Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.23. 05:45 Fabius

Nicsak, ki beszél!

Címkék: gazdaság fidesz pálffy istván borókai gábor

Egy héttel a nullás negyedév bejelentése, és a matolcsyzmus kimúlása után mértékadó jobboldali gazdasági szakemberek is kongatni kezdik lassan a vészharangot. I. Orbán király gazdasági minisztere, Chikán Attila is elérkezettnek látta az időt a nyilvános beszólásra: a matolcsyzmus születése pillanatától halott, az egykulcsos bevezetése elhibázott lépés, a kormány úgy kapkod megalakulása óta, mint Parkinson kóros csellista a húrok után, és nem kíváncsi még a hagyományosan jobboldali gazdaságpolitikusok véleményére, tanácsára sem. Cserébe a szakmai hozzáértésnek alacsony a presztizse a kormányzatban, vészhelyzetben csúcsra jár a hisztifaktor, és befeszülnek tőle, mint Schobertné asszony seggében a zsinórtanga.

A végtelenül szomorú az, hogy igaza van. Kormányunk tényleg nem hallgat senkire, nulla elképzelésük van a gazdasági jövőnket illetően, és még ezekben a nehéz időkben is félnótások osztják az észt gazdasági kérdésekben. Itt van mindjárt a kereszténydemokraták hungarikumügyi bullshit generátora, Pálffy István, akinek nagyjából annyi köze van gazdasági ügyekhez, hogy olvasott fel híreket róla a Híradóban. Ő ahelyett, hogy kóstolgatná az otthon főzött mézes mangalica ízű hungarikumokat, mégis pénzügyekről beszél az atv-ben:

"Az egészségügy tűrje el, hogy kevesebből gazdálkodik majd."

Igaz, hogy az ellátás színvonala a béka segge alatt van, az egészségügyi dolgozók az egyik nagy vesztesei az egykulcsos adónak ( hat hónap alatt átlag 60 ezer ) ők lesznek nagy vesztesei a Rabszolgák Törvénykönyvének is a műszakpótlék eltörlésével ( 30% dolgozik műszakban) , az orvoselvándorlás megállítása úgy tűnik nem sikerül, a rezidens program sem hozta a várt megoldást.

Vagyis ami nem működik, ahol a legnagyobb a szakképzettek elvándorlása, a maradók szívása, onnan vegyünk el pénzt, honnan máshonnan? Meddig is?

"Jelentős többletforrások maradhatnak az országban, ha az államadósságot az Alkotmányban előírt szintre tudják csökkenten."

Vagyis 2689 környékéig az egészségügy és a többi hátrányos helyzetű ágazat ( pl oktatás) ne is álmodjon normális működésről, ugye? Nem tudom azt sikerült-e észrevenni, hogy az adósságcsökkentés is mekkora "siker". A nyugdíjlóvé pénzre nem váltható részéből levittétek arra a szintre, amivel sikerült Bajnaiéktól átvenni, ám azóta megint minden magyar állampolgárra 2 millió államadósság jut fejenként. Az államadósság 50%-ra csökkentéséig szerinted az esélyük a dolgaik jobbra fordulására nulla, tűrjenek kevesebből, de azért ne menjenek rögtön a parlament elé tüntetni, mert azt tiltja az illemkódexed. Ezek után csak egyet tudok kérdezni:

- Mondd Pista, iszol te rendesen?

A másik kéretlen észosztó az egykori újságíróból lett jellegtelen név Orbán fizetési listáján, Borókai Gábor. Ő minden alkalommal mikor szorít a cipő azzal igyekszik megszolgálni a bizalmat, hogy látványos szenvedés mellett verbálisan szétszaggat egy matekkönyvet.

Kormányunk a múlthéten kijelölte a devizahitelezés felelősét - gyurcsányahibás - de ennek a kúpembernek be kell szólnia egy betelefonálónak ( gondolom drágabolgárúrhoz telefonált) is, mert feszíti a szükség. A szerencsétlen bűne. hogy fel merte vetni: a devizahitelesek nem kaphatnának-e kamattámogatást a forinthiteles társaikhoz hasonlóan?

Borókai szerint egyszer volt Budán kutyavásár, meg egyszer volt kamattámogatott forinthitel is, aki nem rabolt rá időben az magára vessen. Különben is: a Társadalmi Igazságosság Rendszerében úgy van jól, hogy aki a mi forinthitelünket vette föl, annak jár támogatás, aki a rohattcocialisták alatti frankhitelt, annak lófasz jár esti fénnyel csokorba kötve. Azt az egy apróságot felejti el, - a devizahitelezés valósága mellett - hogy az utóbbi tíz évben ezer milliárdot költöttünk a kamattámogatásos forinthitelekre, ennyivel növeltük az államadósságot, és ezt csinálni fogjuk még 10-20 évig.

Mi is voltál, kedves Gábor 98-02 kettő között egészen pontosan? Ja, megvan, te voltál a Nemzeti Trubadúr, - mikor Szijjártó még a Fidelitasban csattogtatta a falepkét - politikai államtitkári rangban. Elfelejtetted milyen eufórikus hangulatban sikoltoztátok a sikerpropagandát, miszerint 63 milliárdról 139 milliárdra nőtt a lakosság hitelállománya egyetlen év alatt? Esetleg ha másért nem, azért jusson eszedbe, mert ezek után tíz éve fizetünk, és még tízig fizetni fogunk akkor is, ha melléjük mentjük a devizásokat is.  Akkor - talán - a következő erőlködésed után nem fog ilyen átható ájer terjengeni.

69 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr763172614

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Értékelhetetlen minisztériumok 2011.08.31. 22:14:16

 Nyáron a miniszterelnök osztályozta minisztériumait, ami bevett gyakorlat egyébként, különben is a fél ország bizit szorongat ilyenkor a kezében, nyári népszokásként.Ugyancsak mostanában megjelent egy sok háttérinformációt felvonultató cikk&...

Trackback: Az Orbán - Matolcsy program "tankönyvszerűen megvalósíthatatlan" 2011.08.23. 15:42:00

Azt nyilatkozta a minap Chikán Attila, ez az egykor a Fidesz köreiben szebb napokat is megélt közgazdász, hogy  "a szakmai hozzáértésnek nagyon alacsony a presztízse ebben a kormányzatban".Hát ja.A magamfajta pondrólelkületű bloggermegmo...

Trackback: Brutális megszorítás: új autók 600 millióért 2011.08.23. 11:46:33

Minden magyarokat bölcsen és tisztességgel vezető kormánytagoknak jutott azokból a vadonatúj Skoda Superbekből, amelyeket 600 millió forintért szerzett be a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF)...

Trackback: Egészségügy: veszélyben Szócska tervei 2011.08.23. 11:34:01

Az önkormányzati vezetők ellehetetleníthetik a Semmelweis Terv végrehajtását, így a térségi egészségügyi központok koncepciója elbukhat - írja a NOL.

Trackback: A TEK esete Jézussal 2011.08.23. 10:09:54

Tudom, hogy az augusztus 20-i szentmise nem állami rendezvény volt, tudom, hogy a rendezők nagy része önkéntes volt.  Ennek ellenére azért felmerül a kérdés, hogy az egyháznak a sok-sok milliárdból, amit az államtól kap nem telik egy ilyen nagy re...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Az egészségügy tűrje el, hogy kevesebből gazdálkodik majd."

Tényleg keveset ivott Pállfy úr!

Ha kevesebből kell gazdálkodni az azt jelenti, hogy a beteg a sámándobbal kombinált kézrátéten túl kezelésként, egy A3-ban (nem Audi!!) kinyomtatott NENYIvel való legyezgetést is kaphat lázcsillapítás gyanánt, mint extra szolgáltatás.

Persze tegyük hozzá, hogy ez egy
"- Mondd Pista, iszol te rendesen?"

Tudom, nem erről szól az írás.
Nekem mégis ez a kedvencem!
Hja, azoknak akiknek VIP korház jár, egybők kettő, azoknak semmi sem fáj az egészségügyben, így nekem is k.nagy pofám lenne /amúgy meg l.fszt a seggükbe ennek kbszt bandának, és akkor még fonom voltam...../

Azért akadtam ki, mert volt szerencsém tegnap az egyik műintézményben várni 2-3 órát, pedig nem én voltam aki segítségre várt....

2011. július 25. 12:05Nyomtatás A 138 kiválasztottnak külön kártya jár a jogosultságról, szükség esetén akár autót is küldhetnek értük. Húszmillió forintot kaphat a Kútvölgyi és Honvéd kórház, hogy a jövőben üzemorvosként szolgálja az állami vezetőket - tudta meg a Népszabadság.

www.medicalonline.hu/mi_ujsag/cikk/kulon_orvosi_ellatas_allami_vezetoknek
@Cirbi: a Kútvölgyi vagy 20 évvel ezelőttig is vezetőink VIP kórháza volt. Valamit ott nagyon tudhatnak. :)
Az aggódók és a posztoló megnyugtatására: Pista iszik rendesen. Szoktam vele együtt ebédelni (Igaz, ilyenkor mindig van közöttünk két-három másik asztal, ahol mások ebédelnek), és ott látom rendszeresen, hogy iszik rendesen. Utána vezet.
Pálffyt picsán rúgta Fabius az egészségügyi kijelentésért, Orbán meg a Holdig fogja a "nevezhetjük megszorításnak"-ért. Pista wazzeg, tényleg nem ittál rendesen :-D

Amúgy kíváncsi vagyok megjelenik e megint személyesen, mert meg szokott. "alkoholista blogger" néven volt legutóbb.
@Cirbi: ha elveszik a műszak pótlékot is, pont baszhatják a VIP kiszolgálást a Kútvölgyiben.

Én sok jóra nem számítanék olyan helyen, ahol tudják én (is) belenyúltam a zsebükbe. Éjszakás nővéreknek szelektív lesz a hallása, és minden okuk meglesz rá.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ezer szerencse, hogy létezik a "képviselők mentelmi joga" intézménye, mert a végén úgy járna, mint Stohl Buci.
@néma bárány: Majd ágytálazzák őket a TEKisek ;) oszt jó nagyot....
Azon tűnődöm, hogy egy ilyen Pállfy féle nagytudású politikus tudja-e mekkora fizetést kapnak az egészségügyben dolgozók. Mondjuk egy egyszerű osztályos orvos, vagy nővér.
Ezt össze kellene a saját szerény jövedelmével hasonlítania. Második lépésben a fizetésért elvégzett munkát.

Majd szép csendben elhúzni a ....
"Az egészségügy tűrje el, hogy kevesebből gazdálkodik majd."

Őszintén kívánom, hogy amikor majd kórházba kerül akármi miatt, akkor majd neki is mondják azt, hogy "Sajnáljuk pállfy úr de ön meg fog dögleni, mert nincs pénz az ön ellátására".
Őszintén és teljes szívemből ezt kívánom ennek az alkoholista véglénynek.
Mellesleg ez is hűen tükrözi az egész fidesz zrt. gondolkodásmódját és a társadalomhoz való hozzáállását.
Magyarul, dögöljetek meg mind, senkit nem érdekel, itt csak és kizárólag a mi luxus igényeink és a mi érdekeink számítanak. Minden más a lehető legeslegnagyobb ívben le van szarva.
Pont.

Engem mondjuk nem zavar, mert a saját sírjukat ássák minden egyes nap, minden egyes percében. Pl. mubarak 42 év után bukott meg és ha szerencséje van, akkor csak bújkálnia kell majd élete végéig.
a fidesz zrt.-nek nem lesz ekkora szerencséje.
Ezt borítékolni merem.
@Bergeroth: ő nem kerülhet ilyen helyzetbe, ő "politikus", meg hát neki jár az ellátás, meg hát píz is van nékie, nem is kevés a kresztényektől is
Dehogy mubarak, miket írok, kadhafi! :P
Bezzeg amikor az előző kormányok adtak kevesebb pénzt az eü.-nek, akkor nem voltak ennyire megértőek. Igaz, akkor még ellenzékben voltak!! Akkor ment tele szájjal a Mengelézés. Elő lehetne venni ezeket a régi beszédeket. Ebből az "emberből" ki csinált politikust? Az egyszer nagyon meg fogja bánni......
Pesti Imre: Itt az idő, hogy megmentsük az egészségügyet
részletek a "3.2 Finanszírozás" pontból
"Ma GDP-arányosan 1%-kal, közel 300 milliárd forinttal kevesebb jut nálunk egészségügyre, mint szomszédainknál. Cél, hogy a következő kormányzati ciklus során az arány javuljon."
"Fontos, hogy az egészségügy finanszírozása a jelenleginél egyszerűbb, kiszámítható, évekre előre tervezhető legyen."
"A finanszírozásnak ösztönöznie kell az optimális betegutak megválasztását, és elő kell segítenie a területi és szakmai egyenlőtlenségek felszámolását.
Az alulfinanszírozott egészségügy rontja az állampolgárok gyógyulási esélyeit és hosszú távon a gazdaságot is fékezi."
forrás: program2010.fidesz.hu/ Nemzeti ügyek politikája
@egyfejű: kimaradt az utalás, hogy ezek csak a szűk köreiknek vannak betervezve..........

"Pesti Imre: Itt az idő, hogy megmentsük az egészségügyet /magunknak/"
"az állami vezetőket már régi, többéves járművek szolgálták ki, amelyek sokszor lerobbantak. A KEF indoklása szerint olcsóbb új kocsikat venni, mint a meghibásodott járműveket állandóan javítgatni."

Az Audi A6, meg a Lexus mind arról híres, hogy három év után már egyfolytában a szervizben van, mert állandóan lerobban.
Várom, ahogy két év múlva a hat millás Superb-ek is elkezdenek lerobbanni. Komolyan mondom, ha rendszerváltáskor kinyögjük a lóvét, és ennek a mocskos bandának veszünk 100 db Rolls-Royce-t, olcsóbban megússzuk.

""Az egészségügy tűrje el, hogy kevesebből gazdálkodik majd."

Kurva anyádat, azt.
Hihetetlenül undorodom ettől az orbánimádó gusztustalan bandától.
Szerintem fel kellene hagyni a kormány kifejezés használatával, helyette inkább a "bunkó focista csicskái" esetleg a "felcsúti tahó bandája" jelzőket kellene használni.
Azt azért meg kell hagyni hogy szép eredmény hogy egy működő országból másfél év alatt egy pöcegödröt csináltak.
Az hogy 63 ról 139 milliárdra nőtt, az azért volt mert ebből mind házat vettek és vagy építettek a zemberek. Most júliusban és augusztusban több száz milliárddal nőtt a tartozás, nem építés miatt hanem egyszerűen árfolyamváltozás miatt. Az igazsághoz ez is hozzátartozik kedves Varánusz.
@Bergeroth:

Ezzel szemben, mikor még híradós korában balesetezett, a mentőhelikopter ment ki érte, noha lehetett tudni, nincs komoly sérülése.
@Bergeroth:

Akire te gondolsz, az Kadafi. Mubarakot elképzelhető, hogy halálra ítélik.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: az nem lehet, hogy a helikópáter a pia utánpótlást vitte a fiziológiás sóoldatban? Én is baleseteztem már, jól esik 1-2 feles utána. :)
Deutsch Tamás követi Várszegit az MTK-nál

A Fotex tulajdonosának nem jött be sem az összevásárlás, sem a fiatalok képzése. A fideszes EP-képviselő az azonnali visszajutáson kívül mást nem ígért, de nem zárta ki egy új stadion építését.
---------------------------------
Wazze, ebben a krva országban több lesz a stadion mint a kórház avagy a zember.
"Eszem, faszom megáll"
@Cirbi: a Fradinál Kubatov, az MTK-nál Deutsch. Érdeklődéssel várom az első meccsüket. :)
Az egész szépen mutatja egyébiránt az érdeklődési körüket. Nem nevezném széles látókörnek. Jut eszembe, Tompika Twitteren keresztül utasít majd?
Pállfy kit érdekel...

A fontos az amit Chikán mondott, a kínos pedig az, hogy őt nem lehet libsizni semmilyen szinten.

Innen viszont az következik, hogy a Matolcsy féle armageddonközgazdászat megállíthatatlan, hisz sem kormányon kívüli, sem kormányon belüli véleményekre nem hallgatnak.

Ez katasztrófához fog vezetni...
@Cirbi:
Várszegi cseppet sem volt sikertelen sport ügyben. A Veszprém világszínvonalú kézilabda csapat lett.
Az MTK fociakadémia szintén európa hírű lett.
A Fraditól elmarta a nagyszerű szurkolótábor. Sikeres is a Fradi azóta is.
Szóval fene tudja miért távozik.
Tomi meg csak építgessen stadionojkat. Előző alkalomkor is belevágtak. Pár azóta is befejezetlenül emlékeztet nagyszerű sportminiszteri tevékenységére.
Esetleg beléptető rendszer.
@Squid:
Régebben írtam már, most leírom megint.
Szerintem direkt csinálják.
Eldöntötték magukban, hogy mivel a magyar állampolgárok 2 cikluson keresztül nem voltak kíváncsiak rájuk, ezért most bosszút állnak az egész országon. Nem mondják ki nyíltan, de minden egyes lépésük erre utal. Ha kell tűzön-vizen át, de csak azért is az lesz amit ők akarnak. Nyíltan kérkednek azzal, hogy nekik jár a luxus, jár az ellátás, nekik jár minden. Tök lényegtelen, hogy az ország lassan éhen döglik, a lényeg, hogy nekik meglegyen mindenük.
A bosszúállók kormánya szép lassan kiírtja a saját népét. És a birkák ezeknek tapsolnak meg örvendeznek.
Ez tényleg katasztrófához fog vezetni.
@Bergeroth: Ha direkt csinálják akkor nem lennék a helyükben amikor a Chikán által (is) türelmesnek ismert tömegek is szembesülnek ezzel a ténnyel és levonják a konklúziót.
@Squid: "és levonják a konklúziót. "
Le bizony , a 98% orbánimádókból álló "média" segítségével: emútnyócévgyúcsányahibás a levont konklúzió.
@Bergeroth: Egyetértek, ez a gennyes rohadék banda szívből gyűlöli a magyarságot.
@Bergeroth:
A nap hozzászólása:
"Eldöntötték magukban, hogy mivel a magyar állampolgárok 2 cikluson keresztül nem voltak kíváncsiak rájuk, ezért most bosszút állnak az egész országon. Nem mondják ki nyíltan, de minden egyes lépésük erre utal. Ha kell tűzön-vizen át, de csak azért is az lesz amit ők akarnak. Nyíltan kérkednek azzal, hogy nekik jár a luxus, jár az ellátás, nekik jár minden. Tök lényegtelen, hogy az ország lassan éhen döglik, a lényeg, hogy nekik meglegyen mindenük.
A bosszúállók kormánya szép lassan kiírtja a saját népét. És a birkák ezeknek tapsolnak meg örvendeznek. "

Nincs mit hozzátenni.
Az államadósságot nem tudják a megfelelő szintre csökkenteni, tehát idén még átírják az új alkotmányt, vagy jövőre megsértik. (esetleg még nem léptetik életbe, hisz a régi még tartja magát) Szerintetek melyiket lehet jobban megmagyarázni?
@legeslegujabbkor:
Tök lényegtelen, mert ezeknek magyarázkodnia sem kell. 2/3 van meg a "zemberek erre adtak felhatalmazást".
Nagy vonalakban.
A Matolcsy féle különutas, csodaváró gazdaságpolitika nem hozta meg a gazdasági fellendülést) attól függetlenül, hogy nevezett látja már a fényt) a növekedést.
A társadalom egy nagy csoportja pedig sodródik az elszegényedés felé /kiéve azokat akik már így is a szegénységi küszöb alatt élnek/.
Több mint felháborító az szocikra való visszamutogatás (még most is.
A Bajnai nem így adta át az országot, hogy egyre lejjebb süllyedjünk.
Vagy még most is van lejjebb??
@Bergeroth: De a tökéletes alkotmányhoz hozzá kellett nyúlni! Persze a gaz ellen miatt, esetleg valamit meg kell menteni. Végül is lehet belőle újabb fülkeforradalom is... (változnak az idők, változnak a hitvallások)
Matolcsy, Hegedűs, Hoffmann: a politika mekkmesterei"

Nincs könnyű helyzetben a miniszterelnök. Mostantól folyamatosan nyugtatnia kell az idegeskedő külpiaci szereplőket, ugyanakkor Orbán Viktornak sürgősen le kellene cserélnie a magyar politika kudarcot kudarcra halmozó mekkmestereit.
Minisztereket, államtitkárokat, tanácsadókat. A „jobbkezeket” és a „balfékeket”, ami persze rossz üzenet volna a világnak.
Ám, ha minden marad a régiben, akkor nem ők, hanem az ország megy a süllyesztőbe."

hvg.hu/velemeny/20110822_matolcsy_hegedus_hoffmann_sebok#rss

Hm. Lehet akármit mondani) a kormányváltás óta csak az elvonások, megszorítások vannak. Életek dőlnek romba.
Tudja valaki, hogy létesült már tetemes számú) új munkahely? Esetleg én nem hallottam róla?
:(
Nem mekkmesterkedni kellene már! Dolgozni, kormányozni, jól, de nagyon.
Unalmas már mikor kiáll a Szijjártó P. és (megmondja, a semmit.
:))
@márta)):

Van még hová leesni, de ettől lejjebb már csak 08 utáni válság által kijelölt gödör van, ahová nem kéne visszaesni.

Éppen ezért beszél Chikán és a jobboldal is egyre hangosabban a gazdaság irányváltásának szükségességéről.
@maybach: "Várszegi cseppet sem volt sikertelen sport ügyben. A Veszprém világszínvonalú kézilabda csapat lett.
Az MTK fociakadémia szintén európa hírű lett.
A Fraditól elmarta a nagyszerű szurkolótábor. Sikeres is a Fradi azóta is.
Szóval fene tudja miért távozik."

A Várszegi-birodalom itthoni részét (már ami maradt) nár egy ideje a fia irányítja, ugyanis a család már Ny.-Európában, például a hollandusoknál aktív az utóbbi években. Várszegi szép lassan a legtöbb érdekeltségét felszámolta itthon. Ez a lépés már több mint fél éve lebegtetve volt. Az pedig, hogy egy fideszes ánusz ül a kipárnázott székbe várható volt.
@Fabius:
„Ez is lesétált a tányérról”, mondták arra az emberre, aki nem megfelelő ... innen eredhet a mondás: "kutyaugatás nem hallik az égig. ..."

Csak nehogy késő legyen addig amíg a "kedves" vezető megteszi a kellő lépéseket......
@Cirbi:

Egyáltalán az is kérdés, hogy a kellő lépéseket teszi-e? Mentálisan megrogyott ez látszik, de az egykulcsosról és matolcsyzmusról nem hajlandó lemondani, legalábbis egyelőre.

Bár azért sejtem, a selyemzsinórt már megkapta a Szentséges Jobb. Azon se lennék meglepődve, ha egy Varga féle kezelést kapna az ország új matolcsyzmus fedőnév alatt.

Csak már látnám legalább halvány jelét.
@Cartman (ex Cartman):

Szajlai egy fasz, hazudik is jó nagyot megint, a lényeget gyakorlatilag kimásolta a Chikán nyilatkozatból, de ettől persze alapjában igaza van :-D
@Fabius:
Na.Igen. Azt Te is tudod, hogy a látszattól sokkal rosszabb a helyzet.
Akik eddig az un. középrétegnek számítottak, 8vagy csak nevezték Őket ) most egyre csúsznak lejjebb, nem állítom, hogy mindenki, de nagyon sokan.
Vidéken hatalmas) tömeg él teljes kilátástalanságban.
Bocsánat! "(vagy csak nevezték Őket)"
Az 8-as nem kell oda.

:)))))
@Fabius:
Képzeld el már írni sem tudok. Ujjat, vagy billentyűt kell cserélnem.
Látod?

:))))))))
@Fabius:
OK, OK, Szajlai... hagyjuk, de ez a Magyar Hirlap! Ha nem törték fel a szájtot, akkor ez minimum ellenforradalom... :) Én mindenesetre nagyon jól szórakozom, ahogy tolják le sorra a szaros szendvicset. És a java még hátravan!

Persze, tudom, drága mulatság, de azért inkább nevessünk rajta, mint sírjunk... :)
igen ez már az ellenforradalom 2010 április 10-én kezdődött és már befejezése felé közeleg
Fabius, Fabius:
"Schobertné asszony seggében a zsinórtanga."

izé, a tárgy kissé erős, vizuális alkat vónék..
@Cartman (ex Cartman): Az lesz majd az igazán szép amikor a szíjas patkány elkezdi magyarázni hogy az "arányos" adót miért kell megszüntetni :D
Azt mondjuk szeretném tudni hogy a beteg fasz matolcsi mit tudhat a tahó focistáról? Többet mint a patkányképű pintér ???
@namitirok:

No, akkor:

www.borsonline.hu/news.php?hid=15751

Mondhatni élet ihlette hasonlat. Norbi az egyetlen olyan gyökér az országban, aki egy szál zsinórtangába öltözteti az asszonyt, mikor mindenki öltöny-kisestélyi kombóban nyomul.
@Cartman (ex Cartman):

Erre mondtam feljebb, hogy a jobboldal is egyre hangosabban elégedetlen az iránnyal. Lehet egy ideig tolni a sületlenséget, de a szar nem lesz lekvár, csak mert a polcra tesszük.
@Fabius: Én barom, még el is olvastam..

"-A fürdõruhás viseletem a show része volt, amire egyébként maga Norbi kért meg, én pedig ennek tettem eleget, hogy még inkább érzékeltessük azt, mit értem el 3 hét alatt a táblázat betartásával ."

Nekem is van táblázatom, betartsak, Réka?:-P
@Fabius: Ha nem nyitjuk ki és jól le vagyon zárva, az illúzió megyen egy darabidejig...
Ha az eddigi történéseket veszem alapul,akkor Chikán holnaptól liberálbolsevik szemét aljadék áruló, minimum.

Kérdés: A slepp meddig veszi be ezeket a szarokat?

Más: Tényleg megszűnt Csintalan a HírTV-n? Vajon miért?
@namitirok:

Pech, hogy negyedévente nyitogatni kell...

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

A példa szerint már nem sokáig. Szajlai kiollózta a Chikán interjú közepét, és terjeszti bőszen az igazhitűek között.
@Fabius:

"Szajlai kiollózta a Chikán interjú közepét"

Ezt lécci bővebben!
@Fabius: Nemrég még az oroszok és a részvényeik voltak ott, azóta valóban xaraxik az is...
www.nol.hu/gazdasag/20110525-mol-reszveny_imf-penzbol

Pfúj IMF, heja Arabszkij továrisi!
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Chikán:

"nehezítette a gazdasági miniszterek helyzetét, hogy a Nemzetgazdasági és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyidejű létrejötte sok területen teremtett tisztázatlan helyzetet, és ezek a hatásköri problémák jórészt azóta sem szűntek meg."

Szajlai:

"két jelentős hibahalmazt hozott össze a kabinet. Részint a Nemzetgazdasági és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium egyidejű felállítása számos területen tisztázatlan helyzetet produkált. Ráadásul a hatásköri gondok jórészt azóta sem szűntek meg."

Chikán:

"A mostani 16 százalékos szja-rendszernek rossz helyen van a súlypontja: bevezetésével tipikusan azok a magasabb jövedelmű rétegek jártak jól, amelyeknek józan tagjai beállították a fogyasztásukat egy meghatározott szintre, amin az adott helyzetben nemigen akarnak lényegesen változtatni. Vagyis ettől nem fog a lakossági fogyasztás felfutni, nem tud lendületet adni a gazdaságnak - annál kevésbé, mert az e körben keletkezett jövedelemhatást jócskán ellensúlyozza az alacsonyabb jövedelműek egyre nehezebb helyzete."

Szajlai:

"a belső fogyasztás felpörgetésére szánt új személyijövedelemadó-rendszer nemcsak a várakozásokat teljesítette alul, vagyis a kedvezményezetti kör a többletbevételt nem Magyarországon költi el, hanem Eisenstadtban fekteti be (micsoda különbség!), hanem az egyébként is keveset keresők tízezreit hozta kényelmetlen helyzetbe "
@Bergeroth: és az emútnyócév hol marad??
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Ha Csintalan eltűnt a rémhíresektől az egyet jelent: valaki már ott is kiabál, süllyedünk!

A jó időben meneküléshez mindig értett.
süti beállítások módosítása