Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.27. 11:48 Fabius

SkiccPali törleszt

Címkék: gazdaság fidesz schmitt pál végtörlesztés

SkiccPali tegnap aláírta a végtörlesztésről szóló törvényt. Nincs ebben semmi meglepő, hisz nem létezik olyan agymenése a kormánynak, ami alá a kézjegye helyett legalább egy halvány kérdőjelet tenne. Engem most is csak a lelkiállapota érdekelne.

Milyen érzés lehet aláírni egy olyan törvényt, ami a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium állásfoglalása szerint is jogellenes? Milyen érzés megfogni a pennát azzal a tudattal, hogy a sógorok elzavarták Matolcsyt a vérbe a mentegetőzésével együtt, hogy az aláírás és végrehajtás után az ország a nemzetközi bíróságon fog kikötni, ahol legnagyobb esélye a bukásnak van? Megremegett vajon a keze? Vagy szilárdan él benne a hit és a bizalom Orbán iránt, a tényeket és következményeiket meg nem éri föl ésszel, és egyetlen határozott és magabiztos mozdulattal kanyarította alá a nevét?

Mit érezhetett az aláírás után? Őszinte eufóriát, mert megint hozzájárult valamivel a nemzetmentéshez? Megvolt az intenzív boldogságérzet? Elképzelte ahogy a tízmilliókat kaszáló képviselők elismerően hátba veregetik a parlament folyosóján, mert elvégezte amit megkívánt a haza, és a ráosztott Nemzeti Tollminátor szerep?
Vagy mégsem olyan egyszerű, mint amilyennek mutatja magát? Arcán a szégyen pírjával jár kel, viaskodik kicsit a lelkiismeretével? De a törlesztés az törlesztés, és a pozícióért meg az azzal járó, életfogytig tartó jólétért és előnyökért be kell vállalni azt az apróságot, hogy az alkotmányosság őre tudottan jogellenes törvényt ír alá, ezzel morális és anyagi kárt okozva az országnak?

Mondd, Pál, milyen érzés elsétálni most a tükör előtt?

311 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr933259877

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szeretteimet elüldözöm magam mellől, bunkó vagyok velük 2011.09.27. 23:05:33

20 éves lány vagyok, aki nem találja a helyét. Először kamaszkori problémára gondoltam, de évekkel később sem múlt el, és úgy érzem, most a legerősebb. A szeretteimet elüldözöm magam mellől, bunkó vagyok velük, holott nem érdemlik meg.Ok nélkül nagyon ...

Trackback: Jelentés a Kegyelmes Úrnak 2011.09.27. 14:40:09

Balsai, a volt független fideszes, jelenleg szintén független alkotmánybíró megírta szintén független szakdolgozatát nemzetiegyüttműködés szakon. Hát, mondjuk legyen egy jóindulatú kettes alá....

Trackback: Jelentés a Kegyelmes Úrnak 2011.09.27. 14:40:09

Balsai, a volt független fideszes, jelenleg szintén független alkotmánybíró megírta szintén független szakdolgozatát nemzetiegyüttműködés szakon. Hát, mondjuk legyen egy jóindulatú kettes alá....

Trackback: Jövedéki és játékadót emelt a parlament 2011.09.27. 12:18:35

 Az fõköcsög Országgyűlés hétfőn izmozta az egyes adótörvények módosításáról szóló gazdasági tárgyú salátatörvényt. Ez több adótörvényt módosít, valamint átírja a távhőárak-képzéséről szóló szabályokat is. A picsa távhőszolgáltatásról és az árak...

Trackback: Jövedéki és játékadót emelt a parlament 2011.09.27. 12:15:17

 Az fõköcsög Országgyűlés hétfőn izmozta az egyes adótörvények módosításáról szóló gazdasági tárgyú salátatörvényt. Ez több adótörvényt módosít, valamint átírja a távhőárak-képzéséről szóló szabályokat is. A picsa távhőszolgáltatásról és az árak...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Milyen érzés lehet aláírni egy olyan törvényt, ami a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium állásfoglalása szerint is jogellenes?"

Szerintem pont leszarja. Ezt is..
Most? Na és Kádár államtikáraként?
Emlékezz csak vissza, Pali mit mondott a beiktatása előtt: felette csak az Isten és Orbán Úr áll. :) Innentől kezdve érthető, hogy még azt is alá fogja írni, amit egy kormányszerv is szarnak talál.
Mo-n csak hithu orbanistak kerulhetnek pozicioba, akik gondolkodas nelkul barmit megcsinalnak amit orban ker.
annyi onallosaga van, mint orban fulszorenek
Milyen érzés, milyen érzés..
Mint eddig is, lélekemelő, nem?
Harmadik..
@Fabius: "Mondd, Pál, milyen érzés elsétálni most a tükör előtt? "

Kb ugyanolyan mint majd a sittre bemenni..
szerintem nincs agya és nincsenek érzései...

vérkeringés minek neki?

gerinctelen csiga
Nagyon nagyon remélem, hogy pár év múlva mennek ezek is Gyurcsány után.
Szivem szerint az Állatkertbe raknám őket egy majomketrecbe, hogy mindenki le tudja köpködni őket.
(félreértés ne essék: gyakorlatilag az összes politikus mehet)

Most halt meg Makovecz (RIP). Nem fut át esetleg a fejükön, hogy Polt Péter se örökéletű? Esetleg a következő kormányt már nem tudja visszatartani a vádemeléstől?
már régen nincs tükör amerre jár, csak néma sötét
arra szamit, hogy kormanyvaltas utan az elszamoltatas elol meg idoben el tud menekulni az orszagbol del-amerikaba.
"Mit érezhetett az aláírás után?"

Üldögélve a luxusban, ugyanazt, amit '84-ben Los Angelesben. Neki ez jár, hűségéért megérdemli.
: /
A világ leghaszontalanabb többsejtű organizmusa.
Megtalálta a tuti helyet az életbenmaradáshoz.
Van az a pénz, amiért nyugodt szívvel aláírja. De valószínűbb, hogy bele sem gondol, hogy mit csinál, és simán elhiszi, hogy a közjót szolgálja minden aláírással.
Aláírni bármi szart: apró kellmetlenség.
Fogadni az ezzel járó megvetést: tűnő zavar.
Életfogytig ülni a tuti jólétben: priceless.
Még Győzike is nagyobb méltósággal viselné az államfői címet, mint ez az udvari bohóc.

Szégyent hoz(-nak) Magyarországra, ránk magyarokra, nekem ég a pofám, nem nekik.
Pál mindig mindent aláír. Kádár alatt aláírta, hogy ne menjenek ki sportolók az Olimpiára (ő bezzeg kiment ingyenélni), Horn alatt a madridi nagykövetként írt alá mindent, amit a piás üzent neki.
Ez egy jellemtelen ember, szerintem, ha Orbán azt teszi elé, hogy alá kell írnia, hogy a feleségét hágja meg egy ló, azt is aláírja.
Felesleges "pírt" keresni az arcán. Arca nincs, csak vastag bőre. Hozzá képest egy rinocerosz bőr a baba segge.

De azért még végezheti sitten is. Mert amit most aláírt az tudatos megkárosítása a lakosságnak.

S szerintem a sitten ő lesz a legnagyobb vamzer.
lelkismeret?
gerinc?
felelősségtudat?
ha egy szemernyi is lenne ezekből (vagy akár csak az egyikből...) ebben a takonyhalmazban, akkor már los angeles után világgá bujdosott volna.
a meztelencsiga maga a megtestesült kőszobor hozzá képest.
időnként szégyellem, hogy magyar vagyok...
(akik pedig a szavazataikkal hozzásegítették a regnáló szeméthalmazt a kétharmadhoz, azoknak ideje volna, hogy bocsánatot kérjenek a nemzettől)
A hernyónak ahogyan gerince, úgy lelkiismerete sincs.
Úgyhogy S.P. szerintem nyugodtan alszik.
Makovecz Imre halálát őszintén sajnálom. Megérhette volna legalább a zorbán királyság csúcspontját...

"nem a Fideszre, hanem Orbán Viktorra esküszöm föl."
Sziasztok!
Palikáéknál a tükör szerintem már rég nem játszik! Tudom, bennem lesz a hiba, de erről a szerencsétlen Hello Kitty Gladiátorról nekem egy film jut az szembe mindig, ha meglátom.
Nem, nem a "Gladiátor", még csak nem is a "Keresztapa" (pedig aztán...), sőt nem az "Aki legyőzte Al Caponét" (no hát...), hanem egy dél-afrikai film. Az volt a címe, hogy "Csonthülye".
Pali, Pali, te élvezed, hogy alázhatod magad és a magyar történelem legszervilisebb seggdugójaként beírhatod magad a történelembe! Bár ez sem kis teljesítmény - ebben az országban?! :)
Ráadásul, amikor már azt hisszük, nincs lejjebb, TE (Derék Vitézlő Tárogatós Vezényló Csillagunk) megmutatod, hogy DE, IGEN, VAN LEJJEBB IS!
Éljen a PÁRT! Csak a Fityisz!
El sem olvasta a nagyon nem T. elnök úr! Orbán aszonta hogy alá kell írni akkor aláír, akár egy darab szaros WC papírt is aláírna ha azt mondanák, sőt ki is törölné Orbánnak hogy legyen egy ilyenje!...
@yoda-jedi: remélem hamar viszontlátják egymást
remélem a pali bá megéri... hagy lássa a művet befejezve is...

talán már nem fog újat nyalni... hm... vagy még azt is? lehet ő meg se tud bukni... anynira szélkakas
@yoda-jedi: fogja ő még Gyurcsány seggét nyalni.
@genyamagyar: na ez szűk határmezsgye... vagy nem akarsz kossuth díjat? és nem leszel dísz polgár, így díszNOpolgár lehecc csak...

mellesleg a zorbán mindent lát az olyan félisten féle... sőt! 2/3

MI sok mindennel hozzájárult a haza (fel?)emelkedéséhez...
hát adóval pont nem, de lelkesedés, erkölcsi támogatás... stb
szval kiállt mellette..

torokgaborelemez.blog.hu/2011/09/25/399_a_fraszt_hozza/fullcommentlist/1#c14556029
@genyamagyar: hm... börtönben??? ... ámen!
Még el sem olvastam bitos a szoktt zseniális kép+ szöveg - de ez a kincs el ne vesszen a net tengerében! webbulvar.hu/tart/cikk/dd/0/109297/1/bizarr/Narancssarga_lett_a_krokodil__de_attol_meg_veszelyes?place=srss

idézem a gondozónőjét: [..]""Nem változott meg a viselkedése, az agresszivitása és az, ahogyan a területét védi. Még mindig egy igen ronda krokodil" (és egyúttal elnézést kérek minden krokodiltól, papucsállatkától, egysejtűtől, "nix ugribugri, langsamm spaziren" lapostetűtől és mindegy jobb sorsra érdemes lénytől , amelyek esetleg hirtelen felindulásomban kontextusba kerülnének ezekkel. skiccre nincs jelző és hasonlat. ő maga a mértékegysége sajátságának. (mert a trágyából azért élet sarjad, hasznos és kell a körforgásba,tehát azt is sértés - a trágyára nézvést - rája alkalmazni)
Hát má mér tenne kérdőjelet, amikor az egészből nem ért úgysem semmit? Hát nem az aláírások miatt van ott?
@a szív fészkei: basszus, tessék! elért a skicc-átok, ahogy róla szólok, nem tudok írni: még el sem olvastam, biztos a szokott zseniális, stb.
@yoda-jedi: És még ő is kifakadt állítólag!
Ugyanitt:
"Tervezőirodája 2010-ben ment csődbe, hat embert kellett elküldenie, erről keserűen nyilatkozott: "Az ember leszállítja a munkát, kér egy teljesítési igazolást, majd elküldi a számlát. Pénz még sehol, az összeg negyedét viszont rögtön be kell fizetni az államkasszába. Aztán nem fizet a megrendelő. A következő sem fizet. Az APEH ekkor zárolja a számládat, két hónap múlva már a rezsit sem tudod fizetni, küldheted el az embereket."

Skiccpaliról, pardony, az Nemzeti Magyarország Elnöke Úrról ilyet nem tudok feltételezni. Mármint kifakadást. Mármint az uralkodó rezsim ellen. Bármely színű és állagú uralkodó rezsim ellen. Itthon.
Na, elég mán, engedjetek el, bevettem a gyógyit ebéd után is..
Na miért basszus, milyen érzés lehetett a kommunista diktatúrában egy állami szálloda vezetőjének lenni? Mennyire kellett ehhez benyalni az állampártnak, amikor most se lehet állami vezető aki nem eléggé Fideszes, pedig most elvileg demokrácia van.

Milyen érzés lehetett a kommunista diktatúrában államtitkárnak lenni?

Aztán mindezek után milyen érzés lehet beállni köztársasági elnöknek. Oppardon, ÁLAMFŐNEK.

De ott van a pajtása is, az MSZMP tag kerényi (csak így, kisbetűvel) aki kommunista ünnepségeket rendezett, most meg alkotmány asztalát állítat.

Szánalom baszki, szánalom ami ebben a büdös kurva országban megy. És az a legnagyobb szánalom, hogy sok ütődött még mindig hisz a Fideszben meg a zsebdiktátor vezérében, miközben az egész világ rajtunk röhög.

Szánalom.
Szerintem még mindig szédül a mozgalmas szilveszteri beszédje után! Ne bántsátok a nyomorultat!
Közlemény:
A -Schmitt Pál autogram gyűjtő klub- elértéktelenedés miatt a jövőben -Matolcsy szuper ötletek társaság- néven fut tovább.
Köszönjük megértésüket.
Nos, ha előre tudták, hogy jogellenes, mégis megtették, csapaptostul, akkor az bűnszövetkezetben elkövetett...
@ámbátor:
"Életfogytig ülni a tuti jólétben: priceless."

Az első lehet a sorban, akit megfosztanak a járandóságától. Ha tudatosan követte el a törvénysértést, ráadásul bűnszövetkezetben, törvény előtt kell felelnie.
Inkább választották volna meg anno NOB elnöknek. Mindenki jobban járt volna.
Bár... Teljesen mindegy, úgyis előhúztak volna valakit a cilinderből, aki eljátssza ezt a szerepet.
Pali bácsi nagyon jól csinálja.
A vészmadarakkal, a károgó varjakkal nem kell foglalkozni, csak főjenek a saját mocskos levükben.
Előre, a győzelemig!
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/27/brutalis_erosodes_a_tozsden/
Nem kellene a Nemzet Golyóstollát bántani. Együgyű ember. Szó szerint. Egy ügye van, aláírni mindig.
Van mikor helyesírási hiba nélkül le tudja írni a nevét.
Még hogy Geréb volt az áruló!?
Schmitt már MOB elnőkként sem tiltakozott az LA-olimpia magyar bojkottja ellen. Pedig volt, aki mert ellen szavazni, de azt kirúgták már annak idején is. Aki meg évtizedek ilyen olyan kormánya alatt vezető szerepet tölt be, annak nem igazán számít holmi lelkiismeret.
Ki csodálkozik ezen?
Schmitt a jelölése pillanatában már meg volt véve kilóra. Úgy fog meghalni, hogy addig, egyetlen rezdüléssel sem tiltakozik akármit kérnek tőle. Egy erkölcsi hulla feltéve, hogy ez a kifejezés egyáltalán használható rá.
@Kara kán: Ezt megmagyaráznád légyszíves?
@Kara kán: oops, még friss, fog az még zuhanni hamarosan, bárakármit is mond Csányi NERtárs :D

Megtudtuk: újabb devizahiteles mentőcsomagra készül a kormány
2011. szeptember 27. | 11:28

Miután a köztársasági elnök hétfőn aláírta őket, megjelentek a legfrissebb Magyar Közlönyben is a csökkentett árfolyamon történő végtörlesztésről szóló törvénymódosítások. Több mint százezerre tehető azonban azok száma, akik jelen állapot szerint azért nem vehetik igénybe a lehetőséget, mert a meghatározott árfolyamszintek (frank: 180 forint, euró: 250 forint) felett vették fel deviza alapú jelzáloghitelüket. A Nemzetgazdasági Minisztériumnál közölték a Portfolio.hu-val: dolgoznak azon a javaslatcsomagon, mely nekik is segítséget nyújt, a konkrétumokról azonban csak a későbbiekben tudnak bővebb tájékoztatást adni. Egyelőre nem tudni tehát azt sem, vár-e emiatt újabb (akár több tízmilliárd forintos) veszteség a bankszektorra.
előtte pedig majdnem 300volt az euró, de neis foglalkozz azzal, hogy legutóbb 400ért tankoltam. apróság kicsirigó, de majd csak beledöglünk ebbe a vidám és tökéletes orbániába.
"Mi a f* az a lelkiismeret ?"
/Deutsch Tamás/
@Kara kán: Bizony-bizony!
Sőt, Csányi is jól. Mindketten igencsak alájátszanak kedvenc short-lovagjaink popója alá nekije!
Csak így tovább, mindenki annyit vegyen ki a kasszából, amennyit tud, közel a világvége, jól jöhet még az!
"Mondd, Pál, milyen érzés elsétálni most a tükör előtt?"

nem tudja. amikor egynek a közelébe ér, elfordítja a fejét automatikusan, nehogy a tükörképe leköpje.

más:
Sajnálom Makovecz Imrét, mint embert, komolyan.
Viszont ebből látszik, hogy az élet szarik Viktorra, másrészt nem kellene Fiatal -nak lenni ilyen idősen. Illetve aki ilyen idősen FIatal (DEmokrata és SZövetkezik), az korábban 90%-os eséllyel komenista volt.
tehát eljött az idő, hogy elkezdenek eltűnni a komenisták, ahogy az a FIDESZ szeretné. viszont akkor ki marad a FIDESZben?
Ő nem idegesítheti fel magát holmi minisztériumi állásfoglalásokon, mert "Dühöngeni emberi dolog, de állati veszélyes!" /Frady Endre/

Ha esetleg szétrobbanna
Haragjában szegény Pali,
Úgy hullana, mint a manna,
S Palis lenne a nappali.

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/01/szegeny-pali.html
:)

Komolyabbra fordítva a szót: Szerintem zsarolják valamivel.
@Kara kán: hozzászólását díjazzuk.
Nyereménye: Schmitt Pál -hejesirás avagy vivodásaim az álamfővé vállásig- című önéletrajzi kötete...
Rajtam múlna, törvényt hoznék, hogy miniszterelnöknek csak közgazdasági végzettséggel mehetne valaki, államelnöknek meg csak jogi diplomával.

Mert az milyen már, hogy pizzasütéshez is végzettség kell lassan, pedig azt 20 perc alatt bárki megtanulja, miközben bárki lehet államfő.
Remélem egyszer a halálos ítéletét is aláírja. Isten vagy Orbán rakja elé, hisz csak ők állnak felette.
Csányival pl ebben egyet értek, csak ezt a vezényló tábornok agykezdeményébe is el kéne juttatni:

Csányi: Elszabadulhatnak a kamatok
Ha a kormány legyőzi a bankokat, akkor legyőzi saját magát. Sok adós nem az árfolyamok miatt van bajban, hanem mert nincs munkája!!!!!!!!!/jahh, és nem közmunkára gondolt, mert ugye az elsősorban állami kiadás ;)/
ja, más:
Makovecz ugye meghalt. R.I.P.

és akkor most átírják az alkotmányt, mielőtt életbe lép?
@Frady Endre: Dehogy zsarolják. Jó pénzért, és még ami a hivatalával jár, mindent megtesz. Mindig is nyalt.
és mennyibe fog ez majd kerülni az adófizetőknek öt vagy tiz év mulva amikor a különbözetet az államnak majd vissza kell fizetnie..vagy a most megsegitettek fizetik majd akkor vissza??
azt gondolom a jelen kormány már most megalkotja azokat a büntetőjogi tényállásokat amiért majd pali bát is felelősségre lehet majd vonni.
@Kara kán: Jé egy fülkeforradalmár.
@tcom: Kertész Ákos amikor megírta elhíresült nyílt levelét a New Yorki újságban Schmittre gondolt. Ő élve az írói szabadságával ebbe az egy személybe sűrítette véleményét.

Schmitt a Hofi hasonlatával élve, annyira gerinces, mint a ház nélküli csiga.

Schmitt a szemem előtt élt 1962 óta. Sajnos életútjaink sokszor egymás mellett haladtak, néha találkoztak, súrolták egymást. Konfliktusba nem kerültünk, mert ha ilyen helyzet lett is volna, biztosan én húztam volna a rövidebbet. Az általa annyira útált és kritizált előző rendszerben csakis ő győzhetett, mert aki hetente teniszezik Biszku elvtárssal, akinek kebel barátja Buda elvtárs a sportért felelős államember, akiktől remélte és kapta az akkor is zsírosnak fogható állásokat, majd szinte utazó nagykövet a rendszer váltás után, aztán hazatérve rögtön felajánlja szolgálatait az akkori MSZP elnök Kovács Lászlónak, hogy mennyire szívesen lenne főpolgármester jelöl függetlenként de az MSZP támogatásával. De ezek ismerték, mint a rossz pénzt, ajtót mutattak neki. Ekkor ha ló nincs jó a szamár is, betáncolt az ellenfélhez. Ott tárt karokkal fogadták, mert kell ide az olyan ember akit lehet jegelni, majd egyszer elő lehet venni olyan szolgálatra, amit más kicsit is magára adó ember nem vállalna. Most itt tartunk. Lehet Orbán nem szeretni, lehet mondani rá mindenféle negatívat, de hogy okos politikus, és tudja az embereit organizálni az biztos, lám a mi Pali bátyánk is milyen jó katonája lett. Pedig ha valakinek, neki igen csak kacskaringós az életútja, persze ezt Orbán is tudta......
Sajnálatos, hogy a magyarok így vélekednek a köztársasági elnökükről. Az egy közjogi méltóság, ha ilyesmiket mondanak róla, ott nagyon nagy a baj. Ez ellen azonnal kellene tenni valamit. Vagy le kell váltani, vagy ha azt nem lehet, akkor le kell lőni, vagy fel kell robbantani. Semmiképpen nem szabadna hagyni, hogy ilyeneket mondjanak a köztársasági elnökről az ország lakói, mert ez MAGYARORSZÁG MEGCSÚFOLÁSA ÉS MEGALÁZÁSA. Nem beszélve arról, hogy gazdasági kárt is okoz az országnak a tevékenysége.
Kérem, lője le valaki.
@Kara kán:
Ja nagyeszű, már majdnem visszanyerte a bukás 10%-át.
Hatalmas eredmény.
"Milyen érzés lehet aláírni egy olyan törvényt, ami a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium állásfoglalása szerint is jogellenes?"

Lyó. :D:D:D
Azért ha Orbánt végre perbe fogják, ennek a szarcsimbóknak is bőven jár a bűnsegédi pozíció.
@Kara kán:

Azta! Már majdnem 15.000 Ft egy MOL részvény! Hú micsóda száguldás!

Ne nagyon zavarjon, hogy az ostoba vezéred 22.000 Ft-ért (46%-kal drágábban) vásárolt be belőle IMF hitelből, mindössze pár hónappal ezelőtt. Azóta ennyit száguldott. Lefelé.

Hú de nagyon jól csinálják a dolgukat.

Tapsoljál csak a komcsi álamfődnek.
"Milyen érzés lehet aláírni egy olyan törvényt, ami a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium állásfoglalása szerint is jogellenes?"

Ugyan már, Pali annyira bele van szerelmesedve Wikibe, hogy ha azt kellene aláírnia, hogy az országot és a benne élő embereket eladjuk kínai szervkereskedőknek, azt is megtenné.
Győzike (telefonál éppen) : Palikám, átküldök egy törvényjavaslatot, tudod, alá kellene írni. Kicsit ugyan necces jogilag, de rá se ránts, alá firkantod, "oszt jó napot". Végül is nem alkotmánybírák országa vagyunk.
Vicc ez a Pali, (szapora nyelvcsapással): Győzi, mindig tudtam, hogy labda zsonglőr vagy, még telefonba is képes vagy necceset adogatni. (elégedett nevetés a telefonból) Küldd csak nyugodtan azt a javaslatot, beizzítom a tollat, oszt alá kanyarítok. Olajozottan megy ez már, tudod. Te alkotsz, én hat(ökör)ok, Lézer Dzsoni pedig gyarapít.
Hogy a haza fényre derül-e, más kérdés, de izguljanak emiatt a lúzerek !
@Roy: "Dehogy zsarolják."

Pedig lehet, mert hogy pontosan tudják, hogy mit művelt svájci nagykövetként.
@Kara kán: "Előre, a győzelemig!"

Az előre az olyan kommunistás, talán kitartás, vagy mi a f.sz!;)
@genyamagyar: A fizu se jön rosszul, na meg a funkcióoz rendelt egyébb járulék.
@Frady Endre: "Szerintem zsarolják valamivel"
nem kell őt zsarolni.
gyárilag ilyen...
Milyen érzés zsidóként itt élni?
@Secnir: " és akkor most átírják az alkotmányt, mielőtt életbe lép? "

kizárt... az már kinyomtatva ott van minden kerényi kisasztalon...

ha makovecz meghalt, akkor a zalkotmány is halott... de mindenképp dob hattyúk el...
@Roy: fülkeszökevény... de én nem látom... "sajnos" (a tahót)
@roxxtar:

Milyen érzés sose dugni?
a csodás magyar ügyészség hozzáállása dolgokhoz: nol.hu/mozaik/tizenegy_ev_fegyhazat_kapott_az_elettarsat_felgyujto_ferfi

ezeket hol képzik és mire???
előttem már mindent leírtak:
gerinc?
lelkiismeret?
felelősség tudat?

ennek?????????????????????????????????
@Kiszámoló:

Ne lopj!
Ez az én kopirájtos ötletem volt, hogy egy lerobbant lada vezetéséhez is orvosi vizsga meg kresz-vizsga kell, de parlamenti képviselő, miniszter, pártelnök, államfő vagy kormányfő bármely hülye lehet. Természetesen a hüjjét a cuclibokra értem.

Én nem bánom, ha visszhangoztok engem, sőt, de annyi hiúság bennem is van, hogy emlékezzetek meg rólam, és cselekedeteimről!
"Mondd, Pál, milyen érzés elsétálni most a tükör előtt? " a tükröt kérdezd inkább, mennyire kínos neki ilyet visszaverni. nem repedtek még meg testületileg, több érzést feltételezek bennük?
Elképesztő, hogy az ország első emberéről így vélekedtek, ilyeneket írtok. Az Elnök megszemélyesíti Magyarországot. Saját magát köpi szembe az a magyar, aki ilyen mocskolódó módon ír róla. A FIDESZT a nemzet kétharmada emelte hatalomra. A FIDESZ megkapta a jogot arra a magyar emberektől, hogy sok egyéb mellett megválassza a köztársasági elnököt. Tudomásul kell venni fröcsögő elvtársak, hogy a választók akaratából került pozícióba az Elnök. Aki az Elnököt sértegeti, a magyar emberek többségét sértegeti. Úgy, hogy fogjátok be a szátokat nemzetárulók.
@ügyes1: hihihi. qva jó szöveg... de ne legyél ennyire ironikus. már azt hittem igaziból írod... majdnem kinyomtam a tahó gombbal...
@sisifux:

Már röstellek emiatt is szólni, de a "haza fényre derül" is az én szólás-mondásom.
:-)

Sőt, olyan is van, hogy honderű, de többet most nem mondok.
(na, jó +1: Orbán Viktorral és a néppel, lesz még szőlő lágy kenyérrel! De tényleg!)
@Kara kán:
még az a szerencse, hogy ő jelképezi a haza összetartását, a haza egységét...
egy olyan ember akinek életútja, ragaszkodása politikai elveihez példa mindegyikünk előtt.

örülök kán úr, hogy ilyen magasra tette az erkölcsi mércét... pali bá már a legtöbb fideszes számára is kezd vállalhatatlan lenni (talán ön az utolsó kara-kán...)

pali bácsi, tessék imádkozni istenhez, hogy viktorka sokáig éljen és hatalomban maradjon, mert utána nem sok babér fog teremni egy olyan embernek, mint ön... ha a fidesz bukik, viktorka és ön mennek a levesbe...

csókolom
@ügyes1:
Ezeknek aztán beszélhetsz...
Annyit loptak már 8 év alatt, hogy őket semmi nem érdekli.
@ügyes1: Bevallom, kiragadok:
"Az Elnök megszemélyesíti Magyarországot. Saját magát köpi szembe az a magyar, aki...akaratából került pozícióba az Elnök."

És itt végeztem is.

Nemzetáruló? Ajvé, mintha valamelyik filmben szerepelt volna, melyikben is?
@Kotkodus: Palika soha nem megy a levesbe. Majd újabb párt seggét fogja nyalogatni.
@Kotkodus:
Tudod hol csókolj meg engem?
A Zárpi bácsi jobb volt?
Ne nevettess!
Kizárt, hogy baja származzon abból, hogy aláírta.
Egyébként sok helyen írták mostanában, hogy a törvény ellenkezik az uniós joggal, a magyar joggal stb. De amit olvastam, azokban nem fejtették ki ezt részletesen, jogászi igényességgel, bizonyító erővel. Ha államfő lennék olyan jogkörrel, mint a magyar államfő, gazdasági ügyekben csak akkor tagadnám meg az aláírását, ha a saját jogászaim szerint minden kétséget kizáróan törvénysértő volna az új jogszabály. Ha kétség merül fel, akkor arra ott vannak a bíróságok, hogy igazságot tegyenek.
Nem gazdasági, hanem társadalmi, szociális, kulturális, biztonságpolitikai ügyekben mint legfőbb állami tekintélynek már illik saját véleménnyel rendelkeznie és azt érvényre is juttatnia lehetőségei erejéig.
@roxxtar: Nem tudjuk, mesélj!

Kara kán meg komplett bolond, elég belenézni a blogjába.
jaj mondtam már hogy a KE a legfőbb hadak ura? háborúban...

"előre!... akkor utánam!"
Még annyi hozzáfűzésképpen, hogy a brit uralkodó sem foglalkozik a kufárokkal és nem is várják el tőle:-)
@reccs: ha Or bán nem magyar tisztségű BÁN lenne, hanem mongol főúrként Or kán ? ugye?

röviden: Ork.
@Kara kán: tisztelt kán úr!

megnéztem az ön blogját, mert nem akartam elhinni, hogy van még ember magyarországon, aki komolyan veszi palibát.

most már mindent értek...

nem akarom bántani, de ön kicsit elmebeteg (a földi átlaghoz képest)...

további sikereket kívánok a nagy igazság útjának keresésében!
@ügyes1: te viszont ne fog be, mert csukott szájjal narancsos segget lefetyelni bajos! neked elnököd ez a nyakkendőt viselő véglény, nekem nem.
@lamarna:

A KIM állásfoglalásánál autentikusabb forrás nem kell, az meg minden általam olvasott posztba be van linkelve, ebbe is. Idézet az állásfoglalásból:

"a jog szerint a bankoknak a kölcsöntőkére vonatkozóan tulajdonjogi védelme van: ez egyszerűsítve azt jelenti, hogy miközben a bank keres a hitelen, és a futamidő végén természetesen sokkal több pénzt szed be a kamatokkal együtt az adóstól, mint a felvett hitelösszeg, annak erejéig viszont különös védelmet élvez.

Jelen esetben az alkotmányossági megítélés alapját olyan alkotmányos alapelvek (a jogbiztonság követelménye és a tulajdonhoz való jog) szolgáltatják, amelyek az alkotmányos rendszer egészét áthatják, azok magából az Alaptörvényből következnek, ezért az Alaptörvény módosítás nem indokolt." – áll a szövegben. Magyarul: sajnos olyan alapvető jogelvekről van szó, melyek lerombolásához még a kétharmad is kevés.)"

Ezt illett volna számításba venni az alkotmány őrének.
@Kotkodus:
"pali bácsi, tessék imádkozni istenhez, hogy viktorka sokáig éljen és hatalomban maradjon, mert utána nem sok babér fog teremni egy olyan embernek, mint ön..."

Csak egy dolgot nem értek: mit viktorkázod ezt az orbitális faszt? Nem viktorka ez, hanem egy fostalicska, egyszerűen csak zorbán, hogy rohadna meg a neve napján az idióta kretén barom!
Nincs értelme a cikk vége beli kérdés feltételnek! A Nemzeti Palink nem érez semmit. Aláírja, amit elé tesznek, felveszi a pénzt és ápolja a nyelvet. Oszt passz! Majd amikor Ovi lesz az elnök! Azt figyuzzátok meg!
@Kotkodus:

Kedves Kotkodács!
Maguk cucclibek, előszeretettek élnek vissza a relativitás fogalmával.

Tegyem meg most ezt én is, felhívva figyelmét, hogy nézőpont kérdése, hogy én vagyok-e a hülye, vagy maga.
@ügyes1: és még:
"A FIDESZT a nemzet kétharmada emelte hatalomra."
Ez konkrétan tárgyi tévedés, az majd 2014-ben lesz, mikor nemzet-tezsvéreink megs(za)vazzák. Vagy nem.
@ügyes1: :)

ugye nem komolyan gondolta az elvtárs amit itt leírt?

ha igen, felhívnám a figyelmét arra a tényre, hogy itten még demokrácia látszata forog fenn, tehát lehet a kormánytól eltérő a véleményünk és ráadásul szabadon el is mondhatjuk.

a fideszt egyébként a azon emberek 52% választotta meg akiknek viktorka nem szólt, hogy nem kell figyelni arra amit mond.
@Kotkodus: skicc még a levesbe se mehet betűtésztának ilyen hejje sírással. megzavarná a paradicsomokat.
@yoda-jedi: és aki Or-ja levest eszik az pedig nyilván német, ja! És Or-mán-ságban él mán legalább 300 éve, Or-ló községet képviselve a Nemzeti Vágtán, amíg a lova Or-ra bele nem akadt a palánkba és Or-ra nem esett.
@dekol84: az én szememben ő egy enyhe napóleon-koplexusban szenvedő dühös kis apróság > viktorka.

ha lábujjhegyre áll, pont befér a hónaljam alá... nem igazán tudom komolyan venni...
ME a nemzet Or ra... + KE a nemzett tolla? vagy nyelve?
@lamarna: de majd amikor a zemberek a Vik torkának esnek...
ez egy jellemtelen fereg, pont azert esett ra orban valasztasa. ahogy a kinevezeskor mondta, az egyik legsikeresebb magyar politikus, marmint orban ertekrendje szerint.
@Kara kán: én nem hülyéztem le önt, egyszerűen felhívtam a figyelmét arra, hogy az ön elméje betegebb, mint a földi átlag.

logikai képességeit nem tudom felmérni, de nem is akarom.

attól, hogy az autópályán mindenki szembejön önnel tényleg nem azt jelenti, hogy ön megy rossz irányba; könnyen lehet, hogy ön az egyetlen kiválasztott, aki ismeri a helyes utat...

további kellemes utazást kívánok (elmondhatná, hogy mit szed, jó cuccnak tűnik...)
@Kotkodus: Senki nem vitatja, hogy elmondhatja mindenki a véleményét szabadon. Csak valami szalonképes stílust kellene tartani szerintem. Az ország első számú méltóságát viselő személyt így mocskolni nem elfogadható számomra még akkor sem, ha nem imádják azt az illetőt, aki a hivatalt éppen betölti. A demokrácia alapvetése kívánja meg, hogy adjuk meg a kölcsönös tiszteletet a más véleményen lévőknek. Aki ilyen módon képes csak véleményét kifejteni, mint az itt megszólalók, fogja csak be a száját. A demokrácia egyik eleme a szabad véleményalkotás, de az is fontos eleme, hogy elfogadom a többség döntését, és nem mocskolom a többség által hatalomra emelteket. Bírálni kultúráltan lehet, sőt olykor kívánatos is, de mocskolni nem.
Egy skiccpali féle nem érez semmit. El van foglalva annak a cipőtalpnak a kétségbeesett markolásával, ami belelépett. Ugyanis ha lepottyanna róla, akkor annak kezelnék, ami.
Na nem mintha nem lehetne tudni róla most is, hogy mi.
Lám-lám! Senki nem érti az összefüggést?
Mert hát hogyan is lehetne egy olyan közjogi méltóságot tisztelni és elfogadni, aki ilyen nyilvánvaló bakikat követ el. És mit kell majd tenni vele? Elmozdítani. És mi történik, ha valakit elmozdítanak? Vákuum keletkezik és valaki mást besszippant. És ki lesz az a más? Na vajon kicsoda? Nahát! És ezt már jó egy éve mindenki pontosan tudja. És talán már az is érthető, miért hallani egyre többet egy esetleges jövő évi előrehozott választásról.
Menekülni előrefelé kell...
@Kotkodus:
Na és milyen alapon teszel ilyen kijelentéseket, te idióta majom?
@lamarna: ja ja... OR to pédia? vagy Viki pédia?

SP kedvenc mondása: Gép testben, gép lélek.
Schmitt Pálnak nem jó a helyesírása?
Hát Istenem.

Madách Imre "Az ember tragédiája" c. művét Arany János javította ki.

Létezik olyan szakma, hogy lektor, sőt, korrektor, tő ma már olyan is, hogy szerkesztő.

Nem értünk mindenhez. Az Elnöki Hivatalnál kétségkívül nagyobb gondot kellene erre fordítani, alkalmazni kell egy nyelvészt, ennyi.

Megjegyzem, pár száz évvel ezelőtt sok király nem is tudott írni. Attól még lehetett jó király.
@Kara kán: Zárpi bácsi jobb volt. Sokkal jobb.
ez a mondat nagyon morbid, vagy csak nekem tűnik úgy?

"Makovecz Imrét a Nemzetierőforrás-minisztérium saját halottjának tekinti."
@ügyes1:
a tisztelet ott kezdődik, hogy a kormány megkérdezi, tárgyal az érintettekkel mielőtt törvénykezne felettük.

a tisztelet része, hogy nem bohócozzuk le az egzisztenciájukért aggodó polgártársakat.

az is egyfajta tisztelet, hogy nem mondjuk a szegényekre, hogy az ő életük szart sem ér...

a tisztelet része az is, hogy nem károsítjuk meg az országot többszáz milliárd ft-tal, csakhogy a gazdagabbak kamatveszteségét kifizessük ebből... mert ezt egy nap vissza kell majd NEKÜNK (azoknak akik nem tudnak törleszteni, azoknak akik ft hitelt vettek fel és azoknak akik nem vettek fel hitelt) fizetni...
@ügyes1: gyönyörűségem, te, az orbáni narancsvidék egén: "[..]bírálni kultúráltan lehet, sőt olykor kívánatos is, de mocskolni nem."- írod gyémántos erkölccsel nekünk. te mivel nyitottál? [..]"Úgy, hogy fogjátok be a szátokat nemzetárulók."

köszike, illusztrációnak rólatok ennél jobb nem kell semmi!
@Kotkodus: a tisztetet ki kell érdemelni... azt nem lehet sem erőszakkal sem pénzzel...
@charlie sheen:

Scmitt elnökösködés előtt régen sportoló volt. Nem értek a sporttörténethez nagyon, de ha jól tudom aranyérmet is nyert. Sportdiplomataként kiváló munkát végzett.

Ezzel szemben mit tett a ti szeretett nyünnyögő Árpi bátok?
Állítólag 56-os forradalomban részt vett, emiatt 6 évet volt börtönben, amely időtartam pszichológusok szerint épp elég arra, hogy a zsarnokok megtörjék valakinek az egyéniségét. Nála sikerült, szép kis Stockholm-szindróma lett belőle.

Műfordítóként dolgozott, de nem volt valami rózsás. A fordítói szakmában kerengő egyik szarvashibájáról szóló anekdotát magam írtam be a róla szóló wikipédiás szócikkbe, de szorgos cucclib kezek szempillantás alatt kigyomlálták onnan, mert ciki volt.

Álljon meg a menet!
@Kotkodus: ne fáradj, más bolygón léteznek ezek: narancsgalaxis, lendvay utca, ott jobbra a szuterénban, ahová lemanőverezte magát az a jó királyuk.
de hétköznap ideküldik a hadra foghatókat - vasárnap mindig nyugi van tőlük -, csak nem tudom: sorra, leütésre vagy hevületre fizetik-e őket?
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
süt és éget, ó jaj nekünk :D
@Kara kán: "Sportdiplomataként kiváló munkát végzett."

Hány aranyat is nyertünk LA-ban? :-))))

Göncz Árpád pedig valóban kíváló műfordító volt. Hogy te hibát találtál, az egyszerúen nevetséges.
Másrészt igaz államfőnk volt. Messze a legjobb.
ugyan, a KIM-ben miért értenének már hozzá...
@genyamagyar:
Nem az a nevetséges, hogy én hibát találtam - amúgy nem én találtam, hanem mások - hanem, hogy elkövette.
Egyébként, részemről a baki is elfogadható, mint írtam senki sem tökéletes.
De az emberi hibákat jó szándékkal elnézni Árpi bácsinál, és rosszindulatúan felhánytorgatni Pali bácsinál, na ez az az aljasság, amely a cucclib oldalon minduntalan kiütközik. Genetikai hiba.
Ha nem homályosítaná el a tekinteteteket a gyűlölet hályogja, észrevettétek volna, hogy miről is van szó valójában.
A súlyos jogi hiba korrekciójának kézenfekvő megoldása lett volna, ha az elnök ezúttal nem írja alá a törvényt. De könyörgöm, fiúk, mondjátok, ennyire nem ismeritek magatokat? AKKOR mi történt volna? "SZALMABÁBKÉNT RÁNCIGÁLJÁK SCHMITTET!", "POJÁCA IS, NEMCSAK SEGGNYALÓ!" - ezt üvöltöznétek naphosszat. Békésebb és kulturáltabb, ha aláír, majd gyors törvénymódosítással korrigálnak.
@Ilinoly: ez az oppardonozás-álamfőzés amennyire primitív, éppoly undorító és unalmas.
@Frady Endre: sokmindent elmondhatunk az elnökről, csak azt nem, hogy dühöngő. Nem hasonlít Gyurcsány Pinokkióhoz.
@a szív fészkei: kár bömbölnöd, világos anélkül is, hová szavaztál! ;)
@Kara kán: aranyermet nyert mint tartalek. egesz eleteben egy seggnyalo volt
@Kara kán: skiccnél nem volt mit megtörni egyéniség híján, ő börtön nélkül törleszkedett bárkihez, akitől sarzsit remélt. széles a spektruma:ja szemedben ez a követendő.

így érthetően vagy orbánnal ennyire elfogult, hogy még skiccet is dicsőíted. + te biztos soha nem hibáztál a melódban. grat! más igen. van a könyvkiadásba is lektor, szerkesztő, na őket is írd be tettestársaknak árpibá borzasztó szarvashibájához (szerintem jó fordító). amúgy, aki íróember, ismeri a szövegvakság fogalmát ezért kell külső szem.

de skiccnél szabad a tévesztés szerinted. csakhogy ő nem egyszer-kétszer, hanem folyton hibázik, miközben hevesen nyelvet ápol. :-DD jól elkophatott az övé a sok használatban komenista, jobbista popókon...
@yoda-jedi: ez így van... de mindig lesznek akik parancsolni akarják a tiszteletet... ők ugyan legfeljebb félelmet tudnak kisajtolni embertársaikból, azonban ez nekik elég is (mert valószínüleg összetévesztik ezen fogalmakat).

tiszteletet csak az kap aki ad is; félelmet előidézni az akar aki maga is fél...

@a szív fészkei: :)
@egerészölyv: tagadtam? bömbölni meg te bömbizel. van is okod.
@a szív fészkei: nem, te bömbölsz, én meg röhögök. Rajtad. Ahogy a porban fetrengsz.
:D
@egerészölyv: ő úgy néz ki, mint egy naggggyon jóllakott hörcsög. de ő szimbolizálja az országot külföld felé??? írni is jobban bír skiccnél, ami egy ötödikesnek se lenne nagy kihívás. és mielőtt teljes maszp-névsorolvasást tartanál, igen, szanyi egy is okádék.
@egerészölyv: drága csillagom a magasban, soha ne legyen ennél nagyobb szabásúbb örömöd! fognak a átkaim, csaxólok. :-DD
Ez az a független Schmitt Pál, aki 2002-ben főpolgármester akart lenni?
@a szív fészkei: azok után, hogy gyurcsányt lepinokkióztad, komolyabban veszlek az eddiginél.
@Kara kán: nézze kán úr, engem nem zavar, hogy önt nem nyűgözi le árpi bácsi munkássága és életútja, de az, hogy közben palibá politikai életútját állítja be követendő példának, az kicsit erős: árpi bá börtönben ült miközben palibá a kommunisták seggét nyalta... így volt, vagy nem így volt?

idéznék egy ön által nagyra tartott gondolkodót:
"De az emberi hibákat jó szándékkal elnézni x-nél, és rosszindulatúan felhánytorgatni y-nál, na ez az az aljasság, amely a z oldalon minduntalan kiütközik. Genetikai hiba."

érdekes nézőpont... nem?
@Kara kán:
Tisztelt Uram,

Schmitt Pál egészen konkrétan párbajtőröző volt, 1968-ban csapatban (!) nyert aranyérmet Mexikóban. Ezzel kb. ki is merültek az érdemei.
Magyarországon a köztársasági elnök sohasem volt komoly politikai tényező, de a minimum elvárás, hogy intelligens, művelt, szalonképes ember legyen, viszonylag jó nyelvtudással, aki értelmesen tud társalogni külföldi diplomatákkal, stb... Az sem igazán előny, ha az illetőt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélik (pl. közúti baleset okozása miatt, ugye).
Namármost, Schmitt Pál a fent felsorolt kritériumok egyikének sem felel meg, és talán még a nevét sem tudja rendesen leírni.
Úgy gondolom, az ilyen ember menjen el Felcsútra disznót őrizni vagy iratkozzon be egy kisegítő iskolába, hogy legalább vénségére rendesen megtanulja az anyanyelvét, de ne akarjon közjogi pozíciót betölteni. Ezzel nem csak magára, de az egész országra szégyent hoz.

Szívélyes üdvözlettel:

Charles Sheen
@egerészölyv: gondolod, hogy ha schmittet seggnyalonak tartom, akkor kisst majd megvedem?
@namitirok: "A mijaf@sz dajcstomi indulója, hékás!:-)"

Tévedsz, fürjtompié a kijjjjaf@aaaaasz!:)
@ügyes1:

És gondolod nem szarom le ezt is? Mint az álamföt?
@roxxtar: "Milyen érzés zsidóként itt élni?"

Mesélj, hallgatunk!
@Kotkodus: "a fideszt egyébként a azon emberek 52% választotta meg akiknek viktorka nem szólt, hogy nem kell figyelni arra amit mond. "

Pontositsunk: a valasztopolgarok 52%-a...
Az nem Smitt dolga, hogy küzdjön Brüsszellel, ő csak aláír. Minek izguljon? Mert leváltják? Ki? Mikor? Ha egy tollvonással eladnák a fél országot Kínának sem lázadna fel ez a nép.
@tomwar:

Az akkor! szavazók 52%-a. Nem 100%-os volt a részvétel.
@Nard: na és rátok hányan szavaztak? :D
@tomwar: :) ok; a teljes pontosság kedvéért az értékelhető szavazatot leadó választópolgárok 52%-a...
@egerészölyv: továbbra sem értem a kérdésedet...
amennyiben pontosítanád, szívesen válaszolnék...
@Kara kán: "Orbán Viktorral és a néppel, lesz még szőlő lágy kenyérrel! De tényleg!)"

Te otthon a "bunkócskát" dúdolod, az tuti! Valld be, a rákosi képet, már csak az ovié után csókolgatod!;)
@ügyes1: Mocskolni Pali bá'-t nem kell mocskolja ő saját magát. Göncz Árpi bácsit szerettem, Mádl Feri bácsival nem volt bajom, Sólyom Lászlót tiszteltem, de nem kifejezetten csíptem. Az a közös bennük hogy bármily kevés is volt hatalmuk, volt tekintélyük.

Skicc úr egy aláíró automata, aki a csatlós kutyája a FIDESZ alakuló diktatúrájának. Nemhogy nem tudom szeretni, tisztelni hanem legszívesebben szemen köpném, ekkora féregnek (azért féreg, mert gerinctelen) nem az elnöki palotában lenne a helye hanem a parlament alagsorában, hermetikusan elzárva mert a hülyeség fertőző ilyen szinten.

Lehet hogy a FIDESZ-t a szavazók 2/3-a megszavazta (52% a teljes lakosságnak tudod a "Nemzetnek"), de Skicc urat a méltóságos nagy tekintetű Orbán Viktor Orrmányzó úr ültette oda, a saját különbejáratu szavazógépével (ez utóbbit FIDESZ-KDNP frakciónak hívják, és különleges ismertető jegyük, hogy sem lelkiismeretük sem gerincük nincs, nagyon hasonlóan a leharcolt MSZP és az összes vérfasz között aki most a parlamentben "dolgozik").

Jah igen, ez az én privát véleményem. Nem vagyok nagy igényű, tüntettem Gyurcsány ellen, és megyek Viktor ellen is tüntetni, és mikor Viktor ellen tüntetek, akkor az egész rohadt bagázs ellen megyek, akik az elmúlt 21 évben elkúrták az életemet. Nagyon kivan a faszom tőlük, és akkor még finom és nőies voltam!
@lamarna: "Még annyi hozzáfűzésképpen, hogy a brit uralkodó sem foglalkozik a kufárokkal és nem is várják el tőle:-)"

Hát azért a brit uralkodót sittpalis kontextusban emlegetni enyhén szólva is elég merész!;)
@Kara kán: szégyellheted magad ennyi marhaságot leirni. Neked legyen a példaképed, nekem aki még a helyesirással küszködik a poziciójában az nem az. Gondolom idegen nyelven még rosszabb a helyzet. Ja és igy volt a nemzetünk nagykövete. Hurrá !
Gondjai lehetnek e tükörrel biztos vagyok benne.
Nem kellene azt az embert bántanod aki népszerübb volt bármelyiküknék, akik megfordultak a pozicióban.
@Pretoryan:
Valóban, van benne valami (mármint, hogy finom és nőies volnál, bár a f@szom kifejezés sántít/árnyít kissé ezen értelmezésen bévül:-)!
@Kara kán: "De az emberi hibákat jó szándékkal elnézni Árpi bácsinál, és rosszindulatúan felhánytorgatni Pali bácsinál, na ez az az aljasság,"

Egy-két kisebb hibát mindenkinél el lehet nézni. Na de, hogy valaki mindenben hibázzon? És főleg ilyen orbitális hibát is elkövessen...
Másrészt SP nem hibázik, hanem TUDATOSAN balfaszkodik.
@ügyes1:

Teljesen igaz, amit írsz! Nem szabad szidni az elnököt, de a dr. Schmitt (Schmidt) sportdiplomást nem a nép választotta, hanem a járási bajnokság 6. helyezett csapat cserejátékosa Orkán Vittorio
azt meséli az a mocskos pesti elfajzott zuhanyhíradó, hogy nem tétlenkedett skicc bácsi astoria-főnökként sem a zátkosban, amikor legalább annyit, ha nem többet senyvedett, mint gubcsimártír lajos. mert van egy fia valamely alkalmazottjától ál la/le?? dajcs. ő , skicc tehát már akkor tudta, mi a fidesz-módi népszaporodni.

de a sokszoros olimpiai és vb- eb-bajnok kajak-kenus is sokáig volt "társalkodónője" - gondolom, közös bibliaolvasásban ténykedtek elmerülten. gyereklányait meg aljas kizsákmányoló gyerekmunkára fogták az a hátuk mögött orosz megszállókkal bátran elnyomó kádári tévében. sőt! még a nejét rabigáztatták ugyanitt, tévétorna álnéven. megérdemli hát a szinekurát jogosan!!!! (szinekúra jelentése - Idegen Szavak Gyűjteménye
szinekúra. Olyan állás, melyben tényleges munkát nem kell végezni, de jó fizetést nyújt.(eredeti jelentése: "gond nélkül". : na ő ezt szó szerint veszi.)
AZ A BAJ, HOGY TELE VAGYUNK HÜLYÉVEL!!!
@CICMÓK:

"AZ A BAJ, HOGY TELE VAGYUNK HÜLYÉVEL!!!"

Orbán és csapata!
@Kara kán: Ha már Wikipédia meg Schmittpali:

"1976-ban kinevezték az Astoria Szálló igazgatóhelyettesévé. 1980-ban kivált a szállodaiparból. 1981-ben a Népstadion és Intézményei (NSI) főigazgatójává nevezték ki, e tisztségben 1983-ig maradt"

"A Magyar Olimpiai Bizottságban első fontos tisztségét 1983-tól töltötte be. Ekkor választották a testület főtitkárává."

"1983-ban beválasztották a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagjai sorába."

"1983 és 1986 között a Magyar Népköztársaság sportot irányító központi hatóságának, az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) az elnökhelyettese volt miniszterhelyettesi rangban"

Szóval nem volt jó elvtárs, ááá dehogy. Ez mind olyan állás, amit minden ellenzéki jobboldali érzelmű ember pik-pak megszerzett akkoriban.
Vagy ez is csak komcsi-libsi összeesküvés.
Fiatal honfitársak és fiatal honfitársak szülei! Habár a téma off topic lesz, de mikor veri ki a biztosítékot az hogy felére akarják csökkenteni az államilag finanszírozott (vagyis az adófizetők pénzéből finanszírozott) egyetemi és főiskolai helyek számát. Eddig úgy tudtam hogy a tudás alapú társadalmak prosperálnak és nm a munka alapúak ahogy ezt a nagy vezír el akarja hitetni. Na mi lesz ebből? Fiatalok tízezrei nem tudnak majd továbbtanulni, egyetemi, főiskolai oktatók ezrei lesznek majd munkanélküliek. Ez a fidesz új társadalmi modellje. Gratulálok. Ha mindent le lehet nyomni a torkunkon akkor meg is érdemeljük.
és milyen érzés mellette dolgozni a NOB-ban, nagy büszkén, röhögve felmondani, majd megint mellette dolgozni itt?
Csányi elengedte Orbán kezét szerintem, és a többi is ezt teszi, Az uzsorás marad mellette talán.
@gipsz1234: a hülye könnyen irányítható, az okos az nehezebben
vityánk nem szereti a nehézségeket :D
Nem értem ezt az őrjöngést ami itt megy. Miért kell azt az áldott jó embert bántani, hiszen OLIMPIAI BAJNOK!

Szeretett Vezetőnk csakis a legalkalmasabb embert nevezhette ki a köztársasági elnöki posztra, mert a Szeretett Vezető mindig helyesen cselekszik, figyelembe véve a nemzet akaratát.
@smartdrive: Ne feledd a NOB az egy nagyon, de nyagyon zsíros állás, nem is tudod elképzelni a sok szponzort.
Én arra a mondatra lennék kíváncsi, ami a "bulgáriai levélben" volt, amikor OV SP-t elnöknek jelölte.

1. Ha akarják, ha nem, csinálod, oszt jó lesz.
2. Tudom, hogy te is akarod, de jó lesz!
3. Tudod, hogy tudom, hogy tudod, azért jó lesz?
4. Tudod mit? Jó leszel...
Ami a legszarabb a dologban, hogy a Schmitt, aki egyébként Schmidt lenne, egy kigúnyolt senkiházi nem csak níugaton, hanem keleten, északon és délen is, Hazánkban meg egy megvetett senkiházi.
@gipsz1234: Igen off, de fontos. Illetve annyiban nem off, hogy az erre vonatkozó törvényt is gondolkodás nélkül fogja aláírni a Nemzet Tolla.

És arról mit gondolnak a fiatal honfitársak és fiatal honfitársak szülei, hogy a jogász és közgazdász képzés fizetős lesz? Vagyis ezen szakmák egy szűk elit privilégiumává vállnak. Ja meg a kommunikáció, turizmus-vendéglátás is.

Elmennek ezek a jó....
@Kara kán: "...az emberi hibákat jó szándékkal elnézni Árpi bácsinál, és rosszindulatúan felhánytorgatni Pali bácsinál, na ez az az aljasság..."
a fene sem törődne schmitt pál helyesírásával, ha akár csak tizedannyi emberi tartása, méltósága és bölcsessége lenn, mint göncznek volt.
Aláírt Schmitt??? Na ne ezt nem hiszem el!!! A pali aláírt, no ez semmi!!! De tényleg egy nagy semmi!! Remélem nem azért tartjuk el a nép pénzén hogy csak aláírjon, mert akkor inkább zavarjuk el!!! Aláírni a dajcstomi és a ... na a ... tudjátok az a hülye gyerek is tud!!! Hogy melyik az a hülye gyerek ?? Hát az amelyik aláírni tud!!! Na igy már világos??? A lényeg hogy alá írt! Hála az égnek!!! Mi lett volna ha nem???? Ugye , ugye akkor aztán megnézhetnénk magunkat!!! De alá írt ....
ennek se adott annyi észt, mint mellet a fentvaló! www.blikk.hu/blikk_aktualis/kiretusaltatta-dekoltazsat-a-politikus-2065981

nem látta otthon a tükörben - mennyi bajuk van ezeknek a tükörrel! - hogy kilátszik, amit kirakott? (de szép, skiccnél egységekkel.) megjátszós viszont, mert ha konzervatívan öltözök az értékrendek megfelelően ugye, akkor nincs egyáltalán ilyen mélyen dekoltált rongyom. ha meg felveszem fotózásra, akkor ez van, vállalom.
Én nem írom senki hátrányára, ha az adott körülények között igyekszik a legjobbat kihozni a saját maga és családja számára. Miért bűn az, ha valaki a Kádár rendszerben is érvényesülni akart és tudott. A ti anyátok apátok is abban a rendszerben élte le az élete javát és próbált érvényesülni. Most azt felhánytorgatni, hogy igazgató volt egy szállodában, OTSH elnök volt, stb. elég gyenge érv, már megbocsásson a világ. Az miért baj nektek, ha a kommunistákkal is ki tudott jönni. Azért voltak még pár millióan ebben az országban, akik a kommunistákkal is jól kijöttek. Kérdezzétek a szüleiteket.
@charlie sheen: Tartallék volt!
„Vívásban a kardhegemóniát végképp felváltotta a párbajtőr-siker: Kulcsár Győző egyéniben győzött, s ezt cselekedte a Kulcsár Győző, Fenyvesi Csaba, Nemere Zoltán, Schmitt Pál, B. Nagy Pál összetételű csapat is.
@Trejo: mert ő a nemzet egymaga (megmondta a vörös daninak is a zeuba`: naná, hogy a saját magáét figyelembe veszi.
@nandras01: göncz soha nem tolta fel magát nemzeti nyelvőrré!
@egerészölyv: az még rendben van, hogy szerinted rendben van ez az aláírás, de könyörgök, legalább ne magyarázd!
elég annyi, hogy szerinted nincs azzal semmi probléma, hogy a zálamfő minden skrupulus nélkül aláír egy nyílvánvalóan törvényellenes törvényt, majd utána azt suttyomban módosítják, ha rászorítják őket.
szerintem -és még elég sokak szerint- meg nagyon nincs ez rendben...
@ügyes1: és utána fél perccel, hogy nem fogadták el a maszoposok, akiknek felajánlkozott, nem mindenki bújik azonnal zsinóros bocskayba és vezényel az egész családjának látványosan jobbra át-ot!

neked ez tetszik, hát kövesd! tudod a receptet ezek szerint.
Aki Schmitt Pált rossz színben tünteti fel, az magát a Szeretett Vezetőt tünteti fel rossz színben és az hazaárulás!
Gyurcsány a hibás! Még mindig nem értitek?
@ügyes1: "...Miért bűn az, ha valaki a Kádár rendszerben is érvényesülni akart és tudott..."
nézd, ha nem érted, akkor nem érted. a hiba nem bennünk van.
@a szív fészkei: Ez a piaci verseny. A gyengébb alulmarad. Éljen soká a Szeretett Vezető! Hajrá fülkeforradalmárok!
@Kara kán:
"De az emberi hibákat jó szándékkal elnézni Árpi bácsinál, és rosszindulatúan felhánytorgatni Pali bácsinál, na ez az az aljasság,"

ööö...
...mondanál Göncz Árpád ex-köztársasági elnök hivatala alatt KETTŐ hibát?
linket is elfogadok, köszönöm.
@Secnir: "mondanál Göncz Árpád ex-köztársasági elnök hivatala alatt KETTŐ hibát?"

Bocs, de ez nem fair! Árpi bácsi író és műfordító (pl. Gyűrűk ura). Ez olyan mintha azt mondanád, hogy soroljon fel legalább 1 embert, akik Árpi bácsi legyőzött nemzetközi versenyen párbajtőrben. ;)
Egyszer volt Árpi bácsi ellen egy "tüntetés", ahol nem tudta elmondani a beszédét. Emlékeztek? Akkor nagyhangú "politikusok" is agáltak ellene. Valaki szellemsen megjegyezte: ezek már sehol sem lesznek, amikor Árpi bácsi még mindig Árpi bácsi lesz az emberek szemében. A "politikusokra" már nem emlékszem...
Valaki Pállal kapcsolatosan megjegyzi, hogy milyen jó sportdiplomata volt. Abban az országban, ahol a sportdiplomácia (is) a béka segge alatt van évtizedek óta szinte minden szakágban. Ahol egy jogosan megítélt athéni aranyérmet sem sikerült még visszaszerezni a nem doppigoló sportolónknak.
Árpi Bácsi felépítette a köztársasági elnök intézményének tekintélyét és tiszteletét, utódai többé-kevésbé folytatták a hagyományt, ez az orbánkreálmány pedig módszeresen (tudatosan?) lerombolja azt.
@a szív fészkei: Éljen a Toi-toi és a Szeretett Vezető! :-)
ohohohohó: nol.hu/belfold/kosa_lajos_es_a_mr__20_szazalek__bocsi__visszavonva mitörtént? előkerült a szidolból kósahuszár ragyogó glóriája???
@Trejo: kis helyesbítés: éljen örökké a szeretett vezető a toi-toiban!
@komissarlajos: Pláne! :) Köszönöm a kiegészítést! Akkor ebbe az aranyérembe is csak belavírozták - ahogy minden másba is.
A Homo sovieticus mintapéldánya...
@ügyes1: egyetértünk, nem bűn, ha valaki érvényesült az előző rendszerben.

de van nálunk egy párt, amelyik ELVILEG elutasítja az együttműködést a volt kommunista-bérencekkel, azonban GYAKORLATILAG mégsem teszi ezt.

ez a párt kikérte magának, hogy pokornit (pákozdit) apja III/III-as jelentései alapján ítéljék meg (pokorni külföldi ösztöndíjat kapott amikor a többség még útlevelet sem).

és ugyanennek a pártnak a frakcióvezetője (tévesen) lebolsevikozott egy országgyűlési képviselőt az ükapja politikai múltja miatt...

most akkor ítélkezzünk az ősök múltja miatt, vagy sem?
hitelesek. egyoldalú szerződés módosítása... egyelőre visszadobta az LfB...

www.napi.hu/magyar_vallalatok/_egyelore_nem_lesznek_tomeges_bankperek.496889.html
Aki ezt a baromságot leírta, hogy sikeres sportdiplomata volt, az mondjon már EGY példát! Ne a címeit, hanem hogy mit csinált, mit ért el. Nem magának, hanem mint sportdiplomata az országnak.

Kvalitásairól legyen elég három sor:
- Los Angeles
- NOB-elnökválasztás
- Annus-Fazekas-Pars

Hát ilyen kiváló sportdiplomata volt.
@yoda-jedi: szóval hamarosan leváltják a LfB tagjait (is)...
zsebkendőt készítsen mindenki és gyengébb idegzetű el se olvassa, mert, ahogy a polgármester képviselőkkel most kibasztak!!!! www.femina.hu/hirhatter/ket_evnyi_fizetest_kapnak_ajandekba_a_kepviselok?utm_medium=rss&utm_source=hirkereso-hirhatter

gyűjtsünk!!! NEKIK!
@tamatomi: "Gondjai lehetnek e tükörrel biztos vagyok benne."

Én pedig abban vagyok biztos, hogy Pali bá' szereti amit a tükörben lát.
olyan morális jellegű kérdéseket tettél fel, amelyek a Schmitt-mátrixban értelmezhetetlenek.
@Kotkodus: az ügy visszamegy Ítélőtáblára, uppsz kúriára és akkor rá se ismer már a bíráira... azok ugye már rég nyuggerek lesznek mire odaér az ügy...
Schmitt Pál igenis harcos ellenálló volt a Kádár rezsimben:
A rendszerváltást megelőző néhány évben különcködve csokornyakkendőben járt. "Egyfajta belső tiltakozás volt kezdetben, hogy mégis megmutatom, valami módon más vagyok, mint azok, akik kiközösítettek" - magyarázta a 2005-ös portrékönyvben.
www.origo.hu/itthon/20100805-schmitt-pal-utja-a-koztarsasagi-elnoki-posztig.html

Ezt azért nem mindenki merte megtenni akkoriban.
@yoda-jedi: előbb v. utóbb az európai bíróság elé fog kerülni...

persze addigra a tisztelt képviselő urak és hölgyek (minden oldalról) már mind kiváltották a hitelüket és fizethetjük vissza mi az ő kamatveszteségüket... a sajátunk mellett...
skiccpali elsorangu helyesiro! Hallottam, hogy a "kadar elvtars voros mokusa" helyesiro versenyen harom diszlexias osztalytarsat is magamoge parancsolta elsoben, akkora egy helyesiras-zseni!
O is csak a gonosz medianak allit a tudatosan elhelyezett hibakkal csapdat! Pont mint a gubcsi.
@komissarlajos: Az álamfő sem kért bocsánatot. Lehet, hogy ő is így írná és nem tévedésből tartallék.
@ámbátor: jah, en is lattam budapest utcain azokat a borzalmas hullahegyeket. Tudod, a halomra geppityuzott csokornyakkendos ellenallok tetemeire gondolok...
@ámbátor: beleolvastam a cikkbe és enyhe hányinger kerülget...

vajon kire goldolt amikor azt mondta, hogy kiközösítették? kinek nem nyalt be csontig?

kíváncsi lennék ezek után...
@Tahó Sandokan: asszem ő az. Akkor még tök független volt és beígérte, ha megválasztják, kitisztul a Duna.

@ügyes1: érdekes, hogy mostanában mindenkit kirúgtak, akinek bármiféle "múltja" volt. SP-nek IGAZI múltja volt, nem valamiféle csóró minisztériumi osztályvezető, hanem potentát. De még az MSZP idejében is nagykövet. Mi a túrót tud ez az ember? Mesélj! Érdekel!

Más: ahhoz meg kifejezett pofa kell, hogy magyar nyelvőrként lépjen fel, valamint itthon-maradásra szólítson fel embereket, amikor a gyerekei külföldön élnek. Szóval az egészet nem értem. De mégis: az a hetyke levél, amivel OV valahonnan külföldről, fürdőgatyában jelölte ki, mindent megmagyaráz.
@egerészölyv: kabbe, ölyvtől lefelé tövig és lófasz a seggedbe útszéli olcsó ribanc 120 ért szopik nyal és mosogat is kúrva anyád
@nandras01:

Mégis mi jót tett Árpi bá?
Pl. azt, hogy megakadályozta a magyar közszolgálati tömegtájékoztatás megtisztítását a régi komcsi rezsim talpnyalóitól, besúgóitól és mindenféle gerinctelen alakoktól?
17 év után is ennek isszuk a levét.
@NA YA!: abban hasonlítanak, hogy ugyanaz a feladatkörük, és egyikük sem ért túl sok dologhoz:-)
Győzike (telefonál éppen) : Palikám, átküldök egy törvényjavaslatot, tudod, alá kellene írni. Kicsit ugyan necces jogilag, de rá se ránts, alá firkantod, "oszt jó napot". Végül is nem alkotmánybírák országa vagyunk.
Vicc ez a Pali, (szapora nyelvcsapással): Győzi, mindig tudtam, hogy labda zsonglőr vagy, még telefonba is képes vagy necceset adogatni. (elégedett nevetés a telefonból) Küldd csak nyugodtan azt a javaslatot, beizzítom a tollat, oszt alá kanyarítok. Olajozottan megy ez már, tudod. Te alkotsz, én hat(ökör)ok, Lézer Dzsoni pedig gyarapít.
Hogy a haza fényre derül-e, más kérdés, de izguljanak emiatt a lúzerek !
idefigyuzz te kan! veresre tapsikolnatok ti ott a jobboldalon a tenyereteket oromotokben, ha egy olyan kvalitasu ember vallalna be orbanotok mellett a KE szerepet, mint amilyen Arpibacsi vooot! csakhat olyan kvalitasu ember nem adja a nevet ehhez a bolhacirkuszhoz ecsem, igy ertem en, hogy kibaxottul savanya neked a szolo... :)
nektek egy exkomcsi, irastudatlan, felfuggesztettre itelt nimand dukal. Viszont oruljeeee, ez mindent ala fog irni, es egy gonddal kevesebb...
@a szív fészkei: Nem nyelvet ápol,hanem segget ápol a nyelvével.
@Kara kán: Így van! Teljesen igazat adok neked! Ne törődj ezekkel, miket mondanak, nem értenek hozzá! :) Te tudod a tuttit - szerintem is!!!
Most nézd meg, még a jelenlegi kormány és talpnyalói is ebből a körből kerülnek ki, MÁIG IS!
Minden, de tényleg minden tele van a régi komcsi rezsim volt funkcijaival, kisz titkáraival, kb tagjaival, mszmps elvtársaival, munkásőreivel, talpnyalóival, besúgóival és mindenféle gerinctelen alakokkal, a közt.elnöknek nevezett takonygerincű bohóccal együtt! A f@sz kivan a sok komanccsal! De tényleg!:(
(Árpi bá is, mit vág fel arra, hogy anno '56 után életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték!? 1963-ban már szabadult is. Ja... Hihetetlen.)
Bezzeg a FIDESZ! Na, azok rendesen ellenálltak anno, még partizánok is voltak! Kemény csávók voltak, ők soha sem hódoltak be a komcsiknak! KOMOLYAN! :))
Ajánlott szakirodalom: Hans Christian Andersen meséi...
@Boli: igazad van, volt az a vicc:

Lenin tépelődik, hogy mikor törjön ki a forradalom. Idegesen járkál fel-alá a Szmolnijban, amikor is a folyosón megszólal egy kisfiú: - Hát november 7.-én! - Milyen igaz! Hogy is hívnak, te gyerek? - Brezsnyevnek. Mondja, kicsit szégyenlősen.

Nekünk mostanában egy rakás Brezsnyevünk van, egy főbrezsnyevvel.
És nem is szégyenlősek.
@namitirok: Mesélj. Te gyújtogató vagy, vagy elszenvedő, vagy terrorista rendőr?
@Kandabula: Egyik sem, installálom a Tekintete Surat!
Csak tört énetileg..:-P
@ámbátor: "A rendszerváltást megelőző néhány évben különcködve csokornyakkendőben járt. "Egyfajta belső tiltakozás volt kezdetben, hogy mégis megmutatom, valami módon más vagyok, mint azok, akik kiközösítettek"
nahát!
csoda, hogy nem lőtték főbe!
egyébként a csokornyakkendőről nekem leginkább mécs imre jut az eszembe, aki szintén nem egy jellembajnok... lehet, hogy a nyakkendő a hibás..?
minimálbér, költségtérítés és lakás nélkül, tömegközlekedés és egy éves próbaidő a választókörzet bármikor visszahívhatja vagy kirúghatja végezze társadalmi munkában pártöntudatból és menjen dolgozni a szakmákába disznópásztornak vagy lógyalunak krumplinövesztőnek mint hedegűszsuzsikácska a magjaival és csirkéivel ingyen ...jótékonyságból
@Kandabula: :) Huszon éve... Illetve én vagyok a hülye, hisz ezeknél az "elvtársaknál" folytonosság van!
Szóval ba..6tyuk, '45 óta, hogy kivakarta az a generáció az országot a szarból, az "uralkodó elit" ugyan az a gennyes, beltejes elvtársi bagázs, csak a kis hatalmi harcaikkal vakítják a plebst.
A szöveg ugyan olyan demagóg és gyenge, a "családi hagyományok" pedig a mindenkori elitet úgy látom kötelezik! Egy olyan ország, ahol ilyen Schmic Paca közt.elnök lehet, az meg is érdemli...
@Boli: pusszantlak, a tarajos makákók kedvesebbek, még azt nem értem, hogy mi értelme van egy már létező -és ragyogó irodalmi- szöveget véletlenszerűen újra írni, ha a végtelen egy nagyon nagy szám de véges akkor ez az állítás egy paradoxon vagy akkor baromság mint amit a tarajos makákók tudnak csak komputerrel csinálni, ez hasonló a Big Bang teóriára is volt egy egészen iciripiciri izé ami ott unatkozott az idők végtelenségében vagy a megállt időben és unalmában felfortyant majd felrobbant és ebből lettek a fityiszes gittegylet tagjai meg a katlikus egyház én katlok te katlasz ő katlik mi katlunk ti katlatok ők katlanok vagy katlanak de valami hasonló de jó nagy ló a fütyijével vagy hogy líraibb legyek a pimpilijével cizelláltan ez a matolcsynéférjére hajaz ahogy a költségvetést készíti a virtuális komputeren a virtuális eszével és a virtuális térben a virtuális levédiában a a NAGY NÉPI HURÁL VEZÉRÉNEK parancsolattyára
OFF, de ezt érdemes volt megnézni. Aranyos arynköpés volt benne:
"Úgy tudjuk, a miniszterelnök elsősorban az irányokról beszélt, számok kevésbé jelentek meg az előadásában." Ááááá... Zavaróak is azok, tök feleslegesek!

hvg.hu/gazdasag/20110927_frakcio_koltsegvetes_orban_matolcsy?FullComment=true#comments
@Rodeo36: Őööööö... Húhhh. Mennyit ittál? Mit szísz? :o Ez nem semmi volt.
Az a felvetés egy unatkozó angol tudósoknak való feladvány, az elkövetkező 200 évben vígan el vitatkoznak rajta, modellezik, miközben csak a Hungarian Parlament makákóit kéne banánnal megvesztegetni, akik egyfolytában írnák nekik, hogy NER, NER, NER, NER, NER,... Bár kicsit zavaró lenne, hogy egy rhesus állandóan mindegyiket külön szignózni akarná, de belefér! Totál őrületbe kergetnék a nagybecsű angol tudósokat...
Éljen a Párt! Éljen a Fityisz! Éljen az Ormány!
@Boli: Pláne egy költségvetésnél tudnak csak tök feleslegesek lenne a számok! :) Tényleg! B..zni, meg lehet menni fütyi nélkül is! Biztosan...
Ja igen! És tessék azt az utolsó sört, ill. sort odatenni (Éljen a Párt! Éljen a Fityisz! Éljen az Ormány!), mert még megbüntetik Fabius kollégát, hogy nem éltetitek eleget a kormányt és akkor el kell távolítani minden gaz galád, a tityisz ellen ármánykodó kommert az ódalró!

Éljen a Párt! Éljen a Fityisz! Éljen az Ormány! Előre a Matolcséyné férje által kijelölt 3x8 sávos gazdasági ótópáján!
Innentő pedig éjjen SMPali köztársasasságis enökünk is! A magyal nyelv (lefety-lefety) és ha HITT védemezűje!
@nandras01: Szerintem kössék fel az össze rohadt nyakkendőt! Mit képzelnek ezek? :)
www.google.hu/ 13 éves a google! mitől óv még paja apó? az sms-től?
@egerészölyv:

Ha valami unorító, akkor az az ember aki kiszolgálta a kommunista diktatúrát, majd van képe a Magyar Köztársaság elnöki székét lealacsonyítani egy egyszerű fideszbérenc pozícióvá. És mindemellett még annyira se tiszteli meg ezt a pozíciót, hogy legalább a saját "beosztását" helyesen írja.

Schmitt saját magával együtt nevetség tárgyává tette a hivatalát és ezzel közvetve az országot is. Minden korábbi köztársasági elnöknek megvolt a maga pártszimpátiája, mindegyik húzott valamerre, de nem volt még olyan aki ilyen mélyre süllyedt volna, aki ennyire kritikátlanul és gerinctelenül szolgálta volna ki az őt hatalomra juttatókat.

Na ez az undorító.
@yoda-jedi: ...és nem ad senkinek belőle! AZ ÖVÉK!
@Boli: ok... legyen az övék... ezen nem veszünk össze.

érdekes a rádiók kb 6-8 óra késséssel hozzák a hírekben...

Budapesten egyetlen épülete a Szentkirály (apropó ez az Orbán rangja?) uccai fides székház... ;)
@Boli: grogot forrón, úgy szeretem...hahahaha a magyar parlamentet engedéllyel látogató flepnis gittegylet tagjait nem hasonlítanám a tarajos makákók-hoz azok tudnak sssssss-t és össze is törik a keyboard-ot ...ezek a magyarországi "lények" nem tuggyák a NER-t sem csak képeket de azokat is fejreállítva nézik, grafológus látta má' a törpe bejegyzéseit a gépelt papíron? az egy nagy megfejtés lenne...egy ügyes makákó el tuggya kapni a legyet röptében ezek meg csak figyuznak vagy hugyoznak...és balsajtot kapnak smuccpaja és a zesemesch csokornyakkendővel nyersen...mi a véleményed arről, mekkor bajban tuggya magát a törpe, hogy pont most kapta elő ezt az ökörséget? kúrva nagy baj lehet még mi sem tuggyuk? én sejtem...de csak halkan...felfelő akarják buktatni a a NAGY NÉPI HURÁL LEGFELSŐBB POLCÁRA hátha leesik?
@yoda-jedi: Mester! Mesélj, hogy állunk az ERŐ-vel? Jedi szakkör? Továbbképzés? Vallásunkat már iktatták, a választásokkor már megadhatom a "NAÍV REALISTA" helyett? :)
@Rodeo36: Igen. Egy oldalon akkor valaki elemezte. Hááát, ha jól emlékszem, akkor az volt a lényege, hogy egy ovis csoportot sem szabadna az út túloldalára átvezetnie!
@Rodeo36: Eccer, kéccer már leeshetett, az állapotát elnézve...
@Boli: nézd... zavart érzek az ERŐ ben... a sötét oldal még közel van és dúl... de a REND ünk már elküldte a megbízottyát...

szörcs-end-disztrój!
na most akkor hány százalék??? hogy hívjuk??? 27% mint a fifa/áfa

láttuk a keresztapában: "emelkednek a költségek"

nol.hu/belfold/kosa_lajos_es_a_mr__20_szazalek__bocsi__visszavonva
@yoda-jedi: Valami zavar lészen az zsírban, mert valami "szőrös disznótort" kódolt le a rádijjósom! Mi a bimbódzzó lófütty közelleg? Megbíz Zotya? De hisz az 2 hete vót itt! :) SM Paca (és ormánya) zavaró adójját érezzük!
@Ilinoly: Valóban. Elgondolom, hogy a diplomaták, akik figyelemmel kísérik a történéseket, hogyan súgnak össze egy fogadáson, ahol a legfőbb hadúr megjelenik. Egyébként eddig hol voltatok? Megint túl sok a partizán. A kétharmad, az kétharmad. Oka?
@Kandabula: Még nem? Mijez, népszámlálás?
Ippeg csatlakozni kívánok a jedikhez, a fénykardot meg lízingelném hozzá!
hvg.hu/karrier/20110927_haromeves_szakiskola_irodalom#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_9_27

ennek a cikknek a címe is mindent elmond: Kimaradt a szakiskolások tantervéből Petőfi és Arany is

rohatt komenisták voltak ezek is. Sőt P. sanya kurvanyázott is, na aztat meg skicc bá nem szereti. tehát csúnya beszéd, sms, internet, petőfi, welszi bárdok - ROSSZ!
@szmoker (Homo Trollicus): Látod ez a legnagyobb probléma....ha valaki kiszolgál mindenkit,ahonnan hasznot remél ott nincs miről beszélni és még szereti is s tükröt.... Na ne máááá'.Ilyen ember gondolom nem való pozicióba, kivéve a Fityiszt.

Ilyen helyesirással meg nem égetném magam. Általános iskola 6. osztály, ott kezdődtek a gondok.
@Boli:
Tipikus bűnözőmentalitás.
Ha bemész egy börtönbe, majdnem ugyanezt a szöveget hallod. (Lelövöm a poént, én nem voltam börtönben, de épp elég dokufilmet láttam.)
Hogy ti. ő, aki nyilatkozik ártatlanul ül, vagy maximum lopott, csalt stb. de az a másik a szomszédcellából az még súlyosabb bűnöket követett el.
Az ilyen mosakodásnak én már nem dőlök be.
jaj istnem, a nevek! :-)) nem tehet a faszi róla, de pont ennél a témánál több, mint érdekes: [..]"„Az ötvenes évek óta az irodalom – egyébként nagyon helyesen – elvesztette politika és közéletformáló szerepét, és az oktatásban is egyre súlytalanabbá vált” – mondja FŰZFA (kiemelés tőlem, amilyen mocsok vagyok) Balázs irodalomtanár és tankönyvszerző. „Ez a tendencia nyugaton már régóta megfigyelhető, hozzánk azonban csak az utóbbi egy-két évtizedben gyűrűzött be. Félő azonban, hogy az a folyamat, ami most a szakiskolában elindult, hamarosan a szakközépiskolákban és a gimnáziumokban is folytatódik” – teszi hozzá.

Fűzfa Balázs azt állítja, az irodalom nemcsak azért fontos, mert alapvető emberi értékeket közvetít, hanem mert a diákok a többi tantárgy szövegeivel és a szaknyelvekkel is jobban boldogulnak majd. „Nem elhanyagolható szempont természetesen az sem, hogy minden egyes óraszámcsökkenés pedagógusok százainak állását veszélyezteti” – teszi hozzá."

a tendencia iszonyú - képezzünk bunkókat, és hagyjuk is meg annak! mindent lehetne normáűlisan és modernül oktatni.
@Kara kán: te már egész másnak dőltél be. egyre jobban hangsúlyozod is.
@namitirok: JEDI tezsvírem! :) Óccó, vagy jó lézerkardot akarsz?
Csak azért kérdem, mert nem mindegy, milyen adósávból veszed! Komoly JEDI kisebsíg lesz akkor az országban!! :)
@Boli: az M4 metró végállomásán lakom. ilyen kocsik lesznek... hogy ne kelljen hordanom a lázárkardom...

starwars.blog.hu/2011/09/23/metroreklam_japanban
@Kara kán: :))
"Ha bemész egy börtönbe, majdnem ugyanezt a szöveget hallod. ..................
Az ilyen mosakodásnak én már nem dőlök be."
Nem sikerült lelőni s poént. Elég gyengusz duma, de most már mesélj, miért ültél?
Dokumentum filmen láttad? Aha... Én meg szeretem a sci-fit, tehát akkor már űrkutató vagyok! Tényleg!
Elárulom neked, ezt a filmet még nem forgatták le, ebben majd a jelenlegi és az ezt megelőző politikai elit fog nyilatkozni, akik "ártatlanul" ülnek, vagy maximum csak loptak, csaltak stb. Azért a másik, a szomszédcellából súlyosabb bűnöket elkövetettek majd este megsimogatják őket.
A "Tipikus bűnözőmentalitás" mondatod pedig tökéletesen ráillik pártunk és kormányunk tetteire! Bár az ilyen lobotómián átesetteknek, mint a narancskomcsik, ez még nem tűnhetett fel! Ennyire nem lehettek magas IQ-val! A fikuszok már rettegnek! :)
@namitirok: Hofi is oda kötné...
www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw&feature=related

Istenem, Géza! Hiányzol! Nonstop lenne témád!!! :)
@Boli: Idézet:
"Rajtam díszmagyar van, mert hát én tanultam az első ciklusból,ergo, két éve én még magyarellenes és nemzetellenes voltam,hát nem tudtam, mi hiányzik!"

Valóban, minden sora ül, sajnos!
@Kara kán: Az IQ-dért? Nem, nem, köszi.
Nekem már van róla papírom. :) De a fikusszal még megmérkőzhettek.
@namitirok:

Érdemes végignézni, de a végén nem kaptam szikrát, 9:30-nál!
www.youtube.com/watch?v=OxLl8cl4sBw&feature=related
Leírta, hogyan készül a magyar költségvetés! ÁLLAT!!!
Géza leborulunk nagyságod és jövőbe látó képességed előtt!
Fogadjuk Gézát is JEDI-vé! :)
@namitirok:

4:36-tól az "elitünk" tökéletes jellemzése...
Zárszó: "Lassanként a szar húzza le a vécét!" :)
Gyerekek!

Gyertek gyorsan! Találtam pár fideszdroidot a piroslapon! Siessetek, mert már igencsak kihalófélben lévő állatfaj... :) (Vagy inkább növény / gomba? Nem tudom, nem vagyok szakértő...)

piroslapok.blog.hu/2011/09/26/orban_2004_nem_vagyok_hive_az_egykulcsos_adonak_kotelezo_video

(A poszt persze nem egy nagy szám. De a fideszdroidok jönnek rá, mint legyek a szarra.)
@yoda-jedi: Legalább a Tatuin bolygóig megy majd a 4-es - 1-2 év múlva! :)
Annyira tudlak titeket sajnálni, hogy fáj a szívem is. Szegény elnyomott csórikák...
@Cartman (ex Cartman): MARHA!! :)) Tűzd fel gombostűre, preparáld és lehet mutogatni... :)
@Boli:
Mutogatni?

Gondolod, hogy legalább szépek? :)
@Cartman (ex Cartman): Kapitálisak! :) Jó! Beleolvastam. Én most Hofin csámcsogok... :)
Mi lesz itt még október 3 előtt...
Hiszti, őrjöngés, toporzékolás, átkozódás, pfújolás stb.
@Kara kán: Dehogy! Simán hülyének nézünk, ezek nélkül. Ez a Viktor nevű ápolt stílusa csak. Kicsit ideggyenge, ha érted... :)
@a szív fészkei: mióta klakkot fizetett 3000/fő a Nagy Népi Hurál Ünnepén és csakis a Múzeumkert kovácsoltvas kerítése megett mert megjelenni a biztonságisok által kiválogatott klakkosok előtt és cenzúráztatta Petőfit hát azóta bármi megtörténhet...Walse-i bárdok? hát attól retteg mióta fenn van az uborkafán
@Boli: "ha 90-ből kivonjuk a Pénteket akkor 36" ez majdnem olyan jó, mint a Big Bang és a matolcsynéférjének szövege amit a törpe azaz a Nagy Népi Hurál Örökös Elnök Minisztere interpretál dísz dúrban nekünk meg a skála másik vége jutott a fasz dúr fisz dúrból transzponálva fesz mollon át szabadon...hallottátok, hogy a MOL 14500-on van ma úgy, hogy 1.7% emelkedett!!!!!!!! mecsoda nyereség a 22500-hoz viszonyítva?
fidesiszták! én hiszek a vik torkának... millen igaza van...
kár hogy nem hallgat magára (sem)

www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ
@yoda-jedi: Elég szánalmas egy bohóc Viktorunk, egy picit belóg a léc neki... Ma is! :)
ugyan miről fognak tárgyalni? hogy ki milyen tintával ír alá???
vagy nézegetik a golyóstoll végén a buborékban úszó meztelen nőt????

index.hu/kulfold/2011/09/27/schmitt_pallal_egyeztetne_gasparovic/
Valaki küldte, azt hiszem FB Egy amerikai mondja: We have Barack Obama, Bob Hope, Stevie Wonder and Johnny Cash! Mire a magyar: We have Victor Orban, no hope, no wonder and no cash!
@Kara kán:
Azt te csak szeretnéd.

Komolyabb érzelmet, mint egy hangos gúnykacaj, nem tudsz kiváltani belőlünk... Vicces az erőlködésed, ahogy mindig megpróbálod kimagyarázni a gazdádat a szarból, amit maga köré csinál folyton...

"De az nem is szar... Na jó, ez tényleg szar. De ahhoz képest nem is olyan büdös... OK-OK, tényleg büdös, de a virágok szeretik..."

Röhejes vagy.
@Cartman (ex Cartman):
:-)))))

Ne röhögj, kórlap, csak önirónia volt.
Pálffy... tök érdekes így hogy most ő a 6alom...
de megmondta... és lőn...
csak félreértettük, azt hittük, hogy ő nem így akarja...

www.youtube.com/watch?v=RcQ_X2GnnzM
@Boli: mit kérsz a "fikusz"-ért...nem bírom abbahagyni a röhögést a @kandúrbandi meg nyüzsög hátha megengedsz neki egy fikusz szintű IQ-t de nem tud mit kitalálni és a valóság meg sorra üti kifelé a nyomorultat (na nem Jean Valjean-t) nincs mibe kapaszkodnia vagy ha azt gondolja igen akkor arról gyorsan kiderül, hogy az is szar... nagyszerű vagy...
@Boli: :-D lobotómiáról jut eszembe, most láttam a M.A.S.H.-t. voltak asszociációim...
"Véleményem szerint 1989 óta sehol sem rontották le olyan gyorsasággal a jogállamot, mint Magyarországon. Orbán Viktor ebben ’csúcstartó’ – ennyi demokráciaellenes lépést senki nem tett meg ilyen rövid idő alatt. A magánnyugdíjpénztárak államosításával lényegében ugyanúgy jártak el, mint hajdan Rákosiék, akik szintén közérdekre hivatkozva egyszerűen elkobozták a földeket. Az ilyen önkényes központi intézkedések abszolút polgárellenesek… A szólásszabadság az európai értékrend egyik alapja – nos… a Fidesz pártirányítás alá vette a médiát is – ez pedig, bárhogyan magyarázkodnak is, a cenzúra bevezetését jelenti, amely nemcsak az újságírók sérelme, hanem minden állampolgáré."

in memoriam Cs. Gyimesi Éva, a Babes-Bólyai Tudományegyetem nyugalmazott tanszékvezető

www.prherald.hu/2011/06/uzen-a-szamos/
@namitirok: főleg a költségvetési sorok.youtube-on kb. 10 percnél mondja hofi :-DDD. bár matolcsayné férjeura csütörtököt mondott ebben is.
@Cartman (ex Cartman): a krisztusi és csakis jobboldali heveny szeretet jegyében arról, amit most ajánlottál::-DDD

"Vivianna 2011.09.27. 16:09:14
Ennyit tud ez a mocskos ballib bagázs? 6 évvel ezelőtti kijelentést idehozni? Azóta nem történt semmi? Nem változott a világ?

SZÁNALMAS.

Inkább azzal foglalkozzatok, hogy a Fletó éppen most veri szét a Maszopot, szerencsétlen barmok! "
@Kara kán: ez azért van, mert mindenki OTP-t akar venni, annyira lenn van az árfolyama, és olyannyira biztos, hogy előbb-utóbb megindul felfelé. már a diszkóban is erről ment a diskurzus hétvégén, hogy OTP-re fel.
@Boli: Az irányok tetszőleges irracionális számmal helyettesíthetők. A végeredmény borítékolható.
Egy motortól nem várhatunk el érzelmeket, a törvényhozás motorjától meg pláne nem...
@ámbátor: "Ezt azért nem mindenki merte megtenni akkoriban."

Mármint 2005-ben? Látod ő már ekkor tudta, hogy csak idő kérdése, hogy visszamenőlegesen módosítjuk a történelmet ( visszanyomjuk az anyjába a gereket) törvényi szinten, amit majd ő fog aláírni.
@látjátok feleim szümtükkel: Lehet, hogy titokban, éjszaka, mikor senki nem látja, mostanában is felveszi a csokornyakkendőt. Aki egyszer harcosan szembeszállt a diktatúrával, annak a vére nem válik vízzé.
süti beállítások módosítása