Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.07.31. 06:00 Fabius

Palik Laci, gyere vissza!

Címkék: forma 1 hungaroring gyulai zsolt

Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától Schumacher 98-as, menet közben kettőről három kiállásosra módosított - és hibátlanul végrehajtott- taktikáján keresztül Button 06'-os esős futamgyőzelméig. De a Hungaroringen lett "legfiatalabb futamgyőztes" 03'-ban Alonso, és, ugye, naná, itt veszett el, és lett meg Damon Hill 1997-ben.

Egy dolog nem volt az elmúlt több, mint két és fél évtizedben soha: ilyen dilettáns vezetése a pályának.

Néztem az időmérőt, illetve a felvezető műsort amiben Gyulai Zsolt felmondta az ilyenkor szokásos hurrápíárt. Jó munkát végeztek, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindenki mindennel nagyon meg van elégedve. Aztán csak kicsúszott a száján egy akaratlan félmondat holmi pályaburkolat festés körüli "hisztiről", és az újrafestésről. Erre felkaptam a fejem és kíváncsi lettem: mivanmivan? Csak nem képesek voltak sima útburkolatjel festékkel felmázgálni a pálya szélét, boxutca ki és bejáratot, rajt és célvonalat jelölő vonalakat?

Hogy ti is értsétek a jelentőségét elmondom: a 6 éves klapecok mielőtt a gokartba beülnek megtanulják: ha slick gumival vagy a pályán, és leszakad az eső, akkor két dologtól kell kurvára parázni: a fehér aszfalttól (ha van) és a fölfestett útburkolati jelektől. Ugyanis ezek ilyenkor úgy csúsznak, mint tükörjég a harmadik hatványon. Na, most képzeljük el, hogy a versenytempóban száguldozó formula autókra leszakad az ég: mi lesz velük, ha ráhajtanak az egyik ilyen csíkra? Elárulom: ott helyben úgy beleállnak egymásba, vagy az első szembejövő tereptárgyba, mint kiszakadt rugó Massa fejébe. Akkor pedig kevés lesz a bánatos kutya tekintet, meg az evezős pályán ilyen gond nem volt kifogás.Éppen ezért nagyon nem mindegy, milyen alapanyagú a festék amivel a jeleket csinálják. Létezik belőle csúszásmentes, ilyen célra való, ( amire gondolom átfestette velük Charlie Whiting) de ezek szerint ezt a Gyulai irányította testületnek nem sikerült fölfedezni. Pedig nagyon régen használják a Hungaroringen is. Ezek után az affért "hisztinek" minősíteni az a pofátlan arrogancia, ami a pozícióba tolt, hozzá nem értő fideszdroidok sajátja. Azon meg ugye nem lepődünk meg, hogy a sikerpropagandában nem szerepel ez az eset. Ha Gyulai el nem köpi magát a véletlenül leadott riportban, akkor ki sem derül a baklövés, amivel a pálya biztonsági szabályait megszegik, és szakadó eső esetén a versenyzők testi épségét teszik kockára.

Lehetett Palik Lacit utálni a közvetítési stílusáért, a versenyezgetéséért, a hangjáért, a fejszerkezetéért vagy bármi másért. Az viszont tény, hogy az ő vezetése alatt ilyen abszurdum elképzelhetetlen lett volna. Nem hittem, hogy valaha ezt kimondom, de....

Palik Laci, gyere vissza!



 

259 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr273113377

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Kínai Tűzfalon még a wifi sem jut át 2011.07.31. 12:41:53

Kínának nem elég a Nagy Fal. A legújabb világnevezetesség a Nagy Kínai Tűzfal lesz....

Trackback: A Kínai Tűzfalon még a wifi sem jut át 2011.07.31. 12:41:53

Kínának nem elég a Nagy Fal. A legújabb világnevezetesség a Nagy Kínai Tűzfal lesz....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hat a hungary.com-ot nem a legjobb kanyarba tettek
@néma bárány: Szuper. Ha ilyen okos vagy, akkor nézz körül egy kicsit a youtube-on, és figyeld meg, hogy más pályákon esős versenyeken csúszik-e a festék, vagy sem?

Kicsit beleolvasgattam a korábbi kommentjeidbe, mert érdekelt, hogy szoktál-e autós, vagy F1-es dolgokat is olvasni, de rájöttem, hogy a posztolóhoz hasonlóan neked is a vezérigazgató kinevezőivel van bajod, nem a festékkel. Túlvezérelt politikai droidokkal meg nem vitatkozom autós témában(sem). Egyik oldalról sem, pont úgy utálom mindegyiket. De azért örülök, hogy létezik egy iylen balfasz ország, ahol ebből is lehet politikai kérdést csinálni. Muhaha.
Leesik 2 csepp eső, és a kettes kanyarban ahol folyik le a víz megint esik kel mindenki rámegy a vonalra.
@hagyma: Azért nem érted,mert te egy büdös gumó vagy,ja s nem mellesleg egy hazaáruló genyó,ki állandóan ide böfög!Ott ugass te gyökér.
@scheerti: te is az a nagyarcú fotelszakértő vagy, aki képtelen elismerni ha beégett az arcoskodással.

Igazad van, egy ilyennel vitatkozni felesleges.
@néma bárány: Inkább te égtél be, te hülye balfasz kommunista. Látszik, hogy nem értesz az egészhez, csak beleugatsz, hátha tudsz valami okosat mondani. De nem tudsz, mert ehhez még hülyébb vagy, mint a politikához.
@Gazdagréti Jack Bauer: most ugye Pozsgay elvtárs faszával a szádban kommunistázol, ugye? :-D
MOGYORÓD

Aszfaltfoltok magyar road-on,
Amelyektől kissé ódon
Hangulatú lőn eme ring,
Hol épp bődült zajjal kering

Húszegynehány törpe pilót-
-a, ki fogyott jó pár kilót,
Hogy vackába beférjen ő:
Négy sofőr egy Knézy Jenő.

Előzés itt igen ritka,
Győzelemnek más a titka:
Rádió szól: (serc-hang) „Gyere
Boxba, lenni kerékcsere!”

Ki az időjárást jobban
Sejti másnál s le sem robban
Őalatta néhány száz ló,
Azt inti le kockás zászló.

Befőttesüveg s leveli
Béka kell csak s aggyal teli
Mérnök, no meg jó sok dollár,
S máris zúghat győztes hollár-

-i hollári hó!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.com/2011/07/mogyorod.html
:)
jó volt Button, jön Francorchamps
Ezzel a possztal kiérdemelted az aranyecsetet, mint lelkes blogger szobafestő-mázoló...
mekkora lúzer már az, aki palik lászlót sírja vissza...?
@Poszt: Még az a szerencse, hogy a mai diktatúrás-cenzúrás időkben nem irhat le bárki bármilyen hülyeséget olyasmiről, amiről egyébként fingja sincs.
Nehogy visszajöjjön!!! Vihené magával az ő Gyuláját is a baromságaival, elképzeléseivel ami persze sosem jön be.
Az szintén nagy igazság, hogy az RTL nem képes 16:9 ben közvetíteni.(Állítólag augusztus végén átállnak.
Ismét egy fölösleges poszt.
Talán volt egy hiba a festékkel (ha volt, mert a posztoló még egy linkkel sem tudott szolgálni a témáról), amit kijavítottak, még mielőtt bárki 1 kört tett a pályán.
Akkor mégis hol itt a probléma?
Ja az nincs is, csak fabius akart megint fröcsögni egyet.
@Fabius: Ozt megcsinálták?

Meg, akkor mi a vinnyogás tárgya?
Fabius !

Esős időben egyfajta burkolatjel van, a hihetetlenül csúszós...

A gondot nem maga a felfestett jel, hanem a közvetlenül mellette levő műfű együttese okozta, és ha láttad is a futamot, akkor feltűnhetett, hogy mennyi lebetonozott új bukótér készült....

És még valami, esőben a pálya felgumizott része, szintén jégpálya....

Az az F-1-es pilóta, aki esőben a felfestett vonalra, a műfűre (vagy mindkettőre) ráhajt, az magára vessen, és az is, aki azt hiszi, hogy esőben a száraz pályán ideális (felgumizott) nyomvonal az ideális....

A Palik tényleg rengeteg "okosságot" mondott, legalább valamin röhögni is lehetett...
@kigyurt álat:

Te nézted a versenyt, vagy csak szokásos mámegin a Vezérsleppet báncsa valaki attitűdöt nyomod?

Mert, ha nézted, akkor fel kellett tűnjön mi történt szakadó esőben, mondjuk a kettes kanyarba zsinórban, egymás után. De, ha csak hallgattad, akkor is, mert a kommentátorok is beszéltek róla.

Nekik sincs fingjuk se róla mit is beszélnek, és merő rosszindulatból fröcsögtek egyet. Nyilván.
@Fabius: te írtad feljebb, hogy átfestették. Akkor meg?
De értem mire célzol, a fidesz miatt már a tapadós fehér festék is csúszik. :)
@notib:

Massának speciel köze nem volt a műfűhöz, a fehér vonalon igyekezett fékezni, és így kötött ki háttal a falban. Mázlija volt, hogy a vonal újra lett festve. Ekkor kezdett Walter Csaba is beszélni erről.
@vega2: a sárga eni (Agip) meg Shell logó, na meg van még kék UBS (2009-ből).

@poszt: "Szeretem ezt a helyet, különösen technikás, a célegyenes utáni kanyarok lejtenek és kifelé dőlnek, aztán fönt egy egészen jó ritmusú kombináció következik, mindez dombok között, kicsit mint a hullámvasút. Vannak az új pályák és vannak a régi, karakteres pályák, mint a Hungaroring" - lelkendezett - de tényleg - Hamilton. Sőt, fel is szólalt a védelmében: "Egészen aranyos kis buckák vannak az aszfalton, amik még élvezetesebbé teszik. Hallottam a pilótaeligazításon, hogy jövőre újra akarják aszfaltozni, azonnal jeleztem, hogy felejtsék el, annyira jó így, ahogy van. Ez a hely már történelem".

sportgeza.hu/forma1/2011/07/31/hamilton_a_hungaroring_tortenelmi_palya
@Fabius: És ugyebár ezzel szemben tetszőlegesen kiválasztott nemfideszbérenc F1 pályán esőben a versenyzők nem csusznak ki ha lemennek az aszfaltról festékre, műfűre.

Szerintem egyébhént Heidfeld autója kimondottan a Patás ördögi gondolatára gyulladt ki, de az is lehet persze, hogy Palikot hiányolta az a gép és bedurcizott.
Ja, ez a "Laci, gyere vissza" ugye KHJ "Feri, gyere vissza" c. opusa mellé kívánkozik, jól sejtjük, ugye? :))
@kigyurt álat:

Nem, arra célzok, hogy lehetett volna sokkal cudarabb a dolog, ha a technikai átvételen nem esik, és Maylander tesztkörei alatt nem derül ki, hogy gáz van.
@Fabius: Szerintem vezess még 20 évet. Hátha...
@Balt:

Ne bassz, Palik szocialistakommunista volt? Én meg aszittem Orbánék nevezték ki a Hungaroring Sport Rt. élére 2001-ben.
@kigyurt álat: dehogyis a vezersleppes fideszdroidok kimentek ejjel es meg egyszer atfestettek
Ez a poszt nagyon jó. Két dolgot nem tudok: ki az a Palik és mi az a Forma 1?
@Balt: "Ezzel a possztal kiérdemelted az aranyecsetet, mint lelkes blogger szobafestő-mázoló... "

Ezzel a kommenttel kiérdemelted a segbekúrt fideszdroid címet...
A lényeg, a palik NE jöjjön vissza!!
A pali-k húzzon vissza a kengurukhoz,ott versenyezzen azokkal.......Az undorító,gusztustalan,nagyképű,beképzelt féreg.
meg ebbe is belekeverni a fideszt, az mar tenyleg szanalmas - gratulalok az ironak hogy ismet sikerult kirobbantani egy jo kis politizalos anyazast a semmibol!

Ezzel a hisztizessel egy szintre helyezted magad Gyulaival, szep munka!!!
@Fabius: Én néztem. esős verseny volt, mégis el tudtam rajta aludni, annyira színvonaltalan volt a kommentátorok munkája.

PALIK LACI GYERE VISSZA!!!!!!!!
@Fabius: Mindegy, hogy Palik mi volt, árulkodó a poszt címe (is): Ferivel keltek, fekszetek... :))
Orbán a hibás Palik kinevezéséért és leváltásáért, meg a csúszós festékért, és az elmaradt nyárért. Miatta nem nyert Hamilton, és Alonso, és miatta oszcillált az eső. Miatta megy tönkre Görögország és dől a kardjába Obama. Az Ő hibája a lecsúszó kínai alsógatya....
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Te is azokhoz tartozol, akik elalszanak rajta, és a Palik kiabálására felébrednek, hogy mégiscsak történt valami izgalmas a pályán?
Ja, csak egy érdekesség Gyulairól:
"1994-ben rövid ideig próbálkozott a politikai pályával, a Szabad Demokraták Szövetségének országgyűlési képviselő-jelöltje volt." (wiki)
Engem leginkább az zavart a mai versenyben, hogy a díjátadásnál mind a 3 díjat politikus adta át. Oké a Hungaroring Zrt vezetője nem közvetlenül az, de nyilván ha nem lenne Fideszes akkor nem ő lenne a vezető sem.
Szóval jobban örültem volna ha egy híres ember adja át, és nem egy f*sszopó politikus, na :)
Annyira szeretem, hogy minden szarba bele kell magyarázni a fideszdroidokat.
Elbaltázzák a festéket? A Fidesz hibája! Nő az üzemanyag világpiaci ára? A Fidesz hibája! Esik az eső? A Fidesz hibája! Gyurcsány hazudott? A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni...
Gyulairol beszelsz?
en ugy tudom olimpiai bajnok
vagy az nem hires?
Az a baj, hogy az átfestés ellenére sem sikerült orvosolni a problémát a látottak alapján. Az azért elég vicces, hogy valaki a boxutcában pördül meg.
bar igazad van, jobb lett volna ha alekosz adja at
@chipanddale74: hat sima gumival ha esz nelkul rafekezel a vizesen....
de ez is gyulai hibaja
mert droid
a fel orszag droid
nem, az egesz
es holnaptol minden droidnak utat kell festeni, csuszasgatlo festekkel
@Merse: "A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni... "

Hát akkor nagy szarban vagy, pajti: Gyurcsány nyolc évig volt hibás (a világválságért is), a vezíred meg még csak alig másfél éve vágja tönkre az országot, és már most unod? Valamivel több kitartást vártam egy vekkerestől...
:)
@Merse: "Esik az eső? A Fidesz hibája! Gyurcsány hazudott? A Fidesz hibája! Már kezd unalmas lenni..."

Maraggyá mán, pajti! Gyurcsány 8 évig volt hibás, te meg már most unod, hogy ezek a kommunisták sem jobbak? Egy vekkerestől több kitartást vártam...
Ha választhatok inkább Raikkönen jöjjön vissza... annak még értelme is lenne és jobban is hiányzik mint Palik. :)
A helyzet az, hogy gyulay "gyuzsó" már Újpesten sem alkotott maradandót, kvázi a rossz nyelvek szerint a köztársasági elnök úr szintjén van.

Ennek ellenére tolják fölfelé, ehhez csak az kell, hogy a váczi, dénes, muszbek hármasnak, akik valójában a magyar sport fidesz kádereit kitermelik jól benyaljon az illető.

Pl: czene- muszbekék által megépített, üzemeltetett sportkomplexumban volt vezető, innen ment a minisztériumba.
gyulay- Újpesten volt vezető
füzi - szintén Újpesten volt alkalmazásban
@Fabius: Várj, emlékeim szerint a szerinted olyan rohadtul hozzáértő, egyenesen F1 zseni paliklacika vezetése alatt kellett a rázókövet péntekzől szombatra leflexelni, mert DC szétrombolta a McLaren alját. Akkor mé nem sírtál, hogy jöjjön vissza Berényi?
@Zene 56: "...De várom a többi infódat, ha van..."
Te szerencsétlen majom. Ha valamit leírsz, nézz utána előtte.
A Palikot a dajcstomi nevezte ki. A hülyegyerek dajcstomit meg Szeretett Vezérünk. Csak előbb be kellett fejeznie az egyetemet, ahova 10 éve járt.
Mellesleg 10 évig dolgoztam a Hungaroringen, és jól ismerem az egész brancsot. Kivéve Szeretett Vezérünket. De rá meg nem vagyok kíváncsi. Semennyire. Az is sok, amit a tévében látok.

Na, most lehet pofázni. Vagy leülni, és hallgatni.
Hát, a "hiszti" szóhasználaton én is csak pislogtam.

De mondik mást is: ez a bejegyzés is csak egy nagy hiszti.
Felőlem a Palik Laci is visszajöhet, vagy a bőbeszédű Dávid Sándor.

Csak ez az orbánviktátor népmegmentő mindenkivelháborúbanáló pszichopata tünjön a picsába az egész kibaszott pereputtyával együtt.(Ezt most sztendapkomedis dajcsmárnemfürjtompikásan mondtam )
@Kopi3.14:

Palik regnálása alatt kapott éppen elég kritikát. Mégis van egy lényeges különbség közte és Gyulai között:

Ha Paliknak beszóltál valami szakmai dologért akár nyilvánosan, akár fésztufész, nem zokogott fel mögötte a politikai siratókórus. Mikor Frank Tamás "év autóversenyzőjét" csinált belőle, zokogva röhögött a szakma. Mellesleg már akkor sem tetszett, ha túl közel merészkedett a politika az autósporthoz:

varanus.blog.hu/2010/07/30/palik_az_utolso_bastya_is_ledol
@Fabius: mert most ki zokog fel mögötte?
Ezt a nyomorult gyulait már az újpesttől is kihajították, mert egy nulla alkalmatlan senki.
Nem tudom mi a jó büdös francért kell ebben az országban össze-vissza parádézni minden kiöregedett sportolónak. Mondjuk a nemzet kovácskokóistvánjának kiöregedni se' kellett elég volt neki egy sima parasztlengő.
Mit rinyáltok, ott a Wéber. De most komolyan, ha pillanatnyilag nála támadhatatlanabb arcot találtok, lenyelek egy szétfokolt vezérműtengelyt.
Egy olyan csávó, akiről karburátort is elneveztek nem lehet kamu:P
Tényleg, Brundle kommentál még a BBC-n?
(de lefogadom, hogy őt is le tudnátok fikázni:PP)
Múltkor egy rádióműsorban mondta a Gyulai pont, azt hiszem, hogy amikor átveték a Hungaroringet, volt vagy 3000Ft a cég számláján.
Azt aztán ne is várjátok, hogy a Párt majd bárhova is szakembert ültet be!!! Azért, hogy még véletlenül meg merje kritizálni szakmai alapon azt, amit a Vezér kitalált?! Hülyék vagytok? Ti nem éltetek a Kádár rendszerben!? Ha GyuZsó bármi miatt véletlenül megbukna (és menne dajcstomi, mikolapista, áderjancsi után a vezeklőhelyre, Brüsszelbe), akkor majd jön Kokó, vagy Grosics Gyula bácsi, esetleg Kovács Ákos, netán Fábry... De ha ők is kevesek lennének, akkor még mindig van egy mindenre alkalmas álamfőnk, SmitPalibá'... úgyhogy don't worry guys!
Ezt a posztot nem lehetne sticky-vé tenni a blogketrecben? :D
Annyira szórakoztató, hogy lassan sajnálom, hogy el fog tűnni. Pedig micsoda magasságok és mélységek, 20 kidobott év, politika és sport szerelemgyereke, technikai géniuszok tömkelege hagyja itt kézjegyét az utókor számára...
:D
Állítólag Ákos kicserélt egyszer Gyurcsány kocsijában egy gyertyát a Balatonparton, úgyhogy neki reszeltek.
de az is lehet, hogy csak megnézte az ellenállást, vagy nem is tudom hogy van ez...
Apropó, a trófea a mostani futamon melyik kínai piacon lett vásárolva? Tavalyi szinagpúri volt ilyen...
@krj: hülye, azok román vendégmunkások voltak.
persze, olaszok.. :))
@legeslegujabbkor:

Amióta nincs Palik, azóta a német RTL-en nézem (kicsit jóval színvonalasabb), de a köcsög upc átállt a thorra, azóta nincs RTL. azóta a mostani két faszin időnként bealszom, mert bazi gyengék, monotonok, színvonaltalanak, unalmasak.......
@Merse: Ráadásul a krumplileves is kihűlt. a fidesz hibája...

Komolyra fordítva: Üzemanyagügyben a fidesz ellenzékből zt mondta, a kormány miatt drágul a benzin, pár napja szíjpeti megint azt mondta, hogy a szocialisták miatt ilyen drága a benzin.

Ezen azért el lehetne gondolkozni.....
A poszt tartalmával nem érdemes foglalkozni (szánalmas), sokkal inkább azzal amit mögé gondolnak néhányan és köztük az iró is. Az ilyen írásokat bármelyik térfélről is érkezzenek teljesen feleslegesnek tartom. Ami másra nem jó, mint lehet megint egy kicsit gyűlölködni. Gyerekek, ez kinek jó?
@melchi zadok: piros alfában, okoska? anyádat hülyézzed.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Azt a versenyt, amihez közvetítő kell, hogy el ne aludjál, nem érdemes nézni.
Városszerte találgatják, hogy ki lehet az a kretén, aki ezt a fosszínvonalú blogot írja. Ki tudja miért, de a legtöbben Gréczy Zsoltra és Gyurcsány Ferencre tippelnek.
Igen, Palik jöjjön vissza és szopja le ezt a blogírót! De naponta 50-szer legalább.
@hazug fidesznyik: Ebből látszik meddig terejed a felfogóképesség. Szidod a kormányt? MSZP-s komcsi vagy! Nem szidod a kormányt? Mocskos Fideszes vagy! Cigányozol? Náci Jobbikos vagy!

Csak arról beszéltem, hogy baromi unalmas, hogy mindig mindenbe bele kell vonni a politikát. Egyszerűen szánalmas...
@Bandee79:

A poszt tartalmával nyilván ne foglalkozzunk, mert egy versenyző testi épségéért szájalás olyan szánalmas. Ettől csak az szánalmasabb, ha ő maga is kritikával illeti azt, amit a posztoló szóvá tett még a verseny előtt:

,,Valóban kicsúsztam és nekiütköztem a falnak, de nem én voltam az egyetlen, aki ma elhagyta a pályát. Ilyen körülmények mellett nem olyan nehéz hibázni. Ezen semmit sem változtat, hogy a kicsúszás miatt valójában már esélyem sem volt arra, hogy jobb pozícióban végezzek" - mondta Massa, aki arra panaszkodott, hogy a pálya határvonalát jelző felfestések nagyon csúszósak voltak.

,,Ha csak egy kicsit is ráhajtottunk a vonalra, azonnal megszűnt a tapadás, ami nem szerencsés. Ami versenyt illeti, nem vagyok megelégedve, de legalább az autó jobb lett. Azzal, hogy az időmérőn jobban szerepelünk megmutattuk, hogy a megfelelő irányba haladunk és további fejlődésre számítunk."

Abcúg Massa, pfej.

Na, a következő ilyen idiótát úgy vágom ki, mint a taknyot.
@Fabius: A felvételek alapján az ÖSSZES versenyző már jóval a vonal előtt megcsúszott... De mindegy, vágj is ki mindenkit, aki nem ért egyet veled, igazi demokratikus módon, s rinyáldj még lacika seggéért, hogy nyalhasd!

u.i.: ne válaszolj, lelépek magamtól, nem is fogok ide nézni többet, nyugodt lehetsz.
@Kopi3.14:

Massa meg nem tudja hol és min nem tudott megállni, és miért kötött ki a falban.

Nyilván.
igazából hosszú évek óta a nyilvánosság előtt csak egy rakás szerencsétlent látunk, ha a magyar gp rendezéséről van szó. meg egy kis kurvabotrányt, egyebeket. szerencsére a versenyben közvetlenül érintett szakemberi gárda megvan (a magyar pályabírók úgy tudom, sok új futam bíróit képezték az elmúlt években), az orvosok is bizonyítottak nem egyszer. tök mindegy, ki vigyorog a zertéelklubon évente egyszer 46 másodpercig, míg megkérdezik, hogy mit vár a hétvégétől, valamiért szeretik ezt a nagydíjat, valamiért még mindig megrendezik. én nem bánom, hogy palikot nem kell hallanom, a többi meg úgysem azon az egy személyen múlik, aki papíron a legfeljebb van.

a cikk szempontjából irreleváns bár, de walter valóban idegesítő, még ha ért is hozzá. oké, sport a forma-1, de legalább annyira show is, a közvetítési képesség pedig nem egyezik meg a technikai szakértelemmel. wéber is bőven jól el tudta magyarázni a technikai részt, tapasztalata is volt sok pályáról, tájékozott, és mégsem közvetíthet, pedig legalább némi humora is volt. walterhez képest meg határozottan szikrázó egyéniség. wébert czollner mellé!: D
A posztra reagálva: Inkább ne!
Szerintem meg igen! A mostaniak dög unalmasak, a Palik kurva szórakoztató volt a baromságaival együtt.
Esőben a felfestés jobban csúszik, mint az festetlen aszfalt.
Esőben a rázókövek jobban csúsznak, mint a száraz rázókövek. Esőben a műfű jobban csúszik, mint a száraz műfű. A valódi fű még ettől is jobban csúszik. Jól mondtad, ezt még a gokartos gyerekek is tudják - ezért aztán ezeket az objektumokat kerülik. Ezen poszt alapján fikázni lehetne a Mercedes AG igazgatóját, ha az aktuális X osztály valamely szériájába hibás sorozatú ülésfűtés kapcsoló kerül. Pont annyit tud róla, mint a Hungaroring igazgatója arról, hogy milyen festéket festenek éppen a pálya valamely pontján az aszfaltra.
Amúgy egy érdekesség:
Tömve volt a Hungaroring most - összesen 100000 néző látogatta meg a rendezvényt.

A Művészetek Völgye fesztivál idén 120000 látogatót vonzott, folyvást esett az eső - mégsem panaszkodott senki a felfestés minőségére. Viszont véradásból begyűjtöttek 420 liter vért.
@Szűcslaci:

Inkább azért lett Gyulai böszmesége megemlítve, mert hisztinek nevezte az ellenőr kifogásait.
Gyökérség. A 2/3-ad ereje az F1-ben nem működik, nem számottevő.
@Szűcslaci:

Még egy érdekesség:

Kapolcs 10 napos volt, az F1 3 napos.
ez Palik kérdés?
jellemzö!
korruptak, csalók, hadovázók

ach so
@kigyurt álat: a fidesz miatt az életszínvopn al csúszik a legjobban, lassan már a béka segge alatt van. Az hogy gyulay egy seggnyló mindenki tudja. Ha már politikáról van szó !
Amíg Schumacher versenyzik, ne jöjjön vissza! Amint meglátja a németet, izgalomba jön, és I-am-coming hangon elkezd visítozni.
BBC-s közvetítést kell nézni, az mindent visz.
Felejtsük már el a nagyképű PALIKOT, meg a csúnya feleségét is...eleget nyomultak, most hogy csend van róluk annyira jóóóóó!
Vissza ne jöjjön!!!!!!!!
Igazi balfasz dilettáns gyűlölködő cikk!

A Hungaroringen (is!) egy adott protokoll szerint kell eljárni minden részletet illetően! Semmi köze ennek a balos-runningjohny-palik-for-president marha tudásához!

Csak egy gyűlölködő majom vagy, aki kiesett a pixisből és most zokog!----örömmel látom, mi is zokogtunk ezektől a semmirekellő ripacs senkiháziktól 8 évig!
Palik "kegyetlen" Laci inkább ne.Legalábbis kommentátornak ne.Amíg Börni bácsi ide hozza a versenyeket,addig meg mindegy melyik majom ül az igazgatói székben.
Még jó,hogy a futam közben át tudtam kapcsolni a Túraautó versenyre.Ott is csúszott minden,de legalább a közvetítés jó volt és Micheliszért is szurkolhattam.Bocs,hogy néhány embernek semmit nem mond ez a név.
"....addig nem mindegy, melyik majom ül az igazgatói székben"? (lemaradt a kérdőjel)
@==T==: @manor: @arabiata: @Eligor: @tothh: @TomT: stb, stb.

"pofátlan arrogancia, ami a pozícióba tolt, hozzá nem értő fideszdroidok sajátja"

Minden egyéb amit a cikkből kiolvastok az a kóbor apácák megtévesztése végett került a cikkbe.
@Behajtó70:
Ha zokogtál akkor egy jó nagy fasz vagy. Vagy pina. Tetszés szerint.
Palik alatt dolgoztam a ringen, tudnék mesélni...

de azt azért hozzátenném, hogy volt olyan pályainspekció, amikor Whitingék kitaláltak egy lassítót csütörtökön, majd miután szétbaszta David Coulthard alatt az autót, péntek éjjel kellett speciális flexel levágni...

szóval az egyik oldalról egyetértek, hogy mindenhol fideszes káderek vannak, a másik oldalról is emberek dolgoznak, néha elmebeteg ötletekkel

ennyi
@t_m_s: "szóval az egyik oldalról egyetértek, hogy mindenhol fideszes káderek vannak"

Mi van?
@krj: igen, sőt nem csak alfában, hanem mercedesben és audiban is, anyád hülyegyereke...
@melchi zadok: nyugodtan hisztizhetsz, okoska, tényleg tele volt olasszal.
@Boli: Na, ez a különbség a hozzáértő és a fotelszakértők között :-)
Gondolom Gyulai személyesen ment el a festékboltba megvenni a festéket, és saját kezűleg festette fel. Azok az emberek akik 10-20-26 éve ott dolgoznak hol voltak ilyenkor?
@ifjú padavan: ez egy jó kérdés. Ahogy az is, miért nem lett kijavítva rendesen, ha csütörtökön szóltak, hogy szar?

Ezért mindenképpen Gyulai a felelős.
süti beállítások módosítása