Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2011.01.05. 21:11 Fabius

A gyujtovodor

Mikor az ember nehany napot internet nelkul tolt, mindig valami csodat var, ha gepkozelbe kerul.
De nekem eleg volt megnyitni az index cimlapot, elolvasni ezt, ezt meg ezt, es maris az itteni hoval boritott hegytetorol visszaverodo fenykevenel is vilagosabb volt: csodak marpedig nincsenek. Ahogy nincs Telapo, Husveti Nyul, pont ugy nincs a hibait belatni es kijavitani kepes magyar kormany sem.

Ezert csak egy apro kerdesem volna Orban Viktor miniszterelnok urhoz, mielott visszaterek a szabadsag adta nyugodtsaghoz, es a hazai kozelet helyett a taljan kulinariaban merulok el ujra: milyen erzes Europa csulatartalyanak lenni? Illetve, lenne megegy: ezert a mediatorvenyert megerte?

(ekezetert bocs, kulhonban igy megy ez)

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr232563602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerintem meg egeszen olvashato :D
@gramercy: ja, különösen a "gyújtóvödör"!

(- mer ugye égni kell annak, aki...:)
Azért pihenés közben volt pofád megírni, amit mára szántam posztnak, ami nem baj, csak sokkal frappánsabban, mint én bármikor képes lettem volna. Ezért, plusz az olasz kaják miatt jelenleg gyűlöllek. :)
berlusconi orszagban ne felejets el tapasztalatot gyutjteni :D
Jókor teleltek ti is. Itt a nagy képmanipuláló botrány, a téma szakértője meg sehol :-) Mikor lesz új poszt? Mellesleg az új bloghus mobilformátumot teszteltétek? Szerintem jaffa.
Hess pihenni! Levegőzni, bambulni, mozogni... majd én mondom a magamét: httphatterfel.blog.hu/2011/01/08/on_kenytelen_vagy_onkentes , amíg nem cserélünk :).
süti beállítások módosítása