Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.18. 05:30 Fabius

Menj a picsába, Szijjártó!

Címkék: gazdaság fidesz szijjártó péter

A genetikai különlegessége miatt kedvelem Nemzeti Trubadúr Pétert. Nem, itt most nem arra gondolok, hogy arcának látványa borzongatóbb hatással van Magyarország lakosságára, mint Freddy Kruger az Elm utca lakóira, és értelmi képességeit tekintve hozzá képest Király Sanyi egy zseni. Sokkal inkább a genetikai anomáliára, hogy legyen tőle a Nagy Ember bármekkora távolságra, a nyelve elszakíthatatlan köldökzsinórként fűzi össze őket beszorulva mélyen a Fenséges Ánuszba.

Közéletet figyelő emberként, ismerve nagyjaink habitusát és kommunikációs szokásait néha hajlamos vagyok elhinni, hogy nagyon újat mutatni már senki nem képes. Ezért ért minimum meglepetésként a szijjártói beszéd, miszerint itt még mindig a szocialisták kormányoznak. Én meg aszittem' éppen azon munkálkodnak bőszen, hogy egymást aprítva meneteljenek a politika konyhamalaca felé, ami majd ledarálja a fennmaradni nem képes apró darabokat. Ehhez képest bejelenteni a kormányváltás után másfél évvel, hogy a szocialista gazdaságpolitika kudarc, minimum meglepő.

Ilyenkor azért azt érzem, hogy ez a mi Péterünk nincs eléggé megfizetve ahhoz, hogy otthon a Kedves Mama is kistányérnyi szemeket meresztve az újságból értesüljön, szemefényének ismét mekkora hülyét sikerült csinálnia magából.Azt lassan megszokjuk, hogy a nemmegszorítás kormánya az ízléses kupacokba halmozott bélsarat csomagolva, polcra téve igyekszik lekvárként eladni, de ettől még a szar büdös marad. A hőbörgéssel előadott, nemzeti giccsbe csomagolt semmikről lassan kiderül, tényleg semmik: az államadósság elleni háború vesztésre áll, az egymillió munkahely már szerintetek sem lesz meg, az egykulcsos, arányos adórendszer kétkulcsos lesz, és a GDP növekedés vágyálmát saját magatok is visszavágtátok erősen. A végtörlesztéssel minden létező jogi normát felrúgtok, ide értve a jelenlegi és a saját alkotmányotokat is, aminek hatására a külföldi befektetők máris tőkekivonásról beszélnek. A fentieknek egyenes következménye, hogy egy tipegésnyire vagyunk a bóvlivá minősítéstől, és az újabb IMF csomagtól.

De ha legalább ezen kívül csináltatok volna érdemben valamit, de a semmit osztottátok sokfelé. Az egészségügy továbbra is egy szánalomhegy, az oktatásban Hoffmann Rózsa másfél év alatt nem volt képes egy, azaz egy darab életképes és legalább általatok elfogadhatónak vélt oktatási tervet az asztalra tenni, - és még mindig államtitkár... - hazavágtátok a nyugdíjpénztárakat, az adóegyszerűsítés hatására jövőre több adónem lesz Magyarországon, mint eddig bármikor, kinyírjátok a vidéki kistelepülések okosan gondolkodó önkormányzatait, és a bércsökkenések miatt az ország adófizetőinek 80%-a fog bérkompenzációra szorulni. ( az RSM DTM részletes táblázata itt) A fogyasztási adók égbe emelésével garantáltan elvettétek a vásárlási kedvet is a néptől a pénztelenség mellé, és ezzel el is értünk a falig.

Ez - Szijjártó szerint - természetesen nincs is, hisz az egymást szalámizó, jelen állapotukban nulla jelentőséggel bíró szocialisták gazdaságpolitikája kudarc, elvégre ők kormányoznak másfél éve, ők írták az idei költségvetést, és ők írták a jövőévit is. Ezzel a kijelentéssel rekorder lettél Petike, mert ekkorát még Gyurcsány sem hazudott, pedig. Úgyhogy az egyetlen tanács amit mi választók adhatunk neked az ennyi:

- Menj te a picsába a hazudozásoddal együtt!

Tudom, hogy hiú ábránd, de én azért kíváncsi leszek mikor éri el - eléri-e egyáltalán - Nemzeti Trubadúr saját pártjánál és annak szavazóbázisánál az egészségügyi határértéket. Eljön-e az a pillanat, mikor ők is rájönnek ez az ember mennyire szánalmasan kínos, és valaki megpróbálja egy kicsit gatyába rázni.
Annál is inkább, mert egyetlen ember van ma Magyarországon, akit a nép jobban utál, mint gyurcsányorbánt összesen, ez pedig a Kedves Vezető személyes Király Sanyija.



 

112 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr693310866

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rekordméretű az államadósság 2011.10.18. 16:07:02

Szeptember végén a nettó államadósság elérte a 20625 milliárd forintot - írja a Ténytár. Soha nem volt ilyen magasan az államadósság mértéke. A nyugdíjvagyon államosítása csak ideiglenesen csökkentette az államadósságot. Három hónap alatt a kormány 2000 m…

Trackback: Rekordméretű az államadósság 2011.10.18. 16:07:02

Szeptember végén a nettó államadósság elérte a 20625 milliárd forintot - írja a Ténytár. Soha nem volt ilyen magasan az államadósság mértéke. A nyugdíjvagyon államosítása csak ideiglenesen csökkentette az államadósságot. Három hónap alatt a kormány 2000 m…

Trackback: Nélküle még a szar is keserű 2011.10.18. 14:06:20

Különböző ide nem tartozó okokból kifolyólag (dilettáns főnököm ki akar vágni a munkahelyről, de nem érdekes, kezelem a problémát) sokat jár az agyam: nézegetem az álláshirdetéseket, meg informálódom, mennyi lesz a munkanélküli segély (ez egyébként val...

Trackback: Nélküle még a szar is keserű 2011.10.18. 14:06:20

Különböző ide nem tartozó okokból kifolyólag (dilettáns főnököm ki akar vágni a munkahelyről, de nem érdekes, kezelem a problémát) sokat jár az agyam: nézegetem az álláshirdetéseket, meg informálódom, mennyi lesz a munkanélküli segély (ez egyébként val...

Trackback: Lázár bemutatta a választójogi reformot 2011.10.18. 06:24:08

 Még a faszdörgölõ győzteseket is kompenzálná a majomgeci Fidesz új választójogi recskázta. A "A Legkissebb Ugrifüles" Lázár János által ismertetett elképzelés szerint egyfordulós választás lenne a jövőben, megszűnne a megyei fosta, a...

Trackback: Orbán: Imbolygunk a végeláthatatlan válságban 2011.10.18. 06:22:25

 Megtépázott takaró, a parasztfaszú kidurrant léggömb foszlányaiba kapaszkodó svihákok és Wass "Seggdugasz" Albert is előkerült a Keresztény Értelmiségiek "Nagy Fasz" Szövetségének parlamenti konferenciáján, amelyen Orbán Vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szíjjártó igazat mondott, ne bántsátok.

Ugyanis azok, akik ma a kormányban, a Parlamentben és a klientúrában vannak, kb 90%-a szoci, vagy szocialista nevelést/oktatást kapott. Matolcsy is.
ebből ered a következtetés:
Matolcsy elbaszta =>Orbán elbaszatta => a szoci tanítás és módszer rossz volt => a szocik elbaszták ezt is.
Miből törlesztette Orbán Viktor a svájcifrank-hitelét?"

Orbán Viktor a Blikknek azt mondta, ötmilliós svájci frank alapú tartozását svájci frankban törlesztette, a Népszabadság azonban utánanézett, a kormányfő vagyonnyilatkozatában nincs nyoma ilyen devizamegtakarításnak.

A Népszabadság azt is megkérdezte a szóvivőtől, hogy Orbán Viktor a korábban felvett 20 milliós jelzáloghitel-tartozásból fennmaradó 15 millió forint értékű hitelt milyen pénznemben vette fel - annyit ugyanis nem gyengült a forint a frankkal szemben, hogy a kormányfő ötmillió forinttal indult svájcifrank-hitele négyszeresére emelkedjen, tehát nyilván más hitelről van szó.

Arra is kíváncsiak voltak, hogy a visszafizetést korábbi megtakarításából fedezte, vagy esetleg új hitelt vett fel, Szijjártó Péter azonban egyelőre ezekre a kérdésekre sem válaszolt."

hvg.hu/itthon/20111018_orban_hitel_torlesztes#rss

Nincs abban semmi különös, hogy nem válaszolt a Szijjártó. Előbb megkérdezi a kormányfőt, hogy egyáltalán mit mondjon, mit mondhat.
Nyilván sokkal nehezebb ilyen kényes kérdésre válaszolni, mint gyurcsányozni.
@hegyilány:
jóreggelt.
te azt hiszed, hogy a vagyonnyilatkozatban szereplő adatok valósak? amíg csak ki kell tölteniük, de nincs kontroll és hamis adatszolgáltatás esetén retorzió, addig azt írnak bele, amit akarnak...
"valószínűleg nem tudhatjuk majd meg", hogy átadta-e a démarche-ot a nagykövet a kormányfőnek. "Ez a hivatalos tiltakozás egy diplomáciai jegyzék, elvileg nem értesülhetünk még a létezéséről sem, nemhogy a tartalmáról".
A diplomata azt állította, "rendkívül ritka, hogy az Egyesült Államok hivatalos tiltakozásról szóló dokumentumot adjon egy szövetséges országnak" (mindkét ország a NATO tagja például)fontos, hogy az amerikai aggályokat és figyelmeztető nyilatkozatokat ne csak belpolitikai szempontból értelmezze a kormány, "ezeket ugyanis külföldi befektetők, üzletemberek és döntéshozók is olvassák".
No menj a picsába Mr. Orbán!!!
Hm. Most már totálisan elmondhatjuk, hogy a végtörlesztéssel mindenki jól jár/járhat, - aki érintett - lesz/van ki jobban ki kevésbé.
Az már biztos, hogy az Orbán V. jól járt. (legalább is most) ezzel az akcióval".
A társadalom egy hatalmas csoportja pedig rosszul, de nagyon.
Gondolok itt azokra (is) akik lassan, de biztosan HALAD-nak az elszegényedés felé.
@Secnir:

Persze. Azt írnak, amit akarnak. De még milyen jó, hogy ilyen tételeket ki tudnak hagyni belőle, illetve van mit kihagyni.
Az a lényeg, hogy a kormányfő, és mások is ilyen könnyedséggel tudnak végtörleszteni.
Akiket meg teljesen ellehetetlenített az intézkedéseivel a kormány minden napjaiban csak vegetál.
@Secnir:
Bocs. elfelejtettem)

Szép napot.

:)
@Secnir: Kíváncsi lennék én meddig maradna a helyén az az APEH/NAV vezető amely Orbán, Kövér, Szijjártó vagy Simicska adóügyeit ki merné vizsgálni!
Most ugyan a CBA-s botránnyal egy kicsit adni kell a látszatra, de ez is inkább hatalmi harc a CBA-n belül! Lázár testvéreket biztos nem vizsgálják átfogóan!!!
...meg legfeljebb elégetik a bizonyítékokat mint a pesti CBA tűzzel!
@IGAZ MAGYAR:

Lázár vigyorogva mondhatta a kamerába, hogy a gyerekének is svájcban van már a vagyona, és mégse kapott kivizsgálást.
@simonmondja.: No ugye!!! ...de te szívj el egy cigit egy aluljáróban mindjárt ugrik 30 ezer Ft-od!!!
Nem árulok el titkot azzal, hogy mindig is voltak olyan "körök" akiknél az APEH nem vizsgálódott. Csupán csak és kizárólag azért, mert nem vizsgálódhatott?
Igy van ez.
:)
Gyerekek!
Ez a tetű,havi két milláért(+rezsi)ontja magából a hülyeséget.
Ki is a madár?
A piacon meg azt hallottam, régen, nagyon régen, megbeszélésre hivott akárki, akárkiket, és a tányérok mellett ott volt egy kis fehér valami" ami nem szalvéta volt.
Nem tudom igazak voltak e a hírek? vagy CSAK amolyan pletyka?
:((
ELEGEM VAN ORBÁNBÓL ÉS AZ EGÉSZ MOCSKOS BAGÁZSÁBÓL!!! Mikor lesz már végre ennek a szarnak és hozzá nem értésnek ami itt folyik? ORBÁN TAKARODJ A PICSÁBA AZ EGÉSZ SLEPPEDDEL EGYÜTT!!!!!
@hegyilány: Akkor tehát mindez azt jelenti, hogy OV is egy ökör volt, mert nem forinthitelt vett fel?
@hegyilány: Az a baj hogy nem is selyem zsinór volt az a valami!!!
A t. kommentelő meg előbb öltözzön fel) aztán menjen az aluljáróba cigarettázni, mert meg fog fázni. Duplán fogják büntetni, cigizés, plusz izgatás?
Ráadásul, ha nagyon "gáz" a kinézete, esetleg triplán.
@CSENDES:
Hol irtam, hogy ökör volt???
Az OV. mindig tudta/tudja mit csinál. Csak most "valami" nem jött be. A kormányzást illetően nagyon rossz uton jár.
Csak az a baj, hogy ez nem magánút, hanem egy ország sorsát vitte távútra.
@CSENDES:
Nem szeretem, ha kérdeznek, legalább is bizonyos témákban nem.
Ha sokat kérdeznek azt meg főleg nem.
@hegyilány: Nem te írtad, hanem ezzel vezették fel annak idején a témát, hogy a magyar zemberek pénzügyi tudatlansága (ökörség)vezetett ahhoz, hogy devizában adósodtak el.
@CSENDES:
És? Most akkor mi a probléma?
Nincs probléma, befejeztem. Valójában a kérdés "költői" volt.
@CSENDES:

Van egy ajánlatom.
Menj át/vissza egy másik" blogra. Ott vannak okos emberek, ott vannak a blogok nagyasszonyai. Kérdezd meg őket, biztosan adnak neked fantasztikus válaszokat.
Hidd el sokkal jobb lesz a napod.
@CSENDES:

Itt irtam, hogy a költői kérdéseket kinek/kiknek tedd fel.
Még örülni is fognak neki.
Érted, ugye???
@CSENDES:
Bocsánat! El sem kellett volna kezdeni.
hm. ??
@IGAZ MAGYAR: A csúti tahó a Magyarság legnagyobb ellensége, magyargyűlölő féreg akit el kell taposni. Amíg ez a az ember formájú szarhalom lélegzik esélyünk sincs a normális európai életre. A csúti féreg pusztulása Nemzeti érdek.
@orbánmentesítő:
"A csúti féreg pusztulása Nemzeti érdek"
hát ez egy kicsit radikális volt.
igaz, jól hangzik, de radikális volt :-)
viszont
gondolj bele, hogy van még párezer "rajongó", aki a halálából -és a FIDESZ is- hasznot húzna, mint messiásból. semmi szükségünk vértanúkra, sőt: hosszú életet kívánok neki, mert nincs annál rosszabb, mint haláláig azt hallgatni, hogy milyen fasz volt, és milyen ügyesen elkúrta.
hidd el, Biszkunak, Losonczinak stb. egy kínszenvedés volt a rendszerváltozás utáni élet. neki is ezt kívánom...
@hegyilány: Mi hát nem szép asszony??? Leskelődni is tetszik mert tényleg a legszebb ádámkosztümöm közeli öltözöttségben leledzem! Juj de elszégyelltem magam!

Amúgy meg igazad van!!
@IGAZ MAGYAR:
Nem. Csak úgy mellesleg megjegyeztem. A @simonmondja avatarának" szólt a megjegyzés.
Semmi, különösebb jelentősége nincs.
Szóra sem érdemes, csak egy komment volt.
Az ENSZ közgyűlése 1992 decemberében A "SZEGÉNYSÉG ELLENI KÜZDELEM VILÁGNAPJÁvá nyilvánította október 17. napját.
A közgyűlés felhívta a tagállamok figyelmét arra, hogy szenteljék ezt a napot a szegénység elleni küzdelemmel kapcsolatos konkrét tevékenységek bemutatásának.
Az ENSZ közgyűlése a kormányközi és civil szervezetek figyelmét arra irányította, hogy nyújtsanak segítséget a szegénység elleni küzdelemmel kapcsolatos tevékenységek megszervezéséhez a nemzeti kormányoknak."

Igaz ez tegnap volt. Nem tudom, esetleg lemaradtam)? erről nem beszélt a Szijjártó??
Bocsánat! még egy kis olvasmány.

www.dura.hu/hirek/2002/01/ferge.htm
.............................
Az a baj, hogy hazánkban nem igazán zajlik a szegénység felszámolása, enyhitése. Némelyek most sodródnak az elszegényedés felé.?
Gyertek vissza kommentelni, mert én elmegyek.
Nem kellett volna ennyire megijedni.
Tudom, hogy ti vagytok a többség. Nincs is ezzel semmi probléma.
Egyébként is kétharmad van.
:((
Nem mi hívtuk Magyarországra a Nemzetközi Valutaalap szakértői delegációját, hanem "magától idejött", "kértek időpontot, mi adtunk" - mondta ma reggeli adásában Kósa Lajos. A Fidesz alelnöke szerint kényes helyzetben volt a kormány, mert "ha meg nem beszélünk velük", akkor az a kritika éri a kabinetet, hogy "mekkora bunkók vagyunk, hogy nem is beszélünk velük". Kósa szerint nincs realitása annak, hogy a kormány újra hitelcsomagot kérjen a Valutaalaptól és igen kemény megfogalmazással azt mondta: a szervezet állandó magyarországi képviselője, Iryna Ivaschenko, "olyan mértékben nincsen tisztában a magyar helyzettel, amely mellett nem is érdemes konzultálni".
Kósa csak tudja!!!

Szerintem Kósa is menjen a picsába!!!!
Kósáról is emlékezz még cikkíró lécci:

ecoline.hu/makro/2011/10/18/Kosa_megint_megszolalt_a_forintnak_annyi_QXQEGN

szívesen olvasnám, addig várom a 310-es forintot.
"Mondhatjuk azt is, hogy láthatóan teljesen értelmetlen próbálkozás volt ezen az úton csökkenteni az államadósságot. És persze levonhatjuk a konklúziót is, hogy sokkal nagyobb pácban vagyunk ma, mint hat hónappal ezelőtt. Megtakarításaink már nincsenek, tartozásunk pedig ugyanannyi. Sajnos nem irreális újabb leminősítést és IMF hitelt vizionálni.

2011-ben a kormány elvett 2700 milliárd forintnyi nyugdíjvagyont és 360 milliárd forintnyi át nem utalt járulékot, mindeközben még 1500 milliárd forinttal növelte is az államadósságot.
Mibe fogadunk, hogy péterke eme faszságának is volt pár százezer bólogató, igenelő hívője...
Nem ezek a kesztyűbábok az érdekesek, hanem azok, akik mögöttük állnak. Ez a banda elvégzi a piszkos munkát, az őket mozgató gazdasági körök majd eltakarítják őket, és szalonképesebb figurákat raknak oda. Örvendezni fogunk, fellélegzünk, csakhogy a rendszert már átalakították, és kőbe vésték.
Nem Orbán a fő ellensége az országnak.
csak szeretne ez a senkiházi Király Sanyi lenni, de még ehhez is hülye....
Szánalmasan kínos és kibaszott röhejes ez a visszamutogatás még mindig. Javaslom az Orbán kormánynak, hogy sarkalatos törvénybe foglalja: a mindenkori kormány első önálló költségvetése után ne mutogathasson senkire magán kívül.

Amúgy az első kép fail, ilyennek képzelem Szijjártóéknál a családi reggelt.
Kedves Fabius!
Alaposan megleptél, mintha nem vonnál (akarnál vonni) párhuzamot a nemzeti trubadúr saját pártja és szavazóbázisa ÉS nemzeti trúbadúr
( szócső I.) között. Ez egy alom, nem értem miért reméled, hogy eltérő színvonalon működjenek. Ennek meg van mondva - szép magyarosan - a kommunkició vonala és rendesen meg is dolgozik a pénzéért. Van ugyanis az a pénz, amiért korpásodik a haj.
Nagyon szépen megmagyarázta azt is, október 23-án miért marad a nagyvezír távol a Kossuth tértől. Az is megérne egy posztot.....
A tanácsoddal egyetértek, de ha lehetne kollektíve menjenek.....
Én vagyok a kisállatvédő, de most méé a Király Sanyi?? Annál édesebb figura kevés van a magyar filmekben: békés, kezelhető, önálló teljesítményre - nagy futás!! - is képes, mééé kell őt ezzel a minek nevezzelek (mert még nem a mit visz víz? sajnos)izével összefüggésbe hozni?

Kinek ártott Király Sanyi a büfében és akörül? És ez a mizé? Na ugye.
@Gerbó: Teljesen igazad van. Ezek az ujjbábjai. Sőőt.

Most olvasom Ulickaja új regényét a sztálinizmustól napjainkig. És ott fogalmaz meg két értlemes ember egymással vitatkozva valami érdekeset a kamaszok néha debil viselkedését figyelve:[..]"Lehetséges, hogy a homo sapiens, az értelmes ember is átél valami effélét, mint a neoténia, amelyet a férgeknél, a rovaroknál és a kétéltűeknél figyelhetünk meg? Amikor a szaporodásra való képesség nem a kifejlett egyedeknél jelenik meg, hanem még lárvaállapotban és akkor a kifejlettség állapotát el nem ért egyedek ugyanolyan lárvákat hoznak létre, mint ők maguk, amelyek sosem válnak kifejlett egyeddé?"

Na ezek egy lelki lárva által létrehozott lárvák. Hát mit lehet várni tőlük???
Na a Tarlós lárva kezd kiszáradni. hvg.hu/itthon/20111017_budapest_city_koncepcio#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_18 Hiába tervezett honvédzászlót ,meg csapott fel bérmakeresztanyának minden utcasarkot átnevezve. Plusz Dörnerék futtatása. Szép lista sikeres pályáról.
@simonmondja.: Azért az a szegezés durva..., elég lenne, ha azt a mikrofont feltolnák a bal szemén, feltételezve, hogy a riporter jobbkezes. De természetesen semmi kifogásom ellene, ha ehelyett a jobb szemén tolnák fel, amennyiben a riporter balkezes.
Így aztán a másik szemével talán jobban látna és a hallása is megjavulna; elnyomná a fejében zümmögő kórust, amitől nem hallja a pógárokat a maguk valójában, akik éljen Viktorozás helyett valami egészen másról pampognak.
@pirimogyoró: Mindig szemüvegben van Szijjártó, még futsalozás - hirtelen rájött, hogy mennyire szereti ezt - közben is. Le volt így ábrázolva sportosan, fitten a Bestben - két oldal színes-szagos reklámcikk - tehát nagyon kell tudnia célozni bárkinek is a szeméhez.

Szerintem fülébe már régesrég forró ólmot öntöttek - kellemes pénzösszeg formájában - nem hall az már semmit és pláne nem is akar meghallani Orvbánon kívül semmit. Nem az a típus, aki meghasonlik, szembetalálkozva a valósággal. Egyszer valahová kommentelt egy hajdani iskolatársa. ez ugyanilyen volt iskolásnak is, nem változott, csak megtalálta az életformáját.
@a szív fészkei: ez a másodosztályú futsalozás olyan édicuki dolog, hogy mióta Petike is ott futkos a labda után, a nemzeti sport nem győz elégszer hírt adni róla.

Pedig jelentősége kb mint a kisegresi sakk olimpiának, annyi van.
@néma bárány: :-D

hvg.hu/itthon/20111018_orban_amerikai_kovet#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_10_18 Tisztára olyan szövege, amilyeneket boldogult lánykoromban adtak ki a szovjet fejesekkel (vagy bárki mással) folytatott nagyon gyümölcsöző megbeszélésekről - ha leüvöltötték ott amúgy egymás fejéről a hajat is különben. Ott is mélyen ennyire baráti volt minden, orrvérzésig. Szép dolog a diplomácia, bár talán nem az én műfajom.

De ezek szerint a szívós kis görög-amerikai asszonka bejutott végre a szent termekbe augusztusi sorszámot tépve frissen fiatalosan most. Ennél a körzeti orvosnál is hamarabb sorra került volna.
kóóóósa is ottan van a szeren, megint mint mindig :D

Reagált az IMF Kósa kemény kijelentésére
2011. október 18. | 17:03

"A technikai segítségnyújtás minden IMF-tagország számára nyitva álló lehetőség, amelyet az országok maguk igényelnek" - reagált a Portfolio.hu kérdésére a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselője, Iryna Ivaschenko Kósa Lajos reggeli szavaira. A technikai misszió már befejezte munkáját, és átadták ajánlásaikat a kormány szakembereinek. A szokásos felülvizsgálati küldöttség novemberben érkezik.

www.portfolio.hu/gazdasag/reagalt_az_imf_kosa_kemeny_kijelentesere.157066.html
Van, aki tud bánni a devizahitellel, nem kell IMF, nem kellenek ide mások sem, őt kell követni! hvg.hu/itthon/20111018_orban_hitel_torlesztes
@Cirbi: Lali huszár fordítva ül a kacagányában a festett lovon! Most mára ő kapta a Napi Hülye Mondást. Megalapíthatnák a Hülye Mondások Minisztériumát, lenne nagy rotáció, mindegyikük - KL, SZP, stb.- főszerepelhetne benne. Monty Python csak irigykedne egy sötét sarokban ennyi kreatív elmén. Mondjuk, nem is értenék, ahogy ez a szegény Irina se nagyon.
orbánmentesítő 2011.10.18. 07:46:52
Ez a szíjjas nevű véglény megérdemli hogy a csúti tahó belére akasszák fel.

EZ qrvára tetszik
Ma kaptam emailen:

"Pofátlan vagyonosodás: 62 milliós haszonnal adta el az önkormányzattól fillérekért vásárolt lakását Orbán Viktor

Egyre többen teszik fel a kérdést: miből, hogyan tett szert komoly vagyonra Orbán Viktor? Az az ember, akinek első - és máig egyetlen - „munkahelye” gyakorlatilag a Parlament volt, ahová kinyúlt garbóban, kopott farmerben, viseltes cipőben zuhant be 1990-ben…

Orbán Viktor a rendszerváltás előtt nem halmozhatott fel komoly vagyont, hiszen 1987-ben diplomázott, azt követően a Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Minisztérium Vezetőképző Intézetében tevékenykedett, ahol 1987 novemberétől 1988 márciusáig szociológus gyakornokként továbbképzések szervezésében vett részt. 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Penbroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta. Tehát kizárható, hogy az ezekben az években nagy pénzeket „szakított” volna a jelenlegi kormányfő. Ilyetén pedig csak a politika kerülhet szóba, mint vagyonosodási forrás az erkölcsileg oly’ érzékeny Viktor esetében.

Pedig: politikusaink minden alkalmat megragadnak, hogy könnyes szemekkel panaszkodjanak a választóknak, mennyire alulfizetettek, és hogy a közéleti tevékenységből meggazdagodni nem lehet. Vélhetően igazat állítanak: a szorosan vett képviselői/pártvezetői munkából nem igazán lehet tejben-vajban fürdeni, nagykanállal merni a zsíros húslevest a fazékból, hiszen például Orbán pártelnöki fizetése 2009-ben éppenhogy meghaladta a bruttó 400 ezer forintot, ráadásul hosszú éveken keresztül országgyűlési képviselői működéséért csupán az alapdíjat (bruttó 220 ezer forint körüli összeg) kapta, ugyanis az elmúlt 12 évben semmilyen bizottságnak nem volt tagja.

A Fidesz első embere 2005 júliusában vagyoni helyzetéről így nyilatkozott: „122 millió forintra rúg a családom vagyona. Ha ebből a 122 millió forintból levonják a 25 millió forintos hitelt, akkor 97 millió forintos vagyont kapnak, erről beszélünk, se milliárdról, sem 100 milliókról nincs szó.”

Orbán Viktor (és felesége) vagyonportfóliójában jelenleg egy Budapest XII. kerületi 183 nm-es társasház, továbbá felcsúti telkek (összesen 5.035 négyzetméter) szerepelnek, utóbbiakat 50 évre ingyenes használatba adta a Felcsúti Utánpótlásért Alapítványnak.

Feleségének, Lévai Anikónak van egy 2008-ban vásárolt Citroën C4-es autója, egy fővárosi, XI. kerületi 91 négyzetméteres lakása, amiben egyébként Ráhel lányuk lakik. Orbán neje tulajdonosa továbbá egy takaros, felcsúti hétvégi háznak, valamint egy 7 hektáros felcsúti szántóföld területnek is. Anikó egyébként a rendszerváltás óta szinte folyamatosan gyermekeket nevel: Ráhel 20 éves, Gáspár 18, Sára 16, Róza 9, míg Flóra 6.

Lévai Anikó - 2009. december 31-i állapotot tükröző - vagyonnyilatkozata (figyelmükbe ajánljuk a legutolsó, kizárólag ingatlanokat tartalmazó oldalt): www.orbanviktor.hu/gallery/kozlemenyek/Levai_vagyon_2009.pdf

Emlékezzünk csak vissza, mit is válaszolt Gyurcsány a vagyonosodásának jogszerűségét firtató kérdésekre? „Mi az, hogy! Nagyon is!”

Vajon mit mondana Orbán Viktor, ha megkérdeznénk tőle, ETIKUSNAK tartja-e, hogy az önkormányzattól 563 ezer 760 forintért (tényleg, ha 563 ezer 800 volt nála, akkor visszakérte a 40 forintot?) megvásárolt V. kerületi, 4 szobás, 135 négyzetméteres ingatlant, nyolc évvel később, 63 millió forintért értékesítette? Jogszerűnek jogszerű, de etikus is?

A fideszes fiúk előszeretettel hangoztatják, hogy a választók elvárásának tesznek eleget, amikor megszűntetik az etikátlan, „pofátlan végkielégítéseket”. Dicsérendő hozzáállás, csak egyetérteni lehet vele.

De mi a helyzet a POFÁTLAN VAGYONOSODÁSOKKAL?"

Sajna a képek nem jöttek át: nem kellemetlen ingatlanocskák, a szerződéseik, stb. Meg a fényestekintetű padisah maga pár fotón. Remélem ezek után is rendben befizeti majd a Bajaniékénál 12-szer többe fájó - ahogy most szivárogtatják ki a tervezetet - ingatlanadóját.

Na majd ezt megszóviszi Szijjártó. Hogy ez tulképp szegényedés a népével együttérezve és alig dobbanó ütőerén tartva markát...
Most látom, hogy még így is fájón le van maradva holmi amerikai fityyfiritty mögött: burzsuj.blog.hu/2011/10/18/egy_burzsuj_akinek_bacs_kiskun_megyenyi_birtoka_van

Honleányi szívem hasadozik.
@a szív fészkei:

Tényleg elhitte itt bárki, hogy ezek a fiúk különbek egymástól bármivel? A ”felnőttek” nyitott szemmel jártak eddig is, láttak össznépi olajmutyitól Nyírfa ügyig, Varga Tamástól szőlőbányáig, Hagyótól Hunvaldig mindent.

Mehet a picsába az összes szemét tróger.
@néma bárány: Ja, gondoltam, ha már ilyen szép útravalót kapott Szijjártó - aki bele van nőve Orvbánba - mehetnek együtt is akár. Mind. Csak ez a szegény föld már eddig mennyi káros hatásnak volt kitéve! Az űrszemetet is kezelni kell valahogy, szóval nincs ötletem a hovára.
@a szív fészkei: Marsra, harcosságuknak megfelelően, meg hasznosat is csinálhatnak ott, pl. terraforming mars :D
Gondolom varánusz és hozzászóló barátai amolyan sértett komcsi ivadékok,nehezen viselik, hogy megváltozott a világ. Nem nekik áll a zászló....és igaz ami igaz, kihalásra vannak itélve akárcsak a dögevő varánusz.
@a szív fészkei:
Ráadásul ebbe a lakásba még anyóst is be kellett jelenteni jogosultság miatt.
Szar kis tolvaj.
@koksz:

Szijjártónál manapság csak egy kínosabb fasz van, a tények vitatása helyett utolsó fájdalmában még komcsit szűkölő fideszes idióta.

Adj egy puszit Pozsgay elvtársnak a pártban, és gyere vissza komcsizni még egyet.
@Fabius: hagyd rá, minden komcsizás után elégedetten veri ki..
Merthogy ovi apja függetlenített párttitkár volt, tehát semmi esetre sem komcsi!!! Na jóreggelt, máshol már megviradt.Kokszéknál még az egyiptomi sötétség uralkodik.
@pilincka: ... sőt a fideszben nincs egyetlen mszmp-s tag sem, sőt mindenki 1990 után született, sőt sohasem hazudtak, sőt koksz mindezt papírokkal is igazolni tudja...
@Fabius: Szűröst se hagyja ki, a volt moszkvai nagykövetet a legszebb kádáriból! Olyan önelégült pofával jön-megy az az ember, mint nagy legújabb cimbije, Orvbán legjobb pillanataiban.

Ez a koksz szegénykém nagyon a tartalékcsapatból lehetett most nagy hirtelen iderángatva: úgy látszik a Lendvay utca mégis érdemesnek tart a rád figyelésre.
@maybach: Kis???? Nem annyira kicsi azért. Mármint az értékhatárában.
Tessék, vannak, akiknek semmi sem elég jó: nol.hu/belfold/felhaborodtak_a_latasserultek_a_nepszamlalas_miatt

Van nekik beszélő Orvbán-gipszfejük, sőt Skiccfejük is. index.hu/belfold/2011/10/15/gipszbe_ontottek_orban_arcat_a_vakoknak/ Mit akarnak ezen felül mééééég????
@koksz:

Agyatlan barátom!

Jövőre tapsolj, mikor a boltban minden 5%-a többe fog kerülni, plusz még 5% a gázolajárak miatt.

Tapsolj, mikor januártól a köteleződ emelkedik 40%-al!

Tapsolj, mikor a nettód kevesebb lesz, de mindenképpen kevesebbet fog érni.

Örülj, hogy nem kell a böszme agyatlan 300 Ft-ját kifizetned az orvosnál, helyette 1%-át a bérednek pluszba elveszik.

Tapsolj, mikor megszavazzák a jóvátételi adót a volt kommunista vezetőkre és funkciónáriusokra, és csodálkozz, hogy milyen trükkel fogják a kivételt képezni a jóvátételi adó alól:

Stumpf István
Járai Zsigmond
Deutsch Tamás
Kerényi Imre
Schmidt Pál
Kövér László
Matolcsy György
és még sokan mások

www.youtube.com/watch?v=-9qEuSKxpKE
A jóvátételi adót nem tudom, hogyan legalizálják, de vele kapcsolatban elhangzott, hogy Hazánk 44 és 90 között nem rendelkezett szuverenitásával.

Kurva anyját a sok geci rohadt KISZ titkárnak, akik kiszolgálták a törvényenkívüli önkényt!
Meríthetnek majd csak tiszta forrásból: www.origo.hu/nagyvilag/20111019-kifizethetetlen-birsaggal-regulazzak-meg-az-egyetlen-ellenzeki-tevet-venezuelaban.html

Már az RTL-nél is elég nagytakarítás van. Még Kuminnénak sem kegyelmeztek. Nem sok minden marad a szilikonvölgyön kívül a kertévéknél.
hazaárulás! abcug komcsik! coclib ármány... komcsi= számítógép víru, porszem... el kell takarítani a zútból...

index.hu/bulvar/2011/10/19/nem_kaptak_penzt_oktoberben_a_nemzet_szineszei/
titkos eredményhirdetés... nónéjm cég. Kovács 12 Miklós építész...
az energia is elfogyott.. meg a határidók is újabbak...

véletlen nem egy debil kormány van épp???

penzcentrum.hu/lakas/titokban_dontottek_ide_koltoztetik_magyar_csaladok_szazait.1030191.html
@yoda-jedi: Ez a tervező ismerhette azt a FB-on terjedő viccecskét, hogy aszongya. Miért emlékeztet Magyarország egy gigavirágoskertre,? Mert középen van egy mákvirág, körülötte szorosan napraforgók, mögöttük tátikák, azontúl meg millió és millió árvácska...
Az szijjártó egyéni balfaszságánál is sokkal nagyobb baj, hogy ha 14-ben kurvára el lesz zavarva ez a horda, semmi sem változik. Politikai zsarolásokkal és korrumpálással már úgy beleégették magukat a zemberek tudatába, a médiába, gazdaságba, oktatásba, egészségügbe, hogy előlről fognak kezdődni spontán "zavargások", utcakődobálások, autógyujtogatások, tüntetés és sztrájk-cunamik, stb, stb. És az a szomorú, hogy erre mindig lesz emberük. Végső soron ott lesz egy kis koncért tettrekészen a Jobbik is. Az emútnyócév csak ujjgyakorlat volt, ami következhet és amit sajnos ki is nézek ezekből.
Szijjártó egy kis bólogató seggdugasz, de amíg ez az egész mocskos fidesz banda orbán seggéből kukucskál kifelé, nem változhat semmi.
@Cirbi: valami olyasmit próbáltam kimakogni, hogy bárki is jön a köv. választások után, orbánt NAGYON el kell zavarni ahhoz, olyan szégyenteljesen, hogy úgy kullogjon el, mint a kivert kutya. Egyszóval örökre. Hogy soha többé ne vegye senki komolyan. Mondjuk, megdolgozik ezért már most is, de amíg ilyen túlhatalma van a párton belül, addig nincs miről beszélni. Bár egy jó módszer adódna, nem is értem miért nem égetik vele naponta be. Mindennap a fejére kellene olvasni az ellenzékben elkövetett szómenéseit, aminek az ellenkezőjét teszi. Vagy éppen az emútnyócév általa visszavert ötleteit valósítja meg, csak éppen szadistább, kíméletlenebb módon.
Nagyon bízom a civil összefogásban, ebből még kinőhet valami. Azt se bánom, ha a belzebúb is csatlakozik, azzal is többen vagyunk a fidesz ellen.
Jöttök vasárnap?
@Spániel: Megértettem, és én is így látom. Lehet azért nem olvas senki a fejére, mert a háttér csapat eleve bukásra szánta, és majd adott pillanatban hozza az új embert/vezetőt/megváltót mint amikor rákosit cserélték be egy látszólag jobbra.
@Cirbi: Hogy még mélyebbre süllyedjenek, és közröhej tárgya legyenek, legyen mondjuk Kósa.
magyarcitrom.postr.hu/ezzel-jar-a-orban-szemelyi-kultusza

de szép mondatok:

Irtózatosan kellemetlen dolog lehet most fideszes politikusnak lenni, hiszen valahogy meg kell magyarázni azt, hogy a Fővezér távollétében miért lett annulálva az egész megemlékezés. Hiszen néhány napja volt, hogy Wittner Mária, mint az ötvenhatos láng egyetlen hiteles őrzője kifakadt, hogy miért is kapnak a hóhérok többszázezres nyugdíjat, és az áldozatok, a forradalmárok miért nem. Roppant kínos, hogy egy felszólalás után a Fidesz, amely szereti magát a forradalom egyetlen örökösének tekinteni magát, magasról tesz erre, kizárólag azért, mert a Kedves Vezető Brüsszelbe megy. Hiszen itt most nem arról van szó, hogy Orbán nem szólal fel, mert Brüsszelbe megy (ami persze önmagában is kínos dolog, a sok EU-nak kiosztott koki után), hanem arról, hogy az egész esemény úgy ahogy van, le van fújva.

Az ellenzék és a többi, Astoriánál tüntetni vágyó szervezet most hangosan fetrengve röhög a Fideszen, és máris arról értekeznek, hogy Orbán Viktor nem mer itthon lenni, nem mer szembenézni az elégedetlenkedőkkel, ami pedig a diktátor egyik ismérve. a Fidesz pedig erre nem igazán tud mit mondani, hiszen ahogy az egyik fideszes politikus az [origo]-nak elmondta, hogy „tudomásul kell vennünk, hogy ezzel jár a személyi kultusz, amit felépítettünk". Ez a mondat hűen tükrözi azt, hogy miért is nem lesz Fidesz-nagygyűlés, és hogy miért van az, hogy az állami ünnepségek egyik fő felszólalója Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter lesz, aki azért lássuk be, nem egy Ciceró. Egyelőre még Schmitt Pál köztársasági elnök felszólalása is kétséges, amely aztán tényleg hűen mutatja, hogy a Fidesz totálisan lebénul, ha Orbán Viktornak más dolga akadt.
@Cirbi:
A Haza nem lehet ellenzékben.

A Haza házon kívül tartózkodik.

Azért nem ártana elmondania, hogyha olyan fontos dolog ottlenni az Európa Tanácsban, akkor a legutóbbi kongresszusán miért nem volt ott ...?
Most olvasom, hogy Semjén Ausztráliában lesz 23-án.
Kövér Braziliában.
Sólyom Belgiumban.
Schmitt Bulgáriában.

Kicsit aggódok.

Valamiért elspricceltek innen. Csak nem ...?
@simonmondja.: na végre... egy jo kis uccai provokáció... kukta borogatással...

a sintér itthon lesz, ugyi?
@simonmondja.: a melegebb éghajlat? itt a jó meleg ágytál melyre vágytál? forradalom Rio-ban és Sidney Alsó-n a kövérelvtárs tud a gauchó-k nyelvén? melyik szlenget beszéli a rioit vagy a saopaulóit? esetleg a Macapá-it Amapá-ban?
@simonmondja.:

Hetek óta be vannak szarva huszonharmadikától.

Adja magát a párhuzam:

- hazugságbeszéd megvolt a'la wikileaks
- a gazdasági perec lassan nagyobb, mint a Gyurcsányé,
- elvileg az utóbbi másfél év legnagyobb tüntetése készül...
@Fabius:
A Dobos-tortát, mire meghívsz majd, jobb szeretném egy cukrászdában elfogyasztani, és nem az MTV büféjében.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Nagyon nem szeretnék autókat és székházakat grillen látni. A fényezéskaramell nem az esetem a dobostorta tetejével ellentétben.
@Fabius: hihiihi... pedig a fijjug nagyon nagy újdonságra készülhetnek... van ujabb jó ötletük... lásd meg... az uccsó nagy esélyük, amikor még ők "mozgattyák" a zeseményeket... legalábbis reményeik szerint... tudod mint a "kézben tartott" tűz esete a zegészségeserotikában... na ez ponty ollan lesz...
@yoda-jedi:

Nem mozgatnak ők már semmit, pláne nem tömeget. A kezükben is egyet tartanak, a tiédet, az enyémet és a többiekét, amivel a csalánt verik.
Hát nem elrabolta az ejrópai júnió ezt a csodálatos ember... Úgy hallottam hogy 24-én bepótolják a fityeszesek a a rendezvényt, ovi ellentengernagyi ruhában, fehér cápán vonul be a tropikáriumban megtartandó ünnepségen. Az eseménnyel egyetemben az éppen aktuális etetés is megtörténik...
@NYJetsTD: előrendelés jegyre van-e, az első sorra vevő lennék ;)
@Cirbi: oké, de csak akkor ha nem röhögsz hangosan a dakota naszádparancsnokon...
@NYJetsTD: :-DD Hány darabban szállítja őt a fehér cápa???
Rendeljétek meg neki! Csak hülyén nézne ki tengernagyi cuccban és úszószemcsiben, pipával... A vállrojtjai külön életet élnének. fehercapa.blogspot.com/
"Az egészségügy továbbra is egy szánalomhegy, az oktatásban Hoffmann Rózsa másfél év alatt nem volt képes egy, azaz egy darab életképes és legalább általatok elfogadhatónak vélt oktatási tervet az asztalra tenni, - és még mindig államtitkár... - hazavágtátok a nyugdíjpénztárakat, az adóegyszerűsítés hatására jövőre több adónem lesz Magyarországon, mint eddig bármikor, kinyírjátok a vidéki kistelepülések okosan gondolkodó önkormányzatait, és a bércsökkenések miatt az ország adófizetőinek 80%-a fog bérkompenzációra szorulni. ( az RSM DTM részletes táblázata itt) A fogyasztási adók égbe emelésével garantáltan elvettétek a vásárlási kedvet is a néptől a pénztelenség mellé, és ezzel el is értünk a falig."
Ennyi az, amivel foglalkozni kell. A többi szájtépés Hölgyeim és Uraim. Az a kormány, amelyik ezt képes volt rövid másfél év alatt lenyomni a nép torkán, megérdemli, hogy világgá kergessék. Az a nép, pedig, amelyik ezt le is nyelte, és eddig nem kergette őket világgá - nos, az sajnos már nem is fogja, mert életképtelen, és meg is érdemli.
süti beállítások módosítása