Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2010.06.18. 08:00 Fabius

Akik még fenyegetni sem tudnak

Címkék: mszp horváth csaba önkormányzati választás

Wieszt János előzetesbe kerülésével szemmel látható pánik lett úrrá a Maszopban.
Fájdalmas ügy, nagyjából annyira hiányzott nekik, mint impotens nyugdíjasnak a heresérv. Tudod, ha már nem működik cserébe legalább kurvára fáj.

Lett is nagy jeges tömlőzés meg szaladozás a házi orvosokhoz, hogy mi legyen a beteggel? A rusnya duzzanaton elúszhat az a kicsi, amiben már a legelvakultabb optimisták is csak félszívvel hittek: az önkormányzati választás. Pest elesik, oda Buda, mi lesz szegény parlamentben folyamatosan kiröhögött demokráciaőrökkel? Válságstábot iziben jó szokás szerint! Ómájfaszom! -sóhajtottak, ha legalább a drága Hagyó Miki szabadlábon volna! Neki tuti lenne valami használható praktikus ötlete némi parizerért cserébe! De a jó Miklós éppen nem csak elvei rabja, így elővették a már ezerszer kipróbált geget, a vezéráldozatot.

-Dobjuk oda Ingyen Csabit! Úgyis égtünk vele, mint kóbor dekktől a parti nádas, nem kár érte! - kiáltották, - a szemetek nem tudják értékelni éltük legvidámabb majálisát! Keressünk szövetségeseket, meg találjunk ki valami fasza magyarázatot. Azt mégsem mondhatjuk, hogy lefostuk a zoknit basszameg, szuperhősünk meg éppen a klozet irányába nyargal serényen:
 

 

 

 

 

 

 

 

Helyette mondjunk ilyeneket:

"hajlandóak vagyunk arra a stratégiai áldozatra, hogy adott esetben ne szocialista, hanem egy demokratikus elkötelezettségű független főpolgármester-jelöltet támogassunk ősszel."
Ne röhögjetek még, van tovább. Igazi komédiás nem végez félmunkát, ha egyszer belelendül, akkor erőlteti zokogásig. Szerintük van még ember, párt, civilszervezet, aki áldásos és megfeszített fővárosi munkájuk után képes odaállni melléjük. Ők ezt valóban elhiszik. Sőt, tovább mennek, lehetséges partnerek között tartják számon az LMP-t, MDF-et, Tisztelet Társaságát:

„Hiszünk abban, hogy a sikeres politikánk, az összefogásunk, valamint a kormányzati hibák ősszel egy olyan helyzetet teremthetnek, hogy jóval nagyobb lesz a győzelmi esélyünk, mintha egyedül indulnánk."
Na, most lehet röhögni. A "sikeres politika" az mikor volt drága fővárosi MSZP? Mert én nem emlékszem ilyenre. Hosszú vádlottlistára a koalíciótok környékéről annál inkább. Az mondjuk nem lep meg, hogy megpróbáltok az LMP előtt lemenni kutyába, és apelláltok a fővárosban elért sikereikre. Bár lehetnétek elegánsabbak, mert kutyapózban pucsítás közben viszonylag mulatságos a vőlegényt a Fidesz fiókszervezetének nevezni.

Karácsony Gergely nyilatkozatából világos lehet, hogy ők köszönik, de nem kérnek ebből a frigyből sem. A hagyói örökséget vigyék csak tovább a szocialisták egyedül.

Számítottak ők erre is. A finom nyomásgyakorlás nem az erősségük, ezért szokás szerint pofoztak még egyet a szarkupacon. Steiner Pál kijelentette, ha nem lesz szövetséges és független jelölt, akkor ők bizony Horváth Csabával viszik végig a választásokat. Vegye tudomásul mindenki, hogy Ingyen Csabinak 92%-os támogatottsága van a párton belül.

Ez most fenyegetés vagy ígéret? Végülis majdnem mindegy, mindkettőnek mulatságos. Szerencsére még idejében kiderült, nem változtatok semmit. A hülyeségeteket elszavaló napközis a legnépszerűbb ember a pártban, ő lesz konszenzus hiányában a keménytökű faszagyerek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csöndben azért megkérdezem: szerintetek minket ez mennyire érdekel? A megfeszített gondolkodást megelőzendő segítek: semennyire. Nyugodtan blamáljátok magatokat tovább.

Legalább kínunkban hadd röhögjünk, miközben Tarlós fővárosi ispánná koronázzák.

67 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr192090495

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki lesz az LMP főpolgármester-jelöltje? 2010.07.05. 12:28:01

Önálló főpolgármester-jelöltet indít az LMP az őszi helyhatósági választásokon. Eddig Jávor Benedek neve merült fel esélyesként - még a héten döntés születhet a jelölt személyéről.

Trackback: Nem tárgyal az LMP a szocikkal 2010.06.24. 16:41:03

Az párt tagsága július 5-i fővárosi kongresszusán dönt főpolgármester-jelöltjének személyéről. Csiba Kata választmányi szóvivő cáfolta, hogy az LMP vezetői a háttérben egyezkednének más erőkkel.

Trackback: Bárándy Péter lehet az MSZP főpolgármester-jelöltje 2010.06.18. 14:48:00

Horváth Csaba biztosan visszalép, ha az MSZP-nek sikerül összefognia az LMP-vel, az MDF-fel, a Tisztelet Társaságával és egyéb civil szervezetekkel. Ha pedig Horváth visszalép, az MSZP valószínűleg Bárándy Pétert indítja Budapest főpolgármesteri pozíciójá…

Trackback: Ha az MSzP jelöl 2010.06.18. 10:35:29

Az MszP – szokott lassú, ám népszerűségvesztő módján – elkezdte a kihátrálást Horváth Ingyenbusz Csaba eddigi főpolgármester-jelölt mögül. Úgy tűnik, hiába volt a kapkodva kiutaltatott összeg május elsejére,  hiába kérte le azt a sok f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebben az egészben az a legszomorubb, hogy a végén tényleg az az ostoba, inkompetens Tarlós lesz a polgármester, pedig annál rosszabbat elképzelni is nehéz. lenne inkább a Rogán gyerek, vagy mittomén.
Négy év múlva alighanem Rogán lesz a jelöltjük.
És az élet megy tovább... de hova tart??? Bakker ez megint gáz: www.eptud.org/node/346
"Vegye tudomásul mindenki, hogy Ingyen Csabinak 92%-os támogatottsága van a párton belül."
Még jó, hogy a polgiválasztás nem a maszopon belülről történik :D
@Case:
"ostoba, inkompetens Tarlós lesz a polgármester"

Ha olyan ostoba és inkompetens lenne Tarlós, akkor miért nem sikerült az előző kampányidőszakban megfogni semmivel? Próbáltak ráhúzni ezt-azt, de besültek, mert kiderült, hogy nem igaz egy szó se az MSZPs vádakból.

Ez nem buta emberre vall!

Másrészt Tarlós intelligens, csak kicsit parasztos, bunkó. De inkább így legyen, mint fordítva! Hogy jól nevelt, de közben két kézzel lop mindent, amihez és, mint az MSZP, SZDSZ!
@Sir Kommentor: höhö, az, hogy nem tudták besározni, még nem jelenti, hogy okos ember, a nyilatkozatai viszont éppen ennek ellenkezőjét bizonyítják.
@Sir Kommentor: Sajnos ez tényleg így van, pedig elég gumicsizmás az öreg.
Sziasztok!

Tarlós 16 éven át volt óbudai polgármester úgy, hogy állandóan szavaztak rá MSZP-szavazók is. Miért gondoljátok, hogy hülye?
@Pedró27:
1.gugli a barátod
2. már elmondtam
3. biztos azért, mert nem szavaztunk a fideszre és ebből kifolyólag nem hiszük, hogy a seggükből napfény jön, hanem, az ami mindenki másnak.
@Sir Kommentor: Azt nehéz lenne rábizonyítani Tarlósra, hogy korrupt lenne, mert valószínűleg nem az, de hogy Óbudán nem sok fejlesztés történt a regnálása idején, azért az elég nyilvánvaló.
Abban azonban egyetértünk, hogy egy kicsit parasztos és bunkó.
De jót nevettem, köszi!
@Sir Kommentor: "Másrészt Tarlós intelligens, csak kicsit parasztos, bunkó. De inkább így legyen, mint fordítva!"

Már a komment első felét sem értem. Az milyen aki intelligens, "csak kicsit" parasztos, bunkó (V.ö. "szereti a lányokat, csak kicsit meleg" vagy "fából vaskarika")? És a fordítottja az milyen? Bunkó, csak kicsit intelligens? Na és az, hogy az alaphelyzet (ami értelmetlen) jobb, mint a fordítottja (ami szintén értelmetlen)?!
Valaki árulja már el nekem, hogy a szocialistáknak mikor volt utoljára tökös, vállalható önálló főpolgármesterjelöltjük?

2006-ban Demszkyt támogatták, mert féltek attól, hogy egy megosztott szociálliberális oldal esetén Tarlós lenne a főpolgármester. (Ez valószinüleg be is következett volna, Tarlós alig pár százalékkal maradt le a szoci-szadesz szavazók által támogatott Demszkytől)

2002-ben Gy Németh Erzsébetet támogatták, akiről sok minden elmondható, de az nem, hogy karizmatikus, kompetens ember benyomását keltette volna.

1998-ban nem volt mszp-s jelölt.

1994-ben Baráth Etele volt utoljára az az ember, aki valamit fel is tud mutatni, ami, ingyenes Csabihoz hasonló ostobaságok beleböfögésén, vagy a női kártya kijátszásán kívül egy sikeres főpolgármesteri tevékenységhez szükséges.

Szóval, valaki árulja már el nekem, hogy mégis mi a fenétől olyan népszerűek a szocik budapesten? Ezektől a jelöltektől?
@loláb: nem volt soha, de mivel beikszelték a pártot, beikszelték a jelöltet is(legtöbben a szövetséges demszkyt). igazából tényleg az lenne meglepő, ha találnának valakit.
@már foglalt: "1.gugli a barátod"

És akkor mi van?

"2. már elmondtam"

Jó, akkor másképp fogalmazok: aki 16 éven át vezet egy amúgy balliberális többségű kerületet többnyire balliberális többségű képviselő-testülettel, az esetleg akkor sem hülye, ha a megszólalásai alapján Te úgy gondolod.

"3. biztos azért, mert nem szavaztunk a fideszre és ebből kifolyólag nem hiszük, hogy a seggükből napfény jön, hanem, az ami mindenki másnak."

Ez egy dühből odavetett mondat, aminek legfeljebb annyi értelme van, hogy aki fideszes politikus mellett érvel, az seggnyaló, tehát érvei nem számítanak, tehát automatikusan nincs igaza. Pont.
Tarlós egy tahó,de legalább (eddig tiszta kezű,és a mai magyar politikában már ez is kitüntetésszámba megy)
A szocik örökre (de legalább 20 évre) bebetonozták a Fideszt,kb.ennyi kell,mire egy hitelenek mondható komolyan vehető arcokkal rendelkező új párt felépiti önmagát.
Igy jártunk...
@Pedró27:
1. cöcö, nem segítek, találd ki
2. az emberek nagy többsége hülye, pont ezért volt ennyi éven át pl. mszp-s vezetés, meg ennyiszer
3. dühnek ehhez semmi köze, a racionalitásnak már sokkal inkább, szemben a "Pont." mondattal, konkrétan annyit takar az egész, hogy nem vagyunk elfogultak
Semmiképp nem szeretném, ha Tarlós lenne, nem szeretném, ha ingyen Csabi jönne, vagy erős MSZP frakció lenne, csak az LMP-ben bízom, de ahhoz, hogy esélyük legyen, egy nagy arcot kéne előbányászniuk, akit az átlag tévénéző is ismer. Érdekes húzás lenne, ha pl. Sólyomot jelölnék. :)
@loláb:
A Fidesz bénázásától. Nekik volt egy Schmitt Páljuk, meg egy Tarlósuk. Az sem valami nagy kunszt. Rogánt kellene indítaniuk, őt megválasztanánk, talán.
@már foglalt: De miért ikszelik be a pártot? Mit tettek a szocik, ami miatt budapesten rájuk KELL szavazni? Értelmes, karizmatikus fővárosi politikusuk nem volt (illetve Hagyót nagyon sztárolták akkor, amikor még "fent" volt, de mostanra róla is kiderült, hogy egy gengszter), rajta kivül pedig nincs a fővárosi szocialisták közül senki, aki szót érdemelne. És soha nem is volt.

De akkor meg miért ekkora szocialista fellegvár Budapest, ezt nem értem.
@bryan: A fidesz 2002 óta tényező a fővárosi politikában. A szociknak az elmúlt 5 főpolgármesteri választás közül KETTŐBEN volt önálló jelöltjük (Gy németh, és Baráth), mégis 94 óta ők a királycsinálók budapesten.
te hol voltál az elmúlt 20 évben? hazudtak reggel délben este, ezzel már meg lehet nyerni egy választást, amúgy meg talán az számít, hogy mocskos szemét mocskos cocializmusban budapesten viszonylag jól éltek az emberek a cociszinthez képest, de nem vagyok szociológus, csak tippelek
@Hozzá Szóló: jaja, vicces lesz, a végén már csak magukra szavaznak
"92%-os támogatottsága van a párton belül"

A párton belül :D
LOL :D
Ezek tényleg nem vették észre, hogy már csak a leghülyébb percemberek szavaznak rájuk, kevesebb, mint egymillióan. Mi lesz 2014-ben? Félmillió? :D
Tudom mindenkinek ajánlani a www.mszp.hu fórumait.Én egyszerűen imádom! :) Ott vannak a balos "kövérlászlók,semjénzsoltok" és elképesztő hittel írnak badarságokat!Előre,győzünk Elvtársak!Tehát csak javasolni tudom mindenkinek a regisztrációt,tényleg jó móka!! :)
@már foglalt: "1. cöcö, nem segítek, találd ki"

Akkor lemondok a magvas gondolatodról. Kösz, de nincs kedvem kitatálósdit játszani.

"2. az emberek nagy többsége hülye, pont ezért volt ennyi éven át pl. mszp-s vezetés, meg ennyiszer"

Egyfolytában 16 év az több, mint két részletben 12. Valamint ismét kihangsúlyoznám az ellenzéki képviselő-testületet.

"3. dühnek ehhez semmi köze, a racionalitásnak már sokkal inkább, szemben a "Pont." mondattal, konkrétan annyit takar az egész, hogy nem vagyunk elfogultak "

Akkor beszélgessünk racionálisan, tehát konkréten rákérdezek: szerinted én azt gondolom, hogy a fideszesek seggéből napfény jön? Ha igen, akkor pontosan miből vontad le ezt a következtetést?
@Pedró27: Ne törődj a szerencsétlen libsikkel,különösen azokkal nem,akik többször is demszkyre szavaztak.Biztos fényes napnak nézték a valagát.Az,hogy Gáborunk mit művelt 20 évig nem érdekli őket,csak Tarlóst ekézik,hogy nem csinált semmit.
Én óbudai vagyok,itt legalább nem fuldokol az önkormányzat adósságokban.
@Pedró27:
1. nem gondolkozni mindig egyszerűbb
2. vagyis ez azt jelenti, hogy az emberek nem hülyék
3. nem azt mondtam, hogy milyenek a fideszesek, hanem azt, hogy milyenek a nemfideszesek, viszont az, hogy mennyire személyesen veszed ezt az ügyet, már érződik az elfogultság
@Péter51: erről van szó, pedro, legyél te is elfogult, nem szégyen az!
Újabb cukiság van...:-)

A Maszop bezengte, kit tartanának hiteles független jelöltnek.

Bárándy Pétert, a Megyó kormány igazügyi miniszterét.

mandiner.hu/cikk/20100618_barandy_lehet_az_mszp_fopolgarmester_jeloltje

A Bárándy família és a "függetlenség" maga a könnyfakasztó paradoxon :-))
@Fabius: megy a kapálódzás, holnap már gyurcsány lesz a jelölt
de kár, hogy "tisztakezű" Gáborka nem indul többet! az kellene még ennek a városnak, hogy újabb négy évig egy ilyen legyen a vezetője, aki vagy:
- velejéig aljas, rendkivül jól kombináló, zseniális tolvaj, mindenki más bukása után is helyén maradhat, és nem találnak fogást rajta!
- vagy pedig egy teljesen tehetetlen báb, akinek a háta mögött tudták űzni játékaikat hagyó,mesterházy és társaik!
Bármelyik is igaz neki mennie kell! Nem lenne baj, ha Horvátország helyett a Kozma utcában élvezné az "all inclusive" ellátást, ingyenesen!
@loláb: "Szóval, valaki árulja már el nekem, hogy mégis mi a fenétől olyan népszerűek a szocik budapesten? Ezektől a jelöltektől? "

nem

a szocik pesten azert nepszeruek, mert ez egy szines vilagvaros, nem egy fatornyos kisfalu, ahol az egyszeri szegenylegeny felcsutrol suket nemzeti mesekkel es tarlos fele sudribunkokkal labdaba tud rugni..

elhiszem, hogy olyan helyen, ahol van egy falunepe napilap es marineni kipletykalja eppen ki kur kivel es ezzel gyakorlatilag ki ismerultek az indformacios csatornak - igen, az orszag tulnyomo resze ilyen - ott megelnek a fidesz lozungjai, de egy multikulti vilagvarosban az emberek jellemzoen sokkal tobbet es melyebben tudnak a vilagrol. es oket egyszeruen nehezebb ilyen tarlos fele sultparasztokkal megetetni.
@Fabius: Nagyon gerinces ember... az apja nem áll vele szóba! Meg a szoci bérenc unokával sem!
Talán jelent valamit... De ezt kellene tennie mindenkinek akinek kommer/szoci rokonsága van! Tobzódjanak maguknak, magukban!
@az igazi Sipi: '98 óta pesten élek, ebben a "szines világvárosban" előtte is, azóta is utálom a komcsikat, akkor ha szocinak szólitják magukat! Ingyen Csabika 4 évét a második kerületben láttam, nem közelről, de sok minden látnivaló nem volt. Neki az csak ugródeszkának kellett, már nem volt elég a megfelelő ember megfelelő lányával jóban lenni.
Ha vidéken élnék akkor is utálnám a fajtájukat!
és nem vagyok felcsúti!
@én"a"polgár: "az apja nem áll vele szóba! Meg a szoci bérenc unokával sem!
Talán jelent valamit..."

igen

egeszen konkretan azt jelentheti, hogy meglagyult az agya az oregnek, ha a rokonait a politikai preferenciai alapjan szereti:-)
@az igazi Sipi: azért mert valaki öreg még nem biztos, hogy hülye! ha fiatal nem biztos, hogy okos, de ha szoci akkor tutira egy csökknetebb értelmi szinvonallal rendelkezik!!!!
@én"a"polgár: nem csak felcsutrol jonnek az igazi parasztok pestre fikazni...

van az orszagban mindenfele bunkotermo hely..:-))

de azert a munka tetszik..
igaz? meg a kocsmak. meg a kozlekedes.

ha annyira szar itt nbeked, akkor miertr nem huzol haza?:-)

nem neked valo a nagyvarosi elet, mert nincs megh hozza a civilizacios szinted.
@én"a"polgár: koszonom, hogy igazoltad az elozo hozzaszolasaim valosagtartalmat a sajat peldadon keresztul:-DDDDD
@az igazi Sipi:

A Bárándy família viszályának semmi köze a pártpreferenciához. Abban teljes az egyetértés mindhárom generációban. Az öreg lefektette az alapokat, a fiatal és legifjabb meg járja a kitaposott utat.

Pénzügyi vitájuk van. Péter kétségbe vonta az apja befektetéseit, az öreg megsértődött, hogy ő öreg, de nem hülye.
@én"a"polgár: nem is azert hulye, mert oreg, hanem mert a rokonait - mi tobb a sajat fiat - az alapjan szereti, vagy nemszereti, hogy kire/mire szavaz:-)

ez pedig konkretan pszichiatriai kezelest igenyel.
@Fabius: na ez mar igy elfogadhato indok.

csak feljebb maskent lett ugye a dolog eloadva, miszerint azert utalja a fiat es unokajat, mert szoci kotodesuek..
sipike, te húzzál a piroslapra tobzódni a kommer haverjaiddal! vakok vagytok vazze? akármerre nézel az országabn az elmúlt 8évben mindenütt csak loptak, és hazudtak! de ne hidd, hogy fideces lennék, mert nem vagyok! csak rohadt módon elegem van abból, hogy milliárdos exkisztitkárok, meg párttitkárok a demokrata harcos szerepében tetszelegnek! most akarják a kisembert megvédeni? 2002 -2010 között 200%t meghaladta gázáremelés+ válaszuk? kampányfogásként levitték a panelkaptárosok távhő áfáját! de most ezt már kevesebben szopták be mint a korábbi fakitásaikat...mit igazoltam én neked te szerencsétlen szoci fenéktisztitó?
@az igazi Sipi: meg Te is! hamarosan ismét nyitva lesz Neked is az Opni. Nem tudták eléggé elhúzni a szoci bárok, hogy olcsón megvehessék, dózer, szálloda! pedig be szép terv volt...
@én"a"polgár:

hiaba..

aki parasztnak szuletett, halalaig paraszt marad..

ugye, kisbunko?:-))

azert ne felejtsd el, hogy itt te vagy a vendeg es ha mi pesti adofizetok nem szarunk, neked nincs pesten megszerzett diplomad es pesten jovedelmezo allasod..:-)

szoval tudd, hogy hanyas kabatot hordasz, kisgyerek:-D
@én"a"polgár: te szerencsetlen videki..

szerinted a gaz arat a kormany hatarozza meg???:-DDDDD

es te komcsizol, te szerencsetlen kadarnepe?:-DDD
@az igazi Sipi: mire vágsz föl bunkó pesti? ebben az országban én sehol nem vendég vagyok! ha idézel akkor csak pontosan, mert a mondás úgy szól: ha a paraszt nem szarna, az úr nem enne...
nincs diplomám! attól még ember vagyok, sőt! amennyi bunkó, semmit tudó, semmirekellő alkoholistát manapság kiengednek a jópénzen megvett diplomájával... tudod, észt és műveltséget nem adnak azzal a papírral, vagy hozod otthonról, vagy nem. Te nem... IJV!
Ja, és miért csak "pesten megszerzett diploma"-ról írsz? van az országban még jó pár olyan város ahol lehet tanulni, talán többet is mint pesten.
Ha nem lenne a fajtádból még kicsivel több mint egy milla, Botoxildi meg a sleppje mehetett volna kapálni!
te pestiadófizető, te 1 akkora barom vagy...
@én"a"polgár: ez regen volt igy

de mostmar forditva van, miota a paraszt a termeles helyett az agrartamnogatasbol el, kispofam..

szoval a 21. szazad szlogene az, ha a varosi nem szarik, a paraszt nem eszik..

es en baratom, meg tudom venni a holland krumplit, a kinai fokhagymat, a spanyol paradicsomot. a videk van mar raszorulva a pestre es nem forditva. ugyhogy tudd, hol a helyed:-)

de mondjuk az en szarombol nem sokaig ezsztek mar..:-)

amig az urambatyam parasztkormany van, addig en szepen elmegyek adot fizetni valami normalis orszagnak:-)

mert ezt is megtehetem...:-)
@az igazi Sipi: menjél! nem fogsz hiányozni senkinek! Te még ahhoz is ape vagy, hogy az országodnak megfelelő billentyűket használj!lehetőleg a földközi tenger keleti medencéjében található, hosszúkás országba menj! de ha szibériát választos azt sem bánom! ki tette tönkre a mezőgazdaságot szted? ki nevelte ki a parasztból a munka szeretetét? a tsz, meg az állami gazdaság! mert látta, hiába gürizik neki csurrantanak, az elnök, meg az agromónus zsebre teszi a nagy pénzeket, aztán ugyanők a rendszer, vagyis módszerváltáskor felvásárolták a földeket, amit aztán jó pénzért tovább adtak pláza, lakópark épitésre, kisajátitatták az állammal, nem baj, hogy 5 km-rt kerül az autópálya, völgyhíd kell, alagút a sík Mezőföldére. tapsoljál nekik! azt nem lehetne, hogy magaddal viszed az összes kommer haverodat? nekünk jobb lenne itt nélkületek! ha már Antal volt annyira megfélemlített, hogy nem merte az összes piros könyvest kitiltani a politikai és gazdasági életből 40-50re! a szarodat meg egyed csak tovább saját magad, pont megfelelő élelem számodra!
jaj, sipike, bocsánat, most ránéztem a hsz-idre! nem tudtam, hogy egy hivatáso beszóló művésszel van dolgom! neked nem tűnt még fel, hogy nem mindenki szembe jön az autópályán? te miJJen okoska vagy bazzeg! tényleg húzzál ahová akarsz, de gyorsan, lehetőleg kommenteket is ott írjál, minket le se szarj, azt, hogy 4 évente ide esz a penész, és szavazol, tedd meg! de ha lemondasz az állampolgárságodról, lehet az lenne itt nekünk a legjobb. egy ilyen szar, mocsok országnak minek vagy az állampolgára? minden tré, az emberek hülyék, főleg a vidékiek! te lúzer, szánalmas vagy!
@én"a"polgár: "menjél! nem fogsz hiányozni senkinek! "

de bizony, hogy fogok..:-)))

gondold el, az en lelepesem -2-2.5 millio szja + a jarulekok evente. meg amit meg itthon elkoltottem, annak az afaja. meg az eves berlet, amit vettem. stb...

szamold ki, hogy mi lesz, ha csak 50.000 ember dont ugy, mint en;-)

nem tobb, csak 50.000..:-D
@én"a"polgár: de ez a luzer kilora meg tudna venni csicskasnak..:-)))

ahogy meg is vagy veve kilora, ha kozalkalmazott vagy..:-)
@az igazi Sipi: nem vagyok! most még a pénzedre is megpróbálsz felvágni? te tényleg egy nímand vagy.
@én"a"polgár: mert ezt is megtehetem:-)))

de ahogy elnezem, te nem csak az eszedre, de apenzedre sem vaghatsz fel..

mindig is mondtam, hogy csak az hisz a nemzeti osszefogas lofaszlozungban, aki onmagaban eletkeptelen luzer..:-DDD

ez van. koszond a penicilinnek es a szocialis rendszernek, hogy kibabralt az evolucioval es meg itt lehetsz:-D
@az igazi Sipi: te kotonszökevény, azért mert nem vágok fel egyikre sem, attól még van mindkettő! okos ember nem kérkedik sem eszével, sem pénzével. de neked ez okoz örömöt, hogy mindig te legyél a legokosabb, leggazdagabb, leghozzáértőbb, ismertem régen is pár ilyen majmot, de mivel akkor még kommnetelésben nem tudták magukat kiélni a kiszben, a pártban, meg a szakszervezetben osztották az igét... mint mondottam korábban nem vagyok fideces, nem hat meg a nemzeti összefogásuk! amiben reménykedem, hogy összefogásről csak azzal kapcsolatban lehet majd a közeljövőben beszélni, hogy mennyi wiesztjanit, meg hasonszőrű tolvaj fogdosnak össze! nem hat meg a jobbik fröcsögése sem, sőt a politikus egy általam megvetett, alsóbb rendű véglény! de azért vannak limitek! kommereknek, libsiknek azt sem hiszem el amit kérdeznek. te meg annyira übermansch-nak képzeled magad, hogy szinte lebegsz a föld fölött, valószinű a bélgázzal teli nagy fejed miatt lehet :-)))
@Case: Mondjak rosszabbat bazmeg???

Gondolj arra kit 20 éve a székben tartotok, bazmeg. Attól hogy a fővárosi seggfej értelmednek nem jön be tarlós, az biztos hogy ha 4 évvel ezelőtt rá szavaztok nem itt tartanátok.

Fővárosiak, elbasznia zt nagoyn tudtok, köszönjük nektek az szdsz-t magatoknak meg demszky-t.
Az szimpatikus volt, mi?

Idiótak bazmeg.
@az igazi Sipi: Te idióta fasz, te. Kívánom hogy rohasszátok le a vidéki termelést, aztán várjad egy kisebb válság esetén a holland krumplit te fasz.

A franciák spanyolok, stb szerinted miért dotálják agyon a _saját_ mezőgazdaságukat???

Mert nem olyan idióta barom szoclibek mint te is pl és tudják hogy ha baj van, akkor enni kell valamit. Senki nem fog adni nekik ha kevés lesz.

A jó kurva anyátokat már, hogy ennyire sikerült elkorcsosodnotok, minden alapvető tudás és jó képesség kiveszett a fajtádból,c sak rontani tudsz mások életén is.
@Fabius:
Bárándy, amennyiben elfogadja a jelölést, elveszíti maradék hitelét.
@én"a"polgár:
Akkor te vak vagy!

Csatárnozta Hidegkutat, ahol előtte a gazdagok gödörbe öblítették a szart. Egy vagy két kivétellel Hidegkúton nem maradt földút.
@sertésmájkrém: "A franciák spanyolok, stb szerinted miért dotálják agyon a _saját_ mezőgazdaságukat???"

mert a francia es spanyol paraszt azutan kap dotaciot, hogy termel es nem azert imadkozik, mint a magyar paraszt, hogy csak jeg verje el, az aszaly szaritsa ki, a viz ontse el, mert akkro nem kell dolgozni es ugy van meg a love..:-)
Tarlós és utódja alatt a III. kerületben nem történt útfelujítás, ami ujítva lett, az fővárosi kezelésű út.
Tarlós alatt a kátyúzás is néha augusztusra zajlott le.

Tarlósnak nem hallottam korrupciógyanús ügyletét, ezzel szemben Ingyen Csaba vagyonnyilatkozatát a titkárnő elírta száz! millával.

Az ingyen BKV miatt nem szavaznék Csabára.

III kerületi múltja miatt Tarlósra sem.

Bárándy jó választás lenne, ha nem kizárólag szoci színekben fut.

Várom az LMP jelöltjét, mert ha jól választanak, akkor esélyes.

Ki a Jobbik jelöltje?
--

Az MSZP szánalmas, főleg, hogy még miondig Lendvai a pártelnök.
@eml:

Az LMP várható jelöltje Jávor Benedek, a Jobbiknál még nincs jelölt.
@eml: Az LMP jelöltje Sólyom László...
@eml: wow! hasra esek ingyencsabi előtt! csatorna készült Hidegkúton! nagy vlszinűség szerint uniós pénzből.Porkolábmatyival leosztott lapok szerint kapták a cégek a megbízást, és osztották vissza zsét! volt egy barnaképű műszaki tanácsadója a csabinak, nem hinném, hogy roma volt, de lehet ( mondjuk vagy csabi is sokat jár szoliba, vagy van benne egy-két vonóval...) szegény csákó meg is halt, még akkor mikor csabi volt a pm, de ahogy anno felénk VIDÉKEN mondották még a szeme sem állt jól...
@eml: maszop nem botoxildi miatt SZÁNALMAS, hanem a puszta léte miatt!
@sertésmájkrém: Bocs, ilyen suttyó stílussal nem tudom komolyan venni amit írsz.

Én is arra vagyok kiváncsi, hogy az LMP mit tud alakítani majd most. A választások azt szerencsére bizonyították, hogy a Jobbiknak Budapesten alig van bázisa, az MSZP meg csak még mélyebbre süpped a mocsárba, ha ez egyáltalán lehetséges, szóval a jelen helyzetben valószinűsíthető Fidesz túlsúllyal szemben talán ők az egyetlenek akik okozhatnak meglepetést. Aztán persze a fene tudja, addig még változhatnak az erőviszonyok.
süti beállítások módosítása