Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: naphire.hu/cikk/ukrajna-kormany-konzuli-szolgaltatas-katona-felf%C3%BCggesztes Hogyan tud egy áll... (2024.04.23. 14:59) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.25. 05:37 Fabius

Mártír voltam világ életembe'

Címkék: fidesz gubcsi lajos

Barátaim, Napsugaraim, Kedves Holdvioláim!

Elérkezett mártírrá válásom napja a NERben is. Kiontott vérem hömpölyög, issza magába a szent anyaföld, zsigereimen vitustáncot járnak vasalt bakancsos sajtómunkatársak. Nem törődnek ezek semmivel, nem számít se tett, se - írásban, közpénzen, több nyelven kiadott - szó, nem számít semmi, csak ez a rothadt lézerblokkoló. Pedig rólam köztudomású, hogy már az óvodában is Pengeélen Táncoló Fűzfapoéta volt a jelem, mégse tisztelnek!
Az ilyen hétköznapi hősöket, mint jómagam minden rendszerben utoléri a sors, és menthetetlenül rendszermártír válik belőlünk. Pedig én úgy igyekeztem elkerülni ezt már fiatalon is. Elvégeztem az MSZMP Politikai Főiskoláját, mégis üldöztek! Riadtamban egész a KISZ KB Intéző Bizottságáig menekültem, és innen szerkesztettem minden KISZesek bibliáját, a Magyar Ifjúságot. Sokszor éreztem azonban, hogy inkább lennék fiókban felejtett és beszáradt zsíroskenyér, mint a rendszer által kivételezett boldog villatulajdonos. Förtelmes és borzasztó évek voltak! Üldöztek az egy forintért adott egykor kisajátított telekkel - ami akkor 17 milliót ért - sanyargattak a kivételezéssel, kínoztak a kedvezményes kölcsönökkel, és Makovecz elvtárs is sírva építette fel a házamat. Szomorú és megkeseredett emberek voltunk mi abban a krinolinszagú világban.

De aztán új rendszer virradt reánk végre! A köztéri szobrok is elköltöztek helyükről, én pedig úgy utáltam őket, hogy velük költöztem és a közvetlen szomszédjuk lettem. Dehogy beteges vonzódás, haggyatokmá', féltem nehogy visszacsempéssze őket valaki, valahogy a közterületeinkre! Jogvédő nyugszik-fekszik, lakcímem nyilvános. Ám az igazi áttörés Orbán Viktorral és a fülkeforradalommal jött: "A privát gazdasági szféra nem az én világom, mindig is a köz szolgájának éreztem magamat a professzionális munkában, azon 21 év alatt is, amikor nem végezhettem ilyent." A 21 szerencseszámom! Ennyi ideig nem engedtek közpénz közelébe, és ennyi idő kellett, hogy kijárjam a Fidesz Pártiskoláját levelező tagozaton. A kitartás, ugye, meg az állhatatos tanulás meghozta a várt (és elvárt) eredményt, ismét kormányzati vonalon mozoghattam. Akarom mondani lófaszt, kedves barátaim, szolgálhattam a közt a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, éljen a NER, Orbán Viktor, a NENYI, és az Alkotmány Asztala rogyadozzon sokáig a rajta könyöklő igénylők súlya alatt!

De ahogy pozícióba lafatyoltam magam jöttek az irigy sakálok rögtön. Aszongya a Magyar Nemzet, hogy nem vagyok normális? Az Index meg beépített ügynökkel, vagy legalább kiépített, szupertitkos megfigyelőrendszerrel vadászott rám?Nehéz kérdések ezek, de én tudom a választ! Az fájt nekik, hogy Hende és Kövér az én szoborparkomban avatóbulizott, és nem az övékében, és hogy Orbánnal olyan bensőséges a viszonyom, hogy a tegeződés mellett majdnem a fingpertuig is eljutottunk! "Senki se kételkedjen, hogy ezeken a maffia-, sajtómaffia-vezetői szinteken elhangzott sokszor a tétel, hogy "Gubcsit ki fogjuk nyírni". Nem egyszerűen "ki kell", hanem az eltökéltség: "ki fogjuk!". Ennek részeként bármit mondhattak a Zrínyiről és ügyvezetőjéről. Tudom tényszerűen, hogyan adták ki a parancsokat rádiós, tévés beosztottaiknak egy-egy támadási hullámban: Kinyírni. Soha egyetlen válaszunkat nem közölték le." Illetve de, mégis, az Index például lehozta a Hallatlanul Frappáns válaszomat, így most sűrűn remélem, hogy éppen nem olvasnak, és nem hazugoznak le megint. Na mindegy.

Ezek után csodálni való, hogy csapdát állítottam nekik, és erre éppenpont legalkalmasabb eszköznek a lézerblokkoló bizonyult????? Höhh, Lázárnak elnézik, nekem nem? Ennyit ér a kertem végében kiosztott sajtos pogi, a meleg baráti kézfogások és a megkérdőjelezhetetlen közös szellemiség? Hendét majdnem lesmároltam, csak ne mondjon olyan hülyeséget, hogy monnyakle meg húzzálapicsába! Erre úgy megijedt, hogy a büdöset is hozzátette. Mármint a picsához. Pedig igyekeztem nem képen lehelni.
Ehh, ennek is vége, pedig még el sem kezdődött igazán. Hogy a bélhurutos turul fosná nyakon az összes firkászt, de az Indexes Spirknek még a tarkószőrébe is beleszáradjon! Most várhatom meg a következő rendszerváltást, csiszolhatom magam másik kúpformára. Tényleg! Nem tudjátok mikor indul új levelező kurzus a Táncsics Alapítványnál?


 

31 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr733254332

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mártír voltam világ életembe' 2011.09.25. 18:08:18

Barátaim, Napsugaraim, Kedves Holdvioláim!

Trackback: A szocik ajándéka a Kedves Vezetőnek 2011.09.25. 11:01:36

Nemcsak a Centrális Erőtér tud bénázni, az ellenzék is töketlen. Itt van például az MSZP, amelynek elvileg az ellenzék vezető erejének, igazi váltópártnak kellene lennie, ehhez képest ezekben a vészterhes időkben is minden maradék erejét a gusztustalan...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztelt Fabius!
Még nem tudok írásodra reagálni, mivel olyan bőséges háttérirodalmat mellékeltél, hogy délelőttömet biztos elviszi. Legalább picit képben leszek. Írásaid szellemesek és számomra élvezetesek! A montázsokról nem is beszélve! Már más blogokon is megjelenik, mert nagyon jók!
nem is tudom igazán mire is való ez a szar? a trágya hasznos a talajnak ez meg csak fertőz és mérgez...el vele...talán el kellene hamvasztani?
@Rodeo36: az "ez meg" az mi? Mondatodnak van eleje-vége, mert elkezdted,s befejezted, ráadásul egy kérdőjellel. Többi értelmezhetetlen.
Szerintem totálisan félreértjük a helyzetet: én úgy látom, hogy Gubcsi L., csakúgy, mint Vicc Pali, Hoffmann, Szíjjártó, Selmeci, Matolcsy úrasszonyok és urak, a kormány szórakoztatóipari felelősei. Olyan ez, mint a Heti Hetes, az állandó szereplők mellett, olykor egy-egy vendég is beugorhat (néha Réthelyi miniszter, vagy Szőcs államtitkár is megszólal). Sosem hittem volna, hogy Torgyán és Pepó urak után, én még egyszer ennyit fogok röhögni! (Nem mellesleg őket is a jelenlegi cirkuszigazgatónak köszönhettük!) Várom már, hogy az orvosi szaklapok foglalkozni kezdjenek az agyvérzéssel párosuló rekeszizomgörcs egyre gyakrabban felbukkanó problémájával.
kedves fabius!
tényleg megér ez a bélféreg ennyit?
Kedves Fabius!

"Orbánnal olyan bensőséges a viszonyom, hogy a tegeződés mellett majdnem a fingperuig is eljutottunk! "

Elkaptalak, véged!
A fingperu minden eddigi írásodat annuálja, vagy anonizálja, vagymi!

Tudom, szimpla betűhiány, de láttunk már ilyesmit a NER rencerében, hoghy elírt valéaki valamit, kihagyott egy bötűt (álamfő), osztán akkor hetekig tartő lejárató kampányba kezdtetek, liberósok, kikezdeni a Nemzet Kardját!
De ebből elég, le a betűelírókkal!
Nem engedhetjük zemberek, a még el sem végzett (bár már majd' elkezdett) Országmentő Vállalkozás (O.V.) érdekében el kell határolódnunk a zijen firgálmányoktó'!

Off, kommer tezsvéreim, én beszóltam!
P.S. Elnézést a betűelírá sokért, ezennel elhatárolódom magamtól!
masik blogon volt nehany napja:
szakmailag alkalmatlan, moralisan kihivasokkal kuzd, tehat idealis fidesz kader
Fabius szerintem nagyon jól mutatja Gubcsi jellemét.

Fabius nagyon jól bemutatja a FIDESZ két emberét is.

1. dr. Kövér László

Kövér László - KISZ titkár, és a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága Társadalompolitikai Intézet munkatársa. Valószínűleg a lassan szárnyait bontogató MSZP-ben nem kapott volna poziciót! Ez az ok, hogy Fidesz alapító lett.

2. dr. Hende Csaba
Hende szereti a politikai kacskaringókat, MDF alapítóból államtitkár, polgári körös koordinátor, Orbán Viktor jobbkeze, majd hadügyminiszter lett. Valószínűleg a lassan szárnyait bontogató MSZP-ben nem kapott volna poziciót! Ez az ok, hogy MDF alapító lett.

Hende és Kövér Gubcsi kertjében láthatták az óriási panamát, de ettek, ittak jót mulattak volt kommunista társukkal egyetemben. Nem szoltak Budainak sem, hogy itt a Gubcsi villája és szobrai, könyvtára környékén vizsgálódni kellene.
Kiváncsi lennék a lézerblokkoló számlájára, mert ugye Lázár Jani is lobogtatta volna, ha a saját nevére szólt volna.

Óriási probléma, hogy nem igazolják a lézerblokkolót számlával. Sokan, ha ez igaz bűnpártolást követnek el.

Hol a lézerblokkoló számlája uraim.
Hahahaha, hihihihi, bruhahaha! Ez megint ugyanolyan szuper jó volt, mint a többi. Gondterhelt napjaimat mindig felvidítod, Köszi!!!!!! Legközelebb akkor szeretnék nagyot röhögni, ha ez a banda az éj leple alatt elkullog.
A GL-lel kapcsolatos ügyek nem a bohócügyi államtitkárhoz tartoznak?
22. 09. 11. - 14:00

MOL president likely to be prosecuted in Hungary
Croatian Times

Zsolt Hernadi, MOL's President of the Board of Directors, is set to be prosecuted in Hungary not in Croatia, daily newspaper Vecernji List has reported.

Hungarian State Prosecutor Peter Polt was on an official work visit to meet with Croatian State Prosecutor Mladen Bajic where they agreed on some new details about the court case Ina – MOL (Croatian and Hungarian Oil Companies).

Zsolt Hernadi is suspected of bribing ex-Croatian Prime Minister Ivo Sanader with 10 million Euros so that MOL could get managing rights over Ina.

The information about Hernadi's prosecution in Hungary is not official yet, although it would speed up the Sanader case as that could start immediately without the international dimension to it
Azért szeretem az írásaidat,mert képes vagy megnevettetni, bármilyen rossz is a helyzet.
nem értem miért rúgták ki, pedig ideális fidesiszta... jellemtelen és alkalmatlan... tehát pontosan alkalmas a fides ben bármilyen szerepre...

gerinctelen gané férgek mind
A horvát államügyészség nem kommentálta a Vecernji list című zágrábi napilapnak azokat a nem hivatalos információkat, amelyek szerint állítólag Budapestnek engednék át a Mol egyik vezetője elleni eljárás lefolytatását az INA-Mol-ügyben elkövetett állítólagos vesztegetési ügyben.
Forrás: MTI | Beküldte: gepnarancs | 2011. szeptember 22. | Szólj hozzá!
A Vecernji list csütörtökön a honlapján számolt be arról, hogy Polt Péter legfőbb ügyész a helyettesével együtt szerdán látogatást tett Mladen Bajic horvát államügyésznél. A lap szerint a találkozón megbeszélték az INA-Mol-ügy vádiratával összefüggő részleteket, amelyek a Hernádi Zsolt, a Mol vezetője elleni eljárással kapcsolatosak. A lap szerint vele szemben az a gyanú, hogy 10 millió euróval megvesztegette Ivo Sanader egykori horvát miniszterelnököt, hogy a Mol ennek fejében irányítói jogokat kapjon az INA felett a gázüzletág kivételével.

A Vecernji list szerint a horvát államügyészség megerősítette Polt Péter és Mladen Bajic munkajellegű találkozójának a tényét. De nem volt hajlandó kommentálni azokat a nem hivatalos információkat, amelyek szerint az eljárást elkülönítik, és a magyaroknak engedik át a Hernádi elleni eljárás lefolytatását, míg Zágráb csak Sanadernek, valamint barátjának, Robert Jezicnek, a Dioki és a Novi list újság tulajdonosának az ügyével foglalkozna. A lap szerint a csúszópénzt Jezicen keresztül fizették ki.

A zágrábi újság azt állította, horvát igazságügyi körökben hangsúlyozzák, hogy több okból is jó megoldás lenne, ha a Mol vezetője elleni büntetőeljárást átengednék a magyar ügyészségnek. Ha Hernádi ügyét a magyar hatóságokra bízzák, akkor Sanader és Jezic ellen azonnal vádat lehet emelni, a bírósági eljárás pedig abban a pillanatban megkezdődhet, ahogy a vádirat megerősítést nyer. Ha viszont a horvát fél ragaszkodik ahhoz, hogy Sanaderrel és társával együtt kerüljön a vádlottak padjára Hernádi is, abban az esetben a Zágráb megyei Bíróság vádemelését követően a Mol vezetője ellen is kezdeményezni kell a vizsgálati fogságba helyezést, majd ezt követően kerülhet csak sor a nemzetközi elfogató parancs kiadására.

Hernádi nélkül – írja a zágrábi újság – a büntetőeljárás azonnal megkezdődhet és ezzel bizonyára még hatékonyabbá válhat a bűnüldözés. A horvát jogászok szerint a Sanader és Jezic elleni vád teljesen azonos lenne, és Hernádit csak abban a formában említenék, hogy ő volt az, aki megvesztegette a volt miniszterelnököt azért, hogy a Mol előnyére megváltoztathassák a részvényesi szerződést, amelynek értelmében a Mol-ra átruházták az INA igazgatásának jogát.

Mindamellett Hernádi továbbra is úgy szerepelne, mint az a személy, aki 2009 júniusában egy ciprusi offshore cégen keresztül két alkalommal is pénzt utalt át Jezic cégeinek a számlájára. A lap szerint 2,4 és 2,6 millió euró átutalásáról van szó, azaz a Jezic révén “kiközvetített” csúszópénz feléről. A horvát államügyészség korrupció és szervezett bűnözés elleni irodája (USKOK) szerint a további ötmillió euró is kifizetésre került, csak még nem állapították meg, kin keresztül. A tömegtájékoztatási eszközök szerint Sanader Svájcban élő bátyja révén.

“Ha a Hernádi-ügyet átengednék a magyaroknak, ezzel elkerülhetővé válnának mindazok a negatív politikai felhangok, amelyeket az eset kivált. Köztudomású ugyanis, hogy a magyarok nem szívesen foglalkoznak a Mol első emberének a büntetőjogi felelősségével. Arról van szó, hogy a Mol egy olyan cég, amelyben az államnak is jelentős részesedése van, így ha Hernádihoz hozzányúlnak, ennek politikai vetülete is lenne. Ha tehát Hernádival a magyarok foglalkoznak, akkor az eset által kiváltott politikai hullámverések is Magyarország határain belül maradnak” – vonja le következtetését a zágrábi újság.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-nek csütörtökön elmondta, hogy a horvát ügyészség júliusban a Legfőbb Ügyészségtől a Mol-INA ügy kapcsán egy fő gyanúsítotti kihallgatását kérte. A magyar ügyészég ezt az eljárási jogsegélykérelmet megtagadta, mert ez sértené a Magyar Köztársaság biztonságát. A magyar ügyészség ugyanakkor nyomozást rendelt el nemzetközi kapcsolatban kötelességszegésre irányuló vesztegetés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen személy ellen – amelyről tájékoztattuk a horvát felet is. A magyar nyomozó ügyészség kérte a horvátokat, hogy küldjék el a rendelkezésükre álló bizonyítékokat, ám eddig még nem érkezett válasz a megkeresésre. A nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja, amelynek nincs még gyanúsítottja.
@a_nyós_nyelv mi a bajod nem i sírtam ilyet honnan húztad ki? vagy nálad van beragadva a tű
@anyósnyelv: bugyiska mi a grammatikai vagyfognál mélyen térgyig nagy terpeszben -ahogy szoktál- és megvárnád a túró rudit ha gyün...ha nem kopott már el a 17 hónap alatt a sok frikciótól hahahahaha
@anyósnyelv: a frissítő lekaparta a felit hahaha grammatikai vagy etimológiai kifogásodról kérdeztelek cizelláltan "singa púro" ahora no mas tardecita jajajaja
Idézet Marx Károlytól:

"A tőkések a munkásosztályt egyre több és több drága áru, épület, és technika megvásárlására fogják buzdítani.
Ezzel együtt arra ösztönözve őket, hogy egyre több drága hitelt vegyenek fel mindaddig, amíg a hitelek visszafizethetetlenekké válnak. A bedőlt hitelek csődbe juttatják a bankokat, amelyeket emiatt államosítani fognak, és mindez végeredményben a kommunizmus megszületéséhez vezet."

Karl Marx, 1867

Na, akkor félig megvolnánk!

Vegyél részt a tüntetéseken, itt az idő!
Az optimizmusunk megőrzése érdekében, ezeknek a Fideszes jóembereknek inkább nem kellene megismernünk az életútját. Már az is elég a kiábránduláshoz, amit a jelenben művelnek.
Kispöcsű egy vakarék faszkalap lehetett ez a csávó. Milyen hatalma van már annak, aki még egy szaros gyorshajtást se tud "elintézni"???
Képes voltál vasárnap hajnalban ezzel a madárral foglalkozni???
Rodeó kolléga hozzászólásai(?) jól mutatják, hová vezet csavarlazító túlzásba vitt élvezete.
Vagy legalább evett volna hozzá egy kis kenyeret.
Szegény Hende! Ha meggondolom csupa ilyen hülye ül a kormányban.
@gyilkos fűegér: egérke a fűben és még gyilkol is...? hát ha azt te csavarlazítónak hívod...hát lelked rajta de nem vonom vissza egyébként mi bajod van vele? seggfejek bandája kilövésre megérett kandisznók már túl sokat zabáltak elzabálják a moslékot a többiek elől mint Rozi néni pofán kell őket baszni a moslékkeverővel és levágni hogy legyen hurka belőlük az legalább -ha jól töltik- hasznos...csavarlazítóval hahahahaha hukk egészségedre
jelzem, már ott tartunk, hoy szijjártót kezdik fényezni a Bestben (itt nyaltak be a ői focista szalonnamáriának is hevesen, ómolnár senki, de főleg magát nem kíméli), két színes-szagos oldalon. itt ő a legjobb futsalos férj, apa - féléves peti fia a megmondhatója ennek - barát, csapattárs. EGY IGAZ EMBER , na.
szerintem most iratják be családostul a jóban-rosszban szereplői közé arogán klónjaként.

gubcsira nincs jó jelző, az állatvilág tabu, nem érdemlik a vele hasonlítással járó sújtást. csigák méltósága a tét!!!!!!!!
Gubcsi és barátai szerintem az ÁNTSZ hatásköre.
Ez annyira szép és annyira mélymagyar kádertörténet, hogy megkönnyeztem. Volt némi deja vu olvasás közben, mint amikor Kötél László az ammmóniaaszagú Kossuth téri tribünön bejelentette az ő híveinek, hogy nem fog addig nyíratkozni és borotválkozni vs. tisztálkodni :) amig ez a "büdös-KISZes" Gyurcsányi rontja a levegőt a MAGYARPARLAMENTBEN.
De'mijen jó is nekünk mióta ő a T. Ház elnöke Skicc elvtárs után!
süti beállítások módosítása