Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.08.04. 08:00 Fabius

Mit ér a pornós, ha gárdista?

Címkék: pornó jobbik gárda kiss róbert müller niki

Istennek hála, este lett,
mutasd meg fehér testedet,
mert itt az alkalom,
amelyre várva vártam
e kicsiny budoárban,
a trikoloros pamlagon.

S félig meztelenre
vetkőztél, add kezembe
kis, kurta válladat,
míg mellbimbód,
szerelmem,kemény, hegyes,
eperszem,ha ajkam rátapad.

Gárdapólód lehúzom,
és egyre lejjebb csúszom
hasadon, köldököd
porcelán csészéjéhez,s aztán
ágyékod édes hajában fölnyögök.

- "Még, még, még, még, még" - mondod,
mikor szétnyíló combod
nyakamba öleled.
- "Még, még, még, még" - zihálod,

ahogy elémbe tárod,
megringatod s riszálod
felborzolt öledet.

S mert rám is gondolsz néha,
finom, keskeny és léha
kezeddel, asszonyom,
áldást osztón, szerényen
oda kapsz, hol szemérmem
ágaskodik kevélyen,
mint egy vörös torony.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a Paul Verlaine átköltés ugrott be elsőre mikor a kurucon szembe jött a hír: Müller Niki még mindig gárdatag. Új passzussal bővült a konzervatív keresztény értékrend?
Isten, Haza, Család, no meg A Punci, Mi Édes Akár a Méz.

Szögezzük le az elején, nekem tökéletesen édes mindegy, Müller Niki a pornós múltja ellenére tagja-e a gárdának, vagy sem. Nincs bajom a pornósokkal a megjegyzésen túl, hogy aki erre adja a fejét ne csodálkozzon, hogy ha bassza a közvélemény. Is. Nincs bajom a keresztény konzervatívokkal sem, őket is leginkább akkor piszkálom, ha a semjéni bigottság lesz úrrá rajtuk.
Amivel bajom van az a gerinctelenség. Ezzel viszont akkor is van, ha egy olyan párt kénytelen elszenvedni, aminek az értékrendje, a képviselt véleménye a legtávolabb áll tőlem.

Vona Gábor a mai napig megvívja a saját egyéni háborúját a mikor milyen gárda miatt. Értük vette föl a mellényt a parlament alakuló ülésén, értük tűrte, hogy célba köpött rá ezért a közvélemény. Frakciójának miniszterelnöki találkozóján is a gárda dekriminizálása volt ez egyik fő téma. Kiss Róbert, a gárda főkapitánya ezt meg is hálálta neki mindjárt két dologgal:

1: kiállt az övéi elé, és az arcukba hazudott.
2: megmutatta, a radikálisok is tesznek magasról a saját maguk támasztotta erkölcsi korlátokra, ha a saját kutyájuk kölykéről van szó.

Müller Niki egyetlen ok miatt lehet tagja a gárdának, ez pedig az "apósa", a szervezet egyik erős embere, Kapitány Attila. Ifj. Kapitány Niki aktuális barátja, és láthatóan képtelen nemet mondani Nikolett kéréseinek. A gárda vezetése pedig a papa pici fia kéréseinek nem állhat ellent, inkább bevállalja a lebukás és a hiteltelenné válás lehetőségét.

Kiss Róbert vajon feléri ésszel mit is csinált?

Elsősorban bohócot Vonából, ami nekem mondjuk kevésbé fáj. Másodsorban viszont gyakorlatilag leköpte azokat a tagokat, akik hittek abban amit eddig képviselni igyekeztek. Azokat, akik az árvíz alatt tanúsított önzetlen viselkedésükkel és segítségükkel éppen árnyaltak valamit a megítélésükön, amitől csöndesebben hörgött a közvélemény. Az állított példa után viszont felzendít megint a kórus: ezek is olyanok akár a többi, apa-fiú, koma-sógor, egy kutya ez mind. Arról nem is beszélve, hogy megint van hivatkozási és élcelődési alap az önkormányzati választás kampányidőszakára. Igen, pont mint az országgyűlésin a Király-Szávay-Müller ügyek, amire hivatkozni szokás a Jobbikban, ha szavazatvesztésről van szó.

Ér ennyit Müller Niki a gárdának?

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr302197400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azt hiszem semmi különös nem történt, ez a szokásos üzemmód az összes pártnál/szervezetnél, függetlenül az ideológiától, eszméktől, bármitől.
sajnos.
Korrekt cikk. Sajnos az ELV a lényeg, hiába nem lehet összehasonlítani egy pornós lány jelenlétét a Jobbik holdudvaránál illetve a többi párt milliárdos sikkasztását. Csak az az érdekes, hogy a katolikus keresztény papok pedofíliája miért nem szúrja mondjuk Semjén elvtársunk szemét?

Azt azért ne felejtsük, hogy Vonának NINCS közvetlen ráhatása a Gárdára. Csupán kérheti, ahogy kérte is a lány kizárását.
@Marques: mint már írtam: a mi pornósunk jó pornós ;-) gyakorlailag nekik sem sikerült tisztának maradni, a lemondás nem egyszerű dolog :-|
@úriparaszt:

Teljes mértékig igazat adok, de azért bűn és bűn között van különbség. De ahogy Te is említed, az ELV a lényeg. Amiért igazán neheztelek Müller Nikire, hogy nem engem pipázott le..))))
Nem értem a problémá(záso)tokat, hisz a deklarált értékrend őszinte és világos:

"Isten, Haza, Család"

-márpedig a Család = apa-fiú, koma-sógor STB.

Vagyis ami marad az Istennek és a Hazának való adózás után, az már mind a Családunké...
@Marques:

Egy öltözet NATO gyakorló ruha és bakancs nagyban javít az ezirányú esélyeiden, ahogy nézem :-))
vicc az egész bagázs, csak nem röhejes - mint minden párt is. Gyerekek, politika nélkül nem lehetne élni?
@térfél: Amíg a társadalmat emberek irányítják, addig nem. Hívhatod őket gárdának, pártnak, civil szervezetnek, érdek-ellenerdek mindig lesz. Valóban sok gárdista és jobbikos volt itt borsodban árvízkor. Ezek a faszik megmutatták, össze tudnak fogni akár a rendőrökkel, akár mindenki mással, ha vészhelyzet van. Jól mondja a cikk, ezeknek a kivívott becsületét dobta oda ez a fasz Kiss Müller Nikike pinácskájáért.
@Fabius:

Beöltözök én hóembernek is, ezen ne múljon...:))))
Lehet politika nélkül élni,
- amint lemondasz a saját érdekeid érvényesítéséről, és megelégszel annyi joggal amennyit a kormányzó kegy juttat neked.
Csak rajtad áll a választás:)
@néma bárány:

Inkább csak az erkölcsét. Te is azért haragszol a Nikire, mert Téged sem pipázott le, igaz?))) Én is..)))
Azért -NEM a Jobbik illetve a Gárda védelmében mondom- ne tegyünk egyenlőségjelet egy pornós picsa Gárda-tagságával illetve a pártok által elsíbolt milliárdokkal.

Bár valóban ez ELV a lényeg.
@Marques: Nem, én valóban Kiss Róbertre haragszom. A családom réven Ócsanáloson és Felsőzsolcán is érintett vagyok az árvízben. Én ott a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy a közgárdista és a nácigeci nem szinonímái egymásnak. Most meg felhúztam magam azon, hogy Kisr hülyét csinált belőlük. Ennyi az egész.
Nekem csak az tűnt föl, ahogy eltartja a kisujját a műlőcstől. Micsoda megjátszós hülye picsa.
Sógor-komaság. Miskolc jobbikos polgármester jelöltje Szegedi Márton, aki véletlenül Szegedi Csanád testvére...
Mindig is mondtam, hogy a PUNCI körül forog a világ! Utána jönnek csak a lózungok.... Hiába no, a fontossági sorrend adott... Bár ezen a nőn mi van ami húúúú?? A cickója nulla, esze a bakancs alatt - a szópós szájáért még nem jó nő!
@néma bárány:

Sajna erre csak pénteken adhatok választ neked. Akkor lesz a hivatalos bemutatkozója.
@dfcwolf: Értelek. Te nem indulsz valami posztért? :-)
@dfcwolf: Bakker, először azt hittem, nekem mondod... :)
@néma bárány:

De igen. Indulok egyéniben is és a listán is elől vagyok.
"a szópós szájáért még nem jó nő!
Válasz erre

Sajna erre csak pénteken adhatok választ neked. Akkor lesz a hivatalos bemutatkozója." Így lett volna kerek! :)
@dfcwolf: Nagyon helyes! Legalább lesz egy 'jóarc' a szavazólapon akire ikszelhetünk.
@Boli:
Ez kiba jó! Le kéne szervezni péntekre. Talán több sajtós jönne. :)

@néma bárány:
Köszönöm! Én azt gondolom, hogy lesz több is.
@dfcwolf: Szerintem őt már leszervezte a Szegedi Team :-))
Bakker, nekünk is kellene egy ilyen gárda, vagy mi. Oda viszont csak ilyen lányok jelentkezhetnének, akik ilyen elegánsan tartják a kezüket, pippantás közben. :) Lennék felvételiztető. :)

2010. augusztus 6. (péntek) 10:00
Miskolc, Calypso étterem különterme, Miskolc Városház tér 7.

(x)
@dfcwolf: Na akkor megválasztunk gyorsan, hogy elfoglalt legyél. :-) Nekem politikai ambícióim nincsenek, kasztingolásban viszont kurva jó vagyok :-D Rá is érek...
@néma bárány:

Ha jól veszem ki a szavaidból, környékbeli vagy. Lehet tudni, hogy merre élsz?

Megígérem, hogy ha lesz ilyen szervezés, jöhetsz kasztingolni!
Bocsássatok meg, hogy egy kicsi földhözragadt vagyok, nem úgy volt, hogy a gárda be van tiltva?
@gyilkos fűegér: Elvileg be van tiltva. Gyakorlatilag meg reinkarnálódik, mert úgy hátha mégsincs az egyik klón.
@néma bárány:

Elég fontos része a miskolci programunknak a terület. Nem tudnál dobni egy mailcimet nekem? Ha nem gond...
@néma bárány: Szerintem meg elvileg, meg gyakorlatilag is lábbal tapossuk a saját törvényeinket, leszarjuk, csűrjük-csavarjuk, nem törvényes de igazságos (Lázár János), aztán meg csodálkozunk...

A "Müller Niki expornós még mindig gárdista" mondatból nem az "expornós" a botrány, hanem a "gárdista".

Mondom, földhözragadt vagyok.
@dfcwolf: cím ment üzenetben. @gyilkos fűegér: Hidd el megértelek. A gárda mint intézmény nekem sem szimpatikus. Viszont a tagjai olyat tettek velünk, amit nem lehet elismerő szó nélkül hagyni. Én nem fogom letagadni, hogy a mellettem zsákoló emberek sokasága volt közülük való. Nyakig sárosan, nagyszüleid és apósodék kitelepítése közben leszarod törvényes-e a mellény/póló ami rajtuk van. Se gárdista, se Jobbik szavazó nem leszek soha, de a tanulság tagadhatatlan: sokkal árnyaltabb a garda képe, mint ahogy látszik.
@néma bárány:

Azt azért még senki nem tudta nekem megfogalmazni, hogy mi a gond a Gárdával. A félkatonai szervezet magyarázattal meg a világból lehetne engem kikergetni.
Semmi közöm hozzájuk, de eddig csak pozitív dolgokat tettek.
@Marques: Azért a militarizmus nehezen vitatható az egyenruhák, vezényszavak, alaki formaságok láttán. A fekete egyenruha sokakban keltett rossz emlékeket, teljes joggal. Mert ugye a feketeingesek tudjuk kik voltak. A félelemkeltésre rá is tettek a vonulásokkal. Ha ez nem volna, helyette egy civil ruhás társadalmi szervezetként működnének azt képviselve amit most is, egy szó nem érné őket. Szerintem.
Azok is félelmet keltenek, akik nagycsaládostúl mennek be az iskolába, kaszákkal, kapákkal vagy szamurájkardokkal. Akik felvonulnak a Balaton parton 150-en, hogy beszedhessék az e havit, akik védelmi pénzt szednek az iskolában. Soroljam?....
A nagycsaládokat nem kellene erőszakkal betiltani?
Hol van a rendőrség? Ha nincs mégis csak kell gárda. Nem?
@atlagjancsiba: Nem. Sokkal erősebb rendőrség kell, akiket nem cibálnak, ha fellépnek ezek ellen. Vagy az a megoldás, hogy felláll egymással szemben az enyingi egylet meg a gárda, és erősebb kutya baszik alapon veszprémi módra lekaszabolják egymást? Aztán meg mindenki leüli ami jár.
Szerintem nincs szükség egyenruhára, alakiasságra ahhoz, hogy segíts az embereken. Mindazt a jót amit tettek az árvíz idején, megtehetik bármikor, civilben. Ha úgy tennék, támadhatatlanok lennének.
@néma bárány:

Erre az MDF-MSZP-FIDESZ-KDNP gittegyletnek volt 20 éve. Mindent leépítettek, ami működött, mondván emberi jogok. Mondjuk az emberi jogok biztosát (utána minden genyó politikust, aki védi ezeket) tenném Kanalasék és Orsósék szomszédjába, s egy év múlva megkérdezném, hogy mennyire f@sza dolog ez az emberi jog. A rendőr manapság a gyalogosokat cseszteti, aki nem a zebrán megy át, a putrik környékére ki nem meri tenni a lábát. Ez a rendőrség egy vicc, ezért kelt életre a Gárda.
@néma bárány:

Csak az fél, akinek van félnivalója. Mellettem is masíroztak már el, eszembe sem jutott félni.
@Marques:

A politikai környezet ami vicc. Ha egy Pásztor Albertnek egy egyszerű tényközlés után fejét akarják venni, akkor nem kell csodálkozni azon, hogy a talpas rendőr átgondolja kétszer, mit is tegyen meg.

A megoldást mégsem a gárdában látom. Amit néma bárány fölvetett abszolút jogos. A tehetetlenséget látva elfogadhatóvá tesszük az önbíráskodást? Győzzön az erősebb?

Én nem vagyok ijedős típus, nem félek se a hordában járó nagycsaládosoktól, se vonuló egyenruhásoktól. De áruld el, szerinted miért nem lehet ezt civilben tenni? Én voltam fegyveres testület tagja, de az egyenruhásdit és az önkéntes militarizmust sosem értettem.
@Fabius:

Abszolút igazad van.

Ez társadalmi szociológia. Minél nagyobb a kupi egy országban, annál erőteljesebbek a civil szerveződések kontroll-hiánya. Ezért. Én láttam amint szegény nagyanyámtól ellopták a csirkét, a rendőrök bűntett hiányában nem nyomoztak tovább. Pedig előttük főzték a csirkéket, persze sem tyúkól, sem csirketáp nem volt az udvarban. Kapták, mondták anno hazánk védett fajtái. Na ha az ilyen országos méretűvé fajul, a sz@rházi politikusok védik ezeket, a rendőrök széttárt karral nézik, akkor természetes ha megalakul a Gárda. Igazad van, hogy nem a Gárda a megoldás. De akkor mi, és miért nem lépnek? Ebben az egyben a szlovákoknak van igazuk. Nem támogatják egy fillérrel sem ezeket a vérszívókat, akik orrba-szájba fialják a kölköket.

Mondom, MINDEN olyan ember mellé beköltöztetnék 2 kisebbségi családot, aki megkérdőjelezi a Gárda létét. Utána majd egy év múlva megkérdezném mindegyiktől, hogy tényleg nincs-e szükség szerintük a Gárdára.
@Marques: "MINDEN olyan ember mellé beköltöztetnék 2 kisebbségi családot, aki megkérdőjelezi a Gárda létét"

mellém próbáltak maguktól beköltözni, nem sokáig laktak itt ;->
@Marques: Hasolnló problémákkal küzdünk itt is napról napra. Néhány füles is kiosztásra került mikor a nagyszüleimet megtalálták a beszerzési körúton lévő nagycsaládosok. A rendőröktől nem félnek, tőlem igen. Ez mégis tüneti kezelés, nem megoldás. Az elzárással büntethető szabálysértés kezdeti lépésnek megteszi. Borsodban tényleg több rendör van, ez látszik. De a kezük még mindig kötve van, ezen még kell erőlködni jócskán. A Jobbik képviselhetné a hangos és elégedetlen többséget. De ne a gárdáért szélmalmozással, hanem a közbiztonságot javító további törvények hangos követelésével.
süti beállítások módosítása