Ez a számláló a poszt nézettségét mutatja. Mindenképp olvasd el ezt a posztot a részletekért.
       Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

1/10

Hazugság nélkül

Úgy gondolod nincs olyan vállalható párt és politikus, ami/aki megfelel az értékrendednek, akit/amit támogathatnál, hogy a jövőképed ne csak ábránd legyen? Akkor te politikai árva vagy, itt a helyed.

Friss topikok

Blogajánló

2011.07.31. 06:00 Fabius

Palik Laci, gyere vissza!

Címkék: forma 1 hungaroring gyulai zsolt

Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától Schumacher 98-as, menet közben kettőről három kiállásosra módosított - és hibátlanul végrehajtott- taktikáján keresztül Button 06'-os esős futamgyőzelméig. De a Hungaroringen lett "legfiatalabb futamgyőztes" 03'-ban Alonso, és, ugye, naná, itt veszett el, és lett meg Damon Hill 1997-ben.

Egy dolog nem volt az elmúlt több, mint két és fél évtizedben soha: ilyen dilettáns vezetése a pályának.

Néztem az időmérőt, illetve a felvezető műsort amiben Gyulai Zsolt felmondta az ilyenkor szokásos hurrápíárt. Jó munkát végeztek, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindenki mindennel nagyon meg van elégedve. Aztán csak kicsúszott a száján egy akaratlan félmondat holmi pályaburkolat festés körüli "hisztiről", és az újrafestésről. Erre felkaptam a fejem és kíváncsi lettem: mivanmivan? Csak nem képesek voltak sima útburkolatjel festékkel felmázgálni a pálya szélét, boxutca ki és bejáratot, rajt és célvonalat jelölő vonalakat?

Hogy ti is értsétek a jelentőségét elmondom: a 6 éves klapecok mielőtt a gokartba beülnek megtanulják: ha slick gumival vagy a pályán, és leszakad az eső, akkor két dologtól kell kurvára parázni: a fehér aszfalttól (ha van) és a fölfestett útburkolati jelektől. Ugyanis ezek ilyenkor úgy csúsznak, mint tükörjég a harmadik hatványon. Na, most képzeljük el, hogy a versenytempóban száguldozó formula autókra leszakad az ég: mi lesz velük, ha ráhajtanak az egyik ilyen csíkra? Elárulom: ott helyben úgy beleállnak egymásba, vagy az első szembejövő tereptárgyba, mint kiszakadt rugó Massa fejébe. Akkor pedig kevés lesz a bánatos kutya tekintet, meg az evezős pályán ilyen gond nem volt kifogás.Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyen alapanyagú a festék amivel a jeleket csinálják. Létezik belőle csúszásmentes, ilyen célra való, ( amire gondolom átfestette velük Charlie Whiting) de ezek szerint ezt a Gyulai irányította testületnek nem sikerült fölfedezni. Pedig nagyon régen használják a Hungaroringen is. Ezek után az affért "hisztinek" minősíteni az a pofátlan arrogancia, ami a pozícióba tolt, hozzá nem értő fideszdroidok sajátja. Azon meg ugye nem lepődünk meg, hogy a sikerpropagandában nem szerepel ez az eset. Ha Gyulai el nem köpi magát a véletlenül leadott riportban, akkor ki sem derül a baklövés, amivel a pálya biztonsági szabályait megszegik, és szakadó eső esetén a versenyzők testi épségét teszik kockára.

Lehetett Palik Lacit utálni a közvetítési stílusáért, a versenyezgetéséért, a hangjáért, a fejszerkezetéért vagy bármi másért. Az viszont tény, hogy az ő vezetése alatt ilyen abszurdum elképzelhetetlen lett volna. Nem hittem, hogy valaha ezt kimondom, de....

Palik Laci, gyere vissza! 

259 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

http://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr623113377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Kínai Tűzfalon még a wifi sem jut át 2011.07.31. 12:41:53

Kínának nem elég a Nagy Fal. A legújabb világnevezetesség a Nagy Kínai Tűzfal lesz....

Trackback: A Kínai Tűzfalon még a wifi sem jut át 2011.07.31. 12:41:53

Kínának nem elég a Nagy Fal. A legújabb világnevezetesség a Nagy Kínai Tűzfal lesz....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben.

szerintem ne jőjjön vissza
Szerintem meg mindegy.
Szerintem se jöjjön vissza, épp elég volt megszabadulni Tőle!
Inkább azt kellene már megfejteni, hogy mitől deficites egy ilyen verseny?
csodálkoztam is pénteken, hogy a tesztelés alatt gyakorlatilag mindenki a pályán kívül mászkált a kocsival, néhol összetörve ezt-azt. Mondom ennyire amatőrök csak nem lehetnek.
Aztán olvasom, hogy valamelyik szponzor logóját 250m2-en felfestették a célegyenes KIJÁRATÁNÁL!
meghűlt bennem a vér, mondom ki volt ez a barom, aki jóváhagyta?
mondjuk így már értem a pályáról történő kiszánkózásokat....
...majd ma megnézem, hány autó fejezi be a versenyt ép elemekkel...
25 éve csak a pozicióban lévők zsebeinek tömögetésére van ez a cirkusz!
A kincstárba egy huncut garas se fog jutni innen soha!
Palik csak maradjon ott, ahol van...

A szerző okosabb maradt volna, ha nem írja meg a posztot, ugyanis bár a pálya első embere Gyulai lett, a mögötte levő stáb érdemben nem változott.

De igaz ez egynémely kommentelőre is.

Szponzori logót az F1-en csak az FOM-en keresztül lehet kirakni/felfesteni (ráadásul a megcsúszások nem is ott történtek).
@Secnir:

..és "ki az a barom" aki ezt a bejelentést úgy értelmezi, hogy azt a logo-t az aszfaltra festették fel??

:)))
Ott voltál Gyulai mellett? Nem.
Tudod, milyen festéket kentek fel először? Nem.
Ott voltál Palik Laci mellett, amikor ő volt főnök? Nem.
Tudod, hogy ő esetleg hányszor hibázott, amiről aztán mélyen hallgatott? Nem.
Ennek ellenére megmondod a tutit. Ki is a akkor a dilettáns?
Szeretném látni a szerző bizonyítékait a jelzett problémára, nem pedig egy fél mondat alapján nemzeti hisztit csapni. Igen unalmas ez az indexen állandóan kintlévő néhány keyboard-happy bértollnok. Nyivánosság elé tárni a gondolatainkat felelősséggel jár.
Palik Laci NE jöjjön vissza.. Sőt elvihetné a collnert is. Nem tudom a Gyula kinek a barátnője.. de ilyen idétlen kommentátornak berakni... Azt sem tudja mit mondott 3 perccel korábban.
Miből gondoljátok, hogy ha a hozzáértő Akárkit lecserélték mert nem fideszes, akkor még az utolsó takarítónő se maradhatott szerintem.
@Secnir: Nincs felfestve semmi oda, ez rossz infó. Az viszont megeshet, hogy mint hallottuk, a bukó rész csíkja csúszós festékkel volt felfestve (kb 1,5m), ami nem túl baráti.
Egyébként gondolom nem Gyulai festette fel, meg találta ki, hogy mivel fessenek.
A probléma úgy derült ki, hogy a safety car az esős időben körbe ment, és csúszott a csík. Nem tudok olyan évet hirtelen, amikor esett volna az eső. Elképzelhető, hogy mindig ilyen festékkel dolgoztak, csak nem derült ki.
Egy elcsípett fél mondat hatására mindenféle bizonyíték vagy meggyőződés hiányában ekkora összeesküvés elméletet gyártani, nah az a dilettáns.
@Kerek_moderatort_masikat:
"A Hungaroring Sport Zrt. első embere nagyon örült az elismerő szavaknak, és kijelentette, minden olyan dolgozó, aki részt vett a munkálatokban, kiérdemelte ezt a kézfogást.

„Hosszú idő után most végeztünk el komolyabb felújítást a pályán. Büszkeséggel tölt el, hogy ismét bebizonyosodott, világszínvonalon tudunk eleget tenni minden igénynek” – mondta boldogan az elnök-vezérigazgató.

Külön örömét fejezte ki, hogy a Magyar Turizmus Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a cég 250 négyzetméteres logóját jól láthatóan két helyre is felfestették az aszfaltra.

„Ezt a két logót a pálya első és második kanyarjában minden körben jól lehet majd látni, és így a Hungaroring ezzel is hozzájárul az országimázsunk építéséhez szerte a világban. Természetesen szeretnénk más módon is megnyerni a külföldi turistákat, szurkolókat, hogy máskor is látogassanak el hazánkba, így a versenyhétvége alatt például több tízezer, Magyarországot bemutató prospektus kerül szétosztásra” – fogalmazott Gyulay Zsolt."
"Gyulay elégedetten nyugtázta, hogy a Magyar Turizmus Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében a cég 250 négyzetméteres logóját jól láthatóan, két helyen is felfestették az aszfaltra: "Ezt a két logót a pálya első és második kanyarjában minden körben jól lehet majd látni,"

formula.hu/hirek/153/383/57096/charlie-whiting-maximalisan-elegedett-a-palyaval?fejlesztes=1
www.telesport.hu/Hirek/2011/07/28/18/Whiting_elegedett_johetnek_a_foszereplok_.aspx

én sajnos másképp nem tudom értelmezni...
@Secnir: Pfff, az aszfaltra igen, de nem a pályacsíkra... képzeld el, nem csak a pályát aszfaltozzák le egy ekkora létesítményben.
Szerintem ezt a Palik írta!!!!
Hagyjuk meg a Forma 1-et a hanyatló nyugat ópiumának...Inkább egy szép shittpaliról elnevezett országzászló parkot kellene csinálni a helyén :)
ez a veszteséges Forma 1 pálya nem olyan, mint Gerendás Sziget? Papiron az is veszteséges, de a büféket ellátó cégén(aminek kizárólagossága van) szarrá keresi magát...
@Secnir: ha jól láttam, a bukótéren vannak a logók. Persze ott sem lenne baráti még jobban megcsúszni...

@Ejoy: volt esős Magyar Nagydíj, de nem sokszor és csak az utóbbi években (kétszer is).
gyulai biztos megérti, ha a műszaki stáb azt mondja, ide ilyen meg olyan festék való. palik maradjon, ahol van. ja, és gyulait fideszdroidnak titulálni, amikor anno kunczéval parolázott...

amúgy meg kit érdekel, ahogy zümmögnek egymás után, másfél órán keresztül? nézzétek bazz, én olvasni fogok.

tegnap az m7-esen lépni sem lehetett a sok idióta olasztól, akik "csakazértis" a középső sávban mentek 120-szal.
Nem kell ennyire negatívnak lenni! Örüljünk hogy engedte a motorok használatát a zautókban és nem adott lapátot a sofőrök kezébe.
@Ejoy: Volt esős verseny pár éve.Ha jól emlékszem,Button nyerte.
Ej, srácok, alig találom el a billentyűket a nevetéstől. A poszt és a kommentek nagy része nem is lehet egyszerű, laikus baklövés; ez inkább egy szándékos gegparádé. Esetleg reklám? Minden esetre remek volt, kösz!
Palikra térve pedig: ő egy Einstein volt a mostani mókushoz képest, akit kommentátornak hívnak. Mondjuk a leggyengébb viszont az a kerek fejű srác, aki a Wébertől és a Szabótól szokott okosakat kérdezgetni stúdióban. Bár azt már egész szépen mondja, hogy "és most játék", meg "és most reklám", ez is valami.
egy kajakos

szerintem egy kajakos fideszest tenni a forma 1 élére semmi más csak pofátlan pártpolitika!
Palik laci jó munkásember, jöhetne. Én szerettem ahogy közvetített, ha elbólíntottam a futam alatt legalább felébredtem ha valami érdekes volt a pályán.
@TomT: és ez igy van!!
ennél csak a tv2 hir tv-s hiradói jobbak!
A Gerendai a szigeten feketén beszedett helypénzekből, "bekerülési és maradási pénzekből" szarrá kereste magát.
Itt mit gondolsz hogyan megy?

Két dolog biztos:
- "Húsz év alatt közrendőrből milliárdos, kedvezményes nyugdíjjal" Pintér féle életpálya modellt mindenkinek!!

- Készülj az új választásokra, mert "itt az idő"!!
@Ejoy: Nem derült ki??? Atyaisten, hát azért arra lehet számítani, hogy eső valamikor csak esni fog, nem? És eleve a megfelelő föstéket kell használni. Nem derült ki, nagyon jó...
@==T==: Ennyire azért ne legyél biztos abban, hogy a Gyulai mögött lévő stáb nem változott. A Gyulai hozta a saját embereit, és különben is a Fidesz embereit is el kell helyezni valahová. Szakértelem nem számít, csak a feltétlen lojalitás.
@Steve_Jobs: Én is szerettem, ahogy közvetített. A többihez nem vagyok kompetens hozzászólni.
Jah, de ne nevezzük már versenyzőnek azt, aki szerint a kanyarban a hátsó késöbb fékez ezért "ráesik" majd jobban gyorsít ki mert "elnyúlik". Ezt minden egyes versenyen képes volt hosszú éveken keresztül mondani és soha senki sem szólt rá, hogy hülye vagy Laci :) Maradjon ahol van és nyugodjon békében Mr "180-al borultam a sivatagban" Palik.
Palik Laci, Vitray taxisaként került be a médiába, pont annyit ért a Forma I.-hez, mint a többi taxis!
A keze között annyi pénz tűnt el a párt kassza és a magánzsebek irányába, hogy a FIDESZ győzelme napján lemondott és pánikszerűen elhagyta az országot is. A lehető legmesszebb ment...
Azóta haza se mert jönni, annyi vaj van a füle mögött!
Szentedrén, a dombtetőn 5 szintes palotája van, ahol a legfelső szinten van az úszómedence, ellenáramoltatóval, fűthető vízzel...és kb 200-300 olyan autóversenyző bőrzseki lóg álványokon, aminek darabja több százezer forint!
Szóval nem fog haza jönni még egy darabig, kb. 5 évig, mert annyi az elévülési idő...
De persze ez nem baj, de ha az újak egy csíkot rosszul festettek fel, az botrány, ugye?
Az a nagyobb baj, mi?
Pedig ha hibáztak is, mára már kijavították, ha jól olvasom ennek a hüllőnek az írását, bár az igazságtartalom kb annyi lehet, mint a többi liberális médiában! (Népszava, 168 óra, Narancs, HVG, Hócipő, Népszabadság!)
Csak így tovább fiúk és megint meglesz a kétharmad!
A Google Earth-ön az Allianz látszik 3x felfestve, a Bridgestone 2x + 2 másik sárga, amit nem látok tisztán. Bár ez 2009 07 01-es felvétel......
@the_lonewolf: Na, akkor az amerikai mintát követjük. Nagy baj nem lehet.
Ezt a posztot a palik irta
@the_lonewolf: miylen embereit? Nem voltak neki F1-es emberei. A Hungaroring stábja (Frank Tamás, Zettner Tamás és a többiek) már közel 20 éve végzik ott a szakmai munkát vezetőtől/kormánytól függetlenül.
Szerintem Palikot ne hozzuk vissza.

Amúgy, aki még emlékszik rá a kilencvenes évek első feléből, az tudja, hogy amikor Dávid Sándorral közvetítettek, közel sem volt ennyire idegesítő és idióta a stílusa. És főleg nem az volt a célja, hogy a saját közvetítő-társát minél jobban megalázza.

Czollnerrel korábban nem volt bajom, de amióta a Pirelli gumikat behozták, azóta csak a gumik körül forog, mintha nem autó, hanem gumiverseny lenne.
Meg mindig kitalálja a zseniális taktikáit ("biztos végig mennek két szett gumival"), amik rendre nem jönnek be.

Mindemellett, szerintem igencsak lejt nála a pálya Hamilton irányába. Pl. Németországban, amikor úgy tűnt, elveszti az első helyet, volt ám kétségbeesett rikácsolás...

Ami meg a technikai dolgokat illeti, azokkal kapcsolatban nyilvánvalóan Charlie mondja ki a végső szót.
Azonban, ha tavaly Koreában lehetett versenyezni, akkor a 25 éves, jól bejáratott Hungaroringen is lehet szerintem...

Amúgy ki mit tippel?
Látom sokan bevették, hogy ez a cikk Palikról meg a Forma 1-ről szól. Nem, ez a cikk erről szól:
"pofátlan arrogancia, ami a pozícióba tolt, hozzá nem értő fideszdroidok sajátja".
Fabius, hát azt meg honnan tudod te szerencsétlen, hogy mi volt a festék hiszti oka? Akkor meg mégsem rúgtak ki mindenkit a "fideszdroidok", és a maradék D-20x súgta neked, vagy mi? Hát egy kicsit már uncsi, hogy mindenről csak ez jut eszetekbe. Nem Orbán festette fel véletlenül az új festék-vállalkozásának festékével, és számolt érte dupla árat, esetleg eus támogatást is igénybe véve. Ja, hogy azt az előző ciklusban csinálták? Bocs, összetévesztettem...
@Zene 56: Budai elvtárs tud erről? Azonnal lecsapni rá! Szentendre nem Esztergom, Palik nem Meggyes!

Lehet, hogy eddig nem Magyar festéket használtak? A multik miatt megy a hiszti!
@Zene 56:

itthon van, úgy tudom

egyébként meg, palik alatt kapott díjat a hungaroring az f1-ben, mint legjobb verseny

ennyi, ez a szint, amit tudni kell nagyjából - engem nem zavarna, ha újra ő lenne a hungaroring igazgatója - a rakat pénz meg az üzleteiből meg a hungaroringes "fizújából" is összejöhetett, mert elég magas volt neki
@==T==: A Fidesznél ez nem számít, a szakértelem sem, csak a lojalitás. Lásd Matolcsy, Balsai... Egyik sem ért ahhoz amit csinál, viszont feltétlen lojalitással nyalják orbán valagát. El is értek valamit, Az egyikből miniszter lett a másikból alkotmánybíró. Tulajdonképpen ehhez képest a Gyulai akár még jó is lehet, mert ő csak autóversenyzők életével játszhat, nem egy egész ország lakóival.
@ecover: Szerintem ezt a Palik írta!!!!

Most már értem az írást. :)
"gondolom átfestette velük Charlie Whiting"
Heej, egy fotót megérne Charlie, ecsettel a kezében...
De tényleg, vannak még slick gumik???
@M_R: Hagyjuk meg a Forma 1-et a hanyatló nyugat ópiumának...Inkább egy szép shittpaliról elnevezett országzászló parkot kellene csinálni a helyén :)

Inkább építsünk magánuszodát, igényeljük vissza az áfáját. Ha meg leromlott az állaga, akkor újítassuk fel állami pénzen és adjuk vissza bérbe az államnak 99 évre.
@Zene 56: Ha ennyire pontosan tudsz róla mindent, ekkor nyomás a Budai Gyulához, még nyomravezetői díjat is fizetnek érte szerintem. A TEK és az Interpol pedig mindenhonnan elő tudja keríteni.
Nem vagy egy kicsit irigy, mert ő valamikor jobban helyezkedett, ami neked nem sikerült olyan jól?
De ne keseredj el, most el jött a te időd, a Fidesz majd segít.
múlt héten sétált p-né m. anikó a sfoki batthyány utcában a gyerekekkel. szóval itthon vannak.
@the_lonewolf: A Fidesznél ez nem számít, a szakértelem sem, csak a lojalitás. Lásd Matolcsy, Balsai... Egyik sem ért ahhoz amit csinál, viszont feltétlen lojalitással nyalják orbán valagát.

Emlékeztek Draskovics Tiborra (hidd el hosszan folytatható lenne)? Az volt csak igazán a szakember. Ennyi mindenhez érteni... És mindezt lojalitás seggnyalás nélkül érte el. Bruhaha...
T. Varánusz !

Miden elismerésem ellenére ez a poszt inkább a bullshit kategóriába tartozik. Egy aktuális kegyencen leverni ilyesmit és ezért előrángatni a süllyesztőből a korábbi arcot - kizárólag felesleges tematizálás. Egyetlen megfogható és kritikát érdemlő rész a jellemzően fideszes érveléstechnika, viszont az mára már "szóra-sem" érdemes.
nagyobb gond a festéknél collllner meg wéééber...
"Elárulom: ott helyben úgy beleállnak egymásba, vagy az első szembejövő tereptárgyba, mint kiszakadt rugó Massa fejébe"

Lehet ez volt a cél :D
Beengedtek valahova egy igazi ugariche idióta vezetőt, és már van látszatja...
Gyulai Zsoltnak a kajak-kenu sportágban vezetőként kellett volna karriert elérni, mert annak az olimpiai bajnoka 1988-ban 1x,1992-ben 2x.
Szerintem az autóversenyzéshez nem ért.
Nagyon csodálkoztam, amikor Őt választották meg vezetőnek, vagy jobb híján, de nem hiszem, mert pl: Czollner Gyula is sokkal jobban ért a versenyhez, mint Gyulai Zsolt.Én megkedveltem Czollnert.
Előtte Gyulai is szimpatikus volt, de annyira ki tudják választani a nem megfelelő embert a nem megfelelő helyre, hogy egyből ellenszenvessé válik!!
Így vagyok Borkai Zsolttal, aki, mint tornász szintén 1988-ban nyert olimpiát és a karriert politikai úton (Győr polgármestereként) folytatta, aztán mégis vissza a sporthoz, mint a MOB elnöke.
Szépen végigkövethetjük a Fidesz vonalat, mindkét említett "versenyző" pályafutásában.

Ilyen világban élünk, én amióta élek, mindig így volt, miért lenne most másként??!!
@hoseman: Ők legalább újságíró és versenyző. WG elég jól is nyomja.

@gejzabejla: Ez nem csak narancsos jellemző a többi qrmánynál sem számított.
Kedves László: szerintem sem feltétlenül muszáj visszatérnie...
@Húsleves:

Ne is várj többet az "átlagtól". Bár, ha azt vesszük, hogy a nagy "átlag" azt sem tudja mi az az internet, akkor már lényegesen sötétebb a helyzet.....Nem hiába lett meg 2/3-ad. Sajnos.
Ettöl függetlenül igazad van, söt a posztolónak is. Akárhogy is próbálják sokan szépítgetni, a fülkeforradalom óta SEMMI SEM LETT JOBB, SZEBB, ellenben...... Ez alól persze kivételt képeznek azok, akiknek (vagy valamely családtagjuknak) ott figyel a párttagkönyv a belsö zsebben, vagy imádják, ha szaros a szájuk széle. Úgy látszik a magyarnak tényleg ez kell. Ha ezt jelenti magyarnak lenni, akkor jobb innen tényleg elmenni, még akkor is, ha ezt már elöre megmondták....... :(
A Hungaroring Sport Zrt. vezetéséből és szakmai stábjából csak Gyulay Zsolt új ember, gyakorlatilag mindenki más Palik alatt is ott volt.
@the_lonewolf: A Gyulai hozta a saját embereit, és különben is a Fidesz embereit is el kell helyezni valahová. Szakértelem nem számít, csak a feltétlen lojalitás.

Te már csak tudod...
@Zene 56: hát persze, és a kis kedvenceid pedig a havi fixből élnek, mi? ugyan már, királylány...megvannak a csatornák, ahol megy már régóta megy ki a pénz (ld. önkormányzatok). sebaj, edd csak a maszlagot, okostojás.
"ezek ilyenkor úgy csúsznak, mint "
Szappanos hal egy vödör takonyban.
Csak a Palikot ne !!!!!!!!!
Bárkit csak a Palikot neeeee !!!!!
Nyilván van igazság abban, amit írsz, de a fideszezéssel sikerült az egészet lenullázni. Döntsd el, hogy Forma1-ről akarsz írni, vagy politikai propagandát folytatsz. ;)
szánalmas proli szar az egész ring...elavult fos,brutál árak,szar emberek,20 év alatt semmi lényeges fejlesztés,fejlődés....mint az országban általában....ülhet ott jobbos,balos...
Kedves posztoló!

Az nem úgy megy ám, hogy a Hungaroringről elszalajtanak valakit a közútkezelő telephelyére egy vödör festékért, aztán odabaszarintják a friss aszfaltra. Erre szabályok vannak, meg néhány engedélyezett festék, ezekkel LEHET festeni, mással nem. A hisztis dologgal egyetértek, hülyeség volt annak nevezni a dolgot, tény és való, az én fülemet is sértette, méltatlan volt az interjúhoz. Valamit azonban tudnod kell, mielőtt hülyeségeket írsz és pánikot keltesz feleslegesen:

Charlie Whiting SEMMIT nem festetett át, benne volt a műsorban is, csak gondolom szelektív a hallásod, vagy ennél a résznél már dühből ütötted is a billentyűzetet, hogy megírhasd a frankót. Bernd Maylander, a Safety Car sofőrje tett meg néhány kört a pályán, és ő jelezte, hogy a fehér csík nagyon csúszik. Ezt követően lett átfestve, szó nem volt arról, hogy Charlie Whiting bármit is átfestett volna. Ez így megy minden pályán, minden országban. Ha valami nem passzol, azt kiigazítják. Másrészt ha kicsit figyelték, akkor mondták, hogy a pálya szélén sok helyen ún. műfüves burkolat van, ami kurvára csúszik, pont azért, hogy a pilóták ne szélesítsék ki a pályát.

Ha bele akarsz kötni valamibe, amihez NAGYON nem értesz, akkor legalább figyelj oda, hátha tanulsz valamit közben.
Nem tudom mit kell már megint pofázni, csak az judeobolsevista összeesküvők akarják újra rosszhírünket akarják kelteni a világban.

Soha ekkora felhatalmazást még nem kapott senki és soha ilyen egyeztetés nem volt még széles evilágon arról, hogy a magyar emberek akarata az hogy a pálya fel legyen festve szép festékkel.

Nem vagyunk a rothadó nyugat lábtörlője!!!
@Ejoy:

Volt már esős verseny a Hungroringen, nem egyszer. Volt ahol a két órás időkorlát miatt kellett leinteni a versenyt.
@the_lonewolf: Nem vagy egy kicsit irigy, mert ő valamikor jobban helyezkedett, ami neked nem sikerült olyan jól?
De ne keseredj el, most el jött a te időd, a Fidesz majd segít.

Ja, ez tipikus hozzáállás. Nem voltál jókor jó helyen... Igazi bolsevik gondolkodás. Ők persze igen. Mert szakértőek, értenek hozzá, "tudjuk, merjük, tesszük". Fölvilágosítalak, a fidesz pont mindig azzal teszi partvonalra magát, hogy az "embereit" nem igazán teszi pozícióba, akiket meg igen, azokat szarik megfizetni. Feltűnt-e, hogy nem nő az adósság, hanem inkább csökken? Sebaj, tovább a lenini úton.
És ha már kommentátorok: Engem Walter Csaba hangja zavar, de k.rvára. Az elmúlt hónapokban volt ugyan néhány nagyon unalmas futam, de mindez az ő hangjával megspékelve... néha már az élettől is elment a kedvem. :)
Czollner mellett akár Szabó Robi, akár Wéber Gábor kommentálhat tőlem, csak Waltert ne... Please!!
Lehet viccelődni, hogy Palik jöjjön vissza.
Egy kis komolysággal: esze ágában sincs vissza jönni.
Kitették onnan, csinálják azok akik kitették.
@Zene 56:

Te szerencsétlen! 2001-ben a miniszterelnököt orbán viktornak hívták.

hu.wikipedia.org/wiki/Palik_L%C3%A1szl%C3%B3

"2001-ben nevezték ki a Hungaroring Sport Rt. elnökének. 2010 szeptemberétől Gyulay Zsolt váltja Palik Lászlót a Hungaroring elnöki székében."
Charlie Whiting is egy fideszfroid, ahogy Ecclestone is. Ezért van még mindig verseny itt nálunk.
Ez egy olyan nem bürokratikus világ, ahol probléma esetén nem felelősöket keresnek, hanem megoldást. Ha megvan, akkor el lehet gondolkozni.
Amúgy asszem pont Charlie Whiting dicsérte az idei fejlesztéseket, amire a poszt szellemében azt lehetne mondani, hogy még jó hogy meg tudták csinálni, hiszen ezért kapnak milliókat a "zadófiztőkpénzéből"

Szomorú világban élhetsz kedves posztoló, ahol már semminek sem szabad örülni, és fő kenyereddé a fikázás vált. Nem mondta senki, hogy hibátlan, de akar és mer.
@tothh:

Ha esik, akkor lutri, amúgy a dobogón lesz McLaren, RBR, és egy meglepetés is. Ez a tippem.
Atya eg, ilyet csak egy ostoba ember irhat. Legalabb megdobtad volna azzal, hogy a rossz festeket az Orbantol vettek, aki a manyupbol lopta el a penzt a festekboltra es kinai festeket importal, amit tibeti rabszolgakkal keszittetnek. Ne haragudj, de gyoker vagy.
Tudom, hogy trendi utálni, meg minden - és most fojtsatok bele egy medencényi csúszós fehér festékbe - de én a lelkem mélyén csipáztam a Palikot.
Walter Csaba meg tényleg nem egy showman, de elég profi.
Palikot visszasírni legalább akkora tévedés, mint rossz festéket használni. Ebben az országban semmi esély sincs arra, hogy szakmailag alkalmas egyedek vezessenek egy hozzáértést igénylő céget-intézményt-állami szervezetet. Minden arra megy ki, hogy alkalmatlanék valahogy megússzák a rettenetes dilettantizmusuk kockázatait, esetleg valahol akad majd a ranglétra alján egy hobbista alkalmazott, aki kedvtelésből megoldja a gondot. (Majd ő lesz a következő racionalizálás áldozata természetesen.) Ne de ebben nem csak a Hungaroring lehet példa. Például közmédiától történő kirúgások kritériuma között minden van, csak szakmai nincs. A kritérium főleg a kor lett, ami éppen a szakmai tapasztalattal is összefügg. (Ne tagadjuk, hogy sokan voltak politikai állásban a kirúgottak között is!!! Őket talán nem sajnálnám!)Ezek után nézhetetlen kínlódásokat nézhet, aki még tűri. Na de azt ne mondjuk, hogy oda is a Palik kellene!!!
@zoli_80: "Czollner mellett"

...jó jézus a jégen....
Jaj, Ne!

Ha ez itt közönségszavazás, kívánságműsor, Önök kérték, akkor kérjük, hogy PL, a magyar médiatelevény vitathatatlanul LEGGEILEBB, ilyen minőségében még Kappanhangú Kezicsókolomozó Pufira is több kört ráverő büdösbogara, akihez képest még Kasuba L. Szilárd is egy markáns karakterű figura, szóval, HA CSAK EGY MÓD IS VAN RÁ, AKKOR P.L. NEM JÖJJÖN VISSZA!
Szerintem direkt lett csúszós a festék. Mert ha összetörik magukat, megint lehet szónokolni a nyugat alkonyáról, hiszen az F1 egy kapitalista verseny.
@hoseman:

Miért, te kit hoznál? Hajdú B. Istvánt, vagy Faragó Ricsit? Nyilván Czollner sem egy "világklasszis", de még elviselhető, tolerálható.
Te hülye vagy!Odasem kellett volna engedni ezt a majmot!Ha hiányzik költözz össze vele.Hál istennek hogy nemhallottunk róla eddig.Mások meg a Kádárt sírják vissza.
Palik idejében meg a rázókövet építettek olyan magasra, hogy szerte szét verte az autók alját, aztán azt is péntek éjszaka kellett lefaragni...már ha tényekkel dobálózunk oly könnyen...
@zoli_80: Zolikám! Kérlek téged koncentrálj collner mai mutatványára tiszta fejjel!! Rá fogsz jönni hogy a zembernek mennie kell..
A szakembereket inkább hagyjuk, mert még a verseny kezdéséig buszsávot fog felfestetni a célegyenesben. :)
A pálya irányításához és a szervezéshez kiválóan értett, az író erre gondolt amikor azt kívánta Palik Laci gyere vissza. Igaza van. Viszont a közvetítéshez valóban nem értett, de nála is van rosszabb az idióta Czolner.
@gejzabejla: Fölvilágosítalak, a fidesz pont mindig azzal teszi partvonalra magát, hogy az "embereit" nem igazán teszi pozícióba, akiket meg igen, azokat szarik megfizetni. Feltűnt-e, hogy nem nő az adósság, hanem inkább csökken? Sebaj, tovább a lenini úton.

Jééézus segíts!
Szerintem, qrvára ne jöjjön vissza!! Attól mert valami jelenleg szar, nem kell visszasírni a korábbi legalább ugyanolyan szart! Normális, hozzáértő embert kell odatenni. Persze tudom, hogy ez nem a cikk író reszortja, de Palik akkor se jöjjön vissza!!!
Amúgy meg Alonso a bajnok a csodálatos Ferrarival, a többi csak szerencsés kisiskolás cserkész. Ja meg persze Schumi a viccnek is rossz Merdzsóval, dehát...
Ja, legyünk igazságosak! Lacika visszamehetne a Ringre eredeti szakmájában. Ha jól tudom legmagasabb végzettsége taxisofőr. Helyet kaphatna a droszton.
Nem tudom, ki volt az a seggfej, aki írta ezt a posztot... a Forma-1-hez annyit ért, mint tapír a sakkhoz... A különböző felfestések, stb., ha a versenyzők rámennek, minden pályán csúsznak... Amivel a versenyzők tisztában vannak... A másik, bármilyen, a pályán végrehajtott, bármilyen változtatás a versenyre a FIA megfelelő illetékeseivel történő egyeztetés után, általuk jóváhagyva lehetséges...
@gyvy: Akkor nyilván a palik írta!!!
Fábius, Fábius ! Sok lényegesen objektívabb írását van szerencsénk olvasni.
@scheerti:

Tudom én, hogy az autós bloggernél kompetensebb személy nem létezik autós témában ebben az országban. De képzeld, vannak akik nem csak írogatnak az autózásról, versenyzésről, hanem csinálják is.

Nekem húsz évet sikerült eltölteni az autósportban. Neked mennyit?

Mellesleg Maylander nem unalmában ment körbe, hanem a pálya technikai ellenőrzését végezte. Ahol ki kell derülnie, ha valami nem stimmel. Kiderült, hogy rossz festéket használtak? Ki. Át kellett festeni? Át. Erre utasítást viszont egy ember adhat, akit Charlie Whitingnak hívnak.

Az meg, ha valaki a biztonsági feltételeken rugózik minden, csak nem hiszti. Szerintem.
és a blog intellektuális feketelyuka beszippantja a gyanútlan kommentelőket:PPP
zsízüszkrájszt webhárom.
Mióta az F1 kuriózum rétegsportból átment komolytalan nyálas sztárparádévá, azóta 10 millió Forma 1 szakértő lakja az országot.
@gejzabejla:

Attól még, hogy az egyik kutya, bizony a másik is lehet eb.
Sajnos.
/ Czollner meg egyszerűen iszonyat. /
@Könnyen elkaptuk, uram!: "Feltűnt-e, hogy nem nő az adósság, hanem inkább csökken?"

Ezt honnan tudod? Mert megnézted a Hír tévében?

A fidesszel az a baj, hogy egy elvtelen, egységtelen, ideológiátlan, köpönyegforgató brigád, akik kb. 10 percenként revideálják az álláspontjaikat, minden kérdésben, és nem tudnak a végnélküli pofázás helyett, mondjuk tettek mezejére lépni. (többnyire ez a szerencsénk) Egyébként minden más rendben van. Bocs az offért.
Nocsak, megint megtörtént az, hogy egy hozzá nem értő balfaszt beültettek valami zsíros pozicíóba, aki amint hibázik, nem beismeri a hibát és bocsánatot kér, hanem azonnal hisztizni kezd, idegeskedik és még ő van megsértve?
Igen, sajnos ez van, ez a stílus tényleg csak és kizárólag a fidesz zrt. és a fidesz birkák sajátja.
@hoseman: Hiába győzködsz, Czollner - minden hibája ellenére - még olyan színvonalat hoz, ami legalábbis nem ront a futam élvezeti értékén, legalábbis nálam. Lehet, hogy téged zavar, engem nem. ;)
@Fabius: Attól, hogy valaki eltölt 20 évet mondjuk egy autósport-szervezet agitációs propaganda osztályán, még nem fog érteni az autósporthoz. Attól, hogy valaki minden feketére rámondja, hogy fehér, még nem biztos, hogy úgy is van. Persze nyugodtan mondhatja, manapság már képzett a közönség ebben a témában. Volt pl. valami társaság, aki többségnek nevezte magát, aztán kisebbségben voltak.
Bárkit, de Palikot NEM!
Wéber Gábor miért nem jöhet szóba?????@gyvy:
@gyvy: Nem rossz meglátás!:)
szaguldo cirkusz gyerekeknek, meg almukat veszett felnotteknek, nevetseges
@==T==: Te nem tudod, hogy fejétől bűzlik a fideszpista?
Ebbe is az Orbán a hibás? Aha.
Paraszt.
a szerző ékes tanúbizonyságát adta, hogy fingja sincs a hungaroring működéséről.
ha ez volt a cél, hogy tudjuk, mennyire hülye hozzá, akkor mission accomplished, és gratulálok.
@BejgliFolt:
Most voltam Siófokon a házánál is!
Lakatlan...
@fetyisob: Nem a Forma 1 élére tették. Egy létesítmény élére, amin belül szokott lenni F1, WSR, GT, enduro versenyek motoroknak, kerékpárverseny, futóverseny, gokartozás, stb.
@the_lonewolf:
Személyesen ismerem, Palikot! Csak ennyi...
Esős versenynek nézem.
czollner idegesítő...
faxságokat beszél, a tippjei röhejesek és magyarul sem tud...
hányszor sikítottam már fel az ilyenektől, mint:
"iszonyatoSSan", "ügyeSSen, "miNNél", "egyeNlőre vezet", "óvatoSSan"... stb...stb...
Na, kurva blogmotor benyeli a kommenteket? Akkor ide se jövök többet.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Köszi a bíztatást! Palik mindig is az MSZP kedvence volt. Ők karolták fel, nyomták be a megfelelő helyekre!
Ha igaz amit a Wikipédiában írnak, akkor a FIDESZ csak annyiban hibás, hogy kétharmad híányában nem tudta megakadályozni...de hogy nem ők nevezték ki, az biztos!
De várom a többi infódat, ha van...
Hát nem tudom mi az igazság, de 3 perc alatt ha nem volt 5 kicsúszás most rtl-en a nem tudom milyen versenyben, akkor egy sem.
@makacshalacska:
Jajj, ííígeeen!!! A zárókövek...
A marha Palik! :-)
@Kopi3.14: Ebben teljesen igazad van!
de azt Te is belátod, hogy nem egy kajakos ismeri a legjobban egy hungaroring auto-motorsport pálya belsö életét!
ennél egy bármilyen autot nem látó közgazdász is jobb lett volna!
hogy fogadná a kajakos társadalom ha a szegedi kajak pályát egy autoversenyző irányitaná!
Mégse, csak rohadtul trehány. Akkor maradok.
Vissza NE!jöjjön!!!Nyegle,nagyképű,állandóan undorítóan vigyorgó,úgy viselkedő,mintha ő @arta volna az autó sportot."Mindenhez értő"(a nagy francokat!),betették sofőrnek,de már Spanyolba lepükkant......Én Trabival voltam 1986-ban,Angliába,eladtam,majd Ladával egészen Nápolyig mentünk négyen.Természetesen ez NEM jelent szinte semmit.Egyszóval annak a pali-knak sokkal nagyobb volt a szerencséje,mint a tehetsége.Vissza NE jöjjön!!!
Arra még pénzt is adnák,hogy ő legyen az első RTL-Albán űrhajós,cél a nap.
ja, és a "dzsézon batton" szujó szájából is mindannyiszor megröhögteti a famíliát nálunk...
pedig szujót szeretjük... :)
wéber, meg a szabó sztem jó fejek
@oriana: azt az Úristenit!a Czollner náci!?
Nem értem.
Még nézi valaki az F1-et?
Másrészt a népek nagy többsége csak a balesetek miatt képes végigülni az egészet.
Legalább most tettek érte, hogy ezek valószínűsége nagyobb legyen.
Mit kell sirámolni?

Persze, hogy mindenhova a cimborákat nyomják be, ha értenek hozzá, ha nem.
Mint a szocializmusban.
Nincs különbség.
Palik Lacit lehetett szeretni nem szeretni- de nem észre venni...:)
én nagyon szerettem!
voltak nagy beszolásai amin éveket lehetett röhögni!
csak egy klaszikus:
Gyula:- feltenném a házamat ha..........
Palik:- milyen házadat Gyulám????
nekem ezek a mondatok Bud Spencer Terence Hill pisztácia fagyis örök klasszikusaihoz hassonlatosak:)
Gyulábol Véberböl Gyulaibol hiányzik a humor!
a top geart sem azert szeretjük mert mindenben a szakkönyveket mondják... viszont viccesek!!!
@fetyisob: Mert lacik�k mi k�votl hozz�mikor oda ker�m�onnan tudod, hogy Gyulai nem k�zd�? Lacir�i�tudod, hogy az? Aki am��leszerepelt sz�n mint vez�gazgat�
esetleg mégse jöjjön vissza. talán inkább egy szakembert kéne kinevezni.
@Kopi3.14: Na, ezt újra írom, mert meghülyült az ie.

@fetyisob: Mert lacikának mi köze volt hozzá, mikor oda került? Az ötödölő? Gyulariról meg miért csak azt tudod, hogy kajakos? Nem lehet véletlenül, hogy közben lett belőle közgazdász, kutyafüle is? Ezer meg egy éve nem versenyez már. Nem kéne kissé nyitottabban nézni a világot?
Amúgy paliklaci leszerepelt, mint vezig a pálya állapotát elnézve pár éve, s megnézve a fejlődést negatív irányban, nem eléggé pozitívan, a régebbi, akár 1993-as állapotokkal összevetésben.

A ´posztolóhoz kérdés: az évszám rövidítás aposztrofját miért utána tette? Mi volt abban a száz évben, amit jelölt?
Jah! És esik az eső.
@Fabius: Én nem versenyzek, soha nem is állítottam ilyet, meg azt se, hogy az autós blogger(ami már régóta nem vagyok) a legkompetensebb a témában. Azt viszont állítom most is, hogy csúsztatsz, csak azért, hogy bele tudj kötni valamibe. Itt is van:

"Csak nem képesek voltak sima útburkolatjel festékkel felmázgálni a pálya szélét, boxutca ki és bejáratot, rajt és célvonalat jelölő vonalakat?"

Ezt honnan sikerült kiszopni? Megállapítottad a 20 éves autósportos múltaddal képernyőn keresztül, hogy milyen bázisú a festék?
De itt egy másik:

"Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyen alapanyagú a festék amivel a jeleket csinálják. Létezik belőle csúszásmentes, ilyen célra való, ( amire gondolom átfestette velük Charlie Whiting) de ezek szerint ezt a Gyulai irányította testületnek nem sikerült fölfedezni."

És ez megint honnan jött? Nem sikerült fölfedezni? Ember, ugye tényleg nem hiszed, hogy csak úgy odahugyozta valaki a vonalat, aztán lekenték valamivel, ami a sufniban volt? Ezekre szabály van, és abban biztos lehetsz, hogy az előírásoknak megfelelő festékkel voltak lefestve. Hogy át kellett festeni? Igen, át kellett, ebben nincs vita. Át kellett máshol is, nem egyszer volt rá példa más országokban(igen, a fejlett nyugaton), hogy a pálya biztonsági átvétele UTÁN kellett festeni, mert a szabadedzésen a VERSENYZŐK panaszkodtak rá. Szó nélkül megcsinálták, mert a biztonság az első. Valahogy mégse okolta senki a vezérigazgatót miatta. Nem vagyok biztos abban, hogy itt nem ez történt, azaz nem az átvétel után szólt Maylander, hogy csúszik, de veled ellentétben én még sugallni sem akarom azt, amiben nem vagyok biztos. Még véletlenül se vitatkoznék senkivel, aki 20 évet töltött el az autósportban, de az a baj, hogy valami egész más jött le neked a tegnapi műsorból mint ami ott valójában elhangzott.

Nem is értettem, hogy mi a fenének kevered bele a csíkfestés ügybe a vezérigazgatót, aztán kicsit olvasgattam itt, és rájöttem, hogy ez egy politikai blog, és neked igazából az volt a vörös posztó(hehe), hogy a csávót úgy tették oda, és azokkal van bajod, akik odatették. Én ebbe nem megyek bele, undorodom a politikától, csak az nem korrekt, hogy mindezt úgy adod elő, mintha értenél egy kicsit is hozzá. Pedig nem.
Rohadtul nem érdekel a forma1, de ez a blogbejegyzés csak spekuláció.
Hümm, vajon sok funkcionális analfabéta elmagyarázza még, hogy azt "értette meg" a blogbejegyzésből, hogy a szerzőnek azzal volt gondja, hogy át kellett feste(t)ni a jelzéseket?
Egyébként előkerültek a kamerák képei. Gyurcsány Ferenc az elmúlt nyolc évben festette direktcsúszós festékkel a csíkokat.
De tegnap jött csárlivájting, és sasszemével észrvette, így a kommunisták formaegypuccsa meghiúsult. :)

Bármely pálya bármely esős versenyét megnézed, látnád, hogy mindenhol csúszik. Van kevésbé csúszós festék, és csárli kérte, hogy ha lehet, inkább használják azt, mert esős versenyre számíthatunk.
A "hibát" időben észrevették, és időben kijavították. Tudom, hogy ez nagyon ritka itt Magyarországon. Gondolom ez a kivétel, ami erősíti a szabályt.
Megérteném, ha habzó szájjal okoskodna valaki, ha valami baj történt volna. De nem történt.
én sokkal jobban élveztem a közvetítést a Palik Lacival, mint a mostani nyomorékokkal.
@fetyisob: Ebbe mi a vicc?Nem vagy te együgyű?
most jól látom, hogy ez az ócska faxság (forma1) a tengely ami körül jobb és bal megoszlik? ki a faxot érdekel, mondjuk az összes forma1-es az összes nézővel megcsúszna a jeleken és az összes politikus seggébe becsúszna az összes fejük akkor az jó lenne, de így? kit érdekel
@scheerti:

"hogy mi a fenének kevered bele a csíkfestés ügybe a vezérigazgatót"

Talán, mert az előírt módosítások végrehajtása az ő dolga és felelőssége. Mellesleg azt, hogy állítottam az útjelfestéket azt honnan sikerült kiszopni? A mondatvégi írásjel - segítek, ez--> ? - számodra mit jelent?

Egyébként meg a saját megélt tapasztalataim alapján - rosszul kihelyezett lassítók, gumilassítók helyett használt szalmabálák, rosszul kiszalagozott gyorsasági szakaszok, stb - bármit el tudok képzelni, akár az útjelfestéket is. Ezt nyugodtan veheted szó szerint.

Ettől függetlenül még tény marad: rossz, csúszós festék lett fölkenve, amit ki kellett javítani.
@Gáriella: tehat ha valaki kajakozott annak egesz eleteben a kajakkal kell foglalkozni, sot koteles lapatolni, mindegy hogy esetleg tanul valamit, mas tervei vannak, nem maradjon a vizparton az annyauristenit neki
@hagyma: Mi az anyádért ugatsz bele,te büdös,tetves hazaáruló!Onnan ámerikából,te gyökér,Mexikói v. Kolumbiai barom.
Ott ugass s oszt az "észt" a nigger lakó társaidnak,meg merynek a tehénnek.......
Minek mentél ki,ha állandóan ide ugatsz vissza!Rohadnál meg ott ámerikába.te büdös gumó.
Össze-vissza hazudoznak, közben megy a pálya programozott leépítése. Ne legyen igazam, de 5 év múlva lakópark lesz a helyén.
Palik hangját utáltam, de Walter Csabától frászt kapok, így lassan visszasírom Palikot. Egyébként Walter a kereskedelmi igazgató, soha nem elérhető, megszűntek a programok. Most jön az, hogy nagyon veszteséges, Frank úr meg fogja venni apróért, és mehet a parcellázás. Az F1-re felkészülés jegyében aszfaltoztak előbb több tízmillióért, majd 160 millióért, most már 250 milliót mondanak. Valaki hozott még egy számlát?
Egyébként a 3 bukótér aszfaltozásával elveszítette a pálya a motoros homologizációját, így könnyen elképzelhető, hogy búcsút inthet pl az Alpok-Adria nemzetközi motoros kupának....
Ezt a kajakost egy evezővel kellene terelgetni egy kicsit a pálya körül. Ezzel együtt csak egy báb, a nagypk mozgatják.
@venszivar: ne haragudj de viccet magyarázni a oviban szoktak!te meg nem vagy ovis...
kérdezd meg valamelyik haverod hátha ő nézz forma 1-et
@Fabius:

>Talán, mert az előírt módosítások végrehajtása az ő dolga és felelőssége. Mellesleg azt, hogy állítottam az útjelfestéket azt honnan sikerült kiszopni? A mondatvégi írásjel - segítek, ez--> ? - számodra mit jelent?

Az, hogy az olvasónak azt sugallod, hogy így történt. Pedig te se tudod.

>Egyébként meg a saját megélt tapasztalataim alapján - rosszul kihelyezett lassítók, gumilassítók helyett használt szalmabálák, rosszul kiszalagozott gyorsasági szakaszok, stb - bármit el tudok képzelni, akár az útjelfestéket is. Ezt nyugodtan veheted szó szerint.

Azért egy a játszótér kicsit más, mint egy másodosztályú rali, vagy sprintverseny.
@scheerti: lényeg, hogy Gyulai be legyen védve, és te jobban vágjál mindent.

A versenyt és a körülményeket elnézve abszolút jogos a csúszásveszély miatti aggódás.
de utáltam az a hatalmasarcú sőt böszmearcú puffadt fejű palikot.

pfejjjj.
@szorokin:

ahogy alázta munkatársait,

hát hányinger a köbön...
@szorokin:

palik,
(ön)magától elszállt ultranagyarcú tajparaszt....

pfff
tök fura, esnek kelnek a festésen...Most éppen Massa...
@fetyisob: Nem haragszom.Kicsit "erős" voltam.Mint most is (95%-hogy) nézem a F-1-et.
A pali-k,mindig egy genyozó,nagyképű,ki ha én nem szarjankó volt.Ja,hogy vicces csávó?!Mint pl. a drajcs tompi ?!Undorító férgek........
Iszom még egy konyakot!
Nagyon szívatja őket a festés, elég ha egy kerék rámegy és már ki is csúsznak.
@szorokin: ÍGY VAN!Ezért szidom azt a férget én is!
Arról nem volt hír korábban, hogy az anyagbeszerzőt is leváltották volna. Annak viszont tudnia kell, hogy milyen festéket kell beszerezni. Nyilván nem az igazgató rohangál a "festék-nagykerbe száz liter trinátér."
Mi van, ha a régiek kib..szásból törnek borsot az újak orra alá? Ismerős a "Bosszú népe című szám Ákostól? www.google.hu/url?sa=t&source=web&cd=5&sqi=2&ved=0CEUQtwIwBA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dpfr8AvcSyic&ei=s0k1TtWOOcjOsgaB1NS5Ag&usg=AFQjCNGYqk6tqXx-kvTrGQggCBtVLK8SUw&sig2=0UcPdHVwFYACSYERKotuMQ
@néma bárány: Semmi közöm Gyulayhoz, vagy a Hungaroringhez, nem védem, mert nagyjából leszarom, ha egy posztoló szét akarja alázni. Alázza, de ne egy ilyen mondvacsinált hülyeséggel.

Megsúgok neked valamit, esős időben minden felfestés csúszik. Igen, a külföldi pályákon is.
@scheerti: ja, csúszik. Az nem mindegy milyen festéktől és mennyire.

Számomra azért kiderült melyikőtök nem ért ehhez NAGYON, ahogy voltál kedves kiemelni.
Szégyen gyalázat, hogy a retek klub még a Forma 1-et sem képes 16:9-ben közvetíteni.
amugy 2 fontos dolgot nem fejtettem meg eletemben, mi a turot lehet nezni a forma 1-en meg agolfon
es ezrek mennek ki egy golfversenyre is es milliok nezik, hogy paran golfozgatnak dollarmilliokert
kepesek osszeveszni hogy vettel vagy hamilton es ezek csak mennek korbe korbe
na erre most odakapcsoltam, nalunk is adjak vazze:)
hat a hungary.com-ot nem a legjobb kanyarba tettek
@néma bárány: Szuper. Ha ilyen okos vagy, akkor nézz körül egy kicsit a youtube-on, és figyeld meg, hogy más pályákon esős versenyeken csúszik-e a festék, vagy sem?

Kicsit beleolvasgattam a korábbi kommentjeidbe, mert érdekelt, hogy szoktál-e autós, vagy F1-es dolgokat is olvasni, de rájöttem, hogy a posztolóhoz hasonlóan neked is a vezérigazgató kinevezőivel van bajod, nem a festékkel. Túlvezérelt politikai droidokkal meg nem vitatkozom autós témában(sem). Egyik oldalról sem, pont úgy utálom mindegyiket. De azért örülök, hogy létezik egy iylen balfasz ország, ahol ebből is lehet politikai kérdést csinálni. Muhaha.
Leesik 2 csepp eső, és a kettes kanyarban ahol folyik le a víz megint esik kel mindenki rámegy a vonalra.
@hagyma: Azért nem érted,mert te egy büdös gumó vagy,ja s nem mellesleg egy hazaáruló genyó,ki állandóan ide böfög!Ott ugass te gyökér.
@scheerti: te is az a nagyarcú fotelszakértő vagy, aki képtelen elismerni ha beégett az arcoskodással.

Igazad van, egy ilyennel vitatkozni felesleges.
@néma bárány: Inkább te égtél be, te hülye balfasz kommunista. Látszik, hogy nem értesz az egészhez, csak beleugatsz, hátha tudsz valami okosat mondani. De nem tudsz, mert ehhez még hülyébb vagy, mint a politikához.
@Gazdagréti Jack Bauer: most ugye Pozsgay elvtárs faszával a szádban kommunistázol, ugye? :-D
MOGYORÓD

Aszfaltfoltok magyar road-on,
Amelyektől kissé ódon
Hangulatú lőn eme ring,
Hol épp bődült zajjal kering

Húszegynehány törpe pilót-
-a, ki fogyott jó pár kilót,
Hogy vackába beférjen ő:
Négy sofőr egy Knézy Jenő.

Előzés itt igen ritka,
Győzelemnek más a titka:
Rádió szól: (serc-hang) „Gyere
Boxba, lenni kerékcsere!”

Ki az időjárást jobban
Sejti másnál s le sem robban
Őalatta néhány száz ló,
Azt inti le kockás zászló.

Befőttesüveg s leveli
Béka kell csak s aggyal teli
Mérnök, no meg jó sok dollár,
S máris zúghat győztes hollár-

-i hollári hó!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/07/mogyorod.html
:)
jó volt Button, jön Francorchamps
Ezzel a possztal kiérdemelted az aranyecsetet, mint lelkes blogger szobafestő-mázoló...
mekkora lúzer már az, aki palik lászlót sírja vissza...?
@Poszt: Még az a szerencse, hogy a mai diktatúrás-cenzúrás időkben nem irhat le bárki bármilyen hülyeséget olyasmiről, amiről egyébként fingja sincs.
Nehogy visszajöjjön!!! Vihené magával az ő Gyuláját is a baromságaival, elképzeléseivel ami persze sosem jön be.
Az szintén nagy igazság, hogy az RTL nem képes 16:9 ben közvetíteni.(Állítólag augusztus végén átállnak.
Ismét egy fölösleges poszt.
Talán volt egy hiba a festékkel (ha volt, mert a posztoló még egy linkkel sem tudott szolgálni a témáról), amit kijavítottak, még mielőtt bárki 1 kört tett a pályán.
Akkor mégis hol itt a probléma?
Ja az nincs is, csak fabius akart megint fröcsögni egyet.
@Fabius: Ozt megcsinálták?

Meg, akkor mi a vinnyogás tárgya?
Fabius !

Esős időben egyfajta burkolatjel van, a hihetetlenül csúszós...

A gondot nem maga a felfestett jel, hanem a közvetlenül mellette levő műfű együttese okozta, és ha láttad is a futamot, akkor feltűnhetett, hogy mennyi lebetonozott új bukótér készült....

És még valami, esőben a pálya felgumizott része, szintén jégpálya....

Az az F-1-es pilóta, aki esőben a felfestett vonalra, a műfűre (vagy mindkettőre) ráhajt, az magára vessen, és az is, aki azt hiszi, hogy esőben a száraz pályán ideális (felgumizott) nyomvonal az ideális....

A Palik tényleg rengeteg "okosságot" mondott, legalább valamin röhögni is lehetett...
@kigyurt álat:

Te nézted a versenyt, vagy csak szokásos mámegin a Vezérsleppet báncsa valaki attitűdöt nyomod?

Mert, ha nézted, akkor fel kellett tűnjön mi történt szakadó esőben, mondjuk a kettes kanyarba zsinórban, egymás után. De, ha csak hallgattad, akkor is, mert a kommentátorok is beszéltek róla.

Nekik sincs fingjuk se róla mit is beszélnek, és merő rosszindulatból fröcsögtek egyet. Nyilván.
@Fabius: te írtad feljebb, hogy átfestették. Akkor meg?
De értem mire célzol, a fidesz miatt már a tapadós fehér festék is csúszik. :)
@notib:

Massának speciel köze nem volt a műfűhöz, a fehér vonalon igyekezett fékezni, és így kötött ki háttal a falban. Mázlija volt, hogy a vonal újra lett festve. Ekkor kezdett Walter Csaba is beszélni erről.
@vega2: a sárga eni (Agip) meg Shell logó, na meg van még kék UBS (2009-ből).

@poszt: "Szeretem ezt a helyet, különösen technikás, a célegyenes utáni kanyarok lejtenek és kifelé dőlnek, aztán fönt egy egészen jó ritmusú kombináció következik, mindez dombok között, kicsit mint a hullámvasút. Vannak az új pályák és vannak a régi, karakteres pályák, mint a Hungaroring" - lelkendezett - de tényleg - Hamilton. Sőt, fel is szólalt a védelmében: "Egészen aranyos kis buckák vannak az aszfalton, amik még élvezetesebbé teszik. Hallottam a pilótaeligazításon, hogy jövőre újra akarják aszfaltozni, azonnal jeleztem, hogy felejtsék el, annyira jó így, ahogy van. Ez a hely már történelem".

sportgeza.hu/forma1/2011/07/31/hamilton_a_hungaroring_tortenelmi_palya
@Fabius: És ugyebár ezzel szemben tetszőlegesen kiválasztott nemfideszbérenc F1 pályán esőben a versenyzők nem csusznak ki ha lemennek az aszfaltról festékre, műfűre.

Szerintem egyébhént Heidfeld autója kimondottan a Patás ördögi gondolatára gyulladt ki, de az is lehet persze, hogy Palikot hiányolta az a gép és bedurcizott.
Ja, ez a "Laci, gyere vissza" ugye KHJ "Feri, gyere vissza" c. opusa mellé kívánkozik, jól sejtjük, ugye? :))
@kigyurt álat:

Nem, arra célzok, hogy lehetett volna sokkal cudarabb a dolog, ha a technikai átvételen nem esik, és Maylander tesztkörei alatt nem derül ki, hogy gáz van.
@Fabius: Szerintem vezess még 20 évet. Hátha...
@Balt:

Ne bassz, Palik szocialistakommunista volt? Én meg aszittem Orbánék nevezték ki a Hungaroring Sport Rt. élére 2001-ben.
@kigyurt álat: dehogyis a vezersleppes fideszdroidok kimentek ejjel es meg egyszer atfestettek
Ez a poszt nagyon jó. Két dolgot nem tudok: ki az a Palik és mi az a Forma 1?
@Balt: "Ezzel a possztal kiérdemelted az aranyecsetet, mint lelkes blogger szobafestő-mázoló... "

Ezzel a kommenttel kiérdemelted a segbekúrt fideszdroid címet...
A lényeg, a palik NE jöjjön vissza!!
A pali-k húzzon vissza a kengurukhoz,ott versenyezzen azokkal.......Az undorító,gusztustalan,nagyképű,beképzelt féreg.
meg ebbe is belekeverni a fideszt, az mar tenyleg szanalmas - gratulalok az ironak hogy ismet sikerult kirobbantani egy jo kis politizalos anyazast a semmibol!

Ezzel a hisztizessel egy szintre helyezted magad Gyulaival, szep munka!!!
@Fabius: Én néztem. esős verseny volt, mégis el tudtam rajta aludni, annyira színvonaltalan volt a kommentátorok munkája.

PALIK LACI GYERE VISSZA!!!!!!!!
@hazug fidesznyik: Okoska, mennyé' glettelni!
@Fabius: Mindegy, hogy Palik mi volt, árulkodó a poszt címe (is): Ferivel keltek, fekszetek... :))
Orbán a hibás Palik kinevezéséért és leváltásáért, meg a csúszós festékért, és az elmaradt nyárért. Miatta nem nyert Hamilton, és Alonso, és miatta oszcillált az eső. Miatta megy tönkre Görögország és dől a kardjába Obama. Az Ő hibája a lecsúszó kínai alsógatya....
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Te is azokhoz tartozol, akik elalszanak rajta, és a Palik kiabálására felébrednek, hogy mégiscsak történt valami izgalmas a pályán?
Ja, csak egy érdekesség Gyulairól:
"1994-ben rövid ideig próbálkozott a politikai pályával, a Szabad Demokraták Szövetségének országgyűlési képviselő-jelöltje volt." (wiki)
Engem leginkább az zavart a mai versenyben, hogy a díjátadásnál mind a 3 díjat politikus adta át. Oké a Hungaroring Zrt vezetője nem közvetlenül az, de nyilván ha nem lenne Fideszes akkor nem ő lenne a vezető sem.
Szóval jobban örültem volna ha egy híres ember adja át, és nem egy f*sszopó politikus, na :)
Annyira szeretem, hogy minden szarba bele kell magyarázni a fideszdroidokat.
Elbaltázzák a festéket? A Fidesz hibája! Nő az üzemanyag világpiaci ára? A Fidesz hibája! Esik az eső? A Fidesz hibája! Gyurcsány hazudott? A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni...
Gyulairol beszelsz?
en ugy tudom olimpiai bajnok
vagy az nem hires?
Az a baj, hogy az átfestés ellenére sem sikerült orvosolni a problémát a látottak alapján. Az azért elég vicces, hogy valaki a boxutcában pördül meg.
bar igazad van, jobb lett volna ha alekosz adja at
@chipanddale74: hat sima gumival ha esz nelkul rafekezel a vizesen....
de ez is gyulai hibaja
mert droid
a fel orszag droid
nem, az egesz
es holnaptol minden droidnak utat kell festeni, csuszasgatlo festekkel
@Merse: "A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni... "

Hát akkor nagy szarban vagy, pajti: Gyurcsány nyolc évig volt hibás (a világválságért is), a vezíred meg még csak alig másfél éve vágja tönkre az országot, és már most unod? Valamivel több kitartást vártam egy vekkerestől...
:)
@Merse: "Esik az eső? A Fidesz hibája! Gyurcsány hazudott? A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni..."

Maraggyá mán, pajti! Gyurcsány 8 évig volt hibás, te meg már most unod, hogy ezek a kommunisták sem jobbak? Egy vekkerestől több kitartást vártam...
Ha választhatok inkább Raikkönen jöjjön vissza... annak még értelme is lenne és jobban is hiányzik mint Palik. :)
A helyzet az, hogy gyulay "gyuzsó" már Újpesten sem alkotott maradandót, kvázi a rossz nyelvek szerint a köztársasági elnök úr szintjén van.

Ennek ellenére tolják fölfelé, ehhez csak az kell, hogy a váczi, dénes, muszbek hármasnak, akik valójában a magyar sport fidesz kádereit kitermelik jól benyaljon az illető.

Pl: czene- muszbekék által megépített, üzemeltetett sportkomplexumban volt vezető, innen ment a minisztériumba.
gyulay- Újpesten volt vezető
füzi - szintén Újpesten volt alkalmazásban
@Fabius: Várj, emlékeim szerint a szerinted olyan rohadtul hozzáértő, egyenesen F1 zseni paliklacika vezetése alatt kellett a rázókövet péntekzől szombatra leflexelni, mert DC szétrombolta a McLaren alját. Akkor mé nem sírtál, hogy jöjjön vissza Berényi?
@Zene 56: "...De várom a többi infódat, ha van..."
Te szerencsétlen majom. Ha valamit leírsz, nézz utána előtte.
A Palikot a dajcstomi nevezte ki. A hülyegyerek dajcstomit meg Szeretett Vezérünk. Csak előbb be kellett fejeznie az egyetemet, ahova 10 éve járt.
Mellesleg 10 évig dolgoztam a Hungaroringen, és jól ismerem az egész brancsot. Kivéve Szeretett Vezérünket. De rá meg nem vagyok kíváncsi. Semennyire. Az is sok, amit a tévében látok.

Na, most lehet pofázni. Vagy leülni, és hallgatni.
Hát, a "hiszti" szóhasználaton én is csak pislogtam.

De mondik mást is: ez a bejegyzés is csak egy nagy hiszti.
Felőlem a Palik Laci is visszajöhet, vagy a bőbeszédű Dávid Sándor.

Csak ez az orbánviktátor népmegmentő mindenkivelháborúbanáló pszichopata tünjön a picsába az egész kibaszott pereputtyával együtt.(Ezt most sztendapkomedis dajcsmárnemfürjtompikásan mondtam )
@Kopi3.14:

Palik regnálása alatt kapott éppen elég kritikát. Mégis van egy lényeges különbség közte és Gyulai között:

Ha Paliknak beszóltál valami szakmai dologért akár nyilvánosan, akár fésztufész, nem zokogott fel mögötte a politikai siratókórus. Mikor Frank Tamás "év autóversenyzőjét" csinált belőle, zokogva röhögött a szakma. Mellesleg már akkor sem tetszett, ha túl közel merészkedett a politika az autósporthoz:

varanus.blog.hu/2010/07/30/palik_az_utolso_bastya_is_ledol
@Fabius: mert most ki zokog fel mögötte?
Ezt a nyomorult gyulait már az újpesttől is kihajították, mert egy nulla alkalmatlan senki.
Nem tudom mi a jó büdös francért kell ebben az országban össze-vissza parádézni minden kiöregedett sportolónak. Mondjuk a nemzet kovácskokóistvánjának kiöregedni se' kellett elég volt neki egy sima parasztlengő.
Mit rinyáltok, ott a Wéber. De most komolyan, ha pillanatnyilag nála támadhatatlanabb arcot találtok, lenyelek egy szétfokolt vezérműtengelyt.
Egy olyan csávó, akiről karburátort is elneveztek nem lehet kamu:P
Tényleg, Brundle kommentál még a BBC-n?
(de lefogadom, hogy őt is le tudnátok fikázni:PP)
Múltkor egy rádióműsorban mondta a Gyulai pont, azt hiszem, hogy amikor átveték a Hungaroringet, volt vagy 3000Ft a cég számláján.
Azt aztán ne is várjátok, hogy a Párt majd bárhova is szakembert ültet be!!! Azért, hogy még véletlenül meg merje kritizálni szakmai alapon azt, amit a Vezér kitalált?! Hülyék vagytok? Ti nem éltetek a Kádár rendszerben!? Ha GyuZsó bármi miatt véletlenül megbukna (és menne dajcstomi, mikolapista, áderjancsi után a vezeklőhelyre, Brüsszelbe), akkor majd jön Kokó, vagy Grosics Gyula bácsi, esetleg Kovács Ákos, netán Fábry... De ha ők is kevesek lennének, akkor még mindig van egy mindenre alkalmas álamfőnk, SmitPalibá'... úgyhogy don't worry guys!
Ezt a posztot nem lehetne sticky-vé tenni a blogketrecben? :D
Annyira szórakoztató, hogy lassan sajnálom, hogy el fog tűnni. Pedig micsoda magasságok és mélységek, 20 kidobott év, politika és sport szerelemgyereke, technikai géniuszok tömkelege hagyja itt kézjegyét az utókor számára...
:D
Állítólag Ákos kicserélt egyszer Gyurcsány kocsijában egy gyertyát a Balatonparton, úgyhogy neki reszeltek.
de az is lehet, hogy csak megnézte az ellenállást, vagy nem is tudom hogy van ez...
Apropó, a trófea a mostani futamon melyik kínai piacon lett vásárolva? Tavalyi szinagpúri volt ilyen...
@krj: hülye, azok román vendégmunkások voltak.
persze, olaszok.. :))
@legeslegujabbkor:

Amióta nincs Palik, azóta a német RTL-en nézem (kicsit jóval színvonalasabb), de a köcsög upc átállt a thorra, azóta nincs RTL. azóta a mostani két faszin időnként bealszom, mert bazi gyengék, monotonok, színvonaltalanak, unalmasak.......
@Merse: Ráadásul a krumplileves is kihűlt. a fidesz hibája...

Komolyra fordítva: Üzemanyagügyben a fidesz ellenzékből zt mondta, a kormány miatt drágul a benzin, pár napja szíjpeti megint azt mondta, hogy a szocialisták miatt ilyen drága a benzin.

Ezen azért el lehetne gondolkozni.....
A poszt tartalmával nem érdemes foglalkozni (szánalmas), sokkal inkább azzal amit mögé gondolnak néhányan és köztük az iró is. Az ilyen írásokat bármelyik térfélről is érkezzenek teljesen feleslegesnek tartom. Ami másra nem jó, mint lehet megint egy kicsit gyűlölködni. Gyerekek, ez kinek jó?
@melchi zadok: piros alfában, okoska? anyádat hülyézzed.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Azt a versenyt, amihez közvetítő kell, hogy el ne aludjál, nem érdemes nézni.
Városszerte találgatják, hogy ki lehet az a kretén, aki ezt a fosszínvonalú blogot írja. Ki tudja miért, de a legtöbben Gréczy Zsoltra és Gyurcsány Ferencre tippelnek.
Igen, Palik jöjjön vissza és szopja le ezt a blogírót! De naponta 50-szer legalább.
@hazug fidesznyik: Ebből látszik meddig terejed a felfogóképesség. Szidod a kormányt? MSZP-s komcsi vagy! Nem szidod a kormányt? Mocskos Fideszes vagy! Cigányozol? Náci Jobbikos vagy!

Csak arról beszéltem, hogy baromi unalmas, hogy mindig mindenbe bele kell vonni a politikát. Egyszerűen szánalmas...
@Bandee79:

A poszt tartalmával nyilván ne foglalkozzunk, mert egy versenyző testi épségéért szájalás olyan szánalmas. Ettől csak az szánalmasabb, ha ő maga is kritikával illeti azt, amit a posztoló szóvá tett még a verseny előtt:

,,Valóban kicsúsztam és nekiütköztem a falnak, de nem én voltam az egyetlen, aki ma elhagyta a pályát. Ilyen körülmények mellett nem olyan nehéz hibázni. Ezen semmit sem változtat, hogy a kicsúszás miatt valójában már esélyem sem volt arra, hogy jobb pozícióban végezzek" - mondta Massa, aki arra panaszkodott, hogy a pálya határvonalát jelző felfestések nagyon csúszósak voltak.

,,Ha csak egy kicsit is ráhajtottunk a vonalra, azonnal megszűnt a tapadás, ami nem szerencsés. Ami versenyt illeti, nem vagyok megelégedve, de legalább az autó jobb lett. Azzal, hogy az időmérőn jobban szerepelünk megmutattuk, hogy a megfelelő irányba haladunk és további fejlődésre számítunk."

Abcúg Massa, pfej.

Na, a következő ilyen idiótát úgy vágom ki, mint a taknyot.
@Fabius: A felvételek alapján az ÖSSZES versenyző már jóval a vonal előtt megcsúszott... De mindegy, vágj is ki mindenkit, aki nem ért egyet veled, igazi demokratikus módon, s rinyáldj még lacika seggéért, hogy nyalhasd!

u.i.: ne válaszolj, lelépek magamtól, nem is fogok ide nézni többet, nyugodt lehetsz.
@Kopi3.14:

Massa meg nem tudja hol és min nem tudott megállni, és miért kötött ki a falban.

Nyilván.
igazából hosszú évek óta a nyilvánosság előtt csak egy rakás szerencsétlent látunk, ha a magyar gp rendezéséről van szó. meg egy kis kurvabotrányt, egyebeket. szerencsére a versenyben közvetlenül érintett szakemberi gárda megvan (a magyar pályabírók úgy tudom, sok új futam bíróit képezték az elmúlt években), az orvosok is bizonyítottak nem egyszer. tök mindegy, ki vigyorog a zertéelklubon évente egyszer 46 másodpercig, míg megkérdezik, hogy mit vár a hétvégétől, valamiért szeretik ezt a nagydíjat, valamiért még mindig megrendezik. én nem bánom, hogy palikot nem kell hallanom, a többi meg úgysem azon az egy személyen múlik, aki papíron a legfeljebb van.

a cikk szempontjából irreleváns bár, de walter valóban idegesítő, még ha ért is hozzá. oké, sport a forma-1, de legalább annyira show is, a közvetítési képesség pedig nem egyezik meg a technikai szakértelemmel. wéber is bőven jól el tudta magyarázni a technikai részt, tapasztalata is volt sok pályáról, tájékozott, és mégsem közvetíthet, pedig legalább némi humora is volt. walterhez képest meg határozottan szikrázó egyéniség. wébert czollner mellé!: D
Szerintem meg igen! A mostaniak dög unalmasak, a Palik kurva szórakoztató volt a baromságaival együtt.
Esőben a felfestés jobban csúszik, mint az festetlen aszfalt.
Esőben a rázókövek jobban csúsznak, mint a száraz rázókövek. Esőben a műfű jobban csúszik, mint a száraz műfű. A valódi fű még ettől is jobban csúszik. Jól mondtad, ezt még a gokartos gyerekek is tudják - ezért aztán ezeket az objektumokat kerülik. Ezen poszt alapján fikázni lehetne a Mercedes AG igazgatóját, ha az aktuális X osztály valamely szériájába hibás sorozatú ülésfűtés kapcsoló kerül. Pont annyit tud róla, mint a Hungaroring igazgatója arról, hogy milyen festéket festenek éppen a pálya valamely pontján az aszfaltra.
Amúgy egy érdekesség:
Tömve volt a Hungaroring most - összesen 100000 néző látogatta meg a rendezvényt.

A Művészetek Völgye fesztivál idén 120000 látogatót vonzott, folyvást esett az eső - mégsem panaszkodott senki a felfestés minőségére. Viszont véradásból begyűjtöttek 420 liter vért.
@Szűcslaci:

Inkább azért lett Gyulai böszmesége megemlítve, mert hisztinek nevezte az ellenőr kifogásait.
Gyökérség. A 2/3-ad ereje az F1-ben nem működik, nem számottevő.
@Szűcslaci:

Még egy érdekesség:

Kapolcs 10 napos volt, az F1 3 napos.
ez Palik kérdés?
jellemzö!
korruptak, csalók, hadovázók

ach so
@kigyurt álat: a fidesz miatt az életszínvopn al csúszik a legjobban, lassan már a béka segge alatt van. Az hogy gyulay egy seggnyló mindenki tudja. Ha már politikáról van szó !
Amíg Schumacher versenyzik, ne jöjjön vissza! Amint meglátja a németet, izgalomba jön, és I-am-coming hangon elkezd visítozni.
BBC-s közvetítést kell nézni, az mindent visz.
Felejtsük már el a nagyképű PALIKOT, meg a csúnya feleségét is...eleget nyomultak, most hogy csend van róluk annyira jóóóóó!
Vissza ne jöjjön!!!!!!!!
Igazi balfasz dilettáns gyűlölködő cikk!

A Hungaroringen (is!) egy adott protokoll szerint kell eljárni minden részletet illetően! Semmi köze ennek a balos-runningjohny-palik-for-president marha tudásához!

Csak egy gyűlölködő majom vagy, aki kiesett a pixisből és most zokog!----örömmel látom, mi is zokogtunk ezektől a semmirekellő ripacs senkiháziktól 8 évig!
Palik "kegyetlen" Laci inkább ne.Legalábbis kommentátornak ne.Amíg Börni bácsi ide hozza a versenyeket,addig meg mindegy melyik majom ül az igazgatói székben.
Még jó,hogy a futam közben át tudtam kapcsolni a Túraautó versenyre.Ott is csúszott minden,de legalább a közvetítés jó volt és Micheliszért is szurkolhattam.Bocs,hogy néhány embernek semmit nem mond ez a név.
"....addig nem mindegy, melyik majom ül az igazgatói székben"? (lemaradt a kérdőjel)
@==T==: @manor: @arabiata: @Eligor: @tothh: @TomT: stb, stb.

"pofátlan arrogancia, ami a pozícióba tolt, hozzá nem értő fideszdroidok sajátja"

Minden egyéb amit a cikkből kiolvastok az a kóbor apácák megtévesztése végett került a cikkbe.
@Behajtó70:
Ha zokogtál akkor egy jó nagy fasz vagy. Vagy pina. Tetszés szerint.
Palik alatt dolgoztam a ringen, tudnék mesélni...

de azt azért hozzátenném, hogy volt olyan pályainspekció, amikor Whitingék kitaláltak egy lassítót csütörtökön, majd miután szétbaszta David Coulthard alatt az autót, péntek éjjel kellett speciális flexel levágni...

szóval az egyik oldalról egyetértek, hogy mindenhol fideszes káderek vannak, a másik oldalról is emberek dolgoznak, néha elmebeteg ötletekkel

ennyi
@t_m_s: "szóval az egyik oldalról egyetértek, hogy mindenhol fideszes káderek vannak"

Mi van?
@krj: igen, sőt nem csak alfában, hanem mercedesben és audiban is, anyád hülyegyereke...
@melchi zadok: nyugodtan hisztizhetsz, okoska, tényleg tele volt olasszal.
@Boli: Na, ez a különbség a hozzáértő és a fotelszakértők között :-)
Gondolom Gyulai személyesen ment el a festékboltba megvenni a festéket, és saját kezűleg festette fel. Azok az emberek akik 10-20-26 éve ott dolgoznak hol voltak ilyenkor?
@ifjú padavan: ez egy jó kérdés. Ahogy az is, miért nem lett kijavítva rendesen, ha csütörtökön szóltak, hogy szar?

Ezért mindenképpen Gyulai a felelős.