazdasági szabadságharc margójára 2011.11.28. 12:23:45

Hogy pontosan milyen mértékű kárt okoz az elmúlt időszak unortodoxiája és a csatolt forradalmi retorika, az ma még a leminősítés ellenére sem sejthető. Hogy a cseszegetett bankok, befektetői körök, a folyamatos beszólásoktól, vagánykodástól f...

Trackback: A rendszer kritikája 2011.11.28. 00:54:18

Ha a képviseleti rendszer kiürül, értelmét veszti, mert a képviselet letéteményeseinek és érdekközösségének érdekein kívül senkit nem képvisel, az alternatív rendszer megszületése fájdalmas, sok szenvedéssel teli vajúdássá válhat. Főként ha a hatalmi e...

Trackback: Apolitikus ember nem létezik 2011.11.27. 18:46:24

Ha nem érdekel a politika, idióta vagy. Elmagyarázom....

Trackback: +20 A főszerepben: Gerry Mandering 2011.11.27. 14:59:33

- Elkészültetek határidőre?- Éppen mivel? Mert itt már minden azonnal kell...- Az új egyéni választókerületi rendszer megrajzolásával. - Igen. Nagy munka volt, de végeztünk. Átnéztük az összes részvételi adatot 1990-től, számítógépes programmal elemezt...

Trackback: Orbán Viktor és a Magyar Tenger kalózai 2011.11.27. 14:52:43

Visított a fűrész, sírt a Viktor, de nem volt mit tenni, a túlélés egyetlen útja volt. *** A gyorsnaszád megtépázva ringatózott a Potomac folyó öblében. Hosszú, kacskaringós út vezetett ide a Fűzfői-öböl hajdan nitrogénes szagú kikötőjéből. Itt sze...

Trackback: Piaci Finanszírozás 2011.11.27. 14:22:50

A hivatalos kommunikáció szerint, gyakorlatilag nincs szükségünk az IMF pénzére, elővigyázatossági megállapodásról, védőernyőről beszélnek.Néhány gazdasági kiadvány ráerősít erre az érzésre, a leminősítést elkerülendő cselt feltételeznek a kormány r...

Trackback: Mert nekünk Mohács kell 2011.11.27. 13:25:29

Most aztán a hitelminősítőknek nevezett tankhadosztályok elindultak, és egy kicsit átszabva a magyar gazdasági- és pénzéletet, rögtön meg is mutatták, hogy mi lesz majd a helyes irány....

Trackback: Mert nekünk Mohács kell 2011.11.27. 13:25:29

Most aztán a hitelminősítőknek nevezett tankhadosztályok elindultak, és egy kicsit átszabva a magyar gazdasági- és pénzéletet, rögtön meg is mutatták, hogy mi lesz majd a helyes irány....

Trackback: Vigyázó szemetek Esztergomra vessétek 2011.11.27. 10:56:54

Esztergom a Fidesz kísérleti területe. Itt kísérletezi ki, hogy milyen lehet az új Magyarország. Igaz egy kis porszem került a gépezetbe, mert az önkormányzati választásokon a helyi kiskirály megbukott, de láthatóan ez még jobban inspirálja a Fideszt. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Qeatzkoatl:

"Magyarul ha bojkottáljuk a választást, választókerületenként akár egy darab érvényes szavazattal mandátumot lehet nyerni."

"mégsem hiszem, hogy a bojkott lenne a megoldás. Sőt. Ha kormányt akarunk váltani, akkor a lehető legtöbb embernek kell elmennie választani."

Valószinűleg nem ugyanazt a szöveget olvassuk.
@DarthVader:

Attól tartok, neked van igazad. Nem írta le az átkötést és így a gondolatot már tényként vezeti tovább. Igazad van.
@Qeatzkoatl:

"Ugye érted? Ő a képviselőkről beszél és nem a szavazókról. "

Hm. Most megkeveredtem, mint vasorrú bába a mágneses viharban: ki az az "Ő" ? Gyurcsány? vagy Fabius? :)
@DarthVader: Gyurcsányra gondoltam, de belátom nem írtam körbe és rájöttem te hogyan olvasod. Az a lényeg, igazad van az eredeti állításodban.
@Qeatzkoatl:

Na erre inni kell! Van olyan kommentelő e hazában, aki elismeri, hogy tévedett? Az ilyet ki szokták tömni és kiállitani múzeumban, mint ritkaságot :)))

(Anno ifjabb koromban mondotta egy sebészorvos a sztorit:
Szakrendelőben rendelvén, bement hozzá egy beteg, akiről megállapitotta, hogy vakbélgyulladása van, mondta neki, hogy menjen át a szemben levő kórház sebészeti osztályára, várja meg, a szakrendelés végén átmegy, mert meg fogja operálni. Kb másfél óra múlva átment, ott ül a bácsi, aszisztencia közölte, hogy vakbélgyanúval küldték. Megvizsgálta, nem volt tünete, megkérdezte: ki volt az (a marha-gondolta) aki magát vakbélgyanúval küldte ide? Mire a beteg: a doktor úr, másfél órával ezelőtt. Azt mondta a sebész kolléga:
- Na azóta nem minősitek én beküldő kollégát még magamban sem. Mert lehet, hogy visszaüt.

Sapienti sat :)
@DarthVader:

Csak az meri felvállalni, a tévedést, vagy tudásának hiányosságait, akinek van annyi tartaléka, hogy a megkövetett a továbbiakban is tisztelje. (Kicsit fennköltnek hangzik, érzem én. De így, olyan kis kerek lett.) :)
@Panzer: Profigézák műve volt: láthatóan be is voltak a szegény "áldozatok" avatva.

Ott semmi emberhalálról szó sem lehetett. (Torgyán kijött a híradó kamerája elé csini bársonyköntösben, minden szál festett haja frissen fodrászolva és a somolygását le se küzdve kezdte lökni a szokott agyzsibbasztó rizsáját. Akinél váratlanul követnek el ilyet este az otthona ellen, az magánkívül reszketve rohan ki abban, amit épp magára kapott - nem a legelőnyösebb otthoni szerkójában konyhakész nyilatkozattal.)
Rózsadomb nem esett el. www.hirado.hu/Hirek/2011/11/27/20/Lang_Zsolt_gyozott_a_II_keruletben.aspx?source=hirkereso

Azt hittem lett koala az ellenzék két pártja között, mintha ezt hirdette volna valami fülke fala - nem az a forradalmas, más - a Mechwarton Lévai képe alatti szövegen.
Valahogy mindenki a lenyeget felejti el.
Mindenkinek a korzetek atszabasa okozza a fo problemat, es emiatt mondjak, hogy a jajjdenagyongonosz Fidesz elvette toluk a nyeres lehetoseget.
Azt senki nem vizsgalja meg, miert jobbikosok peldaul a Kelet-magyarorszagi kisetelepulesek korzetei, es miert balosok az egykori kohovarosok.
Az ellenzek, ahelyett, hogy megprobalna valos megoldast keresni a kulonbozo tarsadalmi problemakra, amik a kulonbozo teruleteken felmerulnek, inkabb hoborog, hogy a gonosz Fidesz elvette toluk azokat a korzeteket, ahol pedig eddig tuti befutok voltak, mindenfele erofeszites nelkul.
A Fidesz otletenek is ez a lenyege: konnyebb atszabni a valasztokorzeteket, mint tenylegesen megoldast keresni a problemakra, es azzal nyerni meg a valasztast, hogy mindenkinek tudunk alternativat nyujtani. De bojkottalni is konnyebb, mint megprobalni megoldast keresni azoknak a problemaira, akik eddig nem mirank szavaztak.
@a szív fészkei:

Szövegértelmezési hiátus diagnózisa volt a téma.
atv.hu/cikk/20111127_oriztek_a_langot_egett_az_lmp_javult_az_mszp?source=hirkereso

Azért a Zelempé valamit csinálhatna a honthyhannás primadonna-sértődésen túl is, nem?
Masreszt, Gyurcsany otletenek nyilvan az a lenyege, hogy az eddigi nyilvanvaloan legkisebb reszvetelu valasztas elott - ami eppen azert lesz olyan alacson reszvetelu, mert o elintezte az egyik oldalt, a masik meg onmagat - megprobalja ugy feltuntetni, mintha azok, akik nem mennek el szavazni, halgatolagosan ora szavaznanak.
Ezzel mondjuk csak noveli a reszvetelt, mert legfeljebb azt erheti el, hogy megiscsak elmenjenek szavazni azok, akiknek otole a Fidesz minden marhasaga ellenere is hanyingere van (az biztos, hogy tobb ilyen valasztopolgar van, mint amennyi tamogatoja neki).
@Qeatzkoatl: Beiratkozhatna hozzátok, mert sok mindent ő sem ért meg szövegértelmezésben.

Szelektív memóriájáról már szó se essék: FB-ról két idézet egymás alá vágva:"Soha többet ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar. (Orbán Viktor, Magyar Nemzet 1998. április 9.)

"A FIDESZ az egyetlen kormányképes erő." (Orbán Viktor , 2010)
@Qeatzkoatl:

"Kicsit fennköltnek hangzik " igen :)

"De igy, olyan kis kerek lett. " Igen :)
@Rántott máj: Akkor jógyomrúak ezek! Fidesztől nem kapnak folyamatosan öklendezést?

Hazugságdeficiten biztos nem lehet Orvbánt rajtakapni Gyurcsánnyal szemben.
@DarthVader:

"Már zuhanunk, de még nem értünk az aljára. Bár a leminősitéssel egyszer már nekiütődtünk a szakadék falának, de esünk tovább."

"Cséfalvay szerint.... ha a kormány veszélyben érzi a költségvetést, nem fog hezitálni, hogy olyan további bevételnövelő lépéseket tegyen, mint amilyenek például a most szeptemberi jövedékiadó-emelések voltak - tette hozzá az államtitkár."
@a szív fészkei:

Ez az amikor felfoszlik a a tér-idő szövete és egymástól függetlenül létezik. (Ez csak egy elmélet, de nagyon érdekes.)

A két idézet nincs ellentmondásban egymással. Az idézet és a hatalom gyakorlása között vélek némi ellentétet felfedezni.
Igyekeznek ezt korrigálni átfogó szakértelemmel, fokozott szociális érzékenységgel és a jövőgeneráció piacképes tudásának megszerzésére való törekvéssel. Ők a jövő zálogai. (jelzálogai)
@a szív fészkei: ez neked, hogy egy kis konteod is legyen DSK

media.nybooks.com/strauss.html?pagination=false

NYNY amcsi újságíró nyomoz
@Qeatzkoatl: ti végűlis miről akartok megállapodni? a törpét és bandáját leleplezte a törpe saját maga, aki ezt nem látja: vak vagy nem akarja látni ami nem ugyanaz de még pofátlan is...sok sok személyes érdek fűződik ahhoz, hogy ez a gittegylet még bizonyos ideig fennmaradjon ott ahol ma van...és a nemzetközi események azt diktálják a törpe jól taktikázik, a kutyát nem érdekli komolyan a magyar helyzet csakis annyiban, hogy bizonyos pénzügyi magánérdekeket sért...az egész országot leszarják, már 1989 óta nem a magyaroké mit érdekli őket, hogy a bérlőik mit tesznek...a körbezsarolás a jaffásoknál egyelőre műxik amíg valakit véletlenül nem tesznek a napra és akkor a vaj elönti az egész dilit

mindegy ki jön helyettük csak ezek menjenek...és soha többé abszolút többség senkinek...
@Rodeo36: Nektek @Qeatzkoatl: -lel kb. mind1 kivan hatalmon. Aki reggel, délben, este az Indexen kommentgyáros, sikeres ember nem lesz.
@a szív fészkei: miért is tiltaxik a sárkő ollan vehemensen?

www.skynews.com.au/politics/article.aspx?id=690188&vId=

van egy szerencsétlen "sexaddict" és kibaxnak vele mert a DSK egy olyan politikai vonalat képvisel ami senkinek sem a zeu-nak sem a sárkő-nek sem a sok más hiénának a pénzügyi világban de legfőképpen a zusáskának amely a világbankot sponzorálja mert a zájemef a fejére nőtt a DSK alatt és feltőkésedett most nyuszi ül a fűben ülve szundikálva a lagarde egy rongybaba pont úgy ahogy akarták a többi a lehetőség kihasználása

másnapra volt egy stratégiai találkája a merkelkével ami végleg elmaradt és hallgatnak róla mint a xar a füben...e mög azén konteóm
@a szív fészkei: Az, hogy valakinek hanyingere van Gyurcsanytol, nem jelenti azt, hogy Orbanra szavaz.
Jelenleg nagyon sokan vannak, akik mindkettotol rosszul vannak, ezert nem is mennenek el szavazni.
De ha ez a barom kitalalja, hogy aki nem megy el szavazni, az ra szavaz, akkor ezek is inkabb elmennek, es leszavaznak pl. a Jobbikra. Ha meg azok nyernek, tenyleg vege, lehet, hogy meg az orszagnak is, nem csak a gazdasaganak.
@Qeatzkoatl: nekem meglehetősen jó vízuális fantáziám van meg egyáltalán fantáziám...de segítenél ebben a téridő szövetben amint felfeslik...még csak az első csomónál tartok -:)))
"az allitolagos Molotov-koktelos tamadas akar ilyen celt is szolgalhat: erositeni az egyszeri fideszes kepviselokben a felelem-erzetet, mert a felelem osszetartja oket."

Meg olyan célt is szolgálhat, hogy a további, "fenyegető terrorizmusra" hivatkozva, különféle belügyi, szabadságkorlátozó intézkedéseket is hozhat a kormány. (Nem adok tippeket, milyeneket.)
@Rántott máj:
"Mindenkinek a korzetek atszabasa okozza a fo problemat"

Ezért:
"2002-ben és 2006-ban is nyert volna a Fidesz az új rendszerrel"
atv.hu/belfold/20111125_haza_es_haladas_ez_egyoldaluan_manipulalt_valasztasi_rendszer
@Bathory: entonces tu tienes un fracaso tan grande y una frustración siendo siempre en la index jajajajaja maricón
@Bathory: Ebben én nem vagyok biztos. Szerintem ezen töprengtek némileg. Nehéz úgy harcolni valakivel, hogy én betartom a szabályokat, a másik meg nem.
@TrueY: Ha nagyon régire írsz akkor idézd be lécci.
@Rodeo36: Jó és mit konetozik az újságíró? (kell karácsonyra plusz zsé, hog ymost kezd nyomozni post festa?)

Hogy Sárközy csináltatta mégis ki szegénykét? De emlékezz, ezt akkor már lejátszottuk, nem? DSK jól tudta, hogy ki fogják valahogy ezt a szexuális függő marhaságát játszani ellene. Akár Sárközyék is. (nézem a Férjem védelmében-t, hát ott az csak egy megyei főügyészválasztás, és mi aljasság folyik!)
Tehát nem lehetett ez véletlen meglepi neki, akár működött a telefonja, akár nem... De ugye csak volt valami a fekete asszonkával mégis (DSK szerint kölcsönös örömködés), pedig ő orosz prostit várt, hogy azt küldenek rá megbuktatni őt.

Na, most meg nemrég kiderült, hogy magyar kurvákkal is hawaii-ozottindex.hu/kulfold/2011/10/21/strauss-kahn_nevet_osszefuggesbe_hoztak_egy_prostitucios_halozattal/ Ja, most meg berpelték a nejével az újságokat. Legalább még több zaftos részelt szivárog majd ki... Asszonya most körmöli a kis könyvét erről.

Tehát, ha nincs fekete sofiteles takkermama, akkor is előveszik a másik dugványozási ügyét. Ha ő maradt volna az IMF-főnök, nem ez lenne ma Európában? Nem lenne euróválság és elitklub-álomszövögetés Merkel és Sárközy közt? Ezért takarítják el az útból?V agy mit akarsz sugallni? Ő egymaga meg tudott volna akadályozni/változtatni mindent?

Amúgy belinkelték, hogy brittudósos ötlet szerint a pucér nők nézegetése okossá tesz. Na hát valahogy DSK-nak ez most nem jött be.
@Rodeo36: Na, látom, hogy azt mondod, amit kérdeztem előbb.

Ha ő ennyire fontos elvtárs és rajta áll vagy bukik az eurózóna, b+, miért nem bírt a farkával???? Már kérdeztem májusban: egy ember ennyire kiszolgáltatva az ösztöneinek, hogy lehet megbízható ilyen cég élén? Miért volt ennyire felelőtlen, hogy nem kezeltette magát?

Te csak az áldozatot látod benne, de egy ilyen állásban azért vannak elvárások, nem? Hogy ne mindenkit röptében legalább! Hülye és kész. Ha nem májusban bukik le, akkor most valaki mással. Ennek a kezébe letenni a fél világ anyagi sorsát???

Amit olvastam az utódjáról, elég tökös nőnek tűnik. legalábbis nem csak a nemiszervével gondolkozik állandóan és nem fenyíthető és zsarolható evvel. Már jobb, mint a DSK.
@Bathory: DE te máris az vagy. Remek csapatban játszol. Grat.
Az eccerű népnek szólván: www.blikk.hu/blikk_aktualis/ujabb-leminositesek-johetnek-a-moodystol-2073068

Ezt még olvassák elég sokan...

Van valami zászlógyáros rokon vagy haver? Mert ez már röhej, ami mennyiséget maguk mögé pakolnak.
@kicsijuti: helyesen: "ekkora sértődött hisztit levágni, látom szíven ütötték Varánuszt Gyurcsány mondatai... " :)
@TrueY: mandiner.hu/cikk/20111127_kaufer_virag_illik_e_kotni_a_parlamentben

én bevinnék egy egylapos rezsőt és krumplit pucolnék, meg hagymát és főznék finom krumplilevest, a 2/3 úgyse hallgat meg senkit csak nyomják a gombot -már akik benn vannak- kötögetni, függönyt horgolni finom 12-es ekrű cérnából a nagyszoba ablakára 3mx4m-eset na azt azért még megjátszanám, egy kis norvégmintás sál vagy sapka meg milyen hasznos arra az időre amikor majd a parlamentben is kikapcsolják a fűtést már decemberben mert az sem tuggyák fizetni mert a törpe hazahordta a zsét
@néma bárány: ahol Fideszes kétharmad van, ott így is,
úgyis "a többiek a részvétele nélkül eldöntöttek". szóval mindegy.
@a szív fészkei: az a baj, hogy te csak a paxásra koncentrálsz...eltünt a cellphoneja amit meghackeltek, a szobában ugyanabban az időben a DSK-n kívűl nem csak a pixa volt hanem egy másik személy is aki állítóklag a csetrest akarta elvinni a pixa legalább 5x átment a szomszédos lakosztályba és sohasem vallotta be mit csinált ott miután az egész francia titkosszolgálattal és annak megbízottaival ledumcsizták az ügyet akkor ment ki a két ürge ünnepeleni hogy lebuktattuk a DSK-t és perceken ugricsáltak örömükben... ha a DSK nem hívja fel a hotelt az elveszett telefonja miatt ami sohasem került elő és minden hivatalos dolga azon volt, akkor nem tudják leszedni a repülőről mert nem tudták hová és mikor megy...olvasd el a sárkő meg tiltaxik vehemensen
Tulajdonképpen miért is kéne GyF-től hányni? Mert miniszterelnöksége alatt közpénzből nem tette milliárdossá az egész pereputtyát, vagy mert nem rabolta le gátlástalanul az országot minimun 20-30 évre (és ehhez most jön a nem is tagadot, csak másképp nevezett ÁVÓ)??? Vagy pusztán azért mert orbán ez sujkolta 8 évig és sujkolja másfél éve??? Nem én vagyok az, akit ezzel lehetne meggyőzni.
@a szív fészkei: arra nincs valami jó kis konteód, hogyan lehetne a törpét zúgfocizásért vagy kőbányásításért vagy bármi másért amint a zsét hordja ki svájcba vagy a Bahamákra offshore online a kis laptopján -ja nem tud laptopozni???- akkor zsebben vagy mamelukokkal vagy bármi a DSK faxa engem nem érdekel viszont egy ragyogó konteó kurvára röhögök rajta te meg mindíg bemész a paxási erdőbe hogyan paxxunk kipaxxunk vagy ne paxxunk??? ha egy flepnis lehet magyar miniszterelnök akkor egy kangörcsös lehet zájemefes -:)))))
@a szív fészkei: és a kedvenc részem a cikkben: minderre összesen 6 azaz hat perce volt a DSK-nak mert csak nem fog a pixával a faxán visszamenni a hálóba és megkeresni a telefonját meg felhívni a lányát akivel 8 percen át beszélt az egész a kis folyosón történt ami a hálószobából a fürdőbe vezet és onnan ami 12 méternél nagyobb távolság az a vita, hogy a csaj ment be a folyosóra és ott várta a művész urat vagy az mester vonszolta a pixát több mint 12 méteren át és 6 perc alatt lexopatta meg megseggelte meg megdugta hát ez legalább világbajnok és a pixa egy órán át meditált a két lakosztály között bolyongva hogy feljelentse e vagy ne
ez nekem a bruhahahahaha tipikus esettye
@Rodeo36: Figyelj, nemcsak én koncentrálok erre. (bár ebben a rohadt életben, mi más van jó???)

Épp azt makogom, hogy ez a szerencsétlen régen tudván tudta, hogy vadásznak rá. Mikor megmondta újságíróknak, jóval a sofiteles sztori előtt!! De akkor mit csodálkozik és mit izélget fekete vagy bármilyen nőket? Ha tudja, mivel jár a Sárközyvel a szembeszállás - és miért ne tudná, nem mai kakaska ő - , legyen kurva körültekintő!!!! Vigyen magával saját személyzetet, pl. Lett volna mibul. Csakhogy ő orosz prostikra számított, az olyan elcsépelt, mindenkit ilyenekkel buktatnak le újabban. Megszívta, hogy felületes volt.

Ennyit mondtam. Ha tudja, hogy a baszás a gyenge pontja, akkor rohadtul odafigyel a nőkre maga körül, stb. stb. Nem mászkál ott egyszál lóbálnivalóban és szopatja le magát l`art pour l`art valakivel, aki épp ott van egy szállóban. Hanem úgy él, ha nem otthon van, mint egy kisangyal a manrézában. Na, ezért hülye!!!!
@Rodeo36: Majd akkor érmelegítőt is kötnek lelkes honleányok, amit a háborús katonáknak a Don-kanyarba küldtek ki a nagyságák anno a Horthy-szalonból. Szabadságharc van, vagy nincs szabadságharc????? Na meg tél is.
@a szív fészkei: én azt nem vitattam sohasem, hogy ebből a szempontból gügye de ha -ismétlem- egy diliflepnis lehet magyar miniszterelnök akkor ezen a kerek glóbuszon akármi is lehet bruhahahahaha
@a szív fészkei: a Purgatórium-ban állandóan fűtenek nem kellene ezeket odakű'denyi?
@Rodeo36: Nem tagadta DSK az aktust. Annyit vallott, hogy kölcsönösen akarták. Ha nem volt köztük semmi, akkor hamisan vallott erről.

Szóval elég nagy kavar van, de kész, elszúrta. Mindenképp, mert hagyta magát megvezetni, lásd be.
@Rodeo36: Nem lehet, mert veszélyezteti a céget. Vagy mindenki neki van alárendelve, úgy ahogy Orvbánnak, aki mindenkitől őriz felcsúti kis vityijében aláírt de nem datált nyilatkozatot?

Ezt DSK elmulasztotta, tehát meg lehetett mégis buktatni. Tanuljon Vitya cáratyuskától. Ezek szerint volna mit.
@pilincka: Olyan jól hangzik, hogy hánynak tőle, mert az mérsékli Orvbán bűneit - gondolják ők. Gyurcsánynak volt igazságbeszéde és akart vele valamit előre mozdítani - ez meg csak a rosszat akarja és teszi + mellé folyton hazudik és cáfolja önmagát.

Van, akinek ez az idolja és ezt veszi be a gyomra.
[..]"Úgy gondolom: az, hogy egy időközi választás második fordulójában több mint 34 százalék elmegy, az az átlaghoz képest egy kifejezetten jó eredmény" - fogalmazott Láng Zsolt, megjegyezve, hogy a szavazók több mint 58 százalékának támogatását sikernek értékeli." innen: www.hirado.hu/Hirek/2011/11/27/20/Lang_Zsolt_gyozott_a_II_keruletben.aspx?source=hirkereso

Tehát Rózsadomb 34%-ának 58 %-a szavazott a Fidesz fekete lovára.
@a szív fészkei: ezek az idióták a láng elvtársra szavaztak vagy a nevében -mint talán minden más idióta esetén- a törpe őseggsége kapja a voksokat? ez olyan mértékű perverzió és baromság, hogy kezeltetni kellene orvosi esetként...van e megfelelő orvosság erre?
Mottó:Egyébként régi sérülését akkor szerezte, amikor egy másik hajó kapitányával, Ferivel egy koronán veszekedtek, és a civakodás hevében belefejelt. Azóta baloldalra nem lát.

piroslapok.blog.hu/2011/11/27/orban_viktor_es_a_magyar_tenger_kalozai
@Rodeo36: Ez a szó(ígéretek és most már a kommunikáció is), és a tettek, cselekedetek teljes szétválására való utalás . Ez, hasonlóan mit a tér-idő esetében, olyan környezetet teremt, amely átírja általunk ismert fizikai törvényeket és az általunk ismert létformák létrejöttét, vagy csupán a létezését is lehetetlenné tesz.

(Az elmélet, részben magyarázza a EPR paradoxont és a Heisenberg-féle hat.rel.-t is.)
@Bathory:

Amennyiben a kijelentésed igaz, te egy szánalmas kis figura lehetsz, hiszen 2472 kommentet írtál, míg én csak 393-at.

Amennyiben az állításod nem igaz, akkor erkölcsi, vagy lelki okokra vezethető vissza az ilyen beszólás.
@Rodeo36: Én innen a II. kerületből azt képzelem - bár lehet, hogy tévedek -, a 34% 58%-a se egészen hülye. Ha az esztergomi példából indulunk ki, mint tehet egy bármilyen más, mint narancsszínű polgármester egy figyeszes képv.testület ellen? Naiv lennék?

@Tűzfal: Sajna nem emléxem, hol olvastam ugyanettől az András Szigetváritól idézett véleményt máshol, de ott egészen másképp tálalták. Keresném, de a kutyát már nagyon le kéne vinni... Erősen kiollózott és egyirányúsított ez a cikk a heti válasz portálon.
@Bathory:
Még egy fontos dolog, sem nekem, sem Rodeonak nem mindegy, ki van hatalmon, és azt milyen célok szolgálatába állítja!!! Ezen jó, ha elgondolkozol.
@Tűzfal:
Szigervári András összes fellelhető cikkét elolvastam a Der Standartban. Érdekes. Nem szeretném minősíteni, csak annyit, hogy nem guru és nem ortodox (semmilyen téren nem az).
@Qeatzkoatl: na ebbe jól belemásztunk a "magyar tenyész törpe" kapcsán...amit én "látok" mindezekből az az, hogy az egyetlen lehetséges megismerés azaz megméretés metódusa az az, hogy egymáshoz viszonyítjuk a megismerendőket egy - egy adott pillanatban és szépen levonjuk a következtetést, hogy végülis semmit sem tudtunk meg de azt jól fel tudjuk használni arra, hogy megtudjuk mi lesz és miből azt hiszem ez elég ahhoz, hogy alkalmazzuk...a Heisenberg és a Schrödinger az amit múltkor írtam...eszközeink fejlesztésével -nem tudni mennyi idő alatt sikerül- a probléma megoldható...kocsmai szinten úgy is lehet értelmezni mint a részecske kutatás ott tart mint amikor az agysebészethez kisbaltát és szekercét használtunk...tehát nagyon hasonló a mai a valósághoz(SIC)????
@netlovetta: elemezd ezt újra és írd ide az új eredményedet
@Qeatzkoatl: mint látjuk @Báthory Ödönke alkot...nagyon szorgalmas de azért egy IWC-t nem mernék rábízni -:)))
@Qeatzkoatl: britek mikor önzők: nol.hu/gazdasag/londonban_az_euroovezet_szethullasat_vizionaljak_

és ugyanott a Mellár:
a Marabu rajza kurva jó de a Mellár...hát engem a hányinger kerülget tőle

nol.hu/velemeny/20111128-kinek_erdeke_a_forint_gyengitese_

azt számolom hogy mennyi idő és mennyi zsuska kell majd helyrehozni azt amit a GE anortodoxít...hogy egy ortodox gömbvillám látogatná meg...bonyolult függvényrendszer jön ki kb. 16 ismeretlen faktorral...-:)))
@a szív fészkei: nézz utána a Le Monde sárkő buktatására írt eposzának...tegnapi szám
\o/ éljen, a csapataink még mindig harcban állnak :D

Kihirdette következő háborúját a kormány
2011. november 28. | 11:45

Nemzetközi porondon akarja megvívni következő csatáját a magyar kormány, az "alaptalan" leminősítések ellen szövetkezne más államokkal. Martonyi János hétfői szavai legalábbis erre utalnak, a külügyminiszter az MTI szerint úgy fogalmazott, hogy közös fellépésére van szükség a válságban, mert az "alaptalan leminősítések sorozata ma már tucatnyi országot érint".

www.portfolio.hu/gazdasag/kihirdette_kovetkezo_haborujat_a_kormany.159100.html
@Rodeo36:
Tegnap, a nagykövetek hivatalos megkeresése kapcsán, igyekeztem összeszedni minden infót a brit sajtókból, médiából. Elég kevés sikerrel jártam, ami nem a hír valódiságát kérdőjelezi meg.
A britek soha sem tartották magukat Európa részének. Az EU zónát ellenezték, nemzeti valutájukat megtartották. (Az EU-zóna, ma már én is látom, az egységes monetáris és fiskális vezetés, irányítás nélkül fikció. Ez főleg akkor igaz, ha engedik/engedték kibővíteni, demokratikus és gazdasági múlttal nem rendelkező országokkal.)
Az zavaró, hogy egy ilyen intézkedés, bejelentés önmagában is képes képes beindítani a piaci, gazdasági kollapszust, mely az egész összeomlását idézi elő.

Amúgy, a focicsapat (11-ek) találkozója ez edzővel a csapat egyes tagjaira mély hatást gyakorolt. Rövidtávú memóriazavar.
és az előzmény-következménye:

Ismét terv alatti eladás a rövid DKJ-aukción (2.)
2011. november 28. | 11:35

Gyenge, a meghirdetett mennyiséget alig lefedő vételi érdeklődés mutatkozott a ma megtartott 4 hetes hátralévő futamidejű (D111228) diszkontkincstárjegy aukción, emiatt az Államadósság Kezelő Központ az 50 milliárd forint helyett 35 milliárd forintnyi papírt értékesített. Az aukciós átlaghozam nagyon magas, 7,24%-os lett a 6,00%-os jegybanki alapkamattal összevetve.
@Cirbi:
Matolcsy:

"A miniszter kijelentette, "politikailag elfogadhatatlan", hogy a 2014-2020 közötti időszakban a jelenlegi költségvetéssel összevetve Magyarországnak 20 százalékkal kevesebb jut a kohéziós politika forrásaiból, ezért minden érintettel egyeztetnek, hogy megoldást találjanak erre a problémára."

Ez olyan bakker, mintha 1849-ben a Habsburg-házat vádolnánk, hogy miért ad 20%-al kevesebb támogatást Gábor Áron ágyúöntőinek.
@Qeatzkoatl: kb :D, azaz még ez sem igaz, mert a jövőre vetitett támogatási igényt akarja bevasalni, már most
2011. november 28., hétfő 12:00 (NAPI), MTI-Eco
Recessziót vár Magyarországon az OECD
A szervezet a végtörlesztési program felszámolására szólította fel Budapestet.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/recessziot_var_magyarorszagon_az_oecd.503173.html
@Qeatzkoatl: most fejeztem be olvasását, a kommentek ugyanolyan értéküek mint a cikk...
kiemelendő:a szijlakkozottfejűpetya,novákemőke,vitézydávida,rétváribencelladoktorítisz a hétfői szeánsz tagjai a Rudas gőzkamráinak...ezek fognak úgy kezet, hogy letépik a tiedet mert azt hiszik legalább abban bizonyítaniuk kell, hogy nem azok amik hanem alfa---k

orulunkvincent.blog.hu/2011/11/28/az_orszag_teljes_ujjaszervezesenek_arcai_iii#more3417862
@Cirbi: és mivel vívják? mivel nincs más dolguk? Montecuccoli meg forog a sírjában még őt is meghazudtolják: a lövészárokban teljes sebességgel száguld a gyors'naszád amiről hátrafelé nyilaznak és mindehhez egy buznyák vasuk sincs vagy csak a buznyák?
déjà vu...

Itt a helyünk.

"Eljárás alá vonták a független görög statisztikai hivatal vezetőjét, mert egyesek szerint intézménye túl rossz adatokat közölt az országról, amivel lényegében hazaárulást követett el."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/megvan_a_gorog_fobunos_miatta_kellenek_a_megszoritasok.503165.html
@Qeatzkoatl: mióta az arany és a devízák elváltak (na jó elválasztották őket) az egyik darab értéktelen bankjegy helyett kapsz egy másik ugyanolyat...a Föld lakossága ma elő tud állítani x értéket viszont "értékként" ennek a 12-dik hatványra emelt számszaki értéke kering és ebből egy páran nagyon jól megélnek és ezt a status quo-t fenntartandó mindent elkövetnek még olyat is, hogy 1945 május 8 óta folyamatosan háborúznak de hadüzenet nélkül kizárólag bizonyos sakkbantartási célzattal és százmilliós emberáldozattal collateral damage-ként meg az: oops az usa kénytelen eladni felhalmozott olajkészleteinek egy jelentős részét mert azt amit "importál" már nem tudja hol tárolni de ki akarja üríteni mindenki más forrásait mielőtt a sajátjaihoz nyúlna namost ebben kedves britjeink nagyon jó partnerek mindenhonnan az előnyöket kaparva Europa a vén ribanc meg nem ébred fel részeg álmából
@Rodeo36:
Amit írsz, az aranyfedezeti standardok felszámolása, amely addig kis mértékben a stabilitást szolgálta.

Instabil, azaz gazdasági válság idején, pedig minden megengedett. Az USA 1933-ban elkobozta a személyes tulajdonban (az ott élő külföldiekre is kiterjesztve)lévő teljes arany mennyiséget és feltörte a magán széfeket. Az arany-tilalom kb. 40-évig tartott. Ennyit a magántulajdon védelméről, a demokráciáról.
@Qeatzkoatl: hab a tortán, mi a FED? milyen szerepe volt és van mindabban amiről te és én itt elmélkedünk...cuki kis történetke
@Rodeo36: Lécci fordítanád? Zanzásítva is akár. Tényleg dicséri Orbóvlit? derstandard.at/1319183869713/Budapest-auf-Ramschstatus-Ungarn-Bashing-ist-in

Heti Válasz szerintem nem a legmegbízhatóbb interpretálás, persze attól még a faszi védheti Orvbánt a cikkben.
@Rodeo36: Jó, most itt tobzódok kicsit, azért nem vagyok olyan penge nyelvekben, mint te. :-))

Sárközy bukhat és az a Hollande vagy ki jobb lesz? Mindenesetre ott is ágysztorik - ugye a volt élettársa volt Sarko előző vetélytársa, stb. Igaza van annak a történésznek: Guy Bretonnak, aki szerint Franciaország története szimpla dugványozási história csupán. DSK már elesett ebben, most jönnek a többiek...
@Qeatzkoatl: :-D Mi úgy vívjuk a szabadságharcot, hogy azt az a rút labancz/török, zsidó, orosz, akármilyen/ ellen fizesse ki! Ez azért már Nobel-díjas ötlet, nem???
@Qeatzkoatl: Szerintem az egész matematikát kitalálókat, de főleg az arabokat a nullák feltalálása miatt le lehetne ültetni.

Itthon, gondolom a Központi Statisztikai Hivatal már mióta tudja a dolgát, hisz a régi vicc élt, él, élni fog: füllentés, hazugság, statisztika.
@Qeatzkoatl: Rövidtávú de gyümölcsöző. Szelektív memória életmentő lehet.
Arnold Mihályról jelent meg ilyen is ugyebár. olajos.nolblog.hu/archives/2011/04/07/Arnold_Mihaly/
Tegnap az utolsó Hetiben azon poénkodtak vagy Orvbán vagy Matolcsy a vagyonnyilatkozatában foglalkozásra nézvést az írta hogy szó szerint: OrszágGyűlési képviselő.

Szóval nekik a Gyűlés a legfontosabb. :-DDD Freud röhög a habosbabban.
@Rodeo36: Hátrafelé nyilaznak, mert az ellenség buznyákját akarják, miközben azt lövik. Mit nem értesz ezen? Agyműtét közben ezt vajákolták a harcosaik fejébe anno.
Úgy maradtak. Nekimenni Augsburgnak, rettegje csak a magyarok nyilát a nyugat - hiszik ezek még mindig. www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/kozepkor/hadjaratok/kalandozasok.html

Kurvára meg kéne ezeket újra nézni, hogy a kezdeti sikerek hogyan váltak megalázó, mindent eldöntő vereségekké hamar.
Vitézy Dávid a Skoda-flottán túl még mit ért el, ha mindjárt csődbe megy a BKV (ilyen szemét magas árak mellett) privatbankar.hu/makro/140-ev-utan-szuntetnek-meg-az-onallo-budapestet-242432

Nem ezt a pénznyelő bandát kéne kirúgni?
@a szív fészkei: nincs benne dícséret, úgy tesz, mintha objektív lenne -kommentek le is tolják miatta- olyannak írja le a kedves vezetőt mintha te vagy én írnám és a cselekedeteinek rugóit is ugyanabban keresi és a csőd elemeit sorolja mint egyedülállóakat Kelet Europában...az az aspektusa, hogy vannak a tények és az okok meg nem nagyon a cikkíróra tartoznak...bár említ néhányat
@Rodeo36: Kösz, gondoltam, hogy megint ferdítenek. Valakinek el kéne vállalni, hogy az ilyen cikkeket szó szerint lefordítja és fellöki a netre, mert látod a Paris Match-ost is meghamisították gond nélkül. Azóta, hogy szóltál róla és a férjem lefordította, lököm fel mindenfelé.

De németül csak anyám tud közülünk és ő már nem annyira penge, no meg nem akarom felidegelni ilyesmikkel; elég baj, hogy nincs nyugodt öregkora ezektől.
@a szív fészkei:

Bocsi, csak mondom: A nullát i.e. 400 körül az indiaiak használták először, de nemrég maya leleteket is találtak ezzel kapcsolatosan.
@Qeatzkoatl: Kösz, én Mika Waltarit idéztem a Mikhael el Hakimjából. Nála a szultáni geodéták, mérnökök így tudták anno Mohácsunk környékén...
@a szív fészkei:
Biztosan nem érdekel, de figyelmedbe ajánlanám az egyiptomi számrendszert. Zseniális.
@Qeatzkoatl: Engem sok minden érdekel, de agyi kapacitásom határt szab. Megpróbálom, de írtam már A reáliák és én című szomorjátékról. :-(

Nekem osztottak mindenhez értést adó bogyót,nem vagyok fideszes.
@Qeatzkoatl: Megnéztem, amit kidobott a gugli, gondolom az ilyeneknek, mint én, lebutítva. Az aranyos, hogy a milliónál egy nagyon ünneplő kis ember a jel, igen: én is örülnék ennyire a millának!

Az osztás-szorzásuk már meghalad engem, sajna. Ha nagyon nekifeküdnék, tán megérteném, de hát nem ez a terepem, na. Néha még a Laricsev is tökegyszerűnek tűnt, de aztán mégsem... :-D Érettségit megúsztam, mert humán tárgyakból olyan jó voltam, hogy nem akartak ezért kicsinálni matekból, lerontva az eredményem: tudták, soha a közelébe se fogok szagolni, lehetnek velem nagyvonalúak. :-))
@a szív fészkei:
Ezt is nézted?
www.freeweb.hu/egyiptom/magyar/nyelv013.html

Nulla nélküli pszeudo-helyérték, szorzással.
@Qeatzkoatl: Nem, egy másikat. Már mondjuk a millió fáraójuk neve, időrendbe helyezése, korszakaik, stb. is reménytelen feladat megjegyezni az én memóriámnak, szóval tudom a hely/iérték)em. :-D
@Rodeo36: "én bevinnék egy egylapos rezsőt és krumplit pucolnék"

Én már régóta mondom, hogy elég lenne egy ember is a parlamentbe. Aláírná a dolgokat és hazamenne. Legyen mondjuk a portásbácsi.
süti beállítások módosítása