Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.16. 06:45 Fabius

Az EU-t elseggelte soros elnöke

Címkék: fidesz orbán viktor március 15 eu elnökség

Heuréka! Megtörtént végre a TETT, Orbán Viktor tegnap ünnepi hevületében történelmet írt!
Az Európai Unió megalakulása óta nem fordult elő, hogy soros elnöke úgy rúgja seggbe állami ünnepségen az önként vállalt politikai, gazdasági, szellemi közösséget, hogy az Európai Bizottság minden képviselőjének farpofáján kirepedjen a nadrág. Forradalom ez, drága nemzettestvéreim, rúgótechnika forradalom!
Mindezt előadni bértapsolók gyűrűjében igazi magyaros cselekedet, úgyhogy Viktor, büszke rád a haza! Nem tűrjük, hogy Brüsszelből diktáljanak nekünk! Nem megyünk le kutyába megszokásból, nem csóváljuk a farkunkat, nem-nem, nem! Ha esetleg mégis ahogy a médiatörvénnyel is megtettük, akkor meg odanézni nem ér, higgyétek el, hogy a fejben forradalom azért zajlik. Sőt, kedvezzünk a Jobbiknak, és a Moszkvával vont párhuzam megkoronázásaként térdepeltessük kukoricára a legközelebb Gödöllőre érkező delegációt. Egy árván hagyott üres gyártelep csak lesz a közelben valahol.

A keménység bemutatására máris itt az alkalom, úgyis EU-jogsértési eljárás indul ellenünk a távközlésre kivetett különadó miatt. Remélem ez csak egy elszólás Szijjártó Pétertől: "ahogy kézhez kapjuk, azonnal előkészítjük a válaszadást", amiért szégyelli magát ez a nemzettesten kívüli pernahajder. Nem érzi át a pillanat nagyságát? Még ha azt javasolta volna, hogy Orbán Viktor a Nándorfehérvári terem közepén, élő egyenesben tulajdon fogaival szaggassa cafatokra az EU diktáló levelét, még érteném. De így csak kérdezem: beteg vagy Péter, iszol te rendesen?Szomorú az valahol, ha egy kormányzó párt annyira kiüresedik, hogy egy nemzeti ünnepen arra van szorulva, hogy baszogassa a szervezetet aminek tagja, és soros elnöke. Én nem bánom, utáljuk közösen az Uniót, de akkor utáljuk a pénzt is amit az országba tol. Tépjük össze az Új Széchenyi tervet,

ami az EU kohéziós alapjának támogatása nélkül egy büdös petákot nem tud szétosztani senkinek

. Játsszuk azt, hogy Orbán feltartott középső ujja innentől nemzeti jelkép, de ne várjunk, hogy ezért rajtunk kívül bárki fizetni fog.

Vagy lehet egy fokkal csöndesebben és visszafogottabban hülyíteni a népet. Esetleg.

50 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr62743245

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarország Kormánya Udvari Költőt keres 2011.03.18. 11:06:39

A Nemzeti Múzeumnál történt Petőfi cenzúra megmozgatta a netes népköltészetet. Az alábbi álláshirdetés jelent meg az egyik hirdetési portálon: Magyarország Kormánya Udvari Költőt keres! Álláshirdetés típusa: Kínál A Kétharmados Forradalom előtti köl...

Trackback: Elhatalmasodik a „forradalmi” téboly! 2011.03.16. 20:19:52

  Kezdetben egy kicsit furcsa, de inkább megmosolyogtató kiszólásnak véltem a forradalmi jelzőt a 2010-es választási győzelemre. Úgy gondoltam, hogy majd szépen alábbhagy a hév, és elkezdenek kormányozni, a napi teendőkkel foglalkozni, és maj...

Trackback: Március nemzeti idusa 2011.03.16. 17:31:25

Nahálisten, ezen is túlvagyunk. Ezen a nagy nemzeti márciusiduson. Ezen az ósdi forradalomizén. Mer' kéremszépen mi vót az a pár nap cécó a régmúltban  a napjainkban zajló mindent elsöprő egyszeri és megismételhetetlen, legigazabb fülkeforradalomh...

Trackback: Ács József - FORRADALMÁROK 2011.03.16. 09:23:39

CSOPORTKÉPEKMi mindenre alkalmas az egyistenhitek teológiája! A modern ember megborzong és felismeri az internetben Isten három fő attribútumát. Mindentudó, mindenható, mindenütt jelenlévő. Sokan dolgozó-szobájukban, munkahelyükön vagy internet-kávézók...

Trackback: Orbán helyretette az csöcspénisz EU-t a szarrábaszott 15-ei napsütésben 2011.03.16. 08:19:47

 Orbán "Rojtos Puncus" Viktor nem tűri, hogy Brüsszelből diktáljanak a picsafüst magyaroknak. Nem tűrtük ezt Bécstől és Moszkvától sem. Egészen más volt idén a seggfej hangulat az állami ünnepségen, mint az utóbbi években. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt a "cafatokra tépést",na azt szívesen megnézném a pártatlan királyi tv, valamennyi adóján!Meg az ismétléseket is!
Hivatalos március 15-i ünnepség főszónokának szövege lefordítva:

"A-ha múltat végképp eltörőőőőni
Rabszolgahad indúúúújj velűűnk!
A Föld fog sarkából kidőőőni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végsőőőő,
Csa-hak összefogni hááááááát,"

Hát idáig jutottunk. A nemzetközizés még hiányzik, és nem emlegetjük konkrétan Lenint, mint példaképet.
A kis minidiktátornak hogy kinyílt már a csipája.
orbán addig feszíti a húrt, amíg az EU szépen megköszöni az eddigi együtt töltött időt és kitessékelnek minket maguk közül. Már így is egyre kínosabb nekik, hogy 1 ilyen gyökér a soros elnök, most még ez a nagypofájú beugatás is kellett, hát persze. Mire fel van orbánnak ekkora arca? Talán mi pénzeljük az egész európai régiót? Vagy annyira szárnyal a gazdaságunk, hogy beszólhatunk egész Európának? Mire fel ez a nagy arcoskodás?
Kérdem én orbántól, miért kell keménytökű nagyfiút játszani, amikor úgyis az lesz, amit az EU szeretne? Vagy direkt arra játszik, hogy kirakjanak minket és akkor régi jó fideszes szokás szerint, még majd ők lesznek megsértődve és mutogatnak majd az EU-ra, hogy hát nézzétek, mennyire szemetek, kiraktak minket? Miért jó az nekünk, hogyha egyedül maradunk itt a Balkán közepén?
orbán ámokfutása napról-napra kínosabb, és egész egyszerűen káros MO.-ra és a magyar állampolgárokra nézve.
Horthy és Kádár szelleme pedig tovább él, egy igazi és hamisítatlan követőre találtak.
@Bergeroth: "orbán addig feszíti a húrt, amíg az EU szépen megköszöni az eddigi együtt töltött időt és kitessékelnek minket maguk közül".
Pontosan!
Ezt akarja, ezen "dolgozik" hónapok óta. Csak a csomagolásra kell ügyelnie, mert egy direkt kilépést még a szavazótábor is zokon venne, így el kell játszania a magyar érdekekért kiálló szabadságharcost, akit az EU nem tűr meg soraiban! Belföldön már szinte korlátlan a hatalma, az egyetlen korlát az EU, és OV nem az a típus, aki tűri a korlátozást!
Szerintem a Kínával vásároltatná ki az országot az EU-ból, csak annyira szalonképtelenné válik, hogy cserébe átverik és kifosztják.
A Borsodchem már kínai, és lehet, hogy most a Malév következik..
Átverhető baleknak jók vagyunk, de nem vagyunk méltók arra, hogy partnerként számoljanak velünk. Kína bármelyik EU-tagállam adósságtömegét megvásárolhatná, anélkül, hogy ez az összeg hiányzana a gazdaságából. Orbán jó helyen érzi a pénzt, viszont amennyire ott számolatlanúl van, annyira független tőle a remélt potenciális szponzor.
@Gerbó: Ezt azért nem hiszem. Nem ismerem a mögötte álló gazdasági hátteret, de kétlem, hogy kizárólag belföldön vagy uniós vámhatáron kívül lennének érdekeltek. Én még emlékszem a vámszabadterületek idejére, nem volt az olyan vidám dolog, hogy a haveri-támogatói kör esetleg beérje azzal, hogy nekik majd jut engedély.
Megjegyzem, a mostanában divatos keleti szelet fújó seggeket is csak addig érdekli a magyar nyalás, amíg EU-n belül vagyunk és rajtunk keresztül szabad a pálya a belpiac felé.
Orbán tegnap megint elrikácsolta magát, megkapta a neki járó tapsot a masszív bunkóságáért. Az elnökségünknek fél évéből eltelt két és fél hónap, hamar elmegy a maradék is. Jut eszembe, bárki lesz utánunk, könnyű dolga lesz. Szerintem ők pénzelik a verbális ámokfutást :)
@9mmPara: "Megjegyzem, a mostanában divatos keleti szelet fújó seggeket is csak addig érdekli a magyar nyalás, amíg EU-n belül vagyunk és rajtunk keresztül szabad a pálya a belpiac felé."
Én is erre gondoltam, Orbán a csibészek összefogására épít, de az aránytalanúl kiszolgáltatott törpe szerepében
@Gerbó: Ha megmutatnák, hogy merre van kifele, akkor az Orbán sokkal szabadabb lenne az Orbán-rendszer kiépítésében, nem lenne semmiféle külső kontroll.
Ez a kontroll az ami zavarja a Vityát.
@cogito verus: Bocs, de szerintem pont ugyanezt írtam én is.
Persze, nem is Veled vitatkoztam, csak szükségesnek láttam leírni az írásod kapcsán.
@Gerbó: "Pontosan!
Ezt akarja, ezen "dolgozik" hónapok óta."

Hááát, én már nem vagyok benne olyan biztos. Legutóbb Török G. blogján vetettem fel (példátlan nemzetközi sajtóvisszhangot kiváltva, MUHAHAHA!)
, hogy ideje lenne elkezdeni hinni a szemünknek, és elfogadni a legegyszerűbb interpretációt: Orbán egy hatalommániás, sértődékeny, a kamarillapolitikán kívül semmihez sem értő, félművelt bunkó, Matolcsy egy alkalmatlan lúzer, a kormány tagjai meg beszari, szervilis pöcsök. Nincs itt semmiféle "terv", "stratégia", "taktika", ennyit tudnak. Legalábbis gazdasági, meg külpolitikai téren, az államot valóban precízen lerohanták. Nyilván, mert arra tényleg volt terv.
Most jön a propaganda, az ingyencirkusz, a manyup pénzek mondjuk két évig megóvnak a csődtől...
Aztán a csőd.

(Hárman háromfélét mondanak, hogy most akkor a Széll Kálmán tervben benne van-e a költségtérítéses egyetemi szakok megszüntetése, vagy nem??? Hát mi a faszom folyik itt???)
@gyilkos fűegér:
Hogy mondhatsz ilyet, hiszen a fidesz felkészült a kormányzásra. Ők maguk mondták !!
Szép beszéd volt, tutira mentek. Gumicsont az EU szkeptikusoknak, 500 fizetett vendégművész aki tuti biztosan megtapsolja Viktorkát. Ilyen a pénzért vett nemzeti együttműködés.
@néma bárány: Azám! A kérdés: honnan van, honnan lesz az a pénz és meddig lesz elég?
A Martonyi-Pintér duó a kormányban remek konteókra ad lehetőséget :)
Sokba fog még nekünk kerülni ez a házmesterszintű nemzetvezető. Már előre szomorú vagyok; no, de ti akartátok!
Menjetek ti a francba! Mert Gyurcsány mit csinált,ti agyatlanok? Az elmúlt nyolc év miről szólt,emberek? Tönkrevágták az egész országot,és még ti hápogtok?!!!!!Seggfejek!!!
@anatole: senki se hapog

legfokepp a lenacizott nemetek nem fognak hapogni

csak csendben elkapjak a gigankat, ugy, hogy eszre se vesszuk

baromarcu
@anatole:
Jó lesz az lassan "emútkilencév"-nek is, de ha erálisak akarunk maradni, akkor legyen inkább elmúlt 21 év. Így korrekt.
Viszont megfordítom a dolgot.
Ha gyurcsányéknak szabad volt lopnia, akkor orbánéknak is szabad lopnia? Az, hogy gyurcsányék loptak, az máris engedélyt ad arra, hogy orbánék is lophatnak?
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Ugye nem? Ugye nem?
@Bergeroth: azt O nem latja lopasnak

mint ahogy a masik topikban az idegbeteg fideszes kepviselo is a kognitiv disszonancia olyan szintjen van, hogy meg elismerni is keptelen a fidesz beismert dolgait sem
Szerintem ez megint csak egy szar színdarab volt a hazai orkoknak. Aztán kifelé meg majd magyarázkodik. Eredményként meg egy sor buktát sorolt fel.
Egyébként Feriék soha el nem évülő legnagyobb bűne éppen az, hogy ez a törpe visszajöhetett.
@gramercy: Kommented okán átlestem arra a másik topikra. Ez most komoly sztori, hogy városházi képviselők döntését első helyen bevallottan az a kérdés határozza meg, hogy majd 2014-ben lehetnek-e újra képviselők?
Surmó vidékiként meglehetősen rühellem Bp-t, de ezen belül Zuglót egész élhető helynek találtam. Ezzel a mentalitással pár éven belül éppoly trágya lesz, mint a többi.
@Bergeroth: "Ha gyurcsányéknak szabad volt lopnia, akkor orbánéknak is szabad lopnia? Az, hogy gyurcsányék loptak, az máris engedélyt ad arra, hogy orbánék is lophatnak? "

Elmondom neked, mi már az Ősrobbanásnál beszoptuk.
@gramercy: "mint ahogy a masik topikban az idegbeteg fideszes kepviselo is a kognitiv disszonancia olyan szintjen van, hogy meg elismerni is keptelen a fidesz beismert dolgait sem "

Na, ha más nem is, ez viszont a fityisznél stratégia, mi több, tökélyre fejlesztették, a tökélynek neve is van: Szíjjártó Péter (Taps)

"Kétszer meghallgattam a Szijjártóval készült egyórás műsort, kedd este, majd szerda hajnalban. Határozott véleményem, hogy amit Szijjártó művel, az a hallgatóság, ezen keresztül az ország nagy részének teljes lekezelése. Azért nem mondom, hogy a lakosság hülyének tekintése, mert egyrészt ez így túl szimpla, másrészt mert a szóvivő kétségtelenül jelentős energiát öl abba, hogy a semmit valamennyire kulturáltan mondja el. Lássuk be, ha valaki arra tette az életét, hogy a rá bízott gondolati semmit időről időre föletesse a népséggel, az mégiscsak erőpróba. Egy olyan, önmagába visszatérő mondat, amelyben az alapállítást az állítás megismétlése bizonyítja, nem is olyan egyszerű, mint hinnénk. Ez a művelet ugyanis olyannyira beszéd- és gondolkodásellenes, a közlés alapfunkciójától olyan hihetetlen mértékben eltérő, hogy ahhoz teljes ember kell. Lássuk: „az MSZP ragaszkodása a magánnyugdíj-pénztári rendszerhez cáfolhatatlanul világossá teszi az anyagi és politikai összefonódásokat az emberek nyugdíjbefizetéseit eltőzsdéző magánpénztárak és az MSZP között" (2011. január 30.). Vagyis: az MSZP azért ragaszkodik a magánnyugdíjpénztárakhoz, mert eltőzsdézi a vagyont, ezt pedig az bizonyítja, hogy ragaszkodik a magánnyugdíjpénztárakhoz. Az üres beszéd napi készséggé fejlesztése kitartást igényel, nem tűri a lazítást. Az ember egy pillanatra nem figyel, és megtörténik a baj: információt közöl. "
(Kovács Zoltán Élet és Irodalom)
@anatole: Éppen ezért rúgtuk ki őket a francba!!! Erre, most ez a barom is csak az országunk ellen tesz. Hány elmebeteg kormányt kell még elviselnünk szerinted, puszta "hitvallás"-ból?
@néma bárány: legközelebb igérj nekik 2100 Ft ot és adj mindnek egy szakajtó tojást...
@gyilkos fűegér: Eddig számomra ez a legvalószínűbb magyarázat a történtekre.
Elfogadni a legegyszerűbb interpretációt, ez Occam borotvája
Azért van valami bája annak, amikor az EU soros elnöki tisztét betöltő Orbán Viktor, egy magyar nemzeti ünnep alkalmából, habzó szájjal szidja az EU-t... Nem is vérciki... Komolyan, hol van a világban még egy ilyen pökhendi és gyökér politikus? Mármint kultúrállamban? Tényleg, én szégyellem magam! Német ismerős felhív, hogy magyarázzam meg neki, mert szerinte elírták a német újságban. Nem, sajnos nálunk ilyen OKOS POLITIKUSOK vannak! Mert mi ilyen ŰBEROKOS és KEMÉNYTÖKŰ MAGYAROSCH CSÁVÓK VAGYUNK!
márc 15 forradalom és szabadságharc

SZABADSÁGHARC-
az eu rossz és legyőzendő (szépséghiba: épp vitya az elnöke...)

FORRADALOM-
alkotmány nem érvényes, legyőztük (szépséghiba: akkor V. Orbán nem legitim...)

P.S. erre egy kommentelő:

michaelknight.blog.hu/2011/03/15/alkotmanytalan_rend/fullcommentlist/1#c12910951

Btk. 268. § Aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon törvény vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezése ellen általános engedetlenségre uszít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Orbán Viktor rossz helyen van, mert sokkal jobb lenne a Jobbik elnökének.
@a-kis-herceg: Hehe :-) Arra lennék kíváncsi, öccáz jelentkező volna-e? Mert nem nagy lóvé egy ilyen húzásért a 2500/kopp sem. Jótékonykodó mecénás lenne bőven.
@a-kis-herceg:
2/3 van, tehát ő akár törvényt is sérthet, büntetlenül. Köszönjük meg a fülkeforradalmároknak, akik nem tanultak a múltból és egytől-egyig beszopták a hülyeséget.
A gonosz törpe nem oly tökös, hogy igazából felizgassa a junijót.
Egy esetleges kilépéshez államférfi kellene, nem pedig egy szájkarate-bajnok.
A nagypofáján, kurvanagy egóján és arroganciáján kívül a csupasz segge az, ami neki van.
@vitézlajszló: A legnagyobb gond, hogy azt viszont a nyakán hordja. Oszt akkor még finom voltam. A németben egy szóban össze tudják ezt foglalni: "Arscloch". Szégyen ez a figura.
@a-kis-herceg: "Btk. 268. § Aki nagy nyilvánosság előtt, a köznyugalom megzavarására alkalmas módon törvény vagy más jogszabály, avagy a hatóság rendelkezése ellen általános engedetlenségre uszít, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Volt ott legalább 500 tanu, plussz gondolom a tv is rögzítette. Vajon feljelentik, eljárás alá vonják, stb?
Már mindent jól kiveséztünk. Jót is nevettünk, vagy hüledeztünk, kinek-kinek vérmérséklete szerint. A progresszív.blogon már a megoldás is egyértelmű, kell egy megfelelő vezető, aki összefogja az elégedetlenek tömegét. Akkor most mit csináljunk? Várjuk, hogy valakit kitermel a tömeg? Vagy vonuljunk Bajnai házához, kérlelve, valamit tennie kéne? Bár azért előbb meg kéne tudakolni, van-e benne bármiféle hajlandóság. Vagy kihez? Ki az, aki sokak számára elfogadható? Már az értelmesebb jobboldaliakra is gondolva. Igaz, nem csak a választáshoz (sőt, nem elsősorban!), hanem az utána szükséges reformokhoz is meg kell őket nyerni, előkészítésbe be kell vonni (win-win nélkül nem megy, és nem csak a színfalak mögött). És ez utóbbi a hosszabb, de kevésbé reménytelen feladat, már ha egy értelmes embert találunk. Nekem, elfogadható az MSZP-n kívüli Gyurcsány is. De képes lesz legalább az utóbbit véghez vinni? Nem biztos, hogy kétharmad kell, de utána nem válhat légüressé a környezet, sőt. Vagy mi legyen? Várjunk csendben? Ez a bagázs úgy is lejáratja magát, annyira, hogy Kulkát (én szeretem, de vajon elég-e?) is megválasszák a következő választáson? De mögé is kellenek arcok. Oszkó? De még sokkal többen! Ha az utolsó hónapokban cselekednek, az nem lesz késő?
@stone pit(er):

Én Bajnai támogatnám. Neki ereje, akarata és következetessége is lenne a gazdaság rendbetételéhez. Oszkóval, Balázs Péterrel képesek lennének rendbe tenni amit rendbe kell. Nekem tetszett, hogy nem ideológiákkal voltak elfoglalva, hanem a válság megállításával törődtek helyette. Még mindig abból él a kormány is, amit ők végeztek.
@Fabius: Ezt gondolom és mondom én is, mióta megalapították politikai közalapítványukat (Bajnai, Oszkó). Ilyesmit nem csinál valaki hobbiból, céljuk van vele és legyen is! Még várniuk kell a szinrelépéssel, még hadd gyűljenek a kiábrándulók, a csalódottak. OV a mérhetetlen arroganciájával és a gazdasági és kormányzati káosszal, amit okozott, egy lefele tartó spirálba került, de még kell egy ki idő ahhoz, hogy mélyebbre ássa magát. Akkor már többen lesznek vevők arra az ideológiamentes, alázatos csendben, de határozottan működő kormányzati stílusra, melyet Bajnaiék képviselnek. Legalábbis én ezzel vígasztalom magam!
Csatlakozom a bajnaistákhoz. Bajnaiék folyamatos önfelszopás helyett csináltak valamit. Az ő csomagjuk is megszorított 1000 milliárdot, viszont lényeges kiadáscsökkentéseket tartalmazott, és zuhanásból növekvő pályára állította a gazdaságot. Nem is fikázta senki, mint Matolcsy hülyeségeit.
Legyen Bajnai! Nem a legjobb, de az biztos, hogy nem egy szarhatár, mint ezek.
Kérdés: hol van mögötte a tömeg? Te, ő, mi, én nagyon kevesen vagyunk ám!
Hogyan győzzük meg honfitársainkat?
Ha én tudnám a választ, lehet hogy nem is a Bajnai kéne, de én nem tudom. Ki tudja? Mondja meg és támogatom!
@vitézlajszló:

30% választó van "légüres térben", aki nem szavazott most semmire, de igénye lenne egy normális, előre mutató irányvonalra hablaty helyett. Ha őket megszólítja egy friss, hiteles erő, akkor lehet belőle váltópárt.

A jelenlegieket, mostani formában nem tartom annak.
@Fabius: No, de ki az?
A váltópártok mind bent ülnek.
Ki szólítja meg a 30%-ot?
Lehetne akár a "Haza és haladás" alapítvány is, node hol van?
Miért nem tudunk róla semmit?
Ma kemény a politika, tehát lágyan szólni nincs értelme.
A friss, hiteles erő bizony nagyon hiányzik!
@vitézlajszló:

A Haza és Haladást támogatnám. Szerintem Bajnaiék előjönnek előbb utóbb valamivel, nem véletlen az alapítvány.

Mondok valami meglepőt: A Bajnai-Oszkó páros gazdasági fellendülés iránti elkötelezettsége megspékelve az LMP alkotmányosság és jogállam iránti rajongásával működőképes lehetne. Én mondjuk még belevenném az elegybe a Jobbik választási programjából a nyugdíjfejezetet, (egyéni számla + szülőknek juttatható előtakarékosság/járulék) és megnézném mi sül ki belőle.
@Fabius: Jó! Szerintem akkora politikai katyvaszban vagyunk, hogy még ez is jó, elempéstől, jobbikostól.
Ha már Jobbik: megfontolandó lenne a kisebbségi politikájuk is, mivel szerintem csak nekik van ilyen.
@Fabius: Nekem is egy LMP-Bajnai kombó tetszene legjobban, lehetőleg MSZP nélkül. De szerintem még az is elképzelhetőbb, hogy Mesterházyék Gyurcsány ellen jolly jokerként hozzák vissza Bajnait, aminek kevésbé örülnék.
@Themisz: Szerintem ez reális veszély. Nagyon nem lenne jó, mert az MSZP hiteltelenítené az egészet!
@Themisz: @vitézlajszló:

A kérdés az, Bajnai vajon mire hajlandó az egykoriakért. Szerintem semmire, ha esze van. Függetlenként sokkal nagyobb iránta a szimpátia, és már most nagyobb tömeg állna be egy itt ötletelt elegy mögé, mint amivel a szocik pillanatnyilag bírnak.
@Fabius: Remélem, hogy Bajnai azt a hipergáz internacionálés szitut nem felejtette el és nem bocsájtotta meg!
OV az első soros elnök, aki egyedül ment a fotózásra, ahova fordult, az ott levő ember pont akkor fordult el tőle.

Persze ezt a királyi tévé nem mutatta, csak az ARD, ZDF, n24, ntv. a négy legnagyobb német tévé.
Az EU Orbánt bünteti, de Magyarország bűnhődik.
@Rá Dios: Orbánt nem büntetni kell, hanem elzavarni! Nem a junijó fogja elzavarni, mert nincs joga hozzá. Nekünk van jogunk hozzá!
Hölgyeim és Uraim gyakoroljuk tehát jogainkat!
Ez a szánandó ország külföldről még csak szart kapott!
süti beállítások módosítása