Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.28. 06:07 Fabius

Wittner és a verbális eutanázia

Címkék: fidesz pozsgay imre wittner mária horn gyula toller lászló

Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere. Vagy a józan ész menekült el a fejéből az agyrágó bogarak inváziója elől, ki tudja. Az viszont tény, hogy az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner megbotlott saját nagyságában, elhasalt, és jól érzi magát lábszármagasságban.

A 2001-es beszédével csúcsra érő Mária mára nagyjából egykori elvei és önmaga karikatúrájává, a verbális eutanázia felkent papnőjévé vált. A morális gátlás leghalványabb jele nélkül ítélkezik mások felett, a jó ízlést a keresztényi szeretettel összegyűrve kidobta a kukába, és így kívánja halálukat. A horngyulás beszédre lehetett legyinteni, hogy a barikád két oldala máig lövi egymást akkor is, ha az ellen már tetszhalott. De, hogy képes legyen ráguggolni erre még egyszer, növelve a szarkupacot azt szerintem nem gondolta senki.

Hétvégén a borsnak Hornról és az esetről ezt mondta: "Nem kívánom a halálát, de megkapja a büntetését, még itt a Földön. Ezt kapta meg Toller is, ő sem tudott meghalni, mert királyt csinált a böszméből."

Tollert belekeverni az ügybe az ízléstelenségnek olyan foka, amivel Wittner kiérdemelte, hogy a tahóság mértékegységét Magyarországon róla nevezzék el, lehetőleg még életében. Ez a kiszólás nagyjából olyan, mintha a szintén szerencsétlenül járt Arnóth temetésén a tömegben felsóhajtott volna valaki: nabazmeg, ez is jókor tudott meghalni, a konfliktusos belpolitikai helyzetben most mindenki a család és a Fidesz gyászával, az együttérzéssel lesz elfoglalva.

Mert akiben megtalálható az emberi érzés csírája, az sajnálkozik és részvétet nyilvánít, álljon bármelyik oldalon. Arnóth halála tragédia, ahogy a Tolleré is ez volt, gondoljunk politikai szerepvállalásukról bármit. Ehhez képest Wittner önkényesen vindikálja magának a jogot, hogy a szerencsétlenül járt politikusok fölött verbális eutanáziát gyakoroljon. Majd ő eldönti ki éljen, és főleg meddig.

Magyarország megkapta a maga Kathy Bates-ét.

Aki kedvesaranyos, külsőre normális, de maga a Jóisten irgalmazzon az elborult elméjétől. Hiteltelenségét és morális válságát talán mégis az jellemzi a legjobban, hogy a 2001-es beszédben még erkölcsi hullának nyilvánította a régi rendszer kiszolgálót a Szent Korona tan és a nemzet nevében, ma szemmel láthatóan nem zavarja, hogy azzal a Pozsgay Imrével ül egy akolban, aki 1957 december 15-én a Petőfi népében ezt írta róluk, forradalmárokról:

"Tépett szájú, hasított körmű sok kis senki, háta mögött még több úri bitanggal, megcsinálta az „Első Hazai Nemzeti Forradalmat”, melyet kis híján „Nemzeti Szocialista Forradalomnak” neveztek. A szociális elemet Mindszenty – Pehm József képviselte benne, a nemzetit pedig Lőwenstein herceg.
Hogy mégsem „nemzeti szocialistának” keresztelték vívmányukat, az talán azzal magyarázható, hogy e két szó így együtt hányingert okoz minden becsületes emberben és ők nem látták még időszerűnek e hányingert kiváltani."

Hiába na, az elmúlnyócévben tényleg sok érdekes dolog megesett. Csak ez lehet az oka, hogy mára az antikommunista forradalmár szellemi közösséget vállal a kommunistával, az egykori állampárt vezetőjével, az általános halálrájuk emeszpé alapítójával, és első miniszterelnök jelöltjével.

Mit lehet erre mondani? Így múlik el egy forradalmár dicsősége.

479 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr92777459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Milliós bér mellett lakást is kapnak az államtitkárok 2011.03.28. 18:49:47

Bár minden államtitkárnak nyilvános vagyonnyilatkozatot kell tennie, közülük egyedül csak Szűcs Erika tüntette fel a bérelt szolgálati lakását a dokumentumban, a többiek talán nem akartak kérkedni a közpénzen bérelt otthonokban, mindenesetre a hivatalo...

Trackback: Milliós bér mellett lakást is kapnak az államtitkárok 2011.03.28. 18:49:47

Bár minden államtitkárnak nyilvános vagyonnyilatkozatot kell tennie, közülük egyedül csak Szűcs Erika tüntette fel a bérelt szolgálati lakását a dokumentumban, a többiek talán nem akartak kérkedni a közpénzen bérelt otthonokban, mindenesetre a hivatalo...

Trackback: Wittner és a verbális eutanázia 2011.03.28. 18:20:25

Wittner Máriának végképp elgurult a gyógyszere.

Trackback: Gyereknek az utcán a helye? 2011.03.28. 15:05:03

Ténytár Az adatok alapján nem helytálló a Széll Kálmán terv azon felvetése, amely szerint túlképzés van a magyar oktat&aacut

Trackback: A Fidesz és a Magyar Hírlap kezeli a Wittner-ügyet 2011.03.28. 13:30:21

A Fidesz.hu két bekezdést vett át a Magyar Hírlap mai "Álláspont" cikkéből. Két dolog is figyelemre méltó az átvett részletből. 1. Szerintük Wittner embertelen Horn Gyula "nem képes meghalni" szövegével csak az volt a gond, hogy ...

Trackback: Amiből a legjobb kimaradni: Líbia 2011.03.28. 13:05:06

Éppen egy hete kezdődött a "furcsa háború" Líbiával szemben. Ez a hadjárat nem is háború és nem is Líbia ellen indult, de nem egyszerűen egy ENSZ-határozat betartatása, és nem is egy diktatúra megdöntésére irányuló fegyveres beavatkozás. Mind...

Trackback: Wittner: Horn "Gézengúz Recskabajnok" Gyula képtelen meghalni 2011.03.28. 09:58:51

 Folytatódott az új alkotmányra vonatkozó javaslatok együttes általános vitája csütörtökön az Országgyűlésben; szóba kerültek a választójoggal és a szottyadt NATO-tagsággal kapcsolatos rendelkezések is, Wittner "Királyi Fallosz" Mária...

Trackback: Mondjátok meg Máriának, szeretem! 2011.03.28. 07:34:02

 Mondjátok meg Máriának, szeretem, És ez a szerelem most is lánggal ég Bennem minden emlék olyan eleven, Mintha el se ment volna még … Mindenkinek volt egy Máriája, Akinek volt, az egyet ért… Álmaimban sem jött elő, hogy alkot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Majdnem azt írtam, hogy döbbenet. De sajnos nem az, hanem jellemző.
Ennyi rosszindulat egészséges lelkű emberben nem lehet.
Az meg külön szép, hogyan választ magának ellenfeleket és elvbarátokat.
Ez a nő és csapata kontrasztnak jó.
2011-ben egy Horn Gyulára utaló ilyen megjegyzéssel, (tekintettel arra, hogy nagyon súlyos beteg) Európában csak rosszpontokra számíthatunk. A fidesz már szívott egyszer Molnár Oszkár miatt, de úgylátszik egy poénért semmi sem drága...
Büdös banya. Neki sem adták írásban, hogy alkalmasint békésen átszendereg a túlvilágra. Lehet, hogy a saját ürülékében fetrengve várja majd a megváltást. Így aztán - ha ez is benne van a pakliban - jobb, ha nem nyilatkozik más halálával kapcsolatban. Főleg, hogy senki nem kérdezte...
Erre csak azt lehet mondani, amit Kálmán Olga mondott, ennél már nincs lejjebb.
Persze lehet, hogy mégis lesz, ahogy ezt az ámokfutást nézi a zember.
Pozsgai nem ÚGY kommunista. Wittner nem ÚGY forradalmár. Én meg ÚGY utálom már ezeket a szarembereket.
No lám!
Ez a felebaráti szeretet.
Pontosan bele illik a fidesz és a kdnp profiljába, mert valójában ilyenek!
Csak azt kívánom Marika néninek, hogy valami nem VIP kórház nem VIP elfekvő osztályán nézen pár évig farkasszemet Gyula bácsival, ágyszomszádként.

Ha valamin, akkor legalább a közösen felmarkolt fizetésen, költségtérítésen, egyéb juttatásokon elfilozofálgathanának...
Tulajdonképpen milyen hősi dolgot tett Wittner Mária 1956-ban?
Teljesen mindegy, ki ő, mit tett, vagy nem, de ennél már nincs lejjebb a hazai politikában. Szégyen az egész országnak és az ott kussoló és mint a szar lapító képviselőknek is, hogy hallgatólagosan támogatják ezt. Szégyen és vállalhatatlan lenne bármely ember, bármely oldalon, aki ilyent mond, teljesen mindegy mikor és kiről, milyen szövegkörnyezetben. Valahol azért meg vagyok lepve, hogy egyes, magukat európai politikusoknak valló egyedek elmennek emellett, simán, szó nélkül. Bizonyítvány ez is, az "elitünk" bizonyítványa! Szar alakok, szar dumával! 2011 - Magyarország... Én így szeresselek?
Pozsgay vs Wittner : A mi kommunistánk az jó kommunista, a másiké meg büdös kommunista.
@gipsz1234: Egyáltalán miféle fontos dolgot tett Wittner Mária a magyar politikában???

Vén hülye luvnya.
Attól még, hogy valaki forradalmár volt, nem biztos, hogy jó ember is egyben...
Hiába vinnyogtok, Wittnernek igaza van, és ez fájó.
Bármit is mondott, igazából a FIDESZ szégyene. Amin Wittner Mária keresztülment, azt elképzelni sem tudjuk, mert nem lehet. Lehet, hogy én teljesen megbolondultam volna benne. Az ő oldala részemről ennyi, viseljük el hogy valaki az egykori bátorságáért elviselte azt amit.

De a FIDESZ-t megvetem, mert egy országot irányító pártnak tudnia kellene, hogy kiket lehet, és kinet nem lehet ország-világ elé odaállítani.
Ki megy el politikusnak? Aki nem akar dolgozni.
Azt kivanom Wittnernek, hogy eljen sokaig jo egeszsegben! ...Baratok, csaladtagok es anyagi javak nelkul, a tarsadalombol kitaszitottan.
Hagyjuk már ezt, unalmas.
Játszhatjuk a jólnevelt úriembert, de álszent baromság az egész.
Nem ember? Elborult elme? Más ember halálának a vágya alapvető emberi tulajdonságokból ered.
A szavak nem jelentenek semmit, mindenki azt mond amit akar.

Független ez attól, hogy marika spec szintén a kutyát sem érdekli.
Wittner Mária bolond. Megőrült a gyűlölettől. El lehet gondolkodni azon, hogy mitől lehetnek ennyire embertelen, gonosz megnyilvánulásai. Az egyik fő dolog mondjuk kapásból az, hogy a szülei elhagyták, apja nem ismerte el, anyja 2 éves korában árvaházba adta. Ez már önmagában lelki sérülést idézhetett elő. Aztán 1956-ban forradalmárkodik, mire 57-ben bezárják. A legutolsók egyikeként 1970-ben szabadul. Valószínűleg végleg megőrült a 13 év alatt.

Dühöngő őrülteknek viszont a bolondokházában a helye, nem pedig a parlamentben.
Ahol a civilizált emberi magatartás, és elveszerűség véget és, ott kezdődik a Wittner Mária.
@Jenyei: A fidesz meg alapjában az összes párt ilyen emberekkel mondatja ki amit gondol. Nem kell egységes nyilatkozott, elég ha felsorakoznak mögé!
-Elítélték Kósát, Szíjjártót amikor odabasztak az árfolyamnak?
-Elítélték Lázárt?
-Elítélték Wittnert?

Nem, mert vagy hasznuk volt belőle, vagy pontosan így gondolták. Érdekes, hogy Varga Mihályt a háttérbe vonták, miután kiderült nem nagyon talált csontvázakat. Az ő jelentése nem feküdt a párt kommunikációjának, hát büntibe került...
Ki az a Wittner Mária? Senki. Akkor minek beszélni róla?
De ha valaki, akkor tessék. És egy szempontból az.
A hatalom mai megtestesítője az alsó nívón.
Az arrogancia, a hatalmi mámor és mánia, valamint a gyűlölködés és szélsőség.
Ez is Magyarország, nem kell csodálkozni.
Jó pár honfitárs savazott rá.
Boli!
Nem mentek el szó nélkül mellette. Nyilatkoztak egy csinosat.
Arról nem is beszélve, hogy Orbán Viktornak manapság tőről metszett kommunista elképzelései vannak.
@gipsz1234: Főállásban szopkodta a csatában megfáradt vitézeket, merthogy ebben volt profi.
Nem véletlenül nevezte Pongrácz markotányosnőnek...
Nyomorult Wittner Mária. Nem őt kell utálni. Ő is csak egy bábuja a pszichopata miniszterelnökünknek. Wittner megnyilatkozása is csak egy figyelemelterelő magnézium patron. A pszichopata OV-t csak és kizárólag a hatalom megtartása érdekli. Bármi áron.
Wittner Mária testestül-lelkestül a fideszé. Az ő mocskuk és sajnos, még fér a képükre.
@matulagergely: Ja nyomorultja lelencházban nőtt fel, majd 1955-ben (18 évesen) ő is a lelencháznak szült egy gyereket.
@Jenyei: Nem látsz tisztán. Rajta mentek keresztül többen.Merthogy ringyó volt a szentem... Azt nem találod kissé furcsának, hogy ő elsőrendű vádlottként megúszta a kötelet? Erre csak egy magyarázat van. Vamzerkodott, így életben hagyták...
Szar ember vagy Wittner.
@gipsz1234: Persze, mert a kurválkodás éjszakai üzemmód, nem volt ideje a gyerekre.
Pár éve temették a Karcsit, egy könny nem volt a szemében a gödör mellett a vén szutyoknak.
@gipsz1234:
"Tulajdonképpen milyen hősi dolgot tett Wittner Mária 1956-ban?"

Úgy tudom, páran partiba vágták a corvinközben... :)
@matulagergely: most látom megelőztél... :)
Elnézést, hogy vitatkozom, de Vittner Mária csupán egy gyarló ember. A parlamentben sem lenne, ha nem látott volna benne fatáziát az új király. Csupa kétes jellemmel veszi körül magát, de azok tőle függnek tehát ezért értékesek a számára.
@HÚÚ: Miben van igaza?
Abban, hogy más ember halálát kívánja?
Még a legnagyobb ellenségemnek se nem kívánnám soha a halálát.
A másik az, hogy nem Horn ítélte halálra a forradalom után, ha egyáltalán halálra ítélték. Sajnos a Fideszesek egyetlen szavát se hiszem. Nem csak övéket, de az összes politikusét se.
Madarat tollarol, embert baratjarol. Ennyire egyszeru.
WM mocskolodasa leginkabb a sajatjait sarozza.
Álszent dolog azt állítani, hogy az emberek nem gondolnak a lehető legkéjesebb örömmel arra, ha ellenségük meghal, ennél orgazmatikusabb élmény már az lehet csupán, ha a gyűlölt személy kimúlása pokoli kínok közepette történik meg. Ilyenkor mindenki magához nyúl, jóleső borzongás fut végig a gerincén, ajkával gyengéden végigcirógatja az alkarján lágyan kidudorodó kék eret, farpofáit nekidörgöli a szék ülőkéjének, lehet, hogy még szellent is picit. Mint ti valahányan teszitek magyar testvéreim, polgártársak, azután idejöttök borzongani az erkölcsi felháborodás erektált felmagasztosulásában, s ajkatok széléről egy kicsiny nyálfoszlányt is letöröltök nyirkos kezeteknek fejével...
Ennek a nőnek horngyulladása van.
Wittner nem taktikázik, nincsenek még csak ideologikus görcsei sem. Egyszerűen őszinte: ezt ő így gondolja és kész. Kár, hogy ezzel a mentalitással még csak orákulumnak sem volna jó, nemhogy politikusnak, pláne kormánypárti erők mérvadó politikusának nem. Hogy elgurult a gyógyszere, az egy eset, előfordul. De hogy a kormányoldalról senki nem pisszegi le helyben, vagy mond ellene utóbb, kategorikusan elítélve az efféle hangnemet és kijelentéseket, ez az, ami igazán kétségbeejtő. És persze jellemző.
@HÚÚ: Lényegtelen, hogy igaza van, vagy nem. Ő jelenleg politikus. Ez a kijelentés egy politikustól rossz, majdnem öngyilkos lépés. A laikusok ezt felismerték, de ő nem. Egy újabb politikus, akiről kiderült, hogy alkalmatlan a feladatára.

Ha most nem volt képes félretenni az érzelmeit a munkája miatt, szerinted később félre fogja tudni tenni a saját érdekeit, érzelmeit, ha az ország érdekében kellene tenni valamit és ez ütközik az ő dolgaival? Tudjuk a választ.
Bocs, de kijaza Lővenstejn?
@maybach: No igen, de minek, csak a nullát osztották még egy kicsit! :) Egyébként a fideszes képviselők azzal, hogy így beszarva és meghunyászkodva kussolnak illetve ilyen nyilatkozatokat tesznek még, ugyan olyan politikai hullák, mint ez a nő. IQ bajnokok. De mint tudjuk, a szenny tetején úszik a ...
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
Wittner dögölj meg minél előbb!!!!!
"Wittner tudja jól, hogy a gólörömben történő mezlehúzás sárgalapot érne, de nem aggódik, amikor már a cserepadon mutogatja a pólójára írt feliratot a nézőknek: "Gyula, pusztulj meg stoplisban!". Nyilván tudja, hogy úgysem lép pályára, így meg mégis bekerülhet az összefoglalóba."

emiksz.blog.hu/2011/03/25/24_null_null
mindig van lejjebb, ezt minduntalan bebizonyítjuk. wm édenpistai magasságokba (comment.blog.hu/2011/03/25/best_of_eden_pista) emelkedett
Nem tudom miért kell meglepődni ???
Tipikus Fideszes viselkedés: sunyi, aljas, alattomos, cinikus szemét. Mint a többi: Lázár, Szíjjártó, Kósa, Matolcsy, Semjén, Selmeczi, pont illik a sorba !!! A többi meg még tapsolt is neki.:(( Szégyen ez a Parlament.....
Bármilyen, a témával kapcsolatos nyekergésre csak klasszikust tudok idézni:

"Na és?"
még több wittner-interjút akarok, hátha mond még ilyeneket. lehet, hogy legközelebb gyurcsány gyerekeinek felakasztásának szükségességéről fog értekezni. röhögni akarok a banya hülyeségein!:))
@pavor nocturnus: ezek szerint Wittner csak nyilvánosan maszturbált, pár nap alatt kétszer. Kösz, így sokkal jobb.
Látjátok feleim szümtükkel Wittner Máriát? Nahát, ezért vigyázzatok!
Nem tudhatja előre senki, hogy mire megöregszik mivé válik. Akár Wittner Máriává is, aki nem tehet róla, hogy eddig "nem bírt meghalni" , csak közben megzakkant az elméje.
Aki nem hal meg fiatalon, az megöregszik - még a politikus is. Vigasz? Ez általános igazság, így minden élő ember egyenlősége. Az más kérdés, hogy kiből mi lesz. Általában aki szeretetben él a világával, annak az agya is szeretettel, és nem gyűlölettel telve öregszik meg.
Valaki emlegetett valami döglött lovat, talán néha le kéne szállni róla, vagy legalább is a döglött lovat kivinni a dögkútra.
ezt a varrónőt a fideszes mitológia emelte piedesztálra. Most komolyan: hány meg hány ilyen ember van, aki pontosan annyit tett, mint ő, mégis kerültek be a Pantheonba. Kapóra jött a zsebhitlernek 2006-ben, hogy lehet egy dísz56-osa egy kirakatfigurája, aki kellőképpen gyűlöli a kommunistákat (persze mindenki az, rajtuk kívül)ahhoz, hogy szépen beleilleszkedjen a képbe. E keresztényi megnyilatkozás kapcsán még egyetlen KDNP-s egyedet sem hallottam felszólalni, de hát elvtelen és képmutató emberektől várhatunk-e mást.
Wittnerről csak az hiszi el, hogy forradalmár volt, aki nem élt akkor. Aki élt, tudja, mi volt a szakmája és mivel kereste a betevőt, és mi volt a szerepe.
a tolleres mondás tényleg bunkóság volt, de a saját nemzetére támadó pufajkás, ha már megúszta a börtönt, vagy a bitót, had legyen már nyugodtan gyalázva az elfekvőben is!!!
@P.mester:
szóval:

mégis kerültek be a Pantheonba = ők mégsem kerültek be ...
@doktor.dikhed: Érdekes, a gyilkosok nem alkalmatlanok a feladatukra, csak az áldozatok. A gyilkos halálát kívánni ekkora bűn? Kik vagytok ti? Tán rokonok? Pufajkás gyilkosok védői?
A főállású halálraítélt.
Úgy látszik, ebből is jól meg lehet élni...
Pozsgay előrelátó!
Egyrészt ipszilonnal írta a nevét, már akkor is amikor ez még bűn volt.
Másrészt azért nyal a Wittnernek, hogy az ő halálát nem kívánva(mármint Pozsgayét) és nem kommentálva egészségi állapotát, lehet tovább él.
@pavor nocturnus: Milyen részletesen le tudtad írni! Csak nem vagy elkötelezett gyakorlója a tevékenységnek? :-D
@agatsu: Má'hogy az intézményesült gyűlölködésnek vagy az onanizálásnak? :)
@HÚÚ: Nem védünk senkit. Fel sem merül benned,hogy esetleg csupán és szimplán és főleg egyszerűen: Emberek vagyunk?
Igaz, ember embernek farkasa. (homo homini lupus est)
akinek önmagán uralkodni a legnagyobb uralkodás ( imperare sbi maximum imperium est. )
@Szelid sunmalac-Elmeny designer:

Nem értetted meg a lényeget.
Élből leszarom, ki mit mond. A lényeg, ki mit tesz...
..... Még csak ennyit, erről a gyerekét eldobó, senkiházi lumpen kurváról. Aki a forradalmárok beárulásával és spicliskedéssel mentette meg az életét. Ezt a Corvin-köziek írták róla, mielőtt sipítozna valaki.
Egyébként Pongrátz azt is mondta róla, hogy fél deciért vihette bárki...

Corvin-közi szabadságharcosok és Wittner Mária
Esti Hírlap – Pest Megyei Hírlap – Magyarország Ma

A mátyásföldi Szabadságharcos Otthonból Wass György, volt politikai elítélt az „1956 didergő lángjai – Wittner Mária” című, a Magyarország Ma weboldalán közzétett cikkünk olvasását követően küldte el számunkra az 56-os Hiradó 1994. február havi számának azt a Nyílt levelét, melyet tíz ötvenhatos szabadságharcos írt alá Pongrátz Gergely védelmében, Wittner Mária korábban – az Esti Hírlap hasábjain – megjelentetett, a Corvin-közi főparancsnokot támadó nyilatkozata után. Az 56-os Magyarok Világszövetsége hivatalos lapjában (Yerecian Ara szerkesztésével) olvasott sorokat, mivel az kiegészíti munkatársunk írását, betűhíven közöljük:

[Pongrác Gergely] „56-os FORRADALMÁROK PONGRÁTZ GERGELY VÉDELMÉBEN Január 25-én* az Esti Hírlap hasábjain Wittner Mária nyilatkozata alapján támadó hangú cikk jelent meg Pongrátz Gergely, az 56-os Magyarok Világszövetségének elnöke ellen. Bár előttünk ismeretlen, hogy Wittner Máriát milyen erők használják fel a szabadságharc hőseinek lejáratására, a leghatározottabban tiltakozunk, hogy nevezett a szabadságharcosok nevében nyilatkozzon.
Wittner Mária soha nem volt szabaságharcos és fegyver akkor volt életében először a kezében, amikor egy fotós előtt** pózolt. Mint maga is nyilatkozta 1991. október 18-án: eszmeiség nem vezérelte, harci cselekményekben nem vett részt. Így tisztségeit, kitüntetéseit is indokolatlanul kapta.

Sajnálatosnak tartjuk, hogy egy, az események után 25 évvel emlékezetből és dokumentumok hiányában íródott könyvben talált jelentéktelen tévedések miatt (egy súlyosan sebesült, mozdulatlan bajtársat halottnak hitt a szerző és az csak néhány héttel később halt bele sérüléseibe), hamisítónak nevezi, csak Pongrátz Gergely lejáratását és ellenségeinek céljait szolgálja. – Hasonló eset a cikkben említett Iván-Kovács és Renner esetében, ahol a hozzá beérkezett jelentéseket kényszerű menekülése miatt nem állt módjában ellenőrízni. Annál is nyilvánvalóbb Wittner Mária feltételezhetően irányított bomlasztó tevékenysége, mert Pongrátz Gergely hazatérése után, ahogy módja nyílt dokumentumokhoz jutni, maga nyilatkozta, hogy könyvének*** helyesbítését tervezi és hozzátehetjük: az új kiadás már nemcsak az emlékezetre, hanem dokumentumokra fog támaszkodni. – Ugyanakkor megkérdezzük, mi az indoka az Ausztriából 1957-ben visszatért Wittner Mária engesztelhetetlen gyűlöletének a Rákóczi-szabaságharc, a 48-as szabadságharc leverése utáni helyzethez hasonló körülmények között 1956-ban külföldre menekült szabadságharcosokkal szemben. – Javasoljuk, hogy dühét, gyűlöletét azok ellen fordítsa, akik forradalmunkat eltiporták, őt bebörtönözték, a szabadságharcosokat kivégezték vagy menekülni kényszerítették. Ellenségeit ne az ’56-os bajtársaink között keresse. Pongrátz Gergely elvitathatatlan és történelmi érdeme, hogy 1956. október 30-án, mint a forradalom akkori központját jelentő Corvin-köz döntéshozó főparancsnoka a fegyverletélt megtagadta és ezzel a Szovjetúniót arra készerítette, hogy hadüzenet nélküli háborút indítson immár nem csak a felkelők, hanem a törvényes magyar kormány és annak védelmezői ellen. Ez megindítója volt a kommunizmus későbbi bukásának. Ekkor vált a forradalom szabadságharccá és ennek már csak egyetlen vezére volt: Pongrátz Gergely, a Corvin-köz főparancsnoka.

Ezt a történelmi tényt senki megmásítani nem tudja és mi, még élő corvinisták ezért vagyunk és maradunk mellette jelenlegi kemény harcában, melyben a fegyverek helyett, a nemzeti erők összefogásával szeretné ’56 eszméit végső győzelemre vinni."

Menjen a kiöregedett, senkiházi, gyerekét eldobó, büdös lumpen proli kurva nagyi pornózni, ne a Parlamentben rontsa a levegőt.
Mindenki megnézheti az életrajzát, nagyon "szép". Igazán illik Pozsgayhoz, Szűröshöz, Kun Miklóshoz és I. Cigány Kadhafihoz. Az igazi probléma az, hogy ezt a kiöregedett bárcás kurvának mi, adófizetők adunk havi 1,5-2 millió forint fizetést.
a magát taccsra ivó hazaáruló hornt tényleg ki kéne baszni a kórkázból, és helyére arra érdemes magyar!!(nem zsidó, vagy cigány) embert tenni!!!
A haldokló volt miniszterelnökről megvan a véleményem, ha nem is pozitív, de van. Azonban nem csodálkoznék, ha a W.M. olyan igazi, nagyon vallásos ember lenne, ugyanis tapasztalataim szerint igazán csak a vallásos emberek tudnak gyűlölni. (Tisztelet a véges kevés kivételnek!)
Nem kell ezt túldimenzionálni. Méghogy "verbális eutanázia".

!!!LOL!!!

Egy tahó öregasszony próbált valami ütőset mondani, ennyi.

"Na és?" - hogy Gyufa bá' helyett válaszoljak.
@pavor nocturnus: A két tevékenység paralel gyakorlására gondoltam...hiszen erről volt szó nem?
Frusztrált vén proli picsa nem is igazán őt minősíti ez az egész hanem a gazdaszervezetet.
@HÚÚ: kit is ölt meg Toller? Jahogy senkit, csak meg kell védeni a lelki társat, amíg lepisálja a sírját. Értem.
"Wittner önkényesen vindikálja magának a jogot, hogy a szerencsétlenül járt politikusok fölött verbális eutanáziát gyakoroljon. Majd ő eldönti ki éljen, és főleg meddig. "

Maga mit olvasott?
@MEDVE1978:
Nem bolondabb a többi fideszesnél.
Megtapsolják és helyeslik.
A gyűlölettől fröcsögő fidesz egésze ilyen aljanép.
Ez az a Wittner, akiről azt mesélik, hogy levizelte a a lelőtt ellent?
@agatsu: De. Valóban. Csak tisztázni szerettem volna, hogy ugyanúgy értjük-e. Egyebekben egyiket sem gyakorolom, sem külön-külön, sem együtt, mivel valójában én egy végtelenül szelíd ember vagyok, rettenetesen megfáradt libidóval...
Ez a nő tipikus példája a báború után elszaporodott partizánoknak.
Mire is gondolok? Arra feleim, hogy a háború után minden második ember partizán LETT :D , és minden harmadik ember legalább egy orosz baka életét megmentette a gaz faSZistáktól.

Na ez a muff is kb. így forradalmár.
Azt meg egyenesen visszautasítom (tudom, ki nem szarja le), hogy ő bármiféle nemzeti jelkép lenne. Akkor már inkább a Matisz nagypapa, azon legalább röhögni lehetett ;)
Hornnal és az ő halálát kívánókkal csak egy a baj.
Horn alzheimerben szenved, a teljes szellemi leépülésen már régen túl van. Ha úgy tetszik az a Horn Gyula akit az itteni poszt írók és WM ismer/gyűlöl, már nem létezik, meghalt elvitte az Alzheimer. Az a Horn Gyula aki most az AEK zárt osztályán békésen sétál, tűri hogy etessék, egy két tisztább pillanatában talán még felismeri az ápolónőt akit mellé rendeltek, de a barátait/ellenségeit/családtagjait már régen nem ismeri meg, nem tudja hogy ő saját maga kicsoda, mit tett és miért van ott ahol, az a Horn Gyula csak jelen állapotában nem vétett senkinek még WM-ek sem.
Így akár örülhetne is WM hiszen az általa ismert pufajkás Horn Gyula már nem él.
Nézem a Televiziót, és meggyöződésem: Orbán beteg!

Mérget kell venni! Mondja Orbán. Ittas szerintem!
Ki ez a vén kurva?? Egy büdös nyugger,amit egy párttársa sütött el,nevezetesen a kampányfőnök "úr". Inkább nyelte volna le az apja,folyékony állapotban:)!!!
@HÚÚ: "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"

'89-ben a mai elit nem az, hogy létjogosultságát, de jó formám érdemeit is elismerte a kommunistáknak. Ha akkor agyonverik mindet, nem lenne most olyan nagy felháborodás. De ilyet kiszólva egy olyan társaságból /fidesz/, amelyik a pofázáson kivül semmit nem csinált kicsit álságos.

KISZ-es fiúk hátán parlamentbe jutni, együtt dolgozva az ex-kommunisták padtársaként furcsa lehet Martonyival vagy Schmitt Palival lepacsizni, és nekik tapsolni.

Akkor kellett volna a gerinc amikor leigazolt közéjük!
Bocsánatot kérek, nem tudtam, hogy anno egy ősi foglalkozást űző hölgy nemzeti jelkép volt, de ha igen, akkor kinek-kiknek volt a jelképe?
A rabló gazember korrupt politikusokra gondol a cikkíró?
Mert én ezekkel-bármilyen pártban is vannak-NEM tudok azonosulni!
NON CORONAT!
Mi történik az egész Fidesz részeg? Már a Kövér is?
"az egykor két lábon járó nemzeti jelképnek számító Wittner"

Mikor volt ez az egykor és kiknek számított nemzeti jelképnek? Lehet, hogy csak elkalandozott a figyelmem az évek során, de nekem ez nem tűnt fel.
@oscar dirlewanger:
Nomen est omen.

Lassan nincs haza, de mindenki hazaarulo.
A varsoi gettoban is mindenki partizan volt, ugye oscar?
A Parlamentben ma az országot segítendően egy hülye fideszes történelem órát tart.
Kellett valami elterelés az áLamfő és lézer János akcióiről, ja és az sokadik költésgtérítésesről, így a héten WM lett az odavetett kolonc.
Mellesleg pár napja írtam, hogy pár év, és le lehet hugyozni a sírját. Akkor kiakadtak páran, még most is?
@csoko20:
"-Elítélték Kósát, Szíjjártót amikor odabasztak az árfolyamnak?"

Mennyi most az EUR/HUF? 266? Mennyi volt egy éve? 266?

Hű, de odabasztak neki!
Én kifejezetten örülök, amikor bármilyen politikus eltűnik a föld színéről. Tisztességes politikus nem létezik, mert az be sem kerülhet a rendszerbe. De aki tud egy tiszességes politikust mondani, az szóljon nyugodtan.

Toller szintén megérdemelte a sorsát, velejéig korrupt volt, elég csak az Expo Centerre gondolni. A legnagyobb elégtétel az volt, hogy a saját maga által ásott verembe esett bele. Ha ezek a tetves politikusok nem lopták volna ki, vagy költötték volna faszságokra a pénzt, és nem halogatták volna a Pécs-Bp. autópálya megépítését, akkor Toller sem halt volna meg. Az összes politikusnak így kellene végezni pályafutását.

Amúgy meg az így lesznek a hősökből tetvek szoborcsarnokba Wittner mellé nyugodtan beállhat Mécs is.
Ahányszor szóba kerül WM, mindig Faludyt fogom felhozni, akit bezzeg mindig lebuzizsidóztak.
@ver@s kan-tár:
Lehet, hogy Wittner ízléstelen volt, de neki minden joga megvan ehhez:
10 évet ült börtönben, a "HornGyulák" miatt.

Horn Gyula meg jobb lett volna, ha szépen csendben eltűnik a rendszerváltáskor, és örül, hogy nem vonták felelősségre a bűneiért! Ehelyett még 4 évet visszajött, amit nem kellett volna! (Mikor is volt a legtöbb rablóprivatizáció???)
@Indriq: Wittner Mária száját régesrég be kellett volna tapasztani. Nem kérdés.

A sajnálatos az, hogy "bírálói" ocsmányságban az ő szintje alá süllyednek.
@mrgumby1: hát nem is volt az a kiköpött heteroszexuális keresztény.
Ne legyetek már gonoszak, hogy Wittner dögőnémámeg Marcsika dögöljön meg. Dehogy. Simán kapjon nyaktól lefelé bénulást, hogy tiszta (már amennyire nekije az van) tudattal (a szó nála valahogy furcsa értelmet nyer) feküdjön még elfekvőben vagy 10-20 évig, és élje meg, hogy a szaros pelenkát csak pár naponta cserélik csak alatta. Akkor azt mondom, van isten, és van isteni igazságszolgáltatás.
Aztán egy idő után lehetne hagyni, hogy a saját hányadékába fulladjon bele.
Hát nem ez lenne a szép látvány?
Lényeg, hogy ma Orbán részegen ordított a Parlamentben. Kérdezze már meg valaki, mennyit ivott ma Orbán!
@Tonyk: miért versus? egy oldalon állnak. a megélhetés oldalán.
@igényes: ha te vagy itt az igényes, milyenek itt az igénytelenek? Jó ég...
Hagyjuk már békén WM-et/nem szabad kiírni a teljes nevét a bűnözőknek/, hiszen csak a fidess gyilkos hagyományait folytatja.
Kezdjük a furcsa Horn-balesetnél, egy-két "vállalkozó" eltüntetésével folytathatjuk az olaj buli lenyúlása után de beletartozik egy szfvári maszopos képviselő furcsa "BALESETE" még 1998-ból!
Naagyon megrendezett volt az a kamionos csúszás ott és akkor!
Szóval az anno ősi foglalkozást űző "hölgy" csak folytatja vezére hagyományait...
@yerico1: Ez pont az a színvonal, amitől távol kell tartani magunkat.
Ha lesüllyedünk WM szintre, semmivel sem vagyunk jobbak.
Erre figyeljünk.
A választópolgárok 1/8-ad része méltatta egyáltalán válaszra a kormányt, és a választ adók többsége nem ért egyet a részeges kormánnyal!

7/8-ad nem ért egyet!
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe:
ÍGY LEGYEN : DE FÁJDALMAK, ÉS SZENVEDÉSEK KÖZT EGYEDÜL!!!
Azért megnyugtató, hogy mennyi megbocsátó ember van ebben az országban. Már szinte várom, hogy előkerüljön egy-két megvádolt nyilas karhatalmista, hiszen semmi félnivalója. Az pedig egyszerűen lehetetlen, hogy a most halálosan felháborodott kommentelők lennének a leghangosabban fröcsögők abban az esetben. Neeem, ilyen itt nem történhet meg. Ugye, kérlek mondjátok, hogy így van...
@NewWay: Kicsit olvasd el az életrajzát.
Mindent elmond, hogy a németeknél utca van róla elnevezve.

Egyébként elképzelhetetlen, hogy Horn hitt a rendszer jóságában, amit szolgált?
Hát hány fideszes hiszi most is vakon, hogy jó szekeret tol?
Akkor később le kell őket írni?
Velük is előfordulhat, hogy idővel rájönnek, mi történik....
@igényes:
Mi van veled?
Bekattantál?
"A választópolgárok 1/8-ad része méltatta egyáltalán válaszra a kormányt, és a választ adók többsége nem ért egyet a részeges kormánnyal!

7/8-ad nem ért egyet! "
Ezzel egyet értek.:)
@simonmondja.: orbán személyzeti politikája a végletes kontraszelekción alapul. ennek isszuk mi, de ő is a levét. szörnyű belegondolni, hogy ez a fidesz élmezőnye.

persze nem panaszkodhatunk a többi frakcióra sem:(
@NewWay:
szar, demagóg, központból osztott érv volt ez.
Ha ma egyezik is az árfolyam, azért az elmúlt 1 évben nagyon sokan fizettek súlyos pluszokat a hitelükre az árfolyam miatt, és te is biztos hallottad az elmúlt évben párszor, hogy a benzin most éppen az árfolyam miatt nőtt.
Szóval kussoljál inkább a 266-tal.
Egyébként tanulságos elolvasni az összes életrajzot.

Horn
Gyurcsány
Bajnai
Orbán

Na kié a legsilányabb? Ki nem tett le semmit az asztalra a politikai hozzánemértésén túl semmit?
Na ki?
@egerészölyv: és akkor most vedd elő a műveit, nézd meg abban hogyan gondolkodik, rakd mellé ezt a perszónát, és akkor várom újra a bejegyzésed, hogy melyikük volt a keresztényibb.

mondjuk a hozzád hasonló sötét lovaktól, akik származás és szexuális beállítottság alapján előbb ítélnek, ezt elsőre nem várhattam volna el.
@tomwar: A példa rossz a Varói gettóban mindenki partizán volt egy emberként mentek szembe a németekkel és tagadták meg az elhurcolást, harcolva hetekig.

Wittner 1956 novemberében kiment Ausztriába és pár hét után hazajött. Miért??
Állítólag nem kapta meg a politikai menedéjogot akkor, amikor mindenkinek adtak. Miért??
@kaqkkfioka: Na, akkor a részeges kormánnyal nem ért egyet 7 100 000 szavazásra jogosult. Válaszra méltatta a részeges orbánékat 920 000 ember, de persze ez nem igaz! Ezt csak ők mondják. A visszaküldött levelek mélyen bírálták a részeg vezetést.
És akkor gondoljátok el ezt a nőt egy géppisztollyal a kezében.
@walker57: Esetleg meg kell majd nézni az osztrák sajóban megjelenő cikket Wittner rablásairól.
Ma a részegek napja! Pálffy szól!
@wip:
"A november 4-ei szovjet támadás során az Üllői úton repeszektől megsebesült és a Péterfy Sándor utcai kórházba került."
Lehet hogy a mellé a bokor mellé csapódott be egy gránát ahol épp szopott?
Nagyon nagy baj van itt a parlamentben, megoldási javaslat nincs, történelem óra van.
Orbán Viktor ma a parlamentben az ellenzék felelősségre vonást óhajtó kérésére Wittner Máriával kapcsolatban, nemes egyszerűséggel azzal zárta le a vitát, hogy elmondta azt az eddig magában tartott titkot, miszerint a választási győzelme után nemsokkal, felkereste egy MSZP-s delegáció, és arra kérték, hogy Horn Gyula maradhasson a Központi kórház ellátásában.
Erre ő bólintott. Most pedig ezzel a hírrel lezértnak tekinti a Wittner Mária által generált indulatok fideszen való számonkérését.

BRAVÓ ! és megint csak BRAVÓ tisztelt miniszterelnök úr.

Már megbocsjtson, de ezt így elintézni.... mondhatom kellő vastagságú bőr kell az orcájára.

Mi köze van az ön adakozó kedvének ahhoz az ungusztiőz szennyes dumához, amit Wittner Mária mondott Horn betegségével kapcsolatban.

Ön, mint győztes miniszterelnök jelölt nem is mondhatott mást, mint mondott és tett Horn Gyula érdekében. Mondhatnám nem lett volna sportszerű.
Horn Gyulának azért voltak érdemei. Elsősorban Magyarország kormányának(szintén) több mint két-harmados többséggel megválasztott miniszterelnöke volt.
Annak előtte külügyminiszter, történelmi tettek résztvevője, még a Németh kormány idején, a Varsó szerződés életében, ő volt aki ki merte mondani, magyarország jövöbeni NATO csatlakozásának kívánalmát.

Folytatva a gondolatsort, azt amit ön jótéteményként kinyilvánított ma a parlamentben, szerény ember, soha sem hozza nyilvánosságra. Már csak az önbecsülése okán sem.

Ami pedig ezzel kapcsolatos személyes észrevételem: Ha néhai Puskás Ferencnek, mint a valóban leghíresebb magyarnak kijárt, Az Horn Gyulának is kijár.
Puskás (akit mélységesen szeretek és tisztelek) a mai generációk ismert személyisége, Horn pedig a kommunista blokk megrogyasztása miatt történelmi figura lesz, amit tanítani fognak iskolákban. Puskást a szájhagyomány tartja életben.

Puskás ellátását is az állam fedezte, valamint temetést is, mely felért bármilyen királynak kijáró pompával. Talán jó magyar módra, kicsit át is estünk a ló másik oldalára.
@Kozi73:
"Ha ma egyezik is az árfolyam, azért az elmúlt 1 évben nagyon sokan fizettek súlyos pluszokat a hitelükre az árfolyam miatt"

OK, de akkor miért nem írta le senki, hogy a Fidesz miatt erősödött a Forint?

Ha a Fidesz miatt gyengült, "dőlt be", akkor a Fidesz miatt erősödött is, nem?

Amúgy meg mennyi az a nagyon súlyos plusz? 266 helyett 280 Forint volt az EUR, az 10%?
@walker57: "A példa rossz a Varói gettóban mindenki partizán volt egy emberként mentek szembe a németekkel és tagadták meg az elhurcolást, harcolva hetekig."

Felreertettel. A Dirlewanger-brigad meszarlasaira utaltam...meg Waffen SS tisztek is tiltakoztak ellenuk. A nevvalasztast kritizaltam - erre a nevre nehez jot mondani.
@d-evike:
"Egyébként elképzelhetetlen, hogy Horn hitt a rendszer jóságában, amit szolgált?
Hát hány fideszes hiszi most is vakon, hogy jó szekeret tol?"

Biztos voltak olyan nácik is, akik hittek abban, hogy jó a hitleri náci rendszer.

Ettől még utólag -- jogosan! -- elítélték őket!
@potyus:
Akármit is tett horn gyufa az nem változtatja meg az előzőleg elkövetett bűneit. Ilyen egyszerű ez. Albert Speer rengeteget tett a háború végén, hogy csökkentse a szenvedést, teljesen megváltozott utána, mégis leült 25 évet. Szánalmas hozzáállás ez a mindegy mit csinált, mert aztán voltak jó húzásai is. Milyen érdekes, hogy ez a hatalmas magbocsátó együttérzés kizárólag a kommunista rendszer pribékjeinek jár ki.
@bájgúnár:

Feljött Budapestre, Rákóczi térre, fiát becsapta állami gondozásba, jegy nélkül elment a Corvin közbe.

Tudjuk, hogy 1956 novemberében támadtak az oroszok hajnalban. Hajnalban Máriát találták el. Merre voltál Mari, hol mászkáltál?
@HÚÚ: Nem értetted meg amit írtam. Olvasd el újra.
@igényes:
"a választ adók többsége nem ért egyet a részeges kormánnyal!
7/8-ad nem ért egyet! "

Én a 7/8-adban vagyok, és mégis egyetértek. Tehát megbukott az érvelésed!
Már egy két posttal/bloggal odébb is mondtam:

Köhög a csimpánz a haldokló elefánt mellett hogy milyen erős...
@Rokkantnyugdíjaspornósztár: nahát nekem is ez a véleményem. Az utóbbi tizen pár évben biztos nem volt. Aztán a hétvégén a friss fideszes halott temetésén 10ezren voltak. Kicsit elszomorodtam, hogy ha ilyen arányban ostobák az emberek akkor milyen jövő elé nézünk...
@oscar dirlewanger: Ilyen nicknévvel inkább ne is szólj hozzá...
@NewWay: A Fidesz miatt erösödik a forint! Cél 1 forint = 1 euró
@NewWay: "Amúgy meg mennyi az a nagyon súlyos plusz? 266 helyett 280 Forint volt az EUR, az 10%?"
Volt az talan kicsit tobb is...de megfeledkezel a kamatfelarrol, a ketto igy mar joval tobb. S tudod, azok, akiknek devizahiteluk van, hiaba mondjak a banknak, hogy egy ev mulva ugyanannyi lesz az arfolyam...napi arfolyamon fizetnek. Tobb szazmilliardot tobbletkent, forintban.
@Muad\\\'Dib: Mint pl. mit tett Albert Speer azért, hogy "csökkentse a szenvedést"? Vagy a saját szenvedésének csökkentésére gondolsz? Mert azért valóban mindent megtett.:))))
Egy szerencsétlen, műveletlen, buta, gonosz öregasszony. Se több, se kevesebb.

Azért azt megnézném, amikor Matolcsyval, Kövérrel, Martonyival, Szűrössel, Pozsgayval, Orbán faterjával (és sorolhatnám hosszan) közli, hogy "dögöljetek meg!". :P
"Amúgy meg mennyi az a nagyon súlyos plusz? 266 helyett 280 Forint volt az EUR, az 10%? "
Ezt azoktól kérdezd akiknek 30.000 HUF illetve ennél nagyobb mértékben nőtt a törlesztőrészlete.
@Kassian:
Hadd ne én kezdjem el a történelmi képzésedet. Esetleg kezdj önképzésbe, olyasmit keressél, hogy megtagadott parancsok, elszabotált utasítások, stb.
@Hegyi Zsolt: Fiatalkorában elég jól nézett ki, így nem kellett keresnie a betevőt, rá- és beletalált az minden testnyílásába. Pongrátz Gergely elmesélte széles körben. :)
@Kassian:
Ja, ez a legviccesebb mondatod:
"...Vagy a saját szenvedésének csökkentésére gondolsz? Mert azért valóban mindent megtett."
Ez esküszöm beszarás.
Különösen úgy, hogy önként adott át minden bizonyítékot saját magáról a szövetségeseknek és bűnösnek vallotta magát.
@NewWay: Épp annyira, hogy ők keressenek vele, a pórnép meg bukjon!!! Egy kis irányított kilengésen is sokat lehet kaszálni!
Kicsit bunda szaga volt a dolognak, csak nekünk nem szóltak....
Az, addig oké, hogy Wittner Máriával elszaladt a ló, meg stb.

DE ATTÓL, HOGY W. M. TAHÓ ÉS ROSSZINDULATÚ, MÉG NEM KÉNE A KOMMENTELŐKNEK IS ANNAK LENNIE.

Épp az a baj itt is, ami a Heller ügynél volt (számomra ugyanaz a baj). porbafingó kis seggdugaszként fogalmunk annyi nincs mi volt 56-ban. Utólag elvitatni valamit tőle, csak azért mert most egy ordenáré tapló, nem szép dolog.

A baj az, hogy a fidesz szerint ez nagyjából rendben van, míg Hellert le lehet hazaárulózni. Na ez a baj. Ez a összekacsintós, "te is a mi kutyánk kölke vagy" hátbaveregetős, na, jól van nincs baj attitűd, ez a gond. Sőt Lázár Jani szerint, mivel hisznek a szólásszabadságban ezért Wittner azt mondd amit akar.

Az a balfasz mszp-s kis csíra, aki már sikkasztásért ül is, akinek nem jut eszembe a neve, de zsidókon poénkodott, hogy "azok már nem fáznak", na azt is lemondatták a képviselőségről. Zuschlág, ez az. Szerintem W. M. beszólása se volt etikusabb.
Albert Speer - nyilvan kizarolag teljesen onzetlen motivaciok miatt - de sokatt tett Nemetorszagert.
Nem buntelen, de nem is elvetemult.
@NewWay:
"OK, de akkor miért nem írta le senki, hogy a Fidesz miatt erősödött a Forint?"
Talán azért nem, mert nem a Fidesz miatt erősödött a forint. (Vagy csak lemaradtam gazdaságpolitikai géniuszunk első értelmes húzásáról?)

"Ha a Fidesz miatt gyengült, "dőlt be", akkor a Fidesz miatt erősödött is, nem?"
Hiszed vagy sem, a bonszáj főnöködön kívül is van még pár dolog, ami mozgatja a világot.

Látom, neked nincs hiteled: baráti körben végzett hirtelen kutatás alapján 30-45% volt az a 10%.

A benzinárra esetleg valami frappáns? (segítek: dízel 1 éve 290Ft, ma 375Ft, segítek2: büdös arabok)
@ökörpöröly: Talán érdemes lenne végre definiálni, hogy 1956 fegyveres küzdelmeiben, vagy annak hatására, ki volt hősnek nevezhető.
Hatalmas különbségek vannak ugyanis. A katonai értelemben "hősi halott"-nak nyilvánítás fogalma különbözik egy civil fegyverforgató tetteitől, egy fegyveres elismert szervezet (pld. Nemzetőrség) vagy egy orvlövész tetteitől.
Az, hogy valakit pld az oroszok lelőttek önmagában nem hősi halál (volt aki csak hazacipelt volna egy puskát, de mint fegyverest távolról lelőtték. Sorolhatnám.
Az sem hős aki valakit felhúzott a fára csak azért mert politikai ellenfélnek tekintette.
Nagy ebben a dologban a kavarodás, és a politika is különösebb vizsgálat nélkül osztogatta az elismerést, illetve a résztvevők is igazolták egymás sokszor érdemtelenül.
Gyermekként láttam, amikor 16-17 éves fiúkat kellett a lakóknak lepofozni a padlásról, mert szó szerint mindenre lövöldöztek ami arra ment (mert ez érdekelte őket, én nem volt semmilyen politikai elképzelésük - ezt a pár pofon kíséretében történt kérdéseknél kiderült(, ugyanis fogalmuk sem volt kié az adott jármű (nem volt mindegyiken zászló ugyanis), és néha mellényúltak, és a sors fintora hogy szintén hősöket "gyártottak" az adott teherautón..
A fogalom szűkítése esetén kevesebb nagy arc lenne.
@Muad\\\'Dib: "Milyen érdekes, hogy ez a hatalmas magbocsátó együttérzés kizárólag a kommunista rendszer pribékjeinek jár ki."
Ja. Joseph Alois Ratzinger, Kurt Waldheim. Ők ketten pl. semmilyen megbocsátásban sem részesültek...
@blah:
Érzelmen alapuló szavazatmaximalizálás miatt műsíró politikus már tényleg a lealjasodás csúcsa. Tömény ányinger volt a temetésen is, de ezt már sokan eljátszották, és sajnos tényleg működik, ilyen ostobák a választók.

Vonatbalesetkor síró pojáca Gyurcsány
Diszkóbalesetkor síró pojáca Orbán
Autóbalesetkor síró pojáca Kósa
Legközelebb majd gyerekkel a karjukon sírják el magukat, mint M. Antoinette és M. Terézia.

Ennél egy fokkal szórakoztatóbb, amikor elküldik egymást a halál faszára a halálos ágyukon.
@tomwar: Albert Speer - nyilvan NEM kizarolag teljesen onzetlen motivaciok miatt - de sokatt tett Nemetorszagert.
Nem buntelen, de nem is elvetemult.

Bocsi, veletlenul sikerult beletorolnom...
ezt a némbert forgassák 20-évig lepedőbe.ez a szuka esetleg a rákóczi téren volt jelkép.azért ítélték el mert az oroszok trippert kaptak tőle.@Rokkantnyugdíjaspornósztár: te sem egy apától vagy hülye
Még,hogy "nemzeti jelkép"--azt se tudom ki ez vén tyuk.
Ez is azt mutatja,hogy mindkét oldal tök egyforma: a komcsik nem csak,mondták,ki is nyirták aki nem tetszett,amig hatalmukban volt--ez nőlény a másik oldalról szintén megtenné,ha hatalmában állna. Hol a külömbség??
Világ életemben utáltam ezt a nőt. Ezzel a Horn Gyulás meg Tolleres beszólásával pedig feltette a koronát a parasztságára.

A legszebb az egészben, hogy a 8 általános végzettségével közel hétszázezret kereshet a parlamentben.

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=g036&p_ckl=39

SZégyen!
Amióta először hallottam Wittnert beszélni, az undor kerülget minden megszólalása ürügyén. Hosszú életet kívánok neki. Mert hogy utána a pokolra jut, az nem kétséges...
@walter77:
Őszintén szólva Hornék működése, a vörösterror is legalább annyi kritikát megérdemel, mint a náciké.

Annak idején nem verbálisan kívánták a halálukat, hanem simán felakasztották őket.
Tehát örüljön minden komcsi, hogy Wittner csak szavakban kívánja a halálukat.
@qwertzuiop05:
Joseph Alois Ratzinger hogy is jön ide? CSak mert nem nagyon értem.
ne gondoljuk, hogy aki megjárta kommunisták börtöneit, az ép lélekkel kikerül onnan.
azt kéne felelősségre vonni, aki odaengedte és politikai tőkét kovácsolt a sorsából. az ő életcélja nem lehet más, csak a bosszú, aminek normális ország normális parlamentjében nem lenne helye.
@Muad\\\'Dib: Ja, mert így volt a legnagyobb az esélye, hogy nem akasztják fel...ha a háború másképp végződött volna, akkor Speer továbbra is maradt volna a náci vezetés "krémjében".
Beszarás, nehogy már hőst faragjunk egy háborús bűnösből...
@Kassian:
Helyes, akkor nehogy már szegény öregembert faragjunk egy ÁVH-sból.
Ez pedig ismét kolosszális:
"Ja, mert így volt a legnagyobb az esélye, hogy nem akasztják fel.."
Nyilván Hitler parancsait elszabotálni, a legnagyobb esély volt akkoriban az akasztás elkerülésére. OMG...
@néma bárány: Nem ölt meg senkit, de saját maga dicsekedett vele, hogy 3 milliárdot vett ki Pécs kasszájából. Igaz, lopni szabad, gyilkolni is, az a lényeg, hogy szépen beszéljünk. Erről ismerni meg a jó politikust: lop csal, hazudik, de szépen beszél. Megőrültetek, esküszöm.
Egy kormánynak többek között, az is feladata, hogy a nemzeti valuta értékét stabilizálja. Tehát, ha egykormány teszi a dolgát és rendben mennek a dolgok az nem hírértékű.
Egyébként Hornnak semmi szerepe nem volt a forradalmat követő megtorlásokban, arendszerváltásban annál inkább (ajánlom olvasásra HGy Cölöpök c. könyvét)
@HK417: Lehet hallgatni is, ha valaki ennyire ostoba.
a horn félék talán attól fosnak, hogy újra árjasítás lesz????persze sajnos ez nem valószínű, pedig jogos lenne szézosztani a magyar munkás-parasztok közt azt, amit elloptak tőlük!!
@HÚÚ:
Toller úgy aránylik Pécshez, mint pl. Kósa Debrecenhez.
Hát most neked meg mi a bajod?
Bántottalak én téged?
@oscar dirlewanger: "had legyen már nyugodtan gyalázva az elfekvőben is!!!"

hadd kérjem, hogy jobbról is szíveskedjenek megtanulni a kettőzött mássalhangzók alkalmazását, mert a Moszadnál belénk verték, és nem csak "báncsa" a szememet, hanem "hasogassa" is, ha valaki nem tudja...

persze, nyugodtan gyalázzatok bárkit, semmi akadálya, legalább valami lekattan nektek a szólásszabadságból, pusztán annyi kérdésem van, hogy akkor miben is különböztök a kommerektől és a jobboldalon miből is látszik az oly nagyon hirdetett keresztényi szeretet?

csak kíváncsi vagyok, ennyi az egész.
@wip: Igen, ezek balesetek nagyon elgondolkoztatóak voltak. A székesfehérvári képviselőtől úgy félt a fidesz, mint a tűztől
Ha Horn Gyula maga a baloldal, akkor Magyarországon baj van. Ha Wittner Mária szavaira a baloldal egyként hördül fel, akkor még nagyobb baj van, mert a baloldal még mindig nem tanulta meg a történelmet, amelyben egyértelmű elem, hogy Horn Gyula pufajkásként szolgálta az 56 utáni megtorlásokat.

Az sem kizárt, hogy ott volt a nyugatinál, ahol a tömegbe lőttek, és az sem, amit párttársa, Ribánszky Róbert mondott róla: "Hogy lehet például egy Horn Gyula most jobboldali? Ô, aki pufajkás volt. Nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak... Szóval karhatalmista volt, és mivel a bátyját nagyon kegyetlenül gyilkolták meg az ellenforradalmárok, a Gyula nagyon kemény volt. Ő vágott, lőtt, mint a bolond." Az sem kizárt, hogy nem pont ő lőtte agyon hátulról a vak telefonközpontost, nagyapám korábbi segédjét, Walter Jenőt, aki munkából hazamenet már a házuk udvarán botorkált, amikor a pufajkások utána mentek és egy sorozattal leterítették.

(Hasonló eset a gyurcsányi 2006-os mészárláskor történt, amikor gumilövedékkel ugyan, de fehérbotos vak fiatalemberre lőttek...) A Mesterházy-féle MSZP most bocsánatkérést követel ez olyan asszonytól, akit 56 után az Úristen mentett meg az akasztástól, hogy máig emlékeztethessen arra az emberiség elleni bűnre, amelyet a kommunista söpredék követett el a magyarság, Magyarország ellen.

Wittner Mária tehát, nem sértő volt, nem gyűlölködött, hanem tényeket mondott el a Parlamentben. Nincs miért bocsánatot kérnie. Kért-e bocsánatot valaha is a magyar bírói kar, az ügyészek vagy a mindenkori legfőbb ügyész azért a rettenetes bűnért, amelyet elkövetett a magyar "igazságszolgáltatás" 1945-től napjainkig? NEM! Hogyan várhatja el a kisebbségben lévő, a parlamenti munkát (alkotmányozás) bojkottáló, de fizetését felvevő mai utód-söpredék, hogy egy 56-os mártír, elmondott szavai miatt bocsánatot kérjen? Jogilag magát a pártot is be lehetne tiltani, hiszen regnálása alatt folytatta az 1919-től tapasztalt magyarellenes tevékenységet, és ma, politikai niemandként sem tesz mást.

Igen, Horn Gyula nem tud meghalni, mert bűnei nem engedik. Amit a jog nem tett meg, megtette Isten. Kivonta a mindennapi életből, eltiltotta a közügyek gyakorlásától, és bezárta egy intézetbe úgy, hogy ki tudja, ki tudhatja milyen gondolatai vannak, s hogyan szenvedi meg múltját.

Azonban Wittner Mária rámutatott egy valós jelenségre, amelyet ugyan nem is említett, de a kommunista utód-söpredék reagálását kipréselte. És ez a reagálás egyértelmű: Az MSZP máig hű Ságvári Endre terroristához (aki ráadásul spicli is volt), s hű azokhoz az elvekhez és egyénekhez, akik a magyar nemzetre támadta, akik Moszkvát kiszolgálva öltek, lőttek és börtönöztek, ám mindezt a legtermészetesebbnek és jogszerűnek tartották. És kitart amellett az ember mellett is, aki 2006-ban megismételtette a horngyulai pufajkások bosszúját. Magyarul: az MSZP ma is nemzet és erkölcsellenes, pártolja a bűnt, s ha lehetősége volna, megismételné akár az 56 utáni, akár a 2006-os mészárlást.

Wittner Mária még egy dologra rávilágított: - Isten útjai kifürkészhetetlenek. Horn nem tud meghalni, s e fájdalmas tusája a földi élet küszöbén intő példa mindazoknak, akik országvezetőként országvesztővé lettek, lesznek. Intő példa, mert látniuk kell: a büntetést nem lehet elkerülni. Lehet párthű bíróság, párthű ügyészség, lehet összebeszélő és hazudozó tanúk csoportja, lehet bármi, ami felmenti a bűnöst. A büntetés azonban mégsem marad el, mert az nem társadalmi, nem emberi feladat, lehetőség. Wittner Mária tehát csak elmondott valamit, ami tény. Egy feltehetően gyilkos és magyargyűlölő pártvezérről, és mai állapotáról... valamint Isten akaratáról. És aki nem érti, az magára vessen. Hiszen csak az okos ember tanul más kárán, nem a szocialista.
Bocs az előző hozzászólásom idézet.
@oscar dirlewanger: Hm...mi koze az arjasitasnak a munkas-paraszt tulajdonhoz?
Vagy hibas a random tortenelem szelektorod?
@HÚÚ: "Bocs az előző hozzászólásom idézet."

semmit nem javít rajta e tény ismerete.
@HÚÚ:
Mária néni rokonához van szerencsénk?
@HÚÚ: miből gondolod, hogy Wittner Mária nem fog így járni ? az élet szempontjából nincsenek jók és rosszak, csak élőlények. Ő is járhat bárhogy, ezért nem kéne ilyeneket dumálni, mert ez a szöveg őrá is visszahullhat.
@HÚÚ:
"Amit a jog nem tett meg, megtette Isten." Oké. És majd megfigyeljük, ha megéljük, hogy Wittner Mária hogyan távozik.
@HÚÚ: "kit 56 után az Úristen mentett meg az akasztástól"

Az Uristen? Jo vicc. AZ ARULAS. Mert ingyen nem volt az elet, az biztos.

Hol talaltad ezt a "remek" irast?
A kissé már buggyant öregasszony remekül felkavarta az állóvizet. Legalább senkit nem érdekel a költségvetési hiány, a várható infláció, a 400 forint körüli üzemanyagár, a nyugdíjak lenyúlása, a különadók, a ... soroljam még?
A bolond vényasszonyt kitették a pódiumra, hogy mondjon valami durvát, amin lehet csámcsogni a valóban kardinális kérdések helyett.
Megint megkaptuk a gumicsontot.
Nem volt szép dolog az amit Wittner mondott, de az még rondább volt - kb 10 milliószor rondább és becstelenebb -, hogy egy gyilkos pufajkás MO miniszterelnöke lehetett. Nyomorult, senkiházi utolsó mocskos senkiknek még most sincs messze elgendő erkölcsi muníciója arra, hogy Wittnerről ilyen hangon hányjanak és mocskolódjanak ahogy itt az Index maradék szartelepén teszitek. Wittner még ezzel az egyébként csúnya kijelentésével is sokkal több mint ti együttvéve a mocskos pofátokkal együtt.
@HÚÚ: "Nagyon kegyetlen pufajkás, hisz a pici emberek általában kegyetlenek, hisz megalázottak... "

Remélem a mostani mélynövésű miniszterelnökünket a 2 választási zakó után kiengesztelte a 2/3 :))))
Wittner Mária mikor számított kétlábon járó nemzeti jelképnek?! Akkor már inkább a hímzett tehénszar, vagy a püspökkel kúró Kun Béla.

Számomra inkább egy ostoba, vén lotyónak tűnik, aki saját maga középszerűse miatti szürkeségét rákente a kommunistákra. Mármint azokra a kommunistákra, akik most nem vele vannak egy táborban.

Horn Gyula tényleg nehezen hal meg. Bízom benne, hogy Wittner Máriának sokkal gördülékenyebben fog ez menni.

KDK
@HÚÚ: Vicces kis kiszólás volt. De tudod az igazságtalan az egészben az, hogy Horn kórházban van, Witner pedig szabadon garázdálkodik. Pedig se az elmeállapota, se fizikai állapota nem jobb mint Horné.
Mellesleg aki ma nézte Orbánt a Parlamentben az megkapta a méltó választ a wittner-ügyre. Aki meg nem nézte az nézzen utána. Viktor barátunk olyan elegánsan és emelkedett szellemben, lealázóan magas intellektussal mondta meg a végsó szót az ügyre, hogy a szarjani MSZPs csorda csak nézett bambán és világosan érezték, hogy intellektuálisan sokadjéra vannak lealázva a sárga porig. Köszönjük Viktor !
@csoko20: Ááááááááá. Papcsák, Budai, AB, Költségvetési Tanács, földrajzi bizottság.... A sort folytassátok nyugodtan, kapásból ennyi jut eszembe.
@Lucernaböde:
Mit tettel ellene? Mit tett ellene O.V.? Semmit.

Tobb "mocskos" egy mondatba nem fert?

Vak vagy es suket.
@Lucernaböde:
Te, nem kéne már menned, etetni a disznókat?
:@lecsekkoltam: Bunkó vagy öreg, egy utolsó mocsok bunkó senki. Remélem majd egyszer te is az kasztófa rányékában leszel mint egyszer Wittner és remélem, hogy nem fogsz hangosan zokogni és könyörögni a szarfaszú kis életedért te nyomorult, nyelvehegyező kis pöcs.
"akit 56 után az Úristen mentett meg az akasztástól"

Ha lenne isten, nem hagyja életben ezt a férget.

@HÚÚ: Nem tudom ki írta ezt a rakás szart, de eltemetném élve az egyszer biztos. Kívánok neki és a vén majdnemmártírkurvának, végtelen szenvedéssel teli hosszú, fájdalmas és magányos életet.
Nem baj hadd tepje a szajat a kurva, ot is elkaparjak elobb vagy utobb, es majd jot lehet rohogni a ven gecin :)
@NewWay: Lehet, hogy Wittner ízléstelen volt, de neki minden joga megvan ehhez:
10 évet ült börtönben, a "HornGyulák" miatt.

Akkor Repülős Gizi a Haza Anyja???
@Lucernaböde:
Nem csak az MSZP nezett bamban. Sok-sok ertelmes ember is...
Eddig se volt komoly velemenyem Orban Viktorrol, most szemelyesen erositette meg, hogy jol gondoltam.

WM a Te Heller Agnesed.
@Kozi73: Nem, 2 diplomám van (gazdasági-műszaki), multicéget vezettem nem egyszer és nem kétszer, angolul folyékonyan beszélek és más irányúak a tapasztalataim, úgyhog ynem etetek disznót. Ha egyébként is úgy tennék akkor azzal már akadémikusi szintről tekinthetnék le rád aki csak a híg szart tudod lefetyelve nyalni a szocik seggéből.
@KopaszMercis: Ezzel mindent elmondtál magadról te nyomorult.
@potyus: Nem tudtam, hogyha valaki,a központi kórház betege,---aki tett is az országért valamit,---nem úgy mint WM, akkor az éppen regnáló min.eln. engedélye kell.vagy Orbán már megint nem mondott igazat? A hozzászóllás utolsó részével is tökéletesen egyet értek
@Lucernaböde: A z eseted jol mutatja, hogy a diploma nem egyenlo az inteligenciaval. Frocsogsz, mint a szaros ventilator, es kozben a fejed a Vezer seggeben.

Sieg! Heil!
Amúgy igen: Wittnert az olyanok akarták megölni mint Horn. Csak kivételesen - sajnos sokakkal nem így történt - Wittner megúszta.

Másik: HORN ÖLT, WITTNER NEM !!!!!!!!!!

Ezt kéretik figyelembe venni bár a maszop emlőin erköcsöt magába szívott nyomorultaknak ezt hiába mondom.
@Lucernaböde:
Hadd találjam ki: az egyik a műszaki menedzser, a másik meg a szintén rém komoly kommunikáció szak.
Multicéget? Román vendégmunkások az építőiparban, mi?!
@Lucernaböde: szerintem nyóc elemid van a hozzászólásodból ítélve, te sityi-sutyi parasztgyerek. az állatok is jobbat érdemelnek...
@tomwar: Rábasztál öregem: HIvatalos papírom van arról hogy 129-es az IQ-m, hivatalos, 4 órás teszttel történő mérés, HILL INternationalnál.

Te kis szerencsétlen flótás...
@tomwar: annyi, hogy ezek a horn félék, meg akikeket fegyverel védett, a magyar munkások-parasztok vérén híztak meg, és magyarokat gyűlölve ma is imbolyognak csámpás lábaikkal, taknyos orral a belvárosi kávéházak, romkocsmák környékén....
@Lucernaböde: Nem olt? Szavakkal nem lehet olni? Hany elet volt a sajatja ara, tudod-e?
Horn Gyula karhatalmista volt. Teny. Embert olt? Feltetelezes. Lehet. Se egy tanu, se bizonyitek nincs ra.
@Lucernaböde: remek értelmes és intelligens hozzászólásokat olvashatok egy jobboldali 2 diplomás értelmiségitől. Jó tanulni tőled kedves barátom.
@Furcsán Fegyenc: Sityi sutyi ??? Parasztgyerek ??? Ha ha ha !!! Bárcsak az lennék ! Akkor feltehetően nem lenne lehetőségem a nyomorult, mocskos, seggnyaló, idióta fajtád miatt felbasznom az agyamat.
@Lucernaböde: "Nem, 2 diplomám van (gazdasági-műszaki), multicéget vezettem nem egyszer és nem kétszer, angolul folyékonyan beszélek"

Aha. Tehát szorgalmad van. Segged van. Meg jó izmos nyelved.

De eszed? Ízlésed? Modorod? Az nincs. Azt nem osztanak a diploma mellé.
@oscar dirlewanger:
Azert, mert nem irod le, hogy zsido, meg ertem. Tobb zsido baratom volt, van, egyik se gyulolte a magyarokat.
Ez a "magyargyulolet" ez egyszeru krealmany - ellensegkep, a harchoz. Nincs ilyen, hogy kollektiv magyargyulolet.
A magyar munkasok veren hizik OV es Lazar Jani is, szoval akkor kotelet nekik is?
@Fatal Error! System Halted!:

Már sokszor leírtam: a kiprovokált szóhasználat, a felkorbácsolt indulat nagyon is emberi és nem mutat feltétlen korrelációt a racionális dimenziót leképező IQ-val. Aki a valóban méltatlanul ajnározott horngyuszikat meg biszkubélákat egy Wittner elé helyezi - akármit is mondjon Wittenr - AZ EGY UTOLSÓ MOCSKOS FASISZTA ÁLLAT.
nem kérdeztelek, hülyegyerek...sajnálom, hogy a túlképzett mivoltod miatt lenézed az egyszerű embereket...
Itt cibáljátok egymást kedves kommentelők, de végigfutott már az agyatokon, hogy tudjátok : "ok-okozat"
Kedves jobbosok! Kellene azért egy szita, hogy a mindenkit a megfelelő helyre tegyétek és akkor nincs baj!
Kedves balosok! Annak a szocialista rendszernek, ami 40 éven keresztül elárulta és kifosztotta az országot, anak a rendszernek a talpnyalói, vezetői mit keresnek a mai politikában? Nemhogy megköszönnék, hogy nem kaptak kötelet, még visszatérnek a buta emberek agyatlanságát kihasználva! Egy teljes generációt igyekeztetek elbutítani, hogy élősködhessetek!
Nem a baloldali politikával van bajom, hanem azzal, hogy azok bitorolják a baloldali vezetést akiknek tényleg kötélen lett volna a helyük! Kiszolgáltatták az országot egy idegen hatalomnak! Mi ez, ha nem hazaárulás!?
@Lucernaböde: nem kérdeztelek, hülyegyerek...sajnálom, hogy a túlképzett mivoltod miatt lenézed az egyszerű embereket...
Én W.M. korosztálya vagyok, 56-ban ELTE gólyaként vonultam föl, teljes mellszélességgel kiálltam a forradalom eszméje mellett. Több barátomat megölték, börtönbe zárták, vagy egyszerűen csak kitiltották M.O. összes egyeteméről, bányába küldték stb. Én túléltem az egészet, hála szüleimnek, akik nem engedtek utcára. A forr. leverése után nem lettem se KIsz se párttag, így is lehetett élni és megélni. Most se vagyok semmilyen tag, undorom mindentől és mindenkitől aki egy eszme nevében és arra hivatkozással szít gyűlöletet, a hatalomért és pénzért. És kikérem magunknak, az egész generációnk nevében, hogy az ilyen WM félékkel egy kalap alá vegyenek, aki nem más, mint megélhetési forradalmár. Lehetséges, hogy ő nyugger, mi viszont azok a nyugdíjasok vagyunk, akik világra segítették és fölnevelték a rendszerváltó generációt. Bár sokukra nem vagyunk büszkék.
@Lucernaböde: Miert lennek szerencsetlen?
Nem az szamit, hogy ki mekkora szamot ir le...hanem az, ki mit ir le? S Te, mar megbocsass, ordenare es ostoba dolgokat irsz. Kovetkezeskeppen az vagy.

Nem az zavar, hogy kritizalsz valamit, valakit, hanem a stilus. Es az maga az ember. Ezen egyetlen IQ teszt sem segit.
@GGG77: A hozzád hasonló szarban fogant bélférgekkel szemben sohasem voltam kedves és nem is leszek. Ti olyan kis létszámú, ám annál kártékonyabb részhalmazai vagytok az emberiségnek akikkel nem is szándékozok más hangon beszélni, mert mást nem érdemeltek.
Te számomra az örök nyomorultak, a vitára érdemtelen és képtelen sötét, destruktív balfaszok szánalmas kis csoportjának egyik okádnivaló standard szürke seggfejét testesíted meg.
@Lucernaböde: Esetleg elvehetned felesegul Mari nenit.
@Lucernaböde: melyik patakparton szereztél diplomát?ahogy elnézem 6-oszt.végezhettél.3elsőt+3másodikat.ritka mocsskos szád van,ráférne egy nagytakaritás.te nem a vén ribanc leadott kölke vagy?
@Lucernaböde: akkor én az vagyok. Utolsó mocskos fasiszta állat (kicsit képzavar ez liberálkomcsiLMP-s létemre). Számomra Wittner még embernek sem nevezhetô, csak most beszélünk róla, pedig rohadtul ignorálni kellene amit mond.
@Zsencike:
Zsencike, koszonom! Jo olyantol hallani, aki valoban szolhat ez ugyben.
lucerna te vagy az egyetlen itt, aki deklaráltad a politikai hovatartozásod és te vagy az egyetlen frusztrált is. gondolom ez nem véletlen.
@Tőzsdecápa: Ez a lényeg:

"Kedves balosok! Annak a szocialista rendszernek, ami 40 éven keresztül elárulta és kifosztotta az országot, anak a rendszernek a talpnyalói, vezetői mit keresnek a mai politikában? Nemhogy megköszönnék, hogy nem kaptak kötelet, még visszatérnek a buta emberek agyatlanságát kihasználva! Egy teljes generációt igyekeztetek elbutítani, hogy élősködhessetek! "

Így van. Azok után, hogy a HORN GYULA ÖLTE A FORRADALMÁROKAT MOST EMIATT ÍGY TÁMADNI WITTNER teljes morális és logikai zűrzavart jelent.
@oscar dirlewanger: az árjásítás Hitler apád hobbija volt
MÉgegyszer suttyók:

HORN GYULA ÖLT !!!!!!!!!!!!!!!!!

WITTNER MÁRIA NEM ÖLT !!!!!!!!!!

Ebből kell kiindulni.
Nem is értem WM-t, miért újjong ennek a két embernek sorsán. Egyik se tud , tudott magáról, azaz max. a családtagoknak fáj, ami történik velük. De ha őt halála előtt egy " hosszan tartó , fájdalmas / betegség fogja megtámadni a sors különös akaratából, akkor két morfiumadag között elgondolkodhat, hogyan nyilatkozott embertársairól. Mivel hiszek a sors igazságszoltáltatásában, nem mernék így nyilatkozott vélt vagy valós ellenségeimről.
@Lucernaböde: Akárhányszor üvöltöd el, akkor sem tudod egyikről sem, hogy igaz-e. Ez ugyanúgy igaz lehet:

HORN GYULA NEM ÖLT !!!!!!!!!!!!!!!!!

WITTNER MÁRIA ÖLT !!!!!!!!!!

Ebből kell kiindulni.
@Lucernaböde: jó ez a 129-es IQ. mindenkor ez az ultima ratio?
monnyon le!
váltsák le!
2011 van, nem 1956!
@Lucernaböde:
Ez a Horn olte a forradalmarokat...ez honnan jon? De tenyleg, van esetleg valami adat, dokumentum, hasonlo?

Mert Mari neni eletrajza elegge hozzaferheto, talan ezert is kevesebb bennem a kerdojel a szerepet illetoen.
@Lucernaböde:
Szerintem lemaradt egy felkiáltójel.
:-)
@pupak30: Nem vagyok frusztrált. Csak indulatos. Nyugi, mind anyagilag mint más tekintetben igen jól állok. Az, hogy a munka szünetében beleolvastam a hányásban fogant MSZMP-s parahumanoidok faszságaiba és ezen 5 percre indulatos lettem az nem azt jelenti, hogy frusztrált vagyok. Igen, átmenetileg bosszant, hogy az emberek olyan feledékenyek, hogy WM ügyének megítélésekor simán elfelejtik, hogy morálisan azzal együtt mait mondott még mindig egy morális gránittalapzat Hornhoz képest. Persze ezt mégérteni tényleg kell vagy 100-as IQ. Úgy látszik a szarkupacban szocializálódott balosoknak ennyi sincs...
@pupak30: Nem vagyok frusztrált. Csak indulatos. Nyugi, mind anyagilag mint más tekintetben igen jól állok. Az, hogy a munka szünetében beleolvastam a hányásban fogant MSZMP-s parahumanoidok faszságaiba és ezen 5 percre indulatos lettem az nem azt jelenti, hogy frusztrált vagyok. Igen, átmenetileg bosszant, hogy az emberek olyan feledékenyek, hogy WM ügyének megítélésekor simán elfelejtik, hogy morálisan azzal együtt mait mondott még mindig egy morális gránittalapzat Hornhoz képest. Persze ezt mégérteni tényleg kell vagy 100-as IQ. Úgy látszik a szarkupacban szocializálódott balosoknak ennyi sincs...
@Lucernaböde:
Moralisan mit gondolsz akkor arrol, ha valaki 4 ev mulva pont az ellenkezojet teszi, mondja annak, amit akkor?
Ha mar a feledekenyseget kered szamon....
@Zsencike: A mai nap legkorrektebb hozzászólása!
@Lucernaböde: Aki nem ölt az viselkedhet illetlenül, aki pedig ölt az nem?!

Akkor ha az ajtód elé szarok ne háborodj fel, hisz nem öltem meg senkit :)
@Lucernaböde: Az okos ember nem hagyja magát felheccelni.
Mellesleg nem 12,9 volt az az IQ?
@tomwar:" Ez a Horn olte a forradalmarokat...ez honnan jon? "

Nézz utána tudatlan barom. Még a végén az derül ki öreg, hogy Horn a nyugati demokráciaeszmény jegyében kürtőskalácsot osztogatott, WM meg lődözte a forradalmárokat.

Tudatlan barom vagy és tudom, hogy az is maradsz. Ezért engedem meg magamnak ezt a hangod a hozzád hasonló igénytelen bélférgekkel kapcsolatban.
@ASdfg: Nem, de ilyen félresikerült, metsző humorral operálónak szánt, szánalmas és vérszegény mondatok izzadmányos kiötlése helyett mondjuk olvashatnál egy könyvet a Dörmögő Dömötör helyett. Bár ez utóbbit gondolom háromszori olvasásra azért csak megérted...
@Lucernaböde: jézus fasza... te egy vicc vagy. Szerintem ne rontsd tovább a helyzetedet. Tipikus karikatúrája vagy a konok, nekünk-mindig-igazunk-van-aki-aki-mást-mond-hazaárúló éjsötét jobbos mentalitásnak.
Azé a vörösterrort nem lehet összehasonlítani a náci terrorral!

A nácik buzikat és élősködőket irtottak!

A vörösök azokat a dolgos és erkölcsös embereket, akiktől ellopták a munkájuk gyümölcsét!

A vörös kmerek, vagy az ukránok éhhalála mellett, szinte csak egy pattanás a náci munkatáborok....
@ASdfg: Akkor öreg Schopenhauer sem volt okos, meg sorolhatnám a sok tőled fényévekkel okosabb embert akik bizony nem egyszer felheccelték magukat... no mit szólsz ? Pont az olyan szabványosan ekeformából kiöntött barmok hallatán mint te is.
@Kozi73:
"A benzinárra esetleg valami frappáns? (segítek: dízel 1 éve 290Ft, ma 375Ft, segítek2: büdös arabok) "

Az már volt, hogy Orbán felelős a Líbiai, Egyiptomi és a többi arab forradalomért?

Mióta Fidesz kormány van, azóta megszaporodtak az afrikai és arab állambeli forradalmak!

Ezt mikor varjátok Viktor nyakába?

Sőt, mióta Fidesz kormány van, azóta földrengés is volt japánban!
@Lucernaböde: én csak minősíthetetlen vastagbőrt láttam OV arcán
@HÚÚ: Azért arra kíváncsi lennék ,ha véletlenül te vagy a hozzád tartozók valamelyike szenvedne nem "bírna meghalni" az is Isten büntetése lenne?- Normális ember akár mekkora "hős" nem mond ilyeneket.
@fvipera: Valakinek a 2/3, valakinek a 129 :)
Egyszerű lelkek! :)
@tomwar: jawolh, nyugaodtan lóghatnak lézerék is...az, hogy utálom a gyulát, még nem jelenti azt, hogy fideszes vagyok...
De ne feledjünk el valamit!

A jelenlegi jogszabályok értelmében W.M. jogszerűen járt el, mert nem szabad tagadni a vörös terroristák bűneit!

Aki pedig tagadja, az sittre megy és kész!
@NewWay: Van ! Azóta máshol is volt földrengés!
Azért ne túlozzunk. Én baromira nem szeretnék olyan nemzethez tartozni, ahol Wittner két lábon járó nemzeti jelkép lehet...
@Lucernaböde: :) Bárcsak több hozzád hasonló okos ember lenne itt! Sokkal többet lehetne nevetni.
@NewWay:
Ez a kérdésem melyik részére, szavára, esetleg betűjére volt válasz?
Mert így első ránézésre nem találom a kapcsolatot.
@Lucernaböde: "Úgy látszik a szarkupacban szocializálódott balosoknak ennyi sincs..."

ebben a mondatban benne van a te szocializációd. köszönjük.
@Lucernaböde:
Megprobalom a serteseid ellenere meg egszer feltenni a kerdest, mert erdekel a tortenelem:
Horn forradalmar-oldoklesere valami konkret informacio hol lelheto fel?
@gorcsev54: Már leírtam: egyetértek azzal, hogy komoly kifogásolnivalót látsz abban amit WM mondott.

De azért nagy harsogás közepette lassan Horn Gyulát téve meg erkölcsi talapzatnak WM helyett az igazi, balos, ostoba, arányosságát elveszett, sötét gondolkodás.

A balosok mindenben így gondolkodnak, végsősoron ennek az elmebeteg világnézetnek az eredménye a meg két és félszerezett államadósság, valamint az, hogy közben ezek - a balos halagyú senkik - méág tapsoltak is folyamatnak, sőt, egyesek közülük visszatapsolják a nagy elqrót, aki simán lehazudta, hogy baj lenne az adóssággal.
@oscar dirlewanger: Ezt azt hiszem tultargyaltuk...
Wow, én meg szeretek olyannemzethez tartozni, ahol W.M. hős!

A fletóka is megmondta, akinek nem tetszik az el is mehet!
@Con Storm: Hát én nagyapámról, nagybátyámról, meg vagy még 10 rokonomról nem mondanám, hogy élősködők voltak, bár biztos sokan szenvedtek a méteráruboltjukba, ahonnan kirakták őket, aztán elvették tőlük... elég intelligens vagy.
@Con Storm: olyanhoz tartozol. Ezért tartunk itt...
@tomwar: Utánanézek, ha gondolod, emailt is írhatsz, minden látszat ellenére tárgyalóképes vagyok ha megfelelő - értsd :minimális - szellemi municióval bíró és NYITOTT emberekkel van dolgom. (freepeak@freestart.hu)
@NewWay: Líbiai, Egyiptomi - líbiai, egyiptomi
japánban - Japánban.

Pali bácsi sírna örömében ;)
@NewWay: Az olajarat hasonlitsd ossze a benzinevel, a forint-dollarral, stb. Hagyd szegeny arabokat forrni!:-))
Igen, a legutóbbi IQ tesztem 148 volt!

Amúgy milyenlogika már az, hogy a vörös terroristák utódai olyan törvényt hoztak, hogy nem tagadhatják saját bűneiket?!

Nah ennyit az IQ-jukról!
@Lucernaböde: kit ölt meg horn? mesélj nekünk suttyóknak.
@Lucernaböde:
Inkább áramot kellett volna vezetned, az agyad biztos nem fejtett volna ki nagy ellenállást.
@Tőzsdecápa: Ezek a bitang, hatalmatbitorlók neveltek fel téged, iskoláztattak, munkahelyet adtak, azt nem mondom, hogy embert faragtak belőlled.....
@Muad\\\'Dib:
Akkor most vonjunk párhuzamot Wittner Mária és Simon Wiesenthal között? bolsivadász vs. nácivadász?
@Lucernaböde: Irhatsz itt is.
Ha nem haragszol, nem levelezek olyannal, aki lebelfergezett.
Termeszetesen azt hittem, ez az info kapasbol megvan, annyira hivtkoztal ra, de megkoszonom, ha foglalkozol az elokeritesevel.
Komolyan erdekel, ahogy az is, miert nem iteltek el?
@Con Storm: 148-as IQ-val felmenteni a nácikat... ezzel nem nagyon kérkednék.
Wittner Mária sajnos nem élte túl a börtönt ép ésszel. Az ember még sajnálja is, hogy az a szerencsétlen prosti nem volt elég okos ahhoz, hogy időben elhúzzon nyugatra, illetve hogy úgy viselkedjen odakinn, hogy meg is kapja a menedékjogot. De a parlamenti szerepeltetése kínos, és a többi 56-os fejére hoz szégyent. Le kéne léptetni végre, mert ez a Fidesznek is vérciki.
@tomwar: Az érekel, hogy Hornt miért nem ítélték el ?

Nem értem, ha erre gondolsz, erre a válasz triviális...
@HÚÚ: lehet, lehet, sőt az is lehet... és még az is, hogy egyszerűen hülye vagy. Nem bizonyított, csak lehet.
Gyuszi emberekre vadászott pufajkásként. Mondjuk én sem aggódok az egészségéért.
@Lucernaböde: Szerinted aki azt mondja hogy nem kéne így nyilatkozni az szarkupacban nevelkedett balos?Csak annyira ,hogy az én családomban is hurcoltak meg 56 -ost, mégsem azonosulok W.M. kijelentésével.Szóval mindenki szarkupac. Az anyám akit majdnem agyonlőttek még az sem nyilatkozott így Isten nyugosztalja. A szarkupac ez a mostani felfuvalkodott fülkeforradalmár banda aki elfelejtett fülkeforradalmat csinálni 8 évig (hol volt eddig a nagy lelkesedés) ja hogy túrtunk magunknak a szocik alatt, ha jól emlékszem volt 2002, 2006 ban is szavazás.(tudom csaltak!)
Nah öcsike! Akkor nézd meg az életművét Horn Gyulának! Mindenben végig segédkezett a demokrácia megdöntésében, részt vett egy terror egyeduralmi rendszer fenntartásához és kiszolgálta! Minden egyes ember halálának részese volt, mert segítette ebben vezető pozíciókból! Több mint 500 ezer ember szenvedéséért és kínhaláláért felelős, a magántulajdonuk "államosításáért" is!

Ésszel fel nem tudom fogni, hogy lehet az, hogy az összes köztisztviselő nem lett nemzetközi bíróság elé állítva ezen bűnök pártolásában és bűnsegédletében!
@Lucernaböde: "Annak a szocialista rendszernek, ami 40 éven keresztül elárulta és kifosztotta az országot, anak a rendszernek a talpnyalói, vezetői mit keresnek a mai politikában?" - Pozsgay, Schmitt a zorbán művekben!
@csincsilla72: AZ ANYÁDRÓL BESZÉLSZ ??

Ejnye, ejnye...
@Lucernaböde: Ja hogy a HILL...

hmm most is van ott egy raktárosi munkahely nem akarod megpályázni te kis meg nem értett zseni. Vagy oda nem volt elég a 129?
Amúgy a két általános iskolai gyerekemnek a mensa által mérve (azok mégis csak jobbak ebben a üzletben) 135 és 142 volt az eredményük. És ők ezt 5. osztályban érték el.
No ennyit a te 129es eredményedről.
@Lucernaböde: gondolom többek között polihisztor is vagy
@Lucernaböde: Trivialis lenne?
Epp a nagy elszamoltatas kormanya van hatalmon...
Vagy a gyilkossag nem kepezi az elszamoltatas reszet?
Lucernaböde:

mi az a megkét és félszerezett államadósság?

az Orbán-, aztán a Meggyesi kormány osztogató politikája vitte az 50 valahány százalékról 60 % fölé, az azután történt emelkedés a vgazd. válságnak köszönhető teher ami politikai gondolkodástól függetlenül bármelyik kormány alatt igy történt volna, ez közgazdasági tény, csak utána kell olvasni
Taposson má' rá valaki...
Köszönöm Wittner Máriának, hogy most már teljesen világos, hogyan műkszik ez a posztkommunista médiagépezet. Nem szégyen, hogy 20 év kellett hozzá, annyira profin művelik a félrevezetést, ahogyan most is ürügyet találtak a szövegében.

Szóval az, hogy valaki elismeri, hogy pufajkás volt, tehát a saját (?) hazáját leigázó idegen hadsereget segítve lövöldözte le a saját honfitársait, az a "na és?" kategória maradhat. Elismerte, hogy pufajkás volt, fegyveres tagja annak a kommunista bandának, amelyik a Magyarország ellen támadó háborút folytató ország seregét segítette magyar fiatalok gyilkolásával. Nem láttuk, hány embert lőtt le ez az elvtárs, éppen ezért semmi szükség az eseti bizonyítással bajlódni. Menne ez egyszerűen, ahogyan a magyar fiatalokat "törvényesen" gyilkoló elvtársak az idegen megszálló hadsereg szoknyája mögött azt csinálták:

azon fiatal munkások és gyerekek elítélésének példáját kell követni, akik az utcai harcokban részt vettek, és "meg nem állapítható számú gyilkosság" vádjával életfogytiglani börtönre, vagy halálra ítélték őket 1956. után. Ugye, milyen érdekes lett volna ezt a módszert fölmelegíteni a rendszerváltás után? Hogy a kommunista média ne miniszterelnököt faragjon 4 évre rá abból a pufajkásból, akire minimum életfogytiglan várt volna, ha az elvtársai módszerei szerint hálálta volna meg neki a hazája a tetteit. Ha ezt csináltuk volna, ha ezt hiányolnánk most, akkor persze rögtön ugranak a pribékek és bérkommentelő bolsevik "nyugdijasok", hogy micsoda
igazságtalanság és demokrácia-ellenesség ez itt kérem! Ők mondják ezt, a kiváló demokraták. Hát persze, amint kikerül a kezükből a fegyver és a hatalom, azonnal "demokratává" változnak. Amint azonban a kezükben hagyott gazdasági hatalommal visszaélve visszaszerzik a
hatalmat, 2 perc alatt képesek a legsötétebb ávós idők üzemmódjába váltani: lásd 2006. október 23-a, Budapest! Ilyen gátlástalan brutalitással az egész kádárdiktatúra "legszebb" éveiben sem bántak az utca emberével, kizárólag a korai időszakban és az ötvenes években.
Most pedig elég, ha egy hazafiságáért általuk halálraítélt nem beszél - szerintük - elegendő tisztelettudással az idegen leigázók gyilkos különítményeséről, máris botrányt kiáltanak és tényleg médiabotrányt csapnak. Ahogyan az államfő kézírása is elegendő volt ehhez pár napja.

Így működtök ti, gyilkos bolsevikok, és ez így is marad, amíg a FIDESZ nem veszi ki a kezetekből az elmaradt rendszerváltás során benne maradt eszközöket.
@Con Storm: ERRŐL VAN SZÓ !

Ezek a megzavrt ürüléklakók nme fogják fel miről beszélnek. Akármit is mondott WM Hornhoz képest egy morélis granitszobor. Sajnos, vagy nem sajnos, ez a helyzet.

Lehet most a kijelentésért megróni WM-t. bizonyos értelemben talán meg is kell, de úgy beszélni róla, ahogy itt egyes nyomorult gyökérfajzatok teszik az minden csak nem méltánylandó.
@Lucernaböde: na de mi hazaáruló suttyók vagyunk, számunkra az, hogy te mondod, még nem elég. úgy szeretnék végre mélynemzeti kétbites alaptahó lenni, kérlek segíts rajtam Mester!
@Lucernaböde: az a baj baszod, hogy Te is bedőltél ennek a játszmának ami itt 20 éve megy és aminek OV a legnagyobb mestere (és nem szeretem a kommunistákat). szerintem Kambodzsában nincs ennyi gyűlölet politikai erők mentén mint itt. Pedig az ottani gyilkolászáshoz képest a mi gulyáskommunizmusunk légyfing volt csupán. :)
@Con Storm:
Dehogy van neked 148-as IQ-d.
@Lucernaböde:

KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM. KÖSZÖNÖM.

EGYETÉRTEK !!!!! KÖSZÖNÖM? HOGY CSATLAKOZTÁL ÉS megosztottad véleményedet !!!
@Dracon: ha a 129-es kolléga az etalon, akkor a helyedben aggódnék a kölkökért (feltéve, ha a skála nem logaritmikus).
@Lucernaböde: nem barátom, nem anyámról. Az enyémbe szerencsére sokkal több emeriesség szorult, mint ebbe a nőszemélybe. Élettörténete tanulságos. Pont ezért az "erkölcsi nagyságán" pedig nem lepődök meg. Mentségére legyen mondva, nem volt gyerekszobája és a közoktatást is sikeresen kicselezte.
Nem vált hasznára. Félek, nekünk se....
@Con Storm:
Tudnál mondani arról a 148-ról egy teszt azonosítót?
Kitöltés dátuma, helye?
Megnézném. :D
@pupak30: Nem, éppenhogy én nem dőltem be. Te dőltél be de hagyjuk.

Ennek a partikuláris ténynek a felismerése és helyes nézetbe helyezse történetesen tényleg komoly intellektust és morális alapokat igénylő feladat, aligha hiszem, hogy te ennek birtokában lennél, már ne is haragudj.
@Robiman: ...hogy a saját kezébe vegye azokat.
@Robiman: "Így működtök ti, gyilkos bolsevikok, és ez így is marad, amíg a FIDESZ nem veszi ki a kezetekből az elmaradt rendszerváltás során benne maradt eszközöket."

A hös FIDESZ...ne viccelj mar!
Nagyobb tolvajok ok, mint a szocik voltak, majd meglatod.
En tudom, de Neked hiaba mondom.
@Lucernaböde: nem volna jobb, ha a Kurucinfóra mennél, ott nagy sikered lenne
@NewWay: CHF hitele van a hitelesek 90%-ának. Árfolyam tavaly ilyenkor 185, most 206.
@csincsilla72: Ember !!!!

egy olyan emberről írsz baromságokat aki azért lett halálra ítélve - metaforikusan, de realitásában is -, hogy te most ezeket a sorokat leírhasd....

Hol élsz te ? Miből vagy te gyúrva ? Milyen alapon ítélkezel a mindössze megrovandó, de morális értékéből semmit sem veszejtő helyett, és milyen alapon mentegeted imlicit logikával a GYILKOST ????????????????
@Lucernaböde:
Te Lucerna, ezt most elb@sztad: a Con Storm-os nickkel kellett volna válaszolnod magadnak.
Ejnye, hát a 129-es és a 148-as IQ-dhoz nem jár figyelem?
@fvipera: Én nem aggódok de talán a 129-es "kolléga" is elmehetne a MENSA HUNGARIQUA-hoz és letehetne ott egy tesztet nem pedig egy állásközvetítő regisztrációval kellene itt nagyzolni. (Biztos ott hagyta a jól fizető vezetői beosztást és más kihívások után nézett :D)
@Kozi73: Kozi... 2010, májusában 164-el Magyarország az első helyen volt egy hónapig az eredményemmel a nemzetközi IQ versenyen! Ajánlom te is próbáld meg, ingyenes! :D
@Lucernaböde: Az idegen szavak használatától nem látszol okosabbnak! :)
@utazo222: Menjél, turkálj a saját fekáliádban, az való neked, nem az értelmes beszéd. Ja, és hagyjál békén.
@Con Storm: na de akkor schmitt, matolcsy, martonyi, pozsgai, szűrös, orbánfater, stb stb is mind "részt vettek a rendszer fenntartásában és kiszolgálásában".
ennél fogva a te egytekervényes logikád szerint ők is felelősek minden áldozat haláláért?

vagy az máááás?

nagyon vigyázz az ilyen kijelentéseiddel, ha egy kicsit jobban körülnézel, nehogy kiderüljön a te családodban is szép számmal vannak/voltak tömeggyilkosok.
@Muad\\\'Dib: Sebaj, ez legyen a te bajod.
Waldheim akkor oké, ugye? Szal butaságot írtál.
@Con Storm: ...akkor még inkább nem akarok ilyen országban élni...
@ASdfg: LAszarom. Ez megint egy ilyen ostoba, a szellemi lét alsó fertályán, a magömlés és fehérjebevitel mezsgyéjén lődörgő proli mentalitású senkiházinak a szellemtelen és vérszegény, haszontalan beszólása...
@Lucernaböde: te tényleg fizetett kommentelő vagy. vagy csak tényleg a jobboldal arroganciája és primitív lenézése árad belőled. ezt a stílust az elvtársak sem engedték meg maguknak anno. ezzel a stílussal fogjátok tönkretenni az országot. ami elég sikeresen működik is, mint láthatjuk. hajrá lucerna. mindenesetre pszichológust keress fel, mert ennek a vége börtön lesz, ha fejbekúrod valamelyik baloldali kollégádat egy fülledt népnemzeti tüntetés estéjén. és akkor bizony elpazarolod a tengernyi eszedet (mellesleg nyugaton a jó munkahelyeknél a kutyát nem érdekli mennyi az IQ-d, mert ott bizony azt is megnézik, hogy gyakorlatban mit tudsz és hogy lelkileg sérült vagy-e vagy sem) :)
@Kozi73: :))))) ez még trollnak is ostoba... :))
hogy lehet még ma is "8 általánossal" országgyűlési képviselő? tisztára, mint a szocilaizmusban. de mit is várunk egy ilyen tudású embertől?
Schmitt-ről annyit, hogy ő... nem igen működött együtt a terror rendszerrel! Pl. ha kedve volt elment engedély nélkül nemzetközi versenyre, lásd 1951!

Vagy a baleset, nem is ő volt a hibás, mégis megrótták!

Meg nézd meg, hogy kiváló diplomával milyen munkákat kellett végeznie! Még kocsit is rakodott!
@Lucernaböde:

Elég szégyen az rátok nézve, hogy a jobboldal 20 év alatt egy miniszterelnököt sem volt képes kiizzadni magából, aki legalább megközelítette volna a vén pufajkás teljesítményét, meg nemzetközi tekintélyét.

LOL
@Con Storm: na jól van, ok rájöttem, te csak szórakozol itt. egyébként majdnem jól nyomod :))
@Lucernaböde:

Látom amúgy, borzasztóan izgat a szar, biztos, hogy nem basztad el a nick-nevedet?
Hölgyeim és Uraim.
Lehet itt játszani a "kinek a fasza (IQja) nagyobb" játékot.
Viszont úgy látszik, hogy az Úristen egy dolgot nem adott Önöknek. (Mintahogy W. Máriának sem)
Bölcsességet.
Egy igazi konzervatív nem alacsonyodik le ilyen mélyre.
Kár, hogy mennem kell.
Lucerna / Con, remélem látlak még valami stand-up-ban; garantált röhögés lenne.
@pupak30: Nem fogja senki sem tönkre tenni az országot. Arra csak az MSZP képes - ezt derekasan megmutatták -, egyenlőre talán még az LMP sem.
@Gunther: "Egy igazi konzervatív nem alacsonyodik le ilyen mélyre."

Ezzel egyetértek és belátom, ennek a feltételnek én sem tudtam megfelelni.
@Lucernaböde:
Látom, nálad is elgurult a gyógyszer. Menj szépen, keresd meg, vedd me.
Szeretném javasolni, olvasgass még egy kicsit WM életéről és elmélkedj rajta. Keress rá pl. a corvin-közi 56-osok tiltakozására WM szerepét illetően. (Vagy az ausztriai tevékenységét illetően. Vagy a saját gyermekével való bánásmódját illetően.) Ez a nő beteg. Hogy a rendszer tette azzá? Igen. Na de akkor hol lenne az ő helye? Mert nem a Parlamentben.
Mondja ezt egy patrióta, aki szereti a hazáját, a nemzetét, de hányingert kap ettől a színjátéktól, ami az országban megy.
WM pedig rugdossa otthon a falat a nagy gyűlölködésben, de ezzel a stílussal inkább ne engedjük emberek közé.
Ez tipikusan nem olyan téma, ahol viccelődni lehetne!

Ezek törvényileg olyan súlyos témák, hogy azok akik hazugságokat közölnek, akár 5 évnyi sittet is kaphatnak a komcsi bűnök tagadásáért!
Ahogy az öreg partizán mondja: "Olyan kevesen voltunk és olyan sokan maradtunk!!!"

A rendszer váltás után minden pártnak kellett egy '56-os veterán, aki a legtöbb hősi cselekedetet hajtotta végre és a legtöbbet szenvedet. Vagy legalábbis a legtöbb ilyenre emlékezett :))

Az mszp-nek csak Gyula jutott, aki viszont kurvára nem akart emlékezni semmire! :)De legalább megcsibrálta a vasfüggönyt, nem mondta azt, hogy az EU-n kivül is van élet, sőt.

De, hogy Wittner Máriának alapfokú végzettséggel, bruttó 394.230Ft tiszteletdíjjal, 295.673Ft választókerületi pótlékkal, 115.950Ft lakhatási támogatással mi hasznát veszük????????
De most tényleg. Függetlenül attól, hogy mit mond, mit is keres még a parlamentben? Mondjuk mit csinált az elmúlt 1 évben?
@Lucernaböde: már tönkretették. először a 40 év kommunizmus "tudatformáló" hatása, aztán az MDF gyengekezűsége, a FIDESZ arroganciája és tapasztalatlansága, az MSZP idiótizmusa, majd újból a fidesz arroganciája. Sajnos csak ezt sikerült nekik tökéjre fejleszteniük. Tényleg a Horn kormány volt az egyetlen amikor a Bokros csomag után felcsillant a remény és amit a fityesznek sikerült leamorizálnia, holmi politikai tőke kovácsolgatás miatt. Ennyi
Wittner egy vállalhatatlan jószágot csinált magából! Gusztustalan öregasszony!
@Robiman: az utolsó soraidat kikérem magamnak
De elmesélek egy viccet, az okos és a hülye találkozik! Az okos úgygondolja lenyúlja a hülyét!
-Te hülye! Fogadjunk! Én kérdezek valamit, nem tudod a választ adsz egy tízest, majd te kérdezel és nem tudom a választ adok egy százast! Oké?!
-Rendben van, mondja a hülye!
-Nah szóval hülye, mi az repül, két szárnya van, és embereket szállít!
-Hát okos nem tudom, itt egy tízes! De mi az, kék, kocka, repül és nem szállít embereket?
-Hát hülye ezt nem tudom, itt egy 100-as, de mégis mi ez?
-Hát tudod okos, én sem tudom, de itt egy 10-es...

Ha te tagadod a komcsi bűnöket, sokkal többet kaphatsz, mint az aki hiteltront!
@Lucernaböde: Morális gránátalapzat?! Az?! Bajban vagyunk, ha ilyen a gránátalapzata a morálunknak. Persze, tudom, ez alap. Gondolom hirtelen a kötél és a lógni fogsz nem jutott eszébe...
@pupak30: "Tényleg a Horn kormány volt az egyetlen amikor a Bokros csomag után felcsillant a remény és amit a fityesznek sikerült leamorizálnia"

HOGY MEKKORA FASZSÁGOKAT TUDNAK EGYESEK ITT ÍRNI !!!!!!

BASZOD, AZ i ORBÁN KORMÁÉNY ALATT KB 65-70 %-RÓL MONOTON CSÖKKENT ÉVRŐL ÉVRE A GDP ARÁNYOS ÁLLAMADÓSSÁGUNK EGÉSZEN A 2001-ES 52 %-IG !!!!! MIT BASZTAK EL AKKOR ? 2002-BEN IS AMIKOR MÁR MEGYÓ VOLT MÉG CSAK 53 % VOLT UGXYANEZ AZ ADAT !!!!

HOL ÉLSZ TE ? HONNAN TÁJÉKOZÓDSZ ? KI VER ÁT ????

MIÉRT HISZITEK EL EGYBŐL AMIT A MOCSKOS BOLSI BOLGÁR ÚR HAZUDIK ? VAGY AZ ITT MO-ON EGY KOLLEKTÍV JÁTÉK, HOGY MINDENT BESZOPTOK AMIT EZEK A SENKIHÁZI HAZUG DISZNÓK BELEHAZUDNAK AZ ÉTERBE PL. A KLUBRÁDIÓBÓL????

HOL ÉLTEK ????????????
@Con Storm: az "álamfőről" beszélsz?
@gyilkos fűegér: Mubarak szóbaállt a Viktorukkal.
Még kezet is fogott vele.
Csak a többi ország tartja büdösnek.
Az összes többi.
NEM, ORBÁNÉK NEM BASZTÁK EL 98-2002 KÖZÖTT, EZT NYUGODTAN ELFELEJTHETITEK MERT NEM IGAZ. EGYSZERŰEN EZ EGY HAZUGSÁG, MÉGPEDIG NYILVÁNVALÓ HAZUGSÁG. HA ELBASZTÁK VOLNA, AKKOR NEM CSÖKKENT VOLNA 2000-RŐL 2001-RE TOVÁBB A GDP ARÁNYOS ÁLLAMADÓSSÁG HANEM NŐTT VOLNA MÉGPEDIG RADIKÁLISAN. AZ, HOGY A BALOS MEGMONDÓEMBEREK MINDIG HAMISAN, HAZUDOZVA PRÓBÁLJÁK ELHITETNI VELETEK, HOGY ÍGY TÖRTÉNT AZ PEDIG AZ Ő MOCSKOS ALJASSÁGUK BIZONYÍTÉKA !!!
@Lucernaböde: fájó pontodra tapintottam??,DDDDD
@Lucernaböde:

Igen, ez igaz, de Ha megnézed, ez nem Azt jelenti, hogy az adósság csökkent (mert nőtt akkor is), hanem azt hogy a GDP jobban növekedett, mint az államadósság.
Azt is elfelejted, hogy a gazdaságban sem lehet szarból várat építeni.
Viktoréknak egyszerübb volt felpörgetni a gazdaságot, mert az előző évek visszafogó gazdaságpolitikája elég erős tartalékot képzett.
@Lucernaböde: A gazdasag es az allamadossag kulon fogalmak. Van osszefugges, de nem ilyen ertelemben.
Magyarorszagnak NEM az allamadossag miatt kell aggodnia. Problema, igen, de nem kezelhetetlen. Rengeteg mas azonban igen.
@Lucernaböde: Lucerna geci.S ezzel össze is lehet foglalni kedves trollunk egész életét.
Szóval tény egy kiadós tarkólövéssel még lehetne segíteni rajta.De vajon megéri-e a golyót?
Szavazzanak.
@Lucernaböde: gondolom akkor a Bokros csomag sem volt szerinted. Mellesleg amiről beszélsz annak a Bokros csomag teremtette meg az alapját, ami a fidesz 4 éves uralokdása alatt sikerült elkúrni. CSak emlékeztetnélek néhány fidesz intészkedésre ami a hiány elszállásáshoz vezetett : a tandíj eltölrése stb. Honnan emlékszem ? Onnan, hogy akkor is éltem már és néztem a hiradót. Te pedig valszeg csak mozijegy lehettél akkortájt. :)
NAGYON NAGYON, EXTRA MÓDON EGYEDÜL A MEDGYESSY-GYURCSÁNY REZSIM BASZTA EL, DE ŐK AZTÁN ISZONYATOSAN. NEM HIÁBA MONDTA FERI, HOGY "ELKÚRTUK". TÉNYLEG, NAGYON NAGYON, SOHA NEM LÁTOTT MÓDON KÚRTÁK EL !!!!

A 2002-ES 53 %-OS GDP ARÁNYOS ÁLLAMADÓSSÁG - MÉG KONJUNKTÚRÁBAN - 2006-RA 70 % KÖZELÉBE NŐTT, MOST PEDIG MÁR 82 %-OS !!!!!
@Lucernaböde: Ez megint szép lett. Segítenek a fogalmazásban vagy egymagad vagy ilyen primitív?!
Nekem már az is öröm ha a véredet szívhatom! :) Látom is, hogy fogékony vagy rá. Neked az a legnagyobb sértés ha azt mondják rád, hogy buta vagy?
Jól érted! Ez a szervezett bűnözés kontra MAGYAR emberek játéka!

Itt nem hitről meg valóságról megy a harc... hanem a szervezett bűnözés ellen, ami Bach óta beette magát a magyar államba is!

Hol PRO, hol Haynau, hol AVO, AVH volt a neve, de ez mindig csak egy magyargyűlölő neonáci, külföldi titkosszolgálatok által irányított terror maffia volt!
lucerna: tényleg nem szeretem a kommunistákat, de a magyar politikának 2 józan pillanata volt, ami felcsillantotta a reményt.
A Bokros csomag előtti beismerés, hogy elkúrták és az öszödi beszéd. Ennyi. Azóta nem volt és most már nagyon fognak rá vigyázni, hogy ne is legyen
@Lucernaböde:

A magyar gazdaságra a 100 napos program mért halálos csapást, amit a fidesz is megszavazott.
@Lucernaböde: Csak hogy a témához is...! Amit a "kedves" hölgy mondott az ízléstelen, főleg egy halottról. A nézeteidet a családdal, hozzátartozókkal is megosztanád szemtől-szemben? Nem hiszem.
@pupak30: "tényleg nem szeretem a kommunistákat, de a magyar politikának 2 józan pillanata volt, ami felcsillantotta a reményt.
A Bokros csomag előtti beismerés, hogy elkúrták és az öszödi beszéd"

Hú öregem, nagyon más csónakban evezel...Akár szereted a komcsikat akár nem, ez számomra a szellemi retard egyik fázisa...
@Lucernaböde: Most olvasgatom itt a vagdalózásokat és nem is tudtam WM második hányadék odamondásáról. Hogy mit csinált WM valójában akkor, szerintem senki nem tudja pontosan..talán csak ő és a mai napig ebből él. Én csak azt tudom, hogy Göncz Árpád ugyanúgy halálra volt itélve akkor mint WM...és valaki hallott tőle bármikor is ilyen undorító megnyilvánulásokat? Tudjuk hogy nem....és sorolni lehetne azokat akik ugyanazt átélték mint Wm és Göncz Árpád, de megmaradtak EMBERNEK, nem úgy mint ez a hányadék WM...aki most örökre kiírta magát 56-ból!!
@ASdfg: "Csak hogy a témához is...! Amit a "kedves" hölgy mondott az ízléstelen, főleg egy halottról."

Egyetértek.
Vári Gyula többszörös világbajnok, jó lehet nem tudott annyira szárnyalni mint von List.

Háromszor volt világbajnok Vári Gyula, Schmitt csak kétszer. Franz List egyszer sem.
Tinódi Lantos Sebestyén magyar volt, de sem város, sem reptér nincs elnevezve róla.

A legutolsó link óriási!
www.youtube.com/watch?v=JIL1XlZ8Xxk
default.indavideo.hu/video/Vari_Gyula_Mig-29_Part_1
indavideo.hu/video/Vari_Gyula_Mig-29_Part_2&token=m1sgohlgfle5hrm5fsshuvtna0
@Gunther: Nem igaz, akkor még csak 53 %-on volt az államadósság, önmagában nem jelentett halálos csapást. Akkor még az megtehető volt. Az utána következő kormányzatlanság és teszetoszaság okozta a bajt, nem az az egy húzás.
@zsolesz66: szívemből szóltál!!
Bírom, amikor a pártfegyelem értelmében bólogatunk a hülyeségekre, anélkül, hogy utánanéznénk a tényeknek. Ha a fele igaz, amit erről a nőről a saját bajtársai leírtak és elmondtak, akkor már az szalonképtelenné teszi őt. Még a kijelentései nélkül is.
@Lucernaböde: Hát én csak azt tudom, hogy amíg a bokrosi utat járták csökkent. Jött 2000-ben matolcsy papa és emelkedett. Medgyessy folytatta ugyanaz amit matolcsy elkezdett és minden elszállt. Hát ennyit ér matolcsy gazdaságpolitikája. Ezt nem én mondom. Mértékadó közgazdászok mondják. Olyanok, akik értenek hozzá. Egyetemi tanárok többek között. Ahogy azt is elmondják makroökonómia keretében, hogy keynes-i modell = széchenyi terv. Mert úgy tünik elragadó szent jobbunk és nagyfőnöke nem tud 3-nál több szereplős gazdasági modellt befogadni. Ennél a modellnél primitívebb nincs.
Ja és még valami. Még sose hallgattam a klubrádiót.
@Lucernaböde: Ez az államadósságosdi-százalékosdi csak Orbán Viktor szavajárása.
Tudod mennyi Japánban az államadósság? 200%

Lehet okosan is csinálni! Úgy hogy van fejlődés, vannak munkahelyek és lehet élni az országban.

Miért nem az 1.000.000 új munkahelyet fossa minden megszólalásában Viktor???
@igényes: Ki legyen a jelkép, példakép ma? Orbán, vagy Vári Gyula?

Holnap a pápai reptér nevét Orbán Viktorról nevezzük el, mert kétszer járt ott, vagy Kövér Lászlóról?

Vári Gyuláról esetleg?

Vári Gyula többszörös világbajnok, jó lehet nem tudott annyira szárnyalni mint von List.

Háromszor volt világbajnok Vári Gyula, Schmitt csak kétszer. Franz List egyszer sem.
Tinódi Lantos Sebestyén magyar volt, de sem város, sem reptér nincs elnevezve róla.

A legutolsó link óriási!
www.youtube.com/watch?v=JIL1XlZ8Xxk
default.indavideo.hu/video/Vari_Gyula_Mig-29_Part_1
indavideo.hu/video/Vari_Gyula_Mig-29_Part_2&token=m1sgohlgfle5hrm5fsshuvtna0
@Lucernaböde: végól is abban bízol akiben akarsz. de ezzel az elvakult mentalítással és OV jelenlegi nemzetrontó politkájának a támogatásával te is csak olyan vagy, mint azok a kommunisták akik 40 éven keresztül kiszolgálták a rendszert. semmivel sem több
No IQ bajnok nemzettestvírek legalább egy Mensa tagsági azonosítót dobjatok már ide had csodáljunk benneteket!
@lecsekkoltam: "Hát én csak azt tudom, hogy amíg a bokrosi utat járták csökkent. Jött 2000-ben matolcsy papa és emelkedett."

NEM NEM EMELKEDETT !!!!!! CSÖKKENT !!!!!

HOGY A BÜDÖS FASZBA NEM LEJÓHET EZT MEGLRTENI ??

Másrészt: ha enyhén emlkedett voln az az emelkedés egy jó állapotban lévő, erősnek mondható pénzügyi helyzetben történt volna és amennyiben megtérülő módon költötték volna a kérdéses összeget helyénvaló is lehette volna. Mondom: ha úgy lett volna még akkor sem lehetne egyértelműen elítélni.

szóval: rosszul tudod: ugyanazokat a hamis, betáplált toposzokat köhögöd vissaz mait a többi balos szokott és egyszerűen nincsenek tisztában azza, hogy hazugságok rabjai.
@Lucernaböde:

1 Az államadósságot legnagyobb mértékben a Horn-kormány csökkentette.
2 A Fidesznél tovább csökkent, amíg nem nyúltak semmihez.
3 Aztán jöttek az államilag támogatott lakáshitelek, meg az osztogatás.
4 2001-től az államadósság ismét elkezdett nőni.
5 Jött Megyó, a "jóléti rendszerváltás", majd az elkúrás: az államadósság tovább nőtt.
6 Most van egy Matolcsynk, egy finanszírozhatatlan SZJA rendszerünk, meg 81% hiányunk február végén.
Itt tartunk most.
És most?
@pupak30: "...OV jelenlegi nemzetrontó politkájának ..."

Tegnapi hír talán:

Óriási lehetőséget látnak Magyarországon a londoniak
2011. március 28.

gyre nagyobb figyelem övezi Magyarországot a nemzetközi pénzpiacokon és örvendetes, hogy a külföldi elemzők alapvetően kedvező véleményt fogalmaznak meg. A múlt heti sikeres aukciók (dollárkötvény és forintban denominált állampapírok értékesítése) után hétfő reggel a BNP Paribas londoni stratégái a 10 éves magyar államkötvény vételét ajánlják ügyfeleiknek. Rövid távon a forint további erősödésére és a hozamszint csökkenésére számítanak a szakértők.
@csincsilla72: Javítanom kell magam: Göncz Árpádot életfogytiglanra ítélték, fellebbezés lehetősége nélkül. Az gyakorlatilag rosszabb mint a halálbüntetés.Kiváncsi lennék WM-et valójában miért ítélték halálra, mert akkor azért nem kevés "kommunista" embert koncoltak fel (gyakorlatilag beleztek ki) és öltek meg az utcán(erről rengeteg kép is van)...Történelem emberek..Tények!!
Dicséret külföldről: nagy sikert ért el az Orbán-kormány
2011. március 25.

Egyértelműen sikeresnek lehet nevezni a tegnapi két, a magyar állam által végrehajtott dolláralapú devizakötvény-kibocsátást, amellyel az idei teljes devizaalapú külső forrásbevonási terv mintegy kétharmada megvalósult.
@Lucernaböde:
LOndonban szamolnak. Es ugy latjak, lesz eleg megszorits ahhoz, hogy ki tudjak gazdalkodni. Ha majd nem igy latjak, valtoztatnak. Ez a kapitalizmus mar csak ilyen...amig tart a 3000Mrd, addig "jo barataink" lesznek!:-))
@gyilkos fűegér: Ezek a tények valójában. Gratula!!
@Lucernaböde: Most akkor hogy van ez? Megis csak kell a kulfold penze!?!?
@Lucernaböde: blablabla. Persze és jön majd pár kellemetlen bejelentés, mint pl. nem tudjuk tartani az előirányzott hiányt és holnap már sorolják is át a nem ajánlott kategóriába. Nyugdíj vagyon eltapsolása után miből fogják az elvtárspolgártársak a kieső adóbevételeket pótolni ? Mert a keletkező munkahelyek adóbevételeiből biztos nem. Kérdezt már meg OV-t erről. Mit mond ?
Wittner Mari néniről mindenki csak a magáét fújja, pedig önéletrajzából is kitűnik, hogy
egy család és műveltség nélküli, primitív egyén,
a bírósági ítéletéről pedig csak annyi, hogy
gyilkosságai "nem bizonyítottak"!!!
Mindenki másként látná a helyzetét, ha valahol
nyilvánosságra hoznák az ítélet teljes szövegét
annak bizonyítékaival együtt!
Utána lehetne vitatkozni! /Vagy nem???/
Végigolvasva a hozzászólásokat csak annyit jegyeznék meg lucernabödéről, hogy a természet csodálatos dolog. Tanúi lehettünk annak, hogy egy farok gyíkot növesztett magának.
lucernabudi,te milyen vezető beosztásba voltál egyszámjegyű IQ-val?a hullámvasúton voltál sofőr?
@gyilkos fűegér:

EGYETLEN PONTOD SEM IGAZ. Sajnos, pont ez a bajom, hog yti évek óta pontosan az általad említett ostoba és HAZUG toposzokból indultok ki, mert ezt hitették el veletek.

Ha úgy nézed, hogy 2001-ben 51 %-volt a GDP ar. áll,ad. és 2002-ben 53 % akkor ja nőtt, 8 hónapos Medgyessy-éra esenényeit is beszámítva mindössze 2 %-al, de még az sem volt halálos Utána azonban úgy nőtt 27 %-al, hogy senkis em parancsolt álljt, különösen nem a Gyurcsány akinek dolga lett volna. A halálos döfést 2004-től kaptuk meg Gyurcsánnyal. Érted már ?

Figyu jobb ha ezt a verziót hiszed el, mert ez az igazság, akármennyire is fáj neked, de ez van.

EZ GAZDASÁGTÖRTÉNETI TÉNY.

2001-ben az esetleges osztozkodásnak VOLT ALAPJA, VOLT GAZDASÁG és JÓ DOLOGRA VOLT FODÍTVA AMIVEL NŐTT AZ ÉPÍTŐIPAR TELJESÍTMÉNYE (és az ebből származó brutális állami bevételek) akkor is, ha valóban voltak akik spekulációra használták. De önmagában emiatt elítélni balgaság.
@regress: Nem, de az olyan félkegyelmű emberhordalékok véleménye, mint te vagy nem is igazán érdekel. Coki.
Hogy milyen dicsősége múlik el és kinek adicsősége, azért ez ennél összetettebb kérdés. Ahogy nincs és szerintem nem is lesz tiszta képlet az 56-os események, tettek megítélésében, szimlán politikai oldal választás kérdése marad, - nagyjából mindörökre, - hogy ki volt hős és ki meg nem.
Piszok sok embert megöldöstek tök ártatlanul mindkét oldalon, oldalról és ezt nem lehet egy vonallal elintézni.
Amikor a fütyülős, kerepelős polgártársak a fülkeforradalom előszelének fuvallatában a temetőben tüntettek Göncz Árpád, Mécs Imre beszédei alatt, az sem volt a kultúra, a tolerancia oktatni való példája.
Amikor Wittner asszony, 2006-ban, a Fidesz képviselőjelöltjeként, a Jobbik gyűlésén szónokolt, na akkor kellett volna tőle sürgető gyorsasággal megszbadulni.
Ennek a nőnek nem gurult el semmilye, nem felejtett el semmit bevenni, ez egy tuskó, aki, ahogy hazafi módon mondani szokás, nemzeti színű bojt a nemzet kalapján.
Ez az ostoba, gyűlölettől hevült fejű asszony, nem a parlamentbe nem való, de a közélet perifériájáról is le kellene taszítani.
Kicsit ellentmondásos ez a poszt.

Nagyon helyesen elítéled Wittner Mária, Horn Gyuszit és Toller Lacit ért verbális kikelését, agyrémét, emberhez méltatlan cinikusságát.

Majd legalább ugyanennyit szánsz arra, hogy ecseteld, hogy szellemi közösséget merészel vállalni egy kommunistával.

Megjegyzem ez a fajta cinikusság vetekszik a Wittnerével simán.
Egyébként az a hazug toposz, hogy a Fidesz 2001-től, sőt egyes vadmarhák - Bauer - véleménye szerint 2000-től elkúrta volna már csak azért is marhaság, mert Medgyessy éppen azzal a szöveggel vette át a kormányzást, hogy az ország jó állapotban van. EZt pont ő, az akkori minelnök mondta és valóban: mindenki tudja, hogy a régió éllovasa voltunk 2002-ben is. Ezek után itt azzal előjönni meg rugózni, hogy aFidesz elkúrta 2001-től olyan kapitális és a tényeknek ellentmondó képtelenség mint ide Lacháza.
@abszolute mérges!: Na erről beszélek."gyilkosságai "nem bizonyítottak"..".Ki tudja mi volt valójában. Lehet hogy egy szaros gyilkos és semmivel nem külömb bármelyik gyilkosnál,...Nagyon valószinüsíthető szerintem, hogy ő is benne volt...csak még nem került elő bizonyíték.De majd fog..most fog.Remélem. És akkor megy a "lecsóba"..
@Lucernaböde: A Fidesz a legjobb a világon! A sok hülye Lmp-s, Jobbikos, Mszps-nek talán még kocsija sincs.
@HÚÚ: Most már tényleg kellett az elmúlt nyolcévezés és gyurcsányozás. Ennyire nem megy a FIDESZ védelme? 2006-ban Torontóban voltam az adott időben, és az ottani magyarok is elítélték a TV székháznál történteket (az ostromot) sőt az október 23-i eseményeket is. Ők mondták, hogy a rendőrség csak azt csinálta amit kellett. Nehogy olyan téveszméid legyenek, ha egy nyugat európai tüntetésen a tömeg zavargásokba kezd, lásd Anglia vagy Belgium most, akkor az ottani rendőrök kávézni hívják a randalírozó tüntetőket. Kő keményen eltángálják őket ott is. A rendvédelemnek éppen ez a célja. Ha hiszed, ha nem.
W. Mária néni megmondta, amit gondolt...ennyi. én nem ítélem el, mert legalább őszinte volt!
@abszolute mérges!: NCIS kellene, na azok kivizsgálnák a Wittnert.
@Lucernaböde: A Bokros csomagnak köszönhetően. ezt mindenki tudja. és mit mondasz arra a nemzetrontó népszavazásra, ami megakadályozta a vizit díj bevezetését, ami csak 300 ft lett volna és plusz forrásokat vont volna be a költségvetésbe. ezzel tovább súlyosbítva a hiányt és megnyújtva az embertelen, velejéig korrupt egészségügy további agonizációját, amiben a szegény esélytelen, hogy jó ellátást kapjon (mivel nem tud paraszolvenciát adni) ?
Egyébként az a hazug toposz, hogy a Fidesz 2001-től, sőt egyes vadmarhák - Bauer - véleménye szerint 2000-től elkúrta volna már csak azért is marhaság, mert Medgyessy éppen azzal a szöveggel vette át a kormányzást, hogy az ország jó állapotban van. EZt pont ő, az akkori minelnök mondta és valóban: mindenki tudja, hogy a régió éllovasa voltunk 2002-ben is. Ezek után itt azzal előjönni meg rugózni, hogy aFidesz elkúrta 2001-től olyan kapitális és a tényeknek ellentmondó képtelenség mint ide Lacháza.@pupak30:
@pupak30: "mit mondasz arra a nemzetrontó népszavazásra, ami megakadályozta a vizit díj bevezetését, ami csak 300 ft lett volna és plusz forrásokat vont volna be a költségvetésbe"

Hülye voltál, hülye maradsz. örök igazság: a magyar balosnál ostobább fajankó a földkerekségen máshol nem létezik.

Bazsod: 20 milliárd lett volna maximum a költségvetési tétele a vizitdíjnak. Érted ????

Mindössze 20 milliárd a huszonvalahányEZER milliárdos költségvetésben. Éppenhogy nem volt jelentősége te szerencsétlen.

Na mindegy: magyar balos= hülye balos. ez van.
@Lucernaböde: Mellesleg pont akkor amikor 20 liiárdos tétel miatt piszkálták az embereket akkor épen százmilliárdos lopási tételnél tarthattak... Ha nem lett voln a kormányzati negyed 13 milliárdos csődje a teljes vizitdíj projekt 70 %-a lel lett volna kompenzálva...

De loptak mint a lopós cigány: éjjel nappal loptak.
/cseppet sem kedves/ lucerna!

Először is kérlek vigyázz, mert a nagy idegrohamban még felfúvódsz, aztán jöhet Wittner, hogy veled is végezzen!

Másodszor: kérlek, hagyd abba az ordítozást /NAGYBETŰ/, mert a netes illemtan ezt tiltja.

Harmadszor: Disztingválj már egy kicsit, vegyél vissza az idegbajodból, és próbálj normális hangnemben, építő jellegű hozzászólásokkal megvillanni! /Ez vonatkozik minden más köcsögöző, gyilkosozó, komcsizó stb. kommentre/!

Különben kénytelen leszek azt gondolni rólad, amit Hofi mondott anno "Mikor valaki volt már, akkor volt senki!"
@Robiman: Tévedsz. Az, hogy az államfő a saját titulusát se tudja helyesen leírni, sőt az állomás szót is egy l-el írja, nem botrány. Egyszerűen szánalmas.
@Lucernaböde: fidesz politika = bármilyen az ellenségtől érkező pozitív tevékenység megvétózása annak érdekében, hogy az ne tudjon politikai tőkét kovácsolni belőle. minden esély megragadása mások sárba tiprására, ezzel saját politikai tőke kovácsolása. szalámitaktika.
A fidesz fontosági sorrendje:
1. Politikai tőke kovácsolás
2. Ellenségek kicsinálása
3. a politikai hatalom minden áron történő hosszú távú megtartása
4. az ország érdeke
csak a kormányzati negyednél ment el 10 milliárd, a moszkvai székháznál megint jó néhény milliárd, ha nem hiúsul meg a velencei tavi projekt az is jó néhán ymilliárd...

SZÓVAL RÁADÁSUL, HOGY ELKÚRTÁK MÉG LOPTAK IS MINT A KEFEKÖTŐ.
@Lucernaböde: 20 milliárd nem tétel a magyar egészségügyben ahol mútétek elhalasztása miatt halnak meg emberek ?
nos látod igazi szarfaszú fityeszes vagy. miért nem tereled ki a gátra az öregeket és a betegeket és löveted le őket egyből ? szerintem lenne rá ingerenciád.
@pupak30:

A vizit díj az nemzetközi jogellenes!

Azért nem róhatsz valakire bírságot mert beteg lett! Önhibáján kívül lett beteg!

Azok akik bevezették, remélem egyszer majd sittre kerülnek miatta!
@Lucernaböde: "Mindössze 20 milliárd a huszonvalahányEZER milliárdos költségvetésben. Éppenhogy nem volt jelentősége te szerencsétlen.

Na mindegy: magyar balos= hülye balos. ez van."

Muhaha, az az össztermék, a 20onezer milliárdos.

Szerintem nem csak a balos a hüje, hanem mind hüjék vagytok! :D
@csillagkutya seven:
"W. Mária néni megmondta, amit gondolt...ennyi. én nem ítélem el, mert legalább őszinte volt!"
Többeknek meg az itt vele a problémája, hogy legalább volt (hogy ennél már nincs lejjebb).
Nekem furcsa, hogy a "legalább őszinte volt" mondatot mindig akkor használják, amikor valaki okád valamit. Szerintem ha az őszinteség csak annyit jelentene, hogy a benned lévő civilizálatlan állatot rászabadítod a külvilágra, akkor igazából az lenne a dícséret, ha azt mondhatnák el, hogy "legalább nem volt őszinte."
mondjuk horn tényleg pufajkás volt, de attól még ez a vénasszony nyugodtan elpatkolhatna
@Con Storm: ilyen alapon a TB járulék is jogellenes. Miért kelljen fizetnem olyasmiért, amiről nem tehetek (hogy néha megbetegszem)?
@Dövan: Mit muhaházol te barom. Nagyon félreértettél valamit szerencsétlen. Évi össz 20 milliárdos tétel lett voln amaximum a vizitdíj.

Ha ezt sem érted, akkor tényleg le kell vonnom a következtetést, hogy sürgősen húzzak innen mert ez itt a manifeszt elmebetegek elfekvője...
@Con Storm: akkor gyógyuljál ebben az egészségügynek nevezett kuplerájban tovább. majd akkor fogsz nagyot nézni, ha mondjuk nem adsz paraszolvenciát és elfelejtenek fájdaolcsillapítót adni és összehuggyozod magad a fájdalomtól. fletóék legalább próbáltak valamit csinálni míg vityáék hagyják a szart és mutogatnak, mert mást nem tudnak
úgyhogy gyűjtsé a borítékra testvír
@Lucernaböde: Szerintem ez a Moszkvai biznisz nem jön be a Fidesz-nek. Nagyon felültették őket, gondolom egy sértödött emberke.

Képzeld bele magad Orbán Viktor helyébe!

Felvásárolta a felcsúti birtokait, majd referencia telekként Makovecz úrral felépített magának egy kis bázist. Nem lehet több az értéke 100 milliónál.

A többi földjét a névtelen Puskás Akadémiának átadta 50 évre, de a rezsiköltség is átvállalásra került, majd ugye milliárdos beruházások a területen.

Eltellik 50 év és Orbán csemeték milliárdos vagyonhoz jutnak.

Nem gondolod, hogy az objektumokat megveszi valaki földbirtok nélkül. Ráadásul ingyen kapta a világhírű nevet (Puskás)

Nos a moszkvai lepusztult objektum, kereskedelmi kirendeltség nem is volt értékes, mert nem is volt kereskedelem. Úgy mondják dózer neki, de akkor már semmi érték sincs ott. Éppen jól járt Magyarország. Nincs értéke egy tulajdonjog nélküli épületnek.
Össze kéne ereszteni a Heller Ágnessel. Esetleg iszapban.
Aztán győzzön a jobbik. Utolsó vérig... Angard!...
@Lucernaböde: Nem hiszem hogy rosszul tudnám. Rajtam nincs narancssárga szemellenző Lu. Tudod az a baj veled, hogy szentírásnak véled mindazt amit kiköhög, vagy kiokád (melyik is volt amit használtál?) magából a fidesz. Mivel képtelen vagy szembenézni a valósággal azt a mantrát hajtod, hogy milyen cukik, milyen szépek, milyen kis ügyik voltak a fiúk azalatt az első négy év alatt. Pedig nem voltak. Most sem azok. A gazdaságpolitikáról lövésük sincs, a demokrácia egy bolsi-libsi tákolmány, a fejük annyira belecsavarodott a magyar zászlóba, hogy azt se ember se isten ki nem bogozza, úgy gondolják, hogy az ő akaratuk az isten és az ember akarata. Ja és a kedvencem, azt hiszik, hogy a tömegkommunikáció megrekedt az 50-es években, és amit elmondanak a határon túl, az nem hallatszik be, és fordítva.
@Lucernaböde: tehát, ezt írtad: "huszonvalahányEZER milliárdos költségvetésben."

Olvasd el még egyszer: huszon-valahány-ezer-milliárdos.

Másképp:
20.000.000.000.000 meg még valamennyi milliárd.

Tehát mindenképpen te vagy a hüje, hiszen kevered a költségvetés és a GDP összegszerűségét.

Viszont ha elmész innen, valóban kevesebb lesz az elmebeteg :)

Kérem kapcsolja ki!
Vitnermária monnyon le! (Az álamfő stílusával élve.)
@Dövan: Igen, a költségvetés az huszonvalahányezer milliárdos. ja.

Mi a probléma ?

A 20 milliárd meg -ami a vizitdíjből bejött volna - az ennek kevesebb mint 1 ezreléke.

Ennyire volt "fontos" a vizitdíj.

Aki ezt nem érti, az hülye.
@pupak30: "csak 300 ft lett volna és plusz forrásokat vont volna be a költségvetésbe"

Na persze, a költségvetés nem más, mint egy nagy malacpersely, ami az SZTK-törzsvendég nyugdíjasok 300 forintjaitól hízik. :)
@igényes: "Nos a moszkvai lepusztult objektum, kereskedelmi kirendeltség nem is volt értékes, mert nem is volt kereskedelem."

Moszkva belvárosában könnyen lehet vagy 5.000 EUR 1 nm.

Igen, ötezer. Euróban. 1, azaz egy négyzetméter.
@pupak30: Mert a 300 forintodért biztos adnának fájdalomcsillapítót... LOL!
@Lucernaböde: namégeccer fussunk neki.

A 20valahányezer-milliárd, kb 25-26.000 milliárd, az Magyarország GDP-je.
Ennek kb 60%-a lehet a költségvetés.

Ahhoz képest, hogy a költségvetés összegénél olyan 10.000 milliárdot tévedtél, valóban lófasz az a 20 milliárd.
@Lucernaböde: Boldog és gazdag az az állam, amely megengedheti magának, hogy kidobjon az ablakon évi 20 milliárd forintot. Boldog vagyok, hogy egy olyan gazdag országban élek, ahol 20 milliárd forint nem tétel, ki lehet népszavazni a büdzséből. Te Lu, ha ilyen gazdag az ország, akkor mi bajotok is volt azzal, hogy csődbe vitték a szocik az országot?
@lecsekkoltam: Pedig rosszul tudod.

GDP arányos eladósodottság 2001: 51 %
GDP arányos eladósodottság 2002: 53 %
GDP arányos eladósodottság 2010: 80 %

A többi hazugság és elkenés és csúsztatás. Ez az igazság.
@Lucernaböde: Ó és Lu, a 4,5-5 ezer milliárdos magánnyugdíj vagyon már tétel? Azt már megérte bezsebelni?
@Dövan: Igazad van. Bocsánat.

Annyira felidegesített a sok marha, hogy a végén tényleg rosszat írok.

A kltsvetés kb 15 000 milliárdos.

Lényegileg nem változik a dolog mert akkor azt mondhatjuk, hogy a vizitdíj elrte a költségvetés 1 ezrelékét. Ennyi.

De köszönöm a kiigazítást és még egyzser elézést.
@lecsekkoltam: Először is kb 2.7 milliárdos, másrészt nem zsebelték be.

Mutasd meg kinek azsebébe került, bizonyítsd be és ha ezzel meg vagy akkor beszélhetünk te tök.
@Lucernaböde: Nos, a számaid igazolják, hogy a matolcsynak nincs helye a közgazdászok között. Medgyessy nem forradalmosította a gazdaságpolitikát. Folytatta. Így lett az 53%-ból 80% körül, amit aztán ugye csökkenteni kellett. De mit is várunk tőlük? Nekik egy matolcsyjuk van, hornnak legalább ott volt bokros.
@lecsekkoltam: Medgyessy nem forradalmosította a gazdaságpolitikát. Folytatta. Így lett az 53%-ból 80% körül,

Te aztán végképp leiratkoztál a teljesen hülyék, a legkevésbé sem számításba veendők közé.

Akkora batár marhaságot írtál, már ne is haragudj.

2004. Mégeygszer: 2004: Gyurcsány. Itt amegoldás az elmebajodra.
@Lucernaböde:
de ha ennyire felidegesít a sok marha, miért velük szúrod el a délutánod? Hála a nyári időszámításnak, még van egy órád sötétedésig, menjél inkább sétálni, a friss levegő sose árt.
Ez a balos:

Orbán levitte 2002-re 51-53 % közé az államadósságot GDP arányosan úgy 65 %-ról.

Medgyessy-Gyurcsány felvitte 70-80 % közé 2006 -ra.

Erre ki a hibás ? Orbán.

NA EZ AZ AZ IGAZI BUTA KÖCSÖG SUGÁRHÁNYÁSRA INGERLŐ BATÁR KOMMUNISTA-BALOS MENTALITÁS ÉS VILÁGNÉZET.

UTÁLOM AZ OLYAN EMBERT AKI A FENTI LOGIKAI SÉMÁT KÖVETVE HAZUDIK MINDENKINEK ÉS ÖNMAGÁNAK.

Az nem ember az egy szar.
Lucernaböde!

Matolcsy az igazi neved?
@bohuš: Teljesen igazad van, csak ez as ok marha -akiknek talán tényleg hiábavaló az okítása - okozta azt -igen, konkrétan ők okozták - , hogy most két és félszeres brutális államadóssággal küzdünk megpecsételve mindannyiunk életét legalább 10-20 évre.

Tudod, csak ezért vagyok dühös, mert az a sok csahos orbánfób vadbarom mindent elhisz a hazug bandának és a sokkal több igazságot kimondó Fidesznek és Jobbiknak meg nem.

Ezek a senkik, akik semmit sem tudnak, beválasztották kétszer az MSZMPt, megszívtuk de rendesen és máég mindig pofáznak ahelyett, hogy kicsit szerényebbek lennének ilyen 8 éves elkúrás után.
Ez a - valószínűleg fiatal korában is - undormány, genya vénasszony (banya) a (sajnos) élő bizonyíték arra, hogy a vörös komcsik valójában mekkora hülyék voltak!
@NewWay: "Lehet, hogy Wittner ízléstelen volt, de neki minden joga megvan ehhez:
10 évet ült börtönben, a "HornGyulák" miatt."

Nem: nem lehet, sokkal inkább biztos, hogy az volt. És nem: nincs ehhez neki joga semmi. Ahogy valójában senkinek, egyikünknek sincs.

Ha pedig az állításod utáni érvelésedet tekintem, az is könnyedén eldönthető. Mécs siralomházban ült, fején halálos ítélettel, Göncz életfogytiglant kapott, mindketten amnesztiával jöttek ki évekkel később, mégsem hallottam egyetlen szót sem tőlük arról, hogy kijelölt hóhéraiknak utólag bármi embertelent kívánnának, vagy akár csak ízléstelen kitételekkel illetnék azokat. Beszámolóik a megélt szenvedésekről szubjektív hangvételűek, ámde tárgyilagosak. Ez a jellem próbája, nem az idegeké. Wittner ezen most látványosan megbukott, mégpedig úgy, hogy nem belevitték, hanem önszántából tagadta meg a legelemibb emberség parancsát. Hogy amit magadnak nem kívánsz, azt másnak se tedd. Ez ilyen egyszerű. És ne a másikon kutasd, ő vajon megfelel-e ennek. Jótállni a lelkiismereted előtt ugyanis csak magadért tudsz. Ha akarsz.
@Lucernaböde:
Lehet, hogy igazad van a gazdasági kérdésekben, lehet, hogy nem (én semennyire nem értek a gazdasági mutatókhoz, szóval nem tudom eldönteni, hogy mi mit jelent). De itt konkrétan most arról van szó, hogy megjelent egy blogbejegyzés arról, hogy egy parlamenti képviselő olyat mondott, ami méltatlan (nem Horn Gyulához, hanem azt a személyt teszi méltatlan emberré, aki ilyenformán beszél). Ha jól vettem ki, ezzel még egyet is értesz. Ennek ellenére órák óta teljes felajzottságban, igen nagy aktivitással írsz egy teljesen más témában kommenteket ezen bejegyzés alá. Szerintem ez nem vall túl nagy bölcsességre (főleg egy ilyen szép napsütéses délután :-) ). Valószínűleg ez az, ami miatt a sok marha nem fogékony az okításodra.
Micsoda undorító kisérlet a Kommunista gyilkosoktól, hogy pocskondiázzák W. Máriát aki már az akasztófa alatt volt.
Sajnos a Kommmunista hóhéroknak még nem volt egy Nürnberg-szerű felelősségre vonásuk: a körmösök, a szadista pribékek most hirtelen "demokraták" lettek.

Persze ez csak kamu, ezekből a blogokból látszik, hogy szívük még mindíg a Lenin fiukhoz húz.
Szerencsére a választók a szemétbe kűldék ezeket a neo-Bolshevik csőcsléket akiket már csak a leg elvetemültebb munkásőr csemeték ajnároznak a blogjaikon.
úgy látszik mind a két oldalnak megvan a hülyeségeket beszélő öregasszonya :))
@okosallah: Te orbán faszán nevelkedett nagy rakás szar!
A lenin fiúknak most kétharmada van a parlamenteben, ezt a "ezeket a neo-Bolshevik csőcslék"-nek tehát a fajtádnak köszönhetjük.
Miért nem mászol vissza anyádra te génhulladék??
Uraim, Cushlagot egy négyszemközt elejtett beszólásért lemondatta a fityesz a holokauszt emlékünnepen törtétekért,akkor ezt az őrültet nem lehet lemondatni az mszp-nek??
Balfaszok vagytok elvtársak, ezért van a cigány Kadhafinak kétharmada!!
@ver@s kan-tár:
Végülis mindenkinek joga van ízléstelennek lenni, csak tudomásul kéne vennie, hogy aztán következményei vannak és azokat viselni kell... de mondjuk tényleg úgy lenne a legszebb a világ, ha senki nem "ízléstelenkedne".
De egyébként teljesen igazad van. Olyan furcsa, hogy az emberek számára nem erkölcsi axióma a "magaddal tudj elszámolni".
Ezen "gondolkodjatok" szarházi anyabaszó mocskos orbánimádók:

"A Blikk ma kiderítette, hogy évi közel 21 millióba kerülnek az államtitkároknak bérelt lakások. 8 államtitkárnak kell bérelni, egy-egy lakás havi átlagos bérleti díja 216 ezer.

"A 12 államtitkár közül egyébként tízen a parlamentnek is tagjai, vagyis 997 ezer forintos fizetésük mellé 231 ezer forintos képviselői tiszteletdíjukat is felvehetik, így havi 1,2 milliós fixre számíthatnak. Jobban járnak azzal is, hogy államtitkárként több mint 200 ezerért bérlik a tárcák nekik az ingatlanokat, hiszen képviselőként "csak" 116 ezer forintos lakhatási támogatásra lennének jogosultak, amiből valószínűtlen nem telne túlságosan fényűző ingatlanokra.

A legterebélyesebb, 158 négyzetméteres "szolgálati otthont" Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkára kapja. De 100 négyzetméter feletti lakásban térhet nyugovóra Kontrát Károly belügyi államtitkár, Szőcs Géza (Nemzeti Erőforrás Minisztérium) és Szabó Erika (KIM) is. "Összehúznia" leginkább Völner Pálnak (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) kell magát, ő ugyanis beérte egy 63 négyzetméteres kéglivel is. A 12 ingatlan közül csak négy állami tulajdonú, nyolcat magánszemélyektől bérelnek a tárcák. "
@ver@s kan-tár:
Gondolom a nürnbergi háborús bűnösök tárgyalását is elitéled mert az áldozatok "csúnyákat" mertek mondani korábbi kínzóikra.

Tipikus Bolshevik mentalitás: az áldozatoknak kuss és meg kell csókolniuk az ÁVÓsok véres kezét. A ti morális mocskotok legendás: olvasd el a "Kommunizmus Fekete Könyvét".

A kommunizmus fekete könyve : Bűntény, terror, megtorlás, Nagyvilág Kiadó, Budapest, 2000.

Hogy tudd: én az "EA 2140" sz. politikai rab voltam a gyorskocsi u-i börtönben.
@okosallah: Hasonlítsd össze Wittnert Göncz Árpáddal, akit szintén halálra ítéltek. Talán látni fogod a különbséget.
Ha Wittner akkor is úgy gondolkodott ahogy most, valószínűleg nem meggyőződésből, hanem kéjjel őlt (persze, ha egyáltalán sikerült eltalálnia a célt).
@Lucernaböde:

Te sérült vagy? kezeltesd magad...
attól hogy hangosan kiabálod (nagybetűs írás végig, kivéve az idézetek) a marhaságaidat,azok nem lesznek még igazsággá...

peace!
@thinker_: Lendvai Ildikóval mekkora catfight-ot nyomnának!!!:D
Nem csodálkozom a gyűlöleten és az ország 2 felé osztottságán. 89-ben nem húztuk fel a fára az elnyomó rendszer működtetőit. Nagy hiba volt. Ma az utódaik, valamint a kiskomcsik nagyon bátrak, uralják a gazdaságot, beépültek minden pártba.
A komcsi vezetés mögül kihátráltak az oroszok, muszáj volt nyitniuk a nyugat felé, a rendszer teljesen tönkretette az országot gazdaságilag (már akkor is hitelekből volt olcsó a sör és a kenyér.) Ezért kellett megnyitni a határt.
Horn 56-os szerepéről:
A karhatalmi alakulatoknak volt tagja(nem pedig sorkatona, ő önként jelentkezett a rendcsinálásra). A forradalom leverése és az azt követő megtorlás vérgőzös napjaiban tanúsított magatartásáért magas állami kitüntetésben részesült, gondolom nem véletlenül.
Sokan még mindig védik ezt a hazaáruló gyilkost. Állami pénzen etetjük, itatjuk. Azok pénzéből is többek között, akiknek rokonát, felmenőjét lőhette agyon.
Sajnos sok itt a komcsi még mindig.
Ezért is megy a kettős mérce, hogy ha nácinak kellene megbocsájtani, az nem megy(jogosan hozzáteszem). A komcsi viszont jófiú és tulajdonképpen ők mindig is a rendszer megdöntéséért munkálkodtak (medgyesi petya szerint)
Kihangsúlyoznám továbbá, hogy a rendszer működtetőit(MSZ(M)P KB és PB tagok, megyei párttikárok, a komcsi hitlerjugend vezetői) kellett volna felkötni 89-ben, nem a kiszolgálóit (az egyszerú KISZ- és párttagokat.
Pl. gyurcsány magas rangú KISZ vezetőként működtető volt, Józsi bácsi Kiskunhalasról meg egyszerű párttag.
@Lucernaböde: Kár hogy előzőleg a Bokros csomag után dőzsöltek,most meg a magánnyugdijból futja. De majd mikor megint elfogy a lé, jöhetnek a szocik rendbehozni a kasszát. Mikor lesz ujra lé, jönnek elkölteni. Lám mennyit tapsoltak el az egész évi hiányból 2 hónap alatt?
"LEGYEN BÉKE, SZABADSÁG ÉS EGYETÉRTÉS"
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."

Nem artana ha a Fideszes politikusok komolyan gondolnak, amit Orban kifuggesztetett minden kozepuletben. Ez alapjan WM-nek le kellene mondania. O a Nemzeti Egyuttmukodesi Nyilatkozat eszmejet megsertette. Ha mar kifugesztettek mindenhova, akkor el kellene kezdeni be is tartani a benne foglaltakat.

ADDIG UGYANIS SE BÉKE, SE SZABADSÁG, SE EGYETÉRTÉS NEM LESZ.
@Rothstein:

Ahelyett, hogy a multba revedeznel es felelosoket keresnel az orszag helyzete miatt, nem artana a jelenben es a jovoben gondolkodnod, ha neked tenyleg fontos MO boldogulasa.

A mostani Fidesz teljesen
- szetzulleszti az alkotmanyos demokraciat,
- az elrontott, igazsagtalan gazdasagpolitikarol nem is beszelve. Otletelesek, valsagadok, kiszamithatatlansag, megszoritasok, mig a gazdagok es sikeresek"aranyosan" jol jarnak, hiszen ok megerdemlik.
- Roma vs Jobbikos problema.
- Tarsadalmi, kultralis valsag van kialakuloban MO-on.
- Novekvo intolerancaia a kisebbseggel, massaggal kapcsolatban.
- Novekvo partallami befolyas a mediara.
- A jovo nyugdijasai mar csak a "biztonsagos" allami nyugdijt foglyak kapni. Allambudzse megborul 20 even belul.

A jovo egyre sotetebb. Ezekkel a kerdesekkel foglalkozzal ahelyett, hogy mi volt 55 evvel ezelott.
@orbánmentesítő:
Te mocskos szájú proli: Orbán is KISZ-titkár volt és a fél FIDESZ is ex-komcsi. Tojok rájuk.
Én senkire se szavaztam. Nyilasokból lettek a Komcsik aztán vissza Nyilasba: ez a .hu történelem 1919-2011. Fuck you.
@ver@s kan-tár: Én azt hiszem ,néhányunknak ezután itt teljesen fölösleges kommentelnie.
Annyira korrekt megfogalmazása ez az emberi minőségnek az adott problémával kapcsolatban, hogy aki ehhez még hozzá tud tenni érdemben, az művész.
Csak megköszönni tudom, hogy helyettünk is kioktattad a tahó bugris, tudatlan bandát!
@Rothstein: faszfej, Horn azért lett önkéntes hogy a vitnerhez meg a hozzád hasonló mocskos férgeket kitakarítsa az országból.

Nemzetközi Károly-díj (Aachen, 1990)
Arany Európa-díj (1994)
Nagy Arany Érdemrend a Szalaggal az Osztrák Köztársaság Szolgálatáért (2005)
Egy németországi kisvárosban, Wertheim am Main-ban utcát neveztek el róla.

Te nagy rakás szar, amikor az orbán nevű elmebeteg kis fasz ennek a 10% -át fel tudja majd mutatni akkor szólj.
Éppen az a baj, hogy Magyarország egy következmények nélküli ország. Bármit megtehetsz, nem lesz büntetés. A nácik óta itt senkit sem büntettek meg, bármit csinált.
Múltba ne révedezzünk? Akkor nem kellene a holokauszttal sem foglalkoznunk heti rendszerességgel ugye?
Látom a felhozott pontjaid egy részéből, Magyarországon csak a magyarság hibás mindenért. Fúúj csúnya intoleráns nemzet.
Tudod hol rontották el a gazdaságpolitikát? rákosiék kezdték, kádárék folytatták. A "rendszerváltók" pedig befejezték. Ha nem tudnád 89-ben az ország ugyanúgy a tönk szélén állt mint most, totálisan eladósodva. A lyukakat a privatizációval foltozgatták, amely elodázta az összeomlást. Kiárusítottuk az országot szarért-hugyért, csak ezúttal nem a szovjeteknek, hanem a nyugatnak.
De ne nézzünk a múltba ugye?
@Rothstein: Az általad gyűlölt rendszer éppen most épül vissza a Fidesz irányításával, Pozsgai, Szűrös mentorálásával. Ebben a rendszerben sem lesz több joga a népnek, mint a rendszerváltás előtt. Ahhoz képest viszont jelentős innováció, hogy születési alapon lehet valaki hajléktalan, esetleg "örökös" munkanélküli, az oligarcháknak viszont nem kell majd rejtegetniük a gazdagságukat, mert mostmát "törvényesen" lesznek gazdagok. A Kádár rendszerről annyit azért elmondanék, hogy kb. 62-től nem volt terror, ezt csak az képzeli, aki az újabbkori történelem hamisításokból tájékozódik. A mainál lájtosabb egzisztenciális fenyegetéssel operáltak.
@orbánmentesítő:

Neked akasztófán lenne a helyed.
Az meg Európa tudatlansága, hogy kitüntették meg utcát neveztek el róla. Igaz nem egy gyilkos gazembert tüntettek már ki a történelem során. Ez nem mérce.
@okosallah: Te, szerencsétlen baromállat, agyatlan pribék! Jó leszel majd a narancs-gulágotokon táborparancsnoknak, faszkalap!
Vagy netán provokátornak tetszik lenni?
@nu pagagyí@nu pagagyí:
Tudod mit? Szarok a Gönczre meg a kócos hajú Kinga lányára aki a Gyurcsány farkát sz***.
Mitől lenne ez e két idióta nemzeti hős?
Maléter Pál az volt.

Én Alekszander Szolzsenyicinhez hasonlitok nem pedig a KÁPÓ (tudod mi az?) garniturához akik most uralmon vannak.
@nu pagagyí:

Azért fatert párszor megverték a rendőrök mert hippi kinézete volt. Az előző rendszerben "kompromittálódott" emberek egészen a legalsó szintekig meg mehettek dolgozni diplomával portásként, hordárként. Vagy kivándoroltak. Nehogymár egy kádár-rendszert összehasonlíts a maival.
Azzal viszont egyetértek, hogy a fidesz is tele van komcsival.
Szépen átkonvertálták a politikai hatalumkat gazdaságivá.
Nagy hiba volt engedni. Úgy kellett volna velük is elbánni, mint a nácikkal 45-ben.
@Rothstein:
Te hogy kerülsz ide ilyen normális véleménnyel? Ez itt a Fiatal Kommunista Lenin-Brigád" honlapja.

Ezek itt egy qurva szót se értenek meg ami nincs benne a Kommunista Kiáltványban". Egész nap az Internacionálét éneklik.

Vegyél fel védőruhát mert azonnal neked esnek.
Én profi Bolshi-verő vagyok.
@Martian: a vizitdíj ment volna az eü be. ha elkezdtük volna a többbiztosítós modellt és nem akartunk volna svédországot játszani és hoztak volna szigorú korrupció ellenes törvényeket, az eü mára már lényegesen jobban működne. így is az van, amivel vitya riogatott. hosszú várósorok és ágy hiány, csak vitya még mindig nem tett semmit a pöcegödör felszámolásáért
@Lucernaböde: ez a kötvénykibocsájtás magyarul nem újabb hitelt jelent? Ha igen, azt ki fogja megfizetni?
@Rothstein:
Egy véleményen vagyunk mindenben.
Gratulálok a jó meglátásaidhoz.
A dolog reménytelen.
@okosallah:

A remény akkor hal meg ha feladod.
@csillagkutya seven: Szerintem összetéveszted az őszinteséget az elbutulással.
lucernaböde a tipikus homo orbanicus.
iskolázott, intelligens, vezető beosztásban dolgozik, biztos templomba is jár.
lehet, még az időseket is átsegíti a zebrán.
legyen övé a jövő, én léptem.
most egy olyan országban dolgozom, ahol megbecsülnek, mert az embert nézik, aki dolgozik keményen és nem érdekel senkit a politikai, vallási meggyőződésem, szexuális érdeklődésem.
szerintem nekem jobb, mint lucernabödének.
Tudod haldoklom, és a fletó pribékjei akik magukat orvosnak képzelik, még fájdalomcsillapítót sem adnak!

Legalább 200 embert mérgeztek le kadmiummal és minden jogász, ANTSZ, orvos kussol és faszát fogva ugrál, hogy jajj milyen tökéletes gyilkosok!
@Con Storm: én dolgoztam kórházban veled ellentétben. tudom mi a dörgés. nyugodtan készítsd a borítékot és tedd el a zsebpénzt amit anyutól kaptál paraszolvenciára. :)
Vitya mit mond, az idős nénik meddig fogják utolsó fillérjeiket az orvosok zsebébe tömködni ?
@Rothstein: Erre írtam, hogy lájtos egzisztenciális fenyegetettség. Ez azt jelentette, hogy Witnernek is volt hol laknia (miután kiengedtés a dutyiból), volt munkája.
Egy portás sem élt rosszabbul mint az átlag.
Természetesen a szabadságot én jobban szeretem és pont ezért fáj, hogy most elkezdték megvonogatni a jogokat, valamiféle homályos népakaratra való hivatkozással.
Az állam jobban tenné, ha a feladatára koncentrálna: vonuljon ki azokról a területekről ahol nincs dolga: vállalkozás, magán- és családi élet, biztosítsa a mindenkit megillető alapjogokat (európai értelemben). Ahol meg dolga van, mint a gazdaság szabályozása, infrastruktúra építése, közszolgáltatások és társadalombiztosítás, ott viszont átláthatóan, pótcselekvések nélkül tevékenykedjen mindannyiunk érdekében.
Mivel béke van, lehetőleg hanyagolja a társadalom megosztására való törekvést, mert csak egy csomó önjáró hülyét szül.
@Lucernaböde: semmi gond, a nagy vitában belefér :)
@nu pagagyí:

A gond az, hogy gazdaságilag a fidesz mozgástere egyenlő a 0-val. Nyakig el vagyunk adósodva az 1973 óta tartó hitelfelvételtől.
EU tag lévén, nem lehet önálló gazdaság politikánk, sőt, a miénkkel ellentétes érdekeknek kell engedelmeskednünk, szerepünk a nyugat olcsó, képzett munkaerővel való ellátására, és mezőgazdasági terményeik fölvásárlására korlátozódik.
Ettől függetlenül a tavaly áprilisi kegyelmi állapotot a fidesz balfasz módon veszni hagyta.
sok lózung és nem időszerű dologgal való foglalkozás, a rendszerek alapvető reformjától való ódzkodás, halogatás.
Mi a faszra várnak? Megkapták a felhatalmazást (én mondjuk nem rájuk szavaztam)
Azt hiszem az EU kötötte gúsba a kezüket a költségvetést illetően, de ettől függetlenül felkészületlenek voltak. Semmi B-terv nem volt. Azóta meg megy az átgondolatlan cselekvések sorozata, meg a halogatás.
Ettől függetlenül 1000-szer inkább a Fidesz mint a kommunista párttal nyíltan kontinuitást vállaló szocialisták, valamint a szélsőséges "liberálisok", akik gyakorlatilag teljesen idegen érdekeknek rendelték alá az ország erőforrásait.
@Rothstein: ma ugyanúgy kivándorolnak az emberek, csak ma egzisztenciális okokból. köszönhetően a szétlopott országnak. pl az ellopott 3000 milliárd olaj pénznek. Fityesz közeli belügyminiszterek nem voltak -e benne a buliban ?
@pupak30:

A fidesznél voltak/vannak itt nagyobb felelősök is.
A legnagyobb felelős a kommunista párt, ami tönkretette a gazdaságot 89-re.
Erről az alapról indult neki az álrendszerváltó elit. Ami aztán mégjobban elbaszta.
Antallék jórészt totális hozzánemértésük folytán, a többi meg aljas indokból.
@Rothstein: na akkor egyetértünk. szóval ez a banda is húzzon el a többivel egyetemben
Wittner jól beszél, igaza van.
Lehet picsogni rajta, de a szavazótábor jelentős része egyetért vele.
Nem ti.
De ti akkor sem szavaznátok rá, ha az elmebeteg pufajkás se..ét nyalná minden délben.
Akkor az lenne vele a baj.
Ezért nem igazán számít , hogy a magatok fajta mit nyifog, fényévnyire bármilyen hatalomtól.
Ez végül is jó dolog.
nincsenek nagyobb vagy kisebb felelősök itt mindenki tett az ország szétzüllesztéséért. a fidesz is
@nu pagagyí:
Te miről beszélsz? Az EU-socializmus lényege, hogy mindent az állam intéz és irányít a születéstől a halálig.
Az állam hatérozza meg, hogy mit csinálhatsz és mit nem és mibe kerül 1 tojás és hány gram lehet per db.

Névtelen bürokraták "Törvényerejű" rendeleteket hoznak mint annó a királyok vagy a Chavez Venezuelában.
Emlékezz: L'état c'est moi.

Amiről te beszélsz az a klasszikus amerikai konzervativ model ami nincs Európában.
Nem ..én más utat választottam! Vettem egy olympos diktafont, ami rajta volt az elsőrendű bizonyíték készítő listán, a biróságok amit elfogadnak, meg politikai menedékjogot kértem 3 évvel ezelőtt! A nehézfémmérgezést úgysem élem túl! Még elérem hogy elmebeteggé nyilvánítsanak, mert akkor a különösen kiszolgáltatott helyzetű duplázza majd a dolgot!

Azután majd elbeszélgetnek Strousburgban... a halálom után...
Már a banya is megérett!
Az egész undormány lénye megérett.
A horngyulázás nem érdekel, a kommunizmus nem épült fel (hálistennek).
Majd ezek felépítik. A banya szobrát fogjátok koszorúzni, ha egyszer végre megdöglik.
Süppedék, aljanép, tahóparaszt baromállatok, fidesznyik eftásak, narancskommunisták álljatok a vártán, NEMZETETEK figyel rátok gennyládák!
@Rothstein: Kis orbánfaszán nevelkedett emberi korcs, a fajtádat kellett volna a Dunába lőni.
Akkor megtisztult volna a házam és lenne esély EU országgá válni, tudod faszfej, olyan országgá ahol a munkából is meg lehet élni.
De a amíg a hozzád hasonló bérférgek vannak kormányon a hazám menthetetlenül, gyorsvonatként robog a Balkánra.
"LEGYEN BÉKE, SZABADSÁG ÉS EGYETÉRTÉS"
A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében megtestesülő összefogással képesek leszünk megváltoztatni Magyarország jövőjét, erőssé és sikeressé tenni hazánkat. Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."

Minden magyarnak kotelezove kellene tenni naponta 100-szor elmondani fennhangon, mely aterzessel a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatat. Biztos vagyok benne hogy 1 even belul egy bekes uj Magyarorszag szuletne. WM is zokogva kerne bocsanatot HGy-tol. Ha a modszer a hare krishnasoknal bevallt itt miert ne? :) Meg a vegen betemethetnenk a szuksegtelen loveszarkokat.

"...Szilárd meggyőződésünk, hogy..."
@Con Storm: ezt csináljátok te szarház orbanista disznó ? Azok a gennyes "orvosok" akik szintén orbán farkát szopva jutottak feljebb a ranglétrán titkokban mérgezik a magyart??
Rohadjatok meg mind mocskos állatok !
Ez nem orbán klikk volt, hanem fletós malos bukkos magyar meg romagyűlölő neonáci csoport
@okosallah:
Jó a választásod.
"1944. május 2-án megsebesült és szovjet hadifogságba esett. Júniusban önként jelentkezett a németek elleni harcra. Erdélyben vett részt partizánharcokban, majd 1945 januárjában Debrecenben az Ideiglenes Nemzeti Kormányt védő őrzászlóalj parancsnoka lett."
Maléter oda csapódott mindíg ahol a mindenkori pillanatnyi hatalom volt.Kiszolgálta Horthyt,oroszokat,komcsikat végűl rosszúlmérte fel a helyzetet ez lett a veszte.Épp ahogy Nagy Imre a moszkovita padlássöprő.Ilyeneket ünnepeltetnek veletek és a jövő alkotmányát is MSZMP-MSZP-s elvtársak írják.Pozsgai,Szili!Miközben a fidesz telivan volt komcsi főkáderekkel!Nemváltozik,nemváltozott itt semmi.Ugyan azok hülyitenek minket akik eddig is.Csupán más a logó más a ruha!
@the_lonewolf: hát ha a torontói magyarok mondták,akkor az mán bizisten tuti úgy van:-)
A Fidesznek es OV-nak koszonhetoen itt polgarhaboru lesz nemsokara. Ha az ehezo, Lazar fele "annyit ero" tomegek megindulnak itt ko-kovon nem marad. Egyedul csak a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozataban bizhatunk csak.

"Ez a roppant erőket felszabadító összefogás minden magyar ember, legyen bármilyen korú, nemű, vallású, politikai nézetű, éljen bármely pontján a világnak, nagy reményekre jogosít, és hosszú évtizedek után megadja a lehetőséget, hogy a magyarok végre megvalósíthassák a saját céljaikat.

Erre tesszük fel életünk most következő éveit."
@bájgúnár:
Nem vitatom a tényeket amiket felhoztál, azok valóban korrektek. Csupán szembe állítottam Göncz behódolását Maléter viselkedésével.
Felhozhattam volna talán Gimesit vagy másokat az 56-után perekből akikből nem lettek se besúgók se kollaboránsok...
Nem volt sok olyan...azokat mind felhúzták.

Pusztán azon hőköltem meg, hogy ezek a Vér-komcsik sérelmezik, hogy a halálra itéltek nem nya...a se****-ét azoknak akik megkínozták őket.
Udvariatlanok!
Eszméletlen.

Az egész gondolatmenetük valami elképesztő betegességre vall és alátámasztja a szadizmus vádjait.

Egyébként teljesen egyetértek azzal amit írtál.
@Lacdelo: Na ne, na ne, na ne hülyéskedj!
VELEEEEM!
A NENYI szent! Akik fogalmazták, az utolsó előtti betűnél, már nem gondolták komolyan.
@bájgúnár: Hülyítik őket! Már, de bocs.
Altokmány: Nem kell a Magyar Köztársaság, de kell bizony Magyarország, ahol mindent lehet: kommunizmust, fasizmust, totális államot, NENYI-t, államosítást (kifosztást), antikapitalizmust az "antiglobalizmus" leple alatt, népnyomorítást,kultúrbolsevizmust, meg a minden-bolsevizmust.
Sok hívő nem is akarja észrevenni, hogy épp a bőrét nyúzzák, és jókat röhög a megnyúzottakon.
Én meg ezeken röhögök, illetve röhögnék, ha még lenne kedvem.
@Lucernaböde: menj már a kurvaanyádba innen.

A kefekötő meg inni szokott te iq király.

Én vagyok a hülye, hogy idegesítem magam.
@okosallah: "Gondolom a nürnbergi háborús bűnösök tárgyalását is elitéled mert az áldozatok "csúnyákat" mertek mondani korábbi kínzóikra."

Elvakultan védesz valamit, ami védhetetlen, s analógia címszó alatt az almát veted össze a körtével. (Amúgy, gondolom, magadtól is tudod, épp csak tettetett tudatlanságot mímelve kérdezted: nem, nem ítélem el az általad felemlített ítélkezést.)

Lássuk akkor: a nürnbergi perek és az ezekben hozott verdiktek egy a kontinentális háború árnyékában véghez vitt, faji jellegű törvényekre alapozott jogi, politikai és gazdasági diszkrimináció, üldöztetés, később ipari méretekben megvalósított fizikai megsemmisítés (soa) ügyét taglaló, majd ezeket lezáró jogeljárások voltak. A tárgyalásokat hivatalos vádemelés előzte meg, ami minden bírói szakaszba jutó ügy törvényi előfeltétele.

Horn Gyulát soha nem állították bíróság elé, sem idehaza, sem nemzetközi fórumon. Nem emeltek ellene vádat sem. Innen hát az általad említett jogesettel történő összevetés során tisztán kivehető eltérés.
Na, baromarcúak!
Javasoljátok a banya boldoggáavatását a katolikus anyaszentfegyháznál! Bírni fogom!
A pedofil, buznyák, de amúgy homofób papjaik fogják felszentelni ezt a csökött, bosszúszomjas, elhülyült emberi roncstelepet.
Hajrá baromország, hajrá baromok!
@ver@s kan-tár:
A téma nem jogi, hanem morális kérdéseket vet fel és a kommunisták minden erőfeszítést megtesznek, hogy a hóhérokat fehérre mossák.
A kommunizmus bűneinek a kérdése túlmegy .hu határain és ezt itt csak érinteni lehet.

A Rákosi-Kádár korszak koholt perei és véres megtorlásai ma már közismertek bár ezeket a vérkomcsik tagadják.

Soha senkit sehol a világon nem vontak felelősségre a Bolshevik vérengzések miatt, sőt előléptették őket a nemzet "nagyjai" közé.
Lukács György 1919-nébiztos személyesen közreműködött mások kivégzésében de itthon magas állami kitüntetést kapott.

Körmös Bauer? Biszku Béla?

A lényege annak amit mondok: A komcsik megúszták a felelősségre vonást mert sok helyen ma is hatalmon vannak; - ha másképp nem, hát más néven.

De ez nem jelenti azt, hogy az áldozatok szemében is rehabilitálva vannak, hogy az áldozatok "kötelesek" megbocsátani és megnyalni a hóhér kezét.

Csak figyeld meg micsoda közönséges, trágár, alpári nyelvet használnak a kommunisták másokkal szemben de akkor felháborodnak ha a volt áldozat is megmondja a magáét.

Végül: a (osztály)-származási alapon való tömeges kivégzések és deportálások pontosan megfelelnek a nürnbergi vádaknak.
A proletárdiktatura gyakorlata a nem-proletárok fölött, vagy a "nép ellenségének" nyilvánitottak elleni terror a Náci törvényekkel azonos.

Csak megúsztátok de mindenhol csak utálnak titeket. Még az Oroszok is. Csak a Kim Jong Il imád titeket.
A FIDESZ a leginkább hóhérkéz-nyaló párt.
Ott aztán virtigli kommunisták vannak!
Hogy nem kapnak ízlésficamot, amikor pozsgayval, martonyival, szűrössel, stumpffal, kövérrel és társaikkal működnek együtt?
A fenti csak szűk példálózás volt.
Rá kellene már jönni, hogy a hazai politika sajnos nem értékekről, hanem kizárólag a hatalomról szól.
Csodálkozom, hogy egyeseknek vannak még illúzióik, bár azt gondolom, hogy többségüknek nincs igazán, csak beálltak a sorba a koncért.
Igazán gusztustalan, amikor ezek moralizálnak!
A lényeget finoman kerülgetni - már, hogy a poszt egy rühes, ordasról szól, akinek más ember haldoklásáról az jut eszébe, hogy miért nem döglik már meg - utolsó, hazug képmutatás.
Elhiszem, hogy esküdt ellensége, elfogadom, hogy gyűlöli. Csak elvárnám, hogy emberként tegye, ne pedig ordas, veszett állatként, nem tisztelve semmilyen emberi érzést (hiszen állítólag őnagysága különb lenne).
@okosallah: "Csak figyeld meg micsoda közönséges, trágár, alpári nyelvet használnak a kommunisták másokkal szemben de akkor felháborodnak ha a volt áldozat is megmondja a magáét."

A dájcs tomika nevű szarzabáló véglényre gondoltál ugye te húgyivó kis fasz ?
@orbánmentesítő:
Hej te vérproli munkásőr-fajzat: gyönyörű a nyelvezeted, mintha Arany János beszélne.
Monnyad a sódert, "üsd a tökét, ne siránkozz"...
@okosallah: Miről ugatsz te génhulladék? Azért mert a proli apád mikor részegen hazajött a munkásőrhaverjaitól és alaposan megbaszta a segged, nem itt kellene rinyálnod.
@orbánmentesítő:
Cica, rossz a vakerod: mások szavaival élni lopás. Bővítsd a szótáradat, olvasd a Népszavát és gyere el a Pártház elé ütni fogjuk a Kulákokat!

Minden ifjúkommunista ott lesz, a Hóhér Gyulát fogjuk éltetni és veszünk neki új PUFAJKÁT!

Éljen a dögszagú Pufajkás Gyilkos!
@okosallah: Megértem hogy mivel a rühes komcsi apád minden este hulla részegen belédverte a faszát ilyen emberi roncs lettél.
De miért kell itt őrjöngened?
Miért húzol az orbanista haverjaidhoz? Miközben dájcs tompika túrós faszát szopod, alaposan seggbekúrhatnád a vittner nevű korcsot.
@orbánmentesítő:
Éljen a dögszagú Pufajkás Gyilkos!
Éljen a tömeggyilkos Biszku Béla!
Húzzunk le még több körmöt - monnya Bauer.

Te meg keféld a Lamperth asszony hátsóját, igazi vérkomcsinak való proli trampli mint te vagymuk vala.
@okosallah: szararcú barom! értem hogy emberi roncs vagy. Hívd fel a szarházi apádat hogy hiányzik egy kis seggbekuki!
Mondjuk kimondottan undorító ahogy egy olyan szaros komcsi mint te úgy próbál kompenzálni hogy szidja a komcsikat.
Te még egy vödör hígfost sem érsz.
@orbánmentesítő:
Megtenned, hogy az alpari megjegyzeseiddel nem mocskolod ossze masok jogos felhaborodasat? Koszonom!
@oscar dirlewanger: Kuss cigány! Neked senki nem osztott szót!
@orbánmentesítő: Én is baloldali érzelmű vagyok, de mutasd már meg, hogy ez az érzés tud irodalmi nyelvezettel párosulni és higgadtsággal. Miért stuffolod magad? Dőlj hátra a fotelben, olvass egy jó könyvet, a fidesznek már folyik a visszaszámlálás... Tudják ezt a hívei is, azért vannak tele indulattal még akkor is, mikor már a pártjuk kormányoz.

Én csak azt nem értem miért van a mai MSZP a 89 előtti kommunista pártállamhoz hasonlítva. Az MSZP privatizált, így van... Csatlakozott az EU-hoz, ami kurva nagy lépés volt. Akik az állami tulajdonokat akarják visszaállítani és az EU tagságunkat megszüntetni, az pont a fidesz. Amikor minden állami kézben van és mindent az állam felügyel az mi? Nem az a kommunizmus? Akkor mit kommunistáznak a fideszesek? :))) Kurva jóóóó.....
Nem alpári, irodalmi nyelven: a droidok elmehetnek a gondolatnélküliségbe, oda valók.
Aki kommunista, az ne kommunistázzon! Ez bántó a nem kommunistákra nézve.
Aki úgy kommunistázik, hogy nem kommunista, az nézzemámeg, hogy kire mondja!
Nemkomcsit komcsizni nemfrankó! A komcsi meg vállalja fel a világnézetét (államosítás, beleszólás az egyéni és családi életbe, magánpénzek állami lenyúlása...stb.) biztosan hitelesebbé válik.
süti beállítások módosítása