Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.11.17. 10:55 Fabius

Harcolj, Feri!

Címkék: fidesz zugló államadósság devizahitel papcsák ferenc

 

 
 
 
Nem könnyű ma fideszes politikusnak lenni. Átérzem a helyzetüket és néha sajnálom is őket. Itt van ugye a Nagy Államadósság Elleni Háború, amit a magánnyugdíj kassza kifosztásával is akkora sikerrel vívunk, hogy a jelenlegi 82%-al csúcsközelbe értünk néhány hónap alatt. Ezt a helyzetet súlyosbítja, hogy a Szijjártó Péter Elterelési és Mellébeszélési Főosztály kinevezett felelőskereső és bizonyítványmagyarázó részlege a nulla hitelességgel bíró kormány renoméját is képes tovább rombolni.
 
Hónapok óta hallgatjuk, hogy a devizahitelezés elszabadulásának felelőseit le kell vadászni, mert a gyurcsányahibás korszakban megtévesztették a zembereket, és úgy tukmálták rájuk a hitelt, mint Baktalórántházán Feri bácsi a kisüsti mellé a csülkös pacalt. A pfejj gyurcsányista megtévesztés áldozata lett maga a kivizsgáló biztos Papcsák Ferenc is, akinek a jelek szerint annyira sikerült eltévednie az ordas devizahitel felvétel eszmei dzsungelében, hogy azóta is ott bolyong szegény, mint elveszett Maugli az elefántfűben.
 
Más magyarázata nem lehet annak, ha a devizahitelezést kivizsgáló biztos személyesen szeretné devizában eladósítani a rábízott zuglói önkormányzatot, 5,5 milliárd értékben. Ezt a harcot ezek szerint a kormánypártiak úgy vívják, hogy igyekeznek az ellenség fegyverkészletét lenullázni, szerintem abban bíznak, hogy egyszer csak elfogy a muníció, lemerül a bankok hitelkerete, és ezzel meg is szűnik a hitelkihelyezés, az adósságfelhalmozódás, és Orbán kihirdetheti: győztünk! (kattra minden kép nagyobb lesz)
 

 
További furcsaság a hitel felhasználásának indoklása, amit nem bonyolítottak túl:

 
Ezt az erőfeszítést is azért tehették, mert egy csak, hámerazér bután nézett volna ki egy öt és félmilliárdos, a kerületet húsz évre eladósító beterjesztésen. Tavasszal, amikor ez a téma először fölmerült sem tudtak érdemi magyarázattal szolgálni a kötvénykibocsátás indokairól. Addig jutottunk, hogy a március 15-i poszt alatt Rozgonyi Zoltán alpolgármester elküldte a picsába a témát feszegető zuglói választókat. Most a kerület elempés önkormányzati képviselője, Várnai László és a devizaadósság feltárásait vizsgáló bizottsági tag Schiffer András fordult nyílt levélben Papcsákhoz, - és információim szerint egyben Matolcsyhoz is ) ugyan magyarázná már el melyik formája ez az adósság elleni harcnak.
 
 
A levélre válasz még nem érkezett, erre - elvileg - harminc napja van Papcsáknak, de a pitiáner fidesztempó Várnait már utolérte: az éppen zajló testületi ülésen az utolsó bizottsági tagságától is megfosztották a kerület sokat kérdező pernahajderét. Mert a fideszdemokráciában az nem úgy van, hogy fogod magad és kérdezel hülyeséget nyakra főre, és belerondítasz a NERgyönyörbe. 
 
Ne add fel, Feri! A hajléktalanokat már kifosztottátok, most a hajlékosokat is el kell adósítani a következő húsz évre. Éljen a NER, a képmutatás, és éljetek soká ti is! Csak ne itt Zuglóban, hanem Baktalórántházán meg a Mintavárosban, ahonnan jöttetek. 
 

182 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr123389297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Könyörgésem meghallgattaték 2011.11.17. 19:08:32

Az égiek (és az IMF) meghallották a fohászom. Bevallom őszintén, nem hittem, hogy ilyen hangos, ilyen messzire hangzó volt a tegnapi segélykiáltásom az IMF felé. Azt meg végképp nem hittem, hogy ilyen hamar meghallgatásra talál. Mindenesetre örülök, ho...

Trackback: Új együttműködés lesz az IMF-fel 2011.11.17. 18:21:49

 A picsa nemzetgazdasági tárca csütörtök délután bejelentette: Magyarország új együttműködést kezd az õsparaszt IMF-fel. A kakiszagú minisztérium kommunikációja szerint ez más típusú lesz, mint az köcsög eddigi megállapodás volt. A kurva befekt...

Trackback: Ne szarozz: építs te is diktatúrát! 2011.11.17. 17:21:09

A bölcs vezetők tökéletessége megkérdőjelezhetetlen, ezért szeretnek téged. Mert te csak a népet szolgálod, döntéseid a javukat szolgálják, a hatalmad pedig felelősségteljesen és bölcsen gyakorlod....

Trackback: Ne szarozz: építs te is diktatúrát! 2011.11.17. 17:21:09

A bölcs vezetők tökéletessége megkérdőjelezhetetlen, ezért szeretnek téged. Mert te csak a népet szolgálod, döntéseid a javukat szolgálják, a hatalmad pedig felelősségteljesen és bölcsen gyakorlod....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spániel: Egyedül gyereket iskoláztatni, támogatni /most már dr./ és félretenni egy tervezőintézeti állásból nem lehetett.

Most meg kifogásokat keresel? Nem, asszem nem tudok neked melót..:)
@Fabius: Nekem sem nagyul.

Ez a fidesznyik megmondó - BenFranklin - még mindig duracellesítve itt van? Hosszúzik? Szegény, nehéz kenyér a kormányközeliség. De jól fizet.
@Spániel: Csináld azt , amit ő (ha van hozzá gyomrod.) Csak meg kéne tudnod előtte a jó időkihasználás érdekében, hogy kommentszámra, sorra, leütésre vagy mire fizetik a Lendvayban. Amíg ezek a naszádelbasznádosok itt vannak, a mellettük nyalás biztos állás, mindig ráküldik a kritikus blogokra, ha Index-címlaposak lesznek a lihegőiket.

Na, mit nem látok: ez a francia ezüstróka bekerítette Orvbán kiskakast? Most pitizik a gyémánt félkrajcáért? Vagy tényleg elmegy a nyáléba, ahogy volt szíves kijelenteni a sose hazudós????
Húúú bakker, mi lesz itt holnap, sortos legyen a talpán aki kiigazodik az eseményeken :D

Friss hírek18:21 | Együttműködést kötnénk az IMF-fel, hitelről nem tud a Valutaalap

18:08 | IMF: nem érkezett felkérés Magyarországról

18:01 | Beszakadtak a kötvényhozamok a kormányzati fordulatra

17:40 | Jó-e, hogy visszahívjuk az IMF-et? Szavazz!

17:39 | Mi "kértünk időpontot" a "kipaterolt" IMF-től

17:30 | Az MNB-t meglepte a kormány bejelentése

17:27 | Szárnyal a forint az IMF-megállapodás hírére

17:26 | MOL, OTP: +6,4%, az IMF hírre száguldott a pesti parkett

16:42 | Mit szólnak az elemzők a kormányzati fordulathoz? (2.)
@Spániel: Ezekkel ne kezd vitázni, nem azért vannak itt. Gondolom, már írja a túlórapénzt neki valamelyik minisztériumi bérszámfejtő, hacsak nem egyenesen pártirodából csengetik a zsét ezért.
@messi-asz: Szijjártó a ma TASZ-a: amit az anno tagadott, abban a percben héthatáron túl is mindenki tudta, hogy na, épp az az Igazság. Ennyire egyszerű a dekódolás.
@füligjimmy77: :-) Hogy ezt hogyan bírták ideáig ellőni? És megszavazni???? Gratula nektek, a nép józan esze-szöveg ezek szerint mégsem csak legenda!!
Jön az IMF, Orbán EL. Remélem betartja az ígéretét, nagyon nagy szívességet tenne ezzel az országnak.
nol.hu/velemeny/az_imf_jon__orban_ De ezek a tetvek képesek lesznek azt elhinteni, hogy az új nőnek tesznek szívességet, hogy valami értelmeset csinál a pénzosztással.

Szóval azért bele fognak rúgni, udvariasak voltak a magyar megbízott csajszival is, lásd Kósa Bunkovics Lajos huszárhadnagy nyilatkozatát. www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111018-kosa-lajos-szerint-nincs-realitasa-egy-uj-imfhitelnek-a-delegaciot.html

Csipesszel jönnek IMF-ék, mert jattolni a Kósa-félékkel, már komoly egészségrontó tényező lehet nekik. Orvbán meg keresi a mélytengeri békavalag alá esett oxigénpalckját?
a közleményből...

"Az elmúlt másfél évben Magyarország gazdaságát megújítottuk. sikerült a gazdaságot saját lábra állítani"

hihihiihi. az sikerült. csak úgy hasít a lehorgonyzott mozdonyú gyorsnaszád

"Ennek eredményei ma már kézzelfoghatóak" - nem sorolnám...

"A 2010-ben a GDP közel 82 százalékára rúgó államadósság akkori árfolyamon számolva mára 74 százalékra csökkent, a GDP 1,4%-kal nőtt 2010 azonos időszakához viszonyítva. "

:))) nagyon unortodox. "akkori árfolyamon", de miért nem a 1951-esen rögtön???

"Fordulóponthoz érkeztünk. Mostantól a növekedés fokozására kell összpontosítani. És ehhez minden elérhető eszközt igénybe kell venni. "

"...gazdaságunkhoz igazított együttműködés az IMF-fel, amely a régivel szemben nem csökkenti, hanem növeli pénzügyi-gazdasági függetlenségünket."

hihihihiihihii bruhhahahhahha... térdem csapkodva kacagok. ficces fijjug...

"megkezdjük a tárgyalásokat egy új típusú együttműködésről"

egy percig nem volt kécségünk hogy unortodox módon teszik a pénz koldulást is
Mi a helyzet jobbágyok?

Milyen a mai gumicsont? Tegnap 'mérnemmegyünkájemefbe' poszt, ma 'mérmegyünkájemefbe' poszt, hurogók ugyanazok...:))

Tudom hogy hideg van de ilyenkor is lehet a ruhákat megfoltozni, kukoricát fosztani, széklábat javítani. Abból van a GDP, mindig mondtam hogy kár a jobbágyot irni-olvasni tanítani. 'Zt ez a vége.
@Bathory: Te már le is morzsoltad a kötelező adagodat, kidaloltad közben magad Kodály-nótákkal, most már enged a gazda klimpírozni itt is? Ügyike vagy!
El ne felejtsd a kötelező kézcsókot neki! valami.nolblog.hu/files/2011/09/orban02.jpg fideszfigyelo.blog.hu/2009/08/28/koronausztatas_es_szalamizas_ez_tortent_2001_augusztusaban Esélyegyenlőség okán mindkét nemű kézcsókot dokumentálom, tanuld tinó, hogyan kell!
Hali! Rohanok, még dolgozok, majd később elolvasom, hogy agyatlan narancszombik mivel kommentelik, a tegnapi "soha sem állunk szóba a mocskos, zsidó IMF-fel" című fejezetet.
Most látom feljebb, az első csökkent képességű már futtatja magát, mint Rákóczi téri lányka a Forma-1-en...
Mint hallottam, ma délelőtt Girosz pajti még harcolt, délután meg csontig nyalunk a mocskos pénzembereknek... Hogyan is van ez?Szabadságharc... Persze, a kis sárga házikóban ez történik a tabletták nélkül.
Egyébként végre megjött az eszük...ha megjött. De sokak érdekében remélem, hogy igaz is!
Ez lesz az első normális lépésük akkor!
@a szív fészkei: nem meg, vinni kell, kényszerzubbonyban a báthoriödönkén meg jókat röhögök azzal szórakozik, hogy a szerencsétlen őszintéket felcukkolja azután odábbsasszézik vannak ilyen beteg egyedek mióta az OPNI nem műxik ezek mind szabadon flangálnak és idejük mint a pelyva hát bosszantják a közönséget aki elkeseredésében ide jár gyónni ahelyett, hogy ellopná a templomból az ezüstöt gyónás helyett vagy alatt és bebaszná a zaciba vagy más orgazdának, szerintem valami rablóbandákat is kellene szervezni hogy ezeket a gittegylet tagokat kifosszuk géppisztollyal felfegyverkezve, van náluk 6000 milliárd nem tudom gyilkosfűegér honnan szedte a 3000-et és a 6000 is még folyamatosan növexik...na ezt mind el kell tőlük venni mielőtt sikerűl elhúzniuk a balfenéken csak tudnám ki fogadja be ezeket a rablókat Tuvalu elsüllyed, a többi kis izé meg ezek nem férnek el valami kis trükkel le kellene nulláztatni a EU COMMISSIO réévén az összes bankbetétjület felülvizsgálatra csak egy telefon az interpolnak vagy e-mail és befagyasztatják a kivizsgálás idejére :DDDDDDD ha lúd legyen kövér alapon
@messi-asz: olvasd amit @szívemnek írtam: be kell fagyasztatni ezek minden rendű és rangú bankszámláit bárhol legyenek is azok interpol 6000 milliárd HUF hiányzik a kasszából ezeknek a bankszámláján van mert a sifonérban nincs!!!!
@Rodeo36:

Para Kovács írta, hogy ezek után igazán kíváncsi lenne Viktor bal kezére.
kicsit elvesztem, de az biztos, ezekkel a húzásokkal, többet ártanak ezek a seggek, mint ha nem is tárgyalnának, egyeztetnének semmit az IMF-el, ezek után senki épeszü nem fogja elhinni nekik egyik szavukat sem...

Friss hírek
19:20 | Együttműködést kötnénk az IMF-fel, hitelről nem tud a Valutaalap

19:16 | Ütik az amerikai részvényeket

19:11 | Technikai elemzés: kereskedési stratégiák a gyakorlatban

19:09 | Nem kímélik a nyersanyagokat sem

18:52 | Visszagyengült a forint az IMF-reakcióra

18:34 | Megrohamozhatják a boltokat a Fekete Pénteken

18:08 | IMF: nem érkezett felkérés Magyarországról
@a szív fészkei: és még nem süllyedt el a köpetekben? 2020? szerintem 2200 és 2198-ig titkosítva!

a bátoriödönke is szórakozni jár ide lehet, hogy kap valami juttatást a lendvay-ban de agitpropon kívűl még a saját undorító személyisége hordozza bele a blogokba és basztatja a népet ha már kibaszás legyen teljes, valami hajléktalan lehet aki melegedés címén bejár pc-zni és most gyakorol valaki megmutatta neki hogy an kell a billentyűket kezelni azóta klimpírozik hagyni reflexió nélkül a picsába
@Rodeo36: Remélem majdnem bejön a Bölcs Vezérünk jóslata, kis differenciával:

"Europa minket figyel és minket fog követni"

a helyes szöveg:

"Europol minket figyel és minket fog követni"

vassal, vérrel, vencselővel
@Rodeo36: azért túszként a családjaikat le kéne foglalni... csak ugy unortodox módon...
@gyilkos fűegér: én azt szeretném látni amint a fejit tartja a keziben fél méterre a nyakától
@messi-asz: ez már döfi, megindulni és megtenni azonnal!!!!
@Cirbi: a Fekete Péntek az egy nagy discount hétvége első napja minden évben az ünnepek előtt kiszórják a polcokat fölöslegesen foglaló árut hogy újat lehessen odatenni és a raktárkészletet kibaszni...erre várnak már hónapok óta :DDDDDDDD
A fene, hogy enné meg a jó dolgotokat!
Nem értem mit keres itt az IMF, amikor olyan klasszul ment minden. Már leváltunk a rohadó Nyugatról, mindenki csodált minket. A gyorsnasszád vidáman cikázott. Kínai barátaink is majdnem kötvényt vettek. A falvakban szorgos kezek söpörték a falevelet, a nyugdíjasok szégyenükben önként munkára jelentkeztek. És akkor most, mint derűlt égből a villámcsapás, beteszi az ajtórésbe szörös lábát az IMF.
Baszádkorvettkapitányocska pörög saját farka körül és már az IMF se veszi észre a száguldását??? ecoline.hu/makro/2011/11/17/Kabare_jon_az_IMF_csak_elfelejtettek_neki_s_MGT8IH#rss
@Boli:
Te cuccliba, te pajeszes bohóc!
Asziszed, hogy csak nektek szabad képmutatni, köpönyeget forgatni, hazudni reggel/délben/este, álszenteskedni, érdekembernek lenni, a világot az áskálódásaitokkal beteríteni, a közéletet telefingani?
Azt sem tudod, hogy az ellenséget a saját fegyverével a legelegánsabb legyőzni?
@Kara kán: Elegááááááns? Csibe, te el vagy tévedve! :-DDD

Favágó Elvisz (mindent elvisz tényleg, nem hiába rohan ki mindenki a pénzével bárhová, csak itt ne legyen ennek a hatókörében)Prézlitek meg az elegancia? Te elegánsan érvelsz, ha zsidózol? (mert csak azt tudsz) A rotációs kapa esik ki a fogatok közül, na az az egyetlen elegancia a megjelenésetekben!
@Rodeo36: Édesek, hagyjad: a kara kán is azonnal felfedi önvalóját. Szórakoztatóak, na. A maguk Moslékországában.
@a szív fészkei: naccerű...a mennyasszony nem tud róla, hogy űűűű a zara? de már a torta is kész?
@messi-asz: figyuzd a lendvay-ból erősítést küldtek már kankankara vagy mi a lófasz is itt lebzsel, adni kéne neki csontot
@Rodeo36: Hóna alatt, mint St. Denis.

A tortából majd kiugrik az ezüstróka asszonyság elé Orvbán Fabius kedvenc zsinórtangájában, orosz cári golyóbisoktól radiátorhassal... Ha attól nem hőköl meg a Christine nagysád aláírva mindent, akkor nem tudom, mitől... :-DDD
atv.hu/cikk/20111117_egyelore_nincs_arca_az_imf_visszapaterolasanak?source=hirkereso

Ezeknek arca??? Mint a Nagyalföld, ha észt kell osztani és hazudni, de vállalni valaminek a következményét... Főleg, ha az saját bornírt orbitális hülyeségük. Na arra nincs egy négyzetcenti bőrfucnijuk se kiállni.
@messi-asz: elküldtem a feljelentést, zamatos részletekkel benne
Tanítani kell a faszfejséget: [..]"Az NGM bejelentés sajátossága, hogy a minisztérium közleményben tudatta szándékát, ám egyetlen kormányzati szereplő sem áll ki a nyilvánosság elé. Ezzel kapcsolatban az atv.hu kérdésére Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár azt mondta, azért nem állt ki egyetlen potentát sem, mert csak ugyanazt tudnák mondani, mint amit a közleményben már tudattak. Felvetésünkre, miszerint még egy ilyesféle ismétlés is fajsúlyosabb lenne, mint egy arctalan irat, Kovács azt mondta: „erről önnek lehet ez a véleménye”.

Kommunikációért felelős. Ez náluk mit jelenthet???????????
Beleköptem a levesetekbe, mi?
:-)
Valóban új típusú együttműködés lesz Magyarország és az IMF között. Magyarország ad kölcsön az IMF-nek -- jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A magyar kormány a hazai gazdaság példátlan erősödésére tekintettel beszáll abba a mentőcsomagba, amit az IMF a megrendült német gazdaság megsegítésére állít össze. A kormány ebből a bomba üzletből nem szeretné a magyar állampolgárokat sem kihagyni, "békekölcsön" néven a magyar polgárok svejci frank tartalékaikkal szintén beszállhatnak az IMF-nek nyújtandó hitelbe.

Az IMF lépésétől nem teljesen függetlenül Barack Obama elnök levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, amiben engedélyét kérte, hogy -- a magyar gazdaság sikereire tekintettel -- a jobbkeze szerepelhessen az amerikai 100 dolláros következő kiadásán. Miután a magyar miniszterelnök több fotót is küldött jobbjáról, a budapesti amerikai nagykövetség kénytelen volt bocsánatot kérni a félreértésért, amit okoztak: az elnök Matolcsy miniszterre gondolt, de sajnos a nagykövetségen összekeverték két távirat szövegét, így Obamát félretájékoztatták a miniszter nevéről.

forrás: Szeged Sun
2011. november 17., csütörtök 20:28 (NAPI)

IMF-sztori: nagyot mondott a kormány?
Az első optimista vélemények után árnyaltabb kommentek is érkeztek az IMF-fel kötendő új megállapodás kapcsán, miután a Valutaalap jelezte, Magyarországon tartózkodó küldöttség nem tárgyaló delegáció

www.napi.hu/magyar_gazdasag/imf-sztori_nagyot_mondott_a_kormany.502219.html
@a szív fészkei:

Azt jelenti, hogy ő szokta cserélni droid Petiben az elemeket.
@Kara kán: nincs is levesem és olyan hosszút nem tucc köpni pedig köpős vagy az láccik
@Cirbi: "A Nomura szakértője, Peter Attard Montalto így fogalmazott: "attól tartok, hogy egyfajta tartalom nélküli verbális intervenció történt a piacokon, különösen annak fényében, hogy az MNB közölte, ők nem tudtak a dologról".

Nekem úgy rémlik, ez büntetendő.
@gyilkos fűegér:
Ja, persze, de gyilkos fűegerek szabadon futkározhassanak.
Te Móric!
@Qeatzkoatl: akkor érthető az IMF bujkálása... totál szégyen. totál vereség nekik
@Kara kán: "láccódjon is" ha köpős vagy? távköpő vagy csésze?
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111117-kinos-hatraarc-irjak-a-kulfoldi-uzleti-lapok-a-magyar.html Jau hírünk világban - megspórolva az Országimázs Központ egész évi munkálkodása.

Mondjuk, ahol Papcsák a pártököl, ott nem csodálkozom, hogy ez a helyzet most ippeg. ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000041/0000041997.jpg
az ormány sikerei:
2010 karácsony: diktatúra
2011 karácsony: államcsőd
2012 karácsony: "polgárháború"

az unortodox kiszámíthatatlan gazdaságpolitikára pedig a válaszom:
az unortodox kiszámíthatatlan adózási hajlandóságom...

oldja meg egyedül a zormány a fides zombirkákkal
A török díszdoktornak szeretettel ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000042/0000042017.jpg -Kara kán gratulálj már a szellemi szintedhez méltónak!
Te tényleg megérdemled ezeket. Vidd is magaddal, ha kérhetlek!
@Kara kán:
Istenem... Hová kerültem? :)
Pajti, műsorszünet van nálatok, vagy megdöglött a LED TV?
Nincs való világ, vagy melyik valóshowt nézed?
Értem én, hogy a családi belterjes "állapotok" miatt nálatok a zsidó komplexus vérré vált, de sajnos rossz hírem van a hozzád hasonló gyengébb képességekkel megáldott narancskomcsiknak... Magyar vagyok (a ti mércétekkel meg pláne), IQ is 152-156 között, iskolák is rendben, saját vállalkozást viszek (nem az államon élősködve várom a havi állami fizut) és nem szeretem a coci elvtársakat. A hozzád hasonló komcsi elvtársakat pláne... Naponta használom az agyam, így ezért nem olyan elsorvadt, mint pl. a tiéd...

Értem, hogy bas..a a csőrödet a Liberális Internacionálé volt alelnökének a köpönyegforgatása, hisz komcsiból lett libsi (tudod te ecceri lélek, hogy a KISZ titkár az a Kommunista Ifjúsági Szövetség egyik helyi vezetője volt, tehát KOMCSI...), majd polgári lófütty, majd népnemzeti lófa..z és végül ez a IZÉ, ami most olyan szépen szabadságharcol, illetve már NEM, a ... mi ellen is? Mert épp most nyalnak csontig annak a rohadt, szőrőslábú, imprlestia zsidó tökének.
Olyan szépen és meghatóan leírtad, hogy milyen kis kretének vagytok... Nincs megjegyzés hozzá, gyönyörű KÓRKÉP!
Te is harcolsz, mint a másik BETEG? Figyu, az ápolók nem élnek vissza helyzetükkel? Tudod, amikor beszedálnak téged is és lekötöznek? Lehet, sőt biztos, hogy te még élvezed is...
TE KIS HAMIS! Anyu tudja??? ;)
Cuppp... de ne bízd el magad, ez a szívlapát hangja volt!
Én is, neked is, a pacié is a tiéd lehet... :)
@Boli: Emlékszel? Neki LED-je van, azta! És nem ad a pornócsatorna? Gyerekzárat raktak fel rá vagy mi van?? :-DDD

De abban igaza van, hoyg ez az IMF-fel való petting az eddigi legrosszabb pornójuk.
@Kara kán: ez miért kell hogy engem érdekeljen? légy rá büszke
Szerelmetes vezetőnket figyeljétek ez alapján: www.femina.hu/kapcsolat/4_biztos_hazugsagproba_mely_leleplezi_a_fullentot Ő az ország vőlegénye, hát nem? Tudni kéne akkor viszont az arának, mikor jön ordas nagy hazugság a drágája szájából!
ezért nem tudott a tárgyalásról SEM az IMF SEM a kormány...

@a szív fészkei: 2010 óta ezt mondom... hiteltelen gerinctelen alkalmatlan ormány... zéró bizalom
Hirtelen ötlet és más semmi: www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111117-uj-megallapodast-akar-a-kormany-az-imffel.html

[..]"Az [origo] által megkérdezett, a pénzügyminisztériumi működést ismerő közgazdászok egyöntetűen úgy vélték, hogy a bejelentés, a közlemény megjelentetésének módja, időpontja, az IMF és a Magyar Nemzeti Bank reakciója azt sugallják, hirtelen ötletről van szó. "Amikor ilyen súlyos kérdésről van szó, az a minimum, hogy a másik partnerrel előtte leegyezteti a minisztérium és a kormány a szándékát, egy ilyen egyeztetést nem lehet kutyafuttában megejteni. Vagyis ha egy jó előre eltervezett forgatókönyvről lenne szó, akkor az IMF nem szégyenítette volna meg az NGM-et a reakciójában, akkor nem került volna bele az NGM-es közleménybe olyan mondat, amely szerint a tárca nem tudja, mi a rend, mert az NGM-ben tudni kell néhány embernek, hogy az itt tárgyaló IMF-delegációnak nincs felhatalmazása hitelmegállapodásról tárgyalásokba bocsátkozni" - magyarázta egyikük.

Nem nagyon reklámozták

Az NGM csütörtöki bejelentése annyira váratlan volt, hogy arról a kormány tagjait sem értesítette a minisztérium, sőt, az [origo]-hoz eljuttatott közleménye szerint nem volt tudomása ilyenről magának az IMF-nek sem. Úgy tudjuk, hogy az IMF nem hivatalosan sem kapott semmiféle jelzést a kormánytól. Az [origo] információi szerint a Budapesten a szokásos éves felülvizsgálatot végző delegáció tagjainak sem súgta meg a kabinet, hogy ilyenre készülne, erről szóló közleményt fog kiadni.

A kormánypárti frakciók több tagját, köztük költségvetési bizottságban ülő képviselőket is megkérdeztünk, hogy hallottak-e korábban ilyen lehetőségről, de egybehangzó állításuk szerint az elmúlt hetekben több gazdasági helyzetértékelést is tartó miniszterelnöktől ilyenről sosem hallottak. Sőt, éppen az ellenkezőjéről, az IMF-rászorultság elkerüléséről beszélt a frakciók előtt Orbán Viktor." Ha ez felelős politikus, akkor én vagyok az összes Miss World, Universe, stb. A világbéke két perc ide!
Talált valaki bármit is a kiegyenlített információkat szolgáltató jobbos sajtóban, blogokon az IMF-ről? (Hogy ez a londiner.hu olyan mint a gyöngyszem a kagylóban.)
@Qeatzkoatl: @messi-asz:
Ha nem lesz ez az IMF megegyezés, akkor redőny lehúz, Parlament felgyújt, ettársak póznára, elhúz lehetőleg minél messzebb ettől a gáz országtól és kretén új-régi vezetőitől...
@Boli: Szépen kidolgozott project. A milestonok is megfelelően lettek kiválasztva.
@Qeatzkoatl: ...és mekkora sikerre számítana! Szerintem sajnos az egyetlen reális és az ország javát szolgáló út... Kerül amibe kerül... :)
Na vátesz vagyok, vagy vátesz vagyok?? Feltettem pár órája ezt a Martonyi böcsisen is kénytelen elvinni a szart című képet: ajanlo.kapu.hu/files/kpics/0000042/0000042015.jpg erre, mi van? [..]"Csütörtök kora estére az első miniszteri reakció is elhangzott a Valutaalap ügyében. Martonyi János külügyminiszter az Inforádió Aréna című műsorában azt mondta, elővigyázatosságból van szükség az IMF-megállapodásra, „ez egyfajta biztosításnak felel meg”. A tárcavezető szerint azért van szükség a megállapodásra, hogy ha valamilyen „különleges helyzet áll elő”, akkor megfelelő pénzügyi támogatást kapjon az ország. Hozzátette: hasonló megállapodást kötött az IMF más országokkal, például Lengyelországgal is. Martonyi János közölte: a megállapodás pontos feltételeiről később döntenek majd." (Heti Válaszban)
@a szív fészkei: na ez a Black Friday csak orbánlandiában ezt is anortodox módon csütörtökön csinyá'jják...kankankara is ott van az az amelyik elmosódott mert villámsebeschen lecsapott mint tyúk az "elcédére" kis cédésch
@Rodeo36: Hát inkább kánkánozna, mit hozzászól. Csak egyfélét tud fújni, de ez, amit most zajlik, már minden képzeletemet felül múlja. Pedig fantáziadúsnak ír le az, aki ismer... :-))
@Boli:
Nem jutok szóhoz!
Elkapott egy szófosó!
@Rodeo36: Most olvasom, hogy bukovári az arany és az ezüst is. ecoline.hu/a_nagy_helyzet/2011/11/17/Hatalmasat_esett_ma_az_arany_es_az_ezust_R86L7M#rss Minden fonalat elveszítettem befektetés meg a józan ész tárgykörében.

Holnaptól József Attila maraton a szobornál - ami úgy zavarja Kövért, hogy nem látszódik jól, tehát kipaterolja onnan - na a kedvedért spanyolul: www.youtube.com/watch?v=0q4eKe0dsaw&feature=related

Ha nemzetközi vizeken kalózkodsz - ez egy Esterházy-cím ;-) - dobd már fel ezt lécci és írd meg, mit akarnak ezek a gecik tenni! tiltakozzanak mindenhol a népek, mert Orvbánia minden ellensége, ami szép, jó és tehetséges.
Na nyócadik felvonás, függöny felhúz (mást is kéne a zsinrópadlásra, nem?) ecoline.hu/nagyitas/2011/11/18/Matolcsyek_csak_bloffoltek_87BGRO#rss
@a szív fészkei: ez az egész 18 hónap egy blöff????
@a szív fészkei: Eszterhazy regény, cikk vagy mi? és mit és hol mondtak ezek? közelebbi?
@a szív fészkei: azt akarod, hogy én indítsak tiltakozó kampányt? csak a fácsén vagyok rajta...mi ez az Esterházy egy dal, regény, levél???
@a szív fészkei: a törpe rábaszott, az ingyen és VIP meghívásait a nemzetközi focibulikra a Blatter-től már nem fogja kapni mert Blatter-t kirúgták rasszista léte miatt -teljes a botrány- és Michel Platini lesz az utódja ez a hab a tortán
@a szív fészkei: állami pénzen fenntartani és főleg létrehozni egy 19 focipályás football académiát alcsútbasznádon egy III osztályú területen azért az is valami ez lenne a jövőjére a beruházás vagy a fiának családi örökség hátha összejön valami nemzetközileg profitáló? de ha úgy mendzselik mint az országot akkor abból is csak a gaz nő ki meg a birkafing
@a szív fészkei: az AU AR ára a hahaha, valakik a nagyok közűl venni akarnak, mikor megvették felmegy majd 2000 fölé és 40 fölé hahahahaha ez nem kis játékosoknak van fenntartva csak a cápák közűl is a legharapósabbak...már az új aranybányák keresésére is elfogyott a jelentkező Peru-ban 6000 méteren is vannak olyan bányák ahová a condorkeselyő is meggondolja kétszer hogy felrepüljön a víz nem forr fel még kukában sem tehát krumplit főzni csak úgy lehet, ha előre megfőzik és felviszik...a többi helyek meg még ennél is veszélyesebbek lehet, hogy a Himaláján is aranyeret keresnek? (na nem hemmoroidot hahahahahaha az a törpének van miután a majom meghágta)
@a szív fészkei: ez nem kankankara sem nek más hanem karakül a csavarostülkű :DDD
@Spániel:
jöhetne a 2 kulcsos: mondjuk évi 10-15 misinél a 2. amúgy jövőre 2 kulcsos van...
@Spániel:
Népszerű? Kit érdekel. ez a baj, hogy a politikusok így gondolkoznak, hogy ez egy népszerűségi verseny, ahelyett, hogy az országért tennének.
Az sem sok mindenkit érdekel, te mennyit dolgoztál. A te nyugdíjadat a mostaniak fizetik. És szemmel láthatólag nem akarnak ebben (sem) nagyon részt venni. Feketéznek, külfölre mennek a magyar horroradók és éhbérek elől. Még pár év és 12. havi nyögdíjad sem lesz...
@Rodeo36: Az egész Orvbán-jelenség egy szörnyű blöff.
@Rodeo36: Hát több nemzetközi ismerősöd lehet, mint nekem, akinek félszáz talán ha van, azok is itthonról. (Pápai vizeken ne kalózkodj! ez egy Esterházy-regény címe. esterhazy.irolap.hu/hu/papai-vizeken-ne-kalozkodj-0 csak loptam kicsit tőle)

Ha a Fácsén rakod fel a Banderas-szal, meg a háttérrel: hogy ezek eltakarítják a progresszió nyomait még szobor formában is az útról és ez ellen tiltakoznak az emberek versmaratonnal (együtt vannak és szavalják másfél napon át József Attilát) - akkor legalább tudnak majd a műveltebb és boldogabb részén is erről a világnak. De ha nem akarod, nem kell.
@Rodeo36: A fia is csak BLASZ IV-ben focizgat, ha zseni lenne, már ötévesen leigazolta volna a MU. De ha alárak milliárdokért stadiont, akkor is ő kering a szerencsétlen kölyökben, az meg nem a nagy focista génkészlete ugyebár.
@Kivlov: semmi öregségi? én ott kezdenék, befagyasztás (a picsába nominális értéken), átrendezés a nagyobb tételektől a kisebbek felé. a rokik felülvizsgálata költséges, meg mi van ha kiderül hogy csak 49%-ban rokkant a Józsi bácsi, aki mondjuk ács. nem mászik attól fel a tetőre, de zsákot hordani sem fog sűrűn, meg agyműtétet végezni sem. ha képezni kell, akkor már régen rossz, mire kiképezzük drága pénzen már szinte eléri a normál öregségi nyugdíj határát. a korkezdvezményest meg lehet babrálgatni, és kell is, de ha ész nélkül megy a dolog, akkor a vége megint az lesz, hogy horgászbottal meg válogatott csalival kell rendőrt/katonát fogni, azaz a helyzet újratermeli önmagát, mert drága lesz az a csali. ugye emlékszünk, hogy a korkedvezményes eleve egy Kádár-rendszerbéli csali.
@a szív fészkei: tévedés hölgyem, Ormány Gáspár igazolt játékosa a másodosztályú Videoton II-nek. Kadhafi apuka (Allah nyugosztalja a gyehennán) is az Udineséig röpítette tenfiát, Ormány úrban is tombolhat hasonló elszántság.
@Kusics Iván: Tengermély elnézésem az illető ifjú géniusz felé! Hisz ez már majdnem világhír valóban!
Orvbán apjuk - bár nagyon igyekszik, az kétségtelen tény - azért Kadhafi apuka vagyonának még mindig csak töredékével rendelkezik... Nem tudom, az olaszok hány kilóig vehetők meg. Én csekélyértelmű túlkoros medvebocs lévén nem értek a focihoz, mint annyian mások se.
süti beállítások módosítása