Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.04. 05:33 Fabius

Gyurcsány: köszi, Viktor, köszi-köszi!

Címkék: fidesz gyurcsány ferenc ügyészség sukoró

Orbán Viktor egyesítette tegnap a szocialista pártot, és politikai rocksztárt faragott Gyurcsány Ferencből.

Sokan sokféle módon várták a tegnapi napot. A jobberek dédelgették az ügyészségről kifelé már láncon vezetett Gyurcsány képét, akit odabent megfingattak jó alaposan, és minimum testüregmotozás keretében keresett bizonyítékot a komplett Fartájék Bizottság, a vazelin szagától és a lehetőségtől részegen. A szocialista szimpatizánsok helyre kis dzsemborit rittyentettek az ügyészség előtt, volt megvédünk Ferizés és orbántakaroggyozás, koncepciós perezés és nemfélünközés, no, meg egymásra talált a komplett MSZP a szikkadtra szoláriumozott IngyenCsabit leszámítva. Ez tegnapelőtt még lehetetlennek látszott, de Orbánnak és a Kitalált Pertársaságnak sikerült összehozni.

Cirkusz és kenyér volt ezzel a kormány célja, de a kenyérvég kiesett a szájukból, pluszbónusz Gyurcsány ellopta a show-t is. Az ügyészségre érkezése megfelelő nyitány volt. Ő lett a Meghurcolt Ember, akit a híradóban éltet a nép, akitől könnyes szemmel búcsúzik Katus mama, akinek a felesége belemondja a kamerába amit leírtak már ezerszer, miért baromság, hogy ők ma itt vannak, és ő az apa is, akit csemetéi reszketve várnak haza.Ekkor a jobboldalon élt még a remény, hogy namostaztánaztán itt az Igazság Pillanata, már csak percek-órák kérdése mire tömlöcbe vetik az Egyesszámú Népellenséget. Ők aztán pofára estek jól. Gyurcsány ugyanis nem vallott, a fartájék vizsgálat elmaradt az tömlöcözéssel együtt. Helyette felvételt kért a bent elhangzottakról, hogy kétség ne maradjon: panaszt jelentett be a gyanúsítás ellen, "majd rövid, személyeskedéstől sem mentes nyilatkozatot tett". Vagyis a fing elfűrészeltetett sokfelé, Ferenc pedig bilincs helyett tokától bokáig vigyorban jelent meg a támogatói előtt, mint egy rocksztár kapaszkodott fel a rögtönzött színpadra, ahol kedvenc nótájára zendített:

Eddig mi vigyáztunk a köztársaságra,
ma Ti vigyáztatok rám, mint bástya,
az orbán rendszert rúgtátok farba,
ejnye Viktor, maga egy marha.

Gondolom a Fidesznek ez az egész nem volt elég priceless, ezért bedobták az újabb nagyágyút: Papcsák Ferenc újra hadrendbe állított pártököl a legfrissebb Gyurcsány Bűneit Feltáró Bizottság elnöke tuti ami fix a mókusőrs munkába állása előtt már a vizsgálódás utáni ítéletet is közölte: bizonyítható, hogy Fletó tudott a devizahitelek kockázatáról. Igen, ezek tényleg őszintén ilyen hülyék, nincs megjátszás és alakoskodás, ez a valóság. Olyan ember kapott bizalmi feladatot, aki úgy szórja ki Zuglóból a közpénzt a haverhonosításokkal, hogy Hunvald Gál fejét veri a cellarácsba: amatőr csicskák voltunk ehhez képest, kishaver! A morálisan ingoványos Papcsáknak ráadásul ennyi esze van a megbízáshoz, amennyi látszik. Előre a hitelességdeficit rögös útján, jól csináljátok.

Én csak annyit kérdeznék Viktortól: a fentiek tükrében megérte nekifutásból tökön rúgni saját magatokat?


 

175 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr893276891

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bajnai, valamint a férgek 2011.10.05. 10:16:37

Közvetlenül az előtt, hogy ebben az országban végre rend lett, illetőleg szabadság lett, meg béke lett és egyetértés lett, valamint végre szabad lett békésen egyetérteni is, sőt, egyenesen ajánlva lett az a kibaszott egyetértés, volt itt két zavaró mom...

Trackback: Súúúhanterz: Demján már nem a termelésben látja a felemelkedés lehetőségét? 2011.10.05. 08:15:33

Demján Sándor az elmúlt évtizedben minden létező fórumon elmondta, hogy ő bizony a termelésben, a kétkezi fizikai munkában látja az ország felemelkedését. Szerinte nincs szükség művészekre, egyetemi oktatóra is csak módjával, így aztán tessék mindenkin...

Trackback: Szikra 2011.10.04. 12:39:16

Az OECD augusztus 31-én publikálta a 2010-es munkanélküliségi adatait. A munkanélküliek aránya néhány európai OECD tagországban, a 15-24 éves korosztályban: Egyesült Királyság - 19.1% Finnország - 20.3% Törökország - 21.7% Portugália - 22.3% Belgium - ...

Trackback: Gyurcsány gyanúsított, Orbán Rákosi 2011.10.04. 12:16:57

Új rigmus született a Központi Nyomozó Főügyészség irodája előtt tartott tüntetésen, miközben bent elvileg Gyurcsány Ferencet hallgatták volna ki, bár inkább a volt kormányfő lépett fel vádlóként. A már bejáratott Orbán, takarodj! kórust váratlanul az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pici baba szerethet rollerezni a szobákban és folyosókon, mint annak idején Havel a Hradzsinban index.hu/belfold/2011/10/03/halasz_janos_375_negyzetmeteres_lakast_kapott/
@Fabius: Tartsák meg a jó szokásukat bíró uraimék! Gondolom főbíró uraság se tetszik a rendszernek. Szép szkanderparti várható tehát.
Itt mi készenlétben várunk. Előkészítve a gumiszoba, gumidominó stb.
Pol Pot Peter! Pol Pot Peter! Pol Pot Peter!
@Waldi!: ajjaj, vigyázz, minnyá izzítják a TEKis q7-eseket :D
megy ez nekünk, akarom mondani az ikonnak és alkotójának:

Kétéves csúcson a magyar CDS-felár 14:43

www.napi.hu/magyar_gazdasag/keteves_csucson_a_magyar_cds-felar.497619.html
@a szív fészkei: Ja, csak 5%-os adókiegyenlítés, mi?
„a fogyasztók orientálását szem előtt tartva, a törvénymódosítás a „minőségi” szeszes italok – például: pálinka, whisky, brandy –, számára kedvezőbb adómértéket állapít meg, a sajtóban felkapott 50 %-os adóemelés pedig kizárólag a gyengébb minőségű szeszesitalokra érvényes”
Nameg a kisebbségizés, burkoltan:
Ötven százalékkal emelkedik az A ROMÁS szeszesitalok jövedéki adója az Országgyűlés által nemrég elfogadott törvénymódosítás szerint;
hm, szép! (kiemelés ..-vagyis újmagyarul: kiegyenlítés- tőlem!
Ha ezt átverik /és semmi kétségem, hogy át fogják/ akkor a 400huf-os euro is könnyen elérhető cél lesz a vezényló tábornoknak és zrt-jének, és akkor ez a kemény nem megszorítás is kevés lesz, és vitya 1,5 éve is inkább 15 évvé válik.

A jegybanki alapkamathoz kötné a kormány a forinthiteleket[origo]|2011. 10. 04., 15:08|Utolsó módosítás: 2011. 10. 04., 15:36|eszközök:Rogán Antal szerint fel kell gyorsítani a referenciakamatozásról szóló törvény megalkotását. Ha a jegybanki kamat módosul, akkor változhatna csak a forinthitel-kamat, lefele és felfele egyaránt.

www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111004-rogan-referenciakamatozas-kell-a-forinthiteleknel-gyorsan.html
@Rodeo36: Miután megszavazták a képviselők saját maguknak a végtörlesztést, szinte természetes, hogy az önkormányzatok hitelét "nem az emberekkel" akarják megfizettetni :) A jövő évi költségvetést valakinek most már normálisan el kellene készítenie, mert nem tudom, mit fog december 31-én a parlamentben éjfélkor megszavazni ez a díszes társaság.
@a szív fészkei: mindenki más a saját zsebből állja az utazási költségeit és a szállását? a feleslegesen magas jövedelmű politikusok önmaguknak megszavaztak mindent csak a gombot kell nyomni és jön a pííííííííííííííz mint a söröshordóból a sör csak ez nem ürül ki mint a hordó mert mindig új pénzbányát nyitnak mást nem is csinálnak már 21 éve
@Cirbi:
"A képviselő szerint "elmúltak azok az idők, amikor egyoldalúan változtathatnak a kondíciókon a bankok"."
Új idők, új szel(lentés)e!

Eljöttek azok az idők, amikor egyoldalúan változtathatnak a kondíciókon a kormányok!
Éljen a Nemzeti egy(kulcsos)ság, éljen a Párt!
@legeslegujabbkor: először is hunvolthunnemvoltországban nincs költségvetés, tudhatnád, van viszont büd zsé azaz a zsé büdösch ezért szagtalanítják...az papírhalmaz amit büd zsé nek neveznek az csak alátét a széken hogy a Galaxis Esze kilátszon a pulpitus mögűl mikor felűl a magasba lentről nem is lehet látni csak hallani amint kappanhangon kotkodácsol kárikittyom édös tyúkom elfogyott a félpénzem
@Rodeo36: Jól van, de nem is maguknak kellene leírni valamit, mert tudjuk, hogy állandóan módosítani fogják, de egy terv nélkül, már most is látszik, hogy mi fogjuk még jobban megszívni.
mekkora vetítő ez a "kelj fel és járj!!!" a Die Welt interjúúúúú egy csodálatos tanulmány az agitpropból és a messiasztikus elbillent narancsagyról. A kételkedés, és a gondolkodás egyenesen bűn, ezek még a lapos föld teóriát is eretnekségnek tekintenék.....

az egyik ütős mondata:

"Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a Die Welt nevű német lapnak adott interjúban érthetetlennek nevezte, hogy miért kérdőjelezi meg bárki is Orbán Viktor miniszterelnök demokratikus elkötelezettségét. "

www.origo.hu/itthon/20111004-lazar-janos-interju-a-die-welt-cimu-lapban.html
@legeslegujabbkor: milyen szakmája van arrogánnak? a lázár -mint a Die Welt írja: kelj fel és járj, ezek sem mennek a szomszédba egy két pofon kiosztásához- arrogán valami gazdasági parlamenti kiskótyomfitty, mihez ért?
@nemecsek ernő áruló: " A mártíromság sokaknak bejött már a történelem folyamán. Na azt megnézném Viktor arcán, hogy reagál rá... Már csak ezért megérné. :D"
anno, egyik volt kollegám mondotta volt, úgy 2002 tájékán, amikor még nagyjából a három kívánság valószínűségével vetekedett a szocik győzelmi esélye, szóval nagyon régen, hogy "úgy bírnám, ha a szocik győznének a választáson. nem azért, mert annyira bírom őket, hanem azért, hogy láthassam a sok fideszes fancsali képét"
akkor bejött...
@Cirbi: Az elkövetkező öt-tíz évben az európai gazdaság növekedését elsősorban nem a régi hagyományos, nagy európai gazdaságok adják majd, hanem a Balti-tengertől az Adriai-tengerig húzódó közép-európai térség - mondta Orbán Viktor kormányfő kedden Rijádban a szaúdi kereskedelmi és ipari kamarák tagjai előtt.

tudván azt, hogy nem szabad sohasem elhinni amit mond csakis a tetteit figyelni ez is valami agitprop csak a szaudiak nem kommunisták és nem ismerik az agitpropot valamint a világgazdasági tendenciákat nem a Galaxis Eszétől fogják tudakolni van erre saját forrásuk egyébként is informálódtak a Galaxis Eszéről látszik azon is kikkel találkozik...senki olyannal akinek szava lenne csak a dumagépekkel tehát ugyanazt kapja mint amit vitt: sok sok dumát
@legeslegujabbkor:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/vege_az_olcso_kinai_aruk_idoszakanak.497643.html

a technológiát megvették az oktatás műxik, most az értéktermelés kezdődik, mindenki rábaszott csak Kína nem az összes idióta aki ugatott ellenük most fülit farkát behúzhatja

ez meg a Galaxis Esze, ma:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/feltamasztja_a_tervhivatalt_a_kormany.497563.html

még ez hiányzott mint üveges tótnak a hanyattesés ha nem értenek valamihez akkor hogyan fogják azt tervezni a röhej az, hogy fejlett kapitalista gazdaságokban van állami és vállalati valamint ágazati hosszútávú és mindentávú tervezés de annak alapjai vannak és nem légvárak mint amit a Galaxis Esze épít szerencsétlen kappanhangú kotkodács
@Rodeo36: ehhh, asszem beültünk egy időgépbe, kommenista szombat mikor gyön el, no persze a forradalmi narancs sztahanov és társai is közelednek....
@Rodeo36: A költségvetésből meg a benyújtott módosításból az azért látszik, hogy mihez is értenek. A pénzeket úgy csoportosítani, hogy ők jól járjanak. Ha jól értelek a kínaiakkal irattatnád meg a miénket is?
@Rodeo36: Még valami, remekül fogunk szórakozni azért (sírva nevetünk), ahogy a kevéske pénzeken hogyan fognak marakodni a költségvetés tárgyalása közben.
@legeslegujabbkor: mint a mellékelt ábra mutitja a kis sárga ferdeszeműek értenek hozzá már egy pár ezer éve és mostanság még fejlődnek is, egy gond van ha jönnének sok kötél meg bárd fogyna és kúrva sok kutyaeledel keletkezne rövid idő alatt rogántalanítás meg viktortalanítás, ikontalanítás és sok minden más talanítás ez a Galaxis Esze mit vár a szaudiaktól? azt hiszi azok is hülyék? vitt egy listát mit is hozna de hogy a listán kívűl mit ajánl nekik?
@Rodeo36: Sajnos nekem nincs ötletem, de Krúdynak volt. 16 város 16 leánya :) Persze lehet,hogy Dubai után már csak a pirospaprika marad.
@Rodeo36: "Az elkövetkező öt-tíz évben az európai gazdaság növekedését elsősorban nem a régi hagyományos, nagy európai gazdaságok adják majd, hanem a Balti-tengertől az Adriai-tengerig húzódó közép-európai térség - mondta Orbán Viktor" - mindezt röhögés nélkül...
Lelki szemeim előtt látom, amint a német oroszlán döglődik, a francia kakassal együtt, miközben dübörög a pannon puma.
Viktor, tényleg kezeltetned kéne magad.
Melyik balfaszod mondta neked ezeket? Mert az sem volt épeszű!
Az araboknak remélem nem ezt fordították le, mert akkor nekünk annyi! Még eladják fillérekért a Merdzsókat és Suzukikat vásárolnak teljes gőzzel, meg magyar államkötvényeket! Komolyan!
Ez tök hülye...Bár az a legkevesebb, hisz mindenki mást is annak néz! :)
a Don ünnepel, csak azt nem tudom mit...

10 év nagy idő :D

Még a katasztrófát is megünnepeljük

Csillogó katasztrófaképekkel, parkavatással, és új képeslappal ünnepelték a kolontári tragédiát.

index.hu/belfold/2011/10/04/meg_a_katasztrofat_is_megunnepeljuk/
Bakker!

Viki gyerek Szaud-Arábiában! Ez tényleg tud valamit!

www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-15169769

Odamegy, egyből lázongások törnek ki - nem is értem, ott is így ismerik? Tudják, nem jó jel, ha jön Orbán!
Hol vagyunk mi ehhez képest? :)
@Boli: :O vitya maga a sátán, avagy az antikrisztus, már mindenki láthasssa, tudhassa, NoTradámusz megénekelte erre a korra, békétlenség és pusztulás követi minden lépését :D
@Cirbi: Szerintem több meghívása nem lesz, mert azért azok sem mazochisták! :)
Boli!
"Ahová lépek ott fű nem terem" avagy ... Magas szőke férfi akarom írni kis termetű zseb diktátor a közel-keleten!
Egyiptom után most Szaúd Arábia (Tavasz óta most először törtek ki zavargások Szaúd-Arábiában). Állítólag Jordánia lezárta határait nehogy véletlenül bemenjen Orbán!
S képzeljük el ez még vissza is jön Magyarországra!!!
Már most is 573 a CDS felár!!! Másfél éve 250 alatt volt!
Mi lesz itt???????????????????????
@IGAZ MAGYAR: Szerintem nem kéne beengedni, ha megjön... Húzzon vissza, a sivatagba! Vagy Kína?
Szeretném, ha Gyurcsányt ezért a papcsák által összehordott marhaságért elítélnék.
Szeretném, ha vele együtt engem is perbe fognának. Én is tudtam a devizahitelek kockázatáról. Több barátommal folytattam 2004 és 2006 között a devizahitelekről beszélgetést, és én is sokuknak ajánlottam az euro alapú hitelt, mivel egyszerűen akkor úgy tűnt, az éri meg. Mindegyiküknek elmondtam; az a jó kölcsön, ahol menet közben nem változhatnak a díjak és a költségek, ezen felül törekedni kell fix törlesztőrészletre is.
Fentieken kívül hajlandó vagyok magamat azzal is vádolni, hogy én a kamaraerdei hétvégi telkemet szerettem volna a sukorói telekre cserélni.

Remélem én is annyit kapok, mint Ferenc. Remélem a cellatársa leszek.
Remélem szeret és tud is sakkozni.

Ezt komolyan gondolom,
ha azért elítélik, mert tudott arról, hogy a devizahitel egy kockázatos dolog, akkor nagyon szívesen leszek odabent Ferenc sakkpartnere. De esetleg a kedvéért még backgammonozni is megtanulok.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Gyanús vagy te! :)
Utána meg ha kijöttetek, beszállsz a timföld business-be is? Ha itt jársz majd Óváron, szólj! Fecó szokott erre járni...
Egyébként én is tudtam róla, de én nem akarok ülni ezért a bennfentes infóért!!!
@Boli: A legújabb Szittya-magyar info híre! Rijádban a szaúdi titkosszolgálat egy nagyon veszélyes MOSZAD sejtet fedezett fel!!! A diplomáciai bonyodalmak elkerülése véget egyenlőre csak figyelemmel kísérik tevékenységüket. Különösen veszélyes ügynökökről van szó !!! A zegyik fedő neve zsebdiktátor de ismeri k a puszta Putyinjaként is de álcázta már magát Pinocchiónak sőt disznó ól takarító kondás legénynek is. Vele van a jobbkeze is na meg a bal! Ez a jobbkeze rendkívül veszélyes több fényképen is vakarja a zsebdiktátor tökét! De ez álca mert a vakarás közben még 2012-es magyar költségvetést is megcsinálta úgy hogy persze Gyurcsány és Bajnai a hibás!!!
Jelenleg a szaúdi titkosszolgálat rejtjelezői próbálják megfejteni mit is jelenthet hogy Gyurcsány és Bajnai a hibás!!! Egyes szakértői vélemények alapján így üzennek a Moszkva-Washington-Tel-Aviv-Alsómocsolád tengely galíciai jött-ment ügynökeinek hogy mikor törjön ki a 3. világháború mert azt már tényleg a Magyarok nyerik. Nagyon profik!! Állítólag éjszakánként többen közülük ülve eszik a holdat, igy különösen nagy veszélyt jelentenek az iszlám államokra! Mert mi lesz ha egyszer elfogy a hold. .....
@IGAZ MAGYAR:
Arab félhold... Az is a Puszta Putyinja miatt!!!
Gyurcsány nem Clinton! Írja a Véleményvezér!!! No akkor már ezt is tudjuk
..... Esetleg lehetne-e Gyurcsány mondjuk a perzsa sah? Nem , nem a perzsa sah az nem lehet azt biztosan tudom mert Orbán Viktor sem Napóleon!
Akkor Gyurcsány legyen mondjuk a ... de az még se , mert akkor Viktor mi legyen?

Nem jó így !!! Forduljon a kocka , mondjuk azt hogy Orbán Viktor Hillary Clinton!!!! Ez jó? ...vagy mégse mert H Clinton nő és ha Orbán is nő akkor még magasabb is lehet mint Gyurcsány!!!
Jaj, de H Clinton nem úgy nő!!! Akkor meg ne legyen Orbán Clinton mert akkor kiderülne hogy töketlen!
Orbán legyen az Obama!!! Na ez jó! Ő az USA elnöke! De Obama meg afroamerikai!!! Orbán hogy lenne afro-magyar??? Ez sem jó!
Na akkor Orbán legyen ... no legyen de aztán mára elég legyen!!!
VIKTOR válasza:

-Ezen most el kell gondolkodnom...ööööö... De nem is az a kérdés, hogy érdemes volt-e, hanem az, hogy mi nem is rúgtuk tökön magunkat.

Sanda félmosollyal balfelé pillant. Majd rövid fülpiszkálás után folytatja:

-Tulajdonképpen mi és csakis mi vállaltuk fel azt a harcot, amit a posztkommunisták, az or szág tönkretevői -és Gy.Ferenc is ilyen- ellen vívunk. És ez egy komoly előrelépés a számonkérés útján. A zemberek ezt várják tőlünk. És joggal.

És így tovább, így tovább....
@brunn: ...bla, bla, bla.

De tévedsz! Viktor soha nem mondana ilyent!
Annak ott van a Petya, a Szájtátó, a magyar hangja.
@IGAZ MAGYAR: Ezt írtam délben Tóta után szabadon: reszkessen ovocsektől a szaudi király, mert ez hozza a delejes rontását magával. Vagy maga a rontás.
@IGAZ MAGYAR: De ha vakarja a Főnök tökét - már ha van neki - akkor egy keze kiesik a számolásból. Igaz van két lába, tehát megcsinálhatja a költségvetés tökkaparászás közben simán.
@a szív fészkei: azt a majmoktól tanulta lábbal írni egyébként unortodoxúl kell mondani tudhatnád már, hogy hunvolthunnemvoltországban nincs költségvetés, egyáltalán nem vetnek semmit ott van büd zsé azaz a zsé büd...je..nahát fegyelem kedvesem fegyelem vagy TEK-en leszel AQ7-esezve
@a szív fészkei: rendnek kő' lönni ebben a hunvó'thunnemvó'országban, a Galaxis Esze és sámánusai megaszondják, íme:

www.es.hu/vancsa_istvan;a_nagy_meneteles;2011-09-28.html

"...hadat üzentek a kihívásnak (=hadüzenet)...agyőzhetetlen magyar seregek Hende Buci vezetésével meg a többi vidám fiúk...előre, harcra a....-ért, hogy miért, hát aztatot még nem nemtuggyág...keresik"
@a szív fészkei: Szerinted akkor még sem baj ha Orbán lesz H Clinton mert az nő? Lehet hogy igazad van és akkor például a jobb kezének nem kell a tökét vakarnia!!! Akkor most már csak a költségvetést kell megírnia!!!
@IGAZ MAGYAR:
Tisztelt IGAZ MAGYAR!

Biztos bennem van a hiba, ezért kérlek segíts értelmezni néhány mondatod!

"A zegyik fedő neve zsebdiktátor de ismeri k a puszta Putyinjaként is de álcázta már magát Pinocchiónak sőt disznó ól takarító kondás legénynek is." - én úgy tudtam a fedő neve lábas (copyright by Markos). Zsebdiktátornak azért becézed, mert egyik keze folyton a zsebében, vagy mert ő maga van valaki(k)nek a zsebében? Hogy disznó óltakarító munkás, azt megértettem.

"Vele van a jobbkeze is na meg a bal! Ez a jobbkeze rendkívül veszélyes több fényképen is vakarja a zsebdiktátor tökét!" - arra gondolsz, hogy 2, azaz két jobbkeze van? Az egyik költségvet, a másik meg hokizik? Szóval nem világos. Vagy 3 keze lenne? Azt már hallottam, hogy valakit háromlábúnak becéztek (a zuhany alatt megértettem, hogy miért is), de háromkezű?

"De ez álca mert a vakarás közben még 2012-es magyar költségvetést is megcsinálta úgy hogy persze Gyurcsány és Bajnai a hibás!!!" - és a zemútnyócév? Az már nem hibás?

"Állítólag éjszakánként többen közülük ülve eszik a holdat,"... - nem értem. Ha a holdat eszik, hogyan lehet, hogy az én életem emésztik? Ez egy durva képzavar.

Tisztelettel:
anonymand
@Rodeo36: ""...hadat üzentek a kihívásnak (=hadüzenet)...agyőzhetetlen magyar seregek"

"...mert ezt a háborút a magyar ügy végső győzelméig végig kell harcolnunk. Ez a háború megsokszorozódott tatárjárás. ÉS. Szűnjék meg a suttogó propaganda!" (1942 november 19.)
@anonymand:
Na ez az Tisztelt Anonymand!
Ez az amikor az ellenség betette kert kaput ugye mert az oroszok a spájzban, a kínaiak a lengyel piacon, az arabok meg ...na de minek részletezem hisz mindenki tudja már!!!
Te ezek szerint hallgatva a suttogó ellenpropagandára még ott tartasz hogy a fedő neve lábas????
NEM és NEM Tisztelt Anonymand!!!
Meg kell tanulni: A nemzeti propaganda gyógyszer, a bolsevik propaganda méreg a magyar elme számára!!! (1942 augusztus 18, Debrecen) ugye, ugye mindjárt nem a markos-tenyeres jut eszedbe!
Na meg hogy vakarja és hogy mennyi a jobb keze?
Hát ha viszket neki akkor ...? Az meg hogy 2 jobb keze van??
Irigyled Anonymand irigyled??? S ha három lenne az is a haza javát szolgálná!!!!!!

A hold evés azóta kiderült aljas bolsevik -brüsszeli- mszp-s propaganda volt!!!
Ugyanis ismert az a magyar igazság amely úgy szól: Ha a hülyeségtől nőnének ülve ennék a holdat már!
Hát kérdezem Hülyék ezek????? ( az hogy fogy a hold valamitől azt most ne firtassuk!) No kedves Anonymand Hülyék ezek??? Ugye hogy nem ..............(vagy mégis?)
@anonymand: Tisztelt Anonymand!
Meg kell vallanom a forradalmi hév figyelmetlenné tett s nem reagáltam az egyik jogos felvetésedre!
"- és a zemútnyócév? Az már nem hibás?"

No ezzel kapcsolatban hatalmas fejlődésről tett tanubízonyságot az ország! Igaz még hivatalos helyről még nem erősítették meg s lehet hogy nem is úgy van s csak szóbeszéd, de a második Orbán kormány melynek vezetője I. Orbán Viktor ebben is korszak alkotó fejlődést mutatott fel!!!
MTI-HÍR 3CENT-RUM+COLA: "Már büszkén kiállhatunk a világ közvéleménye elé úgy hogy nem az elmutnyoc de igenis az elmutkilenc!!!! Úgye ugye amikor 1 év alatt 12,5%-os fejlődés VILÁG CSÚCS!!!!" mondotta Szájtátó Péter

bocs most érkezett a hír: Nem is!!!! ..és tovább a le ... a fel ... nini úton na meg az M7-esen balra ahol hiányzik az elválasztósáv!
Schmitt Pál: Már a politikai környezet is táptalaja a befektetéseknek, és mint mondta „stabilitásával, igazmondásával egy komolyabb erkölcsiséget képvisel”.
Akinek a szava más mint a tette és versen ytársát holtan látná mint sebzetten és eddig pont ellenkezőjét teszik mint mondják -nyugdíjvédelem-.
Durván elszáll a 2011-es költségvetés pénzforgalmi hiánya – erről számolt be a kormány Brüsszelnek. A Nemzetgazdasági Minisztérium egyelőre nem adott magyarázatot a több mint 300 milliárd forintos különbségre.
gondolom ez mindenkit hidegen hagy, hogy "HUMÁN" csúcsminiszter lesz lézer jani....
mert ő anynira érzékeny cociálisan... ki is rakta az 1000 Ft os listákat...
meg is mondta: mindenki annyit ér amenynit összelopo.. upssz amenynit keres...

erről lesz az új poszt? ugye?
OVi: "Szép jövő előtt áll Magyarország és Szaúd-Arábia a pénzügyi együttműködése"

ez sem rossz posztnak... ez olyan mint a nemzeti együttműködés....
így is lehet hívni...

a kéregető az útszélén az is együttműködik a gazdag autóssal...
@yoda-jedi: nem arról lesz az új poszt, a szaudi királyi udvar tegnap óta réműlten keresi az asztaldíszeket amiket kiraktak a magyar látogatás előtt és utána meg semmi nem maradt, viszont a Christie's Londonban új árveréseket hírdet tegnap óta királyi kincsekről és a matolcsynéférje az eladó...
megint más kintre, mint bentre
/miért is nem lepődöm meg/

Összedőlt a költségvetés, csak a nyugdíjvagyon segít
2011. október 5., szerda 9:05 (NAPI)

Az elkonfiskált nyugdíjvagyon nélkül a vállaltnál kétszer nagyobb pénzforgalmi hiánnyal zárná az idei évet a magyar költségvetés - derül ki a kormány Brüsszelnek küldött jelentéséből a hvg.-hu szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/osszedolt_a_koltsegvetes_csak_a_nyugdijvagyon_segit.497687.html
@a szív fészkei: Szaud arábia elég messze van ahhoz, hogy ne ismerjék Viktor és kormánya eddigi tevékenységét.Ha már Obama nem fogadja, akkor jön ha ló nincs szamár is jó lesz, csak írjon róla a magyar sajtó és mutassa aTV.
Erre 8 évig készültek, úgy, hogy volt egy 4 éves teszt üzemmód előtte.
Mi a manót csinálnának ha rögtönözniük kellene?
Egyébként szerintem tanulmány úton vannak Szaud-Arábiában. Mert úgye ott még hercegnőt is fejeztek le nyilvánosan.
Be szép is lenne ez itthon.
@yoda-jedi: ez egyelőre csak pletyka, reméljük, az is marad
@simon 1933: nem hiszem azt, hogy ne ismernék a vezényló tábornokot és zrt-jét, egy üzletember, akarom mondani egy olaj nagytőkésnek luxus lenne, ha nem tájékozódna a nála kuncsorgóról, szerintem azt is jobban tudják, mit reggelizik, ebédel, és mikor hódol az ikonjának :D
Viktornak nem az a baja, hogy kicsi a cipője, hanem az, hogy ennek ellenére jó neki :)
@9mmPara: :)))) hihihi... ilyenre még ők se képesek ugye? abszurd?

szerintem de igen.... lézerjani rendett tett városa oktatásában...
az ottani tanárok csak jót "tudnak" róla mondani....
@Rodeo36: így működtek 1ütt? ellopták az udvar nem lebetonozott részeit? "dakota" tempó... el tudom képzelni...
amúgy meg az új gondolkodású jobboldali embertipus mekalkotását is, kitűzte a "kelj fel és járj" jani a szent zászlajára, ez sem lehetett véletlen /az optimális állampolgár képük, kenterbe veri az elméleti 1984-es, de még a köpcös-bajszos-sogoros agymenését is/

nol.hu/lap/mo/20111005-lazar_lehet_a_vegrehajto
„A kormányzati politika kudarcát jelzi, hogy az euró árfolyama átlépte a 300 forintos lélektani határt.”

Navracsics Tibor, 2009. február 3.
@Boli: :))))) nagyooon jo...

de ez a nemzeti kormányokra nem vonatkozik... azokra az ortodox mérőszámok nem érvényesek:)))
@yoda-jedi: Ja... feldughatják maguknak a nem ortodox és az ortodox lópimpilimpit is! Kretén egy bagázs, de ők jól érzik magukat.
Pont szívok egy k.rva ajánlattal, 192 forintos dollár áron adtam még ki, most megrendelték, MKB deviza eladási árfolyam 230... Faca, natyon faca... De megoldom! :(
@Boli: és akkor még az ÁFÁs számlákról nem is beszéltünk...

OVis kormány... debilek... arrogáns gané maffia banda...
mennek neki a falnak... sajnos a mi országunkat zúzzák össze...
@simon 1933: De látszik a piros-fehér kockás fejfedősön a képen (Tótánál a nyüzsiben), hogy mit gondol Orvbánunkról. Én ilyen arckifejezéssel egy nagyon ellenálló rovart néztem anno, amit az atomtámadás se bír kiirtani.

Amúgy meg: www.origo.hu/itthon/20111005-forintarfolyam-afaemeles-es-benzinar-a-fidesz-velemenye-ellenzekben-es.html
ne a gazdasággal foglalkozzatok azzal minden rendben,
itt megy a kutyakomédia, ezt bámuljátok bamba birkák...

www.youtube.com/watch?v=_zMnkxaaZ40
@IGAZ MAGYAR: nemcsak egy nőnek nincs töke. Hitlernek a fél tökét gyerekkorában leharapta egy kecskebak, mert belevizelt az a marha kölyök a szájába és attól feldühödött. Orbánnak talán nem ez volt, mgvanmindkettő, viselje egészséggel, van rá ezer vakarója is - de valamit kompenzál ezzel a folytonos ámokjával, az biztos.

Mondjuk, amennyit tudok HC-ról, tökösebb, pláne okosabb - ami nem nagy kunszt - mint itt az összes majomparádé.
Marhára eltűntek az álcigó, álzsebnáci és vérbuzi narancskomcsik. Mi van? Már semmi fenyegetőzés?
Olyan szép is volt régen, amikor faék ecceriségű droidok ontották a bődületes marhaságukat, fenyegetőztek, meg hasonlók... :)
Csodás állapotok: fmh.hu/cimlapon/20111004_keseles#s=rss

@Boli: most a Tótán a népszavazós posztnál virul egy díszpéldány. Le ne késd!(nem bírják irammal, annyi helyen kell ott lenniük biztos védeni a lehányt mundért!)
@Boli: Fáj, hogy Bástya elvtárat már le se szarják????
@a szív fészkei: Komolyan meg kell nézni... :) Ritka állatfaj!
www.femina.hu/hirhatter/fordulat_a_gyurcsany_ugyben?utm_medium=rss&utm_source=hirkereso-hirhatter

[..]"Fazekas Géza ugyanakkor a kérdésre válaszolva azt mondta, tárgyi bizonyítékok is alátámasztják, hogy Gyurcsány Ferenc nemcsak ennyit mondott, hanem ténylegesen előírta, hogy történjen meg a telekcsere.
A szóvivő egyben közölte, az iratismertetésig nem tudjuk meg, hogy milyen tárgyi bizonyítékok ezek. A Gyurcsány-ügy részleteiről ezen a linken olvashatsz." De nem mutatják meg, naná...
@a szív fészkei: Bástya elvtárs? Ugyan már! Ilyeneket álmodni sem mert!
Bacsó amúgy is egy zseni volt, de ezt még ő sem filmesített volna meg! Persze, aztán Annamaris eltiltotta volna...
@Boli: Majd Szamóca ihletetten Andy Vajna pénzéből Káel Csaba vezényletével (bevehetik Kerényit is). Vágtatás a hintalovon előre! vagy ilyesmi címmel.
@yoda-jedi: tegnap végignéztem...az alfarhang aki a keresztes mellett izélkedett tökig lámpalázas volt, remegett a hangja és minden szó előtt gondolkodnia (SIC) kellett pedig olvasta...a Fleto ügyvédje meg kiosztotta őket -tök szakmailag- ez a filmezés minden dilit felborított még azt is, hogy van valami "titkos" bizonyítékuk...szerintem időt akartak nyerni hátha időre le tuggyák gyártani...aljas egy bigyó az egész és milyen rossz színészek a narancsosok...
@a szív fészkei: a "kiskarmestert" kifelejtetted, a dicső narancsos dirigenst ...na az versenyképes kerényi elvtárssal a kerényinek van "asztala" ennek meg pulpitusa ...volt valamelyik pó'gármester a mennyezetre akarja függeszteni az "Asztalt" minő szentségtörés? sacrilegio
@Fabius: Megint kitört belőlem a röhögény-állat.Köszi, mint mindíg.
@ápoló Grazból: Jó erős gumikötél is van? Nehogymá megszökjön!
@Cirbi: Kommunista szombat? kösz a tippet, jó ötlet,ez még nem jutott eszünkbe. Orbán Viktor.
@Spániel: a neve az nem lehet ez, mert tudjuk ők nem kommenisták egy picit sem ;), az új neve:
nemzeti közösségi munkanap, leánykori nevén: jobbágyi robot
süti beállítások módosítása