Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.10.02. 05:35 Fabius

Viktor, szolgánk!

Címkék: d day szakszervezeti tüntetés

Ha az ember kimegy egy tüntetésre akkor két dolog vezérelheti: a kíváncsiság, és a tüntetés céljával egyetértés. A D-Day-ra bevallom, engem a két dolog egyszerre vitt ki. Egyetértek a célok többségével, és kíváncsi voltam mire jut egymással ennyi különböző társadalmi csoport. Egymásra találnak-e a szakszervezetek a fészbúkforradalmárokkal, elfér-e az összefogásban a tömegben ücsörgő és könyvét dedikáló író, no meg minden tüntetések állandó kelléke, Józsi bácsi.A kora őszi napsütésben úgy nézett ki, mindenki elfér a téren és a nap alatt. A tömegben mászkálva éppen úgy lehetett látni ordítva orbántakaroggyozó munkavédelmi aktivistát, mint szombat délutáni katasztrófa turizmust játszó divat tüntist. Sokan voltak sokfélék, és biztos az én hibám, hogy hazafelé mégis úgy éreztem: kaptam is valamit, meg nem is.

Igen, a magamfajta tudja úgy érezni, hogy eddig vizuálisan el volt kényeztetve, és hiányérzete támad, ha kevesebb ötlettel találkozik a sokadik demonstráción. A rendvédelmisek gegmenjei kitettek magukért eddig mindenféle jobbnál jobb ötletekkel, amik most valahogy elmaradtak. Sehol egy vállon cipelt koporsó, egy rézágyú, de még egy árva beöltöztetett csontváz sem akadt. Most inkább a pólófeliratok voltak ütősek, már amennyit sikerült látni a tömegben.

Volt azért néhány jól sikerült transzparens és arcfestés is:Ez a rendezvény másban volt erős. Először is a szpíker Dopeman telitalálat volt. Magyarország Rémálma szövegeivel ha kellett hangulatot keltett, ha kellett felrázta szunyókálásukból a rendezvény elején-közepén az unalomba belepunnyadókat. A második sajtószabadságos tüntetés után a Strici visszatért, és emlékeztette a jelenlévőket az alapigazságra:

- Orbán Viktor a mi szolgánk, és nem fordítva.

A tüntetés szervezőinek üzenem, legközelebb én eltekintenék a résztvevő-támogató szervezetek egyenkénti felsorolásától. Tudom, fontos meg minden, de kevés unalmasabb dolog van ettől. Talán csak az tudná űberelni, ha Pataki Péter olvasna fel Szijjártó elégiákat és Gubcsi Lajos verseket másfél óráig. Kéne valami alternatív megoldás, mondjuk kivetítőn pöröghetnének a szervezetek nevei-logói a rendezvény alatt.

A szakszervezeti vezetők többségéről ismét kiderült, hogy jó gondolatokat is el lehet mondani unalmasan és rosszul. Talán egyszer azt is megérjük, hogy egy retorikatanártól kérnek pár tanácsot. Üdítő kivételt Árok Kornél és Kónya Péter képez ez alól. Árok beszédének felütése megteremtette a további szövegrészeknek a hangulatot:

"Tűzoltó, szakszervezeti vezető és bohóc vagyok. Bohóc azért lettem, mert bohócruhát kell húznom, hogy szóba álljanak velünk" - mondta, és őt, meg a közönséget is elragadta a hév. Harsány orbántakaroggyozás kísérte a mondatait, amíg eljutott a végkövetkeztetésig: "nem kérünk több hazugságot, több megszorítást, mert nevezzék ahogy akarják, nekünk ez megszorítás".

Az őt követő Kónya Péter felidézte a lengyel Szolidaritási mozgalom megalakulását a gdanski Lenin Hajógyárban, és ott helyben kezdeményezte a jelenlévő szervezetek összefogását a frissen kibontott magyar szolidaritás zászlaja alatt. Ez a szimbolikus tett olyasmi, amitől nyugodtan lefoshatja a zoknit a kormány. Velük, és a vérszegény, alternatívahiányos ellenzékkel szemben emögött a szolidaritás mögött valóban széles társadalmi tömegek jelenhetnek meg. Ha belegondolunk, hogy ebben a pillanatban az összlakosság 69%-a gondolja Orbánék irányát rossznak, és legnagyobb tábora a bizonytalanoknak van, akkor semmi meglepő nincs abban, ha képviselőink reszkető kézzel maszatolják össze a végtörlesztést lehetővé tevő - orbáni ajándék - űrlapot.

 

160 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr353271172

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Index, takarodj! – Miért járatja le a tüntetéseket az indexvideó? 2011.10.02. 11:07:00

Az index.hu szerint a szombat délutáni D-Day demonstrációt a következő kulcsszavakkal lehet összefoglalni: gyurcsany, jobbik, dopeman, fila taska, kommunistak....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Háááát
nagyon agyon volt hallgatva a médiákban -üdítő kivétel index és origo-, ezért örülök, hogy van aki foglalkozik vele.
Amúgy olvasom, hogy GYF is megjelent, mint passzív figyelő. ez azt jelenti, hogy igen, távozása az MSZP-ből egyre nyilvánvalóbb (kérdés, kirúgják vagy kilép, nem mindegy számára), másrészt keresi azokat az arcokat, hangokat, akikhez csatlakozhat, akik csatlakozni szeretnének hozzá. Keresi azokat a tömegeket, akiket megszólíthat. Csak figyel.
Hiába volt ott a Lendvai stb., azok már olyan vének, hogy ha akarnának sem tudnának változtatni magukon (vö: megújulás fogalma).

Ami pedig a téren lévőket illeti, igenis, kitartás! (Tétényi Évának és Esztergomnak is!). Tulajdonképp egy Árok-Kónya-Tétényi hármas igazán meg tudná mozgatni a tömegeket, másrészt hiányolom azt, hogy Szirma Juditról egy szó sem esik. Kiengedték már a házi őrizetből? TMRSZ ott volt?
apropó: kíváncsi leszek, mi lesz ma Püspökladányban.
Jelöltek:
Bangóné Borbély Ildikó - MSZP
Bányász Róbert Sándor - Szociális Unió
Bodó Sándor - Fidesz-KDNP
Rigán István - Jobbik
Galyas István - független
tippek?
@Secnir: A Fidesz simán behúzza a kötelezőt. A második a Jobbik lesz. Részvételi arány: na, azt nem tudom. Kb. 25%, vagy kevesebb.
@Ombudsmanyus: "Magyar vagyok beleszarok bármekkora is legyen Orbán szája"
Tartsunk egy közös nemzeti beleszaros napot! Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!!! Egy közös salaktalanítás egy nemzetet menthet meg!!! Mert ezek a selejtek Orbánnal az élen csődbe viszik az országot!!!!
Sajnos ez igen valoszinu,megteremtettek a kotelezo ,szavazobazist akiket nem erdekelnek sem a tenyek,sem az alternativak.Fordult a vilag az alacsony reszvetel Fidesz gyozelmet hoz szinte minden esetben,korabban ezt az Mszp mondhatta el magarol,de ezt is sikeresen tonkre vertek.Kivancsi lennek egy Magyar Szolidaritas mennyire lenne eletkepes,mennyire sikerulne demonizalni a szakszervezeti vezetoket,kideriteni,hogy nagyapjuk tyukot lopot,vagy bankar volt,vagy kommonista,volt rajta sapka ,vagy nem....
Az egésznek akkor lesz haszna, ha ténylegesen olyan súlyt képvisel majd az egész, hogy a kormány is megkerülhetetlennnek érzi.
Ha addig nem sikerül egy kis bomlasztással szétverniük az egészet... Mert azért illúzióink ne legyenek, mindent meg fognak tenni, hogy ledarálják a társaságot. Gusztustalan dolgok fognak következni!
@Secnir: egyszeriek ebben a qrmányban az agitproposok, értelmi szinvonal kb egy 2-3 éves gyereké, amit nem látok és nem beszélek róla az nincs is. Igaz egy szellemi és értelmi kihívásokkal küzdőnek /magyarul egy ideális "álampoogárnak" ez elég is/, éljen és virágozzon a vezényló tábornok és zrt-je, és a tudás, a píííz és a hatalom, éljen a nagy szentséges világító torony és sugárzó értelme /kb. mint egy gamma villanás, úgy is olyan hatással van az értelmes életre, mint annak :D/
@Boli: én is ettől tartok, szalámizás techmikáját, nagyon megtanulták a fiujjjúk az 40-es 50-es évek kommereitől, hiába legalább van valami, amit megtanultak jól ;)
@IGAZ MAGYAR: @Cirbi:

Csak tipp volt, nem kívánság.
@Secnir:
az hogy orban lakájmediaja elhallgatja abban semmi meglepo nincs. a nem allami media meg fosik orban pribekjeitol. az indexnek es az origonak sincs szerintem sok hatra.
mindkettonel nagy a mozgas az utobbi idoben,

a ezeket is elhallagattatjak akkro csak a langymeleg orbani fos fog folyni mindenhonnan, szijjartoian elorágva.
@Cirbi: Rákosi legjobb tanítványai. Az ötvenes évek történelme az ő kedvencük is lehetett. Szánalmasan komcsi egy csürhe, jobbikos díszletekkel és szélsőbalos demagógiával. Bármilyen tömegigény szívesen kielégítenek. Ha holnap vörös zászlóval és népbiztos elvtársakkal lehet "sikert" elérni, akkor Viktor megteszi. A többit szinte már meg is tette... Csak hatalom legyen, amiért bármit megtesz.
A nép nagy része pedig hülye és birka. Ezért is beszélnek velük azon a szinten, hisz birkákkal és hülyékkel így lehet csak. Azok meg isszák minden szavát, hisz végre, valaki azon a szinten beszél hozzájuk, ahol vannak... :(
Nem hallgatják el. Mocskos rágalom!

Tessék némi belátással, tekintettel lenni! Legyen mindenki igazán őszinte!
Nektek meddig tartana megfogalmazni a tegnapi eseményekről, hogy "a zemberek Szeretett Vezetőnk mellett tettek hitet, mivel ..."?

Erre a ...-ra egy Szijjártónak is kell minimum 1 nap.
@IGAZ MAGYAR:

Tök rendes tőled biboldó, hogy megpróbálsz azonosulni a magyarokkal, de attól még torz génhulladék maradsz, mint ahogy mindenki a szubhumán fajtádból.
@Cirbi:

Ez egy roppant antiszemét komment, már sápad a rabbi.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: elcsúszott az indexed, sűrgősen futtass egy karbantartást magadon, talán segít, ha nem, akkor kell egy förmver csere, nagyon-nagyon
@Boli: Akár 1,5 millió ember is ott lehet a Kossuth téren, megkerülhetők, mert másnap a 2/3 nyomkodja a gombokat.

Viszont bölcs politikus felméri, hogy akik ott voltak, az csak töredéke annak, akik a halál retkes fahsára kívánják.

Persze akinek ágya van Grazban, az nem ér fel semmit, csak a piszuárt, azt is a kezével, és közben folyamatosan olyan kurva nagyokat álmodik, hogy csuhaj. Csak győzze majd a következő kormány az álmai árát megfizetni.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Elég szánalmas ... A trollkodást abba lehetne hagynod.
Én azt tanultam és vallom, hogy nem érdekel a vallásod, nem érdekel a világnézeted (utálhatom, de teljesen lényegtelen), nem érdekelnek a barátaid, csak az érdekel, amit teszel és ahogy dolgozol.
Továbbá elvárom, hogy más is ezeket ÍGY betartsa, elfogadja. Ha nem megy, akkor nem nem kell erőltetni...
Nem történt semmi különös, csak az ami várható volt. Üzenet ez minden politikai erőnek. Főleg az ellenzéki pártoknak, abban az értelemben, hogy ideje lenne felébredni."
Üzenet, hogy mennyire elege van a nagybetűs nép egy hatalmas csoportjának. Azoknak akik lassan, de biztosan haladnak az elszegényedés felé.
Üzenet, hogy igény van egy új politikai erőre, vagy összefogásra a az esetleg egy új, és meglévő ellenzéki pártok részéről.(akik esetleg hajlandóságot mutatnának a megújulásra, egy új politikai irányvonal követésére.)
:)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: :) 2 millió inkább. Az olyan szép kerek szám, ezek azokat szeretik! Olyan jól nézne ki a falon, a szanatóriumban...
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
No kedves honfi társam rosszat álmodtál, s az éjjel össze szartad, hugyoztad magad? Netán ott voltál 2006-ban a Kossuth téren s ott nem tűntél ki hogy Te vagy a hugyos Józsi?
Igyál vizet reggel kicsi pöcs, sokat és akkor majd nappal is tudsz pisilni! S megszokod hogy ébren pisilj és akkor éjszaka már pelus nélkül is alhatsz!!! Kicsi pöcs, vigyázz magadra! Mi nélküled is szarunk Orbánra!!!
Totálisan jó a poszt, a cim, a fotók is.
kaptam is valamit, meg nem is."
Na . Igen! sokszor, sokan vagyunk igy.
Vannak ilyen érzéseink. Bizni kell abban, hogy talán elindul valamiféle változás.
Persze ez csak akkor lehetséges ha akarjuk is azt.
Ez mindig is igy volt és igy is lesz.
:)
Nagyon úgy néz ki, hogy a többségi kormány politikája bukásra van itélve???
oszt.kész.jónapot.

:))))))
@Boli: Próbálkozni lehet. De a munkajogáért tüntető tömeget nem lehet bedarálni, mert ők a kedves választók, akik felemelnek vagy elzavarnak a faszba négyévente.
@néma bárány: Nem is kell... Csak a vezetőket kell alázni. Graskó meg a hasonlók nem játszanak, őket holnap meg lehet venni egy poszttal. Árok Kornél ellen holnapután valamilyen nevetséges vádat emelhetnek, bizonyítékot gyorsan gyárt az ügyészség hozzá. Kónyát már régóta támadja a narancskomcsik agyatlan tagozata, próbálják befeketíteni, próbálnak róla hazugságokat és ellenőrizetlen infókat híresztelni. Keresni fogják a fogást rajtuk...
Viktornak most lehet majd a túlélésért harcolnia, semmi sem fogja visszatartani, gátlás semmi nem lesz. Csúnya idők elé nézünk, nagyon kell vigyázniuk, még pirosnál a zebrára se lépjenek rá!
Tényleg uncsi volt kicsit a résztvevő szervezetek felsorolása - ugyanakkor szükséges volt szerintem, mert példátlan, hogy majdnem az összes érdekvédelmi szervezet összefogott - ez az, amire már nem látszott remény sem ebben a buta (?), szerencsétlen országban... 8 évig kooperált az ellenzék a kormánnyal, ha beledöglik a gazdaság, akkor se, nem kooperál az MSZP a többi ellenzéki erővel, a kormány az érdekvédelmisekkel - az átlagember a másik átlagemberrel már néha meg se próbál, hátha az épp utálja őt, mert szoci, mert nem szoci, mert mittomén... És a kooperáció kuétúrájának a kiirtása az, ami hosszú távon terméketlenné, impotenssé teszi az országot... Az, hogy sokfélék tudunk együttműködni, újszerű, és fontos információ volt, és megható is, valahogy kicsit jobban lehetett utána lélegezni... Hogy dramaturgiailag hogy lehetett volna jobban megoldani, nem tudom, de kellett, szerény véleményem szerint. Üdv Mindenkinek.
Ha ez az igaz magyar stílus és kultúra akkor inkább a hontalanság.
@whatsoever:
Sajnos a politika erre játszik évek óta, hogy ez a társadalmi egyetértés ne jöhessen létre!
Hisz akkor egy ilyen megosztó politika hogyan érvényesülhetne??? Mindenek felett...
Sokan most fogják látni talán, hogy a narancskomcsik mit tettek, a cocik pedig mennyire impotensek voltak és még adták a lovat is alájuk. Azok is teljesen alkalmatlanok. Szanyi, Kovács, Mesyterházy, Fecó... Vicc. Az "elitnek" mennie kell! Csak ezt nem lesz egyszerű velük lenyeletni!
Uram mondta, hogy a szakszervezeteknél azért felsorolták a Meteorológusok Függetlenjét is, szépen megköszönve nekik a klassz nyárias időt!

Ja Müller Pétertől, ha már tegnap negatíve szóba került a másik posztnál: ""Bohóc az, aki játszik - s nem az, akin játszanak." - nem hülye, nem kell annyira lenézni, ez speciel így van és orvbán is felfoghatná végre. De tudhasssuk-láthassuk: akinek nincs humora, az egyéb aljasságokra is képes. Hát ja.
@Boli: Bocs, de ő a Gasko elvtárs, rö nélkül, nehogy egy tisztességes Grasko nevűt alázzunk itt kérem!
Gaskonál lift jár a magánházában, nehogy fáradoznia kelljen véres szakszis harcokban edzett punnyadtságát felvonszolnia a lépcsőn. Nem lett belőle miniszter, pedig biztos az lebegett hájtól bepüffedt arcából alig látszó szemei előtt, amikor az eeemúttnyócévben rendezte a palávereket folyton.
@Cirbi: Jaj istenem, mindennapra van egy ilyen lakmuszpapírszerű fideszmutató itt? Elfáradt a pithecusuk vagy kiszolgált a pártot, hát egyszerűen visszazárták a naftalinba Goebbels mellé? Mindig van úújabbjuk, mint Eötvöséknél trombita? (ha már cirkuszológia van itten)

Szép és minőségi csipetcsapat, grat a lendvays szervezőknek érte!
Na, ha már ilyen történelmi szemetek kerülnek itt elő - Dollfuss kancellár nem volt egy dalia termetileg (jellemileg se annyira) és az ő édes bécsi közönsége ezt így árazta be: Szegény Dollfuss, nagy baleset érte! Mi történt?? Leesett a létráról ribizliszedés közben...
@Secnir: Az index azután kezdte adni, hogy Vágó István feltette a FB-on - azt hiszem - miszerint gyáva index, ezt sem meri leírni. A hörr tévé kétszáz emberről beszélt, majdnem nekik mentek. Az MTI egy órát várt, aztán kapartak össze valamit, főleg a Kormányszóvívői Iroda marhaságait.
@Boli: :-D legyen csak pontosan leírva ki, mikor, mit csinált.
@a szív fészkei: Szerintem pontosan tudja mindenki már ebben az országban, ki, mit csinált. A legszebb, hogy azt is tudják, hogy mit nem csináltak. Talán mert megérte?
Mégsem történik semmi, csak a mutogatás megy. Tényleg mint a "sárga házban".
@Boli: Hát milyen legen itt a légkör, ha onna való a Kedves Vezető? A Tótán írta egy srác - eltűnt talán nagyon megrázta az, hogy a rendvédelmisekkel való baszakodás áldopzata lett az ötvenvalahány éves papája egy emiatti infarktus okán - maga is vállaltan pszichos beteg, hogy amíg volt OPNI, ott nyílt titok volt orvbán állapota.

De nem szedi a gyogyóit - fiú szerint mániás depis és ha beállították volna és enné a bogyókat, még működne is, mint normális ember - a srác szerint nem is iszik, ami leszedálná kicsit, ezért ilyen a politikája: csapong, hagymázol és hatalmi mániáit éli ki.

Grazi/döblingi/bécsi - franc se tudja honnani - orvosai vissza is adhatnák az osztrák dipojukat, annyira semmire se jutottak vele, pedig húsz éve ezt hallom, hogy rendszeresen kijár oda. Popper is célzott rá a beadott szövegemben, tehát igaz, mert kollégák biztos beszélik egymást közt.ó a dolgot.
@a szív fészkei: Errefelé meg még olyan is lakott (már kiköltözött teljesen), aki a mellette lévő "intézetben" dolgozott... :) Nem is látott semmit! Komolyan! :)
De ez persze csak aljas rágalom mind, hogy az Ország Vezényló Csillagát és Szeretett Vezetőjét bebélsározzák! Pfuj...
@a szív fészkei: a franc essen már bele, ebbe a világba, hogy nincs jó helyen egy kamerás mobil jókor ....
@Boli: Csak a sajátját oszlatják el ízlésesen rajta.
A fentiekhez: Gyurcsány ettől még nyugodtan lehet szürke eminenciás - persze imád önnön lovasszobraként szerepleni, nagy ripacs - de ha vissza tudja fogni magát, előtérbe tolva a nejét, haverját, Bajnait vagy valakit mást és nekikezd a mártírglóriával a fején bejön majd neki. Sőt, azok is a készülődő formációja mellé állhatnak így nyugodt szívvel, akik személy szerint őt nem annyira csipázzák, de orvbán ellen - mint Churchill - az ördöggel is összefognának.
szép napot mindenkinek!
az miért van, hogy külföldön csak a Kossuth rédió hallgatható, a belpolitikáról egy árva szó nem esett, viszont éles képet kaptam az afganisztáni közbiztonság elkeserítő helyzetéről?
@glaci 0808: én sem értem, ha hiteles hírekre kíváncsi valaki, jöjjön haza, itt van túrórudi és nem is unatkozik senki, max az agyát dobálja el, sűrűn ;)
@a szív fészkei: hu.wikiquote.org/wiki/A_tan%C3%BA

Virág elvtárs: Nem akarja még egyszer átnézni a vallomását, Pelikán?
Pelikán: Nem, annyit gyakoroltuk az elvtársnővel, nem akarom!
Virág elvtárs: Egy kis frissítés sosem árt, jó pap holtig tanul. Tudja ki mondta ezt, Pelikán?
Pelikán: Tudom, tessék ideadni!
Virág elvtárs: Mi egy nagyon szép vallomást várunk magától, Pelikán elvtárs!
Pelikán: Elnézést Virág elvtárs, ez az ítélet!
Virág elvtárs: Ejnye, az álmatlan éjszakák...
@Cirbi: megélhetési bűnözés miatt vagyok külföldön, nem kirándulok.
@glaci 0808:

Interneten szinte minden rádió hallgatható, pl a klubrádió is, ahol tegnap élő közvetítés ment a tüntetésről.

A "közszolgálatiak" műsortartalmáról és hírszerkesztéséről lehet vitatkozni, de az meg 2014-ig biztosan ilyen marad.
@glaci 0808: gondoltam, már a kérdés feltevését is költőinek vettem ;)
@Fabius: aki kiment pl. megélhetésből az úgy sem a közszolgálati izékből tájékozódik, a kinti értelmiség, meg főleg nem :D
@Boli:

Véleményem szerint Árok és Kónya pontosan tudják, hogy nem a Keresztyén Ministránsfiúk Szavalókórusával állnak szemben. Ennek ellenére tették fel a karrierjüket erre a dologra. Fiatalok, megvan bennük a hatalom arroganciájával szembeni dafke kis dörzsöltséggel, és nincsenek se beszarva, se megvéve.

Ha Orbán háborút hirdet ellenük, abba csak belebukni lehet.
@Fabius: Ámen! Félnek tőlük, ez jól látszott februárban - akkor még Szima is volt és hergelt, ahogy múltkor írtam - ezért az aranyat szóló és lopó Pintyőke csak hegynyi magas bazi sok testőr lába között somfordált oda a mikrofonhoz. Akkor is azt dödögte, hogy ilyen körülméynek között ő nem szólal meg és nem tárgyal, mert ez hozzá méltatlan, ezt nem az utcán kel elintézni. Ő tényleg máshogy - Dietmar Clodo - szokta...
@Cirbi:

A tájékozódásról egy érdekesnek mondható adat:

A varánuszt szeptember hónapban 110 országból olvasták, ezeknek a találatoknak a visszatérő aránya 81%.

Vagyis elmondható, kint élő/melózó honfitársainkat inkább érdekli mit gondol itthon a paraszt, mint amit a kincstári hírszolgálat eléjük tárni igyekszik.
@a szív fészkei:

Szimával ellentétben Árok és Kónya nem fogható, és csattanós válaszokat adnak a kormányzati marhaságokra.

Szerintem Orbán a bohócállamtitkározás után meggondolja kétszer mit ejt ki a száján.
@Fabius: a héten olaszországból és ausztriából olvastalak titeket.az én visszatérésem 100%
@Fabius: ez szép arány, gratula neked is, meg a többi bloggernek is, fontos szerep hárul rátok
oops ez is szép jövő:

Borítékolható volt az adóemelés - Interjú Romhányi Balázzsal
2011. október 2. | 07:30

A kormány nem tudta elkerülni a személyi jövedelemadó rendszer progresszivitását, mivel a szuperbruttó megtartása a 202 ezer forintos havi jövedelemszint fölött egyértelműen progresszivitást visz a rendszerbe - fejtette ki a Portfolio.hu-nak adott interjújában Romhányi Balázs. A Költségvetési Felelősségi Intézet vezetője szerint Magyarország valószínűleg elbukja a telekomadóval kapcsolatos brüsszeli pert, ami később akár 200 milliárd forintjába is kerülhet az államnak. A Költségvetési Tanács felszámolt elemzői stábjának egykori vezetőjével a magyar költségvetés kilátásairól beszélgettünk a 2012-es költségvetésbe tervezett intézkedések fényében.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/boritekolhato_volt_az_adoemeles_interju_romhanyi_balazzsal.156204.html
@Fabius:
ööö...
...abban a 110 országban én benne vagyok mint USA, Germany és GB. attól függ honnan jelentkezem be.
amúgy itthon ülök, Magyarországon.
az én tippem pedig erre (este 7-ig lehet leadni):
Bangóné Borbély Ildikó - MSZP <20%
Bányász Róbert Sándor - Szociális Unió <10%
Bodó Sándor - Fidesz-KDNP <25%
Rigán István - Jobbik 10%-40%
Galyas István - független 15%-30%
elég nagy a elkeseredés és a fásultság, kérdés meddig, mert ha nem lesz hamarosan változás, bajban leszünk, oldaltól függetlenül....

forum.langlovagok.hu/viewtopic.php?f=3&t=756

Spontán várnéző túra lett a tüntetésből
Véget ért a szakszervezetek ülősztrájkja, csak 100 ember ment a Lánchídtól a Sándor-palotához.

index.hu/belfold/2011/10/02/szakszervezeti_tuntetes1/
Jó a cím választás. Viktor valóban a mi legfőbb közszolgánk.

Csak két kérdés.

1./ Miért nem érezzük mindenkori (több)pártunkat és kurmányunkat a magunkénak? Miért érzem úgy a hivatalban, mintha megszálló hatalom adminisztrációja direkt ellenünk ténykedne?

2./ Az elmúlt szűk 500 évben valóban folyamatos megszállás alatt voltunk 1991-ig (1920-1944. 24 évében elvileg függetlenek voltunk bár, de pl. annak fényében hogy mi történt 2. vh. után Tiso-val, Antonescuval, ... és mi nem Horthyval, a 24 évi "függetlenségünk" kérdéses lehet). Biztos hogy 1991 után már nem vagyunk megszállva? Biztos hogy a mostani politikai garnitúránk az őket kiszolgáló tudatmódosító médeja minket szolgál?
Sehol nem látom a válságnak nyomát Európában. Az emberek jó kedvűek, kedvesek, segítőkészek és türelmesek. Ez hogyan lehetséges? Két napig voltam egy Francia kisvárosban, aki szembe jött, mindenki barátságosan üdvözölt. A második nap már úgy köszöngettem, mintha mindenki ismerős lenne. Ezeket az embereket nem nyomorította meg a mindennapi létfenntartás kilátástalan küzdelme.
@rdos: nem 500

1011 év (feudalizmus)
@Cirbi: az írástudók felelőssége helyenként tropára ment, most a citátum címével jártunk így.
A szuperbruttó 202 feletti megtartása azt jelent,hogy ott nem csökken az adó, ami még nem adóemelés. Ne emiatt izgulj.
A DDay-ről nem mondanék semmit, nem az én ügyem. Azt viszont elvárom a kormánytól, hogy felesleges dolgokra ne költse az adómat. Így Kónyának, aki irodistaként és sajtómunkásként kereste a kenyerét, nem fizetném adóként öregségi korhatár előtt a nyugdíját csak azért, mert ő ezt egyenruhában tette.
Ez a kormány egyértelműen megbukott, csak idő kérdése meddig húzza.
Arra kérek mindenkit ne törjön zúzzon, ne gyújtsa fel a TV székházat, ne kössön el tankot mint a fideszes csőcselék tette anno.

Ezek már rosszabbak mint a szocik voltak.
Orbán banda takarodj!
Isten! Haza! Család! Orbán Viktor!
Ebben a sorrendben.

Én még mindig azt mondom, hogy (jó hangosan): Eddig jó! Viktornak nem szabad feladni, nem szabad engednie azoknak az elkárhozott lelkeknek, akik csontos kezeikkel alulról nyúlkálnak utána, megpróbálva őt lerántani a mocsárba. A nemzet többsége igenis támogatja a Fidesz-Kdnp kormányt abban, hogy a csatákat megvívja, az ellenségeket térdre kényszerítse, Magyarországot felszálló pályára röpítse. A destruktív, zavaró elemek vartyogására én személy szerint nem sokat adok, azokéra pláne nem, akik csak élősködni akarnak az országon, de adni nem hajlandók. Bevallom, nekem sem rózsás az életem, de legalább van remény, míg korábban, az átkozott gyurcsányista rezsimek idején a remény is alig pislákolt. Teljesen természetes, várható volt, hogy amikor jön egy normális jobboldali kormány és odacsap a kígyófészkeknek, akkora sziszegés és nyelvöltögetés meg köpködés lesz itt, amilyen még nem volt. Hát, bejött, de a kígyó sem bírja sokáig; mint bármelyik hüllőnek nem tart neki sem a végtelenségig a szuflája. Majd tekereg és táncol ő, ahogy szól a furulya.
@glaci 0808:
Én is, jó franciaként vigyorognék, ha a vállalataink azokat a hülye magyarokat - hála gyurcsányovicséknak - jól kizsákmányolnák, és csurranna-csöppenne nekem is a profitból. Mert ugye, amit itt megvettek a franciák, pontosabban a cucclibák eladtak nekik, az azért nyereséges. Odajutottunk, hogy -teszem azt - az internet Magyarországon drágább, mint Németországban, pedig nem egyforma a bérünk, ráadásul a magyar leányka is hatalmas profitokkal zár minden évet. Akkor ki itt a jó, és ki a rossz?
Gondolkodjunk is egy kicsit, nem kell bedőlni az itt propagandázó, meg a Lánchídon bohóckodó szélhámosoknak.
@Kara kán: Otp THM Románia 14,6
Otp THM Mo 34,5
ugyanarra a hitelkonstrukcióra.
@Kara kán: Isten hozott Kara kán!

"Szentnégységed" 1,2.3. sorszámával egyetértek.

Azt nem értem hogy 4. kedvenced mitől jobboldali? Gazdaságpolitikája, retorikája baloldali, konkrétan szélsőbalos (bolseViki, és ez nem csak szójáték).

Milyen csatákat kell vívni? Mikor volt a hadüzenet? Ki az ellenség?

A felszálló pálya mint cél rendben van, de mi most szabadesésben vagyunk!

Ha hinni akarsz viktátorunkban, higgy bátran! Én csak annyit mondok, nem jobb - bal - nemzeti - liberális - konzervatív - ... oldal van.

Csak fent és lent van!
@Kara kán:
Komolyan, téged honnan szalajtottak édes gyermekem?
Bár az is igaz, hogy ennyire talpnyaló és szervilis emberekre van szüksége a forradalomnak! Miket hablatyolsz te össze? Bakker, nem tudom melyik bolygón élsz, de szánalmas vagy a talpnyalásoddal együtt. Nézd meg, a cocik mennyi kárt tettek, ezek meg csak folytatják a rombolást és fokozzák a nép lerablását.
Egyre több ember szavaz a lábával és hagyja el az országot.
Ne aggódj, a hozzád hasonló talpnyalók mindig kellenek - itt!
@yoda-jedi: A Hazát már régen kiárusították. Már a végkiárusításnak is vége. Nincs már mit eladni.
@Boli: "A nép nagy része pedig hülye és birka. Ezért is beszélnek velük azon a szinten, hisz birkákkal és hülyékkel így lehet csak. Azok meg isszák minden szavát, hisz végre, valaki azon a szinten beszél hozzájuk, ahol vannak... :("

Vigyázz, mert még visszaveszik a Kossuth-díjadat! :-)
@rdos: Ezt elérte Viktor, hogy sok ecceri a világot csak így látja, hogy jobb és baloldal. Sikeresen megosztotta az embereket.
Szánalmasak azért azok az emberek, akiknek így működik a világ!
Viszont amíg ezek a fikusznyi eszükkel ebben lubickolnak, addig hamis kis ideológiai fröccsökkel el lehet kábítani őket és mindig hivatkozni a "mi vagyunk a jók" elvre.
Bár elég bolsi az egész fidesz és ideológiája, de ecceriek zabálják. Végül is megszokták Kádár alatt, a nosztalgia pedig hát nagy úr!
@T-101:
Vehetik! :) Sőt felajánlom nekik a Mária Terézia Nagyvalagrendet és a Nyald Ki Viktor a Fánkostálat Érdemrendet is!
A birkák meg szánalmasak, de a Vezényló Csillagunk céljainak megfelelnek.
@yoda-jedi: Mire számítottál. Csak azért, mert nagyobb pofával kiabálják arra,aki nem szimpatizál velük, hogy hazaáruló, nekem a tények mást mutatnak.
8 évig mantrázták, hogy nem szabad a korkedvezményes nyugdíjhoz hozzányúlni, mert akkor az pofátlanság a szociktól
A bankadónál azt üvöltözték, hogy a lakosságra fogják hárítani.
A 300 ft-os benzinnél azt üvöltötték, hogy csak akarni kell és olcsóbb lehet..
Nincs is kedvem folytatni.
@Táskás Tóni:

" - Már a választások előtt éreztem, hatalmas lesz a csalódottság. A társadalom széles rétegei ugyanis túlzott mértékben reménykedtek abban, hogy ha végre határozott és jelentős fölénnyel bíró párt jut a kormányhoz, akkor az képes egyenesbe rántani az ország szekerét. Én viszont úgy látom, hogy az adott társadalom kulturális és történelmi gyökerei sokkalta mélyebbek és meghatározóbbak, mint hogy a dolgokat egy rendszerváltásnak nevezett hatalmi helycsere döntően befolyásolni tudná. " (Bródy, nol.hu)
megosztás:
A jobbodali médiában az egész tüntetés úgy ment, mintha csak az irodista rendőrök hisztiznének, és ezzel a gyurcsányista nyugdíjasokat is aktivizálják, PEDIG A MUNKA TÖRVÉNYKÖNYVÉNEK MÓDOSÍTÁSA VOLT AZ OKA.
ha esetleg érdekel valakit a véleményem, a fidesz szavazói egy külön szubkultúrában élnek, stílusában olyan,mint 2006 után a szocik, vagy a németek a 2.VH végén, kitartanak mert JÖN A CSODAFEGYVER / pedig nem..../
@Kara kán: ejha!(elégedetten csettint)
ezt maga szijjártó se mondhatta volna szebben!
(mondd, kedves barátom- te ezt pénzért csinálod, vagy önszorgalomból vagy hülye?)
@akimellon: A fidesznyikeknél vallássá avatták a hitet. Hinni Viktorban... Amikor már ránk omlik ez a z egész szar, akkor is itt fognak remegni áhítattal, hogy a Viktor... Mert a Viktor ezt, meg azt mondta... Elmebetegek... Még most is a Mandineren a sok elmebeteg azt nyomatja, hogy "38 éves rendőrök 200-300.000 forintos nyugdíjakkal mennek nyugdíjba" és ez ellen fel kell lépni. Tények... azok nincsenek, csak a "hallottam". A munka törvénykönyve és azok szabályozásairól nem is hallottak, de hülyeségeket vetíteni egyszerűbb.
A hívőknek viszont ennyi elég! No meg a korlátoltaknak is! Szánalmasak azok az emberek, akiknek a világ így, meg bal és jobb oldal szerint létezik.
"Mr 10% uppsz 20%" hecceli a kínaikat? fekvő helyett áll a zászló????

nol.hu/belfold/kinos_kinai_zaszlobaki_debrecenben
@Kara kán: Hát Wazze Te szerintem naponta nyalod valamelyik álmagyar fidesznyik seggét fényesre! Benned nincs szégyen érzet, hogy ilyen magyart gyűlölő harácsoló bandának vagy a csicskása?
Isten áld meg a magyart és takarítsd el ezeket a nemzet árulókat a haza szent földjéről Orbánostul meg Poltostul mindet! Kérünk Téged !
@Kara kán: asszem pont a lényegét, nem értetted. Nem úgy vonultam az uccán, hogy még az Egri csillagokból ösmerem a miniszterelnökük nagyapját, merthogy földim. Abstart kedvesek, nem fáj nekik a puszta lét. A munkatársam még meg is jegyezte, hogy mingyá szétveti őket az ideg a törlesztő miatt.
@yoda-jedi: Orbán mögül már kihátráltak a jobboldali közgazdászok is, pl Heim, Mellár.
Már csak Kopátsy a 16%-os szja 90 éves atyja mondogatja a baromságait. Pl a HIR TV-ben azt mondta, hogy hiába rossz az "egykulcsos " szja presztízsveszteség lenne ha eltörölnék.
Mindenki, vagy legalábbis akinek van egy csepp agya látja, hogy mi történik Mo-on.
Az államadósság nőtt
Elkúrtak 3000 milliárd ft 13 év megtakarított mnyp-i vagyont
A fogyasztás stagnál
A GDP stagnál, jövőre talán recesszió
Ezek pedig még csak a gazdasági mutatók
Mindenhol a seggnyaló emberei, kritika nélkül.
@Boli: @nandras01: Nézzétek meg a blogját. Lehet , hogy együtt kezelték a focistával Grazban, onnan a nagy áhítat.
@Táskás Tóni: Szinte biztos - még ott fúródott a farába a nyelve! :)
@Táskás Tóni: SZERtársak, közös adagolóval, XXI. századi vérszerződés, mint az ős magyaroknál
www.napi.hu/magyar_gazdasag/oszko_nem_jott_be_a_fogyasztasalapu_gazdasagpolitika.497366.html

A kulcs mondat:

Oszkó: nem jött be a fogyasztásalapú gazdaságpolitika
2011. október 1., szombat 16:15 (MTI-Eco)

Oszkó Péter szerint a jövő évi büdzsé kormányzati előterjesztéséből annak beismerése látszik, hogy nem járt sikerrel az a kísérlet, amely a fogyasztásélénkítés alapú gazdaságpolitika visszahozatalát célozta a 2000-es évek elejéről. !!!!a kormány lemondott a fogyasztásélénkítés eszközéről, kísérlete azonban drága volt, tulajdonképpen a magán-nyugdíjpénztári vagyonba került.!!!!!
a három narancs szerelmese mintájára narancs balett: pas de deux, pas de trois, pas de quatre és a legfontosabb a pad e 2/3 ezt csakis 2/3 dimenziós parketten és 2/3 -os lejtőn lehet slisszolni őket közben összetartja a centripetális erő mert a fúgát már kifúgázták maradt a 2/3 dimenziós centripetálisch erő tér a mikor kakálmán térre asszimilálódva és így tovább addig amíg meg nem halnak vagy meg nem szakítjuk életjük az fonalját
@Cirbi: A mnyp-i vagyon, 13 év megtakarítása . Ezt élte fel ez az idióta banda egy év alatt úgy, hogy nőtt az államadósság és minden gazd-i mutatónk romlott. Na , ehhez már tényleg "tehetség " kell.
@Táskás Tóni: A szentséges jobb ikonnak meg is van, de főleg a gazdájának....lássátok feleim szümtükkel....
@tamas222: Milyen igazad van!
Amilyen az ország, olyan a vezetője!
Sajnos
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: mondta már valaki neked, hogy a kúrva anyád? nem? na akkor ez az első...de nem az utolsó
@Táskás Tóni: csak zárójelben (a születésszám drasztikusan csökkent a fidesz országlása óta: a kormányváltás évfordulóján 11%-al kevesebb születést regisztráltak, mint egy évvel korábban, pedig a bázisszám is zuhanó születésszámot jelzett 2010-ben)
Ennyire bíztak/bíznak az emberek egy fidesz vezette jövőben.
hvg.hu/itthon/20110622_KSH_szuletes_halalozas
"2011 első négy hónapjában 27 560 gyermek született, 11,1 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban"
Le lehet vonni 9 hónapot és a tanulságokat.
A szélsőjobb vagy kétségbeesik hogy fogy a magyar, vagy örömünnepet ül, hogy fogynak a cigányok. Sajnos utóbbi kevésbé igaz: a bázisidőszakban szó nem volt közmunkáról, segélyek megvonásáról, feltételekhez kötéséről. Ezeknek a hatása kb. fél év múlva lesz statisztikailag értékelhető.
Itt a bázis adatra is egy link: már a kormányváltáskor sem volt rózsás a jövőkép:
www.mon.hu/ksh-2010-majusatol-jelentosen-visszaesett-a-sz252letesszam/haon-news-charlotteInform-20110126-1118023590
2010. májusától
"a (havonkénti születésszám 2010) május és október közötti hat hónapban viszont számottevően, átlagosan 11,1 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2009 azonos hónapjaiban – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal szerdán kiadott gyorsjelentéséből."
A 11,1% csökkenés valami bűvös szám lehet.
Ez az év a az ésszerűtlen, kapkodó intézkedések éve volt és ami a legrosszabb, hogy konok makacssággal társult. Ennek köszönhetően nem csak rövid távon hoztak katasztrofális döntéseket, hanem hosszútávon is.

Pedig lehetne apró ésszerű ráfordításokkal többet kihozni csak gondolkodni kellene egy kicsit, de az nagyon nem megy erre felé. :(
legoptimalisabb.blog.hu/2011/10/01/a_vilag_legbonyolultabb_soralatetje
olyanok vagytok mint a szellentés!Bűzlötök,csipitek az ember szemét oszt szétoszlotok!
@yoda-jedi: szerencsére nem mindenki csak a GDP adatot nézi, nominálértéken ott van feketén-fehéren az ÁKK honlapon az államadósság alakulása.
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
Érdemes nézni a 2. sort (devizaadósság), soha nem látott értéken van.
Szintén érdemes nézni a "A központi költségvetés nettó adóssága" sort, ott van a lényeg.
A GDP az csak egy származtatott adat, ez kederült abból, hogy új számítási metódus alapján más adat jött ki.
A nettó adósságot viszont vissza kell fizetni. Forintban beszedett adókból.
@bájgúnár:
Troll távozz!
"A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelező lista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy egyéb módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét.

Most, hogy idefingottál, menjél és sz@rj a fészkedbe. Eszed megvan hozzá.

Érdemi hozzászólásod is van, vagy csak ennyire telik az intelligenciádból?
@Boli: csak ennyi, elnézve a munkásságát :D
-akkor ugorgyunk-
@a szív fészkei: Na igen, legyen leírva, ki mit csinál.. Pl. legyen jegyzőkönyv a kormányülésekről! Az még Kádár és Rákosi idején is volt!
@whatsoever: ugyan már, akkor mi lesz a véd és dacc szövetséggel,akkor még a végén felelősségre-számonkérésre, megy egyebekre lehetne vonni őket, hova jutna akkor ez az ország?????
Az öszödi böszme is ott volt? Kész. Végük van. Ahol a ripacs megjelenik az a szervezkedés halálra van ítélve bármilyen is jószándék lenne mögötte.
@Fabius: Igazad van. Na küldött az uram is képeket szövegekről: "Viktor, te Kárpátok Géniusza! Kecskét vezess, ne országot!" aztán: tűzoltósisakra filctollal: "Ha nem állunk ki minden mellett, amiben hiszünk, akkor Magyarország a játszóterükké fog válni! Nincsen hová hátrálnunk!", újbudai fiataloktól molinó: "Köszönöm, istenem, hogy nem vagyok fideszes!"
@whatsoever: Az már az első orvbán-kormány alatt se volt.
@flippant: Sajnos lehet, hogy igazad van. Az azért tetszett, hogy Szanyi pajtit elhessentették, kitessékelték. Minden politikussal ezt kellene tenniük, sőt a közéletből is "s a haza fényre derűl!"
Mert ezek, amíg mindegyik oldalon a húsos fazéknál tolonganak, addig csak ez nem teljesül:
"Hass, alkoss, gyarapíts" - illetve a magán dolgaik valahogy, a kis birtokaik, cégeik, állami megrendeléseik... nem is értem miért??? :(
@a szív fészkei: ...és az "Inkább nézzenek buzinak, mint fideszesnek!" c. mondóka? Na, az sem semmi!!! ;)
@hackbard.celine: Ne tessék aggódni, Viktor fajtája az szaporodik, mennek a "segílykék".
Nem, majd nélkülözniük kell mi, ha már szegénykéim nem dolgozhatnak... A hivatalba amikor bemegy a pénzért, akkor foghegyről odaveti a cigánycsávó, hogy elég lesz üzemanyagra a Merdzsóba! Viktor a király!
Kérdéseim lennének:

Aki kint volt tüntetni, írt róla cikket, vagy csak bármilyen formában szimpatizál és/vagy nem ítéli el, az nem fél, hogy rákerül a FEKETELISTÁRA és onnantól sehol nem kap melót még legalját sem, mert "politikailag nem megbízható"? Mielőtt valaki azt hinné paranoiás vagyok, már került a látókörömbe pár ember aki már rajta van.

Másik kérdés. Ritkán nézek híreket, de még így is olyannak tűnt az elmúlt hét, min ha a média nekiesett volna a jelenlegi kormányka, holott végigkussoltak vagy kibicelték előtte a nyarat. Létezik, hogy ez valami nagy összefogás része volt, vagy csak pont eddig bírták cérnával? (Vagy én látok rózsaszín elefántokat?)

És az utolsó. Biztos jó, ha ilyen rendezvényeken (ex)politikusok mászkálnak? Emlékeim szerint az egész Kossuth téri tüntetés is addig volt érdemi, értelmes és konszolidált, míg a harmadik napon a politikusok bele nem tenyereltek. :(
A másik kis kedvencem, Tompika, illetve a falábúak. Érdemes elolvasni... :))

"A színvonal első látásra nem lett jobb, sőt, a nézőszám is csökkent – hiába kerekítik fel rendszeresen a Nemzeti Sportban, a háromezer akkor sem ötezer, ha történetesen kétezer –, én meg áttértem a Bajnokok Ligájára." Már itt is - ettársak???

"Valószínűleg a kabriója robbanhatott le, mert éppen egy Sárga Angyallal beszélgetett, miközben a hazai szurkolók hangos hahotázással próbáltak jó áron nem létező libákat eladni neki." No comment... :)

2Legálisan bejutni nekünk nem sikerült, hiába mondták előző nap a klubnál, hogy persze, minden oké. A világ összes listája kevés lett volna ahhoz, hogy valamelyiken rajta legyünk. Szemünk sarkából elkaphattunk volna egy-két nevet, de behazudni magunkat mondjuk Izsó Náciként a VIP-be tuti lebukás.

Éppen a sajtópáholy előtt tanakodtunk, amikor az egyik biztonsági ember megkért minket, hogy óvatosabban a cigifüsttel, mert a klubtulaj gyereke alszik. És valóban, nagyjából húsz méterre a lelátótól, a Vasas-stadion lépcsőjének tövében, egy babakocsiban ott aludt a tulajdonos utóda, akire egy marcona fickó vigyázott, amíg papa és mama bent izgul.

Ha már ott voltunk, nem akartunk hazamenni, úgyhogy amikor a nézőtéri beléptetésért felelős őrző-védő biztonsági nem figyelt, eggyel arrébb szépen átmásztunk a korláton, aztán gyorsan vettünk egy sört, hogy beolvadjunk. Nem akartuk lógni, csak rákényszerítettek." :))

"A hangulat egyébként családias, amikor Bárányos Zsoltról, az istenről beszélgetünk, egy mellettünk álló Vasas-drukker kedvesen közbeszól: azért a Manchester Unitedbe nem férne be. Fura, de tényleg az van, hogy az egyik percben még az anyjába küldi el a világot újpestestül, bíróstul, fradistul, mindenestül, aztán meghitten társalgunk a csapatról. Ekkor hangzik el a nap káromkodása is: Anyátok a buzi, te köcsög!

Kabrióval érkezik a bundázó P. Csaba
Hogy mit keres egy sportautóban, három cicababával a Videotonnnál felfüggesztett játékos a Vasas-Újpesten? Mi sem tudtuk, de aztán kiderült: alkalmazott a klubnál, azt mondják, söpröget, vagy mi. Nevetünk is a poénon, ő a csapat söprögetője. Jogerős döntés még nincs a bundaügyben.

A meccs vége felé közeledve az a csekélyke ellenőrzés is megszűnik, amit egy félidővel korábban még könnyedén kijátszottunk, így nem kell visszalógni, ha kimegyünk a mosdóba. Ilyen szempontból egyébként a Bozsik magasan veri a Fáy utcát, itt két piszoárt sem lehet megközelíteni, mert áll előtte a húgy." De erre van 240 milliárd forintocska - no nem most, majd az elkövetkezendő 3-4 évben... A hülyének is megéri!
Azzal tökéletesen és teljes mértékben egyetértek, hogy mindenki felháborodott, de akkor már legközelebb ne is tessék rájuk szavazni! Ugyanebbe a hibába esnek azok is, akik a jobbikban látják a jövő reményét. A-a! Ugyanez lenne!
@hackbard.celine: érdekes számok, de honnan lehet tudni az "Állami Főkönyv" adatait a kiadás/bevétel és annak szaldóját mert az ettől jelentősen eltérő számadat...engem főleg a szaldó érdekelne mert az én számításaim szerint annyira negatív, hogy 2014-ig lehetőség sincs nullázni
Ki volt aki azt mondta, hogy nincs itt pénz???

"A pártok egységesen 9,5 százalékkal több pénzt kapnak, a Fidesz támogatása így 1 milliárd, az MSZP-é félmilliárd forint fölé emelkedik (a pártalapítványok támogatását viszont lényegében befagyasztják, kivétel ez alól a Jobbik alapítványa, a 2011-es eredeti költségvetésben még 0 forint előirányzattal szereplő Gyarapodó Magyarországért, amely 2012-ben 211,3 millió forinthoz juthat. Az ideinél magasabb lesz magának az Országgyűlésnek a költségvetési támogatása, a valamivel több mint egymilliárdos plusz lényegében 7 százaléknak felel meg."

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/02/kik_lesznek_2012_nyertesei/

Attól függ, mire, akad itt... Pártoknak pl. jut. Az eü-nek nem. Így jártak... További kérdések?
Jó hírünk a nagyvilágban...

index.hu/kulfold/2011/10/02/magyarorszagrol_menekulnek_a_legtobben_kanadaba/

Na, vajon kik? Én vagyok a rasszista egyébként. Úgy tessék olvasni, nem a kanadaiak! Bár ezek után...
@whatsoever: egyetértek. a felsorolás fontos és szükséges volt. arról nem szólva, hogy ez is előkészítette a csattanót: így legalább tudható, ki mindenki vett részt a Magyar Szolidaritás Mozgalom alakuló naggyűlésén. remélem, ez egyszer még fontos történelmi tény lesz!
Felcsúti népmese

MOL volt MOL nem volt, még a tokaji szőlőbirtokon innen, de már a
családi kőbányán túl, ott ahol a turcsi-orrú, simicska-malac
APEH-szervereket túr, volt egyszer egy felcsúti legényke. Igen
erőszakos és pökhendi, de nem túl magas volt szegényke.

Hát egy szép napon elindult,világot látni, a szerencséjét
megcsinálni... Ment, mendegélt, oszt' egyszer csak találkozott egy
borzalmas, torzonborz, furcsa anyagból gyúrt szörnnyel, akinek egy
nagy tekercs kenderkötél volt a hóna alatt. -" Hát te meg ki vagy?"
Kérdezte a felcsúti legényke.

-" Én vagyok a rettenetes, paranoiás Köteles Lackó!" Válaszolta a szörny.

-" No akkor gyere velem ízibe!" Így a felcsúti legényke. -" Aztán
hova?" Kérdezte a szörny.

-" Hát a hatalomba, lopni, meg komcsi-vért inni." Válaszolta az
erőszakos legényke.

-" Na oda szívesen!" Vágta rá a szörny, aztán most már kettesben
mendegéltek tovább.

(Mivel addigra valahogy kiment a fejükből, hogy egykor bizony ők is
KISZ titkárok voltak, az ebadták.)

Egyszer csak találkoztak két búslakodó útlevéllel.

-"Hát ti meg kik vagy, kesergő útlevélkék?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a Josip Tot és a Kaya Ibrahim." Válaszolták azok
csüggedten.

-"Oszt' nektek meg mi bajotok?" Kérdezték amazok.

-"Hát a héten még nem vettünk fantomcéget, nagy köztartozással."
Dünnyögték az útlevelek lemondóan. -"Na gyertek csak velünk ízibe!"
Kiáltott a két fiú. Oszt' mentek szépen, együtt tovább, kötelestül és
útlevelestül.

Egyszer csak találkoztak két elfásult, kopott-foltos talárkájukban
kuporgó kis jogászkával.

-"Hát ti meg kik vagytok és mi bajotok?" Kérdezték.

-"Hát mi vagyunk a dajcstomi meg a stumpfpisti, oszt' nem tudjuk
lerakni azt a kurva jogi szakvizsgát."

-"No nem baj, gyertek csak velünk. Alkotmánybírónak vagy EP
képviselőnek még jók lesztek."

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül és talárostól, bár
innentől már a környékbeli, lányos szülő, no meg a tisztességes,
képzett jogászok is feszengtek a láttukra. Nem kicsit...nagyon.

Hát egyszer csak megláttak két, iszonytatóan rút nőszemélyt. (Még a
dajcstomi is lelombozódott tőlük, pedig az egyiknél szaxofon és kifli
is volt, a másiknál meg egy újság, telis-tele pajzán képekkel.)

-"Hát ti meg kik vagytok, randa fehérszemélyek?" Kérdezték fanyalogva.

-"Hát mi vagyunk a Szaxis Gabi meg a Pornós Marcsi!" Vágták rá a
banyák kényeskedve, selypegve.

-"Na gyertek csak velünk, valamire még ti is jók lesztek!" Legyintett
a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül és pajzán újságostól.

Hát egyszer csak megláttak egy melegítős betyárt, aki egy általános
iskolai nyelvtankönyvvel tusakodott és egy nagy vívótőrrel éppen
halálra akarta már szurkálni. (Mellettük meg egy tárogató hevert a
porban.)

-"Hát te meg mit csinálsz itt?" Kérdezték döbbenten.

-"Hát én agyonszurkálom már ezt a rohadt nyelvtankönyvet, mert mindig
hülyét csinál belőlem. Oszt' ha végeztem megyek inkább tárogatózni egy
kicsit." Válaszolta amaz.

-"Na gyere csak inkább velünk Palikám, de ízibe. Te leszel majd a
nemzet "gojóstolla"!" Így a pökhendi legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól és tárogatóstul. Csak a
szegény nyelvtankönyvet hagyták ott végleg...

Hát egyszer csak találkoztak egy sunyi paraszttal, akinek egy irdatlan
nagy lista volt a hóna alatt.

-"Hát te meg ki vagy?' Kérdezte a felcsúti legényke.

-"Hát én a Kubatov Gabi vagyok, oszt' a listámon rajta van az összes
komcsi a környékről!"

-"Na gyere csak velem, drága Gabikám!' Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mentek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul és
kubatov-listástól.

Hát egyszer csak találkoztak három, reményvesztett, szomorú, csuhás,
öreg emberrel, nagy kereszttel a nyakukban.

-"Térdre csuhások! Hát ti meg kik vagytok és miért szomorkodtok?"
Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Hát mi vagyunk a KDNP, oszt' már senkinek sem kellünk, semmire nem
vagyunk már jók."

-"Na gyertek csak velem, ti lesztek a szellemi horgony, a kétszínű
úristeneteket!" Vágta rá a felcsúti legényke.

Oszt' mendegéltek tovább kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól és szellemi horgonyostul.

Hát egyszer csak találkoztak egy kis, bohókás, tarajos hajú,
csibész-arcú kölyökkel, akinek a szeme sem állt jól. A csibészke az
árokparton sírdogált és a száját tátotta közben.

-"Hát te meg ki vagy és miért bőgsz itt?" Kiáltott rá harsányan a
pökhendi legényke.

-"Jajj ne bántsál édes gazdám, én csak a Szájtátó Peti vagyok, oszt'
azért sírok, mert elkergettek a falumból...hüpp...hüpp." -"Aztán meg
miér', he?" Kérdezte az erőszakos legényke.

-"Jajj, hát mert soha nem mondtam igazat...hüpp...hüpp."

-"No az nem baj, sőt... gyere csak velem. Te leszel majd a szóvivőm!"

Oszt mentek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul és hazudós szóvivőstül.

Ahogy így mentek-mendegéltek, hát egyszer csak a sukorói nádas
környékén találkoztak egy magas, hórihorgas, szemüveges figurával, aki
így szólt hozzájuk: -"Lári-fári kedves barátaim, hát ti meg hova
mentek ilyen sebesen? Nem kúrtatok ti el valamit, de nem
kicsit...nagyon?" Na, ettől aztán majd beszartak, (főleg a felcsúti
legényke) oszt' lóhalálában rohantak az ellenkező irányba...Onnantól
fogva aztán egy pszichiáter is mendegélt már velük, mindenhová. (Pedig
a 2006-os TV vita még meg sem volt.)

Oszt' mendegéltek tovább, kötelestül, útlevelestül, talárostól,
szaxofonostól, kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul,
kubatov-listástól, szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül és
pszichiáterestül.

Egyszer csak találkoztak pár árpádsávos legénykével, akiknél
molotov-koktélok, záptojások és baseball ütők voltak. Na ezektől már
nem is kérdeztek semmit, mert jól ismerték már őket a saját,
együttmozdulós polgári-köreikből...oszt' mentek szépen tovább. Együtt,
egy irányban...

Így mentek-mendegéltek tovább,döglött, dakota lovon vágtáztak,
Ezüsthajón hajóztak, koronát is úsztattak, tojásokat dobáltak,
TV-székházat is gyújtogattak, Parlamentet körbehugyoztak, de még
kordont is bontottak, aztán egyszer csak tényleg elérkeztek a
hatalomba, kötelestül, útlevelestül, talárostól, szaxofonostól,
kiflistül, pajzán újságostól, tárogatóstul, kubatov-listástól,
szellemi horgonyostul, hazudós szóvivőstül, pszichiáterestül és
árpádsávostól.

De lett közben azért nekik sok minden más is... Családi kőbánya,
tokaji szőlőbirtok, luxusingatlanok és autók, zsíros bankszámlák és
diszkrét kartell ügyek, cég-bedöntések és minden más, amit csak
szem-száj kívánhat. A szegénységet és a köztartozásokat mind maguk
mögött hagyták és úgy meggazdagodtak, mint a sicc. (Csak az a kurva
nyelvtankönyv hiányzott egyre jobban szegény Pali bácsinak, a "nemzet
gojóstollának"...)

Oszt' azóta is ott isszák a komcsi-vért, lopnak, csalnak, hazudnak,
nyugdíjakat sikkasztanak, nyilatkoznak, cenzúráznak, listáznak és
koncepciós perelnek olyan gátlástalanul, erőszakosan és
szemérmetlenül, hogy olyat még nem látott senki, sem Felcsúton, sem
Középcsúton, sem pedig Alcsúton. No de madarat tolláról, embert
barátjáról, nemzetet pedig "gojóstolláról"...ugye. Aki meg nem hiszi,
az járjon utána. Ha nem fél a rettenetes, TEK-es legényektől meg
Pornós Marcsitól, a főcenzor asszonytól.

Ha el nem fáradtam volna, az én mesém is tovább tartott volna, de így
éppen elég volt!

Itt a vége, fuss el véle. Fel is csút, le is csút, oszt' jónapot!

Mentek, mendegéltek, sőt még Ezüsthajóztak is...
2001-2002 között mi történt???? amikor a korábbi évek 2,4 billió eurós (/év) deficitje hirtelen 6,3-ra ugrott? miért kellett megháromszorozni ???? az államadósság nyomozás ezt fel tudja deríteni? vagy nekik nincs google? ki volt akkor kormánynál???

és mégse választották újra őket...
akkor a legnagyobb el Qro az : A jó, a rossz és a csúf (OV+matolcsi+PS)

www.google.hu/publicdata/explore?ds=ds22a34krhq5p_&met_y=gd_pc_gdp&idim=country:hu&dl=hu&hl=hu&q=%C3%A1llamad%C3%B3ss%C3%A1g+grafikon#ctype=l&strail=false&nselm=h&met_y=edp_b9_mio_eur&scale_y=lin&ind_y=false&rdim=country_group&idim=country:hu&ifdim=country_group&hl=hu&dl=hu
@Rodeo36: az ÁKK számait nehéz lenne vitatni, a KSH képlékenyebb.
Egy példa Matolcsy statisztikai adataiból:
2010. szeptember 14. (hirszerzo.hu)
"kőkeményen, következetesen és sikeresen tartjuk magunkat az idei 3,8 százalékos hiányhoz."
Itt egy nagyobb ugrás az időben, megy a terelés a Bajnai/Oszkó kettősre:
2011.február 10 MTI
"Úgy sikerült összehozniuk papíron a 2010-es 3,8 százalékos hiányt, hogy lényegében minden jelentős költségvetési bevételi tételt felülterveztek és minden nagyobb kiadási tételt alulterveztek, vagy egyszerűen kihagytak a költségvetésből - írja a nemzetgazdasági miniszter."
2011.február 17 Népszabadság
"„Meglepő önkormányzati hiányok” címmel adott ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedd este egy közleményt, melyből kiderül, a vártnál jóval nagyobb lehetett tavaly a helyi önkormányzatoknál a hiány. Pedig szeptember végén még úgy tűnt, tartható lesz a cél: akkor 97 milliárd forintról volt tudomása a szaktárcának, ám az utolsó negyedév végére a deficit 247,7 milliárd forintra nőtt."
2011. március 29. (vg.hu)
"A miniszter elmondta: tíz hónappal ezelőtt aknamezőre lépett az új magyar kormány, rögtön egy 600 milliárd forintos lyukat kellett betömni, erre reagálva vetették ki a bankadó, a különadókat. Emellett a nyugdíjreform és a zárolások is hozzájárulnak, hogy a 3,8 százalék körüli hiányt tartani tudjuk."
Rá két napra a VALÓSÁG: (origo.hu)
"A KSH nyilvánosságra hozta azt a jelentést, amelyet az EU-nak küldött el ma, és amelyből kiderül, hogy az [origo] információit alátámasztva elvétette a kormány a tavalyi költségvetésihiány-célt, a 3,8 százalékos vállalással szemben 4,2 százalékos lett a GDP-arányos deficit."

Ennyire szavahihető és kompetens Matolcsy. Ami az igazán szánalmas, hogy a 4,25 Mrd dollár kötvény kibocsátásig telehazudták a világot a 3,8%-os adattal. Meghamisították a költségvetést!
@hackbard.celine: hüjének lenni alap emberi jog...

(az a hüje aki nem bottal zavarja el őket...)
@yoda-jedi: esetleg ugyanezt GDP arányosan is megnéznéd? Esetleg a 2002-2007 évek kamattámogatott lakáshitelezés költségvetési adatsorát hozzátársítanád a grafikonhoz?
@Boli: www.sport24.hu/nb1/2011/10/02/lezuhant-egy-diosgyori-szurkolo-a-lelatorol-debrecenben/~~fokusz Na zéer kell új stadion, ne potyorászhassanak le csak úgy. Bár ugye nem terveznek parkolót, hogy jöjjenek tömeggel és vegyenek sört, abból lesz rentábilis a dolog.

Amúgyis a szokott mutyiland-es megoldásként a városi főépítész tervezi ilyen frappánsra. www.civishir.hu/hajdu-bihari-hirek/debreceni-hirek/nem-tetszik-a-kollegaknak-hogy-kovats-akos-tervezi-a-stadiont/0208180808
Azért van abban valami abszurd esztétikum, amikor a nyavalyatörősek egymásra találnak - mondjuk itt - és csak nyomják, nyomják, nyomják. Ha véletlenül egy normális ember betéved ilyen helyre - mint például én - próbálják meggyőzni, hogy ők milyen helyes kis emberkék, és ha a frissen érkezett, ítélőképes személy - mint például én - arcukba vágja nyomorúságuk tényét, akkor elfogja őket a dühroham, és toporzékolnak, őrjöngenek, villogó szemükkel a normális ember - mint én - ellen fordulnak.
Ilyenkor kell elővenni az ezüstkolloidot és rájuk fröcskölni. Közben azt kell mondani, amit egy normális ember - mint én - mondana: Távozz tőlem setétség!
@a szív fészkei: egyetértek veled szerintem is Makovecznek kellene terveznie... nem ilyen 20ad rangú senkinek...
@Kara kán: asztalaviszta tahó! kinyomva...
@Kara kán: Könyörögd már vissza magad az MNO-ra, seggfej! Bár te még ott is szalonképtelen vagy.
@Kara kán: "Isten! Haza! Család! Orbán Viktor!" - Jól van! Térdre, imádkozz, te elmebeteg!
@Boli: "Komolyan, téged honnan szalajtottak édes gyermekem? " - Karakán az MNO elmebetege volt, de már onnan is kizárták régen.
@igazi Lencsés István:
Te nem érted, hogy nem vagyok regisztrálva az MNO-n, te rögeszmés őrült? (sokan vagytok még ilyenek, sajnos)
@Kara kán: Mi van letagadod? Nem szép tőled! Megtagadod régi "elvtársaidat"?
@Kara kán:

"Ha véletlenül egy normális ember betéved ilyen helyre - mint például én ..."

No azért itt lenne egy kis hitelességi probléma.
@igazi Lencsés István:
Mentős, hozza már azt a kényszerzubbonyt, és rakja bele ezt a tál lencsét! Gyorsan, mert kiborult!
Mennyi negativ energia árad a hozzászólások nagyrészéből.Ez az egészség rovására megy , kár érte ! További szép estét !
@légycsapó: a saját blogján írta másfél éve:
""Az Interdivat Kft. által a bankfiók részére átadott dokumentumok a Centum Kft. részéről elkövetett csalást egyértelműen bizonyítják”. A Bóné Mária szerint a Centum Kft (tagok: Kövér László, Máté János, Stumpf István, Wéber Attila, Gyurgyák János, Kövér Szilárd, Orbán Viktor, Varga Tamás, Gyekiczki András) azon tagjai, akik hamis fedezetigazolásokkal több alkalommal fizetés nélküli áruhoz jutottak, azok több más kft-nek is a tagjai voltak. A cégek: Creato (Simicska, Kövér Szilárd, Varga, Schlecht, Gyurgyák), Eurotax (az említett svájci-osztrák tulajdonosok és a Centum Kft. voltak az alapítók, a Centrum 40%-ban), Menüett (Simicska, Kövér Szilárd, Varga, Schlecht), Padrone (Simicska, Schlecht, Varga, Kövér Szilárd), Draft (Simicska, Varga, Schlecht, Kövér Szilárd), Promt Profit (Simicska, Varga, Kövér Szilárd, Schlecht), Best Lising (Varga Tamás apja és Simicska felesége), Prom Joys (Promt Profit Kft. valamint Brunner István és Schlecht Csaba), Arzenál, Foliográf (Orbán Viktor, Kövér László, Gyurgyák, Varga, Kövér Szilárd, Simicska, Schlecht), Bónusz (Varga, Simicska). "
Teljesen hiteles a csaló Orbánba vetett hite.
@Kompli:

-Munkáltató vagyok,
-Nem volt, nincs, és nem is lesz állami megrendelésem.

Ergo: pont kinyalhatják a seggem bármilyen feketelistával. Cserébe:

-adófizető,
-választópolgár vagyok, véleménnyel, aki eddig az összes választáson szavazott, és 2014-ben is szavazni fogok.

2. kérdés:

A nyári uborkaszezon mindig hírszegény. Amíg a sajtó szedi elő a KIM állásfoglalást és idő előtt a költségvetés tervezetét, pluszbónusz feldolgozzák a wikileaks cuccot, addig nincs miért aggódni.

3: magánemberként mindenki oda megy ahová akar. A pártos Szanyit elzavarták és jól tették.
szanalmas ez a tuntetes...
marmint az hogy a manyup elvetelekor senki nem tuntetet ennel meg igen
@kela-bá:
Itt ha nem fúj egy követ a destruktív, gyalázkodó trógerekkel, hamar megkapja az ember a magáét...
@yoda-jedi: Drága, Makovecz már a mennyei atyjának tervezi a szárazfás megoldásait. Nekem rohadtul nem tecc a stílusa, mert mesterkélt lett és amilyenné vált ő, a szent megmondó szerepében, uhhhh - na az benne van a Tákolmányban. Tán Fintát kellett volna felhorgadásodban írni, ő még él és teliszórhatja Alcatrazklón-förmedvényeivel a városokat.

Ha figyeltél volna, a szakma mondja azt, hogy egy város főépítésze - aki felett ugye nincs kontroll, csak Lajahuszár -, az legyen önmagát ilyenben visszafogó és ne ugorjon rá egy ilyen melóra, mert nem illik. De ha félre akarsz érteni, csináld, nekem mindegy.
@a szív fészkei: hogy mi milyen gonoszak vagyunk, Makovecz a szentéletű harci dervis, mint: "szárazfás" főkutykurutty...már a korai középkorban, amikor az európai építészet még gyermekcipőkben járt, a pallérokból főépítészek lettek és kaptak egyre nagyobb megbizatásokat amik azután -ha közben nem dőltek össze- évszázadok, azaz a pallér családjának generációi által lettek megépítve evés közben jön meg az étvágy alapon a Reims-i katedrális meg a Notre dame de Paris -sok minden más mellett- ennek a küzdelemnek a mementói, ezrek haltak meg a lehulló faragott kövek alatt, ismerkedés az anyaggal, a talajtannnal, széljárással, mechanikával, mértékrendszerrel, és a cégláda páncélozott mélyén őrzött eszközökkel tervekkel amik egy család életét biztosították évszázadokra...nem építhetett két egyformát mert lebontatták vele és soha többet nem kapott megbízást mindegyiknek másnak kellett lenni nem volt olyan, mint "egyenszabású" makoveczy stílus, örült ha egyet fel tudott építeni életében kis sarki várkastélyt vagy családi kúriát a hegy csúcsán nyíl és ágyúbiztosat...csak nem visszafelé fejlődnek narancsék? a kara kórum meg a kári kittyom édes tyúkom nevű kántalanok meg a ballasztok a...nélkülük lehet, hogy fel is tudna szállni mint a griffmadár vagy a zólomturul
@Kara kán: nálad már a 6 is az, főleg ha mint te vagy, amúgy nekem láthatatlan vagy, úgy hogy nyomd nyugodtan ;)
nagyon nem lőttünk mellé :D

Index
2011. október 2., vasárnap 20:46 | Email Harmadszorra is érvénytelen volt a püspökladányi időközi képviselőválasztás, amit az autóbalesetben elhunyt Arnóth Sándor megüresedett helyére írtak ki. Két hét múlva, negyedszerre már biztos sikerül, érvényességi küszöb már nem lesz, csak akkor lehet eredménytelen a választás, ha az élen végzők ugyanannyi szavazatot kapnak. Erre kevés az esély, a Fidesz jelöltje 49 százalékot szerzett az érvénytelen választáson, a második jobbikos 29-et.
Nocsak, nocsak, valakik el kezdtek gondolkodni, remélhetőleg tartalékolják az összeget, és nem költik el valami fszságra:

"Mégsem kap 300 milliárdot a MÁV
A Széll-tervben ígérték, hogy nyugdíjpénzből megsegítik a vasutat, ebből most nem lesz semmi."

index.hu/gazdasag/magyar/2011/10/03/ujabb_ponton_bukik_a_szell-terv/
@hackbard.celine: a miskolci nyomorult meg pár rúd szalámiért kapott nyócévet! meghalt Mátyás oda az igazság!
Jó lenne, ha kikerekedne valamilyen ütős ellenzék pártunk és kormányunk ellenében.
Akár Dopeman is lehetne az új közt.elnök. A mostaninál ő sem hülyébb, max. másképp.

Közben azért szépen alakul az új világ. Tarlós már most ki van herélve. Az önkormányzatiság meg a feledés homályába vész.
Pedig nemrég sosem látott lehtőségekről mesélt a főpolgármester. A kormány,a miniszterelnök,a párt sosem látott támogatásával csodákat fog tenni Budapesten. Most meg Tóni simány kinyírja, vele a várost is.
@maybach: Azárt jó buszon utazni, mert hall az ember sokfélét. Két idősebb asszony beszélgetett, többek között a haza Oleg Kosevojáról is. Azt mondta az egyik - aki anno Óbudán dolgozott - hogy exfőnöke már az Árpádba is együtt járt Tarlós puszedlivel és emiatt inkább nem is beszélt semmit erről a lényről, mert embernek nem nevezné, ahogy kifejezte magát.
Tehát nem kellett Tarlósnak a politikusság, hogy "elromoljék", inkább azért lett politikus, hogy kiélhesse a kis vágyait.
Az illető, akiről a hölgy beszélt (volt főnök, ahogy értettem), úgy utálta emberi nem-kvalitási miatt Tarlóst, hogy a fogadásaira sem ment el,pedig munkaköri kötelessége lett volna smúzolni vele. DE látni se bírta.
Ezzel vagyunk így páran.
Ja alternatívának ott van Rogán még, na arra már szavam sincs. De hátha addig péppé püföli asszonykája a félmillás táskákkal.
Tóni szeretne főpolgi lennei. Fúrta is rendesen Tarlóst. Meg most is.
A kerületét nézve szép adósságot tudna a főváros nyakába is akasztani. Abban jó.
süti beállítások módosítása