Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.09.04. 08:00 Fabius

Éremgyűjtemény

Címkék: díj kitüntetés schmitt pál érdemérem

Díjat alapított tegnap az Emberek Embere. Kellett egy díj nyilván, ami saját, amit nem osztogattak mások csak úgy, következetlenül mindenkinek. Egy díj, aminek súlya van, mint az udvari bolondok sapkájának, amit oda lehet ítélni...Kinek is? Az indoklás szerint:

"A Köztársaság Elnökének Érdemérme kitüntetés annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak adományozható, aki életútjával, szakmai tevékenységével kiemelkedő érdemeket szerzett, különösen a tudományok, az ifjúság nevelése, az elesettek és hátrányos helyzetűek támogatása, a természeti környezet megóvása terén, valamint művészi alkotói és előadói, illetve a köz szolgálatában végzett tevékenységével, áll a határozatban."

Tehát gyakorlatilag bárkinek, akire a törvénykezés motorja rákacsint. Már csak egy találó név kellett volna a nagyszerűségnek, ami méltó módon kifejezi annak jelentőségét. Pali bizonytalan volt, ezért a Sándor palota tükörtermében feltette kérdését kedvenc tárgyának: tükröm-tükröm mondd meg nékem, kiről nevezzem a díjam, kérlek szépen! Mire a tükör így felelt:
-Szép snájdig ember vagy Pali, de Navra Tibusz sokkal szebb tenálad! A Varga Miska okosabb, Szjjártó szebben beszél, Dájcs Tamásnak meg annyi neve van, hogy elalszanak mire végig mondod. Viszont saját díja egyiknek sincs! Nevezd el magadról! Hadd pislogjon a Kövér, hadd zsolozsmázza a bajsza alatt, hogy énmegmondtaménmegmondtam!Így esett, hogy legbelsőbb szövetségesével egyeztetve túlestek a névadón, és megszületett a „DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" díj. Így, csupa nagybetűvel szedve, hisz nem holmi nemecsek ernő alapította.

Minden szentnek maga felé hajlik a keze - szokták mondani, hát még annak, aki nem szent. Saját nagyságunk pocsolyájában fürdőzni felemelő érzés, ne vegyük el ezt ettől a végtelenségig szerény embertől. Sőt, inkább segítsük őt nagyságának és kultuszának kiteljesítésében. Miért érje be ennyivel? Sok év kitartó nyelvpörgetés után igazán kijár egy kis emlék, egy aprócska mementó az örökkévalóságnak.

Javaslom, hogy legyen még több díja a Nemzet Palijának!

Alapítson díjat az ínyenceknek, legyen tétje a kötcsei lecsónak! Kapjon elismerést a győztes, mondjuk a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME A LEGCSÍPŐSEBB LECSÓÉRT néven:Kaphatnának külön díjat a politikai csatározásokban megfáradt harcosok, azok, akik a celeblét nehéz és fáradtságos útját is járják. Igenis legyenek díjazva a pártért a magánélet rejtelmeit feláldozó Rogán Antalok, a dalnok Schmuck Andorok! A DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK LEHETSZ TE IS KISZEL TÜNDE ÉRDEMÉREM méltó jutalom volna a megfáradt, emberközeli polcelebeknek. Ehhez én nyilván oklevelet is adnék, jusson emlék a sokat tűrő házastársaknak is:
Nemes és önzetlen gesztus volna jutalmazni a miniszterelnököt minden augusztus huszadikán. Már, ha eszébe jut valakinek, hogy ilyenkor mi szoktunk adni ezt-azt a kiválóságainknak, és nem egy vállrándítással van elintézve az egész. Az ország kétharmada könnyezné meg, ha a zászlófelvonás után, még a lobogó alatt Pali átadná a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME A LEGJOBB MINISZTERELNÖKNEK díjat a kormány fejének. Jutalomfalat a nap végén, ennyi csak kijár minden évben, vagy nem?
De igazán akkor lennék elégedett, ha önmagát is értékelné és kitüntetné az emberek embere. A nép szeretetét és megbecsülését kizárólag egy magától magának adományozott kitüntetéssel lehet kifejezni. Ezért javaslom, hogy a díjak sorába vegyük föl a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNEK érmet:
Szeretném, ha ránk pórokra is gondolnának a díjfürdőben ékeskedő méltóságok. Legyen kitüntetés a legnagyobb megvilágosodók számára is. A DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÓMÁJFASZOM ÉRDEMÉRME pont megfelelne a célnak:
Aztán ki tudja? Hátha átadás közben az érmét nézegetve végre leesne a tantusz. Ideje volna.
 

69 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr82270277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Éremgyűjtemény 2010.09.04. 19:16:29

Minden szentnek maga felé hajlik a keze - szokták mondani, hát még annak, aki nem szent. Saját nagyságunk pocsolyájában fürdőzni felemelő érzés, ne vegyük el ezt ettől a végtelenségig szerény embertől. Sőt, inkább segítsük őt nagyságának és kultuszának ki…

Trackback: A Schmitt-dal. 2010.09.04. 18:34:41

Egyszer mindenkinek hallani kell a Kozmosz együttes alkotását.                               &nbs...

Trackback: Vanitatum vanitas 2010.09.04. 17:32:27

Olvasom, hogy díjat alapított - sőt: Díjat Alapított - Schmitt Pál. Sőt: DR. SCHMITT PÁL. Szerintem mindjárt magának adhatná az elsőt.Szép érdemérem lehet mindenesetre, jókora darab, az erről szóló köztársasági elnöki határozat szerint 60 mm átmérőjû, ...

Trackback: Schmitt Pál elnöki lecsója 2010.09.04. 16:09:09

Schmitt lecsóval fogja etetni Orbán politikai magánrendezvényének vendégeit, pedig a legfőbb méltóságok – elnökök, uralkodók – nem főznek másokra. Legalább a látszatra oda lehetne figyelni! (Fotó: fakanal.freeblog.hu) Olvasóink már-már a...

Trackback: Schmitt-snitt / Szerény kis kitüntetések 2010.09.04. 12:39:31

A Köztársasági Mókamester avagy - ahogy egy fórumon nevezték (felhasználó: Cave) - a Köztársasági Töltőtoll nem pihen, így célom nem is lehet más, mint archíválni a legbájosabb húzásait: ezúttal kitüntetéseket alapított... Csinos darabok lesz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eh, egy érem a haveroknak. Lehet tippelni, ki kapja meg elsőnek. Amúgy mikor adják át?
Nem kicsit komcsi utánérzést kelt ez bennem. Húsz év múlva milyen jókat lehet majd csereberélni, a bolhapiacon talált szockó kitüntetésekkel. Adok egy "munka hősét" két "schmittpali" érméért. Gratulálok. Valamivel el kell ütni az időt október harmadikáig. Viki meccsre jár házicsicska "emeleszelnökével", Palinak is el kellett foglalnia magát. Remélem Szargyártó Petya meg Kósa Lujó nem unatkozik, mert annak mindig a devizahitelesek isszák meg a levét.
a képeken szakadtam :D
Elmebeteg ötlet ez a DR. SCHMITT PALI NYALI EMLÉKÉREM - NAGYVALAGREND! Szégyen, hogy az "ország vezetőinek" erre van energiája. Semmi fontosabb nam volt? Bekaphatják! Pitiáner alakok ezek is!
Szégyejjétek magatokat, mindíg csak az irigykedés, de most már várhattyátok, mikó kaptok egy szép érmet.
@apc: Persze, csak az irigység beszél belőled is! :)
@apc: @Boli:

Ugyan srácok :-) Pali bácsi az esélyegyenlőség jegyében mindenki számára elérhetővé tette az érmeket. A kommentelés simán lehet a "köz szolgálatában végzett tevékenység", amiért érem járhat :-)
@Fabius: Nem mondod, hogy erre tekersz??? Bakker, csak mot esett le! :)
@Boli:

Pedig dehogynem :-) Csak a saját magamnak címzett érmet taktikai okokból elhallgattam. Nem jó az, ha innentől egy éven keresztül mindenki a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK TE HÜLYE ÁLLAT ÉRDEMÉRME-re hajt :-D
@Fabius: Én innentől kezdve próbálok marhára nem hajtani a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRMÉRE. Bakker, ennél már csak egy Kádár érdemérem lenne cikibb. (Mármint nekem, mert PALI bátyátoknak azért megvan az is...) Egy szép szombat délután, amikor elmereng PALI a Ritával és a családdal együtt töltött időn, azért milyen vészjelzés ugorhat fel a Kádári kitüntetések kapcsán??? Vagy a Ritával kapcsolatban? Isten, Család, Haza?
@Boli:

Szemmel láthatóan ilyesmin nem mereng. Öntömjénben dagonyázik, az fincsi meleg, és roppant kényelmes.
Végül is kíváncsi leszek egyáltalán, hogy Viktor pajtit tartja-e arra a bizonyos NAGYVALAGRENDRE érdemesnek és kitünteti-é vele? Vagy csak ŐT tartja arra érdemesnek??? :)
Pénz is jár majd hozzá, vagy csak erkölcsi elismerés? Vagy a 'csak' nem is jó, mert ez a különleges megtiszteltetés több,mint ami pénzben kifejezhető?
@kiraaaaa:

Pénz nem jár vele. De van-e nagyobb erkölcsi elismerés ennél? Muhaha.

@Boli: Szerintem a választ borítékolható.
@Fabius: SZörnyűek ezek az előítéletek! :)
@Fabius: @Boli: egymásnak fogják adogatni:) új tenisz?
Az esemény fényéhez a magam szerény eszközeivel az alábbi kis opusszal kívánok hozzájárulni :
( az utolsó két sorral való egybeesés NEM a VÉLETLEN műve)

Csörgő csörren, Viktus ráz
Nyalka Palkó táncot jár
Nem megmondtam, kuss legyen?
Kövér Lackó, perdülj be!

Húzza-húzza, vonszolja
Rátalál az ostorra
Köll még nektek Ájemef?
Matolcsy maj' odatesz!

Jönnék-mennék én is mán'
Ópusztaszer, Mocsolád
Ezeknek kell Hiszekegy?
Viktus, Fecó EGYRE megy

"Hogyha nem kell senkinek
hát az ördög veszi meg"

(minden oldali anyázást, fenti fenséges díjra, avagy bármely egyéb, pl. irodalmi díjra való felterjesztést szívesen fogadok a Varanus.blog.hu-n kommentben történő nyilvános elérhetőségeimen.)

All rights reserved
@kiraaaaa: Dehogyis...Új sportág alakul fedettpályás numizmatika néven :-)
@sületlenke:

"Húsz esztendőm hatalom, húsz esztendőm eladom"?

A NENYIvel már sikerült...
@Fabius: ja, majd dobálják a numizmatikusokat:)vagy egymást dobálják, vagy őket dobálják, sok szakosztályra lesz szükség, mind külön-külön versenyszám
ómájfaszom érdemérem a svéd tívinek? - ha pénz nem jár érte kizárólag akkor :)
@térfél:

Ezen jóízűt akkor tudnék röhögni, ha nem azt érezném, a svédek konkrétan leszarnak minket. Így viszont kicsit kényszeredett a mosolyom.
@Fabius: "fedettpályás numizmatika" EZ ÁLLAT! :)
@Fabius: @térfél: de mi van,ha csak egy szerencsétlen technikus nem ért a guglizáshoz, bár a Grippen ügyben sem készségesek.
@kiraaaaa: A Gripen ügy az Orbán kormány fiaskója, ami kínos helyzetbe hozta a svédeket is, ugye. Te meg lennél lepődve egy ilyen fricskán?

@Boli: :-D
Óbazzbazz

Végül is, nemzeti együttműködés, ide tartoznak az exkommunisták is :))
Még szerencse, hogy semmi tennivaló nincs kis hazánkban.Ezek a nagy dolgok!Elmebeteg egy társaság!Ezek után tényleg csak egy jöhet:Megkoronázzák Viktort!Hányok tőlük.
@kiraaaaa: Gripen-ügyben minden, ami kiderült, nem itthoni, hanem svéd ügyésztől hangzott el.
pedig tök eccerű: valamelyik "zsíros támogatónak" van egy "kitüntetés gyára", oszt most visszakaphatja azt a sok "önzetlen" segítséget amit eddig a "pártnak" nyújtott, mit gondoltok mennyi lesz "papíron" darabja ezeknek az érmeknek?
@ex: meg szerencse, hogy legutoljara akkor fagyott be a duna budapestnel amikor viktorka meg egyetemista volt :)
Első díjazott Ákos, a Művész legyen :)
@gramercy: Ajaj! Még befagyhat! Akkor aztán...:)
Most majd jól rájössz kivel állunk itt mi szembe.. / Tudom, hogy titokban sunáznátok..
@Fabius: ha meg innen nézzük, ez akár poén?
Hát még csak szeptember van,de már majdnem fagy.
A kitüntetés már lerágott csont, de majd megőrülök a kiváncsiságtól, hogy sikerült a lecsó? Nem lett túl csipős? Vagy ellenkezőleg: nem lett túl lágy, édes, nem-férfias? És izlett-e a mi Viktorunknak? Repetázott-e? És illette-e dicsérő szavakkal DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK-öt, a DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME alapítóját? És ha túl csípős lett a lecsó, vajon reggel DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ott lesz-e a miniszterelnöki rezidencián, hogy a nagydolog után hűvös leheletével fújja-fújdogálja a mi Viktorunk égő ánuszát, esetleg egy-egy hűsítő nyalintással enyhítve az égető kínokat. Megannyi kérdés, amire nem tudom a választ!
Mekkora önteltség kell ahhoz, hogy valaki saját magáról nevezzen el díjat?
Szerintem ennek a kicsinyes f@nak nincs tükre,és a többi, a díjra rábólintónak meg ízlése.
Valóban mindent megtehetnek,és meg is teszik.
De miért járatnak le egy országot.
Ja:a birkák hallgatnak.
Az elsőt - lehet már karácsonyra- O. Viktor sokszor bukott, de kitartó, sose hazudott, mindenre tudja a tutit, sose dolgozott, minden én vagyok, nemzeti handabanda főnöke kapja.

De az is lehet hogy saját magát lepi meg vele.

Ezeknél minden lehetséges!
Javaslat (ez nem jutott eszetekbe)))))
"DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNÉL SZEBBEK ÉS OKOSABBAK ÉRDEMÉRME"
A törpe összes gyereke kapjon !!!
Nekem van három,bőven ivarérett,de egynek sem lesz utódja ,míg ilyen tetvek "viszik előre" a világot......
Egyszer csak elmúlik minden! Mi lesz akkor ha már nem Palibá' az elnök. Kukába az érmekkel, ...szelektive?
... valóban az átkosra kezd hasonlítani a rendszer! Pontosítok, már ott is vagyunk, fa*za, gratulálok, ezt megszavaz...k!!
@ex: Csak várják meg, amíg befagy a Duna jege! Aztán oké!
@manager2008:

Ezt mondjuk megkaphatná Áder Bronson angolnyelv-tanár.
Csodálkozik még azon bárki, hogy Sólyom nem ment el Schmitt beiktatására?
@P.mester: és a többi sok millió szavazó is, már bocs, az érdem az érdem, megérdemel egy érdemrendet nem?
Ez olyan mint egy sebesülési érem a fronton, aki ott volt megkapja és kész.
@manager2008: és ki volt a fronton???
@CubE: bocs!!!! P.mesternek szólt!!
"@CubE: aki "szavazott", sőt az már forradalmár is
belezavarodtam :) forradalom?? Most döntsétek el! Forradalom, vagy ellenforradalom :)
A polgárok megkapták a borítékos sorsjegyet. Most bontják ki. És láss csodát! ...nem nyert!
Megalapítom a DR FŰEGÉR KÖZTÁRSASÁGI KOMMENTELŐ FRÖCCSÖNTÖTTMŰANYAG ÉRDEMÉRMET A LÓFASSZAL!

A hátulján ez a szöveg lenne, az elején két alien az ég felé emel egy lófaszt, felette az arcom, kikockázva.

Még gondolkodom, hogy ki kapja.
@Fabius: Nyugi, nem csak a svédek szarnak le minket, konkrétan is, meg általában is.
@kiraaaaa:

Ha innen nézzük, lehet akár szándékos fricska is :-)

@gyilkos fűegér:

Erre mondják, hogy fasza díj? :-D
Palikának borvirágos orcája,
rá van gravirozva a palettára
Májfoltos fejéről megismerni messziről.
ahogy a Sándor palotából kistíről.
Gumigerinc derekával görnyedten közlekedik,
Érdes nyelve elkopott már, de még próbálkozik...
A Pápánál szeretne majd egy poziciót fogni,
Ha mást nem a Vatikánban takarítani:))))
s végre megtalálja igazi helyét a világban,
a lapát a seprű és a rongy társaságában:)
Szégyen Magyarországnak,hogy ilyet köz. elnöknek nevezet ki a kis gonosz törpe. Bár orbánt is ismerik ...Európa leszarja Orbánt!
Szégyen Magyarországnak,hogy ilyet köz. elnöknek nevezet ki a kis gonosz törpe. Bár orbánt is ismerik ...Európa leszarja Orbánt!
Palkón is röhögnek.Tudják az élet " karrierjét" és nagyon lenézik, pl Németben és Franciában.....
EZ JÓÓÓ..:d Gyurcsány írta a gonosz törpéről:

Tisztelt Svéd Királyi Televízió! - vagy hogy is hívják magukat, de a tegnap történtek után mindegy is.
Megáll az ember esze. Ott látom a televízióban a magyar nemzet önfelkent atyját, akinek mindig népe (legfeljebb még saját családja) boldogulása volt a legfontosabb, akinek annyira fontos a magyar futball, hogy többet jár meccsre, mint találkozik a szakszervezetekkel vagy az IMF-fel, aki két meccs között forradalmat vív (jaj de sokba kerül ez nekünk mostanában), és miközben küzd az oligarchák ellen délcegen feszít a legnagyobb bank általa személyesen főfutball-felelőssé tett bankvezér oldalán (jut eszembe ki fizette a repülőjegyet Stockholmba?), saját nevemet látom nevezett „kétharmadom van és mindenkinek kuss” főnök neve alatt.

Hú de meg vagyok tisztelve (jaj bocs: ég a bőr a képemen). Még hogy én lennék Ő?! Na, ezt aztán vérciki! Hiszen hogyan jövök én ahhoz, hogy olyan embert mutassanak be az én nevem alatt (pardon: felett), aki a Szentkorona tant szeretné viszontlátni a magyar alkotmányban. Akinek tanácsadója el tudná képzelni a köztársaság királyságra cserélését. (Nem tudom, hogy ez a kínos affér nem tekinthető-e a Svéd Királyság ösztönös tiltakozásának ezen agyament ötlet ellen?) Én kérem szépen soha nem tudnék adni tizennegyedik havi nyugdíjat kevesebb társadalombiztosítási járulékból (bár mintha a főmérnök sem hozná mostanában szóba ezt a böszmeséget). Én soha nem hinném, hogy a költségvetési válság ellen a legjobb gyógyszer az azonnali nagyarányú adócsökkentés (igaz, egy kukkot sem szól mostanában erről, inkább arról nyilatkozik, hogy nehéz éveknek nézünk elébe).

Drága Svéd Televízió! A magyar nép (és tagjaként szerény személyem) igazságot követel. Bár tudom, hogy ezért is Gyurcsány a hibás, de talán éppen emiatt őszintén proklamálhatok. Kérem Önöket, hogy egy álló héten keresztül az esti híradó előtt vetítsenek filmet Orbán nemzetvezető úr csodálatos életéről, olvassák be a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot, fejemre meg szórjanak átkokat és fenyegessenek életfolytig tartó börtönnel, mert ha Sukoró ügyben nem is találnak fogást rajtam(Önöknek a részleteket nem kell tudni, bármi is történt az biztos, hogy én vagyok a hibás), a mostani skandalum megmutatta, hogy én működtetem a Tel-Aviv – Budapest tengelyt (bocs:Stockholm-Budapest tengelyt), most kiderült, hogy nemzetünk végveszélyben vergődik, amíg engem nem iktatnak ki Magyarország, mit Magyarország?, Európa emlékezetéből.

Most pedig bűnbánóan esküszöm, soha többet nem maszkírozom magamat Orbán Vikornak! Mert átkozottul szégyellném magam…
A Nemzeti Színházba való ez a Nemzeti kormánynak nevezett csőcselék...a darab címe a MAGYAR EMBER TRAGÉDIÁJA
Most olvasom, hogy a pali bácsi nem főzött lecsót azembereknek..ajvé, éhen maradtak?
@kiraaaaa: Megtudta, hogy a Jobbik disznóvágásra készül. Úgy érezte jobb az óvatosság :-)

mandiner.hu/cikk/20100904_disznovagasra_hivja_a_jobbik_schmitt_palt
@Fabius: hát el kell menni mindenhova, ha már az emberekelnöke lett, nem?

Mindig kisorsoljuk, melyik kerti bulira menjen?Aztán az év végén odaítéli az érmet a legjobbnak?
@kiraaaaa: Ez a kisorsolós dolog tetszik. Lehetne rendezvénysorozat Grill délután Schmitt Pállal néven :-) Ezeken hangoztathatná ő is: a krumplileves legyen krumplileves! -elvtársak.
az egész világ röhög ezen a szarházi smitten és a gonosz törpén. nem csoda hogy mindenki leszarja őket. ORBÁN TAKARODJ
@kiraaaaa:

Általában szívesen szedem ízekre Pálffyt, de...Ebben az esetben úgy érzem, a hírszerzők fantáziája megszaladt egy kicsit. Az idézett passzust ő maga magyarázta itt, és akkor sem találtam benne igazán kivetnivalót.

Mert nem a magyar népmesék, a Mézga, és az irodalmi klasszikusok szétcincálása a cél. Hülyék ezek, de nem ennyire.
@Fabius: jó, de a feltétlen bizalom sem okés. De az írás azért jól összeszedi. Másrészt, ha annyira a magyar irodalmat akarják előtérbe helyezni, akkor a kettő hogy fér össze?
@kiraaaaa: Úgy fér össze, hogy az irodalomnak ehhez semmi köze nincs. A csatornák online videóit és a Maúnika jellegű dolgokon ugrálnak. Mézga és a többiek most is mennek, soha nem volt baja vele az ORTT-nek. Sőt, mikor a magyar népmesékbe beleálltak asszem a románok a csúnyáját csillaggal takaró királylányért, még meg is védték azt.

Az írás nem összeszed, hanem kiforgat. Azt mondjuk jól. De én kizártnak tartok ekkora hülyeséget.
süti beállítások módosítása