Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.11.11. 08:00 Fabius

Unatkozol, Pali?

Címkék: fidesz alkotmány schmitt pál

A Zemberek Embere lassan de biztosan túlhabzik, mint Tomi mosópor a tárcsás mosógépben. Pál szereptévesztésben van, és unalmában túlmozgásossá válik. Sehol egy érmezni való egyén, a kijelölt MOB elnök utód helyett is más kerül a posztra, ő meg szétpunnyadja magát unalmában a Sándor palotában.

Ezért úgy döntött, ő mostan' írni fog. Alkotmánytervezetet. Elvégre ő a törvényhozás motorja, ne mondhassa senki, hogy aláírógépnek alkalmazta a kenyéradója.

Én csak azt nem értem, minek akar ő leírni alkotmányosság ügyben bármit? Hiszen alig két hete az alkotmánybírósági vita kapcsán a köztévé képernyőjéig vitte a lendület, ahol kijelentette: az alkotmányos, amit Orbán Viktor mond. A "nem érdemes az új szabályokat a régi szabályok tükrében nézni"- mondattal tisztába tette szerepét, azóta mindenkinek világos: nem ő lesz a szó szerint vett alkotmány elsőszámú őre. Azóta vajon mi változott? Már azon kívül, hogy a Fidesz némileg (de nem eléggé) átgondolta az alkotmánybíróság jogköreinek csorbítását, és Lázár János mea culpázott egyet? ViccPali átgondolta a dolgot, és mégis felcsapna alkotmányőrnek?
Jellemzően nem piszmogott olyan ostobasággal, mint alapjogok, ezek erőltetése helyett a kereszténység megjelenítésének szükségességét taglalja 11 oldalon keresztül. Én nem részletezem, csupán a hosszú fejtegetésből levont konklúziót tartom fontosnak kiemelni: a kereszténységet azért kell az alkotmányba tenni, mert "Isten országával szemben áll a Sátán birodalma. Mielőtt szétröhögnénk magunkat sátáni módon, próbáljuk megfejteni vajon mire is gondolt pontosan Pál. Mert, ha arra, amit én ebből kihallani vélek, akkor követelem, hogy az alkotmány ne egyszerű irat, hanem képeskönyv legyen! Igenis a szereplők legyenek megjelenítve benne, ki-ki az őt megillető szerepben:
A Szent Korona-tan emlegetéséhez most éppen nem jött kapóra Daka József. Ha a jogfolytonosság elvét a tantól eredeztetjük, akkor bizony a számokkal hadilábon álló Józsi bácsit nem első, de harmadik Józsefként trónra lehet segíteni. Én ugyan mosolyogva fogadtam a népmesei motívumokkal gazdagon díszített történetet, ami szerint itt él köztünk egy királyi dinasztia, akik 1242 óta sikerrel tartották titokban kilétüket, és a magyar történelem egyik felbolydult és viszályokkal teli időszakában sem jöttek elő semmilyen követelésükkel. De mit lehet tudni: ha Daka József valóban az Árpád ház leszármazottja, akkor a szent koronázás nem egy üres gesztusosztás, hanem következményekkel járó közjogi ügy.

Pali továbbra is aggódik a nyelvünkért, ami a hétköznapi szóhasználatot látva érthető. De csak nekem furcsa, hogy a magyar nyelv védelme fontos, a vélemény és szólásszabadság - amire használjuk a nyelvet, ugye - szőrmentén sem kerül megemlítésre? Olyan szelektív védelem lesz ez is, mint a frissen elfogadott módosítás? Amiből "valahogy" kimaradt, hogy az alkotmánybíróság a magántulajdont érintő kérdésekben is kompetens lehet.

A gyerekekért és a családért aggódás is nemes dolog, kerüljön csak bele az alkotmányba. De mi lenne, ha a frázisok pufogtatása helyett ezúttal érdemben tennének a döntéshozók valamit a gyerekek védelmében azon kívül, hogy Szalai Annusmaris újra karikázza a tévéműsorokat, és Pali bácsi látványosan aggódik értük az alkotmány keretein belül? Mert amíg kutyákkal lehet szexuális aktusra kényszeríteni gyerekeket úgy, hogy a rendszer lassúsága az akadálya a családból kiemelésnek, addig én bizony pont leszarom mennyire szépen fog ez mutatni a frissen szövegezett alaptörvényben!

Ettől függetlenül azért biztató, hogy SkiccPali foglalkozik némileg az alkotmányosság kérdésével. Még az is megeshet, hogy a legközelebbi krízisben összehúzza a szemöldökét, és megcsóválja a fejét. Már ez is bátor lépés, és nemes gesztus volna, Pali!

59 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr342440903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát, minekutána a "kereszténység kialakulása Európában Pál apostol nevéhez fűződik", javaslom, hogy Schmittpált ezek után nevezzük egyszerűen Pali apostolnak.
Egyébként ez az egész kereszténységes rész pont olyan, mint egy töri érettségi szöveges, témakifejtős része. Meg nem bukik a jelölt, de emelt szintre ne jelentkezzen.
Egyébként az egész olyan Wikipédia-szagú.
A stop.hu-n olvastam először a témáról.

Utána hosszú ideig ültem és néztem magam elé.
Gondoltam, ez egy rossz vicc.
Nem az volt!
Elolvastam a vehemens kommenteket, tehát azok után különösebb mondani valóm nincs is.

Egy dolgot hadd osszak meg veletek, amit a szerző a sátán mellett még különös tehetséggel fogalmazott meg:

ez a magyar nyelv szerepéről szól:
"érzelemrokonító forrasztékot" létesít magyar és magyar között...

Nem és nem tudom abbahagyni, még egy gyöngyszem:
"ráadásul aki ismeri, az olyan magas szinten tud gondolkodni, hogy könnyebben műveli a többi tudományt is."
A francba! Hogy ezt nem tudtam a középiskolában! Nem vágtak volna ki annyiszor matek és kémia órákon!

A második kép ÓRIÁSI!
Valaki öntsön üzemanyagot a blogmotorba!
going to hell in a handbasket

akinek lehetosege van huzzon el innen, eddig a "khm" kommunistak csak loptak, most mar teokracia epul
Olvad elfele az a 2/3 (ami olyan 1/3 volt inkább), nem hiszem, hogy sokáig kell várni az első komolyabb tüntetésekre.
Szerintem a kormány kiírhatna egy alkotmányozási versenyt. Pályaműveket várnának bárkitől, akinek kedve van alkotmányt írni.

Akié nyer, az lesz a tuti és az egy évig ne adózzon. :
@dfcwolf:

A pályázatot kiírta a kormány:

alkotmany.postr.hu/

Igaz, a vitaindító sorvezetők kevéssé esnek egybe SiccPali alkotmányának fejezeteivel.
Némi infómorzsa ViccPali aláírási gyakorlatáról:

stop.hu/articles/article.php?id=772767

Akkora szakértő a fiú, hogy az alkotmányossági mérlegelést elvégzi menet közben, vagy Kövér Laci irodájában egy pillanatra megtorpanva.
Nekem az első kép tetszik jobban :)

A nyelvhez: biztos, hogy a tisztelendő Brassai Sámuel 150 éves megállapítása releváns?

Óh, és egy régi nyelvészsláger: NINCS nyelvromlás, de tényleg.
@Fabius:

Szerintem az új kotmányt olyan térhatású mesekönyv formájában kéne megcsinálni, mint amilyen régen volt a Tücsök és a Hangya. Esetleg keresztezni egy zenélő képeslappal: kinyitod, és látod a kis papírorbánt, ahogy lézerkardozik a Nagy Elkúróval, Pali bá zongorázik, Szíjjártó meg harsogja a NENYI-t.

És egy kis humor:

"Beszélhetünk-e Magyarországon diktatúráról?

Még igen.
De már nem sokáig."
Nem, mégsem a Fidesz tragikomédia újabb abszurdja ez az egész, mint ahogy még megmaradt józan ésszel, magunkat vigasztalgatva gondolnánk páran esetleg.

Nem, ez ténylegesen véresen komoly, ahogy elnézem, a viccPál "iránymutatásai" alapján egész nagy stáb ollózgatja össze az ő dolgos hozzájárulását az alkotmányhoz. Nem nagyon értem ugyan, hogy milyen irányzékot tud bárkinek, bármiben mutatni az alkotmány legfőbb őrének kijelölt közröhej, hacsak nem számítom a házelnöki szoba irányának önálló megtalálását.

Odáig ezek szerint eljutott már, hogy tavasszal Isten országának megvalósítására szavazott a részletesen ismertetett program alapján a nép.

Nem tudom, szólt-e már neki valaki a nagyszámú tanácsadók közül, hogy nevesíteni is ildomos lenne a földrajzi helyet, ha már egyszer némely állítások szerint "Az én országom nem e világból való".

Ki kell tehát mondani egyértelműen és alkotmányilag, hogy nem, ez tévedés: Isten, azaz OV országa itt van, a Kárpát medencében, most, és mindörökké.
@gyilkos fűegér:

A 3D-s leporelló formátumot támogatom :-)) A zenének javaslom a negyvenedik zsoltár idevágó passzusát:

"9. Hogy teljesítsem a te akaratodat; ezt kedvelem, én Istenem, a te törvényed keblem közepette van."
Szerintem mind a két kép fasza :-D

Smittynek a térdéről kopik a bőr, úgy igyekszik Orbán kedvében járni. Méltóság nulla, következetesség nulla, poszttal járó felelősségérzet még ennél is kevesebb. Rá érvényes igazán a mondás: csak a segg változik, a nyelvcsapás és a lendület örök.
@néma bárány: ami a legszebb, még barátok is, a segget nyaló meg az azt kegyesen megengedő... minő szerencsés együttállása az égieknek..

Boldog az az ország, ahol a KE meg a miniszterelnök barátok, mint azt megtudhatjuk az alábbi linken, valami Kiss Norbi nevezetű schmitthezSzalajtott nyilatkozatából (kiféle-miféle a gyerek, gőzöm nincsen, majd az Ordi felvilágosít, ha benéz, de hogy az engem érdeklő lényeget, a pénzecskét honnan fogom megtudni, azt még nem tudom, de gondolom, minimum államtitkári besorolás, plusz a minimum 50-60 fő szintén minimálbéres a KE hivatalban)

hirszerzo.hu/belfold/20101105_retvari_civil_szervezetek_jogalkotas
@sületlenke:

Úgy érzem mégis igaza van Smittynek mikor a nyelvért aggódik. Ha kormányzati szinten így keverik a barát és a hűbéres kifejezést, akkor komoly, orvosolandó bajok vannak :-))

Rétvári meg menjen a képmutatásával a picsába. Januárig minden lényegeset keresztülvernek, aztán meg ne akarjanak hasba akasztani azzal, hogy a civileknek lesz beleszólási joga, az AB-nek meg nem.
@sületlenke: "a társadalmi szerződés valóban kétoldalúvá vált, tartalmát az emberek és a tavasszal kormányra került hatalom együtt írta, és a következő időszakban együtt fogja valóra váltani".
Én kurvára nem írtam velük semmit, a manyup-pénzem lenyúlását meg végképp nem.

Én lassan komolyan kezdek aggódni orbán ánuszáért. Nem ártalmas az (ánusz) egészségére ez a sok nyalakodás? A nyalakodók meg kapjak fültől-fülig érő herpeszt!
@kisa:

Ugyan :-) A nyalakodók csak felpuhítják a terepet a kúpemberek számára...:-)
@gyilkos fűegér:

Az is lehet. Végülis ami most jön úgyis maga lesz a káprázat...
@kisa: Hát, úgy néz ki, a nagy szerződés keretében együtt megyünk velük az égbe, hacsak tényleg át nem helyezik Isten országát a népakaratnak megfelelően ide...

Ezzel együtt, meg kell adni, zseni a pasi (mármint az ánusz-tartó).
Tudta, hogy kormányzással semmilyen módon nem ragadna hatalomban, hát megfordította a dolgot. Körbebástyázta magát a mámoros kétharmad birtokában időben jogalkotással, tudván, hogy az a tuti.

Egyszerűen kirobbanthatatlan évtizedekre, és tökmindegy, hogyan kormányoznak, ha egyáltalán. A könnyebbik végét fogta meg a dolognak, nem is értem, a többinek hogy nem jutott eszébe. Mondom, zseni............(ami nem etikai mérce ugye...)
@sületlenke: igen, én is ezt mondogatom 16 éve...
De Győzikéről is ez a véleményem. Meg Pákóról is.
@kisa: hát igen, annyiban, hogy ezek agy nélküli életművészek csupán, abból élnek, hogy valakik igénylik és fizetnek értük, a Cipollát meg élvezheti az is, aki nem erre, vagy egyáltalán semmire sem fizetett be.

Csak úgy megkapta, isten akaratából, mint tudjuk. Amúgy - most is - egyetértek veled. Szoaré ez úgy ahogy van, és nem hiszem sajnos, hogy megér(em) a végét.
Hallottátok annak a cinikus kis p....., a korm.szóvivőnek a megjegyzését, hogy szerinte az is jobban jár, aki az új adózási feltételek után kevesebbet kap, mert akkor szerinte nem kell egy egész napot eltöltenie az adóiv kitöltésével... Ezt a mocskos cinizmust! Emberek, ennél kevesebbért is szájonvágnám ezt a hülye picsát! Bár nőt megütni, nem... Rugdosni inkább!
@sületlenke: Naja, zseninek kell lenni ahhoz, hogy a nagy semmit el tudd adni. És a zemberek boldogan fizetnek, győzikéért, pákóért, vityáért.
@Boli: miért, jogosan mondta nem, legalább több ideje marad az adófizetőnek, hogy kitermelje az ő meg a hozzá hasonló több ezer állami csöcsös léhűtő juttatásait...(magán spórol az állam, hol is hallottuk?)

Nem is tudom, melyik szóvivő volt eddig a legundorítóbb, persze nem a külsőre, a megnyilvánulásokra gondolva..Meg aki elvállal ilyen nyilvánvaló szervilis néphülyítést..
Na jó, hát ez is minimum államtitkári lóvé, hogy a lényeget mondjam megint...
@sületlenke: @kisa:

Azért én nem temetném el magunkat évtizedekre. A magyarok kedvenc hobbija minden szavazásnál a leváltás. A mostani intézkedések már elérik a mérsékelten konzervatívok ingerküszöbét is, és ha Vitya így folytatja, akkor bizony mennie kell tetszik vagy sem, kétharmad vagy sem.

1990-ben nagyobb változások voltak, mint most. Az elégedetlen tömeg mégis "visszacsinálta" volna 94'-ben a dolgot, kétharmadot adtak a baloldalnak. Orbán ezt elfelejti, nekünk viszont nem kéne. :-)
@kisa: apropo, néztem az új posztot a blogodon, legeltettem a szemem egy kicsit. Na, meg eljutottam tőled (Az ami tény bejegyzéstől) térfél blogjához is, hát, nem semmi, mit mondjak, azzal együtt, hogy - abszolút indokoltan - elég keserű, de nem semmi a csaj.

Eszméletlen, mennyi értékes ember parlagon, kilátástalan helyzetben, miközben telekúrták seggekkel a közszférát a mi pénzünkön...(Mindegyik, közösen)
@Fabius: igaz, kapott az úgymond pufajkás-szadeszos összebútorozás kétharmadot, de nem ugrott neki a marhája alkotmányozni, az alkotmány módosítását kötötte csak négyötödhöz, az új kreálására hagyták a kétharmadot.

Na most ezt ziccert nem hagyja ki a bűvölő, gyárttat hamar újat a kompetenseivel, és bármely eddig abszurdnak hitt feltételezés, félelem, rettegés,( ki minek hívja) megcáfolódik, ill. szabad utat kap. Az ogy. képviselői-polgármesteri, az Antall alatt még létezett összeférhetetlenséget számolták csak fel, mint lényegit a Horn-Kuncze alatt, emlékeim szerint (no gugli, no wiki, csak szerény emlékezetem).
@sületlenke:

Hornék -szerintem- legjelentősebb módosítása az önkormányzati választás egyfordulóssá tétele volt. A többi 7 módosítás ehhez képest nem volt jelentős.

Ők különben is el voltak foglalva az olajozással, privatizálással, alkotmánymódosítások helyett titkosított ügyekben voltak erősek.
@sületlenke: Ő is hasonlóan kilátástalan helyzetben van, úgy tűnik, mint én. :-(
A 40+ korosztály lassan ugyanolyan helyzetbe kerül, mint a megváltozott munkaképességűek. De nem, mert olyan álláshirdetést már láttam, hogy megváltozott munkaképességűt keresnek, de olyat még nem, hogy 40 fölöttit.
Ha lenne annyi pénzem, amennyim nincs, akkor tuti csinálnék egy vállalkozást, ahova összegyűjteném a 40 fölötti munkavállalókat, és csak azokat. Amolyan "gerontológiai " munkahely lenne.
Eh, bocsi az OFF-ért.
@kisa: nem off, szerintem gazdink sem annak veszi, akinek blogjáról én például eljutottam egy pár nagyon értékes helyre, és találkozhattam - legalább így, az éterben, néhány nagyon sokat érő emberrel.

Szégyenletes következmények, a közösen kitermelt alkalmatlanjaink jóvoltából. És félelmetesnek gondolom, hogy megoldást égen-földön nem látok a sok százezer problémájára. Még a túlélésre sem, a sajnálat meg kevés, igazából semmi.
@Boli: A Salamon sunyi, nagy szava nincsen hengerLázár mellett, meg álszenteskedhet a Zlinszkyvel, amit akar, játszhatják a szakmai konzultációt, a mániákust semmi nem fogja eltántorítani, ő száz évet akar, és nem magányt, hogy egyik kedvencemtől lopjak címet.

A Sólyom meg láthatja végre, kinek az útját egyengette, ha nem volt elég a megválasztásakor előadott szomorújáték a' la vakondok.
Az Ordi (Ordnassac) nevezetű kedvenc kommenter-társam szakmabeli, ő biztos máshogy értékelné az egészet, de azt hiszem, ilyenkor a TG kaszinóban élvezi a publikum - egyébként kiérdemelt - figyelmét.

Annak örülök, hogy te rendszeresen jössz ide. Jó éjt, máma már nem hasadok tovább.
@Boli:

Öhh...igazán nem is ez elgondolkodtató, hanem ennek a témának a jobboldali olvasata:

mandiner.hu/cikk/20101110_solyom_ezen_a_lejton_nehez_megallni

Érdemes megnézni a kommenteket...
@kisa: @sületlenke:

Itt off nem létezik. Pláne tőletek :-)
@Boli:

Felszínesen olvastam, de az újrázásnál feltűnt a lényeg:

"a jobbosok nem egységben masírozó, távirányított agymosottak, a kormány pedig most már a bőrén érezheti, hogy az erőszakos bunkózás nem lesz követhető taktika. Értelmiségi körökben semmiképp. "

Na, erre mondtam én, hogy a mérsékelten konzervatívok ingerküszöbét is elérte Orbán...
Számomra nagyon fárasztó a narancsdroid "érv"rendszer, mostanában már nemigen van türelmem ilyeneket olvasni. És különben is, kurvára unom már a 0-1 számrendszeres logikájukat, miszerint aki orbánt kritizálja, az = gyurcsányhívő.
Eh, ha holnap a nenyi mellé kifüggesztenék orbán hátsójának a képét, ezek sorbanállnának egy nyalintásra, mint hívők a templomban a szentostyáért. (Mert bort, azt nem kapnak, ugye...)
@kisa:

Pedig az ilyen szakaszokért érdemes:

"„A rendezvény célja, hogy az országgyűlési koncepció véglegesítése előtt a vélemények kifejtésével annak végső szövegét befolyásolhassuk” – vallotta be alkotmányjogászos nyíltsággal a Pázmány jogi karán rendezett pódiumbeszélgetés meghívója. "

Ők ugyanazt akarják elérni amit mi, mikor kimentünk az Alkotmánybíróság elé. Ez pedig nagyon jól van így.
@Fabius: ebben csak az az ilyeszto, hogy az elmult 8-12 evben a fideszbol szepen lassan ki lettek szurve azok az emberek (pl. debreceni stb. stb.) akik a racionalitas talajan alltak; a fidesz vegervenyesen egy ember es klikkjenek bolsevik partjava valt

a kommentelok ezt tokeletesen illusztraljak: 2 bit: velunk vagy ellenunk
barmilyen nyakatekert modon kepesek ezt sajat maguk szamara igazolni, ervek nem szamitanak hiszen mar aki felveti az is rogton gyanus

kurva veszelyes ez az allapot, de a leggyalazatosabb az az onteltseg amivel ezt eloadjak: ok a tevedhetetlenek ES bele kell dorgolni mindenki masnak (jobbiktol lmpig) az orrat a szarba

en szerencses vagyok hogy mindezt a szinjatekot relative biztonsagos anyagi helyzetbol hatradolve szemlelhetem

de attol meg gyomorforgato
@Fabius:

A kúpember odabasz!

A Magán-nyugdíjpénztárak összesített vagyona a harmadik negyedévben 7,2%-al 2841 milliárdról 3047,1 milliárdra nőtt. (hírszerző)

Bazmeg, most ezt tényleg lenyúlják? De hát végül is milyen országban élek, a büdös kurva életbe???

Na erre mondtam múltkor, hogy fogytán a humorérzékem...
@gyilkos fűegér: Szerintem állampolgári engedetlenség címén (erről mintha fidesz is beszélt volna, hogy ne fizessenk adót a zemberek, vagy csak valami hüllye kommentelőtől olvastam?) ki kéne találni a "NEM LÉPÜNK VISSZA AZ ÁLLAMIBA" című mozgalmat. Ha sokan nem lépnek vissza, akkor bachatják.
Persze, hogy jó mind a kettő kép! :)

Nem tudom, észrevettétek-e, hogy ettől a poszttól távol maradtak a droidok!
@gramercy:

Annyiban vitatkozok veled, hogy azért nem teljesen. Szerintem pl a mandiner bár a szimpátiájuk és múltjuk sosem volt titok, eléggé a földön járnak. Olvasd el Rajcsányi kolléga posztjait a mandiner blogon és kiderül, ők sem ilyen forró pitéről álmodtak.

A 2 bitesekkel meg nem lehet mit kezdeni. Talán annyit, ragad rájuk valami, ha olyan helyen tobzódnak, ahol a főszerkesztő feje nincs közvetlen kapcsolatban Orbán seggével. Lásd Borókai.
@Tűzfal: De csak akkor, ha nem címlapos. Igazából szar ügy, mert varánus-nak az a jó, ha címlapos, mert akkor sok a kattintás. Viszont akkor azonnal megjelenik a narancskommandó is, hogy értékes hozzászólásaival eligazítsa az itteni buta komcsi népséget... Ezáltal a normális hangvételű kommunikáció lehetősége megszűnik.
@gyilkos fűegér: @kisa:

Lenyúlják, ha önként visszalépünk. Ám, ha nem tesszük, akkor csak a pofára esés marad. Az egyetlen módja a feltétel nélküli megadás elkerülésének a kivárás. Ha elegen várunk ki, elesnek a nagyobbik pénztől, és kénytelenek lesznek kidolgozni egy tisztességes koncepciót az állami pénztárra.

Mert az sem ördögtől való, ha követhető, elszámoltatható, örökölhető. a Manyupnál tulajdonos vagy, ha bukta van "magadnak" csináltad. Az államot mindig picsán lehet rúgni a befizetett pénzedért. De amíg csak elvenni akarják ellentételezés nélkül, addig én nem adom.
@kisa:

A kattintásvadászat nálunk nem tényező :-)
@Fabius: Hát ezt mondom én is! Hogy nem szabad visszalépni az államiba. Igen, a kivárás jó szó. Remélem,leszünk elegen.
@Fabius: Jó, jó, de azért kicsit jó érzés, ha sokan olvasnak, nem? :-)
No, teszem magam elfele, mindenkinek nyugodalmast! :-)
@kisa:

Aki erre azt mondja nem, az hazudik :-)
De a véleményünk nem fog változni azért, hogy többen kattintsanak. Így értettem. :-)
@Fabius: Ebben biztos voltam. :-) Jóéjt!
assziszitek tik találtátok ki a hejesírást?
majd a2/3 eldönti, ha altokmányt lehet újat írni akkó a régikomenyistaszoclib hejesírás is veszen!!éjjen a azemberek zembere, előre a zúj hejesírásér.majd mink megmongyuk mi ahejes, erre kaptunk felhatalmazást.
@kisa:

Na, erre mondtam én, hogy nem kell félni a kivárástól. Ha nem jön be Orbánék számítása, rákényszerülnek a rendszer normális kidolgozására. Ami alapján akár meg is érheti majd valóban visszalépni. De előbb a feltétel, aztán a konc.
süti beállítások módosítása