Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.28. 08:00 Fabius

Demszky a polihisztor

Címkék: főpolgármester önkormányzati választás mandiner demszky20

Pályázatra hív a mandiner. A soha meg nem valósuló örök ígéret, Demszky Gábor leköszönő főpolgármester hatalomban eltöltött 20 évének összefoglalása, képi megjelenítése a feladat.

Szerintem nincs ma Magyarországon senki, akinek Demszky nevének emlegetése ne a végtelenbe nyúló metróépítést juttatná eszébe. Az álmot, amit húsz éve kerget örökül hagyja utódainak, akik kampányolnak is vele becsülettel. Minden főpolgármester jelöltet állítani tudó szervezet mondja, majd mi, majd mi befejezzük a művet, ha addig élünk is! Pedig milyen gyönyörű és magasztos pillanat volt, mikor Demszky az első kapavágással útjára indította a fúróbrigádot.
Ne feledjük Gábor mennyit tett a városért, a közösségi közlekedésért! Regnálása alatt megreformálta a BKV-t, ikonja lett a haladásnak, a metró mellett a villamos és buszközlekedést is szívén viselte. Nem hátrált ki a legnehezebb pillanatokban sem, sőt. Arcát adta, imázsával emberközelivé tette a céget.Nem csak a közösségi közlekedés fejlesztéséből vette ki a részét, hanem egyenesen ő írta a fővárosi kresz egy részét. Ennek emlékét a róla elnevezett " Demszky Miatt Traktorral Behajtani Tilos" tábla őrzi. Mi, az utókor hálával telt szívvel emlékezünk meg róla, mert az ő gondoskodása és útmutatása nélkül bizony sok szegény vidéki traktoros eltévedt volna a belvárosban.De tevékenysége nem merült ki a közlekedési közjó feletti bábáskodásban. Ha kellett hérosz volt, aki ellenállt a nehéz idők tojászáporának, divatikon, aki öltözködésével és kiegészítőinek széles tárházával példát mutatott a jövő köztéri szónoklatokat tervező fiatal nemzedékének.Köszönjük Gábor! Reméljük utódaid nem feledkeznek meg méltó képpen képviselni szellemi ökörséged, és az ötös metró nyomvonalát a Fővámtér-Budakeszi-Isztria nyomvonalra tervezik, kizárólag számodra praktikusan. Kívánunk neked egészséget a nyugdíjas évekre, és ne nézz vissza haraggal.

Sőt, vissza se nézz!

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr152328551

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Demszky20-pályázat: félidőben 2010.09.30. 07:01:04

  Még két napig, péntek éjfélig várjuk Demszky20: Szerettem Budapestet jeligéjű pályázatunkra emailben (mandiner kukac mandiner pont hu), kommentben vagy demszky20 címkéjű bejegyzésben a további pályaműveket. Kedvcsinálónak itt vannak az eddi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Így vidéki tahóként - mint jómagam- sosem fogtam fel ésszel ,hogy egy ilyen ember miképpen regnálhatot ilyen hosszú időn át.
@anal intruder:

Két dologért:

1: az utolsó ciklusig igazán rosszat nem csinált.

2: nem volt igazi, számottevő ellenfele a 20 év alatt.
"szellemi ökörséged"
Freud meg röhög a sírjában? :-)
süti beállítások módosítása