Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.09. 05:48 Fabius

Orbán: elkúrom úgyis, úgyis!

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor matolcsyzmus

Két napig nem vagyok itthon, és hazaérve vár a meglepetés: két dolog is növekedett az országban, az egyik a hiány, a másik Orbán pánikja. Időközben a KSH is megerősítette, igen, a nulla az nulla, nincs ezen mit szépíteni. Kerestem, milyen dakota közmondást csujogatott erre az ember, akinek a szava nulla, ám a tettei, höhő, de nem találtam még egy posztkádári, biztatónak szánt a szarból is lehet krumpileves, elvtársak-ot sem szerte az interneten.

Találtam viszont jelét annak, mintha a kőőőkemény eligazítás ellenére azért gondolkodásra adták volna a fejüket egyesek már a Fideszben is. Egyik fővárosi emberük sompolygott a Vezér közelébe, és igyekezett a fülébe sugdosni: Szeretett Vezérem a NERben, áldott legyen a Te neved, a jobb kezed meg pláne, hogy a Jóisten személyesen pottyantson Titeket piedesztálra nagyon magasról, ha ennek vége lesz, azért én csak mondanék valamit: nem lehetne átgondolni ezt a gazdaságpolitikát? Akkora rések tátonganak itt hónapról hónapra, mint a padlótükörben nunusát vizsgáló Csiccsolina alatt. Már ezek a mi fiaink is azt mondják Chikántól László Csabáig, Bod Péter Ákostól Mellár Tamásig, hogy háromszáz százalékos impotens a gazdaságpolitikánk. Emlékszel, mint Trubadúr Petya mikor leszédült a létráról, és eltörte mindkét kezét, oszt'még a nyelvét is elharapta. Minden mutatónk fénysebességgel száguld lefelé, most izzadtunk 100 milliárdos csomagot, de már jött megint 50, és a hétvégéig az EU elmeszelős áfára is találni kell 260 milliárdot valahonnan.

Viktorban felhorgadt a harag, az nem létezik, hogy minden mutató félhatot mutasson! - gondolta, és elviharzott megnézni mi vajon az igazság:Ezen mérgesítette csak fel magát igazán. Visszaviharzott a kormányülésre, és az asztalra csapott: az egykulcsos jó, az egykulcsos szép, az anyátok mindenit! Írok róla olyan adóalkotmányt, hogy külön kempingasztalon fogja magával hordani minden adórevizor! Vegyétek tudomásul, hogy a Fülkeforradalom Kormánya nem alkalmazkodik se gazdasági környezethez, se mindenféle hiányokhoz, alkalmazkodjanak azok a Fülkeforradalom Kormányához! Uff! - én beszéltem, ahogy Hanyatló Pöcök főnök mondaná!

Néhányan talán próbálkoztak még erőtlenül rámutatni, hogy az egykulcsostól várt belső fogyasztás fellendülésének legnagyobb akadálya - a vissza nem forgatott tőke kivonásán kívül - a fogyasztási adók növelése, mert ha a kevésből még többet elveszünk, akkor a fejőstehén éhen döglik még a dakota mintagazdaságokban is, de hiába.A gondolkodni képes fideszes honatyáknak elérni annyit sikerült, hogy Kedves Vezetőnk törölte a pesszimizmus kifejezést is a Fidesz szótárból a megszorítás után, és megígérte, mire vasárnap végeznek az üléssel, már a józan ész kifejezés is radír alá lesz jegyezve.

Tanulság, hogy a rögeszmét nem képes felülírni se a valósággal szembesülés, se a cimbik segítő szándéka, se a közhangulat alakulása. Bár a pártok támogatottsága stagnál, azért azt nem ártana figyelembe venni, hogy az ortodox fideszesek egynegyede, és az összlakosság 65%-a szerint is nagyon rossz irányba megyünk. Persze, ha mindenképpen el akarjátok kúrni ti is, akkor figyelni semmire nem kell. Elég lesz akkor felébredni, ha arccal tompítotok a hazai politika szemétdombján. Ott már úgysem segít semmilyen illúzió.
 

137 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr343212848

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem értek egyet Réthelyivel 2011.09.09. 19:55:41

 Az ötletét ragyogónak tartom, hogy adóztassák meg a diplomásokat. Megérdemlik! Hisz némelyikük néha gondolkodásra vetemedik. Ez a fülkeforradalomban felér egy szabotázzsal! Örüljenek a diplomások, hogy ennyivel megússzák.Amiben nem értek egyet a ...

Trackback: Magyar mandarin: újabb csodafegyver Matolcsy kezébe? 2011.09.09. 10:32:05

Miután mellétrafált az egykulcsos adóval és a magyar gazdaság a sokadik ráolvasásra sem pörgött fel, úgy láttuk, itt az ideje, hogy az Elvarázsolt Kastély a maga módján megsegítse az Orbán kormány gazdasági parafenoménját, Matolcsy Györgyöt egy olyan ö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem lehet, hogy Orbán - úgyis annyit jár ki gyógyókezelés címén (elég hatástalan, jelzem) Ausztriába - ügynöke lett a régi szép gorenjés időket visszasíró osztrák boltosoknak? Luxusadó indul az egekbe, kap is a magyar rögvest (már nem Trabira hálisten) és rohan ki a legközelebbi burgerlandi faluba bevásárolni. Vagy pandrofig meg se áll a rongymániás.
Sőt, mivel római ismerősöm naponta panaszkodik, mekkora szarba navigálta őket Ungabunga Felség, a milánói és egyéb üzletek forgalmát is így akarja Orbán - európai cimbiját megsegítendő - fellendíteni!
Giró-Szász András elmagyarázza, mi miért jó nekünk"

"Az lesz a dolgom, hogy megmagyarázzam az embereknek, miért jó nekik egy-egy kormányzati döntés - mondta Giró-Szász András frissen kinevezett kormányszóvivő.

"....az előírt határidőn belül lemond a Századvég-csoportnál betöltött ügyvezetői, igazgatótanácsi, kuratóriumi tisztségeiről, és elképzelhetőnek nevezte - "bár erre nincs jogi előírás, de erkölcsi, etikai, íratlan szabály van" -, hogy a tulajdonát is értékesíti. "

hvg.hu/itthon/20110909_giro_szasz_andras_kormanyszovivo

Bocsánat! De én jobban szeretek másolni, mint írni.
A Szijjártóval karöltve, megmagyarázza, már akinek szüksége van rá.
Felemelő érzés???? megmagyarázni (illetve próbálkozni vele) miért tart ott az ország ahol??!
Különösebb kommentár felesleges lenne hozzá irogatni.
bezony.ilyen ez.
:)
jav.: Pandorfig - a kinti üzemanyag lassan egál vagy olcsóbb lesz és összehasonlíthatatlanul jobb minőségű, na. Szóval csak nekünk tesz indirekte így szívességet a Kedves Vezető, hogy ráébreszt arra, miért mennyit érdemes fizetni.
@nu pagagyí: azt el is felejtettem, hogy orban csak a fogorvosanak adott egymilliardot.
hol van ettol a medgyessi 5o%-os egeszsegugyi dolgozok berememelese.
az meg csak rosszindulat, hogy a fogorvosa azert kapta a penzt, mert o alapitotta a fogorvosi tanszeken a fidesz elso alapszervezetet.

jobban tenned, ha te is inkabb orbanra hallgatnal, mint az eszedre.
@márta)): Magyarázta ő eddig is hévvel, csak nem szóvívőnek hívták (ami legalább egyértelműbb), hanem önállóan!! gondolkozó politológusnak. Kac-kac, kukac...
a véleményem...

a csehek szárnyalnak, európa élvonala... de mindenki lehagy minket
visegrádi4ekről nincs értelme beszélni...
balkáni4ek: Románia, Bulgária Magyaro, Albánia (sorrendben)

a poszt képek jók, nagyon pontosan mutatják a gazdaságunkat...
a viktornak nem áll fel... pedig a szentjobb keze is besegít...

mi az alapvető ok? ugyanaz: ŐS ok... minden erre vezethető vissza...
gerinctelen, tehetségtelen politikai elit...

igen azt hiszem a talpraállást én is egy hazudozó aljas focista-jogász maffia bandára bíznám...
higgyünk benne, bizonyára sikerülni fog...

megjegyzem: ők nem eszköz, hanem a ROMLÁS OKAI... ők maguk
@megfontolt: Szerintem megnyomtad a tahótlanítok gombot a saját hozzászólásodra, mert ratjad kívül valamennyien látjuk, persze csak addig, amíg nem tahótlanítunk:-)))
@partfish: De az alapításon túl nem sok ragadhatott ott rá, mert angol betege kurvára ki volt akadva a munkájára. De ez is lehet, hogy csak az ellenérdekelt oldal aljas rágalma. hvg.hu/itthon/20110519_fogorvos_orban_batorfi_bela
Szijjártó Péter - még 2009-ben, ellenzéki politikusként azt mondta, hogy "a gázolaj jövedéki adójának emelése a továbbgyűrűző hatása miatt a rendkívül drámai, hiszen a fuvarozók költségei növekedni fognak, ami azt jelenti, hogy a termékek szállítási költségei is emelkedni fognak, és ez a termékárakban meg fog jelenni"

www.napi.hu/ado/kitort_a_gazolajhiszteria_ne_higgyen_se_a_fidesznek_se_az_mszp-nek.495096.html

"....úgy tűnik, hogy a többletteher túlnyomó többségét a dízelt vásárló háztartások viselik majd."

Újabb megszoritás. Persze a nagy vagyonnal rendelkezőknél ez sem okoz problémát. Azt a réteget sújtja a kormány, kik eddig is a legnagyobb vesztesei ennek a kormányzásnak.
@Boli:
"Ezeket tenyésztik? Vagy csak vadul nőnek, mint a dudva?"

Mint a parlagfű.
Azt sem vagyunk képesek kiirtani.
Bocs. Most olvasom,hogy a parlagfű jutott Fabius eszébe is...:)
@márta)): igazad van, de ilyeneket csak azert mondtak, hogy magtevesszek a balliberalis szavazokat es kormanyra kerulhessenek. viszont a matolcsi megmondta, hogy 2o3o-ra lehagyjuk az europai unio fejlettseget es akkor majd lehet csokkenteni a jovedeki adot.
@a szív fészkei:
Persze.Tudom.
Az az igazság, hogy részemről nincs igény az ilyen megmagyarázásra, illetve semmire sem.
A múltban sem volt.
Csatlakozik (nevezett) nyíltabban azokhoz, akik megpróbálják parasztvakitani a népet.
:(
@partfish:

Persze. Az ide-oda szavazókat. Azokat sikerült.!!!
Egyébként sikerült megtéveszteni a csodaváró hangulatban lévő társadalmi csoportot.(is).
Azokat, akik még csak a napi politizálás értelmezésének szintjére sem nőttek fel. és sajnos vannak elég sokan.
Hiába mondta nekik a bajnai).....
:)
@partfish:
Bocsánat! Még egy gondolat.

Meg azt a társadalmi réteget, aki senkiházi) módjára soha sem volt hasznos tagja ennek a társadalomnak, és azt hitte, hogy most jön el a kánaán. Mertek ők is nagyot álmodni.

:)))
Az első kép epic :-D

A második meg fájdalmasan találó. Orbán szemmel láthatóan nincs tisztában a legalapvetőbb gazdasági tézisekkel sem, és hiába is próbálják okosítani ezekről. Eredmény annyi, kőbe vési a szart is, legyen méltó emlékműve a csődnek.

Érdekelne mit gondolnak most azok a fideszes potentátok, akik Viktorral ellentétben látják már hová vezet ez. Képesek még igazadvanfőnök arcot vágva ülni a kormányülésen?
@Fabius: A szomorú csak annyi, hogy ő teljesen komolyan veszi magát (és a véleményét is).. :-#
@úriparaszt:

Simicska óta tudjuk, mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni.
@CSENDES: Az igazi jó troll ilyen, nem hagy nyomot maga után... :-)
@Fabius:
Az elmúlt pár hétben összehoztam vagy 50 kommentet. Ugyan klasszikus értelemben vett megrendelés nem született (ebből még születhet egy csinos kis feljelentés!), de azért vihetem a számlát?
(Vagy ezt nem ide kellett volna? :) )

Ez megvolt már?
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110909-lazar-janos-a-fidesz-frakcio-donteseirol-a-hajduszoboszloi-ules-utan.html
A hírre zuhant az OTP, meg a forint is...
@Fabius: "Az ortodox hívő olyan, mint a parlagfű: szórja magából a pollent, amiért menthetetlenül lekaszálják, de addig orchideának képzeli magát :-) "

Nem kaszálják le. Ausztriában, meg Svájcban kaszálják le.
Nálunk kaszálás helyett kiadják a "Fekete Riasztást", magyarul, hogy ne vegyél levegőt.
@Fabius: "Simicska óta tudjuk, mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni. "

2012 jan. 1-től pedig kötelessége.
@gyilkos fűegér: Pedig a Magyar Gárda ezért kapott - Hofit lekövérdisznózó Bencsiknek elég jól jövedelmező módon - pincéregyenruhájában kapára-kaszára, nem?? Parlagfűmentesíteni örökre a sors által véráztatta kicsiny hazát. Hol vannak a derék legények a kasza végiről?
@a szív fészkei: Kapa, kasza, apjuk ...a!
Különben is, az árfolyam elkúrásáról is a cocik és a nyóc év tehet! Lázáros Jani és Szájtátó Petya nem tehetnek róla, ők csak megmondták az őszintét és a tuttit! Így kell ezt, kemény magyar csávó módjára, bele a nemzetközi karvalytőke (far)pofájába. Mert kb. odáig érnek fel ezek a primitív kis kretének!

"A devizapiacon a forint eddig nagyjából stabilan tartotta magát, de Lázár János és Szijjártó Péter tett róla, hogy ne unatkozzunk. A Fidesz-frakcó ugyanis azt javasolja a kormánynak, hogy tegye lehetővé az egy összegű végtörlesztést rögzített árfolyamon a devizaalapú jelzáloghitellel rendelkezők számára - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője a kormányfő szóvivőjével tartott közös sajtótájékoztatón."

Gratulálunk ettársak, de tényleg, megcsináltátok! Shortolgatunk, shortolgatunk?
Anyátok, hát legalább szólnátok előtte, hogy én is erre tehessek! Nem csak ti... :))
@Boli: Nem lehet, hogy nekünk is van - nem is egy - molyemberünk??? www.femina.hu/terasz/dokumentalt_molyember_eszlelesek_maig_nincs_magyarazat_a_leny_felbukkanasara Tehát Amerika ebben máris lepipálva. Mondjuk repülhetnének már innen.
@Boli: Döntögetni a tőkét józsefattilásan. Így gyűjtik össze nagy nehezen a télire valót, vagy mi van?
@a szív fészkei: Moly? Nekünk majmaink vannak itt, politikusoknak öltözve! Ráadásul perverzek és mutogatósak, számolni meg csak a saját kis összesíbolt "megtakarításaik" érdekében tudnak. Jó is nekünk! Ilyen remek vezetőink és szakembereink vannak! Mert szinte tökéletesek! :(
Ha már irodalom és kultúra: ma lenne 80 éves Latinovits Zoltán, a Mario és a varázsló félelmetesen kidolgozott, diabolikus Cipollája. Franc se érti, miért jut most eszembe pont ez a szerepe. www.youtube.com/watch?v=xlhJY7uIzW0
@a szív fészkei: Nekem prózaibb az, ami eszembe jut ezekről! De akkor már inkább "Ali baba és a negyven rabló"! :) Oszt akkor még szerények...
@Boli: Na most azért a molynál kártékonyabb fajta kevés van: láttál már általuk szétrágott cuccot? Csak a por marad meg belőle; nemcsak lukat rágnak valamiben, ha belelendülnek. Így a drága szőnyegből, pulkából, ruhából szinte semmi nem marad vagy iszonyúan elcsúfítva, használhatatlanul kidobásra ítélve...

A levendulára - ami ugye molyírtónak hirdetnek - nagyívben tojnak, ahogy néha durvább mérgekre is. Folyton tapsol nekik az ember, miközben pusztítanak. A majmoknál sokkal jobban emlékeztetnek erre a csipetcsapatra. És sokkal több bajt okoznak, mint a majmok.
oléééé, így mulat egy magyar "úr" :D

Devizahitelek: óriási lavinát indíthat a ma napvilágot látott terv
2011. szeptember 9. | 12:55
Palkó István
TweetBeláthatatlan következményei lehetnek a Fidesz frakcióvezetője által ma ismertetett, lakossági devizahiteleseket érintő javaslatnak. Lehet, hogy a frakció célja csupán az, hogy legalább a jómódúak tartozásával csökkenjen a tetemes hazai devizahitel-állomány, amennyiben azonban forinthitelből tennék lehetővé a csökkentett árfolyamú végtörlesztést minden devizahiteles számára (ahogy ez Lázár János mai nyilatkozatából kiderült), azzal akár a teljes magyar bankszektor tőkéjének fele is odaveszhetne. Nem konvencionális jellege miatt egy ilyen gazdaságpolitikai lépés inkább növelheti, mint csökkentheti a devizahitelesek összességének terheit.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahitelek_oriasi_lavinat_indithat_a_ma_napvilagot_latott_terv.155114.html

CHF/HUF -1,11% (230,44)
OTP -7,47% (3875,00)

a fijúúk szeretik a hétvégét a sortra :D
@Cartman (ex Cartman):

Ahha, szóval 50 komment...Na várjál,

az 5X komment ablak használati adó,
az 5X agyserkentési hozzájárulás,
az 5x gőzkieresztési járulék...

de mivel jófej vagyok, elég, ha egy söralátéten bevallod, pontosan mennyi az annyi.

:-))
@Cirbi:

Ez a kijelentés Lázártól kivitelezhetetlen, két dologra mégis jó:

1: elterelik vele a figyelmet a gazdaság bajairól, a választási, önkormányzati törvényekben tervezett lényeges változtatásokról.

2: a Jobbik szavazótáborát ismét megpróbálják behálózni egy eddig a párt által szajkózott kijelentés emlegetésével.
@a szív fészkei:
Jajj, de nagy kedvencem Latinovits!

A két - számomra - legnagyobb filmjét pedig külön is kiemelném: Az ötödik pecsét és az Oldás és kötés (+ a Szindbád éttermi jelenete :) ).
@Fabius: Tudom hogy esélytelen, főleg az OTP miatt is, foci és az MLSZ elég kemény érdekérvényesítő a vezényló tábornoknál ;)

Elterelésnek, meg gumicsontnak meg már túl sok esetet dobnak be:

index.hu/belfold/2011/09/09/elvehetnek_a_kiemelt_ugyek_tanui_mellol_az_ugyvedet/
@Secnir: ezt előjegyzem az év hozzászólása címre :)
Csányi vajon, mit szól a fiúkhoz???

Több mint két éves mélységben az OTP 2011.09.09 15:07A mai zuhanással az OTP több mint két éve nem látott mélységekbe esett, vagyis elesett az augusztus 19-ei 3700 forintos lokális minimumszint.

-12% 2011.09.09 15:06A kényszerszünet után további esés jött az OTP piacán: -12%.

Kiütötték az OTP-t 2011.09.09 14:59Kiütötték az OTP-t, az árfolyam a 10%-os zuhanást követõ szünetet tölti 3769 forinton. Folyamatos eladói nyomás alatt állnak az OTP papírjai a Fidesz frakció mai javaslatának hatására. A forgalom jócskán átlag feletti.
Világrengető ötlet visszafelé persze: Utólag is fizess, ha diplomás vagy! www.fn.hu/belfold/20110909/utolag_is_fizetni_kell/
@Cirbi: Lassan a vádirat lesz az ítélet is, addig-addig fejlesztgetik a "független" igazságszolgáltatást.
Azért, ha poltpetit sikerülne a következő ciklus elején kiseprűzni valahogy, igencsak megnézhetnék magukat a fiúk.
@Cirbi:

Mit szól hozzá? Örül neki. Aztán majd persze lenyilatkozzák, senki nem adott el semmit:

www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/100607_Csanyikoz_219.pdf

...a nem eladottat nem vették vissza dömpingáron, és nem adták el újra:

www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/100607_BiroUtassyWolf_218.pdf

Pont mint legutóbb.
@Cirbi: Ennyi ostoba bejelentés, amit másfél év alatt elkövettek már tényleg feltűnő. Vagy ennyire hülyék, vagy nagy tételben tőzsdéznek.
@Fabius: :D én nem kerestem rá, de emlékembe tolúlt valami kis ügyeskedéses eladásdi, de rémlik olyan is amikor Csányi "úr" szórta ki a papírjait
@nu pagagyí:
Szerintem egyrészt ennyire hülyék.

Másrészt viszont nagy tételben tőzsdéznek. Semmi nem drága nekik. Feltéve, hogy mi fizetjük meg az árát...
Szőnyegbombázás lesz lassan, jönnek a nehéztüzérségek is:

Az új Alkotmányt is sárba tiporná a Fidesz-frakció
2011. szeptember 9. | 14:53

Nem csak a pénzügyi szakemberek és a nemzetközi befektetők fogadták nagy megrökönyödéssel Lázár János Fidesz frakcióvezető mai bejelentését a devizahitelek végtörlesztéséről. Azok is, akik eddig azt gondolták, hogy a nem konvencionális gazdaságpolitikai intézkedéseknek legalább a nemrég elfogadott új Alkotmánynak meg kellene felelnie.

Mozgalmas ősz lesz/van, és ha tényleg beindulnak a szakszervezetetk, civilek, meg mindenki, meg az egész világ, tényleg nem lesz egy "unalmas" országunk....
@a szív fészkei:
Egy egyetemet végzett tanár kezdő nettó bére 92.624 Ft. Itt az ideje, hogy ebből áldozzon a jövő generáció képzésére! (Az a szemét burzsuj - tegyük gyorsan hozzá!)
@Cirbi:

Én arra emlékszem, hogy az akkori posztot illusztráló képet, ezt:

3.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TBgY6mru0vI/AAAAAAAACfM/8m__tu4158k/s1600/orb%C3%A1n_k%C3%B3sa1.jpg

...mennyire igyekeztek letiltani legalább a faszbúkon. 10-12 júzer jött, hogy nabazz, eltűnt a megosztott kép, mire megunták és feladták.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/09/csefalvay_europa_motorjava_valtunk/
Gondolom, mindezt csörgős bohócsipkában, szteppelve adta elő. Utána meg felállított egy hordozható alaptörvény-asztalkát, és nemzeti színű szalaggal átkötött dobozból OTP-részvényeket árult "jóárasítva".
@Fabius:
néköm nem nyiladoznak meg...
:-(
@Fabius: Nem is kell Csányit észrevenni ilyenkor, majd összedugják kis buksijukat a meccsek közben, mikor Gyurcsánynak álcázza Orbán magát :-DDD www.origo.hu/sport/magyarfoci/20100903-orbant-osszekevertek-gyurcsannyal-a-svedorszagi-focimeccsen-video.html
hvg.hu/napi_merites/20110908_orban_viktor_fidesz_wikileaks#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_9_9

Szép álom és reményhal a fentiekben ecsetelt. DE a kép hozzá nagyon jóóóó, fel lehet majd használni a következő posztokhoz. Épp megszállja valami a Kedves Vezetőt.
@a szív fészkei: Az a megszállottság még a régi lesz. De a kép nagyon jó!!! :)
@Cartman (ex Cartman): Meg még enni is akarna, lakást, meg autót? Mi van?
Miért nem megy inkább politikusnak?
Kezdő fizu min. 500.000,-Ft + amennyit az arcbőre elbír költségtérítést, számla nélkül. Bár akkor a gerincét el kéne dobnia... :)
Navégre! Megjöttem..áll még a királyság vagy van valami más új?
@Secnir: nekem nyílik, sima pdf. Hülye kérdés: olvasód van hozzá?
@a szív fészkei: ez a kép is epic! :-D

Szerintem épp a bennső sötétben ül, és várja a megvilágosodást. :-)
@namitirok: királyság van, de az egyre nagyobb. Lesz már neki iskolája meg orvosi intézményei, mint a komenistáknak.

Ez a mi királyunk ilyen régimódi.
@namitirok: na akik akkor tudtak adologról, térden, teli szájjal is imádták annyi pénzért :-P

Meg szerintem most is.
@a szív fészkei:
Asszongya Viktor:
- Himnusz alatt hunyok egyet...-
@a szív fészkei:
Olyan érdekes a szemhéja. Kínában már az ojrópai szem a divat.
@megfontolt: @bucika te megfontoltad -igazándibúl- azt ami a szádon át áramlik kifelé megfertőzve a környezetet mert úgy látszik ami az ujjaidon át közvetűl az nem vehető komolyan, mint ahogy te sem..te kis narancslekváros bukta
@Squid: a fórum hallgatói hogyan viselkedtek mialatt a tolmács forgatta a bölcselmeket? senki sem szédűlt el? vagy csak a csé falusi volt bebaszva vagy csak szédűlt a pacipusztai és a békaszállói kinyilatkoztatások után...?
@Fabius: nekem pont az a gondom, hogy ez a narancsos orchidea gyilkosabb mint a parlagfű, az orchidea elpusztítja azt az alanyt amelyikből él, igaz akkor az orchidea is elpusztul de nem érdemes addig várni gondolom én
@a szív fészkei: ez már a Szent Mihály lován van?
@Cirbi: nem egyszerűbb a politikai "ellenséget" a setét utcasarkon lelőni, a TEK legalább megdolgozik a rengeteg értük kidobott pénzért, csak nehogy összekeverjék a megbízót az áldozattal...még hová süllyed az a banda, a lézerjanit azért már valaki eligazíthatná valami petrence rúddal
www.portfolio.hu/gazdasag/penzugy/mintha_a_falnak_beszelt_volna_a_pszaf.155127.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

"Az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottságának tagjai valószínűleg csak úgy itták a PSZÁF elnökének szavait, ennek ellenére a Fidesz frakció nem állhatott volna elő ennél ellentétesebb ötlettel a devizahitelesek mentése ügyében. Meglátásunk szerint az Országgyűlésnek többet kellene költenie tréningre főleg a szövegértés és a kombinációs képességek fejlesztésére.

Időközben megérkezett a hír, állítólag a fideszesek nem voltak ott a meghallgatáson. Mégsem kell milliókat költeni."

Addig jó, amíg legalább tudunk egy jót röhögni a nyomorunkon... :)
@Cirbi: a lézerjani az egy undorító féreg, de ez az ötlete -bizonyos, hogy nem tőle származik, csak beterjesztette- alapos megfontolásra ad okot, alapkiindulásom az, mint már írtam 16 hónappal ezelőtt, hogy a "devízaalapú" hitelek bank csaláson alapszanak és a hatalmas banki haszon amit csak könyvelési trükkökkel generálnak azt el kellene tőlük venni egy törvénnyel, az a 6700 milliárd most lehetne 25 milliárd vagy nulla!!!! és senkinek nem lenne gondja, ha a banknak nem tetszik akkor mutassa be könyveiben visszamenőleg mennyi CHF érkezett a bankba és mennyit és kinek fizetett ki abból ha nem tudja akkor csalás miatt az egész erre vonatkozó hasznát konfiskálni kell és a hiteleseknek jóváírni nullára a tartozását vagy eredeti CHF áron forintban elszámolni

sajnos ez van de nem fogják meglépni mert gyávák és hülyék
@a szív fészkei: olvasd amit @cirbi -nek írtam fentebb, a MOL már 15515 ami közel 42%-os veszteség 2 hónap alatt, az OTP meg, hát a Csányi hallgathatna az Oszkó-ra néha, tényleg és ha nem pontosan erre játszik, ami hatalmas 100 milliárdos hasznot hozhat neki személy szerint akkor valami nagyobb gebaszt van a háttérben... lesz 400 HUF=1.00CHF-el napokon belűl és akkor be lehet zárni kertkaput...ezek benne voltak nyakig vagy mélyebben a devízaalapú hitelek kiadásában akkor most mit ugrálnak valaki megint nyerészkedik, vagy szimplán hülye
@Cartman (ex Cartman):

Lassan egyebet sem tudunk csak ezt. Vagy iszonyú elkúrás lesz ebből, vagy olyan borzalmas megszorítás, hogy azzal együtt mondhatnak is lefelé.
@Fabius: A kettő nem ugyanaz, kérdem tisztelettel?!
Nomeg: a "zemúttnyócév" a hibás, a libás Bajnai meg a tolvaj Gyurcsány.
Ez csak tiszta, nem?
Az ully szóvívó majd yól meg(ki)mutattya az (foga) fehérjit..
@namitirok:

Elvileg de, ugyanaz, és mégsem.

Elkúrni újabb hitelekkel és szakadatlan kötvénykibocsátással is lehet, míg megszorítani csak egyféle képpen.

Kíváncsian várom Új Girosznak mi és milyen mértékben fér majd az arcára. Nagyon meg kell érnie az eddig sem függetlennek látszó elemzőnek az egészpályás behódolás. Azzal tisztában van, a szijjártói mélységgel pont baszhatja a privát karrier lehetőségét.
@Fabius: Állítólag van az a (pénz)z elhivatottság, amiért megéri.
A politológiának amúgy is befellegzett, a kétharmad kivé(r)gez(h)teti!
A Századvég meg véget ért, jön az Ezred elő(ember), az a jövő (ami elkezdődött, mint tuggyukki:-)!
@Fabius: Másrészt az elqúrós rész is előkerülhet még a pixisből, amikor "gyorsítani" kell az álom megvalósítását!

index.hu/gazdasag/blog/2011/09/09/leutotte_a_kormany_a_tozsdet/

ez is megér(ne) egy misét, nem?
@Fabius: ...és végül:
Szerintem Őkormányzóságának sikerül elqúrva megszorítani, estleg fordítva, a megszorítást qúrni (el)!
@namitirok:

Nem hiszem, hogy a politológiának befellegzett, sőt.

Török Gábor is ráébredt a Nagy Magyar Politikai Valóságra, és innentől lesznek érdekes nézőpontok. Lásd utóbbi írásait. Én Kumint sem írnám le, okos fiú ő is, ha elhessenti a fidesz seggszőrét a kilátás útjából akkor képes jó összefüggéseket meglátni, új szemszögből.

A Borókai Gáboroknak fellegzett be, ilyen cikkek után. Őt speciel ember komolyan venni nem képes. HV címlapon kint a Mellár dolgozat öles betűkkel, mennyire van elkúrva minden, alul meg a jegyzet rovatban megy a borókaiskodás, hogy ajmándehogy, félreértés, kurvajóminden.
@namitirok:

Ehhez a miséhez válogatom az alapanyagot. :-)

A megszorítást elkúrni nem fog sikerülni, hanem már sikerült. A Széll Kálmán és a konvergencia késésével átléptük ezt a határt.
@Fabius: kumint tegnapelött (v mikor) láttam az ATV-n, hát döbbenetes volt az a szervilizmus, amit lenyomott: Hogy milyen frappánsan kivágta magát OV ezzel "a tetteimet kell figyelni, nem a szavaimat" dumával, de persze megszorítások nincsenek, hisz OV azt mondta, h nincsenek, akkor pedig nem is kérdéses, és különben is, ez az egész Wikileaks dolog nem ér, mert ki lett ragadva a szövegkörnyezetéből, + nem is a nyilvánosságnak lett szánva ellentétben az Öszödi beszéddel. (mondta Kumin)
@MolnarErik:

Na erre mondtam feljebb: "ha elhessenti a fidesz seggszőrét a kilátás útjából".
@Boli: Ma ültem a buszon - lúzer békávézó, tudom, tudom -, de meglett a jutalmam: MAGA A NAGY SPIRITUÁLIS VEZETŐ FORDULT A BUSZUNK ELŐTT BE SAJÁT MAGA VEZETVE A FEKETE VW-JÉT. LOW 401. áthat a szelleme!
@Whistler anyja: :-D Ja, majd lesz egy haverja, aki plasztikai sebész (és persze megalakította a plasztikaiknál elsőnek a Fidesz-frakciót)- fogásza már van - annak is kiutal majd egy milliárdot, hogy kínai legjobb barátaink nőit idecsábítsa kerek szemet vágatni. Felpörög a szépségipar, száguld felfelé a GDP ettől. Hálistennek ezentúl nemcsak Nagy Ő Anikó fenekét kell szilikonnal tömködniük grátiszban az éhező sebészeknek egy kis Bors-reklámért. Alig várom a kínai invánziót!
@MolnarErik: Én nem tudom, kinek számít tényezőnek ez az ember, de röhej, amióta csak blogol.

Ja, most épp nem kell komolyan venni a wikileaks-et szerinte, hogy hirtelen a nagyvezírre is szóródik valami kis trágyalé belőle. Kuminnál ez csak a politika boszorkánykonyhája, kutyulás, amit nem kell figyelembe venni. kuminszerint.blog.hu/2011/09/06/wikileaks_a_porcelanboltban Aham.
@a szív fészkei: Ezek a férgek, kula feri, giroszkópos faszjancsi meg a többiek, tényleg elhiszik hogy a csúti tahó min 12 évig fogja nyúzni az országot. Azért habzsolják ilyen nagy vehemenciával a fekáliát, no meg persze a jó kis havi illetményért.
Akkor fognak pofára esni amikor ez az egész velejéig rothadt rendszer összedől és ők is alatta maradnak.
Mert ugyebár egy normális országban az ilyen bértolnokok max közmunkát kaphatnak.
@Fabius: tehát, a kedves, szép bank vásárolt CHF-et annak nyoma van a könyvelésében, ugye? kitől vagy mitől vásárolt HUF-ot és a CHF-et ki/mi könyvelte el mint bevételt...mindez azt jelenti, hogy ez a hatalmas mennyiségű valuta beérkezett a magyar nemzetgazdaságba és ott a forgalom révén adózott, járulékokat fizetett azaz az Adóhivatalnál meg kell, hogy jelenjen mindez mint bevétel, valamint a CHF országon belüli forgalma gazdaság élénkítést kellett, hogy létrehozzon és az az entitás -MNB???- aki/amitől a HUF-ot vásárolta kereskedhetett és forgathatta szabadon ezt a hatalmas mennyiségű, 6700 milliárd HUF-nak megfelelő azaz 32-56 milliárd CHF keringett belföldön, hol van ez az összeg és hogyan távozott, ha távozott...ennek számszerű nyomai vannak nemcsak a bankoknál hanem a PSZÁF és Adóhivatalnál, pénzügyminisztériumnál és az MNB-nél

kamu az egész veled kifizettetik a 146 HUF=1.00CHF árfolyam és 250HUF=1.00CHF közötti értékkülönbözetet HUF-ban és még kamatot is számolnak meg ingyom bingyomot is ami egy jogtalan extra profitot hozott a banknak amit konfiskálni kell tőlük és a hiteleket véglegesen törlesztetteknek kell tekinteni eredeti árfolyamon nem 180-on azaz 146-on vagy ami éppen akkor volt én be is zárnám ezeket a bankokat de mindenesetre megtiltanám magyarországi működésüket egy tollvonással
Fabius!
Ez az írás ... és hozzá a képek!!!! Nagyon nagy. Ha nem lenne ennyire szörnyű a valóság azt mondanám, hogy Te lehetnél a legjobb
kabaré szerző!
@megfontolt: Valószínűleg örülhetnél ha megközelítőleg lenne annyi tehetséged minta blog írójának.
@freya10:
Rettenetes érzés lenne ha az általad tehetségnek nevezett ,valójában kezelésre szoruló elmeállapot közelébe kerülnék, hiszen akkor a valóságnak egy torz tükörképén rágódnék magam is.
Nem szándékoztam vitába keveredni senkivel ,de elolvasva az idétlen sértő pimaszkodását az un. szerzőnek ,be kellett pötyögnöm egyet nem értésemet.
Rögtön össztűz alá vettek akik ugyan egyre kevesebben vannak, viszont annál szemtelenebb hangot ütnek meg ,figyelmen kívül hagyva milyen lepusztított országot kell feléleszteni ,és újra értelmes irányba kormányozni a szoclib vezetéssel kifosztott ,reménytelen helyzetbe sodort gazdaságot és a lakóit, a blogban oly sokat szapult ,elsöprő többséggel megválasztott kurzusnak!
@CSENDES:

Érdekes mostanra már nem hogy a hsz-eim nem láthatóak, de a kis rigózó, lekváros buktázó és egyéb debil válaszaikat is cenzúrázta valami nagyon demokratikus ,a sajtószabadságra érzékenyen reagáló ....talán egérke???
Ki is akkor a tahó ?
@megfontolt:

Minden kommented látszik kismókuss. Rajtad kívül mindenki látja, vitatkoznak is vele, a profilod aktivitásmutatójában is látszik.

A valóságérzékeléshez ennyi affinitásod van: az sem veszed észre, ha tahótlanítod magad. Mi meg itt az összefüggések megértését várjuk tőled.

Hiába.
index.hu/gazdasag/magyar/2011/09/12/hatosagi_aras_lesz_a_viz_is/

Mindjárt utánanézek, hogy 1946-ban ez hogy is volt, de kezd államkom, mit mondok, államkapitalizmus szaga erjedni az légben!
süti beállítások módosítása