Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.31. 15:48 Fabius

Lehet más a feltámadás?

Címkék: feltámadás önkormányzati választás lmp

Ásni kezdték az LMP sírját a napokban. Tegnap az index buktáról beszélt, ma Török Gábor kielemezte, hogy miért szar a párt, közben meg a választás.hu azt mutatja, a beharangozott armageddon késni látszik.

Ma egy csomagban adott le nagyobb mennyiségű jelölőszelvényt az LMP. Huszonhárom kerületből tizennégyben már elbírálás alatt vannak a jelöltek. Viccesnek tartom azonban, és nyugodtan vegyétek kritikának, hogy megint nincs egy ember, aki világgá kürtölné az eredményt, miközben már a földet szórják rátok. Karácsony Gergelynek írjatok be egy elégtelent az ellenőrzőjébe, mert már a feltámadtunk-hallelúja hurráoptimista plakátnak is régen készen kellene lenni.Ha bealusztok ne csodálkozzatok rajta, hogy rátok hányják a földet. Lehetne más a feltámadás. Is.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr692261936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lám te is bedőltél a katasztrófa-kommunikációjuknak :)) Ezek a cikkek ugyanis joggal jelenhettek meg, Karácsony mondta el minden TV meg rádió-műsorban hogy jajj még csak egyharmad, jajj még csak a fele stb. Altatják az ellenfeleket miközben ezerrel mozgósítanak. Ha az alant levő ma délután bejegyzés számai igazak, akkor Jávor már valahol 20.000 felett jár.

lmp678.blog.hu/2010/08/31/budapest_alakul
Ez stratégia volt vagy csak bénák?
Veszélyes játék, mert nem biztos,hogy megmentési szándékkal dobálnák azemebrek az ajánlócetliket.
Nem, de rengetegen nyaralnak tényleg. A legtöbbnek fogalma sincs arról, hogy kampány van meg hogy már péntek délután leadási határidő, még az LMP szimpatizánsoknak sem (Budán a Fideszesek is nagyon panaszkodtak, pedig nekik listájuk is van). A hazajövőket 2 napon belül el kell érni, lista híján ez meg csak a paráztatással megy. Legalábbis ez az én elméletem :)
@Themisz:

Nem vagyok én olyan egyszerűen bekajálós típus :-))
Jobban hiszek a számoknak a választás.hu-n, mint bárkinek. Az az igaz ami ott van, a többi szóbeszéd.

Ha ez az -elvileg- katasztrófa kommunikáció olyan sikeres lesz, mint a last minute volt, akkor el kell kezdeni másképp csinálni a kifelé beszédet.

mandiner.blog.hu/2010/08/27/lmp_animgif_last_minute

Ahogy én látom temetni korai volt, de a noszogatás rátok fér. Ennyi.
@ Fabius

Nem gondolod, hogy most alaptalanul ostorozod az LMP-s górékat?

Nem szoktunk ugyan hozzá ebben az országban, de hát ők egy olyan szervezet - ettől is más ugye - ahol a főguruk nem verik a mellyüket' olyan dolgokkal, ami NEM AZ Ő ÉRDEMÜK.

Pusztán becsületes szeméremről van szó, kár hogy félreérted,ez itt a mélyen tiszta emberek veleszületett ódzkodása minden olyan dicsőség világba kürtölésétől, amiben nekik vajmi kevés szerepük volt.

Merthogy nem nagyon hallani róla, hogy személyesen, parlamentbe magasztosult tisztségükkel egyetemben adták volna most vissza a tavaszi helytállást azoknak, akik bebiciklizték őket a nagy házba.

Nem láttuk a nagy tizenhatok egyikét sem sűrűn ácsorogni semelyik kitelepülésen, főként nem napokig, órákig, hogy besegítsenek annak a párszáz embernek, akiknek a hátán bekerültek a Nagy Jóba.

Ráértek volna szerintem, vagy három hónapig szünetel a parlamenti munka, és nyugodtan beleférhetett volna az időjárásukba mindannyiuknak, hogy legalább az esélyes helyeken személyes cetligyűjtésükkel dobják fel a kimerültségtől kókadt aktivisták okozta stand-hangulatot.
Nyugodtan kampányolhatott volna a két szexis Szabó lány a többieknek, csakúgy mint Benedekünk, tőlem akár mezítláb is.

Zsebecskéjükbe is betalálhattak volna szerintem egyébként személyesen is, ha már így néz ki a finanszírozás.
Szép pénzecskéhez jutottak azért a többiek segítségével (Ordi majd kisegít ebben is, l.sz. a három szabad hónapra kinek mi jár, költségtérítés stb., és jár-e a bizottsági helyekre is a lóvé parlamenti szünet idejére is. Tartok tőle, hogy igen).

Magyarán nyugodtan beszállhattak volna zsebileg is minimum egy hónapocskával az etikus viszonzásba, meg pártépítésbe.
Ja, hogy a többi pártnál sem teszik, meg ez anarchia lenne, és miért pont ők?

Hát ettől Lett VOLNA Más.
@sületlenke:

Nagyon is megalapozottnak gondolom az ostorozást. A felvetésed jogos, de hadd kérdezzek vissza: ha ujjongás helyett azt mondjuk, hogy bakker, szart se csináltunk eddig, és ójaj, meg tejóisten, akkor nem pont a kint ácsorgók, a kopogtatók munkáját degradáljuk a nullához közelire?

Sokkal inkább kéne az optimizmust erőltetni. Bemutatni, hogy bazzeg, hiába a rövidített idő, az emelt mennyiség, az aktivistáink megteszik ami telik tőlük és a választók szándékából. Ezzel, ha tetszik megválaszoltak (volna) a kétkedőknek, és megveregették volna a cetlizők vállát is.

Arról nem beszélve, hogy én nem hiszek a negatív kampányban. A választó a gyűjtés idején ha esélytelennek tart valakit, akkor elveszett ajánlás és szavazat helyett inkább adja olyannak a bármilyen voksát, ahol "majd számít".
Ha tényleg a negatív reklámra, meg nyaralás, meg miegymást lehet fogni a pánikkeltést, akkor nem lehet ezt máshogy csinálni a politikában, és kész.
Tessék rendesen csinálni, különben nem MÁS az egész!
@Themisz: A körzetek meglehetnek, ott csak 1% kell, a polgihoz viszont a duplája. Úgyhogy a pánikolás teljesen jogos. Mivel a főpolgihoz korábban csak 0.5% kellett dupla ennyi idő alatt, a Nemzeti Együttműködés Rendszere a nyolcszorosára nehezítette a jelöltek indulását. No komment.
Én tegnap kaptam tőlük hírlevelet, úgy tűnik, vidéken vannak bajban.
Ömmm... Azt kell mondjam, TG-nek részben igaza van.

Amúgy attól, hogy az egyéni jelöltek megvannak, még nem jelenti azt, hogy a polgármester-jelöltek és Jávor Benedek is jól áll. Zuglóban az összes egyéni jelölt indításához 970 cetli kell (57 és 69 között bontásban), míg a polgármester-jelöltséghez 2000. Lehet, hogy JB 20e cetlinél áll, de ugye 28 150 érvényes kell és pénteken délután négy óráig le kell adni őket. Addig meg ugye legalább 9000 cetli azért kelleni fog, hogy a rontottak levonása után is meglegyen. Ne legyen igazam, de szerintem nem lesz meg. Még Staudt is elég necces.

Ami a polgármester-jelölteket illeti, ott sem lesz meg szerintem mindenhol.
@sületlenke: ami infóm van, hogy a zuglóiak közül többen saját zsebbe nyúltak.
Fair play nekik, hogy egyaltalan megprobaljak osszeszedni azok utan amit vikiek a valasztasi rendszerrel csinaltak! Ha csak fityisz es maszop lesz a fopolgarmesteres lapon akkor en a szavazz fasszal lelkes taborat fogom erositeni. Remelem, hogy mindez a kedvesseg es onzetlenseg rovidesen vissza fog hullni a fideszre es a sajat borukon fogjak megtapasztalni, hogy milyen kis partnak lenni ebben az orszagban.
"
Nem láttuk a nagy tizenhatok egyikét sem sűrűn ácsorogni semelyik kitelepülésen, főként nem napokig, órákig, hogy besegítsenek annak a párszáz embernek, akiknek a hátán bekerültek a Nagy Jóba."
Mindenki kinn volt. Mindenki.
Vágó Gábor írta: campesino.tumblr.com/
@Themisz: "Mindenki kint volt. Mindenki".
Igen, gondolom, arra a cca másfél órácskára gondolsz, amit Szabó R. egy szombat délelőtt kampányolt a Várnai mellett a Bosin. (Zugló, ahol ugye átlagnál jobb LMP-s esélyek vannak, magyarul ilyen helyekre kellene nagyágyúkat koncentrálni.
Idézőjel a nagyágyú természetesen. Vagy a tényleg aktív Vágó G. és ugyanezen kellemes külsejű leányzó közös szarvasi fellépésére gondolsz, ahol ugye reális esélye van az LMP-s jelöltnek időközi ORSZÁGGYŰLÉSI Egyéni (!) vk. választáson a Domokos helyén elnyerni a mandátumot és l7 főre emelni a frakció létszámát a parlamentben?
Igen jó helyzetfelismerés, mit mondjak, és az erőforrással való helyes gazdálkodás.
Nem, kedves T., én tudod nem egyszeri, néhány órás leereszkedő megjelenésre gondolnék a nagy tizenhattól, hanem ugyanolyan lelkes és kitartó, ÁLLANDÓ részvételre, amit ők kaptak tavasszal azoktól, akik most polg.m., vagy önk. kv. jelöltként indulnának, és a maximumot adták tavasszal, amikor TUDTÁK, hogy csak a lista eleje - ha egyáltalán -landol a Házban.
Biztos túl magasak az erkölcsi normáim bármely politikai alakzattal szemben. Úgy gondolom, hogy a szervezeti lemaradások pótolhatók.
A morálisak nem. Vagy vannak, vagy nincsenek.
@sületlenke: Az, hogy nem tudsz valamiről, nem jelenti hogy nincs.

Az LMP-s képviselők folyamatosan országjáráson vannak. Csak üsd be a gugliba, meg fogsz lepődni.

"Nem láttuk a nagy tizenhatok egyikét sem sűrűn ácsorogni semelyik kitelepülésen, "

Ezzel szemben:
lmpeger.blog.hu/2011/06/09/piacot_minden_telepulesre_szabo_rebeka_hatvanban
lmp-zala.blog.hu/
lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/10609/elszegenyedest-okoz-az-uj-kozmunka-program/
szszblmp.blog.hu/2011/02/10/a_kozfoglalkoztatasrol
www.naplo-online.hu/kronika/20110703_lmp_kozbiztonsag

satöbbi...

"Magyarán nyugodtan beszállhattak volna zsebileg is minimum egy hónapocskával az etikus viszonzásba, meg pártépítésbe."

Képzeld el, beszálltak. Minden képviselő lemondott az egykulcsos adó miatti többletéről (ez akár havi 100e ft is lehet), s odaadja a pártnak.
@sületlenke:
"szarvasi fellépésére gondolsz, ahol ugye reális esélye van az LMP-s jelöltnek időközi ORSZÁGGYŰLÉSI Egyéni (!) vk. választáson a"

Nem volt reális esélye, te is tudod. (nem is azért voltak ott, hanem mert kongresszus volt, és mindenki ott volt), egyébként). Nem értem, miért akarod mindenáron bebizonyítani, hogy az LMP képviselői önző, pénzéhes alakok?

"néhány órás leereszkedő megjelenésre gondolnék a nagy tizenhattól,"

Tudod ez annyira jellemző. Van rajt sapka, nincs rajt sapka. Követeled, hogy jelenjenek meg sok helyen. Amikor megteszik, akkor meg "leereszkedők".

Neked nem az a bajod, hogy magasak az elvárásaid, hanem hogy frusztrált,vagy, és semmi sem jó neked. Szerintem nyugodtan csinálj egy új pártot, és mutasd meg, hogy hogyan kell jól csinálni.
süti beállítások módosítása