Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.03.15. 12:27 Fabius

Szabadságharc van a mi utcánkba'

Címkék: március 15 zugló megemlékezés pesti imre papcsák ferenc

Ezen is túl vagyunk drága egybegyűltek. Zugló önkormányzata megtartotta kerületi megemlékezését az 1848-49-es szabadságharcról.

A Pákozdi téren felállított emlékmű körül nagy volt a sürgés forgás. Külsőségeiben látványos elemeket vonultatott fel az önkormányzat, huszároktól zászlótartó rendőrökön keresztül zenekarig. Így kell ezt, tetszett. Elsőként Papcsák Ferenc polgármester köszöntötte a megjelenteket úgy általában, a résztvevő országgyűlési képviselőket név szerint is. Én, ha neki vagyok név szerint köszöntöttem volna jelenlegi ellenlábasomat, a tanácsadói szerződéseket piszkáló Várnai Lászlót is. De Papcsák nem egy trubadúr alkat aki élt volna egy ilyen geg lehetőségével, nem is beszélt sokáig. Ettől függetlenül ez most szép volt Feri, kár, hogy a pártsemleges ünneplést ezzel a gesztussal be is fejeztük. Mert a Papcsák után felszólaló Pesti Imre fővárosi párttitkár kormánymegbízott belecsapott a lecsóba, és olyan populista beszédet rittyentett, hogy Szijjártó Péter elsírja magát az irigységtől, ha meghallja.
Tudja meg ország-világ, de a zuglóiak mindenképpen, hogy itten' már nem forradalom zajlik, pláne nem fülkeforradalom, hanem egyenesen szabadságharc. Ezek szerint csapataink már hadban állnak, ezért őszinte reményeim szerint megtalálják a fülkéből kivezető ajtó kilincsét. Mégse volna jó, ha a fülkelakók egymással vívnának ádáz küzdelmet. Amúgy meg Március 15. a Nagy Államadósság Elleni Harc ünnepe lesz nemsokára, gondolom ezért beszélt Pesti inkább erről, mint magáról a forradalomról. Mire csípni kezdte szemünket a tavaszi szélbe kipárologtatott izomszagú populizmus, Pesti stílust váltott, be közénk dobta a reményt. Szerinte, ha az államdósság nem volna, a kormány minden embernek háromszorosára emelné a fizetését. És ezt ki bírta mondani anélkül, hogy elröhögte volna magát. Sebaj, a cél - háromszoros jövedelem, gecó! - ott lebeg az emberek lelki szeme előtt, így majd bizonyára kacagva fognak otthoni büdzsét szűkíteni a Széll Kálmán terv lecsapódó hatásai, és az egykulcsos adó miatt.

Hogy ennek mi a lófasz köze volt a mai naphoz, annak megfejtését rátok bízom.

Pesti beszéde után hangulatfokozó sóelemként a Fidesz ügyeletes plakátlánya, Keresztes Ildikó tátikázott két számot, és Körtvélyessy Zsolt mondott verset.
A koszorúzást megejtette minden politikai és társadalmi szervezet, és lehetett hazamenni. Útközben elgondolkodhattunk: vajon az lesz divatban a következő években, hogy megemlékezés helyett a kormánypárt az alkalmat megragadva igyekszik ellopni a show-t egykori nagyjainktól saját töketlenségének magyarázásával?

151 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr42741287

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József - FORRADALMÁROK 2011.03.19. 12:33:52

CSOPORTKÉPEKMi mindenre alkalmas az egyistenhitek teológiája!A modern ember megborzong és felismeri az internetben Isten három fő attribútumát. Mindentudó, mindenható, mindenütt jelenlévő. Sokan dolgozó-szobájukban, munkahelyükön vagy internet-kávézókb...

Trackback: Elhatalmasodik a „forradalmi” téboly! 2011.03.16. 07:05:04

  Kezdetben egy kicsit furcsa, de inkább megmosolyogtató kiszólásnak véltem a forradalmi jelzőt a 2010-es választási győzelemre. Úgy gondoltam, hogy majd szépen alábbhagy a hév, és elkezdenek kormányozni, a napi teendőkkel foglalkozni, és maj...

Trackback: Legyen béke, szabadság és egyetértés 2011.03.16. 02:34:28

Hány buzi van köztetek? - kérdezte az LMP-s zászló láttán egy kedves úriember a Nemzeti Múzeumnál. De persze nem ezzel kezdődött a nap. A tavalyi évhez hasonlóan idén is nyeregbe pattantam a nemzeti ünnep alkalmából, és nyakamba vettem a várost egy fé...

Trackback: A Köztársaság ünnepe 2011.03.15. 20:23:34

 „Egy van, mi különösen szívemen fekszik, mert Magyarhon jövője véleményem szerint attól függ. Különféle nemzetiségek iránt legyünk jogkiosztásban minél bőkezűbbek. Nem csak Ausztria halt meg, hanem Szent István Magyarországa is…&rdqu...

Trackback: Alkotmánytalan rend 2011.03.15. 20:05:37

Mától nincs hatályos alkotmánya Magyarországnak - legalábbis Orbán Viktor szavai szerint. A miniszterelnök a Nemzeti Múzeum lépcsőjén jelentette ki, hogy "Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmány jogfolytonosságát, amely egy zsarnoki ural...

Trackback: Orbán megint nekiment Európának 2011.03.15. 17:54:02

Orbán Viktor az 1848-as magyar szabadságharc és forradalom évfordulóján a tőzsdecápáktól visszaszerzett nyugdíjrendszerről szónokolt. Közölte: nem engedjük, hogy Brüsszelből, vagy bárhonnan bárki is diktáljon nekünk. A miniszterelnök szerint a tavalyi ...

Trackback: Nem akarok nyertes lenni! 2011.03.15. 17:26:19

  Ezért:  További százmillió forintot vonnak el az Országos Mentőszolgálattól. Ez azt jelenti, hogy már nemcsak a gépkocsik beszerzésére szolgáló pénzkeretet, hanem a működési költségeket is csökkentik. Tavaly még azt mondta az egés...

Trackback: Mi történt Orbán Viktorral? 2011.03.15. 16:40:03

Orbán Viktor vagy kirúgta a beszédtechnika-tanárát, vagy annyira bizonytalan, hogy képtelen odafigyelni arra, hogyan beszél nagy közönség előtt. Március 15-i ünnepi beszédében a legrosszabb régi önmagát mutatta: fejhangon rekedtre ordította magát, mint...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok a névtelenségbe burkolózó szerző nagyívű írásához! Anonim módon nyugodtan lehet ló....ozni! Gyűlölet és elkeseredés hangzik a sorokból. De, hogy miért kell mindenbe és mindenki belerúgni közben, azt nem tudom...
Talán az olyan zöld, liberális, haladó?
@RozgonyiZ:

Megtisztel gratulációjával alpolgármester úr :-)

Ha már idefáradt esetleg meséljen arról az ittenieknek, hogy mi szükség volt ma Pesti Imre által pártrendezvénnyé silányítani egy nemzeti ünnepet?

Ahogy a kommentekből látszik ez sokunkat érdekelne. Tisztelje meg a választókat, és indokolja meg.
@RozgonyiZ: Cáfolj, ne vagdalkozz! Minden szavam igaz volt. Csak nem Zugló alpolgármesterének neve mögé próbálsz bújni, te féreg?
Gyűlölet? Igaz.
Elkeseredés? Csak düh, geci tolvajok!
Belerúgni? Csak abba, aki megérdemli!
Ha ismered a nevezett urat, akkor minek neveznéd, hogy önmagában annyi pénzt vesz fel csalárd módon, amennyi máshol egy egész családnak nem jut? Holnap tárgyalja a Fidesz "etikai" bizottsága!
Ha ismered Feri bátyónkat, akkor tudod, hogy magához vonta első intézkedésként az összes közbeszerzést. Kecskére káposztát! Most majd ki nyeri a zöldfelület kezelést? A Főkert, vagy a Lián? Ha meg tényleg te vagy Rozgonyi Zoltán alpolgármester Zuglóból, akkor inkább kellett volna követned a "ha hallgattál volna, akkor bölcs maradtál volna" népi dakota mondást!
A talicskázásról meg annyit, hogy Dudogló Pável ipari tanuló ahhoz képest, ami most kezd kialakulni Zuglóban gyakorlatként! Majd meglátod! Lesz sajtója gazdagon!
@Fabius: Eléggé belegyalogoltam a kis bértollnok lelkébe! Kicsit kiakadt az igazságon! Nézd meg az adatlapját, összesen 3 hozzászólása volt, és mind itt, az előbb. Szerintem egyébként nem a Rozgonyi van mögötte, mert az nem ilyen hülye. Ismerem elég jól.
@Battlestar Galactica:

Ha ő van mögötte akkor meg hátha veszi a fáradtságot és tényleg válaszol.

Feltéve, ha nem kizárólag a megsértődés erejéig ereszkedik a választói szintjéig.
De lerúgnám a fejét nekifutásból ennek a Papcsáknak...
@Battlestar Galactica: Egy ilyen primitív embernek nincs mit mondanom! Vagy csak a névtelenség miatt vagy ilyen bátor? Vállald a nevedet (ha nem szégyelled), ahogy én is! Sose voltam híve a sunyi, névtelen, primitív "fórumozásnak". Ebben a helyzetben azt hiszik az emberek, hogy nagyon bátrak és hű de jó fejek, hogy megmondják (mondják?ordítják)a tutit.Lehet vitatkozni méltósággal, emberi és nem állati stílusban. Ezt gondolom.
@Battlestar Galactica: Miért lennék hülye, ha vállalom magam a saját, becsületes nevemmel? Azért csatlakoztam mert kíváncsi vagyok miféle emberek keverednek ide zuglóiként és arra is, hogy miért nyilvánulnak meg így? Ha elég jól ismersz, akkor igazán elárulhatod kit takar az álnév? :)
@igényes:
kb annyit.
mint papcsák énekügyi tanácsadója...
@Fabius: Ha jól sejtem nem egyszerű választóval állok szemben, hanem valamelyik oldalon érdekeltséggel rendelkező emberrel, aki politikai céljai elérése érdekében írja azt, amit ír...Ha nem így lenne, nem ferdítené el az elhangzottakat.
Egyébiránt a beszéd számos történelmi tényt tartalmazott a visszaemlékezés jegyében. Nem tartom "bűnnek" az aktuálpolitikai párhuzamot: a magyar történelemben számtalanszor keveredtünk szabadságharcba és igen egyfajta szabadságharc folyik ma is talpon maradásunk érdekében!
@RozgonyiZ: @Battlestar Galactica: Csak nem Várnai képviselő úrhoz van szerencsém az álnév mögött? Ismerősek a szófordulatok egy másik felületről... :)
@RozgonyiZ:

Meglehetősen rosszul sejti alpolgármester úr :-)) Illetve igyekszik sejtetni.

Nálam közönségesebb zuglói választópolgár nincs. Pártállástól függetlenül beszólok bárkinek, ha nem tetszik valami. Zöldeknek, pirosaknak, narancsosoknak, és a Zéknek is.

varanus.blog.hu/search?searchterm=zugl%C3%B3&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s

Olvasgasson ködszurkálás helyett, mielőtt bohócot csinál magából.
@Fabius: Biztos, hogy nem a Rozgonyi bújik meg a @RozgonyiZ: mögött. Rozgonyi nem Papcsák párti, csak megélhetési politikus. Ha nem fekszik le Papcsáknak, most szarabb helyzetben van, mint Rátonyi ex polgármester, mert neki még egy nyamvadt tanácsadói szerződés sem jutott volna. Ez egy Papcsák csinovnyik lesz. Mondjuk, ha tippelhetnék, akkor valami fiatal talpnyalója. Összesen nem dolgozott még 3 évet életében, de most jár neki a zsíros képviselői/bizottsági/tanácsadói appanázs! A hivatalban meg nem köszön, mert olyan fent hordja az orrát!
@Fabius: Csak egy idézet még a választási kampányból:
"ilyen környezetben lehet esélye egy helyi lakos, civil, ismert, művészként és managerként is sikeres embernek, mint Janicsák István. Az esélyeket tovább csökkenti, hogy ezeknek a paramétereknek az LMP színeiben induló Várnai László is megfelel. Várnai is a Civil Zugló Egyesület vezetőjeként lett LMP tag, nevéhez csak pozitív dolgok köthetők a kerületben."

Való igaz nem olvastam "írói munkásságának" valamennyi remekét, ez valószínűleg komoly hiányosság, de a többségét azért igen. Némi MSZP-SZDSZ gyalázás mellett masszív Fidesz utálat tükröződik a sorokból, s bizony Várnai úrról, egyesületéről, az LMP-ről nem találtam negatív véleményt. Ez persze lehet véletlen és már fogalmazza dorgáló sorait képviselő úr felé igaztalan vádjai miatt. de az is lehet, hogy Várnai úr a tökéletes képviselő és ember az Ön számára. Ez esetben választását nem akarom kritizálni...
Mindenesetre kilóg a lóláb, az erősen liberális LMP-s lóláb...
Ez már nem szabadságharc, hanem sima világháború, ami szövetségesek nélkül nem nyerhető meg. Európa ki fog minket köpni. És az nem jó. Viszont jó lenne, ha végre ismétlést és megerősítést kapna az egymillió munkahely és a söralátétre írható adóbevallás. A többi csak rizsa. Aki tehetséges és még fiatalnak tekinthető, az menekül az országból, akárcsak Elnökünk gyerekei. Ez van.
@RozgonyiZ:

Ha nem talált szívesen kisegítem, bár az írás még egy hetes sincs:

varanus.blog.hu/2011/03/13/12_kerdes_bohozat_2_0

De a masszív Fidesz utálat az stimmel. :-) Ettől függetlenül nálam többször és hangosabban az elmúlt ciklus elsíbolt pénzeinek elszámoltatását nem követelte senki.
@RozgonyiZ: "Egy ilyen primitív embernek nincs mit mondanom! Vagy csak a névtelenség miatt vagy ilyen bátor? Vállald a nevedet (ha nem szégyelled), ahogy én is! Sose voltam híve a sunyi, névtelen, primitív "fórumozásnak". Ebben a helyzetben azt hiszik az emberek, hogy nagyon bátrak és hű de jó fejek, hogy megmondják (mondják?ordítják)a tutit.Lehet vitatkozni méltósággal, emberi és nem állati stílusban. Ezt gondolom."

Fáj az igazság? Ha nincs mit mondanod, akkor miért folyton nekem írogatsz és próbálsz provokálni? Figyelmeztetnélek, hogy személyeskedésbe éppen most mentél bele, de nem is várnék többet tőled, hisz igazi érveid nincsenek. Miért nem cáfolsz inkább, mint ócska lelki dumákkal próbálod felfedetni velem, hogy ki is tud ennyit a mocskos manipulációitokról?
Tagadod tán, hogy Papcsák jogtalanul jutott több százezer forinthoz, mert elfelejtette jogászként a jogszabályokat?
Cáfolod tán, hogy évente több milliárd forint közbeszerzési adóforintról dönt egyszemélyben? Egy olyan ember, aki 240 milliós tanácsadói mutyi után bizonyítékok hiányában lett felmentve?
Cáfolod tán, hogy szeretőjét segítette pozícióba egy önkormányzati cégben?
Cáfolod tán, hogy csőstül hozza ide Debrecen környékéről a haverokat, ismerősöket?
Ha tényleg a Rozgonyi volnál, és nem egy talpnyalója Papcsáknak, akkor most aztán kussolnál, mert tudnád, hogy minden szín igaz!

Törrög Zultán
@Battlestar Galactica:

Én sok csodát és mindenféle néven írogató politikust megértem már itt :-)
Nem lepődök meg semmin. Azon se, ha Rozgonyi nevében írogat valamelyik beosztott, de azon se, ha ő maga teszi ezt.
@RozgonyiZ:

Bár lennének politikai céljai...

Magukat, meg a botrányos adminisztrációjukat elnézegetve, lassan Nagy Sauront is fontolóra venném.
@Fabius: Tied a pont, lehet, hogy ténylag ő az. :) De tulajdonképpen mindegy is. Amit írtam a T. zuglói Fideszes bagázsról, az mind igaz, akár a Rozgonyi vergődik itt, akár nem.
@Battlestar Galactica: Akkor lenne igazság - de akkor is csak a Te igazságod - ha vállalnád a neved és véleményed, addig csak gazság. Egy primitív ember vagdalkozása, aki érvek híján a gyűlöletkeltéssel operál. Démonokkal nem kívánok hadakozni, viszont bárkivel bármikor nyílt, névvel, címmel vállalt vitában szívesen részt veszek! Egyébként állításaid egy részéért a törvény előtt kéne felelned, ha lenne neved...
Azon tűnődöm, hogy ebben a Magyarországnak hívott tetves kuplerájban el tudnék-e dobni úgy egy féltéglát, hogy ne egy "tanácsadót" találjak fejen?
@RozgonyiZ: Melyik része nem igaz? Tényeket nem mondasz?
Az igazság pedig egy objektív fogalom. Attól még, hogy nem tudod kitől jön, attól még igaz! Közelebb vagyok hozzátok, mint gondolod. Keserű meglepetés lesz, de kicsit későbbre tartogatom! :)
@Battlestar Galactica: Tudom meglepő, ha ma Magyarországon valaki a saját nevével vállalja a saját véleményét, de én vagyok én. Nem vagyok megélhetési politikus: aki legalább 1990 óta ismer, ezt tudja is! 25 éve dolgozom, abból 21 - et a Ferihegyi Repülőtéren és 4 - et alpolgármesterként Rátonyi Gábor polgármester mellett. Jövedelmem minden egyes forintját tisztességesen leadóztam, az összes közterhet mindig maximálisan megfizettem. Nekem nincs szégyellnivalóm!
@RozgonyiZ: "bárkivel bármikor nyílt, névvel, címmel vállalt vitában szívesen részt veszek! "

A magyar legyen egyenes, gerinces, tudjuk ezt régről...

"Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ."

(Apropó, nem tudsz valami magyarázatot arra a paranormális jelenségre, hogy egy napilapban, konkrétan a Népszavában, aminek az összes napilapok közül egyedül nem csökkent a példányszáma tavaly, nem találtam EGYETLEN HIRDETÉST SEM a legutóbbi számában?)

Nyíltan, névvel, címmel mi?
@gyilkos fűegér: Valószínűleg magadról írtál az idézett verssorban...
Válaszom: Magyarországon nem kommunizmus van (akkor nyilván menne a lap...), hanem piacgazdaság. A cégek valószínűleg úgy gondolják, hogy nem érdemes ebben a lapban hirdetni.
@RozgonyiZ: semmilyen formában nem kötelezhető senki arra, hogy internetes fórumon a saját nevével szerepeljen. ugyanígy mi sem tudhatjuk biztosra, hogy a te esetedben a név mögött valóban az van, aki, és nemcsak egy idióta handabandázik egy közszereplő neve mögé bújva.

egyébként meg végtelenül örülünk, hogy ilyen bátor (?) vagy és a saját (?) neveddel szerepelsz itt is. DE. senkinek nem írhatod ezt elő és el kell fogadnod, hogy más másképp csinálja.
attól a mondandója semmivel sem lesz kevésbé releváns.

jut is eszembe: miért követeled annyira, hogy az ellened szólók vállalják fel a valódi nevüket? miért jössz mindenféle erkölcsi dumával? csak nem félsz?
@RozgonyiZ: "...Nekem nincs szégyellnivalóm!"

Jajj, dehogy nincs! Nézd meg, kiknek a seggét nyalod! Szét fogják lopni a kerületet! A mi kerületünket, ha tényleg a Rozi vagy. Mit tudsz ellene tenni? Súlytalan, tehetetlen senki vagy, akinek 700.000 forintos fizetéssel befogták a száját. 5 milliárdot akartok hitelként felvenni 2011-ben azzal az indokkal, hogy gyorsan, mielőtt Viktor végleg megtiltja! És mi lesz azután, amikor felélitek a családi ezüstöt? Azzal a hülyeséggel etetitek az embereket, hogy megtérülő beruházásokat fogtok csinálni? Ne röhögtess! Mikor fog Zuglónak 5 milliárdot visszahozni pár szaros ablakcsere, meg iskolafelújítás? A költségvetési rendeletetek úgy szar, ahogy van, csak Papcsáknak van abban is mozgástere, hisz bármit bárhova önállóan átcsoportosíthat, ha úri kedve úgy diktálja! Tagadod?
@RozgonyiZ: ebben részben egyet is értek veled (elnézést a tegezésért, a netes netiketthez viszonyulok, másrészt ismerjük egymást, mindenesetre kapom a jazzmeghívóidat :-) ), de sajnos a hülyeség kétoldalú. Nézz rá Várnai László blogjára (tudom, hogy nem rajongtok egymásért különösebben), ott is volt egy ilyen kommentelő és nem volt kifejezetten balos vagy liberális. Névvállalás itt sem volt.

Amennyiben az én nevemre vagy kíváncsi, szerintem az avatarom árulkodó lesz.
@hitomi: @Ordnassac:

A nickek nevesítése abszolút irreveláns. Addig mindenképpen, amíg választott tisztségviselőinket névtelen szavazataink alapján töltik be tisztségeiket.

Így legfeljebb röhejes, hogy a névtelen választók felhatalmazását elfogadják, a kritikáját meg nem.

Mellesleg közszereplő névvel arccal leszel. Választó meg maradhatsz úgy, ahogy neked megfelel.
@Fabius: persze, nem is mondtam el, hogy ki vagyok. ;-)
@Fabius: Választó meg maradhatsz úgy, ahogy neked megfelel.

egyelore

mert Rozgonyi eftarsek epp most nyujtottak be az egyenlo valasztojogot sarba tipro "alkotmanyak latszo targyukat"

ennyi erovel a titkos parametertol is megszabadulhatnak :)
@hitomi: A demokrata nem fél, az álnéven írogató annál inkább! Én meg egyébként sem félek, mert a tisztesség fontos számomra. Lehet rossz döntést hozni, az is előfordulhat, hogy a bajra rossz gyógyszer íródik fel, egyet nem lehet: haszonszerzés véget tudatosan kárt okozni egy közösségnek.
@RozgonyiZ:

Tisztelt RozgonyiZ!

Maradjunk a tegezésnél, mert egyrészt a fiam lehetnél, másrészt az a megszokott.

Lehet, hogy nincs szégyelleni valód. Lehet, hogy nincs mitől tartanod.
Nincs? Miért? Mert Te Fidesz-párti vagy? Azért nincs, mert Te rúgnád ki azt, aki ellent mer mondani? Nem tudhatom.
Azt azonban tudom, hogy oly korban élünk, amikor a hatalommal egyet nem értőknek aggódni kell. Aggódni az elveszthető egzisztenciáért.
Jogos a névtelenség. (annyiszor kérsz példát, hát nézz körül, hogy a Fidesz hatalomra kerülése óta hány szakembert és honnan dobtak ki, még azelőtt, hogy egyáltalán megszólalhattak volna, a bűnük pedig az volt, hogy dolgoztak az előző kormányzatnak.)
Példákat kérsz, de nem válaszolod meg érdemben, hogy Papcsák miket művelt, mikor és miért? Tallózz a sajtóban és cáfolj, hozd a tényeket, az ellenőrizhető forrásokat!
Rugózol a névtelenségen. Már-már mániákusan.
Hát, ha eddig nem tudtad volna, a hatalom is a névtelenektől ered, az országot is a névtelenek építették újjá a rombolások után, és névtelenek őrzik a gátakat, segítik a rászorultakat, stb. és unják meg előbb, vagy utóbb a hatalommal visszaélőket.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: nem a Te tiszteletedre alkottam nevem: a névtelen és a senki ötletes összevonását tartottam célszerűnek
@RozgonyiZ: ha ilyen marhául bátor vagy, mi a fészkes fenének sikoltozol itt össze-vissza erkölcsről, névtelenségről meg mittudoménmiről, miközben ezerrel tupírozod magad? miért nem magyarázod el bátran az álláspontod, miért nem kezdeményezel bátor, értelmes vitát a felvetődött témakörről, miért csak önmagad tömjénezed?
a kérdéseimre nem válaszoltál. csak ordibálsz, mint aki már harmadik napja nem tud szarni.

hülye vagy te, fiam, nem bátor.
@RozgonyiZ: "egyet nem lehet: haszonszerzés véget tudatosan kárt okozni egy közösségnek"

ezt meg tetszett mar beszelni Meggyes Tamassal? aki a varos penzebol fizet maganvadas perek ugyvedi koltsegeit?

peldaul

de a sajat onkormanyzatanak ulesen amikor a maga oldalara a maga partjanak a szineben leul a papcsak akkor mi szokott megfordulni a maga fejeben? a tisztesseg?
eszembe jutott az a szakállas vicc a cigány lováról, amikor az teljes erővel lefejeli a szemközti falat: "nem vak ez, instállom, hanem bátor!"
@Battlestar Galactica: A stílus maga az ember, ahogy már idéztem. Tudod azért nincs kedvem tájékoztatni Téged, mert indokolatlanul használsz súlyosan sértő szavakat velem szemben. Azzal az alap gyűlölettel meg nem lehet mit kezdeni, hogy "széjjel fognak lopni mindent", "súlytalan, tehetetlen senki" vagyok, stb. Ebben a helyzetben az ész érvek már nem számítanak, viszont ajánlhatok több kiváló pszichiátert!
@RozgonyiZ: "A cégek valószínűleg úgy gondolják, hogy nem érdemes ebben a lapban hirdetni."

És vajon miért is nem éri meg? Persze költői kérdés ez a Kubatov listák országában.

"Piacgazdaság", na ne viccelődjünk.
@RozgonyiZ:

A demokrata csak az eszköz és vagyonkezelő szerződéseinek nyilvánossá tételétől fél :-)
Akarom mondani tartózkodik, de nagyon.

De ok, csináljuk másképp: rendezzen az önkormányzat lakossági fórumot, ahol prezentálja - ha tetszik nevesíti - ezeket, mi választók meg fésztufész vitára bocsátjuk a kifogásainkat.

De esetleg beszélhetünk arról is, hogy feltétlenül szüksége van-e Zuglónak újabb kötvénykibocsátásra? Ezzel az önkormányzat a kormányzópárt akaratával, Matolcsyval és a Széll Kálmán tervvel is szembe megy. Miért jó ez nekünk?

Továbbá miért jó, ha lecserélt egykori Fideszes képviselőket visszafoglalkoztat az önkormányzat? Miért nem maradt Rátonyi képviselő, ha nem tud meglenni az önkormányzat a tudása nélkül?
@RozgonyiZ: Komoly válasz, de ahogy már említettem a személyeskedést te kezdted, kénytelen voltam felvenni a stílusodat! "A stílus, maga az ember" személyeskedtél, hát én is ezt tettem. Valószínűleg ha így kezdted velem a vitát, akkor csak ebből értesz!
Most viszont a sértettségeden túl tudsz bármit is cáfolni abból, amit írtam?
- Papcsák a második, akit a fidesz etikai bizottsága vizsgál és valószínűleg elmarasztal jogosulatlan illetmények felvételéért
- volt egy 240 milliós informatikai tanácsadó ügye, amiben bizonyítékok hiányában mentették fel
- egyedül dönt több milliárd forint közbeszerzési ügyeiben
- önállóan átcsoportosíthatja Zugló kb 30 milliárdos költségvetését
- Hozza a haverokat, komákat az önkormányzati cégekbe, önkormányzatba Debrecen környékéről
- szeretőjét elhelyezte egy önkormányzati cégben
- Burkolt foglalkoztatással adócsalásban segédkezik az Önkormányzat és néhány cége
- dilettánsokat alkalmaznak tanácsadóként, akiket több helyről is fizetnek, mert azt hiszik, így nem látszik. Gyártjátok a magatok Dudogló Páveljeit!

Gyerünk, az érvekkel! Cáfolatokkal!
@Fabius:

Tisztelt Fabius!

Ne légy már ennyire naiv! Még, hogy szemtől szembe?
Én már azzal is beérném, ha hozná a linket a 2011-es kerületi költségvetésről, ami mellett szerepelne, hogy ő miért is nem szavazta meg.
Na, erre éppen úgy hiába várok, mint egy általad elképzelt lakossági fórumra.
Jobban járok, ha inkább iszom egyet.
Egészségünkre!

Tisztelettel:
anonymand
@Battlestar Galactica: "- szeretőjét elhelyezte egy önkormányzati cégben"

Dugódíj
@gyilkos fűegér: Szerintem Tarlós nem így értette... :)
@anonymand:

Nem vagyok naív :-)) Pontosan tudom, hogy lakossági vagy vitafórumra nem járnak, mert velük ellentétben én igen.

varanus.blog.hu/2010/09/10/csak_a_kormanypart_es_a_civilek_hianyoztak

Egészségedre!
@anonymand: Kedves Névtelen Senki! Engem ért hátrány Fideszhez tartozásom miatt nem is egyszer, de mindig vállaltam nyíltan a véleményem. Erről ennyit. Azt várod és várják az itt ordas indulatokkal kommentelők, hogy tárgyilagos módon, részletesen válaszoljak a vádakra. Nos lehetne, de ahhoz partnerek is kellenének. egyedül Ordnassac esetében érzek objektivitást. A fröcsögő Fidesz/Papcsák gyűlölettel nem tudok mit kezdeni,úgysem tudnám meggyőzni a kedves, kis közösség lelkes tagjait. Ők már prejudikálták, hogy lopunk, csalunk, hazudunk, segget nyalunk, stb. Most nekik mondjam, hogy a mi időszakunkban lett nyilvános valamennyi szerződés (a névhez kötődőek is, melyek eddig számunkra titkosak voltak az eddigi jegyző jogértelmezése miatt. Nem Várnai Lászlónak kellett mindezt kinyomoznia, hanem a törvényi előírásoknak megfelelően fel lett téve a honlapra (ahol most is megtalálható 4 lépésben). Hogy Papcsák Ferenc nem lopott, hogy nem került kifizetésre egyetlen fillér sem teljesítés nélkül, hogy összemosnak mindenféle szerződést, aminek összege még így is jóval kisebb mint Weinek Leonárd fénykorában (128 millió, majd 2008-ban 191 millió Ft. Hogy egy önkormányzat működéséhez egyébként hozzátartozik külsős szakértők foglalkoztatása. Hogy egy finanszírozhatatlanság határára sodródott önkormányzatnál szükségesek a szakértők, ahhoz, hogy ne politikai, hanem szakmai döntések szülessenek az intézményrendszer racionális átalakítása érdekében, és még sorolhatnám hosszan. De lenne értelme? Megértené ezeket a válaszokat itt bárki az elvakultság ködfüggönyén át? Szánalmas, acsarkodó társaságot látok, akik névtelenül rágalmaznak (tisztelet a kivételnek!) és azzal a jó érzéssel fekszenek le minden nap, hogy: na ma is jól megmondtam annak a .....Orbánnak/Papcsáknak. Normális stílusban, a tisztességemet feltételező emberekkel lehet megvitatni kérdéseket, sőt jómagam még örülök is a jó szándékú kritikának és az esetleges jó ötleteknek. Én sem vagyok a bölcsek kövének tulajdonosa, és sok mindenhez nem értek, de egyet tudok: jó szándékkal és tisztességesen szeretném képviselni az engem szavazatukkal megtisztelő embereket.
@RozgonyiZ:
Végre valaki a kormányoldaltól. Már ha.
Előre is elnézést, de maradnék én is névtelen zuglói, mert én még szeretnék Európában dolgozni, ha már itthon csak bohóc feltételekkel sikerülne. Tudja Ön is, a szakmunkának itthon már nincs becsülete, így aztán a család itthon, az apa meg külföldön. Nem feltétlenül az Önök hibája, de egyelőre nem is tettek ellene semmit. S ne jöjjön a 16%-s adóval, mert mindketten tudjuk, hogy az egy vicc, az átlagember számára.
Egy kérdésem lenne. Mikor várható érdemi döntés a házunk által benyújtott ZBR pályázattal kapcsolatban? A hatályos törvények szerint a befogadott pályázatunkról legkésőbb- ha 90 napot nézzem-augusztusban döntésnek kellett volna születnie! Most március van!

Tisztelettel egy zuglói panelproli!
@RozgonyiZ:Még egy a nevét adó személy.Bocsánat, hogy részben ismétlem önmagam. Te vagy az egyik akit ismeretségünk okán is tisztellek és kedvellek a mostani testületben.
idézet:"Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk."
Viktorunk, mindannyiunk apja és vezére ezt a picinyke mondatot elfelejtette idézni a beszédében. No meg azt sem ecsetelte, hogy István királyunk előtt is volt keresztény történelmünk ami pár 1000 év volt.
Én ehhez annyit fűzök hozzá, hogy ha ez alkotmányként elfogadásra kerül akkor ami 1990-től az alkotmány elfogadásáig történt legalizálva vagyon, ami nagy hiba. Te tudod a legjobban, hogy a fő szdsz-es kinek esett neki a vagyonkezelő épületében, nekem és miért? Be kell ismerned, hogy ahhoz, hogy a MUNDO módosítás nem ment át egy csekélyke részem nekem is van, lehet, hogy pont annyi, hogy ne menjen át. Itt azért pár milliárdot megspóroltunk. Remélem nem szeretnétek ezt a pénzt eltrükközni.
Aki egy fuldoklót pénzért ment ki, több pénzért bele is folytja. Amennyiben önzetlenül és önfeláldozás árán menti meg az ember azt a közösséget akiért dolgozik /és a közösség választotta meg őket/ a belefojtás szóba sem jöhet. A haszonért ravaszkodást pont a FIDESZ KDNP koalíciónak kéne félretenni, hogy valóban azt láthassuk, hogy helyre szeretné hozni a kerület dolgait, de nem ezt látjuk és tapasztaljuk. Tarlós ünnepelt ma együtt az LMP-s fővárosi vezetővel.
Most akkor ki kivel van. Én sajnállak, hogy belekerültél ebbe a krédóba, de ember-emberként tenni kell a dolgodat, hogy büszke lehessek rád halálom pillanatában is mikor lepereg a film, hogy ismertem egy olyan politikust aki önzetlenül és önfeláldozással tette a dolgát. Ölel harcostársad Attila
Rabok tovább nem leszünk,vagy mégis.
(2) Magyarország az Európai Unióban tagállamként való részvétele érdekében nemzetközi szerződés alapján – az alapító szerződésekből fakadó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges mértékig – egyes, Alkotmányból eredő hatásköreit a többi tagállammal közösen, az Európai Unió intézményei útján gyakorolhatja.
(5) Senki nem vonható büntetőeljárás alá vagy ítélhető el olyan bűncselekményért, amely miatt Magyarországon vagy – nemzetközi szerződés, illetve az Európai Unió jogi aktusa által meghatározott körben – más államban a törvénynek megfelelően már jogerősen felmentették vagy elítélték.
Akkor ezt úgy értsem, hogy ha hazánkban elkövetett bűncselekményért valakit az EU-ban felmentenek, akkor spongyát rá Virág et. szavaival élve. A jogerős felmentés adódhat eljárási hibából, akár a bizonyítékok téves értelmezéséből is, rossz bírói, vagy nyomozóhatósági mérlegelésből is, mivel nem igazság, hanem jogszolgáltatás van.
Érdekes szabadság ez. Azt sem én mondtam, hogy annyi a szabadságom amekkora a hatalmam. Lehet, hogy Te tudod ki mondta ezt?
Én már 15 éve várom a gyilkosaimat, kérdezték is, hogy nem félek? Én nem félek. Pályafutásom során négy lovat lőttek ki alólam. Amúgy köszönöm jól vagyok.
@RozgonyiZ: "A fröcsögő Fidesz/Papcsák gyűlölettel nem tudok mit kezdeni,úgysem tudnám meggyőzni a kedves, kis közösség lelkes tagjait."
De legalább megpróbálhatnád! Megint nem írtál semmi konkrétumot és semmi cáfolatot, viszont elkezdtél te is visszafelé mutogatni, mit a nagyvezíred teszi már majdnem egy éve, eredmények meg nem jönnek.
Azt hiszed, hogy amiért az előző csapat fasz volt, az már mentesíteni fog a felelősség alól, ha ti is faszok lesztek?
Válaszolj rá, hogy van-e olyan cég , vagy ügyvéd, aki két helyről kap fél millát, ami összesen ugye 1 milla, és nincs egy épkézláb teljesítésigazolása sem, csak nagy általánosságok, hogy "segédkezett, meg rendelkezésre állt, meg ilyenek...? Dolgozik ez az ügyvéd máshol is? Hogy van erre ideje? Ja, nem dolgozik? Akkor ez burkolt foglalkoztatás és átkútjátok Matolcsi atyátokat meg az apehot? Miért nem erről beszélsz??? Cinkos vagy te is! Mulasztással is lehet bűnt elkövetni ám, kérdezd Feri bátyót!
@RozgonyiZ:
"Nos lehetne, de ahhoz partnerek is kellenének."
aranyos vagy. a saját választópolgáraid neked nem partnerek? akik így vagy úgy, de bejuttattak a pozíciódba, azok neked nem partnerek?

épp az imént papoltál a bátorságról, most meg közlöd, hogy neked partnerek kellenek a vitához... kezdesz irrelevánssá válni. mellesleg: mégis mit vársz azok után, hogy ajtóstul berontottál ide és elkezdtél ordibálni, mintha szorulásod lenne? hogy kezicsókolommal köszönjünk és csüngjünk minden szavadon?

az a helyzet, hogy szánalmas vagy. rémesen. ha meg tényleg az vagy, aki, akkor a helyzet sokkal rosszabb, mint hittem.

menj inkább, aludd ki magad, kicsit mintha megártott volna az ünnepi beszéd, aztán nehogy holnap fájjon a buksid.
@Fabius: Hát csak Várnai urat hallom az ön szájából! Hiába, ha a nagy szellemek találkoznak...
De Várnai úr azt is mondta, hogy a költségvetés, mit kegyedék oly szidnak alapvetően jó, ő megszavazta volna csak a kötvénykibocsájtással nem értett egyet. Lehet ennek szükségességén vitatkozni, de egyet le szeretnék szögezni: nem bocsájtottunk ki kötvényt, csak a lehetőségét teremtettük meg a költségvetés elfogadásával. A kötvénykibocsájtásról önálló Képviselő - testületi döntés kell, és akkor kell annak részletes szabályait, paramétereit megalkotni. A szándék szerint - ha lesz kötvénykibocsájtás - akkor abból csak megtérülő beruházásokat lehet finanszírozni!! A megtérülő pedig annyit jelent, hogy a kamatkiadásokat is figyelembe véve térül meg a beruházás és vagy megspóroljuk az elköltött pénzt a futamidőn belül, vagy olyan értékteremtő beruházást hajtunk végre, ami megtermeli a költségét (bérlakás, bérbe adott üzlet stb.).Ez esetben semmilyen kár nem éri a zuglóiakat, Zuglót! Ugye ebben egyetérthetünk? Az hogy ez idáig nem így volt az az MSZP-SZDSZ koalíció felelőssége volt!
@RozgonyiZ: Terjeszd elő, hogy negyed évente legyen közmeghallgatás amit a legutolsó közmeghallgatáson megszavazott a nép.
Miért nem hagyjátok, hogy az az egy szerencsétlen zuglói polgár 3 percben hozzászólhasson.
Ennyit szerettem volna mondani:
Tisztíts meg engem Istenem.
Tisztíts meg engem, bensőmet, külsőmet.
Tisztítsd meg testem, lelkem, szellemem.
Növekedjenek bennem fénymagok, hogy fáklyává lehessek.
Had legyek láng, hogy mindent enmagamban,
s magam körül is mindent,
fénnyé válthassak át.
Egy pár gondolat:

„Az Út teste kerek, alapja szögletes. Jin a támasza, jang az anyaga, balja engedékeny, jobbja szilárd; sötétben jár, de mindig fényes; szabályok nélkül változik meg. Az egy forrásánál ténykedik szüntelen. Ezt nevezik spirituális fénynek.” /Lao-ce/

Tudjuk, hogy van rejtett /fekete/ gazdaság!
Tudják-e, hogy van rejtett közteherviselés is, helyi és globális szinten? Igen tudjuk! Itt miről beszélek tudják-e Önök?
Tudjuk-e, hogy sok esetben nem egyet mutat a jövedelmi és a vagyoni helyzet? Igen tudjuk!
Ki a bölcs? Aki ismeri a zűrzavar /káosz/ okát.
Tudjuk-e mi a BŰN ami=sötétséggel? Igen tudjuk! A JÓ-ERKÖLCS és a fény hiánya!
Akik, a természettörvény útjáról eltévedtek, azokat vissza kell terelni, ez az én igaz utam. Nekem nincsenek vágyaim én a haszonért, nem ravaszkodom, én boldog vagyok, mert nálam a természetes erkölcsök uralkodnak.

Legyenek Jók! Legyünk háttársak. Ez az emberi kapcsolatok aranyfedezete.

Ezek bűnös gondolatok?
@fighting: Tisztelt Uram! Ahogy ön írja a döntésnek augusztusban meg kellett volna történnie, tehát még az előző képviselő - testület üléseinek valamelyikén, illetve akkori vezetőinek döntései alapján. Az új testületnek az első és legfontosabb lépése egy a működési hiányt kezelni képes költségvetés megalkotása volt, ami - reményeim szerint - sikerült! Ezután kell megkeressük azokat a forrásokat, amelyekkel az önként vállalt feladatainkat finanszírozni tudjuk. A legjobb tudomásom szerint továbbra is támogatni szeretnénk az iparosított technológiával épült házakban élő polgártársainkat felújítási szándékaikban. A részleteknek majd utánanézek! Az egykulcsos adó csak ez első lépés, sok más fontos lépésnek kell követnie, ha azt akarjuk, hogy munkahelyek jöjjenek létre és az emberek tisztességesen meg tudjanak élni keresetükből, nyugdíjukból! Remélem sikerülni fog!
@Fabius: Tudtam, hogy előjön ezzel a megtérülő beruházás ökörséggel! Ezt már korábban írtam is! Az ürgének fogalma sincs róla, hogy mi a megtérülő beruházás, csak bemagolta a leckét. A bérlakásra ilyen ökörséget mondani! Akkor minden befektető ezt építene! Dilettáns!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! És egy csomó ilyen vezeti kis hazánkat!

Emberek ne dőljetek be!

Jó sztori: Kovács Balázst is parancsra szavazták meg alpolgármesternek (elsőre át sem ment). A sofőrje tanácsadói státuszban van, pedig csak a gazdáját hozza-viszi, mert a jogsija ugrott ittas vezetésért! Szerintetek ez a fidesz frakció, akinek 3/4-es többsége van a testületben megszavazza a költségvetést vagy a kötvénykibocsátást? Miről beszél ez az ember (@RozgonyiZ:) egyáltalán?
@RozgonyiZ:

Várnai véleménye nem különösebben érdekel, van sajátom.

Hasonló indokokat hallottunk már a kötvénykibocsátásokról országszerte, amikből nem, hogy megtérülő beruházások nem lettek, de szinte kizárólag az eladósodottsághoz vezettek. Nem véletlenül habzik Matolcsy szája sem kötvényezés ügyben, ugye?

Ezért szerintem jogos az aggodalom, hogy az önkormányzatunk is erre készül. A helyi MSZP-SZDSZ koalíció felelősségét nem vitatja senki, sőt Papcsák belépőjének még én is örültem:

varanus.blog.hu/2010/10/07/a_leghatasosabb_onkormanyzati_belepo

A baj annyi, hogy Fideszes önkormányzatot sem tudok mutatni egyet sem, amit ellenpéldaként lehetne citálni.

Úgy látom a lakossági fórumot és a visszafoglalkoztatott ex képviselők témakört sikerült elegánsan átugrani.
@RozgonyiZ:

Tisztelt RozgonyiZ!

Igen, a stílus maga az ember.
Igen, azt várom, hogy dobd a linket, igen azt várom, hogy ha ellenfeleid stílusa kifogásolni való is (szerinted), akkor válaszold meg, tényekkel, adatokkal.
A szánalmas és acsarkodó jelzők nem egészen helyénvalók, az elsőt fenntartanám a "Széll Kálmán tervre (tudod, a határidőnapló), a másodikat pedig A Fidesz elmúlt nyolc éve érdemli.
Az már-már elsikkad a nagy szóáradatban, hogy én egyáltalán nem tartom érvnek az általad leírtakat: ..." hogy összemosnak mindenféle szerződést, aminek összege még így is jóval kisebb mint Weinek Leonárd fénykorában"...
index.hu/belfold/hirek/2011/02/22/ujabb_uggyel_gyanusitjak_weinek_leonardot/
7,9 millió
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=364496
7,9 millió + 20,6 millió
index.hu/belfold/2010/11/22/weinek_leonard_is_gyanusitott_lehet/
17 millió
hvg.hu/itthon/20101122_weinek_gyanusitott_lehet
17 millió
hvg.hu/itthon/20110128_szerzodesek_zuglo_pavel_
8,4 millió
Hozhatnék még, de minek?
Te, a Grál-lovag megírtad: ..."Weinek Leonárd fénykorában (128 millió, majd 2008-ban 191 millió Ft."...
Igen, a stílus maga az ember....

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: a félreértések elkerülése végett, az azonos összegek nem összeadandóak, csak más-más forrásból származnak. Tudom, szánalmas vagyok, hogy a Hír TV, az index és a Heti Világgazdaságból csak ennyit voltam képes összeollózni....
@Battlestar Galactica:

Ilyenkor két eset van:

a: tényleg ennyire nem értenek hozzá,
b: de értenek, és direkt csinálják.

Nem tudom melyik rosszabb.
Kedvetlen Névtelen Senk (Fabius,Battlestar etc.)! Ezért nem érdemes észérveket felhozni, mert marhaságokat leírva támadsz, ahogy a többiek is! Mit képzeltek Ti mindannyian? Nekem kéne magyarázkodnom névtelen senkiknek? Mit csináltatok az elmúlt 8 évben, mit tettetek, hogy az ország, vagy akár csak Zugló jobb helyzetben legyen, hogy a lopás és hazugság megszűnjön? Magyarországon egyenlőre a vádakat kell bizonyítani és nem az ártatlanságot!Milyen építő javaslatotok volt Zugló érdekében az acsarkodáson kívül? Mit képzeltek magatokról?
Csak egy pontosítás: Weinek esetében ezek az összegek jelentik a konkrét gyanúsítást, vagyis ebben a mértékben látta idáig a nyomozó hatóság a károkozást (fontos ez még csak gyanú, vádemelés még nem volt, és bűnös csak egy jogerős bírósági ítélet után lesz valaki!!!. Az általam említett összegek tényszámok és az ÖSSZES azévi szerződés összegét jelentik. Ez áll szemben a Várnai úr által említett összeggel, amelyek közül egyikre sem tett feljelentést SENKI ezidáig bcs. gyanújára hivatkozva!!!
@RozgonyiZ: Az egykulcsos adóval nem kellene előhozakodni, eddig csak a ktgvetésből 37 milliárd ft-ot költött a kormány arra, hogy legalább ugyanaz a nettó maradjon, ami tavaly volt a közalkalmazottaknak. A több százezer embernek már a Rogán kommandó próbálja intézni a "piacon", hogy legalább a tavalyi nettó megkapják.
Kedves RozgonyiZ!

@RozgonyiZ:
"Én sem vagyok a bölcsek kövének tulajdonosa, és sok mindenhez nem értek, de egyet tudok: jó szándékkal és tisztességesen szeretném képviselni az engem szavazatukkal megtisztelő embereket."

Ezt a célt akkor látnám igazán beteljesültnek, ha az első körben a régi zuglói fideszesek által leszavazott Kovács Balázs alpolgármesteri kinevezését a fentről kapott fejmosás után ismét leszavazták volna, és a "frakciófegyelem" helyett mernének az önöket megválasztó lakók érdeke szerint szavazni a közgyűlésen.

Bár nem a fideszre szavaztam, de nagyon reméltem, hogy jól döntöttek a választók az önkormányzati választáson.
Az egyik csalódás akkor ért, amikor -talán az első közgyűlésen- a polgármesterünk a fidesz frakció támogatásával a testülettől saját magához vont a közbeszerzési eljárásokban minden döntést.
A másik, amikor némi "ráhatás" után végül Kovács Balázs meg lett szavazva alpolgármesternek.
A harmadik csalódás a decemberi közgyűlésen ért, amikor az átvilágító cég embere elmondta, mekkora pénzügyi gondban van a kerület, és mindenen takarékoskodni kell. Az előadás után ha jól emlékszem a polgármester úr ígérte meg, hogy az átvilágítás eredménye szerint járnak el a továbbiakban.
Az átvilágítót az előadása után megkérdeztem, mit gondol a zenekar támogatásának növeléséről? Ő azt mondta, a kerület olyan helyzetben van, hogy nem hogy nem szabad emelni, de a meglévő 50 milliós támogatást is megvonná, és ez szerepel is a jelentésében.
Több ellenzéki képviselő jelezte, hogy az emelés nem fér bele, és hogy mit mondott erre az átvilágító, amire talán Pusztai Péter annyit válaszolt, hogy "az csupán egy zord fiskális szempont, nem szabad csak ezt nézni", és ezzel el is volt intézve.
Ugyanazon a közgyűlésen pár órával az átvilágítói jelentés után a fideszes többség az átvilágítás eredménye, és az ellenzéki kifogások ismeretében egyhangúlag megszavazta a kerületi zenekar évi 50 milliós támogatásának 100 millióra emelését.

Persze azóta történt sok minden, de ezek óta az esetek óta tartom hiteltelennek Zugló fideszes vezetését. Őszintén mondom, csalódtam, és sajnálom, hogy így lett.
Fabius!
Felrovod, hogy nem mentünk el egy Pelyva György (MSZP) által szervezett lakossági fórumra? Viccelsz? Számodra csak ez a demokratikus, mert a Várnai ott volt? LMP-s hevülettől áthatva átsiklottál afelett, hogy jelöltjeink több mint 30 helyszínen találkoztak a zuglóiakkal, és nem mi válogattuk ki az arra járókat... Újság és szórólap formájában ismertettük elképzeléseinket, képviselői programunkat a választókkal és tematikus fórumokat is szerveztünk a lakosság részére. Csodálkozol, hogy nem kívántunk együtt szerepelni a "Múlttal" (Pelyva György) és Várnai képviselő jelölt úrral, akinek jelenbéli zavaros gondolatai igazolják korábbi fenntartásainkat?
Ja és a Varánusz csúnya, gusztustalan, büdös a szája és
még sminkeli is magát!!!!
@RozgonyiZ:

"Magyarországon egyenlőre a vádakat kell bizonyítani és nem az ártatlanságot!"

I.: Ezt gondolom az egykori elszámoltatós főnöködnek is naponta elmondod, aki Dredd Bírót játszva naponta prejudikál, ugye?

II.: Tanítok neked valamit: "egyenlőre" maximum a sorozatgyilkos vágja fel az áldozatait, mielőtt elássa őket az erdőben. A szó, amit te annyira kétségbeesetten keresel, az az "egyelőre". Te, meg a többi narancsos állítólag akkora magyarok vagytok, hogy ihaj, nem kéne esetleg a nyelvet is beszélned?

P.s.: Látom, egyre idegesebb vagy. Helyes, nagyon helyes... minden okod megvan rá. Nem tart örökké a pünkösdi kétharmados királyságotok, eljön még, amikor Polt se lesz elég a disznóságok megúszásához.
@RozgonyiZ:

"Mit képzeltek Ti mindannyian? Nekem kéne magyarázkodnom névtelen senkiknek?"

Azt képzeljük drága alpolgármester úr, hogy választott képviselőink érdemi válaszokat adnak a bizalomért. Azt is képzeljük, hogy ti vagytok értünk, és nem fordítva. Meg azt is, hogy legközelebb, mikor a bizalmunkért, cetlinkért, szavazatainkért jöttök kunyerálni, akkor pont úgy fogunk elhajtani titeket is a duzzadt herébe, ahogy Weinekékkel is tettük!

Ezt képzeljük aranyapám, mi, a senkik, akik jóvoltából ott ülhettek, ahol.

Megjegyzem a névtelenezés kurva vicces, mikor a fésztufész lakossági fórul lehetőségét én vetettem fel, és erről egy szó nem esett.

De kétségtelenül bájos, ha egy alpolgármester elküldi a picsába a választóit :-D
Szép teljesítmény, szívből gratulálok.
@RozgonyiZ: mármint _nem_ sminkeli magát, ha még egyszer elolvasod a leírást. ;-)
@RozgonyiZ:

Na, innentől játsszuk azt, ha le elempésezel akkor lenácizlak. Mert az is pont annyira lesz igaz.

Igen, felrovom, hogy egy választás előtti vitafórumra nem ért rá eljönni két jelölt. Pelyvától féltetek, vagy a választóktól? Mellesleg ti hány ilyet szerveztetek? A cetligyűjtős bosnyákolás nem játszik, azon kívül.
@RozgonyiZ: Na azért itt álljon meg a menet!
Mit tettünk 8 évig? Termeltünk, adóztunk, hogy a tisztelt képviselőinknek is legyen mit enni! Nem a választó van a képviselőért (elméletben-demokráciában?), hanem fordítva, nem? Mit tettünk? Ahogy kinéz lehet rosszul tettük, de egy csomóan a Fideszre szavaztunk.
Igen is kell magyarázkodni a névtelen senkiknek, mert az ő szavazatuk is kell, vagy nem? Legalább hazudnál valamit, védve a mundér becsületét, de még arra sem veszed a fáradságot. Amúgy meg nem Te választod meg a kérdés feltevőjét, itt meg csak a kifogások mennek, hogy mit, kinek és miért nem válaszolsz meg. Ki tegye fel a megfogalmazott kérdéseket, hogy válaszolj? Az eddigi hozzászólásaid információtartalma gyakorlatilag nulla.
Ezek már 2002-ben is pont az ilyen szemét, lekezelő, pökhendi stílusuk miatt buktak meg. Semmit sem tanultak.
@RozgonyiZ: komoly kérdés következik. Nem beszólásnak szánom, komolyan érdekel: mi annak a politikai/HR-es/gyakorlati/stb. (megfelelő aláhúzandó) indoka, hogy ennyi fiatalt vittetek be a képviselő-testületbe? Így is négy fidelitasos ül bent, Tildy Balázzsal pedig esélyes az ötödik is, miközben olyan kompetens emberek nincsenek bent, mint Varga Péter doktor, Kiss Imre László vagy a Barabás Feri (aki eddig sem volt képviselő)?

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fiataloknak semmi helye a képviselő-testületben, de az emberben motoszkál a kérdés, hogy egészséges-e az, hogy a Fidesz-KDNP-frakció lassan harmada huszonévesekből áll (mondom ezt kortársukként).
@RozgonyiZ:

Tisztelt RozgonyiZ!

Olvastam valahol, hogy a stílus maga az ember.
Meg azt is, máshol, hogy kihívóan pökhendi, önhitt. Arrogáns, egy szóval.
"Mit képzeltek Ti mindannyian? Nekem kéne magyarázkodnom névtelen senkiknek?" - tökéletes példa a szóra: arrogáns.

Olyat meg én találtam írni, hogy minden a névtelen senkiknek köszönhető, bár csak részleteket említettem. Néhányat még, esetleg elgondolkoztat: minden falatot, amit a szádba veszel, névtelen senkik verejtékezték. Minden méter aszfaltozott út, amin jársz, vagy autózol, névtelen senkik munkájaként használható.
Az a hangnem, amit megütsz, viszont arra utal, hogy elfelejtetted már, névtelen senkiknek köszönhetően vagy pozíciódban, már ameddig vagy.

A fő-fő-főnököd (nem dadogok, csak a bonszáj ducséra célzok) nemrég mintha alázatról ejtett volna szót. Az arrogancia és az alázat pedig, legjobb tudásom szerint nem szinonimák.
Vagy fideszül ez is más, mint például a "megvédés"?

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: egy névtelen senki, a sokaságból, aki dolgozott (42 év), aki adót fizetett, járulékot fizetett, egy azok közül, akikbe a legkönnyebb belerúgni (meg is teszitek), aki 4 évente szavazni szokott (no nem ilyenekre)....
@Ordnassac: Ilyen provokatív kérdést, még csak válaszra sem fog méltatni a narancskomcsi elvtárs... Ezek sokkal tehetségesebb kis szavazógépek evégre, akik bábuként mozgathatók és még a szájuk is egyszerre mozog. Ezt a beképzelt és arrogáns kis fidesznyik stílust egyébként, amit itt ez a narikomcsi elvtárs bemutat, oktatják, vagy erre születni kell?
@Fabius:
"Igen, felrovom, hogy egy választás előtti vitafórumra nem ért rá eljönni két jelölt. Pelyvától féltetek, vagy a választóktól? Mellesleg ti hány ilyet szerveztetek? A cetligyűjtős bosnyákolás nem játszik, azon kívül."
Miért? Volt olyan Fideszes/Fidesz közeli jelölt, aki elment bármilyen nyilvános vitára? De hisz ezt még a főnök úr sem tartotta fontosnak... Amúgy pedig mindenkitől félnek, aki esetlegesen a nyilvánosság előtt akár fél mondatot is megcáfol abból, amit mondanak. Vitatkozni nem szeretnek, monologizálni annál inkább.
Kampányolnak a fiúk állandóan, mert érzik a büdöset....gyűlik az elégedetlen tömeg..párttól függetlenül......el lesznek zavarva, és még jó ha nem VÉRES FORRADALOMMAL!!!!!!!
Az lett volna stilszerű, ha a Pákozdi téren a Pokorni (János fia Zoltán) fideszkedik, ha már mindenáron (megint) le akarták értékelni a Nemzeti Ünnepet!!
@RozgonyiZ:

ácsi!!

TE mit képzelsz magadról? azokat a névtelen senkiket ócsárolod, akik a fizetésed adják! akikért dolgozol! Mi, a nép az elmúlt 8 évben is dolgoztunk, hitelt fizettünk és adóztunk egyszerre. TI mit csináltatok hangos pofázáson és kivonulgatáson kívül? felvettétek a "tiszteletdíjat"? nagyon ügyes!

ha elfogadtad a névtelen senkik szavazatát, kutya kötelességed elfogadni ugyanezen emberek kritikáját. nem megsértődni rajta, hanem elgondolkodni : miért van vajon az, hogy az agyatlan, idióta seggnyalóitokon kívül mindenki a halál faszára kíván titeket és még egy év sem telt, mióta lerohantátok az országot?

Arról is szeretnénk mi, a nép felvilágosítani a képviselő urat, hogy demokráciában igenis elmennek az ellenfél fórumára, hogy ott is érvekkel, tényekkel, neadjisten saját véleménnnyel szálljanak szembe az ellenérdekelt féllel. már ha lenne nektek bármi olyasmi. ott fent az elefántcsonttoronyban bizonyára nagyon egyedüli és magányos a világ, de mi, a nép úgy tudjuk, hogy ti értünk dolgoztok a mi pénzünkből, és nem egymás megsemmisítése a cél.

egészen elképesztő, felháborító és kiábrándító az az arrogancia, amit nemcsak itt, de a közéletben is képvisel a magadfajta.

te és megnyilvánulásod csak egy kitűnő újabb példa arra, hogy miért vállalhatatlan a magadfajta és dilettáns bandája. ünnepnap lesz az a nap, mikor végre eltakarodtok.

szégyelld magad!

egy zuglói
@RozgonyiZ:
Fizettem es fizetem az adoimat, jarulekaimat rendesen.
Megtanultam szamolni az altalanos iskolaban. (a tobbiben is) igy elmondtam minden lehetseges forumon az egykulcsos ado ilyen formaju bevezetesenek hatranyait.

Mindig, mindenhol ugyanazt a sablon kapom vissza, legyen az BARKI akit megszolitok: ha politikus, akkor indul a lemez a felemelkedesrol, es nemzeti egyuttmukodesrol, blogban pedig libsi-kommer-elkurta... Azt a penzt ki adta ossze, amivel a kozszferaban KOMPENZALNAK? Mert az nem beremeles, hanem kompenzacio.
Azert mindenki nem hulye ebben az orszagban, hogy benyelje a fonokotok dumajat.
@Boli: nézd, lehetnek olyan érvek, amiket el tudok fogadni, de ha nem ismerem őket, akkor nehéz a dolog. :-)

Másrészt, ismerem Rozit már egy ideje, így tudja, hogy nem rosszindulatból vagy galád céllal tettem fel a kérdést, hanem mert valóban érdekel.
ne is vitatkozzatok vele

ha valoban rozgonyi eftarsrol van szo, akkor itt par mondatban kiallitotta magarol az elmekortani bizonyitvanyt
Na, a végére csak kitört a parasztjából a szíjjártó.

Szép volt fiúk.
Sziasztok, látom párszor meg lettem szólítva.
Kedves Zoli, Battlestar nem én vagyok. Kétségkívül hasonló dolgokat gondol és mond mind én, nem csoda, mostanában sokan jutnak el hasonló következtetések levonásáig. Én a saját véleményemet megírom névvel a blogomon, a Napirend utáni monológban.
A kerülei testületben és gondolom sok fideszes politikai testületben, hivatalban, munkahelyen sokan, egyre többen kűzdenek most hasonló dilemmákkal: a hit, a hűség, a lojalitás, a munkahely féltés, a politikai, céges előmenetel, vagy hátrány, a karrier elvesztésétől való félelem, a pártfegyelem között nehéz megtalálnia helyes utat.
Ilyen dilemmák vezetnek ahhoz, hogy a bizottságban még leszavazzák a fideszes képviselők a kötvényt, majd a testületin másnap már megszavazzák. Magánbeszélgetésben azzal mentegetőzve, hogy 4 év múlva is szeretne képviselő lenni. De megér ez, az ő karrierje 5,5 milliárd forintot? Nekünk?

"Hisz Ön a mi nagy bölcs vezérünkben?" kérdezte annó Virág elvtárs amikor józan ész kétkedni kezdett.
Hisz ön a Nemzeti együtműködésben?
Nem? Akkor sajnos nem tudjuk tovább alkalmazni.

Az szerintem meg nagyon kínos, hogy lesenkizel itt embereket, szavazzanak akárkire.
Nénár!
Politikusok egymás közt! Fabius! Gratulálok! Még a végén szóba kell álljanak egymással, még ha ilyenformán is!

Aztán meg:
Némár! Politikusok a szaroslábú, büdösszájú néppel szemben! Nem sokra mentél kedves Rozgonyi Z velük! Bizony, ilyen az, ha haragszik! Habzik a szája!
Ebből a vitából kéne egy külön poszt, csak illusztrációképpen arról, hogy mit gondol az alpolgármester a helyi lakosságról. Elgondolkodtató.
De gyönyörű, mikor a helyi hülye szarfürdőt vesz, és utolsó mentsvárként azt is bizonyítja, mekkora érvek nélküli beszari arrogáns gyökér :-D Rozgonyikám! Ezzel hazabasztad a zuglói fityisz renoméját jó időre :-D
@RozgonyiZ:

Mélyen tisztelt alpolg. Úr!- számomra az egyetlen, aki személyesen szólított meg a most már örvendetesen háromból.

RozgonyiZ 2011.03.15. 21:30:35
@sületlenke: Volt egy párt, aki ellen mindenki hörögve fellépett, amikor "apákról és fiúkról" beszélt párhuzamot vonva az ÁVH-s ősök és SZDSZ politikusok között. Most ugyanezt teszi a "más" politikát hirdető LMP képviselője, Várnai László. tessék felháborodni liberális érdekvédők!!!
Egyébiránt miért baj, ha valakinek vannak rokonai és mondjuk - eléggé el nem ítélhető módon - dolgozni akarnak?

Igaz, hogy az előző poszthoz tett megjegyzésemmel érdemeltem ki egy é l ő alpolgármester figyelmét, de mentségemre szóljon, hogy azóta a súlyos vétségeimmel való szembenézés oly mélységes depresszióba, valamint bűnbánatba sodort, hogy nem bírtam szembesülni ennek a fizetett elempésnek a blogján Önnel szemben megnyilvánuló szimpátiaáradattal, valamint saját lelkiismeretemmel.

És igen, visszavonok minden, ezen blogon az eltelt egy évben az Ön polgármesterére, pártjára, képviselőire - Várnai befolyása alatt, valamint a belengetett jelentős összegek zsebembe való irányításának reményében született pocskondiát.

És igen, Önök nagyon jól tették, hogy 2006-ban kebelükre emelték a baktai árvát - hová is mehetett volna, ha nem Zuglóba?

És azt is helyeselni tudom, hogy alpolgármesterileg a Balázs gyerekkel szaporodtunk, azért meg már nem is merek eleget restelkedni, hogy nehezményeztem a Mazsu-Istók család zuglói berkekbe fogadását.
Sőt, nagyon is helyénvaló, hogy földiekkel játszó alföldi tüneményekkel töltik fel a vagyonkezelői, meg eszközkezelői posztokat. Honnan is építkeznénk, mint tiszta forrásból, hogy úgy mondjam.

Nem kell foglalkozni a ballibsi-zsidó-hazaáruló médiától megvezetettek piszlicsáré kérdéseivel, hogy mit kezel az eszközkezelő, meg minek ide kötvénykibocsátás.
Mindből az irígység beszél, ne tessen vele foglalkozni, azt látom, hogy a válaszadást amúgyis ügyesen kikerüli.

És igenis támogassuk a filharmonikusokat, nemhogy duplájára, én triplájára, 150 millióra emeltem volna a lóvét. Például ha a segélyekre szánt 60 milkát is eltöröljük, mindjárt jobban néz ki a dolog, nem értettem eddig sem, mire fel' volt egyáltalán erre l80 millió, mikor mind csal, lop és seftel.

A zenészek meg ugye most is dicsőséget hoztak ránk, fel lettek használva a központi ünnepségeken is.
Mondom is a sipákoló öreglányoknak, akik a rongyos segélyüket féltik, hogy mit akarnak, több pénz jut a helyi médiára, nem kell egymás kezéből kikapkodni majd a Zuglói Lapokat sem, hogy Pindroch Tomi szakavatott szerkesztésében rendszeresen gyönyörködhessenek a délceg Fecó és udvara fellépéseiben.

A gyerekeimnek is tudok végre példát állítani, ott a Borbély Ádi, meg a többi huszonéves, így kell ezt, az Ádink talán 22-23, és lám, képviselő, tanácsnok, és még gazdasági társaság fb tagságára is alkalmas mint leendő bölcsész, hozzájárulhat a családi kasszához úgy alsó hangon 250-300 milka környékén egyetemistaként.

Hát persze, hogy igaza van, alpolgármester úr, nem baj az, ha a rokonok is dolgozni akarnának a közért.

Úgyhogy, legmélyebb alázattal kérném, szíveskedjenek a jövőben az én rokonságommal is számolni új szervezetek és posztok létrehozásánál.
Ha esetleg az adott területen a gyakorlat,vagy releváns végzettség akadály, úgy természetesen ezen adatokról készséggel leszünk hajlandóak hallgatásba burkolózni.

Egy megtévesztett zuglói választó

varanus.blog.hu/2011/03/13/egy_idokozi_valasztas_margojara
@RozgonyiZ: Bocsika szegény korpás fejemnek, drága jó alispán úr, hogy az Ádi pénzecskéjéhez milkát írtam, hess innen, Várnai, ne mételyezd tovább a fülemet, persze hogy 250-300 ezrecskét veszen fel a gyerek, na, nem mintha a milliót nem érdemelné meg, nem azért írtam, úgyhogy az nekünk is jó lesz, az öregeknek meg már szaladok is mondani, hogy ne siránkozzanak, miből lesz akkor most már kiváltva a szemüveg, amire l éve gyűjtenek, majd én felolvasom a Zuglói Lapokat nekik Isten áldásával, most tanulok mán rovásul is emiatt.
a helyieket hagyjátok békén. az kispálya... majd most jön a nagypálya (hallottátok meggyes elmondta...)

sok hitel milliárd csak ugy fog elillanni... huss észre se veszitek... bocs. de... majd ha nyögitek a visszafizetést...

ezt a ciklust megemlegetitek. még 30 év mulva is...
@sületlenke: Választ emberünk egy felet adott talán összesen. A többitől megugrott, behisztizett, Fabius és a többiek meg a torkán akadtak a végső hörgésig. Szerinted mikor látják be, hogy a szabadrablásnak vége, és a pártoktól független civil választók jelentik a kontrollt? Nektek itt van Fabius, Esztergomban Cserép meg Bejó, Debrecenben Holdrabló és Basahalom, Szatmárban a figyelő, stb, akik egytől egyig kurvára unják a lopást és a basáskodást. Hozzánk is kéne hasonló kaliberű ember. Zsiga példája mutatja, itt is elkezdődött a buli.
@néma bárány: bennem felmerült, hogy nem is az alispán fröcsögött itt, a stílus, hogy őszinte legyek inkább Pindrochra hajaz, de nyilván tudott róla Rozgonyi.

Pindroch tisztára Bayer sztájel, csak nem tudom, hanyas számú a párttagkönyve....
Meg tudod, amit mindig mondok, a blogszféra kétségtelen fontossága ellenére a nép óriási többsége továbbra is a seggszolgálatiakból meg a gagyikból tájékozódik, ahol még csak meg sem említik ezeket az ügyeket.

De az biztos, hogy az itteniek visszanéznek ide az ügy folyományaiért, ezért is szántam rá magam, én, mint fontos ember, hogy utólag írok nekik.
Tegnap viszont szem-legeltetésen voltam Nógrádban, csoda-falvakban, Nógrád, Kemence, Bernecebaráti, ilyenek, magyar csodák.

Mindenütt rügyező fák, nyugodt emberek misére menet és....patakok, patakok, amiktől mindig elolvadni. És mindig arra gondolok, eljut-e belőlük legalább egy cseppecske az óceánig.
Te voltál valahol?
@sületlenke: Csoportot vittem föl B.szentkeresztre kövezni, aztán Répásra fafaragókat nézni, vásárolni, végül őzet, vaddisznókat kukkoltunk Csókakőnél :-) Este kaptak egy boros őzpörit nokedlivel meg grillezett kecskesajttal, hagymalekvárral :-)
@Ordnassac: nézd, lehetnek olyan érvek, amiket ez a jóember fel tudna hozni. De... nem hoz! Csak fröcskölődik és a szokásos fidesznyik elvtársi stílusban köpköd, majd egy idő után eldurran az agya helye. Én is el tudnám fogadni az érveket, ha lennének. De ha nincs? (Tudom, de-vel nem kezdünk...) Akkor nehéz a dolog. :-)
Én sem rosszindulatból, de galád céllal tenném fel a kérdést: van érve is, vagy csak fröcskölődik? A feltett kérdésekre méltóságon alulinak érzi a választ, vagy képtelen azt felfogni és korrektül, nem mellébeszélve megválaszolni?
Mert a korrektül feltett kérdések mindegyike elől kitért és mellédumált... Egy nulla a figura, illetve, "vizesnyócas"!
A te beírásaidat viszont nagy "respect"-tel és alázattal olvasom. Kommentelni pedig felesleges, hisz mindent elmondasz! :)
Ma lesz testületi ülés, akit érdekel hogy RozgonyZ valóban Rozgonyi Zolit takarja, ott megkérdezheti. Lehet meg is teszem.

Amúgy érdekes egy ilyen ülés, legalábbis tanulságos, egyszer mindenesetre minden túlélhető, és egy általatok leírt erdei sétával valósznüleg tünetmentesen kezelhető.
Üldözött megvédetik, igazság tétetik, polgár vezettetik, továbbá lecsináltatik:

www.168ora.hu/itthon/bizalmi-kor-71565.html
@varnai:

Nem lepődnék meg, ha letagadnák, és senki semmiről nem tudna.
@sületlenke:

Na, megnyugodhatunk. :-) Igaz, arra azóta sem válaszolt senki, hogy konkrétan milyen átvilágítási feladatot végeznek a haverok, és miért kellett például Flóra kisasszonyt képviselőnek jelölni, ha apu szakértelmére van szükség.
Rozgonyi Zoli jegyzi a RozgonyiZ írásokat.
@varnai: Elég gyengusz a csóka... A hétköznapokban is, vagy csak itt volt ennyire 0 ??? :)
Szép volt Alispán úr!

És én még a Papcsák - nyaloncsága ellenére is megelőlegeztem neki, hogy az itt előadott fröcsögéssel, konkrét válasz elől való fideszes tempójú kifarolással, másokra - választókra ! - mutogatással nem ő, hanem egy rossz tollú alsókenő kurzusfirkász lép fel itt.

Szóval, jó helyre fészkelődött be a volt kurkászóbiztos. Itt egy sem különb ezek szerint nála, ezért csinálhat velük, amit akar, és még csaholnak is hozzá. Köszi, fidesz..
@varnai:

A beismerésért respekt, tízből nyolcan letagadták volna.

Asszem a többit nem kell kommentálnom, magáért beszél.
süti beállítások módosítása