Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.23. 06:07 Fabius

Hagyó Miklós beájulna

Címkék: fidesz máv vasút közpénz közgép

Zakatol a vonat, utazik az állomás,
Zakatol a vonat, a tisztesség csak látomás.
Hagyd a francba béjbi, a Közgép jön és senki más!

Nem kellett sokat várni, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének kormánya is megérkezzen Mutyilandba. Amit csinálnak attól szegény Parizer Mikinek megkeseredik szájában a rágatlanul garatra tolt negyedkilós falat, és egy Nokiás dobozzal ütemesen kongatja nyakán a víztornyot: te szentkoronás Atyaisten, micsoda pitiáner pancserok voltunk ezekhez képest.

Kibontakozni látszik a trend, hogy mi kell ma Magyarországon állami, közpénzből finanszírozott építőipari pályázatok elnyeréséhez. Szakértelem? Meglévő erőforrások, esetleg referenciák? Frászt. Kezdetnek támogasson a pályázó cég olyan "jelképeket" teljes mellszélességgel, mint a Puskás Akadémia, és Overdose. Ha ez megvan, akkor máris lehet pályázni mondjuk a Margit híd felújítására, lehet feltornázni a keretösszeget egészen a csillagokig, majd bújócskát játszva lehet el nem számolni a közpénzzel ízlés szerint. Aztán, ha a hídpénzt már kifizettük, a kormányváltáson is túlestünk, akkor jöhet a vasútépítés mámora.

A Közgépnek megtérülni látszik az a sok jó, amit a nemzeti jelképek támogatásába beletoltak. A jó kapcsolatoknak köszönhetően ma már nem kell sokat vacakolni, ha egy vasútépítésre kiírt pályázaton csak harmadikok lesznek. Elég felhívni a főbaktert a piros vonalon, hogy nahelló, gond van a kréta körül, emeld meg a keretösszeget 24,3 milliárddal, mert csak.A főbakter emeli is nyomban a saját kezével, szignózza a határozatot, kész picsa meleg málé, a többieknek lehet hazamenni. Innentől nincs akadálya, hogy a nemzeti együttműködő építsen vasútvonalat összesen 161,7 milliárdért, és az állam, mint beruházó a többi pályázatot érvénytelennek nyilvánítsa, teljes joggal. Még csak az kéne, hogy olyan cégek jussanak nyeregbe, akik se a focit, se a lóversenyt nem támogatják. Hová jutna ez az ország és ez a kormány mecénások nélkül?
Mondjátok, ez a személyre szabott pályázat és a frissen betolt plusz 24,3 milliárd már annak a spórolós, államadósság csökkentő programnak a része, amit meghirdettetek a Széll Kálmán Tervben? Tudjátok, arról a 15+35 milliárdról beszélek, amit a MÁV-on igyekeznétek megtakarítani. Ez már az? Vagy az majd csak később jön? Csak azért kérdem, mert szeretjük ám az ilyen netuddki tulajdonosi körrel rendelkező közpénzpancsolókat, és kenyéradóikat is. Kaya Ibrahimba, az Ezüsthajóba és a Happy End-be belebuknotok már sikerült.

Miből gondoljátok, hogy a Közgéppel ez majd most másképp lesz?
 

87 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr282925208

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: SK rendszámosok: ajándék a sumákolóknak 2011.05.23. 13:03:18

Rogán Antal szerint még a nyári szünet előtt megszülethet az a törvény, amely szigorítja a külföldi rendszám használatát. Az év gégéig az önként hazatérők adókedvezményre számíthatnak, a jelenlegi szabályok szerint fizetendő adó felét kell csak befizet...

Trackback: Folytatják a harcot a szerzett jogok ellen 2011.05.23. 12:21:02

 Hétfőn inkább aprómunkával foglalkozik a pöcsarcú parlament, Teréz anya halálának napjajótékonysági világnap lehet. Kedden felpörög a törvénygyár, folytatják Lázár "Hájas Valag" János és Balsai István nyugdíjelvonós alkotmánymódosítá...

Trackback: Frank Tibor: Nyomorultak 2011.05.23. 09:57:33

Ők a legszegényebbek. Mert nekik csak sok-sok pénzük van....

Trackback: Frank Tibor: Nyomorultak 2011.05.23. 09:57:33

Ők a legszegényebbek. Mert nekik csak sok-sok pénzük van....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elvtársi kreatív könyveléssel majd áthidalható. Aki csal, az lop is. Aki lop, az hazudik is...
Mutyiland és mélynövésű királya fennen ragyog -és lőn sötétség! Egyébként nem értelek... Mire számítottatok? Ők is tudják, hogy vagy most lopnak el mindent, vagy esélyük sem lesz, hisz ők is tárgyalásról tárgyalásra fognak járni, bár a végén úgyis felmentik őket, a pénz meg sajnos eltűnt, jogilag nem megfogható módon, egyesek magán"dobozaiban". De komolyan! Ettársak, előre a megszokott lopások és kretének útján!
mégis milyen állatot szponzoráljon a simicska-nyerges duó, egy csúszómászó idegszívű varánuszt? egyébként erre adtak felhatalmazást a tisztelt választók, ha nem tudnád, szóval ebbe nem hogy belebuknak a bakterék, hanem ez újraválasztásuk záloga. a képek megint bitangok:)
Jönnek ezek a hírek nap nap után.

Mit lehet tenni?

Az ember szétnéz merengve és okos fejével biccent, nem remél.
Simicska, pártfinanszírozás. A régi nóta.
Engem is felizgatott a téma. Meg is kérdeztem az egyik ismerősömet, aki eléggé otthon van a témában. Ő annyit mondott, hogy az egész egy baszott nagy kamu. Már nem az, hogy a Közgép nyert, hanem az, hogy csak 3.-ak voltak.(1.) A történet ugyanis úgy kerek, hogy a legjobb ajánlatot ők adták, a többiek pedig elbaszták a pályázatukat(ezért zárták ki őket). Ez manapság tök általános, mert annyi balfasz cég van, akik képtelenek precízen valamit is benyújtani, aztán meg vagdalkoznak.(hazudoznak,bundát kiálltanak) A keretösszeget meg mindenképpen megemelték volna. Bárki is nyer, ha nem emelik meg, senki sem építené meg.
A Nol.hu-s cikk pedig rögtön egy baszott nagy kamuval kezdődik, mert a Közgép nem csak mélyépítő cég....

Na mindegy. Nem akarom őket védeni, de ez most egy nagyon nagy kamu. A kérdés csak az, hogy ezzel mit akart elérni a Népszabadság.
Szerintem szarrá fogják perelni őket.
@Nekünk Mohács kell:
Ha már József Attila, inkább ezt szeretném:

Leszámitva az ostobaságot,
Multunkat, életünket és a gyomraink,
Ó jaj, mi igazán tiszták vagyunk,
Nyisson ajtót nekünk a reménység!
napi lopó...

ohh jaj, be megleptetek...
Hogy mik vannak ? :D
Végül is a nyugdíjunkat nem lehet csak úgy odaadni nekik :D
"Ha ez megvan, akkor máris lehet pályázni mondjuk a Margit híd felújítására, lehet feltornázni a keretösszeget egészen a csillagokig, majd bújócskát játszva lehet el nem számolni a közpénzzel ízlés szerint."

Érdekes, ezt a hídfelújítást mintha demszkájék csinálták volna, és már akkor ment a macera az adatokért. Jééé,a linkelt cikk is tavaly októberi.

Végülis én sem vártam mást tőletek mint a saját brancsotok szarát más nyakába önteni. A többiről egyelőre nincs elég infóm hogy fikázzalak benneteket, majd ha lesz egy kis időm utánanézek annak is.
@abrakadabra40: A népszabó szarrá pereléséhez kétség sem fér...
Hozzászólásod többi részéért érdemrend is jár, vagy csak a boríték?
@abrakadabra40: Amennyiben nem írtál még közbesz pályázatot, nem tudhatod, hogy teljes káosz, az egész. Közelmúltban nekünk dobtak vissza anyagot azért, mert az egyik igazolás formailag nem volt megfelelő. A gond az, hogy a formát a kiíró adta meg, utólag pedig nem azt fogadta el. Ennyit a precizitásról. Persze ennek is van értelme, mert a sokféle értelmezhetőség lehetővé teszi az egyetlen igazság kiválasztását anélkül, hogy később magyarázatot kellene adni arra, miért az nyert, aki. Aki nem lép egyszerre, azt pedig ki lehet zárni.
Nekem is feltűnt, hogy pl. Zuschlagot éveken keresztül mutogatták láncra verve, mert kb. 50 millát elsíbolt a haverjainak. Kapott érte első fokon 8 év börit, vagy mennyit...
Most két nagyságrenddel nagyobb pénzek haveri átcsoportosítása megy, ráadásul még csak nem is titkolják.
A mostani elvtársak hány év börit fognak kapni, tisztelettel érdeklődöm?
@Uva: Tényleg csak a pontosság kedvéért: 6 évet kapott
Itt tényleg már Nem Nokiás doboz volt, hanem valami nagyméretű kombinált hűtőszekrény doboznyi lóvé az ajándék a tender kiírójának.......
@Mauzli:
Vasúti kocsi, ha már...
@abrakadabra40: Az a legszebb az egészben hogy még az is lehet hogy igazad van. De a legvalószínűbb? Hogy nincs. Sajnos. Mert hogy ez a pályázat nekik volt kiírva, az kibaszottul tény!
Többeknek: a cég nem aki, hanem ami. Vagy itt már mindenki köztársasági elnök?
@Mauzli:
Ehhez mit szólsz?:

Nokia-teherautó

vagy: Nokia teherszállító...
@sárkányfő:
Legyen mondjuk Nokia tengerjáró konténerhajó... :-)
@abrakadabra40: téged ezért itt keresztre feszítenek, helló :)
Lesz itten még sirás-rivás,fogaknak csikorgatása,kedves forradalmár barátaim!
Valami turáni átok okán ez a nép mindig önmagát szurja tökön.
A választásokon én tényleg MÁST akartam,de ez sajnos ugyanaz,sőőőőt,büdösebb.Nem értem:bárhova nyulok,nekem csak szar terem ????
@Öreg Sam:
Sajnos, mi vagyunk a Balkán széli ország, azzal a mentalitással, életfelfogással, a nyugati határszéltől kezdődik Európa...
@1 db Magyarország: szerintem nem. Ez is egy vélemény. De azért az erős túlzás lenne, hogy a legnagyobb építőipari cégek, akik a legjobb, legdrágább pályázatíró cégekkel dolgoznak, rossz pályázatot nyújtanak be. Az inkább valószínűbb hogy a pályázat úgy volt kiírva, hogy csak egy cég nyerheti meg. Amúgy egy hibásan beadott pályázaton van lehetőség a korrekcióra, ha hiánypótlást kérnek stb...
Egyszerűen arról van szó, mivel nagyon sok adófizetői forintról van szó, érdemes lenne kideríteni hogy mit történt, és még mielőtt elköltésre kerülnek a forintok, azelőtt tisztába tenni. De olyan barátom nekem is van aki szerint így meg így történtek a dolgok...
Most hiányzik azonban igazán egy erős tényfeltáró újságíró réteg az országból, a sok pártseggnyaló helyett! Olyan szakemberek, akik addig mennek utána ennek a témának, amíg minden fényre nem derül. Akár az is, hogy ahogyan megszokhattuk: lehet hogy nem volt etikus, de jogilag rendben van... Sajnos nekem nem ez jön le eddig, ez pedig nagy baj!
Pártunk és Kormányunk, valamint Szeretett Vezetőnk gulágra fog küldeni minden varÁnuszt
Forradalom, statáriális bíróság, azonnali fejbelövés. Azzal lehetne itt már csak rendet rakni. De az naon nem EU-szabvány megoldás.
@Rwindx: Ha lesz egy kis időd, esetleg próbáld meg elolvasni a következő mondatot is. Segítek, az az, amelyiknek a közepén ez áll: "a kormányváltáson is túlestünk".
@Brummogo: keleti Széll fúj...

kínai szabvány szerint mehet...
Pécsett is a Zsolnayt kapják fillérekért!!

Amire figyelni kell:

- Ne küld vissza a konzultációs levelet, mert kódolva van / az alkotmányi még nem volt /, be kerülsz a rendszerükbe.
Különben sem nézik meg és másnak sem engedik!

- Álljunk a tömegek mögé, támogassuk a jogos tüntetőket minél nagyobb létszámmal! Ne engedjük a nyugdíjak visszamenő ellopását!

- Azonnal rendezzék az orvosok, egészségügyi dolgozók bérét, mert holnap nem lesz aki beadja a kúpot!!

Ez a kormány is megbukott, hamarabb mint a szocik, el velük!
Kedves 2,7 millió Fülkeforradalmár!

Ti tényleg nem láttátok tavaly tavasszal, hogy ahová az x-et húzzátok, az a legalja!?
@abrakadabra40: Nem akarod Őket védeni ? Nem is tudod...a nyilvánvaló dolgokat nem lehet védeni . De azért biztosan leesik majd valami, hiszen Te megpróbáltad.....
Hát Overdose-e hiába támogatják a ló igazi magyar és a lelke megvehetetlen, mióta Orbánék vannak nem is fut jól.
@a katona fehérben:
Ha lesz, akkor azt is elovasom :P
Mi van fiúk? Csíp a pisi? Még mindig nem sikerült megemésztenetek, hogy a pénzért dolgozni is kell? Amíg ti loptatok az rendben volt mi? Már vártam, mikor jön megint egy Lenin szobor gyűjtő a Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, Happy End hármassal! :) Éééééés megjött!!! Persze forduljon fel az összes aki lop, de ne olyan hőzöngjön már, aki 12 évet adott még a múlt rendszer barmainak és asszisztált az ország tönkretételéhez! Egymás elvtársai! Nagy szerencsétek volt anno! Ugye tudjátok? :) Szép napot nektek!
@moophlander:
Az elmúlt 20 évben végig dolgoztam, sosem arra szavaztam, aki végül megnyerte a választásokat. Akkor én vagyok a kevés kivételek egyike, aki normális ebben az országban... :-)
„Én soha nem szégyelltem, hogy mim van. Én dolgozok keményen. Én abban a miliőben nőttem föl, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem egyébként” - fejtette ki Lázár János.

A Fidesz is ennek szellemeben epitkezik kockarol kockara. A fiuk vittek is valamire, az mas kerdes, hogy ez buntetojogi kategoriaba tartozik vagy csak nem etikus es erkolcstelen vagy felelotlen vagy mindegyik egyszerre.
A Fideszes ÁSZ tuti rendben talál majd mindent, a rendőrségi ügyeiket meg majd elsikálja a nyomoronc Polt Péter. Tetves gecik.
@abrakadabra40: A pályázati kiírást kell úgy elkészíteni, hogy abban kellően sok "buktató" legyen a dörgést nem annyira ismerő / be nem avatott pályázók számára, majd erre hivatkozva kizárni az általad balfasznak nevezettet.
A magyar közbeszerzéseknél két szempont érvényesül:
- Csináltassuk meg szarért-húgyért, hadd lássák, hogy spórolunk, nem érdekes a minőség.
- Kell X forint a pártkasszába, nyeressük meg akárkiékkel, majd visszaosztják.
(Általában a második forgatókönyv előnyben.)
@Rokkantnyugdíjaspornósztár:

A 2/3-os kormany szivattyuza a kozpenzeket a csapot meg senki se tudja elzarni, mivel nincsen ellensuly.

Azt hinni az ember legalabb mar ha ennyi hatalmuk van legalabb ugyesebbek lennenek a korrupcios ugyek elkeneseben, de ugy latszik ehhez sem ertenek, csakugy mint a gazdasaghoz.
Kayaék elég avas lemez, odátról is lehetne rángatni elévült ügyeket. Még szerencse, hogy ott van folyamatban levő is...
balfaszok új mémkészlet kéne.
@moophlander: Persze akik most lopnak, azok anno nem hőbörögtek, ugyebár, nem beszéltek mindig, mindenütt és mindennel kapcsolatban talicskákról?
@Öreg Sam: minden jóérzésű, nem teljesen agyhalott ember gyökeresen mást akart itt. De aki elhitte, hogy majd a Fidesz lesz az a gyökeresen más, és majd jön a nagy változás, gatyába rázás, és a többi...az nem tudom, hol élt az elmúlt 20 évben... vagy akár csak az elmúlt 4-ben...Nem mondom, én is bíztam egy kicsit a lelkem mélyén(bár hinni nem tudtam), mert mindenkinek az lett volna az érdeke, hogy valami normális is elkezdődjön. De ami itt folyik évek óta, és most teljes gőzzel tombol, arra az abszurd egy nagyon enyhe kifejezés...
Egyszer volt VEGYÉPSZER - mostanság KÖZGÉP.
Így megy ez!
Már gyűlnek a memóriakártyákon és winchestereken a Fidesz mutyikról készült titkos hang- és videofelvételek. Most még nincs értelme elővenni őket, mert a fidesz-ügyészség úgysem emel vádat, a fidesz-bíróság úgysem hoz elmarasztaló itéletet, de a feljelentő biztosan számíthana a fidesz-Apeh megkülönböztetett érdeklődésére. De eljön az idő amikor ezek előkerülnek, és elárasztják a nem-fidesz médiát. Ha akkor még lesz olyan.
szerintem fabius most az aki igazán elvezi ezt a helyzetet. valszeg erre élvez. végre a fidesz is mutyizik, lehet teli torokból üvölteni. erre vártál már mióta. soha ne legyen nagyobb örömöd az életben.
@Rwindx: Próbáld értelmezni is a sok betűt. Ez egy folyamat ábrázolás. A mindenkori tolvajbandáról szól...
Én is kíváncsian várom a fejleményeket. De valamiért az az érzésem, hogy ha nem volna ilyen korrupciós ügy, a baloldal akkor is kreálna. Ezt a kételyemet mondjuk el lehetne oszlatni azzal, ha valaki aki mindent tud, mint például az előttem szólók besétálna a rendőrségre és feljelentést tenne. Amíg ez az eset csak a baloldali sajtóban kering, addig számomra annyira sem hiteles, mint a kurucinfo hírei.
A nagyságrendeknél pedig kihagytátok az M6-os síksági hídjait és alagútjait.
Tehát, ha bizonyítani tudjátok, akkor irány a rendőrség, ha nem, akkor azt írjátok minden kijelentésetek elé, hogy "Azt hiszem..."
Pályáztatás a rendszerváltás óta :D
Haver vagyok, valakinek a valakije, és van egy tender. Csinálok 5-6 ugyanolyan profilú céget, és beadom a tenderre a pályázatot minden cégnek a nevében. Valamelyik hiányos, valamelyik kategóriákkal drágább, stb. Persze, hogy én nyerem.
másik verzió a jó öreg kartell, én nyerek, te vagy az alvállalkozó, te nyersz én vagyok az alvállalkozó...vagy rájönnek, vagy nem.
Nem mai találmány, szakálla van nagy.
Mindegyiknél tudod, hogy nem tiszta, csak bizonyítani nehéz.
A gyermekvasút nevében ki kérem magamnak az első képet. Ne gyalázd meg létszíves az egyetlen jó dolgát a MÁVnak:)
@Lémusz:

Te es Fideszes haverjaid odirtatok kommetjeitek ele, amikor a baloldali kormanyt vadoltatok meg korrupcioval, hogy "azt hiszem"?

En azt hiszem, hogy nem hiszem hogy kiraktatok.
Minek ez a kettos merce most? Faj ha a jobbos kormanyt tamadjak? Ne vedjed a korrupciot, akarmilyen oldalrol is jon, partallastol fuggoen.

A spanyolok reszben pont azert tuntetnek Spanyolorszag szerte es Londonban, mert eleguk van a ket nagy part korrupciojabol. Nekunk ugy latszik meg nincs a mi jobboldalunkebol. Habar a spanyol az egy tokos nep.
Bazze a kínai módszert kell itt bevezetni, aki
egyértelműen nagy összegben lopja az adófizetők pénzét, azt nyilvános kivégzésben kell részesíteni, amit közvetít a királyi TV is :)
Ezek után biztos lecsökkenne az ilyen mutyizós esetek száma:)
Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, és a Happy End-be nem buktak bele.
Az akkori Polt Péter által vezetett ügyészség nem nyomozott a feljelentésre.

@ob.szerver: Erre még 2014 után éveket lehet várni. Az sem kizárt továbbra is a Fidesz lesz hatalmon, amannyiben mégse, akkor ismét ott lesz Polt még 4-5 évig. Ki van ez találva.
@Orbán takarodj!!: Ezt a fost mindenhová beírod te kis lelkes troll?
@ob.szerver: "fidesz-bíróság"? te kis hüle.
@Megszívtuk-Waze:
Ja, én meg ma olvasom először a varanus-t... hát persze. :)
Tudom, előítéletes vagyok, de kit érdekel?
@AtomHard:

Es ki vezetne az elszamolosdit netalan egy fuggetlen Fideszeses vizsgalobizottsag. Ezek felkotnek a fel baloldalt, Gyurcsannyal az elen.

Egy Fideszes se logna, sot meg ki is tuntetnek oket a joelvtarsi magaviseletukert.
@Lacdelo: Az elszámolóbizottság párt és politika független lenne:) tudom, ilyen nincs és nem is lesz...
@moophlander:
Már alig vártam, hogy valaki "azemúttnyócév"-vel
jöjjön! Ééééésss jöttt! Mindjárt egyből "emúttizenkettő"-vel.
A tetves szocik szétlopták az országot, a te gazdáid meg most ellopják a maradékot.
Azért kapaszkodott ez a törpe k*cs*g, mert félt, hogy neki, meg a csókosainak már nem jut semmi!
Szerinted ezzel akkor minden rendben van? Egyensúly van az Erő-ben? Szánalmas vagy...
@Uva: A mostani elvtársak egyetlen nap börtönt se fognak kapni. Ott lesz még Polt Péter aki mindent eltüntet, ha netán nem tudnának hatalmon maradni 2014 után.
e@OrrSir: Én eddig az erőlködésen kívül nem láttam semmit, pedig az elszámoltatási kormánybiztos dolgozik ezerrel. De még elévült ügyeket sem tud előrángatni, nem hogy folyamatban lévőket. Most már abba kellene hagynia az erőlködést, mert beszarik a végén.
@Motorman: Ez a te bajod is! Neked vannak gazdáid, ezért azt hiszed, hogy más is csak így tud élni! Na, szaladj neki még egyszer annak, amit írtam! Segítek! "Persze forduljon fel az összes aki lop,..." Egyszerűen fogalmazva a mondanivalóm, hogy esetleg te is felfogd:" Bárki szemére vetheti a mostani kormánynak, hogy lop, kivéve olyat, aki szimpatizált, esetleg bármi köze volt szocialista, vagy szabad demokrata körökhöz! A szavazást is ide értem!"
@popocatepetl:

Szerinted miről szól a bíróságok körüli hercehurca faßkalap?
@moophlander:
Hülye vagy kisfiam és már így is fogsz meghalni. Én tökéletesen értem amit olvasok. A te kommentedből pedig azt olvastam ki ami benne van, vagyis: Aki itt az Orbán kormányra neheztel, az mind liberálbolsevikizraelitahazaárulótetű.
"Mi van fiúk? Csíp a pisi? Még mindig nem sikerült megemésztenetek, hogy a pénzért dolgozni is kell?"
Ezt nem lehet másként magyarázni, te kis pöcs! Jobb lesz, ha közlöd a megbízóiddal, hogy bizony tényleges, ős jobboldali (nem fideszgörény) szavazóknak is tele van a hócipője veletek.
Ps. Akármennyi bérkommentelő troll is áll hadrendbe, ez a tetves rablóbanda nem védhető. Pláne nem, hogy az előző tetvekkel példálózik!
@Mauzli: Minden lehet! :) A legnagyobb idiotizmus volt azoktól, akik 1994-ben a szocikra szavaztak! Az szdsz meg szavazóinak egy részét akkor örökre elveszítette! Pénzért ugye mindent..... kmmm! :) Nincs hiteles baloldal nálunk! És sokáig nem is lesz! Köszönhetően M., Gy., B., vezette rablóbandának!
Sok ember érdekeit tudná képviselni egy normális baloldali párt, de erre addig nincs esély, amíg a régi rendszer pártkatonái, ex-munkásőrök, párttitkárok és ezek gyerekei ki nem vesznek!
@Motorman: Mit csináltál 1989-90-ben? Merre jártál? Nem láttalak hangzatos szózatokat kiabálva nekimenni az akkori rendőrségnek! Nagy magyar vagy ugye? Képzeld, mi kimentünk 1984. március 15-én Magyarországot (nem a csonkát) ábrázoló nemzeti színű karszalaggal az utcára! Ne csaka szobád falán és a motorodon nézegesd a turul madarat, hanem néha tényleg láss a sorok mögé!
@moophlander: Azért az feltűnt már neked, hogy a Fideszben több a volt komcsi, mint az MSZP-ben?
@ob.szerver:
"faßkalap"

A fenti megszólítás csak akkor lenne helyénvaló ha ráülnék a fejedre.
@abrakadabra40: ezt meg kimondta neked ?,,a nagyon hülye vagy a főokos?
az egész iparág tudja hogy így van még baráti cégek is csak alvállak lehetnek
@Gabbesz: Igen, mert az mszp-ben nem VOLT komcsik vannak.
@popocatepetl: Honnan kezdjem sorolni? Orbán Viktor, Stumpf István, Martonyi János, Matolcsy György, Kövér László, folytassam? Vagy ennyi elég?
Ez az egész vasútfelújítás csak a fityesz nokiás tehervegonja, ami ugye, leleplezhetetlen.
Mer' a fijjug utolérhetetlenek a leleplezésben, a bűnbakképzésben.
A nyámnyila, töketlen maszop sohasem fog az emberi aljasság eme szférájába lépni, mert egyszerűen képtelenrá. Nem így van kódolva.
Tessék mondani, mia fészkes fenéért kell nekünk ez a nagy vasútfelújítás?! Elnézem a vonatokat(Debrecen-Nyíregyháza)töküresek!!!
Öten-hatan lézengenek az öt kocsiban. Tehervonat alig jár.
Ezért kell azt a rengeteg milliárdot beleölni Kisújszállás, Püspökladány? Arrafelé biztos többen utaznak vonattal, nagyobb a teherforgalom is.Gondolom O:)))
Avagy ez az újabb fityesz pénzgyár?

Legalább ne lennének annyira aljasok a hülye farizeus dumájukkal!
Legalább ne hinné el az a megszámlálhatatlan sok juh!
@AKIsTUDATLAN:
Hjaaaa,bmeg,és akkor nem is beszéltünk a picinyke szárnyvonalak ujrainditásáról,amin csak a kaller,meg a masiniszta utazik.
Baromi jó lenne,ha szükség lenne a vasút teljes felujitására,mert az azt jelentené,hogy van nyersanyagunk/késztermékünk/mg.árunk,amit vasuton gazdaságosan lehet szállitani.
Tegnap Kecskeméten voltam,az elkerülőn kva nagy körforgó épül a mercedes bejáratánál.Ők sem vasutban gondolkoznak,pedig szinte közelebb van a sin,mint az út.
@the_lonewolf: Orbán Viktor? Ehhez jó nagy lódítással kell majd magyaráznod.
@hepcia: Hű, most ezzel a mély és alapos bizonyítással meggyőztél.
@popocatepetl: Nézd meg OV mostani munkásságát. Nem érzel kísérteties hasonlóságot a rendszerváltáshoz, vagy még inkább az ötvenes évekhez? Mert én igen, de sz is lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem vagyok elvakult narancskomcsi.
Csak azt nem értem, hogy ennyi lóvéval miért csak ilyen félhülye kommentelőket fizetnek.

Vagy még a rájuk szánt lét is nyúlja valaki?

Beteg egy ország ez. :)
@Gabbesz: Vannak ott is és ez viszi félre a szekerüket! Azért az, hogy ott több lenne a vöröskönyves mint a maszopban kicsit vicces kijelentés, de propaganda szövegnek fogékonyabb környezetben elmegy!
bérelni kell ügyész majd az bizonyít amit kérünk
@Lacdelo: Még mielőtt beskatulyáznál nem vagyok feltétlen FIDESZ hívő, és nem védem a korrupciót egyik oldalon sem. Egyébként nem szokásom senkit bizonyíték nélkül megvádolni, mert ha továbbra is ez marad a divat, akkor hamar kiderülhet, hogy az országban mindenki bűnöző. A szóban forgó ügy számomra is gyanús, de mint írtam, ha senki nem tesz feljelentést, akkor nincs ügy. Tudod, ha a nem kicsit elfogult HÍR TV-ben mutatták volna be az ügyet, a szerződést, vagy egyéb bizonyítékokat is bemutattak volna. De Magyarországon az oknyomozó újságírás egyenlőre nem divat, sokkal egyszerűbb gyanúsnak tűnő eseteket keresni, és a vélelmeket tényként közölni.
@the_lonewolf: Nem érzek. De lehet, hogy bennem van a hiva amiért nem vagyok kékzöldvörös tróger.
süti beállítások módosítása