Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.08.06. 06:04 Fabius

Pótviktor és a szolidaritás

Címkék: fidesz kdnp semjén zsolt iksz

Írtam már párszor miért szeretem, ha kormányzati politikusaink a sajátjaik előtt, csakis nekik beszélnek: ilyenkor teljesen átszellemülnek, és ömlik belőlük az alternatív valóság feltartóztathatatlanul, mint Dumberből a foscunami. Esetünkben szorozzuk ezt fel a nyárral, a strandidővel és az együttlét felhőtlen örömével. Fürcsi a Balatonban, dévajkodás a parton, a túró rudi automata előtti sorban ezekért vezeklés néhány miatyánkkal és üdvözlégy Máriával, és máris megalapozott a hangulat egy Semjén Pótviktor beszédhez.

Az Orbánpótlék kitett magáért az Ifjusági Kereszténydemokrata Szövetség fonyódligeti nyári táborában. Könnyű volt a lelke, röpködtek a gondolatai, ami nem is csoda: neki nem kell Orbánnak fésztufész audiencián beszámolni az egy év alatt elvégzett semmiről. Én mondom, ha a többiek is megúsznák ennyivel, akkor talán nekik is sikerülne olyan magasra szárnyalni gondolati szinten, mint Semjénnek. Mert mi a KDNP vélt valósága?

"a KDNP tudja világossá tenni, hogy a szolidaritás alapvetően keresztény érték, és a szociális igazságosságot is pártjának kell képviselnie."

Nos, az csak az egyik dolog, hogy a szolidaritás maga alapvető baloldali jelszó, és amire Semjén gondolhatott a keresztény kultúrkörből, az a felebaráti szeretet. Sebaj, egy fotelkereszténytől ne várjuk el, hogy pontosan tudja miről beszél, akkor különösen ne, mikor kézzel megfogható, sőt, megszámolható az ő felebaráti szeretete. Pótviktor rendkívüli, 5,3 milliárdos, elszámolásmentes szolidaritásáért a katolikusok nyilván elnézik ezt neki. Hogy a többi, legújabb rostán is fennmaradt egyház, - és persze a Széll Kálmán tervvel meg konvergenciával sanyargatott adófizetők - mennyire érzik ezt szociálisan igazságosnak, az meg nyilván egy másik dolog. Teccettek volna katolikusnak lenni, ugye.

A Fidesz és a KDNP nem konkurensei egymásnak - mondta, mi meg Lázár óta tudjuk, hogy de nem is koalíciós partnerek. Egységben az erő, "csak akkor tudjuk a szavazatokat mandátumra váltani, ha egyben vagyunk". Ez kétségtelen tény, az egység nélkül, kimutatható támogatottság hiányában nehéz is volna a kereszténydemokratáknak bármit mandátumra váltani. Úgy élnek ők a közéletben és a parlamentben, mint a Fidesz brifkójának egyik fakkja, szimbiózisban, elválaszthatatlanul.De csüggedésre semmi ok, akiket ők a kormányba delegáltak, azok faszán teljesítenek, - és a helyükön maradnak, mint Hoffmann Rózsa - akkor is, ha Pokorni Zoltán heresérvet kap  mérgében. Igaz, hogy Rózsikát lassan maga alá gyűri a feladat nagysága és a mögötte tornyosuló visszadobált törvényjavaslatok hegye, - legutóbb csütörtökön kukázták újra a felsőoktatási törvény legújabb evolúciós változatát - de mi a keblet dagasztó, példaként állítható siker, ha nem ez?Szerintem Hoffmann lassan inkább lenne plakátlány a dinnyekampányban, mint oktatási törvényekért szívatható államtitkár. Ő lehet a kormányzati iPadek beszerzésének indoka: ha azon dolgozik legalább a papírt nem pazarolja, egy gombnyomással törölhető bármilyen törvénytervezete.
Természetesen nem múlhat el lelkesítő beszéd heves Gyurcsányozás nélkül. Semjéntől megtudhatták az IKSZesek, hogy az antikrisztus személyesen szabadította a világra a Jobbikot, pedig ők kiszóltak a Polgári Körökből, hogy jobb ma egy Csurka Pista, mint holnap egy Vona Gábor. Ezen kívül az MSZP és Gyurcsány "a multinacionális nagytőke strómanja", bibi, mert sokkal felemelőbb ugye, ha mi magunk nem a multinacionális, hanem a hazai nagytőke strómanjai vagyunk, és a szívünknek kedveseknek tesszük lehetővé, hogy megtegyék ugyanazt pepitában. Egy a tábor, egy a zászló, egy a jelszó: magyar parasztnak magyar lófaszt!

Ekkorra már sokat állhatott szegény a napon, mert az értékítélet kezdett belecsúszni a napszúrás okozta homályzónába. Szerinte az első Kibaszott Nagy Tettük az volt, hogy elkerülték az államcsődöt. Szerinte látható volt, hogy az addigi gazdaságpolitika nem volt folytatható. A szűrt látás képessége nem újdonság az érdekszerelemből kormányzók társaságában, ők csak azt látják amit maguk elé ábrándoznak. Már úgy értem itthon, mert kint azért ment a tisztán látás és a világbajnokozás Orbán szájából serényen. Érdekes, abban az időben például az OECD is a legstabilabb strukturális egyenlegű költségvetéssel rendelkező országok egyikének látta Magyarországot, és csak a szűrt látásúak ácsorogtak a szekrények előtt csontvázinvázióra várva. Ami az istennek se akart kidőlni sehonnan, sőt, a helyén aranytartalékot találtak, amit örömükben MOL részvényre el is vertek.

Ám a legszebb és egyben legmerészebb álmot a végére hagyta ez a zseni:

Jövőbeni célként jelölte meg, hogy a 16%-os adó bevezetése után megszűnjön az adóbevallás. Ha 16%-ot befizetünk, akkor ammeg'minek? Szóval nem, hogy söralátét méretűre zsugorodik a személyi jövedelemadó bevallás, hanem egyenesen megszűnik. Nulla, zéró, egy sor nem sok, annyira sem lesz kíváncsi a NAV, jókisfiúk és jókislányok együttesen, szépen, ahogy csillag megy az égen, úgy adóznak. Becsszóra.

Kedves Feleim, ha a nulla soros adóbevallás mellé bevezetik az alkotmányosan, alanyi jogon járó túró rudit, a pörköltöt nokedlivel és csalamádéval, ahogy az az IKSZ itthon marasztaló-hazacsábító pontjai közt szerepel, akkor bizisten ifjú kereszténynek állok. Az én korosztályomból úgyis akut hiányban szenvednek. Csak az a baj, hogy ha valaki felébreszt majd ebből az álomvilágból, akkor a csicska-törvénykönyves, 2000 milliárdos nem megszorításos, hanem izé, hogyishíjjákos vérvalóságra fogok ébredni.

Akkor pedig a vetítőgépet tekerő Pótviktorok jobb, ha szaladnak.


 

61 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr763129309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Nemzeti Összefogás Audienciája 2011.08.06. 12:46:23

Az egykor pécsi, ma már csak szimplán Ötödik Számú Nemzeti Tudományegyetem és Italbolt rektorjelöltje idegesen gyűrögette a kezében a félig használt papírzsebkendőt. Kicsit meghűlt a minap, ami nem is csoda: a Miniszterelnöki Meghallgatásra való felkés...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na, végre! Már komolyan aggódtam, hogy elvittek! :)) (Bár, - mint azt nemrég írta valaki - innen, hová?? :()
Reméljük, hogy a csekélyebb képességű, ecceri droidok 2, vagy 3 szavas beböfögésük és minősítésük helyett, legalább ilyen terjedelemben és érvrendszerrel tudnak érvelni a képmutató és cinikus Tömjén alviktor elvtársuk mellett!
Komolyan visszasírhatjuk még a Töhötöm, Rómeo, ja nem, a Tristan nevű, KISZ, a fenéket, IKSZ vezető nagyobb lélegzetű és vitatkozó stílusát... :))
A magyar kaotikus egyháznak juttatott további több 5.3 milliárd Júdás pénzt pedig, mint katolikus, én szégyellem. Értem én, hogy a lelki üdvüket meg kell venniük az elvtársaknak, no de ilyen áron és még nekünk is kell azt kifizetni... A pártok pofátlan, illetve nagyon is pofára menő pénzosztogatása meddig terjedhet? Mert a józan észen már nagyon túl van! Nincs pénz az oktatásra, hisz -30-40 milliárdot készülnek kivonni a felsőoktatásból, nincs pénz az egészségügyre (- 30 milliárd) mert hát húzzanak el csak a dokik az országból, de van pénz a pitiáner és cinikus politikusok lelki üdvére és a nulla teljesítmányű focira - mert hát a hobbit meg kell fizetni - mármint a Kedves Vezető hobbiját, egy egész országnak és még akkor örüljünk, hogy nem Ferrarikat gyűjt...
Gazdag ország vagyunk mi!
Egyébként a tavasszal látta el egy fideszkeridömi közeli cég az iskolákat informatikai felszerelésekkel. Igaz, hogy tananyag, internet sávszélesség nincs hozzájuk, no meg a fűtésre sem látszik a pénz, a villanyszámla is gond, a tanarak fizetésére és utalványaikra sem tudnak pénzt adni, de legalább számítógépeik és "intelligencs tábláik" vannak, töménytelen mennyiségben - nemrég panaszkodott egy tanár ismerős.
Szóval az, hogy ezek a szerencsétlenek, több mint 1 év kormányzás után még mindig a gyurcsányozásból élnek, az több mint szánalmas. Jelzi is a komolyságukat és a szintjüket.
Előre a dicső kommunista elődök után! Éljen a Párt! Hajrá ettársak, megcsinájjátok!
Már odáig eljutottam, hogy a fotók nagyon jók a poszton.
:)
@hegyilány: Azok mindig és még a szöveg is! Mi kellhet még? ;)
Nem koaliciós partnerek, az kell nekik csinálni amit a Fidesz mond.
Oszt.kész.jónapot!!!

:))))))
@Boli:
Persze! a szöveg is jó.
még?
Hát, én nem is tudom?!??
:)
@menőmano: Hogyan is hívják az ilyenek? .... igen, megvan! CSICSKÁK. Na, kb. ezek a keridömik.
Vona Gábor-ról jut eszembe: Megmondta, hogy " a Széll K. tervet elfújja az első tavaszi szellő."
:))
A kormány, az "intézkedéseivel" a Jobbik vitorlájából nem, hogy, kifogná azt a bizonyos szelet, inkább belehajtja azt.
Azt persze mindenki maga dönti el kinek jó, és kinek nem.
Nem közvetlenül erre, de nagyon ide illik:

"Az egyelőre értékválságtól sújtott és adóssághegy tetején ülő társadalom előtt ugyanis kínkeserves évtized áll. Nem elég ugyanis a mostani gazdasági problémákon túllenni, de ott van még az öregedés társadalmi és gazdasági problémája, a jelenleg 1-1,5 millió mélyszegénységben élő ember kérdése, akiknek a súlya a társadalomban egy évtized alatt megduplázódhat, és akkor ez nem pár keleti, megyei szintű, hanem országos probléma lesz. Nem csak Miskolc egyes kerületei, hanem Budapest nagy része válik nyomornegyeddé.

A másik gond, hogy akik nyelveket beszélnek és piacképes tudásuk van, azok - elsősorban fiatalok - tömegesen elhagyják az országot. Maradnak a szegények, munkanélküliek, öregek és a versenyképtelenek, és a mi generációink feladata ezzel a kihívással megbirkózni.
"
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110805-keserves-evtized-elott-all-magyarorszag-interju-jaksity-gyorggyel-a.html
"....a 2008-ban kezdődött pénzügyi válság tanulságait elemezve kifejtette: a válság kezelésére csak az képes, aki véget tud vetni az önámításnak.

A tanulságok között említette, hogy Magyarország egy nemzetközi viszonyrendszer része, érdekeit csak azon belül érvényesítheti.

Tanulság az a régi igazság is - folytatta -, hogy "növeli, ki elfedi a bajt", s ha a pártok éveken át hamis világot vetítenek a választók elé, idővel azzal szembesülnek, hogy illúziókat kérnek rajtuk számon.

A krízis a volt kormányfő szerint arra is rámutatott, hogy megfelelő kontroll nélkül a politikusok előbb vagy utóbb saját érdekeiket kezdik el képviselni a közérdek helyett, ezért van szükség ellensúlyokra.

Magyarországon a politikusok az elmúlt tíz évben sokszor az ország fejlődését lassító döntéseket hoztak azért, hogy az inaktívaktól szerezzenek szavazatokat." (Bajnai)
..............................................
Na. Igen. A Lázár J. is megmondta" "Nincs náluk a bölcsek köve, aki tud jobbat, álljon vele elő".

A bajokat, csak fokozza, az össze-vissza nyilatkozás, hiányzik a világos, egyenes beszéd a kormány részéről.
Ez nem csak "önámitás", a nagy betűs nép félrevezetése (már akit lehet). A megszoritást. azt megszoritásnak kellene nevezni,nem pedig "holmi" népakaratnak.
Fürcsi a Balatonban, dévajkodás a parton"

Igen! Ki megteheti az.)
A kormány eddig meghozott döntései, mind a szegényebb rétegeket sújtja. Egyre mélyül az a bizonyos szakadék a társadalmi rétegek között.
Lassan már CSAK gazdagok és szegények lesznek.
Tehát sokaknak az is gondot jelent, hogy eljussanak nyaralni,illetve el sem jutnak.

Elképesztő, (minap mondta egy harmincas ismerősöm) "képzeld el Én még nem láttam a Balatont, mostanában azt hiszem nem is fogom látni. (pedig az idén is akarta látni)
Van ilyen. is.
Semjén csak tünet.
Elképesztő főleg a római katolikus egyház szerepvállalása és torzulása.
Szükség lenne egy Luther formátumú egyéniségre, aki pontokba szedné és kitűzné a katolikus templomok ajtajára az egyház megújításáról szóló gondolatait. Magának a pápának kellene megállítania az egyház züllését.
"az Ifjusági Kereszténydemokrata Szövetség fonyódligeti nyári táborában. "

Ez olyan szép, hogy ez tulajdonképpen haiku.

"Szóval nem, hogy söralátét méretűre zsugorodik a személyi jövedelemadó bevallás, "

Sörből kérnék egy ilyet:
www.satanbeer.com/
Alátéthez nem ragaszkodom.
Itt már nagyon nagy szükség lenne a teljes keresztény demokrata "néppárt" (már ez is megérne egy misét, hogy mitől néppárt egy tagság nélküli "néppárt".)megszüntetésére. Teljesen felesleges egy nem létező párt anyagi és egyéb téren történő támogatása. Főleg most, amikor Szíjjártó "nincsenek megszorítások" Péter naponta jelent be újabb nem megszorításokat. A katolikusok és a kereszténydemokraták helyett a felszabaduló pénzt tessék inkább a bajbajutott devizahitelesek tényleges megsegítésére fordítani. Mert amit idáig csináltak az a szar elkenése. Most már tényleg szeretnék látni valamilyen életképes gazdasági stratégiát látni a kormánytól. Persze tudom, hogy ez csak egy illúzió, de akkor is.
@the_lonewolf:

"De tudom hogy ez az egész csak illúzióóóóÓÓÓóóó!" (Kovbojok: Buzerátor bolha)
:)
www.youtube.com/watch?v=isK_AoMBwew
@ómami:
" Szükség lenne egy Luther formátumú egyéniségre, aki pontokba szedné és kitűzné a katolikus templomok ajtajára az egyház megújításáról szóló gondolatait. Magának a pápának kellene megállítania az egyház züllését."

Na ilyesmire nem nagyon lehet számítani. Minden megújulásnak keményen ellenállnak. Kiszorítanak, tiltanak, büntetnek és ki tudja még milyen eszközöket használnak. Ebben nagy gyakorlatuk van, miközben ájtatos mosollyal hülyítik híveiket. A fejedelmi módon élő elitnek nem érdeke a változás.
Ezt a bizniszt még sokáig életben tartja a tehetetlenségi nyomaték.
hm. azt olvastam a másik poszton,) arról beszélünk amiről akarunk.:)
Én akkor most arról akarok írni, hogy ma jó" napom volt:) bótoztam, találtam, vettem egy totálisan trendi farmert:)
Mert ebben a politika által (is) zűrzavaros világban, országban, a picike örömök is gyógyitják a lelket. (igaz csak időlegesen) :(

:)))))))))))
@Boli:
Figyelj már!?! Egy picit!
Szerinted, "körömcipőben" lehet stadiont építeni (közmunka), mert nekem totálisan, csak azt bírja a lábam. Más cipőben nagyon-nagyon fáj.
:))))))))))
@menőmano: Hmmm... A hölgyek eme remek csodája mindig is ámulatomat váltotta ki. A szép női lábakon elmerengek és simogatni is szeretem. :)))
Akárki akármit mond, én nem a mellét nézem meg egy nőnek először (állítólag ennyire taplók vagyunk egyébként), hanem a lábát, a bokát.
No, de kérem, ebben a fantasztikus cipellőben sok mindenre kiterjed a fantáziám a hölgyekkel kapcsolatban (sőt, egy szál cipellőben pláne), de a közmunka, a stadion építés és a betonozás az nincs benne.
A kormány embereinek a tervében lehet, no de hát azok impotens fa................. - minden politikus kiskreténnel együtt, ezen a téren is :)) (Bár Tompika állítólag azért szenved bizonyítási kényszerben, hogy cáfolja mindezt - kevés sikerrel, több botránnyal).
@Boli:

Azt azért végignézném, ahogy ahogy a friss "diplomás" munkanélküli kozmetikusok anyaszült meztelenül hajladoznak az árokparton...
Nyami.
@menőmano:

Ha versenyt futni, meg felvonulni tudtok körömcipőben, akkor menni fog az a stadion is!
Kényeskedő luvnyák.
:)
@gyilkos fűegér: "Azt azért végignézném, ahogy ahogy a friss "diplomás" munkanélküli kozmetikusok anyaszült meztelenül hajladoznak az árokparton..."
Nem vagyok én semmi jó elrontója! Majd szóljál, jövök, sört is hozok, hűtőtáskában! :))
@gyilkos fűegér: Ne bántsd a csajszikat, nélkülük hol lennénk? A körömcipős figura neked nem volt meg? :)) Csak a betonozós?
Wazze, fene a gusztusod! Az előbbi "kozmetikusok az árokparton..." figura szimpatikusabb! :))
@orica:
A tehetetlenségi nyomaték?
Az is életben tartaná.
De én most Mo-on államilag támogatott, vészesen növekvő aktivitást és mohóságot látok.
Azzal egyetértek, hogy ez biznisz. Nem is akarják másnak láttatni. Mert ugye ha velük az Isten is meg Orbán is, ki lehet ellenük?
Bakker... Olvastátok? FABIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne hagyd ki... :)

index.hu/belfold/2011/08/06/eladosodtak_a_parlamenti_kepviselok/

Lehet, hogy gyűjtenünk kellene az elvtársaknak, itt a nagy nyomorúságos sorsuk megmentése végett? Mindjárt összeszorul a szívem és elmorzsolok egy könnycseppet is a sok balf.... akarom mondani, csodálatos emberért, akik éjt nappallá téve dolgoznak értünk, nevetséges juttatásért és közben még ez is... Nahát...
Mutatós lehet Kósa és mások vagyonnyilatkozatában az eladósodottsági adat.
@gyilkos fűegér: No még ezt... Ezek a nők! Mindig, minden, miattuk... :)) Aztán mi meg csak magyarázkodhatunk!

Váratlanul hazajön a férj, és a feleségét ágyban találja. Mivel gyanús neki a dolog, ezért elkezd kutatni a szobában. Kinyitja a szekrényajtót, és egy pucér pasast lát odabent álldogálni.
- Hát maga meg mit csinál itt ? - ordít rá.
- A vízilabdakapumat javíttatom - feleli az nyugodtan.
- Micsoda? Ez volt a leghülyébb válasz, amit életemben hallottam - hökken meg a férj.
- Szerintem a kérdés is elég hülye volt, vagy nem?
@Boli:

Apu váratlanul hazatoppan, és éppen hárman kényeztetik anyut, erre felordít:

- helló-helló-helló!!!!

Mire anyu:

- Nekem már nem is köszönsz, baszki...?!
@Boli:
Sajnálom! Én csak abban tudok normálisan járni.
Nincs ebben semmi különös.
:)
@gyilkos fűegér:
Vicces vagy.
Milyen felvonulásról firkálsz?? Megtudhatom???
Kényeskedő". Zavar???
Óh! Igazán sajnálom.
:)
Nevetségesek vagytok egy picikét:)))
Totálisan megzavart Titeket, a cipő sarka??!!?
:)))))))))
Bocsánat!
Mily érdekes!!!! Elég egy cipősarok!!!
Ugye, ugye!?! van ilyen.

:))))))))
Eladósodtak a képviselők?
Jaj! Én nem is értem?!
Mi lenne, ha minimálbért kapnának minden hónapban.?
Esetleg tudja valaki a választ?
@menőmano: Társközösséget vállalok, Én is mélyen hanyat esem, ha nem magassarkú cipő van rajtam.
A helyzetet ugy látom, lehet, hogy a magassarkúak fogják szórakoztatni a megfáradt közmunkásokat, közmunka gyanánt :D
Nyugi, csak napi 6 óra....
@márta)): Még többet kellene "kreatív" módon összeszedniük mellette, az APEH-es levonások nélkül, bemondásos költségtérítéssel... Szegénykéim. Komolyan szívbe markoló történet ez... :(
Pofátlan egy csürhe a retkes "elitünk", mert miközben az észt osztja, az arroganciája és gerinctelensége egyre csak fokozódik. Igaz, mindig kiderül róluk, hogy gyarlóbbak és balf.sz.bbak (D.T. Copyright) a legutolsó falusi tahónál is!
@Pincode: Ajaj... Ha pasiként írod ezt a magassarkú dolgot, akkor rossz oldalon vagy. :))
@márta)):
Jaj Márta Ők nem úgy!!! Igéretekkel vannak eladósodva ...persze a bankok fele is mert ha a bankoknak megígérték hogy ha VIP listás ügyfélként csúsztatnak nekik egykis 0%-os hitelt vagy esetleg valami kreált deflációs kamattal ... meg persze az egyébb kivánságok !!!

Akkor a böszme plebsz esetében y %-os inmateriális költséget is felszámolhatnak ami úgy jön ki hogy ha a Kövér elvtárs meg a Zorbán X összegre tar igényt akkor azt megszorozzák 18-cal s elosztják a számla tulajdonosok számának a 12 szeresével akkor megkapják azt az összeget amit 1 évben a lakosságtól le kell nyúlni!!!

No a képviselő urak igy vannak eladósodva!
@IGAZ MAGYAR: Honnan szeded ezt? :(
Csak nem ebben az országban élsz? :))
Mert akkor jogos és érthető...
@Boli:

No mit gondolsz Csányi szereti a futballt? ...s főleg a magyart mi??? Egy nagy lófaszt!!! Jelenleg a jegybanki alapkamat 6% az OTP-és "A" keretre fizetsz 36%-ot!!! Gyakorlatilag a hiteled "anyag" költségének a 600%-a neked a bekerülési költség!!! ...ezért MÁR MEGÉRI!!! S ebből a magyarországi bankok könnyen eltartanak 3-4 pártot meg a sleppjét!!!
@IGAZ MAGYAR: Jogos, de egy kis apró bibi van benne. A "hiteled". Nekem nincs olyan. :)
A többi stimmel! Olvastad ezt? Szép új jövő...
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110805-keserves-evtized-elott-all-magyarorszag-interju-jaksity-gyorggyel-a.html
@Boli: Olvastam már! Egy kicsit rózsaszínűnek látja Jaksity a jövőt!!! Sokkal rosszabb a kép sőt mivel az új törvénytervezetek is csak a rontanak ... először a magáncsődök tömege majd az államcsőd!!! Ezek Matolcsystól, Navracsicsostól Fellegiig HÜLYÉK A gazdasághoz!!! Lásd MOL pakett!!!
@IGAZ MAGYAR: A MOL-ért is lesznek remélem felelősségre vonások! :))
@Pincode:
Nyugi.!! :) Én nem leszek közmunkás! Se magassarkúban, sem anélkül!
Örülök, hogy ennyire tetszik nektek ez a téma!
:))))))))))))
@Boli:
Úgy bizony! Neked már megint igazad van.

Nem is egészitem most ki semmivel a kommented:))
Mert még el akarom olvasni a másik posztot.
Úgy látom a bloggazda nem tétlenkedett.
Vagy talán nem tudott aludni?????

:)))))))
@IGAZ MAGYAR:
Szemfényvesztés, eladósodás.
Ezzel a meglévő,- felhalmozott vagyonukat "takargatják".
:(
@menőmano: Mondjuk úgy, hogy cirókálja a férfiúi fantáziánkat... :))
@Cirbi: Tudom én! Ezért nem igazán hiszek ennek a P betűvel kezdődő szánalmas csürhének, egyik oldalon sem. Naivságom cserébe kárpótol azért, hogy van gerincem és becsületem. Nekem megéri! :)
@Boli:
Cirókálja, cirókálja". Engem aztán totálisan nem is érdekel!?!.:)
Hm. Ezek szerint Te akkor fiú vagy??????

:)))))))))))))
@menőmano: Aha... :) Bár manapság, ki tudja, ki, mire gerjed. Én viszont már csak ilyen maradi vagyok, nekem a csajok jönnek be. Fiú létemre. Evégre, ha bevált, nem változtatunk. Lehet, hogy ez manapság nem divatos, de nekem jó. Tehát ilyen önző is vagyok! :))
Arról volt szó, hogy az adóbevallás el fog férni egy söralátéten.

Most meg már megszűnik a bevallás is. Miért? Valaki ellopta a söralátétet?
Megszűnik? Én ezt még nem is hallottam.
Ja.!! Igen.
:)
Ha megszűnik, az adóbevallás (söralátét). az azért, lesz , mert mindenki nyert vele ki.- többet- ki kevesebbet. "
De inkább időt) Már az is nyerés" volt, hogy sokkal rövidebb idő alatt lehetett elkészíteni.
Szóval, nehogy nyerjen vele véletlenül az egyszerű, szürke " polgár.
Én igy hallottam, de az is lehet hogy rossz volt a fülem) éppen.
:)
süti beállítások módosítása