Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.09.05. 10:57 úriparaszt

A lényeg

Címkék: nem az ember soha aki hazudik

 

Lényeg a sorok közt,  Orbán Viktor külföldi diplomaták előtt (WikiLeaks):

'..pay no attention to what I say to get elected..'
('ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok')

73 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr883203686

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Hagyják figyelmen kívül, amit mondok" 2011.09.05. 18:15:54

Beindult a Wikileaks magyar ügyeket ismertető részlege. Egyre több amerikai diplomáciai távirat kerül nyilvánosságra velünk kapcsolatban. Innen tudhatjuk, hogy Gyurcsány két mondatba összefoglalva már a 2006-os választás győztes éjszakáján előadta az ö...

Trackback: WikiLeaks: Orbán már 2008-ban biztos volt a győzelemben 2011.09.05. 15:49:01

Arra kérte a 2006-os választás előtt Orbán Viktor a diplomatákat, hagyják figyelmen kívül, amit a kampányban mond - derül ki a WikiLeaks által közzétett jelentésekből. Egy másik diplomáciai távirat szerint Gyurcsány utasította Kóka Jánost, ne erőltesse az…

Trackback: A farkas a szőrét elhányja, de a szokását nem. 2011.09.05. 14:09:15

Bolond ütközik kétszer egy kőbe.  Úgy tűnik, kimeríthetetlen kincs a magyar nyelv. Címadáshoz kerestem egy találó közmondást. Nem találtam. Na nem azért, mert nem bújt elő ideillő, inkább a bőség zavara az, ami elgondolkodtatott.   Sokan v...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes módon az Indexen egy szó nincs a dologról a hírek közt!

Amit Orbán mondott nem meglepő és őszintén szólva várható volt!

A kérdés az, hogy a másfél éve hergelt Magyar társadalom ezt bírni fogja, vagy ez gyújtja meg a kanócot ami robbanáshoz vezet?
tegye fel a kezét, akinek ez meglepetést okozott!
@Squid: kizárt a robbanás, ez a társadalom a végletekig elfásult, és megosztott, nincs kiért összefogni, mindenki magábafordult, és kibekkelésre játszik, és várja a változtatást mástól, vagy ha meg lenne benne a változtatás, látva a lehúzó erőket, inkább veszi a sátorfáját és megy el innen messzire...
@Cirbi: Lehet!

Azonban ne felejtsük el azokat akik nem keresett sikerszakmák több nyelvet beszélő képviselői, hanem a nagy magyar átlaghoz tartozó alacsony képzettségű nyelveket nem beszélő emberek. Nekik nincs esélyük elmenni innen és új éltet keresni máshol, a reményvesztett jövőkép nélküli elkeseredett emberek nem hiszem, hogy sokáig bírják még!
@Squid: Igen igazad van, ekkor jön be a képbe a megosztott, szétforgácsolt, szigetszerű társadalom, lefejezett és gyengévé vált gondolkodó réteg nélkül, nincs aki vezetni tudná, az elkeseredett tömegeket, főleg hogy a balhézó csoportokat, a vezényló tábornok és zrt-je, ügyesen magához kötötte.

torokgaborelemez.blog.hu/2011/09/04/392_megerteni_orbant_3?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_09_05&utm_campaign=index

Az Origo által szépen feldolgozott WikiLeaks anyagban van egy kifejezetten érdekes, a kávéházi sztorizáson messze túlmutató mondat. Orbán Viktor az amerikai nagykövetség munkatársaival folytatott beszélgetés során pártja egyik vezető politikusának hibájaként rótta fel, hogy "a problémákra fókuszál, nem a problémákkal küzdő emberekre". Aki meg akarja érteni az orbáni politikát, annak sokat segíthet ez a jellemzés.
@Cirbi: "Igen igazad van, ekkor jön be a képbe a megosztott, szétforgácsolt, szigetszerű társadalom, lefejezett és gyengévé vált gondolkodó réteg nélkül, nincs aki vezetni tudná, az elkeseredett tömegeket, főleg hogy a balhézó csoportokat, a vezényló tábornok és zrt-je, ügyesen magához kötötte."

Majdnem! :)

Szerintem lebecsülöd azt, hogy az egyik "ikon" (Gyurcsány) bukása után mennyien látták a megváltót Orbánban, mint valaki "aki mindent rendbe tesz".

Most erről az emberről is kiderült, hogy semmivel nem különb a politikai ellenfeleinél csupán abban, hogy erősebb a keze párton belül és akár 20 éven keresztül megtartatja a pozícióját.

Ergo a remény a "megváltásba" vetett hit megy most a kukába ezzel, és kiderül, hogy a remény mint olyan meglapozatlan. A Szar márelnézéstkérek Szar marad a hit abban, hogy OV más a wikileaks által megerősítve ledől.

Innentől marad a kilátástalanság, és a düh a katarzis után, ez a magyar politikai fordulópontja lehet.

A linkedre válaszul csak annyit mondanék, hogy török gábor és még oly sokan mások is tárgyi tévedésben vannak.

A politikus feladata nem a hatalom (mindenáron)megszerzése és nem a (mindenáron) megtartása lenne, hanem az ország vezetése és előre vitele, náluk a politikusok CÉLJA a totális és vég nélküli győzelem a kettő nem ugyanaz!!

Ezt itt magyarországon már mindenki elfelejtette sajnos, lehet kéne küldeni a parlamentben ülők számára egy munkaköri leírást, vagy NYENYI helyett olvasgathatnák mindennap pl a képviselői esküjüket.
okok! tudod ezt Te meg itt még mi is jó páran, jó néhány éve, de ebből mi és mennyi fog lecsapódni az átlag fidesz fanoknál?
@Squid: Ó te áldott tudat alatti, mert te a szentésges NENYI-re gondoltál, de meg ér egy misét, hogy miért is ugrott be a NYENYI :D
"Köszöntjük az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság e-NYENYI rendszerén"

Nekünk Mohács kell, igazad van, talán most eljő ősszel, ha nem, akkor jöhet: "a sírt, hol nemzet süllyed el, népek veszik körül...". de ezeknek a népeknek, már nem lesz könny a szemükben...
Ugyan kit lepett ez meg? Mind hazudnak. Pont emiatt volt undorító, amikor az egyik hazug kérte számon a másik hazugot, a hazugságok miatt...

Nem lesz itt robbanás. Az emberek nem tudnak tömegesen odaállni sehová. Ez túl narancs, az túl vörös, amaz nagyon magyar, az ott meg túl zöld...

Saját gondolat, szinte nulla...
@nandras01: :-DDDDDDD Na, azért is állt neki olyan jól az az 5 évvel ezelőtti erkölcsi hevület, ami tévészékházat, autókat, egyebeket gyújtogatott (napidíjjal dotálva persze)...

Itt már a borotválkozótükör köp vissza-esete foroghatna fenn.
Orbán reakciója: [..]"Az origo.hu munkatársán keresztül kereste Orbán Viktort, hogy a táviratokban megjelent állítások valódiságáról kérdezze. A miniszterelnök szóvivője közölte, hogy "az amerikai szórakoztatóipar napról napra megjelenő újabb és újabb fejezeteivel nem kívánunk foglalkozni". Szerinte "az ilyen esetek csak arra jók, hogy az amerikai diplomáciát abszurd és komolytalan színben tüntessék fel".

Innen. nol.hu/belfold/wikileaks__orban_azt_kerte__hagyjak_figyelmen_kivul__amit_a_kampanyban_mond Van még kérdés erről a lényről?
Ugyan már! Nincs ebben semmi különös. Mindig is ilyen volt a politikához való hozzáállása.
Minden a hatalomért.

www.hir24.hu/belfold/2011/09/05/orbanrol-is-tereget-szennyest-a-wikileaks/
Aljas rágalom, egyszerűen rettenetes ami éri itt kérem Forradalmi HArcos Vezetőnket!
Méghogy Ő HAZUDOTT VOLNA? Soha!
(Amit a Wikileaks ír a cocikról, az mind igaz, de amit a narancskomcsikról ír, az mind hazugság - tudjuk! Csak a megerősítés végett írtam le megint.)
Hazudozni csak a cocik és azok a gaz liberálisok szoktak, Pártunk és Ormányunk Forradalmi HArcos vezetője és talpnyalói soha nem tennének ilyet a néppel! Meg is mondták, hogy azok az ilyen hazudozósak, akik mindenfélét csak ígérgetnek... A sok ecceri lélek meg el is hitte.

No igen, nem véletlenül mondják, hogy a földön az intelligencia állandó, a népesség viszont folyton gyarapszik. :)
@hegyilány: Ugyan már kislány... Ezek öt forintért a legyet is! 2x!
:))
WL: Kósa „őszintén érdeklődött Orbán szerepének átvétele iránt”

Mint mondta, Orbán mindig is utált vagy imádott személy volt, a vegyes érzelmeknek vele szemben nincs helye. „Az azonban, hogy vagy messiás, vagy ördög, nem jó sem neki, sem pedig Magyarországnak” – idézte Bogyait April H. Foley."

atv.hu/cikk/20110905_wl_kosa_oszinten_erdeklodott_orban_szerepenek_atvetele_irant

van ilyen.
@a szív fészkei: Ez a mondat nekem is nagyon tetszett: "az amerikai szórakoztatóipar napról napra megjelenő újabb és újabb fejezeteivel nem kívánunk foglalkozni". Szerinte "az ilyen esetek csak arra jók, hogy az amerikai diplomáciát abszurd és komolytalan színben tüntessék fel" - szerintem hasonló lenne az ottani reakció is Viki és csapatával kapcsolatban.
Kb. így nézne ki:
"a magyar Szórakoztatóipari és Bóhóc RT. tevékenységével, napról napra megjelenő komolytalanságaival, a politikusoknak becézett fellépőkkel nem kívánunk foglalkozni" - nyilatkozhatnák a washingtoni illetékesek. Szerintük "az ilyen esetek csak arra jók, hogy a nemlétező magyar diplomáciai tekintélyt abszurd és komolytalan színben tüntessék fel". Oszt akkor még Viktort nem is nevesítették, mint főbohócot. :))
@hegyilány: "„őszintén érdeklődött Orbán szerepének átvétele iránt”

Mint mondta, Orbán mindig is utált vagy imádott személy volt, a vegyes érzelmeknek vele szemben nincs helye. „Az azonban, hogy vagy messiás, vagy ördög, nem jó sem neki, sem pedig Magyarországnak” – idézte Bogyait April H. Foley."

atv.hu/cikk/20110905_wl_kosa_oszinten_erdeklodott_orban_szerepenek_atvetele_irant

van ilyen."

Kósa szalonképtelenné válása és zuhanása a Fideszben/Fideszből ideje:

3

2

1

GO
@hegyilány: Kukacoskodsz? Miért, lehet háromszor is! Csak kondi kérdése! :))
A WikiLeaks nem a hivatalos Fidesz fordítást közölte.
Egyéb kérdés?
@maybach: Ja, szerintem sem tudnak Fideszül! :)
@maybach: Egyébként az helyesen: "Fideszes ferdítést".
Szerintem pontosan értik.
Nem véletlenül nem találkozott még egy amerikai elnök sem a Vikivel. Meg nem is fogja égetni magát egy sem.
@Boli: A bohócság az egy komoly szakma. Lásd Somló Tamást, aki bohócipari szakközépbe járt (artistaképző más néven) Nem kéne őket, a publikum jó kedélyéért eső-kelő nevettetőket ilyen nevetséges izékkel egy lapon említeni, mert az nekik dehonesztáló. www.youtube.com/watch?v=ZlrWrWtthbc&feature=related

Nevetést fakasztani direkte eszközökkel más, mint állandóan pofára esni a saját szarunkon elcsúszva de mást fikázva.
Ez már überelhetetlen. www.origo.hu/itthon/20110905-elloptak-a-mariaszobrot-a-csatkai-bucsubol.html

Ilyen ország nincs, de mégis. Na pont ehhez illik csudálatosan a Kedves Vezetője.
@Boli:
á' dehogy. Csak írtam valamit.
Komolyan?

:))
Nem lankad a vállalkozó kedv"

A magyarországi lakosoknak csaknem négy százaléka regisztrált egyéni vállalkozó"

www.mmonline.hu/cikk/nem_lankad_a_vallalkozo_kedv

Hm. Csak az a kérdés hányan vannak ebből esetleg kényszervállalkozók, akiknek a bevételük csak az éhenhalás ellen elég.
@a szív fészkei: Ha Simor ingyenebédjét szellőzteti meg a Wikileaks akkor az új Őszödi beszéd, ha a vezérét, akkor az az amerikai szórakoztatóipari újabb fejezete. Hamisíthatatlan Szíjjártói gondolatok.
mér, amúgy mondott valamit a választások elött? Ugye, hogy nem. Nahátakkor?
@nandras01:

Tegye fel a kezét, aki úgy gondolja, hogy ezt Orbánnak meg lehet bocsátani!
o/ és most jön a de :D
feltéve, hogy ő is megbocsát a legnagyobb mumusának, ferinknek ;)
@Sz.Olga:
Nagyon ravasz! Ha felteszem, nem tudok hozzászólni.
SZ Petike már meg is mondta a tutit! Az egész a gonosz USA bulvárizéje és még komolytalan is (fújj fujj)!! Bár amit Gugyóról és a Jobbikról mondanak az a gyémántkemény igazság, és frankó is meg minden!

Nem irigylem a PR osztályt Fideszéknél jelen pillanatban, szegények ezt így ebben a formában nem tudom hogyan tudják majd úgy tekerni, hogy jó legyen. Gondolom a TV+Sajtó még véletlenül sem fogja említeni a NOL kivételével.
Azért hálistennek akad hely - és lesz is a megszorítások, (amik nem is azok) kellős közepette - ahol a Kedves Vezetők kipihenhetik az amerikai cirkuszügyi iratok keltette kis hullámokat. www.blikk.hu/blikk_aktualis/titkos-villa-a-fejeseknek-2063632

Itt összedughatják meghitten buksijaikat - ha két család elvan ott, csak ennyibe fáj nekünk: "[..]– A villa működési költsége 30 millió forint volt 2010-ben, és összesen 239 vendégéjszakát töltöttek ott az illusztris vendégek és hozzátartozói – hozta a Blikk tudomására a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM). Ezek szerint 125 ezer forintba került tavaly egy vendégéjszaka a Honthy-villában, amelyet az adófizetők pénzéből finanszírozták. Ha négyen aludtak egy szobában, akkor az félmillió forintba került, ennél még egy ötcsillagos luxuslakosztálya is lényegesen olcsóbb lett volna." - és vázolhatják egymásnak a ragyogó jövőt. Még a Bibliát is felolvashatják egymásnak.
Ne figyeljenek oda, amit megválasztásomért mondok...

Remélem levették a hangot.
Ettől lett nekik Viktorka olyan nagyon szimpatikus.
Én is le szoktam venni a hangot. Vicces, ahogy hápog körbe.
@Squid: Jó, lehet, hogy az Index ezt most nem hozza le,
viszont van egy hasonló blog a címlapon :

Boldog névnapot Mr.President !

Gondolom, kiegyensúlyozottság a jelszó.
@Squid: A Nemzeti Hírcentrum szerint sem lesz ez hír, abban biztos vagyok.
@Squid: Ja, meg az Origo kutatásaiból legritkább esetben válik hír az Indexen.
kosullo.tumblr.com/post/9834293794/longhand-longhand-pecsi-ferenc-valtja-uj-petert
Te jó ég!!!

viktor hazudott!!!

Lemondott???

Droidok! Ezt hogy emészti a beletek???
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: a droidok agyáig nem jut el az információ.
a droid éppen attól droid, hogy amíg nem történik meg a csip- csere, tökéletesen immúnis mindarra, ami ellentmondana a hitének.
(igaz, utána is droid marad, csak az irányultsága lesz más...)
Hitelesek: Matolcsy tárgyal Orbán helyett Simorral"

A közleményben kiemelik: a jegybank által kidolgozott ajánlások célja a - devizában és forintban - eladósodottak terheinek számottevő csökkentése, egyidejűleg a pénzügyi rendszer stabilitásának hosszú távú megőrzése és a rendszerszintű kockázatok mérséklése"

A közlemény rámutat: a Magyar Nemzeti Bank stabilitási jelentéseiben 2001 óta folyamatosan felhívta a figyelmet a devizahitelezés kockázataira, és javaslatokat tett a kockázatok kezelésének módjaira."

atv.hu/cikk/20110905_hitelesek_szemelyesen_egyeztetne_orbannal_a_jegybankelnok

Javaslatokat tett" Csak úgy tűnik azt az elmúlt tíz évben nem vette figyelembe senki.
Van ilyen.
Az RTL lehozta a hírt. Igaz, sokadik helyen és magyarázva.
Tisztelt Nagyérdemű!
Vsz. Hülyeország lakossága már annyira kretén vagy fásult vagy mindkettő vagy még lusta infantilis barom is, hogy nem lesz itt semmi. Ezt a Führer és hazaáruló bandája jól tudja. Ez a nép addig lesz baszva, szopatva, mint még soha egyetlen hülye kurva sem a történelemben, aki túl is élte!
@jenőke:

Naugye, hogy nincs ilyen!;)
@vitézlajszló: Ha nem olyan cizelláltan akarnék fogalmazni, szó szerint ezt is mondhatnám. :))
Kár szépítgetni, az emberek nagy része hülye, vagy legalább is nem is veszi észre, hogy átba..zák. Mert? Nem mondjátok, hogy nem tűnt fel... :)
Pártunk és Ormányunk messze olyan, mint az "elkúrtuk" szakasz. Egy alom ezek mind.
@Boli: Itt nem arról van szó, hogy nem értik - belefásultak, az igaz, van mibe - csak nincs egy hadra fogható köménymag a balik oldalon, amit lehet ide-oda masíroztatni, magyar zászlóval a csatakos seggén, mint forradalmárt. Pláne pénzt nem adnak erre - ahogy a mesélték, napi 4000-et.

Szóval a hazugság miatti spontán felhorgadást lehetne is hagyni, mint népmesei elemet meg balladai félhomályt, mert az úgy volt megszervezve, mint a székelyünneplőre gyűjtés: ellenvetés nélkül parancsba kiadva.

Azért szerintem megint lesznek a Parlament előtt gyönyörűszép és tanulságos de viszont kurvasok helyet igényló fotókiállítások is....
@a szív fészkei: Mert oda csak egyszer fért el kétmillió ember. :-DDD De Philipp barát már nem ér rá megszámolni senkit, van más fontos dolga.
@Boli: Egy alom bizony, de még mennyire.
Pici különbséggel: EZEKNEK A GECIKNEK KÉTHARMADUK VAN, ÉS MIT (NEM)CSINÁLNAK?!
Elkeserítő, hogy ez tényleg egy ilyen ostoba ország!
@vitézlajszló: Lószart sem tesznek, itt csak a nulla osztása folyik! Amatőr mazsolák.
@a szív fészkei: Magyarosch Filippünk 3-ig nem tud elszámolni egyedül... Viktorral más... Egy olyan seggfej kis kretén, mint ez, anyját is eladná 10 forintért.
Szépek is a kiállítások, én Pártunk és Ormányunk '89 előtti tevékenységéből és előéletéből tudnék szép hosszú kiállítást rendezni, spiclikkel és munkásőr elvtársakkal tarkítva, KISZ titkárokkal és kreténekkel felfokozva... Timúr és csapata. :))
A PÁRTTITKÁR fater milyen büszke is lehet édes hülye gyermekére!
tízforint? " Ne csináld már. Annyi pénzért már szinte semmit sem adnak.

:)))
Csapásmérés készül Orbán asztalai ellen"

Ismét az Orbán-kormány jelképes dokumentumát tervezi élelmiszerekkel pároztatni Dániel Péter. A terrorakciók eszköze a kaszinótojás helyett megint a ketchup lesz.

Holnap, vagyis kedden 11 órakor egy eddig meg nem nevezett helyen találkozik majd néhány barátjával, akikkel elindítják a "Demokratikus Ketchup Akciót". A névből pedig könnyedén kitalálható, hogy mit is terveznek pontosan csinálni."

www.stop.hu/articles/article.php?id=929892

Hm. Egy csapást már volt az új alkotmány ellen, úgy tünik lesz folytatása.
@Boli: Szoktam volt mondani, hogy ezek még egy rendes diktatúrát sem képesek összehozni, mert ahhoz is balfaszok, tehetségtelen egy bagázs.
De most komolyan. Ez a megszédített magyar nép (mármint az állampolgárok) még meddig hiszik el, meddig tűrik, mikor óhajtanak végre hangot adni a nemtetszésüknek? Csak nem az van, hogy ez a magyaroknak tetszik? Mert akkor: éljen rákosi, éljen rákosi.......
@márta)): Wazze, ha kell komoly "ellenálló csoport" szerveződik itt. Komolyan be kellene segítenünk.
Partizánok vannak újra... A narancskomcsik ellen! :) DULVA! :))
Komolyan, holnap veszek egy kis ketchup szószt! Soha sem lehet tudni, mire is jó az... :)))
@vitézlajszló: Figyelj, amíg a népi színvonal kb. annyi, hogy "Éjjen Viktor!" addig mit vársz?
Szolga nép ez, ráadásul hagyja, hogy hülyét csináljanak belőlük! Megérdemlik!
@Boli:
Hát ez jó!
ketchup szószt!" Sok mindenre jó, mint a jelek is mutatják.:))
Hát! Mit mondjak, én segitenék, de nagyon messze vagyok, egyedül pedig nem megy.
:))))
@márta)): Tessen képernyővédőnek feltenni a NENYI-t vagy a Zalaptörpényt, oszt hadd szóljon a kecsáp!:-P
@namitirok:

Biztos, hogy jól vagy.???
Ne viccelj már!!

:)))))
@Boli: Állítólag a nagyapja Kedves Vezérünknek a tényleg őt tartotta a leghülyébb onokájának.

Rendezd meg a kiállítást, tuti helyet biztosítanak a hajdan körbehugyált Kossuth téren, ha sokat vesz el a tüntethetőségből. Nem kordonnal, az fújcsúnya, azt bontogatni kell dolgos markos kezekkel - mondhatni: munkásököl vasököl, odasújt, ahová köll! - hanem kultúrával, hogy épüljön a magyar, ne hergelődjön összevissza!
@márta)): Láttad a mamát? Lehet, hogy pont ez az ára.
@Boli: Kapni nagyon csípőset is. Most ilyen kergetőzésféle lesz az Asztalok körül, mint az ovikban uzsiosztás előtt? Legalább lesz még egy munkahely teremtve: a kechuptelenítőé. Itt már Svejkhez se lehet fordulni légyszarmenetesítési ötletekért, nagyon kreatívnak kell lenniük.
www.felix.hu/index.php?id=2667 Extra csípős - persze nem tudom, a magyarosch fülkeforradalmi Asztalokhoz nem ilyen paradicsomból zagyvált hedonista amerikai kultúrmocsokkecsöp menne, hanem Erős Pista!!!!!
Valaki nem akarja odavinni Orbánt? www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110901-brockenhegyi-kiseretet-legkoroptikai-jelenseg-ahol-a-megfigyelo-felhore-kodre-vetult.html

Lenne neki feszt glóriája a jó levegőn, mindenki pazarul járna. Az az árnyékos monda meg... Hühüm. Mindnenesetre nézegesse csak egy darabig magát ott a dicsőségben. :-DD
egyszer mindenkinél elérik az ingerküszöböt.nem kell túl bölcsnek lenni ahhoz, hogy a zemberek eljutnak arra a pontra, hogy a tartás, a méltóság megmaradjon, a többi nem számít. na, onnan veszélyes. ezek nem napidíjas tüntetők lesznek.a hazug ígéretek már nem érdeklik a zértelmesebbjét eredményeket akar, vagy pakolj bagoly!
egy betűt cserélt ki a rohadt komcsi propaganda gépezet... ez táviratban különösen esélyes. pontosan így hangzik OV mondata

'..say no attention to what I pay to get elected..'
('azt mondják nem kell arra figyelni hogy a megválasztásomért milyen árat fizettem')
Előkerül-e hangfelvétel?

Előkerül-e Kéri féle hangfelvétel, ha már Kéri ezt állította 2008-ban?

www.origo.hu/itthon/20080526-keri-laszlo-fedett-modszereket-sejt-orban-viktor-beszedenek-kiszivargasa-mogott.html
Polgártársak!
Aljas támadás érte Nemzetünket! A karvajtöke által pénzelt,a libsi-komcsikáltal eszmeileg irányított Miki-link terror csoport,meztelen támadást indított AZ EMBER AKI SOHASEM HAZUDOTT ellen!
Mocskos,lejárató papírat förmedvényükben aztat sugalmazzák - Sőt, Álítják! - hogy AZ EMBER AKI SOHASEM HAZUDOTT,hazudott reggel,délben,este!
EZ kérem tűrhetetlen!
Követeljük hogy a Nemzet Leszámolója ( Gyulai Bula )vegye át a TEK rohamosztagok irányítását és indítson feljelentéses támadást a mocskos libsi-bolsi karvajtöke terroristák ellen!
Nem tűrjük a gyalázatot!Azonnali elégtételt követelünk AZ EMBER AKI SOHASEM HAZUDOTT és a Nemzet számára!
A Szófosó pedig monnyon le! Hogy meri jópofizással kezelni ezt a gyalázatot?! Ha nem jelent be azonnali hadüzenetet,az azt a képzetet erősíti a zemberekben hogy AZ EMBER AKI SOHASEM HAZUDOTT,valójában Gyurcsány 2.0!Sőt! DUPLA 0!
Ha ez így lenne ( NINCS ÍGY! )akkor AZ EMBER AKI SOHASEM HAZUDOTT lemondana és elásná magát a papa bányájában!
Legyen a Nemzeti Harag napja, a tegnapi!

A FIMSZMP nyárspolgári tagozata nevében él a kegyelet virága!
Gyurcsány: lesz itt kérem nemulass!"

"Gyurcsány véleménye szerint a jelenlegi kormányfő 2010 közepén feladta „a 2006 óta folytatott stabilizációs politikát, és lila növekedési álmokat kezdett dédelgetni”. Egyensúlyőrző intézkedések helyett költekezni akart, amit Barroso állított le – jegyzi meg. Az ex-miniszterelnök szerint Orbán a hiányt átmeneti pénzekkel tömte be, amelyek lassan elfogynak.

„Jó egy év gazdaságpolitikai ámokfutás után mostanra Orbán körmére égtek a tennivalók. Az égett szarunak viszont kellemetlen szaga van” - fogalmaz Gyurcsány."

http://www.hir24.hu/belfold/2011/09/06/gyurcsany-lesz-itt-kerem-nemulass!/

:)
@kormányzó: Az a hadüzenet nagyon kéne, mert isteni eredménnyel járt már régebben is. A Moszkva téri átnevezés lendületével meg lehetne rögtön Putyint is az anyjába elküldeni, 2 in 1.
Igazából nem lepődtem meg és nem hatott rám lesújtóan. Emlékszem, az öszödi-beszéd nyilvánosságra kerülését követően Piktorunk milyen hamar tromfolt. Kijelentette, ő aztán sohasem hazudott a választóknak. Bezzeg ez a Gyurcsány milyen.
Piktorunk bár kezdi kinőni -sokat foglalkozhattak vele- , testbeszédében sokszor árulta el, hogy most bizony a szeme sem áll jól... Sosem tartottam kicsit sem őszintének. Történelmi hatalomra kerülése óta elmondott napi lózungjai és kliséi pedig -többnyire- akkora zavarodott baromságok, hogy még a féligazságtól is távol vannak.

Sajnálatos, hogy ilyen ember (és társai) országot vezetnek (birtokolnak), még sajnálatosabb, hogy ez magyarország és velünk történik.
Már 1998-ban is az volt a Fidesz egyik első megnyilvánulása a választás megnyerése után, hogy a kampány és a program más műfaj.

www.stop.hu/valasztas2010/article.php?id=640363

Kezdettől hazudtak. "A tények makacs dolgok." (Ezt is OV mondta, ez kivételesen igaz. :)
süti beállítások módosítása