Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.07.05. 08:00 Fabius

Pintérőrség felavatva

Címkék: rendőrség jobbik vona gábor pintér sándor magyar nemzeti gárda

Jelentős volt ez a vasárnap. No nem azért, mert Varga Mihály Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter társaságában megkoszorúzta az egyik exhumált vasútvonalat, Navracsics Tibor pedig egyenesen a "civil ellenállás egyik jelképének" nevezte az eltemetett szárnyvonalak újranyitását.

A civil ellenállás egy másik jelképét láthatták volna a fővárosban, ha éppen nem vona-toznak vidéken. A sokadszor reinkarnálódó Magyar Gárda tartott avató és megemlékező ünnepséget az Erzsébet téren. Az Orbán kabinet pedig először szembesült azzal, milyen is, mikor már nekik kell a hátukra venni a Gárdisták kezelésének eddig is nyögvenyelős feladatát.

Soha nem értettem miért jó felnőtt embereknek militáns bohócligához tartozni, ráadásul önként. Nem csak a gárdisták lelkivilágát nem értem, de a munkásőrökét, önkéntes rendőrökét sem tudtam felérni ésszel soha. Kicsi a pöcs? Nincs elég önbizalom? Mit nem tudsz megtenni utcai ruhában, amit a mikor milyen színű játszótéri gyakorlóban igen? Szellemi felfrissülést jelent valakinek parancsra vigyázzba merevedve jelszavakat skandálni és szalutálni? Addig nincs bajom a gárdistákkal sem, amíg Kovács Béla azt mondja Tóth Beléndeknek, hogy gyere öcsém, őrizzünk hagyományt, takarítsunk ki régi temetőket, állítsunk keresztet vagy tudja tököm még mit, oszt'an a nap végén igyunk meg egy pálinkát mind a 64 vármegye egészségére, közben értekezzünk a sumér rokonságról a plafonról lógó gumiturul alatt. Ha ez jobban meg Jobbikos pólóban, vegyék fel. Vegyék fel akkor is, mikor a rászorulóknak mennek segíteni homokzsákot pakolni, és senki egy szóval ne illesse őket ezért.

De a militáns ostobáskodásra mi szükség van? Addig világos, hogy ki kellett próbálni mit szól most a nagytestvér, mikor nem kuncoghat a háttérben azon, ahogy a szocik elviszik a balhét a rendőri fellépésért. Meg is kapták az értékelést, miszerint a világon semmi sem változott, Pintér rendőrsége most bizonyította be. Nyilván szó nélkül kellett volna elmenniük a 74 letartóztatott embertől begyűjtött gázriasztó fegyverek, fegyverutánzatok, rohamsisakok mellett, és tűrniük kellett volna az üveggel dobálást is. Ilyenkor azt érzem, ezek az emberek nem ugyanazok, akik a gátakon mellig sárban védtek településeket, emberi életeket és mások vagyonát. Őket nyugodtan nevezhetjük hazafiaknak, de hozzájuk mérve "ezeket" uniformisba bújt díszbarmoknak.

Addig Vona mondandóját is értettem, amíg a Fidesz médiapolitikáját, a kötelező nyilatkozatkitételt kritizálta, és az elmaradni látszó számonkérést hiányolta. Bejelentette, hogy jobbikos parlamenti képviselők határozati indítványt nyújtanak be. No, próbáljuk meg kitalálni, mi élvez prioritást a Jobbik szerint:

- A Fidesz káderpolitikája elleni tiltakozás?
- A tény, hogy 29 pontunk ugyan van, de elkezdve semmi sincs belőle?
- A szívügyként kezelt devizahitelesek megmentése, a kilakoltatások megszüntetése?
- A Jobbikos nemzetbiztonságiak által kifogásolt képviselők védelme?

Egy frászt!

Szerintük a parlament képviselőinek határozatban kell(ene) elítélniük a gázai népírtást.

Vagyis a jóízű zsidózásnál már megint nincs semmi fontosabb. Itthon minden fasza, egészen gázáig kell menni egy kis teendőért, hogy tápanyag legyen a magyar parlament második legnagyobb ellenzéki frakciójának. Gábor  behisztizett a házioltár előtt, mert a kötelező nyilatkozat leszorította kedvenc Müller Niki: Újratöltve 3 plakátját a nappali faláról. Kivitte hát embereit az utcára, és a Pintérőrség tesztelésével eresztette ki a gőzt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnapi nemzeti matiné Jobbik Gárdista módra. Mit lehet erre mondani?
Szebb jövőt!

134 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr452129994

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ELHUNYT VONA GÁBOR - OLVASÓI; 18+ 2010.07.05. 11:02:38

OLVASÓI ROVATEgy neve elhallgatását kérő népszerű politikai blog (és lehet, hogy furcsa (vagy talán nem is az) nem baloldali) szerzője küldte az alábbi, ebből a cikkből kollázs technikával készített, (forrás) kiváló posztot. Köszönjük. A többi vendégko...

Trackback: Hegedűs Lórántnét minden kormányhivatalba? 2010.07.05. 09:44:21

A Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a Fidesz minden kormányhivatalba kirakatta. Ez a lépés önmagában is az ötvenes éveket idézi, de végülis tudjuk, hogy az együttműködésért érdemes küzdeni.A nyilatkozatot azzal akarták emelni, hogy az országgyűlési h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mojszipupi: Csak úgy mellékesen.Ki tud?Vagy ki akar?
@Kóser Malac:

Aha. Vagyis mégsem a j betűn lévő pont az ami számít. Lassan, de haladunk.

Hogy mi a releváns meg mi nem, azt a bejegyzéseket olvasók maguknak döntik el, nem címzettjeik, akik sértegetésekkel tudnak csak kapálózni. És ha nem működik, még nagyobb sértést mondanak, hogy így szerezzenek mindinkább érvényt intellektuális fölényüknek.
@Schindler Pistája: Jaja, persze, el kell ítélni a gázai népirtást, de mélyen kell kussolni pl. Darfúrról, ahol 300ezer körüli a CIVIL áldozatok száma.
@dipl-o-mata: Te hülye vagy jóember. Morvai Krisztina életrajzából idéznék neked:

Apai ágon Sopronkövesdről származom, felmenőim gazdálkodók, azaz parasztemberek voltak, apám "első generációs értelmiségi", közgazdász végzettségű. Az 1956. évi forradalomig egy vállalatnál, majd azt követően kisiparosként dolgozott. Anyai ágon debreceni, illetve hajdúsámsoni vagyok, azon a környéken szolgált görög katolikus papként a nagypapám.

www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=43&Itemid=81
@A Nép - Te vagy!: Hány éves vagy, 80? Te kötöttél belém, nem emlékszel, mi?
Mit vannak úgy oda az öt vonallal. 29-et zártak be. Ez is csak porhintés.
Shalom mondhatnám!

Ugyan kit zavar, hogy pár száz ember katonásdit játszik?
Az már inkább zavaró, hogy szinte nincs Magyar Honvédség! Már a laktanyáikat is jó pénzért vállalkozók őrzik. A maradék meg a nato feladatokon van golyófogónak....
Itt is az kellene mint Izraelbe! Kötelező kiképzés mindenkinek! Rövid, másfél -két hónapnyi elég lenne. Aki meg katonásdit akar annak USA mintára Nemzeti Gárda, ami kormányzati irányítás alatt működne.
@efhábé: anyja neve: Schwartz Irén (később magyarosított Feketére), a kor ismert manökenje volt, ortodox zsidó család gyermeke.A Baló-féle házasságáról inkább nem is mondok semmit.
@Pepe135: "Kötelező kiképzés mindenkinek!"
Hát ja. Biztos nem kerülne sokba... Amúgy meg gyorsan kiderülne, hogy a 90% alkalmatlan még az alapkiképzésre is.
@Kóser Malac:

Nem kötötttem beléd. Kommentáltam egy fórumon azt a bejegyzésedet, hogy „ki nem szarja le a zsidókat?” Úgy gondolom mindenkinek hasznos lenne, ha pl te leszarnád őket, ahelyett, hogy összes figyelmedet nekik szenteled, mintha más nem is lenne.
Ha a Jobbiknak ennyire szívügye Gáza, akkor miért nem tervez oda utcai demonstrációt a Gárdával? Ha egy csapat harcikakas talpig árpádsávos gázálarcban eltrappolna néhányszor a blokád előtt, az izraeli haderő hazáig szaladna menten. Vagy belehalna a röhögésbe.
@Kóser Malac: kb 60% alkalmas az kb 100 000 fő/év alap 30-nappal számolva kb 12 milliárd Ft évente. Magyarország éves bevétele 29 000 milliárd forint.Vagyis az árbevétel 0,04% ami nemzetgazdasági szinten nem egy jelentős kiadás.
jaj, de megy itt a nyifogás...
@A Nép - Te vagy!: Mondom, hogy leszarom őket, de folyton a képembe tolják a kibaszott unalmas nyöszörgésüket. Na az azért idegesítő.
@Pepe135: Jó, majd ha egy gyerek sem megy éhesen iskolába, akkor térjünk vissza rá, hogy mi a jelentős kiadás, meg mi nem az.
sziasztok!

Iszonyat dolgokon szeretek vitázni, iszonyat emberekkel és Ti annak tűntök!

Hey You Yeah
A Vona-féle sablon duma üres,hitelét vesztett.A tudatlan,tanulatlan,sértett,önmaga gondjait másra vetítő ( sajnos sokan vannak ) emberek megtévesztését célozza,így teremtve magának hipnotizált primitív tábort.
Ugyanakkor célszerű szem előtt tartani,hogy az ellenzék is felelős egy országban történtekért.
@Pepe135: A maradék meg a nato feladatokon van golyófogónak...."
ha láttad a Bombák földjét, akkor tudnád, a legkomolyabb és legveszélyesebb feladat a tűzszerészeké.
le a kalappal a magyar tűzszerészek előtt!

vona meg húzzon gázába hisztizni. ez itt nem érdekes.
Te jóságos atyavilág, már megint a hülye poszt és már megint az Index címlapon. Ennyire uborkaszezon van?
Ha jól sejtem a posztíró ősei sem a Vereckei hágónál jöttek be a Kárpát medencébe... :))
Érdekes, hogy a valóban militáris szervezetek, örző - védő cégek, akik VALÓDI fegyverekkel, VALÓDI egyenruhákkal és VALÓDI páncélautókkal flangálnak senkit sem zavar. Meg a nyugdíjasokat megkéselő cigányoktól sem gyűjtik be a szamurájkardokat valamiért.
Örülök, hogy ennyi rendőr van, csak azt nem értem, miért nem mennek keménykedni borsodba? Ott is volna tennivaló. De ott valahogy sosincs rendőr.
Persze megértem én, hogy könnyebb a 40 kilós, becsapott és gárdista ruhába bújtatott lányokat rugdosni teljes testpáncélban, felfegyverkezve.
De mikor kezdődik ugyanez a határozott fellépés a valódi bűnözőkkel szemben?
@FILTOL: A bombák földje fikció, nem hiteles dokumentumfilm. Ré hivatkozni, mint tényre, minimum műveletlenség.
(már az eredeti címe sem "land of the bombs"... )
A cikkírónak üzenem, hogy ha egy kicsit is művelt volna, nem törne semmi felett pálcát még az előtt, hogy meg ne ismerné annak minden részét.

Így tehát művelt és tájékozott cikkíró - legyen az csak egy blogbejegyzés - a gárdistákat nem említi úgy, mint katonásdit játszó gyermekek. Ha már mindenképpen írni akarsz a Gárda ellen, mer' az olyan trendi, hiszen az előző kormány alatt is menő volt, meg most a Viktornak is tetszetős dolog, ha valaki azokat szidja, akik a Bölcs Vezír ellen szót emelnek.

Egy valódi író még ha a szándéka a Gárda és a Jobbik gyalázása, akkor is megemlíti, hogy nem a Fidelitas pakolta a homokzsákot Felsőzsolcán, hanem azok a gaz nácik és félkatonai szervezetbe tömörült, infantilis militarista bohócok.

Persze nehezebb utána járni a dolgoknak és az igazságot leírni, mint öccsecsapni egy popularista hülyeséget, ami annyira színvonaltalan, hogy még a Blikkbe is csak protekcióval kerülhetne be. Nem véletlenül került ki a címoldalra... Kinek is a holdudvarába tartozik az index?
@newtehen: teljesen egyetértek veled, csak annyival egészíteném ki, hogy én a Gárdától is valami hasonlót vártam.Nem csak azt, hogy masíroznak meg tisztelegnek.Nem hallottam még olyat, hogy egy kitetovált kancigány alól kikapták volna a Mercit a 8-ban vagy a borsodi, nógrádi cigányokat tanították volna móresre.
azért az vicces volt amikor a frissen avatott gárdisták beültek abba a kávézóba ahol épp a Melegfesztivál megnyitója zajlott. És mit ad isten (Isten), jól elbeszélgettek a jelenlévőkkel.
Aztán megtudták, hogy hol vannak és sietve távoztak.
nem könnyű felismerni az ellenséget...

Vona tényleg ilyen torgyáni kabaré szerepre tör. ilyen proli szórakoztató, előadóművész.
A csúcspont az volt, amikor "a gyurcsányi rendőrség" elhangzott. több mint egy hónapja fidesz hatalom alatt... a durcsány is, a bajnai is, a zorbán is basztatott minket... mindenki minket basztat. de fel sem merül, hogy talán a hiba a mi készülékünkben lehet... na mindegy, ők így szeretik.

az index videó félmeztelen puszilkodós része (01:30-tól) meg aztán kifejezetten összezavart, mivel épp előtte olvastam, hogy megkezdődött a Melegfesztivál. már azt hittem...
@Imre Laci:

A posztoló nem hagyta szó nélkül azt sem, mikor a védekezésben kimagaslót teljesítő gárdistákat baszogatták a ruházatukért:

varanus.blog.hu/2010/05/17/magunknak_irt_osszefogas

Na, most meséld el nekünk légyszi, milyen érzés mikor hülyét csinálsz magadból.
@dipl-o-mata: Szerinted mi lenne itt, ha a Gárda nekik esne? Már az is rasszista bűncselekménynek minősül, ha visszaütsz, mikor kirabolnak. Először a fejben kéne rendet tenni sajnos...
"a gárdistákat nem említi úgy, mint katonásdit játszó gyermekek"

egyenruhákba bújnak, alakzatban, vezényszavakra menetelnek, masíroznak, csupa-csupa katonai felszerelést aggatnak magukra...
vajon miért is gondolná azt bárki is, hogy ezek katonásdit akarnak játszani.
Nyilván a 30+ fokos hőségben a katonai gyakorló, málhamellény, kesztyű a legjobb viselet, sisakban és gázálarcban álldogálva a betonon.

na ne add már a hülyét, ezt te sem hiszed el.

amúgy meg:
26.media.tumblr.com/tumblr_ks8o68dqcX1qa0zrro1_500.jpg
ő vajon mit játszik ilyen bőr cuccokban?
szerintem ez már a melegfelvonulás...
@Imre Laci: "utána járni a dolgoknak és az igazságot leírni, mint öccsecsapni egy popularista hülyeséget"
HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ
ezt nyilván a kurucinfóra értetted :))))
vagy a jobbik programjára :))))
@gauche caviar: "egyenruhákba bújnak, alakzatban, vezényszavakra menetelnek, masíroznak" Akárcsak a cserkészek, vagy az úttörők. Őket mikor oszlatják könnygázzal?
@Bonaparte Napólejon:

Gyere öcsém nézd meg, hogyan gyilkolják a Magyar fiatalokat, lehet röhögni!

www.indavideo.hu/video/Discos_Hit_Radio_1

Nézd meg és gondolkozz el, az a banda az egyik náci zsidó miniszter kölkének a bandája.
@Imre Laci: "Egy valódi író még ha a szándéka a Gárda és a Jobbik gyalázása, akkor is megemlíti, hogy nem a Fidelitas pakolta a homokzsákot Felsőzsolcán, hanem azok a gaz nácik és félkatonai szervezetbe tömörült, infantilis militarista bohócok."

Lehet hogy a poszt író nem művelt (tudja tököm hogy az-e), de hogy te egy dilettáns idióta vagy, az zihher...

Írva vagyon: "Ilyenkor azt érzem, ezek az emberek nem ugyanazok, akik a gátakon mellig sárban védtek településeket, emberi életeket és mások vagyonát. Őket nyugodtan nevezhetjük hazafiaknak, de hozzájuk mérve "ezeket" uniformisba bújt díszbarmoknak."

Az hagyján hogy nem olvastad le a fenti részt, de még reklámozod is, hogy hülye vagy hozzá hogy olvass...

"Persze nehezebb utána járni a dolgoknak és az igazságot leírni, mint öccsecsapni egy popularista hülyeséget"... Látod, ez igaz.
@newtehen: igen, a cserkészeknél default felszerelés a gázálarc meg a rohamsisak.
ez a nagyon szánalmas ebben az egészben. állnának ki, hogy igen baszki, mi ilyen militarsiták vagyunk, mert ebben látjuk a megoldást, mert az állam nem véd meg, stb, és igenis így képzeljük el az önvédelmet. És akkor majd letartóztatják a fővezérüket, aki ezáltal mártír lesz, a börtönből szenzációs publikációkat tesz közzé, azzal, hogy vállalja is a börtönt az elveiért bizonyítja elkötelezettségét és az ügybe vetett hitét, stb. kb, mint az ilyen afrikáner-apartheides arcok.
de neeeeem. Itt megy a sunyizás, maszatolás, mellébeszélés.
Nem olyan egyenruha, nem úgy értette, stb stb.
Bocs, de ebben így nincs semmi fenséges, hiányzik belőle a magasztosság, az a katarzis ami megfoghatja a kicsit is intelligensebb embereket, akik nem azon a szinten működnek, hogy elhiszik, hogy jobb lesz a leves íze ha rovásírásos a fakanál nyele.
Ez így csak egy cukormáz, egy ilyen marketingként használt nemzeti sztaniolpapír, kétforintos művirág.
Kedves poszt író."Meg is kapták az értékelést, miszerint a világon semmi sem változott"
Csaj az,hogy lehet törvényesen csinálni.Megkülönböztető jelzés,nincs vipera,gumilövedék nem törjük el a megbilincselt emberek kezét.......
Csak ennyi.
@dipl-o-mata: ortodox zsidó család gyermeke, írod, miközben MK világosan leírja, hogy egy görög katolikus pap gyermeke...
@newtehen: "Az általad kiragadott képen levő ember pedig motoros ruhában van."
(a 'kiragadott'-at olyan értelemben használod, mint a 'provokáció'-t? :))
igen, motorosruha. és? pontosan ugyanígy öltöznek mindenféle szado-mazo szeánszokhoz is, nem csak melegek, hanem teljesen meggyőződéses heteroszexuálisok is.
csak nehéz ilyen szettben valakit komolyan venni.
ez ilyen 'túlkonpenzálás'.
Bede cikke erről:
index.hu/velemeny/menonemmeno/2010/01/22/tevelygo_heteroszexualisokat_kinevetni_meno/
@newtehen: akkor meg minek van a gárda, katonásdit játszani?Én csak egy tagját ismerem személyesen, együtt voltunk katonák, amikor őrségbe kellett volna mennie elsírta magát, lefizette az orvost, hogy nyilvánítsa őrszolgálatra alkalmatlannak.És a haverjai is hasonló kaliberek, ezek nem fognak nekimenni senkinek, bohócok.Az IWIW-es képein meg rázza a keresztfát, közben pedig gyáva mint a nyúl.Ha kíváncsi vagy elküldöm a nevét, megnézheted.
@úriparaszt: "utánaolvasni mi az ok/okozati összefüggés egyes történések között. "

ez rád szintúgy vonatkozik szerintem.

@lyken: a 21.században, szélessávú internetkapcsolat világában, az élő parlamenti közvetítések figyelemmel kísérésével tisztán kirajzolódik az a kép, amit a mainstream média próbál nem megmutatni. konkrétabban igen sokat foglalkoznak azokkal a kérdésekkel, amit hiányolsz.

az, meg hogy egy állam tevékenységét elítélik, mert nem emberi viselkedés amit művelnek, melyet egyébként még sok más állam sok más szervezete megtesz, az nálunk érdekes módon úgy jön le, hogy már megint a szegény zsidókat szidják. és az ún. "értelmiség" meg kajázza és a védelmükre kel. hogyazamocskosfaszistajobbikosgárdistaördögfattyai belerondítanak az oly nehezen felépített álomvilágunkba, ahol mindenki kedves okos aranyos és szép, csak ezeka katonásdit játszók olyan gonoszak. egyébiránt katonásdit az államnak kéne játszania, és nem gyarmatosító hadjáradokban való részvétellel, hanem a haza védelmével. de persze nekünk fontos megduplázni a "nemzetközi szerepvállalást" mert ez a nemzeti érdek... barmok.

amúgy ez volt az esküjük szövege:

„Én, ……...,
Dicső őseink iránti tiszteletből
És utódainkért érzett felelősségtől vezérelve
Szabad akaratomból esküszöm
Hogy életemet a Szent Korona által sugallt
Isteni Törvényekhez igazítom.
Esküszöm, hogy családom, nemzetem,
A Magyarság felemelkedésén munkálkodom.
Őseink reánk bízott hagyatékát,
Nemzetünk gazdagon élő műveltségét
Igyekszem megőrizni és gyermekeinknek átadni.
Nemzetemhez, a magyar néphez mindörökké hű leszek
Történelmünk nagyjait példaképnek tekintem
Nemzetem, hazám haladását
Szabadságának, értékeinek,
Hagyományainak védelmét
Életem végéig tartó feladatomnak fogadom el.
Zászlóinkat, társaimat el nem hagyom
A vállalt feladatok végrehajtásában becsülettel kitartok.
Ha eskümet megszegem
Sújtson Nemzetem és társaim megvetése
Valamint a Magyar Nemzeti Gárda soraiból való örökös kiközösítés.

Isten engem úgy segéljen!"
@efhábé: már az Ő verziója szerint, de a Baló féle házassága akkor is "megbaszhatatlan" tény.
@Alamio: mert butus vagy azért nem érted!
@gauche caviar: Az előbb az egyenruhával voltak gondjaid, illetve azzal, hogy alakzatban vonultak vezérszóra. Most meg egyből a gázálarc lett a bűnös.
Tehát ilyen erővel a szobafestőket és a poros helyen dolgozókat is lecsukhatják?
Szerintem TE nagyon félre értesz valamit. A Gárda egy tükör, melyben látszik egy eltorzult rendszer valódi arca. A gárda VÁLASZ valamire, és az elnyomása erősíti azt.
Tiltsuk be a paintballt, meg az Airsoftot is! Rájuk is illenek ezek a jezők.
Tiltsuk be a forma 1-et is, hiszen egyenruhában vannak, és sisakjuk van, és zárt alakzatban masíroznak a pályán körbe-körbe, nem? Vagy a gyerekek kék köpenyét, amikor sorba állnak egy ünnepélyen! Könygázt nekik!

Egy Orgwelli rendszer eltorzult gondolkozása...
@efhábé: és az anyja attól még zsidó
@gauche caviar: Akkor gondolom a nővérke segítségét is elutasítod ha kórházba kerülsz, hiszen sokan a szexuális partnerük nővérke jelmezbe öltözteti, és úgy éli ki aberrációt.

Szerintem amúgy egy protektoros motoros ruhából egyből szexuális segédeszközre asszociálni az maga az aberráció...
@Schindler Pistája: @Alamio: mert butus vagy azért nem érted!de akkor az édesanyádat isel kéne itélni, mert testén kivül megszüléseddel a hazát is elárulta
@newtehen:

Szerintem a szobafestők pormaszkja és a gázálarc közt van némi nem elhanyagolható különbség. Valamiért a cserkészek nem érzik szükségét a gázriasztó fegyvereknek, fegyverutánzatoknak egy rendezvényen sem.
Az úttörők jogsegélyszolgálatának nem kell figyelmeztetni előre :

"A Jobbik Jogsegélyszolgálata közleményében a résztvevőket a rendezvény előtti napon arra kérte, tartsák be a gyülekezésre vonatkozó jogszabályokat, ne vigyenek a rendezvényre semmilyen fegyvert, ne akadályozzák a helyi vendéglátóhelyek működését és mindig kövessék a rendezők utasításait. "

De vannak akiknek ezt sem sikerült meghallani.
@dupla vé: "a 21.században, szélessávú internetkapcsolat világában, az élő parlamenti közvetítések figyelemmel kísérésével tisztán kirajzolódik az a kép, amit a mainstream média próbál nem megmutatni. konkrétabban igen sokat foglalkoznak azokkal a kérdésekkel, amit hiányolsz."

Ja, hogy a magyar problémákat már mind megoldották, a jólétet megteremtették? Akkor kérem lehet foglalkozni Gázával is. (1400 emberrel, akik közül 1200-at a hamasz mészárolt le. közben persze afrikában százezreket gyilkolnak meg egy évben, az ellen persze nem tiltakozik.)
Nem mellesleg nyomon követem a parlamenti streameket és nem foglakoznak azokkal amiket hiányolok. Megy a nagyüzemi nyálverés a konstruktív ellenzékiség helyett.

@efhábé: És? Az hogy a nagypapa görögkat az azt jelenti, hogy szűznemzéssel szaporodott?
Anyja meg nyai nagyszülők nem voltak?
Nekem is van olyan unokatestvérem aki kikeresztelkedett és tagadja a zsidó gyökereit. Van ilyen.
Meg olyan is, hogy valaki elkurvul a hatalom ígéretéért. Hol a szociknak, hol az szdsz-nek, hol a jobbiknak. Ettől függetlenül az aktuális kérdésnél maradva: Még mindig nem sikerült senkinek megindokolnia, hogy a jobbik feje miért egy a Magyar népet édeskevéssé érintő kérdést boncolgat.
@Fabius: "De vannak akiknek ezt sem sikerült meghallani. "
Vagy provokátorok vitték oda, hogy lehessen erről fröcsögni.

Amúgy: Légy szíves fejtsd ki, hogy mitől veszélyesebb a közösségre egy gázmaszk pld. a fényezők által használt gázálarctól?

Az engedély nélkül tartott gáz és riasztófegyvereket el lehetne szedni a dugó mellett a leállósávban elslisszanó sötétített BMW-ből is, sőt talán még éleseket is. Ez köztudott, de valamiért még sem teszik. Vajon azért, mert csak kettős a mérce, vagy esetleg ők használnák is, és a derék rend őrei félnek Tőlük?

Érdekelne egy kimutatás, hogy ez alatt az idő alatt hány VALÓDI bűncselekmény történt Magyarországon, amit ezek a rendőrök megakadályozhattak volna?

Illetve ha lehet, megkérném a tisztelt kormányt, hogy ha lehet NE erre b@ssza el az adófizetők pénzét, ugyanis ez nem 2 FT!
@newtehen:

Nem unalmas még ez a provokátorozás? Gyurcsányék idején is meg most is kizárólag provokátorok lehettek a bűnösök. Pedig sokkal hihetőbb, hogy néhány konzumidióta nem bír magával, és a vezetőik kérését is semmibe véve bizony úgy érzik, csak fegyverrel flangálva űberkirályok. Egyébként a Hírszerző cikkében ki is van emelve, hogy nem csak a rendezvényen szedtek el eszközöket, hanem a XV. ker -től a Nyugati térig elég sok és változatos helyszínen. A provokátorok körbehaknizták a várost?

Csak kérdezem, hogy egy szimpatizánsnak ciki kimondani, hogy igen, köztünk is vannak hülyék?

A gázálarc nem veszélyes, hanem röhejes :-) De ha mindenáron fegyverként kell használnom, akkor egy kilós fém bumszlival nagyobbat oda lehet sózni, mint egy papírból készült porszűrővel. Szerintem :-)
Pintér úr!

Hogyan lehet kb. 30 év alatt 3 milliárdra szert tenni?

Kérem segítségét, csak a tiszta munka érdekel!
@mojszipupi: anyád picsája, te barom! 850.000 szavazót primitívezel le!

A többi pártnak mi a fontos?? Hogy a saját zsebüket tömjék, legyen a cigánynak segély a merci mellé, 2 naponta holokamu ünnepség, meg utcánként új zsinagóga!
". Megy a nagyüzemi nyálverés a konstruktív ellenzékiség helyett."

nem a csekettőt kéne nézned, vagy valami nagyon elromlott nálad...
@Fabius: "A gázálarc nem veszélyes, hanem röhejes :-)" - az a gond, hogy akármikor véleménytnyilvánít valaki rövid időn belül szükségessé teszik számára ennek használatát.

egyébként azon kéne változtatni ami miatt létrejöttek, nem pedig őket üldözni. mellesleg egyetlen erőszakos cselekedet sem írható a gárda számlájára, gáz- riasztófegyvert meg úgy tudom lehet legálisan tartani. senki nem lövöldözött vele, de azért jól hangzik a hírekben, hogy a nácik fegyverekkel jöttek. ti meg beveszitek, és örömmel a lelketekben veszitek tudomásul, hogy ma is tettetek valamit a gyűlölködéss ellen a posztjaitokkal, a hozzászólásaitokkal. az már viszont nem jut el, hogy ezzel szítjátok...
"amit mi sorsnak hiszünk,
előre ki volt tervelve,
hogy a magyar visszalőjön,
mert a cigány megverte." fdf
és ez egyre közelebb van, hála a "haladó" gondolkodásmódotoknak.
@dupla vé: Lehet, hogy csak nem rózsaszín vonanapszemcsin át nézem. Nem skatulyázok be senkit. Minden politikust egyformán rühellek. Érdekes, hogy a véleményem kimondására csak a nemzeti pátosz párt vonafan szekciója ugrik mindig.
Azt még megérteném, ha az ujgurok üldözése ellen lépnének fel, mert ugyebár ők rokonaink????De legesleginkább azt érteném meg, ha valaki a mi érdekünkben lépne fel, ha már benn van a parlamentben. Pl. miért nem kérdezik meg az ország vezetőitől, hogy akarják megakadályozni a távhőárak elszabadulását, amikor még a jelenlegi számláinkat se tudjuk kifizetni. De folytathatnám, rengeteg olyan nehézség van, ami a zembereket / és a Jobbikot beszavazókat is / jobban érinti, és amiről mélységes hallgatás érzékelhető.
Vajon miért fontosabb a fidesznek a Gárda üldözése, mint a valódi bűnözők elfogása.

Inkább ezen gondolkozzon el a kedves posztíró...
Minden egyetlen ember kezébe van helyezve: Gyurcsány Ferencébe.

Ha sikerül őt lecsukni, akkor azonnal megszűnnek ezek a "független" gyűlölködések, melyek oka és célja azonos: Gyurcsány hatalmát restaurálni.

Ha ez nem lehetséges, hirtelen Orbán sem lesz többé "minidúcse", Kövér sem Rákosi. Nem lesz pénz, kedv, lendület a gyalázkodások mögött.
"Ilyenkor azt érzem, ezek az emberek nem ugyanazok, akik a gátakon mellig sárban védtek településeket, emberi életeket és mások vagyonát. Őket nyugodtan nevezhetjük hazafiaknak, de hozzájuk mérve "ezeket" uniformisba bújt díszbarmoknak."

Pedig, barátom, "ezek" ugyanazok. Te meg én (ha nem tévedek) nem voltunk homokzsákot pakolni. "Ezek a díszbarmok" igen.
Szánalmas faszszopó, aki egy jelenséget egy dimenzió felől kezel.
@világoszöld: távhő:

"A Jobbik szerint a Főtáv számtalan törvénytelen költséget is beleépít a távhődíjba, így a mintegy 200 ezer fővárosi távhővel ellátott lakás fogyasztói évente több milliárd forintot fizetnek ki indokolatlanul."

hvg.hu/itthon/20100223_jobbik_tavfutes
A Jobbik nagyon erősen kezd betagozódni a mainstream "szolgálók" parlamenti körébe. Nincs a parlamentben civil jogokra építő frakció (a Legyen Magyarország is Palesztina párt nem az össznépesség egzisztenciális problémáinak megoldását tűzte zászlajára - kb. annyi magyart képviselnek Magyarországon, ahányan a parlamentben vannak).
@dupla vé: Elég szörnyű, de ez a legtanulságosabb hozzászólás, főleg az idézettel.
"amit mi sorsnak hiszünk,
előre ki volt tervelve,
hogy a magyar visszalőjön,
mert a cigány megverte."
@lyken: pedig részemről sincs semmiféle rózsaszín szemüveg, különben az LMP mellett állnék ki :) meg vonafan sem vagyok, csak abban a világban, ahol mindent a pénz irányít és játszák mellé a demokráciát,-és még mindig van aki elhiszi...- végre van valaki aki ha nem is tudja a jó megoldásokat, de a józan paraszti ésszel vizsgál egy adott kérdést, és nem az alapján, hogy azok kinek milyen érdekét sértik. helytelen ugyanis szerintem -és egyébként meglehetősen kártékony- a jobb ill. baloldali gondolkodásmód, valamint ezen "ideológiák" folyamatos harca, inkább a globalizáció vs. lokalizáció érveket kéne ütköztetni. utóbbit csak a jobbik képviseli, előbbi pedig mérhetetlen károkat okoz nekünk, valamint az egész világnak. rengeteg dokumentumfilmet lehet fellelni a videómegosztókon, melyet számtalan nemzet készített a témával kapcsolatban, melyben ők is arra a megállapításra jutottak, hogy a nagyvállalatok irányítják a világot nem a bábként eléjük rakott politikusok. mily érdekes, hogy minden országban szélsőségesnek nevezik őket.
@gonosztojás: Tulajdonképpen igazad van. A gond az, hogy a Gárda kapcsán egy dologról mindenki elfeledkezik. Ma Magyarországon, különösképpen vidéken egyetlen visszatartó erő van az un. megélhetési bűnözés féken tartására: a Gárda.
A rendőrség, a polgárőrség gittegylet, az emberek félnek, a mindennapi megélhetés nincsen biztonságban. Benne élek, látom. Valahol az állam totális csődje, hogy ez a helyzet kialakult, de megértem a vidék hangulatát: mindegy, ki szavatolja a biztonságot, csak legyen.
@Imre Laci: hogy nem a Fidelitas pakolta a homokzsákot Felsőzsolcán,"
ez egy b@romság...csak a gárda volt az aki politikai hasznot akart csinálni ebből IS. mint te.
én is pakoltam több helyen de nem vettem fel a kedvenc pártom pólóját.
mert nem azért mentem oda, hogy villogjak azzal, hogy ITT egy mszp-s Fideszes-vagy mittudom én aki pakol.
szánalom
@newtehen: aha...
értem én. akkor beszari minden tűzszerész, ezt akartad mondani?
@dupla vé:
"utánaolvasni mi az ok/okozati összefüggés egyes történések között. "

"ez rád szintúgy vonatkozik szerintem."

mert? halvány fogalmad mennyit foglalkoztam a kérdéssel? bármi általam leírtra cáfolat?
vettél egyáltalán fáradtságot utánaolvasni?
@FILTOL: "ez egy b@romság...csak a gárda volt az aki politikai hasznot akart csinálni ebből IS. mint te."

politikai haszon? hogy lehet belőle haszon, ha meg sem említik őket sehol? ahol meg igen ott meg lejáratják? biztos életszerű, hogy a emberek állnak az 5 fokos vízben, szakadó esőben az éjszaka közepén homokot lapátolnak, és arra gondolnak, hogy remélem sokan látják, mert akkor jobbikos lesz a polgármester, ha gyorsabban lapátolok akkor a következő választásokat is megnyerhetik...

nem arról van szó, hogy ki milyen pólót vett fel, hanem arról, hogy egy teljesen lejáratott mozgalom az őt ért támadások ellenére kitart amellett amire felesküdött, és teszi azt amiért létrejött. ők voltak az egyetlen nem "hivatásos" szervezet akik szervezett körülmények között, idejüket és pénzüket nem sajnálva segítettek honfitársaiknak, akár átutazva az egész országot. az a qrva nagy gond ugyanis, hogy többen voltak a gátakon a gárdisták, mint a magyar "honvédség" meg a katasztrófavédelem együttvéve. na az politikai haszon lett volna, ha az egyeskettesertéelklub főműsoridőben a híradóban szóvá teszi ezt a kis apróságot. helyette viszont megy az emberek félrevezetése.
Izrael etnikai diktatúrája ellen szólni.nem egyenő a zsidózással.
A "mezei" zsidókkal nekem konkrétan az ég adta világon semmi problémám, sőt az sem érdekel, hogy zsidó-e valaki, de ami gázában folyik, nem sokkal különb, mint ami a varsói gettóban történt.
@úriparaszt: nem sértegetni akartalak, bocs. ha már így visszaköszönt, akkor annyit hozzáteszek, hogy az ok/okozati összefüggés bármilyen egyértelműnek is tűnik mégsem az. mert valószínűleg te máshol olvasol utána mint én vagy mások. az sem mellékes, hogy ezeket a dolgokat ki, milyen ok illetve okozat miatt vetette papírra, melyből te vagy én felépíted a saját világodat. az meg már tényleg csak hab a tortán, hogy általában más van leírva, mint amit a saját szememmel látok.
@FILTOL: NNa, ezt hogy hoztad ki? Meséld már el. Amúgy a film nem BÁTOR, hanem teljesen suicid hajlamú, viselkedészavaros tűzszerészről szólt, aki fölöslegesen kockáztatta a saját és társai életét is. Ráadásul a polgári életben képtelen volt helyt állni, és ráment a családja is....
Nem lehet, hogy meg kéne nézned?

@Fabius: Nem, nem ciki. De ezek szerint rátapinthattam valamire, ha még megfontolás tárgyát sem képezheti, hogy: "Mi van, ha esetleg mégis?"
A csípőből jövő, feltétel nélküli tagadás is egy fajta válasz, aki már kommunikált 5 éves gyerekkel, tudja. :-D

Amúgy a gárdaavatás oszlatása szempontjából indifferens, hogy hol szedtek el még fegyvert. Ellenben a lakosság önmagától történő fegyverkezése a második válasz az adott jelenségre, melyre a gárda alapítása volt az első.
És ismétlem: Ezt nem lehet karhatalmi erővel elnyomni, mert a 3. válasz már durvább szokott lenni...
Szerintetek mennyire hiteles egy szafard zsidótól/Huza-Vona Gábor/, ez az ízléstelen zsidózás, ami a politikájuk lényege?
Mikor lepleződnek le végre??
Megjegyzem, Balóné is zsidó anyai ágról!
íme a válasz miért is zsidóznak az emberek:

"...Szerintük a parlament képviselőinek határozatban kell(ene) elítélniük a gázai népírtást.

Vagyis a jóízű zsidózásnál már megint nincs semmi fontosabb..."
Amíg valaki ilyen gusztustalan, görény dolgot leír, ne lepődjön meg senki, ha többen egy sercintés után a zsidókról monologizálnak. Az ember gyomra felfordul attól, hogy valakinek van pofája zsidózásnak hívni, ha egy politikai szervezet szót emel a világ legnagyobb koncentrációs tábora ellen. Ahogy teszi ezt már lassan mindenki a világon, politikai oldalra, meggyőződésre való tekintet nélkül...
newtehen: "Amúgy a gárdaavatás oszlatása szempontjából indifferens, hogy hol szedtek el még fegyvert. Ellenben a lakosság önmagától történő fegyverkezése a második válasz az adott jelenségre, melyre a gárda alapítása volt az első.
És ismétlem: Ezt nem lehet karhatalmi erővel elnyomni, mert a 3. válasz már durvább szokott lenni..."
Látsz a pályán. 50 éven belül érdekes élethalálharc fog itt elindulni.
Bár lehet, hogy a magyarok nem fognak benne részt venni... csak egy szűk pénzes, meg egy széles barna réteg.
@SzaboZsee: DE igen!! Van népírtás!!! Csak a zsidók teszik. Mivel a média is az ő kezökben van (ez nem összeesküvés elmélet!!!), nem fogja megírni az igazat. Az is lehet népírtás, ha egy négyméteres betonfalat úgy húznak fel, hogy a víznyerőhely (kút) és a lakóház között fusson!!!
Fizikailag 3 méterre van a palesztin cslád a víztől, gyakorlatilag pedig 3 km-re, ehhez adj hozzá félnapos sorbanállást az átkelőhelynél, valamint a megaláztatást hogy egy nyálcsurgató katona letapizza a feleséged, anyád, nővéred.
Na te sem viselkenél kulturáltan egy ilyen helyzetben.
@efhábé:
Mrs. Morvai görög katolikus pap u n o k á j a . A kedves mama zsidó. Amivel semmi gond, csak háááát... így zsidózni hiteltelen. Bár ilyen származással is lehet valaki fajgyűlölő.
@hCsaba61: Szóval a GÁRDA biztonságot teremtett vidéken!
Gondolkozzatok el, miért van a gárda! Számít a zsidó érdekű sajtónak a vidék biztonsága?
Miért folyt a csapból is a Gárda? Nem nehéz kitalálni! Kik irányítják a jobbikot? MI a célja? Többet kéne olvasni a Magyar Fórum-ot,
talán nem lenne ennyi félrevezetett ember.

www.fuggetlenseg.hu
@Orbán képét mikortól kell kirakni?: Kis kuka.
Kérdezd meg a kókát meg a fletót. (Ja téged csak tiszta munka érdekel!!)
@Várúr: Egyértelmü, bár nem vagyok benne biztos, hogy a kedves papa görög katolikus pap unokája! Tipikus hazugság, de mindegy, anyai ágról nem magyar!
@Muad\\\'Dib: mennyit fizetnek ma a hamász propaganda anyagok bemagolásáért? Hogy fizetnek napi pénz van vagy havonta kapjátok? Iránban kaptok valami kedvezményt ha oda mentek nyaralni?
@Bonaparte Napólejon:
Így van. Mi, valamint a svéd kormány (meg még sok másik), az ENSZ, szinte valamennyi humanitárius szervezet. Te viszont látom egyértelműen független vagy. Hulla és hulla között szerinted van különbség. Köztünk élő nácizmus, csak épp nem nálunk...
@newtehen:

"A csípőből jövő, feltétel nélküli tagadás is egy fajta válasz, aki már kommunikált 5 éves gyerekkel, tudja. :-D"

Ebben egyetértünk :-)

Bár szerinted nem ciki kimondani, hogy hülyék a szimpatizánsok, mégis kizárólag provokatőrök lehettek :-D
@dupla vé: már bocsánat de a történelem azért nem annak a kérdése,hogy hol olvasol utána és milyen következtetést vonsz le belőle.
a gázai övezet problémájához nem kell olyan rettentően sokat olvasni.
kb az első-második századig (diaszpóra), illetve 1948-tól (máris spórolsz majd két évezredet). a nemzetközileg elfogadott dokumentumok adottak, a térségben 'tevékenykedő' szervezetek listája sem túl hosszú (PFSZ,Fatah,Hamász, a többieket az előbbi már leamortizálta).
szerintem aki az adott dokumentumokat figyelmesen végignézi, végiggondolja, hogy ezekkel párhuzamosan milyen történések zajlottak/zajlanak arrafelé, az biztosan nem nevezi 'náci'-nak izraelt.
mellesleg lehet tanakodni a javasolt megoldáson, nobel-békedíj tuti jár érte.
ha valaki csak fröcsögni akar, avagy indulatból, pártutasításból vagy csak úgy zsigerből esetleg divatból minősíteni, akkor természetesen felesleges utánanézni. ez esetben jelzendő, mert két betűt se vagyok hajlandó leírni érvként.
@úriparaszt: nem szokásom zsigerből v divatból minősíteni. az nem kérdés, hogy nem csak izrael a hibás a kialakult helyzetért. de a történelem ugyan nem annak a kérdése, hogy hol olvasom, hanem az, hogy kik vetik papírra azt. mint tudjuk azt a győztesek teszik, és azt is tudjuk, hogy bizonyos esetekben még bűntetik is a megkérdőjelezését. na és itt jön az, hogy igenis fontos, hogy ki és milyen következtetést von le belőle.
@Muad\\\'Dib: ha koncentrációs tábor lenne (mint ahogy állítod) akkor már nem lenne probléma, mert nem lennének ott paleszinok.
a gázai övezet állapota nem cél, hanem szomorú eredmény.
esetleg ha már ilyen tájékozott vagy a kérdésben,akkor azt is ideírhatnád mi a feltétele pl. a blokád megszüntetésének, úgy kerek a kép.
@dupla vé: a kérdés sokkal ezért bonyolult mert egyik fél sem hajlandó minimális engedményre sem.
izrael megléte és fennmaradása már nem kérdés (lásd szlovák példa, egészen friss, sosemvolt ország létrejötte), azt viszont aggasztó, hogy az egyetlen dolog ami összetartja a palesztinokat, az az izrael elleni gyűlölet. gyűlöletből még nem épült jövő.
helyesen: "..a kérdés azért bonyolult..
@úriparaszt:
Igen, tájékozott vagyok, és, ha te is az lennél, akkor tudnád, hogy amennyiben a magyar médiából nem a cionista propaganda ömlene, eljutna ide a normális zsidók szava (sőt már eljutott volna):
"...It is difficult to determine who decided on all this. It is doubtful the ministers are aware of the reality in Gaza. They are responsible for it, starting with the bad decision on the embargo, through the bombing of Gaza's bridges and power station and the mass assassinations. Israel is responsible now once again for all that happens in Gaza..."
www.haaretz.com/print-edition/opinion/gaza-s-darkness-1.196390
@dipl-o-mata: Persze, és? Probléma számodra, hogy Morvai hozzáment egy zsidóhoz?
@dipl-o-mata: Hogy a pöcsbe lenne zsidó az anyja, ha az anyja egy görög katolikus pap lánya?
Szerinted görög katolikus PAP elvesz egy zsidó nőt? Hogy számol el az egyházával egy szentség nélküli, kizárólag polgári házasság ügyében? Az olyan, mintha egyáltalán nem lennének házasok.

Beszélsz hülyeséget, de töményen...
@lyken: Nem, a nagypapa nem szűznemzéssel szaporodott, ellenben nagypapa görög katolikus pap volt. Arról hallottál már, hogy görög katolikus pap lehet házas, amennyiben pappá szentelése előtt kötött házasságot? A házasságnak természetesen egyházi házasságnak kell lennie ergo az anyai nagypapa csak keresztény nőt vehetett feleségül.
Az apai ágat is leírta, azok sem zsidók.

Tényleg nem értem, mit kell ezen rugózni, hogy nem fér bele a fejetekbe, hogy nem csak zsidó nő mehet hozzá feleségül zsidó férfihoz? Rengeteg vegyesházasság van, amiben az egyik fél zsidó, a másik fél keresztény. Miért annyira elképzelhetetlen ez éppen Morvai esetében?
@dupla vé: No most ez konkrétan nagyon nem igaz, mármint, hogy a gárda lett volna az egyetlen nem hivatalos szervezet, aki a gátakon dolgozott.
Dolgozott ott sok másik szervezet is, csak a példa kedvéért, a BKV szervezett a dolgozóiból csapatot, akik a gátakon dolgoztak, a péceli önkéntes tűzoltók szintén szervezetten vonultak a gátakra sok más önkéntes tűzoltó egylettel együtt, soroljam még?
@Várúr: Meséld már el, hogy a pöcsbe lehet egy görög katolikus pap LÁNYA zsidó?

Tényleg ennyire bonyolult lenne? Morvai anyja egy görög katolikus pap lánya. Az a pap nem köthetett házasságot zsidó nővel, tehát a lányának nem lehet zsidó az anyja. Ha az anyja és apja sem zsidó, akkor a lány mégis hogy a picsába? Ha ez a nem zsidó lány férjhez megy és szül egy lányt, Krisztikét, akkor az hogy a picsába lehet zsidó?
@Zsoo: "Egyértelmü, bár nem vagyok benne biztos, hogy a kedves papa görög katolikus pap unokája! Tipikus hazugság,"

A papa görög katolikus pap unokája? No látod, ez tényleg tipikus hazugság, ugyanis a helyzet az, hogy MK nagypapája volt a görög katolikus pap. Anyai nagyapja, felfogod vagy elmagyarázzam még plasztikusabban?

de mindegy, anyai ágról nem magyar!"

Hát ja, vezetéknevét tekintve nagy valószínűséggel sváb származású, már ha ez problémát okoz számodra...
@Muad\\\'Dib: ismerem a pro és kontra érveket, álláspontokat, ezért kérdeztem, amolyan megoldáskeresés gyanánt, hogy mi is a feltétele a blokád megszüntetésének? szeretném ha ideírnád.
süti beállítások módosítása