Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.05.10. 08:58 Fabius

Brékó, Dávid jelentkezz!

Címkék: közlekedés fidesz bkv urh vitézy dávid

Amikor tavaly ősszel a családi kötelékből kiszakítva, a napköziből közvetlenül a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatói székébe pottyantották Vitézy Dávidot az volt a mondás: Dávid szakmai alapon lett kinevezve, ő álmából felköltve is felmondja fejből a fővárosi villamosok alvázszámát, visszafelé is, ha kell. Mára meg kiderül, hogy az alvázszámból túlképzett Dávid olyan alapvető hiányosságokkal rendelkezik, mint a fogalmazni tudás hiánya.

Pedig a levél megért volna vagy ötszáz milliót nekünk, ha valahogy sikerült volna papírra vetni. Arról az apróságról nem is beszélve, hogy a hármas metróban már kiépített URH rendszerre csatlakozással közvetlenül elérhetőek lennének a katasztrófa esetén mentést végző egységek. Engem roppant mód érdekel, vajon miért éri meg nekünk, hogy a BKV ennek ellenére mégis ragaszkodik a saját rendszer kiépítéséhez? Mi olyat forgalmazhatnak ők rádión, amit nem kell hallania senkinek rajtuk kívül? Kiss Dezső metróvezető ezen szól haza, hogy anyukám, negyedóra múlva a Deák téren vagyok, oda hozd utánam a reggel otthon hagyott sajtos szendót? Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy Vitézy Dávidot nem sikerült még bevezetni a minisztériumok misztikus, alvázszámmal nem rendelkező világába, ahol Fellegi miniszter úr várja őt tárt karokkal, segítőkészséggel? Mert, ha ezen a parolán ötszázmillió múlik, akkor ideje volna megejteni.

Arra gondolni sem szeretnék, hogy Vitézy érkezésével sem változott a világon semmi, és a hagyóista örökséget görgeti a közlekedési cég tovább. Azt a kiépített rendszert, ami jut is, marad is alapon rendel meg felesleges dolgokat százmilliókért, és Nokia dobozba csomagolt jutalékot vár érte cserébe.

Brékó-brékó, Dávid jelentkezz! Mi az igazság?

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr252892309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KEKEC! :o) Hidd el, kiscsákó kiszámolta ezt is, neki megéri! Neked, meg nekünk nem, de ez nem is erről szól! Olyan kis csacska vagy... Nokia...? Androidos cucc a menő, abban meg nem volt olyan felhasználás, ami ezt kidobta volna, hogy a már kiépített cuccost csak használni kéne, nem újat venni! De fogadjunk, van még más is, "közeli", akinek megérte ez a buli!!!
Vitézy szakmai tündöklése is eddig tartott. Ha nem ad magyarázatot a feleslegesen kidobni szánt 500 misire, akkor a jóisten nem mossa le róla, hogy folytatja a pénzautomata rendszer fenntartását.
Végülis fiatal kora ellenére megfelelt a várakozásoknak, csak a talicska már nem trendy.
A forradalom pedig gyakran előre nem látható kiadásokkal jár.
@Pikk: Forradalom, nem látható kiadások...és leesett:

Marhák vagyunk!

Na miért kell független urh a metróba? Hogy a felbőszült tűzoltók elől menekülő kormányt ne hallgassák ki a rendvédelmisek :-D
@néma bárány: A metró a kormány fontos menekülési eszköze, ezért a biztonsága nagyon sokba kerülhet. De mivel tudjuk mivel akarnak menekülni, egy kis borsot is törhetünk az orra alá. :))
Ötödik Dávid alkalmatlanságát csak ilyen rövid posztban ecsetelni.....

Már a Varánusz sem a régi.

mikor megláttam, hogy Dávid, minimum egy hatszor ilyen hosszú írásra számítottam.
Ne értem ezt a fanyalgást. Komoly ország komoly metrójához komoly rádió dukál. Ennyi. Nem érthetünk mi ehhez(sem).

Vitézy csak ugyanolyan szürke fogaskerék a gépezetben, aki a megfelelő pénzért tudja merre kell forogni.

Én biztos vagyok benne, hogy jó kezekben van/lesz az-az 500 millió, vagy így, vagy úgy, tudják ezek a szakemberek, hogyan kell építkezni "kockáról-kockára".
Nagy büdös fülkedzsamahirija. Így kell bizony pártkasszába utánpótolni a klientúra fenntartásához szükséges összegeket.
Hogy én mennyire undorodom az orbán családi maffiától...
süti beállítások módosítása