Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.24. 05:37 Fabius

Leköpték Hoffmann Rózsa cipőjét

Címkék: fidesz hoffmann rózsa köznevelési törvény

" Itt szép lehetsz de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok."

Mindenki tartsa a szájában saját csuláját - intette rendre Orbán Viktor nemrég a köznevelési törvényért hangoskodó frakcióját. Nos, ha vitára alkalmasnak is találták Hoffmann Rózsa irományát és a földre nem is köptek Kedves Vezetőjük kívánalmainak megfelelően, azért némi nyálpermet csak aláhullott a Leghazudósabb Államtitkár topánkájára.

A köznevelési törvényhez több mint háromszáz módosító javaslat érkezett, amiből 176 a kormánypárti frakcióból. Ezek után nem túlzás kijelenteni, hogy Hoffmann asszonyság köznevelési terve ahogy van megbukott, mert ennyi módosítóval nem kiigazítani fogják, hanem újra írni. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! Azt értem, hogy a Gazdasági Analfabéta örökös tagja marad az elkúrás rendszerének, de azt nem, hogy Hoffmann elmozdíthatatlanságát biztosító betonlábazatát vajon ki fél ennyire feltörni? Sebaj, nem cirkusz a cirkusz bohóc nélkül, legalább van min röhögni, ha a porondmester időnként a függöny mögül a fejére borít valamit, és rommá égeti. Ha nektek ez nem végtelenül ciki és kínos, ami együtt tudunk élni a látvánnyal. A módosító javaslatok között akad már néhány ami közelebb van az általam is kívánatosnak tartott valósághoz, mint Raúzsika ötletbörzéje. A többség kiradírozná a tervezetből az egész napos kötelező általános iskolát, Kara Ákos módosítója felső tagozatban is csak 14 óráig írja elő a kötelező foglalkozásokat.

Ezt abszolút támogatom. Az én gyerekem délutánonként szakkörre jár, pluszbónusz sportol is, így nem borul föl a megszokott napi és heti rendje. Egyébként is azt gondolom, hogy általánosban a jelenlegi óraszám és kötelező elfoglaltság éppen elég. Az egész napos oktatási rendszert ami például az olaszoknál van nem tartom jónak, mert a gyerekek ugyan délben tartanak egy nagyobb szünetet, de délután négyig az iskolában vannak és tanulnak, majd otthon folytatják ugyanezt a leckeírással gyakorlatilag vacsoráig. Iskolán kívüli vagy azon belüli de fakultatív tevékenységre, sportolásra se idejük, se energiájuk nincs, ráadásul ismeretanyagot sem szednek össze többet, mint a hazai rendszerben. Ezért én a magam részéről Kara Ákosnak kiutalok egy buksisimit és egy jól van-t, beírok egy kisötöst a felismerésért.

Ivanics Ferenc módosítóját is támogatom, mert ő meg azt szeretné, hogy a ne csak a kétezer lakos fölötti önkormányzatok, hanem iskolafenntartásra létrejött önkormányzati társulások is visszavehessenek az államtól intézményt, ha így meghaladják a kétezer főt.

Aztán ezzel be is fejeztem a pozitívumok sorolását, mert elérkeztünk a vesszőparipához. Igen, az enyémhez és a kormányéhoz is, a vallásoktatáshoz. Ők erőltetnék kézzel lábban a vallás és világnézet oktatását, én meg nem értem, miért kell ezt az iskolába bevinni, miért nem oldja meg mindenki magának otthon? Sokszor elmondtam már, hogy szerintem a magánszféránktól kuss van. Ne akarjatok belebeszélni milyen vallásra és világnézetre akarjuk mi, a szülők tanítani a saját gyerekeinket. Ezt majd mi eldöntjük - és ahogy mi meghagyjuk nektek a szabad vallásgyakorlás jogát - nektek nincs a világon semmi közötök hozzá. Felesleges ez az izmozás amit Láng Zsolt is csinálni szeretne:

"a települési vagy a kisebbségi önkormányzat által fenntartott intézmény vallásilag, világnézetileg elkötelezett legyen, ha az adott településen a gyermekek oktatása vallásilag, világnézetileg semleges intézményben is biztosítható."

Egyrészt fogjátok fel végre, hogy a katolikusok körében elharapózó sajátos "engedjétek hozzám a kisdedeket" felfogás sokunkban azt a minimális bizalmat is kiölte, ami régebben megvolt. Másrészt a presszió amivel ezt előadjátok ritka gusztustalan. Legutóbb Miskolcon találkoztam olyan esettel, ahol az iskolára pályázó katolikusok hatására már a szülők is azzal lobbiztak, vagy ők jönnek, vagy a lyukóbányai cigányok gyerekei. Harmadrészt úgy gondolom, hogy az olyan kormányzati kampánypapok tanítására, mint a zuglói Pajor atya a legkisebb szükség sincs! Tudom én, hogy elvárható minimum egy paptól az ilyen viselkedés, hisz nem Istennek kell megszolgálni azt az 5,3 milliárdot amit Semjén páter bónuszban odatolt nekik három miatyánkért és két üdvözlégyért, hanem nektek, de ezt rendezzétek ti el egymás között, és ne a mi gyerekeinknek kelljen iskolát váltani a keresztényi szeretet nevében.

Arról az elmebajról nem beszélve, hogy Köteles Laci bácsi és néhány másik vallási fanatikus már az ovisokat is etikára, hit és erkölcstanra oktatná. Kismókusok! A saját gyerekeiteket otthon, na őket arra oktathatjátok ovis korban amire akarjátok, a mieinknek pedig meghagyjátok a felhőtlen gyerekkor lehetőségét! Azt ugye nem képzeltétek ti sem, hogy szó nélkül hagyjuk ha 3-4-5-6 éves gyerekeink fejét akarjátok kitömni készségfejlesztés és játékok helyett ilyen baromságokkal? Sokkal hamarabb lesztek ezért pofán verve, mint a hazavágott költségvetésért és a csődbe vitt gazdaságért!

Szóval bár a Hoffmann féle köznevelési törvény egyre kevésbé hasonlít önmagára, azért reszelni rajta éppen volna még mit.
Jó lenne, ha nem csak a szátokkal igyekeznétek felelősséget vállalni a jövő nemzedékéért, a gyerekeinkért, hanem ez agymenéstől mentes tettekben is megnyilvánulna. Elvégre ti nem egy vallási szekta, hanem Magyarország felelős kormánya és annak kétharmados parlamenti frakciója vagytok.

Legalábbis ezt mondjátok magatokról.

 

188 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr133407612

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bűnösök országa! 2011.11.24. 21:36:05

Először arra gondoltam, hogy találós kérdésként felteszem, ugyan ki melyik országra tippel? De lemondtam róla, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki elsőre kitalálná. Igen, Magyarország!Jó, tudom, egy ország nem lehet bűnös, de ha szinte az összes po...

Trackback: Hoffmann Rózsa: a magyar adófizetők pénzét ne költsük külföldi varázslóiskolákra 2011.11.24. 12:17:14

A kormányzati roadshow vasárnap megérkezett Dobogókőre, ahol az Ákos koncert után (a kicsiknek luficsomózás és sorversenyek) lakossági fórumon vehettek részt az érdeklődők. Kérdéseikre ezúttal Dr. Hoffmann Rózsa válaszolt. Egy helyi lakos a leendő...

Trackback: Segítem a kormány nemzetbiztonsági vizsgálatát 2011.11.24. 11:49:35

Állampolgári kötelezettségemnek eleget téve ezúton hozom a vizsgálatot folytató kormány tudtára, hogy kik a forint elleni folyamatos, koncentrált támadássorozat okozói....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Mamapanna: @Farkasokkal táncoló:

Az a tanár meg Orbán Viktor még nem született meg aki nekem meg a gyerekemnek kötelezően előírja a vasárnapi misét.

Mamapanna: a kulcsmondat az, hogy egyedül maradtál a véleményeddel. Pedig szülői összefogással van eredményre példa Tatán is, máshol is, de enélkül veszett fejsze nyele. Innentől tényleg az lesz kérdés, szankcionálják-e, és ha igen hogyan, ha teszünk az egészre.
@néma bárány: Ez így van... miután megemlítették, hogy a tantestület egésze támogatja az egyháziasodást, és hogy minden "változatlan" (?,?,?), kivéve a vasárnapi misét, a köszönést és a tantervbe épített hittanórákat, a szülők hevesen bólogatni kezdtek: ez igazán elfogadható, ha csak így maradhat biztosítva az iskola színvonala,léte és "gyerekanyaga". Szerintem majd jövő szeptemberben jönnek rá, hogy ők nem biztos, hogy ezt akarták, csak ugyanúgy elhitték mint anno a választási ígéreteket. Persze, hozzáteszem, hogy első osztályosokról van szó, amikor a szülő örül, hogy a gyerek egyáltalán beszokott a közösségbe, jól érzi magát, és ezért azt hiszem kompromisszum készebb is... (vagy esetleg megalkuvó?)
@Mamapanna:

A vasárnapi mise biztos bukó, ugyanis nem vagytok rá kötelezhetőek. Ha pofavágás lesz érte az ellen föl lehet lépni. Szeptemberben sokan rájönnek majd, hogy szívás lesz, az egyház semmivel könnyebben nem tud finanszírozni egy iskolát, mint az állam vagy az önkormányzat. Szerintem az áh, semmi sem változik mentitású tanári kar is akkor fog felébredni, ha ezt tényleg elhiszik. Ők magukat vigasztalják ezzel.
@a szív fészkei:
Ismertem, már olvastam többször is... Tanulságos és szerintem példamutató!
De... ugye Te sem gondolod, hogy ezt támogatni fogják, ellentétben a Hegedűs nevű szottyadt banyával ellentétben? Hol is kerül ez annyiba? No meg Hegedűs nyanya akkor hogyan is adhatna sosem látott jótanácsokat - szarkeverésben? :)
@Boli: Igen, Nóra be is akarta dobni a törülközőt, mert a Hegedűs ámokját nem tudta feldolgozni. Ő, aki terepen van és látja a mindennapi szörnyű sorsokat - és tudna mit kezdeni azzal ÉRTELMESEN, amit ez a szoliszökevény nő elbasz - gyakorlatilag tehetetlen. Mögötte pedig van tapasztalat, az ügy iránti odaadás, a romák benne való bizalma (ami nélkül nem megy) - ezek mind segíthetnék ezt az ügyet.
De nem, ez a franciáknál is égő frech, smirglistílusú bizarr bálvány dönt mindenről vagyonokat kaszálva a semmiért.

Agyrém. Professzor asszony, ahogy a cigányok hívják HZS-t, alászáll a fekete kormányzati bazinagy Audival, benne a kutyájával, csicskájával http://index.hu/belfold/2011/09/24/a_miniszterelnoki_fotanacsado_latogatasa/és elmondja havi egymillát felmarkolva, hogy egyenek sok zöldséget, mert egészségesebb, mint a krumpli, Oszt jónapot!
Na! Csak odaba..nak megint!

hvg.hu/gazdasag/20111124_kenyer_hipermarket_pekszovetseg

Ne már, hogy a parasztja olcsóbban vegyen legalább kenyeret! Majd jól megmutatjuk!
Igen is, tessék drágán venni a szart is! :) Gratula!
MEGCSINÁLTÁTOK! CSAK A FIDESZ!!!! Éljen a Párt!
Nem megy link: index.hu/belfold/2011/09/24/a_miniszterelnoki_fotanacsado_latogatasa/
Pedig könnyfakasztóan tanulságos, az egész Orvbán-rendszert leírja ez a cikk. Ahogy lenézik, hülyére veszik és szarban hagyják a népet. Hegedűsnél jobb reklámarc nem kell ezeknek! Amilyen kívül, olyan belül, sajnálom, ez van. Erre tényleg kiül a lénye. Ahogy drága mentoráltjára is. Bennük van az X-faktor, vazze! Inkább András-kereszt lenne.
@a szív fészkei:
Egy szégyen az a banya! Egyébként agyament narancsdroidokat nem hallottam zsidózni, amikor a nyanya épp ámokot futott kutyostól, malackástól, kiscsirkéstől, audistól... Vagy akkor most hogyan is van az a zsidózás??? Ja, hülye vagyok, hisz a komcsizásban is csak a másik komcsija büdös nekik! :DD
Aki szeret a jóistenke, az nem nyavog, nem szorong, az jutalmul jól keres: www.femina.hu/hirhatter/ime_az_atlagber_orbaneknal
@a szív fészkei: j: av: Akit szeret a jóistenke (persze az is szereti jóistenkét becsatornázottan a katolikusokba leginkább)
@Boli: Hegedűs nem a zsidóságából kifolyólag ilyen, lehetne zenbuddhista is vagy eszkimó.

Megszállott, azt hiszi, mint mentoráltja, hogy ő a mindenek tudója és passz. Passzátszelek forgalma bennük a legnagyobb, a haza nem fényre derül ettől, hanem... Orvbán, Matolcsy nem zsidók, mégis ugyanilyen elszántan hittérítői a saját marhaságaiknak.

De az is igaz, hogy a hülye zsidónál nincs kínosabb valóban. kettő sikerült itt gombostűre tűznünk a lepkegyűjteményben. :-DDD Nem tesznek jót senkinek, az biztos.
@a szív fészkei:

Hegeda az egyik ok amiért Viktor nótáját elhúzzák 2014-ben. A nő meg élő mementója marad ennek a korszaknak.
@néma bárány:
Hegedüs Zsuzsa arra lenne alkalmas, hogy egy ilyen nyomor széle szerű alapítványt vezessen, és azokhoz juttasson el naposcsibéket meg tápot, meg vetőmagot akármit, akiket személyesen ismer, a mostani rendelkezésére álló összeg max. tizedéből. Annak biztosan lenne értelme.

Bezzeg ha Heller Ágnes megszólal, akkor azonnal a külseje a téma, meg a múltja, hogy anno egyetértett az 56 utáni megtorláskkal, amit már rgen megbánt, revidiált, beismert stb.
@a szív fészkei:
A hülye az hülye! Nem kell hozzá vmilyen rasszhoz, valláshoz, vagy nemzethez tartoznia! :))
Igazi Magyar Barom! :))
@a szív fészkei: vizsgaköteles lesz a rová sírás és a sámántan valamint a csodatételek, addig is amíg felkészültök, jutalomból, csak nektek mert kibírtátok hedegűszsuzsannanagyasszonytakinemvetiafiatalbalázshúst...ime:

Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt.
Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett,
és helyette az egyik férfi kollégát (Kovács P. József) kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően bemondó
- Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik,
hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől.
A mesélő folytatta:
- ...itt ülök a a tojásaimon... - a korabeli kollégák szerint ekkor a hangosító,
valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől.
Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót:
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
@Farkasokkal táncoló:

Arra pont nem volna alkalmas. Kicsiben szakértelemmel? Ők Viktorral csak grandiózusban szakértelem nélkül tudnak bármit.
@Rodeo36: Ezt ismertem!!!! Nagyon-nagyon dúúúúrva! :DDD
Jut eszembe. Arról egyikőtök se beszél, hogy mi van például egy hitét gyakorló zsidó család gyermekével? Ott pont eszük ágában sincs megengedni, hogy a gyereküket "katolikus szellemben" hitoktassák!
@Farkasokkal táncoló: Hegedűs Zsuzsa erre pont nem alkalmas. Iszonyúan lenéz mindenkit, csak pattog és parancsokat osztogat a fekete állami ótóból. Ezt senki nem tűri, legfeljebb kussban vannak,amíg ott audizgat a környéken. De utána... Ritók Nóra velük él, ő tudná ezt a progit megcsinálni értelmesen és valóban negyedennyi pénzből is hatékonyan. Na de ő nem csókos, csak lelkes hozzáértő, az veszélyes!

Hegedűst vissza kéne küldeni a franciákhoz: nagy,hemungoktól mentes ország, gazdag is, senki nem adna neki ott ekkora hatalmat. Elkutatgathatna valahol semmit nem hozó dolgokat havi fixért, ami nem egy millióba fáj itthon.

Ő ne kerüljön semmiképp - rászoruló - emberek közelébe, mert megállnak a fejlődésben tőle!
@Rodeo36: Ja régi sztori. :-))) Figyu, beadtam már százszor egy szadeszos exképviselőnő, Sándor Klára szegedi nyelvész kutatásait a rovásírásról. Szerinte nem kéne meghagyni ezt a tökhülye jobbikos bagázsnak homokozóbeli vakításnak, mert ez is értékünk volt valaha. Legyen valamennyi helye az tananyagban, kellő történelmi beágyazottságggal és kitekintéssel. El lehet magyarázni, meg lehet mutatni, össze lehet lehet vetni más írásmódokkal (jobbról balra halad, mint a héber) - az a baromság, hogy sok mindent agyatlanul átengedtek a nyilas bagázsnak, ami csak uszításra, kirekesztésre használja ezt a tudást.

Minden történelmi tényt normálisan lehetne és kéne is tanítani, nem ezzel az érzelmi hisztivel előadni. De most ez van és ez eszkalálódik. Rovásírás - már röhög rajta az egyik, hörög érte a másik. Ennek így semmi értelme.
@netlovetta:
Csak nem a NER jegyében az Orbán családról beszélsz, ahol az anyai ágon öröklődő zsidó hit a...
NO DE HÁT!!!! SZÖRNYŰ EZ A CÉLZÁS! ILLETVE A TALÁLAT!
Drodidok, lehet zsi... ráfokat nézegetni az állatkertben! :))
@Qeatzkoatl:
Vadul tüntetnek és felgyújtják a belvárost!!! A hömpölygő tömeg ... elsodorta a kordonokat és áttörte a... hülyeség korlátait. :DD
Csodás lehet! Istenem, ahogy Filippppp felkonferálja a 6 millió embert??? HIHETETLEN!!! :DDD
@a szív fészkei:
mindent lejáratnak, szememben a "charity" amúgy sem ér semmit de ha meglátom a hedegűst a fiatal fiújával jótékonykodni akkor felfordul a gyomrom...miért nem lehet valós hiteles történelmet tanítani és abban a megfelelő helyen a sámánokat, rovásírást és az összes többit netántán irodalomban is lehetne ugyanerről említést tenni persze van kézműves és mérnöki vonatkozása is mindegyiknek tehát fizika órákon meg műhelygyakorlaton sámligyártás helyett valami történelmi kovácsságot és lószerszám meg fegyverzet gyártást tanítani mechanikában az ostromgépeket és a navegációt földrajzban ahogy Jazón csinálta iránytű nélkül de egyszerűbb hinni a szarban és minden beszarozni
@Boli: Nahát, itt mindig új információkhoz jutok:D Pedig eddig az a csúnya hír járta, hogy apai ágon a cigány származás a...
Én mondjuk anyai ágon vagyok ateista negyedzsidó, apai ágon meg turul, vagy besenyő, vagy a franc tudja:XD)
@a szív fészkei:
Na jó, most nobilis akartam lenni, és nem akartam kétségbe vonni, hogy alapjában véve az ő értelmi szintjén (!!!) erre alkalmas lenne, de mindezt grandiózusan milliókból csinálni milliós fizetéssel, állami autóval - na szóval megértem, hogy annyira sokan undorodnak ettől az aszott idegbeteg vénasszonytól.
@a szív fészkei: történelemben a Columbus előtti felfedezéseket Odysseust és az Argonautákat az ősi kínai hajósokat, vikingeket, egyiptomi hajósokat akik felfedezték amerikát és le is telepedtek és sok mindent és hogyan lehetett sextáns és iránytű nélkül navegálni egyáltalán mi az iránytű és sextáns (persze kiderűl hogy a Föld nem lapos és Csaba királyfi meg a turul csak gyermekmesék vagy legendák a valóság vallásos képzetei...) dehát a hit bármiben amit beadnak nekik sokkal fontosabb annyit adózzál amennyit mondok mert nekem annyi kell az én jólétemhez te meg higyjél marha birka
@netlovetta: Anikó... aki... hmmm... szóval akit a sokat zsidózó droidok szerethetnek még! No meg a lány... hisz az iskola is... De csak RÁGALOM!!! :DD
@netlovetta: ... van olyan, hogy turul? ...
@netlovetta:
De - őszintén bevallom, lehet ez mostanság szégyen - nagy ívben nem érdekel senkinek a hovatartozása, vallása, világnézete, rassza, ideológiája! Az ember és a tettei! Ennyi!
A többi csak az IQ gyenge kretének fals szövege... :DD
@netlovetta:

Erre mondják: nem kötelező ide járni, lehet máshová is.

Olyan apróságok, mint mondjuk az gyerek érdeke, mert pl 8-ból 7 évig már ide járt, meg az iskoláé, mert pl a gyerek tanulmányi versenyeken vagy éppen sportban öregbíti az adott iskola hírnevét, tornázza fölfelé a mutatóit, sokadlagosak a keresztényi szeretetben.
@netlovetta: és hol marad a griffmadár meg a hétfejű sárkány és a Vasorrú Bába az mind lehet rokonod aha Levédiáig vissza tudod vezetni az őseidet hacsak nem jöttetek északról vagy délről és kiderül néger van a vérvonalban sok amerikai fajüldöző őrült meg amikor kiderült hogy néger rabszolgák az ősei
@netlovetta: a magyar legendáriumban a turul egy szent sas a főnix-hez hasonló tulajdonságokkal...olyan mint a láthatatlan Kityezs vára
@Rodeo36: Minden lehetséges, mert bevallom, ratkó-korabeli muszáj-rózsabokorgyerek vagyok, apámat csak hírből ismerem (nem volt jó híre), de a szőke hajamat meg a kék szememet, meg minden szemét tulajdonságomat (by anyám) tőle örököltem. És most már mindent tudtok rólam:DDDD
@netlovetta: rengeteg tragédia származott ebből és ma is a sok kényszerből rettenetes lehet leélni egy életet annak tudatában hogy nemhogy nem akartak de utálnak is puszta léted miatt
hogy áll a zorv bán bux indexe?
@Rodeo36: az még csak hagyján... de hagyjuk is:D A gyerekeim legalább megmenekültek a bármiféle "állami ideológiai" neveléstől, a fiamat meg se kereszteltettem, mert válasszon magának hitet, ha akar... Szerencsére az eddig megszületett unokáim meg összesen fél évet éltek Magyarországon, és jövőre mennének iskolába, de már nem itt, nem ebben az országban! Ezért hálát adnék istennek, ha hinnék bármilyen istenben!
Egyébként ebben az a buli, hogy emlékszem még, amikor elsős kisiskolás voltam valamikor a '60-as évek elején, még volt hittanóra! Csak nem toleránsabb volt az MSZMP - legalábbis akkoriban, és igaz, csak egy nagyon rövid ideig?
@a szív fészkei: tudod e ki Skrabsky Fruzsina és mondanál néhány szót róla?
@Farkasokkal táncoló: Oké, van,aki tud elesettekkel,nála lejjebbiekkel báni úgy, hogy nem aláz, és van aki nem.

Pl. én nem biztos, hogy vállalnék ilyen melót, mert engem sok minden taszít, sok mindent nem értek az ilyen szegénytelepeken és ez meglátszana rajtam - tehát nem is tündöklök ilyen altruista színben, pláne nem Audiból pápá integetve!
De aki jól és szívből csinálja évek óta, azt miért nem lehet megbízni, sok pénzzel kistafírozva és rábízva az évek alatt felhalmozott tudására???
@Rodeo36: Fogalmam se nincs.

Most megnéztem a barátomnál, hát valami nemzetes megmondó...

Ezt az újságot nem olvasom, amióta einstandolták. Miért fontos neked?
@Rodeo36:

Mit kell tudni róla azon túl, hogy ő (is) jegyzi a Biszku filmet?
@netlovetta: ne bántsd az MSZMP-t már nincs csak emléke, történelem amit mindenki a saját képére akar formálni...én tudományt és irodalmat meg történelmet és zenét tanultam a református templomban vasárnap délutánonként és nem tudtak rávenni hogy higyjek és mikor eljött az ideje elhagytam az akkori hittan oktatás fakultatív volt és magától maradt abba a húgom minden alkalommal jött sírva, hogy unja meg inkább babázna meg kézimunkázna és nem érti a sok dilit -:)))
@Fabius: Végignéztem, ahogy a József Attila gimi Szent Imre lett Budán. Farkasokkal táncoló is írhat róla, miként vitték ezt véghez. A barátaink kimenekítették onnan a lányukat egészen Kaliforniáig 1996-ban.
"Nyomozásba kezd a kormány. A kabinet szerint valakik folyamatosan gyengítik a pénzünket, most felderítik, kik azok."

csak nehogy sikerrel járjanak, mert ha lecsukják lázárt+matolcsit+kósát+szíjÁrtót+zorbánt akkor megint bedől a forint...
@Fabius: van egy cikk vele : volt rendszerváltás de az igazságtétel elmaradt címen a sok agnoszkálós hülyébbnél hülyébb picsák és faszok felborzolják az idegemet nincs ennek a picsának más dolga ugyanúgy mint a gellért ádám nevű seggfejnek aki nagydoktorit vagy PhD-t akar azzal amit kapar ami történelem az történelem, hogy egy két egyed még él az legyen kutatás, tudományos kutatás tárgya és nem jogi csűrcsavar, ítéljem anyámat meg nagyanyámat börtönre mert azt mondták, hogy lehet hogy nagy volt a Kun Béla és a többiek de ők ott ahol éltek semmit sem hallottak róluk és a tyúkok ugyanúgy tojtak a kommün alatt is.... embereknek nincs más dolga...mennyi krumplit meg répkát tudnának termelni kapával és ásóval ahelyett hogy tépnék a hülye pofájukat?
@messi-asz: ha lecsuknák akkor nem dőlne be soha többet :-)))
@a szív fészkei: olvasd amit Fabiusznak írtam a tököm tele van az ilyen picsákkal
@Rodeo36: hm... ki kéne próbálni... igazad van lehet hogy nőne... ő mondta... ha lenne egy hiteles kormáyn azonnal erősödne az euro... igaz
@Rodeo36:

Nekem az a bajom Fruzsináékkal, hogy korszakalkotónak hiszik amit csinálnak. Ott tévednek, hogy újraalkotják azt a korszakot.
@netlovetta: + 1 Ratkó, aki ugye csak a nevét adta, mint szövőnőből lett pártkorifeus ehhez a dologhoz.. :-)

Nem nagyon látszik szemét tulajdonság nálad, amennyit tőled eddig olvastam. Az meg úgy van - még a nagyon várt kölyöknél is, hogy a jó vonásai hízelegnek a szülőknek, a negatívok meg mindig a másiktól ragadtak rá.
@a szív fészkei:

Azzal nem vagyok képben, mi történt?
@Fabius: nézd a Biszkut nagyobbra tartom mint a Skrabsky Fruzsinát, az öreg legalább vállalja, hogy az ami és ha a Bibó meg a Wittner lehet mártír és oszlopszent akkor a Biszku is mi a faszt esztek a Bibón? a Wittener egy hülye sarki kurva vagy olyan minőségű sértett ego aki sohasem kapta meg azt a méretű faszt amire vágyott, a Bibó meg körmicélt sok mindent, semmi sajátos a nemzetközi politika a status quo-t tartotta és leszarta a magyarokat egyébként volt egy szerződésük és a SZER elég hangos volt és sokakat átbaszott a Bibó útálta de elismerte a szovjeteket mert kiderült hogy azok a másik oldallal megállapodva tartják a szerződöttet de senki sem segített kivéve Andropovot amikor KGB főnök lett Bácsben kiröhögtek és kigúnyoltak a Maria Hilferen is...és máshol is jöttek onnan a csetresből a hülyék nyomorultak de a pénzünk kellett jól éltek belőle gorenje???? meg 1967 Bécs??? oktassanak történelemet és hagyjanak az agnoszkálással a kövérlaca segg és a tömjén is meg a Galaxis Esze hogy mennyire undorodom ettől el nem képzeled...menjenek ültessenek krumplit és tanulják meg hogyan nől meg petrezselymet és spárgatököt az hasznos de ez a sok baromság??? a kurva anyjukat
@messi-asz: :-DDD

@Fabius:Nem emlékszel, amikor Dézsy Zoltán adta elő ugyanezt makkban tizensok éve madöfös színekben a köztévén: kínzókamra az MSZP székház alatt a hajdani Köztársaság téren, stb. Kutatott és talált, hát jól is nézett volna ki, hanem! (ha nem csalódok, mamája volt a régi Magyar Nemzet főszerkesztői titkárnője, elég liba-libagágá jellegű habókos nő, üldöztetése egy fél se volt persze, hanem sőt!)

Biztos Fruzsina is ilyen agyon hajszolt szegény árva, aki most kompenzál.
smalladam.tumblr.com/post/13259444732/sokadszorra-latok-gyerekeknek-juttatott

Na ez a kemény.
@Fabius: na én csak ezért, ami itt következik agyonütném a picsát:
"Friss hír, hogy a kormánypárt az MSZMP jogutódjaként a mai MSZP-t is felelőssé tenné korábbi bűnökért. Mit szólsz hozzá?

Nagyon örülök neki. Ezt vártam a Fidesztől, hogy legyen bátor és lépjék meg ezeket a lépéseket. Az elmúlt hónapig azt hittem, hogy ők is elsunnyogják a felelősségrevonást, de nem. Külön örülök annak, hogy hagyták érvényesülni Gellért Ádámot, a fiatal jogászt, aki egyedül kezdeményezett eljárást Biszkuval szemben és a Fidesz, pontosabban Gulyás Gergő befogadta a javaslatait. Jó tudni, hogy lehet kívülről is tanácsokat adni a Fidesznek"
@pityipalkó:

"Erkölcsről lehetőleg hiteles emberek beszéljenek! "
Igen, csak ők!
Te mondd, találkoztál már egyel is?
Meg az is érdekelne, hogy mi az erkölcs?
Még egy utolsó kérdés: kinek az erkölcse?
@a szív fészkei: hát nem vicces? ugyanabban szobában letudják zárni a nyomozást (eredményesen) ahol elkezdték, kis se kell mozdulniuk...
@Rodeo36:

Azért Biszkuból oszlopszentet tán mégse csináljunk. Ott volt jó helyen ahonnan előszedték: elfeledve a történelem szemétdombján.
@a szív fészkei: Igen, hát igen, az a szövőnő velem azért kifejezetten kicseszett:D De tény, hogy gyerekkoromban nem igazán voltak rossz tulajdonságaim, nem is volt megengedve, hogy legyenek, és ez most nem vicc! 15 éves koromtól meg már nem volt helyem a "szülői házban", úgyhogy az azután keletkezett tulajdonságaim már nem otthonról formálódtak, legfeljebb messze(bb)menő hatásaikban, szemléletileg oda fejlődve, hogy minden addigi tapasztalatomnak az ellenkezőjét inkább, mint azt...
Olyasmi ez, mint a háború, vagy mint a 70-es években felnőni, valamint ma itt élni ebben az országban: ilyen időkben dől el, hogy kiből lesz a mi...;-)
De nem akarnám magammal tovább offolni a topikot, elnézést mindenkitől.
@Rodeo36:

Arról nem kérdezték ezt a Fruzska jányt, hogy milyen érzés Pozsgay elvtit smárolni a Fideszben?

Francba. Hülye firkászok mér bekérdezni se tudnak.
@Fabius: Hát beiratták a jónak tartott József Attilába a kiscsajt, és aztán két év múlva az igazgató simán befeküdt az egyháznak, szentimrésítve az egészet.
Elfalazták a világiak és az egyháziak közötti folyosót, mert megfertőznék a világiak a szent gyermekeket, kiebrudalták a nem katolikusnak maradó diákokat egy no name ált. isibe,pedig 12 évfolyamos és felkapott suli volt a Jóska a XI. kerületben, stb.

Tanulságos volt az egész.
@netlovetta: posztot, elnézést. És Ti sokkal érdekesebbek vagytok.
@Rodeo36: Orvbán papát mikor vonják flelősségre? Biszku mellett vonják az összes többit felelősségre. Szűrössel, Schmittel, Martonyival, Matolcsyval, Pozsgaival.
ez a angy örömöt ez a liba ajnároza szanaszét? Az ő szülei merre voltak akkoriban?

Mert pl. Hoffmann Rauzsi múltját nagyon is lehet ismerni. Vele is kezdhetnének valamit.
@netlovetta: Itt vagy és egy jó emberrel több van a sorainkban. :-)) Én ennek örülök, ha megengeded és nem offolod szét, hisz erősen történelem ez az egész már.

Lehet, hogy másokat nem kellett volna hagyni világra jönni - egy-két ötletem lenne.
@Fabius: ad abszurdum, kérdésem teljesen komolyan: mi a bús büdös lófasznak volt szükség rendszerváltásra és mi változott és azóta 4 évenként más rendszer? nem unalmas? nem fölösleges? a fruzsina egy hülye picsa és még sokan mások is ez sem dolgozott soha semmit és a gellértke sem csak tépik a pofájukat, ja, és mesélnek valamit amit anyú mesélt nekik...mesélni semmi sem drága ...úgy tűnik nem vagyok egyedül azzal hogy a Biszkut többre tartom mint ezeket a darab szarokat
@Fabius: milyen erkölcsőt akarnak taníttatni?Magyar katolikus vagy katolikus magyar nem minegy!A sorrend is fontos!Arról nem beszélve,hogy ki papol az erkőlcsről?
@Rodeo36: Borzasztó,de vagyunk egypáran akik tőbbre tartanak egy Bőlényt mint egy ilyen mai sprma-haydert mint az orsós-féreg!
@néma bárány: ha bibóból és wittnerből lehet oszlopszent akkor a biszkut legalább hagyják békén 92 éves korában...nem kell oszlopszentet csinálni belőle, ő is történelem a wittner is és a pozsgay művész úr és sokan mások de menjenek a történelembe kifelé a jelenből nyugdíj!!!!
@a szív fészkei: hát pontosan erről beszélek a gellértkének is van valami családi izéje amiből kinőtt ezt utálom a legjobban a te pénzeden az eu-ban flangál és hülyeségeket dumál meg levelez ja, és sajt sok sajt amennyi belefér mert eszik amit mond bár a Polt -volt rá oka neki- kibaszta mint macskát szarni
@istvankah: tanulságul a mandinerről ma a fruzsicikkhez:
"Agancsos Lumpusz Alvin 2011. november 24. 12:49

2
8

Szerintem a mának kéne élni és nem a régi szart kavargatni, még vagy 200 évig, amíg "szájhagyomány" útján terjed a sztori!!

Kicsit visszatekintve a múltra, szinte nem volt olyan ember, akinek ne lett volna munkája. Aki kijárta az iskolát, amit választott és szakmát szerzett, annál nem volt kérdés, hogy lesz-e munkája! Ma mit tudtok mondani a gyerekeiteknek, ha már van? "Tanuljá, mee..., tanuljáá, mee...."- Kiss Ádám idézet.

Nekem személy szerint 2 diplomám van, természetesen NEM művelődésszervező meg könyvtár szak. És mit érek vele???

3 hónapot bírtam dolgozni a szakmámban és utána jött Viktor király és vége volt a dalnak! Jött a másfél év munkanélküliség és most meg a havi 80-ért tedd ide, vidd oda meló!

És itt tenném fel a kérdést: Tényleg az a legfontosabb, hogy a múlt században ki nem fért oda a húsos láboshoz és kinek léptek a lábára?????"
@istvankah: és ez halál biztos nem élt abban a rendszerben kifestőkönyvekből ismeri, íme:
"nosferatu a vampire 2011. november 24. 12:58

11
2

89ben hagytuk magunkat átbaszni.Örültünk annak is,ami akkor lehetséges volt.Ezt csak az értheti,aki élt a kommunisták alatt.Eddig nem volt lehetőség kimondani,hogy a szervezeteik bűnözők voltak.Pedig igaz.Persze mindezzel sérül a 2.v.h. utáni status quo.A zsidók emiatt ordítani fognak,mer ebben a viszonyrendszerben őket helyzetbe hozták azok a gyilkos szovjet hordák,amelyek a mi őseinket tönkretették.Amíg ezt ki nem lehet beszélni,és a "Hálózat"(uk) nem lesz felszámolva,itt nehéz a békét elképzelni már."
@a szív fészkei: üdvözöljük @netlovetta-t: isten hozott
@istvankah: ami a leglényegesebb, ezek a "Bölények" tettek és nem pofáztak kurva sok pénzért..az @agancsos lumpusz alvin nagyon elgondolkodtat...azt mondja amit én már 20-on éve
@netlovetta: nagyértékű: te mint egy self made man, üdv.
@néma bárány:
"Az a tanár .....még nem született meg aki nekem meg a gyerekemnek kötelezően előírja a vasárnapi misét.
"

Tisztelettel kérlek, hogy ne feledkezz meg azokról a szerencsétlenekről, akiknek nem áll módjukban akár tanárként is ugyanezt kijelenteniük!
(Ahogyan véleményedet megismertük, el is hiszem, hogy nem ajánlatos ezt az opciót felajánlani neked!)

Ha már a hitnél tartok, hiszem, hogy minden még gondolkodni hajlandó embernek kötelessége fellépni azok ellen, akik a hitük nevében aláznak meg bárkit is!

Ha megteszed, hogy elolvasod onnan amit régebben leírtam, hogy "Ugrottam volna a pedagógusok megnyugszanak jellegű nyilatkozatára...", akkor nem kell magyaráznom, hogy van, aki a katolikusokkal, van aki a reformátusokkal és vannak, akik a hatalmi szóval megszüntetésre ítélt MET-tel éltek át hasonlókat. (kinek a pap, kinek a lelkész...)
hangulatjelentes.blog.hu/2011/10/09/a_nyolcadik_utas_a_viktor
@a szív fészkei: nevezzük végre nevén ez eutanázia azaz kegyelemből halál, én érte szólok mert sok rokonomat láttam borzalmasan szenvedni akik üvöltve kérték legalább egy baltával vessen valaki véget a szenvedéseiknek 25 cm-es soha be nem gyógyuló seb amiből ömlik a genny és a beteg már csont és bőr és nem ájul el mert "erős" de egy darab élő fájdalom a halál és a teljes kábulat egy megváltás ez nem gyilkosság és szerintem a Márkus azon szavai, hogy ez egy nem teljes élet mert félórával 36 órával előbb nyugszik el? ne hagyjuk szeretteinket szenvedni...rettenetes látni azt a drága kedves személyt aki volt aki harsogva vihogott a tréfán és vidáman élt sokat dolgozott mindenért megdolgozott és akkor jön a halál és kínozza nem bírtam nézni sem...ki akart utazni a fiához az USA-ba, már minden meg volt de azt javasolták neki csináljon teljes felülvizsgálatot mert kinn drága ...és befeküdt és nem jött ki élve kinyitották és tele volt rákkal és 5 hónapig haldoklott és nekem jobban fájt mint neki...végűl megkapta a kegyelem injekciót de minek kellett neki 5 hónapig szenvedni? magához térni és szenvedni az nem élet...hát erről ennyit
@Kijelölt Felelős: a hit legyen szabad választás és mindenki gyakorolja a többi hívővel együtt a templomban mert az pont erre épült és ne iskolában ahol az életre tanítanak tudományt és nem hitet ami egy elveszett ember utolsó reménye amikor nincs ereje vagy akármi de ez nem lehet kényszer nem alázzuk meg de csinálják ezt egymás között és engem hagyjanak békén nem érdekelnek...ez ilyen egyszerű sőt felbosszantanak amikor mindenféle módon be akarnak szervezni és telefonon hívnak de amikor én kérek valamit, kipróbáltam, bementem a templomba kurva gazdag lakókörzet kurva gazdag temploma (mint Erdős Érsek 5.3 milliárdja évente) és csak cum trucc megkérdeztem mit tudnak értem tenni és előadtam egy történetet...hát képmutatást kaptam és eltanácsoltak máshová mert náluk a hit van azt gyakorolják de ha akarok egyházi adót fizetni akkor welcome hát a kurva anyjukat tudod!!! mikor egy tányér levest és 2 éjszakára szállást kértem akkor kirúgtak szép finoman de végűlis az eredmény szempontjából ugyanaz én meg erről beszélek a farizeusok és a hittérítők pénzért és a Rolls Royce-on járó prédikátor aki önmegtartóztatást és engedelmességet hírdet de 3 darab 16 éves fiúszeretője van és két felesége meg 8 gyereke
@Fabius:
Nekem egy kicsit több a bajom a hölggyel és gyülekezetével.

A stílus maga az ember.

Ahogyan elkészítették a filmjüket a Biszkuról, azok alapján ha érintett vagyok, előlem menekülhetnének kicsit, pár évtizedig.

Márokpapiba csalták hamis indokkal.
Ott a hitelesebb sztori kedvéért a polg.mester Insticei Z. lakossági fórumnak álcázott szívatást rendezett. (az Insticei nem ezért mondott le azóta posztjáról)

Volt fent egy fénykép a neten, ahol mint bazári majmot sétáltatták szülőfalujában végig.
Magyarul becsapták, (ha jól sejtem) álneveken mutatkoztak be, és így vették fel az anyagot.
(hagyjuk most, hogy ehhez az akcióhoz milyen anyagi és humán (?) erőforrásokat kellett mozgósítani és hogy ki, miért, mit tett a sikerük érdekében!)

Talán Néma Bárány mondta, hogy hagyni kellett volna a süllyesztőben. Talán.

Azért az piszkosul érdekelne, hogy mi/ti itt is elmondjátok mindenféle bűnözőnek a jelenlegi miniszterelnököt.
A munkásságával hamarosan több embert tesz végleg tönkre, mint B.
Ja, hogy ott ember életekről is szó volt?
Nézitek a híradásokat, látjátok, hogy közvetve és közvetlenül hogyan pusztulnak el emberek ma Magyarországon.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor esik le nekik, hogy ők lehetnek 10-20 év múlva a következők, akiknek vérét kívánja a hálátlan utókor.

Szóval kell a rafkó, de a kisstílű sumákokat nem díjazom.
@Boli:
Köszi a linket a titkosítás alól feloldott jegyzőkönyvről!

Óriási!
@Rodeo36:
És még a (felét) töredékét sem tudjátok, hogy mit követnek el a hitük és istenük nevében!
@Kijelölt Felelős: még valami szeretem a profanitásokat: mint gyakorló istentiszteletre járó 12 éves -nyitott és mindenre élesen figyelő- ugye vasárnap Úrvacsora és a legjobb borokból van válogatva az ami az 1 literes kehelyben van és a Főtiszteletű Úr -nak át kell adnia azt a hívőnek hogy magához vegye az Urat miután megkapta az aznap hajnalban erre a célra sült isteni finom kenyeret és akkor Józsi bácsi már vártam mindíg mögé álltam a sorban elkapta és kihúzta az egészet megtörölte a bajszát és "a Jézus legyen velünk"-kel félrelépett utat adva a következőnek, a főtiszteletű meg sem mukkant kicserélte a kelyhet mialatt a segédlelkész feltöltötte a kiürültet és "vacsoráztunk" tovább halk orgonaszó mellett amit kedves barátunk Mátyás a doktor szolgáltatott aki csakis azért járt oda mert ott volt orgona és imádott orgonálni...nagy zenész volt az egyházközséggel megtett többnapos kirándulások egyik alkalmával vasárnap 11-kor a Messiás ment a rádióban és odagyűltünk köréje fejből tudta az egészet majd bográcsoztunk és ima is volt de sohasem vittük túlzásba inkább aki akart az a fociban vagy a Börzsöny bájaiban "hitt"
@Rodeo36:
Nálunk a reformáció az erősebb, nem pocsékolják a boritalt! :)
@Kijelölt Felelős: mint ahogy azt fentebb már írtam, a gellértke és fruzsi és bakja egy szar geci banda a többiekkel együtt azt hitték ők lesznek az évszázad dokufilmesei ezzel a kalap szarral ami sem nem dokumentum sem nem film sem nem alkotás egy darab filmtekercs amin képek vannak egymás után ...az amit felvetsz a Galaxis Eszével és gittegyletével kapcsolatban, hogy ezek a 24 év alatt több emberéletet oltottak ki mint a Biszku közvetve és közvetlenül a törvényeik gyilkosok ők rablók és hamis játékosok egyszóval egy bűnbanda semmi sem szól a demokratikus leváltásuk érdekében annál inkább a lámpavasas megoldás dukál nekik utána majd lesz demokrácia (az én demokráciám és nem az övék bruhahahahaha)
@Rodeo36: De ezt mégis csak szabályozni illenék - mert egy vadidegen nem döntse már el nélküled, a család nélkül, hogy s mint legyen! Ott ezt - ha jól értem - futószalagon csinálták, fel sem készítve senkit rá, mert stikában ment. Nem tudni, milyen háttérrel - én hallok olyat is, hogy magatehetetlenekkel még aláíratnak ezt-azt, ilyen-olyan áttestálást vagyonról, lakásról, szóval ennyire vadkeletien ne legyen, ha már....

Legyen törvényi háttérrel, korrekten, nem tudom, mi a legjobb módja - hálisten ilyennek még nem tett ki a sorsom - de futószalagon kivégezni követhetetlenül embereket, na neee.

Ha van protokoll, tartsák be, mert ez azért nem szabályos dolog volt.

Az biztos, hogy aki hátra marad és látnia kell a neki kedvesek szenvedését segítség nélkül, az a borzasztóbb.

Azért, ha ezt elolvasod, nem arról szól, amiért te kampányolsz. www.elitmed.hu/upload/pdf/szandekos_morfintuladagolas_magyarorszagon-7470.pdf
Okulásul, kedves Feleim:

Ha a szülők összefognak a kedves politikus egyet tehet: hóna alá fogja a lófaszt amit kiosztottak neki, és eltakarodik a vérbe.

index.hu/belfold/2011/11/24/elzavartak_a_szulok_morvait/

Így kell ezt.
@Kijelölt Felelős: a másik meg iskola kórus ez még az átkos legelején bruhahahahaha...jó kis kórus voltunk és a tanarak is jópofák, hát csere alapon Budapestről megszerveztek egy 3 napos kirándulást Szilvásváradra vonattal az éneklés vidámság meg zaba mellett az volt a nagy dili amikor a kölkek a tornateremben aludtak koedukáltan és szalmán -80 cm vastag friss szalma- amire lepedőket terítettek és mi azon próbáltunk aludni de persze nem azért nem aludtunk mert a szalma nem hagyott hanem mert ez volt a kaland a tanarak sem tudtak aludni mert olyan vihánc ment, hogy félóránként jöttek át csillapítani dehát amikor elszabadul a kacagás és a kórus oszt tuggya szóval jó volt a vízesést is megnéztük meg a pisztrángokat amiket utána meg is kóstoltunk rántva kedvesek voltak a vendéglátóink..az anyagiakra nem emléxem :-))))
@a szív fészkei: ezirányú kifogásod jogos, de a jog nem teszi lehetővé a legális megoldást, Svájc (és mások) törvényesítette és önkéntes alapon megy...olvastam a teljes anyagot már korábban és azért írtam ide a tapasztalataimat...azt hiszem ez alkalom lenne arra, hogy végre szabályozzák
@Fabius: olvastam és megtapsoltam én egy orbán takaroggy-ra várok amikor ráborítják a bilit vagy a buzi petyát
@Rodeo36: De ahogy csinálták - ha igaz,amit a doki írt - az aljas: hazudnak neked az állapotodról, nem engednek elbúcsúzni és elrendezni a dolgokat, hanem kitalálják, hogy óra perckor dögölj meg... Na nehogy már ez követendő legyen!

Ezt ne is engedje meg a jog, pláne itt, ahol egy sufniért, ötven forintért is embert ölnek! Enyire lazán túl nagy lenne akísértés még nagyon futószalagra...

Ha elolvastad, láthattad, hogy viszonylag jó állapotú betegeket is eltettek láb alól, mert csak, lendületben voltak már. Ez kérlek, netto gyilkosság. És miért nézik le a beteget? Miért nem lehet normálisan megmondani, mi van vele? Kire tartozik, ha nem rá?
@a szív fészkei: ezt nem vitatom, ez sajnálatos(???) két esetet kivéve, amikor részletesen mindent előre megbeszéltünk az orvossal mindig sürgősséggel kerültem orvos kezébe kórházban élet halálról volt szó és én ilyenkor ráhagyatkozom az orvosra...magyarázott de perceken múlott az, hogy egy halott üljön előtte vagy gyorsan tegyen valamit, hát tett és még élek...orvosprofesszor barátom mesélte szörnyű volt de megtörtént elaltatta a beteget...végleg soxor nem lehet tudni mennyi az annyi és a kevesebb meg -traumatológus aki majdnem mindig élve boncol életmentés címén- borzalmas fájdalmakat okoz és akkor abba hal bele...
Morvaiszentasszonyanyánknak meg a többi - ide is beszédelgő - rasszista baromnak szeretettel: Okuljanak, tinó még lehet belőlük! www.nyest.hu/hirek/a-buszke-arjak-modern-mitosza-nyelvesz-es-kalandor
Már pókemberünk sincs. hvg.hu/itthon.bunugy/20111124_jozsefvaros_pokember_meghalt#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_11_24 Máshol jótetteket hajt az ilyen végre (ami filmen) vagy rekordokat dönt meg (francia faszi), nálunk simán csak betör, amíg meg nem hal. Kis magyar népmese...
@a szív fészkei: pókja válogatja bruhahahahaha...te még foglalkozol ezekkel az arya meg árja meg ugorj finn és ki tuggya még mi ...nemrégen majdnem befejeződött egy tudományos felmérés azt hiszem a National Geographic-on hozzáférhető egy géntérkép az utóbbi 150000 év népvándorlásairól
@Kijelölt Felelős:

Ismerem a MET sztorit.

Az biztos, hogy velem mellé nyúlnak a vallási fanatikusok. De azt mondom neked is és másoknak is, hogy erő csak a határozott és egységes fellépésben van. Se olyan ország hincs ahol a válásztókat, se olyan iskola ahol a szülőket le lehet váltani. De eredmény csak az összetartásban van, légy akár misére kötelezett tanár, akár gyerekét féltő szülő.

Ki álljon ki a gyerekeinkért, ha nem mi? És ki álljon ki értünk, ha mi nem állunk ki magunkért?
@néma bárány:
A szülői összefogás a legtöbb helyen szép idea.
Ahol művelt, intelligens és jobb módú a szülők többsége, ott elég a szikra, elég néhány tökös, nemcsak beleegyezően bégető bárány és ugrott a papok konca!

A jéghegy csúcsát! :(
@Rodeo36:
Olyan durva vagy! Még hogy lámpa meg a vasa! :(

Én valahol Fabius és a Te véleményed között hányódom.
Ha két bombanő lennétek, akkor szívesebben lennék középen. Így csak az érzelmek és az értelem hadakozik, nem is akárhogyan!
@Almaleves: Na,akik ezt hangoztatják,azok biztosan nem azok!!
na mi a helyzet? lóg már ?

Bóvli Gyurka? és Államcsődör Viktor???

halálhír volt címlapon? még nem néztem a reggeli sajtót... bonthatok má pezsgőt?
süti beállítások módosítása