Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/03/18/a-belugyminiszterium-szerint-szabalyosan-jartak-el-amikor-megszokott-a-pedofilia... (2024.03.19. 06:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.30. 05:39 Fabius

Kiürült Orbán salleros zsákja

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor diplomácia

Érdekes előadást tartott Kedves Vezetőnk tegnap magyar diplomaták előtt. Volt ebben minden: apró pici önkritika, kicsit nagyobb ködharapás, és olyan gyönyörű képzavarok, hogy diplomatáink is csak kapkodták a fejüket, mint Semjén szalonkája a nikkel sörét elől.

Viktort tényleg megtörhették az utóbbi hetek eseményei, mert önmagához képest őszintén kezdett. Felvázolta a gazdaság helyzetét, majd bokrosi magasságba emelkedve bejelentette: 8-10 évig válságban marad az euró, a helyzetünk rossz, sodródunk, mint állat, ( tán elvesztette horgonyát a Nemzeti Hullámlovasmozdony kormánya? ) de a helyzet nem reménytelen, bár a kormánynál éppen nem áll senki.
Küzdelmes és nehéz ősz jön, mondta, készüljünk fel, az állam nagyon kivonul valahonnan. Azt, hogy vajon honnan, még homály fedi. Lehet pont önmagukból vonulnak ki megpihenni, mert láthatóan magukon kívül vannak. Legszebb példája ennek Réthelyi miniszter úr, aki elgyengült pillanatában picit kibeszélt az egyébként sem rózsás képből:

Műsorvezető: - mintha az erőforrás hiányozna a Nemzeti Erőforrás Minisztériumából.

Réthelyi: - "no és, milyen gazdasági teljesítmény volt az országban az elmúlt negyedévben?"

Szóval, kedves Feleim, ne vegyük félvállról Vezetőnk szavait. Ha egyik miniszter a másik nullás teljesítményét használja genyózni nem ér kártyának, akkor ott tényleg küzdelmes időszak várható.A kötelező vetítés az egymillió munkahelyről nem maradhatott ki a programból, bár itt már úgy dolgozott a valósággal szembeni tupírfésű, hogy C.C. Catch zokogva könyörgött volna érte, ha látja. Beszélt arról is, hogy a sarkalatos törvényekkel sem lesz minden sima ügy, de ezt most kell megcsinálni, mert „2012-ben ezt már ilyen mértékben nem lehet elvégezni”. Ja, bizony, jön a fekete leves, és a most harminc egynéhány százalékos tábor további erodálása után nehezen lehetne megmagyarázni a támogatottság és felhatalmazás hiányát.

Viktornak viszont kedvenc témája lehet ez, mert felvillanyozódott, előkapta a magáról magának rajzolt Nagy Dicsőségeim című könyvet, és idézett belőle diplomatáinknak: az úgy volt, hogy eleinte minden ostoba nyugati kapitalista megtámadta szegényt a különadókért, ütötték, rugdosták, köpködték ahol érték, mert nem értették: ha a bankokon, multicégeken, távközlési egyéb vállalatokon keresztül áttételesen le lehet húzni parasztról a bőrt, akkor le kell húzni. ( nézd csak meg a banki tranzakciós díjaidat, a mobilszolgáltatód perc és mobilinternet díjait, és utána gyere azzal, hogy de nincs is áthárítva)
Amíg megértette Európa, hogy ezt így kell, addig nevezték szegényt furcsa madárnak ( gondolom fordítási hiba ez is, hülye fácán akart ez lenni) és különleges bogárnak (csótány?) is. De aztán, mikor végre leesett nekik, hogy odass gecó, ezeknél kétszer van karácsony minden évben, csak az egyiken a kormány bulizik és az adófizetők tolják a kariajit a NER fája alá, máris népszerű és másolandó példa lett belőle. Akkora tülekedés volt a receptért, hogy Strasbourgban állt a sor vége.Olyan kicsiségekkel, hogy ugyan játszottak a bankadó gondolatával Görögországgal és az euró zónával kapcsolatban, de aztán a gondolkodó fejek rájöttek, hogy egy válságban lévő ország számára ez nem megoldás, és nem szavazták meg, ne foglalkozzunk. Örvendjünk inkább annak, hogy ha a volt kommunista országok vezetői is olyan kemények lennének, mint a fagyott kutya lába, akkor bizony ők is ellopnák az emberek nyugdíj megtakarítását. Így meg csak messziről nézik nyálcsorgatva, hogy Viktor simán rálicitál az ex komcsikra. Azért ezt csak van ezeknek a volt komcsi országoknak egy dicsőségfala valahol, amire feljegyzik ezt, nem?

Szóval lenne itt miért revansot venni, de a régi direktíva már a múlté, mert olyan szarban vagyunk, hogy kiürült a salleros zacskó is. Már nem kell szijjártói módon lekomcsizni a kritizáló luxemburgi külügyminisztert, se kijafaszozni Meliát. Az új módi szerint pénzt kell tőlük kunyerálni, akarom mondani "inkább befektetőkkel kell tárgyalni, az többet ér." Legalábbis "amíg Magyarország gazdasági mutatói látványosan nem javulnak" - vagyis amíg a betyárkörte kikandikál gatyánk faroldali repedésén. Orbán felvetése abszolút jogos, végre sikerült észrevenni, hogy sehol nem szeretik, ha az osztály hülyéje ordítva ostobáskodik, miközben a markát tartja a tízóraiért.

Az tény, hogy Orbán felismerései és itt-ott önkritikus hangvétele - talán - közelebb viszi az országot a kilábaláshoz. Nem lehet perben haragban lenni azokkal, akiktől befektetőket és egyéb gazdasági segítséget remélünk. Nagy elkúrtuk beszédre ne számítson senki, de ha a csöndes beismerés megnyilvánul a salleros zsák kidobásával, az - legalább a külföld felé - arrogancia levetkőzésével, azzal máris tipegtünk egyet a távolban körvonalat öltő megoldás felé.

 

116 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr693189652

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csicskahadának a lépte dobog... 2011.08.31. 13:49:11

Egész hétvégén, valahogy rossz érzésem volt. Kétség és remény közt vergődtem, hogy netán ezen a héten esetleg háború nélkül maradunk.De hálistennek nem.A világ legvezérebb köpc.. izé... legköpcösebb vezére a nemzet nagykövetei előtt már hétfőn meghirde...

Trackback: Sokba került 2011.08.31. 00:09:25

p { margin-bottom: 0.21cm; }A Matolcsy-doktrína megbukott. Az adósság kinövekedésének elve egy globális recesszió közepén egy, a globális gazdaságnak igen kitett országban, Magyarországon nem bizonyult működőképesnek. Bár számos jel utalt erre, a kabin...

Trackback: Orbán: Kinek fog fájni az ősz? 2011.08.30. 23:35:08

Bár a politikában elég nehéz az előrejelzés, én most mégis ezzel próbálkozom. Nem mondom, hogy Orbán Viktor nyitott könyv előttem, de azért eléggé kiszámíthatónak tartom, hogy mikor hogy reagálnak. Alapvetően ott kezdődött az őszi politikai szezon...

Trackback: Képzelt riport a miniszterelnöki szóvivővel 2011.08.30. 20:39:00

- Jó estét miniszterelnöki szóvivő úr!- Megszorítások nélküli szép estét önnek is riporter úr.- Itt a kezem szorítsa meg.- Ettől elzárkózom. Nemcsak a szótárunkban, de a gazdaságpolitikai eszköztárunkban, sőt az üdvözlési etikettünkben sem szerepel a m...

Trackback: A jobboldali vezér esete a jobb kezével 2011.08.30. 12:14:05

Orbán Viktor Damoklész kardját tartja jobb kezében. Vagy ő maga Damoklész kardja. De az is lehet, csak a jobb keze a fontos. Képzavar van. Meg jobbra húzás....

Trackback: A jobboldali vezér esete a jobb kezével 2011.08.30. 10:57:12

Áll a Vezér a diplomatái előtt, nézi, hogy csüngenek vizenyős tekintetükkel az ő szaván. Várják nagyon az igét. Hogy mi az irány, hogy mit kell hazudni holnaptól a követségen, mert az nyilvánvaló, hogy az igazat nem szabad mondani. Kell tehát az eliga...

Trackback: Vajnágh Domokos: Bankomatt 2011.08.30. 10:29:36

Fizetésnap volt. Munkám végeztével ezért egyből a közeli bankomat felé vettem az irányt, nehogy túl sokat időzzön a pénzem a folyószámlán. Az én pénzemet ugyan nem forgatják meg a bankok! Kártyás fizetés jutalék nélkül, mi? Anyátokat! Tudom én, hogy mi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Kiürült Orbán salleros zsákja"

Tegnap este az ATV-n Szijjártót hallgatva még nem egészen, hiszen maradt saller a közgazdászoknak, akik annyira buták -Szijjártó közgazdász úr szerint -, hogy fél éves adatokból dudálnak a kormányra.
@Sz.Olga: Lehet a trubadúr csak nem értesült az új vilánézetről.

A második kép degeci! :-D

Orbán végre kezdi unni, hogy minden Uniós úton átázik a kabátja a ráfröccsenő nyáltól.
„2012-ben ezt már ilyen mértékben nem lehet elvégezni”.

Vajon miért? a kétharmad képviselő meglesz akkor is. Hacsak nem ébrednek öntudatukra, mint anno a Skynet.
Az arrogancia levetkőzése - egyesek szerint - a VERESÉG ELISMERÉSE! Lenne!
Úgyhogy, csak csínján a vetkőzési reményekkel!
Hülyeség ragadós,

2011-08-23 12:03 | Szakszervezetek.hu
A magánnyugdíj-pénztárak megszüntetését és pénzüknek a költségvetésbe olvasztását javasolja Jolanta Fedak lengyel munkaügyi miniszter.
Tovább a teljes cikkhez: Lengyelországban is nyugdíj-einstand?
Orbán itthoniaknak sallerozott és kokizott.
Odakinn bokázott és sztrongeurópázott.

Vedd észre Varánusz, hogy most is csak kifelé volt - magyarázom a bizonytványom.

Befelé majd valamelyik társadalmi réteget fogja üldözni, mert bűnbaknak lennie kell.

A Véleményvezér éppen tréningezi, hogy kikre menjen a szekatúra.
Van négy jelöltjük.
Valóban, legfőbb közszolgánk, 2/3-os (vagy III/III-as :-) többségű bolseViki érdekeseket mondott diplomatáinknak.

Ami még érdekesebb, hogy miről nem szólt.

Oktatásunk, egészségügyünk (egészségünk, népszaporulatunk), nyugdíjrendszerünk rosszabb mint az "átkosban".

Hivatalaink, adó- és jog-rendszerünk úgy burjánzanak, mint egy tumor.

Mezőgazdaságunk, iparunk sikeresen szétverve. Volt állami és szövetkezeti tulajdonunk 85%-a 10%-os áron eladva.

Ácsingózunk nyugati vagy bármilyen tőkéért, ugyanakkor hazai tulajdonosi polgárságunk valamiért mindenkori szabadon választott kormányzó eftársakanak nem tetszik (nyilván nem a fittelinás és ezüsthajós privatizálókra gondoltam, hiszen ők egyszerű köztörvényesek).

Gazdaságunk GDP-nk fejlődése rendszerváltás óta is olyan, mint "átkosban", csak közben az átlag magyar életszínvonala megrekedt (visszaesett) valahova 1975-1979 közé!

Többpárti "demokráciánk" le van züllesztve (átkosbeli, amúgy elég bumburnyák foximaxin, maszop pártházakban, függetlenített párttitkárok között több volt az intellektus, mint mai többpárti politikus utódaikban).

Ezek az igazi kérdések, és milyen érdekes, pártjaink, sajtónk ezekről hallgatnak.
Nem lesz itt semmilyen beismerés, irányváltás. További bűnbak keresés lesz.
Este Szíjjártó még önmagát is alulmúlta, de az irány mellett kitartanak, mert mindenki más hülye.
@maybach:
Orbán vénségére nem fog megváltozni.
Hazudozik kifelé-befelé, jobbra-balra.
Jajveszékel, koldul, markecol és sokasodik.
Ezért szeretjük.
EZEK MÉG A PATTANÁST A HÁTUKRÓL SEM BŐRGYÓGYÁSSZAL VETETIK LE. EGYSZERŰEN HÍVJÁK SZARGYÁRTÓ TRUBADÚR PÉTERT AKI ADDIG BESZÉL AMÍG SZERENCSÉTLEN MÉRGEZÉS KÖVETKEZTÉBEN LEVÁLIK A HÚSRÓL.EZ A TÁRSASÁG EGY CSALÓK, GAZEMBEREK, RABLÓK ÉS HAZUDOZÓK SZÖVEVÉNYES GYÜLEKEZETE, POLITIKAI HASZONLESŐK ÉS TALPNYALÓK KONGLOMERÁTUMA, AMELYET A GAZDASÁGI SZÜKSÉG TART ÖSSZE.VÉRT FOG AZ ORSZÁG HÁNYNI AMÍG EZEKET LERÁZZUK MAGUNKRÓL, DE AZTÁN IS VELÜNK MARADNAK ÁLMAINKBAN. RÉMÁLMAINKBAN.
@Canten vagyok Montageu-ból:
Én mondjuk nem szeretem.
Egy dolgot tudnék jó szívvel végignézni hős vezetőnktől. Nevezetesen, ha ekkora küldetéstudattal megpróbálna vízen járni és hívei hosszú tömött sorokban követnék.
" Szijjártó: "komoly elvonások és megszorítások nem lesznek" "

hvg.hu/gazdasag/20110830_szijjarto_peter_megszoritasok

akkor most ő is félig igazat mond? lesznek mexorítások, de komolyak nem, azaz KOMOLYTALAN MEXORÍTÁSOK lesznek...

orbán a seregek ura... sőt hajtja a sereget !!!

www.napi.hu/tozsdek-piacok/magyarorszag_sereghajto_lett_a_profik_pocseknak_latjak_a_helyzetet.493935.html
@maybach: Kis tudatlan!!! Te még nem láttad Dr. Orbán Viktor miniszterelnök Urat vízen járni??? No már értem kishitűséged!! Pedig Ő járt és jár is a vízen!!
Ő a szeretett nemzetéért mindent meg tesz fáradságot nem ismerve a haza a nemzet az egyház felvirágoztatásán dolgozik!!!!
Persze ilyen ellenszélben nehéz neki de Ő a MI miniszterelnök Urunk!!!! ...megoldja s úgy,hogy BÍZZATOK Dr Orbán Viktor mi miniszterelnök Urunkban, teremtönkben, megváltónkban, a nemzet megmentőjében, a haza felvirágoztatójában, egyházunk eszében, Jézus Krisztus reinkarnációjában, ......Imádunk Téged Viktor, Áldunk Téged Viktor ... Viktor !!! ...esetleg még valamit???????
@IGAZ MAGYAR:
Látni nem láttam, de őszintén hiszem, hogy tud.
Ezért lenne jó, ha megtenné.
@Cirbi: "Hülyeség ragadós,

2011-08-23 12:03 | Szakszervezetek.hu
A magánnyugdíj-pénztárak megszüntetését és pénzüknek a költségvetésbe olvasztását javasolja Jolanta Fedak lengyel munkaügyi miniszter.
Tovább a teljes cikkhez: Lengyelországban is nyugdíj-einstand?"

Ez már múlt heti hír, ami érdekes még mindíg az az, hogy mi fog történni?

1. Át tudják e verni 1 jómunkásember ötletét?

2. Át akarják e egyáltalán?

3. Ha átmegy mekkora tüntetés lesz?

4. Engedik e az adófizetők, hogy ezt megjátszák, vagy jó magyar licensz alapján benyelik?
@maybach: Én hiszek benne hogy tud!!! ...csak valahol az óceánok közepén meg is próbálhatná, gyakorolhatna persze csak úgy önmagában , ne hogy véletlenül leégjen amikor majd tényleg kell neki!!!

... (ha mégis elmerülne akkor se látná senki se)

De Mi a nemzet, a nép hiszünk neki csak azért menjen már el gyakorolni!!!
@maybach:

"megpróbálna vízen járni"

Bazmeg Ezeknek még az is menne. petike addig hazudna a víznek, míg
- felforr
- megfagy
- elmegy szerzetesnek.
@farcsika67:

"akiket a gazdasági szükség tart össze."

Meg a két évtized alatt együtt elkövetett bűnök.
A brancs régi tagjai túl sokat tudnak egymás viselt dolgairól.
Az osztrák piktor nyomán, Orbán Viktor a magyar jövőképfestő.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Max. a honi vízeknek.
Az opcióként felvetett ócaánok kívül esnek a hatáskörén. Mint ahogy a nemzetközi pénzvilág sem akar matolcsyul működni.
@jill.w.: ...lásd Meggyes Tamás sérthetetlenségét!!! ...söt az egyik legnagyobb fiktiv számlaszállítója lesz most a kormányszóvivő valami Giro .....Saxon Andreas!
@mezga-aladar:
Arra a kérdésre, hogy komoly elvonások és megszorítások lesznek-e, a szóvivő azt válaszolta: hogy is lennének elvonások és megszorítások, hiszen akkor a kormány legalapvetőbb irányvonalával mennének szembe.

Itten kérem nem szerepel a meccorítás nevű pfújság, sőt:
"És nagyon komoly intézkedéseket fognak a jövőben hozni azért, hogy a bürokratikus és adminisztratív terhek tovább csökkenjenek. A konkrét tervekről azt mondta: ez milliárdos könnyítést fog jelenteni a kis-és középvállalkozásoknak."

Pontosabban: A KKV-k zsebinek hat almas mekkönyebb ülés lészen vagyon majdanság!
@namitirok: "Pontosabban: A KKV-k zsebinek hat almas mekkönyebb ülés lészen vagyon majdanság!"

No egy zsebnek akkor van megkönnyebbülés ha kivesznek belőle!!! ...Szijjártó nem hazudik . Ki fognak venni minden pénzt ... oszt jó napot!
@IGAZ MAGYAR:
index.hu/gazdasag/magyar/2011/08/30/a_kormany_ele_kerulhet_a_koltsegvetes/
"A bevételi tervekben viszont egyelőre nagy meglepetés nem látható: a gazdálkodó szervezetek adóbefizetései a terveknek megfelelően csökkennek, amit a lakosság által fizetendő adók és a fogyasztási adók növelésével igyekszik a kormányzat ellensúlyozni."

Lúfaszot ürült ki a sallereszsák. Csak a zirány fordult belterjesre...
Ebben az országban csak Ipad-okra, új Skodákra, Debreceni stadionra, meg MOL részvények vásárlására van pénz.
Az urak csak addig mulathatnak, amíg a nép ezt eltűri. Most még tűr a nép, de már közel az óra, amikor a nép majd az asztalra fog csapni, mert az utolsó falat kenyerét akarják majd kivenni a szájából.
orbán "beszari" viktor helyében én nem akarnék minden áron ebbe az irányba menni.
De ő tudja, biztos mazochista a lelkem, vagy csak simán buta mint a segg.
Mondjuk az utóbbi valószínűbbnek tűnik.
Délután kormányzati bejelentés érkezik"

www.portfolio.hu/gazdasag/delutan_kormanyzati_bejelentes_erkezik.154531.html#hs

Ma délután fél háromkor kormányszóvivői tájékoztatót tart a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkársága.

A tájékoztató témája: Egyszerűsítés- újabb bürokráciacsökkentő intézkedések. Az eseményről tudósítunk.

Mint ismert, a kormány a Széll Kálmán-terv részeként jelentette be a bürokrácia-csökkentő tervet, amelynek részeként a kormány 500 milliárd forinttal tervezi csökkenteni a magyarországi vállalkozások adminisztrációs terheit. Áprilisban ennek első, 105 milliárd forintos részletének intézkedéseit jelentette be az NGM. "

Totálisan kiváncsi vagyok, hogy tartalommal telitett- vagy csak amolyan" mondok valamit bejelentés lesz e.
Igen.
:)
oppá" még egy mondat! Elfelejtettem.:)

A csomag 400 milliárdos részére pedig június 2-tól egy hónapig javaslatokat várt a kabinet.

:)))
Engem speciel érdekelne, honnan vonul ki az állam 100%-ban? A lehetőségek:

nyugdíjfizetés - rövid és középtávon nem valószínű. Épp most tereltek vissza (majdnem) mindenkit az állami rendszerbe.

egészségügy - nem túl valószínű. Ellentétes lenne mindazzal, amit eddig képviselt a Fidesz; ráadásul a saját kezdeményezésű népszavazásuk eredménye is megköti a kezüket.

oktatás - elsőre nem valószínű, mégis elképzelhető, hogy az alapfokú oktatást teljesen egyházi kézbe adják. Simán kitelik tőlük. Aki világi iskolába akarja járatni a gyermekeit, fizethet. (Jobban belegondolva, ezt mondjuk a kórházakkal is megtehetik.)

tömegközlekedés - lehet, hogy a magyar állam nem finanszírozza tovább a MÁV veszteségét? Kérdés persze, hogy ha a MÁV-ot - vagy a magyarországi vasúti személyfuvarozás jogait - eladják másnak, ki veszi azt meg, és mennyiben érinti ez a menetdíjakat? Továbbá: egy ilyen esetben kit terhelnének a pályafenntartási, állomás-fenntartási stb. költségek? Valahogy nem valószínű, hogy erre utalt.

segélyezés - ez valószínű. Összhangban volna mindazzal, amit eddig ígértek, és meg lehetne támogatni a "konzultáció" eredményével is. Kérdés, hogy csak a tényleges kiadást jelentő segélyeket törölnék el, vagy pl. a nagyfogyasztói és a lakossági gázár közötti különbséget is? Mi itt a száz százalék? Egy bizonyos, ez a lépés rengeteg embert taszítana mélyszegénységbe, ezért óriási felháborodást váltana ki.

Valami egyéb tipp?
@Pikk: "Az osztrák piktor nyomán, Orbán Viktor a magyar jövőképfestő. "

Vagy Kazimir Malevics nyomdokaiba akar lépni: Fekete alapon fekete négyzet.

Esetleg a Stones babérjaira pályázik: Paint it Black
(I see a red door and I want it painted black
No colors anymore I want them to turn black )

No future
@Zb74: "nyugdíjfizetés - rövid és középtávon nem valószínű. Épp most tereltek vissza (majdnem) mindenkit az állami rendszerbe." ...ez melyik országban történt???? ...mert az hogy elvették a MANYUP-ot az nem azt jelenti hogy nyugdíjat kapsz az államtól!!! Azt Te csak hiszed! Mostani hír hogy a GITT-Egylet nem döntött a 100 ezer maradó beadványáról!!! Gondolod hogy ilyen Ős komcsi-gerincprotkos bohócok szembe mennek Orbánnal???

Egészségügy! Az MI??? Vácott napokig zárva volt a szakrendelő, életveszélyes sérültet napokig nem láttak el pénz hiányra hivatkozva, az orvosok menekülnek nyugatra (csak a Csiba Gábor na meg a Rácz Jenő marad mert az Ő tudásuk az Orbán szolgálat.

Oktatás! Demjánéknak hülye minimálbéres vagy közmunkaprogramos kell!!!! Az oktatásnak annyi!

A többi hasonló!!!!
Akkor sem hinnék Orbánnak, ha akkorára szerényedne, mint egsy söralátét.
@Zb74: az egészségügy privatizációja sanszosabb, mint bármi más. Pénz nincs, az ellátás nulla, a rezidensprogram se jött be, csinálják magánba hátha úgy jobban megy.

A nyugdíjból nem lehet kivonulni, ahogy a szociális ellátórendszert sem lehet bezárni. A MÁV-BKV kettős meg régóta van jó hatással a pártkasszákra is, ez lesz az utolsó ahonnan kivonulnak.
@Zb74: Szerintem tulsagosan nagyban gondolkodsz. Ezek barmelyike egybol pluszba billentene az allamhaztartast, amire azert nincs szukseg. Inkabb kisebb vagy reszteruletek lesznek erintve. Hogy mik, az jo kerdes. Errol valoszinuleg meg a fidesznek sincs sok fogalma.
@abaka:

Nagyon kicsiben sem érdemes gondolkodni. Már tavasszal arról volt szó, hogy jövőre alaphangon 1000 milliárdos lyukat kell befoltozni:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/hatalmas_lyuk_tatonghat_a_jovo_evi_koltsegvetesben.480638.html

Ehhez jön a szar növekedés miatti hiány, és az uniós áfakifizetés 260 milliárdja.
@néma bárány: Szerintem itt most konkretan inkabbb a 260 milliardos lyukrol van szo, legalabbis azt tervezik befoltozni.
@abaka:

Könnyen lehet igazad. De az idei lyuk is 200 milliárd növekedési elmaradás + 260 milliárd áfakifizetés eddig. Csak azt akarom mondani, ehhez egy kisebb falat nem lesz elég.
@néma bárány: Tenyleg lehet, hogy igazam van, de sosem konnyu megmondani, hogy mirol is beszel OV. :)

Egyebkent egyetertek, hamarost nagy lepesekre lesz szukseg. Viszont mar sokszor bizonyitott teny, hogy ameddig egy magyar politikus tudja tolni maga elott a szart ahelyett, hogy feltakaritana, igy is fog tenni.
@abaka:

"ameddig egy magyar politikus tudja tolni maga elott a szart ahelyett, hogy feltakaritana, igy is fog tenni."

Ez egy alapigazság :-D

De már eltoltuk a szarhullámot a hullámtörőig, innentől csak visszacsapni tud. Valamit tenni kell, ezt Orbán is belátta tegnap.
Érdekes itt szinte mindenki arra gyúr hogy bukjon az Orbán meg a Szijj-ártó,mintha ettől egy csapásra megoldódna- az éjjel nappal hazudozó,köztörvényes bűnözővé avanzsált előző kurzus által kifosztott elszegényített ország és lakóinak gondja problémája nyomora !!!??? ..tényleg ez a legnagyobb baj amit itt orvosolni kellene???
Szerintem azt várja el minden higgadt becsületesen élni próbáló. hogy akik ebbe a megalázó kilátástalan eladósított helyzetbe hoztak itt mindent , azok feleljenek ugyanolyan anyagi felelősséggel ,mint bármelyik ember közülünk,akikre a törvény a legapróbb kis hiba miatt is szigorral súlyt le,térdrogyasztó nagyságú büntetés formájában.
..mert akkor nem lenne ekkora tere az agymosóknak mint e helyt is fentebb tapasztalható.
Érdekes itt szinte mindenki arra gyúr hogy bukjon az Orbán meg a Szijj-ártó,mintha ettől egy csapásra megoldódna- az éjjel nappal hazudozó,köztörvényes bűnözővé avanzsált előző kurzus által kifosztott elszegényített ország és lakóinak gondja problémája nyomora !!!??? ..tényleg ez a legnagyobb baj amit itt orvosolni kellene???
Szerintem azt várja el minden higgadt becsületesen élni próbáló. hogy akik ebbe a megalázó kilátástalan eladósított helyzetbe hoztak itt mindent , azok feleljenek ugyanolyan anyagi felelősséggel ,mint bármelyik ember közülünk,akikre a törvény a legapróbb kis hiba miatt is szigorral súlyt le,térdrogyasztó nagyságú büntetés formájában.
..mert akkor nem lenne ekkora tere az agymosóknak mint e helyt is fentebb tapasztalható.
Érdekes itt szinte mindenki arra gyúr hogy bukjon az Orbán meg a Szijj-ártó,mintha ettől egy csapásra megoldódna- az éjjel nappal hazudozó,köztörvényes bűnözővé avanzsált előző kurzus által kifosztott elszegényített ország és lakóinak gondja problémája nyomora !!!??? ..tényleg ez a legnagyobb baj amit itt orvosolni kellene???
Szerintem azt várja el minden higgadt becsületesen élni próbáló. hogy akik ebbe a megalázó kilátástalan eladósított helyzetbe hoztak itt mindent , azok feleljenek ugyanolyan anyagi felelősséggel ,mint bármelyik ember közülünk,akikre a törvény a legapróbb kis hiba miatt is szigorral súlyt le,térdrogyasztó nagyságú büntetés formájában.
..mert akkor nem lenne ekkora tere az agymosóknak mint e helyt is fentebb tapasztalható.
@megfontolt: "Érdekes itt szinte mindenki arra gyúr hogy bukjon az Orbán meg a Szijj-ártó,mintha ettől egy csapásra megoldódna- az éjjel nappal hazudozó,köztörvényes bűnözővé avanzsált előző kurzus által kifosztott elszegényített ország és lakóinak gondja problémája nyomora !!!???"

No megint egy agy-mosott!!!!

Te hallottad .... a hibás!!! ...de nem ám csak úgy hanem amúgy!!! Ugye Te NEM SZAVAZTAD MEG a VIZITDÍJAT???
@megfontolt:

Lepődj meg, tényleg azt várjuk, hogy a szarhalmaz ne nőjön, hanem fogyatkozzon, a gazdaság ne nullás legyen hanem képes eltartani az országot.

Ez a legnagyobb probléma most. A Gyurcsányozást pont leszarom addig, amíg nem tudják bizonyítani, hogy bármivel tehetségesebbek vagy különbek nála. A lehetőség adott, a kétharmad adott, de csak a pofázás megy.
@Canten vagyok Montageu-ból: Ezek szerint nem ismered a viccet: Horn Gyula horgászik és kifogja az aranyhalat. A hal megkérdezi, hogy mit parancsolsz kis gazdám? Mire Horn: kisgazda a kurva anyád. Na, a vezért szereti a kurva anyja.
@halál megdöglesz kinyírunk:

Megfejtés:

"a testület munkáját ismerő alkotmányjogi szakértő szerint a határozattervezet elfogadását hátráltathatta, hogy egy vagy több alkotmánybíró különvéleménye vagy párhuzamos indoklása – amiben a többségi állásponttól eltérő véleményüket fogalmazhatják meg – nem készült el, enélkül pedig a határozatot sem lehet kihirdetni "

Stumpfi különvéleményével éppen megszolgálja a bizalmat.
Jobban élünk, mint négy év múlva.
@néma bárány: Stumpfos már megszolgálta azt sokszor. Most csak magánszorgalomból genyózik velünk az a gerinctelen gennyláda.
@néma bárány: Borítékoltam ezen nemdöntést.
majd eccer kiderül, hogy mégsem kompetensek a témában. Strasbourg meg el lesz foglalva egy ideig, úgyhogy kb.a nyugdíjba vonulásuk után megtudják a magán-nyugdíjpénztár-tagok, hogy jár-e nekik nyugdíj!
Igaz, addigra mi is megtudjuk, hogy jár, de nem jut!
@wanekus:

Szerintem meg éppen azt teszi, amiért beültették a talárosok közé, nincs ennek köze holmi magánszorgalomhoz. Nem hobbi ez neki, hogy önszorgalomból tegye, hanem főállás.
Törög Gábor is megelemezte a matolcsyzmus és a szíjártóizmus bukását ;)
@namitirok: Hidd el, Strasbourgban örömmel fognak Orbán heréjére tiporni ezért. A szerzett jogok piszkálását elég komolyan veszik arrafelé.

Nem lehet adónak minősíteni egy járulékot, és nem törölheti el a járulékfizetéssel megszerzett jogot sem. Akkor sem, ha most az AB nem is teszi ezt hatályon kívül.
@namitirok:
Itt a kötelező kamarai tagság újbóli bevezetésére gondolhatott.
@néma bárány: Márpedig nem fogja, úgy tűnik..kicsit olyan ez, mint az Áfa-balhé.
Azt is elmeszelték kis idő múltán, azt is mi fizetjük meg, ha jól értem, visszamenőleg, mint mostanság szokásba lépett!
Orbánnak egyetlen esélye van. Megszabadul matolcsytól és az összes matolcsysta baromtól.
Ha nem, bukta van! Nem lekváros, villanyoszlopos.
@namitirok:

A nyugdíjat egyébként is mi fizetjük meg minden hónapban. Kérdés az, jár vagy nem jár majd nekünk is ha odáig jutunk. A beszedett áfából visszajáró részt is mi fizettük volna áttételesen, a kérdés ott is az volt, jár vagy nem jár vissza.

Az csak külön egyéni szopás, hogy most egyszerre kell visszatolni a ki nem fizetett felhalmozást.
@namitirok: Ez nagyon állat!!!!!! "több hang a fejeckémben" :)) MARHÁK! Kire is célozgattok?
Vezérünk tegnapi beszéde nem volt más, mint a nulla osztása, diplomaták előtt. Ezért, hogy semmit se mondjon, kár volt kiállnia és végeláthatatlan mondatait egybefűznie. Az örökös harcával és küzdelmével egyre szánalmasabb. Értem én, hogy vívja a kis Kampf-ját a kis Viktorka, de az eredménye szánalmas. Az egész országra nézve az, az elcseszett és élhetetlen politikai elitnek köszönhetően! A cocik tehetetlensége és impotenciája után bemutatni, hogy a manyup pénzeket és a többi lenyúlást Viagrának használva is látványosan impotensek maradnak, az tényleg egyfajta "teljesítmény"! Közben hajtogatják a kis mantrájukat, harcolnak - egyszerűen nevetségesek lennének, ha nem a mi bőrünkre és pénztárcánkra játszanák a kisded játékaikat. Közben az az ostoba, komcsi duma még mellé...
Csütörtöktől drágul az üdítő, süti, energiaital"

Az üdítőitalok, energiaitalok, előrecsomagolt cukrozott sütemények, a sós snack és az ételízesítő után szeptember 1-től népegészségügyi termékadót - a köznyelvben chipsadót - kell fizetni. "

www.piacesprofit.hu/cegblog/ado/csutortoktol_dragul_az_udito_suti_energiaital.html

Mi ez már megint, ha nem megszoritás?
Miket mond megint ez a Mellár:

"A lassulás minden bizonnyal ki fogja kényszeríteni a kormányzati politika változását is. A gazdaságpolitikának végre a belső piacok dinamizálására és a hazai vállalkozók megerősítésére kellene fókuszálnia."

hetivalasz.hu/jegyzet/vigyazat-lassulunk-40728

...és milyen igaza van...
@márta)): Most komolyan... Te nem hallottad, hogy ma Szájtátó Petya mit mondott? Akkor meg ne gyere ezzel!
Nem lesznek megszorítások! Csak azok a rohadék, népnyúzó multik emelik az áraikat. Majd a Viktor megvéd attól is...
@márta)):

Ez kérlek nem megszorítás, hanem étkezési tanácsadás az egészséged védelmében.

Az önrendelkezésedbe nem fér bele, hogy szerinted a kóla meg a csipsz is ugyanolyan egészséges skálán szerepeljen, mint a csülkös pacal vagy a mangalicaköröm pörkölt.

Kormányunk segít eldönteni mit egyél.
Kormányzati politika változását"

Még ilyet!! Hallatlan!!!
Eddig még csak a bebetonozási politika folyt.
Mert elmaradt a gazdaság élénkitése.
"Itt Európa közepén az új szellemiségű költségvetés, és gazdaságpolitika".
Meglátjuk, hogy reagál a piac. Az újban mindig ott van a bukás és az esély. "Mi az esélyt fogjuk választani".

Sajnos, látszik az esély.

:)
HVG beszédes címmel segítő kezet nyújt a közmunkabrigádoknak: hvg.hu/gazdasag/20110830_kozmunka_kisokos_segely_kontenervaros

Orbán segítő kezét meg fogadja el az, akinek két anyja van és egyik sem beszámítható!
oppá" lefelejtettem:

Az a "fránya" piac nem reagált elég pozitivan.

:)
@Boli:
@márta)):
Milyen árak meg adó miket beszéltek!!! Egy felelős mert ez a kormány felelős kormány meg nemzeti csak a dolgát teszi!!! Védi a nemzeti magyar emberek egészségét meg a magyar nemzeti emberek egészségét is!!! ... mert ebben a gazdasági helyzetben is megvédi a szabadságharcot meg a fülkeforradalmat Dr Orbán Viktor miniszterelnök Úr!!! Mert Ő ilyen fasza gyerek! Na!
@Fabius: Végre valaki, aki magyarul ír!
Le a Jessicákkal, éljenek a Dzsesszikák!
Nem chips, hanem csipsz, oszt jónapot!
Megjegyzés: a mangalicaköröm-pörkölt szerintem ígyen írandó!
@Fabius:

Már hogyne hallanám, olvasnám, mit mond a Szijjártó.
Néphülyítés, parasztvakítás, megszorításokkal tűzdelve.No. és persze a különböző megvonások.
Mi ez ha nem megszorítás?
Egyébként nekem már annyira elegem van az egészből, hogy ki sem tudom mondani.
@Fabius:
Az én egészségemre ilyen formában ne vigyázzon a kormány.
Ez igenis megszorítás, mint a bankadó- a különadó, mely a fejekre hullott vissza.
@Fabius:

Bocsánat! Te szereted ezeket az ételeket, amit felsoroltál? Meg is tudod főzni?
:)
@márta)): Miért, Kegyed kólát főz otthon a csipsz mellé?:-P
Vagy esetleg lekvárt, magas cukortartalommal?
@Boli:

Nagyon kérlek ne haragudj! Azt a Szijjártós kommentet Neked akartam írni.

:)
Jobb ha élünk, mint négy éve.
@namitirok:

csülkös pacal vagy a mangalicaköröm pörkölt."
A főzésnél erre gondoltam.

A kólát megiszom, a csipszet megeszem:)

Lekvár? Aha szoktam főzni. cukorral.
:)))
Jobban félünk, mint négy éve.
@IGAZ MAGYAR:

Na. ja! Igazi jó kormány! Nem csak a nyugdijasok pénzét védi meg, az egészséget is.
Az idegességtől, a mindennapos kihivásoktól, hátha hamarabb felfordul a "népfia", és akkor már nyugdijat sem kell majd fizetni.
Aki nem tudja józanul elviselni annak meg ott a szabad pálinkafőzés"

Hallatlan! Mindent a nagybetűs népért!!

:)
Hölgyeim, Uraim!
Akik eddig nem tudták volna, itt évtizedek óta megszorítás van, persze nem állandóan, de folyton ismétlődően.
Kik hazudnak, na kik? A politikai elit.
Kik választották a baromállatokat, na kik? Sajnos a nagyeszű magyar állampolgárok, azaz mi mindannyian.
Ki a hülye, na ki?
@márta)):

Szerintem a csülök kifejezetten update menü, egészséges és tele van vitaminnak :-) Szeretem és meg is tudom főzni nagyjából 20 féle módon :-) A pacalt utálom, a körmpöri jöhet, ahogy a csipsz és a kóla is.
Négy éve rosszabbul élünk. Mint.
@Fabius:
Látod ugye, hogy eltévesztettem, már azt is Neked írtam, ami nem akartam.

:))
@namitirok:

Igaz, de ma el vagyok smittpalisodva. Minden második szóban elütök valamit :-)
@márta)): Rózsaszín Cadillac (Kedilekk) indult a NERtársnőért. Háromnapi hidegélelem javallott (Egészséggel, felelősséggel, a nemzetért akcijócsoport:-)!
Rosszabbul négy éve élünk. (mint)
@Fabius:

A pacalt utálod?? Hogy lehet az?

Fabius! Nem sértelek meg, ha megkérdezem, hogy Te nő vagy, vagy férfi???

Mert az utóbbiak általában szeretik a pacalpörköltet. vagy nem?
@wanekus:

Négy éve sem féltem, most sem félek, és négy év múlva sem fogok félni.

Féljen tőlem és a hozzám hasonlótól az összes megélhetési politikus. Négyévente emigrálhatnak a járdaszigetekre dekkvadásznak, ha viselkednek normálisan.
@namitirok:
Nem probléma! Voltak már helyzetek a munkámmal kapcsolatban) egy telefon) egy-két óra felkészülési idő. és indulni kell.
:))
@márta)): Na, még egy kékbárisnya, aki általánosít!
Én is férfinek érzem magam (még), mégsem eszem pacalt! Csülök jöhet, cseh sörrel -lehetőleg plzeni típusú- öblögetve, párolt káposztával...hm..mit nekem csipsz?
Csípöd?:-)
@Fabius:
"Négyévente emigrálhatnak a járdaszigetekre dekkvadásznak, ha viselkednek normálisan."

Ez most elírás vagy frájdi elszólás Bajnaira gondolván?:-P
@namitirok:
Nem eszed? hm. Sokan nem szeretik.
Pedig nem rossz, jól kell elkészíteni.
:)
@namitirok:

Csípöd?:-) " Mit? a pörköltet?

:)))))))
@IGAZ MAGYAR: Dr Orbán Viktor miniszterelnök Úr!!! Mert Ő ilyen fasza gyerek! Na!

Mindenki kifelejti az ÖRÖKÖS jelzőt! Kaptok majd a pofátokba ezért, az NMHH már jegyzetel!
Orbán Viktor miniszterelnök és Varga Mihály államtitkár napokban tett kijelentései arra utalnak, hogy a kormány új megszorító csomag bejelentésére készül - írják legfrissebb kommentárjukban az UniCredit londoni elemzői. A bank közgazdászai emlékeztetnek arra, hogy az újabb őszi intézkedésekre a gazdasági növekedés lassulása miatt van szükség, miután az várhatóan 100 milliárd forintos lyukat üt a költségvetésen még az idei évben.

Emlékezetes, Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő épp hétfő este hangsúlyozta, hogy "nemcsak a kormány szótárában, hanem a gazdaságpolitikai eszköztárában sem szerepel a megszorítás".

Árokszállási Zoltán, az Erste Bank elemzője úgy fogalmazott, hogy a kormányfő hiánycéllal kapcsolatos szavai pozitívak és az év végéig tovább csökkenhetnek a magyar állampapírhozamok."

Ez is azt bizonyítja hogy Magyarország nem rés hanem erős BÁSTYA a nemzetközi meg az Európai meg a ... az adósság elleni harcban!!!
Csak a humorérzék tart életben. Enni,inni nem szükséges Hülyeországban. Nézzé focit, oszt röhögjé!
Pacalevők, csülökevők, szalonna- és kolbászevők igazi nemzeti érzületű honpolgárok. Az a rohadt imperialista kóla meg csipsz, na azt inni, enni már nemzetárulás!
Ebből annyi adó befolyik, de annyi...mennyi?
@schlumbergerna: "Mindenki kifelejti az ÖRÖKÖS jelzőt!"

No ha már nem írom oda akkor azt hiszitek nem úgy van???
Igenis Dr Orbán Viktor miniszterelnök Úr kiírás nélkül is ÖRÖKÖS!!! Ez nem lehet kételkedés tárgya!!! Sőt!
Szerintem nem csak ÖRÖKÖS! Ő maga az ÖKÖRSÉG akarom írni a megtestesült ÖRÖKSÉG!!!
A nemzet frigyládája, a létünk jelenünk, s múltunk na meg a jövőnk!!!
...mert elvtársak nem hagyhatjuk , hogy vad úri tatárok , kövérek, Kósák meg Pokornik akarom írni Gyurcsányok, Hornok meg kitudja még kik Dr Orbán Viktor miniszterelnök ÖRÖKÖS Úrra támadjanak!!!
...veled vagyunk Vietnam, veled vagyunk Viktor!! Önnel vagyunk Miniszterelnök Úr vagy csak lennénk majd a BEK döntőn!!! Hajrá Manchester!!
@IGAZ MAGYAR: Igaz magyar meg mencseszter, mikor a Vidi a zisten (mondjuk Viktor után:-)!
Elhajló! Nemzetkiárusító anglománbérencz!
Na, csak egy kis türelem, ezt kell kivárni www.mindennapi.hu/cikk/vilaghir/wikileaks-erdo-peter-papa-lesz-/2011-08-30/6728 és helybe jön a mennyország.
Szűz Mária úgyis már jó előre állomáshelyet ütött Alcsútdobozon, szóval nem értem az itt tobzódó kishitűséget... :-DD
@namitirok: O K É de nem a Vidi játssza a BEK döntőt!!! ...persze majd akkor aztatat kiabálnám Hajrá VIDI, amikor a MU vezet! Isten engem úgy segéljen!!! Jaj csak ott lehetnék! Hajrá VIDI!!! ...meg a Hajrá Alsómocsolád II.!!!
...mert mocso, mocso mocsolád Hajrá Alsómocsolád!!
Én már régen nem értem - sőt soha nem is bírtam végignézni, -hallgatni ezt a Szijjártót. Automatikusan lezárt a fülem és az agyam, ha véletlenül elém kerül. De most már a pártjában is vannak kételkedők a szavaiban: hvg.hu/itthon/20110830_szijjarto_oktatas_allamadossag#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_8_30

Ha ő Orbán Viktor magyar hangja - szeméyles szóvívője - , akkor ez az jelenti, hogy magában a Kedves Jóban kételkednek? Mert Szijjártó önállóan egy kettőspontot nem gondol el.
@namitirok:
hm? Nem értem.
Ne nevetgélj, ha kérhetlek, kérdezz inkább érhetőbben.
Ne is haragudj, de én sem érthetek mindent.
:))))
@namitirok:

Elírás, mondtam feljebb, ma smittesedtem erősen :-D
@márta)):

Férfi vagyok mégis utálom a pacalt. Minek egyek marhabendőt, ha t-bone-t, hátszínt, vagy lábszárpörit is ehetek? :-)
@a szív fészkei:

Azt a Fideszben is mindenki tudja, hogy Trubadúr egy random bullshit generátor. Egyetlen dolgot tud baromi jól: cáfolni bármit. Álmából felriadva saját magát is megcáfolja bármikor ha kell. Amit ő mond, azt mintha senki nem mondta volna.
Azt mondják OV nagy szinész. Én is annak tartom, mégpedig annyira jónak, hogy igazán szeretnén több darabban látni! - Ha már a vizenjárás nem akar összejönni. Viszot ez sürgős lenne!
@Fabius: nem tudom miért kell a trubadúrokat sértegetni a buzipetya csak egy ócska wckefe sok hajlakkal bekenyve...semmi több
Zuglóban is szeretik a stadion építést és a közterület átnevezést

9./ Támogató nyilatkozat kiadása a Nemzeti Sportközpontok részére a Budapest XIV. kerület Istvánmezei úton fekvő sportlétesítmények komplex rehabilitációjához
Előterjesztő: Dr. Papcsák Ferenc polgármester
Előterjesztés sorszáma: 123-710/2011

14./ Javaslat a Budapest XIV. Kerület, Kaffka Margit utcának a Bolgárkertész utca és Bánki Donát utca közé eső részén lévő (31923 hrsz-ú) közterület elnevezésének „Vitézek tere” elnevezésre történő megváltoztatásáról
Előterjesztő: Dr. Papcsák Ferenc polgármester
Előterjesztés sorszáma: 123-717/2011

15./ Javaslat a Budapest XIV. Kerület, Állatkerti út (29732/2 hrsz-ú) közterület elnevezésének Gundel Károly út elnevezésre történő megváltoztatásáról
Előterjesztő: Dr. Papcsák Ferenc polgármester
Előterjesztés sorszáma: 123-718/2011
@mezga-aladar:

"15./ Javaslat Állatkerti út elnevezésének Gundel Károly út elnevezésre"

Ez annyiban támogatható, hogy az Állatkerti út és körút egymásból nyílik.

Tudom, ezzel az erővel a Pethényi, a Gábor Áron, stb utcákat, közöket, tereket is át lehetne nevezni, de ezzel az átnevezéssel Gundel Károly is kapna egy utcát. Szerintem megérdemelné.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: semmit nem fűztem hozzá...

bár ha nagyon kell: akkor mint a NEMZETI orbmány, ezek is a munkás végénél fogták meg a tenni valókat...
@Rodeo36: ja, épp ezt akartam én is írni. Bár sok trubadúr zengte a nem is őáltala megírt zengelményeket -lásd Cyrano - de annyi eleve kárt okozó gerjedelem nem volt bennük. Csak más irányú, ami meg Szijjártóban nem sok lehet, ha ez a benyalósdi a legnagyobb kéjforrás neki.
Na a bulldogbaba is ellenvéleményez már. www.ingatlanhirek.hu/hir/Mar-Szeles-Gabor-is-kritizalja-a-kormany-gazdasagpolitikajat/26804/

Egy év alatt idáig eljutni, ez Guinness-rekord azért.
süti beállítások módosítása