Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.09. 08:00 Fabius

Gyurcsány örök

Címkék: kampány mszp gyurcsány ferenc szanyi tibor

Szanyi kapitány idei teljesítménye méltán kerül be majd Minden Szocialisták Emlékkönyvébe.
Az Angyalföldi Hérosz OGY tündöklése, majd pártja elleni kirohanásai meghozták az eredményt.
Megveregették a vállát, majd Tibi a Leghangosabb elnyerte a kampányfőnöki tisztséget, ami ugye a fő stratégáéval egyenlő. Ekkora léptékű fejlődés után az ember kíváncsian várja, mi lesz az a váratlan és meglepő dolog, amivel képesek lesznek Ingyen Csabi Legvidámabb Majálisát feledtetni valahogy. Az ötlet, a geg, a bármi, ami a megújulást és komolyan vehetőséget szimbolizálja a választók felé.

Képzeljük el ahogy az MSZP székház nagytermébe zsúfolódva csodára vár a szimpatizánsok maradéka. Tibor megjelenik, arcán derű és bizakodás, tartása egyenes és határozott, néhányakkal lepacsizik lazaságot mutatva, majd az emelvényre penderül egyenesen az ott magasló, de még letakart állvány mellé. Kezébe kaparintja a lepel sarkát, szól néhány bátorító szót az egybegyűltekhez, kikéri magának a kormányt és Orbán Viktort együtt, és Tarlós István külön is. Szemében lassan lángok gyúlnak, beszéd közben sokat sejtetően lengetni kezdi az addig gyűrögetett lepelsarkot. A várakozás és a remény betölti a termet, olyan sűrű az izgalom, hogy Lendvai Ildikó Szili Katalinnal párban azon könyökölve ásítoznak az unalomtól. Mert ők már tudják, amit a többiek epedve várnak. Tibor tenyerében átizzad az anyag, mond egy utolsó ezerhatszáz, egy se tolvaj, mind királyfit, és leleplezi ezt:

 

 

 

 

 

 

Eztán mosolyogva bejelenti, hogy Őfelsége I. Gyurcsány Ferenc lesz a kampány egyik arca, a megújulás jegyében. A csöndben hallani lehet a készenléti kocsi kerekeinek nyikorgását, amint előkészítik a kirendelt szakápolók odakint a folyosón. A főállású tapsolórobotoknak is beletelik néhány másodpercbe, amíg az agyukba ültetett szoftver bútolja az információt és felismeri, eljött a tenyerek ütemes összecsapkodásának ideje.

Snitt.

Gyurcsány Ferenc örök. Vagy csak nem sikerült kihámozni az OGY választások eredményéből, miért alakultak úgy a százalékok és arányok, ahogy. Gyurcsány szimbólum. Sokaknak ő maga a gonosz, akit a szavazólapon keresztül betaszítottak a pokol kapuján. Másoknak a Zisten, aki egymaga képes volt megfordítani egy biztosnak látszó Fidesz sikert 2006-ban. Az egyetlen ellenfél, aki retorikában harcba tudott szállni Orbánnal, és le tudta győzni őt. Ő az ember, akinek nevétől még mindig sokan arcidegzsábát kapnak a jobboldalon.

Kampányfőnök Kapitánynak illett volna fölmérni, vajon melyik szimbólum alatt lehetnek többen? Mert így ez is csak egy kétségbeesett kiáltás: adjatok a kezembe fegyvert, bármit, akármit! Üres a zsebem, csupasz a kezem, és a seggemen is foszlik már a nadrág!

12 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr262208556

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Böszmeségünk kora 2010.08.11. 00:24:42

A legkönnyebb persze most azt mondani, hogy Gyurcsány a hibás. Mondhatom, igazán bátor és egyenes dolog belerúgni a döglött oroszlánba. Döglött és fogatlan oroszlánba meg pláne az. Végre van valaki, akinek már mindegy, akire ujjal lehet mutogatni, akir...

Trackback: Mi jár a fejében? 2010.08.09. 23:07:05

A parlamenti közvetítések egyik legizgalmasabb része, amikor Orbán Viktor beszéde alatt a kamera megtalálja gyurcsányt. A többi szocialistához képest ő általában figyel, nem mobilozik, nem traccsol a szomszédjával, nem mélyed

Trackback: Mission impossible 2010.08.09. 22:46:32

Szanyi Tibornak üzenem, hogy ez így nagyon nehéz lesz. Mármint helyreállítani az MSZP megtépázott becsületét. Majdhogynem egy mission impossible. Ezzel a garnitúrával legalábbis.Egyrészt persze érthető Szanyi képviselő felháborodása, hogy a böcsületes ...

Trackback: Eltüntették volna Gyurcsány fotóit 2010.08.09. 12:38:01

Havi másfél-kétmillió forintért rendelték meg Gyurcsány Ferenc miniszterelnöki fotóit: a fotós el akarta tüntetni a képeket, de a Parlament alagsorában rátaláltak a fotókat tároló lemezekre. Egy fotón Gyurcsány hajvágás közben látható, egy másikon ismeret…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az nem csoda, ha bíznak Gyurcsányban még mindig. Utód nem nagyon van. Mesterházy nem karakter mellette, Szanyi meg egy pojáca. Pedig ha nem találnak előbb utóbb egy Orbánképes karaktert, nagy szarban lesznek. Nincs vezetője a baloldalnak, nincs meghatározó ember.
@néma bárány: ugyanennek a baloldalnak nem is lehet, szerintem. Egy igazi baloldalnak kell felépülnie, valódi baloldali alapokon és nem öncélból, hanem érdek-képviseleti szándékból...
@térfél: "valódi baloldali alapokon és nem öncélból, hanem érdek-képviseleti szándékból..."

no ilyet mostanság nemigen fogsz látni....
@térfél: Én már annak is örülnék, ha egy Orbán szintű arcot bugázna bármelyik párt. A Vezér olyan amilyen, de retorikában erős, képes tömegekhez szólni. Szanyi szájalása mellette cincogás. Igazi kihívó nélkül nehéz lesz (le)váltani. Mesterházy is annyira karakteres, mint egy szúnyog, Gyurcsány és a becsület meg azonos mondatban muhaha szint.
@néma bárány: "Pedig ha nem találnak előbb utóbb egy Orbánképes karaktert, nagy szarban lesznek."

Ettől is nagyobban? No way.
Gyurcsány röhög a markába, h párton belüli ellenfelei hogyan szaladnak bele egymás után a pofonokba, h aztán végül csak felépítse magát 2014-re.

Minden vágya az, h ő legyen a baloldal Orbán Viktora, de ehhez még az kell, h ő is meg tudja csinálni azt, amit az irigyelt pszichózisa tárgya: visszajönni újra a legmagasabb posztra vert helyzetből.
"Gyurcsány szimbólum."

Pfúj szimbolikus politizálás - harsogják az ellenzék soraiban!;-]
Aki az úgynevezett MSZP-re szavaz, az vagy nem ebben az országban élt az utóbbi 20-30 évben, de ahol tengette napjait, ott se olvasott újságot, nem nézett BBC-t - vagy ávós/nyugger. Tertium non datur!
éljen soká, ez kell nekünk, no meg sixx
@néma bárány: Orbán féle karaktert?????? Isten ments! Nem elég ettől megszabadulni valahogy? - én nem ÖNÉRDEK képviseletről rugózom :)... abból annyi van, hogy beledöglünk! engem a KÖZÉRDEK izgat fel :)
süti beállítások módosítása