Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.30. 08:00 Fabius

Mindenki hazudik

Címkék: fidesz parlament gyurcsány ferenc orbán viktor matolcsy györgy nyugdíjtörvény

A parlament tegnapi ülésnapja leginkább egy tetszőleges Dr. House epizódra hajazott. Differenciál diagnózis keretében próbálták meghatározni, mi történik a valójában a magánnyugdíjpénztárakkal?
Államosítás?! - kiáltotta az LMP, mire a kormány bérbeszélői egyhangúan vágták rá: frászt, ez lupusz!

Kedvenc tévédokink könnyezett volna a meghatottságtól, ha látja, örök érvényű bölcseletét - mindenki hazudik - milyen lázas igyekezettel tette magáévá a kormány. Matolcsy György, Selmeczi Gabriella, és Cséfalvay Zoltán vagy nem mondott semmit, vagy hazudott. Ide bele az arcunkba. Személyes kedvencem Matolcsy, aki már maga sem tudja eldönteni, melyik kérdésre mi a betanult válasz. Hiába, nagy felelősséggel jár, ha az ember fiát maga a Kedves Vezető tolta aki az előtérbe a lopást megmagyarázni.
-Mondd meg nekik, Gyuri! - mondta - hadd csörömpöljön, mint bádoglavór a kockakövön! Gyuri pedig mondja és mondja, mi minden jön a csodálatos lopás után:

- államháztartási hiány csökkentése
- folyó kiadások fedezése
- nyugdíjkassza hiányának befoltozása
- MOL részvények visszavétele
- visszalépőknek a pénz egyéni számlán tartása

Nyilván, mindez egyszerre. Közben ideges rángatózással csóválja a fejét, és alig hallhatóan tiltakozik: ez nem államosítás, olyat konzervatív kormány nem csinál. Lesütött szemmel néz körül, hátha meglátja véletlenül a hivatkozott konzervatív kormányt. De csalódnia kell, csak eddig társai ülnek körülötte, akik ősi román szokás szerint ellopják éjszaka a lovakat.

Kíváncsi voltam Kedves Vezetőnk immár elkerülhetetlen szónoklatára is, ami Gyurcsánynak címzett válaszként volt napirenden. Nos, meg kellett állapítanom, hogy a Főnök igazán egy embertől jön zavarba, de tőle újra és újra. Megérte, hogy le gyáva tolvajozták a kétharmados parlamentjében, amire egy erőtlen bilincsrázogatást tudott előhúzni a tarsolyból, de azt is elejtette, miközben a lapocskái között keresgélte a riposztnak valót. Mint zavart kiccsávó a felsősök között, úgy viselkedett. Nem nézett Gyurcsány szemében, nem játszották el a falkahímek farkasszemezését férfiak módjára. Szemmel láthatóan a lehető leghamarabb túl akart lenni az egészen.

Tudom, az igazhitűek megmagyarázzák, tulajdonképpen ignorálta Gyurcsányt. De remélem Kedves Vezetőnk ebben nem hazudik. Legalább magának. Mert minden ilyen reakcióval téglánként építi fel Gyurcsány Ferenc nimbuszát.

124 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr52482697

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csatlkozok! 2010.12.02. 06:52:01

                                          ...

Trackback: Sátáni a terv, még Júdáspénzt sem kell majd fizetni… 2010.12.01. 06:59:02

Jól ki vagyon ez gondolva a Fidesz által, hiszen amilyen környezetet teremtettek, teremtenek, még a Júdáspénzt sem kell majd kifizetniük, úgy tudják benyelni 3 millió ember 12 éves megtakarításait.Ma, ahogy a tőzsdei mutatókat (árfolyamok) olvasgattam ...

Trackback: Országos politikai operettbál 2010.11.30. 23:01:53

A Fidesz ugyan élvezheti kétharmada áldásait, de lassan szocialista mértékű karanténba zárja magát. Nem maradt iránta semleges párt a porondon. Mára a szélsőséges, magát radikálisnak nevező párt a legkevésbé ellenséges, de az is alig vállalja az együtt...

Trackback: FIDESZ-KDNP: az egyharmados kormány 2010.11.30. 14:35:02

Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Kormánytagok!Ezúton szeretném emlékeztetni Önöket arra, hogy kik hatalmazták fel Önöket arra az ámokfutásra, amiben épp ezekben a napokban, hetekben, hónapokban jeleskednek.Önöket egészen pontosan 2 659 974 magyar v...

Trackback: Gyurcsány kérdez - Orbán válaszol? 2010.11.30. 12:47:47

Három hete vártuk ezt a hat percet. Röviden összefoglalva: Gyurcsány népszavazást szeretne nyugdíj- és alkotmány ügyben, Orbán pedig.. Elszámoltatásról beszélt meg az elmúlt 8 évről, blablabla.. Tényleg óriási BULLSHIT volt oda-vissza.Az egy perce...

Trackback: „Tebenned bíztunk eleitől fogva…” 2010.11.30. 10:59:28

Az alábbi videó megtekintése után mindenki elgondolkodhat - ha eddig még nem tette meg -, vajon a jövőben is megbízik-e választott képviselőiben, akik droid módjára nyomják a gombot, de egy értelmes gondolat nem hagyja el kobakjukat. Én nagyon-nagyon r...

Trackback: A kibic kormány meséje 2010.11.30. 10:30:05

életmese Atyafiak, most van, bár ne lenne! Nagy kártyacsata zajlik biza mai napság is a kormányunk köreiben, ahol leültették a népünket is az asztalhoz. Igazi pókerarccal ülnek velünk szemben, és képesek azt mondani, hogy miközben az utolsó filléreket ...

Trackback: Hogyan is van ez a szabad választás? 2010.11.30. 10:21:29

A kormány folyamatosan kommunikálja, hogy szabad a választás, a már említett büntető retorziók mellett bárki maradhat a magános rendszerben, csak a megyei igazgatóságokon kell majd nyilatkozni, hogy maradni akar. Belegondolt már valaki, hogy menny...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"megérte, hogy le gyáva tolvajozták a kétharmados parlamentjében" igaza Gy-nak volt bár tudom ,hogy megosztja az országot... amivel meg ez az országnak valaha legtöbbet ártó fazon védekezett?????
szemkilövetö???ártatlanok???ki uszított a tv székháznál a parlament előtt...ki gyűlésezett az asztóriánál és hagyta ott a "csürhéjét.../páncélautóval/ki csinál ebből történelemhamisítást??bocs de ne nézzenek mindenkit hülyének...u.i.egy pártonkívüli
@Gerbó: Szerinted kiből lesz több? Aki 16% szja-t fizet, vagy akinek az állam kipótolja reálhozamra a pénzét?
@Ma Baker: Remélem ez utóbbi, mert akinek pozitív reálhozama volt az marad a manyupban :)
Gyurcsánynak mindenben igaza volt, jól felmosta Orbánnal a padlót. Merthogy a kérdésekre semmi érdemi válasza nem volt, hogy ellopják 3 millió mnyp tag pénzét, meg orbánista alkotmány készül, csak a rohadtul unalmas elmúlt nyolc év szlogennel tudott takarózni. A sok fideszdroid meg ott tapsolt körülötte, hű birka módjára.
@Ordnassac: Ja, legyártott felolvasás volt mindkét részről, mindketten enyhén izgatottak voltak, veszíteni jelenleg egyiküknek sincs mit konkrétan.
De emlékszel valaha Gyurcsány kormányzása alatti esetre, amikor a Mákony fel mert szólalni bármilyen ügyben is, hozzá fordulva? Emlékeim szerint be se járt nagyjából, saját erkölcsi nagyságát reprezentálandó úgymond...Ettől még nem különb szerintem, nem mintha aktuális lenne a kettejük, vagy bárkik közötti választás...
@gazoló: "amivel meg ez az országnak valaha legtöbbet ártó fazon védekezett?????
szemkilövetö???ártatlanok???ki uszított a tv székháznál a parlament előtt...ki gyűlésezett az asztóriánál és hagyta ott a "csürhéjét.../páncélautóval/ki csinál ebből történelemhamisítást??"

Csak idéznem kellett téged, hogy válaszoljak saját kérdésedre.
@ó jaj: miféle gazdagoknak? a 16% tudtommal a bérekre érvényes, abból meg senki nem gazdagodott még meg...

Amúgy még ha néha igaza is van (ellenzéknek könnyű, azt kell mondani, amit a nép akar hallani) Gyurcsány szájából a tolvajozás csak stand-up comedy... azért nem tudom komolyan venni... ezt a nyugdíj-dolog sokféleképpen lehet nevezni, de amíg nem a saját zsebükbe teszik hanem az államkincstárba addig még annyira nem lopás, a lopás részét még csak épp elkezdhették, majd pár év múlva tudjuk megállapítani, mennyit is vittek ki valójában (már amire fény derül, ez gondolom mindig csak a valós érték töredéke).
@ZX: Költői volt a kérdés...válság után nem is értem, hogy ki az, aki a 16%-on sopánkodik a reálhozamra kiegészítés mellett.
Még a végén megérjük, hogy Orbán is csak úgy emlegeti Gyurcsányt, hogy "az az illető" (kisgyerekek kedvéért: Kádár célzott így mindig Nagy Imrére delíriumában). Ez már beteges, de Orbán csak magának köszönheti, hogy ide jutott.

Az viszont, hogy Selmeczi a Magyer nemzetben üzent, hogy "nem lesz reálhozam" azt sejteti, hogy a visszalépés során újra csak meglopják a pénztártagokat. Ha már az állami "egyéni számlát" ("de nem svéd modell!") magát nem tekintjük lopásnak.
@Ma Baker: Most vagy én nem értelek, vagy te tényleg elhiszed a propagandaszöveget, hogy a pénztárak veszteségesek.
olyan jól szórakoznak ezek a politikusférgek, miközben minden egyre szarabb az országban....
istenem, remélem megérem hogy az összes fel lesz kötve a körúton!
@kisa: Ha így állunk hozzá, akkor akár a Külügyminisztérium logója is lehetne, az is vicces...
Komolyan, ezek a közvélemény-kutatók mintha nem is ugyanabban az országban végeztek volna felmérést:

www.hirado.hu/Hirek/2010/11/30/10/Szazadveg_stabil_a_Fidesz_elonye_.aspx

(alul a Szonda Ipszos is olvasható...)
@c72: nyilvánvalóan hogy vagy pénzért vagy megfélemlítés miatt hozzák ki a fideszt győztesnek.
@randomgenerator: És ha majd a bankban tartott pénzedet, a lakástakarék pénzedet esetleg a cihában tartott pénzedet teszik az államkincstárba, azt minek fogod nevezni? Az esetleg kimeríti majd a lopás fogalmát? Vagy csak a zsebretevés. Úgy tűnik, a négyeshatoson dolgozó zsebesek lopnak csak ebben az országban...
@c72: Ez egy hónappal ezelőtt készült, még a lopás hadművelet beindítása előtt. De még így is kb. 150.000-fővel csökkent a Fidesz szavazók száma (és minden más párt szavozóinak száma is). Kíváncsi lennék,ha ma megkérdeznék mi lenne az eredmény?
@Pisti, az aragorn:

Jogos, ezt benéztem. Kicserélni meg nincs időm :-/
@c72:

A Századvég Fidesz közeli (Stumpf) cég, a Szonda meg szoci. Ennyi a titok.
@Fabius: Valahgy így gondoltam én is. Az igazság tehát valahol feleúton (vagy odaát) van :)
@c72: Ez így van! Csak nehogy meglepetés legyen a népszavazás.60 százalék még mindig támogatja Orbán Viktort.Érdekes hogy már az Mszp is felismerte a Mnyp-ak fenntarthatóságát,azért tették szabad választásnak a ki és belépést.
Mszp-nek a végét jelentené,ha mindenki az átlépés mellett döntene.Ne feledjétek,még mindig szabad a választás!
Te sem lógsz ki a sorból Varangyos... :)
hazudsz, ahogy szoktál.
és ne reménykedj, ahhoz még OV bénázása is kevés,h gyurcsányinak újra súlya legyen a politikában.
@gazoló: Ki szervezte a tüntetéseket, ki bontotta a kordont a parlament előtt? A FIDESZ! Buszokkal hozták vidékről a tüntetőket.
@fantasztikus!: az is az mszp (és az ország) végét jelentené pl. ha mindenki önként hűbéri rabszolgaságot fogadna a narancsfejű disznó törpének....
@fantasztikus!: Milyen szabad választásról beszélsz te itt? inkább maradjon mindenki, és bukik ez a tetű kormány. haha.
Hagyni kell hogy a törpe tegye a dolgát.Majd ha titeket kár ér,akkor vinnyogjatok!
"- Idesapám! - No.
- Olyan kimenés nincsen, hogy béjövetel ne járjon vele?
Mózsi ránézett a fiára, aztán kinyúlt a pálinkásüveg után, jót húzott belőle, s odanyújtotta.
- Isten-Isten...!
A gyerek elkapta az üveget, s a szájához emelte. Rozál rosszallólag csóválta meg a fejét.
-Kicsi még erre... hogy engedheti...!
- Aki ilyet kérdez, az székelynek éppen elég - jelentette ki Mózsi komolyan. Aztán csak
ennyit mondott a fiának, mikor az visszatette az üveget az asztalra, s a száját is megtörölte
keze fejével.
- A hó sem megyen el eső nélkül, ez az igazság. - Elég kár - állapította meg kicsi Mózsi."

(Wass Albert: Tizenhárom almafa)
@ZX: És az neked mitől lesz jobb? Jönnek megint az oligarchiák? Meg az offshore lovagok?
@fantasztikus!: Miért most kik ülnek ott? Narancsos oligarchák és offshore lovagok. Ezért tart itt az ország, mert a tolvajok egymást váltják.
teljesen korrekt,jó meglátású poszt.ugyanígy láttam én is I.Viktort,hogy teljes zavar,káosz vagy csak a betanult szöveget nem tudta alkalmazni a helyzetben.
Senki nem tökéletes!
@fantasztikus!: nem tudom eldonteni hogy provokalsz e vagy ironikus vagy

de ha ilyen kurva sok ember ert egyet a magannyogdijallamositassal akkor miert nem irjak ki nepszavazasra?

felnek?
Különben számolgassunk, miért is csörgeti a bilincset Orbán?
22 ezer milliárd az államadósság. 13, havi nyögdíj van 8 éve. Van 3 milcsi nyögdíjas, átlag 100 ezer nyugdíjjal, az kérem szépen 2.4 ezer milliárd volr eddig durván.
A manyupok kivettek az állam zsebiből kb 3 ezer milliárdot.
A közalkalmazotti 50 százalék béremelés, plus 13. havi juttatás még simén 1.5 ezer milliárd.
Kedvezményes lakáshitel még ezer milliárd.
Máris 8 ezer milliárdnál vagyunk. Reformok 8 éven keresztül való halogatása - Patás ellenzéki aknamunkája vastagon benne van - még minimum 2 ezer milliárd. Szóval ezt a szép nagy államadósságot magunknak főztük, Gyurcsótány csak kavargatta.
Akkor a cigányok szaporodására... jaj bocs családi pótlékára adott pénzt még nem is számoltam.
@gramercy: Ezt kérdezte Gyúrcsótány is de válasz nem kapott a gyáva Istencsászártól, a kétharmados királyság magát megkoronázó elmebetegétől.
@old_field: "és ne reménykedj, ahhoz még OV bénázása is kevés,h gyurcsányinak újra súlya legyen a politikában. "
- Na ebben egyetértünk!
@gramercy: Minek a népszavazás.Arra is elmenjen többmilliárd forint? Akinek nemtetszik az menjen tüntetni,és abból kiderül hogy hogyan tovább.Lemerném fogadni hogy csak párszáz ember lesz ott.
AZ Orbán viszontválasza egy nagy hablaty volt - állandóan kampányban él ..... ÉS NAGYON FÉL A KIS GONOSZ TÖRPE.

Gyurcsány jól megfingatta, nem is a kérdéseire válaszolt. :)
OV 2010. szeptember 18.: "Ugyanakkor világossá kell tenni: az elszámoltatás nem a múltról szól, hanem a jövőről. Azért kell elvégeznünk, hogy Magyarországon a hatalommal ne lehessen még egyszer úgy visszaélni, mint az elmúlt nyolc évben."

És ismét igazat mond: egészen másképp élnek vissza vele. Sokkal undorítóbban.
Orbán mitől félne? Sok piros törpének nagyobb a félni valója mint őneki.
@fantasztikus!:

Ha a kormány a nyugdíjcélú megtakarításomra pályázik, amit én magam fizettem be saját magam után, mint munkáltató, akkor engem kár ér.
@fantasztikus!:
- Alkotmánybíróság
- Népszavazás
- Költségvetési Tanács
- Köztársasági Elnök
- társadalmi egyeztetés
- új pártok
...

mind demokrtarikus intézmény, következmény:
a demokráciától fél
@Fabius: Megnyugtatlak,a kormánynak nem kell a pénzed! Ugyanúgy meg fog maradni ha átlépsz.
@csakmerazé: Köztársasági elnöktől nem fog félni!
@fantasztikus!: fereg vagy

talpalavalo pondro
@gramercy: Gondolj amit akarsz rólam,attól neked még nem lesz jobb,meg az országnak.
@fantasztikus!:

Tényleg? Én meg azt hittem Matolcsy éppen arról beszél már egy ideje, hogyan fogja elkölteni a folyó kiadásokra.

Mondjuk az enyémet sehogy, mert maradok pénztártag.
@fantasztikus!: már nem, ezért kellett leváltani azt, akit korábban teljes válszélességgel támogatott. Ettől a bábútól tényleg nem kell félnie.
Fletó félt a saját népétől,állandóan körbekerítette sajáét magát DDD
Orbánnak nem kell kordon!
Ja! LMP is egy nagy dumás.Majd kárpótólják azokat akik maradnak a Mnyp-ban.Ennyire már nem kell hülyíteni minket.
@fantasztikus!: Miért neked job lesz ha ellopják a pénzed? Vagy inkább a 3 csoport közül való vagy? (segélyen élő cigányok, adócsaló vállalkozó, nyugdíjas) Mert akkor már értem.
@fantasztikus!:
Te melyik bolygóról jöttél???
Viktor vitte ki az utcára a politikát. Csak emlékezni kellene rá. Aztán a csürhe szétvert mindent (a cselekedetet minősítem, nem azt, ami "rávette" erre őket, pl. az őszödi beszéd). Amikor kérték a fideszt, hogy ugyan, legyen már szíves elhatárolódni a szélsőségektől, valahogy nem akaródzott. Tetszett nekik, ahogy amortizálják a kormánykoalíciót.
Nos, ha a kormány törekvései miatt a baloldal utcára vonul, nem fogja szétkúrni a várost. így aztán kordon sem kell. Arra csak a b@romarcú szélsőségek miatt van szükség, ilyet pedig a jelek szerint a jobboldalon találsz.
Ha ezt az irományt amit Orbán felolvasott, nem betűkből rakták volna össze, hanem mondjuk fából, vagy téglából, akkor már régen összedőlt volna és ráborul a 2/3-ra.
Mert ugye: Ha valaki nagyot hazudik, akkor jobb esetben a mennyezet csak megreped, a ugyan le nem szakad.

Csak megjegyzem, hogy Orbán Viktor nem a kérdéshez illő választ olvasott fel, hiszen a valódi kérdéseket nem ismerhette. Ám mindenre felkészülve felolvasta a neki megírt és a tárgyhoz nem kapcsolódó szöveget. Persze azt is hibásan!

Látszott Gyurcsányon, hogy az oda nem illő olvasmány kellemetlen volt neki és Orbán helyett Ő szégyellte magát, amiért egy miniszterelnök 2, (azaz kettő) perces választ nem tud előadni előre megírt és oda nem illő szöveg nélkül.
Be kell vallani: Ez gyalázatos!
Az meg hogy ki hazudott és ki hazudik, azt hiszem egyértelmű. (Mind a ketten, de a jelenidős hazugság mindig fájóbb)

Egyébként Orbán nem válaszolt Gyurcsány kérdésére!
Mindössze annyi történt, hogy Orbán Viktor tegnap megírta a LEENDŐ LEGFŐBB ÜGYÉSZ MUNKAKÖRI LEÍRÁSÁT! (Ez szégyen az egész országra nézve.)
Nem lopnak el senkitől semmit se! Ennyire primitivek vagytok,vagy nem értitek az egészet! Mindenkinek megmarad a pénze,ha átáll,és még nyugdíja is kiszámithatóbb lesz.
Van még valaki, aki csodálkozik ezen? A nemzeti vagyon szétrablásában a teljes politikai elit részt vett. A pártok bűnszövetkezetek, azok is voltak mindig. A nemzeti-liberális-szocialista stb. jelzők csak a marketingre szolgálnak.
A választásoknak mindössze annyi a tétje, hogy szabadon választhatjuk meg, hogy melyik bűnszövetkezettel raboltatjuk szét az országot a következő 4 évben, illetve az, hogy reménykedünk, hogy a regnáló maffia-klán hagy nekünk is valamit.
A Kádár-rendszer bunkó, keményvonalas vezetői az ezredrészét nem nyúlták le, mint a "demokratikus jogállam" vezetői.
Ez egy ilyen világ. Erkölcs, becsület, tisztesség és jogkövetkezmények nélküli.
Most előhoztak pár kisstílű, harmad vonalbeli embert, akiket mutogatni lehet korrupció elleni harc címszó alatt.
Évente a teljes GDP legalább 5-10%-a kerül a tolvaj politikusok, közigazgatási vezetők, rendőrök stb. kezébe.
Ha a korrupció és a lopások mértéke csak az 50%-kal alacsonyabb lett volna a rendszerváltás kezdetétől, akkor nemcsak államadósságunk nem lenne, de az átlag állampolgár vásárlóereje legalább 30-40%-kal magasabb lenne.
Csodálkoztok, hogy Szlovákiában, ahol Meciar 1998-as bukásáig nem volt nemzetközi befektetés annyira megerősödött, hogy ma egy szlovák átlagpolgár 30-40%-kal nagyobb vásárlóerővel bír, mint egy magyar? Ne tegyétek. A teljes politikai, kulturális és gazdasági elitünk tolvaj és hazaáruló.
A magyarság államiságra alkalmatlan. Szellemi és gazdasági elitünk korruptsága az afrikai országokéval vetekszik.
Emellett minimális javulás esélyét se látom. Sajnos az egyetlen lehetőség a normális, tisztességes életre a kivándorlás és a kultúrnépekbe való teljes asszimilálódás.
A "magyar" folyamatosan devalválódik, leértékelődik, őseink égnének a szégyentől, ha látnák a mai "nemzetet". Ilyen csürhének nincs is létjogosultsága a kultúrnépek közt, ideje lenne eltűnnie. Legalább kevésbé ocsmány emléket hagynánk a világtörténelemben, melynek egykor megbecsült tagjai voltunk.
@fantasztikus!: Áruld el ostoba barátom, hogy hol lesz meg a pénz? Elárulom, sehol, mert azt már msot elköltötték a beszedés előtt.
@SzaGyu: "Látszott Gyurcsányon, hogy az oda nem illő olvasmány kellemetlen volt neki és Orbán helyett Ő szégyellte magát"

Ettől eltekintve igazad van. Ez amolyan költői túlzás :-)

A legszebb a velejéig keresztény Tömjén Zsoca reakciója volt, ahogy ott vigyorgott, hogy a főnöke most milyen jól megmondja a Fletónak. Talán néha egy ámennel még rá is ráerősített. Féreg!
(keresztény lelkületűeknek: a mentalitása féreg, az ember gyógyítható, bár egy alapos szájöblítés kijár már neki mindenképpen, mert árad onnan a fekáliaszag)
Nálam személyre szabhatóan lehet rendelni az alábbi tárgyakat tüntetés céljából:

- féltégla
- Molotov-coctail
- sál
- tank
- fáklya
- nitro-hígító - gyújtogatáshoz
- tele szemetesek - szintén gyújtogatáshoz

Tessék csak tessék, tisztelt nagyérdemű! A Deák térről átvonulás a Kossuth térre és asdfghááfsd takarodj! skandálásával két hétig bulit tartunk.
Szarni-hugyozni tessék hazamenni.

Természetesen megfelelő díjazás fejében cégünk vállalja a rendezvény megszervezését és kivitelezését. Referenciáink:
- 1990-es taxis balhé
- 2006 októberi "események"

Név és cím a szerkesztőségben.
Az első 3 gyermeket szülő hölgynek 0Ft-os Babakötvényt nyitunk a(z) XYZWQR Bankban.
@ZX: Okés ostoba barátom! Amikor nyugdíjba mész!
@ZX: Hagy csak, nem ostoba. Valószínűleg közgazdász és jogász, 2 in 1. :-D
@fantasztikus!: Lehet még téged egyáltalán?

"Megnyugtatlak,a kormánynak nem kell a pénzed!"

Hahaha, ki lehet ennyire együgyű?
@fantasztikus!: Ahhhahaha. És mind 8 darab munkavállaló fizetni fogja a 7 millió nyugdíjas nyugdíját meg a 2,5 milló cigány segélyét?
Majd ha nagy leszel megérted. :P
Most figyeljetek! fantasztikus! mindenkit megnyugtat:

"Megnyugtatlak,a kormánynak nem kell a pénzed!"

Én már megnyugodtam. :D És ti?
Orbán a tipikus Fideszes volt a tegnapi szópárbajban. A válaszainak zéró köze volt a hozzá intézett kérdéshez. A nyugdíjakkal kapcsolatban feltett kérdés helyett elkezdett az elszámoltatásról beszélni. Illetve azt hozta fel mentségnek a lopásra, hogy más is lopott régebben. Komoly érv.

szpokember.blog.hu
Azt pletykálják hogy a gonosz diktátor törpe nemsokára újranyitja recsket, gázkamrákkal megspékelve.
Jobb ha kussoltok mert oda kerülhettek...
@Spokesman: Hogyan is tudott volna a kérdésre válaszolni, amikor egy előre megírt szöveget olvasott föl papírról?
Ők a kényelmetlen kérdésekre sohasem válaszolnak. Ezt már megszokhattuk.
@fantasztikus!:

Te melyik országban élsz? Mert nem Mo-n az biztos. Mondok egy példát, hátha megérted a lényeget:
20 éve beindították a privatizációt. Nyakra-főre eladtak mindent, hogy majd az árából beindítják a gazdaságot és visszafizetik a komcsik kölcsönét.

Hát szinte mindent eladtak és még nagyobb szarba kerültünk, mint '89-ben voltunk.

Érted már?
@ZX: Ok! Nem vitatkozom veled
@BPHead: balzsam a szívemnek, lelkem tapsol
:-DDD
@Spokesman: Hogyan is tudott volna a kérdésre válaszolni, amikor papírról olvasott fel előre megírt szöveget.
Ők a kényelmetlen kérdésekre sohasem válaszolnak. Ezt már megszokhattuk. Orbán meg valahogy tudta előre, hogy a kérdés kényelmetlen lesz. :)
Bankadó ötlete jó volt Orbántól,sorba vezetik be az EU-s államok.Figyeljétek meg,ha végigviszi a nyugdíjreformot,akkor fejet fog hajtani elöttünk egész Európa!
@fantasztikus!: "Nem vitatkozom veled"
Te tényleg nem vitatkozol. Egy vitához érvek is kellenének. Az eszmecsere kifejezést meg sem merem említeni...
@fantasztikus!: A piac mindenképpen fejet hajtott már. Nem győz lefele nézni a sárba, amiben dagonyázunk.
@csakmerazé: Viszont a FIDESZ frakció vezetője szinte sírt. Azt láttad? Főképpen akkor, amikor Orbán a börtönnel fenyegetőzött, és nem is tapsolt, csak ült némán.
@fantasztikus!: Te 1 humorista vagy ecsém! Jó lett a kedvem tőled, nyomasd!
Így megy ez, ha az internetet nem tudják cenzúrázni:
blog.hu/user/392437/tab/activity
Bárki lesz hatalmon ezután,ugyanezt fogják velünk tenni.Ti még hisztek a mesékben? Jobbikos radikalizmus? He,miből? Jobban szétverjék az amugyis nyomorult országot? Vörösszegfűk lengedezzenek megint a kordonok szélén? Egyikből se kérünk.Akkor inkább maradjon ez a garnitúra!
@BPHead: Ha valaki kiáll a közönség elé és nyomja a showder-t, akkor az egy stand up comedy-s. Ha valaki leül a gép elé és nyomja a showder-t, akkor az egy sit down comedy-s? :-)
@fantasztikus!: RIP. Az agyhalál időpontja 2010.11.30. 14:14:05
@fantasztikus!: Szerintem meg húzzon el az összes a retkesbe.
@csakmerazé: ja :) volt egy pillanat, amikor azt hittem, hogy ironizál a csávó de azután megnéztem a régebbi kommentjeit és nem. Ő fidesz bot made in ungary.

Nem kerül sokba a pártnak (főleg most, hogy a nyugdíj megtakarításomat is erre költi) és ezzel a megoldással elérik, hogy minden második komment őket dicsérje. És akkor lehet mondani, hogy a nép akaratából csináljuk.

Én azért a blog szerkesztője helyében kibannolnám azt, aki sohasem reagál a hozzá intézett kérdésekre.
@BPHead: Nagyon tévedsz! Mindenkinek joga van leirni a véleményét a Blog.hu-n,meg bárhol a neten.Attól hogy valaki egyetért az aktuális kormányzással az is úgyanugy belefér ide,mint azok akik ellenzik őket.És nem fizet érte senki sem,magamtól irom a kommenteket.
naaaaaaaaa... kicsit túl lett lihegve az egész...
Fletónak nem tett jót a hosszú várakozás,hiszen neki a spontán,lendületes riposzt az erőssége...
mellesleg ROSSZ KÉRDÉST TETT föl!!!!!!!
A jó kérdés az indexé!!!
:Miniszterelnök úr Ön mire lopja el?!?!
mégis mire fogja költeni az ellopott milliárdokat?!?!
Orbán persze semmiresem válaszolt sőőt igyekezett semmibe venni a kérdezőt...
ezt HÚZTA ALÁ a Hiller felé mutatott +különböztetett tisztelettel,mármár szeretetteljes hanggal...
mind1....a meccs döntetlen...
egyik fos volt másik szar....
@fantasztikus!: de te a debreceni stadionépítéstől kezdve minden kis részletben egyetértesz a gazdival. Már a nagy számok törvénye alapján és kellene adódnia nézetkülönbségnek, de nálad nincs.

Szerintem tedd a dolgod, nyomd a propagandát, minden második komment a te butaságod lesz és akkor elégedett lesz veled a gazdi.
Nem tom a bukott me miért parázik Gyurcsánytól. HA parázik arra oka van.
@depresszor: igen, egyik nagyobb fos, mint a másik. Lassan már szégyellni kell, ha egy ilyen vitát egyáltalán megnézel, csakúgy, mintha a győzike sóból néztél volna meg egy részt.
@Humperdickk: A manyupok kötelezve vannak, hogy a befizetések 80%-át államkötvény vásárlásra fordítsák.Más. Néztem ma délelőtt a parlamenti közvetítést és majd leestem a székről amikor az egyik fideszes honatya azt találta mondani, hogy az Mszp azért tiltakozik a pénztár államosítás ellen, mert a baloldali oligarchák offsor cégekbe talicskázzák ki a tagok pénzét.Nem is tudtam hogy Csányi Sándor Viktorunk barátja baloldali lett. Az OTP.-nél csaknem 1 millió pénztártag van!
@ZX: A Fidesz és vezérkara soha nem volt jobboldali és most sem az. Jobboldali kisz titkárok, párttitkárok, kisz tagok, mszmp tagok? Na ne!

"A jogállami keretek között elfogadhatatlan hogy a parlamenti többség birtokában a kormány alkotmánysértő törvények sorával bizonytalanítsa el állampolgárait, sodorja veszélybe a jogbiztonság elvét." Vajon melyik parlamenti párt választási programjában szerepel a fent idézett mondat?
@BPHead: a debreceni foci csapat magánkézben van. Miért kellene nekik állami pénzből építeni stadiont?
@radír2010: igen, elég sok országban bevezetik (sok országban pedig nem)és az ebből befolyt pénzből egy pénzügyi alapot képeznek. Nálunk mi történik ezekkel a pénzekkel?
@butus: Az öszödi beszéd már májusban ott volt a fidesznél! Volt 4 hónapjuk rá, hogy gondosan minden lépést megtervezzenek.Láttam egy felvételen, hogy nagy vezérünk ott ült a fradi kemény mag kellős közepén- szerintem nem véletlenül!Megvolt tervezve a Kossuth tér megszállása az állami ünnepek megzavarása, a szoci politikusok elleni akciók, a nagygyülések, utcai demonstrációk stb...
@radír2010: "Bankadó ötlete jó volt Orbántól,sorba vezetik be az EU-s államok."

Drága együgyü lélek, a bankadót Gyurcsány vezette be még 2006 vagy 2007-ben először. Jóval kisebb mértékben. (Nézd meg, mit jajgatott akkor a Fidesz). Nem a bankadó léte, hanem a mértéke a problémás. Az európai országok legkeményebbje is ennek a bankadónak a negyedére vállalkozott. Nem Orbán a hős úttörő.
@radír2010: Minden bizonnyal provokációnak szánod a hozzászólásaidat, hiszen ember önerőből nem lehet ennyire együgyű.
Ez a "nagy" államférfi direkt nem szólitotta meg a volt kormányfőt, mint a kisdedovóban úgy viselkedett.Nyolc évig be sem ment a parlamentbe annyira nem tudta elviselni,hony nem Ő a miniszterelnök.Nagyon-nagyon rosszul érezte magát ezen nyolc év alatt,
ezt látni és érezni a mostani viselkedésén.
Válaszolni nem ,csak fenyegetni tud.Gyáva.
Egy biztos,ha Gyurcsány volt miniszterelnököt lecsukatja/ az mellett, hogy a nemzetközi sajtó ideköltözik Budapestre / akinek eddig nem volt szimpatikus Gyurcsány ezután az lesz, úgy hogy hajrá!
@joci0504: 2010.11.30. 15:51:19

Ebben tökéletesen igazad van. Kiegészítve annyival, hogy a JOBBIK-ot is kihasználta, felhasználta, aztán amikor már nem volt rá szükség akkor elhatárolódott és azóta is mocskolja. Ezt mindenki tudja, de legjobban OV.
Hát ennyit Orbán és bandája erkölcséről.
Ajánlom elolvasni az alábbi linken szereplő cikket, igen tanulságos. Azt mondjuk nem értem, miért publicisztikának titulálják, mivel a konkrét hivatkozások jócskán alátámasztottak, cáfolni meg igen nehéz lenne bármely állítást is.

hirszerzo.hu/publicisztika/20101130_orban_eltitkolt_interju?FullComment=true#comments
@avanivi: Na igen, mivel Miniszterelnök Úrnak kellett volna szólítania...(a protokoll szerint jár neki is a megszólítás, még ha Viki gyereknek ez nem is tetszik). Amiért nem bírom én sem kimondani Fecóra, ugyan azért nem bírom Viktorkára sem... Nekem ők is csak "tolvaj banda" maradnak.
@Boli: Nekem az a nagy problémám, hogy nem látom mit akar csinálni ez az ellenszenves társaság.
Felfuvalkodott, beképzelt majmok gyülekezete, de szerintem ök sem tugják mi a francot akarnak,tehát pancserek is.
A Viktorban akkora a gyülölet, hogy nem szabadna országot vezetnie.
Tolvaj, hazug társaság és mindenkit hülyének néznek.A tiz evvel ezelötti szintjüket sem éik el, pedig az is szörnyü volt.
tőmjén minimum debilis,de fogalma sincs a dolgokról...
süti beállítások módosítása