Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.09. 14:52 Fabius

9/11 és a Jobbikos barátság

Címkék: populizmus 9/11 jobbik

Szeptember 11 a barátság napja. Az arab-magyar barátságé. Soha jobb időpontot a barátkozásra, mint ezt a napot. A Jobbik persze nem provokál, tőlük távol esik a gondolatnak még a csírája is.
Pedig, ha Novák Elődben is felmerül az ízléstelenség és provokáció gondolata, akkor lehet benne valami. Ő csak ismeri a sajátjai észjárását.
Nem tudom basszátok meg, nektek miről szól 9/11, de nekem és a világ gondolkodni képes felének 2973 ember haláláról, 110 nemzet gyászáról, az értelmetlen halálról, a terrorizmusról és a pusztításról. Ezzel kapcsolatban aktuálisan a két magyar halott katonáról, az országunkat ért fenyegetésről.

Persze lehet, hogy a populista állatság fontosabb ennél. Lehet, hogy az ízléstelenség és az elvakult zsidógyűlölet láthatatlanná teszi és felülírja ezeket. A kollektív bűnösség elvében nem hiszek. Nem hiszem, hogy minden arab felelős a terrorizmusért, ártatlan civilek haláláért. De azt igen, hogy van az évnek legalább 364 más egyéb napja, mikor barátkozni lehet velük. Jah, hogy azok a napok nem érdekesek, mert nem lehet kampánycélra felhasználni? De legalább nem néztek ki úgy, mint az egyszeri parasztgyerek, aki maga köré szarik, aztán meg egy lábon táncol, hogy ne lépjen bele!
 

169 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr232282886

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bunkó maradjon-e a Jobbik? 2010.09.10. 02:51:47

A választások óta a Jobbik azzal kerül a hírekbe, hogy politikusai alapvető társas normáknak sem képesek megfelelni, a közéletiekről nem is beszélve. Ami egy utcai tüntetésen még elmegy, a "nemzet templomában" már nem. Amikor Szegedi Csanád...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Anti Anyag: Már vagyunk. Külön központunk van elhárításunkra. Most csinálta teljhatalmú uralkodónk. Személyesen. A tervrajzait meg ellopták a nemterroristák.
"Ezzel kapcsolatban aktuálisan a két magyar halott katonáról, az országunkat ért fenyegetésről."
Tipikus cinikus liberális csúsztatás, hogy a magyar katonákat belekeverik. A magyar katonák azért mentek Afganisztánba, mert tagjai vagyunk a NATO-nak, de ettől egyetlen normális ember sem gondolja, hogy igazságos az ottani szerepünk. A magyar katonai erő Afganisztánban jelentéktelen, kizárólag arra szolgál, hogy az USA rablóháborúját nemzetközi nemzetközi missziónak tüntesse fel.

"Nem tudom basszátok meg, nektek miről szól 9/11, de nekem és a világ gondolkodni képes felének 2973 ember haláláról, 110 nemzet gyászáról, az értelmetlen halálról, a terrorizmusról és a pusztításról."
Kifelejtettél pár dolgot, a világ gondolkodni tudó részének ennél sokkal többet jelent:
1. Amerikabarát szaúdi milliárdosok hülyegyerekei (majdnem minden terrorista szaúdi volt) merényleteket követtek el, ami miatt Amerika megtámadta Afganisztánt, ahol azóta sokkal több ember halt meg, mint náluk.
2. 110 nemzet gyásza? És a két atombomba áldozatai, a vegyszerrel és napalmmal irtott vietnámiak, az afgán és iraki áldozatok hány nemzet gyászai? Az az ő bajuk, ugye?
3. Terrorizmus és pusztítás? Kb. hány amerikai áldozata lehet ennek, és hány áldozata az amerikai háborúknak?

Nem a terrorizmust védem, de hadd ne sajnálgassam már az amerikaiakat, akiknek videojáték a háború. Helikopterről röhögve lövöldöznek civilekre, embereket ölnek és kínoznak. Aki annyira jóérzésű, hogy magáénak érzi az amerikaiak gyászát, annak ezt is látni kellene.
Szegényt Fabiust nevezték itt már fasisztától kezdve zsidóbaráton át álszenten keresztül liberálisig szinte mindennek.

Jók ezek az univerzális személyiségek. :-D
@fenehorizont: A posztoló egyszerűen ízléstelennek tartja a dolgot, szerintem.
@Ordnassac: Sokoldalú tehetség vagyok, ez van. :-)

De ha én leanyázok valamit, akkor a minimum, hogy más is megtehesse velem szemben. Egyetlen dolog van amit vérkomolyan veszek, a szólásszabadság.
@Húsleves:

Szokjatok már le arról, hogy "liberális csúsztatás" meg ilyen "bolsevik" meg olyan "zsidóbarát" és hasonlók. Nálam például kiverte a biztosítékot, pedig inkább jobboldali vagyok. Bár elnézve a mai politikai kínálatot, legszívesebben már annak sem nevezném magam...
Persze igazad van sok dologban, amit leírtál, de nálam már a liberálisozásnál elsiklott a dolog. Hogy miért? Mert ennek semmi köze ehhez. Ez színtiszta taplóság a jobblik részéről, semmi más. Nincs mit ezen elemezni...
@Húsleves: Igy van. Szeptember 11-e sajnálatos dolog, de kb. annyira benne volt a zsákban mint az, hogy Csecsenföldért "cserében" az orosz metrót felrobbantják. A terrorizmust a tehetetlenség szüli. (Más oldalról valójában ez olyan üzlet is, mint pld. a "holokausztipar", egyes emberek meggazdagodnak belőle)
@Briandrew: a bolsevik és zsidóbarát szavakat ilyen blogokon sohasem írtam le (lehet hogy máshol se, de a franc tudja), tehát arról nehéz lesz leszokni. A "liberális csúsztatás" jelzőt viszont nem fogom mellőzni, mert nem sok értelmét látom egy világos, egyszerű, tömör, érthető kifejezés bonyolult körülírásának.
Arabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!
Zsidók legyünk,vagy emberek?
Ez a kérdés,válasszatok!
@Húsleves:

Nem mondtam, hogy te írtad le, csak nagyon-nagyon unalmas játék, hogy ha valaki nem ért egyet mondjuk egy ekkora parasztsággal, akkor az már mindjárt megkapja ezeket a jelzőket, pedig semmi köze hozzájuk!
a wtc lerombolását meg különbenis az ámerikiek rendelték meg

és:
- Im going to kill all the jews and 1 clown
- why the clown?
- See? no one cares about the jews
@Húsleves:
nem muszáj sajnálni őket.
legjobb, ha aktuális nézeteid kifejezéséhez használod azt a rakás szerencsétlent. zsidózni akarsz? érezz együtt szegény arabokkal, akik egyetlen útja a terrorizmus, vagy szegény palesztin kisgyerekekkel! náci jobbikosozni, netán arabozni (ez még új jelenség hazánkban, mintegy pár éves)? sirasd 9/11 áldozatait, és szörnyülködj az időpontválasztáson.
ez a szép ebben :)
Gyűlölöm mind2 oldalt. Mind2 demagóg, tele van túlkapásokkal és mindig az önérzetükkel vannak elfoglalva.
Mi jut eszembe 9/11ről? Nagy büdös semmi, nem is érintett, mert a cikk íróját mit érintette? Milyen 110 nemzet gyásza? Elment neked a józan eszed. Más ország, semmi közünk hozzájuk, ráadásul akárki tette maximum egyenlített.
Ez egy otromba hülyeség a Jobbik részéről, amivel ráadásul saját maguk alatt vágják jelenleg a fát.

"...Ezzel kapcsolatban aktuálisan a két magyar halott katonáról, az országunkat ért fenyegetésről."
Ez viszont pofátlan csúsztatás és hazugság. Ugyanis Magyarországot, egészen addig, amíg nem vonult be a megszálló erők részeként egy idegen országba semmiféle veszély nem fenyegette.
Az pedig, amit a tálibok mondtak, elgondolkodtató:
"...Csak azt kérdezzük Magyarország kormányától és polgáraitól, mi hasznuk származhat egy ilyen háborúból. Ez a háború amerika érdekeit szolgálja. Történelmi konfliktus feszül népeink között? Ha nem, miért küld Magyarország katonákat a megszálló erők oldalán harcolni Afganisztánba?...+
@Briandrew: ha nincs köze hozzájuk, akkor igaz, amit írsz, de ha van köze hozzájuk, akkor nevezzük nevén a dolgot. A magyar katonák belekeverését manipulált érvelésnek tartom. Az egyetlen jogos kritika az egészben az időzítés. Az időzítést nevezhetjük ízléstelennek, de nem jobban, mint pl. a franciaországi kitelepítések ürügyén francia és MAGYAR rasszizmus ellen tüntetni, meg a hasonló dolgok azoktól, akik az év 365 napján műbalhékat szítanak. Görbe tükör ez a jobbikos rendezvény a hivatásos rettegőknek.
@fenehorizont: Húsleves hol zsidózott. A WTC-ben amúgy sem zsidók pusztultak el.

Az aki megérti az arabokat, még nem antiszemita. Az a baj, hogy egyáltalán neked, így jön le a kérdés, mert az elmúlt 20 év arról szólt, hogy akkor most antiszemita, vagy nem.
@Muad\\\'Dib: Semmi másért,csak a zsidókkal való érdekközösség kedvéért.De például én tiltakozom,semmiféle támogatást nem nyújtok izrael védelmében,sőt el sem ismerem az említett országot.
@Anti Anyag:
nem zsidózott, mint ahogy nem is nácizott (ezt mé nem kérdezted, hogy hol tette?).
viccelődtem csak, mégpedig azon, hogy kurvára nem érdekel senkit sem az amerikaiak élete, sem az arabok szenvedései. mondjuk megértem őket, engem sem érdekel egyik sem.
viszont az ezeket eszközként használó, önhazug, álszent moralizálás, na az már érdekesebb.
Ez a kibaszott média olyan síkhülye, hogy azt nem lehet elmondani:

AZ ELLENSÉGEM ELLENSÉGE A BARÁTOM!
@Húsleves:

Nem ismerem a cikkírót, de a magyar katonák belekeverése szerintem sem szerencsés és kicsit túlmisztifikálta a ránk, magyarokra vonatkozó részt, már ami szeptember 11-et illeti.
De ez sajnos nem változtat azon, hogy a jobblik már megint akkora paraszt, hogy a TSZ-elnök integet a szájukból!
A szocializmusban is ez az arab-kommunista országok szövetség volt. Izraellel tilos volt a diplomáciai kapcsolat. Akkor ez nem Jobbik, hanem Ballik. Jövőre jön a tsz-esítés ?
Szerintem Für Lajos bácsi nem jó tanácsadó.
Az utsó két hozzászólást olvasva már csak egy kérdés merül fel bennem: vajon mikor és hogyan lettünk izraeli gyarmat?
@Cuppanj a végére!:

Ez maximum a te agyadban létezik. Nekem ugyanis semmi közöm sem a zsidókhoz, sem az arabokhoz. Bennem pedig az a kérdés merül már föl ezek után, hogy hogyan lehet valaki ennyire korlátolt? Már bocs, de a hozzászólásodból ezt sikerült levonni!
@fenehorizont: Velünk magyarokkal ez a téma annyival problémásabb, hogy egy orosz, vagy egy amerikai nyugodtan kijelentheti, hogy soha nem lesz terrorista.

Egy magyar már nem igazán, lsd. történelmünk, így egy magyar valahol már rá van kényszerülve arra, hogy a terrorista szemszögéből is megszemlélje a dolgokat. Belőle ugyanis "elméletileg" lehet terrorista.
Csak nekem van egy olyan érzésem, hogy Vona Gábort július negyedikén nem fogják meghívni egy italra a Fehér Házba..?
Szerintem az Magyarországhoz csak hozzáadna, ha izraeli vagy svájci gyarmat lenne.
Mi lenne, ha Izrael lenne magyar-gyarmat ? Mint most a palesztin területek.
Azok a kommentelők akik pl Gyulán dec 1.én ünnepelnék a magyar-román barátság napját, és hasonló baromságok, vagy nagyon hadilábon állnak a logikával, vagy szándékosan csúsztatnak.
Magyar arab barátságot ünnepelni szept 11.-én azzal lenne egyenértékű, ha mondjuk
1. amerikában jun 4-én ünnepelnék a francia-amerikai barátságot
2. etiópiában dec 1-én ünnepelnék a román-etióp barátságot
3. japánban okt 6-án ünnepelnék a japán-osztrák barátságot

Most komolyan, kit zavarnának ezek az ünnepek?
Ezek a szélsőjobbos, zsidózó, idegengyűlölő f.szfejek mikor másztak elő az odújukból?? Komolyan, egyszerűen nem hiszem el.

És ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy gyakorlatilag funkcionális analfabéták is, azaz képtelenek egy írott szöveg értelmezésére, hát kész a baj.

NEKEM 9/11 = WTC merénylet. Arabok követték el, arab megrendelésre (ha igaz, Bin Laden), és bár tisztában vagyok vele, hogy a milliárdos arab népesség csak kis része terrorista, számomra a WTC merénylet miatt ciki a 9/11-es arab-magyar barátság napja.

De persze én csak egy totálisan gyenge átlagember vagyok a magam sztereotipizálásával.

Arról szól a cikk (fordítom), hogy pár milliárd embernek jelent valamit 9/11, azt gondolom, nagyon sokunknak egyből Oszama Bin Laden - arab terroristák ugranak be, és ha erre a napra tesznek egy arab-magyar barátság napját, akkor bizony:
- vagy figyelmet akarnak, médiába kerülést
- vagy ennyire csököttek
- vagy csak kiszolgálják a maguk kis antiszemita közönségét.

Talán mindhárom. Egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik a Jelasics-hasonlattal vagy Trianon-hasonlattal éltek. Az a lényeg, hogy egy eseménysor (egy dátum) mit hív elő.
@Kismac:

Rosszul tudod. A kurucinfo megírta, hogy a moszad követte el a 911 merényletet, hogy azt a látszatot keltsék, hogy az arabok követték el, akik a zsidókra akarták fogni, hogy majd arabnak álcázva......
@Kismac: "Arról szól a cikk (fordítom), hogy pár milliárd embernek jelent valamit 9/11, azt gondolom, nagyon sokunknak egyből Oszama Bin Laden - arab terroristák ugranak be"

Mert te egy agymosott kis hülye vagy.
@soproni1:

Minden, amit a 9/11-ről tudni akarsz, de nem merted a Jobbikot megkérdezni:

konteo.blog.hu/2009/09/11/kilenc_tizenegy
@Húsleves: "És a két atombomba áldozatai"

Emlékeztetnélek rá, hogy nem az USA robbantotta ki a II világháborút...

@Cuppanj a végére!: nem alszol valami jól mostanában, igaz?

Húsleves:"Görbe tükör ez a jobbikos rendezvény"
Nem. Görbe tükör az Örkény vagy Gogol. A jobbikosok simán csak gyökerek.
Egyrészt nem gondolom, hogy az usa nem érdemelte ki, hogy ennyire utálják, és terroristák támadják, másrészt viszont mit szólna a jobbik (amellet, hogy nekem sem tetszene), ha mondjuk Szögi Lajos lincselésének napjára tenné valaki a cigány-magyar barátság napját?
De persze az előttem szóló trianonos példája sem rossz.
Az az undorító, hogy ez egyértelmű provokáció és az álszent ellenérveikkel beleröhögnek a tiltakozók pofájába.
@gyilkos fűegér: igen, emlékszem rá. És mi a helyzet a többivel? Vietnam, Irak, Korea, Afganisztán? Ott mintha más lenne a helyzet.
@mg007:

Te is agymosott vagy...csak épp a másik oldalé!
"Nem tudom basszátok meg, nektek miről szól 9/11, de nekem és a világ gondolkodni képes felének 2973 ember haláláról, 110 nemzet gyászáról, az értelmetlen halálról, a terrorizmusról és a pusztításról. Ezzel kapcsolatban aktuálisan a két magyar halott katonáról, az országunkat ért fenyegetésről."

IGEN. ÉS MI KÖZE EHHEZ AZ ARABOKNAK? TE VAGY ROHADTUL POPULISTA! ARABOKNAK NÉPEKET HÍVUNK...
@Húsleves:

Irak kivételével a másik két államnak nem vált hátrányára a piacgazdaság. Kivéve, hogy a "népi demokrácia" hanyatlása után többet és jobban kellett dolgozni. Sajnos ez a sors vár ránk is, ha nem tudjuk kiűzni az elnyomó tőkés réteget.
@Ejoy:

Talán az a kalasnyikovozó örömködés, amit élő egyenes adásban mutattak különböző arab helyszínekről a terrortámadás másnapján.

Hiába no, az iszlamisták épp úgy mint a Jobbik, bugrisok az önfegyelemre, még akkor is, ha hosszú távon káros számukra a kitárulkozás.

A Jobbiknál és Vonánál meg lett jegyezve, hogy az arabok és az iszlám szálláscsinálói.

Ha majd a jóléti szint emelkedésével a magyar társadalom torkig lesz a prosperitásra élősködőként beköltöző burnuszos cigányokkal, akkor a Jobbik velük lesz feleltetve, eléjük lesz vetve koncként, mint akinek köszönhetjük az arabokat és az iszlámot.
@Ejoy:

Azon túl, hogy a szerző kicsit túlmisztifikálta 9/11 ránk eső részét szabadjon már megkérdeznem, hogy mégis mi a fészkes fene köze van pont a jobbliknak az arabokhoz? Mifféle arab-magyar barátságról beszélnek, holott még a politikai ellenfeleiket is nagyrészt szívből gyűlölik, nem beszélve a külföldiekről vagy ne menjek tovább a cigányságról.
Valami elképesztő és gyomorforgató, hogy pont szeptember 11-ére szerveznek egy ilyet. Nem azért, mert ez a nap a magyaroknak olyan szívbemarkoló, de azért mindennek van határa!
@soproni1: érdekes érv, napalmmal és vegyifegyverekkel terjeszteni a piacgazdaságot.
@Kismac: Tok jo, hogy te mar csak tudod mert a Fox News, CNN, ABC News stb., ezt tomte abba az elcsokevenyesedett agyadba, es ha ok azt mondtak az ugy is van. Esetleg a USS Liberty vagy a Lavon Affair mond valamit neked? Ha nem hat nezz utana de lecci ne a wikipedian jo? Koszi
Remélem sok jobbikos utazik majd az arabokhoz, aztán felkerülnek a videoik a youtubera is amin az arab barátaik élve lefejezik őket.
@Briandrew: Ez számomra is nevetséges.
@szőketisza: Mifele fasiszta bandarol beszelsz? Ha esetleg a Jobbikra gondolsz miert is fasiszta? Kerlek ird le. Nem lattalak meg nagyon kommunistazni mas blogon egyebkent. Ja, hogy a kommunizmus az jo volt mert ocsoert adtak a kenyeret? Aha.. Meg kinyirtak 40-50 millio embert(bizonyitott)de ellenuk nem kell felemelni a szavunkat, ugyancsak mint az mszp ellen sem, igaz? pedig meg el egy ket vereskezu kommunista de az ok ugye? Neked.
Bolgárgyuri kismiska némely szerencsétlen agymosott kommentelőhöz képest.Vagy talán pont ő az etalon.
Gondolkodni vajh' fogtok-e?Vagy az osobaság terjesztéséből éltek?
@gyilkos fűegér: @Briandrew: @Kismac:
Szégyen!
@Húsleves:

Egyébként az ázsiaiakat sem kell félteni, ha egymás kiírtásáról van szó. Britál kegyetlnek voltak a japánok, vietkongok , koreaiak is.
Ha hagyták volna leigázni magukat, akkor már korábban fejlett kistigrisek lettek volna. Mindig van egy-két hadúr, aki félti a hatalmát és "nemzeti ellenállást " hirdet némi készpénz fejében.
@szőketisza: Ja es mi van gazaval? Azon kivul, hogy az az igazi getto. Az az igazi kegyetlenseg ami ott folyik, persze te ehhez tul hulye vagy, hogy megertsd mert az agyad csak az index vagy valami mas liberalis szar oldalig jut el ahol azok az emberek allatnak vannak beallitva. De hat neked ennyi jutott. Szerencsere masoknak sokkal tobb. Bar kivanom neked menj oda es elj egy honapig ott.
@bcrider:

A Jobbiknak sem hallottuk sok jobboldali megszólalását, inkább csak népvagyon féltő meg kisember óvó mondataik voltak. Ha már jobboldali, akkor minimum menjen neki a baloldali mozgalmaknak, szakszervezeteknek, munkavállalóknak, inaktívaknak.
@Cuppanj a végére!:

Persze...fizet minket a mazsihiz meg a nem létező szdsz meg az izraeli állam...
Elmésze te fenébe! Szokj hozzá, hogy bizony vannak más vélemények is. Illetve ahhoz is sürgősen hozzá kéne szoknod, hogy a jobblik nem kormányképes erő. Csupán a mellét verő, taplóparaszt társaság, persze tisztelet a kivételnek, biztos van. Csak a normális jobblikos olyan rikta, mint a fehér holló!
Először is nem értem, hogy miért keverik egyesek a fogalmakat.

9/11 idén a ramadan vége, ez így világos, de a ramadan muszlim ünnep. Nem arab, mert az arab az egy nép, a muszlim pedig egy vallás.

Vannak nem muszlim arabok is, például az egyiptomi és iraki kopt keresztények, vagy a drúzok libanonban. Velük is barátkozni akar majd a jobbik, vagy mivel ők keresztények és nem utálják a zsidókat akkor ők már nem potenciális cimbik?

Vagy mi a helyzet a perzsákkal? Ők nem arabok de muszlimok, ennek ellenére nem cimbik?

Egyszerűbb lett volna 9/11-et a magyar-Hamasz barátság napjává tenni, mert ők azok az arabok, akikkel a Jobbik szimpatizál.

A 9/11-es terrortámadás emlékével pedig jóérzésű ember nem viccelődik. A WTC-ben több mint 2000 ember meghalt, magyarok is.
@Briandrew: Bizony vannak a tiedtől eltérő vélemények is. Szerintem pélául a normális liberális ritka,mint az atomfizikus pézsmapocok.
@soproni1:
"Egyébként az ázsiaiakat sem kell félteni, ha egymás kiírtásáról van szó."
Ez semmit sem változtat azon, hogy sokkal több embert öltek meg amerikaiak, mint mások amerikaiakat.
"Ha hagyták volna leigázni magukat, akkor már korábban fejlett kistigrisek lettek volna."
És ha birkák lennének, vidáman bégetnének, egészen addig, amíg le nem vágják őket.
@soproni1: Milyen jobboldali megszolalast? Kisember ovo? Hat ja, azokra mindeki szarik. Orban a 2 het es rend van mi? Aztan qrva nagy ciganybunozes... ja most rasszista vagyok? a gadzso jelzo az nem rasszista? szerintem igen. megkulonbozteto. Nem megy neki az inaktivaknak? Szerinted ebben az orszagban kik a legjobban inaktivak? Kerlek.
De itt még nem jött le, hogy nem is biztos hogy arab testvéreink csinálták a bulit. De azért minden arab terrorista. Beszoptok mindent mert biorobotok vagytok.
@bcrider:

Nem megy neki az inaktívaknak, mert a jobbik támogatójának nagy része munkanélküli, rendőr, nyugdíjas. A cigányoknak is csak azért megy neki mert most trendi, ott volt lehetőség új néprétegeket bevonni a szavazásba. Kinevezte a Szolgálat Vonát és Balónét megmondóembernek mielőtt pártot alapított.
@Bloberf: nem pap hanem protestáns lelkész!
@Cuppanj a végére!:

És akinek nem az a véleménye, mint neked az már libsi...értem...nincs is több kérdésem!
@Cuppanj a végére!:

Wow...akkor ezek szerint aki tőled eltérő véleményt fogalmaz meg az libsi...mindent értek, nincs is több kérdésem!
már csak azt nem értem, miért nem ment át elsőre :))
faszaparaszt: mi köze az araboknak szeptember 11-hez, azon kívül, hogy a 3000 áldozat között volt arab is?

" de nekem és a világ gondolkodni képes felének"
:DDD
nagyon kevesen lehettek olyan hülyék, akik hisznek a gonosz gépeltérítő tarroristák meséjében...
arabbal nem szabad barátkozni, mert a tudjukkik megtiltották.
értjük mi...
@Briandrew: Miért vetted magadra,libsi vagy?
Értem én... :)
Tiszteletben tartom a véleményed,csak éppen szarok rá.
"Afgán civileket csonkítottak meg amerikai katonák
2010. Szeptember 09. csütörtök, 21:42

Amerikai katonák Afganisztánban

Amerikai katonák afgán civileket öltek meg, akik semmilyen veszélyt sem jelentettek számukra, hogy megcsonkíthassák a holttesteket, és azokból trófeaként testrészeket zsákmányoljanak.

Az ok nélkül lelőtt emberek ujjait vágták le, térdcsontjaikat, és koponyacsontjaikat tették el emlékbe.

Öt amerikai katona ügyében folyik a vizsgálat, és ha bebizonyosodnak a vádak életfogytigtani börtönre, sőt akár halálbüntetésre is számíthatnak.

A katonák súlyosan megfenyegették egyik társukat is, aki jelentette a feljebbvalójának, hogy a többiek kábítószert fogyasztanak."

akik ilyenek mellett harcolnak, azokat lőjék csak le, ha magyarok, ha nem...
@soproni1: Rendor es nyugdijas?????????????? Hallod ne irj lecci butasagokat, masreszt ha ennyire vagod esetleg vmi bizmonyitek???????? Most komolyan, ez szanalmas. Mifele nekimenes ciganyoknak??? Hol is laksz? Mert ha nem vagy videki, es nem eltel zakllatasban ciganyoktol akkor kerlek lehuz valami borsodi vagy szabolcsi faluba, egy ket ejszaka a telepen, vagy csak inteju oreg, tisztesseges Magyar emberekkel es akkor legy ilyen okos. Koszi
@Cuppanj a végére!:

Én is a tiedre, így kvittek vagyunk! :)
@orasmester:

"akik ilyenek mellett harcolnak, azokat lőjék csak le, ha magyarok, ha nem..."

Na, most takarodj innen addig, amíg finom vagyok és liberális.
@bcrider:

Tisztességes Magyar ember ? Akinek a ismeretségi körében háromnál több ilyen van, az szóljon. Szerintem itt senki sem tehet a másiknak szemrehányást. Valóban nem borsodban élek, az én lakhelyem környékén Erdélyből jött másodhonfitársaink működnek. Tisztességesnek magamat sem mondanám, biztos sok dologban vagyok én is aljas. Ahogy Hofi mondta: szocialista munkamegosztás. Én gyártom az ágytálat, Te meg a belevalót.
"Nem tudom basszátok meg, nektek miről szól 9/11, de nekem " - igen intelligensen fogalmazol, ezt meg kell hagyni.
Nekem 9, 11 -gyel kezdődnek a lottószámaim, hát nekem erről szól.
Amúgy meg ha belegondolsz, hányan haltak meg Irakban, Afganisztánban, előtte Kambodzsában, Vietnamban...
Kaptak a mikiegerek egy revansot. Na bumm.
A jobbik meg elérte, amit akart; igen sok ember megy a hét végén Ajkára. Mi is arra kanyarodunk a vassal egy jó kis shawarmára.
Az ilyen együgyű lények, mint te pedig nyugodtan fröcsöghettek a számítógép előtt.
Majd gondolok rád, amikor legurítok egy sört a baklava után.
Vagy tudod, mit? Inkább mégsem...
@Fabius: különben lerajzolsz, vagy mi te szerencsétlen hülye...

majd azért siránkozok két mohó darwin díjas zsoldos után, mert éppen magyarok? lófaszt. neked lehet, hogy el lehet adni őket, hősi halottaknak, meg a haza védelmezőinek, de a valóságban pénzért ártatlanokat gyilkolók, vagy azok cinkosai.

semmi keresnivalója nincs ott ezeknek, de ők mentek a pénzért. beszopták, így jártak. én sírok inkább az ártatlanul legyilkolt százezrekért, még akkor is, ha azok nem magyarok...

ha a te családod halna ki, mert véletlenül lebombázzák x rokonod esküvőjét, oszt ezt elintézik a CNN- n egy boccsak, te mit tennél? vajon célpontot látnál minden idegen ország hivatlan zsoldosában?
szerintem látni kéne hogy sajna jó másfél ezer éve két pólus van az iszlám meg a keresztény(itt értem minden részét) zsidó stb. és az iszlám,
reconquista, keresztes hadjáratok (olyanok amilyenek), lovagrendek, málta stb. nekünk mohács szóval csak ez folytatódik, ezeknek az embereknek nem biztos, hogy szar az élete, csak dicsőség így meghalniuk, de nem változott a szembenállás semmit
valaki Koránt akar égetni, erre tüntetéseket tartanak? mi lenne ha mondjuk bejelentené egy radikális iszlamista, hogy elégeti a Bibliát? nem történne semmi, szóval ez nektek nem fura?
lehet zsidózni, meg olajozni, meg fanyalogni, de ez a két irányzat mindenképpen problémás lenne
ehhez képest tényleg fura a nap választása, mert ha Vona lett volna a WTC-ben akkor neki lett volna nyekk és azt biztos sértőnek találta volna
@Tereskov: hát csak nehogy a spanok alád dugjanak egy kis bombust
@Tereskov: 4millió vietnamit öltek meg az amerikaiak, de mindig csak az 58ezer gumimaci miatt megy a siránkozás.

csak 91 és 96 között 500ezer 5éven aluli iraki gyerek halt meg az embargó miatt, amit a tudjukkik közé tartozó Madeleine Albright külügyminiszter elintézett annyival, hogy "megérte". aki képes pénzért elszegődni az ilyen érdekek fegyverrel való szolgálatába, azért nem kár, ha lelövik. ha magyar, ha nem magyar...
@orasmester:

Nem, kibaszlak innen a gyűlöleteddel együtt. Aztán mehetsz panaszkodni Afganisztánba, Gázába vagy ahova tetszik.
@orasmester: Az evolúció miért nem bánik el az ilyen agy halott taplókkal? Neked is kényelmesebb lenne ha, nem kellene küzdeni a beteg kényszerképzeteiddel. Magyar katona sehol sem volt se zsoldos se hívatlan. Sajna azokat a forrásokat ami eligazítana a világ dolgaiban a gondozóid nem olvassák fel neked. Remélem enni adtak azért.
@Fabius: az én gyűlöletemmel? ez jó :)))
vicces vagy kisgyerek a nagyfejű bagoly színdrómád viszont gyógyíthatatlan. olvasgasd kicsit magad, oszt rájössz, mi az a gyűlölet te paraszt.

"kibaszlak innen"
ha másra már nem áll fel :)

@NoMojito:
"Magyar katona sehol sem volt se zsoldos se hívatlan."
nem? gondolom ahmed sah maszud reinkarnációja hívta a hős magyar katonákat,mi? vagy népszavazás volt az afgánok körében, és az igenek győztek abban a kérdésben, hogy behívják-e félelmetes haderőnket.

nem zsoldos? hát kényszerből, parancsra van ott, vagy önként lehetett jelentkezni a 'misszióba' csillió Ft reményében?

amikor 160 ártatlan meghal 1-1 ilyen "véletlenül" lebombázott esküvőnél, köztük gyerekek, amikor iraki gyerekek halnak meg százezer számra, akkor is sírtok? vagy csak a 2 darwin díjas zsoldos miatt szabad és kell, mert ők magyarok?
vajon hány afgánt gyilkoltak le? hány afgán legyilkolásában segédkeztek?

gondolom ti azok a fajták vagytok, akik 56ban a szegény ruszki katonákért sírtatok volna drága szüleitek biztos megtették.
10millió magyart nem lőttek le az afgánok, igaz ők nem is mentek afganisztánba 'harcolni'.

"aki kardot ránt, kard által vész el."
Eddig is undorodtam ezektől a zsebnáciktól, de ez tényleg a pofátlanság csúcsa. Ótvar, tahó, bunkó bagázs, Magyarország szégyene.
@Fabius: én azt csodálom, hogy eddig tűrte ezt a parasztot.
Ebbe nem nagyon folynék bele, de Magyarországon jelenleg nincs kötelező sorkatonai szolgálat; a mi katonáink pénzértkatonák, ergo zsoldosok.
Aki pedig vállalja azt, hogy egy idegen országba megszállóként megy, annak számolni kell azzal, hogy meg is halhat. Ez nem egy betegápolói munka Az Ezüstfürtű Loreláj nyugdíjas otthonban. (Persze nem is annyit lehet vele keresni; van egy haverom, aki mesterlövész volt. Mára - jól forgatva a pénzét - vagyona közelíti a 200 millát. Tehát megéri - feltéve ha hazajutsz. Ja, és el tudsz számolni a lelkiismereteddel...)
@orasmester: 1 Azok az erők akiket köpködsz az afgán kormány tudtával, kérésére van ott.
2 Magyarországon szerződéses és hivatásos katonák vannak, nem pedig zsoldosok.
Önkéntesek addig mennek, amíg elegendő és megfelelő jelentkező van. Utána a sereg fog választani, nem a misszió szűnik meg.
3 Mutass bármit ahol magyar katona öli az afgánokat.
4 Vannak, lesznek civil áldozatok. 56-ot is ennek tudatában kezdtük el. Amihez egyébként a vitatott témához még érintőlegesen sincs köze.
@orasmester: nem takarodnál már anyádba, te fröcsögő fikanick? Hetente csinálsz új indapasszt, mert ennyi kell, hogy minden normális helyről kitiltsanak. Menj tapicskolni a kurucinfóra, ott jól elvagytok egymással, minek rontod itt a levegőt?
@TexMex: @Tereskov:

Egy dolog véleményt alkotni, esetleg külszolgálatot teljesítő katonáinkat kritizálni. Meg egy másik a halálukat kívánni.

Előbbit eltűröm, utóbbit nem.
Eszemfaszom megáll rajtatok. Az iszlám naptárban a ramadán hónapot követő hónap első napján van a megtisztulás ünnepe (Eid ul-Fitr), ami a ramadáni böjt végét jelenti. Ez idén szeptember 11re esik, egyébként minden évben másik napra, mert az iszlám és a gregoriánus (gyk a miénk) naptár nem ugyanúgy müxik. Ennek következtében nem csak Ajkán van bohóckodás, de világszerte szeptember 11én tartják ezt az ünnepet, ebben és csak ebben az évben. Mégis mit kellene tenni, a mohamedánok által kb ezernégyszáz éve minden évben világszerte megtartott ünnepet elhalasztani tíz hülye és háromezer halott kedvéért?
@TexMex: helyesbítek: ne menj a kurucinfóra, mert az ilyen nemzetellenes szöveget okádó hányadékot ott seperc alatt agyonvernék.
@Tereskov: Nagyon nem is érdemes belefolynod, mert eléggé háttal vagy a témának. Ha a zsoldos szót érted, akkor a Blackwater-nél keresed őket. Ráadásnak a magyar erőket megszállónak nevezni vagy tudatlanság, vagy csupán a hangulatkeltés eszköze.
gusztustalan egy poszt, de megszokhattuk már ezen a blogon :)
@Tereskov:

Az utolsód akkor jött pont, mikor órás legújabb reinkarnációját is csendkirályságra ítéltem, és elszálltál vele te is. Nagyobb baj, hogy levenni sem hagyja a tiltást. Mea culpa, nem direkt!

Pillanatnyilag annyit tehetek, hogy bemásolom amit küldtél:

Hát igen, halálát kívánni valakinek nem szép dolog.
De azért én sem értem, hogy mit keresünk mi a világ másik felén (na persze, hogy értem, hogy NATO kötelességünk, de mégis).
És mi lett volna, ha az érdek úgy kívánta volna és azt derítette volna ki a CIA 9/11 után, hogy bizony az Alkajálda és Bin(Music)Laden a nyírköcsögi pincehegyen dekkol? Fél Magyarország le lenne bombázva, mindenféle idegen katonák masíroznának fel s alá szegény nagymamámék háza előtt, az óvódások és az óvónéni golyóálló mellényben sétálnának a játszótérre, a muter meg gázálarcot is felvenne az esőkabát mellé, amikor lemegy parízerért meg tejért a közértbe.
Aztán hiába mondanánk, hogy mi csak Fekete Pákót bújtatjuk, sem Dieter Bohlen, sem Obi van Laden nincs e hazában, kapnánk még egy maflást...
A MIÉP-es nácik lakossági fórumon szeptember 11.-ét úgy írták le, "a WC-nek nekiment 2 repülőgép.". A szóvivőjük mondta 2002-ben, saját fülemmel hallottam.

Büdös náci Jobbik!
mit hisztiztek? 9/11 nekünk nem (kéne hogy) jelentsen semmit, max azt hogy ettől számítva tudják a tenorizmus kártyát (olyan mint az ász) bármilyen adatot elkérni másoktól az usákok, és bármilyen nekik nem tetsző országot.

A nap mint nap leölt palesztinok, tibetiek, afrikaiak, akárkik mi a faszért nem keltenek bennetek hasonló érzéseket?? Mert azt nem látjátok a tévében?
Hülye álszent köcsög az összes majom aki ilyen szelektíven gyászol...

Gyászoljatok szépen mindent, vagy semmit! Nem válogatunk!
@sanyix:
jav:
"ettől számítva tudják a tenorizmus kártyát kijátszva (olyan mint az ász) bármilyen adatot elkérni másoktól az usákok, és bármilyen nekik nem tetsző országot megtámadni."
@Húsleves:
Baszki a vastagbőrt vehemensen leantifasisztáztad, meg leliberálisoztad, ide meg csak egy szimpla "liberális csúsztatás" fért bele?

Komolyan nem értelek, további offense nélkül.
@Anti Anyag: Édes istenem, hogy te mennyire buta egy fasz vagy!
Kicsit fel lett fújva ez a dolog. Rossz az, aki rosszra gondol. :-)
@sanyix: Teljesen egyetértek.

Bár én anno is a dollárárfolyamot gyászoltam. Azidőtájt abban kaptam a fizetésemet. A többit meg leszartam. Kétségkívül jól nézett ki a tvben az a sok por meg hamu, de ugyanilyen rettentő dolgok történtek a határ túloldalán néhány évvel előtte, oszt mindenki le se szarja.
Ne vegyünk már minden amerikait, világuralomra törő elnyomónak! Én kint voltam azon a napon. Ott voltam közöttük és együtt néztük, ahogy a torony leomlik. Láttam őket, ahogy abban a pillanatban omlottak térdre és sírtak, imát mondtak. Ezekkel az emberekkel szemben tiszteletlenség és érzéketlenség ez a dátumválasztás. De ez a Jobbik és nem is lesz más soha.
@Yeto: egy hülye! Az te vagy!
Szerintem jobb nekünk terroristák, arabok és az iszlám nélkül!
süti beállítások módosítása