Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.18. 06:06 Fabius

Nemzeti konzultációs Kubatov lista

Címkék: fidesz orbán viktor kérdőív nemzeti konzultáció

Hallgassuk meg egymást! - üzente Orbán Viktor legfrissebb postaláda spamjában, amire mi mást is illene mondani egy lökjed apukámon kívül? Azt nem mondom, hogy szétfeszített az izgatott várakozás levélbontás közben, de azért az egészséges érdeklődés kétségtelenül jelen volt. És bizony mondom nektek, nem csalódtam. A kérdőív szociális konzultációra tökéletesen alkalmatlan ahogy vártam, ám cserébe, ha jobban megnézzük, nem is ez a célja.

A spam tartalma 1 db levél, amiben Orbán Viktor közli, hogy számít a véleményünkre, 1 db kérdőív, és a válaszboríték. A levél tartalma olyan sablonos, hogy arra szót nem vesztegetnék. Viszont a kinézete az nagyon büfé, Kedves Vezetőnket sikerült egy elbaszott, vigyorgó Kate Moss paródiának retusálni. Csodás, tényleg, a vidám pillanatokat ezúton köszönöm a soppmesternek. Ám nem én lennék, ha nem csináltam volna meg a szerintem megfelelő változatot.

Ha már szépíteni akarjuk a vérvalót, kiradírozni a Kedves Vezető fényességes orcáján túra bakanccsal átgyalogolt éveket, akkor lássunk neki a feladatnak máshonnan. Legyen a képnek szimbolikus jelentése, Vezetőnk fél orcáját fordítsa a napba, mintegy ezzel is jelezve: az biza egy éve abszolút másképp süt, mint eddig. Ha ezzel megvagyunk, szedjük le az évek nyomát jelentő mimikai árkokat és szarkalábakat, simítsuk ki és felhőtlenítsük a homlokot, tüntessük el a két hajókoffert szemtájékról, a tokát gyömöszöljük vissza áll alá, az alsó ajkakat - a pittyit neki, hogy Felcsúton is értsék - vastagítsuk szégyenlős-duzzogósra, és máris olyan érzete lehet a konzultálni vágyónak, mintha a fiatal Mark Harmonnal kéne szóba elegyednie egy bohócmaszkos vénember helyett.
A kérdőív is egy gyöngyszem a maga nemében. Nem, továbbra sem a kérdésektől, mert azok egyrészt már folyamatban lévő, többé kevésbé eldöntött ügyek, amihez az önigazolást keresik, hanem a szerkezeti felépítéstől. Látszik, hogy a kormányban leesett a tantusz, mennyire elbaszta valaki az előző, 12 pontos ívet, mert nem használták ki a benne rejlő lehetőséget maximálisan. De majd most, gondolták, és nem haboztak.

Az ív fejlécében közvetlenül a neved, lakcímed, irányítószámod fölött már vonalkóddal is bírsz, amit Nemzeti Trubadúr Péter a Hírszerző mifaszt keres ott kérdésére ezzel indokolt:

"a szociális konzultációt újabb konzultációk fogják követni, ezért került sor a változtatásra, és immár lehetőség nyílik a nemzeti konzultációban való részvételre elektronikus úton is".

Ahha. Ezek szerint a következő nemzeti konzultációra legyél kedves a homlokodra tetovált személyes vonalkódoddal menni, ahogy egy pitty, és máris regisztrálva van a véleményed. Szép is ez a digitális forradalom, három év múlva már nem kell a fülkézés előtt sem a papírokkal bajlódni, hanem mint a teszkó pénztárban leolvassák rólad a kódot, és máris készen vagy. Remélem az anonim véleménynyilvánítás nevében a következő íven a személyes adatok mellett mindenkinek az arcképét is rányomják az ívre, a könnyebb azonosíthatóság miatt.
Ha megfordítod az ívet rögtön kiderül, hogy a dolog közel sem a véletlen műve. Egyrészt úgy vannak elhelyezve a személyes adataid a túloldalon, hogy ha a hetes kérdésre valamilyen indíttatásból mégis válaszolni akarsz, akkor ne tudd levágni, másrészt pedig a lap alján szembetűnhet a valódi szándék.
Amennyiben a kérdőívet aláírod -és az elektronikus elérhetőségedet megadod - hozzájárulsz, hogy felkerülj a frissíteni és digitalizálni szándékozott Kubatov listára. Névvel, címmel, vonalkóddal, rendszerezhetően, takarékosan tárolhatóan. Érdemes elolvasni az apró betűst a szocreál kép alatt, ott van benne. Vagyis továbbra sem a véleményed, sokkal inkább a hajlandóságod érdekli a kormányodat.

A kép legalább olyan gyönyörű, mint az eljárás maga. Eltűnődtem, ezt vajon Pozsgay Imre rajzolta önkezével, elmerülve a kádári nosztalgia giccstengerében, vagy fizettek érte valami kreatív csapatnak? Ha előbbi, akkor innen üzenem, hogy nem értem Pozsgayt hogy engedték át rajzból általános harmadikban, ha utóbbi, akkor viszont kérjétek vissza amit fizettetek érte. Ugyanis a megszemélyesítés nem sikerült jól. Mennyivel csinosabb lett volna valami ilyen:
Jobb oldalon - ha az ő pozíciójukból nézzük - gyülekezik a Boldog (párt)Család a felhőtlenül boldog dedekkel, Antika tünde fülei még műtétre várnak, de Petike már láthatóan tudja az irányt, ahová a tekintetét emelnie kell pályafutása során. Gabóca pinduri kis angyalka még, de a kiflit már eléri a babakocsiból kinyúlva is. A középső, gyalásóra támaszkodó paraszt a tanya intéző-árokásója, igazi jómunkásember, aki az Audibúl nyeri ki a zoxigént, és társadalmi munkában látja el hol a tanya pitbullja, hol a háztáji nyugdíjas simogató igazgatójának szerepét. Mellette a tanyapedellus látható, aki háromszori próbálkozás után sem tudott egy épkézláb közoktatási törvényt összehozni, ezért most délelőtt magántanár, délután pedig a bálnatenyésztők oktatásához szükséges tengeri akvárium alapját ássa büntetésből, mert valamelyik ostoba azt mondta, itt van ilyen szak. Az meg nem lehet, hogy tanyásék mondanak valamit, és az nem úgy van.

Sok finomság van ezeken az íveken amin röhöghetünk, nekem mégis van vele egy alapvető bajom: az, hogy bár forradalmian újnak látszik, mégis régimódi. Egy igazi, ízig vérig interaktív kérdőívre vágyom, ami eltépi magát nagyjából négy egyforma darabra, és beavatkozás nélkül ballag el a szemetesig. Vagy esetleg egy olyan radikálisan haladó szelleműre, ahol nem az adataim pártcélokra felhasználásához való engedélyem kell a véleményem helyett.

52 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr712912825

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi hiányzik a képről? 2011.05.19. 11:47:54

A Nemzeti Szociális Konzultáció kérdőívének illusztrációja. A megoldás kicsit lejjebb látható.      A helyes megfejtők egyéves Fideszfigyelő előfizetést kapnak! (Ezúton is elnézést kérünk a ritka posztolásért, "c...

Trackback: Mizu, zsír, hogy itt az szopósállat elnök? 2011.05.18. 08:40:23

 A szopóskurva magyar gyerekek ne internetezzenek és SMS-ezzenek, hirdette meg a komcsigyanú rövid szöveges üzeneteket ellenző polgári Magyarország programját Schmitt "Buzinak Születtem" Pál. A fõfasz köztársasági elnök a seggdugasz ...

Trackback: Mizu, zsír, hogy itt az szopósállat elnök? 2011.05.18. 08:30:01

 A szopóskurva magyar gyerekek ne internetezzenek és SMS-ezzenek, hirdette meg a komcsigyanú rövid szöveges üzeneteket ellenző polgári Magyarország programját Schmitt "Buzinak Születtem" Pál. A fõfasz köztársasági elnök a seggdugasz ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az minden gondolkodásra képes normális ember számára világos már régóta, hogy az orbán banda magasról szarik a zemberek véleményére.
Ez a kérdőívezős baromság szerintem csak arra hogy felmérjék hogy földrajzilag hogy állnak az orbánimádó agyatlan birkák elhelyezkedésével.
Ugyanis így már sokkal könnyebb lesz 2014-es választásokra (ha lesznek egyáltalán) megrajzolni az új választási körzeteket.
Tisztelt Fabius!

Elég fárasztó folytonos fanyalgásod.
Pozitív hozzáállást kérek Tőled!

Egyetértek Veled abban, hogy ez a kérdőív sokkal jobban sikerült a korábbiaknál. Vannak azonban hiányosságai ennek is, bár montázsod a javító szándékot mutatja, még az sem igazán tökéletes.
Legnagyobb hiányossága, hogy nem minden barom látszik a képen. Lehet, hogy a takarékosság okán, de a képről akkor is sok hiányzik. A valóságban persze, nem. Ott meg van mind. Jól. És sok is. Nekem, néhányunknak.

A kép egyébként, ha fel nem ismerted volna, azoknak a válsztásra nem jogosultaknak készült, akik még koruknál fogva, csak a képek színezésére képesek. Az ő véleményükre is kíváncsiak, a színek értékeléséről maga I. Orbániai Viktor, alias (de nagyon) Bonsai Duce számol majd be. Várhatóan 98%-os narancs többség lesz, de ne fussunk előre, várjuk meg az eredményhirdetést.

A vonalkódról: sajnálatos módon nem mellékeltek egy használati útmutatót, hogyan tegye rá a zember, tényleg saját, kiegészítő csíkját? Főoldalra? Hátoldalra? Mindkettőre?

Tisztelettel:
anonymand
Az hogy van, hogy kormányom nem kormányoz, hanem kérdez? Nem tudja mi a teendő? Szerintem közszolgáinkat azért fizetjük, mert ők a köz ügyeinek a szakértői.

1 éve megy az ötletelés, kapkodás, 6almi arrogancia, a rengeteg látszat tevékenység, melynek remek példája ez a kérdőív is.
A tehénen elakadtam, de te sem tudsz vele mit kezdeni, pedig szerintem az jelképezi a jövőt.
De jót nevettem, köszönöm! :D
@legeslegujabbkor:

Tisztelt legeslegujabbkor!

A tehén: marha. A marhákat szimbolizálja, akik kézjegyükkel látták el a bianco csekket, amit most használnak feszt. Félreértések elkerülése véget, a szavazatot leadók elsöprő 52,7%-át. Persze birkát is rajzolhattak volna. A nyájat, akik bégetik a mantrát.

Szerintem úgy jó, ahogy van. Ha jobb lenne, miről beszélnénk?

Tisztelettel:
anonymand
Radírozhatod ahogy akarod,a sunyi cigány,továbbra is csak sunyi cigány marad!
@anonymand: Pontosabban az elérendő céljuk, hogy ezek mi legyünk: a terelhető marhák, akik szó nélkül tejelnek.
Amitől sugárban okádtam:

"Szeretném a képviselőtársaimmal együtt maximálisan támogatni abban a kormányt, hogy egy olyan államot hozzon létre, amely az emberekért van, nem uralkodik az emberek fölött, hanem szolgálja az embereket.
Lázár János
TV2 Tények este
2011. május 10."

Hány kilométer vastag bőt lehet ennek a humanoid szerű beszélő szarkupac mocskos pofáján ?
Orbán elvtárs ügyesen vágja maga alatt a fát. Ha végzett jelntkezzen nálam egy gyalogsági ásóért, oszt kurva gyorsan ássa el magát a munkásmozgalom panteonjában!
Ez a hülyére retusált Orbán kép nem új, már a kampányokban is ezzel nyomultak óriásplakáton :-)

@legeslegujabbkor: a tehénke a fejős marhát szimbolizálja, akinek fejéséből él a gazdaság, akinek húsából lesz a steak, bőréből a bőrkabát, szarvából pedig Orbán csatába invitáló kürtje.
@sisszi:

Hogy mondják azt koreaiul, hogy decsudálatos? :-D
A sorszámozott adatlapokkal történő adatgyűjtés nem új dolog viszont a pofátlanság, hogy ehhez folyamodnak, az a legújabb kori szégyenünk.
Kommunikációs fogás ez az egész kérdőívezés. "Mi megkérdeztük az embereket. Bizony!" Az, hogy ezt követően irattározzák ezeket, figyelembe sem véve a dolgokat (vagy megerősíttetik azokat a döntéseket, amiket már meghoztak), már megint egy másik kérdés.

Sok értelme (így) legalábbis nincs.
Agyafúrt,ám jellemtelen emberektől mit vársz?
@Ordnassac:

Konzultációnak hívni ezt abszolút nevetséges. Milyen konzultálás az, aminek a végeredményét nem ismered? A 12 pontos szentszar eredményét, statisztikáját se közölte senki.

Mondjuk amit nem dolgoztak fel, nem értékeltek ki, nem rendszereztek, annak nehéz is.
@orbánmentesítő:

""Szeretném a Nazgul-társaimmal együtt maximálisan támogatni abban Nagy Sauron kormányzó urat, hogy egy olyan államot hozzon létre, amely az emberekért van, nem uralkodik az emberek fölött, hanem szolgálja az embereket.

Az Angmari Boszorkányúr, Minas Morgul
Mordori Hírharsona"

Amúgy azon a képen OrkBán Viktor úgy néz ki, mint Dave Gahan.
@sisszi:

Tipikus Észak-Koreai csendélet, mindenhol növények, a szántóföldeket leszámítva, ahol a traktorok a sarat gereblyézik. A kecskék meg gondolom a felzabált Dél-Koreai szórólapoktól olyan dagadtak...
@néma bárány: "a tehénke a fejős marhát szimbolizálja, akinek fejéséből él a gazdaság, akinek húsából lesz a steak, bőréből a bőrkabát, szarvából pedig Orbán csatába invitáló kürtje."

A farkával meg a sárkunyhónk előtt heverészve csapkodhatjuk a legyeket.
@gyilkos fűegér: Nem csapkodni, hessenteni a nemzeti együttbeköpés rendszerének legyeit! Ők a bizonyíték, mert kétharmadnyi légy nem tévedhet! :-)
@gyilkos fűegér: nincs igazad mert a magyar szürkéből génmaniplációs eljárással keverték ki viktor tehént aki magyarország első páros újjú psycho-patása!!!
@gyilkos fűegér: @néma bárány: Jól van, megvilágosodtam: kedves tehén, tebenned bíztunk eleitől fogva...
Látom, a szocreál kép mindenkinek megmozgatta a fantáziáját...

Én csak itt Fabiusnál jutottam hozzá, mivel az ötszázmilliós pénzkilökési marhahülyítés összes, családomat megillető példányát apró miszlikre téptem még a lépcsőházban. Kádár apánk idejében dívott az ún. kétmilliós táblakép-mecenatúra, évi két-háromszáz tematikus "pályázatra" futotta ebből annak idején, a kérdőíveshez hasonló műélvezetet nyújtva.

A rendszerteremtő Mákonynak is kijárna valami hasonló, nem is értem, hogy tűri meg a Nándorfehérvári teremben az öreg Hunyadit freskó formájában, amint a török feletti győzelem harangzúgásán mereng.
Ő az ájemefet magát győzte le, ami ma a világ ura(és a vezér posztja éppen kiadó, jut eszembe..) , mázoltassák gyorsan átfele' a főfalat az ő dicsőségére, hátha vállalná akár az a mester is, aki Kósa Lalát is megénekelte hős huszárként.

Ló is kerülhet könnyedén, Overdose nem jöhet szóba, úgy tudom, nem fehér, az mégiscsak jobban állna a mokány hazafihoz, meg egyik példaképéhez.
Talán a Lázár fivérekre számíthatunk az ítéletidő tavaly áprilisi elmúltával, bizonyára rendelkezésre bocsátanak egy daliás pacit, csak tudják nélkülözni addig, amíg kidolgozódik a lovasnemzeti konszepsön egy pár milliárdért, hogy a közoktatásban is lovagolhasson Árpád dicső népe.

Ha meg némely család Szabolcsban, Borsodban, Békésben nem tudja megvenni a kötelező lovagláshoz a nyerget, mittudomén, mi kell még hozzá, legalább lejárat előtt 1 nappal cébéás sajtot meg tejfölt juttathatnak a tesók a nebulóknak, nehogy leforduljanak a gyomorkorgástól a - nyilván kedvezményesen, az újonnan gründolt lovasbizniszi vállalkozásoktól bérelt - nyeregből.

www.mkogy.hu/parl/hun/360/nandorfehervari_terem.htm
@sületlenke:

Jó irányban kapisgálsz, csak rossz helyen. A Hajdúsági Bérnyalók Céhének van orbánportré kompatibilis tagja:

piroslapok.blog.hu/2011/03/28/ujabb_orban_festmeny_szuletett

A született tehetség simán felskiccelheti a Vezér freskóját Nándorfehérváriban.
@néma bárány: látom, látom, de ki adja a lovat alá?

Nehogy a Lázárék kimaradjanak a bótbúl'. Széllkálmános áron is minimum 10 millió egy jó ló bérlete pár ülésre, oszt' még fel is tolhatják rá érte a széltolót, hogy mászik fel oda modellkedni? Vagy majd a TEK megoldja...
@Ordnassac: látom, itt voltál, simi a buksidra.

Olvasom a Várnai blogon, hogy holnap a Kassák klubban fórumot tart Vágó Gabi, egyéni figura kétségkívül, megnézed?

Jövő szombaton meg utcabál lesz a Kassain, rophatnánk esetleg, bár nekem csak a tviszt megy maximum, semmi láb-vagy térdemelgetés, annál meg csak úgy csoszogtatja az ember szétfele' a talpait, az még tán megy nekem is. Elempés szervezés az is, családi nap, este meg utcabál.

varnailaszlo.blog.hu/
@sületlenke:

Látom nem érted, hogy működik az ijjen biznicc nemzetileg, úgyhogy beavatlak mostan:

A Vezér hosszas csinnadratta után kiválasztja a lovat a Lázár ménesből, amit elneveznek a Kedves Vezető Kedvenc Paripájának. Ez a csődör a Nemzeti Szaporulatot Garantáló Inszeminációs Intézet kezelésébe adja a szaporítósejtjeit, amivel megtermékenyül a ménes összes kancája. Ha ez megvan, akkor a kancatejet lefejik, erjesztik és palackozzák, majd A Kedves Vezető Legkedvesebb Paripája Közreműködésével Készült Orbán Viktor Kedvenc Kumisza néven kerül a CBA polcokra, közvetlenül jobbra a Skicc Pál borválogatástól.

Címkéjén természetesen a Nándorfehérváriba készült freskó élethű mását láthatjuk.

:-D
@sületlenke: Vágót személyesen ismerem. ;-)

28-án is várhatóan ott leszek, bár egy fontos vizsgám lesz 3-án, de pihenésképp jó lesz.
@néma bárány: Ha pedig mindez mégsem valósulna meg, marad a plebsnek a lónak egy bizonyos alkatrésze...
@Ordnassac: Bulizgatunk, bulizgatunk... A nép meg szenved??? :o)
@Boli: Tévedés, drága Barátom, tévedés. Mától a lófasz sem megy nyugdíjba, aktív szolgálati ideje után, kiszáradása esetén is kormányzati örömforrás marad afrodiziákum formájában.
@néma bárány: látom, jó formában van máma mindenki, a lovas inszemináció különösen jó tőled.

Felvilágosításomért cserébe elárulom, hogy még az átkosban mezőgazdasági külker cégnél volt alkalmam inspiciálni a vevő határozott kérésére bikák szaporítóanyagainak levételét.

A nyomorultakat egy tehénhátsót mímelő műanyag miskulanciára eresztették rá felajzva, az állatorvos meg a tehénsegg elején guggolt egy küblivel a nedűre várva.

Bennem megbízott a vevő, hogy tényleg a díjnyertes egyedtől lesz a szaporítóanyag. Volt ok a bizalmatlanságra vica-verza az átkosban is. Az indokínai kacsafarmot például beruháztuk az őserdő szélén, nagy projekt, felhajtás, még a helyi tévé meg a pártújság is lehozta a nagy beruházást, a frissen kikelő, Hollandiából repülővel korábban odaszervezett tenyészkacsák kibújására tempírozva.
Erre mik kelnek ki a csodakacsák helyett...loncsos, mezei pekingi kacsák.

A személyzet ugyanis időben hazalopta a csodatojásokat a háztájiba, oda meg vittek pekingi meg vadon élő szárnyas tojásokat a Mekong mellől.
@néma bárány: Azért az afrodiziákum maradjon nekik kemény! Élvezzék csak az elvtársak, amíg lehet... :) Vagy a lipiczai tenyészmén tegyen a kedvükre!
betegre vigyorogtam magam, a photoshop-os második kép nekem hasonlit egy kicsit a Bajnai Gordonra. Viktorítsd vissza kicsit:))
@sületlenke:

Régi lovas családból származom, inszeminációs kérdésekben jó vagyok :-) Az igaz, hogy az átkosban sem lehettél biztos benne látatlanban, hogy attól a csődörtől/bikától kaptál anyagot, amelyiktől szerettél volna. Erre felénk bigézés járt egy ilyenért, ha kiderült. Apámnak és nagyapámnak azért volt respektje a környéken, mert ha szavukat adták, megcsapdosták egymás tenyerét, az többet ért, mint bármilyen írott szerződés. :-)

A régi falusi emberek még másképp mérték a becsületet, az adott szó értékét, mint szokás azt manapság.
@vakuljmagyar: @Boli:

A második kép nem shop, egy közönséges férfi modell, akinek elég széles homloka volt a vonalkódhoz :-))
@Fabius: Első képen lévő második kép... Colléga! :)
@Fabius: Egyébként ez csak egy "COCIÁLIS INZULTÁCIÓ!"
Izélgessék egymást a cocikkal, de rohad sokban van ez a majom nekünk, hogy ilyen szarságokat postáztat már megint!
Újra indítjuk a "szavazz FASSZAL" mozgalmat??? Ha lehozzák a válaszok között, hogy pl. "a visszaküldött 800.000 válasz között 400.000 bré is volt..." akkor érdemes!
@Boli: Szerintem a faszozós ötletbörze már az előzőnél is játszott, de arról sem hallottunk semmit.

A szavazólapokra rajzolt hülyeségeknek legalább egy része eljut a külvilághoz. :-)
@Fabius: Oké! Majd bescannelem... Bár nem ér az egész még annyit sem!
Gratulálok fiúk!

Rég nevettem ilyen jókat :)
@orbánmentesítő: Ezek ilyen mocskok. Annyira pofátlanul hazudnak, hogy még erre talán nem is volt precedens a politikában, holott az ember azt gondolná, ott már minden megtörtént :)
Azt hittem, a reggeli Hírszerző volt a "LOL of the day", de tévedtem. Az utolsó előtti bekezdés, az instant classic.

A szocreál kép szerintem egyszerűen az alá írt apróbetűtől próbálja eltántorítani a szemet. Majdnem sikerült is...
Nem tudom mit gondolnak rólunk az EU-ban a nemzeti azonosítás XXI. századi alkalmazását követően, de már aggódhatnak a magyar menedékjogot kérők várható felbukkanásán.
Nos, én amint megláttam, hogy a nevem/címem a kérdőíven van, letéptem róla a személyes adatokat tartalmazó részt, az így adattalanított "kérdőívet" kidobtam a kukába, majd a személyes adataimat tartalmazó darabkát ledaráltam. Biztos, ami biztos...
@Rónai Attila:
Megkaptam!!! :) Remegő kézzel bontottam ki a borítékot, s a szemem is bepárásodott a meghatottságtól, hogy aszongya - Viktorunk felkérése alapján kaptam eme kis levelet...
No hát akkor remélem a számláját is annak a kis felcsúti csávónak kell állnia, mert hát a BECSÜLET az diktálja!

No, de ne várjanak sokat a válaszomra, követtem útmutatásodat és a kinyomtattam a javasolt doksikat, nyaltam egyet (a borítékon ott innentől a DNS mintám, bukhatok) és kipirult arccal rohantam a postára feladni, személyesen VIKTORUNKNAK! Nem ám akárkinek, csak úgy bele a vakvilágba!

Egy kis pontosítás és segítség a letöltésekhez:
www.frdesz.org.hu/cikk/5335/valtsuk_be_a_fidesz_garanciat.html

Ha már nem a "szavazz brével" mozgalom keretében küldtem el, akkor a demonstrációs bizottság
felhívása alapján remélem ezzel is segítettem! :))
@Boli: Köszönöm. Gyűjtsd a borítékot. Terjeszd az ötletet. Így adattalanok vagyunk.
süti beállítások módosítása