Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.19. 14:16 Fabius

Hajtóvadászat az álSemjénre

Címkék: fidesz kdnp semjén zsolt személyiségi jogok

Van egy ember ebben az országban aki manapság Gyurcsánynál is jobban üldöznek, és ez nagy szó. A Semjén Pótviktor ál-twitter ( már csak a hazai turulcsirpen elérhető) oldalát firkáló mikroblogger az egyesszámú közellenség, kapcsolati hálóstól mindenestől. Nyomozást kihallgatás követ, a követők trappolhattak az ügyészségre vallomást tenni kijezamiez?? témában.

Hagyjuk azt most, hogy a fejlett országokban a humorérzék is fejlettebb, és Erzsébet Királynőtől Angela Merkel kancellárig számtalan Semjén Zsoltnál némileg nagyobb jelentőségű politikusnak is van ál-twittere. Maradjunk itthon, ahol az ilyen a hogy mersz kigúnyolni és rajtam röhögni kategóriába esik szemmel láthatóan.
A semjénzsoltok és a jogászparlament országában ügyvéd nyilatkozza az Indexnek, hogy nemaddig'a! - a posztok tartalma sérti a kereszténység dárdahegyének személyiségi jogait, és horribile dictu, visszaélt annak fényességes képmásával, úgyhogy minimum kardélre - akarom mondani dárdahegyre - kell hányni de nyomban.

Kedves Vejkei Imre doktor, és túlbuzgó ügyészség!

Vessetek már egy-egy pillantást a közszereplőkre vonatkozó hazai jogszabályi környezetre. Itt van mindjárt a közszereplő fényességes képmásának felhasználhatósága, amihez nem kell az érintett hozzájárulása:

" A nyilvános közszereplésen lévő hozzájárulására nincs szükség a képmásának, hangjának megjelenítéséhez, felhasználásához."

De direkt a számotokra készült a 36/1994. (VI. 24.) AB határozat is, ami részletesen kimondja, a közszereplőknek mit kell eltűrniük, és mit nem kell. Idézek belőle, okulásul:

"A demokratikus társadalom létezésének és fejlődésének nélkülözhetetlen eleme a közügyek vitatása, amely feltételezi a különböző politikai nézetek, vélemények kinyilvánítását, a közhatalom működésének bírálatát. A demokratikus hagyományokkal rendelkező társadalmak tapasztalatai szerint is e vitákban esetenként kellemetlen, éles, esetleg igazságtalan támadásokat intéznek a kormányzat és a közhivatalnokok ellen és nyilvánosságra kerülnek olyan tények is, amelyek a közéleti szereplők becsületének csorbítására alkalmasak.

Az Alkotmánybíróság álláspontja szerint kiemelkedő alkotmányos érdek az állami és a helyi önkormányzati feladatokat ellátó szervek és személyek tevékenységének nyilvános bírálhatósága, valamint az, hogy a polgárok bizonytalanság, megalkuvás, félelem nélkül vehessenek részt a politikai és társadalmi folyamatokban, a közéletben. Ennek ellene hat, ha a törvényhozó büntetőjogi büntetéssel fenyeget minden, a közhatalmat gyakorló személyek és intézmények becsületének csorbítására alkalmas tényközlést és értékítéletet."

Nem tudom sikerül-e értelmezni? Ha igen, akkor áruljátok már el, mi után is nyomoztok?

Nem állítom, hogy bárki nevében áloldalt működtetni ízléses. Azt sem, hogy ha érzékenyen érint ez bárkit, legyen az maga Pótviktor, akkor az ne tehessen ellene semmit. Mondjuk csinnadratta és felesleges nyomozgatás nélkül lehet közvetlenül a szolgáltatóhoz fordulni, aki ilyen esetben tízből tízszer törli az adott oldalt, vagy kigyomlálja róla a kifogásolt tartalmat. Viszont amit most csináltok az röhejesen szánalmas, és a fentiek alapján meglehetősen kontraproduktív. 

Mi lesz a következő lépés? Kinyomozzátok ki mert röhögni a királyi tévé híradója alatt?

83 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr283314820

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Semjén troll nyomában 2011.10.19. 19:44:01

Semjén Zsolt KDNP-s képviselő még a nyár elején tett feljelentést, amiért visszaéltek a nevével és képével Twitteren. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást indított ismeretlen tettes után, a nyomozás pedig olyan fázisba lépett, hogy tegnap a Semjen_...

Trackback: Az ál-Semjén követői adják egymásnak a kilincset az ügyészségen 2011.10.19. 17:07:52

 Semjén Zsolt KDNP-elnök a nyár elején tett büntető feljelentést egy, a nevében kibaszott mikroblog miatt. A csöcspénisz nyomozás a mocsok napokban új szakba lépett: a Központi "Kúrd A Seggem" Nyomozó Főügyészség beidézte a faszcibáló...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

te tudod rosszul, az mar ketharmaddal meg van valtoztatva visszamenoleges hatallyal. csak meg nem nyilvanos.
Akkor itt is indul a vadászat?
http://twitter.com/#!/janoslazar
Mit várunk olyanoktól, akik a HCs-t helyreigazításra akarták kötelezni?
ugyan már, ők a normálisak, és mi vagyunk helikopterek /az a legszebb az egészben, hogy a zátkosban is amikor már a humor ellen akartak küzdeni, csak a hanyatlásukat gyorsították fel, a magyar a hatalom kigúnyolásában élen jár, még ha látszatra pont az ellenkezőjét teszi is :D
csak ennyit tennék hozzá:
bagoly mondja verébnek /tényleg valami igényes cuccot nyomnak a fiiijjjuuukkk :)/

Orbán: ″Szamárság″ a bankellenes hangulat
A miniszterelnök szerint Európa úgy akarja bevallani a csődöt, hogy nem mondja ki azt.

www.origo.hu/uzletinegyed/20111019-orban-a-bankellenes-hangulat-ugy-szamarsag-ahogy-van.html
Beszarááás, kösz, erről nem is tudtam!! Na még egy oldal röhögés, úhh, de kell! Mondom mióta, hogy kezdjen valaki itteni South Parkot izibe! Medvedisznóembert meg a többit ide! Al Gore hisztizett ezért és perelt? Angelina Jolie a tetvekért?

Jó jézus a jégen! - hogy stílszerű legyek - , ezek itt véglénykéim nagyon veszélyesek, ha ennyit sem bírnak el. Személyiségi jogok, ja, mint Mitnyannak! Mi van itt? Lukasenkonak több öniróniája lehet, komolyan.

Csak legyen is minél több ilyen, ha erre ugranak - lásd a fényestekintetű ügyészfenomén élettársának érdekes biztosítási ügyei (másikba tetem be) - és nem a saját disznóságaikra.

Hajrá áltwitteresek, bár Dajcs sajátfőzésű szintjét még mindig nem tudták megugrani azért! :-DDD
ÓMÁJFASZOM!

Én meg ezt a kiafasztomit követem a twitteren, pedig lehet ez is csak egy pernahajderkedés? Na mindjárt jönnek a TEKinindzsák és rám törik az ajtót?

Szánalmasak ezek basszus.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ezek a humortalan nyomoroncok Hofit is kinyomozták és lecsukatták volna, ő is beszélt a népvezér nevében, de még a tájszólását is utánozta.

Krumplileves elvtársak.
@Palmer Eldritch:

Nem hiszem, Lézer szerint akiről nem készül twitter paródia az annyit is ér.
És mind a 13 darab követőjét kihallgatják, vagy csak a nemzetbiztonságilag veszélyes mennyiséget ?
@simonmondja.:
A szógálat rísen vót! Lecsaptak a gaz, nemzet- és hazaáruló bitangokra! Holnap lesz a nyilvános akasztásuk és felnégyelésük a Parlament előtt...
Fontos dolgok ezek, szinte egy ország rágja a körmét Tömjén pajti miatt! De tényleg! :)
Szerintem azért kellene nyomozni, amiket a valódi vadbarom Tömjén tesz és beszél! Kimeríti a hülyeség, a kártékonyság és az ostobaság fogalmait. Ráadásul szabadon jár-kel! A mi költségünkön, a parasztja!
Azért akkor is a hónap vicce I. Viktor bohóczkirálunk mai beszólása, amitől még mindig nem kapok szikrát!

"a magyar gazdaságpolitika hajója... egy gyorsnaszád"

Aha...:)) Igen hülllllye!!!!!!!!!

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/19/orban_a_magyar_gazdasag_egy_gyorsnaszad/?rnd=638&rnd=363

Nem, nem, nem, nem.... Ha ez a szerencsétlen, ezt el is hiszi, akkor tényleg k.rva nagy a baj!!!
Szerintem ez is csak hazugság lehet! Valami kommunista ármány!

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/19/vesztesre_allunk_az_adossag_elleni_haboruban/

Színes szarok, össze-vissza ugráló grafikonok... Pfujjj. A számok meg csak összezavarják az egészet!

vastagbor.blog.hu/2011/10/18/20_626
@Boli: hehe, nem kicsit akadtál le, pedig ez olyan beszádes képzavar, gazdaság mint gyors vizi csapásmérő,pusztító eszköz :)
kb mint ez:
peacemaker stukker=békeszerző/békéltető :D
@Cirbi:
Azért azzal nagyon hatékonyan lehet rendet és "békét" tenni! :) Elkélne az ma is...
Ez vár a nyugdíjasokra és a családokra 2014-ig

A költségvetés középtávú pályája szerint folyamatosan nő a közmédia támogatása és a közfoglalkoztatásra szánt pénz is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ez_var_a_nyugdijasokra_es_a_csaladokra_2014-ig_itt_vannak_a_kormany_tervei.499302.html

---------------------------------------------
tényleg pusztítás, lehet igaza lesz a vezénylónak, meg annak az armageddonosnak is
namost én nem folovoztam, mert nem vagyok regisztrálva.
de időnként olvastam.
akkor értem is jöhetnek?
@Secnir: ha nem ültél q7-ben, most majd ülhetsz, sokan irigyelnek majd ;)
jó társaság lesz benn, azt hiszem, mert én is olvastam :D /meg néhány 10-100ezren/
@Cirbi:
akkor foglalj nekem egy széket egy radiátor mellett, köszi, mert fázós vagyok...
@Secnir: hideg radiátor mellé minek, most az orosz testvéreink nem küldenek gáztot, mint régen, marad talán a Tákolmány, meg az asztala jobb esetben, ha az sem, majd előszedjük a pufajkát, meg a fakabátot, és tapsolunk ütemesen a vazírnek....
@a szív fészkei: látom a tetemet javítottad, nagyon csapkodod a klaviatúrát fisz moll? egyébként ki az a semjén? ki az a pótviktor? és a dajcstamival miért nem lehet valami jó lófaszos lógecis kis sármoschat a nevében amint a szájtátópéterkétlesmárolja a párizsban csak erre a célra vásárolt kis garzónban? vagy amint őszentségeelsőhekmekükütyű kolbászt tölt és nyög hozzá amint a hasizmával taszajtja befelé a nagy dugyattyút...tuggyátok mint a parlamentben amikor arrogány/lézer megváltoztattya az ARANYBULLÁ-t és kiutalja a CHF-eket a svájci számlára adófizetés nélkűl a kislézernek....véres bugyik meg szarosch gatyák lajbiban
@Boli: drágám az, hogy valami gyorsnaszád az egyáltalán nem biztos, hogy száguld!!! nincs üzemanyaga, a kapitány részeg a matrózok alszanak vagy kártyáznak, a Niagara Vízesés alatt áll és felfelé nem tuggya...vagy csak egy rozsdás roncs mint az AURORA kifestve amit a festék tart össze...PATYOMKIN Nagyherceg hahahahahaha után szabadon a patyom kinn van az egésztől
@Boli: amit a magyar sajt közölt az hazugság!!! az államadósság nem 20626000000000, hanem 26000000000000 azaz 26 ezer milliárd és növexik meghívták IMF-et szép csöndben LOL csak éves kamatteher NÖVEKMÉNY több mint 2500 milliárd HUF!!!!! ha maradnak IMF-fel akkor ennyivel kevesebb lenne az éves kamat az össz törlesztés részeként csodaokosachak a drágák különöschen a matolcsynéférje

mit gondolsz miért megy a törpe Brüsszelbe? hallgatni vagy háttérbeszélgetésekre és könyörögni?
szerintem az ellenzék a hibás... a kormányt gáncsolják a coclib komcsik és ellenük van a haldokló nyugat zsidó nagytökéje is...
igen is hogy a ormány nem hagy senkit a zúton... sintér pándor megkapta a p/n arancsot hogy fűccsön be a ziskolásoknak... nyugodtak lehettek... egy kazánfűtő a belügy mini szte retek...
A "drága" protokoldroid má megin megmondta a frankót!
"kiderült, hogy nem csak Magyarországon, hanem az Egyesült Állomokban is vannak élénk fantáziájú, ráérő újságírók, akik szabadidejükben mindenféle badarságok kitalálásával foglalkoznak".
hvg.hu/vilag/20111019_orban_washington_post#utm_source=20111019_magyar_partizanakcio_europai_parlament&utm_medium=ScarabFlyer_RELATED&utm_campaign=hvg.hu
Vadászat az ál-Semjénre, aki Gyurcsány!
index.hu/belfold/2011/10/19/terrorgyanu_gyurcsany_ellen/
Kér(d)em s(z)erényen, akik kimentek és randalíroztak, azok nem félemlítettek meg a zembereket?
Szerintem ez a barom pont olyan szinten van, mint Jorge atya, a vak, elmebeteg könyvtáros A rózsa neve c. filmben. Még szerencse, hogy nem tudja összearzénezni a twitter "lapjait"! :)
Vajon mi lenne ezekkel egy normális országban, ahol minden napilap a legmaróbb karikatúrákat hozza le naponta az összes "potentátról"? Belegebednének a folytonosan ellenük állást foglaló bírósági ítéletekbe és mehetnének, ahová valók: a bolondok házába.
@Boli: Ez is nagyon ott van! Szerintem meg kéne köszönnie valódi tömjénnek az álsömjén szellemességét, hogy így valami jó rá is vetül ezáltal.
Azért ez jóó: varánusz eszi az imádkozó sáskát...
@Palmer Eldritch: Megy már postagalambbal a hadüzenetünk? Szoktunk ilyen piszlicsáré pimf népeket megfingatni katonailag; csak szólok, - vehetik gyengéd figyelmzetetésnek - hogy a gyorsnaszádunk repeszthet ám feléjük is. Kicsit omolyrágta lovastengerésszel a fedélezetén, akinek készül is a szobra, naná, majd nem.

Azok ott nem mentek szét még a röhögéstől???
@a szív fészkei: Az elírásokat kérem javítani a Nertársnőtől!
Az önkritika szép, nertársi dolog, főleg, ha felhívják rá a T. Írogató fegyelm(ij)ét!
Emberek, van álarogán is? Mert ezt valami ilyen nevű mondá: atv.hu/cikk/20111019_rogan_cafolta_az_ingatlanado_bevezeteset?source=hirkereso Ezt mentsük el, jól jöhet még a sosenemhazudósiak Szenil Emil őrsét figyelmeztetni majd.
@namitirok: Mi a hibám ebben? :-)) Ja, hogy kreáltam egy szót: Ómoly (a nagyon régi, múlt századi molyra) (ha lehet óbor)

Vagy még van valami? Gyorsan írok, viszont hibásan. Ja, várom is az álomellnökseggemet már mióta. De nem voltam az átkosban elnyomott MSZMP-tag, pártvezető, és egyéb páriasorsú szegényházi.
rogán kimondta, a szót amit fid szes nem mondhat ki... MEGY A MÁDI UTÁN a levesbe... érdemei elismerése mellett nyugdíjazzák és beültetik egy csendes vezérigazgatói székbe...
@a szív fészkei: Alig pár bötűhiba, igazán szóra sem érdemes!
Semmi korszakalkotó, az ómolyt kívéve!:-)
@a szív fészkei: Az utóbbi meg elvárás egy komoj álamfönél, kizárását indítványozom a NER.ből és a vég(bél)törlesztésből!:-P
@yoda-jedi: Kap annyit majd ott is, hogy asszonynak megveheti az aktuális Vuitton-Gucci-Burberry szentháromságot? Mert különben kömény világnak néz elébe a mi macskajancsink.
@Cirbi: Má' melyik? Az arzénezés vagy a bolondokháza? :)

@a szív fészkei: "Emberek, van álarogán is?" Olyanról még nem hallottam; a legközelebbi megfelelő az álarrogáns lehet... :)
@a szív fészkei:

Először azt akartam mondani, hogy simán bevállalják az altergót. A biróságon majd hivatkoznak az ál twitteres neménvóttamtamra.

De aztán eszembe jutott, ilyen emberszabású törpepocok, mint Rogán csak egy van.
@a szív fészkei: apropó mi van Mádi val? ő lett a NAV Ingatlan és vagyonadó főosztály vezetője???
@a szív fészkei: drágám, a gyorsnaszád akkor gyors ha 245 km/órával száguld a vízen, ha áll mert egy ócskavas ami fényesre van festve mint az Aurora akkor csak egy mese kiscsoportos gyermekeknek meg 1bites droidoknak vannak még elegen
Engem kérdezel? Még nem velem iratják alá - pedig hejde nagyon hejjjtelenül tudnám! - a kinevezési papírokat.

Fogalmam sincs, mit csinál most Tesz-Vesz városban; kerestem rá, de nem találom. Csak ezt: hvg.hu/itthon/20110901_csikne_kovacs_klara_sorszovetseg Kiszivattyúzták alóla a sört is.
@Rodeo36: Nem a gyorsaságát vitattam - hisz ennyit érteni még én is magyaribul, hogy gyors=gyorsan megy - , hanem hogy az hadihajó, rombolásra tervezték. Na és erre is használják, ha háború van, nem?

Tehát kurvára megnyugtatta evvel very nice hasonlattal a békére és kiegyensúlyozottságra, A Nyugodtságra váró cégeket: ha biztosítók, ha bankok, ha rizsport készítők is azok...
@Deathstick: Őt hívták így szóvivő korában: Arogán. (a többi betűt hozzáképzelték, de ez adta magát.)

Nagyon rám tekeredik ez a fránya lőrinczelajosos magyar éde sanyanyelv ma.

:-DD@néma bárány: Akinek eposzi állandó jelzője, epitheton ornansa a csipás macskaszemű. Ebben nagyon természeti jelenség.
@a szív fészkei: Leváltották a sörhajóhadnagyot?
Mik nem történnek Tesz-Vesz városban?!:-D
Legalább érdemei elismerése mellett?
tudositok.hu/4348/video/Fehervarra_erkezett_-_11_eve_gyalogol_kutyajaval

Indulhatna a mi babánk is BX-ből gyalog valahová. El innen, az a lényeg. 11 év múlva majd megnézzük, mire jutott.
@namitirok: Én a sörről csak annyit tudok, hogy a fiam nagyon szereti. (főzni nem fogja azért)

Sörhajóhadnagy - teljesen átálltunk régi sok tenger mosta üzemmódunkba: mondjuk az Adriát én is visszavenném a kockásoktól - mitől lett kegyvesztett, fogalmam sincs. Talán másnak jobban kellett az a kis pénz, ami a sörhajózásból befolyt neki.
Mert mit mondott hazánk főcelebje, Nagy Feró? Ami befolyik, az nyomban kifolyik.
@a szív fészkei: A sörfőzést hagyjuk a (nyugat ópiuma) helyett a német, belga, de ha lehet, még inkább a cseh mestereknek!
Pezsgőt ide, de izibe inkább!:-D
Irodalomóra a valódi tömjénnek és "tisztessége" miatt másokat hajkurászóknak - kér beléjük, tudom, de reményhal:

"Én túllépek e mai kocsmán,
az értelemig és tovább!
Szabad ésszel nem adom ocsmány
módon a szolga ostobát.
(József Attila)"

Na most a veretes költőt is lehet majd perelni, hisz megmondta: aki szabad ésszel bír, az nem adja a szolga ostobát. Ennyi.
@namitirok: Hát épp ez az! Letörni a fennhéjázó nyugati (és hozzájuk dörgölődző cseh+ szlovák)szarvakat: mandiner.hu/cikk/20111006_engedelyeznek_a_hazi_sorfozest

Remélem, száraz pezsgőt akarsz!
@a szív fészkei: Csakis!
Édes pezsgőt akkor készítenek (cukor hozzáadásával), ha a szárazat elcseszték, nem?
@a szív fészkei: Idézet onnan:
"2. rájöttek, hogy ezt már kurvára nem lehet józanul kibírni, amit csinálnak."

Egyetértek, pros(t)it!
@a szív fészkei:jav.: kár beléjük, jól van, na. Illetve már nem kér a nép belőlük.

De amúgy, ha elkapják e rettentő félelemkeltően terroristagyanús álsemjént, akkor mi lesz vele? Kétszázszor le kell - helyesen - írnia egymás után árkus papírra meg a netre, hogy nem vagyok Dr. Semjén Zsolt? (hálisten, gondolhatja teljesen jogosan.)

Ezért leültethetik?
Avagy sok pénzt csikarnak ki belőle és azt bőkezűen elosztogatja Dr. Semjénigazi Zsolt az árvák vacsoráján? Ahogy szokta nagylelkűen. Vagy??? # :-( (anyámborogass-jel)
Na ezért nincs ünnep - "árva a ház, nincs kacagás": www.origo.hu/itthon/20111018-orban-viktor-brusszelben-miert-mondta-le-a-fidesz-az.html
[..]"Múlt hétvégére azonban kiderült, hogy nincs a pártnak olyan vezető politikusa, aki elvállalná, hogy Orbán helyett mondjon beszédet. A fideszes vezető politikusok többségének hetekkel korábban leszervezték már a 23-i programját. Az ünnep megtartását erőltetők amellett érveltek, hogy a kormányfő helyett Kövér László, az országgyűlés elnöke mondhatna az alkalomhoz illő, "átütő erejű beszédet", neki azonban hónapokkal korábban egyeztetett dél-amerikai tárgyalása lesz akkor.

A pártban betöltött tisztségük és népszerűségük alapján elvileg Pokorni Zoltán, Kósa Lajos és Varga Mihály alelnökök jöhettek volna még szóba, mint lehetséges szónokok. A rendezvény megtartásáról kialakult vitában, a szóba jöhető szónokok keresésekor az elnökségi tag szerint az is felvetődött, hogy Orbán Viktoron kívül nincs olyan fideszes politikus, akiért tömegek mennének el egy nagygyűlésre, ha pedig "a megszokott több tízezres tömeg helyett csak lézengenének az emberek az nagyon ciki lenne".

"Ezzel jár a személyi kultusz"

"Tudomásul kell vennünk, hogy ezzel jár a személyi kultusz, amit felépítettünk" - mondta az [origo]-nak a vita egy másik résztvevője, hozzátéve, hogy a lemondás tulajdonképpen már múlt hét végén eldőlt, de hétfőig azért nyitva hagyták a lehetőséget. A döntést hétfő délután - egy héttel Van Rompuy halasztásról szóló közleménye után - végül is a miniszterelnök szóvivője jelentette be. Szijjártó Péter indoklásul annyit mondott, hogy "a magyar miniszterelnöknek pedig mindig ott kell lennie, ahol az országnak a leginkább szüksége van rá. Márpedig most vasárnap, a Magyarország szempontjából legfontosabb döntések Brüsszelben fognak megszületni."

A Fidesz hétfőn a parlamentben megkérdezett képviselői egybehangzóan kínosnak, "érthető, de nehezen kommunikálható döntésnek" nevezték, hogy a párt nem tartja meg a "központi" nagygyűlést. Többen azt mondták, tartanak tőle, hogy az ellenzéki pártok és a közvélemény egy része a rendezvényé,t a Fideszéhez hasonló időpontban a közeli Erzsébet hídhoz szervező Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom előli megfutamodásnak, illetve a "brüsszeli dirigálás" megnyilvánulásának látja majd a gyűlés lemondását." :-DDDD
@a szív fészkei: Micsoda ordenáré ótvar hazugság: [..]"a rendezvényét a Fideszéhez hasonló időpontban a közeli Erzsébet hídhoz szervező " - mikor ezek a narancskommandósok másztak rá a már hónapokkal előbb meglévő egymillás szervezésre!!!!!
Én vagyok Semjén Zsolt és a nejem is :-DDDDD

magyarinfo.blog.hu/2011/10/19/en_vagyok_semjen_zsolt_es_a_nejem_is

Legyenek sok Semjén Zsoltok! Hátha megunja magát az eredeti...
Én vagyok az igazi Semjén, mindenki más csaló és a pokolra fog jutni.
A kereszténység Fővadásza is nyugodtan bemutathatja nekünk,lengő gyakorlatát!

A szalonkák, készen állnak a pontozásra.
basszus visszacsúsztunk a FIFA ranglistán 27-ről 36todikra...

akkor most az áfa is 36% ra nő?
Van egy ötletem a következő Gumivaránusz díjhoz. Tervezzük meg a mozdonyba oltott gyorsnaszádot, horgonnyal együtt. Száguldási színhely tetszőleges.
Segítség: "Az erdő mélyén Mikkamakka kiválasztotta az alkalmas fát. Egy eukaliptuszt.
- Ebből lesz a legjobb hajó - mondta.
- De hiszen tegnap még repülőt akartál építeni - kotyogott közbe Vacskamati.
Mikkamakka lekicsinylően rápillantott.
- Repülő hajót - mondta a foga közül. - Olyat még nem hallottál? Vízen hajó, levegőben repülő, szárazföldön vonat.
Ez a válasz mindannyiukat elkápráztatta. Hiába, Mikkamakka a fej, az agyvelő, a vállalkozó szellem!"
@kriszi: A színe legyen barna, hisz ezt a fostengert szántani... Kompatibilissá válik így legalább látványban, amikor spricceli szanaszét maga körül nagy száguldásában. Ja, lehet még tengeralattjárósítani is, hisz már rég merülünk is bele az előremenekülés jegyében. #:-D
@a szív fészkei: "Ezzel jár a személyi kultusz"

"Tudomásul kell vennünk, hogy ezzel jár a személyi kultusz, amit felépítettünk" - mondta az [origo]-nak a vita egy másik résztvevője,"

Na végre egy igazmondó ( csak nem csillagszemű, és nem juhász).
copy/paste

Hehe, a Streisand-effektus. Az internetről nem lehet törölni.

http://twitter.com/#!/SemjenZsolti
"a félórás kihallgatásán például azt kérdezték tőle az ügyészek, hogy ismeri-e a hamis Semjén-bejegyzések többi követőjét, és hogyan talált a mikroblogra. Elmondása szerint azt válaszolta, hogy egy-két embert ismer, és egyik ismerősének oldalán talált egy bejegyzést,"

Bűnszervezetben elkövetett röhögés lesz a vád meglássátok.

www.origo.hu/itthon/20111019-megdobbentek-a-semjen-zsolt-neveben-irt-twitteres-bejegyzesek-kovetoi-az.html
@Fabius:
hát igen.
szvsz a facebook bejegyzés likeolása, twitteren komment követése bőven kimeríti a
"véleménynyilvánítás szabadsága" című bűncselekményt.
@Fabius: Előre eltervelten, ami sújjjossbító k/Őrülmény.

Húha, hová fokozódik még a helyzet?
@a szív fészkei: lehet halasztódik a verseny:
/és nem kell nélkülöznünk a vezényló tábornokunk világító fényességes tekintetét, és valóját/

Elhalaszthatják a vasárnapi EU-csúcsot
2011. október 20. | 15:14

A német Die Welt lap információi szerint német kormányzati körök nem zárják ki, hogy elhalasztják a most vasárnapra kitűzött (már eleve egy héttel elcsúsztatott) uniós állam- és kormányfői találkozót.
@Cirbi:
LOL
az mekkora!
szerintem Viktort direkt szopatták!
@Secnir: áhhh, lehet, vagy ott vannak a toppon az EU-ban is, fertőz a vezényló tábornok nagyon :D

Nem tudnak az érintettek az EU-csúcs elhalasztásáról (2.)
2011. október 20. | 16:18

A német Die Welt lap információi szerint német kormányzati körök nem zárják ki, hogy elhalasztják a most vasárnapra kitűzött (már eleve egy héttel elcsúsztatott) uniós állam- és kormányfői találkozót. Később két vezető név nélküli EU-diplomata, illetve az osztrák pénzügyi tárca is azt mondta: nem tud róla, hogy valóban elhalasztanák a találkozót. Az egyik diplomata szerint a kiélezett helyzet dramatizálásának tartja a német sajtójelentést.
@Cirbi:
milyen a már az, amikor lemondják az Országos Nagy Gyűlést, mert nincs egy Fölösleges Szónok, aki tudna elmúltnyolcévezni egy jót, átengedik a teret egy noname faszbukcsoportnak, majd magyarázkodnak idegesen, hogy hát ez van - erre kiderül, hogy a Bölcs itthon marad!
szerintem keresnek neki valami kisebbet, mondjuk az Elvis teret, vagy a Széll Kálmán teret.
ha a többi pártnak volna esze, sietve foglalnám le nagygyűlés céljára Pest összes terét hétvégére :-)
"Mi lesz a következő lépés? Kinyomozzátok ki mert röhögni a királyi tévé híradója alatt?"

naja. ahhoz nézni kellene.
@Secnir: áááá a mostani garnitúrából nem nézek ki ennyit, meg ott van DONpapa, és elkenyi a száját a sok tüntetgetőnek...
azért jól leteszteli a vityaparatust rugalmasságból a zeju is :D
süti beállítások módosítása