Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.23. 08:00 Fabius

Lájkolj, baszod!

Címkék: facebook orbán viktor közösségi oldal lájkolás

Mivé legyünk most nélküled?
Hová megyünk így nélküled?
Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz,
Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?

Nagy utazás, ez a vonat már elindult,
Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz,
induljunk el hát megint,
Lájkolunk vadul a szabályzat szerint...!

Kitört a Nagy Közösségi Oldalas Forradalom, Orbán Viktor és a kormány adatlapokra cserélte a szavazócédulákat, közösségi oldalakra a szavazófülkéket. Néhány nap alatt úgy hódították meg a fészbúkot, ahogy Hillary a Mount Everestet. Kérdezném, hogy nem szédül-e odafönt, de  borítékolom a választ: Kedves Vezetőnk sosem szédül, leghűségesebb serpájával Deutsch Tamással kihasználták az alkalmat, és az oxigénszegény környezet jótékony hatásának köszönhetően fejben már leszámoltak a szocialistákkal.

Létezik nagyobb fless annál, mint lelki közösséget vállalni országunk nagyjaival, és kifejezni irányukban a hálát és a múlhatatlan csordaszellemet? Nincs is szebb, mint szombat este a családi vacsoránál büszkén ülni azzal a tudattal, éppen tíz perce vertünk az asztalra, hogy ELÉG! Mostmá' aztán. Odaszólni a nagyapának, hogy fater, köpje ki azt a szalontüdő maradékot, oszt' igyekezzék maga is felfele a fészbúkra lájkolni a Viktorékat. Hogyhogyhogy? Úgy! Viktor is megtanulta, magának is menni fog! De, ha már ott van töltse ki ezt a másikat is. Oda is köll a támogatás!

Ja, nem mondtam? Van a fészbúkos elégelésnél nagyobb fake a zinternetten, - ez itt ni - hogy nehogy elunja magát a frissen regisztrált netaktivista. A levélke három nyelven tudatja a világgal, hogy a lengyel magyar barátság töretlen, és Gazeta Wyborcza karikatúra ide vagy oda, ők bizony lájkolják Orbánt vadul. Ám elég a magyar zászló ikonjára kattintani, hogy a levél nyelvezetéből, szóhasználatából kiderüljön: nem sok köze van ehhez a lengyeleknek. Mert a pátosz ami árad belőle az a hazai jobboldal sajátja, az "országot fenyegető gazdasági szerencsétlenség hajnalán" toposszal, a gazdasági szabadságharc felemlegetésével és az összbaloldali összeesküvés elmélettel együtt. Ilyet lengyel nem talál ki magától, ezek a megszólalások itthon vannak divatban egytől egyig.

Úgyhogy kedves frissen élesztett és régi motoros netaktivista honfitársaim legyetek olyan jók, és iratkozzatok fel erre a listára is. Ha már úgyis több a magyar név a lengyel szolidaritást kifejező levél alatt, mint a polák. Nem baj, ha bugyuta és kilóg a lóláb, az sem, hogy egy támogatásért rinyáló levelet sem vagytok képesek megírni a megszokott rigmusok és sablonok nélkül. Tegyétek amit megkíván a haza, a párt, és Orbán Viktor. Cserébe megígérjük, hogy megfelelő mennyiségű aláírás után majd elkerekedett szemekkel rácsodálkozunk jól:

Gyíííííhááááá, már a lengyelek is támogatják Kedves Vezetőnket!

 

309 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr922606220

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hirdetésben keresik a trollokat? 2011.01.23. 11:45:28

Közismert, hogy a Fidesz kamu profilok tömegével indította el "civil" Facebook-kezdeményezését a médiatörvény megvédésére és szocik "nemzetközi lejáratókampánya" ellen. (Ez a "szocik uralják a világsajtót" annyira szórak...

Trackback: 5: Tamás 2011.01.23. 11:28:53

Majdnem sikerült a főnökének ide kerülni, de Tomika a hét végén beelőzte. Lesznek még a Nagy embernek dolgai, nem lövi el év elején az összes puskaport.               Tovább után csak akkor, ha....     &nb...

Trackback: dojcspánikgomb 2011.01.23. 11:25:58

  Jó írások születtek, hiszen a téma is hálás volt. A Naptárfiú és a fészbúk kapcsolatáról. A Fidesz szellemi műhelye lőtt. Töltés nélkül. Ha már a fészbúkon nyertük meg a pártelnök szerint a választást, akkor próbáljuk meg birtokunk...

Trackback: Leszámolás Orbánnal 2011.01.23. 11:10:38

  Méghogy fellengzős a cím! Á, dehogy! Tehát,  itt Orbán Viktor számol! Még nem velünk, és még nem le (a filozófusokat nem számítva, de hát valakiket csak kell a fülkeforradalom első

Trackback: A kulisszatisztesség spanyolfala - korrupció IV. 2011.01.23. 10:50:39

Bár volna mit írni arról is, hogy Orbán hogyan tud még a kérdéseivel is hazudni – akár az EP színe előtt – és hogyan nézi éppoly tompának a komolyabb testületeket is, mint az itthoniakat, meg arról is, hogy D. T. gyermekkorú szellemi szinte...

Trackback: Daniel Cohn-Bendit támogatja Orbánt 2011.01.23. 10:17:49

Az Eu Parlamentben Daniel Cohn-Bendit Orbán Viktor fejére olvasta a vatikáni mutyit. Még akkor is, ha támogatólag hangzott el a következő; "Ha a világon a kereszténységért akar harcolni, Önnel vagyunk." Kereszténységért küzdeni nekem és sokak...

Trackback: Orbán Viktor generátor 2011.01.23. 10:17:04

Hogyan írjunk bele 100 + 1 bullshitet egyetlen húszperces felszólalásba? "Az elmúlt 20 év legnehezebb éve előtt áll az Európai Unió" - mondja Orbán Viktor a lentebbi videón 03:31-nél. Na itt volt az, hogy kiköptem a reggeli kávét :) Aki ed...

Trackback: Fiúk a Facebookon: A klónok háborúja? 2011.01.23. 09:55:31

Szombat reggelre a hazai blogszféra java része a minden valószínűség szerint a Fidesz vérprofi kommunikációs stábja által kiötlött facebookos hűségeskü-oldalról beszél. Ez a klónokra épülő vazallusképző (olvasd: seggnyaló) közösségi képz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pffúú
Ekkora galaktikus fost még nem olvastam itt. Hát... hát...
Akkor izé. Kösz a halakat, meg minden!
@Lucernaböde: "Fárasztó lenne megint leírnom a tényeket amelyek bizonyítják ezt. Amúgy tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy TELJESEN MINDEGY milyen tényeket írok/írunk le. Nektek teljesen mindegy, hogy gyurcsányék meg két és félszerezték az államadósságot"

ezt a számot ha lennél szíves, ha már akkora TÉNY. tehát forintra, százalékra, mire? mert Orbán 2002-ben 54%-on adta át, a világválság kirobbanásakor meg 67% volt. hol két és félszeres ez? gondolom a világválságot nem varrod Gyurcsány nyakába, hiszen az egy tény, hogy azt nem ő csinálta (vagy neked igen?), de még azzal együtt is csak 80%, tehát még mindig a másfélszeres határon. na lökjed azt a tényt, nagyon figyelünk, ha már elkezdtél tényekből másokat kioktatni.
@Lucernaböde: Ez kúúúúúrv@@@@@@@@@ jó erjeszteni kell!
Hadd lása mindenki, hogy milyen szinet vagytok: Hát először is te szerencsétlen flótás blogoló!

Tótaw stílusában mondom, mert az itt az Indexen megengedett, sőt elvárt: BASZOD TE A LEGKEDVESEBB FELMENŐDET ! Aki lehet, hogy az anyád, ezt nem tudom.
Nem tudom szavakban kifejezni mennyire undorodom a fajtádtól. Minden egyes ilyen tévhitektől tobzódó, álintellektuális, posztmodernek szánt üres, szánalmas, a gúnyra, mint egyetlen stíluselemre építő hőzöngés csak megerősít abban, hogy a kormány - bár nem tökéletes -, de jó úton jár. Felhívom a figyelmedet, hogy csak megerősítesz ebben a reményemben és csak megerősítesz abban, hogy soha, de soha még véletlenül sem merül föl bennem, hogy az MSZP vagy az SZDSZ-hez hasonló bármilyen társulásra szavazás gondolata még csírájában is megszülessen bennem ! Ilyen undorító mocsok jellemzően a magát liberálisnak tételező "humanisták" agyában szokott megfoganni, olyan elmebetegek agyában akik egy D209-est, egy gyilkos pufajkást és egy KISZ felsővezért tudtak eddig adni (szavazni) az országnak, amely cselekményük az ország adósságállományának meg két és félszereződésében valamint szemek kilövetésében manifesztálódott, hogy más elképesztő balfenékségeket ne is említsek.

Neked, BASZOD A LEGKEDVESEB FELMENŐDET, öregem, behúzott farokkal, szerényen, megszólalásra engedélyt kérve szabadna ebben az országban bármihez is hozzászólnod legalább 8 évig miután az orzságot a hozzád hasonló kisiklott elméjű gyurcsányista faszkalopok odajuttatták ahova. Sajnos. A balfaszság csúcsa te szerencsétlen, hogy emnnyire nem veszed észre milyen zsákutcában jársz, de legyen meg a kis örömöd, hogy az anonimitásból bátorságot merítve - gondolom többre nem tellik - hősnek képzeld magad és jól kigúnyolj egy pár millió embert akik fel akarják emelni ezt az országot és nem üres, tömény szánalom index stílusú hőzöngésekben adják közre idétlen és a valódágtól fényévekre fogant gondolatait.

Az a büdös nagy szerencséd te mocsok, hogy helyre fogjuk hozni azt amit ti elkúrtatok, legkedvesebb idiótátok vezetésével (=GYF).
@Lucernaböde: pl. abba, hogy az eddig gazdagok most majd még egyszer külföldre mennek nyaralni (gazdagék legalább horvátba, olaszba, de inkább másik kontinensre), és úgy viszik ki a pénzt az országból, mint annak rendje.

valamint a fogyasztás az mindig importot jelent Magyarországon, mert magyar cuccot senki nem vesz, meg nincs is sokmindenből magyar. úgyhogy a külföldi ipart támogatod, meg az importot növeled, hadd rohadjon le megint a külkeregyenleg.

gratulálok, te tényleg beszopod az agitpropot, és ezt a két triviális dolgot se gondolod végig.
@is:

"Orbán 2002-ben 54%-on adta át, a világválság kirobbanásakor meg 67% volt. hol két és félszeres ez? "

Hát akkor Hölgyeim és Uraim ! Itt van amiről beszéltem ! A baloldali szavazók sötét, mélységesen mély tudatlansága. Az idiótája összekeveri a GDP arányos, százalékban kifejezett eladósodottsági mértéket az adósság abszolút értékével.

Szóval öreg: EGY IDIÓTA TUDATLAN BARBÁR VAGY és te orbánozol, amikor a posztod alapján kiderült: SÍKHÜLYE VAGY CSAK POFÁZOL. Olyan dolgokat keversz amit nem szabadna, hogy minimálsi mértékben kvalifikáld magad egy ilyen vitában.

TANULJ EGY KICSIT MÉG és gyere vissza !!
kepfeltoltes.hu/110123/92997328Facebook_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nyomjátok fel Tompikának a fácsia-Negrát!!!

3 kattintás...
@egyittlakó: A bolsevik fogalmával tisztában vagy, vagy csak agyatlanul vagdalkozol?
Ez olyan voltmintha le hatero-buziználak.:DDD
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

lehetne más oka, de ha ismerjük az index tulajdonosi hátterét, akkor nem csodálkozunk.
+
Az nem az indexen jelennek meg ezek a tartalmak , hanem magánvéleményként a blogketrecben.
Ugyanazok a blogok,ugyanazzal a tartalommal kerülnek azonnal a címlapra ha valamit lehet ekézni.Totálisan elfogult tartalommal.

Nem látom a címlapon azokat a blogokat amik arról ebszélnek, hogy a fasiszta médiatörvényünket a mindenható EU. 3 nyavajás pontban találta kifogásolhatónak, és egyik sem a sajtószabadságra vonatkozik.
@kerek perec: Nem olyan egyszerű lekövetni.Én hülye vagyok hozzá, de pénteken egy hozzáértő kommentelő magyarázott ebben a témában.
Különben meg sem kell nyikkannod, úgy is kihajíthatnak a munkahelyedről.Nehogy azt hidd, hogy én százmilliókkal a trezoromban okoskodok itt.Az életünk legalább nincs veszélyben(gondolj bele,60-70 éve azért is lehetett aggódni).Ha lélekben már belenyugszunk, hogy pár száz eszelős pattogtat milliókat a továbbiakban, akkor az úgy is lesz.Ezt nem szabad elfogadni.
Érdemes olvasgatni a hozzászólásokat.... hihetetlen, hogy ennyi degenerált "ember" van kicsiny hazánkban... Az egyik barom azt írja, hogy orbán végre elvette a mnyugdíjpénztáraktól a nyugdíjasok pénzét, jól tette, csak siránkozzanak a többiek... Meg a jó kurva anyját....az az én pénzem!!! Drága fideszesek, titeket nem zavar, hogy egész egyszerüen ellopják a pénzeteket? Az a mi megtakarításunk!! Amúgy meg sokan elfelejtik, hogy a munkáltató mindenki után fizet az államnak 24% nyugdíj járulékot....de ez nem elég, nekik a mi pénzünk is kell..dögöljön meg a retkes kis törpe
@is:

"ogy az eddig gazdagok most majd még egyszer külföldre mennek nyaralni (gazdagék legalább horvátba, olaszba, de inkább másik kontinensre), és úgy viszik ki a pénzt az országból, mint annak rendje."

Ezt kitől hallottad ? Szanyi mondta ?

No figyelj: az összes sztereotip baromság amivel a fejeteket tömik vagy 60 éve balról hazugság. Capisi ? H A Z U G S Á G.

Egyszerűen megfordíthatod a vesztes helyzetet amiben vergődsz : ne higyj Szanyinak, Bolgárnak meg a többi hazug disznónak. Még egy ilyen rendkívül könnyen átlatható dologban is úgy kapod be a faszt mint annak a rendje. EGYSZERŰEN NEM IGAZ AMIT ÍRSZ.

Szóval kijelentésed ob ovo, önmagában, kis utánagondolás után úgy bukik meg mint a sicc.

A kérdés egyszerű : miért vinné ki mindenki plusz pénzét egyszercsak utazásra ? Hol van az bizonyítva, hogy ha valaki több jövedelemhez jut akkor egyből elkölti, mégpedig direkte külföldön ? Micsoda ótvaros, rongyos baromság ez már megint ? Van neked eszed, hogy ezt elhiszed ??? Konkrétan én el vagyok elersztve eléggé, de soha nem utazom, mert utálok utazni és moist vettem az Andantétól (magyar cég) 800 000 -ért kanapét. Ez csak egy példa, ha még több pénzem lesz veszek egy új konyhát, vagy porszívót, vagy több benzint tankolok vagy akármi.

Felejtsd már el ezeket a balról HAZUDOTT akkora faszságokat mint ide Lacháza !!!
milyen unalmas minden blogban a szervezett fidesztrollok fröcsögéseit olvasni
@Dühöngő bika:

"Nem látom a címlapon azokat a blogokat amik arról ebszélnek, hogy a fasiszta médiatörvényünket a mindenható EU. 3 nyavajás pontban találta kifogásolhatónak, és egyik sem a sajtószabadságra vonatkozik. "

Hát ez az ! Meg egy olyan blogot sem láttam címlapon aminek címe:

"Heller baszod ! Lájkolod a Magyar Bálintot ?"
Habár nem a témához tartozik, de sürgős figyelmet kíván. Aki teheti csatlakozzon, még nem késő.
www.facebook.com/pages/Tiltakozzunk-a-Farkaserdonel-tervezett-3-szintes-uzlethaz-ellen/192702060755729?ref=ts
Jön ez a rémes troll blogtárs azzal, hogy kettős mérce, meg, hogy a TótaW miket írhat, és őt a cizellált hülyézésével és proli stílusával, meg itten buzerálják. Előszöris TótaW a szörnyasszonyról készített montázst éppen azzal a szándékkal tette (linkelte) be, hogy azt bizonyítsa, hogy a médiatörvény Q.E.D: ilyen borzalmas és kontrollálhatatlan szemetet fog eredményezni. TótaW-nek ez a kép nem tetszett, és óvott attól, hogy ilyenekkel legyen tele a net.
Troll blogtársunk mindenkit hülyéz, de mintha szövegértésből még a kifejezetten gyenge magyar átlagot se hozná...

Másrészt én a legízléstelenebb kettős mérce egyik kirívó és aljas példájának tartom, hogy a mai fidesz hitűek felháborodnak a Medgyessy féle eladósodáson (mintha ez nem 2001-től kezdődött volna, mint gazdasági folyamat: emlékezzünk csak az Orbán kormány által elkúrt lakáshitelezésre - amelynek terhetit sokáig fogjuk nyögni még - , kedves troll blogtárs!), miközben élénken él emlékezetemben az akkori aláírágyűjtés (Nemzeti Petíció!), mely még több pénzt követelt, azaz még nagyobb adósságot. Ezt én pökhendi, készínű és erkölcstelen politikának tartottam és tartom ma is.

Nem kérek én számon következetességet, dehogy. Csak a cnikus aljasságnak kéne határt szabni, mert nekünk magyar embereknek okoz károkat.

A hit jó dolog, fontos lelki maszturbáció és lehet, hogy hegyeket mozgat, de hogy befektetőket nem vonz, az tuti.
És mint premissza fel lehet venni, hogy
1: kicsi
2: szegény
3: politikai vezetői miatt megvetett
4: kollektivista, etatista és paternalista
5: az állammal ugyanakkor gyanakvó és azt mindig kijátszani kész
országban élünk. Q.E.D: Lucernaböde. Fúj. Bottal se piszkálnám.
@Atomot az indexre!:

Nem. Látod ez a különbség kettőnk közül: ÉN IGAZAT MONDOK, ÍROK, TE PEDIG LEHAZUGOZOL.

Arra nem veszed a fáradtságot, hogy ellenőrizd az adatokat amiket írok, de a Pofád Hatalmas.
Büdös, balos, proli bunkó vagy. Ennyi.
@Lucernaböde: ennyit az IQ-dról, meg a többi hazugságaidról :-D
@Farkaserdo: Wintelmayer "úr" (vagyhogyapicsábahívják a kis fideszes véglényt) máris kezdi kiárúsítani a maradék zöldet?
Ha egyesek TótaW-re hivatkozva engednek meg maguknak minősíthetetlen stílust (ami mondjuk eleve hülye logika...), akkor én pl. Bayer Zsoltra vagy a kurucra hivatkozva meddig mehetek el?
@chipshop: Az indexről írott véleménnyel kapcsolatban nincs kedvem vitát nyitni. Egy adalék neked:

nepszava.com/2011/01/magyarorszag/hogyan-manipulal-az-index.html
@orcinus:

gondolom azt nem volt baj, hogy a TE pénzed pont hiányzott az államkasszából és a TE pénzedet és még némi kezelési költséget 98 óta hitelből pótolja az ország, hogy legyen mit kifizetni az anyukádnak, meg apukádnak nyugdíjban.
Gondolom az sem zavar, hogy a TE pénzedhez nem jutsz hozzá 60 éves korodig.
Gondolom az sem hogy a TE pénzedet kurvára nem TE fizetted, hanem járulékként vonták a fizetésedből

Tudod mi a TE pénzed? az önkéntes magánnyugdíj összege (amit gondolom a hőbörgők 99% nem fizet.)az öngondoskodás.
Amit te a PÉNZEDNEK hívsz az egy csomó virtuális forint, ami dupla veszteséget szült.

Egyébiránt ne siránkozz, egyszerűen ne lépj át, és bízz a ballib oldalban aki rendezi a helyzetedet amint kormányra kerül.
@Lucernaböde:

Wenn ich dich einen primitiven Arschloch nenne, bin ich weit von der Wahrheit entfernt. Denn du bist ein sehr primitives intolerantes Arschloch. Arschloch sein ist nicht alles. Man muss auch tolerant sein, um als Arschloch toleriert zu werden.
@Lucernaböde: indoklás nélkül, nagy betűvel, ordibálva? ne haragudj, ez nagyon gyermeteg. aszondja te nem mész nyaralni, akkor senki. ezt elég ütősnek érzed? az, hogy személyeskedsz, az nem indoklás, és rólam lepereg.

"A kérdés egyszerű : miért vinné ki mindenki plusz pénzét egyszercsak utazásra ? Hol van az bizonyítva, hogy ha valaki több jövedelemhez jut akkor egyből elkölti, mégpedig direkte külföldön ?"

KSH, Központi Statisztikai Hivatal, külkereskedelmi egyenleg (www.ksh.hu). az elmúlt 10 év sajtója, amelyben arról búslakodnak, hogy a magyar nem a Balatonra megy, hanem meg sem áll az Adriáig, mert nem drágább. kérdezzél még bátran, ha még ennyit se tudsz, szívesen elmagyarázom. azzal ne próbálkozz megint, hogy mi bal, meg jobboldali, meg első meg hátsó. az adatoknak nincs oldala, a bal meg jobboldalizás pótcselekvés, és pótindoklás azoknak, akik kifogytak az érvekből. te hogy állsz ezzel?
@egy maréknyi dollár: Igazat kellene adnom, mégis azt mondom, az ember viheti vásárra a bőrét, de a gyerekeiét nem. És ha valaki ellehetetlenül, az rántja magával a szakadékba az egész családot. Elég nagy baj ez!
@Lucernaböde: direkt kihagytad a mondatomat, amiben a forintra kérdeztem, és persze szartál válaszolni, hanem megpróübálsz személyeskedni hol a forint adat? hol a forint adat? szájhős vagy? a pofád nagy? hol a forint adat? pofád nagy, ugye? hol a forint adat?
@szakállasbácsi:

"Másrészt én a legízléstelenebb kettős mérce egyik kirívó és aljas példájának tartom, hogy a mai fidesz hitűek felháborodnak a Medgyessy féle eladósodáson (mintha ez nem 2001-től kezdődött volna, mint gazdasági folyamat: emlékezzünk csak az Orbán kormány által elkúrt lakáshitelezésre - amelynek terhetit sokáig fogjuk nyögni még - , kedves troll blogtárs!),"

Szokásos, balos, sötét, bunkó - 8 évvel azután, hoyg történt igencsak tisztában kellene lenni a valósággal - hazugság.

2001-ben 51 % volt a GDP arányos eladósodottság, ami az előző évhez képest ALCSONYABB VOLT : TEHÁT SEMMI SEM KEZDŐDÖTT 2001-ben, ezt a baromságot ugyancsak hazug balfék megmondóemberek hazugságaiból szopjátok be bő nyállal.

Mégegyszer: 2001-ben 51 %, majd 2002-ben 53 % miután Medgyessy osztogatott.

De ha még úgy is lenne, Sötét Balos Idióták, hogy 2001-ben kezdődött, akkor is a 60 %-os maaschritchi (vagy hogy írják) kritérium alatt volt 2002-ben is 7 egész százalékkal, tehát, ha Orbán osztogatott is, azt mértékkel és BŐVEN A KRITÉRIUM AKLATT TETTE.

Medgyessytől, 2003-tl kezdve nemhogy a m.-i kritérium határáig de mára azt meghaladóan 20-%-al azt túllépte.

Az orbáni politikát ilyen hazug módon megpróbálni összemosni olyan baszott nagy HAZUG lózungokkal, mint hogy "2001-ben kezdődött", oltári nagy marhaság és az adatok alapján - lásd elébb - egyszerűen NEM IGAZ.

EGyébként ez egy jól ismert érv a balibb sajtó mocskos, bűzös szájából, ami persze SZÍNTISZTA HAZUGSÁG.
@is:

Nem vagyok szájhős. Akinek csepp esze van itt az egészen biztosan tudja.

Milyen forint adatra gondolsz ? Tisztázd le pontosan mit kérsz.
@Lucernaböde: "Nem hiszem, hogy angolul úgy beszélsz ahogy én, nem hiszem, hogy két diplomád van, nem hiszem, hogy multicégek első számú vezetője lettél volna és tényleg nem hiszem, hogy 130 IQ-d lenne mint nekem.

Ha már megpiszkáltál... "

A hozzászólásaidból ezt mindenki levette.
@Lucernaböde: azért megnézem mennyire lesz elnyúlva a pofád akkor amikor 30-40 év múlva az államtól egy fillér nyugdijt nem kapsz, mint ahogy azt szeretett Vezéred meg is mondta. Amit befizetsz, az bekerül a közös kalapba, és sosem lesz a tied
sőt, még azt sem tudod mennyit fizettél, és abból ők mire mennyit költöttek
érdekes, hogy mennyire kardoskodsz egy kommunista maradvány mellett, ugyanakkor meg habzó szájjal kommunistázol

nem vagy te valójában komcsi?
mibe, hogy szerinted a kapitalizmus, a szabad piac, a szabad vallásgyakorlás a sátán műve
@Lucernaböde: és látom ordítani is szeretsz
@is:

"KSH, Központi Statisztikai Hivatal, külkereskedelmi egyenleg (www.ksh.hu). az elmúlt 10 év sajtója, amelyben arról búslakodnak, hogy a magyar nem a Balatonra megy, hanem meg sem áll az Adriáig, mert nem drágább."

Nem is tudopm mit mondjak, milyen jelzőt használjak ekkora Magy BAlos MArhaság láttán.

TE NAGYON HATÖKÖR VADBAROM IDIÓTA ! AZ A KSH ADAT CSAK AZ UTAZÁSON BELÜLI ARÁNYOKAT MUTATJA TE FASZ !!! TE IDIÓTA SZAMÁR !! NEM AZT MUTATJA, HOYG EGY CSALÁD MEGNÖVEKEDETT BEVÉTELÉBŐL EMYNNIT KÖLT UTAZÁSRA ÉS MENNYIT KÖLT ITTHON TE SZALONIDIÓTA BALOS BAROM !!

SOKADSZORRA BIZONYOSODIK BE, HOGY AZ ÖSSZES BALOS ANNYIRA HÜLYE, DE TÉNYLEG, ANNYIRA SÖTÉT BUNKÓ, HOGY NINCS ALKALMAS JELZŐ RÁ !
@2,4-2,7:
Állítólag akkor lett III/3-as a Palika.

Csak a kartonján meg a jelentéseken hol Scmitt, hol Schmidt, holt Smitt a neve.

Szállodaigazgató akkoriban más nem lehetett, csak aki jelentett.
@Lucernaböde: nem Sodi vagy véletlenül? bár az ennyit nem ordított
@Lucernaböde: szegény fidesz, megint az idegbetegek jutottak neki :D
@Lucernaböde: Legyen hozzá szerencséd!
Nekem más a tapasztalatom. A kis, hétköznapi szépségszalonokba nemigen hordják a pénzt, egyébként is lassan minden utcában van vagy három. Nem csoda, ha nem tudnak megélni.
Az igazán jómóduak luxus szalonokba járnak, annak pedig a megnyitásához nem elég 8-10 milkó sem alapnak.
Szóval csak a pénz szül pénzt, erre az egyik barátom a példa, akinél a hypoxitrénertől elkezdve minden van, hirdet is és mégis sokszor lepkehálóval kell fogdosni a vendéget.
@Lucernaböde: Az eladósodás kezdete 2001, mikor a Fidesz abbahagyta addigi konzervatív és a korábbi - kárhoztatott és vérbe cikizett, ám viszonylag következetesen és igen helyesen folytatott Bokros által elkezdett - gazdaságpolitikát és lehetővé tette például az ostoba lakáshitelekkel emberek százezreinek és közvetve az országnak is az eladósodását. A kampányban tett ígéreteiről (14. havi nyugdíj! ) ugye most nem beszélünk, kedves trollom?

A számokban ez természetesen 2002-ben, illetve a Medgyessy féle hibának köszönhetően (betartotta a választási igéreteit: ez Fidesz hitűeknél szürreális) a további években jelentkezett.

Senki nem akarja megvédeni azokat a baromságokat. Attól, hogy hülyézel, nem tűnsz intelligensenk, vagy kevésbé prolinak. Miért nem lehet normálisan beszélgetni?
@Mike36:

"mibe, hogy szerinted a kapitalizmus, a szabad piac, a szabad vallásgyakorlás a sátán műve"

NA MOST ERRE MEGONT MIT MONJAK ?

Szamár vagy.
Bocsánat, az előbbi komment apannának ment :)
@Lucernaböde: azt, hogy igen, így gondolom

egyébként én már csak nevetek rajtad :D
@Lucernaböde:

kissé feszültnek tűnsz. iszol te eleget?
@Lucernaböde: "A kérdés egyszerű : miért vinné ki mindenki plusz pénzét egyszercsak utazásra ? Hol van az bizonyítva, hogy ha valaki több jövedelemhez jut akkor egyből elkölti, mégpedig direkte külföldön ? Micsoda ótvaros, rongyos baromság ez már megint ? Van neked eszed, hogy ezt elhiszed ??? Konkrétan én el vagyok elersztve eléggé, de soha nem utazom, mert utálok utazni és moist vettem az Andantétól (magyar cég) 800 000 -ért kanapét. Ez csak egy példa, ha még több pénzem lesz veszek egy új konyhát, vagy porszívót, vagy több benzint tankolok vagy akármi."

Te sem magyar nyelvből és logikából doktoráltál, az egyszer biztos. Észre veszed egyáltalán, mekkora önellentmondás van a gondolkodásodban?! Ha kérdeznek, ugyanúgy terelsz, másról hadoválsz mint hőn szeretett politikusaid!

Ha valaki többletjövedelemhez jut:
a; befekteti
b; elkölti

Ha elkölti, nagyrészt az importot támogatja, manapság már az élelmiszer vásárlással is, sajnos. Feltűnt-e, hogy teljes egészében leépítették a magyar ipart? Észrevetted-e, hogy nyomorítják/ották meg a mezőgazdaságot, hogy a francia, belga, stb. gazda el tudja adni a termékét, merthogy arrafelé túltermelés van?

Nem kell válaszolnod, már szépen bemutatkoztál!
@szakállasbácsi:

"Az eladósodás kezdete 2001, mikor a Fidesz abbahagyta addigi konzervatív és a korábbi - kárhoztatott és vérbe cikizett, ám viszonylag következetesen és igen helyesen folytatott Bokros által elkezdett - gazdaságpolitikát és lehetővé tette például az ostoba lakáshitelekkel emberek százezreinek és közvetve az országnak is az eladósodását."

Mégegyszer te nagyon hatökör:
2001: 51 %
2002: 53 % (Már Medgyessy első 8 hónapja benne van)
2007: 70 % (kb. Pénzüógyi konjunktúrűban miközben a GDP növekedés 1 % körül mozog)
2010: 80 %

Miről beszélsz te I D I O T ?

Ne is haragudj, de a jelzőt simán kiérdemelted. Egyszer higgyél a szemednek, ne a balos faszkalapok által beléd hazudott baromságoknak.

Tételesen nem igaz amit írsz ugyanis.
@minimalista:

Ismét egy Sötét Bunkó Tudatlan Balos. Kérlek figyeljétek, hogy csak arra érdemesek kapják meg tőlem e kegyes jelzőket !

Nincsen ellentmondás a gondolkodásomban, csak szeretnéd nagyon azt hinni. Nos, akkor: ha itthon költi el, vegyen magyar gyártású vagy külföldi gyártású jószágot akkor is az ÁFA tartalom, magyar gyártású termékek esetén a hozzáadott értékek gördülő adóbevétele is a magar államkasszába megy.

De igazából tényleg olyan mélységű tudatlanság húzüdik meg a krédsed mögött, hogy ettől többet err enem is írok.

Elég legyen annyi , hogy a belföldön elköltött
jövedelmek vagy magyar megtakarítások a hazai GDP növekedésében ill. a beruházások növekedésében pozitív szerepet játszanak.

Mondom: mostanra tényleg elfárasztott a sok ostoba, tudatlan hozzászólásra történő monoton és hiábavaló reagálás, úgyhogy részemről megpróbálom befejezni. Van jobb dolgom is, mint gyakorló idiótákat tanítani az egyszeregyre.
@sárkányfő:

Nem vagyok feszült, de ha Shcopenhauer feszült volt olyan hatökrök láttán mint te (merthogy a sötét bornírt embereket ő sem tudta tolerálni), akkor én is nyugodtan lehetek az.
@Dühöngő bika:

"Nem látom a címlapon azokat a blogokat amik arról ebszélnek, hogy a fasiszta médiatörvényünket a mindenható EU. 3 nyavajás pontban találta kifogásolhatónak, és egyik sem a sajtószabadságra vonatkozik."

Nem mindenről születik blog, van amiről csak egy cikk jelenik meg. Címlapos cikk volt:

index.hu/belfold/2011/01/08/tobben_lajkoljak_a_sajtoszabadsagot_mint_orban_viktort/
@Lucernaböde:

látom nyomod az államadósság-blablát :)

dobok neked pár csontot, hátha ráharapsz, nagyon lelkesnek tűnsz :)

melyik párt örökölt kiváló gazdasági helyzetű,
szépen növekedő gazdaságot?
melyik párt működött kiváló európai/német konjunktúra idején?
melyik párt állította le 1998-ben a metró-építést?
melyik párt állította le az autópálya-építéseket?
a fejlesztéseket leállító párt évi hány száz milliárdot spórolt meg ezáltal úgy, hogy a jövőtől vette el a pénzt mint most a nyugdíjkasszát?
és ez a párt ezek miatt melyik másik kormányciklusra terhelte a méregdrága infrastrukturális beruházások költségét?

úgy tudom hogy, hogy lehengerlő válaszod lesz :)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Az a baj ezzel, hogy korábban sok sok sok blog heteken keresztül siratta a sajtószabadságot.
Ők most hova lettek?:)))
@szakállasbácsi:

Figyelj, ha valakik veszik a bátorságot és másokat bélyegeznek, meg dehonesztáló jelzőkkel látnak miközben kiderül HOGY FINGJUK SINCS AZ EGÉSZRŐL és csak ostoba, monoton, betanult, bekódolt és könnyen beláthatóan HAZUG paneleket emlegetnek, majd mikor leírod az igazat, az ellenőrizhető igazat és akkor meg én leszek a hülye, nos akkor ugye elhiszed, hogy van némi ok az indulatra ?

Ezekkel az emberekkel nem nagyon lehet normálisan beszélgetni. Az én mdorom csak következmény, ráadásul ugye, ha Tótaw anyázhat, egy blog a címoldalán a "Baszod" szóvasl jelenik meg akkor ugye te is belátod, hogy akkor igazából senki sem köthet belém a sítlus okán. Hisz az Index poszmodern, szabad oldalain ez teljesen elfogadott. Pont annyira vagyok legitim itt a csúnya szavakkal mint amennyire Tótaw mocska az Index címlapján rendszeresn.
@Lucernaböde:
miért bújtok mások mögé mindig?
miért nem vállaljátok fel amit kell?
miért bújik Orbán a magyar nép mögé?
jobb-trollok miért bújnak TótaW vélelmezett stílusa mögé?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

félreértesz, én nem az index cikkeket hiányoltam. Hanem azoknak a blogoknak a minimum beszámolóját akik korábban eltemettek mindent demokráciát.
@Lucernaböde: "TE NAGYON HATÖKÖR VADBAROM IDIÓTA ! AZ A KSH ADAT CSAK AZ UTAZÁSON BELÜLI ARÁNYOKAT MUTATJA TE FASZ !!! TE IDIÓTA SZAMÁR !! NEM AZT MUTATJA, HOYG EGY CSALÁD MEGNÖVEKEDETT BEVÉTELÉBŐL EMYNNIT KÖLT UTAZÁSRA ÉS MENNYIT KÖLT ITTHON TE SZALONIDIÓTA BALOS BAROM !!

SOKADSZORRA BIZONYOSODIK BE, HOGY AZ ÖSSZES BALOS ANNYIRA HÜLYE, DE TÉNYLEG, ANNYIRA SÖTÉT BUNKÓ, HOGY NINCS ALKALMAS JELZŐ RÁ ! "

Érzed a veszted, vesztetek?
@Lucernaböde: te kezdted a két és félszeres hiányadatot. ezt keressük azóta is. hogyan jött ki, hol a tény, hol az adat? milyen árfolyamon (a magyar adósság nagy része devizában van, ugyanis)? euroban is két és félszeres lett? devizakosárban számolva?

látom, megint balosoztál. ez nálad kényszeres? anélkül nem megy a kommentírás? esetleg shift billentyű nélkül? azt tudod, hogy ez ordibálásnak minősül (persze, hiszen vered a melled, hogy te milyen okos vagy, akkor ezt is tudnod kell)?

na de, folytassuk a KSH-t, még fér oda egy-két lecke, láthatóan. a KSH kimutatja, hogy magyarok hány éjszakát voltak külföldön. nem azt mutatja ki, hogy mennyit költöttek, pláne nem családi jövedelemarányosan, mert azt honnan tudná.

az összeget az MNB mutatja ki, a valuta és devizaátváltások alapján. a turistapénz egyébként eltörpül amellett, amennyit a kereskedelem jelent. tehát a turizmsban kivitt pénz a kisebbik falat, az importon keresztül megugró devizaigény a nagyobb (ezt remekül törölted, pedig én felvetettem. mókás, hogy szemezgetsz a kommentjeimből, ebből jön le, hogy erősen védekezel. na meg a hangerőből). ha a külkermérleg nem lenne jelenleg évi 5milliárd pluszos (nézd már, megint egy szám), akkor már nagyon megfogták volna a mostani kormány tökét. de dolgozik azon keményen, hogy ez a lehetőség megnyíljon.

tehát, szavunkat ne felejtsük: hol a két és félszeres hiányadatra bármilyen szám?
Fabius!

Kérlek, le ne tiltsd ezt az inteligen-s jobbos trollt!

Lassan már miatta jönnek vissza a többiek, hátha kitalál valami jót!
@sárkányfő:

Az, hogy leállította a metro építést az emnnyiben baszik egy öltést a mostani témánkkal? Nem is beszélve arról, hogy ezt is rosszul tudod babám: Hornék vágták meg a metro beruházásra szánt pénzt egészen elenyésző mértékűre a 98-as költségvetésben, amit Orbánék lenulláztak nagyon helyesen.

Másrészt a 4-es metrót az ismert történések után Orbán ellenében felhozni faragtlan, bunkó és buta húzás.

Másrészt udod, Gyurcsány Faszkalap arra hivatkozott, hogy a sok pénz, a sok hitel benne van az autópályák aszfaltjában. Tudod-e hogy az autópályákat MAGÁNPÉNZBŐL FINANSZÍROZTÁK ÉS AZ ÁLLAM MEGKEZDTE A 30 ÉVES VISSZABÉRLÉST BRUTÁLSI DRÁGÁN ? Nos, Gyurcsány épített egy dolgot: autópályát, azt sem állami pénzből és kb a tízszeresét fizetjük vissaz majad mintha a felvett hitelekből az állama építette volna.

Más : Elkészült a 4-es metró a Demszki -Mszp duó országlása idején ? Irtózatos pénzekben van eddig és sehol sem tart ? Igen.

Nem. Akkor nyasgem öregem, nem tudom honnan veszed a bátorságot hogy ezt is Orbán nyakába varrd.

de mondom: ismerlek benenteket, nektek egy fontos: orbán nyakában kötelet látni, de nem fogtok, hidd el. Elelnkezőleg: az ország talpra fog állni még ebbl aq kibaszott szar helyzetből is és majd ti is lefölözitek ennek rátok eső részét. Más kiharcolja, segíti, te meg majd fölözöd. Lelked rajta.
@Lucernaböde:
Kösz, hogy nem válaszoltál érdemben!
Elnézést az elírásokért de nagyon sietek, mást is csinálok közben és nem nagyon ellenőrzöm magam vissza.
@Lucernaböde: látod, látod. 2007-ben 67% volt (évi2%, pont mint a kétéves költségvetésben, pontosan az a tempo, de csak 2006-ig, 2006-2008 között összesen 1%-ot nőtt, és már éppen csökkenni kezdett 2008 nyarán, szintén szám, szintén tényadat). nem valók neked a számok, csak zavart okoznak az erőtérben, amikor meg én hoztam fel őket, rögtön elkezdtél barmozni.
@minimalista: Mire ?

Elég sokan vagytok, hemzsegtek, de mire nem válaszoltam ?
@is:

hogy neked mekkora türelmed van minősített elmeháborodottakhoz... :) komolyan csodállak :)
@is:

Hú baszdmeg ! Ez nagyszerű ! 6 év alatt 51 %-ról felvitték majd 70%-ra majd onnan elkezudett csökkenni 1 AZAZ 1 SZÁZALÉKKAL !

Hú azt a kurva ez aztán a teljesítmény !

Csak közben babám, 8 év alatt 25 %-nyi GDP elmaradásunk keletkezett ami 1000 milliárdos nagyságrendű adóbevétel kiesést jelent a gyurcsányi "Lekúrtuk, nem kicsit nagyon" politika miatt.

Ha egyáltalán van annyi agysejted, hogy értsed...
@Lucernaböde:
"Elnézést az elírásokért de nagyon sietek, mást is csinálok közben és nem nagyon ellenőrzöm magam vissza."

Az a "más" biztos nem a gondolkodás és szövegértés. Talán próbálkozz ezzel a kettővel kommentelés közben, az orrtúrás helyett!
@Lucernaböde:
Kis sértődött állította le a metrót 98-ban, mert a pesti panelprolik nem kértek a pökhendi királyságából.
@is: bocs, elütöttem, 3% évente
@is:
"te kezdted a két és félszeres hiányadatot"

Olllé !!! Hölgyeim és Urajim ! Egy újab BBST ( Balos Bugyuta Sötét Tudatlan ) hozzászólás.

Most éppen a hiányt keveri az államadósság abszulút értékével !

Most az értelmesebbje azért csak látja - velem együtt - , hogy itt olyan emberek hisznek magukról sokat akiknek szellemi nívója és tárgyi tudása nagyon, nagyon NULLA.

Kérem ! Most érdemes olyan embert megpróbálni meggyőzni egy egyébként relatíve könnyen megérthető igazságról aki még ennyit sem tud ?
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Nem igaz. Hazudsz. De ez nálatok alapbeállítás.
Az az igazság amit fentebb írtam erről. Nem ismétlem meg.
@Lucernaböde: nekem van, de te tényleg nem azzal foglalkzol, hogy arra reagálj, ami a téma, hanem random rángatsz elő elterelő újabb és újabb témákat, meg személyeskedsz. ne haragduj, de egyre inkább mosolyra fakasztó ez a görcsös erőlködés. megint 70%-ot írtál (persze, 'majd' 70%, látjuk, látjuk), nem tűnik fel?

a GDP 25%-át is végig lehet beszélni, sokszor megtettem már, senki nem cáfolt. Orbán küldte el az összes autógyárat, hogy Szlovákiába fektessenek be, mert mi éppen nagyokat álmodtunk, és minimálbért emeltünk hozzá 2 év alatt a duplájára, meg kétéves költségvetést csináltunk, pénzszórásos esztrádműsor keretében. most jön a Mercedes. majd döngeted is a melled, hogy GDP növekedés. azt meg majd elfelejted, hogy ez egy 2007-es döntés volt, amit Gyurcsány lobbizott ki, hogy megkapjuk. az Audi sem 2 perc alatt szopta az ujjából, hogy terjeszkedni fog, az is legalább 1-2 év munka, Gyurcsány vagy Bajnai. most bezzeg a harácsadókkal megint minden beruházást a szlovákokhoz küldünk, röhögnek is rajtunk rendesen, mint Dzurinda 2000-2004 között. még a románok is látják a lehetőséget, hogy elcsábítsanak beruházást tőlünk, annyira balfaszság ez a harácsadózás.
Régen láttam zombi filmekben ilyen mantrázó agyhalottat mint ez a böbe vagy böde vagy a mi a faszom bogár.
@Lucernaböde: tényleg a szavakon tudzs már csak lovagolni, te magad írtad le, hogy nem tudod átolvasni, amit írsz. másoktól tehát olyat követelsz, amit magad nem akarsz megadni.

ez a szavakon lovaglás egy szinttel a balosozás alatt van. és már nagyon a ketrec sarka, amibe beszorultál.

tehát, hogy szavunkat ne felejtsük: hol van arra bármilyen adat, hogy a magyar államadósság összege, forintban, euroban, megfelelő devizakosárral (ahogy az fel van véve) két és félszeresére emelkedett? nagyon érdeklődve várjuk, hogy eljön-e valaha is az a pillanat, amikor nem próbálsz meg a kérdés alól kibújni, kedves nagyon okos és nagyon gazdag, és überfasza csávó Lucernaböde.

PS. ha most sem kapok választ, akkor itthagyjuk ezt a szép párbeszédet a blogmotorban, talán valaki kiemeli egy posztnak, szerintem elég jellemző lesz. én hozzájárulok.
Nyomjátok fel a FAKE regisztrációkat!

www.facebook.com/Elegahazugsagokbol?v=wall

Lehet csemegézni... Se kép, se barátok. Regelés után egyből LIKE-ol... Minden második FAKE!!

Így KELL:
kepfeltoltes.hu/110123/Facebook3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://www.facebook.com/?ref=hp#!/sajtoszabadsagert
Ez az "egész világ ellenünk" meg "összbaloldali sajtópropaganda" stb. valami komoly összeesküvés-elméletet sejtet.
El sem tudják képzelni, hogy normális ember őket utálja, de az is elég, hogy ne értsen velük egyet.

Mert aki más véleményen van, az csak valami komentista-szadeszes ostoba lehet.
Sértődés van.
Kész óvoda.

Tiszta személyi kultusz és az ahhoz tartozó infantilis szervilizmus van itt kialakulóban.
Ráadásul a kompromisszummentes izomtiborkodás leszivárog az önkormányzatokig, lásd Esztergom, Szeged.
És csodálkoznak, hogy vannak olyanok, akik fafejű gyökereknek tartják őket.
@Tűzfal: KIS SÉRTETT JÁRJA BE EURÓPÁT! - ezzel a címmel négy évvel ezelőtt írta ugyanaz, aki idén megint elővette, mert ez a Viktor, amikor 2006-ban nem tudott győzni, akkor is elindult nyugati körútra, hogy pajtásokat szerezzen maga mellé (bocs, alá). Az idén - hogy tudott győzni, megint meg van sértődve, mert ... olyan szarul kormányoz, hogy azt aztán végképp lehetetlen lájkolni... tehát megint csak szaladgál mindenfelé, hogy megint csak pajtásokat szerezzen, akik vele együtt zengenék a dalt, amit ő írt. De ha egyszer szar! Csakhogy ez a szegény - ez nem bírt soha még életében kiteljesedni, nem volt még olyan sikerélményben része, mint azoknak lehet, akik saját fáradtságos munkával végzett eredményeiknek tudnak örülni. EREDMÉNYt kellene felmutatnia ennek a szegény Viki gyereknek,de ha egyszer a rombolást senki nem tartja annak? Még a demokrácia maradékának szétverését sem! Az emberek hétköznapi életének elnyomorítását pláne nem szeretjük. Ahogy a kilátástalanságot és igazságtalanságot meg végképp ki nem álljuk.
Ráadásul, ahogyan a fidesz gazdagodik (fentiek ellenére)- nem gazdagodik úgy senki! Korruptak, velejéig romlottak, és ezt akarják elfogadtatni azokkal, akik meg nekik "hála" elszegényednek, és még mindig tisztességesek szeretnének maradni. A fidesz és Orbán Viktor most már a TISZTESSÉG ELLEN FOLYTAT HARCOT. (nyilván szeretne magának olyat is, de hát ... ezt nem lehet lerabolni az országgal együtt)
Ti ugattok cenzúráról, aztán lám eltűntek a kommentjeim. Szemét banda.

Atomot az indexre!: Milyen háborúról beszélsz? A kormány dolgozik, ti meg acsarkodtok. Ez most a felállás.

Harcimaci: próbálj megbarátkozni a demokráciával. Itt a szavazók döntenek, a nemszavazókról meg csak a hülyék spekulálnak, hogy vajon mi jár a fejükben. A szavazok ezt üzenték: komcsik, libsik takarodó!

VoLk&StRoY: szerinted a kormány nem kormányoz? Ontja a törvényeket. Pont ez a baja az ellenzéknek. Még csak célozgatott Viktor a februárban tervezett változásokra és a wall street már hájpol. Erős a forint, szárnyal a BÉT.

A többiek buta kommentjei nem érdemelnek választ.
@Színes Géza:
" Erős a forint,"

Pillanatnyilag erősnek tűnik. És mielött vitázunk: Mindennap 4x ellenörzöm az árfolyamot, és próbálom eldönteni, mikor váltsunk, mivel az árfolyamnyereségen megnyerhetjük 4 ember munkabérét járulékokkal. Mindezt hetente kétszer.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Tudok olyan napot, amikor 4 árfolyam volt, ebből 3 árfolyam 11 és 14 óra között.

Olyan nap is volt, amikor a Forint szintén négy árfolyamon és abszolút értékben 8 forintot mozgott (EUR-hoz).

Ezek egyike sem jellemző egy stabi, erős pénzre.

Mellesleg nem erős, hanem stabil forint kell.
@sárkányfő: hello, itt talaltam valamit:

www.eurid.eu/en/content/whois-result

(be kell irni a nevet - letterto...)

^_^
@térfél: Köszönöm az infót, ezt nem tudtam.
Tény, jó a szójáték.
És finom. Ahhoz képest, amit érdemelne.
@Dühöngő bika:

Az állandó hiányolás helyett miért nem írtok? Neked blogod is van, hol vannak az írások az emlegetett témákról? Ha te leszarod és nem foglalkozol vele, akkor nekem kell?

Mellesleg én foglalkoztam a témával annyira, amennyi jelentőséget tulajdonítottam neki:

varanus.blog.hu/2011/01/22/naptarfiu_es_a_feszbuk

De ahogy elnézem a jobboldalon nem sikerült kihámozni a diplomatikus környezetből a három kifogásolt pont lényegét. Ami cseppet sem olyan bagatell, mint aminek elsőre látszik:

1: határon belül akarjatok szankcionálni, ( külföldi székhelyű adókat ne, pl Viasat csoport, Cool stb)

2: ott is csak azt, ami rátok tartozik, ( pl videoblogokat nem)

3: pontosan meghatározott feltételekkel gumiszabályok helyett.

Mellesleg a levélből az is kiderül, ez csak a kezdet. Lesznek még magyarázatra szoruló pontok, és még csak az audiovizuális résznél tartanak. Ugyanis a print és online médiáról szóló részt a luxemburgi biztos fogja véleményezni, ha az audiovizuális résszel végeztek.
@Fabius:

Én csak egy mérnök vagyok látszik is az írásaim alacsony színvonalából ritkán írok és akkor is szart:)Nincs napi 2 órám összeizzadni
valmit, ha meg van akkor meg kedvem nincs.

Nem elbagatellizálás, egyszerűen csak meg sem közelíti ennek a három pontnak a jelentősége azt a hypot amit kapott a téma.Biztosan emlékszel, napi 24 óra folyamatos kritika.Amihez képest a talált kifogás bagatell.
Én nem a te kiegyensúlyozottságodat kifogásoltam, mert neked nem kell annak lenned, hanem a ketrec szerkesztőjét.
@Dühöngő bika:

Ha szerinted ez a 3 pont bagatell, akkor vagy az értékrended szerint ez így jó, ez esetben nem vagy demokrata, vagy nem fogod fel a jelentőségét a három pontnak, ez esetben szemléltetem.

Él a Dühöngő Bika nevű mérnök, és én, illetve még sokan mások ebben az országban.
Nekem törvényadta jogom, hogy téged bármikor főbe lőjelek, ehhez csak azt kell megállapítanom, hogy illetlenül viselkedtél.

Érted?
@Dühöngő bika:

Én meg szállítmányozással foglalkozom főállásban, ez nem kifogás :-)

Félretéve a viccet: értem mit kifogásoltál. Ezért céloztam arra, hogy nem nagyon születnek jobboldali írások nagyjából a mandineren, konzin, archiregnumon kívül. Pedig véleménye van a jobboldalnak, amit én speciel szívesen olvasnék nem csak kommentekben, hanem blogon is.

Így a ketrec szerkesztői abból válogatnak ami van.

A kifogásolt pontok jelentőségében nem értünk egyet. De ez nem baj. :-)
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:

Fuss neki újra annak amit írtam:) nem bonyolult csak egy mondatot kellene végigolvasni.
@Lucernaböde: Mindenek előtt elnézést kérek minden trolltól, hogy Lucernabödöle blogtárssal azonosítottam őket. Egyben köszönöm, hogy I D I Ó T Á N A K tart engem, nagy szégyen lenne, ha éppen ő felnézne rám.

MIután próbáltam megértetni vele, hogy nem a számokon vitázunk, mert azok nyilván tények, nincs mit vitatni rajtuk, szertnék egy apró észrevételt tenni idiótai minőségemben (nem vagyok közgazdász. ami talán látszik.

Az ország eladósodott, ami visszamenőleg értékelve nagyon nagy baj. A 2000-es évek elején a pénzbőség kecsegtető lehetőséget jelentett, amelynek nem tudott ellenállni a kormány (Fekete +Sátán+ János mondta: ha olcsón lehet hitelhez jutni, az nekünk ajándék!). A könnyű pénzt azonben nem mind lopták el. Az autópályák a határokig érnek (tessék megnézni, a Google Earth-ön Magyarországot autópályailag és a többi friss csatlakozót). Ennek valószínűleg csak később lesz hatása agzdaságra. Viszont lehet még ma is azt gondolni, hogy a kiépített infrastrutúra vonzó a befektetőknek. Ez nem feltétlenük aljas bolsi trükk. BTW: mielőtt felveted, az aurópályákat a szoci-fdesz paktumban közösen lopták szana és szét (v.ö.: Simicska birodalom)

Ugyanígy ambivalens lehet a közalkalmazottak, pedagógusok és egészségügyi dolgozók béremelése, amely nagyon sokba került, de megintcsak lehet azt is gondolni (nem csak idiótáknak), hogy ezt meg kellett tenni.
Sok közgazdász véli és vélte úgy, hogy a hitel nem ördögtől való, ha jól használjuk fel. Az a buta Széchenyi is valami hasonlót próbált megyarázni az akkori trolloknak, kevés sikerrel.

A válságot nem kalkulálták be, és ezért most lehet - jogosan - hörögni és mutogatni a százalékokat.

Most Orbán Viktor még inkább kockáztat szerintem, mert ha nem indul be a gazdaság és nem termeli ki az elkonfiskált pénzeket, akkor még sokkal nagyobb lesz a baj. Én szóltam.
@Desmond77: 24%, nézz csak utána...
@Dühöngő bika: az ÉN fizetésemből vonták, azaz az ÉN pénzem!Állam bácsinak legyen már elég az a 24%, amit a munkáltató fizet a fizetésemen felül!! A magánnyugdíj pénztárakat miért is vezették be itthon?? Mert picsára nem volt elég az állami, azért!! Szeretném zsarolás nélkül ÉN eldönteni, hogy mit csináljak! Nem szeretném az eddigi majd 2m forintomat elveszíteni! Inkább spórolok magamnak, mert az állami nyugdíj lószar sem lesz, mire én oda jutok (30év) Maradok is, egyértelmű..
Én nagyon sok mindent nem értek, és nem vagyok se jogász, se közgazdász. Egy igen egyszerű "zember" vagyok. De nagyon-nagyon szeretném érteni, hogy mitől fog beindulni a gazdaság. Mik azok a tényezők most, a kormány mely intézkedései mutatnak abba az irányba, amelyből ez valószínűsíthető. Mert úgy tűnik, hogy ez a kulcsa mindennek.
Kéretik mellőzni minden nyolcévezést meg ilyeneket, nem ez a kérdésem. Hanem az, hogy abból, ami most történik, mitől lesz jobb az ország gazdasági helyzete. Biztosan bennem van a hiba, de erről semmit, sehol nem látok.
@Lucernaböde:

Mivel te vagy itt a legokosabb, téged kérdezlek.
3 év múlva elkezdenek nyugdíjba menni a Ratkó-gyerekek.
Miből és mennyi nyugdíjat fog fizetni a kormány?
Gondolom egyszerű kérdésemre hajlandó vagy válaszolni, persze közben ne csinálj mást (ne hokizz), mert nem szeretem az elütéseket, ne kiabálj, mert nem vagyok süket.
Egy dolgot azért, rájöttem, hogy te sem tudsz: bekapcsolni a hejesírásellenörzőt gépelés közben.
Senki nem lehet tökéletes!

anonymand

ps.: káromkodni sem kell, nálam ez elvárás....
@orcinus: 24% a TB. www.hrportal.hu ös itt a bérkalkulátor. Beíroda bruttód, és százalékban és abszolútban is részletezi hogy mit fizetnek utánad, illet mit kapsz meg belőle...
süti beállítások módosítása