Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.10.26. 08:00 Fabius

Bosszúvágy

Címkék: fidesz lázár jános meggyes tamás magánnyugdíj

Lázár János ismeretlen új oldaláról mutatkozott be. Kérem a nyájas olvasót őrizze meg hidegvérét, Lázár nem énekel, nem versel, nem celebkedik, nem a konyhában tüsténkedik főzőműsorban: ő dorombol. Eddig úgy tudtuk, hogy a Rogán-Navra hagyományokat követve most éppen ő a párt göcsörtös mutogató ujja, de a hivatásos doromboló szerep új. Számomra érdekes, hogy a fülkeforradalmárok kicsit sem csekélységekkel múlatják azt a drága időt, amit a rohamtempóban törvénykezésből marad. Adjuk meg a királynak ami a királyé - gondolják - és dürrögjük körbe a főnököt illő módon. Ilyen vészterhes és nehéz időkben fontos a lélek ápolása, a Kedves Vezetőn nagy a teher, nyomja a vállát leszakított nyugdíjbefizetéseink kétséges sorsa, kijár neki egy bátorító smúz minden ülésnap után.
Ám Lázár János csak a főnökkel ilyen. A frakcióban szigorú, az ellenzékkel kemény, velük választókkal meg egyenesen modortalan:

"A Fidesz a nyugalom érdekében áldozatot hozott Esztergomban, de nem felejti el "mindazt a szemétséget", amit Meggyes Tamással szemben elkövettek az elmúlt években" -mondta, mint akinek lefogazott az ékszíj a fejében.

Mi ez a bosszúvágy kedves János? Meggyes és az esztergomi polgármesteri szék elvesztése ekkora traumát okozott, hogy csak bolyongsz a sötétben, mint anyóka a teszkóban klaffogó protkóval, mert elfogyott az akciós csirkefarhát? Ilyet politikus akkor sem mond, ha szétfeszíti az ambíció, és az egyre szűkülő szövetnadrág már fűrész módjára vágja a seggét. De ha már Meggyes esetét ennyire megjegyeztétek és mellre szívtátok  ne álljatok meg itt. Csináljatok a monster fényességes képmásával egy tacepaót magatoknak, függesszétek ki a káderhivatalokban közvetlenül a NENYI mellé, és mielőtt bakot lőttök kapitálisat, vessetek rá egy féloldalas sanda pillantást:Vajon a forradalmi hevület narancs ködén át beszűrődik még a valóság a forradalmárok agyáig legalább kísértő szellemkép formájában? Nem ti fogjátok a választókat leváltani, hanem azok titeket, ha nem tetszik valami. Kétharmaddal felhatalmazták a kormányt, és kétharmaddal hatalmazták fel Tétényi Évát is, hogy Meggyes ámokfutásának véget vessen. Nem áldozatot hoztok, ha Meggyes tarkóján meghúzzátok a bőrt, hanem teljesítitek a választók akaratát.

Mi lesz veled/veletek kedves János, ha a választópolgárok húsbavágó kérdésekben is morcogni fognak? Ha rossz néven veszik, hogy a magánnyugdíj befizetéseket lenyúljátok, és nem hallgatnak a kedves szavakra, miszerint "tegyék félre most a részérdekeket, tegyék félre a magánnyugdíjpénztári érdekeket", és egyszerűen beintenek? Bosszúhadjárat lesz, netán vendettát hirdettek a "sok szemétséget" elkövetők ellen? Vagy emberi hangnem és kidolgozott, átgondolt törvényjavaslatok, átlátható nyugdíjrendszer helyett toporzékolni fogtok habot fújva, mint kan boxer dugás után?

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr52399511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyakorlatilag érthetetlen ez a dolog. Meggyes akkorát bukott, amekkora megillette őt. A választói akarat pedig a jelek szerint csak a Fidesz-t ruházza fel hatalommal, másnak az nem jár?
Ez a Meggyes tényleg tudhat valamit, ha ekkora kommunikációs harakiribe zavarja Lázárt.
Hmm, esetleg komolyabb kapcsolat van köztük mint gondolnánk... ;->
OFF

Az AB elkaszálta a 98%-os különadóról szóló törvényt annak visszaható hatálya miatt. A döntés a sajtó szerint egyhangú volt.

ON
@Ordnassac:

"Az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod...."

Lázár János most az Ab-t is felírja a durcilistára? :-)
Lázár jó viszonyt ápol Kis-Rigó szegedi püspökkel, aki Meggyeshez is ezer szállal kötődik. Szerintem ennyi van a történet mögött. Na meg esetleg Lázárt meg akarta szivatni valaki a vezérkarból.
@cserepj:

Az tény, hogy Kicsirigó Lázárföldén mondta el sokat vitatott szentbeszédét februárban. Esztergomban is elég időt töltött, hogy Meggyessel kötődése legyen.

De azt nem látom, Lázárt hogyan szívathatta volna bárki a vezérkarból, mikor a saját szájával volt ennyire ostoba.

Ezek valóban ennyire nem tanulnak semmiből? 2002-ben a sallert pontosan ezért a mentalitásért és arroganciáért kapták.
A patkány lázár most is a gonosz törpe seggét nyalja, bejelentették, hogy úgy módosítják az alkotmányt, hogy ne dönthessen az Alkotmánybíróság olyan kérdésekben, amelyekben nem lehet népszavazást sem tartani. Ezeknek a megalomán állatoknak semmi sem elég, NEM KÉPESEK BELETÖRŐDNI A KUDARCBA. Az alkotmánnyal úgy bánnak, mint egy játékkal, amit csak úgy össze-vissza lehet módosítgatni.

Meddig tűr a nép, ilyen birkák nem lehetnek az emberek.

De nemsokára tényleg jön AZ IGAZI FORRADALOM, azt jól seggbe lesznek lőve. Erre várok: na meg a gonosz törpe temetésére. :)
A 98%-os különadóról beszélek
eltelt a ciklus egy nyolcada, mi tortent?

MEG KOLTSEGVETESI TORVENY SINCS
@Fabius: na, mire megnézem, mit írtál a durci-listáról, meg is van a megoldás....

www.origo.hu/itthon/20101026-alkotmanyellenes-a-98-szazalekos-kulonado.html

Ezek hülyék.. ha már a látszatért fenn kell tartani egy AB-t, nuku beleszólással, nem lenne olcsóbb mindannyiunknak kisorsolni azt a pár helyet a neten, mondjuk a minimálbér háromszorosáért, évente változó vetésforgóban a függetlenség meg a demokrácia jegyében...?

Jelentkezéskor jogi végzettség nyilván kizárva, talárt ne akarjon hordani (az eltérő méretek miatti spórolás ugye..), lábméret 35-45 között.

Ha nem veszik bele a túlfejlett igazságérzetet, mint kizáró okot, én is ajánlkozom, sőt, bejegyezhetik a székhelyet szerény rezidenciámba is, havi 50+rezsi (fűtés okt. l5-ápr. 15 között max. 20 fokig), esetleg a postát is kinyitogatom, de a Fujitsu Siemensemen lepöntyögöm még a határozatokat is, ha feldiktálja Szíjjártó vagy Répássy a szöveget szkájpon, de jöhet emailben is, amennyiben fizeti a kincstár a jupiszimet.

Nagyonis megfelelek én is, nem jogot végeztem, kussolni meg eddig is kellett, most majd legfeljebb pénzért, nekik is olcsóbb lesz, mi a francnak annyi nagytudású annyi lóvéért akkora bazi nagy épületben, mikor megoldhatjuk olcsóbban is, rakhatják máris fel a honlapra a jelentkezési lapot, oszt' szombat este az ötössel együtt mindjárt megejthetik a sorsolást is a királyin, ha sok dolgától ráér esetleg a Spaletta, ő húzhatja személyesen a neveket az üveggömbből..(vagy nem ő az alkotmány őre mai nap?)
Tompi az utolsó utáni pillanatban is gennyes módon sunyi pofával vádaskodik, tolja az ész a tíz agyhalottnak. Egyik sem veszi észre, hogy a psas már a kukában van.
Elvtársak! Maguk nem értik a dialektikát.

Azt, hogy ez elvi kérdés, nem személyi, világosan mutatja, hogy amikor maga Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Őkegyelmessége saját személyében Esztergomban járt, NEM FOGOTT KEZET Meggyes Tamással. Ez a NAGYON FONTOS JELZÉS arra vonatkozott, hogy a Párt irányvonala az első. Azt, hogy a Párt irányvonala helyes, a dolgozó nép széles tömegei KÉTHARMADDAL nyilvánították ki a következő harminc-negyven évre, erről ne is nyissunk vitát. Kizárólag azt kell szem előtt tartani, hogy a Párt politikai irányvonala győzzön, nem pedig azt, hogy ki hajtja végre. Fölösleges azt találgatni, hogy Meggyes Tamásnak kik a "magas támogatói". Ezt csak azok feltételezik, akiket a gyurcsánydiktatúra legsötétebb évei annyira megrontottak, hogy a beteg perverziót mindennapi normalitásnak képzelik. Ilyen a Pártban NINCS, ez bebizonyosodott a szombathelyi esetben is, amikor maga Bayer Zsolt vizsgálta ki a Párt tagjaival szemben felmerült korrupciós vádakat. A Pártnak van ereje ahhoz, hogy maga nézzen szembe a tagjaira irányuló vádakkal, nincs szükség ehhez rendőrségre, ügyészségre; azok üssék csak az osztályellenséget. A szombathelyi esetben is bebizonyosodott, Bayer Zsolt bizonyította be, hogy a vádak hamisak, a gyurcsányista reakció utóvédharcai.

Mert nézzük az ügyet a contrario. Mit nyerne a Párt azzal, ha lemondana Meggyes Tamásról csak azért, mert Esztergom gyurcsánydiktatúra által hosszú évekig sötétségben tartott, Mónika show-val, csirkefarháttal, lejárt babkonzervvel félrevezetett néptömegei, pontosabban: egyes, könnyen befolyásolható személyek nem rá szavaztak? Semmit. Pusztán a gyurcsányista aknamunka napszámosai járnának örömtáncot titkos odvaikban. Hagyómikik dörzsölnék röhögve parizertől mocskos mancsukat! Ma Meggyes Tamás a célpont, holnap maga Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Őkegyelmessége, erre a magyar dolgozók nemet mondanak!

Elvtársak! Az ellenség mindig ott támad, ahol a Pártot a legygyengébbnek gondolja. Ezért ott kell az erőt megmutatni!
"Okos" és undort keltő mondat Lázártól Meggyessel kapcsolatban.
Nem hazudtolja meg azt amit eddig is tudtunk róla.
Mindkettőre "büszke" lehet a pártja, még látszatot sem tudják fenntartani az üresfejűek.
süti beállítások módosítása